Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ηλίας Παπαθεοδώρου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Α.Ε.Ν.Κηφισιάς
sinkazama82
Μόνιμος προπονητής της Νέας Κηφισιάς, μιας ομάδας που ιδρύθηκε μόλις το 1996 και κατάφερε, από την σεζόν 2004-2005, να ανέβει έξι φορές κατηγορία σε εννιά χρόνια και να φτάσει, τη σεζόν 2013-2014, να αγωνίζεται στην Α1, κατακτώντας μάλιστα την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λοιπόν, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας από το 2006, και έχοντας αρκετή υποστήριξη από τον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο, μιας και ο αδερφός του, Βασίλης, υπήρξε μέχρι το 2014, διευθυντής σε πολύ γνωστό αθλητικό site, πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της ομάδας, με αποτέλεσμα να αναλάβει και την εθνική U18 από το καλοκαίρι του 2013. Κάπου εδώ όμως η συμπεριφορά του κόουτς ξεκίνησε να αλλάζει προς το χειρότερο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να συμβαίνουν διάφορα.

Αρχικά να αναφέρω πως οποιαδήποτε ομάδα που ανεβαίνει τις κατηγορίες σαν τρένο, εμένα με βάζει σε υποψίες, αλλά μιας και δεν υφίσταται ουδεμία ένδειξη, το παρακάμπτω. Από κει και πέρα τα προβλήματα άρχισαν μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την αντίστοιχη της Ισπανίας, όταν μετά από ένα φάουλ του Μουράτου, ο Παπαθεοδώρου φαίνεται να πετά τη σφυρίχτρα του στον Κόνιαρη, ο οποίος καθόταν στον πάγκο και στη συνέχεια να τον χαστουκίζει. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ενώ ο Μουράτος κατευθύνεται στον πάγκο τον σπρώχνει από πίσω και όσο για το τι άκουσαν οι δύο παίκτες, ούτε να το φανταστώ δε θέλω.

Η ομοσπονδία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με τους δύο πρωταγωνιστές να αναφέρουν ουσιαστικά πως «δεν είναι αυτό που νομίζετε». Η ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Με αφορμή videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή κι ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα απ' τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ, όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής»

Ο Κόνιαρης, με τη σειρά του δήλωσε «σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως, σε καμία περίπτωση δε με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε απ' τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

Παρ'όλα αυτά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εντελώς διαφορετική:

«Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο 24άωρο μια οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης, από μερίδα των ΜΜΕ, ενός γεγονότος που προκάλεσε αγανάκτηση και αλγεινή εντύπωση σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους αλλά και σε ανθρώπους που είναι γονείς.

Η βιαιοπραγία του προπονητή της Εθνικής Εφήβων σε βάρος του 17άχρονου αθλητή Αντώνη Κόνιαρη είναι αναμφισβήτητη παρά τους όποιους επικοινωνιακούς χειρισμούς του ιδίου και του περιβάλλοντός του.

Ναι, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κάποτε έκανε διάλεξη εναντίον της βίας και τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε τυφλοί. Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι έκανε και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Θα μπορούσε κάλλιστα να απολογηθεί λέγοντας ότι ήταν μια κακή στιγμή, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές, είναι ανθρώπινο.

Αντ' αυτού με ασύλληπτο θράσος βγάζει τους πάντες τυφλούς και τρελούς. Το γεγονός δε ότι στην πλάτη ενός 17άχρονου παιδιού παίζει επικοινωνιακό παιχνίδι δήθεν για να προστατεύσει την ομάδα (η οποία κατά γενική παραδοχή είναι γεμάτη ταλέντο και υγεία) τον καθιστά επικίνδυνο, εγωκεντρικό που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το σύνολο αλλά για το προφίλ του.

Τον καλούμε λοιπόν να διαχειρίζεται πλέον αυτή τη σπουδαία ομάδα που έχει στα χέρια του όπως αρμόζει σε προπονητή και παιδαγωγό και όχι να χτίζει διάφορα άλλοθι ώστε να δικαιολογήσει τις αδυναμίες του. Επίσης, ως Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές γενικώς και όχι μόνο όταν συμβαίνουν σε αθλητές μας».

Από κει και πέρα η στάση της ΕΟΚ, όχι τόσο κατά την περίοδο του περιστατικού, αλλά μετέπειτα, όταν και αποφάσισε όχι μόνο να κρατήσει στην πλέον U19 τον Παπαθεοδώρου αλλά να του δώσει και τα ηνία της φετινής U18, σίγουρα εγείρει υποψίες, μιας και είναι προπονητής και σε επαγγελματική ομάδα, και ενώ υπάρχουν ένα σωρό άνεργοι προπονητές, οι οποίοι έχουν και μεγαλύτερη πείρα.

Και περνάμε στη φετινή σεζόν. Η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, η ομάδα διαθέτει το τέταρτο μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, ενώ έχει κάνει και εξαιρετικές μεταγραφές, έχοντας συγκεντρώσει μάλιστα και κάποιους παίκτες με πολύ σημαντικό όνομα στο ελληνικό μπάσκετ (Κακιούζης, Τσαλδάρης, Μαυροειδής, Καυκής και Βασιλόπουλος) ενώ και τα αγωνιστικά αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά (νίκη επί του Ολυμπιακού, πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου)

Κάπου εκεί όμως επανεμφανίζεται ο «άλλος» Παπαθεοδώρου. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πατρών, στις 20 Δεκεμβρίου 2014 και σύμφωνα με την δημοσίευση του http://www.pamesports.gr/, συνέβησαν τα εξής:

Ο Παπαθεοδώρου, ο πάγκος της Κηφισιάς και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βαγενάς κινήθηκαν προς τους διαιτητές και τους εξαπέλυσαν φραστική επίθεση υποστηρίζοντας ότι έγινε φάουλ στον Δημήτρη Τσαλδάρη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Ενώ η κατάσταση πήγαινε να ηρεμήσει, η σύζυγος του Ηλία Παπαθεοδώρου κινήθηκε προς το μέρος του Σχινά, ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Του εξαπέλυσε φραστική επίθεση («είσαι μαλ…», του είπε μεταξύ άλλων») και ο Σχινάς της απάντησε: «Πήγαινε να μαγειρέψεις».

