Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. Λαυρίου 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γ. Σ. Λαυρίου
benchwarmer
Εδώ ότι αφορά τους νεοφώτιστους στην Α1.
Αναμένουμε κάποιον να μας διαφωτίσει σχετικά με το ρόστερ κλπ.
gratipa1929
Προπονητής συνεχίζει ο Σερελής.

Μέχρι στιγμής έχει υπογράψει σίγουρα ο Αμερικανός Ζαμάλ Νίξον (1).

Παράλληλα δοκιμάζονται άλλοι 4 ξένοι.

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι(4, έπεισε και θα υπογράψει σύντομα εκτός απροόπτου), ο Άσλεϊ Χάμιλτον (4), ο Μπράντον Γιανγκ(2) και ο Τζερόμ Χιλ(3). Χιλ και Γιανγκ δεν έχουν πείσει και πιθανότατα θα κοπούν.

Από Έλληνες θα γίνει ξεκαθάρισμα του ρόστερ την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι πιο έμπειροι και παλιοί λογικά θα παραμείνουν: Σακελλαρίου(2), Γιαννακόπουλος(2-3) και Περράκης(4-5).

Από εκεί και πέρα πιθανότατα θα κοπούν κάποιοι από τους παρακάτω:

Τσίρος(1), Δανάς(1-2) και οι νεαροί Κακλαμανάκης(5), Περδικάρης(4), Μπέμπης (2), Καπώνης(1-2), Νικολακόπουλος (3)

Παράλληλα ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται για τον Καλαμπόκη, πολύ δύσκολη περίπτωση πάντως γιατί και το κασέ του είναι υψηλό και γιατί έχει ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον 5 ομάδες τουλάχιστον.

Προσωπικά πιστεύω ότι για να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α1 χρειάζεται άλλους 5-6 έμπειρους παίκτες, εκ των οποίων σίγουρα έναν άσο μπακ απ του Νίξον και δύο πεντάρια. Οι επιλογές από την ελληνική αγορά είναι ελάχιστες πάντως.
gratipa1929
Μιας και το έφερε η κουβέντα, οι Έλληνες της Α1 που είναι ακόμα ελεύθεροι είναι οι εξής:

Μπάρλος(4), Γ.Γεωργάκης(5) Μαυροειδής(5), Καλαμπόκης(2), Π.Δορκοφίκης(4), Γιαννακίδης(2) και Γαλιώτος(5)
Gkos
Ο Τζέρομ Χιλ αποτελεί παρελθόν από το Λαύριο πριν καν αποτελέσει παρόν και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αντικαταστάτης του θα είναι ο Τζέρι Έβανς.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει ύψος 2.05μ. και πέρυσι φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έχοντας αξιόλογη παρουσία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η συμφωνία με το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, με τον παίκτη να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

http://www.eurohoops.net/el/2015/09/heba-el/127295

QUOTE (gratipa1929 @ Sep 18 2015, 12:58 ) *
Από εκεί και πέρα πιθανότατα θα κοπούν κάποιοι από τους παρακάτω:

Τσίρος(1), Δανάς(1-2) και οι νεαροί Κακλαμανάκης(5), Περδικάρης(4), Μπέμπης (2), Καπώνης(1-2), Νικολακόπουλος (3)



Προσωπικά πιστεύω ότι για να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α1 χρειάζεται άλλους 5-6 έμπειρους παίκτες, εκ των οποίων σίγουρα έναν άσο μπακ απ του Νίξον και δύο πεντάρια. Οι επιλογές από την ελληνική αγορά είναι ελάχιστες πάντως.


Πολύ αναλυτικός ...
Ο Μπέμπης σε αμφότερα τα φιλικά (με Φάρο και Αμύντα ) πάντως δεν πήγε καλά...

gratipa1929
Πάνω που συζητούσαμε για τους έμπειρους ελληνες smiley.gif

Το Λαύριο απέκτησε τον πολυ έμπειρο Μπαρλο και ενισχύεται σημαντικά στο 4!
Gkos
Ωραία κίνηση βεβαια τώρα πρέπει να δουμε ποιοι θα "κοπούνε"...
Και άντε να βρουνε ομάδα τέτοια εποχή...
Για Πανιώνιο τους βλέπω τους "κομμένους"...
gspara
QUOTE (Gkos @ Sep 23 2015, 14:11 ) *
Ωραία κίνηση βεβαια τώρα πρέπει να δουμε ποιοι θα "κοπούνε"...
Και άντε να βρουνε ομάδα τέτοια εποχή...
Για Πανιώνιο τους βλέπω τους "κομμένους"...

Eιδικα αν ενας απο αυτους ειναι ο Περδικαρης.....
gspara
Το τελικο ροστερ του Λαυριου.....

