Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. Λαυρίου 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γ. Σ. Λαυρίου
Pages: 1, 2
benchwarmer
«Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την απόκτηση του Doron Lamb! Ο πρώην ΝΒΑer υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους, αποτελώντας την σπουδαιότερη μεταγραφή στην Ιστορία του Λαυρίου. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 6 Νοεμβρίου του 1991 και έχει ύψος 1.93 μ. Έχει φοιτήσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, με το οποίο μάλιστα έφτασε στο FINAL 4 του ΝCAA!

Το 2012 οι Μιλγουόκι Μπακς τον επέλεξαν στο νούμερο 42 των Ντραφτ. Ο Lamb αγωνίστηκε σε 23 ματς στο ΝΒΑ με τα «ελάφια» ενώ στη συνέχεια, την ίδια σεζόν (2012-13) «μετακόμισε» στο Ορλάντο φορώντας τη φανέλα των Μάτζικ για άλλα 24 παιχνίδια. Με την ίδια ομάδα συνέχισε και την επόμενο σεζόν αγωνιζόμενος για 53 ματς με μέσο όρο 3,6 πόντους.

Πέραν του ΝΒΑ ο Αμερικανός άσος έχει αγωνιστεί στο NBDL (Texas Legends, Westchester Knicks) ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία λόγω της παρουσίας του στην Budućnost Podgorica και στη Nanterre 92. Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ με στόχο να κάνει τον κόσμο της για μια ακόμη χρονιά υπερήφανο»!



Επίσης, έχει παραμείνει φυσικά ο Σερέλης στον πάγκο, για 14η ή 15η σερί σεζόν, πιθανότατα είναι κάποιου είδους ρεκόρ αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα tongue.gif
John Aymer
H KAE Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κουζέλογλου! Ο 22άχρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας, αποτελώντας μια ακόμη κίνηση για την ενίσχυση της frontline.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου είναι γεννημένος την 1η Απριλίου του 1995 και έχει ύψος 2.07 μ. Καλύπτει τις θέσεις "4" και "5" και την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών είχε κατά μέσο όρο 6,1 πόντους και 4,6 ριμπάουντ σε συνολικά 21 αγώνες.




Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζαμάλ Νίξον για έναν ακόμη χρόνο!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ουσιαστικά, συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν με την ομάδα μας, καθώς πέρα από ένα μικρό «διάλλειμα» στην αρχή της περσινής περιόδου, φορά τα «κυανοκίτρινα» αποτελώντας εκ των βασικών γραναζιών στη μηχανή του Λαυρίου.

Την περσινή περίοδο ο 30χρονος και ύψους 1.86 μ. πλέι μέικερ είχε κατά μέσο όρο 7,3 πόντους, 4,3 ασίστ αλλά και 1,2 κλεψίματα σε συνολικά 16 αγώνες.



Η επιλογή του Κουζελόγλου θα δυναμώσει το μέτριο Ελληνικό στοιχείο που είχε πέρσι ενω η παραμονή του Νίξον ειναι πολύ σημαντική. Πολύ καλός παίκτης, είναι εξαιρετική επιλογή για ομάδες σαν το Λαύριο
benchwarmer
Έχει αποκτηθεί και ο DJ Johnson, απόφοιτος του Kansas State, 2.06 - 24 χρονών, που φέτος στην τελευταία του χρονιά εκεί είχε 11.3 πόντους με 62% ευστοχία, 5.7 ριμπάουντ και 1.5 τάπες, ο οποίος πιθανότατα θα είναι το βασικό 5άρι της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες ακούστηκε και για τον McKenzie Moore και αναμένουμε, πάντως και μόνο ο Lamb αρκεί για να έχουμε ένα βλέφαρο στη φετινή προσπάθεια του Λαυρίου.
benchwarmer
Ανακοινώθηκε και ο Βεργίνης, ενώ πριν λίγες μέρες υπέγραψε και ο Antwaine Wiggins για το 3-4, ξάδερφος του Άντριου και ανιψιός του Μίτσελ. Το ζητούμενο είναι το αν θα δουλέψει καλά μαζί το Lamb-Moore.. Αν ναι, τότε ο στόχος της 8άδας είναι ξανά εφικτός.
benchwarmer
Έκλεισε νωρίς-νωρίς η 6άδα των ξένων, με τον Cole Huff για την θέση "3", απόφοιτο του Creighton όπου είχε 9 πόντους αλλά με 46% στα τρίποντα.

Οπότε το ρόστερ έχει κάπως έτσι:

Νίξον - Βεργίνης
Λαμπ - Γιαννακόπουλος
Μουρ - Χαφ
Γουίγκινς - Κουζέλογλου
Τζόνσον - Κακλαμανάκης - Περάκης

Να δούμε πώς θα εμφανιστεί ο Λαμπ (θυμίζω είναι παίχτης με 100 ματς καριέρας στο ΝΒΑ), και αν θα αποκτηθεί κάποιος ακόμα Έλληνας (πιθανότατα πρέπει)
xaris1986
Εχω μια αισθηση οτι το Λαυριο θα ναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος.
Η περιφερεια του δειχνει να χει πολυ ταλεντο.
Ερωτηματικο τα σεντερς.
gratipa1929
QUOTE (xaris1986 @ Jul 31 2017, 05:21 ) *
Εχω μια αισθηση οτι το Λαυριο θα ναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος.
Η περιφερεια του δειχνει να χει πολυ ταλεντο.
Ερωτηματικο τα σεντερς.

Στο 3 βάλτε και τον Λεγκίκα που πέρυσι ήταν εκπληκτικός στη Β εθνική με τον Φιλαθλητικό και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει το πείραμα γιατί ουσιαστικά είναι η πρώτη χρονικά ομάδα που θα έχει 6 Αμερικανούς στην ιστορία της Α1!

Ο Ελληνικός κορμός πάντως είναι συμπαθητικός με την παρουσία των έμπειρων Βεργίνη-Γιαννακόπουλου-Περράκη συν δύο εξελίξιμους ψηλούς και τον Λεγκίκα.

Νομίζω γενικά το ρόστερ έχει κλείσει με 12 παίκτες
dru_15
QUOTE(gratipa1929 @ Jul 31 2017, 11:44 ) *
Στο 3 βάλτε και τον Λεγκίκα που πέρυσι ήταν εκπληκτικός στη Β εθνική με τον Φιλαθλητικό και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Και Γιωργο Παπαδημητριου στα γκαρντ απο Φιλαθλητικο, πολυ καλος χειριστης, καο σουτ πολυ ελιδοφορος παιχτης.
gratipa1929
QUOTE (dru_15 @ Jul 31 2017, 11:52 ) *
Και Γιωργο Παπαδημητριου στα γκαρντ απο Φιλαθλητικο, πολυ καλος χειριστης, καο σουτ πολυ ελιδοφορος παιχτης.

