Το κλείσιμο της αυλαίας των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και όλοι οι μπασκετόφιλοι ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά να βρει το μπάσκετ να «αντέχει» στους επικίνδυνους «κραδασμούς» της οικονομικής κρίσης, πόσο μάλλον για τα σωματεία πολλών εκ των οποίων το μέλλον φαίνεται αβέβαιο...
Σαν μία ευχάριστη νότα ωστόσο αποτέλεσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης η διεξαγωγή του 1ου All Star Game Πελοποννήσου με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών από την Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και την παρουσία και του «δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος τιμήθηκε από το Δήμο Τρίπολης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα της γιορτής αυτής του μπάσκετ διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για το «Χαμόγελο Του Παιδιού»! Και βλέπουμε ότι σε δύσκολους καιρούς το μπάσκετ στηρίζει ανθρώπούς που το έχουν ανάγκη σε κάθε ευκαιρία, αλλά δυστυχώς τη δεδομένη περίοδο κανείς δεν κάνει το αντίθετο. Να στηρίξει δηλαδή το άθλημα το οποίο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.
Κάθε εκδήλωση πάντως η οποία γίνεται στη χώρα μας στο χώρο του μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι πάντε ευπρόσδεκτη και άξια προβολής ή αναφοράς.

Σχετικά ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες αυτούς μπορεί κάποιος να βρει παρακάτω:

Για την εκδήλωση γενικότερα:
http://www.contraepithesi.gr/news/index.ph...&Itemid=172

Για τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες των whitestarsquad και bluestarsquad:
http://www.contraepithesi.gr/news/index.ph...&Itemid=172

Για τους διαγωνισμούς Καρφωμάτων και Τριπόντων:
http://www.contraepithesi.gr/news/index.ph...&Itemid=172