Η απάντηση του Σχινά έκανε έξαλλο τον κόουτς της Κηφισιάς, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του! Λίγο έλειψε Παπαθεοδώρου και Σχινάς να έρθουν στα χέρια, καθώς και ο Αθηναίος διαιτητής… βγήκε από τα ρούχα του. Με μεγάλες προσπάθειες ο κομισάριος της αναμέτρησης οδήγησε τον Σχινά στα αποδυτήρια και ο μάνατζερ της ΑΕΝΚ Δημήτρης Καρβέλας συγκράτησε τον Παπαθεοδώρου.

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον προπονητή της ΑΕΝΚ γιατί κάνει λόγο για απόπειρα βιαιοπραγίας

«Με την λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο, φίλαθλοι και παράγοντες της ομάδας της Κηφισιάς επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ειδικότερα, ο προπονητής της ομάδας της Κηφισιάς, απευθυνόμενος στον δεύτερο διαιτητή του είπε: «Είσαστε αλήτες, γαμ… πο…» και εν συνεχεία στον δεύτερο και τρίτο διαιτητή επανέλαβε τις ίδιες φράσεις. Κατά την έξοδο των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, σημειώνεται ότι ο μάνατζερ της Α’ ομάδας, Καρβέλας προστάτευσε τους διαιτητές από τον μαινόμενο προπονητή της Α’ ομάδας που προσπαθούσε να τους επιτεθεί».

Και ενώ θα περίμενε κάποιος, κάποιου είδους εξοντωτική ποινή, η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι η εξής:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΕΝ Κηφισιάς ΚΑΕ: α) για φραστική επίθεση (ύβρεις) των φιλάθλων της σε βάρος του β’ και γ’ διαιτητή του αγώνα, πρόστιμο 1.200,00 ευρώ και β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00 ευρώ, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας της 20/12/2014.

2. Επιβάλλεται στον κ. Ηλία Παπαθεοδώρου, προπονητή της AEN Κηφισιάς ΚΑΕ, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00 ευρώ για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσεται η ΑΕΝ Κηφισιάς ΚΑΕ για πρόκληση επεισοδίων στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα για τον ως άνω αγώνα».

Εδώ νομίζω πως τα σχόλια κάπου περιττεύουν.

Από κει και πέρα η Κηφισιά αρχίζει και κατρακυλάει αγωνιστικά, φτάνοντας τελικά να παίζει την παραμονή της τις τελευταίες αγωνιστικές, τερματίζοντας τελικά τέταρτη απ'το τέλος. Παράλληλα και σύμφωνα με το άρθρο του Νίκου Συρίγου στο All Star Basket του Φεβρουαρίου, τα καψώνια που είχε συνηθίσει να κάνει στους εφήβους συνεχίστηκαν και στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα τη δυσμένεια των περισσοτέρων παιχτών και ιδιαίτερα των βετεράνων. Δύο από αυτούς (Τσαλδάρης, Καυκής) εκδιώχθηκαν ουσιαστικά από τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος δήλωνε «ή εσείς ή εγώ» ενώ και ο Κακιούζης αποχώρησε μετά το ματς-μισή παραμονή με τον Πανιώνιο, δηλώνοντας «σήμερα σώσαμε πολύ κόσμο, άντε να φεύγουμε τώρα». Κατά τ΄άλλα υπεύθυνοι για την πτωτική πορεία της ομάδας θεωρήθηκαν πέρα των προαναφερθέντων και οι ξένοι ενώ ο Παπαθεοδώρου ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2017.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο σημαντικό ρόλο στην αλλαγή συμπεριφοράς του, έπαιξαν οι σχέσεις που είχε από παλιά με μάνατζερ του χώρου και κυρίως η επιλογή του να αλλάξει κάποια στιγμή εκπροσώπηση από τον Δελημπαλταδάκη στον Ραζνάτοβιτς

Όσο αναφορά τις «μικρές» εθνικές ομάδες, φέτος είδαμε λίγο πολύ τα ίδια με πέρσι: Στο Παγκόσμιο της Κρήτης η U19 κατέκτησε την τέταρτη θέση, γεγονός που με το ρόστερ που διέθετε με την προσθήκη του Ντόρσει (με τις απουσίες της Κροατίας, κατά πάσα πιθανότητα μόνο οι Αμερικάνοι είχαν καλύτερο) και παίζοντας εντός έδρας, σαφώς και συνιστά αποτυχία. Ο ίδιος, για μία ακόμα φορά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εκπληκτική frontline που διέθετε, ενώ η εμμονή του με τον Σταμάτη κατάντησε ουκ ολίγες φορές κουραστική. Χαρακτηριστικό είναι πως υπήρχε ματς (με την Σερβία αν δεν κάνω λάθος), που όταν ο παίκτης πήγε στον πάγκο, κούτσαινε γιατί δεν είχε βγει καθόλου ως εκείνο το σημείο. Ενστάσεις υπάρχουν και για τα πολλά λεπτά του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό.

Προφανώς, η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό του Βόλου ήταν μεγάλη επιτυχία, αλλά όσοι παρακολουθήσατε τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τον τελικό, πιστεύω πως θα διαπιστώσατε πως η ομάδα, ειδικά στην επίθεση, έπαιζε με το ταλέντο της και μόνο, χωρίς ουσιαστικά κάποιο προπονητικό σύστημα. Ενδεικτική είναι και η δήλωση του Βασίλη Λούντζη στον Sport24 Radio 103,3:

"Η τακτική (των Τούρκων) ήταν πάρα πολύ καλή. Έτσι μας ανάγκασαν να παίξουμε ένα άναρχο μπάσκετ και ευτυχώς μας βγήκε σε καλό. Μπορούμε να πούμε ότι είναι μία άτυπη ρεβάνς για το Ηράκλειο."

