Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α2 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
kotzito
QUOTE(I_love_this_game @ Jun 11 2009, 12:34 ) *
Με καλως ορίζω κι εμένα στην παρέα σας.
Ελπίζω να μη σας κουράσω με το πρώτο μου post, αλλά νομίζω ότι αξίζει να ρίξουμε μία ματιά συνολικά στο τι γίνεται στην Α2 μέχρι τώρα.
Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται ΚΑΙ αυτό μακρύ για τις περισσότερες ομάδες τις κατηγορίας.
Και φυσικά δεν προβλέπεται και τόσο θερμό, από άποψη ηχηρών και εντυπωσιακών μεταγραφών για τις ομάδες.
Μένει να οριστικοιποιηθεί η ρύθμιση για τους κοινοτικούς ή ξένους γενικότερα και φυσικά η ΕΟΚ στο θέμα αυτό θα παίζει κρυφτούλι και θα το σκάσει μόλις της το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Πάντως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΑΙΓΑΛΕΩ
Δεν υπάρχει μία, ο Καρβέλας που ήταν η οργανωτική ψυχή της ομάδας την έκανε, ο Ισιγώνης έχει τα δικά του προβλήματα, ο Καλλινικίδης θέλει να φύγει, άλλους παίκτες δεν έχουν πέρα του Αγγελόπουλου και εάν δε γίνει κάτι πολύ συνταρακτικό θα είναι από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΑΕΛ)
Τα λεφτά κι εδώ είναι λίγα και το διοικητικό τοπίο θολό. Έχει ένα καλό κορμό παικτών από την Α1, οι οποίοι όμως λογικά θα πιέσουν να φύγουν για να βρουν ένα καλό συμβόλαιο στην Α1. Προπονητή ακόμα δεν έχουν προσλάβει και γενικά ψάχνονται. Σίγουρα η δυναμική του κόσμου είναι μεγάλη, όμως υπάρχει η απογοήτευση του υποβιβασμού. Λογικά θα πάει για συντηρητική χρονιά με σκοπό τη σωτηρία.

ΔΑΦΝΗ
Με τη σίγουρη λύση Σορώτου θα πάει για μία ακόμα χρονιά με ένα συμμαζεμένο μπάτζετ να διεκδικήσει την άνοδο. Περιμένει βέβαια και της εξελίξεις στο θέμα της Ολύμπια Λ., μήπως και την κάνει τελικά για τα σαλόνια της Α1. Λογικά θα είναι και πάλι στους πρωταγωνιστές για την άνοδο, αν και πρέπει να αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αρκετοί βασικοί παίκτες έχουν να λαμβάνουν αρκετά χρήματα και δεν είναι σίγουρη η παραμονή τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ
Η πρόσληψη Κακιούση και Νικολαϊδη ως τεχνικό δίδυμο, δείχνει τις διαθέσεις των ανθρώπων του Ηρακλή. Άνοδο και μόνο άνοδο. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρεθούν και τα λεφτά. Κι αυτά είναι πολλά, καθώς υπάρχουν ήδη συσσωρευμένα χρέη από τις προηγούμενες προσπάθειες στην Α2. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η έλλειψη αξιπιστίας που υπάρχει πλέον απέναντι στον Ηρακλή, καθώς ουκ ολίγοι παίκτες έχουν να λαμβάνουν οφειλόμενα. Λογικά όμως, με κάποιο τρόπο θα ξεπεραστούν όλα αυτά τα προβλήματα και θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ
Από τις λίγες ομάδες που θα περάσει ήρεμο καλοκαίρι. Μπορεί και αυτοί να χρωστάνε, όμως χρωστάνε λίγα. Ο coach Καρνέσης, παρόλη την ιδιόρυθμη φιλοσοφία του, είναι εγγύηση και με 1-2 προσθήκες, θα παίξουν και πάλι ψηλά. Αν κρατήσουν τον κορμό τους θα αποτελεί απλά ερωτηματικό εάν θέλουν να μπουν στο κυνήγι της ανόδου ή όχι. Σίγουρα θα επενδύσουν σε 1-2 νεαρά παιδιά με προοπτικές και θα ψάξουν να βρουν και κάποια καλή ευκαιρία σε έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει όμως να έχουν τη διάθεση να "κολλήσουν" με Καρνέση, Μίχαλο, Κουτρούλια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Η διοίκηση είναι εγγύηση για μία ήρεμη χρονιά. Από τα ελάχιστα νοικοκυρεμένα σωματεία της Α2, μπήκαν κι αυτοί όμως φέτος στο παιχνίδι των περικοπών, όταν είδαν ότι χάθηκε η άνοδος. Η πιάτσα φωνάζει ότι ο Κουφός δε γύρισε επειδή το μπάτζετ θα είναι χαμηλό και σε αυτή τη λογική δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα. Επειδή είναι γωνία μαγαζί όμως, σίγουρα θα αποτέσει πόλο έλξης για παίκτες αξίας, ενώ το όνομα του προπονητή αποτελεί γρίφο αυτή τη στιγμή, με τον Μυκονιάτη να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να μείνει στο τιμόνι της ομάδας, με τη λογική ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνει άνοιγμα στο μπάτζετ. Πρόβλεψή μου ότι θα παίξουν και του χρόνου ψηλά, χωρίς να είναι όμως από τα φαβορί για την άνοδο.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Η αλλαγή στα διοικητικά έφερε και αλλαγή στόχων. Στο Παγκράτι όλοι γλυκοκοιτάζουν την επιστροφή στην Α1 και λογικά θα είναι από τα φαβορί. Αν και η πρόσληψη Δάγλα δεν εμπνέει τους περισσότερους, σίγουρα είναι σε θέση να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Ήδη τα πρώτα ονόματα άρχισαν να ακούγονται, με αυτό του Κυριακόπουλου να είναι το πιο ηχηρό. Από τα φαβορί για την άνοδο και μάλλον ο πρωταθλητής των μεταγραφών του καλοκαιριού.

ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
Ο ΚΑΟΔ αλλάζει σελίδα στην ιστορία του, καθώς οι αδερφοί Γρηγοριάδη φαίνεται ότι τελείωσαν, τόσο διοικητικά όσο και προπονητικά. Κι εδώ υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, όμως ο Τσακτσαρλής είναι σίγουρο ότι έχει όραμα και τη μέθοδο για να κάνει ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί. Κορμός αξιόλογος από τη φετινή σαιζόν υπάρχει, αλλά βέβαια είναι και θέμα προπονητή ποιοι θα μείνουν ή όχι. Κι εδώ οι υποψήφιοι προπονητές είναι πολλοί, αλλά στη λογική του συμμαζεμένου μπάτζετ και της εξυγίανσης, ηχηρά ονόματα, όπως του Τζήμα, μάλλον θα πρέπει να αποκλειστούν. Η πρόβλεψη είναι ότι θα παίξει στη μέση του πίνακα, κάνοντας μία αξιοπρεπή σαιζόν.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ICBS
Το απόλυτο μηδέν. Ο Τσοτσουμάνος δηλώνει ότι φεύγει, αντικαταστάτης δεν έχει βρεθεί, προπονητής δεν υπάρχει και οι παίκτες αναζητούν την επόμενη ομάδα τους. Λογικά θα δούμε το ICBS να συγχωνεύεται με κάποια άλλη ομάδα, το πιθανότερο με τη μέθοδο της αγοραπωλησίας. Σε αυτή τη λογική, θα είναι από τα σήριαλ του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα ICBS δε θα υπάρχει του χρόνου στην Α2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Ο ιστορικός Απόλλωνας βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της ιστορίας του. Χρέη ατελείωτα και εσωτερικές διοικητικές έριδες κάνουν το μέλλον να φαντάζει πολύ δυσοίωνο. Η δυναμική του κόσμου του, θα του δώσει το απαραίτητο χρήσμα για τη συμμετοχή στην επόμενη Α2, αλλά για να επιτύχει την παραμονή δεν αρκούν μόνο οι ταλαντούχοι Πατρινοί νεαροί που έχουν μείνει στην ομάδα. Ο Παπαδόπουλος κούνησε μαντήλι, όπως και οι Κορωνίδης, Γεωργίτσης, Βαρδιάνος, κι έτσι δε μπορεί παρά να είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ
Παρόλο που ο Μπογονικολός αποτελεί αντικείμενο χλευασμού στους κύκλους της κατηγορίας, το μαγαζί του ξέρει να το κουμαντάρει πάρα πολύ καλά. Έστω κι αν κάνει λάθη, βλ. Οικονόμου, ξέρει να τα αναγνωρίζει και το κυριότερο, να τα διορθώνει. Οικονομικές δυνατότητες υπάρχουν για το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας και με οδηγό την περασμένη αποτυχημένη χρονιά θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα ίδια λάθη. Λογικά δε θα πάνε σε ολική εκκαθάριση της ομάδας και πάνω στον περυσινό κορμό, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να είναι η ομάδα πρωταγωνίστρια. Το πόσο ψηλά θα καταφέρει να πάει είναι πλέον θέμα Τσολάκη και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ερωτηματικό για το εάν θα επιτευχθεί η άνοδος ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι και φέτος το καλοκαίρι από τους πρωταγωνιστές των μεταγραφών.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Σταθερή διοίκηση, δυναμική παρουσία του κόσμου, αλλά έως εκεί. Το χορηγικό τους πρόγραμμα θα τους εξοικονομήσει για μία ακόμη χρονιά τα απαραίτητα χρήματα για να γίνει ο προγραμματισμός. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες δε θέλουν να μείνουν, αλλά αυτό μάλλον θα εξαρτηθεί και από το τι σκέφτεται ο Σιγάλας γι' αυτούς. Η πρόσληψη Σιγάλα αποτελεί ένα ρίσκο, ανάλογο με αυτό που πήρε η Ολυμπιάδα με Οικονόμου, αλλά οι άνθρωποι του Ερμή ποντάρουν στον ενθουσιασμό του και την προσωπικότητά του. Με την εμπειρία της περασμένης χρονιάς, μάλλον θα κινηθούν σε λογικά, για τις δυνατότητες τους, πλαίσια και ευκολότερα ή δυσκολότερα θα κοιτάξουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή μια γρήγορη παραμονή κι από κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει.

ΞΑΝΘΗ
Αυτές τις μέρες, όπως και κάθε καλοκαίρι, το μέλλον της προβλέπεται δυσοίωνο. Τα οικονομικά της, δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν υπάρχει και η διάθεση να χτυπηθούν πολλές πόρτες για να εξασφαλιστεί το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι έχει ο Νικολόπουλος στο μυαλό του, παρά μόνο ο ίδιος. Επειδή όμως είναι άρρωστος με το μπάσκετ και ταυτόχρονα ο καλύτερος παράγοντας της κατηγορίας (από τη στιγμή που ο Ηλυσιακός ανέβηκε στην Α1), δύσκολα θα επαναλάβει τα περυσινά λάθη και θα ξεκινήσει το σχεδιασμό πολύ πιο νωρίς. Βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά γι' αυτό, καθώς δεν έχει μείνει κανένας παίκτης από την περυσινή ομάδα, ο Ζαφειρούδης δύσκολα θα μείνει ακόμα μια χρονιά και ο διακαής πόθος του Νικολόπουλου για το τιμόνι της ομάδας, δύσκολα θα αφήσει το προπονητικό τημ του Άρη για να πάει στην Ξάνθη. Αυτή τη στιγμή μαζί με το ICBS αποτελεούν τα μεγάλα ερωτηματικά του καλοκαιριού.

ΑΜΥΝΤΑΣ
Ο ιστορικός Αμύντας επιστρέφει στην Α2 μετά από μια δεκαετία. Ο ενθουσιασμός του πρωταθλητή και το νοικοκυριό της διοίκησης σίγουρα θα αποτελέσουν θετικά σημεία στην προσπάθειά του για μια εύκολη παραμονή. Στα συν θα είναι και η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, καθώς και του Βλάχου στο τιμόνι της. Έάν ξεπεραστεί ανώδυνα στην αρχή η διοικητική και η αγωνιστική απειρία, με κάποιες προσεγμένες κινήσεις μπορεί να αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη της επόμενης σαιζόν.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Σαφώς ιστορική στιγμή για τους Ίκαρους. Με τον κόσμο στο πλευρό τους, θα αποτελούν δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Ο δάσκαλος Καμαράκης, παρότι θεωρείται απο πολλούς ξεπερασμένος και παλιομοδίτης, θα την κάνει μια χαρά τη δουλειά του κι έτσι το μόνο πρόβλημα θα είναι η εξεύρεση των απαραίτητων οικονομικών πόρων για να ενισχυθεί η ομάδα. Εάν βρεθούν τα λεφτά και γίνουν 3-4 σωστές κινήσεις, μάλλον θα μιλάμε για μία σχετικά εύκολη παραμονή.

[indent]ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Με τη μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με τους άλλους δύο νεοφώτιστους, αλλά και σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες της επόμενης Α2. Η παραμονή Λυκογιάννη φάνταζε απόλυτα λογική, καθώς την ξέρει την κατηγορία και είναι σίγουρο ότι θα κάνει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Το μόνο ερωτηματικό είναι πόσο βαθιά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, το οποίο έχει σχέση με το αν θέλουν να κυνηγήσουν την άνοδο ή όχι. Όπως και να 'χει όμως θα παίξουν ψηλά, από 6άδα και πάνω.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα σε 2-3 ομαδες εχω τις αντιρρησεις μου:


Ερμης Λαγκαδα-Πιστευω θα πρεπει να παλεψουν για την παραμονη και φετος θα εχουν πιο δυσκολο εργο απο περσι.Πιθανο να πεσει
Ρεθυμνο-Αν κανει καποιες προσθηκες καλες,ισως να καταφερει να παρει την ανοδο
Ικαροι Σερρων-Καλη ομαδα με αρκετο κοσμο.Ειναι απειρη ομως στην Α2 και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερουν να εξασφαλισουν την παραμονη.Μακαρι να με διαψευσουν ευχαριστα


