Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προγραμματισμός ομάδων 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
tafikos
[SIZE=Προγραμματισμός ομάδων 2006-2007

Ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο έχει αρχίσει και είδη αρκετές ομάδες έκαναν και της πρώτες κινήσεις ενίσχυσης. Θα καταθέσω την δική μου άποψη για της ομάδες που την περασμένη περίοδο ήταν στην πρώτη 4άδα, για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό που ξαναέγινε Ολυμπιακός τον Άρη που έκανε την μεγάλη επιστροφή και για το φιλότιμο αλλά σε πολύ δύσκολη θέση Μαρούσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:
Για την εφετινή χρονιά ο μόνιμος πλέον πρωταθλητής Παναθηναϊκός βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Το ενδεχόμενο να φτάσει το ρεκόρ του αιώνιου με 5 σερί κατακτήσεις, η δίψα του κόσμου για ένα μεγάλο όνομα τύπου Ντομινίκ η «τρέλα» των Γιαννακοπουλέων για την ομάδα αλλά πολύ περισσότερο το φάϊναλ 4 του ΟΑΚΑ του δίνει περισσότερο κίνητρο για να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την ομάδα του.
Είναι φανερό εδώ και χρόνια πως οι πράσινοι «πονάνε» στην θέση του σέντερ και αφού θέλουν το κάτι παραπάνω πρέπει να πάρουν ένα μεγάλο όνομα για την ενίσχυση της φρόντ λάϊν. Ονόματα ακουστήκαν και ακούγονται κάθε μέρα. Ιδανική λύση κατά την άποψη μου είναι ο σέντερ της Μακάμπι Νίκολα Βούιτσιτς που ο ΠΑΟ του έκανε εξαιρετική προσφορά αλλά μάλλον μένει στο «Γιαν Ελιάου». Όπως ακούγεται και γράφεται πολύ κοντά στο να «ντυθεί» στα πράσινα είναι ο Δήμος Ντικούδης. Πράγμα που αν γίνει ο Παναθηναϊκός μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Όμως εγώ θα έβαζα το ερώτημα, γιατί να μην διεκδικήσει κάτι καλύτερο;. Ημιτελικοί Ευρωλίγκας δεν γίνονται κάθε χρόνο στο «σπίτι» του και φέτος είναι χρυσή ευκαιρία και το τριφύλλι θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Ο Δήμος είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά δεν είναι ούτε Β ούιτσιτς, ούτε Άντερσεν, ούτε Σκόλα αλλά ούτε και Μπάστον θα έλεγα. Θυμηθείτε μόνο τα ονόματα που είχε σε αυτή την θέση ο Παναθηναϊκός την τελευταία δεκαετία, Βράνκοβιτς, Ράτζα, Ρέπρατσα.
Στο θέμα Γιάκα Λάκοβιτς εγώ είμαι υπέρ στο να μήνη ο Σλοβένος. Ο Γιάκα που έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟ στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται, γνωρίζει την ομάδα, της απαίτησης της και έχει δεθεί και με τον κόσμο. Μάλλον από ότι φαίνεται μένει μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Συν της άλλης, που να ψάχνεις τώρα για «νέο» Λάκοβιτς, που και αν βρεις άντε να δέσει με τους Σπανούλη και Διαμαντίδη.
Στην άλλη θέση που άδειασε, αυτή του Βλάντο Στσεπάνοβιτς τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη από την Ευρώπη ή θα προσπαθήσουν να φέρουν μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ κάτι που θα ενθουσιάσει τον κόσμο αλλά δεν ξέρω αν θα ενθουσιάσει και τον «Ζοτς» που με της προθέσεις που έχει δείξει μέχρι στιγμής μάλλον θα τον βρίσκει αντίθετο μια τέτοια ενέργεια. Εγώ θα συμφωνούσα με τον Ομπράντοβιτς γιατί μεν το μεγάλο όνομα θα κάνει πιο ποιοτική την ομάδα αλλά είναι ρίσκο κάτι τέτοιο. Οι λόγοι είναι αρκετοί, 1) ίσως χαλάσει της ισορροπίες στην ομάδα, 2) ίσους δημιουργηθούν προβλήματα στην ομάδα με πιθανή ρήξη των σχέσεων αυτού του μεγάλου ονόματος με τον προπονητή και (3) για το τέλος για θυμηθείτε τη έκανε ο Ντομινίκ στο τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ την περίοδο 1995-96 που άφησε στα «κρύα του λουτρού» την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει καλές περιπτώσεις από την Ευρωπαϊκή αγορά. Ο Γκρέϊντζερ που ακούστηκε είναι μια καλή λύση καθώς θα σου βάζει 10-15 πόντους