Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νεο επεισοδιο στο σηριαλ του τελικου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Warrior
Απο το show του δικου μας προεδρου..περασαμε στις πετρες στα γραφεια της ΕΟΚ...
και τωρα εχουμε τη συνεχεια με τον Θαναση Γιαννακοπουλο να δινει το δικο του show...
Δυστυχως το αμοιρο το μπασκετακι,δεχεται το ενα πληγμα μετα το αλλο..
Με λαθος τροπο επανερχεται στην επικαιροτητα..
Ακολουθει αρθρο του sportime.gr:

Η πληροφορία ότι επίκειται επίσκεψη του Γιάννη Δαμιανίδη στα γραφεία της ΕΟΚ για την κλήρωση των διαιτητών μόνο ασυγκίνητο δεν άφησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Τάσο Στεφάνου και τον νομικό σύμβουλο Τάκη Μπαλτάκο μπήκε στην αίθουσα κληρώσεων αποφασισμένος να απαντήσει σε όλα όσα υποστήριξε ο Άρης σχετικά με τις αποφάσεις των Βορεάδη, Κορομηλά στον τελικό. Ζήτησε από τον Στέλιο Συμεωνίδη να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσουν δημόσια για ποιο λόγο τιμωρούνται οι διαιτητές, όμως εκείνος τον κάλεσε στο γραφείο της ΚΕΔ προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις του. Και εκεί, έγινε το... έλα να δεις!

Ο Γιαννακόπουλος μπροστά στα τέσσερα από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ ξεκίνησε και δε μπορούσε να βάλει φρένο. "Ακούστε να δείτε. Ήρθα εδώ για να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δαμιανίδη γιατί περίμενα να έρθει. Είναι δυνατόν να βγαίνετε κι εσείς κι αυτός στα παράθυρα και με γλώσσα πεζοδρομίου να μιλάτε έτσι; Αυτά είναι φοβερά πράγματα, αδιανόητα και τρισάθλια. Βγαίνει και λέει τους ανθρώπους της ΕΟΚ κωλόγερους και περνάει έτσι;".

Ο Συμεωνίδης τον επανέφερε στην τάξη ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνοι δεν είναι αρμόδιοι για τις πράξεις οποιουδήποτε και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αντεπιτέθηκε: "Κι εσείς γιατί βγαίνετε και κάνετε τέτοιες δηλώσεις; Εγώ δεν είπα να μην πάρετε αποφάσιες. Είστε θεσμοθετημένο όργανο, συσκεφθείτε και πάρτε τα κεφάλια των διαιτητών, καρατομήστε τους. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνετε, αλλά δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε έτσι για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαχαιριανάκης έκανε 35 λάθη στον αγώνα Ηρακλή-Παναθηναϊκού (σ.σ. κρατούσε στα χέρια του την κασέτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και την κουνούσε επιδεικτικά), χάσαμε και δεν είπαμε τίποτα. Εσείς γιατί βγαίνετε και μιλάτε έτσι τώρα; Έχετε ηθική και ουσιαστική υποχρέωση να τον τιμωρήσετε. Τον Τανατζή που μας έδωσε τεχνική ποινή ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη γιατί τον αφήσατε;".

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος, μέχρι να φτάσει στον μονόλογο-ποταμό του Γιαννακόπουλου.

Συμεωνίδης: "Ο Τανατζής δέχθηκε αυστηρές συστάσεις και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αν δεν το γνωρίζετε, κύριε πρόεδρε".

Γιαννακόπουλος: "Σας έχω ζητήσει ξεκάθαρα την εξαίρεση του Σχινά που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ναι ή όχι; Και μου λέτε τώρα ότι ο Βορεάδης που διετέλεσε αθλητής του Άρη υποστήριξε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν το λέτε αυτό;".

Παπαδόπουλος: "Το είπα εγώ, κύριε πρόεδρε".

Γιαννακόπουλος: "Λέτε για τον Κορομηλά ότι ευνόησε τον Παναθηναϊκό; Ποιος; Αυτός που μας έκλεψε τρία πρωταθλήματα; Τότε που ο Τάρπλεϊ (σ.σ. ως παίκτης του Άρη) έβγαλε τη μπάλα από το διχτάκι; Το θυμάστε αυτό;".

Συμεωνίδης: "Το θυμόμαστε".

Γιαννακόπουλος: "Ζητώ από την επιτροπή σας σεβασμό στο όνομα και τα 100 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού. Έχω ξοδέψει 25 εκ. ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για να διαλύω όλες τις ομάδες και τους διαιτητές μαζί, αν με σφυράνε ανάποδα και θα λέτε εσείς ότι ευνοείται ο Παναθηναϊκός; Βγαίνετε και λέτε για 10 λάθη κατά του Άρη και 4 κατά του Παναθηναϊκού. Τι είναι αυτά; Εγώ το λέω και το καυχιέμαι. Βάζω τα ωραία μου λεφτά, εισπράττω 1,1 δις από την τηλεόραση και λέω στον ΕΣΑΚΕ "ελάτε να τα μοιραστούμε για το καλό του αθλήματος". Ποιος άλλος το κάνει αυτό;".