Ακομα παντως ειναι νωρις να κανουμε αξιολογησεις των ομαδων,δεδομενου οτι ακομα δεν γνωριζουμε ποιες ομαδες θα συμμετασχουν στην Α2,σε τι κατασταση καθως και τις προσθηκες παικτων.Πιστευω οτι σε περιπου 2-3 μηνες απο τωρα θα μπορουμε να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα των ομαδων.
taraboura
Πάντως για να λέμε την αλήθεια, το πρωτάθλημα φέτος αναμένεται σαφώς πιό αδύναμο από το περσινό για διάφορους λόγους. Κατ'αρχήν, οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α1 δεν μπορούν να οριοθετήσουν ως στόχο την άμεση επάνοδο, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Επιπλέον, στην κατηγορία δεν θα υπάρχει το Περιστέρι, ο Ηλυσιακός και ο Πανερυθραϊκός, τρεις παραδοσιακά ανταγωνιστικές ομάδες. Αντίθετα υπάρχουν τρεις ομάδες, των οποίων η αξιοπρεπής παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη: Απόλλων Πατρών, Ξάνθη, ICBS.
Ομάδες που θα επιδιώξουν μια καλή παρουσία είναι οι Ερμής Λαγκαδά, Ίκαροι Σερρών, Αμύντας και Ίκαρος Καλλιθέας, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα για κάτι καλό.

Οι μόνες ομάδες που θα επιδιώξουν την άνοδο και θα κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της κατηγορίας αναμένεται να είναι η Δάφνη (ίσως πάει στην Α1 αντί της Ολύμπιας Λάρισας), ο Ηρακλής (μεγάλο μείον τα οικονομικά προβλήματα), η Ολυμπιάδα Πατρών, το Ρέθυμνο, η Νήαρ Ηστ, ο ΚΑΟΔ και το Παγκράτι.

Πάντως είναι νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αλήθεια θα φανεί στο παρκέ.
pass
QUOTE(kojito @ Jun 11 2009, 14:46 ) *
Σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα σε 2-3 ομαδες εχω τις αντιρρησεις μου:


Ερμης Λαγκαδα-Πιστευω θα πρεπει να παλεψουν για την παραμονη και φετος θα εχουν πιο δυσκολο εργο απο περσι.Πιθανο να πεσει
Ρεθυμνο-Αν κανει καποιες προσθηκες καλες,ισως να καταφερει να παρει την ανοδο
Ικαροι Σερρων-Καλη ομαδα με αρκετο κοσμο.Ειναι απειρη ομως στην Α2 και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερουν να εξασφαλισουν την παραμονη.Μακαρι να με διαψευσουν ευχαριστα


Ακομα παντως ειναι νωρις να κανουμε αξιολογησεις των ομαδων,δεδομενου οτι ακομα δεν γνωριζουμε ποιες ομαδες θα συμμετασχουν στην Α2,σε τι κατασταση καθως και τις προσθηκες παικτων.Πιστευω οτι σε περιπου 2-3 μηνες απο τωρα θα μπορουμε να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα των ομαδων.
Οι Σέρρες δύσκολα θα κινδυνέψουν.Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ έπαιξε 20 χρόνια , είναι 10 χρόνια παράγοντας που πληρώνει στην Γ και Β εθνική, έχει φάει αρκετες κεφαλιές,ξέρει που πονάει η ομάδα και δύσκολα τρώει παραμύθι.Αρνητικό για την ομάδα και τους παράγοντες ότι δεν ξέρουν την κατηγορία.
fairplayer
QUOTE(pass @ Jun 11 2009, 17:58 ) *
Οι Σέρρες δύσκολα θα κινδυνέψουν.Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ έπαιξε 20 χρόνια , είναι 10 χρόνια παράγοντας που πληρώνει στην Γ και Β εθνική, έχει φάει αρκετες κεφαλιές,ξέρει που πονάει η ομάδα και δύσκολα τρώει παραμύθι.Αρνητικό για την ομάδα και τους παράγοντες ότι δεν ξέρουν την κατηγορία.

Κανενα μεταγραφικο νεο για τις Σερρες υπαρχει φιλε μου?
Σε ποιες θεσεις ψαχνει παικτες?
I_love_this_game
QUOTE(fairplayer @ Jun 11 2009, 18:08 ) *
Κανενα μεταγραφικο νεο για τις Σερρες υπαρχει φιλε μου?
Σε ποιες θεσεις ψαχνει παικτες?


Point guard και center σίγουρα. Εαν τελικά αποφασίσει και ο Ασημάκης να σταματήσει, όπως θέλει ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα βγουν στη γύρα και για ένα 3-4άρι. Σϊγουρα θέλουν και 1-2 παίκτες πάγκου, γιατί πέρυσι από βάθος μηδέν και δε μπορεί να είναι κάθε χρόνο τόσο τυχεροί, χωρίς να έχουν τραυματισμούς. Πάντως, όνομα δεν έχει ακουστεί κανένα μέχρι τώρα.
taraboura
ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην Ολυμπιάδα, οι περισσότεροι έχουν ήδη δεχθεί τις πρώτες κρούσεις, ενόψει της νέας σεζόν. Λέγεται ότι ΚΑΟΔ και ICBS χτύπησαν την πόρτα των Κανταρτζή και Συμεωνίδη και ότι για το Γεώργαρο ενδιαφέρεται το Αιγάλεω. Πάντως, η περίπτωση του πρώτου, δεν έχει τελειώσει ακόμη οριστικά για την Ολυμπιάδα.

ANTIRISIAS
QUOTE(taraboura @ Jun 11 2009, 21:29 ) *
ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην Ολυμπιάδα, οι περισσότεροι έχουν ήδη δεχθεί τις πρώτες κρούσεις, ενόψει της νέας σεζόν. Λέγεται ότι ΚΑΟΔ και ICBS χτύπησαν την πόρτα των Κανταρτζή και Συμεωνίδη και ότι για το Γεώργαρο ενδιαφέρεται το Αιγάλεω. Πάντως, η περίπτωση του πρώτου, δεν έχει τελειώσει ακόμη οριστικά για την Ολυμπιάδα.

Δεν νομίζω, ότι πρέπει να μείνει κάποιος από τους παραπάνω, για διάφορους λόγους.Το ζήτημα είναι να μην αφανιστεί η πάτρα από τις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως θέλουν πολλοί...
taraboura
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχουμε γράψει στην τύχη. Μετά την αποκάλυψη της είδησης για το Γιώργο Σιγάλα, που ανέλαβε τον Ερμή Λαγκαδά (επιβεβαιώθηκε από την ομάδα), άλλη μία ανακοίνωση ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας, καθώς ο Γιάννης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από τη Δάφνη.

Όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ώρες, ο Έλληνας παίκτης αποτελεί στόχο των Παγκρατίου και Νήαρ Ηστ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το συγκεκριμένο θέμα. Η ανακοίνωση της Δάφνης έρχεται να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο Κακιούζης κινείται εδώ και μέρες στην... ελεύθερη αγορά και ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δάφνης:

"Ο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Κακιούζη. Ο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή για την τετραετή προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι αυτός αποφασίσει για την καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Έλληνας παίκτης τόνισε σε δηλώσεις του:
"Πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος στη Δάφνη. Ήταν η ομάδα που αγωνίστικα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με την οποία περάσαμε πολλές χαρές και λύπες... Φεύγω με τις καλύτερες των αναμνήσεων, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα στη ζωή δεν έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε. Όπως σε όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και με εμένα και τη Δάφνη ήρθε η ώρα του χωρισμού.

