Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Απουσία Γιάννη Αντετοκούνμπο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zorba
http://nba.sport24.gr/article/4810567/i-th...n-antetokounmpo
Προσωπικα καλύπτομαι απόλυτα απο την απάντηση των Μπακς και θεωρώ οτι περαιτέρω συζήτηση και συνομωσιολογία εκ μέρους της ΕΟΚ αμφισβητεί έντονα την συνέπεια και την ακεραιότητα/εντιμότητα πρώτα απ' όλα του ίδιου του Γιάννη...
ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ
QUOTE (Zephyr @ Aug 20 2017, 13:37 ) *
Πραγματικά λυπάμαι για τις ευκαιρίες που χάνονται. Έχουμε μπει εδώ και μια 10ετια στην λογική ότι "οκ χάλια φέτος αλλά του χρόνου που θα μεγαλώσουν οι μπαιχταραδες μας θα το πάρουμε".
Με αυτό τον προπονητή, αυτή την καραγκιοζομοσπονδια και με το κλίμα που φαντάζομαι ότι επικρατεί στην ομάδα δεν βλέπω τίποτα καλό στον ορίζοντα. Κρίμα γιατί και χωρίς τον Γιάννη θα μπορούσαμε για κάτι καλό αν όλα τα υπόλοιπα ήταν σωστα.

Aκριβώς σε αυτη την λογική έχουμε μπει και είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα, εδω και 10 χρόνια λέμε οτι σε 2 χρονια θα ειναι έτοιμος ο τάδε και ο τάδε και θα παμε καλα, μετα απο 2 χρονια μας κρεμούν οι μισοί τάδε που περιμένουμε και λέμε οτι θα ειναι οι άλλοι τάδε έτοιμοι τα επόμενα χρόνια, ετσι περνούν τα χρόνια και μια χώρα που πρωταγωνιστει εδω και 17 χρονια στην eurolegue δεν μπορει να κανει τιποτα σε Εθνικο επιπεδο τα τελευταια 8 χρόνια. Παρτε το χαμπάρι οτι εδω και 8 χρονια δεν εχουμε κερδισει κανένα μεγάλο ματς, εχουμε πατωσει στην κυριολεξία και ακόμη και οι Φιλανδιες μας εχουν, ο Ελληνας διψάει για μια διάκριση άλλα δεν την βλέπω να ερχεται απο πουθενά. Ψαξτε στο youtube να ακούσετε τους σχολιαστές των προηγουμένων διοργανώσεων 2-4-6-8 χρόνια πριν, σχόλια του τύπου "ο σουπερ παπ τα επομενα 2 χρόνια θα εχει ψηθεί στους rockets και θα δούμε άλλα απο την Εθνικη" "ο Σλουκι λουκ θα είναι ο νέος Σπανουλης στο σκοράρισμα" και άλλα πολλά που μας πήγαιναν στην επόμενη διοργάνωση άλλα πάντα κάτι θα στράβωνε και μέναμε εκτός νυμφωνος. Δεν ξέρουμε ποιος φταίει άλλα το πράγμα εχει καταντήσει τοσο γελοίο που τελικα η τελειωμένη ομαδα ποδοσφαιρου εδώ και 3 χρονια θα εχει πολυ ποιο μεγαλο ενδιαφερον απο την επισημη αγαπημένη, γιατι εκει βλεπω καποια ανάκαμψη, ενώ στο μπασκετ δεν βλεπω καμία ανάκαμψη και απο επισημη αγαπημενη θα γινει επίσημη χαμένη και λυπημένη, περαστικα σε μας τους μπασκετακιδες, α και να ξέρετε το 2019 στο άλλο ευρομπασκετ ο Μυτογλου θα καρφώνει απ την γραμμή των βολών, και θα εχουμε μία απ τις 3 θεσεις μεταλλίων smiley.gif
GK_23
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της εθνικής ομάδας είναι η παρουσία μίας πολυπληθούς δυστυχώς κάστας οπαδών της που σε φανατισμό και ακρότητες ξεπερνούν κατά πολύ τους αντίστοιχους "κόκκινους", "πράσινους", "κίτρινους", "ασπρόμαυρους" κοκ. Η συγκεκριμένη κάστα οπαδών έχει ως ιδεολογικούς καθοδογητές τόσο την Ομοσπονδία όσο και μία ομάδα δημοσιογράφων που θεωρούν εαυτούς ως τους απόλυτους τιμητές της εθνικής. Τρανό παράδειγμα ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο οποίος όταν γράφει για την εθνική ξεπερνά σε έλλειψη αντικειμενικότητας την "Πράσινη" και τον "Γαύρο" όταν αυτοί γράφουν για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα. Η "προδοσία" όσων σταμάτησαν από την εθνική στα 33-34 τους, η "κοκκινοπράσινη" διαμάχη που επηρεάζει την εθνική και το "σατανικό" ΝΒΑ που αντιμάχεται με κάθε τρόπο το ελληνικό μπάσκετ είναι μερικά από τα φληναφήματα που κοσμούν την επιχειρηματολογία της συγκεκριμένης ομάδας.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να κυνηγάμε χίμαιρες διότι αρνούμαστε να κατανοήσουμε μερικά πολύ απλά πράγματα:

1. Η Ελλάδα υπολείπεται πλέον αρκετά σε παραγωγή παικτών απέναντι όχι μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές σχολές (Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία) αλλά και σε χώρες με διαχρονικά λιγότερες επιτυχίες στο διεθνές μπασκετικό στερέωμα.

2. Το μπάσκετ που παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές είναι απολιθωμένο, μονοδιαστάτο και ξεπερασμένο. Ο όρος "σκεπτόμενο μπάσκετ" που χρησιμοποιείται κατά κόρον είναι ατυχής διότι υποννοεί πως όσες ομάδες κάνουν επίθεση πριν τα 20", δεν κυνηγούν τα post ups και δεν χρησιμοποιούν το πικ εν ρολ ως βασικό τρόπο επίθεσης παίζουν χωρίς σκέψη. Το μπάσκετ που έπαιξε η εθνική το 2005 και το 2006 δεν μπορεί να παιχτεί από τη σημερινή εθνική διότι πολύ απλά το έμψυχο δυναμικό είναι διαφορετικό.

3. Η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ είναι η τελευταία ίσως κλαδική πράσινων συντρόφων που απέμεινε στην ελληνική κοινωνία. Ο γενικός γραμματέας της, που εμφανίζεται συχνά-πυκνά ως ο επίσημος εκπρόσωπος της ΕΟΚ, δεν έχει μπιστήξει ποτέ στη ζωή του μπάλα μπάσκετ, είναι πρώην συνδικαλιστής ΔΕΚΟ και μπήκε στα διοικητικά του μπάσκετ μέσω του ΠΑΣΟΚ. Συνοδεύει την ομάδα στις επίσημες διοργανώσεις, όταν συνοδοί άλλων αποστολών είναι ο Σαμπόνις, ο Βράνκοβιτς, ο Κιριλένκο και ο Ντανίβολιτς.

Για να βάλω μία τελεία, διότι τα περισσότερα από τα παραπάνω τα έχω ξαναγράψει στο forum, θα θυμίσω απλά πως στο Ευρωμπάσκετ του 2011 υπήρξε απόπειρα επηρεασμού διαιτητών από άτομο του περιβάλλοντος Βασιλακόπουλου και πως αρχηγός στην εθνική ομάδα είναι σήμερα αθλητής ευνοούμενος του Βασιλακόπουλου που στο παρελθόν ζητούσε "φάρμακο" στο τηλέφωνο από τον μεγαλύτερο ίσως γκάνγστερ που αναμείχθηκε ποτέ στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό.

Μπροστά λοιπόν στα παραπάνω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ότι πιο υγιές έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια αλλά μία πραγματική σημαία του αθλήματος για την Ελλάδα. Του εύχομαι προσωπικά υγεία και καλή επιτυχία στην καριέρα του και είμαι σίγουρος πως στα επόμενα μεγάλα ραντεβού της εθνικής θα είναι παρών.
ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ
QUOTE (shtarkws @ Aug 20 2017, 13:51 ) *
Και για ποιο λόγο; Επειδή αποφασισε να μην συμμετασχει σε ενα τουρνουά. Λες και ο Γιαννης ειναι υποχρεωμένος να ειναι πανταχου παρών. Λες και αλλοι παικτες δεν απουσίασαν σε τουρνουά. Λες και ειπε οτι αποσύρεται οριστικά.