και θα βάλει και το «τριποντάκι» του στην δύσκολη στιγμή. Ακόμα δεν νομίζω πως θα απαιτεί τεράστιο χρόνο συμμετοχής κάτι που θα συμβαίνει με παίκτη από το ΝΒΑ. Το μόνο «ψεγάδι» του Γκρέϊντζερ είναι το ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Άλλη μια πολύ καλή περίπτωση είναι αυτή του Λιθουανού Μασιγιάουσκας. Το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης αυτής είναι στο αν θα αποφασίσει ο ίδιος να αφήσει το ΝΒΑ και το πολύ καλό συμβόλαιο και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός σε αυτή την θέση καθώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι καλύτερος από τον Στσεπάνοβιτς.
Στον Παναθηναϊκό επιστρέφει και ο Ξανθόπουλος που δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός γκάρντ που θα πάρει την θέση του Καλαϊτζή είναι αρκετά ταλαντούχος πράγμα που το απέδειξε και φέτος στον ΠΑΟΚ αλλά και στο πρωτάθλημα νέων που έγινε στην Αργεντινή το περασμένο καλοκαίρι. Μαζί με τον Σάκοτα θα πρέπει να δουλευτούν από τον Ομπράντοβιτς που έχει είδη δώσει χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα περίοδο στον τελευταίο. Οι δύο νεαροί ταλαντούχοι παίκτες εκτός από το ότι θα είναι μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον θα δώσουν και λύσης στην ομάδα όταν θα ζορίσουν τα πράγματα με το βαρύ πρόγραμμα και θα πρέπει να γίνεται καλό ροτέϊσιον στην ομάδα. Όσο αφορά τον Δημήτρη Παπανικολάου θα πρέπει να παραμείνει μέλος στην ομάδα γιατί είναι ένα δυνατό «εργαλείο» στα χέρια του Ομπράντοβιτς.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Μετά την καλή περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός πάει για κάτι καλύτερο για την νέα περίοδο. Ο Γιόνας Καζλάουσκας έφυγε και ο γρίφος για το ποιος θα τον αντικαταστήσει λύθηκε με την πρόσληψη και επίσημα του Ισραηλινού Πίνι Γκέρσον. Ο Πίνι που τα θέλει όλα με τους «ερυθρόλευκους» έχει και ως στόχο να κατεβάσει από τον θρόνο τον Παναθηναϊκό και να κερδίσει τον Ομπράντοβιτς. Σίγουρα θα έχουμε αρκετά Πίνι Γκέρσον σόου καθημερινά αφού ο ιδιόρρυθμος κόουτς είναι ιδιαίτερα φιλικός με τα Μ.Μ.Ε. Ο Γκερσόν θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μια από της καλύτερες φροντ λαϊντ της Ευρώπης με Σχορτσιανίτη, Ζίζιτς, Μπουρούση και Στακ. Οι «Πειραιώτες» έκαναν το κόλπο «γκρόσο» με το διπλό κτύπημα απόκτησης των Στάκ και Μπουρούση και τώρα πλέον αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ είναι η απόκτηση ακόμα δύο παικτών για τις θέσης 1 και 2. Όλα αυτά νοούμενου ότι φεύγει οριστικά ο Λιούις που πρέπει να φύγει κατά την άποψη μου.
Ο Ολυμπιακός σκαλί-σκαλί ανεβαίνει και ξαναδημιουργεί μια μεγάλη ομάδα κάτι που απαιτούσε ο κόσμος του αλλά και η ιστορία του. Αν σκεφτείτε μόνο πως στις θέσης 4-5 θα έχει τους προαναφερθέντες (Σ τακ, Μπουρούση, Σοφοκλή και Ζίζιτς), στις θέσης 3-4 τους Μπάρλο, Βασιλόπουλο και Πρίντεζη καταλαβαίνετε πόσο δυνατός είναι κοντά στο καλάθι. Παίκτες αρκετά ικανούς να ανταποκριθούν στους υψηλούς στόχους της ομάδας διαθέτει και στις άλλες θέσεις. Έντνι, Παπαμακάριος, Χατζής (είναι εκτός πλάνων του Γκέρσον) και Σεϊμπούτης απέδωσαν σε ικανοποιητικό βαθμό την περασμένη περίοδο και είναι παίκτες που δεν μπορούν να υποτιμηθούν.
Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι η προσθήκη όπως ανάφερα και πιο πάνω δύο ακόμα παικτών. Εξαιρετική περίπτωση για να αντικαταστήσει των Λιούις είναι ο Μπράουν της Μάλαγα. Ο Αμερικάνος σκόρερ αν έρθει θα δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο μαζί με τον Έντνι.
Η πολύ καλή ομάδα που κτίζει ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμα καλύτερο το πρωτάθλημα αφού πλέον ο Παναθηναϊκός δεν θα παίζει μόνος του πράγμα που φάνηκε από την περσινή χρονιά.


