Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ένα σχόλιο για τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό μπάσκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
asxetos
Βρήκα το παρακάτω άρθρο σε άλλο σαϊτ και επειδή με αντιπροσωπεύει πλήρως το βάζω και εδώ για να το διαβάσουν όλοι:

QUOTE
Μπορεί να μου πεί κάποιος το έννομο συμφέρον πως ορίζεται σε μια διοργάνωση η οποία έχει διοίκηση εκλεγμένη να παίρνει κάποιες αποφάσεις προς το καλύτερο για το μέλλον του αθλήματος και όχι βάσει ομαδικών κριτηρίων;

Κατανοώ ότι τον Παναθηναϊκό τον τσούζει ότι ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει και θέλει να χρησιμοποιήσει ότι μέσον έχει για να μας βάλει τρικλοποδιά!
Όμως για ποιόν λόγο σε μία τέτοια απόφαση αλλαγής έδρας τελευταίας στιγμής παίρνουν την απόφαση ουσιαστικά 2 ομαδούλες με καμία σημαντική προϊστορία στην Α1 τα τελευταία 20 χρόνια; Για να μην πάρει 20 χιλιάδες ευρώ παραπάνω το Αιγάλεω; Δουλευόμαστε;
Δηλαδή αυτοί που ουσιαστικά διοικούν το ελληνικό μπάσκετ (λέγε με Βασιλακόπουλο, Οικονομίδη) δεν μπορούν να πάρουν μια σωστή απόφαση μόνοι τους; Να πούν ότι για την προώθηση του αθλήματος καλό είναι η χρησιμοποίηση ενός πιο σύγχρονου γηπέδου αφού δίνεται αυτή η δυνατότητα;

Αλλά να μου πείς εδώ απο τις καινούργιες διαιτητικές διατάξεις κάνανε γαργάρα τον κανονισμό του ημικυκλίου γιατί δεν συμφέρει κάποιους, έτσι;
Σαν να λέμε στο ποδόσφαιρό ότι στην Ευρώπη η ανατροπή στην περιοχή είναι πέναλτι και στην Ελλάδα είναι κόκκινη για τον επιθετικό!

Και μπορεί να μου πεί κάποιος με ποιό σκεπτικό η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ έδωσαν άδεια στην ΑΕΚ, Καβάλα, Αιγάλεω;
Είναι δυνατόν ομάδες δίχως σωστές εγκαταστάσεις ή λόγω σοβαρών διοικητικών προβλημάτων να παίρνουν άδεια να συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας;
Είναι δυνατόν εν έτει 2008 να υπάρχουν στην λίστα των 12-14 γηπέδων της Α1 τα κλειστά του Αιγάλεω και του Σπόρτινγκ;
Είναι δυνατόν μια ημέρα πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος να μην ξέρουν αν πρέπει η Καβάλα ή η Δάφνη να παίζουν στην Α1;

Δηλαδή ποιές είναι οι προϋποθέσεις (οικονομικά, γήπεδο, διοικησης) ώστε να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της Α1;
Μήπως για τον κ. Οικονομίδη φτάνει να έχεις 12 παίκτες και έναν προπονητή και να κατατεθεί το χρηματικό ποσό για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα;
Ή οι Ισπανοί είναι μ*λάκες που έχουν κάποια στάνταρ για την συμμετοχή ομάδων στο πρωταθλημά τους;

Και ξέρετε ποια είναι όλη μ*λ*κια της υπόθεσης του που θα διεξαχθεί το μάτς Ολυμπιακός - Αιγάλεω;
Ότι οι 2 ομάδες που ψήφισαν κατά πρίν απο 1 μήνα κλαιγόντουσαν ότι η διοίκηση και η πολιτεία δεν κάνει κάτι για να τους εξασφαλίσουν τηλεοπτικά συμβόλαια(χρήματα δηλαδή) και απειλούσαν ότι θα βάλουν μπουρλότο στο πρωτάθλήμα!!! Και τώρα που μια άλλη ομάδα με εξίσου οικονομικά προβλήματα βρήκε τρόπο να βγάλει κάτι το παραπάνω της έκοψαν την φόρα με το έτσι θέλω!

Αλλά είπαμε για τα μεγάλα κεφάλια μας νοιάζει που θα παίξει ο Ολυμπιακός μόνο ώστε να του κάνουμε την ζωη δύσκολη! Τίποτα άλλο δεν είναι ΠΙΟ σημαντικό!

Και όπως θα έλεγε και ο Συρίγος για όλα τα παραπάνω δεν φταιεί η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ ούτε οι ομάδες που ψήφισαν κατά αλλά ο Συνδικαλισμός, ο Παπαδόπουλος και ο Γιαννάκης!
Χαίρετε!

* Και πάλι συγγνώμη για το σεντόνι και αν έγινα κουραστικός με τόσες ερωτήσεις αλλα δεν γίνεται το άθλημα που κάποιοι αγαπάμε και μας έχει προσφέρει τόσες χαρές να το μαμανε κάποιοι με το έτσι θέλω και οι αρμόδιοι να μην κάνουν τίποτα για την εξυγίναση και βελτίωση του πρωταθλήματος!!! Ούτε εκεί που λές αντέ και έκανα ένα βήμα μπροστά τελικά να κάνεις τρία βήματα πίσω!

** Ελπίζω να προνοήσουν οι Αγγελό και να πουνε στους Αμερικάνους να μην συμπεριλάβουν πολλά στιγμιότυπα απο το μάτς με το Αιγάλεω (αν γίνει το ματς στο "κλουβί") στο αφιερωμά τους. Ας βάλουν στιγμιότυπα απο το φιλικό με την Μακάμπι. Ή αν μπορούν να περιμένουν να βάλουν στιγμιότυπα απο το ΣΕΦ με την Μάλαγα!
Είναι κρίμα να μας θεωρήσουν τριτοκοσμικούς και να βγεί η φήμη παγκοσμίως ότι σπαταλάμε τα λεφτά μόνο για παίχτες χωρίς να έχουμε υποδομές και να πάει στράφι το τόσο καλό promotion που έγινε όλο το καλοκαίρι με το όνομα του μπασκετικού Ολυμπιακού (αλλά και γενικώς του ελληνικού μπάσκετ) να απασχολέι πολλά αθλητικά σάιτ με μεταγραφές ή και φήμες!


Καλύτερα δεν θα μπορούσε να τα πει ο τύπος.
ashton
Μια απορία
o συγγραφέας του άρθρου αναρωτιόταν το 2003 ή το 2004 γιατί συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όταν έπαιζε σε στρούγκες, χρωστούσε σε κάτι Ιωαννίδηδες και Σάκοτες και μέχρι και η επιθεώρηση εργασίας τον κυνηγούσε για τα χρέη στους πρώην προπονητές & εργαζομενους ;
Air Kef
To 2003-04 ολες οι Αθηναικές ομάδες έπαιζαν σε στρούγκες οχι μονο στην Α1,αλλα και στην Ευρωλίγκα. Ασε που το κλειστό του Κορυδαλλου το θεωρώ κλαση ανώτερο απο του Σπορτινγκ και το Ιβανώφειο.
Το 2003 ηταν ειδηση οταν μια ομάδα πλήρωνε στην ώρα της. Ο Ολυμπιακος,μαζί κι αυτός.Ο Ιωαννίδης νομίζω τα πήρε τα λεφτά του μετά απο δικαστήρια,για τον Σακοτα ελεγαν απο την διοικηση οτι ηταν ο μονο στον οποιο χρωστούσε λεφτά ο Ολυμπιακός. Καλύτερα ας ρωταγες πως επαιζε ο Ηρακλης τοτε Α1 και το Περιστέρι (τουλαχιστον το Περιστέρι επεσε μονο του με το κεφάλι ψηλά).

smile.gif
ashton
Το Περιστέρι έπεσε αύτανδρο μόλις έστειλε τις ευχές του "για καλή επιτυχία τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις σας" ο γιος του επίτιμου.
Ή έχεις το κληρονομικό ή δεν το έχεις :-)

PanosIlio
QUOTE("http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Kavala/216174.html")
Χωρίς άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 παραμένει η Καβάλα τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Ενωση Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε ούτε την Τετάρτη το πολυπόθητο πιστοποιητικό γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό στους Μακεδόνες.

Είναι γνωστό βέβαια ότι η Δάφνη περιμένει και επιθυμεί σφόδρα να πάρει τη θέση της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1. Οι Αθηναίοι έχουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι έτοιμοι και αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα.

Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 13 ομάδες στο πρότυπο της ισπανικής ACB που δεν αντικατέστησε τη Χιρόνα (υποβιβάστηκε λόγω χρεών). Ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να αποφασίσει σχετικά την Πέμπτη.

