Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eurobasket 2017 off-topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Eurobasket 2017
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
RipCity
Έξω τελικά ο Jokic για τη Σερβία.
Stojako
Χωρίς Μπαρνιανι και μάλλον και Τζεντιλε οι Ιταλοί.
benchwarmer
QUOTE(Stojako @ Jun 16 2017, 16:38 ) *
Χωρίς Μπαρνιανι και μάλλον και Τζεντιλε οι Ιταλοί.


Σημαντικές απώλειες για... τους αντιπάλους των Ιταλών rolleyes.gif
pan24
Ο pick λεει οτι ο ρουντι δεν θα παιξει με την ισπανια στο ευρωμπασκετ χωρις να ξεκαθαριζει αν ο ιδιος δεν κατεβαινει η δεν θα τον καλεσουν
ashton
25άδα και οι Σέρβοι ..

Coach Sasha Djordjevic named 25 players in Serbia’s National Team preliminary list for Eurobasket 2017.

POINT GUARDS: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Jović (Red Star), Nemanja Nedović (Unicaja), Vasilije Micić (Žalgiris), Ognjen Jaramaz (Mega Leks), Aleksa Radanov (FMP)

GUARDS: Bogdan Bogdanovic (Fenerbahçe), Branko Lazić (Red Star), Dragan Milosavljević (ALBA), Marko Gudurić (Red Star), Nemanja Dangubić (Red Star)

SMALL FORWARDS: Nikola Kalinić (Fenerbahçe), Marko Simonović (Red Star), Vladimir Lučić (Bayern Munich), Ognjen Dobrić (Red Star), Dejan Davidovac (FMP)

POWER FORWARDS: Nemanja Bjelica (Minnesota), Milan Mačvan (EA7 Emporio Armani), Stefan Bircevic (Partizan NIS)

BIG MEN: Nikola Jokić (Denver), Boban Marjanovic (Detroit), Miroslav Raduljica (Điangsu), Vladimir Štimac (Bešiktaš), Nikola Milutinov (Olympiacos), Ognjen Kuzmić (Red Star)

http://www.sportando.com/en/europe/serbia/...asket-2017.html
ashton
26 και οι Τουρκοι (εννοείται χωρίς Ενες Καντερ)



(o Ali Muhammed της Φενερ ειναι ο Ντιξον :-)
Stojako
Χωρίς Γκορτατ η προεπιλογή της Πολωνίας.
benchwarmer
ssoulliss
Εκπληκτική η 11άδα της Ισπανίας. Εξαιρετικά ψηλή ομάδα. Η θέση 3 θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ανταγωνισμό. Θέλω να δω με χρόνο και ρόλο τα αδέρφια Ερναγκόμεζ.

Εν τω μεταξύ η Ιταλία ανακοίνωσε τους 19 παίκτες της προετοιμασίας. Χωρίς Μπαρνιάνι και Τζεντίλε. Εξαιρετικά επικίνδυνη χωρίς αυτούς τους δύο.

Η Πολωνία στην μετά Γκόρτατ εποχή συνεχίζει με σωστά βήματα. 24 παίκτες στην προεπιλογή. Ξεχωρίζουν οι Λάμπε και Σλότερ.

SG3ptshooter
O καλύτερος υποψήφιος Survivor είναι ο Ribas, αλλά δεν έπαιξε πρακτικά φέτος. Με Vives>Colom και την προϊστορία του πρώτου σε τελική δωδεκάδα, αυτόν βλέπω ενώ αν πάνε σε alero καθαρό ή ψηλό πάλι Valenciανους βλέπω, Sastre/Oriola. Εκτός αν ανοίξει κι άλλη θέση απ' τους κάτω. Juancho vs Abrines cool.gif

Ιταλοί έχουν καιρό να υπάρξουν τόσο επικίνδυνοι.
Igor
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 28 2017, 19:47 ) *
O καλύτερος υποψήφιος Survivor είναι ο Ribas, αλλά δεν έπαιξε πρακτικά φέτος. Με Vives>Colom και την προϊστορία του πρώτου σε τελική δωδεκάδα, αυτόν βλέπω ενώ αν πάνε σε alero καθαρό ή ψηλό πάλι Valenciανους βλέπω, Sastre/Oriola. Εκτός αν ανοίξει κι άλλη θέση απ' τους κάτω. Juancho vs Abrines cool.gif

Ιταλοί έχουν καιρό να υπάρξουν τόσο επικίνδυνοι.


