Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panathinaikos OPAP-Fenerbahce
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
stefkorner
για Λαουδη ειχα σκοπο να γραψω και εγω τωρα !πραγματικα ανεκδιηγητος ! οτι πιο κοντρα στην λογικη εχει γραφτει απο χθες,για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα !
μην τα ξαναλεμε για Λασμε-Γκιστ !ουτε τριξιμο δοντιων -ουτε στηριξη-ουτε στηριξη μετα απο τριξιμο δοντιων-ουτε τριξιμο δοντιων μετα απο στηριξη..

οι ανθρωποι μεχρι εκει ειναι!ισως με καποιες εκλαμψεις λογω της ποιοτητας που διαθετει ο καθενας!
ο ενας ειναι στα 37 ,ο αλλος προερχεται απο τραυματισμο που μπορω να πω με βεβαιοτητα πλεον απ οσα εχω μαθει ,οτι επιτευγμα ειναι και μονο που παιζει ακομα μπασκετ !μετεφερα και εδω πριν λιγες μερες τι ελεγε ο Κακιουζης! η αποκολληση μυος συνανταται παρα πολυ σπανια σε αθλητες,ειδικα των ομαδικων αθληματων ! μονο σε σοβαρα τροχαια την συναντας !δεν υπαρχει καν η σχετικη εμπειρια για αποκατασταση παικτη μετα απο τετοιο τραυματισμο !

ε λοιπον η ευθυνη ειναι αυτων που θεωρησαν οτι ο Γκιστ πρεπει να αμοιβεται με 1 μυριο! το μεγαλυτερο δηλαδη συμβολαιο στην ομαδα μετα τον Νικ ,που αντιστοιχει σε παικτη που θα επρεπε να κανει σταθερα την διαφορα !
αν ειναι τοσο φιλεσπλαχνος ο προεδρος παω πασο!νομιζω παντως και με το μισο συμβολαιο θα μπορουσε να ζησει ο παικτης ..

εχω διαβασει εδω να υποστηριζεται οτι σωστα του δοθηκε αυτο το 1 μυριο ως τιμης ενεκεν,επειδη λογικα θα ειναι το τελευταιο μεγαλο της καριερας της ! οκ ,αν ειναι να δινουμε και τιμης ενεκεν συμβολαια απο εδω- υπεραξιες απο την αλλη σε Ελληνες- κατι παραπανω στον ταδε επειδη ειναι παναθηναικαρας κτλ κτλ , ε δεν γινεται δουλεια με μπατζετ 8 μυριων ! τα ιδια δαπανα και η Ζαλγκιρις αλλα δεν ξερω να δινει τιμης ενεκεν στον Γιανκουνας ας πουμε..!

οσο για τον Ιαν και την εμφανιση του χθες ,εγω εξεπλαγην πολυ θετικα με το πως σταθηκε κοντρα στα τοπ λεβελ θηρια !δεν τον θυμαμαι και να εχει κανει καλυτερη εμφανιση σε αυτο το επιπεδο αμυντικα !
και αυτο που τον βγαζει σε δυναμικα χεντς αουτ να πεφτει πανω και σε κοντους ,το βλεπω εδω και παρα πολυ καιρο απο Πασκουαλ,γιατι ετσι γενικα θελει να αμυνεται ο σεντερ του νομιζω! ε προφανως και αυτο μαζι δεν το μπορει το παιδι!αν εχει υπερεκτιμησει ακομα και τις δυναμεις του Ιαν ο Πασκουαλ,τοτε τι να πω... dry.gif

QUOTE (MaJesty23 @ Dec 8 2018, 19:18 ) *
O Λαούδης φαίνεται καλό παιδί,αλλά μπάσκετ δεν ξέρει...και δεν είναι μόνο απο αυτο το άρθρο αλλά γενικά.Δεν έχω διαβάσει ποτέ άρθρο του και να πώ συμφωνώ ή πω δεν το χα σκεφτεί .Τουλάχιστον είναι πιο ανεξάρτητος απο τον Κοντό.


χειροτεροι απο Κοντο οι Κουβοπουλος και Νικος Συριγος ! ο ενας λογω πολυ χαμηλου επιπεδου και ο αλλος λογω απυθμενου θρασους σε συνδιασμο με μπασκετικη ασχετοσυνη!
Ο Κοντος κατι λιγο αντιλαμβανεται απο μπασκετ και δεν ειναι καθολου αφελης,μπορει να αντιληφθει το ποσο σανο μπορει να μοιρασει στον μεσο σκεπτομενο φιλαθλο και τουλαχιστον βαζει ενα μετρο !παιζει καθαρα γραμμη ,αλλα καπου στο ενδιαμεσο καταγραφει με τροπο και την πραγματικοτητα..
nvip13
Τη βρήκε τη δικαιολογία ο Τσαβι με τον τραυματισμό του Καλαθη.

Λες και μπορει ο Καλαθης να σώσει το φετινό χαλι.

Επειδή είχα παρόμοιο τραυματισμό απλα να σας ενημερώσω ότι χωρις ξεκουραση δεν περνάει.

Δεν βλέπω άμεση ενίσχυση, μαλλον παμε για μετα το Γενάρη και φετος δεν ξερω αν εχει ουσια.
CG.
QUOTE (pan24 @ Dec 8 2018, 12:59 ) *
Ο Λαουδης στο sdna λεει οτι η πρωτη αλλαγη πρεπει να ειναι...στο μυαλο του Πασκουαλ
Οτι Βεσελυ-Λοβερν μας εκαναν πλακα επειδη...δεν επαιξε ο Λασμε

Οτι συμφωνα με το ροστερ καποιος θα περιμενε...οτι θα ειμαστε μια πολυ αθλητικη ομαδα,με εμφαση στην αμυνα,που θα τρεχει και θα ειναι διαρκως φρεσκια λογω μεγαλου ροστερ

Που την ειδε την αθλητικοτητα και την εμφαση στην αμυνα με τους τιμιους γεροντες Λανγκφορντ,Λασμε, με τους Λεκα,Βουγιουκα,Παπαγιαννη και τον Γκιστ που πλεον απο αθλητικοτητα ειναι πιο κοντα στον Βουγιουκα παρα στον Βεσελυ ακομα αναρωτιεμαι
Οχι οτι ο Τομας κι ο Παππας ειναι τερατα αθλητικοτητας και αμυντικοι ογκολιθοι απλα δεν ειναι σαν τους παραπανω


Ο Λοβερν εχει το τριποντο και γενικα το σουτ στο ρεπερτοριο του και αυτο θα φανει στην πορεια οποτε του το δινουν
Περσι σουταρει ελαχιστα στο τριποντο(γιατι τον χρησιμοποιουσαν ως 5αρι και γενικα επαιζε ελαχιστα) αλλα προπερσι ειχε 35% σε nbaικη αποσταση τριποντου ενω εκει εχει δειξει και mid range που ειναι περιπου το Ευρωπαικο τριποντο

Καπως ετσι ο Βουγιουκας που ηταν καλος να αντεχει το σπρωξιδι στην ρακετα βρεθηκε σε καποιο φασεις να κυνηγαει κοντα στο τριποντο

Για να τα λεμε ολα ανεκδιηγητη η αποφαση του Πασκουαλ να παιξει με αλλαγες ακομα κι οταν ηταν μεσα ο Βουγιουκας
Ποιον κοντο μπορει να κυνηγησει αραγε;

Γιαυτο το λογο δε πρεπει καποιος να διαβαζει αρθρα των κυβερνητικων η των περισσοτερων και καλα μπασκετικων.
Περα οτι ειναι ασχετοι και λενε γενικοτητες αλλα και τις γνωστες κασετες,πολλες φορες επιτηδες μπερδευουν τις καταστασεις να χασεις τον μπουσουλα.
Δεν θα επρεπε καν να τους διαβαζουμε
Ελαχιστοι στον χωρο εχουν κατι πραγματικα να πουν
Οι περισσοτεροι φοβουνται,ειναι ασχετοι η ειναι κυβερνητικοι
stefkorner
QUOTE (nvip13 @ Dec 8 2018, 20:29 ) *
Τη βρήκε τη δικαιολογία ο Τσαβι με τον τραυματισμό του Καλαθη.

Λες και μπορει ο Καλαθης να σώσει το φετινό χαλι.

Επειδή είχα παρόμοιο τραυματισμό απλα να σας ενημερώσω ότι χωρις ξεκουραση δεν περνάει.

Δεν βλέπω άμεση ενίσχυση, μαλλον παμε για μετα το Γενάρη και φετος δεν ξερω αν εχει ουσια.


αν ο Τσαβι αναζητει δικαιολογιες τις αναζητει για λογαριασμο αλλων ..! η ιδια η διοικηση συνδεει ολη την εικονα της ομαδας με το ντεφορμαρισμα του Καλαθη
εκτος αν νομιζεις οτι ο ιδιος ο προπονητης δεν θελει παικτες !ειναι κανας μαζοχας..

φυσικα κακο και του δικου του κεφαλιου πλεον !αν δεν βρισκει το θαρος να βγει να το ζητησει
(προκειμενου να διατηρησει την θεσουλα του..)
Victor_Mannheim
ρε τσαβι και οταν δεν ηταν τραυματιας ο καλαθης η ομαδα επαιζε καλυτερα?
εσυ ηθελες να μεινει το καλοκαιρι ο καλαθης,ο δγ δεν ηθελε να τον κρατησει με 2.2 το χρονο
stefkorner
QUOTE (Victor_Mannheim @ Dec 8 2018, 21:17 ) *
ρε τσαβι και οταν δεν ηταν τραυματιας ο καλαθης η ομαδα επαιζε καλυτερα?
εσυ ηθελες να μεινει το καλοκαιρι ο καλαθης,ο δγ δεν ηθελε να τον κρατησει με 2.2 το χρονο


το μαθαμε και αυτο.. !
δεν ηθελε τελικα να τον κρατησει ο δ.γ
μετα την απιστευτη του χρονια ,για 2.2
αλλα τον ηθελε πριν απο αυτην, για 2.0 ?
blink.gif
Victor_Mannheim
QUOTE (stefkorner @ Dec 8 2018, 15:24 ) *
το μαθαμε και αυτο.. !
δεν ηθελε τελικα να τον κρατησει ο δ.γ
μετα την απιστευτη του χρονια ,για 2.2
αλλα τον ηθελε πριν απο αυτην, για 2.0 ?
blink.gif

ειχαν βαλει εδω τα παιδια λινκ που σε συνεντευξη του ο δγ το ελεγε
και αν παθει κατι ο παιχτης με τα 2,2 τι κανουμε,ειχε πει ο δγ
αλλα τελικα εκανε το χατηρι του τσαβι
κακως τον ηθελε και με τα 2
επειδη εκανε λαθος δεν σημαινει οτι πρεπει να συνεχισει αυτο το λαθος,τωρα γιατι εκανε το χατηρι του τσαβι μονο αυτος ξερει
Titus
Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για τις post match αναλύσεις των κατά φαντασίαν ειδικών των αθλητικών σάιτς:

1) Αυτό που έγραψε ο Λαούδης περί θολούρας στο μυαλό του Τσάβι είναι έπος δημοσιογραφικής κενολογίας. Και καλά να θέλεις ντε και καλά να το πεις, αλλά βρήκες να το μπουμπουνίσεις μετά από παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟ είχε την καλύτερη δυνατή στρατηγική; Σε κάθε περίπτωση, δεν ισχύει καθόλου το απόφθεγμα 'πρώτα βρίσκω τι μπάσκετ θέλω να παίξω και μετά παίρνω παίκτες' για δύο λόγους: πρώτον επειδή οι περισσότεροι προπονητές μια χαρά ξέρουν τι μπάσκετ θέλουν να παίξουν αλλά δε βγαίνει πάντα στο παρκέ (οπότε απλώς δεν το καταλαβαίνουμε οι μη ειδικοί) και δεύτερον επειδή οι ομάδες δεν έχουν απεριόριστο μπάτζετ. Εγώ που δεν είμαι προπονητής ξέρω μια χαρά τι θέλω να παίξω κι αν μου βρείτε μπάτζετ 35-40 μύρια να δείτε που θα το παίξω κιόλας, έστω και πολύ χειρότερα σε σχέση με έναν πραγματικό προπονητή. Επίσης, οι ομάδες δεν παίζουν ένα πράγμα και πάει και τελείωσε. Αν είσαι η Μπάρσα με όλους θα φορτώσεις το ποστ αλλά με τη Φενέρ θα σκεφτείς κι άλλα πράγματα. Παίζουν και οι άλλοι ρε παιδί μου, πώς το λένε. Και στον πόλεμο να ήμασταν, θα είχαμε κατασκόπους να μας λένε τι όπλα έχει ο αντίπαλος.

