Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιος θα είναι ο τρίτος,οέο;;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
Air Kef
Μετά την ήττα του Άρη από την Ντιναμό Μόσχας στον τελικό του ULEB Cup,το πιο πιθανό είναι η τρίτη ελληνική ομάδα να βγει μέσω της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ποια πιστεύεται πως θα ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις της διοργάνωσης τόσο αγωνιστηκά,όσο και οργανωτικά και σε προσέλευση κόσμου;
Air Kef
Η δική μου άποψη είναι ο Άρης γιατί πληρεί τις προυποθέσεις περισσότερο από όλους τους άλλους.

Και 5000 χιλιάδες θα είναι στο γήπεδο και ομάδα έχει και ιστορία και το μάρκετινγκ του δείχνει να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.
dizzy_fingers
Εσύ εξηγείς τώρα γιατί θα βγει στην Ευρωλίγκα ο Άρης, όχι γιατί θα τερματίσει στην τρίτη θέση biggrin.gif.

Δεν ξέρω ποιός άλλος εκτός από το Μαρούσι, να μπορεί να τελειώσει τρίτος.. 39.gif

ΕDIT: AAAAAAAAA! Tώρα είδα τον τίτλο! Νόμιζα ότι εννοούσε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος blush.gif. Αλλάζω την ψήφο μου και τη ρίχνω στον Άρη.
thrylos7
QUOTE
Μετά την ήττα του Άρη από την Ντιναμό Μόσχας στον τελικό του ULEB Cup,το πιο πιθανό είναι η τρίτη ελληνική ομάδα να βγει μέσω της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Ποια πιστεύεται πως θα ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις της διοργάνωσης τόσο αγωνιστηκά,όσο και οργανωτικά και σε προσέλευση κόσμου;

Αντίφαση δεν είναι αυτό;

Γιατί έτσι υπάρχουν 2 ερωτήματα:
- Ποιος θα τερματίσει 3ος;
- Ποιος θα είναι ο 3ος στην Ευρωλίγκα;

Με βάση την πρώτη παράγραφό σου για να ισχύσει το 2ο πρέπει να ισχύει το πρώτο ερώτημα, ενώ με τη δεύτερη ισχύει το δεύτερο... Έτσι είναι αν δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι... Πάντως λένε πως η 3η ομάδα ή καλύτερα αυτή που θα τερματίσει πάνω από όλες τις άλλες που δεν έχουν συμβόλαιο θα βγει Ευρωλίγκα, δηλαδή καθαρά αγωνιστικά κριτήρια...

Εγώ σκέφτομαι και το άλλο... Δίνουν το 2ο τριετές στον Άρη και ο Ολυμπιακός παίρνει το μονοετές μιας και είναι πολύ πιθανό να περάσει(και να περνά) τους υπόλοιπους.
dizzy_fingers
Αυτό που παρέθεσες σε άλλο τόπικ θρύλε, με τις 4 ομάδες της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα, λες να ισχύει? 39.gif
thrylos7
QUOTE
Για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει τέσσερις εκπροσώπους στην Ευρωλίγκα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μίλησε χθες ο εκτελεστικός διευθυντής της ULEB Τζορντί Μπερτομέου στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Σαρλερουά. «Αν ο Αρης κερδίσει το ULEB Cup και δεν είναι μία από τις τρεις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα, η Ελλάδα θα έχει τέσσερις εκπροσώπους. Σε αυτή την περίπτωση θα ανοίξει μια θέση για την φιναλίστ που είναι η Ντιναμό Μόσχας», τόνισε.

Θα ίσχυε αν κατακτούσε χθες ο Άρης το κύπελλο. Ωστόσο με παραξενεύει η τελευταία πρόταση.. Δε βγάζω νόημα.

Μήπως εννοούσε πως αν ο Άρης κατακτούσε το κύπελλο και ήταν 3ος στο πρωτάθλημα θα έμπαινε μέσω πρωταθλήματος και τη θέση απ' το ULEB cup θα την έπαιρνε η Δυναμό; Αν είναι έτσι(που δεν πιστέυω) να ελπίζουμε να κατακτήσει το ρωσικό πρωτάθλημα η Δυναμό.
Alexmei
παδιά έχω ψιλομπερδευρτεί..... Αν το έπερνε ο Άρης το Uleb και εν έβγαινε στην 3η θέση, θα είχαμε 4 ομάδες (ελληνικές) στην Euroleague; Τώρα που δν το πήρε το Uleb, αν βγει τρίτος θα πάει Euroleague;; Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το Μαρούσι που κόπηκε από τον Κατσικάρη;
Venceremos
O Μπερτομέου χτες που ρωτηθηκε απαντησε πολυ διπωματικα λέγοντας "[/I]Και οι δύο ομάδες έχουν μια θέση στην Ευρολίγκα αλλά οι αποφάσεις είναι αποφάσεις και μόνο αυτη που θα κατακτήσει το ουλεμπ θα πάει απ'ευθείας, η άλλη πρεπει μεσα απο το πρωτάθλημά της"

Ευρολιγκα μόνο η τριτη θέση δίνει οπως και να έχει η ψηφοφορία ρωταει ποιον θέλετε όχι ποιος πιστευετε θα βγει τριτος
hellenic
O Aris tha eitan oreo na ginei 3 giati kanei megali prospathia!To Marousi kanei foberi doulia omos den exei filathloys+gipedo! H AEK exei istoria omos den ftiaxnei omada! O Panellinios fetos exei kali omada omos den blepo na exei diarkia megali!Olympia den einai etimi akoma omos an sinexisei kai ginei mia omada apo Larisa na anebei bima bima!
axilleas
logiko einai na thelei o kathenas i omada tou na vgei oso pio psila ginetai kai na paiksei stin euroleague. pisteyw kai egw pws to marousi exei tis perissoteres pithanotites na vgei sti 3 thesi kai meta akolouthoun aris kai paok. twra sta play off ola mporoun na ginoun kai min exete sigouro 100% oti sto teliko tha einai pao kai olympiakos.
Vas
Ama vgei 3o to Marousi, pou tha pezei? OAKA h galatsi?

An kai marousioths isos tha itan kalitero na vgei o Aris euroliga...

Apo tin allh omos exo tin ediposh oti to basket stin ellada "epese teliws" otan dialithikan oi evropaikes diorganvseis kai den eixan adikrisma oi theseis pou pernoun oi omades sto elliniko protathlima (vlepe persi pou eirthe 8os o olibiakos...)

an kathoristh apo thn arxh ths xronias pies theseis tha pezoun euroliga , ulebcup klp pistevo tha ekane poli kalo sto protathlima.

