Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panathinaikos Superfoods vs Fenerbahce
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ginobili
QUOTE(theref @ Apr 26 2017, 01:14 ) *
τελικα οι αναλφαβητοι μαλλον κατι κανουν καλυτερα και μας σκουπιζουν

Ναι,έχουν καλύτερους παίκτες και καλύτερο προπονητή. Δεν θα έχουν ποτέ την μπασκετική δίψα που έχουμε εμείς.Όταν δεν θα είναι στην κορυφή όμως...δεν θα γεμίζουν το γήπεδο με 25.000 κόσμο..δεν θα πονάνε όπως πονάμε εμείς.
djibriliant
QUOTE (το_καλύτερο_3d @ Apr 25 2017, 22:29 ) *
Οι διασημοι στο survivor έχουν μείνει 6...Νικ σκέψου το smiley.gif

Αστο φίλε μου και εκει σε καποιες δοκιμασίες εχει να βαρανε σουτακια
theref
QUOTE(Ginobili @ Apr 26 2017, 03:28 ) *
Ναι,έχουν καλύτερους παίκτες και καλύτερο προπονητή. Δεν θα έχουν ποτέ την μπασκετική δίψα που έχουμε εμείς.Όταν δεν θα είναι στην κορυφή όμως...δεν θα γεμίζουν το γήπεδο με 25.000 κόσμο..δεν θα πονάνε όπως πονάμε εμείς.


Δεν πονανε καθολου--ειδες χαρες μετα το τελος του αγωνα; Εμεις πονο-- πλησιαζουμε μια δεκαετια χωρις φ4
djibriliant
QUOTE (looser @ Apr 25 2017, 23:36 ) *
Το ροστερ οπως το σκεφτοταν να το στησει ο Πεδουλακης μια χαρα ηταν. Αυτο που μαλλον δεν μπορεις να φανταστεις ειναι οτι πολλοι παικτες που παροπλιστηκαν με τον Πασκουαλ θα ειχαν ενεργο ρολο με τον Πεδουλακη.

Ο Πεδουλακης θα εδινε ενεργο ρολο φετος στον Μποχωριδη, οπως εδωσε περισυ στους τελικους στον ΒΧ και στον Παπαγιαννη.

Για τον ασσο προοριζε και τον Τζειμς και επειδη ειδε οτι δεν μπορουσε να τον κανει αυτο που ηθελε, τσακωθηκε στην προπονηση.

Στο 5 προοριζε εναν εκ των Γκιστ, Σινγκλετον μαζι με τον Μπουρουση.

Στο 3 ειχε 3 τριαρια και μου μιλας για προβλημα ? ΒΧ, Ριβερς και Νικολς.

Δηλαδη ο Πεδουλακης φανταζομαι πως το σκεφτοταν καπως ετσι :

1 - Καλαθης, Τζειμς, Μποχωριδης
2 - Παππας, Φελντειν
3 - ΒΧ, Ριβερς, Νικολς
4 - Σινγκλετον, Φωτσης
5 - Γκιστ, Μπουρουσης

Και μαλιστα ειχε αφησει μια θεση ξενου κενη και μαλλον θα επαιρνε ασσο αν δεν του εβγαινε ο Μποχωριδης. Δεν θα εκανε τις τρομερες μεταγραφες του Πασκουαλ που μας ελειπε ασσος και εφερε Γκαμπριελ και Τζεντιλε !!!!!!!!!!!

Το ροστερ ηταν μια χαρα, απλως με τον Πασκουαλ δεν επαιξε ποτε την σκυλισια αμυνα που θα ηταν ικανο να παιξει με τον Πεδουλακη.

Τι το συζηταμε ομως. Ειδαμε τι εκανε ο Πεδουλακης με το χαλι του Τζορτζεβιτς οταν ανελαβε περισυ και ειδαμε τι κανει ο Πασκουαλ με το πολυ πιο αξιολογο ροστερ απο το περσινο οταν του ζητηθηκε να αντικαταστησει τον Πεδουλακη.

Αποψη μου είναι οτι οταν ενας προπονητης αναλαμβανει μια ομαδα σε οποιωδήποτε σημειο της σεζον δν εχει ελαφρυντικο για το ροστερ που βρηκε γιατι κανεις δεν του εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να παει. Έτσι λοιπον πιστευω οτι ο Πασκουαλ εχει μεριδιο για τον αποκλεισμο οπως ειχε και ο πεδουλακης για το πρωταθλημα περυσι.
1)Ο πεδουλακης εδωσε ενεργο ρόλο περυσι σε ΒΧ και Παπαγιαννη γιατι ήταν αναγκασμενος απο την στιγμη που αφησε εκτος τον williams και τον radulica
2) Ειναι πραγματικα αστειο να περιμενε τις προπονησεις για να μαθει τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει ο τζειμς.
Αν με τον Πασκουαλ πονεσαν τα ματια μας με τον Αρτζι δεν ξερω τι παθεναν. Εν κατακλειδι δεν ξερω τι θα γινει με τον Πασκουαλ εγω θελω να μεινει με την ελπιδα να χτιστει ενας κορμος αλλά σε καμμια περιπτωση δεν θα ερθει ο πεδουλακης ουτε τωρα ουτε αυριο ουτε σε 10 χρονια.
Ledas
Από τη στιγμή που στο οακα δεν παίξαμε ποτέ ως ομάδα (με εξαίρεση έναμιση δεκάλεπτο) σε άμυνα και απίθεση, το χτεσινό ήταν απολύτως αναμενόμενο. Δεν χρίζει κάποια ιδιαιτερη αναλυση το χτεσινό παιχνίδι που ήταν χαμένο πριν ξεκινήσει και λογικό επακόλουθο. Αν δε μπορείς να πάρεις μια νίκη (εστω να παλέψεις μέχρι τέλους) στο οακα, στην τουρκία τι περιμέναμε ακριβώς να κάνουμε; Οι όποιες ελπίδες πρόκρισης υπήρχαν εξαρχής απέναντι στο καραξεκάθαρο φαβορί, ήταν λόγω του πλεονεκτήματος έδρας. Οταν αυτό σπάει με το καλημέρα, τότε ψυχολογικα ήταν αδύνατο να επιστρέψουμε.

Τελικά το ότι κατακτήσαμε το πλεονέκτημα, πέρα από το ότι εκρυψε τα προβλήματα μας στο χαλάκι και υποτιμήθηκε η άτυχη μεχρι τότε φενερ, μας έκανε πολύ κακό. Κακό για αυτά που θα ακολουθήσουν σύμφωνα με όσα μας μάθαν τα τελευταία χρόνια. Αν χάναμε χωρίς πλεονέκτημα, θα ήταν κακό για την ιστορία μας, αλλά δε θα χαρακτηριζόταν ως αποτυχία απέναντι σε μια πλουσιότερη ομάδα, με κορμό, με τον κορυφαίο στον πάγκο. Τωρα χαρακτηρίζεται (κακώς) ως τέτοια. Οπότε μάλλον αυτό που πολλοί φοβόμαστε (και αρκετοί χαιρονται να ακούσουν) θα συμβεί. Δηλαδή το καθιερωμένο ετήσιο καλοκαιρινό ξήλωμα της ομάδας. Και αυτό θα μας οδηγήσει πάλι σε νεες σκούπες στα επόμενα χρόνια, γιατί οι ομάδες χτίζονται. Δεν αγοράζονται το καλοκαίρι. Ελπίζω να εχουν αλλαξει μυαλά στη διοίκηση και φέτος να πρωτοτυπήσουν και να μην το κάνουν και να συνεχίσουμε επιτέλους με ενα πλάνο για να κανουμε βηματακια εμπρός. θαυματα δε γίνονται. Και κανεις προπονητής από του υπάρχοντες δεν μπορεί να κανει τέτοια όποιον και να φέρουμε. Και ο καινούργιος μαλλον το επόμενο καλοκαίρι θα φύγει νύχτα. Πλέον φαίνεται η ψαλίδα μεταξύ των πολύ πλουσίων και αυτών που είναι ένα σκαλί πιο κάτω να ανοίγει. Δεν περιμένω να ξαναδούμε θαυματα τύπου ολυμπιακου, μακαμπι να ανατρέπουν τα προγνωστικά. Πλεον τα ξεκαθαρα φαβορί, που έχουν πλέον και ικανότατους προπονητές, θα πηγαινουν φ4 και θα παίνρουν την κουπα. εμείς πρεπει να μαθουμε να χτιζουμε κατι σιγά σιγά για το μέλλον. Ειναι πολύ δύσκολο με την παρούσα κατάσταση στο σύλλογο να πετύχουμε αμεσα κάτι καλύτερο.

Δυστυχώς η μπασκονια τα κατεστρεψε όλα. αντί να παίξουμε μεταξύ μας, μας εστειλε την φενερ. Παρεπιπτόντως, σκούπα από σκούπα διαφέρει. εμείς χάσαμε με κάτω τα χερια τη σειρά και αυτό πονάει. οτι δε παλέψαμε και ότι δε δείξαμε ομάδα που μπορεί να κοιτάξει ακόμα τους διεκδικητές του τίτλου. Δεν πονάει ο αποκλεισμός, αλλά ότι έγινε με κάτω τα χέρια. Η μπασκόνια από την άλλη το πάλεψε και πήγε τα παιχνίδια στο καλάθι απέναντι στο μεγαθήριο της τσσκ.