H σχετική ανακοίνωση: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της Καβάλας, για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, διότι η σύσταση Κ.Α.Ε. συντελέστηκε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος".


Η απόλυτη ξεφτίλα... Όσα και να επενδύουν μερικοί τρελαμένοι το ελληνικό μπάσκετ σαν σύνολο δεν θα προοδεύσει ποτέ αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα εδώ και τώρα.

Πολύ καλό σχόλιο από Μαγουλά

QUOTE("http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/216199.html")
Κλείναμε μέχρι τώρα την ξεφτίλα ε, θα φτάναμε και στην κλητική προσφώνηση. Ω ξεφτίλα.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης έκανε αυτό που δεν τολμούσε να κάνει ουδείς άνθρωπος του μπάσκετ: ακολούθησε το νόμο και σύμφωνα με αυτόν, η Καβάλα δεν ήταν δυνατόν να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που ζητάει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Με επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως ο σύλλογος της βορείου Ελλάδας δεν μπορεί να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα να έχει 13 ομάδες.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ, η οποία ενέκρινε την συγχώνευση με Πανοράματος-Καβάλας, καλούνται να συσκευτούν για να αποφασίσουν αν θα προσφέρουν την 14η θέση στη Δάφνη, νόμιμη κάτοχο ούσα τρίτη στην Α2 ή θα αφήσουν το πρωτάθλημα με 13 συλλόγους.

Η άρνηση του Υπουργείου Ανάπτυξης να δεχθεί τα έγγραφα της Καβάλας δημιουργεί ερωτήματα αναφορικά με το πώς εγκρίθηκε από την ΕΟΚ η συγχώνευση του Πανοράματος με την Καβάλα, και πώς ο ΕΣΑΚΕ δέχθηκε την όλη διαδικασία χωρίς να ελέγξει το θέμα.

Η Δάφνη και ο πρόεδρός της Κώστας Τζιβελέκας αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι για την επιμονή τους να διεκδικήσουν την 14η θέση της Α1, καταγγέλοντας τόσο την ομοσπονδία όσο και τον ΕΣΑΚΕ. Βεβαίως αυτή τη στιγμή προκύπτουν πολλά ζητήματα: Η Δάφνη ήδη έπαιξε έναν αγώνα στην Α2, κόντρα στη Ξάνθη και τον κέρδισε. Αν ανέβει κατηγορία ακυρώνεται το αποτέλεσμα προφανώς ίσως δε να αγωνιστεί εκεί η Καβάλα βάσει δικαιώματος.

Καβάλα: Συνεχίζουμε

Η δε Καβάλα ενημέρωσε τους παίκτες της ότι θα καταβάλει κανονικά τους μισθούς διεκδικώντας την συμμετοχή της μέσω ΑΣΕΑΔ. Οι άνθρωποι έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα για αθλητές όπως ο Γκαγκαλούδης, ο Ντιγκμπέ, Ο Καβαλιάουσκας και προπονητή τον Κώστα Πιλαφίδη, όμως από την στιγμή κατά την οποία δεν ήταν σύννομοι κακώς δεσμεύθηκαν σε τόσο κόσμο.

Τουλάχιστον αυτοί έχουν την δικαιολογία της δίψας για να φέρουν την Α1 στην Καβάλα. Οι υπόλοιποι; Ο Βασίλης Οικονομίδης που ήταν βέβαιος για την Καβάλα και κατηγορούσε τα υπουργεία, τώρα τι θα πει; Μίλησε με την σιγή του όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στο κενό του αγώνα Πανιωνίου-ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο πρόεδρος είχε και το άγχος της πρεμιέρας του δικεφάλου.

Η δε ΕΟΚ; Στάθηκε στο ύψος της όπως κάνει τα τελευταία χρόνια βοηθώντας τα μέγιστα στον απόλυτο εξευτελισμό. Ε και; Αλήθεια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συζήτησε το θέμα με τον Στερν ή αρκέστηκε στο να κάνει παρατηρήσεις στον Αμερικανό για την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού;
Giorgos#4
φεβρουαριος και εχουμε τα εξης:
οι παικτες του παοκ απεργουν ,απλητωτοι διοικητικο αδιεξοδο κτλπ
η ολυμπια ειναι ενα βημα απο την διαλυση
οι παικτες της αεκ μαλωνουν για το ποιος θα πρωτοπληρωθει(βλεπε χατζης ,ταπουτος)
η καβαλα αλλαζει συνεχεια παικτες επειδη τους χρωσταει
η αελ επεισης ειναι σε πολυ κακη οικονομικη κατασταση
εχουμε και φετος πολλη βια στα γηπεδα(αθηναικα κυριως)
παιχνιδια κρινονται στα δικαστηρια(αεκ-πανιωνιος)

και αλλα πολλα

καλα παμε και φετος......
a bullet for your head
QUOTE(Giorgos#4 @ Feb 12 2009, 19:11 ) *
φεβρουαριος και εχουμε τα εξης:
οι παικτες του παοκ απεργουν ,απλητωτοι διοικητικο αδιεξοδο κτλπ
η ολυμπια ειναι ενα βημα απο την διαλυση
οι παικτες της αεκ μαλωνουν για το ποιος θα πρωτοπληρωθει(βλεπε χατζης ,ταπουτος)
η καβαλα αλλαζει συνεχεια παικτες επειδη τους χρωσταει
η αελ επεισης ειναι σε πολυ κακη οικονομικη κατασταση
εχουμε και φετος πολλη βια στα γηπεδα(αθηναικα κυριως)
παιχνιδια κρινονται στα δικαστηρια(αεκ-πανιωνιος)

και αλλα πολλα

καλα παμε και φετος......

Ειδικα για την Καβαλα(αλλα κ για την Χαλκιδα),ο ΠΣΑΚ εξεδωσε πολυ σκληρη ανακοινωση χθες,χρησιμοποιωντας χαρακτηρισμους,παραθετωντας αθλιες πρακτικες των εν λογω σωματειων προκειμενου να μην πληρωνουν κ να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους,ενω μεταξυ πολλων αλλων η ανακοινωση ανεφερε:ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ......
Στην Ισπανια κ στην Ιταλια,εχουν υποβιβαστει ομαδες κ για λιγοτερα χρεη...για αυτο κρατανε κ ενα ΕΠΙΠΕΔΟ στα πρωταθληματα τους..
Στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι κωμικο-τραγικα....κ η ατιμωρησια κ μη τηρηση κ εφαρμογη των νομων,το κερασακι στην τουρτα...
vastravoud
Γιατί όχι Α1 με λιγότερες ομάδες, κατάργηση του Κυπέλλου και πρωτάθλημα με 3 γύρους;
a bullet for your head
Μου φαινεται οτι ακουσα πως ο Ρενεσες απορησε με το γεγονος οτι στο τελικο θα βρεθει πολυ λιγος κοσμος...
Αυτος παντως ζητησε να προμηθευτει το DVD του τελικου...
Θυμαμαι καποτε στα ματς Αρης-ΠΑΟΚ,γεμιζε το γηπεδο με 5500 χιλ οπαδους-φιλαθλους κ των 2 ομαδων,κ παρολη την αντιπαλοτητα,ηταν εφικτο να διεξαχθει ενα τετοιο παιχνιδι..
Σημερα,με 1200 οπαδους,παλι εγιναν παρατραγουδα...αληθεια,παλι καταφεραν κ περασαν φωτοβολιδα,απ τους ''εξονυχιστικους ελεγχους'' της αστυνομιας..??
CrossoverOnE
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 23 2009, 02:09 ) *
Μου φαινεται οτι ακουσα πως ο Ρενεσες απορησε με το γεγονος οτι στο τελικο θα βρεθει πολυ λιγος κοσμος...
Αυτος παντως ζητησε να προμηθευτει το DVD του τελικου...
Θυμαμαι καποτε στα ματς Αρης-ΠΑΟΚ,γεμιζε το γηπεδο με 5500 χιλ οπαδους-φιλαθλους κ των 2 ομαδων,κ παρολη την αντιπαλοτητα,ηταν εφικτο να διεξαχθει ενα τετοιο παιχνιδι..
Σημερα,με 1200 οπαδους,παλι εγιναν παρατραγουδα...αληθεια,παλι καταφεραν κ περασαν φωτοβολιδα,απ τους ''εξονυχιστικους ελεγχους'' της αστυνομιας..??

Eδω το σκασε ο Παλαιοκωστας για 2η φορα με τον ΙΔΙΟ τροπο...τη φωτοβολιδα θα δυσκολευθεις να περασεις ; Χχαχαχαχα
a bullet for your head
Αλλαγές ζητούν οι αρμόδιοι για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Μία ερώτηση σχετικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και τις αλλαγές που θα ήθελαν οι πρωταγωνιστές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο "άναψε" τη συζήτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του μεγάλου και του μικρού τελικού της Α1.