Χαχα. Ο survivor λογικα θα εχει ρολο Christian Laettner στην Dream Team του 1992. Πιστευω παντως δεν θα παρουνε ψηλο - αφου εχουνε GasolBros και Hernangomezbros (o μικρος μπορει να παιξει και στο 4). Πιστευω σε καποιον κοντο θα πανε!
Giwrgos1
H προεπιλογή της Σλοβενίας

Γιάκα Μπλάζιτς (Μπασκόνια),
Τόμας Μπόλτσινα (Ελιος),
Βλάτκο Τσάντσαρ (Μέγκα Λεκς),
Ζίγκα Ντίμετς (Κρκα),
Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ),
Γκόραν Ντράγκιτς (Μαϊάμι Χιτ),
Γκρέγκορ Χρόβατ (Ολίμπια),
Γιαν Κόσι (Πριμόρσκα),
Μίχα Λάπορνικ (Μπιλμπάο),
Μπαζ Μάκοβιτς (Ιγκοκέα),
Εντο Μούριτς (Μπάνβιτ),
Αλεξέι Νίκολιτς (Μπάμπεργκ),
Κλέμεν Πρέπελιτς (Λιμόζ),
Αντονι Ράντολφ (Ρεάλ),
Μάτιτς Ρέμπετς (Κρκα),
Λούκα Ρούπνικ (Φουενλαμπράδα),
Ζαν Μαρκ Σίσκο (Ιλιρίγια),
Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ),
Σάσα Ζάγκορατς (Πάρμα).

Η προεπιλογή της Γαλλίας

Μπορίς Ντιαό (Γιούτα Τζαζ),
Τζόφρι Λοβέρν (Σικάγο Μπουλς),
Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ),
Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα),
Αντουάν Ντιό (Βαλένθια),
Λέο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ),
Εβάν Φουρνιέ (Ορλάντο Μάτζικ),
Φαμπιάν Κοζέρ (Μπάμπεργκ),
Εντουϊν Τζάκσον (Γκουανγκντόνγκ),
Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό (Φιλαντέλφια 76ερς),
Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό),
Ροντρίγκ Μπομπουά (Μπασκόνια),
Λουί Λαμπεϊρί (Παρί Λεβαλουά),
Λιβιό Ζαν-Σαρλ (Βιλερμπάν),
Κέβιν Σεραφάν (Ιντιάνα Πέισερς),
Μουσταφά Φαλ (Σαλόν),
Βενσάν Πουαριέ (Παρί Λεβαλουά),
Κιμ Τιγί (Μπασκόνια).
pan24
Χωρις γκομπερ οι γαλλοι
Αρα δεν υοαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε αθλητικο 5αρι
koostas
QUOTE (pan24 @ Jun 29 2017, 19:37 ) *
Χωρις γκομπερ οι γαλλοι
Αρα δεν υοαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε αθλητικο 5αρι


πιο καλοι 12καδα ειναι οι αποντες ολων των εθνικων φετος....
GK_23
QUOTE(pan24 @ Jun 29 2017, 19:37 ) *
Χωρις γκομπερ οι γαλλοι
Αρα δεν υπάρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε αθλητικο 5αρι

O Moustapha Fall που βρίσκεται στην προεπιλογή των Γάλλων είναι ένας παίκτης που προσομοιάζει αρκετά στον Gobert: Γρήγορα πόδια, ύψος (2.18) και αρκετά μακρύς (7'7'' wingspan έναντι 7'9'' του Gobert). Ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικός της φετινής Γαλλικής λίγκας και κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Chalon.

Νομίζω πως η πεντάδα Diaw-Lauvergne-Fall-Seraphin-Tillie θα είναι σίγουρα στην τελική 12άδα των Γάλλων.
Στην περιφέρεια οι Γάλλοι διαθέτουν πληθώρα επιλογών παρά την απουσία του Batum και την απόσυρση του Parker.