NIΞΟΝ-ΤΣΙΡΟΣ-ΔΑΝΑΣ
ΓΙΑΝΓΚ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΚΑΠΩΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΣ
ΚΡΟΥΜΠΑΛΙ-ΕΒΑΝΣ-ΜΠΑΡΛΟΣ-ΜΠΑΚΑΣ
ΠΕΡΡΑΚΗΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ
gspara
http://www.lavriosport.gr/%CE%BC%CF%80%CE%...B2%CE%AC%CE%BB/
Βιντεο και δηλωσεις απο τη χαμενη ευκαιρια του Λαυριου στην Καβαλα και το ατυχο φιναλε με τις χαμενες βολες του Κρουμπαλι και το τριποντο του Κοστοβ.
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 11 2015, 13:46 ) *
http://www.lavriosport.gr/%CE%BC%CF%80%CE%...B2%CE%AC%CE%BB/
Βιντεο και δηλωσεις απο τη χαμενη ευκαιρια του Λαυριου στην Καβαλα και το ατυχο φιναλε με τις χαμενες βολες του Κρουμπαλι και το τριποντο του Κοστοβ.


Αυτοκτόνησαν....
Θα ήταν πολύ σημαντική νίκη !
Gkos
Του «κουτιού» το Λάυριο...νέες μπασκέτες και επέκταση...

Το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στην μεγάλη κατηγορία δίνει το Λαύριο την Κυριακή (18/10, 17:00) όπου και υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι γιορτή για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλιότεερα μας ρεπορτάζ, οι διοικούντες της ομάδας είχαν βάλει μπορστά στο να αλλάξουν τις μπασκέτες, και να επεκτείνουν την χωριτικότητα, όπερ και εγένετω. Έτσι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το «lavriosport.gr», τοποθετήθακν καινούργιες, με τις παλιές κρεμαστές να ξηλώνονται, ενώ επεκτάθηκε και η ξύλινη κερκίδα.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.rmf33K6U.dpuf
benchwarmer
Το Λάυριο αν μη τι άλλο δείχνει να το παλεύει, ουσιαστικά παίζοντας με μόλις 2 ξένους, μιας και οι άλλοι 2 που έχει στο ρόστερ του δείχνουν "αλλού"... Εάν μείνουν συγκεντρωμένοι και δεν απογοητευτούν από τις 2 ήττες στις λεπτομέρειες, και αν υπάρξει κάποια αλλάγη στους ξένους (ή ενίσχυση με κάποιον κοινοτικό), τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθούν 2 ομάδες που θα τις βάλει από κάτω, το επίπεδο του πρωταθλήματος από το 8-9 και κάτω δεν είναι άλλωστε και το υψηλότερο δυνατό...
akratacity
Το λαυριο δειχνει να ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τις περισσοτερες ομαδες που θα παλεψουν για την παραμονη (απολλωνας,καβαλα,αρκαδικος)
φαινεται να κανει καλη δουλεια ο σερελης με ενα συνολο που απαρτιζεται απο παιχτες ως επι το πλειστον πρωτοεμφανιζομενους στην κατηγορια
με εναν καλυτερο ψηλο θα μπορεσει να κανει ακομα μεγαλυτερες ζημιες

ο γιαννακοπουλος ειχε θεση τοσα χρονια στην Α1 ειδικα αν αναλογιστουμε τι ξενοι και κοινοτικοι εχουν περασει τα τεελυταια χρονια
SteelGandalf
4η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 31/10/2015, 17:00
(novasports2 & 2HD "λεπτό προς λεπτό")

Λαύριο - Άρης

Μετά από τις τέσσερις σερί νίκες, δύο για το πρωτάθλημα (Αρκαδικός, Π.Α.Ο.Κ.) και δύο για το Eurocup (Buducnost, Unics) η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στις εγχώριες υποχρεώσεις της, παίζοντας με συγκέντρωση και προσπαθώντας να υπερκεράσει, πρωτίστως, την κούραση από το δύσκολο ταξίδι στην Ρωσία. Απέναντι της θα βρει μια ομάδα που φέτος προβιβάστηκε στην Basket League, αλλά που -από τις έως τώρα παρουσίες της- μόνο ευκολοκατάβλητη δεν φαντάζει.

QUOTE(www.pressaris.gr - 30/10/2015)
Πρίφτης: «Σοβαροί από το ξεκίνημα…»

Σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Δημήτρη Πρίφτη από την ομάδα του στον αυριανό αγώνα με το Λαύριο.


Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως: «μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση στο Λαύριο. Αφενός ο αντίπαλος μας είναι μία καλή και πολύ μαχητική ομάδα, όπως έδειξε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αφετέρου πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας μετά το αποτέλεσμα στο Καζάν.

Το Λαύριο είναι μία σκληρή ομάδα, με καλή άμυνα και σωστά μοιρασμένους ρόλους στο παιχνίδι του. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί από το ξεκίνημα, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τομέας που έχει αποδειχτεί καθοριστικός ως τώρα. Από την άλλη, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην κούραση από το ταξίδι στο Καζάν».


QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2015)
Η αρνητική παράδοση του Άρη απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες

Με την ψυχολογία στα ύψη θα αναμετρηθούν το Σάββατο (31/10, 17:00) το Λαύριο με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ επί της Κηφισιάς και οι φιλοξενούμενοι από εκείνες επί του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα και της Ούνικς Καζάν για το Eurocup. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων.


Οι «κίτρινοι» παίζουν κόντρα και σε μια αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων αφού έχασαν στα επτά από τα εννιά εκτός έδρας παιχνίδια τους απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες από την περίοδο 2011-12. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης έκανε το 0/2 κόντρα σε ΚΑΟΔ και Ρέθυμνο Cretan Kings τη σεζόν 2011-12, το 1/2 απέναντι σε Πανελευσινιακό (νίκη) και Απόλλωνα Carna (ήττα) την περίοδο 2012-13 και το 0/2 τις σεζόν 2013-14 (με Κηφισιά, Τρίκαλα BC Aries) και 2014-15 (με Κόροιβο και ΑΕΚ).


QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2015)
Το Σάββατο παίζει κόντρα στο Λαύριο, τον… εαυτό του, την κούραση και το «πρέπει»

Όποιος θεωρεί ότι το παιχνίδι στο Λαύριο είναι εύκολο, πλανάται οικτρά. Ο Άρης δεν μπαίνει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με μόνο έναν αντίπαλο, αλλά με περισσότερους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί με τον πιο ιδανικό τρόπο.


Οι κίτρινοι δεν παίζουν μόνο κόντρα στο Λαύριο μεθαύριο. Παίζουν και κόντρα στον εαυτό τους, γιατί θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους ότι έγινε στο μακρινό Καζάν, να αλλάξουν το… τσιπάκι και να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, το αντίθετο, ειδικά όταν πρόκειται επί της ουσίας για διαχείριση έντονων συναισθημάτων, όπως είναι βέβαιο ότι προκάλεσε η τεράστια νίκη επί της Ούνιξ.

Οι κίτρινοι παίζουν και κόντρα στην κούραση. Θεωρητικά η ομάδα έχει περίπου 60 ώρες μέχρι τον αγώνα με το Λαύριο, αλλά ήταν τέτοιο το ταξίδι στο Καζάν που η κούραση συνοδεύει μέχρι την Ελλάδα.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το “πρέπει”, καθώς πλέον οι προσδοκίες που δημιουργεί η ομάδα γίνονται ακόμα πιο υψηλές και παιχνίδια σαν αυτό με το Λαύριο θα πρέπει να κερδίζονται ότι και να συμβαίνει.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 30/10/2015)
Μπάρλος: «Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, δημιουργεί ξανά το μέλλον του»

Ο Νίκος Μπάρλος έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Άρη, χαρακτήρισε τους κίτρινους τεράστια ομάδα και το αυριανό παιχνίδι το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα για την ομάδα του.


Ο έμπειρος φόργουορντ έγραψε: «Ήταν θέμα χρόνου… Στην Κηφισιά πήραμε την πρώτη νίκη μας φέτος και θεωρώ ότι κατά γενική ομολογία την αξίζαμε. Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα καλοδουλεμένη και με τριετή πλέον εμπειρία στην Α1, μια ομάδα που προερχόταν από ένα τεράστιο διπλό επί του ΠΑΟΚ. Τέτοια αποτελέσματα δημιουργούν το χαρακτήρα μιας ομάδας και είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να πάρουμε το συγκεκριμένο ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, στο δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε δώσει έως τώρα. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα που δημιουργεί ξανά το μέλλον του. Το απέδειξε με το διπλό που πήρε στο Καζάν απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Στο μεταξύ μας παιχνίδι, λοιπόν, προφανώς και ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Περιμένω από τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο καθώς όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αθλητή, έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Το Λαύριο είναι ένας υγιέστατος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαίνεται παντού».


QUOTE(www.pressaris.gr - 30/10/2015)
«Τρίτη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ο Άρης, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση…»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Λαύριο 11 χρόνια, είναι ο αρχηγός του αυριανού αντιπάλου του Άρη, τον οποίο θεωρεί σήμερα τρίτη ομάδα στην Ελλάδα με βάσει την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα.


Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε για τον αυριανό αγώνα σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM πως: “ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά του. Είναι για μένα η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, θα πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας… Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα ματς που πρέπει. Αν μας το επιτρέψει ο Άρης και εμείς πιάσουμε καλή απόδοση, τότε θα το πάμε ως το τέλος κι όπου βγει…”.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 30/10/2015)
Ο Γουότερς μπλογκΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ με… αμνησία: «Σημαντικό αποτέλεσμα στο Καζάν, αλλά ήδη το έχουμε ξεχάσει»

Ο Ντομινίκ Γουότερς μέσα από το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ανέλυσε ελάχιστα τα όσα συνέβησαν την βδομάδα που προηγήθηκε και στέκεται κυρίως στη συνέχεια και τον αγώνα με το Λαύριο.