Το λόγο πήρε πρώτα ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "Θα μιλήσω για τον τομέα της διαιτησίας. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς διαιτητές, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν και τις λεγόμενες μικρότερες ομάδες και να τις δουν με το ίδιο μάτι. Είναι ένα ισχυρό στοιχείο για το μπάσκετ. Οταν έχεις εμπιστοσύνη στη διαιτησία, είναι εφικτό να εκλείψουν και τα φαινόμενα βίας που πληγώνουν το άθλημα".

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνέχισε: "Ο καθένας κάνει τη δουλειά του από το πόστο που βρίσκεται. Αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Τι συμπεριφορά έχουν αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο και τι αυτοί που διευθύνουν το άθλημα. Ονειρεύομαι ένα άθλημα με κανόνες, γιατί το ελληνικό μπάσκετ έχει ταλέντο και ικανότητες και μπορεί να φτάσει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο".

Στη συνέντευξη Τύπου δεν παρευρέθηκαν λόγω καθυστέρησης της τελευταίας στιγμής οι εκπρόσωποι του Αρη, Αντρέα Ματσόν και Σάββας Ηλιάδης.Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τη "σκυτάλη", αστειευόμενος αρχικά: "Δεν θέλω να αλλάξει τίποτα και του χρόνου να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ευρώπη και κυπελλούχοι. Θα ήθελα να υπάρχει η ευκαιρία να έχουμε τέτοια ποιοτικά παιχνίδια, με την ίδια ατμόσφαιρα, όπως αυτά στο Βερολίνο ή στον τελικό του κυπέλλου".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος τόνισε: "Δεν θέλω να χαλάσω την γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά αναρωτηθείτε εφόσον είχατε μπροστά σας άλλες ομάδες, άλλους ανθρώπους, εάν θα κάνατε την ίδια ερώτηση, θα ήταν ίδιο το αντικείμενο συζήτησης. Οταν μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα, δεν ασχολούμαστε μόνο με την πρώτη, τη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη ομάδα. Ενα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα αφορά και την πρώτη και την τελευταία ομάδα. Το επίπεδο ανεβαίνει μαζικά. Δεν υπάρχουμε μόνο εμείς στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές και τι έχει γίνει; Απολύτως τίποτα. Θεωρώ ότι εάν δεν είναι η χειρότερη χρονιά, είναι μία από τις χειρότερες. Τα φετινά παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Ας μην τα εξιστορήσουμε. Αφορούν φίλους, συναδέλφους και δικούς σας γνωστούς. Δεν αρκεί να περνάμε καλά, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και τα προβλήματα".

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με τη σειρά του δήλωσε: "Είχα την ευτυχία να παίξω στο εξωτερικό τόσα χρόνια και να ανοίξουν τα μάτια μου. Εχω κουραστεί να ακούω ευχολόγια. Εμείς είμαστε από τα τυχερά παιδιά. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα είναι η εξασφάλιση των παικτών. Εχουμε πολύ καλή πρώτη ύλη, αλλά δεν την εκμεταλλευόμαστε. Στο μπάσκετ πρέπει να κοιτάμε δέκα χρόνια μπροστά. Οι μεγάλες επιτυχίες κουκουλώνουν το πρόβλημα και δεν μας αφήνουν να το κοιτάξουμε.

Αποσπασμα αρθρου του contra.gr
a bullet for your head
http://www.superbasket.gr/?c=309&a=115331

Τι θελει να πει αραγε ο ποιητης??
a bullet for your head
Σκεφτηκα να παραθεσω εδω τη συνεντευξη του Γκαγκαλουδη..
http://www.sport-fm.gr/article/190092

Η προσωπικη μου αποψη για τον παικτη ειναι, οτι δουλεψε και προσπαθησε πολυ στη καριερα του και ''τιμησε το ψωμι που εφαγε-τρωει'',οπου και αν επαιξε.
To οτι δεν ηταν-ειναι και τοσο politically correct,εγω δεν το θεωρω και τοσο ''μεμπτο''..
gallistis
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 15 2009, 03:37 ) *
Σκεφτηκα να παραθεσω εδω τη συνεντευξη του Γκαγκαλουδη..
http://www.sport-fm.gr/article/190092

Η προσωπικη μου αποψη για τον παικτη ειναι, οτι δουλεψε και προσπαθησε πολυ στη καριερα του και ''τιμησε το ψωμι που εφαγε-τρωει'',οπου και αν επαιξε.
To οτι δεν ηταν-ειναι και τοσο politically correct,εγω δεν το θεωρω και τοσο ''μεμπτο''..


δεν εχεις αδικο σε αυτο.οπου επαιξε προσπαθησε για το καλυτερο.αυτο που με ενοχλουσε ειναι οτι παντου πουλαγε οπαδιλικι.στον αρη εκανε τον σουπερ αρειανο,στο παοκ τον μαχητη μακεδονομαχο,στον παο τον μεγα βαζελο.ελεος.στην ολυμπιαδα τωρα θα καμει τον βερο ψηλοαλωνιτη;
(ψηλαλωνια-περιοχη στη πατρα)
nikefalin
ετυχε να την ακούσω live τη συνέντευξη του Γιάννη. Στα 31 ~32 έχει ωριμάσει και προτιμά την ψυχολογική ηρεμία , να δει το μπάσκετ ως χαρά πάλι.
HLR CENATION
QUOTE(nikefalin @ Aug 16 2009, 02:08 ) *
ετυχε να την ακούσω live τη συνέντευξη του Γιάννη. Στα 31 ~32 έχει ωριμάσει και προτιμά την ψυχολογική ηρεμία , να δει το μπάσκετ ως χαρά πάλι.

Παντως κ σαν παικτηςλιγος ειναι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...
a bullet for your head
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 02:06 ) *
δεν εχεις αδικο σε αυτο.οπου επαιξε προσπαθησε για το καλυτερο.αυτο που με ενοχλουσε ειναι οτι παντου πουλαγε οπαδιλικι.στον αρη εκανε τον σουπερ αρειανο,στο παοκ τον μαχητη μακεδονομαχο,στον παο τον μεγα βαζελο.ελεος.στην ολυμπιαδα τωρα θα καμει τον βερο ψηλοαλωνιτη;
(ψηλαλωνια-περιοχη στη πατρα)

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.
Απλα ειναι(η' ηταν),πολυ ενθουσιωδης,παθιασμενος και παρορμητικος αθλητης και αυτο αρεσε στο κοινο.
Λογω χαρακτηρα δηλαδη,δημιουργουταν μια ''επαφη'' με τον κοσμο.

QUOTE(laclipers @ Aug 16 2009, 02:13 ) *
Παντως κ σαν παικτηςλιγος ειναι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...

Ο Χαρακτηρισμος ''λιγος'',νομιζω οτι δεν ισχυει.Ειναι ενας καλος & ''κλασικος'' παικτης της Α1..την ειχε τη κατηγορια και αξιζε να βρισκεται σ'αυτη,τη στιγμη που εχουν περασει τοσοι & τοσοι..
a bullet for your head
Τερμα το σφυριγμα για τους 3??
http://www.sport-fm.gr/article/190403
Για να δουμε τι θα αποφασισει η ΕΟΚ για τις εγχωριες διοργανωσεις..
DON-basketblog
http://www.superbasket.gr/?c=357&a=115455

Koπήκανε αυτές οι ΜΕΓΑΛΕΣ σφυρίχτρες...Κρίμα...Χάνει η βενετιά βελόνι!!!Μα είναι δυνατόν να κόψανε τον ΖΑΒΛΑΝΟ???Δεν μάθανε ότι μαζί με τον Βορεάδη είναι τα ιερά τοτέμ του Βασιλακόπουλου και του ΠΑΟ?Αίσχος. Φυσικά εδώ στο ελλαδιστάν κάτι θα βρούμε και θα παρακάμψουμε τα όρια ηλικίας γιατί μπάσκετ χωρίς ζαβλανό και κουκουλεκίδη είναι σαν ποδόσφαιρο χωρίς γκαγκάτση!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
nikefalin
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 17 2009, 19:52 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=357&a=115455

Koπήκανε αυτές οι ΜΕΓΑΛΕΣ σφυρίχτρες...Κρίμα...Χάνει η βενετιά βελόνι!!!Μα είναι δυνατόν να κόψανε τον ΖΑΒΛΑΝΟ???Δεν μάθανε ότι μαζί με τον Βορεάδη είναι τα ιερά τοτέμ του Βασιλακόπουλου και του ΠΑΟ?Αίσχος. Φυσικά εδώ στο ελλαδιστάν κάτι θα βρούμε και θα παρακάμψουμε τα όρια ηλικίας γιατί μπάσκετ χωρίς ζαβλανό και κουκουλεκίδη είναι σαν ποδόσφαιρο χωρίς γκαγκάτση!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.