2) Περί αλλαγών στα σκριν, ας μου εξηγήσει κάποιος τι άλλο μπορεί να γίνει. Αλλαγές στα σκριν άρχισαν να κάνουν οι ομάδες όταν 'μεγάλωσε' το παρκέ και άρχισαν να σουτάρουν οι παίκτες από μακριά. Τη δεκαετία του '80 οι ομάδες έπαιζαν άμυνα στη γραμμή του φάουλ, οπότε υπήρχε άπλετος χώρος για να περάσεις από κάτω από το σκριν ή να προσπαθήσεις να το σπάσεις περνώντας από πάνω. Έτσι μπορούσε να μένει ο ψηλός μέσα και να παίζει λίμπερο. Στις μέρες μας, με εξαίρεση μια χούφτα περιφερειακούς που δεν σουτάρουν καλά, μόνο αλλαγές μπορείς να κάνεις, με διάφορα τρικ για να καθυστερείς τον αντίπαλο και να ανακάμπτουν γρήγορα οι αμυνόμενοι, προκειμένου να μη δίνεις πολλά μις ματς. Οτιδήποτε άλλο είναι αυτοκτονία.

3) Δεν μπορεί να συζητάμε σοβαρά τώρα για το χρόνο του Παππά και του Θανάση, μόνο και μόνο επειδή βγάζουν 'πάθος'. Παίκτες αυτού του είδους (χαμηλό μπασκετικό IQ, γιούρια και τους φάγαμε κλπ) 'φαίνονται' μόνο σε κακές ομάδες. Υπό ΚΣ δεν θα ήταν στο ρόστερ ομάδας ΕΛ.

4) Το ρόστερ δε διορθώνεται, εκτός αν υπάρχουν τοπ παίκτες εκεί έξω και αποφασίσει ο ΔΠΓ να δώσει 3-4 μύρια χειμωνιάτικα. Μπάμιες και τομάτα πελτέ (Λαγκαδά που έλεγε και ο Ζήκος στην κλασική ταινία) έχει ο προπονητής, μπάμιες θα φάμε φέτος. Τώρα, βέβαια, ακόμα και οι μπάμιες μπορούν να γίνουν λίγο πιο νόστιμες αν είναι μάστορας ο μάγειρας αλλά μοσχάρι Ουέλλινγκτον δε γίνονται. Και μην πάμε πάλι στο ποιος φταίει για το ρόστερ γιατί εδώ έχουμε σαφή στρατόπεδα πλέον και 'ου με πείσεις καν με πείσεις'. Όποιος κι αν φταίει αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΥΓ: Το ότι 2,2 είναι πολλά για Νικ και δεν πρέπει να τα πάρει το έχει πει σαφώς ο ίδιος ο ΔΠΓ σε συνέτευξη στο σδνα. Αυτό δεν αποδεικνύει μόνο τις παρεμβάσεις του ηγέτη στο ρόστερ αλλά και τη φτώχεια του μπάτζετ. Θυμίζω ότι ο Σινγκλετον, μετά την περσινή χρονιά (που δεν τη λες και καταπληκτική και σε καμμία περίπτωση συγκρίσιμη με εκείνη του Καλάθη) πήρε 2,05. Εκεί κινείται η αγορά για τοπ παίκτες, ακόμα και για τοπ που δεν είναι και τόσο τοπ. Περαιτέρω, αναρωτιέμαι τι μας λέει το γεγονός ότι ο ΔΠΓ πλήρωσε κοροϊδίστικες υπεραξίες για σχεδόν όλους τους Έλληνες (Παππά, Παπαπέτρου, Παπατζών, ακόμα και Βουγιούκα) αλλά για το Νικ έκανε το δύσκολο.
Thodoros
Έτσι όπως το πάτε στο τέλος θα λένε να πάει στα 15μύρια ... πολλά είναι για τον Νικ τα 2.2 ( και μάλιστα με 4-5 παιχνίδια άφαντος φέτος) τι να τον κάνεις όταν έχεις 8 μύρια για να φτιάξεις ομάδα , δεν σου βγαίνουν τέλος και να πεις ότι είναι και χαρισματικός σκόρερ τίποτα δεν είναι ... ο παίκτης βάζει 1/2 βολές ( και θα βάζει!!!! δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ) πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο πύργος της Πίζας πάρα να φτιάξει νούμερα 75%+ στις βολές (που σε καμία περίπτωση δεν είναι φοβερό ποσοστό αντάξιο παικτών ίδιας αξίας! αλλά είναι έστω ικανοποιητικό)
+ Τα τρίποντα + τα ψυχολογικά + ότι χρειάζεται και κάποιον σκόρερ δίπλα που να είναι και λίγο ηγέτης ....Εεεε το ξεφτιλίσαμε κύριοι.

Όταν παίρνεις 2.2 πρέπει να έχεις όλο το πακέτο όχι 2 πράγματα που κάνεις καλά και τα άλλα να τα κάνουν οι υπόλοιποι ... όχι δεν παίρνουν όλοι ένα σκασμό λεφτά να μην κάνουν τίποτα και το Παράδειγμα του Κρις δεν έχει καμία σχέση , γιατί μαζί με κρις και τζειμς είδαμε τον καλό Νικ! ( + ότι έπαιζε τα περισσότερα λεπτά + ότι ψηλό με σουτ δεν βρίσκεις , ο Σίγκλετον έχει ένα πακέτο παίκτη που δεν βρίσκεις και για αυτό πληρώθηκε 2 μύρια από την Μπαρτσελόνα όμως ! 5-6 Ομάδες δίνουν δεν δίνουν όλες )

και του Παππά πολλά είναι για να κάθεται και να κάνει τον Jordan . Τώρα κάτι Λέκα με 400χιλ κακός είναι ( γιατί για αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι και τίμιος αλλά αν δεν σου κάνει αυτό που θες είναι πεταμένα λεφτά . Σαν να είσαι πολύτεκνος και να πάρεις 2θέσιο αμάξι επειδή είναι φθηνό.

Γενικά εγώ χρόνια τώρα που βλέπω ότι κάθε χρόνο το ποσό μειώνεται έχω πει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαχειριστεί τα χρήματα έξυπνα με πολλούς παίκτες και όχι 1-2 που να πληρώνονται και οι άλλοι να είναι φθηνοπροσθήκες ! Τα Λαβράκια είναι 1-2 στην αγορά , τα σαπάκια παίζουν ελεύθερα .
Victor_Mannheim
QUOTE (Thodoros @ Dec 8 2018, 16:54 ) *
Έτσι όπως το πάτε στο τέλος θα λένε να πάει στα 15μύρια ... πολλά είναι για τον Νικ τα 2.2 ( και μάλιστα με 4-5 παιχνίδια άφαντος φέτος) τι να τον κάνεις όταν έχεις 8 μύρια για να φτιάξεις ομάδα , δεν σου βγαίνουν τέλος και να πεις ότι είναι και χαρισματικός σκόρερ τίποτα δεν είναι ... ο παίκτης βάζει 1/2 βολές ( και θα βάζει!!!! δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ) πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο πύργος της Πίζας πάρα να φτιάξει νούμερα 75%+ στις βολές (που σε καμία περίπτωση δεν είναι φοβερό ποσοστό αντάξιο παικτών ίδιας αξίας! αλλά είναι έστω ικανοποιητικό)
+ Τα τρίποντα + τα ψυχολογικά + ότι χρειάζεται και κάποιον σκόρερ δίπλα που να είναι και λίγο ηγέτης ....Εεεε το ξεφτιλίσαμε κύριοι.

Όταν παίρνεις 2.2 πρέπει να έχεις όλο το πακέτο όχι 2 πράγματα που κάνεις καλά και τα άλλα να τα κάνουν οι υπόλοιποι ... όχι δεν παίρνουν όλοι ένα σκασμό λεφτά να μην κάνουν τίποτα και το Παράδειγμα του Κρις δεν έχει καμία σχέση , γιατί μαζί με κρις και τζειμς είδαμε τον καλό Νικ! ( + ότι έπαιζε τα περισσότερα λεπτά + ότι ψηλό με σουτ δεν βρίσκεις , ο Σίγκλετον έχει ένα πακέτο παίκτη που δεν βρίσκεις και για αυτό πληρώθηκε 2 μύρια από την Μπαρτσελόνα όμως ! 5-6 Ομάδες δίνουν δεν δίνουν όλες )

και του Παππά πολλά είναι για να κάθεται και να κάνει τον Jordan . Τώρα κάτι Λέκα με 400χιλ κακός είναι ( γιατί για αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι και τίμιος αλλά αν δεν σου κάνει αυτό που θες είναι πεταμένα λεφτά . Σαν να είσαι πολύτεκνος και να πάρεις 2θέσιο αμάξι επειδή είναι φθηνό.

Γενικά εγώ χρόνια τώρα που βλέπω ότι κάθε χρόνο το ποσό μειώνεται έχω πει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαχειριστεί τα χρήματα έξυπνα με πολλούς παίκτες και όχι 1-2 που να πληρώνονται και οι άλλοι να είναι φθηνοπροσθήκες ! Τα Λαβράκια είναι 1-2 στην αγορά , τα σαπάκια παίζουν ελεύθερα .

για την ευρωπη παιχτης που παιρνει 2.2 το χρονο χωρις τα μπονους κτλ πρεπει οχι μονο να παιζει την θεση του τελεια αλλα να παιζει και μια ακομα αρκετα καλα
τα υπολοιπα συμβολαια σε παππα γκιστ παπαγιαννη δεν τα σχολιαζω καν,ειναι τραγελαφικα
G-arenas
ειναι αστειο το πως οι περισσοτεροι εδω μεσα δικαιολογειτε τον τσαβι ενω εχει φτιαξει μια αθλια ομαδα με αθλια δομηση, εχει αθλια αποτελεσματα και ταυτοχρονα παιζει τραγικο μπασκετ που καθε μερα γινεται και χειροτερο. οταν την ιδια στιγμη λεγατε την 1η χρονια ε και τι να κανει με το ροστερ του αρτζι? αν δεν φτιαξει δικο του δεν θα δουμε το εργο του. ε το ειδαμε. και την ιδια στιγμη που το καλοκαιρι λεγατε ωραια δομηση και θελει εμπειρους παικτες για να προσαρμοστουν στον πλανο του για να παιζει ομαδικα οχι ατομικα με τους παικτες που του φορτωσε ο αρτι. και φετος βλεπουμε παλι το ιδιο μπασκετ!

ΥΓ ο μοναδικος παικτης που δεν ηθελε ειναι ο παππας. παλι καλα που τον κρατησαμε γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος μας παικτης! ειναι ο μοναδικος μαζι με θαναση που δινουν καταθεση ψυχης σε καθε ματς και που παιζουν τρομερη αμυνα(μαζι με καλαθη). και φυσικα καθε φορα που εμπαινε υπηρχε ελπιδα οτι κατι θα γινει και θα παιξουμε λιγο καλυτερα! και αυτον τον παικτη ουτε τον βαζει πολυ για να βαζει τον κιθ(ελεος δεν εχω ξαναδει χειροτερο αμυντικο) και πλεον ουτε ο παππας τον πολυακουει και καλα κανει!
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Dec 9 2018, 04:08 ) *
ειναι αστειο το πως οι περισσοτεροι εδω μεσα δικαιολογειτε τον τσαβι ενω εχει φτιαξει μια αθλια ομαδα με αθλια δομηση, εχει αθλια αποτελεσματα και ταυτοχρονα παιζει τραγικο μπασκετ που καθε μερα γινεται και χειροτερο. οταν την ιδια στιγμη λεγατε την 1η χρονια ε και τι να κανει με το ροστερ του αρτζι? αν δεν φτιαξει δικο του δεν θα δουμε το εργο του. ε το ειδαμε. και την ιδια στιγμη που το καλοκαιρι λεγατε ωραια δομηση και θελει εμπειρους παικτες για να προσαρμοστουν στον πλανο του για να παιζει ομαδικα οχι ατομικα με τους παικτες που του φορτωσε ο αρτι. και φετος βλεπουμε παλι το ιδιο μπασκετ!

ΥΓ ο μοναδικος παικτης που δεν ηθελε ειναι ο παππας. παλι καλα που τον κρατησαμε γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος μας παικτης! ειναι ο μοναδικος μαζι με θαναση που δινουν καταθεση ψυχης σε καθε ματς και που παιζουν τρομερη αμυνα(μαζι με καλαθη). και φυσικα καθε φορα που εμπαινε υπηρχε ελπιδα οτι κατι θα γινει και θα παιξουμε λιγο καλυτερα! και αυτον τον παικτη ουτε τον βαζει πολυ για να βαζει τον κιθ(ελεος δεν εχω ξαναδει χειροτερο αμυντικο) και πλεον ουτε ο παππας τον πολυακουει και καλα κανει!