Θα είναι μάλλον ένα περίεργο Ευρωμπάσκετ λόγω των πολλών απουσιών αλλά και του γεγονότος πως κάποιες ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο λόγω της απόσυρσης βασικών παικτών. Ισπανία, Γαλλία και Σερβία είναι κατά τη γνώμη μου ένα σκάλι πάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Μία ομάδα που μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της διοργάνωσης είναι η Λετονία η οποία κατεβαίνει πάνοπλη και διαθέτει αρκετό ταλέντο. Πριν από λίγες μέρες ο Davis Bertans επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του, το ίδιο έχει ήδη κάνει και ο Porzingis.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Λετονών: Arturs Ausejs, Dairis Bertans, Davis Bertans, Janis Berzins, Kaspars Berzins, Janis Blums, Klavs Cavars, Rolands Freimanis, Andrejs Grazulis, Ilja Gromovs, Ingus Jakovics, Kristaps Janicenoks, Davis Lejasmeiers, Martins Meiers, Anzejs Pasecniks, Zanis Peiners, Kristaps Porzingis, Ojars Silins, Aigars Skele, Rolands Smits, Janis Strelnieks, Janis Timma
pan24
Χωρις γιοκιτς,μιλουτινοφ,μπιελιτσα, ντανγκουμπιτς οι σερβοι και ξαφνικα δεν δειχνουν τοσο ανικητοι ειδικα αν λογω nba δεν κατεβει και καποιος απο τεοντοσιτς,μπογκντανοβιτς
tanasen01
QUOTE (pan24 @ Jul 3 2017, 12:44 ) *
Χωρις γιοκιτς,μιλουτινοφ,μπιελιτσα, ντανγκουμπιτς οι σερβοι και ξαφνικα δεν δειχνουν τοσο ανικητοι ειδικα αν λογω nba δεν κατεβει και καποιος απο τεοντοσιτς,μπογκντανοβιτς

Θα έχουν όμως Bobinator...
Πάντως μέχρι στιγμής Teodosic, Bogdanovic υπολογίζονται κανονικά.
Giwrgos1
Oι Ισπανοι ειναι το απολυτο φαβορι, μονο η υπεροψια τους μπορει να τους κανει ζημια
GK_23
H Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε προεπιλογή 24 παικτών για το Ευρωμπάσκετ στην οποία περιλαμβάνονται πέντε γερόλυκοι (Achara, Clark, Boateng, Lawrence, Johnson), o πρώην NBAer Ben Gordon και αρκετοί νεαροί παίκτες. Απουσιάζουν οι Deng και Freeland.

Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν ο πρώην συμπαίκτης του Dorsey, Kavel Bigby-Williams, o απόφοιτος του UC Irvine, Luke Nelson, παίκτης της χρονιάς στην Big West Conference και ο δευτεροετής του Kentucky, Sacha Killeya-Jones. Η παρουσία του τελευταίου είναι πολύ ενδιαφέρουσα... Πρόκειται για 5άστερο πρωτοετή της τάξης του 2016 που όμως δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στη freshman χρονιά του στο κολέγιο. Έχει Βρετανική υπηκοότητα από την πλευρά της μητέρας του.

Giwrgos1
O Ribas εκτος για τους Ισπανους, λογω τραυματισμου
GK_23
Αρκετές ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους...

Οι διοργανωτές του ομίλου μας Φινλανδοί έδωσαν την πρώτη τους προπόνηση μπροστά στο κοινό τους, παίζοντας οικογενειακό διπλό. O Markkanen είναι παρών στο καμπ. Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κάλεσε ο Dettman: Roope Ahonen, Harold 'Fiifi' Aidoo, Joonas Caven, Shawn Huff, Mikko Koivisto, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Gerald Lee Jr., Carl Lindbom, Alexander Madsen, Lauri Markkanen, Alex Murphy, Erik Murphy, Antto Nikkarinen, Matti Nuutinen, Topias Palmi, Sasu Salin, Jamar Wilson