Σωστά, φέτος ήταν μαγικός στην Β και από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Αυτός νομίζω θα έχει πάρα πολύ μεγάλη εξέλιξη.
ashton
Αλλαγή επωνυμου

QUOTE
Και εγένετο Λαύριο MEGABOLT!

Κατηγορία : Δελτία Τύπου | 29-09-2017


Το Λαύριο απέκτησε ονοματεπώνυμο, με την ελληνική εταιρεία MEGABOLT να αποτελεί τον σύμμαχο της για την Stoiximan.gr Basket League 2017-18. Η εταιρεία MEGABOLT δραστηριοποιείται στον χώρο των βιδών-συστημάτων στήριξης και διάτρησης τα τελευταία 40 χρόνια.



Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει σχετικά:



«Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια καλωσορίζουμε τον χορηγό
ονοματοδοσίας της ομάδας μας για την περίοδο 2017-2018: την εταιρία «MEGABOLT»!



Η «MEGABOLT» είναι Eλληνική εταιρία με 40 χρόνια εμπειρία σε
βίδες-συστήματα στήριξης και διάτρησης. Αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες βασιζόμενη στην διακίνηση μιας πλούσιας γκάμας προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες.



Ευχαριστούμε την εταιρία «MEGABOLT» -η οποία μας ακολουθεί ήδη 4 χρόνια στη «διαδρομή» μας και φέτος μας τιμά με την ονοματοδοσία- για την πολύτιμη στήριξη και συμβολή της στην επίτευξη των στόχων μας!



Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας πολύτιμος «συμπαίκτης» στη φετινή Stoiximan.gr Basket league!



«MEGABOLT M IKE» - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΔΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Λ. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, 36ο ΧΛΜ – ΚΕΡΑΤΕΑ T.K. 19001
THΛ. 2299042777 – 2299042757 / FAX. 2299042747 / email: info@megabolt.gr / www.megabolt.gr »

http://esake.gr/el/75E4409A
Zoys
Το Λαύριο συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι και αναμένεται να είναι μια ομάδα που θα κυνηγήσει επάξια μια θέση στην οχτάδα. Τα σημερινά highlights του Moore (που πέρυσι μας σύστησε ο Προμηθέας) κόντρα στην Κύμη:

xaris1986
Αυτος ο Μακενζι Μουρ μου χει κανει εξαιρετικη εντυπωση απο περσι που παιζε στον Προμηθεα.
Ειναι πολυ all around παιχτης.Τα κανει ολα απο λιγο.Ενεργεια,αμυνα,ριμπανουντς,ασιστς,σκο
...Ενω και για ψηλο τριαρι εχει τριπλα.

Ευχαριστως τον ανταλλαζα με τον Παπαπετρου αν ειχε ελληνικο διαβατηριο. smiley.gif

Και στον Παο θα ταν ιδανικος αντι του Γκαμπριελ.
Γενικα ας τον εχουν υποψην τους οι δυο μεγαλοι...
pan24
Ο μουρ αν αποκτησει σουτ στο 35% θα παιξει με μεγαλο ρολο στην ευρωλιγκα
Τρομερα εκρηκτικος,παιζει 1-3 ενω ειναι αρκετα καλος και στο playmaking
SteelGandalf
3η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 21/10/2017, 18:30
(ΕΡΤ1 "live")

Λαύριο - Άρης

Το Λαύριο, θα υποδεχθεί τον Άρη, αύριο το απόγευμα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προέρχεται από ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με τα Τρίκαλα, ενώ στην πρεμιέρα κέρδισε στην έδρα του την Κύμη. Ο Άρης, μετά την ήττα της πρεμιέρας, πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στο Nick Galis Hall, αλλά οι φετινές του εκτός έδρας εμφανίσεις (σε Κόροιβο, για το πρωτάθλημα και Nymburk, για το Champions League) μόνο αισιοδοξία δεν αποπνέουν. Ο Demetris Morant έμεινε στην Θεσσαλονίκη όντας τραυματίας.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2017)
Πρώτα το… αυτονόητο, μετά η νίκη στο Λαύριο (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Πρώτος στόχος του Άρη στον σημερινό (18:30) αγώνα με το Λαύριο είναι να κάνει το αυτονόητο για πρώτη φορά εκτός έδρας. Να… εμφανιστεί στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα οφείλει να πάρει την πρώτη νίκη μακριά από το Αλεξάνδρειο.

Η αποστολή του Άρη δεν είναι εύκολη, διότι μέχρι σήμερα οι κίτρινοι είναι απογοητευτικοί εκτός έδρας και φιλοξενούνται από μια ομάδα που και έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι και το όπλο της είναι το γήπεδό της.

Όπως και με τον Κόροιβο και με τη Νίμπουρκ, είναι θέμα… Άρη η έκβαση της αναμέτρησης. Αν και εφόσον ο Άρης παρουσιαστεί σαν κανονική ομάδα στο παρκέ, που θα έχει αρχή, μέση και τέλος και προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση – ότι έχει κάνει δηλαδή σε μεγάλο βαθμό στο Παλέ με πιο δύσκολους αντιπάλους – θα βάλει τις βάσεις για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Αν όχι, τότε είναι βέβαιο ότι θα μπει σε μεγάλο πρόβλημα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν αυτός που μετά από τις μεγάλες νίκες προσγείωνε τους πάντες και ζητούσε δουλειά και υπογράμμιζε ότι οι ήττες είναι αυτές που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και το μέταλλο μιας ομάδας. Είναι ο ίδιος, επίσης, που δεν μπορούσε να… χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο (δεν) αγωνίστηκαν οι παίκτες του στη Τσεχία.

Χθες με την γραπτή δήλωσή του εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Άρης θα μπορέσει να βρει και εκτός έδρας τον χαρακτήρα και το μέταλλό του. Ευχής έργο είναι διότι ακολουθεί ένα πρόγραμμα με πολύ δύσκολους αντιπάλους και θα πρέπει οι κίτρινοι να το αντιμετωπίσουν με την δέουσα αυτοπεποίθηση.


Δεν ξέρω, πέρα από τα λόγια και τις υποσχέσεις, πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε και σήμερα. Θα φανεί σε περίπου μισή ώρα...
D-Wade
Ναι ρε Βασιλο wos_sport3.gif
G-arenas
κριμα για το λαυριο. πολυ καλυτερο απο τον αρη και το χασε το ματς μονο του. μια η βολες μια οτι ο σερελης δεν πηρε ταιμ αουτ εκει που εβαλε το καλαθι ο γουιβερ και πηγε στους 2 και μετα εκαναν λαθος.