ΑΡΗΣ:
Η έξοδος στην Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια εκτός από χαρά και ενθουσιασμό φέρνει και περισσότερες ευθύνες και απαιτήσεις για την ιστορική αυτή ομάδα. Οι άνθρωποι του Άρη μαζί με τον Μαντσόν θα πρέπει να ανασκουμπωθούν και να κάνουν όσο το δυνατό καλύτερη από πέρσι την ομάδα . Φυσικά το έργο τους είναι δύσκολο καθώς ο προϋπολογισμός του Άρη δεν είναι όπως του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού αλλά και των περισσοτέρων ομάδων της Ευρωλίγκα, είναι περιορισμένος. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν τα ίδια λάθη που έκανε ο συμπολίτης τους ΠΑΟΚ την περίοδο 2000-01 που βγήκε Ευρωλίγκα και ξανοίχτηκε οικονομικά και ακόμα πληρώνει αυτά τα λάθη.
Μετά την φυγή του Στακ ο Άρης ψάχνει για παίκτη ρακέτας. Στους «κίτρινους» παραμένουν οι Πάντιους, Σιγάλας, Κάστλ, Πέτροβιτς, Χαριτόπουλος και ο Ουίλκινσον που θα αγωνίζεται ως κοινοτικός αφού έγινε «σκοπιανός». Παίκτες που είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει ο Άρης και μπορούν να τον βοηθήσουν είναι οι Διαμαντόπουλος, Κυρίτσης, Μπλέϊκνι και ο Χατζής που ακούστηκε τελευταία αφού δεν είναι στα πλάνα του Γκέρσον.
Οι απαιτητικοί και φανταστικοί οπαδοί του Άρη θα πρέπει να κάνουν υπομονή καθώς είναι αδύνατο από την μια χρονιά στην άλλη να κατακτάς Ευρωλίγκα ή πρωτάθλημα όπως ονειρεύονται. Ο Άρης θα πρέπει να ανεβαίνει σταδιακά. Ο στόχος που θα πρέπει να βάλει για εφέτος είναι να πάρει ξανά την 3η προνομιούχα θέση στο πρωτάθλημα που του δίνει αυτόματα εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Στο θεσμό αυτό ο Άρης εφέτος ο στόχος θα πρέπει να είναι η είσοδος στους «16».
Το Αλεξάνδρειο όπως αναμενόταν θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές καθώς άρχισαν είδη να εξαντλούνται τα διαρκείας.