Απορία μου δημιουργεί βέβαια πως τα παραπάνω σχολιάζονται ελάχιστα από τον Τύπο, που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει φανεί τουλάχιστον αμείλικτος. Θεωρώ πως η «προστασία» του Παπαθεοδώρου, από όπου και αν προέρχεται, είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική παρουσίαση, με βίντεο και φωτογραφίες, εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html
a bullet for your head
6 ανοδοι σε 9 σεζόν, όμως πρέπει να ληφθεί υπόψιν με τι μπάτζετ επαιζε η ΑΕΝ Κηφισίας έναντι των υπολοίπων ομάδων, σε πρωταθλήματα που ουσιαστικά υπολειτουργούν. Στον Λαρισαικο Α' ΕΣΚΑ πριν καμία 10αρια χρόνια τι είχε δείξει; Είχε πάρει κάπου το μάτι μου τα plays που χρησιμοποιήθηκαν με τις εθνικές το καλοκαίρι και τα οποία νομίζω ότι δημοσιεύτηκαν και σε εφημερίδα! Τα συνοδευτικά σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά, προσωπικά όμως δεν ενθουσιάστηκα και τόσο, ούτε τα βρήκα...sophisticated! Προσωπικά ποτέ δεν μ'άρεσε ως προπονητής!
sinkazama82
QUOTE (a bullet for your head @ Aug 23 2015, 19:26 ) *
6 ανοδοι σε 9 σεζόν, όμως πρέπει να ληφθεί υπόψιν με τι μπάτζετ επαιζε η ΑΕΝ Κηφισίας έναντι των υπολοίπων ομάδων, σε πρωταθλήματα που ουσιαστικά υπολειτουργούν. Στον Λαρισαικο Α' ΕΣΚΑ πριν καμία 10αρια χρόνια τι είχε δείξει; Είχε πάρει κάπου το μάτι μου τα plays που χρησιμοποιήθηκαν με τις εθνικές το καλοκαίρι και τα οποία νομίζω ότι δημοσιεύτηκαν και σε εφημερίδα! Τα συνοδευτικά σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά, προσωπικά όμως δεν ενθουσιάστηκα και τόσο, ούτε τα βρήκα...sophisticated! Προσωπικά ποτέ δεν μ'άρεσε ως προπονητής!


Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου
shtarkws
"Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό και λίγους για πολύ καιρό, δεν μπορείς όμως να κοροιδεψεις όλους για πάντα "

Τι χαρακτήρας είναι και ποια είναι η αξία του θα φανεί στην σταδιοδρομία και την διαδρομή του στο άθλημα
Dwyane ''the flash'' Wade
Για εκείνον πάντως τον Λαρισαικό είχαν ακουστεί εγκωμιαστικά σχόλια όσον αφορά το μπάσκετ που έπαιξε.
Air Kef
Σ'ευχαριστώ (και προσωπικά και ως mod του φόρουμ) για την δημοσίευση του άρθρου στον χώρο μας.

Είχα μεγάλες απορίες γιατί ο συγκεκριμένος ήταν προπονητής και των μικρών Εθνικων μας αυτό το καλοκαίρι μετά τα 2 περιστατικά με Κόνιαρη και τον διαιτητή Σχοινά, πλέον δεν έχω καμία.
sinkazama82
QUOTE (Air Kef @ Aug 24 2015, 14:29 ) *
Σ'ευχαριστώ (και προσωπικά και ως mod του φόρουμ) για την δημοσίευση του άρθρου στον χώρο μας.

Είχα μεγάλες απορίες γιατί ο συγκεκριμένος ήταν προπονητής και των μικρών Εθνικων μας αυτό το καλοκαίρι μετά τα 2 περιστατικά με Κόνιαρη και τον διαιτητή Σχοινά, πλέον δεν έχω καμία.


Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια και συγχαρητήρια για το φόρουμ. Πραγματικά αισθάνομαι άτυχος, που δεν το γνώριζα μέχρι τώρα
a bullet for your head
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Aug 23 2015, 21:35 ) *
Για εκείνον πάντως τον Λαρισαικό είχαν ακουστεί εγκωμιαστικά σχόλια όσον αφορά το μπάσκετ που έπαιξε.

Εμένα πάλι είχαν πονέσει τα ματια μου. Και γενικά στα μικρότερα πρωταθλήματα ΕΣΚΑ ή και Γ' Εθνική, πονούσαν...συνήθιζα να λέω πως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Σταμάτησα να πηγαίνω και να παρακολουθώ, τότε που είχαν την φαιινη ιδέα να βάλουν 5 ευρώ το εισιτήριο!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 25 2015, 02:12 ) *
Εμένα πάλι είχαν πονέσει τα ματια μου. Και γενικά στα μικρότερα πρωταθλήματα ΕΣΚΑ ή και Γ' Εθνική, πονούσαν...συνήθιζα να λέω πως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Σταμάτησα να πηγαίνω και να παρακολουθώ, τότε που είχαν την φαιινη ιδέα να βάλουν 5 ευρώ το εισιτήριο!


Δεν έχω άποψη γιατί δεν είχα δει καθόλου Λαρισαικό. Πάντως όλες τις χρονιές που η Νέα Κηφισιά ανέβαινε τρένο είχε μακράν το μεγαλύτερο μπάτζετ έτη φωτός από τον εκάστοτε δεύτερο.
a bullet for your head
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Aug 25 2015, 14:09 ) *
Δεν έχω άποψη γιατί δεν είχα δει καθόλου Λαρισαικό. Πάντως όλες τις χρονιές που η Νέα Κηφισιά ανέβαινε τρένο είχε μακράν το μεγαλύτερο μπάτζετ έτη φωτός από τον εκάστοτε δεύτερο.