Έγραψε ο Αμερικανός πλέι μέικερ: «Μέχρι τώρα ήταν μια δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα μια καλή εβδομάδα για εμάς… Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Ρωσία.

Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γιατί η Ούνιξ Καζάν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και είναι το φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του Γιούροκαπ. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να κερδίζεις τόσο μεγάλες αναμετρήσεις. Το χαρήκαμε πολύ, όμως, ήδη το έχουμε ξεχάσει. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.

Θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο στην έδρα του, μια ομάδα επικίνδυνη που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παραμείνουμε στο πλάνο μας ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.

Το ταξίδι προς το Καζάν, όπως και η επιστροφή ήταν αρκετά κουραστική. Για να φτάσουμε στην Αθήνα ταξιδεύαμε όλο το βράδυ. Συνεπώς η κόπωση είναι ένας επιπλέον παράγοντας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, ωστόσο, έχει γίνει καλός προγραμματισμός και πιστεύω πως αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς θα τα καταφέρουμε».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 31/10/2015)
Λαύριο: Από το… πουθενά στην Α1 με πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο

Την χρονιά του τελευταίου νταμπλ του Άρη, μια παρέα ανθρώπων στο Λαύριο αποφασίζει να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία 25 χρόνια μετά τίθεται αντιμέτωπη του Αυτοκράτορα, που αποτέλεσε αιτία και αφορμή για την ίδρυσή της.


Τα χρόνια της δυναστείας του Άρη δημιουργήθηκαν αρκετές ομάδες μπάσκετ, βλέποντας τους κίτρινους να προελαύνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια από αυτές θα τεθεί σήμερα απέναντι στον Άρη.

Το Λαύριο έχει μικρή ιστορία, αλλά είναι ομάδα παράδειγμα προς μίμηση για την αγάπη που δείχνουν οι άνθρωποί της γι’ αυτήν. Το Λαύριο δεν έχει κάποιον μεγαλοπαράγοντα ή κάποιον πλούσιο από πίσω της. Στο… ρεφενέ επιβιώνει όλα αυτά τα χρόνια και φέτος, στις 11 Σεπτεμβρίου για την ακρίβεια, σχεδόν από το πουθενά βρέθηκε στην Α1, αντικαθιστώντας τον ΚΑΟΔ, ως η τρίτη στη βαθμολογία της Α2.

Είναι οικογενειακή η κατάσταση στο Λαύριο. Αρκεί κανείς να παρατηρήσει ότι ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης βρίσκεται εκεί 11 χρόνια και ξεκίνησε ως προσωρινός για πέντε αγώνες, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον τότε προπονητή της ομάδας. Ο αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος, φοράει την ίδια φανέλα εδώ και 10 χρόνια!

Το Λαύριο κράτησε την ομάδα που είχε δημιουργήσει το καλοκαίρι για την Α2 και χωρίς πολλές κινήσεις, με την προσθήκη του έμπειρου Νίκου Μπάρλου και τεσσάρων Αμερικανών (Μπράντον Γιανγκ, Ουσμάν Κρουμπαλί, Τζαμάλ Νίξον και Τζέρι Έβανς) έχει δώσει τρεις αγώνες, στους οποίους πάλεψε ως το τέλος και κέρδισε τον έναν.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Λαύριο - Άρης : 19-14

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Λαύριο - Άρης : 38-33

Είναι κουρασμένη η ομάδα και δεν φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, να μπορεί να βρει ρυθμό. Ειδικά στην άμυνα έχει δεχθεί από 19 πόντους και στα δύο δεκάλεπτα και αν δεν το αλλάξει αυτό, θα έχει προβλήματα στην συνέχεια.

Το δεύτερο ημίχρονο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
SteelGandalf
Το παιχνίδι βρίσκεται 4:44 πριν την λήξη της 3ης περιόδου, αλλά πριν αρκετή ώρα είχαμε ένα συμβάν με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί, προσωρινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίχτης του Λαυρίου Krubally, κάρφωσε, παίρνοντας και φάουλ από τον Waters, αλλά ράγισε το ταμπλό -έγινε σαν ζάχαρη, χωρίς ευτυχώς να διαλυθεί εντελώς- με αποτέλεσμα να χρειάζεται αντικατάσταση.

Ως εκ τούτου, μέχρι να αντικατασταθεί ο ταμπλό, ο αγώνας έχει σταματήσει. Το καλό είναι πως θα το παρακολουθήσουμε το παιχνίδι που υπολείπεται, από το novasports2 & 2HD, αφού όλοι οι υπόλοιποι αγώνες που ξεκίνησαν στις 17:00 θα έχουν ολοκληρωθεί. Το κακό είναι πως η ομάδα του Άρη είχε βρει έναν καλό ρυθμό, καταφέρνοντας να περάσει μπροστά στο σκορ -μέχρι και με 5 πόντους, 42-47- ενώ τώρα οι παίχτες των δύο ομάδων καλούνται να ξεκινήσουν από το μηδέν.