Pados ama paei to marousi , ton exo ikano ton Vovo na ftiaxnei gipedo 5000 thesevn se 1 kalokairi....
hellenic
QUOTE(Vas @ Apr 15 2006, 12:18 AM)
Ama vgei 3o to Marousi, pou tha pezei?  OAKA h galatsi?

Pados ama paei to marousi , ton exo ikano ton Vovo na ftiaxnei gipedo 5000 thesevn se 1 kalokairi....
*


Kserei kai pos xtizontai... biggrin.gif
Pantis symfono me afto poy les!sigoura tha eitan kalutera na pigainan me basi tis thesei toys i omades stin europi!
Alexmei
παιδιά εγώ νομίζω πως το Μαρούσι δεν είναι ακόμα ομάδα για Ευρωλίγκα. Θέλει καιρό ακόμα για να πάει......Καλύτερα ο Άρης.
nikoleta21
QUOTE(Alexmei @ Apr 16 2006, 06:05 AM)
παιδιά εγώ νομίζω πως το Μαρούσι δεν είναι ακόμα ομάδα για Ευρωλίγκα. Θέλει καιρό ακόμα για να πάει......Καλύτερα ο Άρης.
*

συμφωνω+++++++ bball.gif
Warrior
QUOTE(hellenic @ Apr 15 2006, 09:17 PM)
Pantis symfono me afto poy les!sigoura tha eitan kalutera na pigainan me basi tis thesei toys i omades stin europi!
*


Φετος,με τον εναν ή τον αλλο τροπο,αυτο θα γινει τελικα...

Παναθηναικος και Ολυμπιακος,που λογικα θα ειναι οι δυο πρωτοι,θα πανε
με τα συμβολαια...και απο κει και περα θα παει η 3η ομαδα απο το πρωταθλημα.

Αν βγει το Μαρουσι...θα παει το Μαρουσι.Εκτος και αν δεν θελησει το ιδιο.
Νομιζω πια το ξεκαθαρισε ο Μπερτομεου..

Το Μαρουσι...ειναι ομαδα(αγωνιστικα) για Ευρωλιγκα...περισσοτερο απο οτι ο Αρης.Ετσι
δειχνουν τα αποτελεσματα ως τωρα τουλαχιστον.Δεν ξερω τι θα γινει στα πλευ-οφ..
Papaloukas 4 ever
Παίδες, νομίζω ότι το ζητούμενο για τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι κατ' αρχήν η ευρωπαϊκή καταξίωση της κάθε ομάδας (ο Άρης την έχει ήδη, φαντάζομαι ότι συμφωνείτε όλοι) και δεύτερον το παραδάκι. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι:
α) θέλουμε όλοι να συμμετέχουν ομάδες φερέγγυες (άρα ο ΠΑΟΚ δεν παίζει) και με ελπίδα να κάνουν κάτι,
β) το Μαρούσι έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Βωβός δεν προτίθεται να ρίξει χρήμα για να φέρει παίκτες, μιας και από φιλάθλους πολλούς γρι (αλλιώς δεν θα έπαιζε στο FIBA),
γ) ο Πανελλήνιος θέλει δύο χρόνια τουλάχιστον σε εμπειρία, καθώς ο Κυριακού χρήμα θα έριχνε, για φιλάθλους είναι μάλλον αμφίβολος,
ΠΙΣΤΕΥΩ ότι η καλύτερη λύση για τρίτη συμμετοχή είναι ο Άρης, αλλά
1) ίσως λόγω και μόνο λόγω φιλάθλων και προϊστορίας
2) και σίγουρα με την προοπτική να δυναμώσει πολύ περισσότερο η ομάδα του αλλά και για να υπάρχει και μία ομάδα από Θεσσαλονίκη.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, το καλύτερο είναι όποια ομάδα και να βγει τρίτη, να συννενοηθεί με τον Άρη στο θέμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ποσοστό επί των εισητηρίων του αλλά και άλλα θέματα που θα σκεφτεί ο Βωβός και ο Κυριακού) και να δώσουν τη συμμετοχή στον Άρη. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για μονοετές συμβόλαιο και για το καλό της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, το σωστό της όλης άποψης θα μπορέσει να αξιολογηθεί με την πάροδο του επόμενου έτους, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό, και οι όποιες διορθώσεις θα έχουν κάποια, σωστή νομίζω, βάση.
Air Kef
Με συγχωρήτε που σας μπέρδεψα,εννοώ ποιος θέλουμε να είναι η τρίτη όμάδα στην Ευρωλίγκα.Σκοπός μου είναι να συζητήσουμε για τον αν θα πρέπει η τρίτη ομάδα της κατάτα ξης να βγει απ'ευθείας στην Ευρωλίγκα ή αν θα έπρεπε τα κριτήρια να είναι άλλα ώστε να έχουμε την καλύτερξ δυνατή εκπρπσώπιση του πρωταθλήματός μας.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Air Kef @ Apr 19 2006, 08:48 PM)
Σκοπός μου είναι να συζητήσουμε για τον αν θα πρέπει η τρίτη ομάδα της κατάταξης να βγει απ' ευθείας στην Ευρωλίγκα ή αν θα έπρεπε τα κριτήρια να είναι άλλο ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπιση του πρωταθλήματός μας.
*


Αν τα κριτήρια ήταν άλλα (ναι, αλλά ποιαwink.gif θα υπήρχε πολλή μουρμούρα. Για το αν θα έπρεπε να βγαίνει η τρίτη ομάδα τςη κατάταξης συμφωνώ, αλλά τίθενται πολλά ζητήματα με βασικότερο αν θα ανταποκρινόταν και στα κριτήρια της Ευρωλίγκα (+ όσα είπα παραπάνω).
Alexmei
παιδιά δεν βλέπω Άρη.....
hagi
Όχι επειδή είμαι Αρειανός αλλά δε νομίζω ότι αξίζει άλλη ομάδα να βγει Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια που πληρή η ομάδα.
Φυσικά δεν ξέρουμε αν θα βγει αλλά το ψιλοφοβάμαι ότι μπορεί και να μη βγει.Φυσικά θα εξαρτηθεί και από την τελική κατάταξη..
pan_kyp
1)Sumfwnw apolutws me oti eipate parapanw alla an einai na leme oti prepei a Arhs na ekroswpisei thn xwra san trith omada as mhn leme einai mono kosmou kai istorias. Toso h AEK oso kai o PAOK exoun kanei kales poreies sthn Eurwph, isws oxi oso o Arhs alla..

2)Kalo tha htan na mhn einai mono omades ths athinas
3)an einai gia to kalo tou ellhnikou mpasket tote isws na htan kalo na paei o panellhnios afou h omada kai xrhmata mporei na vrei kai einai eukairia na anaptuxthei allh mia mirkh omada sthn ellada (allwste ghpeda uparxoun mpolika an xreiazetai megalutero). Pou tha paei, giati na mhn mazepsei kai kosmo, euroligka tha paizei oxi gamma ethnikh. An dhl. katevei h CSKA den tha pame na thn doume?