ο αρης κακιστος. δεν παιζει σαν ομαδα. μονο το ξυλο και το παθος που τους μεταφερει ο γιαννακης. τιποτα αλλο. για 10 ποντους ηταν το ματς σημερα αλλα το πηρε η φανελα του αρη.

ο μουρ παιχταρα αλλα εχασε πολλες βολες. πολυ καλο το play στο τελος αλλα ο γουιγκινς το εχασε σχεδον μονος του.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Λαύριο - Άρης : 24-19

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Λαύριο - Άρης : 40-33

3η Περίοδος

Λαύριο - Άρης : 55-49

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Λαύριο - Άρης : 70-71

Τεράστια νίκη με ανατροπή (70-71), κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με το τρίποντο του Βασιλόπουλου. Ο Άρης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έπαιξε κάκιστα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κι ενώ το Λαύριο, όπως και ο Κόροιβος, έκανε τα αυτονόητα, οι παίχτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, βάλθηκαν να κάνουν ήρωες και τους σημερινούς τους αντιπάλους. Στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν άμυνα και κέρδισαν ένα παιχνίδι που δεν φαινόταν να το δικαιούνται.

Βλέποντας την σταστική του παιχνιδιού, παρατηρώ πως ο Άρης κατάφερε αν και υπερτερούσε σε αρκετές κατηγορίες, με την εν γένει κακή του απόδοση να το κρύψει αυτό. Έκανε πάρα πολλά λάθη, τα περισσότερα αβίαστα και γενικά υπήρξαν στιγμές με βιαστικές επιθετικές επιλογές, οι οποίες του δημιούργησαν σύγχυση, εκνευρισμό και αποδιοργάνωσαν το παιχνίδι του.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 21/10/2017)
Αυτοκράτορας στο Λαύριο με το(ν) Βασιλόπουλό του (70-71)!

Ο Άρης ήταν πολύ κακός για 33’ λεπτά, αλλά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσει διαφορά 16 πόντων για να πάρει μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη, μέσα στο Λαύριο (70-71), με τρίποντο του Βασιλόπουλου στα 1,7’’ πριν το τέλος!


Αυτό που ήταν φανερό και με γυμνό μάτι στην λειτουργία του Άρη και στο πρώτο ημίχρονο ήταν η απουσία οργανωτή στο επιθετικό παιχνίδι του. Ούτε ο Αθηναίου, ούτε ο Βον, ούτε και ο Φλιώνης μπόρεσαν να βάλουν τάξη στην επίθεση της ομάδας του Γιαννάκη, που δεν έβλεπε ούτε προσανατολισμό, ούτε συνεργασίες.

Μετά το καλό ξεκίνημα και το 4-9 στο 4’ το Λαύριο πήρε τον έλεγχο του αγώνα, μέσα από τα εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν οδηγήσει τον αντίπαλό τους σε 7 λάθη εκ των οποίων πέντε μετέτρεψαν σε κλεψίματα και εύκολα καλάθια. Ο Κακλαμανάκης κυριάρχησε στις δύο ρακέτες (13π., 5ρ.), δημιουργώντας πολλά προβλήματα είτε με τον Μπένσον, είτε με τον Πέτγουεϊ, είτε με τον Τσαϊρέλη απέναντί του και το Λαύριο με σερί 7-0 προηγήθηκε με 17-13 και 23-17 πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (24-19).

Με τρίποντα εκτός συστήματος από Φλιώνη, Βον και Πέτγουεϊ ο Άρης ισοφάρισε σε 28-28 (13’), αλλά το Λαύριο αντέδρασε, εκμεταλλευόμενο την ανοργανωσιά των κίτρινων επιθετικά και ξέφυγε με 39-30 στο 17’ πριν το ημίχρονο κλείσει στο 40-33, όμως ο Άρης (5/10β., 4/13τρ. στο α’) είχε πρόβλημα με φάουλ καθώς είχαν ήδη χρεωθεί με τρία οι Βασιλόπουλος, Φλιώνης και Πέτγουεϊ.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στην τρίτη περίοδο, γιατί πολύ απλά συνέχισαν να εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία του Άρη στην οργάνωση. Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους (55-39) στο 26’ για το Λαύριο με τον Γιαννάκη να… ουρλιάζει για άμυνα, για λιγότερα λάθη, αλλά να μην βλέπει ανταπόκριση στο παρκέ. Το “κανονικό” μπάσκετ του Άρη ήρθε από εκείνο το σημείο ως το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν οι κίτρινοι με πρωταγωνιστή τον Βον (εκτελεστικά) έκαναν ένα 10-0 σερί και μείωσαν σε 55-49.

Το Λαύριο ξεκίνησε πολύ πιο αποφασιστικά την τέταρτη περίοδο, έφτασε γρήγορα στο +10 (59-49) αποκτώντας τον έλεγχο του αγώνα. Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν ξανά να οργανωθούν επιθετικά, το Λαύριο ξέφυγε με 61-50 (33’) και 64-52 (34’), αλλά ο Άρης επέστρεψε γιατί έβγαλε τρεις πολύ καλές άμυνες. Μείωσε σε 66-61 και 68-62 (37’), ενώ ο Αθηναίου με 2/2 βολές έκανε το 68-64 (1:42).

Το Λαύριο έχασε την επίθεσή του (airball από τον Γκρέι σε τρίποντο) και ο Αθηναίου στον αιφνιδιασμό έκανε το 68-66 (1:12). Στα 45’’ ο Κακλαμανάκης αστόχησε μετά από επιθετικό ριμπάουντ, αλλά έκοψε καθαρά τον Βον στα 35’’ στην άμυνα και ο Νίξον με 2/2 βολές έγραψε το 70-66 (32’’).

Ο Γιαννάκης κάλεσε τάιμ άουτ, ο Γουίβερ γρήγορα μείωσε σε 70-68 (28’’) και στα 21’’ ο Μουρ έκανε λάθος. Στη τελευταία επίθεσή του ο Άρης βρήκε ελεύθερο σουτ με τον Βασιλόπουλο, ήταν τρίποντο και εύστοχο για να διαμορφωθεί το 70-71 ενώ απέμεναν 1,7’’ για το φινάλε. Ο Ουίγκινς έχασε το καλάθι (μετά από εξαιρετικό πλέι του Σερέλη) και ο Άρης ολοκλήρωσε την ανατροπή!