Καποιο τουρνουα το Ευρομπασκετ?, και ειδικα σε μας που ειμαστε σαν τους λυκους ποινασμενοι για αιμα?, που εχουμε να δουμε διακριση απο το 2006?, κοιτα αν ειχαμε εστω και μια 2η θεση πριν 2-3 χρονια δεν θα ακουγατον τοσο πολυ το μπαμ του Γιαννη, άλλα εδω εχουμε γινει κομπαρσοι των διοργανόσεων απο πρωταγωνιστες και βάζουμε συνεχεια χαι-λαιτς του 2006 - 2005 και 1987 για να παρηγοριομαστε. Οι Ισπανοι απο λουζερ μετά το 2007 εγιναν το μεγαλυτερο ονομα στην ευρωπη, εμεις το αντιθετο.
Απουσιασαν και αλλοι παικτες απο τουρνουα, αλλα ειπαμε οτι ειναι ανάλογα με τι θελεις να κανεις, αν πας για μια νικη στο Ευρομπασκετ καταιβενεις και με την u20, ολα παιζουν συμφωνα με τις φιλοδοξιες σου.
m-papous
QUOTE (aegeansheed @ Aug 20 2017, 13:03 ) *
Ιδεολογία "ΠΑΣΟΚ". Άλλη δεκαετία επίσης.
Να ρωτήσω με ποιές αποδείξεις αναφέρεις αυτές τις ανυπόστατες υποθέσεις που εξυπηρετούν μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.

Ιδεολογία "ΠΑΣΟΚ", Άλλη δεκαετία είναι η ΕΟΚ που επέτρεψε αυτά τα παιχνίδια.
Η παρουσίαση της φανέλας και από το Θανάση δίπλα στο Γιάννη και το Μπουρούση τι δείχνει. Δεν υπάρχει δηλαδή πιο πρώτο όνομα ή με περισσότερες συμμετοχές στη Εθνική από το Θανάση;
Αν μιλούσαμε γαι τον πατέρα του Παπά στον ΟΑΣΘ ή το αίσθημα της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ ή τη γυναίκα του Καραμανλή χειρούργο νηπιαγωγό,του Τσίπρα καθηγήτρια πανεπιστημίου ή τόσα άλλα θα ήταν διαφορέτικά;
Τελικά και ο Γιάννης είναι πολύ Έλληνας ή μάλλον πολύ ...ΠΑΣΟΚ
G-arenas
μακαρι ο κουμπο να μην ξαναπαιξει ποτε στην εθνικη. δεν μας αξιζει καμια αλλη διακριση σαν ελληνες. απο χθες και τι δεν εχουν γραψει για τον γιαννη. ρατσιστικα, χριστιανικα και φασιστικα σχολια παντου. αλλα ετσι θα μαστε παντα εμεις οι ελληνες, φασιστες και παρτακιδες. μονο ο εαυτος μας μας νοιαζει.

τοσοι και τοσοι παικτες εχουν απουσιασει αλλα μονο αυτος τετοια επιθεση. αν ηταν ομως κανας λευκος χριστιανος ελληνας τοτε δεν θα εβγαζε κανενας καμια ανακοινωση. αλλα τωρα ο κουμπο ειναι ενας μαυρος απο την Νιγηρια οποτε ειναι προδοτης και απληστος που του προσφερε τοσα η αγαπημενη μας χωρα και αυτος δεν παιζει με την βρωμοεθνικη μας!

αλλα παντα ετσι θα μαστε ως χωρα και κοινωνια. φασιστες, ρατσιστες, θρησκευομενοι και αμορφωτα ζωα. Μην διαμαρτυρεστε λοιπον, εχουμε ολα αυτα που μας αξιζουν σαν Ελληνες!
benchwarmer
Δεν χρειάζεται να επεκτεινόμαστε σε κοινωνικοπολιτικοεθνικά φαινόμενα, κρατήστε κάποια σχόλια για αλλού όσο γίνεται smile.gif
The Admiral
Απ τη στιγμη που επικαλείται πονο, δεν μπορουν να γινουν πολλα πραγματα. Ο πονος ειναι συμπτωμα κ οχι διαγνωση,μονο ο παίκτης εχει δίκιο,ουτε η εοκ ουτε οι Μπακς.

Δεν εχει νοημα να αποδοκιμαστουν αρνητικα σχόλια για το Γιάννη στα social media,γιατι απο τη φυση τους ειναι ο αποπατος της ιντερνετικης περσονας μας.

Πρεπει ομως να κανω μια σημειωση,οχι τόσο για να υπερασπιστω την ΕΟΚ,που τα εκανε ρημαδιο με τον προγραμματισμο της. Αλλα γιατι έχουμε μια συνηθεια να σκυβουμε το κεφαλι στην παντοδυναμια του ιδιωτη "που βαζει τα λεφτα του" .
Πρωτον, αυτο ειναι το χαρακτηριστικο της "ιδιωτικης πρωτοβουλιας". Εχει ρισκο, γιατί είναι ιδιωτικη. Αν ηταν κρατικη,ο λογαριασμος θα πηγαινε στα κορόιδα. Δευτερον,ετσι εχει νταντευτει η "ιδιωτικη πρωτοβουλια",οτι ποτε και για κανενα λόγο δε θα χάσει τα λεφτα της. Οταν τζογαραν οι τραπεζιτες το 2008,οι αμερικανοι φορολογουμενοι τους "εσωσαν" με 700 δις δολλαρια. Εχει διαμορφωθει η εντυπωση πια οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο,η ΤΙΝΑ(there is no alternative) .Οσοι ομως εχουν απομεινει με λιγη λογικη δεν μπορουν να αποδεκτουν οτι ενας ιδιωτικος οργανισμος ειναι υπερανω 50 ολοκληρων κρατων ή ενας ισπανος εντερπρενες με τη συμμορια του σακουλιαζουν το χρήμα και τον κοπο 16 ευρωπαικων συλλογων σα να μην τρεχει τιποτα.
KingCrimson
Aς αποδείξουν και οι υπολοιποι οτι μπορουν να σταθουν και να κανουν μια επιτυχια και χωρις Αντετοκουμπο
Παππάς, Σλουκας, Παπ, Καλάθης στη καλύτερη μπασκετικα ηλικία.. ιδού η Ρόδος...
benchwarmer
QUOTE(The Admiral @ Aug 20 2017, 14:48 ) *
Οσοι ομως εχουν απομεινει με λιγη λογικη δεν μπορουν να αποδεκτουν οτι ενας ιδιωτικος οργανισμος ειναι υπερανω 50 ολοκληρων κρατων ή ενας ισπανος εντερπρενες με τη συμμορια του σακουλιαζουν το χρήμα και τον κοπο 16 ευρωπαικων συλλογων σα να μην τρεχει τιποτα.


Ας πει λοιπόν η ίδια η ΦΙΜΠΑ, γυρνώντας σε εποχές 80ς, ότι όποιος παίζει στο ΝΒΑ δεν θα έχει δικαίωμα να ξαναπαίξει με την εθνική του. Να δούμε πόσοι παίχτες (γιατί αυτοί είναι οι άμεσα ενδιαφέρομενοι και όχι εμείς) θα διαλέξουν το ένα και πόσοι το άλλο. Γιατί άλλος τρόπος αντίδρασης δεν ξέρω αν υπάρχει, πραγματικά αν έχεις να προτείνεις κάτι πες το (και δεν το λέω καθόλου επιθετικά smile.gif )

Όσο για τον Ισπανό (που είναι βέβαια οφ-τόπικ), οι ίδιες οι ομάδες τον έχουν βάλει εκεί που είναι. Παράπονο ίσως πρέπει να έχουν οι υπόλοιπες ομάδες και όχι αυτές. Αν έχουν λοιπόν, τότε ας καταφέρουν (μέσω της νόμιμης ΦΙΜΠΑ) να δημιουργήσουν περισσότερα κέρδη και brandname, ώστε να παίρνουν αυτές τους καλύτερους παίχτες κλπ.
rahxephon13
QUOTE (m-papous @ Aug 20 2017, 14:43 ) *
Ιδεολογία "ΠΑΣΟΚ", Άλλη δεκαετία είναι η ΕΟΚ που επέτρεψε αυτά τα παιχνίδια.
Η παρουσίαση της φανέλας και από το Θανάση δίπλα στο Γιάννη και το Μπουρούση τι δείχνει. Δεν υπάρχει δηλαδή πιο πρώτο όνομα ή με περισσότερες συμμετοχές στη Εθνική από το Θανάση;
Αν μιλούσαμε γαι τον πατέρα του Παπά στον ΟΑΣΘ ή το αίσθημα της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ ή τη γυναίκα του Καραμανλή χειρούργο νηπιαγωγό,του Τσίπρα καθηγήτρια πανεπιστημίου ή τόσα άλλα θα ήταν διαφορέτικά;
Τελικά και ο Γιάννης είναι πολύ Έλληνας ή μάλλον πολύ ...ΠΑΣΟΚ

Αυτό αν είχαμε μια πιο οργανωμένη και σωστή ομοσπονδία και όχι μια που κάνει δηλώσεις σαν κι αυτες λυνόταν εύκολα, αν και για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο όσο πιστεύουμε, πέρσι η πρόπερσι ο παο πήρε τον αδελφό του καλαθη και τον έδιωξε στην μέση τις χρονιάς αφου είδαν κι απόειδαν ότι δεν κάνει, επισης μια εποχή τα ίδια λεγόταν για τον αδελφό του παου γκασολ τον μαρκ και τώρα μπορεί να είναι και μεγαλύτερο όνομα (σίγουρα έχει μεγαλύτερο impact) από τον αδελφό του όποτε ας μην είμαστε βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.
ggrilik
QUOTE (G-arenas @ Aug 20 2017, 14:44 ) *
μακαρι ο κουμπο να μην ξαναπαιξει ποτε στην εθνικη. δεν μας αξιζει καμια αλλη διακριση σαν ελληνες ...