Den ta vlepw omala ta pragmata sto telos ths sezon, sthn Ellada vriskomaste kai den vlepw oute Bwbo oute Kuriakou na lene oxi se xrhmata pou tha epernan oi omades tous apo eurwph.. einai businessmen

Peace - D-
Vas
Gia mia stigmh re pedia!

An isxioun auta pou lete, tote na to katargisoume to protathlima!! Epidh o Aris exei megaliterh istoria apo to Marousi prepei na pexei autos evroliga?

E tote na pezoun mono oi 3 omades tou P.O.K. kai oi 3 tis thesalonikhs... Oi "mikres" omades pote na min sikosoun kefali!!

Auth einai h magia toy pexnidioy! O adinatos na kerdizei ton isxirotero kai meta autos na epivravevete me mia thesi stin evroph!

Pistepsteme (epidh eimai marousioths) to Marousi itan atixo pou epese na anevei se mia periodo pou to basket stin ellada itan pio kato kai apo to voley!
Tora pou xanaanevenei to basket tha erthei kai pio poli kosmos sto Marousi... Idh exoun arxisei kai erxode pedakia pou ipostirizoun marousi... (kati san to peristeri). Se ligo tha apoktisei kai auto tous dikous tou filathlous....

An loipon, den epivravepsoume auth thn omada, auto ton proedro, pou prosferoun sto elliniko basket tosa polla tote ti kanoume??
Alexmei
QUOTE
Όχι επειδή είμαι Αρειανός αλλά δε νομίζω ότι αξίζει άλλη ομάδα να βγει Ευρωλίγκα.


και εγώ αυτό λέω αλλά είναι στην 5η θέση.....(παλι μ@@ακίες λέω; )
nikoleta21
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ 24.gif 24.gif 24.gif
Alexmei
QUOTE(nikoleta21 @ Apr 21 2006, 01:44 AM)
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ 24.gif  24.gif  24.gif
*



ε αμα δεν μιλήσεις εσύ δεν μπορείς! 68.gif ( tongue.gif ). Να σου πο νικολετούλα 21 ή nicol ( biggrin.gif ) το παραπάνω ποστ μου είναι μία εξέφραση ερώτησης με φιλικό τρόπο, οπότε ρωτάω με βρίσιά (που την έχω τροποποιήσει με τα "@") και αυτό είναι προσωπικό μου θέμα για το αν λέω μ@λ@κίες η όχι.

Α!!, όταν όμως σου έγραψα ότι λες ανούσια ποστ και άχετα με το φόρουμ, ΝΑ αμέσως σου έτσουξε και ήθελες να μου το παίξεις και νευριασμένη και απείλησεις ότι θα με "στολίσεις" με βρισιές.
Air Kef
Προσωπικά πιστεύω πως τα κριτήρια θα πρέπει να είναι η ιστορία,τα χρήματα,ο κόσμος και το γήπεδο.Το Μαρούσι σε τι υπερτερεί από όλα αυτά εις βάρος του Άρη;

Που θα παίζει;;Ποιος πηγαίνει να το βλέπει που φέτος έβλεπες τα ματς του και 100 άτομα στην εξέδρα;

Αγωνιστηκά;;Που έφτασε φέτος ο Άρης στην Ευρώπη και που το Μαρούσι;Αν ο Άρης είχε αποκλειστεί από τον Πανιώνιο π.χ. στους 16, θα ήταν τώρα άνετα τέταρτος και θα χτύπαγε την τρίτη θέση.

peace.gif
Air Kef
Ένα ενδιαφέρον άρθρο του contra.gr πάνω στο θέμα αυτό.

QUOTE
Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος, Τάσος Μαγουλάς
--------------------------------------------------------------------------------
Δύο είναι τα ζητούμενα ενόψει των play off της Α1. Κατά πόσο έχει πιθανότητες ο Ολυμπιακός να πάρει μία σειρά ακόμα και πέντε αγώνων με τον Παναθηναϊκό και ποιος θα είναι ο τρίτος. Για όλο τον κόσμο του μπάσκετ σ' αυτό το θέμα δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Ο Άρης, αφού παρουσιάσει και κάποια οικονομικά εχέγγυα, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που αξίζει την τρίτη θέση της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα.

Φευ η βαθμολογική του θέση τον υποχρεώνει να ξεκινήσει με μειονέκτημα έδρας ελπίζοντας ότι ακόμα και αν στην χειρότερη τερματίσουν μπροστά του το Μαρούσι ή ο Πανελλήνιος να παραιτηθούν του δικαιώματος. Υπενθυμίζουμε, εδώ, ότι δεν ισχύει η βαθμολογία των ομάδων στα κύπελλα της διοργανώτριας, αλλά η θέση στο πρωτάθλημα. Υπό το σκεπτικό ότι οι "αιώνιοι" έχουν τα εγγυημένα συμβόλαια όποια θέση κι αν κατακτήσουν, μένει ο τρίτο που προκύπτει από το πρωτάθλημα.

Το contra.gr μίλησε με τον Ντέιβιντ Στεργάκο, τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, και τον Χάρη Πανόπουλο, γενικό διευθυντή του Πανελληνίου. Αμφότεροι ήταν τρομερά ειλικρινείς αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για ύστερες σκέψεις. Από την μία, το Μαρούσι αν και προσκολλημένο στο άρμα της FIBA, θέλει να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση. Από την άλλη, ο Πανελλήνιος οφείλει και είναι προσεκτικός στα ευρωπαϊκά του όνειρα.

Μία γνώμη. Οι δύο αυτοί σπουδαίοι σύλλογοι θα πρέπει να βάλουν στην ζυγαριά το συμφέρον των ιδίων και του ελληνικού μπάσκετ. Το συμφέρον του αθλήματος συμβαδίζει μ' αυτό του Αμαρουσίου και του Πανελληνίου και λέει ότι δεν μπορούν αυτά τα δύο ισχυρά οικονομικά σωματεία να βγάλουν πέρα σε μια τέτοια διοργάνωση. Η χώρα μας δεν απέχει πολύ από το να χάσει και την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα, κάποτε έχασε την τέταρτη εξαιτίας του Ηρακλή που δεν αγωνίστηκε, αν εμφανιστούν ομάδες όπως η φετινή ΑΕΚ για παράδειγμα.

Το Μαρούσι και ο Πανελλήνιος δεν θα κριθούν από το αν θα δώσουν το παρόν του χρόνου στην Ευρωλίγκα αλλά από το πραγματικό τους όραμα για το μπάσκετ. Ο Πανελλήνιος θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά και ίσως το ίδιο να πρέπει να κάνει και το Μαρούσι. Δύσκολοι καιροί, δύσκολες αποφάσεις.