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 40-33, 55-49, 70-71.
tuareg
QUOTE (G-arenas @ Oct 21 2017, 20:36 ) *
κριμα για το λαυριο. πολυ καλυτερο απο τον αρη και το χασε το ματς μονο του. μια η βολες μια οτι ο σερελης δεν πηρε ταιμ αουτ εκει που εβαλε το καλαθι ο γουιβερ και πηγε στους 2 και μετα εκαναν λαθος.

ο αρης κακιστος. δεν παιζει σαν ομαδα. μονο το ξυλο και το παθος που τους μεταφερει ο γιαννακης. τιποτα αλλο. για 10 ποντους ηταν το ματς σημερα αλλα το πηρε η φανελα του αρη.

ο μουρ παιχταρα αλλα εχασε πολλες βολες. πολυ καλο το play στο τελος αλλα ο γουιγκινς το εχασε σχεδον μονος του.


μεχρι το 55-39 ο σερελης επαιρνε τη ταυτοτητα του γιαννακη,μετα με το χαμηλο σχημα γυρισε το ματς ο Δρακος.
Ο Αρης εχει προβληματα σταθεροτητας.....η εμφανιση απο το 25 και μετα με οτι εχει προηγηθει δεν εχει σχεση...σε 15 λεπτα νικησαμε 17 ποντους
nestoras kommatos
Ο Βασιλόπουλος έχει κάνει δυναμικό comeback, κλήθηκε στην εθνική, "έσταξε" και το κρίσιμο τρίποντο σήμερα, γερό να 'ναι το παιδί.

Ο Άρης πάντως λίγο έλειψε να το χάσει το παιχνίδι ακόμα και στο τελευταίο δεύτερο στη επαναφορά. Και γενικά προβληματίζει, ειδικά στα εκτός έδρας παρουσιάζει την ίδια ακριβώς εικόνα, να κυνηγάει διαρκώς το σκορ. Σήμερα απλώς ήταν και τυχερός και το "γύρισε".

benchwarmer
Το Λαύριο είναι ομάδα για 8άδα. Είχε φτάσει δηλαδή εκεί πέρυσι και φέτος μου φαίνεται ακόμη καλύτερο. Να δούμε και πότε και πώς θα γυρίσει ο Λαμπ.

Για τον Άρη τα λέμε αναλυτικότερα σε άλλα τόπικ, πολύ σημαντική νίκη πάντως με όποιον τρόπο και να ήρθε, ακριβώς όταν χρειαζόταν για να μην αποκτήσει κόμπλεξ εκτός έδρας.
Weekendman
Ηρωικός ο Άρης ,στα όρια του περίεργου και της βλακείας η συνέντευξη της Αναστασοπούλου. Τόσο που έλεγα μήπως δεν είχα καταλάβει καλά και ο πατέρας του Βασιλόπουλου ήταν ακόμη ζωντανός!

gerorge
QUOTE (tuareg @ Oct 21 2017, 20:38 ) *
μεχρι το 55-39 ο σερελης επαιρνε τη ταυτοτητα του γιαννακη,μετα με το χαμηλο σχημα γυρισε το ματς ο Δρακος.
Ο Αρης εχει προβληματα σταθεροτητας.....η εμφανιση απο το 25 και μετα με οτι εχει προηγηθει δεν εχει σχεση...σε 15 λεπτα νικησαμε 17 ποντους



Εγω παλι ειδα οτι ο Φλιωνης μπηκε στο 55-39 και βγηκε στο 57-49 χωρις να κανει τιποτα τρομερο απο αποψη στατιστικων αλλα και μονο το οτι δεν κουραζε τη μπαλα οπως οι υπολοιποι ασοι μας ηταν καταλυτικο.Δηλαδη σκεφτομαι οτι απλα εναν μετριο Αμερικανο ασο να ειχαμε θα ημασταν σιγουρα σε πολυ καλυτερη κατασταση αυτη τη στιγμη στα εκτος εδρας.Αλλα ας ειναι καλα η αφραγκια που ουτε σαν σκεψη δεν περναει κατι τετοιο απο το μυαλο


Για το ματς τι να πω.Κακιστοι στην αμυνα για το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου,πολλα λαθη απο τους συνηθεις υποπτους και ο Γιαννακης πολλα λαθη,αν και διαφορετικα απο τα προηγουμενα ματς.Τ βασικοτερα απο αυτα ηταν οτι εβαζε τον Bell να οργανωνει σε καποιες φασεις,το οτι εδωσε εντολη για φαουλ στα 32" στο τελος,και ισως το οτι δεν εβαλε Μπενσον οταν βγηκε ο Johnson με 5 φαουλ στα 2 τελευταια λεπτα για να παιξει το Μειερ μεσα στο καλαθι
tuareg
QUOTE (gerorge @ Oct 21 2017, 20:46 ) *
Εγω παλι ειδα οτι ο Φλιωνης μπηκε στο 55-39 και βγηκε στο 57-49 χωρις να κανει τιποτα τρομερο απο αποψη στατιστικων αλλα και μονο το οτι δεν κουραζε τη μπαλα οπως οι υπολοιποι ασοι μας ηταν καταλυτικο.Δηλαδη σκεφτομαι οτι απλα εναν μετριο Αμερικανο ασο να ειχαμε θα ημασταν σιγουρα σε πολυ καλυτερη κατασταση αυτη τη στιγμη στα εκτος εδρας.Αλλα ας ειναι καλα η αφραγκια που ουτε σαν σκεψη δεν περναει κατι τετοιο απο το μυαλο


Για το ματς τι να πω.Κακιστοι στην αμυνα για το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου,πολλα λαθη απο τους συνηθεις υποπτους και ο Γιαννακης πολλα λαθη,αν και διαφορετικα απο τα προηγουμενα ματς.Τ βασικοτερα απο αυτα ηταν οτι εβαζε τον Bell να οργανωνει σε καποιες φασεις,το οτι εδωσε εντολη για φαουλ στα 32" στο τελος,και ισως το οτι δεν εβαλε Μπενσον οταν βγηκε ο Johnson με 5 φαουλ στα 2 τελευταια λεπτα για να παιξει το Μειερ μεσα στο καλαθι


στα 32 καλα εκανε για μενα...αν το φας ενω εχει κυλησει ο χρονος το χασες...ετσι ειχες χρονο κατι να κανεις και δικαιωθηκε.
Ο Μπενσον ειναι τρυπα πισω μας χτυπανε στα πικ ν ρολ συνεχως,να η απαντηση γιατι δεν εχει κανει καριερα στην ευρωπη...
McRae
Απιστευτη αυτοκτονια Λαυριου.Πρεπει να ηταν μπροστα στο σκορ καπου 37 λεπτα και στο τελος εχασαν.Τα εκαναν ολα λαθος στο τελος,εχασαν δυο αχαστα λει απ,χαμενες βολες,τραγικη επαναφορα.
gerorge
QUOTE (tuareg @ Oct 21 2017, 21:00 ) *
στα 32 καλα εκανε για μενα...αν το φας ενω εχει κυλησει ο χρονος το χασες...ετσι ειχες χρονο κατι να κανεις και δικαιωθηκε.
Ο Μπενσον ειναι τρυπα πισω μας χτυπανε στα πικ ν ρολ συνεχως,να η απαντηση γιατι δεν εχει κανει καριερα στην ευρωπη...



Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη τρυπα.Το σουτ αφηνε σημερα σε παικτες οπως ο Νιξον και ο Μουρ,και το βρισκω λογικο.Δεν ειδα καποιο οφθαλμοφανες λαθος του εκτος απο τους πρωτους 2 ποντους του Κακλαμανακη.Με Τσαιρελη εβαλε τους περισσοτερους ο Κακλαμαν.
tuareg
QUOTE (gerorge @ Oct 21 2017, 21:07 ) *
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη τρυπα.Το σουτ αφηνε σημερα σε παικτες οπως ο Νιξον και ο Μουρ,και το βρισκω λογικο.Δεν ειδα καποιο οφθαλμοφανες λαθος του εκτος απο τους πρωτους 2 ποντους του Κακλαμανακη.Με Τσαιρελη εβαλε τους περισσοτερους ο Κακλαμαν.


δεν ειναι τι τρωει,ειναι οτι δεν ειναι φοβητρο αν περασει το γκαρ,-16 εχει στο +/- (κι ο βασιλο -22)....δλδ το παιχνιδι το γυρισαμε με πετγουεη,τσαιρελη
gerorge
QUOTE (tuareg @ Oct 21 2017, 21:10 ) *
δεν ειναι τι τρωει,ειναι οτι δεν ειναι φοβητρο αν περασει το γκαρ



Και ποιος απο τους υπολοιπους που εχουμε ειναι.Αξιοπρεπης ειναι στην αμυνα ψηλα ο Μπενσον(3 ταπες παλι),και μπαζει στην αμυνα χαμηλα,οπου δεν βλεπω τον Τσαιρελη να ειναι τοσο καλυτερος εκει.


Οσο για το φαουλ στα 32".Το Λαυριο δεν μπορουσε να σταυρωσει καλαθι στο τελος,οποτε για μενα εχει περισσοτερο νοημα να θες μια αμυνα και ενα καλαθι απο το να θες να βαλουν οι αλλοι το πολυ 2 στις 4 βολες και ταυτοχρονα να βαλεις 2 καλαθια σε μικρο χρονικο διαστημα.Ειδικα απο τη στιγμη που το σκορ ειναι σε τοσο χαμηλα επιπεδα και οι 2 ομαδες ματωνουν για να σκοραρουν
nikmamba
ο πιο σημαντικος παικης του ΑΡΗ ειναι ο πετγουευ...σε 9 λεπτα εχει +15.οποτε εμπαινε εκλεινε η ρακετα!δυστυχως ο μπενσον ειναι ποιοτικος επιθετικα αλλα πισω εχει θεμα..

το δευτερο προβλημα ειναι ο αθηναιου.οσο δεν ξυπναει ο Αρης θα ειναι μετριος..Ο βον σημερα ανεβηκε αλλα σαν 2αρι.

βασιλοπουλος παροτι εβαλε το κρισιμο σουτ ειχε -22 και γενικα οταν στραβωνουν τα ματς βγαζει πολλα νευρα

QUOTE (gerorge @ Oct 21 2017, 21:14 ) *
Και ποιος απο τους υπολοιπους που εχουμε ειναι.Αξιοπρεπης ειναι στην αμυνα ψηλα ο Μπενσον(3 ταπες παλι),και μπαζει στην αμυνα χαμηλα,οπου δεν βλεπω τον Τσαιρελη να ειναι τοσο καλυτερος εκει.


Οσο για το φαουλ στα 32".Το Λαυριο δεν μπορουσε να σταυρωσει καλαθι στο τελος,οποτε για μενα εχει περισσοτερο νοημα να θες μια αμυνα και ενα καλαθι απο το να θες να βαλουν οι αλλοι το πολυ 2 στις 4 βολες και ταυτοχρονα να βαλεις 2 καλαθια σε μικρο χρονικο διαστημα.Ειδικα απο τη στιγμη που το σκορ ειναι σε τοσο χαμηλα επιπεδα και οι 2 ομαδες ματωνουν για να σκοραρουν

η διαφορα ειναι στον χεονο που θα χες εσυ για επιθεση
tuareg
QUOTE (gerorge @ Oct 21 2017, 21:14 ) *
Και ποιος απο τους υπολοιπους που εχουμε ειναι.Αξιοπρεπης ειναι στην αμυνα ψηλα ο Μπενσον(3 ταπες παλι),και μπαζει στην αμυνα χαμηλα,οπου δεν βλεπω τον Τσαιρελη να ειναι τοσο καλυτερος εκει.


Οσο για το φαουλ στα 32".Το Λαυριο δεν μπορουσε να σταυρωσει καλαθι στο τελος,οποτε για μενα εχει περισσοτερο νοημα να θες μια αμυνα και ενα καλαθι απο το να θες να βαλουν οι αλλοι το πολυ 2 στις 4 βολες και ταυτοχρονα να βαλεις 2 καλαθια σε μικρο χρονικο διαστημα.Ειδικα απο τη στιγμη που το σκορ ειναι σε τοσο χαμηλα επιπεδα και οι 2 ομαδες ματωνουν για να σκοραρουν


ομως...ο γιαννακης αυτα τα ματς τα χει ψωμοτυρι,εννοω οτι και το ποσταρισμα του γουηβερ και η ταπα που εφαγε ο βον ειναι σα να εβλεπες εθνικη με γαλλια....
ειναι η φιλοσοφια του,δε θα το αφησει δινοντας τη μπαλα στον αντιπαλο που δεν οριζεις τη τυχη σου
benchwarmer
Το φάουλ ίσως ήταν λάθος επειδή το 24άρι ήταν ήδη στα 20 και η μπάλα ήταν ακριβώς κάτω από το καλάθι, υπήρχε δηλαδή σοβαρή πιθανότητα για παράβαση 8". Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι τέτοια πράγματα θα πρέπει να απασχολήσουν περισσότερο, έχουν πολλά άλλα αγωνιστικά θέματα να κοιτάξουν οι 2 ομάδες.