Πολύ λέγαν ότι η φενερ δεν έχει βάθος. Εχει όμως μια πεντάδα βασικών ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες στην ευρώπη. Για μένα έχει το τρίτο καλύτερο ρόστερ. Σλουκας, μπογκντάνοβιτς, ντατόμε, βέσελυ, ούντο είναι φοβερή πεντάδα παικτών από τω ανώτερο ράφι που εμείς δεν έχουμε και με το ζόρι μπορούν να κοντράρουν η ρεαλ και τσσκ. από κει και περα μιας και λέτε για το βάθος της έχει και άλλους που μπορεί να κάνουν την διαφορά ανάλογα με το παιχνίδι και έρχονται από πίσω. Ντίξον, κάλινιτς. Οπως και ο ναναλι που φάνηκε χτες. Δηλαδή δεν είναι ότι δεν έχει παίχτες. Εχει μια 8αδα παιχτών καμικάζι. Αν έπιανε και ο μπενετ και κανας τούρκος θα μιλάγαμε για ομαδάρα.

Προβλεψή μου ότι θα έχουμε επανάληψη του περσυνού τελικού. Ο ζοτς δείχνει μεγάλη δίψα να το σηκώσει φέτος. Και πιστεύω φέτος θα τα καταφέρει. Κρατησε την ίδια ομάδα με περυσι και η επιμονή του φαίνεται ότι ήταν σωστή.

κατα τα άλλα μου άρεσε το κάρφωμα του γκαμπριελ. τίποτα άλλο. Ειδαμε μια θεαματική φάση. κάτι είναι και αυτό.

Με δηλώσεις και μπλουζάκια δεν γίνεται δουλειά. Πηραμε και το τρολλάρισμα των οπαδών της φενερ και ολοκληρώθηκε το σκηνικό. ''this is skoupa''. Εφτασε η φενερ των 0 ευρωπαικών να μας κοροιδεύει με τις αστείες κινήσεις που κάνει ο ΔΓ. Εχουμε μικρύνει πολύ. Και προβλέπω ενα καλοκαίρι μία από τα ίδια και να μικρύνουμε ακόμα πιο πολύ. Αντε να διώξουμε και τον τσαβι να δούμε ποιος θα δεχτεί να κάτσει σε αυτόν τον πάγκο με αυτή τη διοίκηση.

Περαστικά μας.
MustGK
Δυστυχώς πρέπει να το χωνέψουμε ότι μέχρι εκεί ήταν η ομάδα μας. Το πλεονέκτημα ήρθε μέσω συγκυριών. Μην ξεχνάμε μερικοί ότι λέγαμε στην αρχή ας μπούμε στους οχτώ. Ίσως είχαμε προβλέψεις παραπάνω από όσο αξίζαμε. Το πλεονέκτημα μας έκανε κακό και μας παρέσυρε και έκρυψε τις αδυναμίες μας. Θα περάσει καιρός για να ξαναγίνουμε όπως είμασταν. Πρέπει το προπονητικό τιμ να βάλει κάτω και να δει ποιοι παίκτες μπορούν και ποιοι όχι. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι που να είναι ελεύθεροι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να βρεθούν και πότε θα είναι έτοιμοι.

ΥΓ. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της πράσινης είναι εκτός τόπου.

QUOTE (Ledas @ Apr 26 2017, 07:27 ) *
Από τη στιγμή που στο οακα δεν παίξαμε ποτέ ως ομάδα (με εξαίρεση έναμιση δεκάλεπτο) σε άμυνα και απίθεση, το χτεσινό ήταν απολύτως αναμενόμενο. Δεν χρίζει κάποια ιδιαιτερη αναλυση το χτεσινό παιχνίδι που ήταν χαμένο πριν ξεκινήσει και λογικό επακόλουθο. Αν δε μπορείς να πάρεις μια νίκη (εστω να παλέψεις μέχρι τέλους) στο οακα, στην τουρκία τι περιμέναμε ακριβώς να κάνουμε; Οι όποιες ελπίδες πρόκρισης υπήρχαν εξαρχής απέναντι στο καραξεκάθαρο φαβορί, ήταν λόγω του πλεονεκτήματος έδρας. Οταν αυτό σπάει με το καλημέρα, τότε ψυχολογικα ήταν αδύνατο να επιστρέψουμε.

Τελικά το ότι κατακτήσαμε το πλεονέκτημα, πέρα από το ότι εκρυψε τα προβλήματα μας στο χαλάκι και υποτιμήθηκε η άτυχη μεχρι τότε φενερ, μας έκανε πολύ κακό. Κακό για αυτά που θα ακολουθήσουν σύμφωνα με όσα μας μάθαν τα τελευταία χρόνια. Αν χάναμε χωρίς πλεονέκτημα, θα ήταν κακό για την ιστορία μας, αλλά δε θα χαρακτηριζόταν ως αποτυχία απέναντι σε μια πλουσιότερη ομάδα, με κορμό, με τον κορυφαίο στον πάγκο. Τωρα χαρακτηρίζεται (κακώς) ως τέτοια. Οπότε μάλλον αυτό που πολλοί φοβόμαστε (και αρκετοί χαιρονται να ακούσουν) θα συμβεί. Δηλαδή το καθιερωμένο ετήσιο καλοκαιρινό ξήλωμα της ομάδας. Και αυτό θα μας οδηγήσει πάλι σε νεες σκούπες στα επόμενα χρόνια, γιατί οι ομάδες χτίζονται. Δεν αγοράζονται το καλοκαίρι. Ελπίζω να εχουν αλλαξει μυαλά στη διοίκηση και φέτος να πρωτοτυπήσουν και να μην το κάνουν και να συνεχίσουμε επιτέλους με ενα πλάνο για να κανουμε βηματακια εμπρός. θαυματα δε γίνονται. Και κανεις προπονητής από του υπάρχοντες δεν μπορεί να κανει τέτοια όποιον και να φέρουμε. Και ο καινούργιος μαλλον το επόμενο καλοκαίρι θα φύγει νύχτα. Πλέον φαίνεται η ψαλίδα μεταξύ των πολύ πλουσίων και αυτών που είναι ένα σκαλί πιο κάτω να ανοίγει. Δεν περιμένω να ξαναδούμε θαυματα τύπου ολυμπιακου, μακαμπι να ανατρέπουν τα προγνωστικά. Πλεον τα ξεκαθαρα φαβορί, που έχουν πλέον και ικανότατους προπονητές, θα πηγαινουν φ4 και θα παίνρουν την κουπα. εμείς πρεπει να μαθουμε να χτιζουμε κατι σιγά σιγά για το μέλλον. Ειναι πολύ δύσκολο με την παρούσα κατάσταση στο σύλλογο να πετύχουμε αμεσα κάτι καλύτερο.

Δυστυχώς η μπασκονια τα κατεστρεψε όλα. αντί να παίξουμε μεταξύ μας, μας εστειλε την φενερ. Παρεπιπτόντως, σκούπα από σκούπα διαφέρει. εμείς χάσαμε με κάτω τα χερια τη σειρά και αυτό πονάει. οτι δε παλέψαμε και ότι δε δείξαμε ομάδα που μπορεί να κοιτάξει ακόμα τους διεκδικητές του τίτλου. Δεν πονάει ο αποκλεισμός, αλλά ότι έγινε με κάτω τα χέρια. Η μπασκόνια από την άλλη το πάλεψε και πήγε τα παιχνίδια στο καλάθι απέναντι στο μεγαθήριο της τσσκ.

Πολύ λέγαν ότι η φενερ δεν έχει βάθος. Εχει όμως μια πεντάδα βασικών ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες στην ευρώπη. Για μένα έχει το τρίτο καλύτερο ρόστερ. Σλουκας, μπογκντάνοβιτς, ντατόμε, βέσελυ, ούντο είναι φοβερή πεντάδα παικτών από τω ανώτερο ράφι που εμείς δεν έχουμε και με το ζόρι μπορούν να κοντράρουν η ρεαλ και τσσκ. από κει και περα μιας και λέτε για το βάθος της έχει και άλλους που μπορεί να κάνουν την διαφορά ανάλογα με το παιχνίδι και έρχονται από πίσω. Ντίξον, κάλινιτς. Οπως και ο ναναλι που φάνηκε χτες. Δηλαδή δεν είναι ότι δεν έχει παίχτες. Εχει μια 8αδα παιχτών καμικάζι. Αν έπιανε και ο μπενετ και κανας τούρκος θα μιλάγαμε για ομαδάρα.

Προβλεψή μου ότι θα έχουμε επανάληψη του περσυνού τελικού. Ο ζοτς δείχνει μεγάλη δίψα να το σηκώσει φέτος. Και πιστεύω φέτος θα τα καταφέρει. Κρατησε την ίδια ομάδα με περυσι και η επιμονή του φαίνεται ότι ήταν σωστή.

κατα τα άλλα μου άρεσε το κάρφωμα του γκαμπριελ. τίποτα άλλο. Ειδαμε μια θεαματική φάση. κάτι είναι και αυτό.

Με δηλώσεις και μπλουζάκια δεν γίνεται δουλειά. Πηραμε και το τρολλάρισμα των οπαδών της φενερ και ολοκληρώθηκε το σκηνικό. ''this is skoupa''. Εφτασε η φενερ των 0 ευρωπαικών να μας κοροιδεύει με τις αστείες κινήσεις που κάνει ο ΔΓ. Εχουμε μικρύνει πολύ. Και προβλέπω ενα καλοκαίρι μία από τα ίδια και να μικρύνουμε ακόμα πιο πολύ. Αντε να διώξουμε και τον τσαβι να δούμε ποιος θα δεχτεί να κάτσει σε αυτόν τον πάγκο με αυτή τη διοίκηση.

Περαστικά μας.