Ντέιβιντ Στεργάκος

"Βεβαίως και το Μαρούσι θα ήθελε να πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα. Μπορώ να σας πώς ότι ήδη έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Έχουν σχέση πάντως και με το γήπεδο και με το μπάτζετ. Το Μαρούσι πάντα θέλει να παίζει στο πιο υψηλό επίπεδο και η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι η ομάδα μας θα έπρεπε ήδη να έχει παίξει στην Ευρωλίγκα δύο χρόνια πριν".

Επιδίωξή μας είναι το αγωνιστικό κριτήριο γι' αυτό και η τρίτη θέση είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι τώρα που τελειώνουν τα εγγυημένα συμβόλαια είναι ευκαιρία για το Μαρούσι. Η  ομάδα μας έχει στόχο πάντα το ποιοτικό μπάσκετ. Αν πάντως δεν τα καταφέρουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα θα προτιμήσουμε το Fiba Europe Cup και όχι το Uleb Cup. Θεωρούμε τη διοργάνωση της FIBA είναι καλύτερη, αν και πολλοί δεν συμφωνούν μαζί μας. Φυσικά αν παίξουμε στην Ευρωλίγκα θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε 1-2 καλύτερους παίκτες αλλά παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία στα δικά μας παιδιά να αγωνιστούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο".   

Χάρης Πανόπουλος

"Ευχόμαστε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να δούμε τον Πανελλήνιο στο κορυφαίο επίπεδο. Ο πρόεδρος μας, ο κ. Κυριακού, θέλει να είναι πρώτος σε όλες τις δραστηριότητές του. Έτσι και στο μπάσκετ. Η ομάδα έχει τα οικονομικά εχέγγυα για να τα καταφέρει. Είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως εδώ να σημειώσω ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να χτίσουμε σιγά-σιγά μία καλή ομάδα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους πάντα, αυτή είναι η φιλοσοφία του προέδρου και του προπονητή μας".
dizzy_fingers
QUOTE
Προσωπικά πιστεύω πως τα κριτήρια θα πρέπει να είναι η ιστορία,τα χρήματα,ο κόσμος και το γήπεδο.


QUOTE
Το Μαρούσι σε τι υπερτερεί από όλα αυτά εις βάρος του Άρη;


Επίτηδες άφησες την αγωνιστική εικόνα της ομάδας έξω από τη λίστα? tongue.gif

Δε διαφωνώ πάντως, ίσως θα τα έβαζα με την εξής σειρά σημαντικότητας: χρήματα, αγωνιστική εικόνα, κόσμος, γήπεδο, ιστορία....χμ...την ιστορία μάλλον, ξέγραψέ την αν αναφέρεσαι στην Uleb 39.gif.

Το Μαρούσι υπερτερεί στα δύο πρώτα, ενώ από τα άλλα, σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί μόνο στο γήπεδο.
Vas
File Air-Kef


Me to skeptiko sou tote, tha eprepe na pezoun mono 5 omades sthn evroliga (PAO-OSFP-AEK-PAOK-ARIS). Oloi oi alloi aplos kobarsoi....

Proto Kritirio gia mena einai h omada! Pezei kala? Tote axizei na pezei evroliga... (an den isxisei auto xanete kathe nohma to "ef agonizeste")

Katalaveno tous arianous pou theloun na pexoun evroliga alla ama den exoun omada tote giati na pezoun?? Otan ta teleftea 3 xronia to Marousi erxete sinexia 2o h 3o kai o Aris volodernei metaxi 5hs theshs kai 6hs??

Signomi pou to lew alla to Marousi (ta teleftea 3 xronia) exei kaliterh omada apo ton Ari.... As tou dosoume mia eukairia (pou thn axizei pistevo) na pexei evroliga kai meta milame an itan sosto h oxi....
Achilleas13
Σίγουρα πρέπει από όλες αυτές τις ομάδες να πάει ο Άρης γιατί είναι η πιο έτοιμη ομάδα από ολες
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Vas @ Apr 21 2006, 02:38 AM)
Gia mia stigmh re pedia!

An isxioun auta pou lete, tote na to katargisoume to protathlima!! Epidh o Aris exei megaliterh istoria apo to Marousi prepei na pexei autos evroliga?

E tote na pezoun mono oi 3 omades tou P.O.K. kai oi 3 tis thesalonikhs...  Oi "mikres" omades pote na min sikosoun kefali!!

Auth einai h magia toy pexnidioy! O adinatos na kerdizei ton isxirotero kai meta autos na epivravevete me mia thesi stin evroph!

Pistepsteme (epidh eimai marousioths) to Marousi itan atixo pou epese na anevei se mia periodo pou to basket stin ellada itan  pio kato  kai apo to voley!
Tora pou xanaanevenei to basket tha erthei kai pio poli kosmos sto Marousi... Idh exoun arxisei kai erxode pedakia pou ipostirizoun marousi... (kati san to peristeri). Se ligo tha apoktisei kai auto tous dikous tou filathlous....

An loipon, den epivravepsoume auth thn omada, auto ton proedro, pou prosferoun sto elliniko basket tosa polla tote ti kanoume??
*


Αν είναι ΟΛΑ έτσι όπως τα γράφεις, μαζί σου και εγώ. Βέβαια θα προτιμούσα όλα αυτά να φίνονταν από φέτος που η ομάδα σου (Μαρούσι) πηγαίνει μία χαρά. Σκέψου ότι ακόμα και στον τελικό του κυπέλλου πήγαν μόνο 1.000 άτομα. Άρα.....
Μακάρι σου γράφω ξανά.
Papaloukas 4 ever
Και επίσης παιδιά σκεφτείτε ότι η νίκη στην Ευρωλίγκα δίνει στο νικητή μόνο 7.000 ευρώ και όχι 320.000, όπως στο Champions League στο ποδόσφαιρο, χρήματα που με δύο νίκες (???) μπορούν να βγάλουν τα έξοδα ενός καλού - πολύ καλού παίκτη.
Air Kef
Για όσους δεν κατάλαβαν τι είπα και μου λένε για αγωνιστική ανωτερώτητα του Αμαρουσίου:

Που έφτασε φέτος το Μαρούσι στην Ευρώπη και που ο Άρης;;
Που θα ήταν τώρα ο Άρης,στην Α1, εάν είχε αποκλειστεί από τον Πανιώνιο στην Ευρώπη;

Φίλε Vas, δεν είπα ούτε ΠΑΟΚ που μέχρι τον Δεκέμβρη τον είχαμε για Α2,φέτος δεν έπαιζε πουθενά στην Ευρώπη και δεν μαζεύει κόσμο,ούτε ΑΕΚ που έκανε φέτος 3-11,έχει στόχο την εξάδα και κάθε 2 καλοκαίρια πουλάει ότι καλό έχει.