Οι αντίπαλοι μας στον όμιλο Σλοβένοι ξεκίνησαν και αυτοί προετοιμασία, με τo Luka Doncic και τον πρόσφατα πολιτογραφηθέντα Σλοβένο Anthony Randolph να δίνουν το παρόν. O Goran Dragic μόλις ολοκλήρωσε τις διακοπές του στο Costa Navarino στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί και αυτός. Προσθήκη της τελευταίας στιγμής ο ...Erazem Lorbek ο οποίος μέσα από τις προπονήσεις την εθνικής προσπαθεί να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Έχει να αγωνιστεί από το 2014 αν θυμάμαι καλά.

Εδώ ένα φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση των Σλοβένων: http://www.kzs.si/galerije/kzs/prikaz-slik...showUid%5D=6785

Έναρξη προετοιμασίας και για τους Λιθουανούς, με τον Valanciunas να κλέβει την παράσταση...
Στον αέρα βρίσκεται ακόμα η συμμετοχή του Motiejunas ενώ σίγουρα εκτός είναι o Sabonis λόγω πιέσεων των Pacers.

GK_23
Ξεκίνησε προετοιμασία και το Μαυροβούνιο του Bogdan Tanjevic, με όλα τα γνωστά ονόματα να δίνουν το παρόν. Ξεχωρίζουν οι Vucevic (Orlando Magic), Dubljevic (Valencia), Radoncic (Real Madrid) και φυσικά ο νατουραλιζέ Tyrece Rice. Στην προεπιλογή βρίσκεται και δεύτερος νατουραλιζέ, ο Javonte Green της ιταλικής Trieste, ο οποίος όμως θα συμμετέχει μόνο στην προετοιμασία. Παρών και ο Nikola Ivanovic της AEK. Αμφίβολη, λόγω τραυματισμού είναι η συμμετοχή του Milko Bjelica ενώ σίγουρα εκτός, για τον ίδιο λόγο, είναι ο Vladimir Dasic.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Tanjevic: Tyrece Rice, Nikola Ivanovic, Petar Popovic, Nikola Pavlicevic, Suad Sehovic, Nemanja Vranjes, Vladimir Mihailovic, Milutin Djukanovic, Nemanja Djurisic, Dino Radoncic, Danilo Nikolic, Nemanja Radovic, Milko Bjelica, Marko Todorovic, Ivan Maras, Nikola Vučevic, Bojan Dubljevic, Filip Barovic, Javonte Green.

Πηγή: http://kscg.me/index.php?option=com_conten...&Itemid=122
yorgos
Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει τι διακυβεύεται στο φετινό Ευρωμπάσκετ πέραν των μεταλλίων;
benchwarmer
QUOTE(yorgos @ Jul 25 2017, 20:19 ) *
Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει τι διακυβεύεται στο φετινό Ευρωμπάσκετ πέραν των μεταλλίων;


Τίποτα, όπως και σε κανένα άλλο ηπειρωτικό τουρνουά.

Για την πρόκριση στο Μούντο θα έχουμε τα προκριματικά σε όλες τις ηπείρους από τον Οκτώβρη.
Firnen
Χωρίς διαιτητές Euroleague το Ευρωμπάσκετ.

Στη FIBA δεν ξέρουνε τι σημαίνει "αποδέχομαι ότι έχασα".
shtarkws
η τετραδα strelnieks, timma , bertans , porzingis προβλεπεται απο τις πιο fun to watch

Επισης να μην ξεχασω τον εκτελεστη τον Janis τον Blums shot.gif
natsinas75
Οξω κι αυτος. Αντε να λιγοστευουμε

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...sket-o-mirotits
GK_23
QUOTE(natsinas75 @ Jul 27 2017, 20:11 ) *
Οξω κι αυτος. Αντε να λιγοστευουμε

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...sket-o-mirotits

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με 16 παίκτες, χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στα media.

http://www.seleccionbaloncesto.es/2017/7/2...2017/71391.aspx

QUOTE
Ricky Rubio, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Sergio Llull, Juan Carlos Navarro, Alex Abrines, Fernando San Emeterio, Joan Sastre, Xavi Rabaseda, Juancho Hernangómez, Sebas Saiz, Pierre Oriola, Marc Gasol, Pau Gasol, Willy Hernangómez, Ilimane Diop