Πρέπει όμως να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Δάφνης, κ.Κώστα Τζιβελέκα για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στην ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια και για όσα έκανε για εμένα όλο αυτό το διάστημα. Του αξίζουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουν μερικοί που κατέχουν υψηλά πόστα στο μπάσκετ.

Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο της ομάδας και να ξέρουν όλοι ότι η Δάφνη αποτελεί για εμένα ένα τεράστιο κεφάλαιο και θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Στενοχωριέμαι, όμως η ζωή συνεχίζεται... Ήταν ένας θαυμάσιος κύκλος που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...".

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr

yiagos
QUOTE(taraboura @ Jun 11 2009, 21:29 ) *
ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην Ολυμπιάδα, οι περισσότεροι έχουν ήδη δεχθεί τις πρώτες κρούσεις, ενόψει της νέας σεζόν. Λέγεται ότι ΚΑΟΔ και ICBS χτύπησαν την πόρτα των Κανταρτζή και Συμεωνίδη και ότι για το Γεώργαρο ενδιαφέρεται το Αιγάλεω. Πάντως, η περίπτωση του πρώτου, δεν έχει τελειώσει ακόμη οριστικά για την Ολυμπιάδα.


Για συμεωνιδη ειχε ακουστει και περσυ αλλα (ευτυχως) πηραμε στη θεση του τον Καρτελο.
zelico
QUOTE(pass @ Jun 11 2009, 17:58 ) *
Οι Σέρρες δύσκολα θα κινδυνέψουν.Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ έπαιξε 20 χρόνια , είναι 10 χρόνια παράγοντας που πληρώνει στην Γ και Β εθνική, έχει φάει αρκετες κεφαλιές,ξέρει που πονάει η ομάδα και δύσκολα τρώει παραμύθι.Αρνητικό για την ομάδα και τους παράγοντες ότι δεν ξέρουν την κατηγορία.

ε γιατι δεν παιζει και ο προεδρος αφου το ξερει το μπασκετ??? ρε παιδια τι μας λετε τωρα ποιος θα πεσει και ποιος οχι? ειναι πολυ νωρις για προβλεψεις αφου καμμια ομαδα ακομα δεν εχει κανει ουτε μια μεταγραφη!!!
Live strong
QUOTE(taraboura @ Jun 11 2009, 21:56 ) *
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχουμε γράψει στην τύχη. Μετά την αποκάλυψη της είδησης για το Γιώργο Σιγάλα, που ανέλαβε τον Ερμή Λαγκαδά (επιβεβαιώθηκε από την ομάδα), άλλη μία ανακοίνωση ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας, καθώς ο Γιάννης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από τη Δάφνη.

Όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ώρες, ο Έλληνας παίκτης αποτελεί στόχο των Παγκρατίου και Νήαρ Ηστ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το συγκεκριμένο θέμα. Η ανακοίνωση της Δάφνης έρχεται να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο Κακιούζης κινείται εδώ και μέρες στην... ελεύθερη αγορά και ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δάφνης:

"Ο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Κακιούζη. Ο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή για την τετραετή προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι αυτός αποφασίσει για την καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Έλληνας παίκτης τόνισε σε δηλώσεις του:
"Πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος στη Δάφνη. Ήταν η ομάδα που αγωνίστικα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με την οποία περάσαμε πολλές χαρές και λύπες... Φεύγω με τις καλύτερες των αναμνήσεων, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα στη ζωή δεν έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε. Όπως σε όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και με εμένα και τη Δάφνη ήρθε η ώρα του χωρισμού.

Πρέπει όμως να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Δάφνης, κ.Κώστα Τζιβελέκα για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στην ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια και για όσα έκανε για εμένα όλο αυτό το διάστημα. Του αξίζουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουν μερικοί που κατέχουν υψηλά πόστα στο μπάσκετ.

Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο της ομάδας και να ξέρουν όλοι ότι η Δάφνη αποτελεί για εμένα ένα τεράστιο κεφάλαιο και θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Στενοχωριέμαι, όμως η ζωή συνεχίζεται... Ήταν ένας θαυμάσιος κύκλος που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...".

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr



Και όχι μόνο... rolleyes.gif
taraboura
QUOTE(yiagos @ Jun 11 2009, 23:27 ) *
Για συμεωνιδη ειχε ακουστει και περσυ αλλα (ευτυχως) πηραμε στη θεση του τον Καρτελο.

Πολύ κακή χρονιά φέτος για το Συμεωνίδη. Γενικά είναι ασταθής παίκτης και ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχει καλή ή κακή χρονιά. Και να σκεφτείς ότι κάπου διάβασα ότι το κασέ του είναι στις 70.000-80.000 ευρώ!!!
kesariani 4ever
αν οι παιχτες φετος δεν ριξουν τις απαιτησεις τους προβλεπω ολες οι μεταγραφες να γινονται τον σεπτεμβριο!!τελειωσαν τα χρηματα για πεταμα!!να τα παιρνουν μονο αυτοι που αξιζουν!!τα χρηματα δεν κανουν τις ομαδες κ δοξα τον θεο οι ομαδες φετος της Α2 μας το επιβεβαιωσαν πολυ καλα..
CrossoverOnE
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 12 2009, 10:39 ) *
αν οι παιχτες φετος δεν ριξουν τις απαιτησεις τους προβλεπω ολες οι μεταγραφες να γινονται τον σεπτεμβριο!!τελειωσαν τα χρηματα για πεταμα!!να τα παιρνουν μονο αυτοι που αξιζουν!!τα χρηματα δεν κανουν τις ομαδες κ δοξα τον θεο οι ομαδες φετος της Α2 μας το επιβεβαιωσαν πολυ καλα..

Tι απαιτησεις να ριξουν;Να τις αυξησουν θελουν.Αφου γι αυτο γινεται ολη η μανουρα με τους κοινοτικους!!!
kesariani 4ever
[quote name='CrossoverOnE' date='Jun 12 2009, 10:43 ' post='312803']
Tι απαιτησεις να ριξουν;Να τις αυξησουν θελουν.Αφου γι αυτο γινεται ολη η μανουρα με τους κοινοτικους!!!
[/quote
αστους χωρις ομαδα μεχρι τον σεπτεβριο κ θα σου πω εγω αν θα τις ριξουν η' οχι!!
CrossoverOnE
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 12 2009, 10:58 ) *
αστους χωρις ομαδα μεχρι τον σεπτεβριο κ θα σου πω εγω αν θα τις ριξουν η' οχι!!