Το αυτομαστίγωμα είναι η άλλη άκρη του διπόλου που περικλείει όσα αρνητικά περιγράφεις. Οι δύο πόλοι πάνε χέρι χέρι και ο ένας δεν μπορεί να βαστάξει χωρίς τον άλλο.

Κάποιοι φωνάζουν, συνεχώς και δυνατά. Ειδικά μέσα απ τα ρημάδια τα social media.. Αυτό δεν τους κάνει και πλειοψηφία. Μην πιάσουν την κρίσιμη μάζα μόνο γιατί μετα την έκρηξη που θ ακολουθήσει δεν θα μας ξεπλένει ούτε ο Πηνειός ούτε ο Αλφειός, ούτε ο Τίγρης κι ο Ευφράτης μαζί rolleyes.gif

Οπότε κρατήσου μακριά απο αυτομαστιγώματα, απλά ενισχύεις το "απαίσιο δίπολο".


@ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ η Ισπανία δεν ξέρω πόσο ασχολείται με την βιτρίνα, ξέρω όμως πως ασχολείται απολύτως σοβαρά με τις υποδομές της. Την παραγωγή δλδ.
thalys
QUOTE (aegeansheed @ Aug 20 2017, 12:03 ) *
Συμφωνώ στα περισσότερα, εκτός από το χωρίο με έντονα. Πρώτα απ' όλα θεωρώ 100% απίθανο ο μελλοντικός αρχηγός της Εθνικής να μην είχε ενημερώσει τον coach και στη συνέχεια τους συμπαίκτες για την πιθανότητα να απουσιάσει από τη συνέχεια της προετοιμασίας.


Οπως ξερουμε σημερα απο τις δηλωσεις Μισσα και το ποστ του Καλαθη, η ομαδα ηταν ενημερη για το προβλημα και τις πιεσεις(πώς θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε). Ο προπονητης ενημερωθηκε απο τον ατζεντη του παιχτη. Αυτο το θεωρω, και συμφωνει ο Μισσας, ακομψο. Θα ηταν καλυτερα να το ανακοινωσει ο Γιαννης στον προπονητη και στους συμπαιχτες του. Το θεωρω ομως κι εντελως ησσον ζητημα. Οπως φαινεται απο το ποστ του Καλαθη, αυτα ξεπερνιουνται ευκολα.

Κατι αλλο που διαβαζω εδω κι αλλου: οπως καταλαβαινω τις δηλωσεις στελεχων της ΕΟΚ, του Μισσα και την ανακοινωση, βλεπω να ριχνουν το φταιξιμο στην ομαδα και στο ΝΒΑ, οχι στον παιχτη. Για τα δεδομενα της ΕΟΚ ισως θεωρουν κι οτι τον προστατευουν. Στο παρελθον πεταγαν στην πυρα οποιον δεν κατεβαινε για οποιον λογο.
Stojako
QUOTE (thalys @ Aug 20 2017, 15:46 ) *
Οπως ξερουμε σημερα απο τις δηλωσεις Μισσα και το ποστ του Καλαθη, η ομαδα ηταν ενημερη για το προβλημα και τις πιεσεις(πώς θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε). Ο προπονητης ενημερωθηκε απο τον ατζεντη του παιχτη. Αυτο το θεωρω, και συμφωνει ο Μισσας, ακομψο. Θα ηταν καλυτερα να το ανακοινωσει ο Γιαννης στον προπονητη και στους συμπαιχτες του. Το θεωρω ομως κι εντελως ησσον ζητημα. Οπως φαινεται απο το ποστ του Καλαθη, αυτα ξεπερνιουνται ευκολα.

Κατι αλλο που διαβαζω εδω κι αλλου: οπως καταλαβαινω τις δηλωσεις στελεχων της ΕΟΚ, του Μισσα και την ανακοινωση, βλεπω να ριχνουν το φταιξιμο στην ομαδα και στο ΝΒΑ, οχι στον παιχτη. Για τα δεδομενα της ΕΟΚ ισως θεωρουν κι οτι τον προστατευουν. Στο παρελθον πεταγαν στην πυρα οποιον δεν κατεβαινε για οποιον λογο.


Αυτό βλέπω και εγώ, τουλάχιστον δεν έχει στοχοποιηθεί ο Γιάννης γιατί θα μιλούσαμε για την απόλυτη ξεφτίλα από την ΕΟΚ. Οι κλειστόμυαλοι έλληνες οπαδοί απ΄την άλλη δυστυχώς του έχουν χρεώσει απίστευτα πράγματα από χθες..
Dreamerpanos
QUOTE (Stojako @ Aug 20 2017, 15:51 ) *
Αυτό βλέπω και εγώ, τουλάχιστον δεν έχει στοχοποιηθεί ο Γιάννης γιατί θα μιλούσαμε για την απόλυτη ξεφτίλα από την ΕΟΚ. Οι κλειστόμυαλοι έλληνες οπαδοί απ΄την άλλη δυστυχώς του έχουν χρεώσει απίστευτα πράγματα από χθες..


Οι περισσότεροι δεν ανοίγουν καν την είδηση ή τέλος πάντων ασχολούνται γενικότερα πολύ επιδερμικά,βγάζουν συμπέρασμα από τον τίτλο και γράφουν την χολή τους.

Υπάρχουν,βέβαια και αυτοί που το δαγκώνουνε και κάνουνε την πάπια γιατί ο Γιάννης είναι παιχτάρα,και το βασικότερο είχε το γενικότερο κλίμα υπέρ του. Τώρα που δεν το έχει έχουν βγει όλες οι ρατσιστικές ορμές και ο θυμός από μέσα τους.
pan24
Οι της εοκ εχουν σκυλιασει γιατι μεχρι το 2021 φετος ηταν η τελευταια μας ευκαιρια να γινει κατι πολυ καλο
Του χρονο δεν εχουμε διοργανωση και μετα σε παγκοσμιο-ολυμπιακους ειναι δυσκολη οχι μονο η 4αδα αλλα και η 8αδα
Το 2019 και το 2020 δεν θα υπαρχουν μπουρουσης,πριντεζης(δεν ξερω μην εχει σταματησει και κανενας αλλος) χωρις ειδικα στην περιπτωση του πριντεζη(γιατι η απουσια μπουρουση αν τοτε κατεβει ο κουφος καλυπτεται) να υπαρχει αξιος αντικαταστατης
Οσο και να εχει ανεβει ο αγραβανης,ο παπαπετρου,ο μητογλου,ο χαραλαμποπουλος, σε 2-3 χρονια ειναι απιθανο να πλησιαζουν εστω το επιπεδο του πριντεζη
Επισης σε εκεινες τις διοργανωσεις κατεβαινουν και πολυ καλες ομαδες απο αλλες ηπειρους οποτε ακομα και η 8αδα ειναι δυσκολη

Το ευρωμπασκετ για εμας ειναι η διοργανωση με τις περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας αλλα γενικα ειναι η χαμηλοτερη ευρωπαικη διοργανωση απο οσες συμμετεχουμε και οι αμερικανοι το βλεπουν ακριβως ετσι
Ειναι χαρακτηριστικο οτι στο αμερικανικο αντιστοιχο του ευρωμπασκετ,το fiba americup,οι αμερικανοι φετος κατεβαζουν ομαδα(1 μονο nbaer και οι υπολοιποι απο dleague) για πρωτη φορα μετα το 2007
Απο τοτε μεχρι την φετινη διοργανωση δεν κατεβαζαν καν ομαδα

Πως περιμενουμε να υπολογιζουν το ευρωμπασκετ οταν σνομπαρουν τοσο εντονα το αντιστοιχο δικο τους?
Σε ολυμπιακους μονο αν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος βαζουν βετο σε παικτη που θελει να αγωνιστει
Το μουντομπασκετ το υπολογιζουν καπως αλλα και παλι...
gratipa1929
QUOTE (GK_23 @ Aug 20 2017, 14:33 ) *
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της εθνικής ομάδας είναι η παρουσία μίας πολυπληθούς δυστυχώς κάστας οπαδών της που σε φανατισμό και ακρότητες ξεπερνούν κατά πολύ τους αντίστοιχους "κόκκινους", "πράσινους", "κίτρινους", "ασπρόμαυρους" κοκ. Η συγκεκριμένη κάστα οπαδών έχει ως ιδεολογικούς καθοδογητές τόσο την Ομοσπονδία όσο και μία ομάδα δημοσιογράφων που θεωρούν εαυτούς ως τους απόλυτους τιμητές της εθνικής. Τρανό παράδειγμα ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο οποίος όταν γράφει για την εθνική ξεπερνά σε έλλειψη αντικειμενικότητας την "Πράσινη" και τον "Γαύρο" όταν αυτοί γράφουν για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα. Η "προδοσία" όσων σταμάτησαν από την εθνική στα 33-34 τους, η "κοκκινοπράσινη" διαμάχη που επηρεάζει την εθνική και το "σατανικό" ΝΒΑ που αντιμάχεται με κάθε τρόπο το ελληνικό μπάσκετ είναι μερικά από τα φληναφήματα που κοσμούν την επιχειρηματολογία της συγκεκριμένης ομάδας.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να κυνηγάμε χίμαιρες διότι αρνούμαστε να κατανοήσουμε μερικά πολύ απλά πράγματα:

1. Η Ελλάδα υπολείπεται πλέον αρκετά σε παραγωγή παικτών απέναντι όχι μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές σχολές (Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία) αλλά και σε χώρες με διαχρονικά λιγότερες επιτυχίες στο διεθνές μπασκετικό στερέωμα.