Το σκορ είναι 48-49 και αν ευστοχήσει στην βολή ο παίχτης του Λαυρίου, το παιχνίδι θα συνεχιστεί από την ισοπαλία...

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/10/2015)
Και στο Λαύριο η οικογένεια Λάσκαρη!

Για ακόμα μια φορά η οικογένεια Λάσκαρη έδειξε την αγάπη της για την ομάδα και τη στήριξή της. Ο Νίκος Λάσκαρης μαζί με τη γυναίκα του Τζώρτζια είναι δίπλα στην ομάδα και το αποδεικνύουν κάθε μέρα, καθώς βρίσκονται στο Λαύριο για να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση των κιτρίνων.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ από τη σελίδα της στο facebook: Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, η σύζυγός του Τζώρτζια και ο εντεταλμένος Σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρης βρίσκονται στις εξέδρες του κλειστού του Λαυρίου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με την τοπική ομάδα.


Όλα έτοιμα να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο Krubally ευστόχησε στην βολή, οπότε το παιχνίδι ξεκινάει από το 49-49...
Gkos
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 31 2015, 19:03 ) *
Το κακό είναι πως η ομάδα του Άρη είχε βρει έναν καλό ρυθμό, καταφέρνοντας να περάσει μπροστά στο σκορ -μέχρι και με 5 πόντους, 42-47- ενώ τώρα οι παίχτες των δύο ομάδων καλούνται να ξεκινήσουν από το μηδέν.


Χωρίς να θέλω να "στην πω ", γράφεις στο topic του Λαυρίου (γιατί όχι στου ΑΡΗ ? ), οπότε αυτό που σου boldαρα είναι κάπως άστοχο...

No offence ! smiley.gif
SteelGandalf
QUOTE(Gkos @ Oct 31 2015, 19:09 ) *
Χωρίς να θέλω να "στην πω ", γράφεις στο topic του Λαυρίου (γιατί όχι στου ΑΡΗ ? ) ,οπότε αυτό που σου boldαρα είναι κάπως άστοχο...

No offence ! smiley.gif


Δεν γράφω ως ουδέτερος. Ναι μεν προσπαθώ πάντα να είμαι αμερόληπτος, αλλά είμαι δηλωμένος Αρειανός.

Άλλωστε, αν εξαιρέσουμε εσένα, που σχολίασες μόνο για να με "παρατηρήσεις", δεν υπάρχει άλλος που σχολιάζει εδώ μέσα.

Μακάρι να υπήρχαν πολλοί να γράφουν και να "ακούγονται" διάφορες απόψεις...

Από 'κει και πέρα, κάνω απλά καταγραφή δεδομένων.

Σε ό,τι αφορά το γιατί γράφω εδώ, αυτό έχει να κάνει με την πολιτική λειτουργίας του συγκεκριμένου φόρουμ.

Υ.Γ. Ούτε εγώ σου την λέω. wink.gif

3η Περίοδος

Λαύριο - Άρης : 57-56
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Λαύριο - Άρης : 68-76

Τελικά ο Άρης κατάφερε να επιβληθεί επί του αντιπάλου του, έστω και δύσκολα, "κλειδώνοντας" και βγάζοντας τον από τον ρυθμό του, περίπου 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, στηριζόμενος και πάλι στην καλή του άμυνα. Η ζώνη που χρησιμοποίησε ο κόουτς Πρίφτης ήταν αρκετή για να δώσει μια διαφορά, σχετικής ασφάλειας, στον Αυτοκράτορα. Η αλήθεια είναι πως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίχτες του κάποιες επιθέσεις, για να πάρουν πιο γρήγορα διαφορά στο σκορ, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι, ώστε να μην αγχωνόμαστε εμείς μέχρι την λήξη του.

Όπως και να 'χει, η νίκη μετράει και αυτή κατακτήθηκε, έστω και δύσκολα.

Πάρα πολλές χαμένες ελεύθερες βολές και πάλι (19/30), κάτι που είναι απαράδεκτο σε αυτό το επίπεδο.

Λεπτομέρειες και πλήρη σταστικά αργότερα...

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/10/2015)
Ξεπέρασε τον σκόπελο στο Λαύριο (68-76), συνεχίζει αλώβητος με πέντε σερί νίκες!

Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε και στο Λαύριο, παρότι δεν παρουσίασε το καλύτερό του αγωνιστικό πρόσωπο. Κέρδισε την νεοφώτιστη ομάδα με σκορ 76-68 και πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζοντας αλώβητος την πορεία του.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο του Άρη την φετινή χρονιά. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προφανώς είχε μείνει στο Καζάν, είτε από κούραση, είτε από την ευφορία της νίκης επί της Ούνιξ και το πλήρωσε αυτό. Αρκεί κανείς να παρατηρήσει ότι οι κίτρινοι έκαναν 10 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ είχαν κάνει 7 σε 45 λεπτά μέσα στο Καζάν!