Συμφωνώ 100%
Conan1982
Ακούω φωνές να διαλυθεί ένα ρόστερ που κατά διαστήματα έπαιξε και πολύ καλό μπάσκετ και είχε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκα.
Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει απλώς να ενισχυθεί. Φελντέιν, Νίκολς και Γκάμπριελ είναι 3 ξένοι που αν φύγουν δεν θα λείψουν από κανέναν και στην θέση τους μπορούν να βρεθούν πολύ καλύτεροι, επιλογής του Πασκουάλ. Αν σταματήσει και ο Φώτσης να βρεθεί κάποιος Έλληνας στην θέση του, ούτε να φύγουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι ξένοι ούτε τίποτα ακραίο.
MustGK
QUOTE (Conan1982 @ Apr 26 2017, 09:16 ) *
Ακούω φωνές να διαλυθεί ένα ρόστερ που κατά διαστήματα έπαιξε και πολύ καλό μπάσκετ και είχε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκα.
Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει απλώς να ενισχυθεί. Φελντέιν, Νίκολς και Γκάμπριελ είναι 3 ξένοι που αν φύγουν δεν θα λείψουν από κανέναν και στην θέση τους μπορούν να βρεθούν πολύ καλύτεροι, επιλογής του Πασκουάλ. Αν σταματήσει και ο Φώτσης να βρεθεί κάποιος Έλληνας στην θέση του, ούτε να φύγουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι ξένοι ούτε τίποτα ακραίο.


Για εμένα πρέπει απλά να γίνουν κάποιες αλλαγές ουσίας. Ο Νίκολς έφυγε χτες, αν και για εμένα προτιμώ παίκτες σαν τον Νικολς και ο λόγος είναι ότι έχουν καλό χαρακτήρα και πάθος. Δνε θα σου κάνουν μεγάλα παιχνίδια αλλά πάντα θα παλεύουν και ποτέ δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα σαν χαρακτήρες. Ήταν επαγγελματίας και ας μην τράβηξε. Ο Φελντείν δεν τραβάει και δυστυχώς δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δώσει παραπάνω. Αλλά δεν ξέρω επίσης τι παίκτη μπορεί να βρεις με τετρακόσια χιλιάρικα. Ο Γκάμπριελ τον πίστευα αλλά δυστυχώς.... Τέσπα έχουμε και την Α1 και έχουμε δρόμο ακόμα...
Ledas
QUOTE (looser @ Apr 25 2017, 23:36 ) *
Το ροστερ οπως το σκεφτοταν να το στησει ο Πεδουλακης μια χαρα ηταν. Αυτο που μαλλον δεν μπορεις να φανταστεις ειναι οτι πολλοι παικτες που παροπλιστηκαν με τον Πασκουαλ θα ειχαν ενεργο ρολο με τον Πεδουλακη.

Ο Πεδουλακης θα εδινε ενεργο ρολο φετος στον Μποχωριδη, οπως εδωσε περισυ στους τελικους στον ΒΧ και στον Παπαγιαννη.

Για τον ασσο προοριζε και τον Τζειμς και επειδη ειδε οτι δεν μπορουσε να τον κανει αυτο που ηθελε, τσακωθηκε στην προπονηση.

Στο 5 προοριζε εναν εκ των Γκιστ, Σινγκλετον μαζι με τον Μπουρουση.

Στο 3 ειχε 3 τριαρια και μου μιλας για προβλημα ? ΒΧ, Ριβερς και Νικολς.

Δηλαδη ο Πεδουλακης φανταζομαι πως το σκεφτοταν καπως ετσι :

1 - Καλαθης, Τζειμς, Μποχωριδης
2 - Παππας, Φελντειν
3 - ΒΧ, Ριβερς, Νικολς
4 - Σινγκλετον, Φωτσης
5 - Γκιστ, Μπουρουσης

Και μαλιστα ειχε αφησει μια θεση ξενου κενη και μαλλον θα επαιρνε ασσο αν δεν του εβγαινε ο Μποχωριδης. Δεν θα εκανε τις τρομερες μεταγραφες του Πασκουαλ που μας ελειπε ασσος και εφερε Γκαμπριελ και Τζεντιλε !!!!!!!!!!!

Το ροστερ ηταν μια χαρα, απλως με τον Πασκουαλ δεν επαιξε ποτε την σκυλισια αμυνα που θα ηταν ικανο να παιξει με τον Πεδουλακη.

Τι το συζηταμε ομως. Ειδαμε τι εκανε ο Πεδουλακης με το χαλι του Τζορτζεβιτς οταν ανελαβε περισυ και ειδαμε τι κανει ο Πασκουαλ με το πολυ πιο αξιολογο ροστερ απο το περσινο οταν του ζητηθηκε να αντικαταστησει τον Πεδουλακη.


Στα είπε και ο MustGK αλλά ηθελα να τα πω και εγώ.

Σοβαρά όπως βλέπεις εσύ το ρόστερ που παρέθεσες το βλέπεις μια χαρα; Δηλαδή στους ψηλούς με αυτό που βλέπεις εσύ είμαστε κομπλέ; Ας υποθέσουμε ότι ήθελε τον γκιστ στο 5 που λες (τον σιγκλετον ήθελε στο 5 αλλα τελοσπαντων δε θα τα χαλάσουμε). Στο 4 είσαι κομπλέ με σιγκλετον, φώτση και λίγο από νίκολς; Ο τωρινός φώτσης σου κάνει εσένα για παίχτης που να μπορεί να πάρει σοβαρό χρόνο ευρωλίγκα; Δηλαδή με το σκεπτικό σου στο 4 θα παίζαμε με 1,5 παίχτη και στο 5 με 2. Εχεις δει ομάδα να βγάζει σεζόν με 3,5 παίχτες στους ψηλούς; Με μόνο δυο σέντερ (μονο ο ένας καθαρός?). Τοσα χρόνια έχουμε μάθει ότι οι ψηλοί πρέπει να είναι 5. 3 σεντερ και δυο τεσσάρια.Η δυο και δύο και ένας μπαλαντερ. δε βλέπεις ότι υπήρχε ποσοτικό πρόβλημα; Στην ουσία το άφησε το ροστερ με 3 ψηλούς και ολίγη από νίκολς και Φωτση (γουατ; Φωτσης 2017 λογιζόταν ως ενεργό μέλος του ροστερ και τον υπολογίζαμε σαν παίχτη στους ψηλούς?). Ασε που ουτε σιγκλετον ούτε γκιστ έχουν την δυναμη να κοντράρουν τους περισσότερους σέντερ και δε θα γίνουν ποτέ καθαροί σεντερ. Εξαρχής από τη στιγμή που πήρε σιγκλετον επρεπε να είναι με τον γκιστ τα δύο 4αρια σου. Ηθελε επιπλέον έναν σέντερ καθαρό και όχι μόνο έναν που έχουμε.

Για την θέση του άσσου είσαι κομπλε όπως το βλέπεις; ο ίδιος ο πεδουλάκης γνώριζε ότι υπάρχει θέμα αλά θα περιμενε να δει πως θα πάει ο μποχωρίδης. Δηλαδή σαν να έλεγε ότι αν δε πιάσει θα παει για κίνηση τον χειμώνα. Σοβαρή μεταγραφή τον χειμώνα που ακούστηκε; οι ομάδες το καλοκαίρι χτίζονται. Αφού βλέπεις ότι έχεις θεμα θωρακίζεσαι από το καλοκαίρι. Αν σου βγει ο μποχωρίδης στη χρονιά αλλλουνου παππά ευαγγέλιο. Δε γίνεται να χτίζεις ομάδα λέγοντας ''α εδω θα πάρω ρίσκο εν γνώσει του προβλήματος μου μπας και πιάσει ο μποχωρίδης''. Σχεδιασμός της πλάκας και στο 1. Στο 3 συμφωνω μαζί σου ποσοτικά δεν είχαμε θέμα. Αλλο που ο νικολς δεν βγηκε. Αλλά στο 1 και 5 είναι ξεκάθαρα και εξώφθαλμα λάθη του καλοκαιριού και φαινόταν από τότε ότι κατι μας λείπει ποσοτικά. Απορώ που σου φαίνεται κομπλέ αυτό το ρόστερ.

Οσο για τις μεταγραφές του τσαβι τα έχουμε χιλιωπεί. για τον τζεντίλε έγινε κίνηση για τους λόγους που έχουν χιλιοαναφερθεί. Δεν ήταν αναγακαιότητα (αν και λείπαν στοιχεία του που δεν είχαμε όπως ποστ).Αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ήταν η μόνη κίνηση μετά του γκαμπριελ που ήταν διατεθειμένη να κάνει η διοίκηση για λόγους όχι αγωνιστικούς καθαρά. ο τσαβι πηρε το ρισκο μπας και πιάσει, δεν εκατσε, τον έδιωξε και παραδέχτηκε το λάθος του.

λες ότι δεν έφερε γκαρντ. ειδες πουθενά τον τσάβι να λέει ότι δε θέλει γκαρντ? Θυμάσαι ότι προσπαθούσαν να πάρουν τον ποποβιτς; Θυμασαι ότι δε δίναν λεφτα για να του εκπληρώσουν την επιθυμία; πως γίνεται να του προσάπτεις οτι δεν ηθελε γκαρντ και δεν έφερε, όταν η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να το κάνει; οταν είχε πρωτοέρθει ο τσάβι θυμάμαι ότι είχε πει ότι θα χρειαστούν ίσως 2 κινήσεις. δεν ήταν ότι ο τσαβι δεν εβλεπε προβλήματα στο ρόστερ. Απλά η διοικηση δεν ήθελε να δώσει χρήματα. Περαν της επικοινωνιακής κίνησης (τζεντίλε) και της αναγκαστικής (γκάμπριελ).