Η θερμοκρασία είχε χτυπήσει κόκκινο. Το αίμα είχε ανέβει στο κεφάλι του αφεντικού του τριφυλλιού. Έψαχνε ένα ποτήρι νερό για να ηρεμήσει, αλλά με το χέρι να χτυπάει συνέχεια στο τραπέζι συνέχισε: "Προσέξτε καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει θιχτεί από όσα λέτε. Και όποιος πειράξει τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια θα τον γαμ...! Δε θα μου ρίχνετε μομφή εμένα για τα τρόπαια του Παναθηναϊκού. Σταματήστε τον λίβελο. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει σε 20 τελικούς τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει 14 τρόπαια. Κάθε χρόνο θα είναι πιο δυνατός για να μην αντιμετωπίζεται από κανέναν".

Ο μονόλογος κατέληξε ως εξής: "Θέλω να μου πείτε, λοιπόν, για τον τελικό. Άλλοι διαιτητές ήταν στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Άρης προηγήθηκε 17 πόντους και άλλοι στο δεύτερο που πήραμε εμείς το κύπελλο; Αυτοί του Άρη από το πρώτο λεπτό κουνούσαν χαρτονομίσματα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Να ξεχάσουν αυτά που έκαναν πριν 20 χρόνια. Αυτές είναι τακτικές προηγούμενων δεκαετιών και έχουν ξεπεραστεί. Αν θέλουν η ομάδα τους να κερδίζει, να βάλουν λεφτά. Αλλιώς θα είναι στον πάτο".

Συγχαρητήρια, λοιπόν, συγχαρητήρια...

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Στον Άρη ξεσήκωσαν πρώτα όλο τον κόσμο και οι πρώτες συνέπειες ήρθαν με το σπάσιμο των γραφείων της ΕΟΚ. Αύριο-μεθαύριο ίσως οι επιθέσεις γίνουν και προσωπικές. Τότε, βέβαια, οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι του ιστορικού σωματείου θα σηκώνουν ψηλά τα χέρια. Τώρα έρχεται με τη σειρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε παράγοντα με τη δική του προσφορά στο άθλημα να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Πάνω απ' όλα, το συμφέρον των ομάδων, η ικανοποίηση των κάφρων. Αλλά και τα ΜΜΕ... αυτούς τους παράγοντες έχουν και δε θέλουν να τους αλλάξουν. Το ψωμάκι τους βγάζουν με κάτι παραστάσεις σαν αυτές που προσέφεραν εσχάτως τα αφεντικά των δύο ομάδων...
MZ13
QUOTE (Warrior @ Feb 23 2005, 07:25 PM)
Και όποιος πειράξει τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια θα τον γαμ...!

Εχουν ακουστεί και έχουν ακουστεί μετά τον τελικό, οπότε περίμενα την αντίδραση της ομάδας μου, άλλα όχι έτσι.... ohmy.gif

Στα ποιο πολλά για μένα έχει δίκιο, το οποίο χάνει με τον τρόπο που διαμαρτυρήθηκε.....

QUOTE ("Warrior")
Και όποιος πειράξει τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια θα τον γαμ...!

Απαράδεκτος..... πρώτα απ' όλα επειδή είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ωφείλει να έχει κάποιο επίπεδο, και δεύτερον γιατί αυτά τα έλεγε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το 1995 στην μπάλα, και μετά ξέρουμε τι επακολούθησε και τι νομημότητα υπήρχε..... δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα και να θεωρείται άπο εδώ και πέρα αυτή η δήλωση ως "προάγγελος" για τυχόν σφαλτσοσφυρίγματα που υπάρχουν φυσιολογικά σε κάθε αγώνα..... sad.gif

Οι Γιαννακοπουλαίοι έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ και στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν να προσφέρουν, άλλα δεν πρέπει να αφήνουν το οπαδικό τους αίσθημα να τους κυριεύει σε ακατάλληλες περιστάσεις.... 68.gif
Warrior
Βρε Μιχαλη...

Να δεχτω οτι ειναι σωστα απο αυτα που λεει..
*οτι εχει ξοδεψει τοσα χρηματα για να νικα κοντρα σε αντιπαλους και διαιτητες
*οτι εχει παρει παναξια τοσους τιτλους
*οτι στο παρελθον τον εχουν αδικησει οι διαιτητες
*οτι στο παρελθον μας εχουν ευνοησει οι διαιτητες

Ποιος τα αμφισβητησε ολα αυτα??Εγω δεν καταλάβα..