δον δεν είναι εδώ τόπικ για σχόλια προς διαιτητές φλερτάρεις με το φάουλ...
DON-basketblog
QUOTE(nikefalin @ Aug 17 2009, 20:01 ) *
δον δεν είναι εδώ τόπικ για σχόλια προς διαιτητές φλερτάρεις με το φάουλ...


επειδή έκανε ο bullet απλά σχολίασα ρε μάγκες! blove.gif
a bullet for your head
Η πολιτεια παντα..ειναι και πιο ευκολο να στοχοποιειται..
Οχι βεβαια,οτι δεν θα υπαρχουν και παραλειψεις απ την πλευρα της σε παρα πολλα ενδεχομενως ζητηματα,ομως...αυτοι που της γκρινιαζουν,ειναι 100% Οκ..& προβλεπομενοι??
http://www.sport-fm.gr/article/192875

Καποια στιγμη..θα προσπαθησω να κανω και μια συνδεση με αυτο το poll.. http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=8020
Το οποιο θα μπορουσε να σηκωσει μεγαλη κουβεντα...
a bullet for your head
http://www.sport-fm.gr/article/197199


Καλύτερα «θερινό σινεμά»
29/09/2009, 00:18

Οι εικόνες από την κλήρωση της Α1 έρχονταν μπροστά στα μάτια σαν deja vu . Τα ίδια χαμόγελα, ειλικρινά και μη, η ίδια αισιοδοξία, βάσιμη και μη, τα ίδια ευχολόγια, αλλά και τα ίδια προβλήματα με πέρυσι, πρόπερσι, αντιπρόπερσι…

Η μισή ομάδα του Παναθηναϊκού να βραβεύεται και η αντίστοιχη του Ολυμπιακού να δηλώνει πως φέτος στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή. Οι υπόλοιποι να κοιτούν τους δύο «αιώνιους» σαν εξωγήινους, αδυνατώντας έστω και να διανοηθούν πως μπορούν να βάλουν τέλος στον δικό τους δικομματισμό. Συμβιβασμένοι με τη μοίρα τους και με τη σκληρή πραγματικότητα πως για αυτούς το ταβάνι είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων η τρίτη θέση.

Οι αστέρες εκατομμυρίων ευρώ των δύο «μεγάλων» από τη μία και από την άλλη συνάδελφοί τους που δεν ξέρουν αν θα πληρωθούν αύριο. Ομάδες με μπάτζετ 35-40 εκατ. ευρώ, αλά και ομάδες που μάχονται για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα (ΑΕΚ), συγχωνεύονται για να επιβιώσουν (Ολύμπια-ΑΕΛ) και ζητούν για μία ακόμη χρονιά την υπομονή και τη βοήθεια των φιλάθλων τους για να επιστρέψουν στα μεγαλεία του παρελθόντος (ΠΑΟΚ, Άρης).

Οι φορείς, ΕΣΑΚΕ και Πολιτεία, να μιλούν για συστράτευση όλων για το καλό του αθλήματος και τα μέλη του ΠΣΑΚ σεβόμενα την περίσταση να σιωπούν και να περιμένουν ακόμη-ένα χρόνο μετά τις δημόσιες δεσμεύσεις στη διάρκεια της κλήρωσης-να γίνουν δεκτά τα βασικά αιτήματά τους. Όλοι να μιλούν για την πάταξη της βίας χωρίς οι αρμόδιοι να έχουν κάνει το παραμικρό για αυτό και να βραβεύονται για fair-play οι μόλις τρεις ομάδες που δεν είχαν πάρε-δώσε με τον αθλητικό δικαστή.

Κάτι σαν τη μέρα της μαρμότας δηλαδή. Το έργο κάπου το έχουμε ξαναδεί και σε κάθε του επανάληψη χάνει κι άλλους θεατές, γιατί το trailer υπόσχεται πολύ περισσότερα από αυτά που τελικά θα δει το κοινό. Συγγνώμη, αλλά ο «θερινός κινηματογράφος», με τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων, την απουσία επεισοδίων, «στρατοπέδων» και σκοπιμοτήτων, το αγνό φίλαθλο πνεύμα και την ανάδειξη νέων ταλέντων είναι πιο ελκυστικός.


Timemaster
σήμερα διάβασα δύο πολύ λυπητερά άρθρα και είπα να τα γράψω εδώ...

το πρώτο
QUOTE

αναφέρετε στην ΑΕΚ και αναλύει γιατί η ΑΕΚ δε θα καταφέρει να δικαιωθεί από το FAT
εξαιτίας των χρεών που σύμφωνα με το άρθρο είναι της τάξης των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει διεθνείς μεταγραφές άρα να χρησιμοποιήσει ξένους παίχτες. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί εφόσον η FIBA δεν αφήνει την ΑΕΚ να παίξει γιατί η αρμόδια Ελληνική επιτροπή την αφήνει με αποτέλεσμα να έχουμε γεγονότα όπως αυτό του κυπέλλου Ελλάδος.

το δεύτερο
QUOTE

αναφέρεται στο Μαρούσι και ουσιαστικά αναφέρει πως όσοι παίχτες είναι από πέρσι στην ομάδα είναι απλήρωτοι από τον Γενάρη ενώ οι υπάλληλοι της ΚΑΕ είναι απλήρωτοι για πάνω από δύο μήνες.


Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την συγχώνευση της Ολύμπιας με την ΑΕΛ για να σωθούν.
Τον ΠΑΟΚ που έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και που πέρσι μόλις εξασφάλισε την σωτηρία του έδειξε τους παίχτες.
Τον Άρη που για να επιβιώσει κάθε χρόνο πουλάει και τον καλύτερο παίχτη του ή φέτος το μεγαλύτερο ταλέντο του.
Τον Πανελλήνιο και τον Πανιώνιο που φαίνεται πως δεν χρωστάνε αλλά μπαίνουν σε εποχή λιτότητας.

Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 να διώξουμε Παναθηναικό-Ολυμπιακό στο ΝΒΑ ή μόνο να παίζουν στην Ευρωλίγκα και να ξαναγίνει το μπάσκετ ερασιτεχνικό ή ημηεπαγγελματικό;

a bullet for your head
Δεν ηξερα που να παραθεσω αυτη την ειδηση και σκεφτηκα οτι ισως σ'αυτο το τοπικ να ταιριαζει...
Στο νοσοκομειο εισηχθη απο πνευμονια ο Φανης Χριστοδουλου...
http://www.sport-fm.gr/article/201908

Του εχω ευχομαι ολοψυχα περαστικα και ταχεια αναρρωση!
a bullet for your head
Noμιζω οτι σ'αυτο το τοπικ θα ταιριαζε να μπει αυτη η συνεντευξη του Καλαιτζη....
http://www.sport24.gr/html/ent/773/ent.329773.asp

Στεκομαι σε αυτα που ειπε πως στην Ελλαδα υπαρχουν νομοι & κανονες,αλλα σε αντιθεση με την Ισπανια δεν τηρουνται..
Πως οι φιλαθλοι στην Ισπανια πηγαινουν μονο για να παρακολουθησουν και να απολαυσουν μπασκετ...και να χειροκροτησουν τις ομαδες τους..
Πως δεν γινεται ολοι οι προεδροι της Α1 ''να βραζουν στο ιδιο καζανι''...οι φερεγγυοι με αυτους που χρωστανε σε οποιον λεει καλημερα.....
Πως η Α2 θα πρεπει να γινει καθαρα μια κατηγορια,οπου θα παιζουν και θα αναδεικνυονται οι νεαροι Ελληνες παικτες..και για τις ομαδες που ''βγαζουν'' καποιους νεους παικτες, να υπαρχει καποιου τυπου ανταποδοτικοτητα...ενα δουναι & λαβειν...
Alexandris Eleftherios
Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατι στους τελικούς του κυπέλου (μιας και κόπτωνται) για την αποφυγή επεισοδίων, γιατι ΑΠΛΩΣ δεν χαρίζουν 12.000 εισιτήρια σε σχολεία?
Και ας μην δώσουν ουτε ΜΙΣΟ εισιτήριο στις ΚΑΕ για να τα παραχωρήσουν με την σειρά τους στου οργανωμένους.

Τόσο απλόοοοοοοοο είναι αλλά μάλον δεν το θέλουν ουτε οι ίδιοι. Προτιμάν τους χούλιγκαν διοτι είναι οι ίδιοι χούλιγκα και μιλάω και για τα λαμόγια του ΕΣΑΚΕ αλλα και για τους προέδρους των ομάδων (και βάζω και του ΠΑΟ μέσα.)
Για να τα λέμε όλα αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα.