Για τον γκαμπριελ που κατηγορείται, τί να έφερνε στο καταχείμωνο; Που ξέρουμε εμείς τι επιλογές είχε; Μπορεί ο γκαμπριελ να ηταν ο πιο αξιόλογς με τομικρότερο ρίσκο. Ειχε ακουστέι και ένα 4-5 που δε θυμάμαι όνομα. Ομως δεν θα σπάγαμε συμβόλαιο. Οι αλλοι μπορεί να ήταν χειρότεροι ή να θέλαν πολλά λεφτά. Και πεντάρι να παίρναμε μετά θα είχαμε πρόβλημα στο 4 με σιγκλετον, νικολς φωτση. Αποφάσισε να παρει τελικά 4αρι σαν μπαλωμα ποσοτικό. ενδεχομένος να μην υπήρχε καλό 5αρι στις συνθηκες που διαμορφώθηκαν.

Αντικατέστησε 4αρι με 4αρι. Σιγά το έγκλημα. Το εγκλημα βαρύνει το σχεδιασμό του καλοκαιριού. Αλλουνου ήταν αυτή η ευθύνη. οχι του τσαβι που δεν μπορεσε να μπαλώσει την τρυπάρα στους ψηλούς και πήγε σε μεσοβέζικη λύση. Αν ογκαμπριελ επιανε δε θα του λέγαμε τίποτα. Δυστυχώς ο παίχτης, ενώ κατα διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία δεν... Τι να κάνει ο προπονητής; Τα ρίσκα αυτά φέρνουν. Δε γίνεται να πετυχαίνουν ολες οι κινήσεις του προπονητή (θυμηθείτε και ο ζοτς τι αποτυχίες σε παιχτες έχει κάνει κατα καιρούς και ενώ μπορεί να τις κάνει με καλύτερους όρους). δηλαδή εσείς από μια χειμωνιάτικη μεταγραφή (του τζεντίλε δεν την λογαριάζω ως καθαρά δικιά του) που δεν έπιασε, κρίνεται άσχετος και ότι δε μπορεί να βρει καλούς παίχτες; Μονο το καλοκαίρι μπορεί να κριθεί σε αυτόν τον τομέα, αν μείνει στον πάγκο. Ημαρτον. να κοροιδεύουμε τις 'τρομερές' κινήσεις του τσάβι όταν έχει κανει μόνο μία και με ψίχουλα. Το είδαμε και αυτό.

Η σκυλίσια άμυνα που λες του πεδουλάκη έφαγε 25αρα στο σεφ. οπως αραδιάζετε εδώ μέσα την 40αρα του τσαβι στο φ4 για να τον μειώσετε, να κάνετε το ίδιο και προς τους υπόλοιπους προπονητές. και θα μου πείτε ''εντάξει ένα παιχνίδι ήταν''. Το ίδιο μπορέι να επικαλεστεί και ο κάθε τσάβι. Και φτάνει με την καραμέλα με τους φοβερούς περσυνούς τελικούς του πεδουλάκη. Ο ανθρωπος έκανε απλά τα αυτονόητα που δε μπορούσε να κάνει ο τζορτζεβιτς. δε πήρε τίτλο. Απλά κοντραρε πιο πολύ από όσο θα έκανε ο ΄λίγος΄ τζορτζεβιτς. Αλλά όχι να λέμε ότι ο πασκουαλ παρόπλισε παίχτες λες και ο πεδουλάκης δε το έκανε. Δηλαδή ο ραντούλιτσα και ο ουιλιαμς δε παροπλίστικαν; Να τα λέμε όλα. Κατά τα άλλα είπαμε ο πεδουλάκης προσέφερε και είναι καλός προπονητής. Αλλά έχει πολλά θέματα που τον κρατανε μέχρι ένα επίπεδο. ο τσαβι μένει να φανεί. ουτε μια σεζον δεν έχει κάτσει, ούτε το πρωτάθηλμα τελείωσε, ούτε προετοιμασία έκανε, ούτε δικές του επιλογές παιχτών έχει κάνει. Φερει ευθύνη σαφέστατα για την εικόνα της ομάδας μέσα στη σεζόν, αλλά άσχετος δεν είναι. Ας τον δούμε μέχρι του χρόνου και τότε μαζί σας. οπως ζητάγατε στήριξη στον πεδουλάκη, πώς γίνεται τώρα να μην τη ζητάτε για τον τσάβι; οσο άδικος ήταν ο εκδιωγμός του αργύρη και τις δύο φορές, αλλά τόσο θα είναι και να φύγει και ο τσάβι. δυο μέτρα και δύο σταθμά σε όλους. δε γίνεται να τα γυρνάμε ανάλογα με το πως μας βολεύει.

QUOTE (green_sky @ Apr 25 2017, 23:57 ) *
Το διασταυρωμα με την Φενερ ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να τυχει στον Παναθηναικο που τωρα χτιζεται.
Πριν κανα διμηνο μετα τον αγωνα με την Ζαλγκιρις ειχα κανει την εκτιμηση οτι ο Πασκουαλ εφοσον εβλεπε οτι δεν θα ειχε πλεονεκτημα ,ειχε σημαδεψει την Ρεαλ για τα χιαστι.Μαλιστα καποιοι μαγκες ειχαν γραψει διαφορα τοτε.Ειχα κανει αυτη την εκτιμηση με το σκεπτικο οτι η Ρεαλ ειναι μια ομαδα που χανει αρκετη απο την δυναμικοτητα της σε σκληρες εδρες οποτε ο Παναθηναικος θα μπορουσε να κανει δυο νικες στο ΟΑΚΑ και θα ειχε τρια ματς στην Ισπανια για να παρει το ενα.
Στην συνεχεια βεβαια η Φενερ κατερευσε ολοκληρωτικα και ο Παναθηναικος πηρε το πλεονεκτημα.
Χιλιες φορες να μην το ειχε παρει και να πηγαινε στα χιαστι με τους Ισπανους και με μειονεκτημα.Το τυρι το ειδαν την φακα δεν την ειδαν?Να μου πεις και τι να κανουν ρε φιλε να μην παρουν πλεονεκτημα?Κρινοντας εκ του αποτελεσματος η απαντηση οχι να μην παρουν πλεονεκτημα γιατι επρεπε να την μυριστουν την δουλεια την τελευταια αγωνιστικη οτι θα τους στησουν στον τοιχο και θα βαλουν την Μπασκονια να χασει μεσα στην εδρα της.


Αμα είχε κάνει αυτήν την εκτίμηση όπως λες θα έμενε πιστός στο σχέδιο του και θα καθόταν να χάσει να πέσει στην ρεαλ. Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο και επιμένεις ακόμα και να λες όσοι δε συμφωνούν με αυτό που λες ''μάγκες''. το πρόβλημα είναι οτι αντικειμενικά αυτό που λες δε στέκει μαγκα μου. Δε γίνεται να διαλέξεις αντίπαλο τόσες αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ μαθηματικά κινδύνευες και να μην προκριθείς στην επόμενη φάση. Θα διακινδυνευε να μην περάσει στους 8 για να παιξει με την ρεαλ; Σοβαρά το πιστεύεις; εδώ τελευταία αγωνιστική και δε μπορούσε κανείς να διαλέξει αντίπαλο και ήρθαν τα πάνω κάτω και εσύ λες ότι εδώ και μήνες στοχεύαμε τη ρεαλ; λες και μόνοι μας αποφασίζαμε και οι αλλοι δε παίζουν μπασκετ. Αμα υπήρχε σχέδιο λοιπόν θα το τηρούσε μεχρι τέλους και θα εχανε και σε αλλα παιχνίδια, για να πέσουμε με ρεαλ. Αποδειχτηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Τοσο απλά. Κανένα τυράκι δεν υπήρξε. Οι νεα ευρωλίγκα ήταν απρόβλεπτη. καθε ομάδα μπορούσε να κερδίσει τον οποινδήποτε και έτσι ήρθαν τα πάνω κάτω όπως πχ με φενερ μπασκόνια νταρου κτλ. οταν όλα είναι τόσο ρευστά και αβεβαια οι συζητήσεις για σχέδια κτλ πάνε περίπατο. δε μπορείς να σχεδιάσεις κάτι το οποίο είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, ενώ τα πάντα είναι ρευστά. Αν κάνεις σχέδια ενώ δεν ξέρεις καν ποιοι θα προκριθούν και ποια θα είναι η θέση όλων είσαι το λιγότερο αφελής. ποσο μάλλον αν δεν εχεις εξασφαλίσει τη δικιά σου πρόκριση. Στη ζαλγκίρις χάσαμε επειδή ήμασταν απλά ανίκανοι όπως σε πολλά παιχνίδια και παρουσιάσαμε τα κλασσικα προβλήματα και νεκρά διαστήματα. Δηλαδή όση ώρα κερδίζαμε την ζαλγκίρις δεν είχαμε σχέδιο ή παρεκλίναμε απο αυτό; οσο ήμασταν μπροστά στο σκορ τελικά θελαμε να χάσουμε ή να νικήσουμε; λιγο οξυμωρο όλο αυτό.

QUOTE (Ginobili @ Apr 26 2017, 02:47 ) *
Ο Ζοτς όταν πήγε στην Φενέρ....πήγε σε ένα σύλλογο μπασκετικά ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ! Χωρίς κανένα υπόβαθρο...αποδυτήρια που δεν γνώριζαν καν πως μυρίζει ένα πρωτάθλημα.Χωρίς συνεργάτες μπαρουτοκαπνισμένους,χωρίς κάποιον στοιχειώδη κορμό....απλά μια νεόπλουτη ομάδα....