ΜΑΡΟΥΣΙ:
Για το Μαρούσι έφθασε το τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής που του έφερε πολλές διακρίσεις, αλλά και το κατάταξε στην καρδιά όλων εμάς των μπασκετόφιλων ως μια φιλότιμη νοικοκυρεμένη ομάδα. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν και είναι η απουσία του κόσμου αφού όσο καλά και αν πήγαινε η ομάδα ότι παίκτη και αν έφερνε ο κύριος Βωβός το συμπαθητικό κλειστό του Αγίου Θωμά δεν γέμιζε. Ακόμα και αν έβγαινε στην Ευρωλίγκα το μπάτζετ θα μειωνόταν και άλλο, ίσως γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δικαιολογημένα βαρέθηκε να βάζει μόνο χωρίς να παίρνει. Αν με ρωτάτε εμένα καλύτερα που θα εκπροσωπηθούμε από τον Άρη.
Τα πράγματα στο Μαρούσι είναι δύσκολα, έφυγε ο Γιαννάκης φεύγουν παίκτες (π.χ Μπλάκνεϊ) και το τοπίο είναι αρκετά θολό. Το Μαρούσι όμως είναι υποχρεωμένο να βρει ένα προπονητή ισάξιο με τον Γαννάκη ώστε αυτά τα παιδιά που τους έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής της εθνικής να μην χαθούν. Αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή ίσως χαράξουν τον δρόμο που χάραξε κάποιος άλλως παίκτης που «έλαμπε» στο μισοάδειο κλειστό του Αγίου Θωμά, και αναφέρομαι στον Βασίλη Σπανούλη. Τα παιδιά που ο νέος προπονητής δεν πρέπει να τα αφήσει να σβηστούν είναι αυτά που έδειξαν δήγματα γραφής και άρπαξαν την ευκαιρία από τα «μαλλιά». Αναφέρομαι στον Λόλα, στον Νοέα, στον Καϊμακόγλου και στον ανανεωμένο από τον «δράκο» Κυρίτσης που είδη στα αφτιά του άρχισαν να ηχούν η «σειρήνες» του Ολυμπιακού και του Άρη.
Όσες δυσκολίες και αν περάσει το Μαρούσι πιστεύω πως θα μπει ξανά στον σωστό δρόμο.



Τάσος Μανώλη (tafitos) mattpress@cytanet.com.cy
7] bball.gif
Warrior
Καλως ηρθες φιλε στο φορουμ και καλα ποστ(σαν και αυτο ενα πραγμα smile.gif )! icon_wave.gif

Συμφωνω κατα 99% με τις αποψεις σου για τις συγκεκριμενες ομαδες και
θα επανελθω στο αμεσο μελλον στο θεμα,μιας και υπαρχουν πολλα ερωτηματικα
για τις υπολοιπες ομαδες που θα συμμετεχουν στην Α1 την επομενη χρονια.

Ωραιο τοπικ,ισως θα μπορουσαμε να το ονομασουμε και Πρωταθλημα 2006-07
προγραμματισμος και σχολια!
Anaz
Ωραιο τοπικ,κ πολυ καλο ποστ! 41.gif
Το σιγουρο ειναι οτι πλεον το μπασκετ δειχνει καπως να ανακαμπτει οσων αφορα το ενδιαφερον αρκετου κοσμου!!
Μετα απο πολλα χρονια θα εχουμε παλι 2 ομαδες ετοιμες να πρωταγωνιστησουν στην Ευρωπη κ μια μονομαχια αιωνιων απ'τα παλια!
Παραλληλα η ισως πιο μπασκετικη ομαδα της Ελλαδας με μεγαλη ιστορια κ κοσμο,δειχνει να ανακαμπτει κ να προσπαθει να ακολουθησει τους 2 μεγαλους..
Απο'κει κ περα ομως αν το δουμε συνολικα,πολλες ομαδες ιστορικες της Α1 πανε απ'το κακο στο χειροτερο..
Ο ιστορικος Ηρακλης υποβιβαστηκε,ο "ευρωπαιος" Μακεδονικος παει για κλεισιμο, ενω οι 2 αλλες μεγαλες ομαδες Αεκ κ Παοκ καθε περσι κ καλυτερα..Το δε μαχητικο Μαρουσι κ αυτο φαινεται να χανει πολυ μεγαλο μερος της δυναμης του!
Βλεπουμε λοιπον 3 ομαδες με διαθεση κ ικανοτητα να πρωταγωνιστησουν στην Ευρωπη αλλα απο'κει κ περα το χαος!
Πραγματικα πλην του Πανιωνιου δεν βλεπω καμμια αλλη ομαδα να ειναι σε θεση να κανει κατι εστω στο αμεσο μελλον..
Μια ελπιδα ισως απ'τη Λαρισα,αν κ εκει τα μηνυματα απ'τους Μαλακους αλλα κ την αποχη της Ολυμπια απ'τη συγχωνευση,δεν ειναι κ πολυ ενθαρρυντικα..
Υπαρχει βεβαια κ ο Πανελληνιος,αλλα αν δεν εχεις κοσμο δεν γινεται να κανεις το κατι παραπανω.. 68.gif
Αληθεια εκει στην Πατρα τι γινεται?Η πατρα εχει πολυ μπασκετικο λαο κ καθε χρονο ο Απολλωνας βρισκεται πολυ ψηλα στα εισιτηρια,ενω κ οι υποδομες υπαρχουν!Το κατι παραπανω γιατι δεν γινεται?? 39.gif
Βλεπω τους 3 μεγαλους να κατακτουν ΑΝΕΤΑ τις 3 πρωτες θεσεις με μοναδικο ενδιαφερον τους τελικους..