Το να έχεις μεγάλο μπατζετ σε όλες αυτές τις μικρότερες κατηγορίες, αποτελεί ΤΟ ΕΦΟΔΙΟ. Σε καμία περίπτωση δεν θα παραλληλιζα αυτή την πορεία με εκείνες των Περικλή Ταυροπουλου με τον Παπάγου και του Καλαφατακη με τους Αμπελόκηπους! Οι οποίοι πήραν παρέα παικτών και εφτασαν τρένο Α1, ενώ ήταν και απολαυστικό να τους παρακολουθείς''ειδικά τους Αμπελόκηπους''. Να σου πω κάτι; Όποτε έχω παρακολουθήσει τον Λημνιατη σε σχολιασμό αγώνων ή σε εκπομπές, έχω δει έναν πολύ αρτιο και συγκροτημένο μπασκετικο-η λογο-αφήγηση. Στο τελευταίο final4, ερωτηθηκε ο Παπαθεοδωρου, νομιζω για τον ημιτελικό κόντρα με την ΤΣΚΑ. Δεν ειχα απαιτηση να ακούσω ενα εμπεριστατωμένο report μέσα σε λιγα λεπτά, αλλά τουλάχιστον ενα καλό στιγμα. Αντί αυτού, αρκεστηκε να πει, ότι το στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση, θα είναι...η αναλογία ασιστ-λαθη. Τέτοιο σχόλιο θα περίμενα από έναν κομισαριο λιγκας NBA Fantasy και οχι από προπονητή!
a bullet for your head
QUOTE(sinkazama82 @ Aug 23 2015, 19:05 ) *
Από κει και πέρα η στάση της ΕΟΚ, όχι τόσο κατά την περίοδο του περιστατικού, αλλά μετέπειτα, όταν και αποφάσισε όχι μόνο να κρατήσει στην πλέον U19 τον Παπαθεοδώρου αλλά να του δώσει και τα ηνία της φετινής U18, σίγουρα εγείρει υποψίες, μιας και είναι προπονητής και σε επαγγελματική ομάδα, και ενώ υπάρχουν ένα σωρό άνεργοι προπονητές, οι οποίοι έχουν και μεγαλύτερη πείρα.

Μόλις θυμήθηκα πως η Ομοσπονδία δεν κράτησε τον πολύ επιτυχημένο στις μικρές ηλικίες, Νίκο Κεραμεα, επειδή είχε εκφράσει την επιθυμία του, να εργάζεται παραλληλα και σε κάποιο σωματείο. Οπότε μάλλον 2 μετρα και 2 σταθμά...By the way, ο Κεραμεας διαβασα πως έγινε ο νεος υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού!
xxx-4711
ο παπαθεοδωρου δεν προοριζοταν για θεση ομοσπονδιακου
πηρε τη θεση του παπανικολαου το 2013 οταν η ομοσπονδια διορισε το δημητρακη βοηθο του τρινκιερι
το επιχειρημα οτι υπαρχουν ανεργοι προπονητες και για αυτο το λογο δεν επρεπε να αναλαβει ποστο ομοσπονδιακου σορι αλλα δεν στεκει
τωρα αν κανει για προπονητης σε ομαδα εφηβων, δεν εχω ιδεα θα προτιμουσα καποιον που δουλευει με νεαρα παιδια παραδειγμα το ζηβα του φιλαθλητικου και οχι καποιον που σε ολη την καριερα του δουλευε με βετερανους
τελος παντων δεν υπαρχουν και πολυ υποψηφιοι με αναλογα προσοντα γιατι οι μικρες κατηγοριες εχουν γεμισει με παικτες ηλικιας 30+
το αποτελεσμα στην κρητη δεν μπορει να χαρακτηριστει αποτυχια μαλλον θα το χαρακτηριζα φυσιολογικο αν υπολογισουμε και τον τραυματισμο του χαραλαμποπουλο. η τουρκια παραδειγμα ειχε φοβερο ροστερ κ ειχε κερδισει περσι το πρωταθλημα ευρωπης αρκετα ευκολα. ουτε παρατηρησα καποια εμμονη στο σταματη
ασχετα με αυτα οι προπονητες στις μικρες εθνικες παιζουν μικρο ρολο
ανεφερε ο μπουλετ τον κεραμεα. με ταπουτο σπανουλη ζηση κουφο επαιξε τελικους με χειροτερο ροστερ εμπαινε με δυσκολια στην οκταδα. το ιδιο ακριβως εκανε και ο παπαθεοδωρου με κορυφαιο παικτη το διαμαντακο εμεινε εκτος οκταδας με χαραλαμποπουλο παπαγιαννη κερδισε το χρυσο

τωρα για την προπονητικη του αξια δεν εχω τις γνωσεις να τον κρινω δεν εχω παρακολουθησει και πολλους αγωνες της ομαδας του αλλα οκ εμπιστευομαι την κριση του μπουλετ. παντως οι παικτες με σημαντικο ονομα στο ελληνικο μπασκετ που ανεφερε ο φιλος και επαιξαν περσι στην κηφισια ηταν στη δυση της καριερας τους ή προερχοταν απο πολυμηνη απουσια εξαιτιας σοβαρου τραυματισμου. οτι εμπιστευτηκε πχ τον μαυροειδη που ηταν κατα τη γνωμη Mvp του περσινου πρωτου γυρου ειναι στα συν του

τωρα για τη συμπεριφορα του οντως ειναι αθλια προσπαθει μαλλον να πλασαρει τον εαυτο του σαν τον ιωαννιδη των φτωχων
sinkazama82
QUOTE
το επιχειρημα οτι υπαρχουν ανεργοι προπονητες και για αυτο το λογο δεν επρεπε να αναλαβει ποστο ομοσπονδιακου σορι αλλα δεν στεκει


Δεν εστιάζω στο άνεργοι, εστιάζω στο με μεγαλύτερη πείρα, ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Νομίζω πως αποδείχτηκε με το περιστατικό Κόνιαρη πως ο Παπαθεοδώρου δεν ξέρει να χειρίζεται τέτοιες ηλικίες

QUOTE
το αποτελεσμα στην κρητη δεν μπορει να χαρακτηριστει αποτυχια μαλλον θα το χαρακτηριζα φυσιολογικο αν υπολογισουμε και τον τραυματισμο του χαραλαμποπουλο. η τουρκια παραδειγμα ειχε φοβερο ροστερ κ ειχε κερδισει περσι το πρωταθλημα ευρωπης αρκετα ευκολα. ουτε παρατηρησα καποια εμμονη στο σταματη