Το πρόβλημα του Άρη ήταν επιθετικό. Το Λαύριο δεν άφησε τους κίτρινους να δημιουργήσουν, υπήρχε και αστοχία στις βολές (8/14 στο ημίχρονο) και έτσι οι γηπεδούχοι κάνοντας ένα σερί 12-0 μετέτρεψαν το 11-14 (8’) σε 23-14 (12’).

Με τρίποντο του Μπάρλου η διαφορά έφτασε λίγο αργότερα στους 10 πόντους (26-16 στο 14’) και κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση του Άρη. Οι κίτρινοι με λίγο καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας βρήκαν λύσεις και μείωσαν σε 31-29 (18’), αλλά το Λαύριο που είχε σε καλή μέρα τους Μπάρλο, Νίξον και Γιανγκ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 38-33.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλύτερα για τον Άρη. Με συνεχόμενα τρίποντα του Μακ Νιλ οι κίτρινοι προηγήθηκαν με 40-43 (24’) και ο Γουάιτ με νέο τρίποντο έκανε το 42-47, όμως το Λαύριο δεν τα παράτησε. Μείωσε σε 48-49 με κάρφωμα του Κρουμπάλι στο 26’, όμως το κάρφωμα του Αμερικανού ράγισε το ταμπλό και έτσι το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 45 λεπτά! Οι κίτρινοι έχασαν τον ρυθμό τους, το Λαύριο το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με 57-56 στο τέλος της περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη. Ο Μακ Νιλ έβαλε τον Άρη μπροστά με 57-60 (33’), ο Κοέν έγραψε το 57-62 και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 60-62 (35’), οι κίτρινοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και ξέφυγαν με 60-67 με 3/3 βολές του Μούρτου (3.42). Ο Νίξον μείωσε σε 62-67, αλλά το καλάθι και φάουλ του Ξανθόπουλου (2.09) διαμόρφωσε το 62-70. Στον χρόνο που απέμενε ο Γουότερς ήταν ψύχραιμος από τις βολές και οι κίτρινοι δεν κινδύνευσαν με ανατροπή ως το φινάλε ενός πολύ δύσκολου αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 38-33, 57-56, 68-76.

ΛΑΥΡΙΟ: Γιανγκ 15 (1), Κρουμπάλι 9, Τσίρος, Σακελλαρίου, Νικολακόπουλος 3 (1), Νίξον 14, Περράκης 3 (1), Γιαννακόπουλος 3 (1), Κακλαμανάκος 2, Μπάρλος 12 (1), Έβανς 7.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 4 (2ρ., 2ασ.), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς 2, Γουάιτ 11 (6ρ.), Ζάρας, Χάγκινς 11 (5ρ.), Κοέν 4 (6ρ., 2ασ.), Μούρτος 6 (3ρ.), Σίμτσακ 4, Μακ Νιλ 18 (4/5β., 4/11δπ., 2/3τρ., 6ρ., 4ασ., 3κλ.).


Key facts of the match



Box Score

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 31/10/2015)
«Ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Άρης, η οποία ξαναχτίζεται»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερελής, παρά την ήττα της ομάδας του έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τους συνεχάρη.


«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι εντυπωσιακό πως παρά τον τρόπο που μπήκαμε στην κατηγορία, πόσο πολύ θέληση έχουν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίξαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μας ως σήμερα κόντρα στην καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, η οποία ξαναχτίζεται και γίνεται μεγάλη. Είναι σε φόρμα αυτό τον καιρό. Ίσως λίγοι περίμεναν πως θα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Επίσης είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου για το ότι μετά το τέλος του αγώνα είδα σκυθρωπά πρόσωπα από τους παίκτες μου, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ένα ματς που είχαμε μαρκάρει ότι πρέπει να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την πολύ μεγάλη νίκη του στο Καζάν και γενικότερα για την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε και ο παίκτης του Λαυρίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης και δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους φίλους της ομάδας του.

«Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη. Δούλεψε όλη την εβδομάδα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα δε μας δικαίωσε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ τον κόσμο που για μία ακόμη φορά έδωσε δυναμικό παρών».


QUOTE(www.pressaris.gr - 31/10/2015)
Πρίφτης: «Πολύ σημαντική νίκη, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ το Λαύριο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική και εξήγησε το γιατί.