Δεν ξερω αν το ξαναέγραψα,αλλά ακόμα και ετσιθελικά,ο Άρης πρέπει μα βγει στην Ευρωλίγκα του χρόνου.

QUOTE
την ιστορία μάλλον, ξέγραψέ την αν αναφέρεσαι στην Uleb .


Τι εννοείς;;
ashton
Υπενθυμίζω τη βαθμολογία των Ελληνικών ομάδων για την Ευρωλίγκα.

τελευταίο update έγινε με την 24η αγωνιστική της Α1.

http://www.aek.com/basketball/info/05_06/e...eaguepoints.htm
dizzy_fingers
QUOTE(Air_kef)
QUOTE(dizzy_fingers)
την ιστορία μάλλον, ξέγραψέ την αν αναφέρεσαι στην Uleb .


Τι εννοείς;;


Ότι η Uleb δε δείχνει να πολυκαίγεται για την ιστορία των ομάδων.
Αν μία νέα ομάδα υπερτερεί στα οικονομικά, γήπεδο, κόσμο, μάρκετινγκ από μία ιστορική ομάδα, η Uleb θα προτιμήσει την πρώτη.
Warrior
QUOTE(ashton @ Apr 27 2006, 01:34 AM)
Υπενθυμίζω τη βαθμολογία των Ελληνικών ομάδων για την Ευρωλίγκα.

τελευταίο update έγινε με την 24η αγωνιστική της Α1.

http://www.aek.com/basketball/info/05_06/e...eaguepoints.htm
*


Αshton,αν δεν κανω λαθος η βαθμολογια αυτη ειναι για τα συμβολαια.Δεν
εχει να κανει με τη 3η θεση που θα δοθει στην Ελλαδα με βαση την καταταξη
στο Εθνικο πρωταθλημα...


Απο κει και περα...το πιο δικαιο ειναι η 3η ομαδα απο το πρωταθλημα να
βγει στην Ευρωλιγκα.Και αυτο πιστευω οτι ειναι που θα γινει στο τελος.

Το Μαρουσι αν βγει 3ο,δικαιωματικα θα ειναι στην Ευρωλιγκα την επομενη
περιοδο.Τοσα χρονια λεμε οτι τα συμβολαια οδηγησαν στην απαξιωση των
εθνικων πρωταθληματων.Απο φετος,που πηρε συμβολαιο ο Παναθηναικος,
η 3η θεση εκτος συγκλονιστικου απροοπτου δινει θεση στην Ευρωλιγκα με
περιορισμους οπως καταλληλο γηπεδο.

QUOTE(contra.gr)
Μία γνώμη. Οι δύο αυτοί σπουδαίοι σύλλογοι θα πρέπει να βάλουν στην ζυγαριά το συμφέρον των ιδίων και του ελληνικού μπάσκετ. Το συμφέρον του αθλήματος συμβαδίζει μ' αυτό του Αμαρουσίου και του Πανελληνίου και λέει ότι δεν μπορούν αυτά τα δύο ισχυρά οικονομικά σωματεία να βγάλουν πέρα σε μια τέτοια διοργάνωση. Η χώρα μας δεν απέχει πολύ από το να χάσει και την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα, κάποτε έχασε την τέταρτη εξαιτίας του Ηρακλή που δεν αγωνίστηκε, αν εμφανιστούν ομάδες όπως η φετινή ΑΕΚ για παράδειγμα.


Δεν χρειαζεται να φορτωνουμε το βαρος "για το συμφερον του αθληματος",
στην αποφαση που θα παρουν το Μαρουσι ή ο Πανελληνιος.Με αυτη τη λογικη
ας καταργησουμε τελειως το πρωταθλημα.Δεν μπορουμε να βαζουμε ορια
στα ονειρα μιας ομαδας...

Και ποιος εγγυαται οτι ο Αρης δεν θα αποτυχει στην Ευρωλιγκα??Κανεις..
Και κανεις δεν μπορει να προδιαγραψει την πορεια του Αμαρουσιου,που εχει
δειξει ποσο σοβαρη ομαδα,στην Ευρωλιγκα.Τωρα το οτι μαζευει λιγο κοσμο
και θα εχει πιθανοτατα οικονομικη ζημια...ειναι κατι που θα πρεπει να "ζυγιασει"
ο Βωβος και κανενας αλλος.Αν αυτος ειναι διατεθιμενος να υποστει οικονομικη
ζημια,ειναι δικο του θεμα.

Ο Αρης ειχε την ευκαιρια να παρει εισητηριο και απο το Uleb Cup.Την εχασε
ομως και τωρα πρεπει να προσπαθησει απο το πρωταθλημα.
Ο διοικηση του Αρη θα μπορουσε,επισης,να εχει θωρακισει την ομαδα ωστε
να ειναι το ακλονητο φαβορι για την 3η θεση.Δεν το εκανε ομως...

Ο Αρης πρεπει να αποδειξει τωρα στο γηπεδο οτι ειναι καλυτερος απο Μαρουσι
και Πανελληνιο και να βγει με το σπαθι του στην Ευρωλιγκα...

Αν δεν τα καταφερει,καλως δεν θα βγει.
ashton
Η βαθμολογία είναι για τα συμβόλαια.
Όμως θα πρέπει να θυμήσω σε ορισμένους (ιδίως τους Αρειανούς) πως ο Παναθηναϊκός το 2002, προτίμησε να ΜΗΝ πάρει το εγγυημένο συμβόλαιο.
Μπορεί κάλλιστα να το κάνει και φέτος, αφού και τις συμβατικές υποχρεώσεις του εγγυημένου γλυτώνει και εκτός δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουν με βάση τη βαθμολογία.

Γιατί ο Άρης μπορεί ας πούμε να ζητήσει το 3ο συμβόλαιο από το 3ο Μαρούσι για τους χψζ λόγους, όταν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχουν τα 2 γκαραντί συμβόλαια...
Αν όμως ο ΠΑΟ δεν πάρει το γκαραντί, που πάνε για παράδειγμα ΚΑΙ με βάση τη βαθμολογία σε ΟΣΦΠ-Μαρούσι, ο Άρης δε βλέπει Ευρωλίγκα ούτε με σφαίρες...
Warrior
O Παναθηναικος νομιζω,καπου στο Δεκεμβρη,υπεγραψε τριετες συμβολαιο
με την Ευρωλιγκα και ετσι θα συμμετασχει οτι και να γινει στην επομενη χρονια.