Ο Μπένσον είναι πολύ καλός μπροστά, πίσω δεν ξέρω αν είναι ακριβώς τρύπα, λίγο αδιάφορος, κάτι είναι πάντως. Αλλά αυτό θα καλυφθεί αν έρθει ένα ακόμη κανονικό 5άρι αντί του Μοράντ. Στα γκαρντ είναι σαφές ότι θα στηριχτεί ο Φλιώνης, είναι πολύ πιο έτοιμος από τον Χρηστίδη.
gerorge
QUOTE (benchwarmer @ Oct 21 2017, 21:24 ) *
Το φάουλ ίσως ήταν λάθος επειδή το 24άρι ήταν ήδη στα 20 και η μπάλα ήταν ακριβώς κάτω από το καλάθι, υπήρχε δηλαδή σοβαρή πιθανότητα για παράβαση 8". Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι τέτοια πράγματα θα πρέπει να απασχολήσουν περισσότερο, έχουν πολλά άλλα αγωνιστικά θέματα να κοιτάξουν οι 2 ομάδες.

Ο Μπένσον είναι πολύ καλός μπροστά, πίσω δεν ξέρω αν είναι ακριβώς τρύπα, λίγο αδιάφορος, κάτι είναι πάντως. Αλλά αυτό θα καλυφθεί αν έρθει ένα ακόμη κανονικό 5άρι αντί του Μοράντ. Στα γκαρντ είναι σαφές ότι θα στηριχτεί ο Φλιώνης, είναι πολύ πιο έτοιμος από τον Χρηστίδη.



Ο Οποιος Χρηστιδης νομιζω για πρωτη φορα μπηκε και δεν ηταν αρνητικος,και σε σημαντικο σημειο του παιχνιδιου.Κατι ειναι και αυτο αν λαβουμε υποψη τα λαθη στις τοποθετησεις και στις αποφασεις που εκανε στα προηγουμενα ματς που μπηκε
nikmamba
QUOTE (gerorge @ Oct 21 2017, 21:26 ) *
Ο Οποιος Χρηστιδης νομιζω για πρωτη φορα μπηκε και δεν ηταν αρνητικος,και σε σημαντικο σημειο του παιχνιδιου.Κατι ειναι και αυτο αν λαβουμε υποψη τα λαθη στις τοποθετησεις και στις αποφασεις που εκανε στα προηγουμενα ματς που μπηκε

αρνητικοτατος ηταν..τρωει καλαθι απο τον μουρ ενω εχει να δωσει φαουλ...και καπακι μαρκαρει τον περρακη που ξερει μεχρι κι η γιαγια μου οτι στο πικ κανει ποπ αουτ και σουταρει και τον αφηνει και τρωει τριποντο..

κι κανει πλανο στον δρακο η τν που ναι εξαλλος και σηκωνει τσαιρελη αμεσως
gerorge
QUOTE (nikmamba @ Oct 21 2017, 21:31 ) *
αρνητικοτατος ηταν..τρωει καλαθι απο τον μουρ ενω εχει να δωσει φαουλ...και καπακι μαρκαρει τον περρακη που ξερει μεχρι κι η γιαγια μου οτι στο πικ κανει ποπ αουτ και σουταρει και τον αφηνει και τρωει τριποντο..

κι κανει πλανο στον δρακο η τν που ναι εξαλλος και σηκωνει τσαιρελη αμεσως



Εγω ειδα την αμυνα στον Μουρ λιγο πριν βγει.Το φαουλ το εκανε,αλλα κλασικα ο Αναστοπουλος αφησε "πλεονεκτημα" και βρεθηκε ο Μουρ κατω απο το καλαθι μονος του.Επισης δεν εχασε καποιο ριμπαουντ(ισως απο τυχη,γιατι διεκδικησε μολις 2),τα οποια τον κανουν σιγουρα πολυ πιο θετικο απο τις προηγουμενες φορες με το βολει των αντιπαλων κατω απο το καλαθι και τις λαθος πασες
nikmamba
τι φαουλ εκανε.οταν εχεις να δωσεις το κανεις επιδεικτικα..4 λεπτα αντεξε να τν βλεπει ο γιαννακης..τι να λεμε
SteelGandalf
Το θέμα είναι πως ο Άρης, με αφορμή και το σημερινό παιχνίδι, έδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει πρόβλημα στον άσο. Δεν υπάρχει ο παίχτης που θα οργανώσει σωστά και που θα ηρεμήσει την ομάδα όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Ο Ξανθόπουλος τα δύο προηγούμενα χρόνια, εκτελούσε τον συγκεκριμένο ρόλο άριστα. Φέτος, μπορεί η ομάδα να έχει δημιουργηθεί με τη νοοτροπία του transition, αλλά αιφνιδιασμό δε μπορείς να βγάζεις σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να γνωρίζεις και πότε να "πατάς φρένο" και να "παγώνεις" τον ρυθμό. Διαφορετικά, το πιο πιθανό είναι να "εκτροχιαστείς", όπως συνέβη με αντίπαλο τον Κόροιβο, ακόμη πιο χαρακτηριστικά με τη Nymburk, αλλά και σήμερα σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.