«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Απίστευτα κουραστική και με πολύ έντονα συναισθήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Την θεωρώ πάρα πολύ σημαντική, κυρίως γιατί το Λαύριο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, και στα εκτός έδρας. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Σίγουρα ένα κομμάτι για αυτήν την δυσκολία οφείλεται σε εμάς, αλλά έχει να κάνει και με τον τρόπο που παίζει το Λαύριο. Είναι αθλητική ομάδα. Έχει πολύ δραστήριους Αμερικανούς και πολύ καλή τακτική. Εμείς έπρεπε να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ταυτόχρονα ψυχικές δυνάμεις. Έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, μετά από ένα πραγματικά άγριο ταξίδι. Καλή συνέχεια στο Λαύριο και συγχαρητήρια. Εμείς γυρνάμε στη Θεσσαλονίκη μετά από μία εβδομάδα ουσιαστικά».

Ερωτώμενος πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να προσγειώσει τους παίκτες του μετά από μια μεγάλη νίκη όπως αυτή στο Καζάν, ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε: «Εξηγείς τι συμβαίνει. Δείχνεις βίντεο, τους προϊδεάζεις. Σίγουρα για εμάς πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η κούραση. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Δεν είχαμε την σωστή ενέργεια για να ματσάρουμε στην ενέργεια του Λαυρίου. Είναι δύσκολο. Πολλές φορές λες ότι περιμένω ένα δύσκολο ματς, αλλά ενστικτωδώς δεν το πιστεύεις. Νομίζεις πως θα κερδίσεις εύκολα. Αλλά όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο και όχι στις θεωρίες».
gspara
QUOTE
Μπολντς αντί Νίξον στο Λαύριο

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Νίξον υποχρέωσε το Λαύριο να ψάξει στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση, με τον ΝτεΜάριους Μπολντς να είναι προ των πυλών της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Η ήττα από τον Αρκαδικό (98-90) είναι το μικρότερο κακό που προέκυψε για το Λαύριο από την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έμαθε την επομένη της αναμέτρησης (6/12) τα άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Τζαμάλ Νίξον, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση (με δύο) μήνες.

Η απώλεια του Αμερικανού γκαρντ δραστηριοποίησε τους ανθρώπους των νεοφώτιστων, οι οποίοι ήρθαν άμεσα σε συμφωνία με τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει για το διάστημα της αποχής του. Ο λόγος για τον ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος θα επιστρέψει στη χώρα μας -μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πατρών. Ο 31χρονος παίκτης ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, με τα χρώματα της Γκεντσλίκ, με τα χρώματα της οποίας είχε 18.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η προοπτική της επιστροφής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν τον άφησε όμως ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μηνιαίο, κι εφόσον ικανοποιήσει τον Χρήστο Σερέλη με την απόδοσή του, δεν αποκλείεται να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι το φινάλε της σεζόν. Το γεγονός μάλιστα πως το επόμενο παιχνίδι του Λαυρίου είναι προγραμματισμένο για τις 19/12 (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ), δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να προπονηθεί εντατικά με τη νέα του ομάδα ώστε να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.


http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...io.3810161.html


pan24
Αν ειναι στην κατασταση που ηταν προπερσι που τον ειχαμε στην πατρα ειναι υπεροπλο και game changer μεταγγραφη
gspara
QUOTE
Λύση Χάμιλτον στο Λαύριο !!! (videos)


Μόλις λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Τζέρι Έβανς από το Λαύριο, γίνεται γνωστός ο αντικαταστάτης του, τον οποίο είχε έτοιμο για τη συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τον Άσλεϊ Χάμιλτον, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Απόφοιτος του κολλεγίου Loyola Mary, ο 27χρονος Βρετανός φόργουορντ, αποτέλεσε την επιλογή του τεχνικού επιτελείου και άμεσα… έπιασε δουλειά ερχόμενος από τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Ιταλίας. Τελευταία του ομάδα, εκεί ήταν η Ματέρα, ενώ εκτός των Βιόλα και Πεζάρο στη γειτονική χώρα, έχει περάσει από την Ισπανία (Βεσιντάριο), την Ουκρανία (Τσερκάσι) και τον Λίβανο (Σαζές), προσπαθώντας να βρει μία νέα ευκαιρία στην καριέρα του.
http://www.lavriosport.gr/%CE%BC%CF%80%CE%...9%CE%BF-videos/


tuareg
Κεσελ το Λαυριο blink.gif ohmy.gif
http://www.sport-fm.gr/article/basket/ekan...o-kesel/3133137

αναμενω σχολια απο Τ.W.Is.M biggrin.gif
akratacity
Μετα τον Κεσελ παει και για Σλοκαρ το Λαυριο.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...&Itemid=304

gspara
QUOTE
Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γκιλβίντας Μπιρούτα!

Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου του 1991 και με ύψος 2.03 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «4», ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «3».

Ο Μπιρούτα αγωνιζόταν στη λιθουανική, Νεπτούνας Κλαϊπέντα, με την οποία αντιμετώπισε στο Eurocup, μεταξύ άλλων τον Άρη Θεσσαλονίκης, κόντρα στον οποίο είχε 11 πόντους και 4 ριμπάουντ. Είναι διεθνής τόσο με την ομάδα U-16 αλλά και με αυτές των U-18 και U-20 της Λιθουανίας και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 του 2008 και του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο των U-16 του 2007.

