Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλύτερος Έλληνας center όλων των εποχών
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
benchwarmer
Οι επιλογές είναι αλφαβητικά για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Γενικά ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξω σε μια δεκάδα (και σε αυτό και στα υπόλοιπα αντίστοιχα θέματα), ίσως έχω παραλείψει (ή απλά έχω διαφορετική άποψη) για κάποιους που θα ήταν στις δεκάδες άλλων χρηστών, αλλά προσπάθησα όσο γινόταν να καλύψω όλες τις εποχές, έστω και ενδεικτικά. Ούτως ή άλλως η κυρίως συζήτηση είναι για τον καλύτερο, οπότε από τους πραγματικά κορυφαίους δεν νομίζω να έχω παραλείψει κάποιον smile.gif

Ψηφίστε και σχολιάστε ελεύθερα tongue.gif
sacarame
Νομίζω ότι υπάρχει ποικιλία, αλλά πραγματικά μου φαίνεται ότι εδώ φαίνεται ότι σαν ελληνικό μπάσκετ υστερούμε στη θέση του σέντερ. Και μόνο από την (ορθή) ύπαρξη τόσων παικτών του σήμερα στο πολλ. Και αυτοί πάλι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και κάτι το εξωπραγματικό...


Φασούλας νομίζω ότι τη δικαιούται την ψήφο...
vonzuchter
χαχαχαχαχα καλα αφου εβαλες τον Τσακαλιδη και τον Σοφο δεν εβαζες και τον Χρηστο Τσεκο? biggrin.gif
φασουλας μετα το χαος δεν εχουμε βγαλει μεγαλους σεντερ. Ο Ρεντζιας για καποιο λογο εμεινε στασιμος , ο Σοφο κοντός σε αλλες εποχες θα επαιζε PF, και o Λαζαρος μολις πηγε στη Ρωσσια και πηρε τα φραγκα και εξασφαλιστηκε οικονομικα παρατησε το μπασκετ ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα γιατι δεν εξελιχθηκε. Ο Μπουρουσαρος μονο κραταει τη σημαια ψηλα για μενα μεγαλος παικτης αλλα τα χρονια στον ολυμπιακο και οι αποτυχιες (ειδικα στο Βερολινο) νομιζω του εκαναν μεγαλη ζημια στη ψυχολογια του συν το σκανδαλο μετα και την αποχωρηση του.
thrylos7
Φασούλα κι από μένα, αν και η αλήθεια είναι πως μ' έτρωγε το χέρι μου για τον Δημήτρη "θα σε χρειαστώ βρε" Κοκολάκη.

Εκτός από καλύτερος Έλληνας center, θα μπορούσαμε με τους ίδιους (οκ τους μισούς) να ψηφίζαμε και τους πιο ...αδικημένους από τους εαυτούς τους Έλληνες παίκτες.
duncan21
Λάζος ρε!Έχει προσφέρει πολύ περισσότερα στο ελληνικό μπάσκετ απ' όσα του αναγνωρίζουν οι περισσότεροι.Aν έπαιζε στα 90's θα έκανε πλάκα στους πάντες.
benchwarmer
Μετά την επιτυχία του ξεθάματους του αντίστοιχου τόπικ με τα 4άρια, μπορείτε να έρθετε κι εδώ να ψηφίσετε Γιάννη Μπουρούση μετά την περσινή χρονιά όσοι θέλετε cool.gif Ή μετά την φετινή tongue.gif
MaJesty23
Φασούλας από μένα...μιλάμε για πραγματικό σκιάχτρο ...Rebound ,τάπες σύννεφο.Λεπτο μεν σκαρί αλλά πολύ γρήγορος...Επιθετικά κομματάκι άτεχνος ,αλλά σκόραρε συμπαθητικά.

Έκανε μεγάλη καριέρα σε Παοκ,Ολυμπιακό,Εθνική.Με εθνική υπήρξε σημείο αναφοράς για πάνω από 10-12 χρόνια.Με Παοκ πήρε κυππελλουχων(χάρισε και 1 tongue.gif ) με Ολυμπιακο Ευρωλίγκα και με εθνική χρύσο 87 και σταθερες παρουσιίες σε 4άδες σε όλες τις διοργανώσεις.
Αυθεντικός τύπος που έχασε εν μέρει την αυθεντικότητα του με την ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα.Ηταν βαθιά πολιτικοποιημένος από μικρός αλλα δεν έπρεπε να κομματικοποιηθεί.

2ο θα έβαζα τον Μπουρούση.Και όχι τον Λάζο.Ο Λάζος ,δεν νομίζω ότι πολυγούσταρε μπάσκετ.Μεγάλη καριέρα αλλά μετά τα 28-29 άραξε,σταμάτησε σε μικρή ηλικία.
Dwyane ''the flash'' Wade
Φασούλα είχα ψηφίσει και τότε και αυτό δεν το αλλάζω εννοείται. Πολύ μεγαλύτερη καριέρα από αυτή του Μπουρούση και σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο. Δεύτερο βάζω τον Λάζο αλλά είναι καθαρά στη δική μου κρίση. Τον Μπουρούση δεν γουστάρω ούτε να τον βλέπω από τη πρώτη στιγμή σε αντίθεση με τον Λάζο που και μου άρεσε και μια χαρά καριέρα έκανε (όση έκανε). Και μεγάλη αδυναμία μου επίσης ο Ρεντζιάς. όσοι τον έχουν δει θα θυμούνται πόσο εξωπραγματικός ήταν στα 19 του.
Αισθησιακός
Θα μπορουσε να ειναι ο Λαζος, αλλα χωρις αμφιβολια Παναγιωτης Φασουλας
Conan1982
Η όποια διαφωνία νομίζω ανεξαρτήτως συμπάθειας και αντιπάθειας να είναι μεταξύ Φασούλα-Μπορούση.
Ο Λάζος ποτέ δεν είχε ούτε διάρκεια ούτε και τα νούμερα του Μπουρούση.
Σε συλλογικούς τίτλους υπερέχει ο Φασούλας αλλά ο Μπορούσης έχει αρκετές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο (2 φορές καλύτερη πεντάδα στην Ευρωλίγκα, Καλύτερος παίκτης στην ACB κλπ) ενώ πάνω του στηρίχτηκε η Μπασκονία για να κάνει την περσινή της πορεία.
Μια που ο Φασούλας έχει σίγουρη την νίκη στην ψηφοφορία ψηφίζω Μπουρούση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.