Προεπιλογή 14 παικτών ανακοίνωσε και η Κροατία, με αρκετές απουσίες ιδιαίτερα στους ψηλούς (Zizic, Zubac, Tomic, Billan, Babic)

ssoulliss
QUOTE (GK_23 @ Jul 29 2017, 04:07 ) *
Προεπιλογή 14 παικτών ανακοίνωσε και η Κροατία, με αρκετές απουσίες ιδιαίτερα στους ψηλούς (Zizic, Zubac, Tomic, Billan, Babic)


Όπου ο Βράνκοβιτς σαν πρόεδρος της ομοσπονδίας μίλησε για προδοσία από τους νέους παίκτες. Επίσης τόνισε πως κάποιους από αυτούς δεν θέλει να τους δει στα μάτια του. Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Πέτροβιτς.

Πραγματικά νομίζω πως στην Κροατία λείπουν πολύ:

1. Ένα πλέϊ-μέϊκερ της προκοπής, που όμως σαν παραγωγική διαδικασία δεν έχουν.
2. Ένα σέντερ ακόμη για να είναι στα φαβορί για μετάλλιο. Εκεί έχουν άφθονους, αλλά...

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως, ξεκίνησαν σχεδόν όλες οι ομάδες την προετοιμασία τους με κάποιες από αυτές να παίζουν και φιλικά, για το ξεμούδιασμα.


Giwrgos1
O Aσικ απων για τη Τουρκια λογω τραυματισμου
Zoys
Ο Gallinari χάνει το Εurobasket επειδή έπαθε κάταγμα στο χέρι από μπουνίδι που έριξε στον Kok της Ολλανδίας σε φιλικό.

... blink.gif
Stojako
Respect σε Γκαλινάρι 77.gif
ssoulliss
QUOTE (Zoys @ Jul 31 2017, 01:37 ) *
Ο Gallinari χάνει το Εurobasket επειδή έπαθε κάταγμα στο χέρι από μπουνίδι που έριξε στον Kok της Ολλανδίας σε φιλικό.

... blink.gif


Και εξαιτίας αυτής της απερισκεψίας του Γκαλινάρι, η Ιταλία έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πιο ισορροπημένη και καλή εθνική ομάδα των τελευταίων ετών. Τους πίστευα, ειδικά χωρίς Τζεντίλε και Μπαρνιάνι.

Όσο για τον ίδιο νομίζω πως δύσκολα θα τον ξαναδούμε να φοράει το εθνόσημο. Για πολλούς και διαφόρους λόγους.
koostas
κοιτα που ενας ακομα τραυματισμος των αδελφων γκασολ, και το σηκωνει ο μισας δια περιπατου, και θα γραψει ιστορια, απο εκει που τον κοροιδευαμε....

φετος αποφασισαμε να παρουμε καλον στη δουλεια να ματιαζει ολους τους αντιπαλους μας...

βλεπω πριν τον τελικο η αντιπαλη ομαδα ολη στο νοσοκομειο με γαστρεντεριτιδα
aegeansheed
Γκάηζ λίγο φρένο με αυτές τις αναφορές σχετικά με τους τραυματισμούς. Ένας τραυματισμός είναι ένα πολύ ατυχές και άσχημο γεγονός από μόνο του. Είναι άσχημο να χαιρόμαστε με κακές στιγμές γενικότερα. Θα παρακαλέσω λίγο προσοχή στις αναφορές για τραυματισμούς. Είναι η δεύτερη φορά που νομίζω ότι διαβάζω πρόσφατα εμμέσως ή αμέσως "ευχές" για τραυματισμούς, κάτι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο. peace.gif
TakeshyKurosawa
Καλύτερα να μην κατέβουν οι Ιταλοί. Σχεδόν όλη τους η ομάδα είναι αυτός ο παίχτης. Τους πίστευα για κάτι καλύτερο και πιο σοβαρό από άλλες χρονιές τώρα που λείπουν Μπαρνιάνι και Τζεντίλε.. Λέω 2 ηγέτες Γκαλινάρι και Μπελινέλι και άλλοι τίμιοι ρολίστες που σκυλιάζουν, αλλά τελείωσαν! Προσευχές θα κάνουν σε κάθε ματς να μπαίνουν τα σκοτωμένα του Μπελινέλι.
Stojako
Χωρίς Luwawu-Cabarott οι Γάλλοι.
GK_23
QUOTE(Stojako @ Jul 31 2017, 19:27 ) *
Χωρίς Luwawu-Cabarott οι Γάλλοι.