ιδιαιτερα θυμωμενο σε βρισκω αποψε tongue.gif
για να καταλαβω που βρισκομαστε !οκ να δεχθω οτι ο Πασκουαλ 100 % ευθυνεται για ολες τις κακες επιλογες και ο μοναδικος που δεν ηθελε ειναι ο καλυτερος μας ! δηλαδη μιλαμε για εγκληματικα λαθη !ο ανθρωπος ειναι τελειως επικινδυνος !
πως γινεται ρε φιλε να τον στηριζει ακομα ο δπγ με ολα αυτα ,που ο ιδιος τα γνωριζει απο πρωτο χερι ;
και στην τελικη αυτος πρεπει να τον απολυσει ετσι ; δεν γινεται να τον απολυσουμε εμεις απο εδω!οσοι τον α)στηριζουμε ,η β)τον δικαιολογουμε η γ) απλα του δινουμε καποια ελαφρυντικα (εγω αυτη την στιγμη ανηκω στην τριτη κατηγορια rolleyes.gif )
Looter
QUOTE (G-arenas @ Dec 8 2018, 23:08 ) *
ειναι αστειο το πως οι περισσοτεροι εδω μεσα δικαιολογειτε τον τσαβι ενω εχει φτιαξει μια αθλια ομαδα με αθλια δομηση, εχει αθλια αποτελεσματα και ταυτοχρονα παιζει τραγικο μπασκετ που καθε μερα γινεται και χειροτερο. οταν την ιδια στιγμη λεγατε την 1η χρονια ε και τι να κανει με το ροστερ του αρτζι? αν δεν φτιαξει δικο του δεν θα δουμε το εργο του. ε το ειδαμε. και την ιδια στιγμη που το καλοκαιρι λεγατε ωραια δομηση και θελει εμπειρους παικτες για να προσαρμοστουν στον πλανο του για να παιζει ομαδικα οχι ατομικα με τους παικτες που του φορτωσε ο αρτι. και φετος βλεπουμε παλι το ιδιο μπασκετ!

ΥΓ ο μοναδικος παικτης που δεν ηθελε ειναι ο παππας. παλι καλα που τον κρατησαμε γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος μας παικτης! ειναι ο μοναδικος μαζι με θαναση που δινουν καταθεση ψυχης σε καθε ματς και που παιζουν τρομερη αμυνα(μαζι με καλαθη). και φυσικα καθε φορα που εμπαινε υπηρχε ελπιδα οτι κατι θα γινει και θα παιξουμε λιγο καλυτερα! και αυτον τον παικτη ουτε τον βαζει πολυ για να βαζει τον κιθ(ελεος δεν εχω ξαναδει χειροτερο αμυντικο) και πλεον ουτε ο παππας τον πολυακουει και καλα κανει!


Φίλε μου δεν ήθελα να γράψω τίποτα μετά το παιχνίδι με τη Φενερ καθώς είναι άκομψο να βγαίνω και να γράφω «σας τα ελεγα από τον Ιούλιο». Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη το ποστ σου συνοψίζει την αλλοίωση του κόσμου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Όταν διαβάζω για τον Παππα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας , τότε σίγουρα αυτή η ομάδα δεν έχει καμία θέση στην μπασκετικη ελίτ. Όταν διαβάζω ύμνους για τον Θανάση , έναν τίμιο ρολιστα τότε σίγουρα έχει υπάρξει αφαίμαξη της μπασκετικής λογικής. Παίκτες λίγοι μπασκετικά , παίκτες που δε μπορούν να σταθούν σε ΚΑΜΙΑ ομάδα ούτε του τοπ 8.

Επι προεδρίας DPG , ο ΠΑΟ εχει αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Από ένας βαθιά ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ οργανισμός μεταμορφώθηκε χρόνο με το χρόνο σε ένα βαθιά ΟΠΑΔΙΚΟ οργανισμό. Και τα αποτελέσματα αυτής της μπασκετικής μεταμόρφωσης φαίνονται στο γήπεδο , στον μόνο αξιόπιστο καθρέπτη. Και γήπεδο ΔΕΝ είναι το άσημο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τα ευρωπαϊκά σαλόνια στα οποία η ομάδα του ΠΑΟ αποτελεί πια παράδειγμα προς αποφυγή.

Η ιστορία ΔΕΝ ξεγράφει και ευτυχώς δηλαδή γιατί με το δηλητήριο που ποτίζουν τα ΜΜΕ του DPG τον κόσμο είναι όλο και πιο δύσκολο να κανεις μια λογική κουβέντα.

Η αποτυχία του ΠΑΟ από το 2012 έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται DPG.
Αν ο DPG φύγει σήμερα θα έχει αφήσει μια ομάδα σε πολύ χειρότερο επίπεδο από ότι την παρέλαβε και αυτή είναι όλη η ουσία.

1. Μια ομάδα με μικρότερο ειδικό βάρος
2. Μια ομάδα χωρίς μπασκετικό κόσμο γεμάτη οπαδικό μίσος της νοοτροπίας να κερδάμε τον ΟΣΦΠ.
3. Μια ομάδα χωρίς λόγο στη διοργάνωση και χωρις συμμαχουσ μετά την πολιτική ετών του DPG.

Μια ομάδα γενικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.

Ακόμα και η προσθήκη 1-2 παικταράδων Δεκέμβρη ή Γενάρη μήνα μετά το στραπάτσο είναι ενάντια σε αυτά που όλοι όσοι βλέπουν μπασκετακι είχαν παρατηρήσει από το καλοκαίρι.

Τι να λέμε τώρα...

Τεσπα
stefkorner
βλεποντας παντως και τα σχολια στο ινστα του προεδρου,θεωρω αξιοσημειωτο οτι οσοι κατηγορουν σχεδον αποκλειστικα τον Πασκουαλ ,τα βαζουν με οσους τον δικαιολογουν ! σχεδον κανεις με τον προεδρο («προεδρε εσυ ξερεις »)
λες και τον κρατανε οσοι λενε οτι ρε παιδια δεν φταιει μονο ο Πασκουαλ...!αυτοι θα πρεπει να τον απολυσουν..
ισως να δουμε κατι πρωτογνωρο στα μπασκετικα χρονικα !
ενας προπονητης να στηριζεται,αλλα ταυτοχρονα να συντηρειται η διαρκης αμφισβητηση του !
γιατι μας ειναι χρησιμος ο Πασκουαλ για να ματσαρει τον Ολυμπιακο και να τον κερδαει,αλλα απο την αλλη μας βολευει να τα φορτωσουμε και ολα πανω του που μικρυναμε απελπιστικα στην ευρωλιγκα ...
montgomery
Δυστυχως τα ιδια σκεφτομαι και εγω Looter..τα στανταρ μας εχουν πεσει τοσο που ικανοποιουμαστε με παικτες που δεν ειναι για το επιπεδο ομαδας euroleague (εστω και ομαδας με ενα μικρο μπατζετ) που οταν αυτοι οι παικτες παιξουν λιγο ή φανε dnp,διαμαρτυρομαστε κιολας που δεν τους βαζει ο προπονητης μεσα...παικτες που δεν εχουν την τεχνικη να τελειωσουν μια φαση με ενα απλο lay up πολλες φορες...πραγματικα ωρες ωρες κοιταζοντας στον παγκο αναρωτιεμαι τι θα σκεφτεται ο Πασκουαλ οταν πνιγεται και δεν εχει παικτη που να μπορει να εμπιστευτει για μια αλλαγη...και αναρωτιομουν τι θα υπηρχε και στο μυαλο του Ζοτς βλεποντας τους παικτες μας....ποσους απο αυτους θα επελεγε ή θα κρατουσε ακομα και με ενα μπατζετ σαν το δικο μας?εβλεπες χθες την Φενερ και ελεγες ναι αυτοι οι παικτες ξερουν μπασκετ...τοσο απλα..
irving
QUOTE(Looter @ Dec 8 2018, 23:20 ) *
Φίλε μου δεν ήθελα να γράψω τίποτα μετά το παιχνίδι με τη Φενερ καθώς είναι άκομψο να βγαίνω και να γράφω «σας τα ελεγα από τον Ιούλιο». Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη το ποστ σου συνοψίζει την αλλοίωση του κόσμου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Όταν διαβάζω για τον Παππα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας , τότε σίγουρα αυτή η ομάδα δεν έχει καμία θέση στην μπασκετικη ελίτ. Όταν διαβάζω ύμνους για τον Θανάση , έναν τίμιο ρολιστα τότε σίγουρα έχει υπάρξει αφαίμαξη της μπασκετικής λογικής. Παίκτες λίγοι μπασκετικά , παίκτες που δε μπορούν να σταθούν σε ΚΑΜΙΑ ομάδα ούτε του τοπ 8.

Επι προεδρίας DPG , ο ΠΑΟ εχει αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Από ένας βαθιά ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ οργανισμός μεταμορφώθηκε χρόνο με το χρόνο σε ένα βαθιά ΟΠΑΔΙΚΟ οργανισμό. Και τα αποτελέσματα αυτής της μπασκετικής μεταμόρφωσης φαίνονται στο γήπεδο , στον μόνο αξιόπιστο καθρέπτη. Και γήπεδο ΔΕΝ είναι το άσημο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τα ευρωπαϊκά σαλόνια στα οποία η ομάδα του ΠΑΟ αποτελεί πια παράδειγμα προς αποφυγή.

Η ιστορία ΔΕΝ ξεγράφει και ευτυχώς δηλαδή γιατί με το δηλητήριο που ποτίζουν τα ΜΜΕ του DPG τον κόσμο είναι όλο και πιο δύσκολο να κανεις μια λογική κουβέντα.

Η αποτυχία του ΠΑΟ από το 2012 έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται DPG.
Αν ο DPG φύγει σήμερα θα έχει αφήσει μια ομάδα σε πολύ χειρότερο επίπεδο από ότι την παρέλαβε και αυτή είναι όλη η ουσία.

1. Μια ομάδα με μικρότερο ειδικό βάρος
2. Μια ομάδα χωρίς μπασκετικό κόσμο γεμάτη οπαδικό μίσος της νοοτροπίας να κερδάμε τον ΟΣΦΠ.
3. Μια ομάδα χωρίς λόγο στη διοργάνωση και χωρις συμμαχουσ μετά την πολιτική ετών του DPG.

Μια ομάδα γενικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.

Ακόμα και η προσθήκη 1-2 παικταράδων Δεκέμβρη ή Γενάρη μήνα μετά το στραπάτσο είναι ενάντια σε αυτά που όλοι όσοι βλέπουν μπασκετακι είχαν παρατηρήσει από το καλοκαίρι.

Τι να λέμε τώρα...

Τεσπα


ποιος παππας και ποιος αντετοκουνμπο. δικαιο εχεις. περα απο αυτο, την εποχη που ανελαβε ο dpg ειναι λογικο να μην μπορεσει να κρατησει την ομαδα στο ιδιο επιπεδο. ειναι πολυ δυσκολο να κρτησεις μια ομαδα στο τοπ επιπεδο χωρις να εχεις αναλάβει ποτε προεδρος ομαδας και ριχνοντας το μπατζετ. λαθη εχει κανει απειρα και ακομα κανει. η γραμμη που περναει μεσα απο τα μμε του ειναι απαραδεκτη και απευθυνεται σε χαμηλου επιπεδου ατομα και φανατισμενους ανθρωπους.

QUOTE(stefkorner @ Dec 8 2018, 23:36 ) *
βλεποντας παντως και τα σχολια στο ινστα του προεδρου,θεωρω αξιοσημειωτο οτι οσοι κατηγορουν σχεδον αποκλειστικα τον Πασκουαλ ,τα βαζουν με οσους τον δικαιολογουν ! σχεδον κανεις με τον προεδρο («προεδρε εσυ ξερεις »)
λες και τον κρατανε οσοι λενε οτι ρε παιδια δεν φταιει μονο ο Πασκουαλ...!αυτοι θα πρεπει να τον απολυσουν..
ισως να δουμε κατι πρωτογνωρο στα μπασκετικα χρονικα !
ενας προπονητης να στηριζεται,αλλα ταυτοχρονα να συντηρειται η διαρκης αμφισβητηση του !
γιατι μας ειναι χρησιμος ο Πασκουαλ για να ματσαρει τον Ολυμπιακο και να τον κερδαει,αλλα απο την αλλη μας βολευει να τα φορτωσουμε και ολα πανω του που μικρυναμε απελπιστικα στην ευρωλιγκα ...

αυτοι που κατηγορουν τον προεδρο δεν θα μπουν στο ινσταγκραμ του να τον κραξουν. γι αυτο δε βλεπεις εκει κανεναν να λεει κατι.
irving
QUOTE(Thodoros @ Dec 8 2018, 16:54 ) *
Έτσι όπως το πάτε στο τέλος θα λένε να πάει στα 15μύρια ... πολλά είναι για τον Νικ τα 2.2 ( και μάλιστα με 4-5 παιχνίδια άφαντος φέτος) τι να τον κάνεις όταν έχεις 8 μύρια για να φτιάξεις ομάδα , δεν σου βγαίνουν τέλος και να πεις ότι είναι και χαρισματικός σκόρερ τίποτα δεν είναι ... ο παίκτης βάζει 1/2 βολές ( και θα βάζει!!!! δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ) πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο πύργος της Πίζας πάρα να φτιάξει νούμερα 75%+ στις βολές (που σε καμία περίπτωση δεν είναι φοβερό ποσοστό αντάξιο παικτών ίδιας αξίας! αλλά είναι έστω ικανοποιητικό)
+ Τα τρίποντα + τα ψυχολογικά + ότι χρειάζεται και κάποιον σκόρερ δίπλα που να είναι και λίγο ηγέτης ....Εεεε το ξεφτιλίσαμε κύριοι.