2. Το μπάσκετ που παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές είναι απολιθωμένο, μονοδιαστάτο και ξεπερασμένο. Ο όρος "σκεπτόμενο μπάσκετ" που χρησιμοποιείται κατά κόρον είναι ατυχής διότι υποννοεί πως όσες ομάδες κάνουν επίθεση πριν τα 20", δεν κυνηγούν τα post ups και δεν χρησιμοποιούν το πικ εν ρολ ως βασικό τρόπο επίθεσης παίζουν χωρίς σκέψη. Το μπάσκετ που έπαιξε η εθνική το 2005 και το 2006 δεν μπορεί να παιχτεί από τη σημερινή εθνική διότι πολύ απλά το έμψυχο δυναμικό είναι διαφορετικό.

3. Η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ είναι η τελευταία ίσως κλαδική πράσινων συντρόφων που απέμεινε στην ελληνική κοινωνία. Ο γενικός γραμματέας της, που εμφανίζεται συχνά-πυκνά ως ο επίσημος εκπρόσωπος της ΕΟΚ, δεν έχει μπιστήξει ποτέ στη ζωή του μπάλα μπάσκετ, είναι πρώην συνδικαλιστής ΔΕΚΟ και μπήκε στα διοικητικά του μπάσκετ μέσω του ΠΑΣΟΚ. Συνοδεύει την ομάδα στις επίσημες διοργανώσεις, όταν συνοδοί άλλων αποστολών είναι ο Σαμπόνις, ο Βράνκοβιτς, ο Κιριλένκο και ο Ντανίβολιτς.

Για να βάλω μία τελεία, διότι τα περισσότερα από τα παραπάνω τα έχω ξαναγράψει στο forum, θα θυμίσω απλά πως στο Ευρωμπάσκετ του 2011 υπήρξε απόπειρα επηρεασμού διαιτητών από άτομο του περιβάλλοντος Βασιλακόπουλου και πως αρχηγός στην εθνική ομάδα είναι σήμερα αθλητής ευνοούμενος του Βασιλακόπουλου που στο παρελθόν ζητούσε "φάρμακο" στο τηλέφωνο από τον μεγαλύτερο ίσως γκάνγστερ που αναμείχθηκε ποτέ στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό.

Μπροστά λοιπόν στα παραπάνω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ότι πιο υγιές έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια αλλά μία πραγματική σημαία του αθλήματος για την Ελλάδα. Του εύχομαι προσωπικά υγεία και καλή επιτυχία στην καριέρα του και είμαι σίγουρος πως στα επόμενα μεγάλα ραντεβού της εθνικής θα είναι παρών.

Τα είπες όλα! Μπράβο για το ποστ πραγματικά, ακριβώς αυτό μας έχουν κάνει όλους να σιχαθούμε και να θέλουμε επιτέλους να καθαιρεθεί η "δυναστεία" που λυμαίνεται την ομοσπονδία
BasketZilla
Η δική μου γνώμη είναι ότι ο ίδιος ο Γιάννης αποφάσισε να μην κατέβει.

Έχει αποδείξει ότι θέλει να παίζει. Αν λέει ότι έχει πρόβλημα τότε έτσι είναι. Εδώ στο Ελλάντα ακόμη και πάθαινε ότι και ο κακομοίρης ο Llull θα είχαμε να λέγαμε.

Προσωπικά χέ@@@κα για το φετινό Ευρωμπάσκετ. Την διετία 2019-2020 τον θέλω παρών στην Εθνική στα 25-26 του και με
στοιχειωδώς ανεκτό σουτ.

Τα παιδικά ινδάλματα του Giannis biggrin.gif







Petran911
QUOTE(G-arenas @ Aug 20 2017, 14:44 ) *
μακαρι ο κουμπο να μην ξαναπαιξει ποτε στην εθνικη. δεν μας αξιζει καμια αλλη διακριση σαν ελληνες. απο χθες και τι δεν εχουν γραψει για τον γιαννη. ρατσιστικα, χριστιανικα και φασιστικα σχολια παντου. αλλα ετσι θα μαστε παντα εμεις οι ελληνες, φασιστες και παρτακιδες. μονο ο εαυτος μας μας νοιαζει.

τοσοι και τοσοι παικτες εχουν απουσιασει αλλα μονο αυτος τετοια επιθεση. αν ηταν ομως κανας λευκος χριστιανος ελληνας τοτε δεν θα εβγαζε κανενας καμια ανακοινωση. αλλα τωρα ο κουμπο ειναι ενας μαυρος απο την Νιγηρια οποτε ειναι προδοτης και απληστος που του προσφερε τοσα η αγαπημενη μας χωρα και αυτος δεν παιζει με την βρωμοεθνικη μας!

αλλα παντα ετσι θα μαστε ως χωρα και κοινωνια. φασιστες, ρατσιστες, θρησκευομενοι και αμορφωτα ζωα. Μην διαμαρτυρεστε λοιπον, εχουμε ολα αυτα που μας αξιζουν σαν Ελληνες!


Να μιλάς για τον εαυτό σου. Εδώ δεν έχει γραφτεί κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δεν είναι δυνατόν όσοι αναφερόμαστε σε εκβιασμούς από το ΝΒΑ , σε γελοιότητες ταξιδιών στην Κίνα και σε λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς να περιγραφομαστε έτσι. Συγνώμη αλλά εγώ θεωρώ ότι ηομοσπονδια, με όλες τις αδυναμίες, έχει δίκιο. Εφόσον έχουν καθαρή μαγνητική ας δημοσιεύσουν και τις εξετάσεις του παίχτη. Δεν μπορούν οι Μπακς και ο Γιάννης, έστω άθελα, να εξευτελίζουν την ΕΟ και όσους κατεβαίνουν λες και είμαστε η μπανανία του μπάσκετ. Η μήπως το διαφημιστικό στου με το Γκριμ φρίκ δεν εκμεταλλευόταν την ελληνικότητα του Γιάννή?
G-arenas
QUOTE (Petran911 @ Aug 20 2017, 17:02 ) *
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Εδώ δεν έχει γραφτεί κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δεν είναι δυνατόν όσοι αναφερόμαστε σε εκβιασμούς από το ΝΒΑ , σε γελοιότητες ταξιδιών στην Κίνα και σε λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς να περιγραφομαστε έτσι. Συγνώμη αλλά εγώ θεωρώ ότι ηομοσπονδια, με όλες τις αδυναμίες, έχει δίκιο. Εφόσον έχουν καθαρή μαγνητική ας δημοσιεύσουν και τις εξετάσεις του παίχτη. Δεν μπορούν οι Μπακς και ο Γιάννης, έστω άθελα, να εξευτελίζουν την ΕΟ και όσους κατεβαίνουν λες και είμαστε η μπανανία του μπάσκετ. Η μήπως το διαφημιστικό στου με το Γκριμ φρίκ δεν εκμεταλλευόταν την ελληνικότητα του Γιάννή?

δεν αναφερθηκα σε παιδια απο το forum. αναφερθηκα στο γενικο περιβαλλον και στο τι εχει γραφτει απο ελληναραδες για τον κουμπο. οχι για το forum!

επισης ο γιαννης δεν φταιει και κανενας δεν φταιει. ουτε οι μπακς που δεν θελουν να παθει κατι η μεγαλυτερη επενδυση στην ιστορια της ομαδας, ουτε ο γιαννης που δεν θελει να ρισκαρει τυχον τραυματισμο και συμβολαιο, ουτε η ομοσπονδια(η οποια ειναι γελοια ομως) που δεν μπορει να κανει κατι για να επιστρεψει.