Δώστε ρε λαμόγια εισιτήρια στα σχολεία να γεμίσει το Ελληνικό με 14.000 παιδιά. Ούτε ένας χουλιγκάνος μέσα !!! Ούτε για δείγμα...

Όσο για τον Γκαγκαλούδη...
Κανείς δεν είπε πως ήταν παικταράς. Δούλεψε όμως σκληρά και έπαιξε και σε μεγάλες ομάδες και στην Α1. Δεν μπορούμε παρα να του το αναγνωρίσουμε αυτό.

Θυμάται κανείς σας ένα νικητήριο τρίποντο που είχε βάλει απο το κέντρο του γηπέδου στο φιλικό που έπαιζε ο ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα νομίζω. smiley.gif
il postino
στην αρχη του πρωταθληματος νομιζα οτι θα ειχαμε μια απο τα περσινα. οσφπ και παο με νικες παντου και μοναδικο ντερμπυ το μεταξυ τους ματς.

σιγα σιγα , και μετα απο τις αρκετες αλλαγες που συνετελεσθησαν μετα την αρχη του πρωταθληματος , διαπιστωνω οτι το επιπεδο της Α1 ισως να μην ειναι και τοσο χαμηλο οσο στην αρχη πιστευα.

αρης και παοκ εκαναν κανονικο λιφτιγκ σε σχεση με το πώς ξεκινησαν. οι λαζος , μιλιασαβλιεβιτς και κρεγκορυ (εχω την εντυπωση οτι ηρθε μετα την πρεμιερα) απο τη μια και ντιξον , μαιλς απο την αλλη εχουν δωσει αλλη δυναμικη στις 2 μεγαλες ομαδες της θεσ/κης. μαρουσι και πανελληνιος συνεχιζουν την σταθερη τους πορεια των τελευταιων χρονων , ενω και ο πανιωνιος σαφως και δε θεωρειται αμελητεα ποσοτητα. επισης , τα τρικαλα εχουν πολυ καλη ομαδα , ενω και ο κολοσσος δεν ειναι ευκολοκαταβλητος.

μακαρι οι 2 αιωνιοι να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερα ντερμπυ και ηττες μεχρι το τελος. δε θα το μετανιωσουν wink.gif
Alexandris Eleftherios
QUOTE(ilpostino @ Dec 21 2009, 18:56 ) *
στην αρχη του πρωταθληματος νομιζα οτι θα ειχαμε μια απο τα περσινα. οσφπ και παο με νικες παντου και μοναδικο ντερμπυ το μεταξυ τους ματς.

σιγα σιγα , και μετα απο τις αρκετες αλλαγες που συνετελεσθησαν μετα την αρχη του πρωταθληματος , διαπιστωνω οτι το επιπεδο της Α1 ισως να μην ειναι και τοσο χαμηλο οσο στην αρχη πιστευα.

αρης και παοκ εκαναν κανονικο λιφτιγκ σε σχεση με το πώς ξεκινησαν. οι λαζος , μιλιασαβλιεβιτς και κρεγκορυ (εχω την εντυπωση οτι ηρθε μετα την πρεμιερα) απο τη μια και ντιξον , μαιλς απο την αλλη εχουν δωσει αλλη δυναμικη στις 2 μεγαλες ομαδες της θεσ/κης. μαρουσι και πανελληνιος συνεχιζουν την σταθερη τους πορεια των τελευταιων χρονων , ενω και ο πανιωνιος σαφως και δε θεωρειται αμελητεα ποσοτητα. επισης , τα τρικαλα εχουν πολυ καλη ομαδα , ενω και ο κολοσσος δεν ειναι ευκολοκαταβλητος.

μακαρι οι 2 αιωνιοι να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερα ντερμπυ και ηττες μεχρι το τελος. δε θα το μετανιωσουν wink.gif


Έχεις δίκιο.
Και γω έλεγα πως μόνο στην ΑCB League μπορεί ο οποισδήποτε να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Βλέπουμε την ΡΕΑΛ να χάνει απο μικρότερες ομάδες, την Μπαρτσελόνα να ιδρώνει πολλές φορές για να κερδίζει κατώτερες ομάδες κτλ.

Και στην δική μας Α1 όμως είδαμε προχθές έναν Ολυμπιακό να χάνει απο τον Πανιώνιο. Έναν Παναθηναικό να ιδρώνει για να κερδίσει τον μαχητικό ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα λόγο της καλύτερης οργάνωσης του πρωταθλήματος εκει στην Ισπανία και με μεγαλύτερα έσοδα για τις ομάδες, ειναι λογικό να υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Και εδώ όμως στην Ελλάδα βλέπουμε ομάδες όπως το Μαρούσι ο Πανιώνιος ο Άρης Πανελλήνιος, που χτυπάνε συχνά τις μεγάλες ομάδες.
Άλλωστε και στην Ισπανία όπως και στην Ελλάδα, δυο ομάδες μονοπωλούν το πρωτάθλημα συνήθως.
Μπαρτσα ΡΕΑΛ, και ΠΑΟ ΟΣΦΠ.

Το επίπεδο της Α1 παικτικά είναι αρκετά καλό. Αυτό που μας λείπει είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Οι Ισπανοί έχουν γήπεδα μικρογραφίες του ΝΒΑ και είναι σχεδόν γεμάτα, ενω εμείς έχουμε γήπεδα μικρογραφίες της παράγκας του Καραγκιόζη, και είναι σχεδόν άδεια. smiley.gif

Δέν έχουμε όμως κακό πρωτάθλημα το οποίο είναι μακράν το καλύτερο μετα το Ισπανικό.

Το Ρώσσικό έχει μονο 2 ομάδες καλές, το Ιταλικό για χρόνια τωρα χαροπαλεύει το Σέρβικό έχει ταλέντο αλλα όχι λεφτά κτλ κτλ κτλ...

Έχεις απόλυτο δίκιο λοιπόν.
a bullet for your head
Σκεφτηκα να ποσταρω εδω, μια επιστολη-καταγγελια που μολις διαβασα...
http://www.sport-fm.gr/article/210426

Εντυπωση μου προκαλεσε αυτο το σημειο..
''Επιλέγω να μην κοινοποιήσω ακόμα την παρούσα καταγγελία προς το Υπουργείο Πολιτισμού, τη ΓΓΑ και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, αλλά και να μην κινηθώ ακόμα νομικά, καθότι πιστεύω πως είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί μέσα στην οικογένεια της καλαθοσφαίρισης.''.

Γιατι αυτη η ''εσωστρεφεια''?
Η ''οικογενεια του μπασκετ'',ειναι ενα ξεχωριστο κομματι σ'αυτη τη χωρα?
Hakeem
Aρθρο απο το basketblog, σαν συνέχεια της καταγγελίας που ανέφερε ο φίλος απο πάνω, μαγικα πράγματα γίνονται και δεν παίρνουμε χαμπάρι νομίζω...

------------------------------------------

Φόρεσα το καταπληκτικό μου κόκκινο εσώρουχο, γιατί από το πέρασμά μου στην Ιταλία κράτησα το έθιμο του κόκκινου στρινγκ για την αλλαγή του χρόνου, προμηθεύτηκα όλα τα απαραίτητα (ξύλα για το τζάκι, σαμπάνια, σοκολάτα και φράουλες) και είμαι έτοιμη για την αλλαγή. Δεν σας ξέχασα όμως… Είπα να αποχαιρετήσω τη χρονιά, κάνοντας ό,τι κάνω καιρό τώρα: γράφοντας αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν να γράψουν.

Πρόσφατα, ένας ατζέντης ονόματι Δημητρόπουλος κατέθεσε ερωτήσεις σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, FIBA, σχετικά με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη και κατά πόσο μπορεί να έχει ανάμειξη με ΚΑΕ (Ηλυσιακός), όσο είναι εκπρόσωπος παικτών. Αλήθεια έχει ανάμειξη με τον Ηλυσιακό; Εγώ δεν γνωρίζω, μια απλή χορεύτρια είμαι.

Έμαθα, όμως, πως στον καθοριστικό χθεσινό αγώνα, ο Δημήτρης (αυτός με κυνηγά από τον καιρό του ΠΑΟΚ) από την Αμερική έφτασε στο γήπεδο πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η Καβάλα έχασε, ο Ηλυσιακός κέρδισε κι ο Δημήτρης φεύγει.