Όταν παίρνεις 2.2 πρέπει να έχεις όλο το πακέτο όχι 2 πράγματα που κάνεις καλά και τα άλλα να τα κάνουν οι υπόλοιποι ... όχι δεν παίρνουν όλοι ένα σκασμό λεφτά να μην κάνουν τίποτα και το Παράδειγμα του Κρις δεν έχει καμία σχέση , γιατί μαζί με κρις και τζειμς είδαμε τον καλό Νικ! ( + ότι έπαιζε τα περισσότερα λεπτά + ότι ψηλό με σουτ δεν βρίσκεις , ο Σίγκλετον έχει ένα πακέτο παίκτη που δεν βρίσκεις και για αυτό πληρώθηκε 2 μύρια από την Μπαρτσελόνα όμως ! 5-6 Ομάδες δίνουν δεν δίνουν όλες )

και του Παππά πολλά είναι για να κάθεται και να κάνει τον Jordan . Τώρα κάτι Λέκα με 400χιλ κακός είναι ( γιατί για αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι και τίμιος αλλά αν δεν σου κάνει αυτό που θες είναι πεταμένα λεφτά . Σαν να είσαι πολύτεκνος και να πάρεις 2θέσιο αμάξι επειδή είναι φθηνό.

Γενικά εγώ χρόνια τώρα που βλέπω ότι κάθε χρόνο το ποσό μειώνεται έχω πει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαχειριστεί τα χρήματα έξυπνα με πολλούς παίκτες και όχι 1-2 που να πληρώνονται και οι άλλοι να είναι φθηνοπροσθήκες ! Τα Λαβράκια είναι 1-2 στην αγορά , τα σαπάκια παίζουν ελεύθερα .

ο νικ δεν ειναι ηγετης. παιρνει αυτα τα χρηματα γιατι εχει ενα σπανιο πακετο (για ευρωπη). παιχτης με τετοια πασα, με ντραβ και τοπ αμυντικο δε βρισκεις. και μαλιστα ελληνα. το θεμα ειναι οι παιχτες γυρω του. ε δεν μπορεις να βαζεις παιχτες που δεν εχουν τριποντο και αμα υπαρχει 1-2 που εχουν, να μην παιζουν αμυνα. καθολου ισορροποια στο ροστερ.

δηλαδη με πειν αντι λασμε+βουγιουκα, πολ/ντενμον στο πλαι και βιλντοζα αντι λεκα μια χαρα ομαδα θα ειχαμε με μπατζετ πανω κατω το ιδιο.
pan24
Οσοι λεγαμε το καλοκαιρι οτι οπως στηθηκε το ροστερ ο Καλαθης θα παιζει περισσοτερο σαν τον Καλαθη μετα την επιστροφη του απο Αμερικη παρα σαν τον περσινο Καλαθη δεν ημασταν προφητες

Αν εχεις στην ομαδα σου τον Curry θες να εχεις γυρω του καλους αμυντικους,αν εχεις τον Lebron να εχεις καλους χωρις την μπαλα παικτες,αν εχεις τον Γιαννη Αντετοκουμπο να εχεις καλους σουτερ και παει λεγοντας

Για να παρεις το μαξιμουμ απο εναν παικτη που αποφασιζεις οτι ειναι ο καλυτερος σου παικτης πρεπει να στησεις την ομαδα με υλικα που ταιριαζουν σε αυτον πως να το κανουμε δηλαδη

Οπως η Φενερ που με την περιφερεια που εχει(απο το 1 εως το 3 μονο Γκουντουριτς και Καλινιτς ειναι καλοι αμυντικοι,οι υπολοιποι απο απλα αξιοπρεπεις εως κακοι) αν δεν ειχε τους συγκεκριμενους ψηλους θα ειχε αμυνα σουρωτηρι

Η αντιστοιχα ο Βεσελυ αν δεν ειχε εναν κοντο τοσο καλο στο pick n roll οπως ο Σλουκας θα ειχε αρκετα χειροτερη αποδοση

Σε αυτο το κομματι τα καναμε μανταρα φετος και αυτο πληρωνουμε

Παρενθεση επειδη λεμε για την αμυνα αλλαγων:Η Φενερ που εχει την δευτερη καλυτερη αμυνα(μισο ποντο χειροτερη απο την Ρεαλ) εχετε δει τι αμυνα παιζει;
99,9% του παιχνιδιου παιζει με αλλαγες παντου
Εφαρμοζει και καποια τρικακια(πχ double team στις γωνιες) αναλογα τον αντιπαλο αλλα οταν η μπαλα παει στον αντιπαλο play maker στην κορυφη η αμυνα γινεται καθαρη αμυνα αλλαγων παντου ακομα και οταν ειναι μεσα ο κοντοπιθαρος Ντιξον

Εχετε αναρωτηθει γιατι οι αντιπαλοι συνηθως δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν;
Γινεται triple switch(αλλαγη στην αλλαγη) οταν υπαρχει μεγαλη ανισορροπια μεσα στην ρακετα πριν περασει η μπαλα εκει
Αν δεν γινει και βγει ο αντιπαλος ψηλος μεσα στην ρακετα με αντιπαλο τον Σλουκα πχ ο ψηλος που εχει μεινει πανω στον αντιπαλο χειριστη τον εμποδιζει υποδειγματικα να περασει την μπαλα στο miss match κι αν τυχον τα καταφερει ο παικτης που ειναι με μειονεκτημα κανει αμεσως φαουλ

Ολα αυτα απαιτουν μεγαλη τακτικη παιδεια(ειδικα στο triple switch για να γινει στο σωστο χρονο και με τροπο που δεν θα μπορεσει η επιθεση να περασει πασα την ωρα που γινεται η αλλαγη),συγκεντρωση,ικανοτητες και εμπειρια
Δεν μπορεις να παιξεις τοσο αποτελεσματικη αμυνα με τον Θαναση,τον Μητογλου και τον Παππα μεσα πχ που χανονται,ουτε με τον Λανγκφορντ που στην αμυνα περπαταει ουτε με ψηλους υψους 2,05
Ο Βεσελυ ειναι οσο αθλητικος ειναι αλλα εχει και 2,13 υψος και ο Λοβερν 2,11
G-arenas
QUOTE (Looter @ Dec 8 2018, 23:20 ) *
Φίλε μου δεν ήθελα να γράψω τίποτα μετά το παιχνίδι με τη Φενερ καθώς είναι άκομψο να βγαίνω και να γράφω «σας τα ελεγα από τον Ιούλιο». Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη το ποστ σου συνοψίζει την αλλοίωση του κόσμου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Όταν διαβάζω για τον Παππα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας , τότε σίγουρα αυτή η ομάδα δεν έχει καμία θέση στην μπασκετικη ελίτ. Όταν διαβάζω ύμνους για τον Θανάση , έναν τίμιο ρολιστα τότε σίγουρα έχει υπάρξει αφαίμαξη της μπασκετικής λογικής. Παίκτες λίγοι μπασκετικά , παίκτες που δε μπορούν να σταθούν σε ΚΑΜΙΑ ομάδα ούτε του τοπ 8.

Επι προεδρίας DPG , ο ΠΑΟ εχει αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Από ένας βαθιά ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ οργανισμός μεταμορφώθηκε χρόνο με το χρόνο σε ένα βαθιά ΟΠΑΔΙΚΟ οργανισμό. Και τα αποτελέσματα αυτής της μπασκετικής μεταμόρφωσης φαίνονται στο γήπεδο , στον μόνο αξιόπιστο καθρέπτη. Και γήπεδο ΔΕΝ είναι το άσημο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τα ευρωπαϊκά σαλόνια στα οποία η ομάδα του ΠΑΟ αποτελεί πια παράδειγμα προς αποφυγή.

Η ιστορία ΔΕΝ ξεγράφει και ευτυχώς δηλαδή γιατί με το δηλητήριο που ποτίζουν τα ΜΜΕ του DPG τον κόσμο είναι όλο και πιο δύσκολο να κανεις μια λογική κουβέντα.

Η αποτυχία του ΠΑΟ από το 2012 έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται DPG.
Αν ο DPG φύγει σήμερα θα έχει αφήσει μια ομάδα σε πολύ χειρότερο επίπεδο από ότι την παρέλαβε και αυτή είναι όλη η ουσία.

1. Μια ομάδα με μικρότερο ειδικό βάρος
2. Μια ομάδα χωρίς μπασκετικό κόσμο γεμάτη οπαδικό μίσος της νοοτροπίας να κερδάμε τον ΟΣΦΠ.
3. Μια ομάδα χωρίς λόγο στη διοργάνωση και χωρις συμμαχουσ μετά την πολιτική ετών του DPG.

Μια ομάδα γενικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.

Ακόμα και η προσθήκη 1-2 παικταράδων Δεκέμβρη ή Γενάρη μήνα μετά το στραπάτσο είναι ενάντια σε αυτά που όλοι όσοι βλέπουν μπασκετακι είχαν παρατηρήσει από το καλοκαίρι.

Τι να λέμε τώρα...

Τεσπα

δυστηχως ισχυει το οτι ο καλυτερος μας παικτης φετος μεχρις στιγμης ειναι ο παππας. και φυσικα με τον παππα καλυτερο παικτη δεν εισαι ουτε για 8αδα. συμφωνουμε με αυτο. και για θαναση το ιδιο. βεβαια εγω δεν εγραψα κατι για θαναση, απλως ειπα οτι ειναι ο μοναδικος μαζι με παππα που δινει τα παντα το 1000% στην ομαδα. και οι αλλοι δεν δινουν τιποτα. ηθελα να τονισω οτι ο τσαβι δεν εμπνεει κανεναν πια!

ο παππας και ο θανασης ειναι παικτες που ειναι ρολιστες αναπληρωματικοι και πρεπει να ειναι στην ομαδα γιατι ειναι ελληνες και αγαπαν την ομαδα.

και γραφω οτι ο τσαβι εναν παικτη δεν ηθελε και ευτυχως που εμεινε γιατι ως ωρας ειναι ο καλυτερος μας, για να δειξω εμφαση στο ποσο τραγικος ειναι ο τσαβι στο να φτιαχνει ροστερ και να τα δομει σωστα!

για οσα λες για τον ΔΓ σε γενικες γραμμες συμφωνω. βεβαια ποσοι και ποσοι προεδροι δεν εκαναν λαθη και απειρα μαλιστα και οχι με μικρο μπατζετ οπως ΔΓ αλλα με 20 μυρια μπατζετ! για ολες αυτες τις ομαδες υπηρχε κοινος παρανομαστης: μολις εφεραν ικανο προπονητη τους εκτοξευσε! θες ζοτς με εμας? ντουντα με οσφπ? ζοτς παλι με εφες? τα παραδειγματα απειρα!

αυτο περιμενω και εγω! να παρουμε επιτελους τοπ προπονητη, να τον αφησουμε να δουλεψει(τον τσαβι τον αφησαμε και τα εκανε σαλατα) και να παμε παλι ψηλα. εστω και οχι απο θεση φαβορι λογο μπατζετ!
Titus
QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 13:40 ) *
Οσοι λεγαμε το καλοκαιρι οτι οπως στηθηκε το ροστερ ο Καλαθης θα παιζει περισσοτερο σαν τον Καλαθη μετα την επιστροφη του απο Αμερικη παρα σαν τον περσινο Καλαθη δεν ημασταν προφητες

Αν εχεις στην ομαδα σου τον Curry θες να εχεις γυρω του καλους αμυντικους,αν εχεις τον Lebron να εχεις καλους χωρις την μπαλα παικτες,αν εχεις τον Γιαννη Αντετοκουμπο να εχεις καλους σουτερ και παει λεγοντας

Για να παρεις το μαξιμουμ απο εναν παικτη που αποφασιζεις οτι ειναι ο καλυτερος σου παικτης πρεπει να στησεις την ομαδα με υλικα που ταιριαζουν σε αυτον πως να το κανουμε δηλαδη

Οπως η Φενερ που με την περιφερεια που εχει(απο το 1 εως το 3 μονο Γκουντουριτς και Καλινιτς ειναι καλοι αμυντικοι,οι υπολοιποι απο απλα αξιοπρεπεις εως κακοι) αν δεν ειχε τους συγκεκριμενους ψηλους θα ειχε αμυνα σουρωτηρι

Η αντιστοιχα ο Βεσελυ αν δεν ειχε εναν κοντο τοσο καλο στο pick n roll οπως ο Σλουκας θα ειχε αρκετα χειροτερη αποδοση

Σε αυτο το κομματι τα καναμε μανταρα φετος και αυτο πληρωνουμε

Παρενθεση επειδη λεμε για την αμυνα αλλαγων:Η Φενερ που εχει την δευτερη καλυτερη αμυνα(μισο ποντο χειροτερη απο την Ρεαλ) εχετε δει τι αμυνα παιζει;
99,9% του παιχνιδιου παιζει με αλλαγες παντου
Εφαρμοζει και καποια τρικακια(πχ double team στις γωνιες) αναλογα τον αντιπαλο αλλα οταν η μπαλα παει στον αντιπαλο play maker στην κορυφη η αμυνα γινεται καθαρη αμυνα αλλαγων παντου ακομα και οταν ειναι μεσα ο κοντοπιθαρος Ντιξον