O νέος μας παίκτης είναι απόφοιτος του κολλεγίου RhodeIsland και θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας, τον τραυματία, Άσλεϊ Χάμιλτον, τον οποίο η οικογένεια του Λαυρίου ευχαριστεί από καρδιάς για την προσφορά του και του εύχεται ταχεία ανάρρωση!

Η ΚΑΕ Λαύριο δείχνει για μια ακόμη φορά τη συνέπεια της στη μάχη για την παραμονή στην Α1 και είναι σίγουρη πως στο τέλος της σεζόν, ομάδα και κόσμος, θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου!
Zoys
Διπλό το Λάυριο στην Πυλαία με 69-75 που μπορεί να αποδειχθεί και η νίκη-κλειδί αν καταφέρουν να σωθούν.

Στη βαθμολογία ξεπέρασε τα Τρίκαλα (που ηττήθηκαν από τον Αρκαδικό) και κατά 99,99% άφησαν πίσω τους και τον Κόροιβο που παίζει με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα τους δεν είναι πάντως άσχημο με δύο εντός έδρας με Απόλλωνα και Τρίκαλα και τελευταία αγωνιστική στην Αμαλιάδα με Κόροιβο. Τα Τρίκαλα παίζουν ακόμα με ΠΑΟΚ στην έδρα τους και με Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική ενώ ο Κόροιβος έχει πρώτα τον Αρκαδικό και μετά έξω τον ΠΑΟΚ.
ashton
με δυο νικες στα εντος το Λαυριο χτυπάει και οκτάδα (και δίκαια)
Dwyane ''the flash'' Wade
Αυτό που κάνει το Λαύριο πάντως φέτος δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά. Μια ομάδα που έρχεται από την Α2, κρατάει τον γίγαντα Σερελή ενώ είθισται να αλλάζεις κόουτς στην Α1 και να παίρνεις κάποιον συστημικό, στήνεται στην τούρλα του Σαββάτου, δεν παίρνει κανέναν προτωτοκλασσάτο Έλληνα πέραν του πολύπειρου Νίκου Μπάρλου, έχει απίστευτη ατυχία με τον Τζαμάλ Νίξον αλλά τον περιμένει αρκετό καιρό να γυρίσει από τραυματισμό, πετυχαίνει διάνα με Μπράντον Γιανγκ, Κρουμπαλί και μετέπειτα Ντεμάριους Μπολτς, Κέσελ και πάει στον πόλεμο με τον τιτάνα Σάκη Γιαννακόπουλο, τον Περράκη που κανείς δεν τον ήξερε, τον Βαγγέλη Σακελλαρίου και τα άλλα ελληνόπουλα (Κακλαμανάκη, Τσίρο, Μπέμπη, Νικολακόπουλο κτλ).. 3 αγωνιστικές πριν το finish, το Λαύριο με ρεκόρ 8-15 είναι σχεδόν αγκαλιά με μια μεγάλη ανέλπιστη παραμονή στην Α1. Τεράστιο respect στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο (ο κόουτς Σερελής αξίζει να μείνει στην Α1 για χρόνια) και τους παίκτες.
tuareg
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 22 2016, 10:56 ) *
Αυτό που κάνει το Λαύριο πάντως φέτος δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά. Μια ομάδα που έρχεται από την Α2, κρατάει τον γίγαντα Σερελή ενώ είθισται να αλλάζεις κόουτς στην Α1 και να παίρνεις κάποιον συστημικό, στήνεται στην τούρλα του Σαββάτου, δεν παίρνει κανέναν προτωτοκλασσάτο Έλληνα πέραν του πολύπειρου Νίκου Μπάρλου, έχει απίστευτη ατυχία με τον Τζαμάλ Νίξον αλλά τον περιμένει αρκετό καιρό να γυρίσει από τραυματισμό, πετυχαίνει διάνα με Μπράντον Γιανγκ, Κρουμπαλί και μετέπειτα Ντεμάριους Μπολτς, Κέσελ και πάει στον πόλεμο με τον τιτάνα Σάκη Γιαννακόπουλο, τον Περράκη που κανείς δεν τον ήξερε, τον Βαγγέλη Σακελλαρίου και τα άλλα ελληνόπουλα (Κακλαμανάκη, Τσίρο, Μπέμπη, Νικολακόπουλο κτλ).. 3 αγωνιστικές πριν το finish, το Λαύριο με ρεκόρ 8-15 είναι σχεδόν αγκαλιά με μια μεγάλη ανέλπιστη παραμονή στην Α1. Τεράστιο respect στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο (ο κόουτς Σερελής αξίζει να μείνει στην Α1 για χρόνια) και τους παίκτες.


συμφωνω σε ολα...ειδικα ο Σερελης μου χει κανει μεγαλη εντυπωση,μπραβο τους
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.