Οποτε το τελικο συμπερασμα ποιο ειναι?? Θετικο ή αρνητικό? rolleyes.gif 39.gif

Σιγουρα παντως με 3 ομαδες καθε χρονο δυναμωμενες κ τις υπολοιπες ολες ολο κ χειροτερα,δεν γινεται τιποτα..Αντιθετως! Αν δεν "ανεβουν" Παοκ κ Αεκ κατ'αρχην αλλα κ αλλες ιστορικες κ επαρχιακες ομαδες δεν προκειται να ανακαμψει το μπασκετ"ακι".. sad.gif
sihainas
QUOTE(Anaz @ Jun 30 2006, 07:07 AM)
...


Στην Πάτρα... η Ολυμπιάδα πάει καλά...έχει ήδη κρατήσει προπονητή και τον βασικό κορμό από πέρσυ και πάει τώρα για μεταγραφές... και από τα ονόματα που έχουν ακουστεί εγώ είμαι αισιόδοξος...θα δούμε...

Στον Απόλλωνα... ακόμα δεν έγινε τίποτα με τον προπονητή... οπότε...άλλη μια δύσκολη χρονιά μας περιμένει απ'ότι φαίνεται.
sihainas
QUOTE(betsmart.gr)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μια πρωτάρα στην...Ευρώπη!

Εκτός από τα σαλόνια της Α1 εθνικής η Ολυμπιάδα Πάτρας τη νέα σαιζόν θα κάνει ντεμπούτο και στις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις, αφού είπε ναι σε σχετική πρόσκληση της ΕΟΚ...



Μια πρωτάρα στην...Ευρώπη! Αυτός πλέον θα είναι ο τίτλος που θα ταιριάζει στην νεοφώτιστη της Α1 εθνικής Ολυμπιάδα Πατρών, αφού το πρωί σήμερα και τυπικά έκλεισε το θέμα της παρουσίας της του χρόνου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΕΟΚ.

Η σχετική κρούση είχε γίνει πριν μερικές ημέρες από τον πατρινό γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη στον πρόεδρο της Ολυμπιάδας Νίκο Μπογονικολό, ο οποίος μετά από σκέψη με τους συνεργάτες του είπε το ναι, βλέποντας την όλη αυτή παρουσία ως ένα ακόμη κίνητρο για να ανέβει το πρεστίζ του συλλόγου κι εκτός των συνόρων.

Μάλιστα στην Ολυμπιάδα λένε ότι και οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποκομίσουν απ΄τα διεθνή αυτά παιχνίδια οι αθλητές θα είναι μεγάλές ενόψει της Α1 εθνικής.

Η Ολυμπιάδα θα είναι η μια από τις δυο ελληνικές παρουσίες στο ΦΙΜΠΑ Καπ της νέας περιόδου, λύνοντας με τον τρόπο αυτό και τα χέρια της Ομοσπονδίας.


