Δεν θα εστιάσω στους Αεκτζήδες. Στο παρελθόν και οπαδοι άλλων ομάδων εχουν κάνει τα ίδια.
Δεν δέχομαι τους εμετικούς παράγοντες των ομάδων που και πάλι έριξαν τις ευθύνες στην αστυνομία. Ας μην έκαναν επεισόδια οι γνωστοί άγνωστοι χούλιγκαν.
Ας μην τους άφηναν να μπουν στο γήπεδο.

Θα έπρεπε το παιδι να χάσει το μάτι του (ευτυχως δεν συνέβη) για να ευαισθητοποιηθούν τα γερόντια του μπάσκετ? Πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα για να συμβει κάτι?
Αλλα τι λεω ο ανόητος... Στο ποδόσφαιρο δεν έχουν τυφλωθεί οπαδοί απο τις φωτοβολίδες? Δεν έχουν χάσει την ζωή τους? Έγινε ποτε τίποτα?

Παρακαλώ την Fiba Europe να τιμωρήσει όλες τις ομάδες με διετή αποκλεισμό απο τις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Όπως ακριβώς έκανε και η αντίστοιχη ομοσπονδία του βολευ στον Ηρακλή.
Παρακαλώ την Fiba να προβεί άμεσα στον αποκλεισμό της ΑΕΚ και γιατι όχι και στους Ολυμπιακό Παναθηναικό αν προβούν οι οπαδοί τους στα ίδια έκτροπα.

Μόνο τοτε ισως αλλάξει κάτι. Γιατι για να αλλάξει κάτι πρέπει να βάλουν μυαλό τα γερόντια του ΕΣΑΚΕ και το κράτος. Και ας μην μπορεί το κράτος να επέμβει στα διοικητικά των πρωταθλημάτων ελέου του ηλίθιου νόμου που υπάρχει και ειναι και Ευρωπαικός.

Ας βγεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού ως άλλη ΘΑΤΣΕΡ και ας απαγορέψει απο τις ομάδες μας την συμμετοχή τους στα Ευρωπαικα πρωταθλήματα.
Ας γίνει κατι τελος πάντον. Ένα μικρό παιδι σήμερα θα έχανε το μάτι του.
Έχει καταντήσει αηδία αυτο το πράγμα με τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα.

Πάω στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μυρίζω χασισι. (ποσοι Παναθηναικοι που έχουν παει στο ΟΑΚΑ δεν το έχουν μυρίσει εκει στους οργανωμένους?)
Πάω στο ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο και βλέπω τους ίδιους παλι εκει κάτω απο το matrix να καπνίζουν το χασισάκι τους και να δημιουργούν επεισόδια.

Στο Καραισκάκι έχω τις ίδιες περιγραφές απο φίλους Ολυμπιακούς.

Στον τελικό κυπέλου πάλι δίνουν εισιτήρια στις ομάδες για να φέρουν τελικά τους οργανωμένους. Και ας έχει 70 ευρω το εισιτήριο. Ε και? Θα το πληρώσουν !!!

Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα αντίστοιχα πόστα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα (Υφυπουργοί αθλητισμού, παράγοντες, προεδροι ομάδων, ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ,) που το μόνο που κάνουν είναι να προάγουν την βία μπροστά στα μάτια μας.

Και όλοι αυτοί στο τέλος αντι να βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη να ζητάνε ευθύνες απο τους αστυνομιούς που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στα γήπεδα και να απασχολούνται με αυτά.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΗΔΙΑ κατάντησε το θέμα.

Ας πάρει θέση η Fiba. Ας στείλει τον Βασιλακόπουλο σπίτι του και ας μας αποβάλουν απο τις Ευρωπαικές διοργανώσεις. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ !!!

Και όσο για τις συλλήψεις που όλοι φωνάζουμε έχετε σκεφτεί αν τους αφήνουν να τις κάνουν? Υπήρξε ποτέ διοικητής που να έδωσε εντολή για συλλήψεις σε γήπεδο μέσα?
Όλα μπουρδέλ@ είναι σε αυτόν τον τόπο. ΜΑ ΟΛΑ !!!
Μην γινόμαστε όμως γελοίοι και να επιρίπτουμε εκει τις ευθύνες. Αλλού είναι οι βαριές ευθύνες !!!