απλως ετσι ειχαν τα γεγονοτα και δεν μπορεσε τελικα να κατεβει. αλλα οχι ομως να σταυρωσουμε τον γιαννη και να τον λεμε προδοτη οι αμορφωτοι, φασιστες ελληναραδες. ελεος!
Manimal
@Aegean δεν είναι ανάγκη να αναλωθώμεθα με το αν ο Γιάννης μπορούσε να πιέσει τους Μπακς ή αν η απόφαση είναι δική του. Εικασίες και υποθέσεις που δίνουν μόνο τροφή σε καλοθελητές.
Οι Μπακς έχουν δείξει για τους δικούς τους λόγους, είτε εμπορικοί είτε για να ικανοποιούν το αίσθημα του Κούνμπο ότι στοχεύουν στην ελληνική κοινή γνώμη.
Οι απαιτήσεις και η δυναμική ενός παίχτη έναντι της ομάδας του δεν ισχυροποιούνται μόνο με την ηλικία ούτε μόνο με το συμβόλαιο κατά κάποιο τρόπο. Μεγάλο ρόλο στις όποιες αποφάσεις παίζουν οι χορηγίες. Ο Γιάννης αυτή την στιγμή βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων. Οι χορηγίες που έχει κλείσει προφανώς και δεν έχουν την δυναμική να απαιτήσουν το αντίθετο.
Επαναλαμβάνομαι, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον στόχο. Διαφορετικά θα το χειριζόντουσαν οι Μπακς στην regular και διαφορετικά στα playoffs. Διαφορετικές απαιτήσεις και άλλη δυναμική θα είχαν ή θα έχουν στο μέλλον οι χορηγοί ανάλογα αν η διεθνής διοργάνωση είναι Ολυμπιάδα ή Ευρωμπάσκετ κοκ.
tReason
Aπο χτες τα παπαγαλακια της ΕΟΚ προσπαθουν να μας πουν οτι ο Γιαννης Αντετοκουνμπο δεν εχει κανενα τραυματισμο και υπαρχει οργανωμενο σχεδιο του ΝΒΑ.Μονο που αυτο το σεναριο ακομη κι αν ειναι αληθινο επιβαρυνει την θεση τους πολυ περισσοτερο.

Ας παρουμε το σεναριο οτι ειναι πληρως υγιης.Αν καταφεραν να τον πεισουν οι Bucks στις 5 ημερες που ηταν στην Κινα,να μην κατεβει μαγκια τους.Καταφεραν να πετυχουν αυτο που ηταν το συμφερον τους.Και αν η ΕΟΚ στους 2 μηνες που ηταν στην Ελλαδα δεν το καταφερε ενω ηταν απολυτα υγιης δειχνει για μια φορα την πληρη ανικανοτητα της και αυτη δεν την καταφερε να επιτυχει αυτο που την συμφερει..Η ευθυνη της ειναι πολυ μεγαλυτερη σε αυτο το σεναριο.

Ας παρουμε το σεναριο οτι εχει καποιο μικρο τραυματισμο.Toτε η ΕΟΚ δεν εχει ευθυνη και δεν μπορει να κανει κατι αλλα δεν εχουν νοημα τα γραφικα περι οργανωμενου σχεδιου των Bucks και του ΝΒΑ!Και φυσικα ολα αυτα περι οργανωμενου σχεδιου εχουν μονο ενα στοχο να ριξουν τις ευθυνες τους αλλου.

Επισης το τι επιτραπηκε στον Αντετοκουνμπο να παει στην Κινα δεν νομιζω οτι ηταν οργανωμενο σχεδιο των Μπακς αλλα ακομη μια λανθασμενη αποφαση της ομοσπονδιας.Και εννοω την πρωτη στιγμη που το εμαθαν οχι 5 μερες πριν.
Συμπερασμα τραυματιας ή μη ή σε ποιο βαθμο τραυματιας η μεγαλυτερη ευθυνη ειναι της ομοσπονδιας σε καθε ενδεχομενο.

Και κατι για τον Γιαννη.Εμενα η δηλωση του μου φανηκε ειλικρινης και πειστικη.
Πρωτον δειχνει να ειναι δικη του αποφαση και παιρνει την ευθυνη ο ιδιος.
Αν τα πραγματα ειναι οπως τα παρουσιαζει στην δηλωση του δεν μου φανηκε παραλογη η αποφαση του.Θα ελεγα οτι αν ημουν στην θεση του καλλιστα την ιδια αποφαση θα επαιρνα κι εγω.Μπορει ο τραυματισμος να μην ειναι σοβαρος αλλα δεν ειναι και 100% υγιης και ακομη συνεχιζε ο γιαννης να θελει να παιξει μπορει οι Μπακς να του απαγορευαν και θα ειχαν το δικαιωμα με το γραμμα του νομου. Οποτε ετσι κι αλλιως δεν θα μπορουσε να αποφευχθει η μη συμμετοχη στο ευρωμπασκετ.
Αλλα δεν χρειαζονταν καν οι Μπακς να του απαγορευσουν τον επεισαν οτι αυτο ειναι το καλο του να μην συμμετασχει στο Ευρωμπασκετ.Μαγκια τους και ειναι πιο ικανοι απο αυτους τις ΕΟΚ.
Και μπορει οντως ο τραυματισμος να συνιστα την την μη συμμετοχη στο Ευρωμπασκετ δεν ειναι απαραιτητο να του εκαναν πλυση εγκεφαλου.

Ολες οι υπολοιπες υστερικες φωνες της ΕΟΚ εχουν μονο ενα στοχο: να κρυψουν την πληρη ανικανοτητα του Βασιλακοπουλου.
pan24
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tiko-se-ninemia
Φρεσκο αρθρο παπαδογιαννη που λεει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα

QUOTE (Petran911 @ Aug 20 2017, 17:02 ) *
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Εδώ δεν έχει γραφτεί κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δεν είναι δυνατόν όσοι αναφερόμαστε σε εκβιασμούς από το ΝΒΑ , σε γελοιότητες ταξιδιών στην Κίνα και σε λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς να περιγραφομαστε έτσι. Συγνώμη αλλά εγώ θεωρώ ότι ηομοσπονδια, με όλες τις αδυναμίες, έχει δίκιο. Εφόσον έχουν καθαρή μαγνητική ας δημοσιεύσουν και τις εξετάσεις του παίχτη. Δεν μπορούν οι Μπακς και ο Γιάννης, έστω άθελα, να εξευτελίζουν την ΕΟ και όσους κατεβαίνουν λες και είμαστε η μπανανία του μπάσκετ. Η μήπως το διαφημιστικό στου με το Γκριμ φρίκ δεν εκμεταλλευόταν την ελληνικότητα του Γιάννή?

Η ουσια στο γκρικ φρικ δεν ειναι στο γκρικ αλλα στο φρικ
Nigerian freak η ακομα και...martian freak να τον ελεγαν η ουσια,επικοινωνιακη και αγωνιστικη,ειναι ιδια
Εχουμε διχογνωμια και μεσα στην εοκ,με τον τσαγκρωνη να λεει οτι η μαγνητικη ηταν καθαρη και τον μισσα να λεει οτι εδειξε ερεθισμο.Φυσικα θα μπορουσαν να αναφερονται σε διαφορετικες μαγνητικες αφου σιγουρα οσο παρακολουθουσαν την κατασταση του εκανε παραπανω απο μια

Συμφωνα με την ανακοινωση των μπακς δεν του εκαναν ιατρικες εξετασεις στην κινα
Εστειλαν την suki hobson,που ειναι επικεφαλης "strength and conditioning"(θεωρειται κορυφη στον τομεα της) η οποια τον εβαλε να κανει καποιες ασκησεις και απο την στιγμη που στην αναφορα της ειπε οτι ο γιαννης αισθανοταν πονο ο ιατρος της ομαδας προτεινε να μην κατεβει
tReason
Και αυτες οι δηθεν αποκαλυψεις που θα κανει ο Τσαγκρωνης μετα το Ευρωμπασκετ ειναι τα fax που εστελναν οι Bucks για τον τραυματισμο
του Γιαννη.Φυσικα τιποτα αυτα δεν μπορει να τεκμηριωσει τα περι οργανωμενου σχεδιου των Μπακς και του ΝΒΑ.Ανθρακες λοιπον ο θησαυρος.Θα γινουν ρεζιλι παλι και μας διασκεδαζουν αφανταστα.Και ολα αυτα τι δειχνουν;Οτι ο εγκεφαλος των ιθυνοντων της ομοσπονδιας οπως αλλωστε απεδειξε και η υποθεση επιλογης προπονητη,βρισκεται σε ταχυτατο εκφυλισμο.Και το ζητημα ειναι αν θα βρεθει καποιος να σταματησει τον κατηφορο..
Stojako
QUOTE (pan24 @ Aug 20 2017, 17:47 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tiko-se-ninemia
Φρεσκο αρθρο παπαδογιαννη που λεει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα


Νομίζω το χοντραίνει εκεί που λέει ότι δεν θα ξαναπαίξει με την εθνική, αλλά και στο σημείο που εμφανίζεται υπερβολικά σίγουρος ότι θα μας αποκλείσει η Μεγάλη Βρετανία, τα δεύτερα του Ισραήλ και της Γεωργίας και η ομάδα που θα προκύψει από τα προ-προκριματικά..
pan24
QUOTE (Stojako @ Aug 20 2017, 17:58 ) *
Νομίζω το χοντραίνει εκεί που λέει ότι δεν θα ξαναπαίξει με την εθνική, αλλά και στο σημείο που εμφανίζεται υπερβολικά σίγουρος ότι θα μας αποκλείσει η Μεγάλη Βρετανία, τα δεύτερα του Ισραήλ και της Γεωργίας και η ομάδα που θα προκύψει από τα προ-προκριματικά..