Συμφωνω!!!
taraboura
Πράγματι το έχουν παραξηλώσει ορισμένοι με τις παρανοϊκές απαιτήσεις τους. Βέβαια, δεν νομίζω ότι και φέτος θα αλλάξουν τακτική. Πάλι τα ίδια θα ζητάνε. Ενδεικτικό της οικονομικής στενότητας που υπάρχει είναι ότι έχουμε φτάσει 12 Ιουνίου και καμία από τις 16 ομάδες της Α2 δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση κάποιου παίκτη! Οι μοναδικές ανακοινώσεις αφορούν προπονητές (Σιγάλας, Τσολάκης) ή αποδεσμεύσεις παικτών (Κακιούζης). Παράλληλα 3 ομάδες δεν είναι σίγουρο αν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα (ICBS, Απόλλων Πατρών, Ξάνθη).
guru
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 12 2009, 10:39 ) *
αν οι παιχτες φετος δεν ριξουν τις απαιτησεις τους προβλεπω ολες οι μεταγραφες να γινονται τον σεπτεμβριο!!τελειωσαν τα χρηματα για πεταμα!!να τα παιρνουν μονο αυτοι που αξιζουν!!τα χρηματα δεν κανουν τις ομαδες κ δοξα τον θεο οι ομαδες φετος της Α2 μας το επιβεβαιωσαν πολυ καλα..

εχουν ευθυνη σε αυτο τα σωματεια,εδιναν σε καθε απιθανο χρηματα με ουρα κ το ειχαν πιστεψει οτι τοσο ηταν η αξια τους.καλο σεπτεμβρη λοιπον τοτε που θα πληρωνεις οσο αξιζει πραγματικα....
taraboura
QUOTE(guru @ Jun 12 2009, 11:11 ) *
εχουν ευθυνη σε αυτο τα σωματεια,εδιναν σε καθε απιθανο χρηματα με ουρα κ το ειχαν πιστεψει οτι τοσο ηταν η αξια τους.καλο σεπτεμβρη λοιπον τοτε που θα πληρωνεις οσο αξιζει πραγματικα....

Ακριβώς έτσι είναι. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανούσιας -όπως τελικά αποδείχθηκε- σπατάλης είναι ο Ιωνικός Λαμίας, η Ολυμπιάδα και ο Πανερυθραϊκός.
kesariani 4ever
QUOTE(taraboura @ Jun 12 2009, 11:13 ) *
Ακριβώς έτσι είναι. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανούσιας -όπως τελικά αποδείχθηκε- σπατάλης είναι ο Ιωνικός Λαμίας, η Ολυμπιάδα και ο Πανερυθραϊκός.

κ το γελιο ειναι φετος οτι δεν θα μπορουν να πανε να παιξουν σε μικροτερη κατηγορια γιατι οι περισσοτεροι ειναι πανω απο 30.αστους χωρις ομαδα κ απο τον αυγουστο θα παρακαλανε με τα μισα κ πιο λιγα.αυτοι που τα αξιζουν πραγματικα να τα παρουν,για να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι!αλλα δυστυχως αυτοι που τα αξιζουν κ ειναι επαγγελματιες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα!!
zikos
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 12 2009, 11:25 ) *
κ το γελιο ειναι φετος οτι δεν θα μπορουν να πανε να παιξουν σε μικροτερη κατηγορια γιατι οι περισσοτεροι ειναι πανω απο 30.αστους χωρις ομαδα κ απο τον αυγουστο θα παρακαλανε με τα μισα κ πιο λιγα.αυτοι που τα αξιζουν πραγματικα να τα παρουν,για να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι!αλλα δυστυχως αυτοι που τα αξιζουν κ ειναι επαγγελματιες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα!!


συμφωνω απόλυτα... ειμαι σιγουρος οτι οσοι αξιζουν θα τα πάρουν... αλλωστε οι κινησεις των ομαδων αυτη τη στιγμη ειναι για παίκτες που αξιζουν... οι αλλοι ας περιμένουν ή να ζητουν οσα πρεπει να πάρουν & οχι οσα τους λείπουν...
taraboura
Δυστυχώς και φέτος όλο και κάποια κορόιδα θα βρεθούν...
CrossoverOnE
QUOTE(taraboura @ Jun 12 2009, 12:05 ) *
Δυστυχώς και φέτος όλο και κάποια κορόιδα θα βρεθούν...

Mη ξεχναμε οτι πολλες φορες δεν ειναι κοροιδα λογω ασχετοσυνης η κατι αναλογο απλα εξαπατουνται απο ατζεντιδες η και εκβιαζονται....
taraboura
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 12 2009, 12:09 ) *
Mη ξεχναμε οτι πολλες φορες δεν ειναι κοροιδα λογω ασχετοσυνης η κατι αναλογο απλα εξαπατουνται απο ατζεντιδες η και εκβιαζονται....

Βέβαια. Αυτό και αν είναι συνηθισμένο! Σκέτη αφαίμαξη τους κάνουν οι μάνατζερ.

Τελικά, έχει ακουστεί τίποτα για το ποιοί θα παραμείνουν από φέτος στην ομάδα σου και ποιοί θα φύγουν σίγουρα;
CrossoverOnE
QUOTE(taraboura @ Jun 12 2009, 12:11 ) *
Βέβαια. Αυτό και αν είναι συνηθισμένο! Σκέτη αφαίμαξη τους κάνουν οι μάνατζερ.

Τελικά, έχει ακουστεί τίποτα για το ποιοί θα παραμείνουν από φέτος στην ομάδα σου και ποιοί θα φύγουν σίγουρα;

Tα παντα ρευστα.Ειναι θεμα προπονητη αυτο κι αν δεν κλεισουμε πρωτα το προπονητη δε νομιζω να γινει καποια κινηση ειτε για ανανεωση ειτε για μη ανανεωση ειτε για νεους παικτες.Γι αυτο ολα αυτα που γραφονται για Κανταρτζιδες και Γεωργιτσιδες αλλου στοχευουν.Ο μονος που μενει σιγουρα ειναι ο Σδρακας για να κλεισει φετος την καριερα του.Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα μεινει και ο Μασλαρινος.Για τον Καρτελο δεν εχω ιδεα τι θα γινει...εχω μαθει οτι μιλαει η μιλησε με Καβαλα (ας παει εκει να ξεχασει τι χρωμα εχουν τα κατοσταευρα :Ρ) αλλα πρεπει να εχει option οποτε πολλα θα εξαρτηθουν απο το τι θα γινει με τους κοινοτικους.
siska_13_
Γνωριζει κανεις τιποτα καινουριο για Δαφνη αν τελικα θα ανεβει κατηγορια?Γιατι σιγουρα τοτε θα αλλαξει ο σχεδιασμος και θα περιμενουμε πολλες αλλαγες. bball.gif
I_love_this_game
QUOTE(Live strong @ Jun 12 2009, 09:20 ) *
Και όχι μόνο... rolleyes.gif


Πολύ εύστοχο. Θα υπάρξει και συνέχεια. Κι άλλοι παίκτες της Δάφνης θα κουνήσουν μαντήλι.

QUOTE(taraboura @ Jun 12 2009, 11:13 ) *
Ακριβώς έτσι είναι. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανούσιας -όπως τελικά αποδείχθηκε- σπατάλης είναι ο Ιωνικός Λαμίας, η Ολυμπιάδα και ο Πανερυθραϊκός.


Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλοι παίζουν το ρόλο τους στο συγκεκριμένο θέμα. Αρχικά κάποιοι πρόεδροι που θέλουν να πουλάνε μόστρα, ως οι πρωταθλητές των μεταγραφών. Στη συνέχεια οι προπονητές, που κάποιοι από αυτούς θέλουν να συνεργάζονται με συγκεκριμένους παίκτες, ασχέτως κόστους. Ακολουθούν οι "άσχετοι" διοικητικοί παραγοντες, που αγοράζουν από συγκεκριμένα μαγαζιά ό,τι κι αν τους πουλάνε. Οι μάνατζερ έχουν κι αυτοί την ευθύνη τους, αλλά με γνώμονα το γεγονός ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τους παίκτες τους (και φυσικά και για τους ίδιους, αφού δουλεύουν με ποσοστά), δε μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς που απλά προστατεύουν τα συμφέροντά τους.

Όσο για τα παραδείγματα των ομάδων, δεν είναι όμοια μεταξύ τους. Η Λαμία απέτυχε λόγω των αμέτρητων τραυματισμών (βλ. Χρήστου, Κέκελη, Καμπερίδη) γιατί αλλιώς θα έβγαινε, ακόμα και με τον Πρέλιεβιτς στον πάγκο, η Ολυμπιάδα με έναν πιο έμπειρο προπονητή από τον Οικονόμου, αν μη τι άλλο, θα είχε μία εύκολη παραμονή και θα ήταν από τη μέση και πάνω στον πίνακα και όσο για τον Πανερυθραϊκό, πλήρωσε τα χούγια του Χουχουλή.

Όμως αυτά δε γίνονται μόνο στην Α2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολυμπιακός με τον Childress. Ή υπάρχει κανείς σας που νομίζει ότι με τα ίδια λεφτά δε μπορούσε ο Θρύλος να βρει, αν μη τι άλλο, ισάξιο παίκτη στην Ευρώπη;
truth
QUOTE(I_love_this_game @ Jun 12 2009, 16:06 ) *
Πολύ εύστοχο. Θα υπάρξει και συνέχεια. Κι άλλοι παίκτες της Δάφνης θα κουνήσουν μαντήλι.



Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλοι παίζουν το ρόλο τους στο συγκεκριμένο θέμα. Αρχικά κάποιοι πρόεδροι που θέλουν να πουλάνε μόστρα, ως οι πρωταθλητές των μεταγραφών. Στη συνέχεια οι προπονητές, που κάποιοι από αυτούς θέλουν να συνεργάζονται με συγκεκριμένους παίκτες, ασχέτως κόστους. Ακολουθούν οι "άσχετοι" διοικητικοί παραγοντες, που αγοράζουν από συγκεκριμένα μαγαζιά ό,τι κι αν τους πουλάνε. Οι μάνατζερ έχουν κι αυτοί την ευθύνη τους, αλλά με γνώμονα το γεγονός ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τους παίκτες τους (και φυσικά και για τους ίδιους, αφού δουλεύουν με ποσοστά), δε μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς που απλά προστατεύουν τα συμφέροντά τους.

Όσο για τα παραδείγματα των ομάδων, δεν είναι όμοια μεταξύ τους. Η Λαμία απέτυχε λόγω των αμέτρητων τραυματισμών (βλ. Χρήστου, Κέκελη, Καμπερίδη) γιατί αλλιώς θα έβγαινε, ακόμα και με τον Πρέλιεβιτς στον πάγκο, η Ολυμπιάδα με έναν πιο έμπειρο προπονητή από τον Οικονόμου, αν μη τι άλλο, θα είχε μία εύκολη παραμονή και θα ήταν από τη μέση και πάνω στον πίνακα και όσο για τον Πανερυθραϊκό, πλήρωσε τα χούγια του Χουχουλή.

Όμως αυτά δε γίνονται μόνο στην Α2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολυμπιακός με τον Childress. Ή υπάρχει κανείς σας που νομίζει ότι με τα ίδια λεφτά δε μπορούσε ο Θρύλος να βρει, αν μη τι άλλο, ισάξιο παίκτη στην Ευρώπη;


αυτά συμβαινουν σε ολες τις κατηγοριες
ABRAAM
Ο Γιωργαρος για ΠΑΓΚΡΑΤΙ αληθευει?
CrossoverOnE
QUOTE(I_love_this_game @ Jun 12 2009, 16:06 ) *
Πολύ εύστοχο. Θα υπάρξει και συνέχεια. Κι άλλοι παίκτες της Δάφνης θα κουνήσουν μαντήλι.



Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλοι παίζουν το ρόλο τους στο συγκεκριμένο θέμα. Αρχικά κάποιοι πρόεδροι που θέλουν να πουλάνε μόστρα, ως οι πρωταθλητές των μεταγραφών. Στη συνέχεια οι προπονητές, που κάποιοι από αυτούς θέλουν να συνεργάζονται με συγκεκριμένους παίκτες, ασχέτως κόστους. Ακολουθούν οι "άσχετοι" διοικητικοί παραγοντες, που αγοράζουν από συγκεκριμένα μαγαζιά ό,τι κι αν τους πουλάνε. Οι μάνατζερ έχουν κι αυτοί την ευθύνη τους, αλλά με γνώμονα το γεγονός ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τους παίκτες τους (και φυσικά και για τους ίδιους, αφού δουλεύουν με ποσοστά), δε μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς που απλά προστατεύουν τα συμφέροντά τους.

Όσο για τα παραδείγματα των ομάδων, δεν είναι όμοια μεταξύ τους. Η Λαμία απέτυχε λόγω των αμέτρητων τραυματισμών (βλ. Χρήστου, Κέκελη, Καμπερίδη) γιατί αλλιώς θα έβγαινε, ακόμα και με τον Πρέλιεβιτς στον πάγκο, η Ολυμπιάδα με έναν πιο έμπειρο προπονητή από τον Οικονόμου, αν μη τι άλλο, θα είχε μία εύκολη παραμονή και θα ήταν από τη μέση και πάνω στον πίνακα και όσο για τον Πανερυθραϊκό, πλήρωσε τα χούγια του Χουχουλή.

Όμως αυτά δε γίνονται μόνο στην Α2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολυμπιακός με τον Childress. Ή υπάρχει κανείς σας που νομίζει ότι με τα ίδια λεφτά δε μπορούσε ο Θρύλος να βρει, αν μη τι άλλο, ισάξιο παίκτη στην Ευρώπη;

E καλα δεν ειπε κανεις οτι ο Ολυμπιακος δεν εβρισκε ισαξιο παικτη με τοσα χρηματα.Ουτε και τους κοροιδεψε κανενας μανατζερ ομως.Αν ο Childress δεν ειχε παιξει ποτε στο ΝΒΑ κι επαιζε στη Νταρουσαφακα δεν υπηρχε περιπτωση να τον εφερναν..τουλαχιστον οχι με τετοιο χρηματικο ποσο.Στην Α2 ομως δεν υπαρχουν τετοια.Παικτες-κραχτες στην Α2 δεν υπαρχουν σε καμια ομαδα.
taraboura
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

Σε αναμονή για την επίσημη απάντηση του Λευτέρη Κακιούση βρίσκονται στον Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να έχει συμφωνήσει προφορικά, ωστόσο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν τα επίσημα, τα οποία έρχονται τη Δευτέρα, όταν και ο Κακιούσης αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση...