Είχες ρόστερ μέσα στα τρία καλύτερα, έπαιζες στην έδρα σου, είχες μέχρι και Αμερικάνο playmaker που φανερά ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους περισσότερους συνομήλικούς του. O Χαραλαμπόπουλος στα κρίσιμα ματς έπαιξε κανονικά, 14 πόντους είχε με Ισπανία και 21 με ΗΠΑ. Ο τραυματισμός του φάνηκε μόνο στο τελευταίο ματς με την Τουρκία, και πολύ πιθανόν να ήταν αποτέλεσμα κούρασης από τα 25 και 36 λεπτά που έπαιξε αντίστοιχα στα δύο προηγούμενα ματς. Για μένα μιλάμε σίγουρα για αποτυχία. Για την εμμονή με τον Σταμάτη δες το ματς με την Σερβία και θα καταλάβεις για τι μιλάω. Ακόμα καλύτερα δες το περσινό τουρνουά, που έπαιζε 33,5 λεπτά μέσο όρο

QUOTE
ανεφερε ο μπουλετ τον κεραμεα. με ταπουτο σπανουλη ζηση κουφο επαιξε τελικους με χειροτερο ροστερ εμπαινε με δυσκολια στην οκταδα.


Το 2002 στο Βίλνιους η ομάδα του Κεραμέα πήρε το χρυσό με βασικούς (και ουσιαστικά μοναδικούς) ψηλούς Τσιάκο και Καιμακόγλου. Ο Κουφός δεν έπαιζε σε αυτήν την ομάδα.


QUOTE
παντως οι παικτες με σημαντικο ονομα στο ελληνικο μπασκετ που ανεφερε ο φιλος και επαιξαν περσι στην κηφισια ηταν στη δυση της καριερας τους ή προερχοταν απο πολυμηνη απουσια εξαιτιας σοβαρου τραυματισμου. οτι εμπιστευτηκε πχ τον μαυροειδη που ηταν κατα τη γνωμη Mvp του περσινου πρωτου γυρου ειναι στα συν του


Ο Μαυροειδής που του βγήκε είναι στα συν του και οι υπόλοιποι που δεν του βγήκαν φταίνε αυτοί; Όσο για το πως να χρησιμοποιείς βετεράνους ας ρίξει μια ματιά πως χρησιμοποιεί ο Μαρκόπουλος τον Χαραλαμπίδη και τον Μαργαρίτη, πως έπαιξαν στα φετινά πλέη οφ Χαρίσης Σιμτσακ, Καλαμπόκης, τι έκανε ο Παπαμακάριος στον ΚΑΟΔ, γιατί αυτό που λες με την δύση της καριέρας, στην Α1 δεν πολυισχύει. Ο Κακιούζης είχε φέτος 9,31 πόντους με 61,82% στα δίποντα και 6,08 ριμπάουντ στα 38 του, δεν το λες ότι δεν του βγήκε κιόλας. Aλλο που έφυγε βρίζοντας.
Dwyane ''the flash'' Wade
Συμφωνώ κι εγώ με τα λεγόμενα του bullet καθότι έχω εμπιστοσύνη στις κρίσεις του. Σίγουρα υπάρχουν προπονητές καταλληλότεροι για μικρές εθνικές ομάδες. Προπονητές που έχουν δουλέψει πολύ αλλά έχουν ''βγάλει'' και παίκτες. Ο Ζήβας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως ειπώθηκε παραπάνω αλλά μπορεί να μην αρέσει γενικά σαν προφίλ στην ομοσπονδία. Ο Δεμέναγας επίσης έχει δείξει έργο με μικρούς όπως και ο Μπακογιώργος. Ξεφύγαμε όμως. Σόρυ για το οφ τόπικ.
Gkos
Ε όχι και ο Μπακογιώργος...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Gkos @ Aug 26 2015, 12:53 ) *
Ε όχι και ο Μπακογιώργος...


Προσωπικά επειδή τον παρακολουθώ χρόνια έχω σε μεγάλη εκτίμηση την δουλειά του. Δεν έχουν βγει και λίγοι παίκτες από τα χέρια του.
Gkos
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Aug 26 2015, 13:10 ) *
Προσωπικά επειδή τον παρακολουθώ χρόνια έχω σε μεγάλη εκτίμηση την δουλειά του. Δεν έχουν βγει και λίγοι παίκτες από τα χέρια του.


Θα σου ελεγα να αναφέρεις κανέναν -που να μην τον πήρε έτοιμο στα 15 του - και θα δυσκολευόσουνα πολύ,αλλά αστο μην ξεφύγουμε από το topic.
Καλη καρδιά.
a bullet for your head
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Aug 26 2015, 13:10 ) *
Προσωπικά επειδή τον παρακολουθώ χρόνια έχω σε μεγάλη εκτίμηση την δουλειά του. Δεν έχουν βγει και λίγοι παίκτες από τα χέρια του.

Προσωπικά θα έλεγα οτι τους πραγματικά καλούς προπονητές σε μικρές ηλικίες''που θα είναι ελάχιστοι'', δεν τους ξέρουμε. Είναι κάποιοι αφανείς ήρωες που συνήθως δεν υπάρχει κάποια ανέλιξη. Και δεν υπάρχει γιατί στις ''καλές δουλειές'', είναι εδραιωμένοι κάποιοι άλλοι, οι οποίοι κατά κανονα, ούτε οι καλύτεροι ειναι, ούτε οι καταλληλότεροι.
Zoys
Ενημερωτικά, μιας και άνοιξε αυτό το topic, ο Παπαθεοδώρου θα αναλύει τα παιχνίδια της Εθνικής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Eurobasket.
sinkazama82
QUOTE (Zoys @ Aug 26 2015, 17:06 ) *
Ενημερωτικά, μιας και άνοιξε αυτό το topic, ο Παπαθεοδώρου θα αναλύει τα παιχνίδια της Εθνικής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Eurobasket.