Εκει το χοντραινει πραγματι.Για αποκλεισμο δεν φοβαμαι την πρωτη φαση που περνανε 3 απο τους 4 αλλα την δευτερη οπου θα πρεπει να κερδισουμε καλες ομαδες με ροστερ αμφιβολης ποιοτητας
Stojako
QUOTE (pan24 @ Aug 20 2017, 18:11 ) *
Εκει το χοντραινει πραγματι.Για αποκλεισμο δεν φοβαμαι την πρωτη φαση που περνανε 3 απο τους 4 αλλα την δευτερη οπου θα πρεπει να κερδισουμε καλες ομαδες με ροστερ αμφιβολης ποιοτητας


Αν περάσουμε την πρώτη φάση αήττητοι τότε ουσιαστικά περάσαμε και την δεύτερη. Τα αποτελέσματα του ομίλου μεταφέρονται από την πρώτη στη δεύτερη φάση όπου θα παίξουμε με Σερβία - Γερμανία - Γεωργία. Οι Γερμανοί χωρίς τους ΝΒΑερς και αυτούς της Μπάμπεργκ είναι στο ίδιο επίπεδο με τα δικά μας δεύτερα, η Γεωργία ακόμα χειρότερα χώρις Σενγκέλια και Ζάζα. Κοινώς θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να μην περάσουμε στο Παγκόσμιο, κάνοντας 0 στα 6 στην δεύτερη φάση αφού περνάνε οι 3 από τους 6 (εμείς, οι Σερβοί και οι Γερμανοί)
theref
QUOTE(GK_23 @ Aug 20 2017, 14:33 ) *
Έχουμε φτάσει στο σημείο να κυνηγάμε χίμαιρες διότι αρνούμαστε να κατανοήσουμε μερικά πολύ απλά πράγματα:

1. Η Ελλάδα υπολείπεται πλέον αρκετά σε παραγωγή παικτών απέναντι όχι μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές σχολές (Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία) αλλά και σε χώρες με διαχρονικά λιγότερες επιτυχίες στο διεθνές μπασκετικό στερέωμα.

2. Το μπάσκετ που παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές είναι απολιθωμένο, μονοδιαστάτο και ξεπερασμένο. Ο όρος "σκεπτόμενο μπάσκετ" που χρησιμοποιείται κατά κόρον είναι ατυχής διότι υποννοεί πως όσες ομάδες κάνουν επίθεση πριν τα 20", δεν κυνηγούν τα post ups και δεν χρησιμοποιούν το πικ εν ρολ ως βασικό τρόπο επίθεσης παίζουν χωρίς σκέψη. Το μπάσκετ που έπαιξε η εθνική το 2005 και το 2006 δεν μπορεί να παιχτεί από τη σημερινή εθνική διότι πολύ απλά το έμψυχο δυναμικό είναι διαφορετικό.

3. Η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ είναι η τελευταία ίσως κλαδική πράσινων συντρόφων που απέμεινε στην ελληνική κοινωνία. Ο γενικός γραμματέας της, που εμφανίζεται συχνά-πυκνά ως ο επίσημος εκπρόσωπος της ΕΟΚ, δεν έχει μπιστήξει ποτέ στη ζωή του μπάλα μπάσκετ, είναι πρώην συνδικαλιστής ΔΕΚΟ και μπήκε στα διοικητικά του μπάσκετ μέσω του ΠΑΣΟΚ. Συνοδεύει την ομάδα στις επίσημες διοργανώσεις, όταν συνοδοί άλλων αποστολών είναι ο Σαμπόνις, ο Βράνκοβιτς, ο Κιριλένκο και ο Ντανίβολιτς.

Μπροστά λοιπόν στα παραπάνω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ότι πιο υγιές έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια αλλά μία πραγματική σημαία του αθλήματος για την Ελλάδα. Του εύχομαι προσωπικά υγεία και καλή επιτυχία στην καριέρα του και είμαι σίγουρος πως στα επόμενα μεγάλα ραντεβού της εθνικής θα είναι παρών.


Κανείς λάθος αυτή που βλέπουν τα πράγματα όπως παραπανω είναι αυτή που απαξιώνουν την εθνική με την αμέριστη υποστήριξη στο παραμύθι Γιάννης. Είναι αυτή που για μια διάκριση έστω και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα θα δέχονταν τα πάντα ωστε ο Γιάννης να τους ρίχνει χρυσόσκονη ΝΒΑ εστω και για λίγα λεπτά για να νοιώσουν εθνικά υπερηφανοι. Γιατί δεν βλέπουν τους αγώνες τους μπακσ να τον καμαρώσουν. Πρέπει να παίζει δηλαδή και στην εθνική αφού αντιμετωπίζει προβλήματα.

Παρόλο το σκάνδαλο ΕΟΚ το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ικανοποιητικό κυρίως σε σχέση με άλλα αθλήματα ποιος ο λόγος μιζέριας. Κάνουν ότι μπορούν με το σκεπτόμενο μπάσκετ τους. Τους καμαρώνω ακόμα και ασουτο Καλάθη και ανώριμο αγραβανη
benchwarmer
Μίσσας:

QUOTE
Αρχικά, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας δήλωσε: «Η ομάδα ήταν ενημερωμένη με όλο αυτό το κομμάτι σε σχέση με τον Γιάννη. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Γιάννης έβγαλε το πρόγραμμα κανονικά. Έπειτα οι Μπακς ζήτησαν για 5 μέρες να υπάρξει ξεκούραση για τον Γιάννη γιατί υπήρχε ερεθισμός. Πράγματα υπήρχε αλλά δεν έδειχνε κάτι το σοβαρό. Το πλάνο ήταν να παίξει στο Βελιγράδι. Στο πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο έπαιξε.

Μία ώρα πριν το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία είχαμε επαφή και μας είπαν ότι οι Μπακς δεν τον αφήνουν. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας είπαν ότι έχει γίνει επένδυση 100 εκ. δολάρια. Εμείς είπαμε ότι έχουμε κάνει επένδυση ενός ολόκληρου λαού επάνω του. Η ομάδα ήταν ενημερωμένη. Έχουμε ταλέντο έχουμε εμπειρία και ικανότητα και πάμε στο επόμενο κομμάτι. Απλώς τώρα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό της απουσίας του Γιάννη».

Σχετικά με το αν υπήρξε ενημέρωση πριν την ανακοίνωση «Εγώ ενημερώθηκα από τον μάνατζερ του πριν βγει στο Instagram. Υπήρχε ενημέρωση και είχα μιλήσει με τους ανθρώπους. Απλά εγώ είπα ότι κατά την δική μου άποψη πως θα έπρεπε να μιλήσει και ο ίδιος και να μου πει τι γίνεται. Είχα ενημέρωση πριν βγει η ανακοίνωση».

Για το Eurobasket: «Εγώ έχω μια λογική πως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Οι παρόντες είναι η δύναμη για να κάνουμε πράξη όλο αυτό πυο έχουμε στο μυαλό μας».
KingCrimson
QUOTE(theref @ Aug 20 2017, 17:25 ) *
Κανείς λάθος αυτή που βλέπουν τα πράγματα όπως παραπανω είναι αυτή που απαξιώνουν την εθνική με την αμέριστη υποστήριξη στο παραμύθι Γιάννης. Είναι αυτή που για μια διάκριση έστω και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα θα δέχονταν τα πάντα ωστε ο Γιάννης να τους ρίχνει χρυσόσκονη ΝΒΑ εστω και για λίγα λεπτά για να νοιώσουν εθνικά υπερηφανοι. Γιατί δεν βλέπουν τους αγώνες τους μπακσ να τον καμαρώσουν. Πρέπει να παίζει δηλαδή και στην εθνική αφού αντιμετωπίζει προβλήματα.

Παρόλο το σκάνδαλο ΕΟΚ το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ικανοποιητικό κυρίως σε σχέση με άλλα αθλήματα ποιος ο λόγος μιζέριας. Κάνουν ότι μπορούν με το σκεπτόμενο μπάσκετ τους. Τους καμαρώνω ακόμα και ασουτο Καλάθη και ανώριμο αγραβανη


Σωστος!
Μαθαμε τώρα την καραμελα οτι για όλα στην Ελλάδα φταίει ο συνδικαλισμός..
aegeansheed
Οκ πλέον ασχολούμαστε με λεπτομέρειες, αλλά οι λεπτομέρειες δείχνουν πολλά...

Όπως... ότι ο Μίσσας όταν έλεγε ότι δεν ενημερώθηκε... δεν ήταν ότι δεν ενημερώθηκε icon_drunk.gif , ενημερώθηκε, αλλά ήθελε να γίνει με τον τρόπο του... κλήση στο προσωπικό του κινητό από τον ίδιο τον Γιάννη! laugh.gif
Να κάθεται ο προπονητής της Εθνικής να λέει λεπτομέρειες για τί ειπώθηκε στα τηλέφωνα σε στυλ "πρώτα τους είπαμε και μετά μας είπανε, αλλά τους είπαμε" είναι ντροπιαστικό πρώτα απ' όλα για τον ίδιο και μετά για όλον τον Οργανισμό που λέγεται Εθνική Ομάδα. Άλλη μία διοικητική ντροπή... Οι αγωνιστικές δεν με πειράζουν, είναι μαθήματα (εννοώ οι ήττες) για τις επόμενες φουρνιές. ΦΥΓΕΤΕ!

Το άλλο είναι ότι επιβεβαιώνεται ο τραυματισμός, οπότε θα παρακαλέσω να μην παράγονται θέσεις στηριζόμενες στην υπόθεση ότι δεν υπήρξε ποτέ τραυματισμός και λοιπά υποθετικά σενάρια.