Έγκλημα και τιμωρία. Αλλά και μια απορία: Τίνος ατζέντη είναι παίκτης ο Αλεξάντερ;

Αν είναι (λέω αν, δεν ξέρω από αυτά) του Δημητρόπουλου, υπάρχει πρόβλημα; Ένας ασυνεπής παίκτης, κρέμασε την ομάδα του και έχασε τη δουλειά του.
Αν είναι (λέω αν, δεν ξέρω από αυτά) του Δελημπαλταδάκη υπάρχει πρόβλημα;

Αν υποθέσουμε τώρα ότι ο εν λόγω παίκτης, ή όποιος Δημήτρης, Τζον, ή όπως θέλετε πείτε τον, ήταν του Τάσου, δεν θα γίνονταν πολύς λόγος; Πάρα πολύς; Γι' αυτό και θα πρέπει άλλος να είναι μάνατζερ και άλλος παράγοντας κύριε Οικονομίδη μου. Γιατί δεν καταλαβαίνω τί δουλειά έχουν οι ατζέντηδες και οι δημοσιογράφοι στα διοικητικά σας συμβούλια, που θα έπρεπε να είναι μόνο για εκπροσώπους ομάδων. Αν είναι να πάρω τις φίλες μου και να έρθουμε στο επόμενο. Έχετε και καλά γλυκά…

Άντε να δώσω και μια συμβουλή σε έναν προπονητή μικρότερης κατηγορίας (Α2). Άσε βρε παιδί μου τις άκρες (και καλά) με διαιτητές (της Αθήνας) και ασχολήσου πώς παίζει η ομάδα σου. Κοίτα να πάρεις και κανέναν μισθό, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις ούτε το ουίσκι σου. Και είναι ακριβό του κόκκινο label.

Μέρες που είναι δεν είναι ωραίο να μιλάμε για λεφτά, αλλά αξίζουν μεγάλο μπράβο οι προπονητές που είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, αλλά συνεχίζουν να δουλεύουν, κερδίζουν τα ματς που μπορούν, κάνουν και εκπλήξεις, και το κυριότερο, το κρατάνε μέσα τους.

Υπάρχει κι άλλη μια ομάδα της Α2 που πάει μια χαρά και ας λένε άλλα ο πρόεδρος, άλλα ο κόουτς και άλλα ο μάνατζερ. Όχι της ομάδας. Ο άλλος… Ο γκεστ, που εμφανίζεται ξαφνικά στον πάγκο. Ναι, γίνονται κι αυτά.

Άντε με το καλό να σας βγει και με το καλό να σας μπει. Ο χρόνος γλυκούληδες… Ο χρόνος!
il postino
ενα απο τα πραγματα που με χαλανε πραγματικα στην Α1 ειναι οτι υπαρχει μια καστα αποτυχημενων προπονητων που κανουν rotation στις μικρομεσαιες και μη ομαδες της λιγκας μας!

αλεξανδρης , πεδουλακης , καλαφατακης ειναι τα τρια πρωτα ονοματα που μου ερχονται στο μυαλο! καθε χρονο και σε αλλη ομαδα , σε καθε περιπτωση απολυμενου προπονητη ειναι υποψηφιοι αντικαταστατες τους! ελεος!

δωστε ευκαιριες στα νεα παιδια (τους νεους προπονητες εννοω) ! στηριχτε τους στις πρωτες αποτυχιες! μπαρτζωκας και σφαιροπουλος ειναι καλα παραδειγματα θεωρω!
a bullet for your head
rolleyes.gif ..Εγω συγκρατησα αυτο:

''Άντε να δώσω και μια συμβουλή σε έναν προπονητή μικρότερης κατηγορίας (Α2). Άσε βρε παιδί μου τις άκρες (και καλά) με διαιτητές (της Αθήνας) και ασχολήσου πώς παίζει η ομάδα σου. Κοίτα να πάρεις και κανέναν μισθό, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις ούτε το ουίσκι σου. Και είναι ακριβό του κόκκινο label.

Μέρες που είναι δεν είναι ωραίο να μιλάμε για λεφτά, αλλά αξίζουν μεγάλο μπράβο οι προπονητές που είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, αλλά συνεχίζουν να δουλεύουν, κερδίζουν τα ματς που μπορούν, κάνουν και εκπλήξεις, και το κυριότερο, το κρατάνε μέσα τους.''

Εντωμεταξυ διαβασα οτι τις προαλλες,στη κοπη της πιττας του ΣΕΠΚ,ο Γ.Γραμματεας(ελλειψει του προεδρου ο οποιος επαθε λουμπαγκο),εκανε εναν απολογισμο του 2009,αναφεροντας το επιμορφωτικο,συνδικαλιστικο.. rolleyes.gif ..και κοινωνικο εργο του ΣΕΠΚ.
il postino
η αναμενομενη καταργηση της αυτοτελους φορολογησης και η ενταξη των αμοιβων των αθλητων σε φορολογικη κλιμακα θα επιφερει λογικα ανακαταταξεις στο μεταγραφικο μετωπο ,οχι μονο στο μπασκετ αλλα σε ολα τα αθληματα.

πιο απλα , μεχρι τωρα ενας αθλητης που υπεγραφε ενα συμβολαιο 100.000 € πληρωνε στην εφορια το 20% ητοι 20.000 , τα οποια, απο τα γραφομενα των δημοσιογραφων (που δεν τα πολυπιστευω), τα εβαζε απο τη τσεπη του και αυτα ο καθε γιαννακοπουλος και ο καθε αγγελοπουλος. πλεον , τα 100 χιλιαρικα θα μπαινουν σε φορολογικη κλιμακα, που σημαινει ,μεσα στις ακρες ,οτι για ποσο απο 75.000 και πανω θα φορολογειται με 40%!!!!!

αν οριστικοποιηθει κατι τετοιο , οι επιπτωσεις του θα ειναι καιριες και στο χωρο του μπασκετ!
viperbite
Ειναι ελεεινο αυτο που γινεται και απαραδεκτο με τα εισιτηρια με τους οργανωμενους του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ. Οι διοικησεις αποφασισαν να δωσουν εισιτηρια μονο στα καναρια τους (4.000) εκαστως, μη δινοντας την δυνατοτητα στον απλο φιλαθλο που αγαπαει το αθλημα να παει να δει ενα μεγαλο παιχνιδι. Συνεχιζουν να τους χαιδευουν λοιπον παροτι αυτα τα τσογλανια κανουν οτι μπορουν για να καταστρεψουν το μπασκετ και οχι μονο. Ποιος ειναι ο αφελης που νομιζει οτι ολοι αυτοι που θα τους στιβαξουν, και θα δινουν μια εικονα εμπολεμης ζωνης, θα πανε να απολαυσουν μπασκετ υψηλης ποιοτητας. Πρεπει να δωθει ενα τελος επιτελους. Δεν μπορει μια μικρη μεριδα ηλιθιων να μας καταδικαζει να καθομαστε να βλεπουμε τα ματς απο το σπιτι
CrossoverOnE
QUOTE(viperbite @ Jan 23 2010, 21:45 ) *
Ειναι ελεεινο αυτο που γινεται και απαραδεκτο με τα εισιτηρια με τους οργανωμενους του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ. Οι διοικησεις αποφασισαν να δωσουν εισιτηρια μονο στα καναρια τους (4.000) εκαστως, μη δινοντας την δυνατοτητα στον απλο φιλαθλο που αγαπαει το αθλημα να παει να δει ενα μεγαλο παιχνιδι. Συνεχιζουν να τους χαιδευουν λοιπον παροτι αυτα τα τσογλανια κανουν οτι μπορουν για να καταστρεψουν το μπασκετ και οχι μονο. Ποιος ειναι ο αφελης που νομιζει οτι ολοι αυτοι που θα τους στιβαξουν, και θα δινουν μια εικονα εμπολεμης ζωνης, θα πανε να απολαυσουν μπασκετ υψηλης ποιοτητας. Πρεπει να δωθει ενα τελος επιτελους. Δεν μπορει μια μικρη μεριδα ηλιθιων να μας καταδικαζει να καθομαστε να βλεπουμε τα ματς απο το σπιτι

Σε κουβεντα με γνωστο μου για το συγκεκριμενο θεμα κι ενω εξεφραζα την αντιθεση μου για την αναμενομενη οπως και να χει κινηση των ομαδων να δωσουν εκει που ηθελαν τα εισητηρια, η απαντηση που πηρα ηταν "Πως κανεις ετσι;Εσυ θα πηγαινες απο αγαπη για το αθλημα δηλαδη;"Απο τη στιγμη που επικρατουν τετοιες αντιληψεις,και θεωρειται πλεον απιστευτο το να πας να δεις ενα παιχνιδι γιατι απλα θες να δεις μπασκετ,νομιζω οτι εχει χαθει η μπαλα και μαζι της καθε ελπιδα εκτως κι αν το μαχαιρι μπει καποτε στο κοκκαλο και αλλαξουν τα πραγματα.Αλλα τετοιου ειδους χασαπιδες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα δυστυχως...
Magnus92
Αληθεια ποιους βλεπετε για "φουντο" ;;;
Alexandris Eleftherios
QUOTE(Magnus92 @ Jan 24 2010, 22:55 ) *
Αληθεια ποιους βλεπετε για "φουντο" ;;;