Ο Πασκουάλ έχει έρθει σε μια ομάδα πολύ μεγαλύτερη από το μέγεθος του,με λάβαρα,τρόπαια που σκιάζουν από ψηλά.Με αποδυτήρια και συνεργάτες ποτισμένους στον πρωταθλητισμό.Με Μπασκετική κουλτούρα.
Να με συγχωρείς που θα συγκριθούμε με τον κάθε νεόπλουτο τούρκο δημοσιογράφο ή οπαδό,που στα καλάθια φωνάζουν γκολ!!!
Ο Παναθηναικός είναι η "Σκάλα του Μιλάνου" όποιος δεν αντέχει τις μεγάλες απαιτήσεις και την αποδοκιμασία στις κακές εμφανίσεις και στην αποτυχία....καλύτερα να πάει αλλού.
Ο Πασκουάλ δεν έχει παικτάκια της σειράς για να του δώσουμε ελαφρυντικά.Δηλ ο Μπλατ και ο Περάσοβιτς τι θα έπρεπε να παρουσιάσουν στις ομάδες τους φέτος?? Πόσο χειρότερο σκορποχώρι?



Υ.Γ Οκ....το ξέρουμε "σταυρώνουμε" έναν καταξιωμένο προπονητή,χωρίς να τον αφήσουμε να δουλέψει... icon_blahblah.gif


Αυτα που λες ισχύαν κάποτε. τα τελευταία χρόνια κανένα αποδυτήριο και κανένας συνεργάτης (που αλλάζουν σα τα πουκάμισα) δεν είναι ποτισμένος στον πρωταθλητισμό. Τουλάχιστον στην ευρώπη. Κανένας παίχτης πλην τσαρτσαρή, διαμαντίδη, φώτση δεν ήταν ποτισμένος στον πρωταθλητισμό. Πηραμε κούπες αρχικά αλλά οι σφαλιάρες τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν και εγχωρια. Δεν έχουμε πια το μέταλλο κτλ που ειχαμε παλιά. ουτε είμαστε μπολιασμένοι με πρωτθλητισμό. Μπολιασμένοι στον πρωταθλητισμό ήταν οι ομαδες ζοτς ιτουδη για πανω από δέκα χρόνια. μολις φύγαν όλοι όσοι συνδεονταν με όλα αυτά, έπαψε να ισχυει αυτό που λες. Πλεον έχουμε πέσει επίπεδο και είμαστε ένα κλικ κάτω από τις κορυφαίες (εκεί που ημασταν κάποτε). Ειναι οι ομάδες που πάνε κάθε χρόνο φ4 κτλ και αυτές που είναι στη δεύτερη ταχύτητα. Πλέον είμαστε από αυτές. αν ξαναγίνουμε κορυφαία θα δείξει το μελλον. με τις κινήσεις που γίνονται κάθε χρόνο και που δε χτίζουμε τίποτα, χλωμό το βλέπω. Αλλα όλες οι ομάδες κάνουν τον κύκλο τους. Το θεμα είναι να μην εξαφανιστούμε όπως πχ οι ιταλικές. Και η ρεαλ για πολλά χρόνια ήταν στην αφάνεια. επανήλθε όμως.

QUOTE (Ginobili @ Apr 26 2017, 03:28 ) *
Ναι,έχουν καλύτερους παίκτες και καλύτερο προπονητή. Δεν θα έχουν ποτέ την μπασκετική δίψα που έχουμε εμείς.Όταν δεν θα είναι στην κορυφή όμως...δεν θα γεμίζουν το γήπεδο με 25.000 κόσμο..δεν θα πονάνε όπως πονάμε εμείς.


Ε καλά και εμείς το γήπεδο το γεμίζουμε στα μεγάλα ματς. Στα πλευ οφφ, στα μεγαλα ντερμπυ με τεράστιες ομάδες, στους τελικούς με ολυμπιακό. Αμα σταματήσουν να έχουν κάποια αξία όλα αυτά τα παιχνίδια, ούτε εμείς θα μαζεύουμε τόσο κόσμο. Κακά τα ψέμματα, τους οπαδούς κάθε ομάδας τους τρεφουν οι τίτλοι, οι καλές πορείες, το καλό θέαμα. αμα έχεις καλή ομάδα και υπάρχουν προυποθέσεις για όλα αυτά ο κόσμος θα πηγαίνει να βλέπει. Αν η ομάδα γίνει ποτέ μικρή, πόσοι από αυτούς που πάνε στο γήπεδο θα συνεχίσουν να πηγαίνουν; Δε λέω ότι το κάνουν όλοι αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε και στηρίζουν την ομάδα ότι και να γίνει. Αλλά όχι όλοι. Ηδη στο πρώτο παιχνίδι με φενερ, φεύγανε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Η στηριξή του κοσμου κτλ χτίζονται. Και χτίζονται αν έχεις υγιή και καλή ομάδα. Αλλιώς γκρίνια και εσωστρέφεια και μηδεν υπομονή. Αυτά που σιγά σιγά αρχίζουν να φάινονται και στο τμήμα του μπάσκετ (περαν όλων των άλλων αθλημάτων). η αγάπη του κοσμου προς την ομάδα γιγαντώθηκε με όλο αυτό που έκανε ο ζοτς μέσα στο γήπεδο. για αυτό και δεν ακουγες ποτε γκρίνια ακόμα και σε κακές ήττες. Μονο χειροκρότημα. Του αναγνωριζόταν ότι έχει δικαίωμα και στην ήττα μετά από όλα όσα μας έδωσε και του αναγνωρίζαμε την προσφορά. Τίποτα δε μπορούσε να την σβήσει και καμία αποτυχία. ολοι οι επόμενοι δε θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση αν δεν την κερδίσουν με το σπαθί τους εντός αγωνιστικού χώρου.

πχ τα τελευταία χρόνια όταν ο διαμαντίδης εκανε λάθος όλοι χειροκροτούσαν. ηταν στο απυρόβλητο με την αξία του ό,τι και να έκανε. Βάλε τώρα στη θέση του τον χι ψι παίχτη που δεν έχει προσφέρει κάτι στην ομάδα να δουμε αν θα τον χειροκροτάνε ή θα ακούει τα μπινελίκια της ζωής του. Αυτό σαν αντίστοιχο παράδειγμα. Οπότε λογικό να μην εχει φανατικό κοινό η φενερ τωρα και λογικό να μην έχει αργότερα. ετσι είναι ο κόσμος. Παντού. Οι επιτυχίες χτίζουν πράγματα... Θελω να πω πως και ο παναθηναικός πριν κυριαρχήσει δε ξέρω πόσο φανατικό κοινό είχε. Δεν έχω ζήσει παλιότερες εποχές λόγω ηλικίας. Αλλα υποψιάζομαι ότι πριν το 90 δε θα ήμασταν αυτό που είμαστε τώρα. και εμείς από καπου ξεκινήσαμε ως σημείο αναφοράς. Ετσι μπορεί να είναι και για την φενέρ. Αυτά τα χρόνια να είναι η έναρξη και σημείο αναφοράς να χτιστεί και εκεί ένας κολοσσός. Αλλο παράδειγμα. ο άρης και η εθνική μέσω των επιτυχιών τους, φέραν τόσο κόσμο στα γήπεδα. Εκανε τους έλληνες να ασχολούνται με το μπάσκετ και να είναι το εθνικό μας σπορ. Για αυτό οφείλουμε τόσα πολλά στις γενιές εκείνες για όσα ακολούθησαν και για το σημείο που βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ στη σύγχρονη εποχή. Αν στην τουρκία γίνουν αντίστοιχα πράγματα λογικό είναι ο κόσμος να το δει με αλλο μάτι το μπασκετ τους εκει. Δε το βρίσκω παράξενο αυτό που λες. Αυτοί τώρα χτίζουν και επενδύουν να γίνουν δυνατοί. εμείς το ξεκίνημα μας το κάναμε άλλες εποχές. Ολοι ξεκινάν όμως από κάπου. Κανείς ουρανοκατέβατους. καποτε και εμείς ήμασταν στη θέση τους και σε ανυποληψία.

Αυτά και σόρρυ τους μοντς για το οφ τοπικ. με ετρωγε να απαντήσω.
GreenLantern
Από άποψη ρόστερ, ο Παναθηναικός έκανε την υπέρβαση τερμάτισε 4ος αλλά έπεσε πάνω σε μια πολύ καλύτερη και έτοιμη ομάδα. Στα δύο παιχνίδια που πήγα η ομάδα προσπάθησε και το ήθελε πολύ, αλλά η Φενέρ ήταν ανώτερη.

Για μένα από τη σειρά 3 πραγματάκια θα ήθελα να πώ:

1. Η ομάδα δε πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα. Έχουμ προπονητή top class και έχει παίχτες όπως Παππάς ,Τζειμς, Σιγκλεντον, Ριβερς και Γκιστ που για μένα πρέπει να αποτελέσουν το κορμό για του χρόνου.

2. Παρόλαυτα πρέπει να παρθούν κάποιες γεναιές αποφάσεις. Για μένα η ομάδα πρέπει να χαιρετήσει το project Καλάθης. Τον έχω υπερασπιστεί τόσα χρόνια αλλά φέτος απελπίστηκα. Δε μπορώ να βλέπω έναν παίχτη που παίρνει τόσα λεφτά και έχει βαφτιστεί ηγέτης να προσφέρει τόσα λίγα. ΟΚ παίρνει ριμπάουντ, παίζει άμυνα κάνει ασσιστ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. Εκτός ότι είναι εντελώς άσουτος, είναι και ασταθής και στα μεγάλα ματς εξαφανίζεται. Το παιδί δε εξελίχθηκε ποτέ και θα είναι πάντα ένα εργαλείο για ομάδες που έχουν λεφτά να ξοδέψουν για ακριβά back-up.