Νομιζω επισης οτι για πρωτη φορα εχει εγγυημενο συμβολαιο.Στο παρελθον
συμμετειχε οντας πρωταθλητης. Το 2002,χωρις να ειμαι σιγουρος,ο ΠΑΟ ειχε
αρνηθει το συμβολαιο γιατι ειχαν διαφορες στα τηλεοπτικα δικαιωματα.Ετσι
η Uleb εκανε τα 3ετη σε ΑΕΚ και Ολυμπιακο.Τωρα ομως εχει υπογραψει ηδη
το συμβολαιο,οποτε μας μενει αλλο ενα εγγυημενο,που κατα 99% θα παει
στον Ολυμπιακο για διαφορους λογους.Το πιο πιθανο ειναι να εχει και την
απαιτουμενη βαθμολογια μετα το τελος των πλευ-οφ.

Και μενει αλλη μια θεση απο το πρωταθλημα οποτε..

Εγγυημενο 3ετες συμβολαιο ειναι σχεδον απιθανο να παει στο Μαρουσι,
αφου το βαθμολογικο ειναι μια πλευρα των κριτηριων που απαιτουνται.
qspock
Ελα ρε παιδια τωρα, μη βαζετε στο τραπεζι τα 3ετη, αυτα ειναι δεδομενα. Πλεον υπαρχει και τηλεοπτικη καλυψη στην Ελλαδα, και δεν υπαρχει η FIBA να τραβαει κανεναν εκτος ULEB οπως καποτε.
Η θεση για τους υπολοιπους ειναι μονο μια και μονοετης. Ισως να ηταν δυο, αν δε χαναμε την 4η θεση. Με αυτο το σκεπτικο, πρεπει αυτοι που θα δηλωσουν την τριτη ομαδα να ενεργησουν. Φυσικα και πρεπει να παρουμε υποψη κι αλλους παραγοντες εκτος τους βαθμολογικους. Γιατι αν το Μαρουσι ή ο Πανελληνιος αποφασισει μια ωραια πρωια του χρονου οτι η Ευρωλιγκα ειναι αγγαρεια, θα δηλωσει παραιτηση και μετα δε θα ξαναδουμε 3η θεση, θα παει Ρωσια μερια. Ο κινδυνος ειναι ΟΡΑΤΟΣ. Και μη μου πειτε οτι το Μαρουσι ειναι ετοιμο για ευρωλιγκα... Γιατι φετος επελε να μην παιξει ουτε στο ULEB CUP.

Σε αυτο το τελευταιο θα σταθω λιγακι, μιας και αναφερθηκε παραπανω: Στην ερωτηση που ηταν το Μαρουσι οταν ο Αρης επαιζει τελικο ULEB CUP, η απαντηση ειναι: Αν το Μαρουσι δεν εδινε τη θεση του στο ULEB CUP, ο Αρης δε θα επαιζε φετος ισιως και καθολου στην Ευρωπη. Αυτο βεβαια σημαινει απο τη μια οτι το Μαρουσι ηταν καλυτερο βαθμολογικα, αλλα το βασικοτερο ειναι οτι δηλωσε ανετοιμο για συμμετοχη σε σοβαρες Ευρωπαικες διοργανωσεις. Πως λοιπον θα δηλωσει φετος συμετοχη στην Ευρωλιγκα?
Αυτο ειναι το ερωτημα που πρεπει να απασχολει ολους τους φιλαθλους του μπασκετ. Μιας και τους διοργανωτες που δηλωνουν τον τριτο σιγα μη τους απασχολησει... 68.gif Ειναι προς τιμην του Βωβου που δηλωσε εγαιρως περσυ οτι δε θελει να συμμετασχει. Μακαρι να μη κανει λαθος φετος και πει να ρισκαρει. Γιατι η τριτη θεση στην Ευρωλιγκα δεν ειναι για ρισκα!
Vas
Προς qspock,

Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρος ότι ο Άρης θα πάει καλύτερα από το Μαρούσι Ευρολιγκα?
Το Μαρούσι φέτος είναι χειρότερο από πέρσι για 2 κυρίως λόγους
1. Έφυγε ο Σπανουλης
2. Ο 2ος ξένος είναι για τα πανηγύρια.

Αν η ομάδα πάρει έναν καλό ξένο στην θέση 3 (σκορερ) και έναν καλό ψηλό για θέσεις 4-5 και διατηρώντας το υπάρχον υλικό (να φύγει μόνο ο Χομαν) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνει μια αξιοπρεπή πορεία.
morfi
Μετα τον ολυμπιακο κανενας...
dizzy_fingers
Μορφή, κόψε τα off topic ποστ...ή τα ναρκωτικά. tongue.gif
Αλήθεια, έχεις κουράσει με τα ποστ σου για τον Ολυμπιακό..

Παιδιά, με όλη αυτή τη συζήτηση περί συμμετοχής του Αμαρουσίου, μου ήρθε μία απορία στο μυαλό...
Πείτε ότι το Μαρούσι, ή το οποιοδήποτε Μαρούσι βγει Ευρωλίγκα...και έχει καλή ομάδα, απλά δεν τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις (μικρό γήπεδο, ή έστω δανεισμένο γήπεδο με λίγο κόσμο...ο κόσμος της στην πλειοψηφεία του είναι κάφρος...χάλια μάρκετινγκ κλπ κλπ).

Και ας πούμε ότι αυτή η ομάδα τα πάει καλά στη διοργάνωση, φτάνει final4, φτάνει τελικό, παίρνει το τρόπαιο, διαλέξτε και πάρτε ότι θέλετε από αυτά...

Αλήθεια, η Uleb τί θα έκανε σε τέτοια περίπτωση? 39.gif
Παραθέτω τις απαντήσεις σε στυλ πολλαπλών επιλογών για να σας βοηθήσω:

α) Θα δεχτεί το τρόπαιο, θα κάνει μία μικρή αναφορά στην ομάδα και θα δώσει μεγαλύτερη βάση στο πόσο δίκαιη είναι η διοργάνωσή της, που μπορούν ακόμη και μικρές ομάδες να παίρνουν το τρόπαιό της.

β) Θα αυξήσει τα στάνταρ συμμετοχής ξέροντας ότι η ομάδα δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και θα την αποκλείσει...καλύτερα ένας μέτριος πρωταθλητής με καλή εικόνα, παρά μία καλή ομάδα με image αντάξιο της γκλαμουριάς που θέλει να περάσει στη διοργάνωσή της.