Εχετε αναρωτηθει γιατι οι αντιπαλοι συνηθως δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν;
Γινεται triple switch(αλλαγη στην αλλαγη) οταν υπαρχει μεγαλη ανισορροπια μεσα στην ρακετα πριν περασει η μπαλα εκει
Αν δεν γινει και βγει ο αντιπαλος ψηλος μεσα στην ρακετα με αντιπαλο τον Σλουκα πχ ο ψηλος που εχει μεινει πανω στον αντιπαλο χειριστη τον εμποδιζει υποδειγματικα να περασει την μπαλα στο miss match κι αν τυχον τα καταφερει ο παικτης που ειναι με μειονεκτημα κανει αμεσως φαουλ

Ολα αυτα απαιτουν μεγαλη τακτικη παιδεια(ειδικα στο triple switch για να γινει στο σωστο χρονο και με τροπο που δεν θα μπορεσει η επιθεση να περασει πασα την ωρα που γινεται η αλλαγη),συγκεντρωση,ικανοτητες και εμπειρια
Δεν μπορεις να παιξεις τοσο αποτελεσματικη αμυνα με τον Θαναση,τον Μητογλου και τον Παππα μεσα πχ που χανονται,ουτε με τον Λανγκφορντ που στην αμυνα περπαταει ουτε με ψηλους υψους 2,05
Ο Βεσελυ ειναι οσο αθλητικος ειναι αλλα εχει και 2,13 υψος και ο Λοβερν 2,11



Ας αναρωτηθούμε λοιπόν όλοι μαζί: δεν το κατέχει τούτο το τριπλ το σουίτς ο Τσάβι ή πήγαν να το κάνουν στην προπόνηση και γέλασαν μέχρι και τα 24αρια στις γωνίες; Είπαμε, με μπάμιες και πελτέ, μπάμιες θα φάμε. Σημειωτέον ότι ο ΠΑΟ δεν πάιζει καμμία από τις λεγόμενες σύνθετες άμυνες. Δεν πρέπει καν να έχει δοκιμάσει ποτέ ένα λίγο πιο περίπλοκο ζων πρες. Και πάλι, μπορεί να τα ξέρουμε εμείς και να μην τα ξέρει ένας από τους πολυνίκες προπονητές της ΕΛ. Αλλά δεν είναι και πολύ πιθανό.
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 12:40 ) *
Οσοι λεγαμε το καλοκαιρι οτι οπως στηθηκε το ροστερ ο Καλαθης θα παιζει περισσοτερο σαν τον Καλαθη μετα την επιστροφη του απο Αμερικη παρα σαν τον περσινο Καλαθη δεν ημασταν προφητες

Αν εχεις στην ομαδα σου τον Curry θες να εχεις γυρω του καλους αμυντικους,αν εχεις τον Lebron να εχεις καλους χωρις την μπαλα παικτες,αν εχεις τον Γιαννη Αντετοκουμπο να εχεις καλους σουτερ και παει λεγοντας

Για να παρεις το μαξιμουμ απο εναν παικτη που αποφασιζεις οτι ειναι ο καλυτερος σου παικτης πρεπει να στησεις την ομαδα με υλικα που ταιριαζουν σε αυτον πως να το κανουμε δηλαδη

Οπως η Φενερ που με την περιφερεια που εχει(απο το 1 εως το 3 μονο Γκουντουριτς και Καλινιτς ειναι καλοι αμυντικοι,οι υπολοιποι απο απλα αξιοπρεπεις εως κακοι) αν δεν ειχε τους συγκεκριμενους ψηλους θα ειχε αμυνα σουρωτηρι

Η αντιστοιχα ο Βεσελυ αν δεν ειχε εναν κοντο τοσο καλο στο pick n roll οπως ο Σλουκας θα ειχε αρκετα χειροτερη αποδοση

Σε αυτο το κομματι τα καναμε μανταρα φετος και αυτο πληρωνουμε

Παρενθεση επειδη λεμε για την αμυνα αλλαγων:Η Φενερ που εχει την δευτερη καλυτερη αμυνα(μισο ποντο χειροτερη απο την Ρεαλ) εχετε δει τι αμυνα παιζει;
99,9% του παιχνιδιου παιζει με αλλαγες παντου
Εφαρμοζει και καποια τρικακια(πχ double team στις γωνιες) αναλογα τον αντιπαλο αλλα οταν η μπαλα παει στον αντιπαλο play maker στην κορυφη η αμυνα γινεται καθαρη αμυνα αλλαγων παντου ακομα και οταν ειναι μεσα ο κοντοπιθαρος Ντιξον

Εχετε αναρωτηθει γιατι οι αντιπαλοι συνηθως δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν;
Γινεται triple switch(αλλαγη στην αλλαγη) οταν υπαρχει μεγαλη ανισορροπια μεσα στην ρακετα πριν περασει η μπαλα εκει
Αν δεν γινει και βγει ο αντιπαλος ψηλος μεσα στην ρακετα με αντιπαλο τον Σλουκα πχ ο ψηλος που εχει μεινει πανω στον αντιπαλο χειριστη τον εμποδιζει υποδειγματικα να περασει την μπαλα στο miss match κι αν τυχον τα καταφερει ο παικτης που ειναι με μειονεκτημα κανει αμεσως φαουλ

Ολα αυτα απαιτουν μεγαλη τακτικη παιδεια(ειδικα στο triple switch για να γινει στο σωστο χρονο και με τροπο που δεν θα μπορεσει η επιθεση να περασει πασα την ωρα που γινεται η αλλαγη),συγκεντρωση,ικανοτητες και εμπειρια
Δεν μπορεις να παιξεις τοσο αποτελεσματικη αμυνα με τον Θαναση,τον Μητογλου και τον Παππα μεσα πχ που χανονται,ουτε με τον Λανγκφορντ που στην αμυνα περπαταει ουτε με ψηλους υψους 2,05
Ο Βεσελυ ειναι οσο αθλητικος ειναι αλλα εχει και 2,13 υψος και ο Λοβερν 2,11

στο πρωτο κομματι συμφωνω και εχω γραψει οτι ο τσαβι απλως δεν μπορει να δομησει ομαδα σωστα. ναι ο ΔΓ κανει και καμια παρεμβαση στο ροστερ οπως εκανε σε ολους, αλλα ολοι οι αλλοι κοουτς που ειχαμε και με μικροτερα κιολας μπατζετ και χειροτερα ροστερ ποιοτικα, ειχαμε μια φιλοσοφια για το πως θα παιξουμε. αλλοι αμυντικα, αλλοι run n gun, αλλοι στο σετ παιχνιδι. κατι ειχαμε ρε παιδια. με τσαβι δεν εχουμε ταυτοτητα. και αν δεν ευθυνεται ο προπονητης για την ταυτοτητα που θα εχει μια ομαδα τοτε ποιος ευθυνεται??

η φενερ εχεις δικιο παιζει πολλες φορες αλλαγες και με τριπλες αλλαγες. και ο τσαβι 40 λεπτα αλλαγες παιζει και παρα πολλες φορες παιζει και τριπλες αλλαγες. το 1ο πρωταθλημα ετσι το πηρε με τριπλες αλλαγες και τον κεννυ στο 3, απο τον 4ο τελικο και μετα. ομως οταν θες να παιξεις αλλαγες στα σκριν 40 λεπτα, που δεν ειναι και καμια τρομερη τακτικη σε σκεψη, τοτε φτιαχνεις το ροστερ σου καταλληλα!

ομως αφου θες αλλαγες τι τον κρατας τον λεκα? τι τον θες τον τομας? τον ιαν, τον λασμε τον γκιστ τι τους θες αφου στις αλλαγες δεν μπορουν να μαρκαρουν γκαρντ? κιθ και λοτζο? ουσιαστικα μονο θανασης, νικ και παπι υποστηριζουν τις αλλαγες στα σκριν. οποτε λαθος ολο το οικοδομημα!

αν εχεις τα υλικα της φενερ ναι παιζεις αλλαγες και τελειωνεις. οχι οτι παιζει 40 λεπτα αλλαγες. αλλα μονο σε συγκεκριμενα σημεια. και προχτες πολλες φορες επαιζε flat ο βεσελυ.
LaChDaNaN
QUOTE (G-arenas @ Dec 9 2018, 15:30 ) *
δυστηχως ισχυει το οτι ο καλυτερος μας παικτης φετος μεχρις στιγμης ειναι ο παππας. και φυσικα με τον παππα καλυτερο παικτη δεν εισαι ουτε για 8αδα.

Βασικά το πρόβλημα με τον Παππά είναι ότι είναι χομπίστας και όχι μπασκετμπολίστας... από ταλέντο ήταν από τους πιο προικισμένους της γενειάς του, απλά είναι μια περίπτωση Γεωργάτου.. (αν και ο Γεωργάτος ήταν ακόμα μεγαλύτερο ταλέντο), συγνώμη για την ποδοσφαιρική αναφορά, απλά μιλάμε για έναν παίχτη με ταλέντο που θα μπορούσε να διακριθεί στην Ευρώπη.. αλλά τον έφαγαν τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια... και που προτίμησε να φύγει από την PSG της εποχής..(Inter...) για να πίνει φραπόγαλο στο μικρολίμανο.. Αντίστοιχα και ο Παππάς κάνει τα ίδια "λάθη"..

Δυστυχώς δεν μπορεί ένας προπονητής να βασίζεται σε έναν χομπίστα.. ακόμα και αν αυτός μπορεί να του χαρίσει κάποιες νίκες.. Το άθλημα είναι επαγγελματικό και λογικό και επόμενο να χτίζεις πάνω στους επαγγελματίες, ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν το ταλέντο του χομπίστα.
G-arenas
QUOTE (LaChDaNaN @ Dec 9 2018, 16:13 ) *
Βασικά το πρόβλημα με τον Παππά είναι ότι είναι χομπίστας και όχι μπασκετμπολίστας... από ταλέντο ήταν από τους πιο προικισμένους της γενειάς του, απλά είναι μια περίπτωση Γεωργάτου.. (αν και ο Γεωργάτος ήταν ακόμα μεγαλύτερο ταλέντο), συγνώμη για την ποδοσφαιρική αναφορά, απλά μιλάμε για έναν παίχτη με ταλέντο που θα μπορούσε να διακριθεί στην Ευρώπη.. αλλά τον έφαγαν τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια... και που προτίμησε να φύγει από την PSG της εποχής..(Inter...) για να πίνει φραπόγαλο στο μικρολίμανο.. Αντίστοιχα και ο Παππάς κάνει τα ίδια "λάθη"..

Δυστυχώς δεν μπορεί ένας προπονητής να βασίζεται σε έναν χομπίστα.. ακόμα και αν αυτός μπορεί να του χαρίσει κάποιες νίκες.. Το άθλημα είναι επαγγελματικό και λογικό και επόμενο να χτίζεις πάνω στους επαγγελματίες, ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν το ταλέντο του χομπίστα.

ειπα εγω να στηριζεται στον παππα? εγω το μονο που ειπα ειναι οτι ο τυπος δεν ηθελε τον παππα και μεχρις στιγμης ειναι ο καλυτερος του παικτης! δηλαδη τι θα εφερνε στην θεση του αν τον αφηναμε?? και θα χαναμε και θεση ξενου!
pan24
QUOTE (G-arenas @ Dec 9 2018, 15:37 ) *
στο πρωτο κομματι συμφωνω και εχω γραψει οτι ο τσαβι απλως δεν μπορει να δομησει ομαδα σωστα. ναι ο ΔΓ κανει και καμια παρεμβαση στο ροστερ οπως εκανε σε ολους, αλλα ολοι οι αλλοι κοουτς που ειχαμε και με μικροτερα κιολας μπατζετ και χειροτερα ροστερ ποιοτικα, ειχαμε μια φιλοσοφια για το πως θα παιξουμε. αλλοι αμυντικα, αλλοι run n gun, αλλοι στο σετ παιχνιδι. κατι ειχαμε ρε παιδια. με τσαβι δεν εχουμε ταυτοτητα. και αν δεν ευθυνεται ο προπονητης για την ταυτοτητα που θα εχει μια ομαδα τοτε ποιος ευθυνεται??

η φενερ εχεις δικιο παιζει πολλες φορες αλλαγες και με τριπλες αλλαγες. και ο τσαβι 40 λεπτα αλλαγες παιζει και παρα πολλες φορες παιζει και τριπλες αλλαγες. το 1ο πρωταθλημα ετσι το πηρε με τριπλες αλλαγες και τον κεννυ στο 3, απο τον 4ο τελικο και μετα. ομως οταν θες να παιξεις αλλαγες στα σκριν 40 λεπτα, που δεν ειναι και καμια τρομερη τακτικη σε σκεψη, τοτε φτιαχνεις το ροστερ σου καταλληλα!