Επίσης και Παπαδογιάννης θα μπορούσε να λείπει... Αρκετά αηδίασα. Μα κι εσύ ρε Pan... πραγματικά τι προσέφερε, πάλι απαξιωτικές και μηδενιστικές θέσεις διάβαζα, ήμαρτον... peace.gif

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά το NBA εξέδωσε δήλωση στο AP που υποστηρίζει ότι οι Bucks ακολούθησαν τα βήματα όπως έπρεπε. Είναι άσχημο να γίνεται τέτοιου εύρους δυσφήμιση στους Bucks όταν τυπικά έκαναν ότι όφειλαν προς τα συμφέροντά τους. Όλο αυτό το πανηγύρι έχει κυκλοφορήσει παντού... Βασικά θα βρεθεί στη θέση να έχει εκτεθεί ο Γιάννης, επειδή θα φαίνεται ότι εκείνος πήρε την απόφαση, μιας και οι Bucks είναι "σωστοί" ή θα συνεχίσουν να κατηγορούνται ότι "τον εκβίασαν, τον πίεσαν κλπ", αναλόγως των συμφερόντων που θέλει να περάσει ο Ελληνικός internetικός Τύπος. Ήδη έχω διαβάσει κείμενα πολύ άσχημα για τον Γιάννη χωρίς να το αξίζει. Γι' αυτό και δε διαβάζω. Δεν το αξίζουν.
KingCrimson
Μιλαμε τωρα οτι εχει γινει χαμός με τον Γιαννη.. λες και με τον Γιαννη θα περνουσαμε σιγουρα το νοκ-αουτ και δε χαμε επαναληψη των 2014 και μετα..........
Παικτες με σουτ δεν εχουμε να τον πλαισιώσουμε.. στα κρισιμα τα περιμεναν ολα απο το Γιαννη,
Ο Γιαννης παικταράς αλλα στο ευρωπαικο μπασκετ μονος παιχνιδι με σοβαρη ομαδα δεν παιρνει, ας το παρουμε αποφαση
Η Εθνικη δεν ειναι θεμα μονο βιτρινας αλλα περισσοτερο οργάνωσης και συνολικης ποιότητας ροστερ για να πάρεις μετάλειο, ε.. αυτο μετά την Ε.Ο. των Παπαλουκά, Διαμαντιδη, Σπανούλη .. δεν το χουμε
pan24
Ο παπαδογιαννης αξιζει μονο λογω των πληροφοριων που καποιες φορες εχει και για να δεις ποια ειναι η "επισημη κομματικη γραμμη"
Για αυτον προσωπικα εχω εκφρασει την αποψη μου που δεν ειναι και η καλυτερη...

Στο θεμα γιαννη η κατασταση ειναι απλη
Ειχε εναν τραυματισμο,μαλλον οχι σοβαρο αλλα υπαρκτο,και μαζι με την ομαδα η οποια φυσιολογικα ηθελε να τον προστατευσει αποφασισε να μην ρισκαρει το παραμικρο
Απολυτα δεκτο και προχωραμε.Τα υπολοιπα ειναι να'χαμε να λεγαμε
Καμια ομαδα nba δεν θα αφησει παικτη της εστω με υποψια τραυματισμου να παιξει με την εθνικη του
Πριν λιγο οι κλιπερς δεν αφησαν τον τεοντοσιτς να κατεβει με την σερβια

Η ανακοινωση και οι δηλωσεις εκ μερους της εοκ αστειες οπως και να τις δεις.Ακομα και αν δεν υπηρχε ο παραμικρος τραυματισμος δεν υπηρχε περιπτωση η ομαδα νομικα να μην ειναι καλυμμενη οποτε σιγουρα οι της εοκ θα ετρωγαν μεγαλοπρεπεστατη ταπα απο τις επισημες ανακοινωσεις nba,bucks οπως και εγινε
Το μονο που πετυχαινουν ειναι να χαλασουν τις σχεσεις με ομαδα και παικτη,κατι που θα κανει πιο δυσκολο το να κατεβει ο γιαννης σε επομενη διοργανωση
rankin

Η μόνη μου ενσταση αφορά τον ίδιο το Γιάννη, που προφανώς εκβιάστηκε απο τους Μπακς.
Αγόρι μου Γιάννη, είσαι πλέον all star, δεν εισαι το αγόρι με τα σκισμένα παπούτσια. Κάνε οτι θα έκανε καθε all star στη θέση σου. Ζήτα να παίξεις με την εθνική, αλλιώς ζήτα trade να δεις για πότε θα βάλουν την ουρά στα σκέλια!

Θα ηταν πχ ο Χαρντεν στη θέση του και θα ανέχοταν να παρει μέρος σε ενα τέτοιο φιάσκο;
Ο Γιάννης ακόμα δεν έχει καταλάβει το διαμέτρημα του και αδικεί τον εαυτό του.
Όταν το καταλάβει θα τους χορέψει στο ταψί!
D-Wade
QUOTE(rankin @ Aug 20 2017, 21:51 ) *
Η μόνη μου ενσταση αφορά τον ίδιο το Γιάννη, που προφανώς εκβιάστηκε απο τους Μπακς.
Αγόρι μου Γιάννη, είσαι πλέον all star, δεν εισαι το αγόρι με τα σκισμένα παπούτσια. Κάνε οτι θα έκανε καθε all star στη θέση σου. Ζήτα να παίξεις με την εθνική, αλλιώς ζήτα trade να δεις για πότε θα βάλουν την ουρά στα σκέλια!

Θα ηταν πχ ο Χαρντεν στη θέση του και θα ανέχοταν να παρει μέρος σε ενα τέτοιο φιάσκο;
Ο Γιάννης ακόμα δεν έχει καταλάβει το διαμέτρημα του και αδικεί τον εαυτό του.
Όταν το καταλάβει θα τους χορέψει στο ταψί!

Μια χαρά το έχει καταλάβει το διαμέτρημα του.Απλά ήταν σύμφωνος με την απόφαση των Bucks. Δεν εκβιάστηκε όπως λες.

Και καλά έκανε(για μένα τουλ) αν πιστεψε ότι θα ρίσκαρε αν έπαιρνε μέρος στο τουρνουά

rankin
QUOTE(D-Wade @ Aug 20 2017, 21:59 ) *
Μια χαρά το έχει καταλάβει το διαμέτρημα του.Απλά ήταν σύμφωνος με την απόφαση των Bucks. Δεν εκβιάστηκε όπως λες.

Και καλά έκανε(για μένα τουλ) αν πιστεψε ότι θα ρίσκαρε αν έπαιρνε μέρος στο τουρνουά

Αυτο σημαίνει οτι όντως εχει σοβαρό τραυματισμό, που εκ των πραγμάτων δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί..
Προφανως και αν ισχύει κατι τέτοιο, δεν τίθεται περαιτερω ζήτημα..
Εδω συζητάμε γιατι υπαρχει η "αίσθηση" οτι μιλάμε για μικροτραυματισμό.
Εαν ο παίχτης δε γούσταρε να ερθει, δε θα ειχε τραβηχτεί απο την αρχή για να λάβει μέρος σε ενα θέατρο του παραλόγου.
νομίζω οτι ο παίχτης ειναι ακόμα λίγο "θύμα" και δε τόλμησε να υψώσει παράστημα.
pan24
QUOTE (rankin @ Aug 20 2017, 22:13 ) *
Αυτο σημαίνει οτι όντως εχει σοβαρό τραυματισμό, που εκ των πραγμάτων δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί..
Προφανως και αν ισχύει κατι τέτοιο, δεν τίθεται περαιτερω ζήτημα..
Εδω συζητάμε γιατι υπαρχει η "αίσθηση" οτι μιλάμε για μικροτραυματισμό.
Εαν ο παίχτης δε γούσταρε να ερθει, δε θα ειχε τραβηχτεί απο την αρχή για να λάβει μέρος σε ενα θέατρο του παραλόγου.
νομίζω οτι ο παίχτης ειναι ακόμα λίγο "θύμα" και δε τόλμησε να υψώσει παράστημα.

Και σε ελαφρυ τραυματισμο αν οι γιατροι με τους οποιους μην ξεχναμε συνεργαζεται 4 χρονια και τους εμπιστευεται του ειπαν να μην το επιβαρυνει και πιεσαν προς αυτη την κατευθυνση το λογικο και σωστο για τον εαυτο του ειναι να δεχτει την συμβουλη-απαιτηση τους
rankin
QUOTE(pan24 @ Aug 20 2017, 22:25 ) *
Και σε ελαφρυ τραυματισμο αν οι γιατροι με τους οποιους μην ξεχναμε συνεργαζεται 4 χρονια και τους εμπιστευεται του ειπαν να μην το επιβαρυνει και πιεσαν προς αυτη την κατευθυνση το λογικο και σωστο για τον εαυτο του ειναι να δεχτει την συμβουλη-απαιτηση τους

δε κακίζω το παίχτη. Είναι νομίζω ξεκάθαρο αυτό. Θεωρω απλά οτι ακόμα δε κάνει αυτο που θα πρεπε = να τους χορέψει στο ταψί .