Για Α2 εννοείς?
Λάρισα στα σίγουρα !!! Στην αρχή πίστεψα πως με την εννοποιηση των 2 ομαδων της Λάρισας θα παρουσιαζαν ενα δυνατο συνολο αλλα ...
Κρίμα γιατι εχει και καλο γηπεδο στη Λαρισα. Θα βλέπουμε τα κλουβια αυτων που θα ανεβουν απο την Α2 του χρόνου.
Όχι άλλα κλουβιά όχι άλλο κάρβουνο !!!
gallistis
Πιθανότητα αποβολής του Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας από την Α1

http://www.sport-fm.gr/article/216112

να το δουμε και αυτο στην ελλαδα?αν και θα επρεπε παλιοτερα να εχουν πεσει οι μισες ομαδες απο τα χρεη...
Hakeem
πολλές φωνές για τον ίδιο άνθρωπο... Και αν τον μανατζερ που εκανε επισημη καταγγελία δεν τον ξέρω, ο Παπαδογιάννης είναι σοβαρός άνθρωπος για να γράφει μόνο φήμες
------------------------------

3/3/2010

Οι αλαλαγμοί των νικητών και οι οιμωγές των ηττημένων του ντέρμπι σκέπασαν κάθε άλλο ήχο το βράδυ της Κυριακής και έντυσαν το σάουντρακ της 18ης αγωνιστικής. Οσοι παρατηρητές έχουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν χαμηλές συχνότητες έπιασαν και κάτι άλλο με τις κεραίες τους, πολύ πιο δυσάρεστο. Ψιθύρους. Η νίκη του Ηλυσιακού επί μιας ομάδας που μέχρι πρότινος δεν έχανε από κανέναν (Μαρούσι) προκάλεσε κύμα γκρίνιας στα «στρατόπεδα» των άλλων ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό: Ολύμπια, Τρίκαλα, Καβάλα, ΑΕΚ.

Του Νίκου Παπαδογιάννη

Κανένας δεν τολμάει να φωνάξει αυτό που ψελλίζουν οι πονηροί μακριά από τα μικρόφωνα. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να το γράψω εγώ: το κουμάντο στον Ηλυσιακό κάνει ένας ατζέντης παικτών, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος εκπροσωπεί (μεταξύ πολλών άλλων) τρεις καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Μαρούσι. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ δεν έχει επίσημο πόστο στην ΚΑΕ, αλλά την αντιπροσωπεύει επίσημα σε όλα τα επίπεδα. Εκείνος είναι που εμφανίζεται ως εκπρόσωπός της στα διοικητικά συμβούλια της Λίγκας.

Πρόσφατα μάλιστα υπήρξε και σχετική καταγγελία (από κάποιον ανταγωνιστή του...) προς την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ και τη FIBA. Απ' όσο γνωρίζω, έπεσε εις ώτα μη ακουόντων.

Πρόκειται φυσικά για ρεσιτάλ γελοιότητας. Οι ομάδες της Α1 έχουν δείξει επανειλημμένα τα καθαρά χέρια τους, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίες, από αυτές που κινητοποιούν τους «μπούκηδες» και τους εθισμένους στο κάθε λογής στοίχημα. Χρόνια τώρα, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα ματς που να έδωσε βάσιμη αφορμή για πονηρά σενάρια στην Α1. Είδαμε και ξαναείδαμε και ξαναείδαμε ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες να καταδικάζουν σε υποβιβασμό ή να εκτροχιάζουν αντιπάλους που καίγονταν για τους βαθμούς.

Αρκεί να θυμηθείτε πώς διασώθηκε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της προπέρσινης περιόδου: η ΑΕΚ πήγε στη Ρόδο και νίκησε τον Κολοσσό, ο οποίος ακόμη κινδύνευε. Την πλήρωσε τελικά το Ρέθυμνο, αλλά ο βόρειος «Δικέφαλος» χρωστάει στο νότιο αδελφάκι του μια λαμπάδα στο μπόι των παικτών του. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν δεκάδες. Το δε Μαρούσι είναι ο κατ' εξοχήν σύλλογος που πρεσβεύει το αθλητικό ήθος, σε όλα τα επίπεδα. Δεν βρέθηκε ακόμα άνθρωπος ικανός να το λερώσει με λάσπη.

Αλλά το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είναι, ή θα έπρεπε να είναι, απολύτως ασυμβίβαστες οι δύο ιδιότητες του Τάσου Δελημπαλταδάκη. Ο πολυσυζητημένος μάνατζερ δεν εκπροσωπεί μόνο τους Μπατή, Πελεκάνο, Κουμπούρα, αλλά και δεκάδες άλλους Ελληνες και αλλοδαπούς παίκτες και προπονητές στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν υπάρχει άλλος με αντίστοιχο σε όγκο πελατολόγιο. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είναι ο τιμιότερος άνθρωπος του πλανήτη, εμφανίζεται να ενσαρκώνει αντικρουόμενα συμφέροντα και την αναξιοπιστία του συστήματος.

Οπως συμβαίνει με τόσα και τόσα πράγματα στην Ελλάδα, το θεσμικό πλαίσιο που αφορά τη δραστηριότητα των μανατζαραίων είναι μία απέραντη γκρίζα ζώνη. Ουσιαστικά, όλα επιτρέπονται και όλα χωράνε στα παράθυρα της νομοθεσίας και των κανονισμών. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ξιφουλκεί εναντίον αυτής της ασυδοσίας εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά οι... εκσυγχρονιστές του χώρου τον αποκαλούν ρομαντικό (λες και είναι βρισιά αυτό) και τον χλευάζουν, εν πολλοίς οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα σιγοψιθυρίζουν και σιγοδιαμαρτύρονται. Οσοι κρατούν το μαχαίρι είναι καιρός να σφάξουν το σάπιο καρπούζι.

Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να συντονιστούν περισσότερα του ενός μαχαίρια...
pivot
Τα γεγονότα έχουν και διαφορετική ανάγνωση από αυτήν που θέλει να επιβάλει ο Παπαδογιάννης. Και για το πως έπεσε το Ρέθυμνο και φέτος για την νίκη του Ηλυσιακού.
Οχι πως δεν είναι απαραιτήτως τα πράγματα όπως φαίνονται , αλλά τίποτα δεν αποκλείει και την ...άλλη περίπτωση. Για να μην μπω ότι τα περισσότερα σημάδια και γεγονότα συνηγορούν στο δεύτερο!
Αλλά να προσπαθεί ο Παπαδογιάννης να παρουσιάσει την Α1 αγγελικά πλασμένη, ε... είναι μια υπερβολή, μεταξύ ...μπασκετικών ειλικρίνεια!
il postino
QUOTE(ilpostino @ Jan 23 2010, 13:15 ) *
η αναμενομενη καταργηση της αυτοτελους φορολογησης και η ενταξη των αμοιβων των αθλητων σε φορολογικη κλιμακα θα επιφερει λογικα ανακαταταξεις στο μεταγραφικο μετωπο ,οχι μονο στο μπασκετ αλλα σε ολα τα αθληματα.

πιο απλα , μεχρι τωρα ενας αθλητης που υπεγραφε ενα συμβολαιο 100.000 € πληρωνε στην εφορια το 20% ητοι 20.000 , τα οποια, απο τα γραφομενα των δημοσιογραφων (που δεν τα πολυπιστευω), τα εβαζε απο τη τσεπη του και αυτα ο καθε γιαννακοπουλος και ο καθε αγγελοπουλος. πλεον , τα 100 χιλιαρικα θα μπαινουν σε φορολογικη κλιμακα, που σημαινει ,μεσα στις ακρες ,οτι για ποσο απο 75.000 και πανω θα φορολογειται με 40%!!!!!

αν οριστικοποιηθει κατι τετοιο , οι επιπτωσεις του θα ειναι καιριες και στο χωρο του μπασκετ!

συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις , προστεθηκε και νεος συντελεστης για τα εισοδηματα πανω απο 100000 και δεν ειναι αλλος απο το 45%!!!!!!!


οποτε, τα πραγματικα μεγαλα συμβολαια δε θα επιβαρυνονται με φορολογια 20% αλλα 45%!!!!!