ομως αφου θες αλλαγες τι τον κρατας τον λεκα? τι τον θες τον τομας? τον ιαν, τον λασμε τον γκιστ τι τους θες αφου στις αλλαγες δεν μπορουν να μαρκαρουν γκαρντ? κιθ και λοτζο? ουσιαστικα μονο θανασης, νικ και παπι υποστηριζουν τις αλλαγες στα σκριν. οποτε λαθος ολο το οικοδομημα!

αν εχεις τα υλικα της φενερ ναι παιζεις αλλαγες και τελειωνεις. οχι οτι παιζει 40 λεπτα αλλαγες. αλλα μονο σε συγκεκριμενα σημεια. και προχτες πολλες φορες επαιζε flat ο βεσελυ.

Τροπος υπαρχει
Η Φενερ παιζει αλλαγες και με τον Ντιξον ακομα και με τον Ντουβεριογλου μεσα

Επειδη οι παικτες μας ειναι αυτοι που ειναι αυτη η αμυνα δεν δουλευεο οσο καλα δουλευει στην Φενερ αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να παιξουμε και για αυτο χωρις να εχουμε αμυντικους ογκολιθους ειμαστε στο τοπ 5 των αμυνων(5οι φετος,3οι περσι,4οι προπερσι)

Γιατι μπορει να φημιζεται ο Πεδουλακης για την αμυνα του αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να εχεις καλη αμυνα αν εχεις μεσα στην ρακετα δυο τερματοφυλακες οπως Λασμε,Γκιστ στα νιατα τους και εναν Καλαθη στην περιφερεια(με συνεπεια βεβαια επιθετικα να μην βλεπομαστε γιατι αν δεν σκασεις κανα 2αρι μυρια τερματοφυλακα καλο επιθετικα δεν βρισκεις και σε συνδυασμο με ασουτο pg...) παρα με τους τωρινους Γκιστ,Λασμε, τον Τομας κλπ

Περα απο εκεινο το τραγελαφικο που ειδαμε τον Βουγιουκα να κυνηγαει στο τριποντο(χωρις να ξεχναμε οτι δεν παιζουμε μονοι μας,αυτος ηταν ο στοχος των αλλων να τον τραβηξουν εξω) ποια καλυτερη αμυνα θα μπορουσαμε να παιξουμε προχτες;


Thodoros
QUOTE (irving @ Dec 9 2018, 12:21 ) *
ο νικ δεν ειναι ηγετης.
παιρνει αυτα τα χρηματα γιατι εχει ενα σπανιο πακετο (για ευρωπη). παιχτης με τετοια πασα, με ντραβ και τοπ αμυντικο δε βρισκεις. και μαλιστα ελληνα. το θεμα ειναι οι παιχτες γυρω του. ε δεν μπορεις να βαζεις παιχτες που δεν εχουν τριποντο και αμα υπαρχει 1-2 που εχουν, να μην παιζουν αμυνα. καθολου ισορροποια στο ροστερ.

δηλαδη με πειν αντι λασμε+βουγιουκα, πολ/ντενμον στο πλαι και βιλντοζα αντι λεκα μια χαρα ομαδα θα ειχαμε με μπατζετ πανω κατω το ιδιο.


Δεν είναι Ηγέτης αλλά πληρώνεται ως ηγέτης!!!

Όταν λες σπάνιο πακέτο μιλάς για το γεγονός που σουτάρει με 18% στα τρίποντα και 40% στις βολές ? Ναι είναι σπάνιο να πληρώνεται τόσα λεφτά ένας παίκτης με τόσο άσχημα ατομικά ποσοστά . Για ποιο Νταιβ λες αυτό που κάτω από το καλάθι το χάνει ? Λοιπόν καμία ομάδα δεν σπαταλάει χρήματα να έχει έναν παίκτη που πάλι εξαρτάται από την απόδοση των άλλων ,αυτός την πάσα θα την βγάλει ο Γκιστ , θα το βάλει μπροστά στον Ταβάρες? όχι άρα τι έκανες ( μια τρύπα στο νερό )

Για να μην ασχολήθηκε κανένας με την Νικ , σημαίνει ότι βρίσκεις... μόνο ότι είναι Έλληνας είναι στα + αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα (εκτός αν νομίζεις ότι ο ΔΓ θα πήγαινε με 2.5 για να ματσάρει Ρώσους και Τούρκους αν τον ήθελαν! που δεν)

Θα του φέρουμε τον Χάρντεν για να παίζει και αυτόν καλά.

Ο Σκοπός είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό αν δεν μπορείς να την βάζεις εσύ , τότε κανένας δεν θα δώσει λεφτά για να σε έχει. Ικανότητα πάσας έχουν όλοι δεν χρειάζεται να βγάζεις 10 ασίστ ανά αγώνα και να έχεις 6π εσύ.

Μας κλείνουν τον Νικ , του χαλάνε το μυαλό και τέλος ... άρε Πανάθα που έφτασες ( και ακόμα λέτε τα δικά σας ) ενώ βλέπετε ότι όλο αυτό είναι λάθος. Όσο λάθος είναι και τα 800 του Παππά για να μπαίνει και να κάνει τον Ούγκανο και να σηκώνει χέρια.
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 16:55 ) *
Τροπος υπαρχει
Η Φενερ παιζει αλλαγες και με τον Ντιξον ακομα και με τον Ντουβεριογλου μεσα

Επειδη οι παικτες μας ειναι αυτοι που ειναι αυτη η αμυνα δεν δουλευεο οσο καλα δουλευει στην Φενερ αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να παιξουμε και για αυτο χωρις να εχουμε αμυντικους ογκολιθους ειμαστε στο τοπ 5 των αμυνων(5οι φετος,3οι περσι,4οι προπερσι)

Γιατι μπορει να φημιζεται ο Πεδουλακης για την αμυνα του αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να εχεις καλη αμυνα αν εχεις μεσα στην ρακετα δυο τερματοφυλακες οπως Λασμε,Γκιστ στα νιατα τους και εναν Καλαθη στην περιφερεια(με συνεπεια βεβαια επιθετικα να μην βλεπομαστε γιατι αν δεν σκασεις κανα 2αρι μυρια τερματοφυλακα καλο επιθετικα δεν βρισκεις και σε συνδυασμο με ασουτο pg...) παρα με τους τωρινους Γκιστ,Λασμε, τον Τομας κλπ

Περα απο εκεινο το τραγελαφικο που ειδαμε τον Βουγιουκα να κυνηγαει στο τριποντο(χωρις να ξεχναμε οτι δεν παιζουμε μονοι μας,αυτος ηταν ο στοχος των αλλων να τον τραβηξουν εξω) ποια καλυτερη αμυνα θα μπορουσαμε να παιξουμε προχτες;

το θεμα μας ειναι ενα ματς προχτες με φενερ ή συνολικα σαν φιλοσοφια ομαδας? γιατι εμενα το 2ο με νοιαζει!

αλλα ο τσαβι 3η σεζον τωρα στηνει την ομαδα του και το ροστερ του με βαση το οτι θα παιζει 40 λεπτα αλλαγες! εγω αν ηθελα να παω σε μια ομαδα και να παιζω 40 λεπτα αλλαγες, ουτε λεκα θα κραταγα, ουτε λασμε-τομας-κιθ θα επαιρνα! ειναι σαν να λεω θελω μια ομαδα που θα παιζει πολυ ποστ αλλα το καλοκαιρι δεν θα παρω παικτες που να παιζουν ποστ. αυτο εκανε φετος ο τσαβι.

με λιγα λογια θελει να παιζει αλλαγες αλλα το καλοκαιρι δεν πηρε παικτες που να στηριζουν αυτο το πλανο. οποτε ολα λαθος.

ο πεδουλακης ηθελε να παιξει κατι συγκεκριμενο, πηρε συγκεκριμενους παικτες που του κανουν αυτη την δουλεια τελεια, ειχε ματι και εκανε υπερβασεις. το πλανο του λειτουργησε τελεια δηλαδη γιατι αυτο ηθελε απο την αρχη να κανει αυτο εκανε και αυτους τους παικτες πηρε.

ας επαιρνε ο τσαβι τους παικτες που επρεπε ωστε να εξυπηρετησουν το πλανο του. αλλα πηρε παλι τους ιδιους που πηρε ο αρτζι πριν 6 χρονια. ποιος φταιει?

οσον αφορα με φενερ οχι δεν χρειαζοταν να παιξουμε με αλλαγες στα σκριν. εμεις αλλαζαμε οποτε τους καναμε ευκολη την ζωη στο να μας ποσταρουν. ετσι μετα τις αλλαγες ποσταραν ευκολα, ντουμπλαραμε εμεις, πεταγαν την μπαλα στο τριποντο, τα σουταραν ολα ελευθερα και τελος.

με ομαδες που εχουν πολλους και καλους ψηλους στο ποστ δεν παιζουμε αλλαγες. το ειδαμε και με ρεαλ αυτο περσυ στα πλει οφφ. μας εκαναν παρτυ σστα ριμπαουντ και ταυτοχρονα σουταραν ελευθερα τριποντα. αλλαγες στα σκριν παιζεις με ομαδες που εχουν ημιψηλα σχηματα με μαπ μεσα. αυτοι δεν ποσταρουν αλλα ειναι τρομεροι στο πικ εν ρολ. ας πουμε με οσφπ πουν δεν εχει καλα γκαρντ και πλην μιλου δεν εχουν αλλο ψηλο τοτε ναι παιξει αλλαγες. και με τσκκα που εχει χαινς-χαντερ ναι παιξε αλλαγες. οχι με φενερ- μπασκονια-ζαλγκιρις κλπ που εχουν πολλους και καλους ψηλους.

τελος οχι καλη αμυνα δεν εχουμε. τραγικη θα ελεγα. απλως παιζουμε σε χαμηλους ρυθμους και λιγες κατοχες. οποτε μας βαζουν λιγοτερους ποντους. παντα πρεπει να παμε συγκριτικα και με τις κατοχες και τον ρυθμο. και επισης εχουμε τρομερους αμυντικους την περιφερεια και κραταμε τους αντιπαλους κοντους πολυ χαμηλα.

ολο αυτο δεν ειναι αποτελεσμα ομαδικης αμυνας δουλεμενης στην προπονηση. αλλα λογο πολυ καλων αμυντικων στο 1-2-3 συν του χαμηλου ρυθμου μας.
pan24
Αν δεν αλλαξεις στα σκριν της Φενερ ο Σλουκας και ο Ντιξον που εχουν το σουτ μετα απο ντριμπλα θα σουταρουν αμεσως
Επισης και να μην αλλαξεις παλι θα βρουν το miss match ειτε αυτο λεγεται Ντατομε/Καλινιτς να ποσταρουν τον Λοτζεσκι στο 3 ειτε Βεσελυ να ποσταρει τον Τομας ειτε Λοβερν στο τριποντο οταν ειναι μεσα ο Βουγιουκας που δεν μπορει να ακολουθησει μεχρι εκει ειτε στο κοντο σχημα με Γκουντουριτς 3(η στο 2 οταν παιζει στο 2 ο Λοτζο) να χτυπησουν στα ποδια τον Λοτζεσκι

Οταν εχεις καποιους κακους αμυντικους η αμυνα αλλαγων ειναι η καλυτερη λυση για να τους κρυψεις
Τους πολυ καλους αμυντικους στο 2-3 που λες δεν τους βλεπω
Στο 3 ειναι Θανασης-Παπαπετρου οι πολυ καλοι αμυντικοι αλλα ο πρωτος παιζει ελαχιστα

Την 3αδα Παππα,Λανγκφορντ,Λοτζεσκι μονο καλη αμυντικα δεν την λες και παντα βρισκεται μεσα τουλαχιστον 1 απο αυτους,συνηθως 2
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 18:21 ) *
Αν δεν αλλαξεις στα σκριν της Φενερ ο Σλουκας και ο Ντιξον που εχουν το σουτ μετα απο ντριμπλα θα σουταρουν αμεσως
Επισης και να μην αλλαξεις παλι θα βρουν το miss match ειτε αυτο λεγεται Ντατομε/Καλινιτς να ποσταρουν τον Λοτζεσκι στο 3 ειτε Βεσελυ να ποσταρει τον Τομας ειτε Λοβερν στο τριποντο οταν ειναι μεσα ο Βουγιουκας που δεν μπορει να ακολουθησει μεχρι εκει ειτε στο κοντο σχημα με Γκουντουριτς 3(η στο 2 οταν παιζει στο 2 ο Λοτζο) να χτυπησουν στα ποδια τον Λοτζεσκι

Οταν εχεις καποιους κακους αμυντικους η αμυνα αλλαγων ειναι η καλυτερη λυση για να τους κρυψεις
Τους πολυ καλους αμυντικους στο 2-3 που λες δεν τους βλεπω
Στο 3 ειναι Θανασης-Παπαπετρου οι πολυ καλοι αμυντικοι αλλα ο πρωτος παιζει ελαχιστα

Την 3αδα Παππα,Λανγκφορντ,Λοτζεσκι μονο καλη αμυντικα δεν την λες και παντα βρισκεται μεσα τουλαχιστον 1 απο αυτους,συνηθως 2

ισα ισα που με αλλαγες στα σκριν μεγεθυνεις το προβλημα γιατι δημιουργεις περισσοτερα miss match απο πριν. επισης μετα το πικ εν ρολ σλουκα ή ντιξον, ο γκιστ και ο λασμε δεν ειναι κακοι να μεινουν για λιγο και ψηλα μεχρι να ερθει ο κοντος για να τον προλαβει. flat αντιμετωπιση λεγεται αυτο και το εκανε ο αρτζι τελεια με τον γκιστ και τον λασμε με αντιπαλο σπανουλη. δεν επαιζε μονο αλλαγες ο αρτζι.