Σίγουρα όλοι θέλουν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να ανέβει και πάλι στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Γι'αυτό και έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη έρθειν σε επαφή με παίκτες και ατζέντηδες. Το ίδιο κάνει από την πλευρά του και ο Λευτέρης Κακιούσης, ο οποίος σε περίπτωση που αναλάβει και τυπικά, θέλει να έχει ήδη στο στόχαστρο κάποιους παίκτες.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει εξάλλου η ομάδα που θα δημιουργηθεί να είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Όσον αφορά το ρόστερ του συλλόγου, σίγουροι θεωρούνται οι Σάββας Καμπερίδης, Νίκος Καλλές, Κώστας Τότσιος και Σταύρος Δανιήλ, όπως και ο Θωμάς Τσαλκιτζής, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr


taraboura
Τελικά τι γίνεται με το ICBS; Έχει ακουστεί μέχρι τώρα συγχώνευση με Κεραυνό Αιγίου, ΜΕΝΤ, Ιπποκράτη Κω, Πέραμα, Χίο.

I_love_this_game
QUOTE(ABRAAM @ Jun 12 2009, 16:48 ) *
Ο Γιωργαρος για ΠΑΓΚΡΑΤΙ αληθευει?


Ούτε μία στο εκατομμύριο.
taraboura
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ

Μετά το Μπάμπη Σαμοθράκη, σειρά έχει ο Σάντρο Μουμούρης, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Αμύντα για έναν ακόμη χρόνο. Παράλληλα, σήμερα θα γίνουν οι τελευταίες συνομιλίες με το Χρήστο Μπάρμπα, με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "πορτοκαλί".

Ακόμα η ομάδα του Υμηττού ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μούκη, ο οποίος προπονείται ήδη με το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου. Ο 22χρονος παίκτης αγωνιζόταν πέρυσι στον Πειραϊκό.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (15/6) θα γίνουν οι εκλογές για το νέο ΔΣ, ενώ την Τετάρτη (17/6) στις 20:00, στο ανοιχτό γήπεδο του Αμύντα, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των Ακαδημιών.

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr
kesariani 4ever
QUOTE(taraboura @ Jun 13 2009, 10:41 ) *
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ

Μετά το Μπάμπη Σαμοθράκη, σειρά έχει ο Σάντρο Μουμούρης, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Αμύντα για έναν ακόμη χρόνο. Παράλληλα, σήμερα θα γίνουν οι τελευταίες συνομιλίες με το Χρήστο Μπάρμπα, με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "πορτοκαλί".

Ακόμα η ομάδα του Υμηττού ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μούκη, ο οποίος προπονείται ήδη με το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου. Ο 22χρονος παίκτης αγωνιζόταν πέρυσι στον Πειραϊκό.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (15/6) θα γίνουν οι εκλογές για το νέο ΔΣ, ενώ την Τετάρτη (17/6) στις 20:00, στο ανοιχτό γήπεδο του Αμύντα, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των Ακαδημιών.

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr

ποσο χρονων ρε παιδια εχει φτασει ο μουμουρης??καθε χρονο λεει τελευταια χρονια κ συνεχεια ανανεωνει..
kouros34
Ο Κακιουσης είπε το "ΝΑΙ" τελικά στον Ηρακλή για συμβόλαιο 3 χρόνων!
Η ανακοίνωση θα δωθεί την Δευτέρα και επίσημα!
taraboura
ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Α2 την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (1ος στα τρίποντα και 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος) και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι αρκετές. Ο λόγος για τον Άρη Κορωνίδη. ο οποίος αναμένεται να έχει πολλές επιλογές αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη τρεις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για τον Κύπριο πλέι μέικερ και αυτές είναι το Ρέθυμνο (που δεν έχει βρει ακόμη προπονητή, αλλά θέλει να πρωταγωνιστήσει), το Παγκράτι (που θέλει να κάνει πάταγο φέτος) και η Ολυμπιάδα Πατρών (δείχνουν αποφασιστικότητα να πετύχουν αυτή τη φορά). Και οι τρεις ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι απόλυτα λογικό να θέλουν έμπειρο παίκτη.

Ο Κορωνίδης εξάλλου ήταν το βαρόμετρο της ομάδας του Δημήτρη Παπαδόπουλου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και ένας από τους κύριους λόγους που ο Απόλλωνας πραγματοποίησε μία τόσο καλή πορεία. Εξάλλου ήταν εμφανές πως κάθε φορά που απουσίαζε ο συγκεκριμένος παίκτης, η ομάδα της Πάτρας τα έβρισκε σκούρα. Όπως και να έχει, ο Άρης Κορωνίδης θέλει φέτος να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δηλαδή να διαλέξει μία ομάδα που στόχο έχει την άνοδο, ωστόσο δεν θα βιαστεί να κάνει την επιλογή του, καθώς ίσως με την πάροδο του χρόνου να υπάρξουν και άλλες επιλογές...

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr
taraboura
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ

Η έλευση του Γιώργου Σιγάλα στον Ερμή Λαγκαδά έχει κάνει όλους τους ανθρώπους της ομάδας να... τρέχουν, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά. Ο Έλληνας τεχνικός έχει τρελάνει κάσμο στη νέα του ομάδα από τη στιγμή μάλιστα που ζήτησε και σπίτι στο Λαγκαδά, για να βρίσκεται κοντά στο σύλλογο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου και όχι μόνο, έχουν τρελαθεί από την εικόνα του Σιγάλα, ο οποίος δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά και φαίνεται να το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα. Φυσικά μόνο ικανοποιημένοι θα μπορούσαν να είναι πλέον για την επιλογή τους, καθώς η δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής είναι πολύ σοβαρή. Στα μεταγραφικά, ο Ερμής φαίνεται να ενδιαφέρεται για το Μάριο Ματαλόν, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Δεν αποκλείεται πάντως ο συγκεκριμένος παίκτης να προορίζεται για αντικαταστάτης του Λευτέρη Ακεψιμαϊδη, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Ηλυσιακός, που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λαγκαδά, ωστόσο ο σύλλογος δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του σε περίπτωση που ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στα... μεγάλα σαλόνια.

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr
kaukasios
QUOTE(taraboura @ Jun 13 2009, 13:58 ) *
ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Α2 την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (1ος στα τρίποντα και 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος) και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι αρκετές. Ο λόγος για τον Άρη Κορωνίδη. ο οποίος αναμένεται να έχει πολλές επιλογές αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη τρεις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για τον Κύπριο πλέι μέικερ και αυτές είναι το Ρέθυμνο (που δεν έχει βρει ακόμη προπονητή, αλλά θέλει να πρωταγωνιστήσει), το Παγκράτι (που θέλει να κάνει πάταγο φέτος) και η Ολυμπιάδα Πατρών (δείχνουν αποφασιστικότητα να πετύχουν αυτή τη φορά). Και οι τρεις ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι απόλυτα λογικό να θέλουν έμπειρο παίκτη.