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον Απόλλωνα δεν την θέλουν αυτή τη διοργάνωση...
dizzy_fingers
Στο fiba eurocup ή στο eurocup challenge θα πάνε?
Σαν πρώτη σκέψη μου φαίνεται πολύ ανώριμη απόφαση, αλλά από τη στιγμή που δε γνωρίζω τίποτα για την ομάδα, ας περιμένω πρώτα και μετά θα κρίνω.
V@Roxe##13
Καλη φαινεται σαν σκεψη αλλα μιο ομαδα σαν την Ολυμπιαδα ισως να ηταν καλυτερα να αφοσιωθει στο πρωταθλημα και μονο!!! Βεβαια θα παρουν εμπειριες οι παικτες....
sihainas
Δεν ξέρω dizzy που θα παίξει... πάντως... τα αποτελέσματα και το κατά πόσο είναι καλή κίνηση θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς και στο που θα βρίσκεται τότε η ομάδα...
yellow madness
Μην ξεγραφετε ακομα την ΑΕΚ αν επιβεβαιωθουν οι φημες για ενδιαφερον Μελλισανιδη θα εχουμε αλλη μια πολυ δυνατη ομαδα. Οι Αεκτσηδες πρεπει να ασχοληθουν λιγο με το μπασκετ και να πιεσουν την οικογενεια Φιλιπου να αφησει την ομαδα
hellenic
Diladi olles h omades mionoyn to Budget toys...!Orea...
Anaz
Οσο κ να (θελουμε να) λεμε οτι το ελληνικο μπασκετ ανεβαινει κ παλι,η αληθεια ειναι αρκετα διαφορετικη!
Μπορει η κοντρα των αιωνιων να αναβει κ παλι κ να γινονται καποιες μεγαλες μεταγγραφες όμως.. η πραγματικοτητα λεει οτι απο του χρονου στη Α1 δεν θα βρισκονται οι Μπλακνευ,Ειβερι,Φορτε,Μουλαομεροβιτς, Παντιους! Οι παιχτες δηλαδη που ξεχωρισαν στο πρωταθλημα μας φευγουν γιατι..δεν μπορουμε να τους κρατησουμε!!
sihainas
QUOTE(betsmart.gr)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ: Πήρε τον Καλαϊτζίδη

Μετά τον Κροάτη Ιβάν Μίμιτσα, η Ολυμπιάδα Πάτρας ανακοίνωσε πριν από λίγο την δεύτερη προσθήκη της και πρώτη από την ελληνική αγορά, αυτή του Δημήτρη Καλαϊτζάκη...

Έναν ακόμη αθλητή, διψασμένο για να παίξει μπάσκετ απέκτησε η Ολυμπιάδα, τον 21χρονο Δημήτρη Καλαϊτζίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο αθλητής είπε το ναι στην πρόταση των «πορτοκαλί» και θα αγωνιστεί στην Ολυμπάδα της νέας περιόδου.

«Πήραμε έναν αθλητή που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην περιφέρεια, είναι καλός χαρακτήρας και το πιο σημαντικό, θέλει κι έχει διάθεση να παίξει μπάσκετ.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίχυσης του ρόστερ με τους αθλητές που έχουμε στα πλάνα μας για να κάνουμε και την πρέπουσα ποιοτική διαφορά ενόψιο της νέας περιόδου», ήταν τα λόγια του Νίκου Βουρνά, που βλέπει το ρόστερ να γεμίζει.

Ο Καλαϊτζίδης γεννημένος το 1985 και με ύψος 1.90μ., έχει 8 μόλις παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία με 4 πόντους, ξεκινώντασ τα βήματά του από τον Ηρακλή και γίνεται η δεύτερη φετινή μεταγραφή μετά από αυτή του Μίμιτσα για την Ολυμπιάδα.
Vas
Παιδιά,

Υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει αναλυτικά όλες τις μεταγραφές των ομάδων μέχρι στιγμής? Αν όχι, έχει κάποιος το χρόνο να ενημερώσει?

Με τοσες μεταγραφές που κανανε οι μεγαλοι χασαμε την μπάλα
!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.