Ούτε να μας διάβαζαν
Air Kef
Πόσο ακόμα να χαρώ που έχω ΟΤΕ τιβί ρε γμτ. biggrin.gif

Και κάτι μου λέει οτι ο Σκουντής θα κάνει καμιά μαγεία και θα πάρει Λάζαρο μαζί του.

offtopic.gif
yorgos
QUOTE(Zoys @ Aug 26 2015, 17:06 ) *
Ενημερωτικά, μιας και άνοιξε αυτό το topic, ο Παπαθεοδώρου θα αναλύει τα παιχνίδια της Εθνικής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Eurobasket.

Dηλαδή δίδυμο με τον Τζέικ; Καλά αυτό είναι καλύτερο κι από τις εκλογές, ε ρε γλέντια!
a bullet for your head
QUOTE(Air Kef @ Aug 26 2015, 20:40 ) *
Πόσο ακόμα να χαρώ που έχω ΟΤΕ τιβί ρε γμτ. biggrin.gif

Και κάτι μου λέει οτι ο Σκουντής θα κάνει καμιά μαγεία και θα πάρει Λάζαρο μαζί του.

offtopic.gif

Εγώ έβγαλα τα Αθλητικά και κράτησα ολα τα υπόλοιπα κανάλια, γιατί αύξησαν κάμποσο το κόστος!

QUOTE(yorgos @ Aug 26 2015, 20:46 ) *
Dηλαδή δίδυμο με τον Τζέικ; Καλά αυτό είναι καλύτερο κι από τις εκλογές, ε ρε γλέντια!

Θα ακουγομουν....αιρετικός αν θα έλεγα πως θα προτιμούσα τον Λακη Τσαβα; biggrin.gif

QUOTE(sinkazama82 @ Aug 26 2015, 18:47 ) *
Ούτε να μας διάβαζαν

Μεσα σε όλα πάντως!
Zoys
QUOTE(yorgos @ Aug 26 2015, 20:46 ) *
Dηλαδή δίδυμο με τον Τζέικ; Καλά αυτό είναι καλύτερο κι από τις εκλογές, ε ρε γλέντια!

Φαντάζομαι με τον Περπερίδη.
sinkazama82
QUOTE (Zoys @ Aug 26 2015, 21:28 ) *
Φαντάζομαι με τον Περπερίδη.


Κλασικά ναι Περπερίδης στο στούντιο με Παπαθεοδώρου σχολιασμό και Τζέηκ ρεπορτάζ. Γλέντια
a bullet for your head
QUOTE(sinkazama82 @ Aug 23 2015, 19:05 ) *
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο σημαντικό ρόλο στην αλλαγή συμπεριφοράς του, έπαιξαν οι σχέσεις που είχε από παλιά με μάνατζερ του χώρου και κυρίως η επιλογή του να αλλάξει κάποια στιγμή εκπροσώπηση από τον Δελημπαλταδάκη στον Ραζνάτοβιτς

Οσον αφορά τον Σταμάτη, δεν βρίσκω κακό ή αθεμιτο κάποιος προπονητής να εχει κάποιο πουλεν. Αρκεί αυτή η συμπάθεια να στηρίζεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους και να μην δημιουργείται κάποια εξοφθαλμη αδικία έναντι κάποιων άλλων, πιο ταλαντούχων παικτών. Από κει και περα, το άρθρο που αναφέρεις, εξήγησε με πιο συγκεκριμένο τρόπο, αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς? Το να αλλάξει κάποιος μάνατζερ, δεν είναι και κάτι πρωτόγνωρο. Βέβαια δεν ξέρουμε σε πόσο μεγάλο βαθμό επένδυσε ο Δελημπαλταδάκης πάνω στον Παπαθεοδώρου. Υποθέτω πολύ..
Σ'αυτές τις περιπτώσεις, οι μανατζερς πρέπει να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Γιατί για καθε εναν που αποφάσισαν να εκπροσωπησουν, πόσους αραγε καλύτερους, αγνοησαν και ποσα βιογραφικα "πεταχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων" ?
sinkazama82
QUOTE (a bullet for your head @ Sep 2 2015, 16:56 ) *
Οσον αφορά τον Σταμάτη, δεν βρίσκω κακό ή αθεμιτο κάποιος προπονητής να εχει κάποιο πουλεν. Αρκεί αυτή η συμπάθεια να στηρίζεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους και να μην δημιουργείται κάποια εξοφθαλμη αδικία έναντι κάποιων άλλων, πιο ταλαντούχων παικτών. Από κει και περα, το άρθρο που αναφέρεις, εξήγησε με πιο συγκεκριμένο τρόπο, αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς? Το να αλλάξει κάποιος μάνατζερ, δεν είναι και κάτι πρωτόγνωρο. Βέβαια δεν ξέρουμε σε πόσο μεγάλο βαθμό επένδυσε ο Δελημπαλταδάκης πάνω στον Παπαθεοδώρου. Υποθέτω πολύ..
Σ'αυτές τις περιπτώσεις, οι μανατζερς πρέπει να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Γιατί για καθε εναν που αποφάσισαν να εκπροσωπησουν, πόσους αραγε καλύτερους, αγνοησαν και ποσα βιογραφικα "πεταχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων" ?


Τώρα όμως που τον πήρε και στην Κηφισιά δεν βρίσκεις κάτι αθέμιτο; Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα είναι η διπλή ιδιότητα του Παπαθεοδώρου παρα ο χρόνος συμμετοχής του Σταμάτη.
Το άρθρο ανέφερε πως ο Παπαθεοδώρου ήταν μόνιμος θαμώνας του γραφείου του Δελημπαλταδακη λειτουργώντας και ως "βοηθός δημοσιογράφου" και στην συνέχεια, όταν αποφάσισε πως το μέλλον του είναι στο εξωτερικό τον άφησε για τον Σερβο. Οι κάκιστες σχέσεις με τους βετεράνους Έλληνες και οι ακριβώς αντίθετες με τον Ντουβνιακ ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής αυτης
a bullet for your head
QUOTE(sinkazama82 @ Sep 2 2015, 20:32 ) *
Τώρα όμως που τον πήρε και στην Κηφισιά δεν βρίσκεις κάτι αθέμιτο; Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα είναι η διπλή ιδιότητα του Παπαθεοδώρου παρα ο χρόνος συμμετοχής του Σταμάτη.
Το άρθρο ανέφερε πως ο Παπαθεοδώρου ήταν μόνιμος θαμώνας του γραφείου του Δελημπαλταδακη λειτουργώντας και ως "βοηθός δημοσιογράφου" και στην συνέχεια, όταν αποφάσισε πως το μέλλον του είναι στο εξωτερικό τον άφησε για τον Σερβο. Οι κάκιστες σχέσεις με τους βετεράνους Έλληνες και οι ακριβώς αντίθετες με τον Ντουβνιακ ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής αυτης