3. Ο ΔΓ πρέπει να φέρει 2 παιχταράδες από το πάνω ράφι. Οι ομάδες χτίζονται αλλά χωρίς 2 ηγέτες μέσα στο ρόστερ δε γίνεται να πας f4. Όταν είχαμε τη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ναι είχαμε κορμό αλλά είχαμε και Μποντίρογκα, Σισκαουσκας, Διαμαντίδη, Σαρούνας, Σπανούλη, και όχι μόνο. Οι 4 καλύτερες ομάδες έχουν μια 2αδα top παιχτών τουλάχιστον:
Ρεαλ: Γιούλ, Ραντολφ
Τσκα: Teontosic, De colo
ΟΣΦΠ: Σπάνουλη, Πρίντεζη
Φενερ: Μπογκτα, Ουντό
Διαφορετικά όσο και να το λέμε και να το θέλουμε, θα είναι πάντα ένα μακρινό όνειρο.
Varvos
Εγω μονο το Σινγκλετον θα κραταγα στους ψηλους

Μπουρουσης θα αποδωσει μονο σε στυλ Κουτσα με ολη την ομαδα στημενη γυρω του
Δε βλεπω διαθεση να γινει αυτο στον Παναθηναικο οποτε μονο κακο προκαλει η παρουσια του

Γκιστ εχει τελειωσει σα παικτης του υψηλοτερου επιπεδου και προσωπικα δε τον θεωρουσα ποτε κατι φοβερο στο 4, κυριως στην αντιμετωπιση του Σπανουλη ηταν χρησιμος
RipCity
QUOTE
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής προς... γνώση και συμμόρφωση για τον αποκλεισμό!Με... πούλμαν επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού!


ντάξει κλαίμε! biggrin.gif biggrin.gif
D-Wade
Άκουσα μόλις στο sport24 radio ότι η αποστολή θα γυρίσει οδικώς στην Αθήνα. Εντάξει τον αγαπώ τον ΔΓ biggrin.gif
MustGK
QUOTE (D-Wade @ Apr 26 2017, 10:49 ) *
Άκουσα μόλις στο sport24 radio ότι η αποστολή θα γυρίσει οδικώς στην Αθήνα. Εντάξει τον αγαπώ τον ΔΓ biggrin.gif


Ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο. Γιατί μιλάμε για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Είναι που είπε κάποιος φίλος ότι έχουμε άτοα στην ομάδα που ξέρουν από πρωταθλητισμό. Αυτοί δεν του λένε τίποτα???
Dreamerpanos
Ο άνθρωπος είναι αχαρακτηριστος.

Το αυτί τους το τράβηξε?Πιπέρι στο στομα?Χαρακιές στην παλάμη?Γράψιμο 100 φορές δεν θα ξανασκουπιστω?

Τώρα που έγινε αυτό θα παίζουν σαν τους Γουόριορς στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ε ρε που καταντησαμε.....
green_sky
QUOTE (MustGK @ Apr 26 2017, 10:51 ) *
Ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο. Γιατί μιλάμε για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.


http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...os.4642546.html

http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...ia-panathinaiko
Nemesakos
Και μετά μας φταίει ο Πασκουάλ, ο Καλάθης, ο Μπουρούσης, ο Γκιστ και οι υπόλοιποι...
MustGK
Ελπίζω κάποιοι να καταλάβατε γιατί έφυγε ο Ζοτς. Και μετά τον λέτε ότι την έκανε και πλέον είναι εχθρός. Τον πάω τον ΔΓ που σε δύσκολους καιρούς τα σπρώχνει στην ομάδα. Αλλά το πως θα συνέρθει η ομάδα είναι θέμα του προπονητή. Και καλό είναι σιγά σιγά να αρχίζει να σκέφτεται αλλιώς. Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ διοικεί. Δηλαδή η Μπάρτσα που έφαγε 3 από την Γιούβε με τον καρβουνιάρη πρέπει να επιστεψει στην καταλονία;;;
shtarkws
Επρεπε να το σκεφτει νωριτερα ο προεδρος. Αν τους εστελνε με πουλμαν στην πολη θα κερδιζαμε σιγουρα
MustGK
QUOTE (Nemesakos @ Apr 26 2017, 11:00 ) *
Και μετά μας φταίει ο Πασκουάλ, ο Καλάθης, ο Μπουρούσης, ο Γκιστ και οι υπόλοιποι...


77.gif

Με άρεσε στις δηλώσεις που είπε να σοβαρευτούμε...
whaler
Εγώ αν ήμουν παίκτης του ΠΑΟ, με το που θα έφτανε Αθήνα το πούλμαν, θα έφευγα και από την ομάδα. Μεγάλη προσβολή αυτό, λες και μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, αλλά δεν ήθελαν. ΔΓ αν είσαι εγωιστής και δε δείχνεις στην ομάδα πως εσύ πάνω απ'όλα προσπαθείς και πιστεύεις σε κάτι καλύτερο, παράτα το καλύτερα.
provat
QUOTE(shtarkws @ Apr 26 2017, 11:04 ) *
Επρεπε να το σκεφτει νωριτερα ο προεδρος. Αν τους εστελνε με πουλμαν στην πολη θα κερδιζαμε σιγουρα



Μήπως θέλει να αρχίσει από τώρα τις εκκαθαρίσεις πετώντας μερικούς στο ποτάμι?

Εκτός αν κάνει οικονομίες με προοπτική ακριβών μεταγραφών.
Shion
Υπάρχει ακόμα νοήμον άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Ζοτς έφυγε "για τα λεφτά";

Ή ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει στην ομάδα ο Σάρας;
north
Και γιατί με πούλμαν; Γονατιστοί μέχρι την Παναγία της Τήνου για να βάλουν μυαλό. Ρε που κατάντησε ο Εξάστερος...
TakeshyKurosawa
Απίστευτο μάγκες! αχαχαχαχαχα
green_sky
Θα ασχολουμαστε τωρα καμμια βδομαδα με το πουλμαν και τους πραγματικους λογους που για αλλη μια χρονια η ομαδα ειναι εκτος F4 τους παιρνει παλι ο ανεμος.Εγω ολο αυτο το λεω "η μπαλα στην εξεδρα".
Ledas
Αυτό έφταιγε που δε παίζαμε καλά. οι παίχτες καλόμαθαν στις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και στα αεροπλάνα. τωρα θα σκισουμε. Θα τρεμουν οι παίχτες μηνξαναπάμε με πουλμαν. Την επόμενη φορά με ταξί λέω εγώ όπως καναν και κατι άλλοι στο ποδοσφαιρο. Και η ταρίφα πληρωμένη από του παίχτες. Τους αθλητές του ερασιτέχνη λυπάμαι στο μέλλον.

Εντάξει λυθηκαν τα προβλήματα παιδιά. δε ντράπηκαν που έχασαν με αυτό το τρόπο τη σειρά οι παίχτες τώρα θα το καταλάβουν. Δεν είχαν συναίσθηση διαφορετικά. Η διοίκηση το πήρε πάνω της. ο δγ για να τιμωρήσει τον εαυτο του για τα λάθη του πως θα μετακινείται όμως; Θα δώσει το παράδειγμα ή αεροπλανάκι; Αν πιστεύει πως θα τους φοβήσει και θα τρομάξουν επειδή θα τους κουράσει παραπάνω ώρες έχουμε τρελό πρόβλημα... Στην κεφαλή του συλλόγου. Εγω πάντως αν ήμουν παίχτης θα ξενερωνα και δε θα είχα όρεξη να ξαναπαίξω. Αυτή είναι η στηριξη σε προπονητή και παίχτες που μας έλεγε τόσο καιρό. Εγώ λέω να του βάλει να τρώνε και φακές καθε μέρα για ένα μηνα και να τους κάνει ντα.

Αντε να δούμε ποιοι σοβαροί παίχτες και προπονητές θα μείνουν να παιζουν με τα καμώματα της διοίκησης. Ανθρωποι να τον συμβουλεύουν δεν υπάρχουν εκεί μέσα; Ο παπαδόπουλος τη γλάστρα κάνει; Δεν μπορούν να του εξηγήσουν οτι αυτά δε πιάνουν; Δεν είμαστε ούτε σε εοχές του 50, Επαγγελματίες αθλητές είναι. Ενηλικοι άνθρωποι. Ημαρτον.

Αν ξεκινήσαμε έτσι την επομένη φανταστείτε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Το βλέπαμε το εργάκι. Ειναι που θα σοβαρευτούμε συμφωνα με δηλώσεις. Ειναι που ο ΔΓ έμαθε από τα λάθη του. τα καλυτερα έρχονται. προσεχώς. ντρεπομαι που καταντήσαμε έτσι. Αντε πάμε για το πρωταθλημα τώρα 69.gif ολοι μαζί συσπειρωμένοι μια γροθιά με το ηθικό ψηλά. Κοσμος και διοίκηση και ομαδα ενωμένοι . ο τσάβι ήθελα να ξερα τι σκέφτεται τούτη την ώρα. Εγώ θα μετάνιωνα για το τεράστιο λάθος στην καριέρα μου. παμε. Υπάρχει και πιο χαμηλά. Α και που είστε. Το καλοκαίρι θα παρουμε ραντολφ, ανταμς, ντανστον κτλ. θα προτιμήσουν την ασφάλεια του εργασιακού περιβάλλοντος στην χώρα μας, που τους παρέχει και πουλμαν τουρς για να γνωρίσουν οδικώς τα αξιοθέατα της ευρώπης. κατα τα αλλα πριμ αν περνούσαμε. Σε κάθε στραβή θα γλιτώνει το κοστος των αεροπορικών. στο τέλος θα βγάλει και κέρδος. Αμα χάσουμε και το πρωτάθλημα το βλέπω να τους βαζει να μας πληρώνουν και τα φετινά έξοδα. Θα τους κατασχεσει και τα αυτοκίνητα. Ετσι για να μαθουν τα παλιόπαιδα.