Μεγάλο μάθημα το σημερινό για την ομάδα του Λαυρίου. Για τους δικούς μας, τι να πω. Αν δεν παίζουμε άμυνα, θα χάνουμε απ' όλους. Όταν παίζουμε άμυνα, αλλάζουν τα δεδομένα. Σε κάποια στιγμή, είχαμε δεχθεί 50+ πόντους και είχε ακόμη 16 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Φοβήθηκα πως τους 90 θα τους δεχόμασταν χαλαρά, εφόσον συνεχίζαμε έτσι.
hagi
Εγώ για άλλη μια φορά βλέπω ότι δεν υπάρχει σετ παιχνίδι καθόλου. Όταν κάναμε σωστές επιθέσεις βάζαμε καλάθι. Πολύ τρίποντο χωρίς λόγο και χωρίς ουσία με την μπάλα να γυρνάει έξω μόνο και δεν περνάει ποτέ στον ψηλό . Πολλές φορές δεν γυρνάει καθόλου η μπάλα και μένει στο άσσο ντριπλάρωντας χωρίς λόγο ενώ κανείς δεν κάνει drive να πάει στο καλάθι να το βάλει ή να πάρει φάουλ ή να κάνει ένα split out σε κάποιο άλλο ώστε να ανοίξει την αμυνα και να βγει μια ελεύθερη φάση. Ο ψηλός δεν παίρνει μπάλα να πάει στο καλάθι ή να πασάρει σε κάποιον διερχόμενο που θα έχει κόψει ή κάτι τελος πάντων να γίνει .
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τί κάνουν στις προπονήσεις και δεν κουνιέται κανένας. Δεν κατηγορώ τον κόουτς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ξανθόπουλος έπρεπε να είχε μείνει . Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε. Δεν ξέρω τον λόγο.
Μάκαρι να βελτιωθούμε στην συνέχεια γιατί η τύχη δεν θα μας ευνοεί πάντα και θα χάνουμε για πλάκα αν δεν παίζουμε σωστά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα. Πρέπει αυτές τις λίγες επιθέσεις που βγάζουμε σωστά να τις αυξήσουμε ώστε να κερδίζουμε πιο άνετα και όχι με την ψυχή στο στόμα.
gerorge
QUOTE (hagi @ Oct 22 2017, 00:34 ) *
Εγώ για άλλη μια φορά βλέπω ότι δεν υπάρχει σετ παιχνίδι καθόλου. Όταν κάναμε σωστές επιθέσεις βάζαμε καλάθι. Πολύ τρίποντο χωρίς λόγο και χωρίς ουσία με την μπάλα να γυρνάει έξω μόνο και δεν περνάει ποτέ στον ψηλό . Πολλές φορές δεν γυρνάει καθόλου η μπάλα και μένει στο άσσο ντριπλάρωντας χωρίς λόγο ενώ κανείς δεν κάνει drive να πάει στο καλάθι να το βάλει ή να πάρει φάουλ ή να κάνει ένα split out σε κάποιο άλλο ώστε να ανοίξει την αμυνα και να βγει μια ελεύθερη φάση. Ο ψηλός δεν παίρνει μπάλα να πάει στο καλάθι ή να πασάρει σε κάποιον διερχόμενο που θα έχει κόψει ή κάτι τελος πάντων να γίνει .
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τί κάνουν στις προπονήσεις και δεν κουνιέται κανένας. Δεν κατηγορώ τον κόουτς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ξανθόπουλος έπρεπε να είχε μείνει . Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε. Δεν ξέρω τον λόγο.
Μάκαρι να βελτιωθούμε στην συνέχεια γιατί η τύχη δεν θα μας ευνοεί πάντα και θα χάνουμε για πλάκα αν δεν παίζουμε σωστά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα. Πρέπει αυτές τις λίγες επιθέσεις που βγάζουμε σωστά να τις αυξήσουμε ώστε να κερδίζουμε πιο άνετα και όχι με την ψυχή στο στόμα.



Απ'ο,τι θυμαμαι να λεγεται ειχε να κανει με τη γεννηση του παιδιου του και οτι θα τον βολευε καλυτερα να βρισκεται στην Αθηνα.Σε συνδυασμο με το οτι δεν μπορουσαμε να τον πληρωσουμε τοσο ωστε να καλυφθει το προβλημα της αποστασης νομιζω εξηγειται η αποφαση του
ashton
Ο Γιαννάκης είναι ένας κανονικός προπονητής που παίρνει ότι μπορουν να δώσουν οι παίκτες του. Ο φετινός Άρης δε μπορεί να βρει εύκολο σκοράρισμα (δεν νομίζω να έχει βάλει πάνω απο 70-71 σε καποιο ματς) κι έτσι στηριζεται και σωστα στην αμυνα.
Το Λαυριο έχει καλή ομάδα, αλλά θόλωσε στο τέλος (βγάλανε πάντως καλό play στα 1.7" που είχαν - κανει δουλεια ο Σερελης)
Υ.Γ. ο Ξανθόπουλος νομίζω γέννησε η γυναίκα του και ήθελε να έρθει Αθήνα.
nikmamba
QUOTE (hagi @ Oct 22 2017, 00:34 ) *
Εγώ για άλλη μια φορά βλέπω ότι δεν υπάρχει σετ παιχνίδι καθόλου. Όταν κάναμε σωστές επιθέσεις βάζαμε καλάθι. Πολύ τρίποντο χωρίς λόγο και χωρίς ουσία με την μπάλα να γυρνάει έξω μόνο και δεν περνάει ποτέ στον ψηλό . Πολλές φορές δεν γυρνάει καθόλου η μπάλα και μένει στο άσσο ντριπλάρωντας χωρίς λόγο ενώ κανείς δεν κάνει drive να πάει στο καλάθι να το βάλει ή να πάρει φάουλ ή να κάνει ένα split out σε κάποιο άλλο ώστε να ανοίξει την αμυνα και να βγει μια ελεύθερη φάση. Ο ψηλός δεν παίρνει μπάλα να πάει στο καλάθι ή να πασάρει σε κάποιον διερχόμενο που θα έχει κόψει ή κάτι τελος πάντων να γίνει .
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τί κάνουν στις προπονήσεις και δεν κουνιέται κανένας. Δεν κατηγορώ τον κόουτς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ξανθόπουλος έπρεπε να είχε μείνει . Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε. Δεν ξέρω τον λόγο.
Μάκαρι να βελτιωθούμε στην συνέχεια γιατί η τύχη δεν θα μας ευνοεί πάντα και θα χάνουμε για πλάκα αν δεν παίζουμε σωστά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα. Πρέπει αυτές τις λίγες επιθέσεις που βγάζουμε σωστά να τις αυξήσουμε ώστε να κερδίζουμε πιο άνετα και όχι με την ψυχή στο στόμα.

νταξει γενικα σωστα τα λες αλλα δεν τα λες και πολλα τα 19 τριποντα..

ο βασιλης πως να μεινει οαν ειχε παρει 3 μηνες περσυ και η γυναικα του που μενει αθηνα γεννησε διδυμα...
stefkorner
ενα μπραβο στην ομαδα του Λαυριου για τους αρκετα ποιοτικους Αμερικανους που πηρε και φετος!
δηλαδη που να ειχε κ εναν καλυτερο κορμο Ελληνων..
Shion
Φοβερός και φέτος ο Moore.

Από το καλοκαίρι μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, όπως και για τον Morgan που κατέληξε στη Λιουμπλιάνα. Βασικοί θα έπαιζαν και οι δυο.
pan24
QUOTE (Shion @ Dec 3 2017, 23:09 ) *
Φοβερός και φέτος ο Moore.

Από το καλοκαίρι μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, όπως και για τον Morgan που κατέληξε στη Λιουμπλιάνα. Βασικοί θα έπαιζαν και οι δυο.