Απ'την στιγμή που φέρει διπλή ιδιότητα, μου φαίνεται λογική και αυτή η κίνηση. Αθεμιτο θα θεωρουσα αυτό που είπα πιο πανω, να αδικήσει με εμφανή τρόπο, κάποιον άλλο παίκτη, πιο ταλαντούχο.
Πάντως που φτάσαμε ε? Ο Δελημπαλταδάκης να μην μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες κάποιου προπονητή σαν του Παπαθεοδώρου. Και το αναφέρω γιατί ο συγκεκριμένος μάνατζερ είχε δημιουργήσει τον δικό του μύθο.
sinkazama82
QUOTE (a bullet for your head @ Sep 2 2015, 22:34 ) *
Απ'την στιγμή που φέρει διπλή ιδιότητα, μου φαίνεται λογική και αυτή η κίνηση. Αθεμιτο θα θεωρουσα αυτό που είπα πιο πανω, να αδικήσει με εμφανή τρόπο, κάποιον άλλο παίκτη, πιο ταλαντούχο.
Πάντως που φτάσαμε ε? Ο Δελημπαλταδάκης να μην μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες κάποιου προπονητή σαν του Παπαθεοδώρου. Και το αναφέρω γιατί ο συγκεκριμένος μάνατζερ είχε δημιουργήσει τον δικό του μύθο.


Ο Σέρβος έχει ξεφύγει πλέον πολύ από τους υπόλοιπους. Είναι μια κατηγορία μόνος του
a bullet for your head
QUOTE(sinkazama82 @ Sep 2 2015, 22:56 ) *
Ο Σέρβος έχει ξεφύγει πλέον πολύ από τους υπόλοιπους. Είναι μια κατηγορία μόνος του

Ετσι πάνε αυτά..νομοτελεια! Αν επαναπαυτεις στον μύθο σου , τα αντανακλαστικα θα ατονησουν. Και τότε θα σκασει μύτη κάποιος άλλος ακούραστος και δαιμόνιος
giorgos14
παιδια εγινε κατι απιστευτο!Δεν εχει ξαναγινει αυτο! Ο παπαθεοδωρου τσακωθηκε! Με τον Μπατη στο φιλικο Κηφησια Φαρος και αποβληθηκαν και οι 2,μετα εγινε γενικη συρραξη λεει και τσακωθηκαν και Καρβελας με Ελληνιαδη...Ωραια πραγματα.Ο Κοουτς παρεξηγηθηκε απο μια αγκωνια που εριξε ο Μπατης και μπηκε μεσα στο ματς να του ζητησει το λογο..
a bullet for your head
QUOTE(xxx-4711 @ Aug 26 2015, 04:09 ) *
τωρα για τη συμπεριφορα του οντως ειναι αθλια προσπαθει μαλλον να πλασαρει τον εαυτο του σαν τον ιωαννιδη των φτωχων

Εχω την αίσθηση πως το..."μπασκετικό σύστημα", μετά τον Ιωαννιδη, δεν " επέτρεψε " να μπει ξανα σ'αυτο, κάποιος σαν τον Ιωαννιδη. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να πλασάρει. Ούτε σε αυτό που λες με πείθει πάντως.
tuareg
QUOTE (giorgos14 @ Sep 2 2015, 23:31 ) *
παιδια εγινε κατι απιστευτο!Δεν εχει ξαναγινει αυτο! Ο παπαθεοδωρου τσακωθηκε! Με τον Μπατη στο φιλικο Κηφησια Φαρος και αποβληθηκαν και οι 2,μετα εγινε γενικη συρραξη λεει και τσακωθηκαν και Καρβελας με Ελληνιαδη...Ωραια πραγματα.Ο Κοουτς παρεξηγηθηκε απο μια αγκωνια που εριξε ο Μπατης και μπηκε μεσα στο ματς να του ζητησει το λογο..


Σοβαρό επεισόδιο στο φιλικό της Κηφισιάς με τον Φάρο! - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.DZkQSnac.dpuf
yorgos
QUOTE(giorgos14 @ Sep 2 2015, 22:31 ) *
παιδια εγινε κατι απιστευτο!Δεν εχει ξαναγινει αυτο! Ο παπαθεοδωρου τσακωθηκε! Με τον Μπατη στο φιλικο Κηφησια Φαρος και αποβληθηκαν και οι 2,μετα εγινε γενικη συρραξη λεει και τσακωθηκαν και Καρβελας με Ελληνιαδη...Ωραια πραγματα.Ο Κοουτς παρεξηγηθηκε απο μια αγκωνια που εριξε ο Μπατης και μπηκε μεσα στο ματς να του ζητησει το λογο..


Ντάξει, Μπατής και Παπαθεοδώρου μαζί στο ίδιο φιλικό είναι σα να κάνεις ντιμπέιτ ανάμεσα στη Ζωή και την κυρία Παπακώστα...
sinkazama82
QUOTE (tuareg @ Sep 3 2015, 00:23 ) *
Σοβαρό επεισόδιο στο φιλικό της Κηφισιάς με τον Φάρο! - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.DZkQSnac.dpuf


Νωρίς νωρίς φέτος
a bullet for your head
QUOTE(giorgos14 @ Sep 2 2015, 23:31 ) *
παιδια εγινε κατι απιστευτο!Δεν εχει ξαναγινει αυτο! Ο παπαθεοδωρου τσακωθηκε! Με τον Μπατη στο φιλικο Κηφησια Φαρος και αποβληθηκαν και οι 2,μετα εγινε γενικη συρραξη λεει και τσακωθηκαν και Καρβελας με Ελληνιαδη...Ωραια πραγματα.Ο Κοουτς παρεξηγηθηκε απο μια αγκωνια που εριξε ο Μπατης και μπηκε μεσα στο ματς να του ζητησει το λογο..