ο παππας ειναι καλο αμυντικος. και δινει παρα πολυ ενεργεια πισω σε μας. πως εξηγεις το γεγονος οτι σε ολο το δευτερο δεκαλεπτο με 5αδα λεκα-παππα-λοτζο-μητο-ιαν παιζαμε τοσο καλη αμυνα? ο παππας εξαφανισε γκουντουριτς προχτες!
pan24
Ο Γκουντουριτς ηρθε Αθηνα χωρις προπονηση λογω τραυματισμου και το αν θα επαιζε η οχι αποφασιστηκε στο ξεμουδιασμα της Φενερ το πρωι της Παρασκευης οποτε και αυτα που εκανε πολλα ηταν

Ο Παππας δινει πολυ ενεργεια οταν θελει να παιξει αμυνα.Το αν αυτο σημαινει καλος αμυντικος ειναι συζητησιμο
Τι εννοω;Οταν ειναι στο 1 εναντιον 1 με γρηγορο γκαρντ στα πλαγια βηματα δεν την παλευει,προσεξε τον.Ειναι σε κατασταση ''σαν περπατας παραπατας''
Στις περιστροφες χανεται πολυ συχνα(θεμα αντιληψης η θεμα συγκεντρωσης η και τα δυο μαζι)

Ναι θα βουτηξει για μια μπαλα,θα παει να κολλησει(πολλες φορες με φαουλ...) πανω στον αντιπαλο χειριστη η θα βγει με δυναμη για να κλεψει μια πασα(αφηνοντας κενο στην αμυνα αν δεν καταφερει να κλεψει...)
Χρησιμα αλλα τον κανουν αυτα καλο αμυντικο;Για εμενα οχι

Παρενθεση εδω αν ισχυει αυτο που εχει γραφτει αλλου οτι ο Παππας στο τεταρτο δεκαλεπτο που σκοραρε μολις μπηκε εκανε κινηση προς τον Πασκουαλ σαν να δειχνει το ρολοι του ο Ισπανος θα εχει καθε δικιο να τον στειλει κερκιδα για οσο καιρο ακομα θα ειναι στην ομαδα

Στο 2ο δεκαλεπτο δεν νομιζω οτι η αμυνα μας ηταν καλη λογω του συγκεκριμενου σχηματος.
Αν η Φενερ δεν ειχε χασει σε αυτο το διαστημα 3 λει απ και ο Λοβερν 2 φολοου τα ιδια με τα υπολοιπα δεκαλεπτα θα ειχαμε φαει
Δεν λεω για τα ελευθερα σουτ τους που δεν μπηκαν,λεω για φασεις που δεν χανονται

Αυτο μαζι και οτι πηρε καποιο χρονο στην Φενερ να προσαρμοστει στο σχημα μας στο 4-5 γιατι Μητογλου-Βουγιουκας μπορουσαν να σπρωξουν σε αντιθεση με Γκιστ-Τομας και λογικα δεν ειχαν προετοιμαστει απο πριν για τετοιο σχημα αφου δεν νομιζω οτι ειχαν παιξει ποτε για πανω απο 1-2' μαζι Μητογλου-Βουγιουκας

Οσο για την αμυνα παρε 5αδες Καλαθη,Παππα,Λοτζεσκι,Τομας,Γκιστ και Σλουκα,Γκουντουριτς,Καλινιτς,Λοβερν,Βεσελυ
Η Φενερ εχει ξεκαθαρο miss match σε 3 θεσεις

Πως θα παιξεις man to man;
Flat με αντιπαλους κοντους Σλουκα και Ντιξον δεν μπορεις να παιξεις γιατι αρκει ενα δευτερολεπτο για να σηκωθουν να σουταρουν
Ειδικα ο Ντιξον ετσι βγαζει το ψωμι του και στο φαιναλ 4 εκλεισε το σπιτι του Σαρας επειδη πηγε να παιξει χωρις αλλαγες στο μαρκαρισμα του
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 19:58 ) *
Ο Γκουντουριτς ηρθε Αθηνα χωρις προπονηση λογω τραυματισμου και το αν θα επαιζε η οχι αποφασιστηκε στο ξεμουδιασμα της Φενερ το πρωι της Παρασκευης οποτε και αυτα που εκανε πολλα ηταν

Ο Παππας δινει πολυ ενεργεια οταν θελει να παιξει αμυνα.Το αν αυτο σημαινει καλος αμυντικος ειναι συζητησιμο
Τι εννοω;Οταν ειναι στο 1 εναντιον 1 με γρηγορο γκαρντ στα πλαγια βηματα δεν την παλευει,προσεξε τον.Ειναι σε κατασταση ''σαν περπατας παραπατας''
Στις περιστροφες χανεται πολυ συχνα(θεμα αντιληψης η θεμα συγκεντρωσης η και τα δυο μαζι)

Ναι θα βουτηξει για μια μπαλα,θα παει να κολλησει(πολλες φορες με φαουλ...) πανω στον αντιπαλο χειριστη η θα βγει με δυναμη για να κλεψει μια πασα(αφηνοντας κενο στην αμυνα αν δεν καταφερει να κλεψει...)
Χρησιμα αλλα τον κανουν αυτα καλο αμυντικο;Για εμενα οχι

Παρενθεση εδω αν ισχυει αυτο που εχει γραφτει αλλου οτι ο Παππας στο τεταρτο δεκαλεπτο που σκοραρε μολις μπηκε εκανε κινηση προς τον Πασκουαλ σαν να δειχνει το ρολοι του ο Ισπανος θα εχει καθε δικιο να τον στειλει κερκιδα για οσο καιρο ακομα θα ειναι στην ομαδα

Στο 2ο δεκαλεπτο δεν νομιζω οτι η αμυνα μας ηταν καλη λογω του συγκεκριμενου σχηματος.
Αν η Φενερ δεν ειχε χασει σε αυτο το διαστημα 3 λει απ και ο Λοβερν 2 φολοου τα ιδια με τα υπολοιπα δεκαλεπτα θα ειχαμε φαει
Δεν λεω για τα ελευθερα σουτ τους που δεν μπηκαν,λεω για φασεις που δεν χανονται

Αυτο μαζι και οτι πηρε καποιο χρονο στην Φενερ να προσαρμοστει στο σχημα μας στο 4-5 γιατι Μητογλου-Βουγιουκας μπορουσαν να σπρωξουν σε αντιθεση με Γκιστ-Τομας και λογικα δεν ειχαν προετοιμαστει απο πριν για τετοιο σχημα αφου δεν νομιζω οτι ειχαν παιξει ποτε για πανω απο 1-2' μαζι Μητογλου-Βουγιουκας

Οσο για την αμυνα παρε 5αδες Καλαθη,Παππα,Λοτζεσκι,Τομας,Γκιστ και Σλουκα,Γκουντουριτς,Καλινιτς,Λοβερν,Βεσελυ
Η Φενερ εχει ξεκαθαρο miss match σε 3 θεσεις

Πως θα παιξεις man to man;
Flat με αντιπαλους κοντους Σλουκα και Ντιξον δεν μπορεις να παιξεις γιατι αρκει ενα δευτερολεπτο για να σηκωθουν να σουταρουν
Ειδικα ο Ντιξον ετσι βγαζει το ψωμι του και στο φαιναλ 4 εκλεισε το σπιτι του Σαρας επειδη πηγε να παιξει χωρις αλλαγες στο μαρκαρισμα του

ναι δεν ειναι τοπ αμυντικος. αν εκανε αυτα που λες θα ηταν τοπ. απλως καλος αμυντικος ειναι. που δινει απειρα σε ενεργεια παθος και πιεση στην αμυνα.

ναι ισχυει οτι εκανε ετσι στον τσαβι για το ρολοι. υπαρχουν 2 εξηγησεις 1) ο τσαβι τον στελνει σπιτι του και του δειχνει ποιος ειναι το αφεντικο και 2) εχει χασει εδω και καιρο να εμπνεει την εμπιστοσυνη των παικτων του και κανουν οτι θελουν! οχι οτι ειχαν ποτε πειθαρχεια και νοοτροπια νικητη οι ομαδες του τσαβι, αλλα οσον αφορα τις σχεσεις μεταξυ τσαβι και παικτων παντα τελειες ηταν και σε μπαρτσα.

βεβαια εγω ειμαι υπερ παππα με αυτην την κινηση και γιατι κοιμαται ο ισπανος και δεν τον εβαζε αλλα και για να καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα. και φυσικα υπερ με ισπανο θα ειμαι αν δω dnp στο επομενο ματς σαν τιμωρια για αυτο που εκανε!

μακαρι να τιμωρησει και εναν παικτη! αιντε. βλεπεις ζοτς και τρεμεις και βλεπεις τσαβι και γελας!
pan24
QUOTE (G-arenas @ Dec 9 2018, 20:50 ) *
ναι δεν ειναι τοπ αμυντικος. αν εκανε αυτα που λες θα ηταν τοπ. απλως καλος αμυντικος ειναι. που δινει απειρα σε ενεργεια παθος και πιεση στην αμυνα.

Οχι τοπ αμυντικος θα ηταν αν εκανε αυτα που κανει ο Καλαθης η εκανε ο ΔΔ

Δεν χρειαζεται να εισαι τοπ αμυντικος για να ξερεις που πρεπει να βρισκεσαι,να μην βρισκεσαι να μαρκαρεις το κενο μετα απο δυο περιστροφες,να μην εκθετεις την αμυνα στην προσπαθεια να βγαλεις θεαματικη φαση(ειτε επειδη παρασυρεται απο το λαθος ειτε επειδη θελει να εντυπωσιασει το αποτελεσμα ιδιο ειναι) και να παιζεις παντα την αμυνα που μπορεις χωρις να εξαρταται απο τι εγινε στην προηγουμενη φαση,το αν στραβωσες με καποιον η στραβοξυπνησες

Αυτα τα κανει ο Σλουκας πχ που σε καμια περιπτωση δεν τον λες τοπ αμυντικο

Ωραιο το οαθος και οι ηρωισμοι,θα γραψει και 2 χαιλαιτ,αλλα σε βαθος παιχνιδιου περισσοτερο ζημιωμενος θα βγεις
Μπορει να κανει πχ 2 κλεψιματα αλλα θα κρεμασε την αμυνα 5 φορες ειτε επειδη θα φας καλαθι γιατι εχασε τον παικτη του/την θεση του ειτε επειδη στο οαθος και τα γιουργια θα κανει ανοητο φαουλ στελνοντας τον αντιπαλο στις βολες για 2 χαρισμενους ποντους
irving
QUOTE(Thodoros @ Dec 9 2018, 17:16 ) *
Δεν είναι Ηγέτης αλλά πληρώνεται ως ηγέτης!!!

Όταν λες σπάνιο πακέτο μιλάς για το γεγονός που σουτάρει με 18% στα τρίποντα και 40% στις βολές ? Ναι είναι σπάνιο να πληρώνεται τόσα λεφτά ένας παίκτης με τόσο άσχημα ατομικά ποσοστά . Για ποιο Νταιβ λες αυτό που κάτω από το καλάθι το χάνει ? Λοιπόν καμία ομάδα δεν σπαταλάει χρήματα να έχει έναν παίκτη που πάλι εξαρτάται από την απόδοση των άλλων ,αυτός την πάσα θα την βγάλει ο Γκιστ , θα το βάλει μπροστά στον Ταβάρες? όχι άρα τι έκανες ( μια τρύπα στο νερό )

Για να μην ασχολήθηκε κανένας με την Νικ , σημαίνει ότι βρίσκεις... μόνο ότι είναι Έλληνας είναι στα + αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα (εκτός αν νομίζεις ότι ο ΔΓ θα πήγαινε με 2.5 για να ματσάρει Ρώσους και Τούρκους αν τον ήθελαν! που δεν)

Θα του φέρουμε τον Χάρντεν για να παίζει και αυτόν καλά.

Ο Σκοπός είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό αν δεν μπορείς να την βάζεις εσύ , τότε κανένας δεν θα δώσει λεφτά για να σε έχει. Ικανότητα πάσας έχουν όλοι δεν χρειάζεται να βγάζεις 10 ασίστ ανά αγώνα και να έχεις 6π εσύ.