γ) Θα δωρήσει γήπεδο στην ομάδα tongue.gif, θα πληρώνει κόσμο για να πηγαίνει στους αγώνες της tongue.gif X2 και θα τη διευκολύνει στα θέματα μάρκετινγκ?
Warrior
QUOTE
Mαρούσι; «No». Ο Αρης όμως; (Sportday / Νίκος Παπαδογιάννης)


''Επί μιάμιση ώρα χθες το πρωί, μεταξύ τυριού, αχλαδιού, άνοστου καφέ και γαλλοτσέχικου κρουασάν, ο Τζόρντι Μπερτομέου ανέλυε το όραμά του για την Ευρωλίγκα του αύριο μπροστά σε 20, περίπου, δημοσιογράφους. Φυσικά, πρόκειται για το ίδιο όραμα που κυκλοφορεί εδώ και δύο δεκαετίες στον χώρο, όραμα που υπαγορεύεται και οιστρηλατείται από το υποδειγματικό μοντέλο του ΝΒΑ. Τριάντα δύο πλούσιες ομάδες, γεμάτα γήπεδα δέκα χιλιάδων θέσεων, άνοιγμα στις παρθένες για το μπάσκετ αγορές της βορειοδυτικής Ευρώπης, απόλυτος επαγγελματισμός, εγγυήσεις για οικονομική ευρωστία και οικονομική πρόοδο.

«Και μετά ξύπνησες», ακούστηκε χαμηλόφωνο το υστερόγραφο από τη γαλαρία.
Οταν όμως το σχέδιο τέθηκε προς ψήφιση (πέρυσι, λίγο πριν από το φάιναλ φορ της Μόσχας), οι μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ το αποδέχθηκαν μ' ενθουσιασμό! «Τα μηνύματα που ήλθαν από τις ομάδες της Ελλάδας ήταν θαυμάσια», σχολίασε απορημένος ο ισχυρός ανήρ της Ευρωλίγκας. «Αντέδρασαν μόνο οι Ιταλοί».
Οπως αρμόζει σ' έναν οργανισμό χτισμένο σε άμμο, όπως η ULEB, το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή πριν τοποθετηθούν ισχυρά θεμέλια. Σε δύο χρόνια, θα πρέπει οι ομάδες (ελληνικές και μη) να αποδείξουν ότι αντέχουν να γεμίζουν κατά 80 τοις εκατό γήπεδα 10.000 θέσεων. Αλλιώς δεν παίζουν στην Ευρωλίγκα. Αλήθεια, η ΑΕΚ γιατί ενθουσιάστηκε μ' αυτό το πλάνο; Προφανώς κατάλαβε ότι δεν την αφορά. Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει αν καεί;

Αλλά ας μείνουμε στο σήμερα. Ενώ μέχρι πρότινος οι ULEBαίοι επέμεναν ότι το «πόιντ σίστεμ» είναι κορυφαίο και σχεδόν καθοριστικό κριτήριο για τα εισιτήρια της επόμενης Ευρωλίγκας, χθες ο Μπερτομέου το γύρισε στο καλαματιανό. «Οποιος δεν πληροί τις βασικές προϋποθέσεις, δεν πρόκειται να πάρει συμβόλαιο. Μαρούσι, είπατε; Ξεχάστε το. Πανελλήνιος; Ούτε».

Δεν φτάνει λοιπόν η 3η θέση της τελικής βαθμολογίας των ελληνικών πλέι οφ. Χρειάζεται και μεγάλο γήπεδο. Μοναδική δικλείδα (σχετικής) ασφαλείας γι' αυτές τις ομάδες θα είναι η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ ή στο Γαλάτσι ή σε κάποια από τις ρημαγμένες Ολυμπιακές αρένες της Αθήνας.

Αντέχει, όμως, το Μαρούσι να παίξει στο ΟΑΚΑ; Τα χρήματα για το ενοίκιο και την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας θα είναι ίσως περισσότερα από τα έσοδα που θα προκύψουν από εισιτήρια και τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν νομίζω ότι θα θελήσει ο Βωβός (ή ο Κυριακού) να ανεβάσει τόσο τον πήχη μιας ομάδας δίχως λαϊκή βάση κι επικοινωνιακή δυναμική. Ακόμα κι αν το κάνει, γνωρίζει ότι ο δρόμος για το μέλλον είναι φραγμένος. Πώς να γεμίσει αχανή γήπεδα και πώς να δώσει εγγυητικές επιστολές εκατομμυρίων ευρώ μία ομάδα όπως το Μαρούσι, ώστε να χωρέσει στο μεγαλεπήβολο μελλοντικό πλάνο του Μπερτομέου;

«Φοβάμαι ότι δεν θα βρείτε τρίτη ελληνική ομάδα για την ερχόμενη σεζόν», είπα μετά το τέλος του μπρέκφαστ σε άμεσο συνεργάτη του Μπερτομέου. «Δεν υπάρχει καμία που να πληροί τους όρους ένταξης». Η απάντηση ανέβηκε στα χείλη του δίχως τον παραμικρό δισταγμό. «Μα, πώς! Υπάρχει ο Αρης. Ξέρω ότι ίσως τερματίσει 6ος και ότι έχασε την ευκαιρία του στο Σαρλερουά, αλλά πρόκειται για ισχυρή υποψηφιότητα».

Κατόπιν τούτου, στοιχηματίζω ότι αν ο Αρης περάσει τον α' γύρο των ελληνικών πλέι οφ, θα πρέπει να ετοιμάζεται για Ευρωλίγκα. Αρκεί να έχει μπροστά του ομάδες σαν το Μαρούσι. Εάν τον αφήσει πίσω της καμιά ΑΕΚ, κανένας ΠΑΟΚ, τα δεδομένα αλλάζουν.''
Air Kef
Ο Παπαδογιάννης δίνει ρέστα για μία ακόμη φορά,σε ένα ακόμη άρθρο.

QUOTE
«Μα, πώς! Υπάρχει ο Αρης. Ξέρω ότι ίσως τερματίσει 6ος και ότι έχασε την ευκαιρία του στο Σαρλερουά, αλλά πρόκειται για ισχυρή υποψηφιότητα».

Κατόπιν τούτου, στοιχηματίζω ότι αν ο Αρης περάσει τον α' γύρο των ελληνικών πλέι οφ, θα πρέπει να ετοιμάζεται για Ευρωλίγκα. Αρκεί να έχει μπροστά του ομάδες σαν το Μαρούσι. Εάν τον αφήσει πίσω της καμιά ΑΕΚ, κανένας ΠΑΟΚ, τα δεδομένα αλλάζουν.''


Το κλειδί του άρθρου κατά την γνώμη μου.Ο Άρης (ξανα)παίζει την Ευρωλίγκα σε 10 μέρες.Αύριο Τετάρτη για πλεονέκτημα έδρας,και μετά σφαγές με Πανελλήνιο.Είτε με πλεονέλτημα είτε χωρίς.