Ολα οσα εχει προσφερει στον Παναθηναικο και στο μπασκετ,του δινουν το δικαιωμα
να βαζει χερι στην ΚΕΔ επειδη τιμωρησε τους διαιτητες??

Επειδη βγηκαν και ειπαν την αποψη τους για τους διαιτητες?Επειδη ειπαν οτι ευνοηθηκε
ο Παναθηναικος?

Επειδη ο Κορομηλας στερεισαι τιτλους απο τον Παναθηναικο,τι σημαινει?Οτι πρεπει να
του το ξεπληρωσει εις βαρος αλλων ομαδων?,δεν το καταλαβα αυτο..
Και παρεπιμπτοντος επι Ταρπλει εμεις δεν πηραμε πρωταθλημα!

Ο Δαμιανιδης ειναι σε απολογια για αυτα που ειπε?Αυτος απολογηθηκε για αυτα που
εκανε στο ΟΑΚΑ?

Mε την λογικη του δηλαδη,θα βαζουμε κατω τα μπατζετ και θα φτιαχνουμε την βαθμολογια
του πρωταθληματος..

Το επιχειρημα οτι ο Βορεαδης ηταν αθλητης του Αρη..ειναι αντιστοιχο με την αλλη
μαλακ** που ειπε ο δικος μας για τον Βασιλακοπουλο,οτι ειναι μελος του Παναθηναικου.
Τετοιες πιπες ελεγε και ο δικος μας την Κυριακη στη συνεντευξη τυπου...

Δηλαδη τι προσπαθουν να μας πουν επιτελους??
Τι σημαινουν αυτα?

Κινησεις εντυπωσιασμου ειναι και τιποτα περισσοτερο,δεν ειναι επιχειρηματα.Απλα
για να τσιτωνουν τον κοσμο,να ικανοποιουν το αισθημα των φανατικων.

Μετα λεμε γιατι γινονται επεισοδια...

Πανω που ειχα αρχισει να γουσταρω την φαση να βρεθουμε σε τιποτα πλευ-οφ..
Ελεγα θα γινει "τζερτζελες", θα χει χαβαλε και θα ναι καλο για το μπασκετ.

Τωρα με τοσο λαδι που ριχνουν οι παραγοντες στην φωτια,εχουν αρχισει και με
ζωνουν τα φιδια...

Μην δουμε τιποτα χοντρα εκτροπα.
Καλο θα ειναι να επανερθει στο προσκηνιο το μπασκετ,αλλα οχι με αυτον τον τροπο.

Εγω δεν ξερω τι λετε,δεν θελω τετοιους παραγοντες,δεν πα να σπρωχνουν και οσα
θελουν.

Αυτα καταστρεψανε το αθλημα και διωξανε τον κοσμο απο το γηπεδο!

Οι ΠΑΙΚΤΕΣ ειναι οι πρωταγωνιστες οχι οι κυριοι με τις γραβατες ουτε οι κυριοι με
τις σφυριχτρες!

Εχω ξενερωσει αφανταστα με αυτα που γινονται ολες αυτες τις μερες..
dizzy_fingers
Τι να κάνεις?

Μην ασχολείσαι.
Εγώ ξενέρωσα από το ίδιο το βράδυ του τελικού και το ήξερα γαμώ την τύχη μου ότι θα είχαμε τέτοια παρατράγουδα στη συνέχεια.

Τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν τέτοιες δηλώσεις?
Απλά να ακουστούν και να λάβουν λίγη δημοσιότητα.
Η αν δεν έχουν αυτό σαν σκοπό, σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι τους τη δίνουν.

Ε εγώ δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι και θα παρακαλούσα όποιον έχει την ίδια άποψη με τον warrior, ότι δηλαδή οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, να κάνει το ίδιο.

Έχει Ευρωλίγκα ευτυχώς. Ας δούμε μπάσκετ...όχι "Παρατράγουδα". 33.gif
Warrior
Ακουστε τωρα και αυτο για να καταλαβαινουμε τι παιζεται...

Χθες λοιπον εθεαθηκαν στα γραφεια του EΣΑΚΕ,ποιοι λετε(?)...ο Δαμιανιδης και ο
Γιαννακοπουλος...και ητανε ολο γελακια και πειραγματα σαν δυο καλα φιλαρακια..blink.gif blink.gif
"To φερες μαζι το "πετσινο" το κυπελλακι" του ειπε ο δικος μας στο χαβαλε σε καποια
φαση...

Ετσι για να μη μην τσιμπανε οι οπαδοι των δυο ομαδων...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.