Μας κλείνουν τον Νικ , του χαλάνε το μυαλό και τέλος ... άρε Πανάθα που έφτασες ( και ακόμα λέτε τα δικά σας ) ενώ βλέπετε ότι όλο αυτό είναι λάθος. Όσο λάθος είναι και τα 800 του Παππά για να μπαίνει και να κάνει τον Ούγκανο και να σηκώνει χέρια.

σιγουρα πληρωνεται σαν ηγετης και δεν ειναι. ειναι ομως παιχταρας. βρες μου εσυ παχτη στην ευρωπη με τετοια πασα και τετοια αμυνα. μιλαμε για εναν απο τους ελαχιστους floor general.

φυσικα και εχει ντραιβ. αφου δεν εχει σουτ, πως αλλιως βαζει 9,2 ποντους μεσο ορο? περσυ πως εβαζε 14,5? μεγαλη αδυναμια το σουτ εννοειται.

ικανοτητα πασας δεν εχουν ολοι

που ξερεις εσυ ποιος ενδιαφερθηκε για καλαθη?

συμφωνω οτι θελει παιχτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα για να αποδοσει και αυτος ειναι ο λογος που φετος ειναι κακος.

μην τα ισοπεδωνεις ολα γιατι η αποψη σου βγαζει εμπαθεια
Thodoros
QUOTE (irving @ Dec 10 2018, 00:36 ) *
σιγουρα πληρωνεται σαν ηγετης και δεν ειναι. ειναι ομως παιχταρας. βρες μου εσυ παχτη στην ευρωπη με τετοια πασα και τετοια αμυνα. μιλαμε για εναν απο τους ελαχιστους floor general.

φυσικα και εχει ντραιβ. αφου δεν εχει σουτ, πως αλλιως βαζει 9,2 ποντους μεσο ορο? περσυ πως εβαζε 14,5? μεγαλη αδυναμια το σουτ εννοειται.

ικανοτητα πασας δεν εχουν ολοι

που ξερεις εσυ ποιος ενδιαφερθηκε για καλαθη?

συμφωνω οτι θελει παιχτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα για να αποδοσει και αυτος ειναι ο λογος που φετος ειναι κακος.

μην τα ισοπεδωνεις ολα γιατι η αποψη σου βγαζει εμπαθεια


Οι ομάδες αγαπητέ δεν φτιάχνονται με (1) έναν παίκτη εκτός αν αυτόν είναι ο Βασιλιάς ΛεΜπρόν.
Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι αξιόλογος σε αυτό που κάνει αλλά δεν είναι ηγέτης! άρα δεν έχει ρόλο στον σημερινό Παναθηναικό, γιατί αν δεν μπορεί αυτός πάντα θα μας-σας φταίει το πόσο άσχετος είναι ο θανάσης το κακό σουτ του Παπι κτλ κτλ.
Αν είχαμε 20μυρια θα ήταν μια λογική επένδυση σε ένα Έλληνα παίκτη ( που και την μπάλα θέλει και πολύ χρόνο θέλει και γενικά δεν έχει καλή σχέση με το καλαθι!) αλλά θα είχες και πόσα άλλα χρήματα να κάνει μια στελέχωση που δεν θα σε έννοιαζε αυτή η αδυναμία. ( τώρα σε νοιάζει όμως )

9.2 πόντους με 30λ συμμετοχής το λες κατόρθωμα?
και μάλιστα σε μια θέση που κατ εξοχής έχει σκόρερ... τι να σου πω , μάλλον λάθος κάνεις.

Συμφωνούμε μόνο στο ότι έχει μεγάλες αδυναμίες στο σουτ και όταν έχεις το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο (2.2 δεν θα έπρεπε ) όσο για το αν είχε προτάσεις στο είπα ξεκάθαρα ( ο Νικ χαζός δεν είναι και αν ήταν έχει μάνατζερ που δεν είναι) δλδ θέλεις να μου πεις ότι είχε πρόταση πχ από Ζοτς και είπε άσε καλύτερα γιατί να σηκώνω ευρωπαϊκά και να ανεβάζω τις μετοχές μου, ας παίζω στον παναθηναϊκό μήπως και μπει 8δα, καλά με τι όνειρα ζείτε?

Αμερικάνος είναι και όχι ο Νικολαΐδης της ΑΕΚ που έπαιζε για την φανέλα. Μια χαρά συμβόλαιο έκλεισε και μάλιστα πέρυσι δεν υπήρχε κίνηση όταν έκανε την καλύτερη του χρονιά ( μόνο το όνομα της Χιμκι ακούστηκε) φέτος οι μετοχές του είναι πολύ φτωχότερες!

Μια Χαρά έχουν ικανότητα πάσας και οι Σλούκας , Σβεντ , ΝτεΚολο , Τζειμς και σαφώς βάζουν και περισσότερα σουτ τουλάχιστον ελεύθερα και πόσοι άλλοι απλά σου είπα τα ακριβά σχετικά συμβόλαια...αλλά και τον Σλούκα να είχαμε τα ίδια θα ήταν αφού η ομάδα είναι μισή πλέον, μόνο που ο Σλούκας υπερτερεί στο ότι ακόμα και κρύος μπορεί να δώσει το σουτ.

Καμία εμπάθεια δεν βγάζω την άποψη μου την έχω πει ήταν λάθος εξαρχής ο σχεδιασμός ομάδας σε παίκτη που δεν είναι ηγέτης εκτός από αυτό τελικά διώξαμε και τους 2-3 παίκτες που ξεκούμπωναν τον Νικ ώστε να φτάνει αυτούς τους 14π που λες.

Τον αν βγει πρώτος Πασέρ σε όλη την Ευρώπη εμένα δεν με ενδιαφέρει , αν η ομάδα μου δεν μπορεί να είναι ούτε μέσα στις 8. Αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία του συλλόγου και ο Νικ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ( σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα του )
Δεν γίνεται ο Ζοτς να του δίνει 5 σουτ σερί , κάτι έβλεπε και το έκανε.

ΥΓ. Εδώ φτάσαμε να μιλάμε ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού αυτήν την στιγμή είναι ο Παππάς ''τρελά πράγματα'' , αν είχε τραβήξει λίγο ο Καλάθης θα είχαμε δύο ματς κερδισμένα τώρα και δεν άνοιγε ρουθούνι , αλλά όσο έχει τα ψυχολογικά του , τόσο έχουμε όλοι εμείς το δικαίωμα να λέμε '' ότι αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν πάει σε διάφορες θέσεις για να μην έχεις τον Τόμας να λες τι κακός που είναι. ''

ΥΓ2. Για να κλείσω την εμπάθεια που λες αν είναι το νέο έτος να έχουμε Σλούκα ας πούμε με 2.2 ( χωρίς Νικ ) και σύνολο 8.5 τότε ούτε αυτός μας κάνει ! Δεν μπορείς με 11 παίκτες που κάνουν από 300~700χιλ (υπεραξία Έλληνα) να έχεις στόχους.
Victor_Mannheim
QUOTE (Thodoros @ Dec 10 2018, 01:24 ) *
Οι ομάδες αγαπητέ δεν φτιάχνονται με (1) έναν παίκτη εκτός αν αυτόν είναι ο Βασιλιάς ΛεΜπρόν.
Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι αξιόλογος σε αυτό που κάνει αλλά δεν είναι ηγέτης! άρα δεν έχει ρόλο στον σημερινό Παναθηναικό, γιατί αν δεν μπορεί αυτός πάντα θα μας-σας φταίει το πόσο άσχετος είναι ο θανάσης το κακό σουτ του Παπι κτλ κτλ.
Αν είχαμε 20μυρια θα ήταν μια λογική επένδυση σε ένα Έλληνα παίκτη ( που και την μπάλα θέλει και πολύ χρόνο θέλει και γενικά δεν έχει καλή σχέση με το καλαθι!) αλλά θα είχες και πόσα άλλα χρήματα να κάνει μια στελέχωση που δεν θα σε έννοιαζε αυτή η αδυναμία. ( τώρα σε νοιάζει όμως )

9.2 πόντους με 30λ συμμετοχής το λες κατόρθωμα?
και μάλιστα σε μια θέση που κατ εξοχής έχει σκόρερ... τι να σου πω , μάλλον λάθος κάνεις.

Συμφωνούμε μόνο στο ότι έχει μεγάλες αδυναμίες στο σουτ και όταν έχεις το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο (2.2 δεν θα έπρεπε ) όσο για το αν είχε προτάσεις στο είπα ξεκάθαρα ( ο Νικ χαζός δεν είναι και αν ήταν έχει μάνατζερ που δεν είναι) δλδ θέλεις να μου πεις ότι είχε πρόταση πχ από Ζοτς και είπε άσε καλύτερα γιατί να σηκώνω ευρωπαϊκά και να ανεβάζω τις μετοχές μου, ας παίζω στον παναθηναϊκό μήπως και μπει 8δα, καλά με τι όνειρα ζείτε?

Αμερικάνος είναι και όχι ο Νικολαΐδης της ΑΕΚ που έπαιζε για την φανέλα. Μια χαρά συμβόλαιο έκλεισε και μάλιστα πέρυσι δεν υπήρχε κίνηση όταν έκανε την καλύτερη του χρονιά ( μόνο το όνομα της Χιμκι ακούστηκε) φέτος οι μετοχές του είναι πολύ φτωχότερες!

Μια Χαρά έχουν ικανότητα πάσας και οι Σλούκας , Σβεντ , ΝτεΚολο , Τζειμς και σαφώς βάζουν και περισσότερα σουτ τουλάχιστον ελεύθερα και πόσοι άλλοι απλά σου είπα τα ακριβά σχετικά συμβόλαια...αλλά και τον Σλούκα να είχαμε τα ίδια θα ήταν αφού η ομάδα είναι μισή πλέον, μόνο που ο Σλούκας υπερτερεί στο ότι ακόμα και κρύος μπορεί να δώσει το σουτ.

Καμία εμπάθεια δεν βγάζω την άποψη μου την έχω πει ήταν λάθος εξαρχής ο σχεδιασμός ομάδας σε παίκτη που δεν είναι ηγέτης εκτός από αυτό τελικά διώξαμε και τους 2-3 παίκτες που ξεκούμπωναν τον Νικ ώστε να φτάνει αυτούς τους 14π που λες.

Τον αν βγει πρώτος Πασέρ σε όλη την Ευρώπη εμένα δεν με ενδιαφέρει , αν η ομάδα μου δεν μπορεί να είναι ούτε μέσα στις 8. Αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία του συλλόγου και ο Νικ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ( σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα του )
Δεν γίνεται ο Ζοτς να του δίνει 5 σουτ σερί , κάτι έβλεπε και το έκανε.

ΥΓ. Εδώ φτάσαμε να μιλάμε ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού αυτήν την στιγμή είναι ο Παππάς ''τρελά πράγματα'' , αν είχε τραβήξει λίγο ο Καλάθης θα είχαμε δύο ματς κερδισμένα τώρα και δεν άνοιγε ρουθούνι , αλλά όσο έχει τα ψυχολογικά του , τόσο έχουμε όλοι εμείς το δικαίωμα να λέμε '' ότι αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν πάει σε διάφορες θέσεις για να μην έχεις τον Τόμας να λες τι κακός που είναι. ''

ΥΓ2. Για να κλείσω την εμπάθεια που λες αν είναι το νέο έτος να έχουμε Σλούκα ας πούμε με 2.2 ( χωρίς Νικ ) και σύνολο 8.5 τότε ούτε αυτός μας κάνει ! Δεν μπορείς με 11 παίκτες που κάνουν από 300~700χιλ (υπεραξία Έλληνα) να έχεις στόχους.

ο καλαθης δεν ειχε προταση απο ομαδα με τοσα λεφτα γιατι αν ειχε η θα την χρησιμοποιουσε για να ανεβασει και αλλο το κασε του η θα πηγαινε εκει,εγω πιστευω οτι ουτε απτο nba ειχε κατι σοβαρο,αν ειναι να κανει το γυρολογο σε ολη την αμερικη για ψιλουλα τι να παει να κανει
για τους αλλους που εγραψες και εγω πιστευω οτι εχουν μια χαρα πασα,αμυντικα υστερουν μπρος τον καλαθη αλλα εχουν πολλα αλλα υπερ και φυσικα ειναι του καλαθη στο γενικο συνολο,αυτο μας ελειπε να μην ειχε και υποφερτη αμυνα ο καλαθης ,αν ηταν ετσι πηγαινα και εγω να κανω τον παιχτη
ο καλαθης δεν κανει για ηγετης ουτε σε ομαδα αστεριων του nba,βασικα και εκει ειναι για δευτερος ασσος ουτε καν για πρωτος μπορει να σταθει
ο παππας εκανε αποσβεση του συμβολαιου του με τον ολυμπιακο πριν λιγα παιχνιδα,του χρονου παλι
για παπατζων δεν σχολιαζω καν
απορω που ο προεδρος αν και σφικτος στα οικονομικα και επιχειρηματιας χρονια ανεχεται να μοιραζει ετσι λεφτα σε οποιον εχει ελληνικο διαβατηριο η ειναι παναθηναικαρας,δηλαδη δεν βλεπει οτι ειναι κοροιδια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.