ΥΓ: Αν ήμουν ζέλικο θα έπαιρνα συναδέλφους και παίχτες να ζητήσω συγγνώμη για τη σκούπα και που τους οδήγησα στο να πάθουν όλα αυτά. τα έβλεπε κάποτε και την εκανε. δΔεν ήθελε πολύ Θυμαται τα πρωτοσέλιδα της πράσινης. Ηξερε και την έκανε. Εκατσε ένα χρόνο ναηρεμήσει και η ζωή συνεχίζεται. οσοι μείναν πίσω καλά ξεμπερδέματα.

ΥΓ2: Αν οι παίχτες και λοιπα αγνοήσουν αυτό το αστείο και αντί να κανουν τόσες ώρες ταξίδι, πάνε και κλείσουν ατομικά εισητήρια θα έχουν ποινές; Τι θα γίνει θα τους διώξει όλους επιτόπου και δε θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα; Πρέπει σώνει και ντε να γυρίσουν όπως τους υποδεικνύουν σαν ομάδα; Επανασταση λέμε. χαχαχα. Εργοδότες και αφεντικά το νου σας. Παππάς σε ρόλο αρχηγού για την εξέγερση κατά του κεφαλαίου.
Dwyane ''the flash'' Wade
Προφανώς η φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού είναι 100% αποτυχημένη γιατί ο βασικός στόχος της πρόκρισης στο final 4 χάθηκε με σκούπα κιόλας. Την ευθύνη κατά μεγάλο ποσοστό για αυτήν την αποτυχία την έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όποιος ρίχνει την ευθύνη κυρίως σε παίκτες και προπονητή είτε φοβάται... είτε κάτι άλλο συμβαίνει (δεν τους κατηγορώ, η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει πεθάνει προ πολλού, και εγώ στη θέση τους θα φοβόμουν)... Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι κανένας Πασκουάλ αλλά η στελέχωση του ρόστερ με Έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν την βάση του τριφυλλιού και θα κάνουν την διαφορά σε βάθος χρόνου. Δυστυχώς οι Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης απογοήτευσαν οικτρά φέτος αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πληρώσει μεγάλη υπεραξία. Για τον μεν Μπουρούση, πιθανότατα η περισνή χρονιά του ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και όχι η φετινή η έκπληξη. Για τον δε Καλάθη, παίκτης που στο σύγχρονο μπάσκετ δεν μπορεί να ηγηθεί και να σκοράρει ελεύθερο τρίποντο μόνος του, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλό επίπεδο. Την μεγαλύτερη ευθύνη για την μη ύπαρξη ταλαντούχων Ελλήνων παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟ την έχει ποιος κατ' εμέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όταν οι Αγγελόπουλοι χτυπούσαν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά, ο Ζέλικο αγρόν ηγόραζε παίρνοντας ακριβούς ξένους παικταράδες σκεφτόμενος το παρόν. Αποτυχημένες επιλογές τύπου Γιαννόπουλου, Μπόγρη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλου και από την άλλη οι Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου να κάνουν θραύση. Γι'αυτό άλλαξαν τα κόζα στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει σταθερή 6αδα Ελλήνων (Σπανούλης, Μάντζαρης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Αγραβάνης) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 3 Έλληνες (Καλάθης, Μπουρούσης, Παππάς) που φέτος απέτυχαν, τον Φώτση που μας τελείωσε και τους Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο που δεν φαίνεται να μπορούν να γίνουν οι νέοι Σλούκες, Παπαπέτρου κτλ. Επιτακτική λοιπόν ανάγκη είναι ο ΠΑΟ να ψάξει το καλοκαίρι να φέρει τα αμερικανάκια Ντόρσεϊ - Όγκαστ αλλιώς δεν υπάρχει φως. Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα. Πως θα αντέξει ο Ρίβερς με τον Νίκολς εκτός ομάδας λόγω περιορισμού ξένων και τον Χαραλαμπόπουλο εκτός rotation;;; Θα παίξει 33+ λεπτά σε 4-5 παιχνίδια;;; Και επίσης δεν υπάρχει Λοτζέσκι για να τον κάνει γιογιό αλλά οι 2 ΠΑΠ στο 3. Πως κατάφερε ο Παναθηναϊκός να έχει 4 4αρια (Φώτσης, Γκάμπριελ, Γκιστ, Σίγκλετον) και ένα μόνο 3αρι τον Ρίβερς; Είναι απορίας άξιον.
Thodoros
Θα το πω ξανά , κατά την δικιά μου γνώμη στην σειρά την διαφορά την έκανε ο Πασκουάλ ... δεν έδειξε καλά στοιχεία! ( στοιχεία προπονητή που αξίζει να είναι στο f4 ) άσχετα που το σύνολο ήταν και είναι μια χαρά ... μην λέμε τώρα ότι: ο Όυντο από μόνος του μπορεί να πάει f4 οποιαδήποτε ομάδα, ούτε ότι ο Μπογκτάνοβιτς έγινε Κάρευ ξαφνικά ....απλά ο Πασκουάλ δεν διάβασε καθόλου το παιχνίδι , δεν έκανα διορθωτικές κινήσεις , δεν...δεν, δεν. Δεν πείθει γενικά!

Δεν λέω και ο Ζοτς καλά το πήγε ( στην δικιά του ομάδα ) και ξέρει φυσικά να παίρνει τέτοια παιχνίδια αλλά είμαστε αυτόχειρες δεν ήταν επιτυχία του ήταν αποτυχία μας! )

Καλάθης - Μπουρούσης απλά για γέλια!!! αυτοί που θα έπρεπε να τρώνε πέτρες ήταν ανύπαρκτοι ( βλέπω και το άλλο νήμα πως να είναι τον νέο χρόνο η ομάδα ... και ο Καλάθης είναι ακόμα εκεί ( μπράβο μάγκες! ) ... μετά αναρωτιέστε κι όλας γιατί δεν πάει η ομάδα! Ετσι? ) 3 χρόνια και το έργο του το είδαμε, πολλές φορές κι όλας ...αν δεν μπορεί με αυτούς , τότε δεν μπορεί με κανέναν! Το καλύτερο είναι να δούμε εκ νέου το συμβόλαιο του , που το έκανε από μόνος του ο ΔΓ ( λες και έφερνε το τζόρνταν τότε ) παίχτης στο άσσο χωρίς σουτ δεν νοείτε να παίρνει πάνω από μύριο!

Ηρεμία μόνο ... τα παιχνίδια είχαν κριθεί από εδώ που έγινε το 0-2. ( Όλα για το πρωτάθλημα τώρα )
Για να σε δούμε Πασκουάλ!!!!







QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Apr 26 2017, 12:31 ) *
Προφανώς η φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού είναι 100% αποτυχημένη γιατί ο βασικός στόχος της πρόκρισης στο final 4 χάθηκε με σκούπα κιόλας. Την ευθύνη κατά μεγάλο ποσοστό για αυτήν την αποτυχία την έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όποιος ρίχνει την ευθύνη κυρίως σε παίκτες και προπονητή είτε φοβάται... είτε κάτι άλλο συμβαίνει (δεν τους κατηγορώ, η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει πεθάνει προ πολλού, και εγώ στη θέση τους θα φοβόμουν)... Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι κανένας Πασκουάλ αλλά η στελέχωση του ρόστερ με Έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν την βάση του τριφυλλιού και θα κάνουν την διαφορά σε βάθος χρόνου. Δυστυχώς οι Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης απογοήτευσαν οικτρά φέτος αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πληρώσει μεγάλη υπεραξία. Για τον μεν Μπουρούση, πιθανότατα η περισνή χρονιά του ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και όχι η φετινή η έκπληξη. Για τον δε Καλάθη, παίκτης που στο σύγχρονο μπάσκετ δεν μπορεί να ηγηθεί και να σκοράρει ελεύθερο τρίποντο μόνος του, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλό επίπεδο. Την μεγαλύτερη ευθύνη για την μη ύπαρξη ταλαντούχων Ελλήνων παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟ την έχει ποιος κατ' εμέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όταν οι Αγγελόπουλοι χτυπούσαν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά, ο Ζέλικο αγρόν ηγόραζε παίρνοντας ακριβούς ξένους παικταράδες σκεφτόμενος το παρόν. Αποτυχημένες επιλογές τύπου Γιαννόπουλου, Μπόγρη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλου και από την άλλη οι Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου να κάνουν θραύση. Γι'αυτό άλλαξαν τα κόζα στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει σταθερή 6αδα Ελλήνων (Σπανούλης, Μάντζαρης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Αγραβάνης) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 3 Έλληνες (Καλάθης, Μπουρούσης, Παππάς) που φέτος απέτυχαν, τον Φώτση που μας τελείωσε και τους Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο που δεν φαίνεται να μπορούν να γίνουν οι νέοι Σλούκες, Παπαπέτρου κτλ. Επιτακτική λοιπόν ανάγκη είναι ο ΠΑΟ να ψάξει το καλοκαίρι να φέρει τα αμερικανάκια Ντόρσεϊ - Όγκαστ αλλιώς δεν υπάρχει φως. Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα. Πως θα αντέξει ο Ρίβερς με τον Νίκολς εκτός ομάδας λόγω περιορισμού ξένων και τον Χαραλαμπόπουλο εκτός rotation;;; Θα παίξει 33+ λεπτά σε 4-5 παιχνίδια;;; Και επίσης δεν υπάρχει Λοτζέσκι για να τον κάνει γιογιό αλλά οι 2 ΠΑΠ στο 3. Πως κατάφερε ο Παναθηναϊκός να έχει 4 4αρια (Φώτσης, Γκάμπριελ, Γκιστ, Σίγκλετον) και ένα μόνο 3αρι τον Ρίβερς; Είναι απορίας άξιον.