Ο Κορωνίδης εξάλλου ήταν το βαρόμετρο της ομάδας του Δημήτρη Παπαδόπουλου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και ένας από τους κύριους λόγους που ο Απόλλωνας πραγματοποίησε μία τόσο καλή πορεία. Εξάλλου ήταν εμφανές πως κάθε φορά που απουσίαζε ο συγκεκριμένος παίκτης, η ομάδα της Πάτρας τα έβρισκε σκούρα. Όπως και να έχει, ο Άρης Κορωνίδης θέλει φέτος να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δηλαδή να διαλέξει μία ομάδα που στόχο έχει την άνοδο, ωστόσο δεν θα βιαστεί να κάνει την επιλογή του, καθώς ίσως με την πάροδο του χρόνου να υπάρξουν και άλλες επιλογές...

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr

o tsolaκης ειχε το κορωνιδη παικτη στο παλαιο φαληρο την χρονια που επεσε απο α2 στην β εθνικη.
taraboura
QUOTE(kaukasios @ Jun 13 2009, 14:40 ) *
o tsolaκης ειχε το κορωνιδη παικτη στο παλαιο φαληρο την χρονια που επεσε απο α2 στην β εθνικη.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Το θυμάμαι και εγώ αυτό. Μπορεί να παίξει και ρόλο στην επιλογή του.
ABRAAM
QUOTE(kaukasios @ Jun 13 2009, 12:40 ) *
o tsolaκης ειχε το κορωνιδη παικτη στο παλαιο φαληρο την χρονια που επεσε απο α2 στην β εθνικη.


Οποτε προλαβενει να ριξει και την ολυμπιαδα 69.gif 69.gif 69.gif
taraboura
QUOTE(ABRAAM @ Jun 13 2009, 18:31 ) *
Οποτε προλαβενει να ριξει και την ολυμπιαδα 69.gif 69.gif 69.gif

Πάντως φέτος δεν την έριξε!!! Μάλλον θα την ανεβάσει...
bek
QUOTE(ABRAAM @ Jun 13 2009, 18:31 ) *
Οποτε προλαβενει να ριξει και την ολυμπιαδα 69.gif 69.gif 69.gif


ποιοσ προεδρος ομαδασ ειχε ταξει καλο ποσο στον προπονητη του σε περιπτωση επιτευξης του στοχου; ο στοχος εγινε, αλλα το πριμ γραφτηκε στο χιονι.
CrossoverOnE
QUOTE(bek @ Jun 13 2009, 21:00 ) *
ποιοσ προεδρος ομαδασ ειχε ταξει καλο ποσο στον προπονητη του σε περιπτωση επιτευξης του στοχου; ο στοχος εγινε, αλλα το πριμ γραφτηκε στο χιονι.

Δε χρειαζεται πολυ σκεψη tongue.gif
taraboura
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 13 2009, 21:29 ) *
Δε χρειαζεται πολυ σκεψη tongue.gif

Τελικά αληθεύει ότι θα πάρετε το Τζήμα;

CrossoverOnE
QUOTE(taraboura @ Jun 13 2009, 23:34 ) *
Τελικά αληθεύει ότι θα πάρετε το Τζήμα;

Δε νομιζω
I_love_this_game
QUOTE(bek @ Jun 13 2009, 21:00 ) *
ποιοσ προεδρος ομαδασ ειχε ταξει καλο ποσο στον προπονητη του σε περιπτωση επιτευξης του στοχου; ο στοχος εγινε, αλλα το πριμ γραφτηκε στο χιονι.



QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 13 2009, 21:29 ) *
Δε χρειαζεται πολυ σκεψη tongue.gif


Ε πείτε το και σε μας τους αδαείς... stypid.gif
CrossoverOnE
QUOTE(I_love_this_game @ Jun 14 2009, 00:57 ) *
Ε πείτε το και σε μας τους αδαείς... stypid.gif

δε γινεται γιατι θα ζητανε αποδειξεις αν θες πμ κυρ αδαη :Ρ
cref
Ανάμεσα σε δύο
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/06/2009 (15:37)

Η σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο η δουλειά που έκανε ο Νεοκλής Λεμονίδης άρεσε στους ιθύνοντες του συλλόγου που θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός είναι σε δίλημμα, καθώς σκέφτεται την επιστροφή στην Ξάνθη.

Ο Λεμονίδης ήταν και παλαιότερα στον πάγκο της ομάδας της Α2 και σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ξάνθη, ωστόσο από την άλλη οι σχέσεις του με την Κομοτηνή είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο. Η απόφαση από τον ίδιο δεν έχει παρθεί ακόμη κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Από basketblog.gr
COACH P
QUOTE(cref @ Jun 14 2009, 12:29 ) *
Ανάμεσα σε δύο
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/06/2009 (15:37)

Η σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο η δουλειά που έκανε ο Νεοκλής Λεμονίδης άρεσε στους ιθύνοντες του συλλόγου που θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός είναι σε δίλημμα, καθώς σκέφτεται την επιστροφή στην Ξάνθη.

Ο Λεμονίδης ήταν και παλαιότερα στον πάγκο της ομάδας της Α2 και σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ξάνθη, ωστόσο από την άλλη οι σχέσεις του με την Κομοτηνή είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο. Η απόφαση από τον ίδιο δεν έχει παρθεί ακόμη κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Από basketblog.gr


Ματεοσιάν ο πρόεδρος

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
14/04/2009 (14:07)
Η πορεία που πραγματοποίησε η Κομοτηνή την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται να γίνουν ριζικές αλλαγές. Από τον πρόεδρο όπου αναλαμβάνει ο Ματεοσιάν μέχρι τον προπονητή, καθώς όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ο Τάκης Φωτηνάκης...

Ο τελευταίος βρίσκονταν στο τιμόνι του συλλόγου όταν η ομάδα ανέβηκε κατηγορία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε αυτό της Β’ Εθνικής και επιστρέφει, προκειμένου να επιστρέψει και η καλή εικόνα του συλλόγου. Στο τεχνικός τιμ της ομάδας, πάντως, επιστρέφει και ο Καλαμάτας, ο οποίος είχε αποχωρίσει από την Κομοτηνή όταν την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Νεοκλής Λεμονίδης. Πλέον, η ομάδα αλλάζει και πρόεδρος θα είναι ο Ματεοσιάν. Όλα αυτά πάντως αναμένεται να οριστικοποιηθούν στη Δ.Σ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ.

Όταν ολοκληρωθούν αυτά που προαναφέραμε, τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του συλλόγου με τον Τάκη Φωτηνάκη να θέλει αρχικά την επιστροφή του Δημήτρη Ματροκωστόπουλου. Ο νεαρός παίκτης είναι ο πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού, ένας στόχος που είναι εφικτός, καθώς ο αθλητής θέλει από την πλευρά του να τελειώσει το μεταπτυχιακό του στην πόλη της Κομοτηνής και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφή τους στην ομάδα.
Από basketblog.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.