Υ.Γ.:Και μιας και αποθέωσα τον Παπαδογιάννη,να προσθέσω στην μαύρη λίστα τον Θανάση Ασπρούλια.
Ο τύπος δεν παίζεται.Προσπαθεί να κάνει τον Σκουντή,χωρίς επιτυχία.
Απεσταλμένος της ΕΡΑ στην Πράγα,τελευταία σύνδεση για τις κρίσημες φάσεις,ίσα ίσα που ακούγεται και κάθεται και πετάει το ένα ρητορικό μετά το άλλο.Τον βάζω πανω και από τον Χατζηγεωργίου ως τον εκνευριστηκότερο άνθρωπο για περιγραφή αγώνα.
Εκτός των άλλων,ο Χάτζη κάνει καλες συνεντεύξεις και μια καταπληκτική εκπομπή,τις <<ΣΠΟΡ Ιστορίες>>,δείχνοντας πως δεν είναι κακός δημοσιογράφος αλλά κακός σχολιαστής.Ο Ασπρούλιας είναι απλά εκνευριστικός σε όλα. 68.gif
ashton
Nα θυμήσω πως ο Ασπρούλιας προέρχεται από τα παιδικοεφηβικά του Παναθηναϊκού & έχει παίξει (1 ματς αν θυμάμαι καλά) στην Α1 με τον ΠΑΟ.

H βαθμολογία updated με την τελική της κανονικής περιόδου στην Α1
http://www.aek.com/basketball/info/05_06/e...eaguepoints.htm

Παναθηναϊκός 95*
Μαρούσι 35*
ΑΕΚ 33*
Ολυμπιακός 32*
Άρης 31*
ΠΑΟΚ 14*
Πανιώνιος 10*
Μακεδονικός 9
Ηρακλής 8
Πανελλήνιος 4*
Περιστέρι 3
Απόλλωνας 1
Ιωνικός 1

(με * όσοι συνεχίζουν)


Συνεπώς με βάση τη λογική, ότι περνάνε και οι 4 με πλεονέκτημα έδρας και στον τελικό ο ΠΑΟ νικά τον Ολυμπιακό, θα έχουμε

Παναθηναϊκός 110
Ολυμπιακός 40
-----------------
Μαρούσι 38
Αρης 34
ΑΕΚ 33

Συνεπώς ο Άρης αν θέλει να ξεπεράσει στη βαθμολογία το Μαρούσι θα πρέπει να εύχεται να το απολείσει ο ΠΑΟΚ.
Warrior
Ο ΕΣΑΚΕ διαβασα οτι θα προτεινει την νικητρια του μικρου τελικου για την
3η θεση στην επομενη Ευρωλιγκα...Αυτο ηταν το αναμενομενο φυσικα,απλα
επισημοποιηθηκε..

Η βαθμολογια αυτη ashton ειναι για τα εγγυημενα.Οποια ομαδα απο Ολυμπιακο,
ΑΕΚ και Μαρουσι φτασει στον τελικο,θα εχει την απαραιτητη βαθμολογια
για να παρει το εγγυημενο συμβολαιο.Για τον Αρη(λογω των διασταυρωσεων
κυριως)απαιτειται κατακτηση του πρωταθληματος.

ΒΕβαια θεωρω αδυνατο το Μαρουσι να παρει το 3ετες εγγυημενο,ασχετα
με την τελικη συλλογη βαθμων,μιας και για τα εγγυημενα υπαρχουν πολλες
προυποθεσεις.
Air Kef
Το Μαρούσι τελικά εμφανίζεται θετικό για Ευρωλίγκα..




QUOTE
Ναι στο μονοετές...»

23/5/2006 20:45

Βάσει βαθμολογίας στο Ελληνικό πρωτάθλημα το Μαρούσι είναι εκείνο που δικαιούται το δεύτερο τριετές συμβόλαιο της Ευρωλίγκα και όχι ο Ολυμπιακός. Τα κριτήρια που τελικά θα μοιραστούν τα συμβόλαια παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ξεκαθαρίζει από νωρίς την θέση της και δηλώνει ότι δεν επιθυμεί το τριετές!


Δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου, Παναγιώτη Αλεξανδρή, το Μαρούσι εμφανίζεται έτοιμο να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Αν και υπάρχει κάποια αμφιβολία για τα κριτήρια που θέτει η ULEB, το μοναδικό που δεν πληροί αυτή τη στιγμή στο Μαρούσι είναι ο αριθμός των εισιτηρίων. Το κριτήριο αυτό, όμως εξετάζεται από τη διοργανώτρια. Αυτό, όμως, ισχύει την χρονιά που αγωνίζεται μία ομάδα στην Ευρωλίγκα και όχι πριν. Μπορεί να αποκλείσει κανείς δηλαδή την περίπτωση να έχουμε σε κάθε αγώνα 5.000 φιλάθλους του χρόνου; Όσον αφορά στο κριτήριο του γηπέδου, ποιος σας λέει πως το Μαρούσι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα για τους αγώνες της Ευρωλίγκα το κλειστό του ΟΑΚΑ;», υποστήριξε μιλώντας στο ΑΠΕ.

Και η Ευρωλίγκα να είναι στόχος του Αμαρουσίου, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για το τριετές συμβόλαιο. «Θα αποδεχτούμε άμεσα το μονοετές συμβόλαιο εφόσον το κερδίσουμε με την αξία μας βάση κατάταξης στο πρωτάθλημα της Α1. Το Μαρούσι είναι έτοιμο να αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα. Δεν σας κρύβω, όμως πως μετά τις συζητήσεις μας με τον κύριο Βωβό, προσανατολιζόμαστε να μην δεχτούμε το τριετές εγγυημένο συμβόλαιο, αν τελικά μας δοθεί από την ULEB. Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στον πρόεδρο το γεγονός πως η Ελλάδα θα μπορούσε να χάσει μία θέση στην Ευρωλίγκα αν μία εκ των ομάδων με τριετές εγγυημένο συμβόλαιο δεν ικανοποιεί τελικά όλα τα κριτήρια. Ο κύριος Βωβός μου τόνισε πως δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο το καλό του ελληνικού μπάσκετ, έστω κι αν θα χάσει το τριετές συμβόλαιο το Μαρούσι. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ».
Alexmei
όλο και πιο πολύ μεγαλώνει η αγωνία μου για το ποιος θα βγει στην ευρώπη. Αν περάσει το Μαρούσι στον τελικό δεν νομίζω πως ο Άρης θα μπορέσει να αντισταθεί στον Ολυμπιακό και να βγει αυτός στην Ευρώπη..... ο Ολυμπιακός να πάει Uleb Cup;
hellenic
To Marousi exei dextei protasei na dosei toys agones(an perasei stin Euroleague) stin Kypro!Sigoura tha eixe megalo trabigma afoy de exoyn ksanadei Euroleague zontana sto megalo nisi!Pantos to Marousi den eithele na pei tipota parapano gia afto to thema prin teliosei to protathlima!
sihainas
ταλαιπωρία μεγάλη όμως... ok λογικά θα έχουν κόσμο αλλά πως θα πηγαινοέρχονται μεσοβδόμαδα?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.