Ο αρης ειχε τα δικα του θεματα το καλοκαιρι
Ο παοκ πηγε σε αλλη φιλοσοφια
Για την αεκ ουτε εγω το καταλαβα.Αφου πηρε μπαρλοου σημαινει οτι ηθελε καποιον σε τετοιο στυλ
Ο μουρ κανει οτι κανει ο μπαρλοου καλυτερα και κανει και μερικα πραγματα ακομα

Αν βελτιωσει λιγο το σουτ σιγουρα θα τον δουμε και ευρωλιγκα.Ακομα και χωρις το σουτ μπορει γιατι ειναι τρομερα εκρηκτικος και αθλητικος
gerorge
QUOTE (pan24 @ Dec 3 2017, 23:43 ) *
Ο αρης ειχε τα δικα του θεματα το καλοκαιρι
Ο παοκ πηγε σε αλλη φιλοσοφια
Για την αεκ ουτε εγω το καταλαβα.Αφου πηρε μπαρλοου σημαινει οτι ηθελε καποιον σε τετοιο στυλ
Ο μουρ κανει οτι κανει ο μπαρλοου καλυτερα και κανει και μερικα πραγματα ακομα

Αν βελτιωσει λιγο το σουτ σιγουρα θα τον δουμε και ευρωλιγκα.Ακομα και χωρις το σουτ μπορει γιατι ειναι τρομερα εκρηκτικος και αθλητικος



Δεν μοιαζουν σε τιποτα Moore με Barlow.Πολλες κατοχες κυριως με τριποντα ο ενας,μετριος αμυντικος.Πολυ καλος αμυντικος πιο efficient με καλυτερα τελειωματα ο αλλος.
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 4 2017, 05:43 ) *
Για την αεκ ουτε εγω το καταλαβα.Αφου πηρε μπαρλοου σημαινει οτι ηθελε καποιον σε τετοιο στυλ
Ο μουρ κανει οτι κανει ο μπαρλοου καλυτερα και κανει και μερικα πραγματα ακομα

Αν βελτιωσει λιγο το σουτ σιγουρα θα τον δουμε και ευρωλιγκα.Ακομα και χωρις το σουτ μπορει γιατι ειναι τρομερα εκρηκτικος και αθλητικος


καλα αυτον τον ερωτα... που εχει ο Μανωλοπουλος με τον Μπαρλοου δεν τον καταλαβαινω και το γραφω πολυ καιρο!
θα ελεγα τιποτα για μανατζεροφαση ,αλλα δεν θελω να ειμαι καχυποπτος... smiley.gif
ο Μουρ παικταρος θα συμφωνησω ! επισης ο Γουιγκινς μ αρεσει πολυ !μακαρι να ηταν και 2-3 χρονια μικροτερος,στην ηλικια του Μουρ ! και ο Ντορον Λαμπ πρεπει να ειναι εξαιρετικη περιπτωση !ξερουμε μηπως τι επαιξε με τον τραυματισμο ;;


Shion
QUOTE (pan24 @ Dec 3 2017, 23:43 ) *
Ο αρης ειχε τα δικα του θεματα το καλοκαιρι
Ο παοκ πηγε σε αλλη φιλοσοφια
Για την αεκ ουτε εγω το καταλαβα.Αφου πηρε μπαρλοου σημαινει οτι ηθελε καποιον σε τετοιο στυλ
Ο μουρ κανει οτι κανει ο μπαρλοου καλυτερα και κανει και μερικα πραγματα ακομα

Αν βελτιωσει λιγο το σουτ σιγουρα θα τον δουμε και ευρωλιγκα.Ακομα και χωρις το σουτ μπορει γιατι ειναι τρομερα εκρηκτικος και αθλητικος

Ναι, συμφωνώ.

Βλέπω να τον τσιμπάει κι αυτόν το γατόνι ο Κερεχέτα!
McRae
QUOTE(Shion @ Dec 3 2017, 23:09 ) *
Φοβερός και φέτος ο Moore.

Από το καλοκαίρι μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, όπως και για τον Morgan που κατέληξε στη Λιουμπλιάνα. Βασικοί θα έπαιζαν και οι δυο.



Γιατι σου κανει εντυπωση?Λες και υπαρχουν τιποτα φοβεροι μπασκετανθρωποι με ματι σε αυτες τις ομαδες..Μανατζεροδουλειες κανουν ολοι..ποσοστο επιτυχιας σε επιλογες ξενων εχουν καπου 10%.
benchwarmer
Μπήκε και ο Λαμπ σήμερα και δεν έδειξε καθόλου επηρεασμένος από τον τραυματισμό και την αποχή του.
Να δούμε τι ακριβώς έχει ο Μουρ (αιμάτωμα διαβάζω, δεν ξέρω αν ήταν λόγος να σπαταλήσουν έτσι μία αλλαγή ξένου) και ποιος θα αποχωρήσει αν επιστρέψει κι αυτός. Οι επιλογές στους ξένους πάντως που έχουν γίνει είναι υποδειγματικές, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αδύναμος κρίκος.
Και βέβαια το βασικότερο δείγμα υγειας της ομάδας είναι ο προπονητής της, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του για 14η χρονιά, οδηγώντας την ομάδα σταδιακά και όχι ως πυροτέχνημα από την Γ εθνική (4 σεζόν) στην Β εθνική (3 σεζόν), στην Α2 (5 σεζόν) και πλέον στην Α1 (ήδη 2 σεζόν και λογικά έρχονται περισσότερες).
stefkorner
πριν μια βδομαδα ρωτουσα και απ εδω για τον Λαμπ !δεν φανταζομουν οτι θα μπει τοσο γρηγορα!
και σημερα οχι μονο μπηκε ,αλλα ελαμψε κιολας..!
μιλαμε για παικτη που ειχε πανω απο 50ματς πριν 3 σεζον στο nba και μετα στην ευρωπη δεν ακολουθησαν και τοσο μικρες ομαδες ,οπως Μπουντουσνοστ και Ναντερ !και ειναι μολις 26 !!!θα μας τρελανει τελικως το Λαυριο με τους αμερικανους που φερνει 56.gif
Redoctor
Ωραια ομαδα το λαυριο. Φαινεται να μαζευει και κοσμο. Ελπιζω να σταθεροποιηθει στην α1 και να μην βολοδερνει στην Β εθνικη σε λιγα χρονισ οπως τοσες και τοσες φωτοβολίδες. Εχει ελληνες με καλο ρολο στο rotation παρότι βασιζεται σε μισθοφορους δυστυχως.
Παοκ κακο Μπάσκετ γυρω γυρω ολοι και τριποντα σχεδον σε καθε φαση εναλλακτικα ποστ ο χρυσικοπουλος αλλα χωρις να προηγειται καποιο ιδιαιτερο συστημα συνηθως
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.