οποτε προσωπικα προβλεπω , μιας και το μπασκετακι δεν το αγαπαει πραγματικα ο ελληνας , βαθια υφεση στο ελληνικο μπασκετ!

ashton
Σιγουρα έχουν διαφορετική ανάγνωση, ειδικά στην αναφορά περί καθαρών χεριών από μπούκηδες, αν σκεφτούμε πως η ΑΕΚ με Δρόσο στη διοίκηση νίκησε στη Ροδο τον Κολοσσο και έσωσε τον ΠΑΟΚ που ανέλαβε το ίδιο καλοκαίρι ο Δρόσος..
Giorgos#4
προπονητης του Κολοσσου ηταν ο Αλεξανδρης παντως...και ισως για αυτο να εφυγε το καλοκαιρι γιατι καταλαβαν τα παιχνιδια του Τιγρη στον Κολοσσο


παντως επειδη ημουν σε εκεινο τον αγωνα ο Κολοσσος παλευε το παιχνιδι μεχρι την στιγμη που ακουστηκε οτι το Ρεθυμνο εχανε 30 ποντους απο τον ΟΣΦΠ και τοτε οι παικτες αρχισαν τα πανυγηρια με αποτελεσμα να χαλαρωσουν αφου τους ειχε φυγει το αγχος...

σε συνδιασμο βεβαια με την φοβερη εμφανιση του Σασα Βασιλιεβιτς που τοτε επαιζε στην ΑΕΚ που πετυχε 5 τριποντα τα τελευταια λεπτα του ματς....

προσωπικα ξερω οτι ο Κολοσσος δεν ηθελε να του βγει το ονομα για αυτο ειχε βαλει και πριμ 10 νικων που θα ερχοταν με την νικη την τελευταια αγωνιστικη!
il postino
εκτος απο τη διαφαινομενη προκριση του ολυμπιακου στο επικειμενο f4 , ενα ακομα ευχαριστο γεγονος που ελαβε χωρα αυτες τις ημερες ειναι και η βραβευση του πανμεγιστου ΦΑΝΗ!

ενας ελαχιστος φορος τιμης για ενα παικτη που αποτελεσε στολιδι για το ελληνικο μπασκετ , σε δυσκολες εποχες μαλιστα , καταβαλλοντας και επιδεικνυοντας μικρο μερος μονο απο τις δυνατοτητες του, οι οποιες ηταν πραγματικα απεριοριστες!

ο προγονος του διαμαντιδη , με πολυ μεγαλυτερο ταλεντο ομως , απεδειξε για πρωτη φορα στο ελληνικο κοινο πώς ενας παικτης μπορει να ειναι ο καλυτερος του γηπεδου μη σκοραροντας ποντο , κανοντας ομως χιλιες δυο δουλειες στο παρκε!

υ.γ και αν το σουτ του διαμαντιδη στον ημιτελικο του 2005 εχει μεινει σε πολλους ως το ΣΟΥΤ του ελληνικου μπασκετ, ας σκεφθουν και το τριποντο του φανη στον ημιτελικο του 1989 απεναντι στην ΕΣΣΔ του μεγαλου αρβιντας! (βεβαια ειναι και το καλαθι του λιβερη ανδριτσου που μας εστειλε στην παραταση στον τελικο του 87)

υ.γ ενας μεγαλος παικτης που τους επαιξε ολους στα ισια!!!!!

υ.γ αν και το εχω πει αρκετες φορες στο παρελθον , η φραση του μεγαλου ρατζα , οταν ηταν συμπαικτες στον παο-τοτε που ο φανης ηταν 160 κιλα-(μετα απο μια απιθανη φαλτσαριστη μακρινη πασα στον κροατη σε αιφνιδιασμο που περασε η μπαλα μπροστα απο 3 αντιπαλους , σε ντερμπυ με την αεκ), "κανονικα , επρεπε εμεις να πασαρουμε στον φανη , και οχι αυτος σε εμας!!!" ειναι ατακα που αντιπροσωπευε το μεγαλειο του φανη!


GK_23
QUOTE(Hakeem @ Mar 3 2010, 18:45 ) *
πολλές φωνές για τον ίδιο άνθρωπο... Και αν τον μανατζερ που εκανε επισημη καταγγελία δεν τον ξέρω, ο Παπαδογιάννης είναι σοβαρός άνθρωπος για να γράφει μόνο φήμες
------------------------------

Συγνώμη αλλά το άρθρο του Παπαδογιάννη εμένα μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει...

Τώρα ανακάλυψε τον Δελημπαλταδάκη ο Παπαδογιάννης;
Τόσα χρόνια δεν παρακολουθούσε την Α2; Δεν έχει ακούσει τη Δάφνη και την Ολυμπιάδα Πατρών που έχουν πολλές φορές εκφράσει παράπονα για τον συγκεκριμένο μάνατζερ και το ρόλο που έπαιζε στην Α2; Δε θυμάται τι θόρυβος είχε δημιουργηθεί πριν 2 χρόνια όταν ο Ηλυσιακός έκανε ένα απίστευτο για τις δυνατότητές του σερί νικών στο 2ο γύρο και σώθηκε ενώ ήταν σχεδόν καταδικασμένος με τη λήξη του 1ου γύρου;

Ο Δημητρόπουλος που έκανε την καταγγελία είναι ο συνέταιρος του Παπαδάκη, με τον οποίο αποτελούν ίσως το πιο πετυχημένο δίδυμο μάνατζερς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μου αρέσει που ο Νικόλας "βγάζει λάδι" και τον Βασιλακόπουλο... "Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ξιφουλκεί εναντίον αυτής της ασυδοσίας εδώ και δύο δεκαετίες"

Τι μας λες μωρέ; Ποιος είναι δηλαδή ο άνθρωπος που διαφεντεύει το ελληνικό επαγγελματικό και μη μπάσκετ τόσα χρόνια; Εγώ είμαι; Φέτος πρόεδρος ομάδας της A2 μίλησε μπροστά στις κάμερες με ονόματα και στοιχεία για μάνατζερς που στήνουν παιχνίδια στην κατηγορία. Που είναι η αθλητική δικαιοσύνη να τον καλέσει να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται; Που είναι η EOK του ρομαντικού ( icon_drunk.gif) Βασιλακόπουλου να ερευνήσει τις καταγγελίες;

Όσο για το αν "οι ομάδες της Α1 έχουν αποδείξει τα καθαρά τους χέρια"...
Επί δύο συνεχόμενες χρονιές οι ομάδες του Δρόσου κέρδισαν τον ΠΑΟ... Τόσο η ΑΕΚ το 2008 μέσα στο ΟΑΚΑ, όσο και ο ΠΑΟΚ των 7 παικτών το 2009 στην Πυλαία. Και τα δύο αποτελέσματα σημειώθηκαν σε χρονική περίοδο χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην πρώτη μάλιστα περίπτωση, συνέπεσε να ηττηθεί και ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο... Αυτά βέβαια δε σημαίνουν κάτι αλλά όταν ένας tipster του στοιχήματος βρίσκεται από την προεδρία ομάδας της A1 στις φυλακές της Μάλτας και όταν ο γιος του προέδρου της καλύτερης ομάδας της χώρας τα τελευταία χρόνια κατηγορείται από την αστυνομία για συμμετοχή σε παράνομα στοιχήματα, τότε έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω πως τα περί "καθαρών χεριών" είναι ανέκδοτο...
a bullet for your head
Νομιζω οτι ταιριαζει εδω,το αρθρο-καταπελτης των φιλων run-n-gun...

http://run-n-gun.blogspot.com/2010/06/blog-post.html
il postino
Δε ξερω τι ειναι χειροτερο και αν εμεις ειμαστε οι τελευταιοι της ευρωπης.... τελικα , τι ειναι χειροτερο , τα αισχη μας στο δ τελικο ή αυτο http://www.kontra.gr/Basketball/Serbia/277614.html ??




kseplenhs
QUOTE(il postino @ Jun 17 2010, 20:29 ) *
Δε ξερω τι ειναι χειροτερο και αν εμεις ειμαστε οι τελευταιοι της ευρωπης.... τελικα , τι ειναι χειροτερο , τα αισχη μας στο δ τελικο ή αυτο http://www.kontra.gr/Basketball/Serbia/277614.html ??



εμείς τα έχουμε κάνει χρόνια πριν αυτά ρε συ



μην ασχολείσαι με πρωτάρηδες tongue.gif
il postino
QUOTE(kseplenhs @ Jun 17 2010, 20:36 ) *
εμείς τα έχουμε κάνει χρόνια πριν αυτά ρε συ



μην ασχολείσαι με πρωτάρηδες tongue.gif


αν δε μ απαταει η μνημη μου , διαφωνω!!! εμεις ειμαστε πρωταρες!!! εδω μιλάμε για "μπαχαλο" απο ολους και οχι "ενας εναντιον ενος"!!! εμεις τι εχουμε? κατι μπουκετα μπανε-νικ , ενα μπουκετο του τομιτς στον μποντυ και αλλο ενα του κιντελ στον τομασεβιτς (πλακα πλακα μας εχετε 2-0!!) smiley.gif !!! εκει αλληλοσπαραχθησαν!!!!!!


.....βεβαια ξεχασα και την παρωδια του ΦΑΝΗ με τον ξανθο!!!!!! αν κατσεις και σκεφθεις εχουμε και εμεις τα δικα μας best of!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.