Τώρα το είδα ... θα με έβγαζες και από τον κόπο να γράψω ....σωστό στα περισσότερα , αν και να λέμε την αλήθεια φέτος ο Δγ δεν φταίει τόσο ... θέλω να πω λεφτά έβαλε προπονητή πήρε τι να κάνει να γεννήσει παίχτες ? ... ας κάνουν οι άλλοι την δουλειά τους και όταν το προβλημα είναι αυτός μόνο ..τότε θα τα ακούσει καλά και αυτός αλλά για την ώρα όχι .. φταίνε όλοι!!!
nirvana
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι καλομάθαμε οι Παναθηναϊκοί στις κούπες και στα Φ4. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκείνη τη σειρά που αποκλείσαμε τη Μπαρτσελόνα, τότε που ο Καλάθης είχε πάρει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του Ναβάρο, και τελικά σηκώσαμε το 6ο, ένας φίλος Παναθηναϊκός, στη διάρκεια του αγώνα μου είχε στείλει το εξής μήνυμα: «ανησυχώ... για το 7ο!». Είχαμε καλομάθει.

Τελικά ίσως να είχε δίκιο που ανησυχούσε, χαχα.

Ωστόσο έχουμε όντως καλομάθει. Εγώ θυμάμαι να βλέπω Άρη επί χρόνια σε πιτσαρίες, και ήταν κάτι σα γιορτή το κάθε ματς, και ήταν τρέλα όταν πήγαινε Φ4, και περνάγαμε ωραία χωρίς να σηκωθεί ποτέ κούπα.

Τώρα αυτή η πορεία μέχρι τους 8 (και μάλιστα φτάσαμε στους 4 στην κανονική περίοδο) θεωρείται αποτυχία. Καλομάθαμε.

Τώρα για ΔΓ είναι τρελό αυτό με το λεωφορείο, κουλτούρα τρίτου κόσμου.

Και δεν μπορώ και τον Καλάθη που δεν μπορεί να σουτάρει. Μα γιατί παίζει μπάσκετ; Σε άθλημα όπου δεν θα υπήρχε καλάθι θα διέπρεπε. Ίσως να τον παρέσυρε το όνομά του στις επαγγελματικές/αθλητικές του επιλογές, χαχα! Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχαν πονέσει τα μάτια μου με τον συγκεκριμένο παίχτη, δεν θα είχα τσατιστεί και τόσο από τον αποκλεισμό.
MustGK
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Apr 26 2017, 12:31 ) *
Την μεγαλύτερη ευθύνη για την μη ύπαρξη ταλαντούχων Ελλήνων παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟ την έχει ποιος κατ' εμέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όταν οι Αγγελόπουλοι χτυπούσαν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά, ο Ζέλικο αγρόν ηγόραζε παίρνοντας ακριβούς ξένους παικταράδες σκεφτόμενος το παρόν. Αποτυχημένες επιλογές τύπου Γιαννόπουλου, Μπόγρη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλου και από την άλλη οι Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου να κάνουν θραύση. Γι'αυτό άλλαξαν τα κόζα στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει σταθερή 6αδα Ελλήνων (Σπανούλης, Μάντζαρης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Αγραβάνης) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 3 Έλληνες (Καλάθης, Μπουρούσης, Παππάς) που φέτος απέτυχαν, τον Φώτση που μας τελείωσε και τους Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο που δεν φαίνεται να μπορούν να γίνουν οι νέοι Σλούκες, Παπαπέτρου κτλ. Επιτακτική λοιπόν ανάγκη είναι ο ΠΑΟ να ψάξει το καλοκαίρι να φέρει τα αμερικανάκια Ντόρσεϊ - Όγκαστ αλλιώς δεν υπάρχει φως. Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα. Πως θα αντέξει ο Ρίβερς με τον Νίκολς εκτός ομάδας λόγω περιορισμού ξένων και τον Χαραλαμπόπουλο εκτός rotation;;; Θα παίξει 33+ λεπτά σε 4-5 παιχνίδια;;; Και επίσης δεν υπάρχει Λοτζέσκι για να τον κάνει γιογιό αλλά οι 2 ΠΑΠ στο 3. Πως κατάφερε ο Παναθηναϊκός να έχει 4 4αρια (Φώτσης, Γκάμπριελ, Γκιστ, Σίγκλετον) και ένα μόνο 3αρι τον Ρίβερς; Είναι απορίας άξιον.


Για τις επιλογές στο μπάσκετ επί ζέλικο δεν έβγαινε κανείς να πει ότι δεν παίρνει έλληνες παίκτες γτ μας άρεσαν οι κούπες. Και τους Γιάνκοβιτς, Παππά, Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο δεν τους πήρε ο Ζέλικο.

QUOTE (nikolas12 @ Apr 26 2017, 13:58 ) *
http://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...rio-amerikanoi/

Και όμως οι Αμερικάνοι αντέδρασαν για το πούλμαν και θα κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια με δικό τους κόστος. Ήθελε δεν ήθελε, αντί για ηρεμία στην ομάδα, τα έκανε χειρότερα ο ΔΓ, θα σχολιάσω περισσότερα αργότερα.


Συμφωνώ.

Και θεωρώ ότι ο Πασκουάλ δεν πρέπει να δεχτεί κάτι τέτοιο. Αν θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο προπονητή. Ο ζέλικο δεν θα το δεχόταν αυτό. Ο μόνος λόγος να το δεχόμουν αυτό θα ήταν αν το είχε διαλέξει ο προπονητής.
shtarkws
+1 φαουλ kyuss

Τα περι λεοφωρειου μεταφερονται στο νημα με τα off topic

Aν γινει κουβεντα για τα αγωνιστικα της σειρας εχει καλως,διαφορετικα το τοπικ κλειδωνει
kyuss
QUOTE (shtarkws @ Apr 26 2017, 14:41 ) *
+1 φαουλ kyuss

Τα περι λεοφωρειου μεταφερονται στο νημα με τα off topic

Aν γινει κουβεντα για τα αγωνιστικα της σειρας εχει καλως,διαφορετικα το τοπικ κλειδωνει

φαουλ ξεφαουλ η αληθεια να λεγεται και μια χαρα τη διαβασες. ειναι η στιγμη που εστω και για λιγο ο ζοτς γινεται αρεστος στους ολυμπιακους...αντε δωσε και το 3ο τωρα
shtarkws
Και 15 ημερες οφφ
Thodoros
QUOTE (nirvana @ Apr 26 2017, 14:03 ) *
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι καλομάθαμε οι Παναθηναϊκοί στις κούπες και στα Φ4.
..............
Τώρα αυτή η πορεία μέχρι τους 8 (και μάλιστα φτάσαμε στους 4 στην κανονική περίοδο) θεωρείται αποτυχία. Καλομάθαμε.
Και δεν μπορώ και τον Καλάθη που δεν μπορεί να σουτάρει. Μα γιατί παίζει μπάσκετ; Σε άθλημα όπου δεν θα υπήρχε καλάθι θα διέπρεπε.



Όχι φίλε μου κανένας δεν καλόμαθε ...( παιχνίδια είναι και όλα μπορούν να συμβούν ) το θέμα είναι ότι : δεν πείραξε κανέναν ο Αποκλεισμός αλλά ο τρόπος που ήρθε αυτός! ( βλέπε Μπασκόνια ... με 2-0 και αυτή αλλά το πήγαν μέχρι το κόκαλο ακόμα και στο 1 λεπτό που ήταν 10 πόντους πίσω το κυνήγησε όσο μπορούσαν ...εμείς πήγαμε και απλά χάσαμε εύκολα! αυτή είναι η αλήθεια)

Τώρα το να έχεις πλεονέκτημα έδρας (από τύχη) όπως και αν ήρθε και να μην κάνεις έστω μια νίκη να χαρεί ο κόσμος ... ε ναι μάλλον αποτυχία είναι, εκτός αν περιμένουμε τον Νικ και τον κάθε Μπουρούση να βγάλει τις αρετές του σε καμία Κύμη ή Λαύριο )

Μπορείς δεν μπορείς τον Καθάλη κάτι μου λέει ότι όλοι θα φύγουν αυτός εκεί σταθερή αξία!!!! smiley.gif
Αν δεν πάει δεύτερος Άσσος του χρόνου πίσω από κάποιον άξιο! προκοπή δεν βλέπω .

Τα λέγαμε χρόνια ότι σε 5 παιχτες και με σοβαρές ομάδες δεν έχεις την δυνατότητα ο ένας να ρίχνει έρμπολ! ή να μην ρίχνει επειδή το φοβάται!
Redoctor
Πολύ καλό κόουτς αυτός της Φενέρ. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.