Στη θεση του θα ειχα προσωπικό γιατρό, απόλυτης εμπιστοσύνης, και αν μου έδινε το οκ θα πηγαινα στην εθνική και θα ζητουσα άμεσο trade
D-Wade
QUOTE(rankin @ Aug 20 2017, 22:13 ) *
Αυτο σημαίνει οτι όντως εχει σοβαρό τραυματισμό, που εκ των πραγμάτων δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί..
Προφανως και αν ισχύει κατι τέτοιο, δεν τίθεται περαιτερω ζήτημα..
Εδω συζητάμε γιατι υπαρχει η "αίσθηση" οτι μιλάμε για μικροτραυματισμό.
Εαν ο παίχτης δε γούσταρε να ερθει, δε θα ειχε τραβηχτεί απο την αρχή για να λάβει μέρος σε ενα θέατρο του παραλόγου.
νομίζω οτι ο παίχτης ειναι ακόμα λίγο "θύμα" και δε τόλμησε να υψώσει παράστημα.

Ναι και εγώ για μικροτραυματισμό μιλάω. Ούτε η ομάδα του ούτε ο Γιάννης ήθελαν να ρισκάρει καθόλου. Γόνατο είναι . . .
Είχε πόνους , του είπαν να μην παίξει και συμφώνησε

Δεν πιστεύω ότι έγινε το εξής

-Guys θέλω να παίξω
-Όχι
-Θέλω να παίξω
-Όχι
-Μαααα....
-Δέστε τον στο κρεβάτι μη φύγει tongue.gif
shtarkws
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο το θέμα.

Ο Γιάννης ΠΟΝΟΥΣΕ, αρα θορυβηθηκε και φοβήθηκε, αρα αποφάσισε να μην ρισκάρει εναν ενδεχόμενο τραυματισμό. Οι της Ομοσπονδίας με όχημα τον Γιάννη και στόχο μια ενδεχόμενη διάκριση θέλουν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους

Γι αυτό τον λόγο τον πίεσαν να αγωνιστεί ενώ πονούσε, ενώ ΗΞΕΡΑΝ οτι εχει ερεθισμενο γόνατο. Αυτα δεν γίνονται ούτε στα τοπικά. Τι καθόμαστε και συζητάμε τωρα; Αφήστε ήσυχο τον Γιάννη, αν σας φτάιει κάποιος ειναι ο Βασιλακόπουλος. Αυτος ειναι ο υπεύθυνος γι αυτο το μπάχαλο. Αλλα εδω εβαλε προπονητή στην Εθνική τον Μισσα και δεν μιλάει κανείς. Του χρονου ας βαλει τον Τσαγκρωνη
natouralistis
QUOTE (shtarkws @ Aug 20 2017, 22:47 ) *
Του χρονου ας βαλει τον Τσαγκρωνη


Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, ούτως ή άλλως βλέπει χρόνια μπάσκετ.
rankin
Κοίτα, το οτι ο Βασιλακόπουλος εχει τη φήμη του δεινού διαπραγματευτή και πολυτάλαντου μανατζερ, ειναι γεγονός.
Απλά νομίζω οτι και ο Γιάννης είναι τόσο σεμνό παιδί, που στο τέλος τον εκμεταλεύονται.. Ειτε οι μεν, είτε οι δε..
Σίγουρα, προέχει να ξεβρωμίσει πρώτα η κατάσταση στην ομοσπονδία. Αρκετά με τους σαλτιμπάγκους...
(Συγχωρήστε μου την έκφραση, αλλά δε υπάρχει ευγενέστερος τρόπος για να εκφραστώ)
lefpan
QUOTE (KingCrimson @ Aug 20 2017, 13:51 ) *
Aς αποδείξουν και οι υπολοιποι οτι μπορουν να σταθουν και να κανουν μια επιτυχια και χωρις Αντετοκουμπο
Παππάς, Σλουκας, Παπ, Καλάθης στη καλύτερη μπασκετικα ηλικία.. ιδού η Ρόδος...

Όλες, μα όλες, οι επιτυχίες της Εθνικής μας, ήταν χωρίς τον Αντετοκούμπο.
Και αντιστρόφως: Με Αντετοκούμπο μέσα, η Εθνική δεν έχει καμμία επιτυχία.
Dreamerpanos
QUOTE (lefpan @ Aug 20 2017, 23:32 ) *
Όλες, μα όλες, οι επιτυχίες της Εθνικής μας, ήταν χωρίς τον Αντετοκούμπο.
Και αντιστρόφως: Με Αντετοκούμπο μέσα, η Εθνική δεν έχει καμμία επιτυχία.



Ε ορίστε κουτί μας έρχεται. Χτύπησε η πηγή του κακού,φύγαμε για χρυσό αδέρφια!
pan24
QUOTE (lefpan @ Aug 20 2017, 23:32 ) *
Όλες, μα όλες, οι επιτυχίες της Εθνικής μας, ήταν χωρίς τον Αντετοκούμπο.
Και αντιστρόφως: Με Αντετοκούμπο μέσα, η Εθνική δεν έχει καμμία επιτυχία.

Μονο που η τελευταια επιτυχια της εθνικης ηταν πριν 8 χρονια,η τριτη θεση στο ευρωμπασκετ του 2009
Zoys
QUOTE(pan24 @ Aug 21 2017, 00:15 ) *
Μονο που η τελευταια επιτυχια της εθνικης ηταν πριν 8 χρονια,η τριτη θεση στο ευρωμπασκετ του 2009

Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά.
Μηχανολόγος
Το μόνο που μένει είναι να κατηγορήσουν τον Αντετο ότι επίτηδες έκανε τόσα άλματα, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο ,για να ερεθιστεί κι άλλο το γονατό του. rolleyes.gif
Αυτό που έχει μάθει ο κάθε άνθρωπος να κάνει είναι να κατηγορεί χωρίς να ξέρει κάποια κατάσταση. Το πιο εύκολο είναι να κατηγορούν έναν παίκτη μέσω Διαδικτύου και πίσω από την ανωνυμία.
ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ
Κραταω το σχολιο του Ψαρακη στο contra, "επαιζε στα υπαίθρια γηπεδα" "έπαιζε στα Αντεκοτουμπος" εκει δεν ανησυχούσαν οι Mπακς?, στα τσιμεντα δεν ετρεχε τιποτα?, εκει δεν μπορεις να τραυματιστεις?, ολα ο.κ. εκει περα?
Εμενα πάντως δεν με κοροϊδεύουν, το τι παιχτηκε μπορει να μην το μάθω ποτέ και αυτο ειναι το πιθανότερο, άλλα νταξ δεν είμαστε τυφλιτες οπως λέγαμε στο στρατό.
Δεν πειραζει Γιαννακη αλλη φορα, εσυ να σαι καλα.
benchwarmer
Αν λοιπόν η ΕΟΚ έχει υπαρκτές καθαρές εξετάσεις του Γιάννη (γιατί τελικά σήμερα ο Μίσσας είπε άλλα) ας κυνηγήσει το θέμα όπως νομίζει.
Και μετά έρχεται και το δεύτερο ερώτημα, ακόμα και έτσι να είναι, τι μπορεί να πετύχει η ΕΟΚ μέσω της ΦΙΜΠΑ (με την πρώτη να είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές φυσικά της δεύτερης) απέναντι στο ΝΒΑ? Θυμίζοντας ότι τελικά η ΦΙΜΠΑ δεν πέτυχε και τίποτα απέναντι σε πολύ μικρότερο αντίπαλο, τον Μπερτομέου, πέρα από την υποβάθμιση (όπως όλα δείχνουν ως τώρα) των ίδιων των δικών της αγώνων, των επερχόμενων δηλαδή προκριματικών.
ggrilik
QUOTE (ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΙΑ @ Aug 21 2017, 01:23 ) *
Κραταω το σχολιο του Ψαρακη στο contra, "επαιζε στα υπαίθρια γηπεδα" "έπαιζε στα Αντεκοτουμπος" εκει δεν ανησυχούσαν οι Mπακς?, στα τσιμεντα δεν ετρεχε τιποτα?, εκει δεν μπορεις να τραυματιστεις?, ολα ο.κ. εκει περα?
Εμενα πάντως δεν με κοροϊδεύουν, το τι παιχτηκε μπορει να μην το μάθω ποτέ και αυτο ειναι το πιθανότερο, άλλα νταξ δεν είμαστε τυφλιτες οπως λέγαμε στο στρατό.
Δεν πειραζει Γιαννακη αλλη φορα, εσυ να σαι καλα.


Μπράβο στον Ψαρακη..
Ειδικά τα Αντεντοκούμπρος, καρμανιόλες σκέτες. Τρομερή η σωματική καταπόνηση για τους αθλητές και τρομερά επικίνδυνα.
Κανονικά θα πρεπε να απαγορευθούν. icon_drunk.gif

.. Και το οτι τον αφήνουν να οδηγάει που το πας? Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγάς?
Για το αεροπλάνο μάλιστα δεν το συζητώ. Που τα πας όλα αυτά? Το ευρωμπάσκετ τους φόβισε τάχα μου.. icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.