Απαραδεκτη η αγκωνια του Μπατη σαν αγωνιστική ενέργεια, όμως απαράδεκτη και λανθασμενη ηταν και η αντίδραση του Παπαθεοδώρου. Αν έκρινε πως υπήρξε πρόθεση ή δολος , θα μπορούσε κάλλιστα σαν έσχατη λύση, να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει, εφόσον ήταν και φιλικό! Καλώς ή κακώς, τέτοια συνεβαιναν και θα συμβαίνουν. Όπως θα υπάρχουν και κακές διαιτητικες αποφάσεις ή και προκλήσεις απ'την εξέδρα. Μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη αγωνιστική "και γενικά" πειθαρχία, μπορεί και ανταπεξερχεται των όποιων δυσχερειων. Αυτό όμως πρωτίστως πρέπει να το μεταδώσει-καλλιεργήσει-εμφυσησει ο προπονητής.
sinkazama82
Ορίστε και οι φωτο από το συμβάν:
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=255
PanosIlio
Sorry για το off topic τώρα αλλά αυτό είναι ακριβώς η εξήγηση στο Post του Kef για τον ΔΔ και την αντιμετώπισή του από τα media

QUOTE(yorgos @ Sep 3 2015, 00:31 ) *
Ντάξει, Μπατής και Παπαθεοδώρου μαζί στο ίδιο φιλικό είναι σα να κάνεις ντιμπέιτ ανάμεσα στη Ζωή και την κυρία Παπακώστα...


Άλλο περιστατικό με τον Μπατή πέρα από αυτό με τον ΔΔ (μπορεί να είναι και περισσότερα από ένα μεταξύ αυτών των δύο, δεν θυμάμαι) έχεις να αναφέρεις?

Ο Παπαθεωδόρου έχει ένα ιστορικό τέτοιων αντιδράσεων, ο Μπατής από που?

Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ ή οτιδήποτε, αλλά το άρθρο λέει ότι έριξε μια αγκωνιά (αδιευκρίνιστο το πως και το γιατί αλλά είναι κάτι που γίνεται αρκετά συχνά σε έναν αγώνα μπάσκετ, έστω και φιλικό) και πως ο Παπαθεωδόρου μπήκε στο γήπεδο! να ζητήσει το λόγο... δλδ τι πιο fail από αυτό????

Ο Μπατής έχει στοχοποιηθεί από σχεδόν όλους του φιλάθλους του ΠΑΟ, και νηφάλιους από ότι βλέπω, επειδή "τόλμησε" να μαλώσει με τον ΔΔ, δεν δικαιολογώ την πράξη, εννοείται αδικαιολόγητη αλλά το όνομα του "παλιόπαιδου" του βγήκε ευκολότατα.
sinkazama82
QUOTE (PanosIlio @ Sep 4 2015, 11:52 ) *
Sorry για το off topic τώρα αλλά αυτό είναι ακριβώς η εξήγηση στο Post του Kef για τον ΔΔ και την αντιμετώπισή του από τα media



Άλλο περιστατικό με τον Μπατή πέρα από αυτό με τον ΔΔ (μπορεί να είναι και περισσότερα από ένα μεταξύ αυτών των δύο, δεν θυμάμαι) έχεις να αναφέρεις?

Ο Παπαθεωδόρου έχει ένα ιστορικό τέτοιων αντιδράσεων, ο Μπατής από που?

Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ ή οτιδήποτε, αλλά το άρθρο λέει ότι έριξε μια αγκωνιά (αδιευκρίνιστο το πως και το γιατί αλλά είναι κάτι που γίνεται αρκετά συχνά σε έναν αγώνα μπάσκετ, έστω και φιλικό) και πως ο Παπαθεωδόρου μπήκε στο γήπεδο! να ζητήσει το λόγο... δλδ τι πιο fail από αυτό????

Ο Μπατής έχει στοχοποιηθεί από σχεδόν όλους του φιλάθλους του ΠΑΟ, και νηφάλιους από ότι βλέπω, επειδή "τόλμησε" να μαλώσει με τον ΔΔ, δεν δικαιολογώ την πράξη, εννοείται αδικαιολόγητη αλλά το όνομα του "παλιόπαιδου" του βγήκε ευκολότατα.



Εντάξει η αλήθεια είναι πως ο Μπατής δεν έχει μπλεχτεί σε πολλά επεισόδια, όπως ο Παπαθεοδώρου, αλλά ότι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, παίζει αρκετά βρώμικα, είναι δεδομένο. Μεγάλοι καυγάδες μπορεί να μην γίνονται εξαιτίας του, αλλά συχνά πυκνά βλέπεις παίκτες της αντίπαλης ομάδας να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μαζί του.

PanosIlio
Δεν μπορώ να εκφέρω τέτοια άποψη, βρώμικος παίχτης ή όχι, για παίκτες που δεν έχω παρακολουθήσει σε τουλάχιστον σε 30-40 παιχνίδια, δλδ παίκτες μόνο του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ.

Οπότε δεν ξέρω αν ο Μπατής είναι βρώμικος, γνωρίζω μόνο όποιο γεγονός παίρνει δημοσιότητα.

Sorry για το offtopic, το σταματάω εδώ.
a bullet for your head
Προλαβα λίγο, απ'τον τακτικό σχολιασμό φάσεων, στην εκπομπή που γίνεται τώρα. Δεν μ'αρεσε. Ειδικά σε δύο φάσεις όπου υπήρχε κατάσταση screen on screener, μετα από pick n' roll, με back screen του Σλουκα"στον Μπουρουση", και flash στην μπάλα. Γενικά θα χαρακτήριζα λίγο "φτωχο" τον σχολιασμό.
sinkazama82
Εντάξει, όποιος βλέπει την εκπομπή για την ευρωλίγκα στην ΕΡΤ, κατάλαβε ποιος υποστηρίζει τον Παπαθεοδώρου. Ποιος ακόμα τέλος πάντων
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.