Οι Γάλλοι πλέον έχουν χάσει λόγω τραυματισμών τρεις παίκτες από την αρχική τους προεπιλογή...

QUOTE(Giwrgos1 @ Jun 29 2017, 15:23 ) *
Η προεπιλογή της Γαλλίας

Μπορίς Ντιαό (Γιούτα Τζαζ),
Τζόφρι Λοβέρν (Σικάγο Μπουλς),
Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ),
Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα),
Αντουάν Ντιό (Βαλένθια),
Λέο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ),
Εβάν Φουρνιέ (Ορλάντο Μάτζικ),
Φαμπιάν Κοζέρ (Μπάμπεργκ),
Εντουϊν Τζάκσον (Γκουανγκντόνγκ),
Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό (Φιλαντέλφια 76ερς),
Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό),
Ροντρίγκ Μπομπουά (Μπασκόνια),
Λουί Λαμπεϊρί (Παρί Λεβαλουά),
Λιβιό Ζαν-Σαρλ (Βιλερμπάν),
Κέβιν Σεραφάν (Ιντιάνα Πέισερς),
Μουσταφά Φαλ (Σαλόν),
Βενσάν Πουαριέ (Παρί Λεβαλουά),
Κιμ Τιγί (Μπασκόνια).


Με προεπιλογή 20 παικτών ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Γερμανοί, απόντες οι Zipser, Zirbes, Pleiss και Kleber.

Ismet Akpinar
Danilo Barthel
Robin Benzing
Bastian Doreth
Niels Giffey
Isaiah Hartenstein
Patrick Heckmann
Alex King
Maodo Lo
Dominic Lockhart
Andreas Obst
Bogdan Radosavljevic
Dennis Schroder
Lucca Staiger
Karsten Tadda
Daniel Theis
Johannes Thiemann
Akeem Vargas
Johannes Voigtmann
Moritz Wagner

http://www.fiba.com/eurobasket/2017/news/b...to-germany-camp
ssoulliss
Ο φρεσκοπαντρεμένος Βέσελυ θέτει τον εαυτό του εκτός εθνικής, δηλώνοντας σωματικά και ψυχικά εξουθενωμένος. Γενικά οι Τσέχοι θα έχουν απουσίες και ο Σατοράνσκι θα τραβήξει το κουπί, μονάχος!

Οι Γάλλοι όσες απουσίες και να έχουν, είναι πλήρεις. Έχουν πολλές επιλογές. Φέτος ίσως δούμε και βασικό τον Ουαταρά αλλά και τον Φουρνιέ. Που παλιότερα απλά συμπλήρωναν την προεπιλογή.
Stojako
Χωρίς Ιλιασόβα κατά πάσα πιθανότητα η Τουρκία, μετά τον Ασίκ.
SG3ptshooter
Πάει κι ο Causeur
Rated: (en)joy
Ετσι απο περιεργεια -μετα απο ολες αυτες τις απουσιες της Γαλλιας- να φανταστω η Ελλαδα πλεον δινεται τριτο φαβορι για κατακτηση απο τους μπουκ, πισω απο Ισπανους και Σερβους;
yorgos
QUOTE(Rated: (en)joy @ Aug 2 2017, 22:12 ) *
Ετσι απο περιεργεια -μετα απο ολες αυτες τις απουσιες της Γαλλιας- να φανταστω η Ελλαδα πλεον δινεται τριτο φαβορι για κατακτηση απο τους μπουκ, πισω απο Ισπανους και Σερβους;

Ισπανία 2.70
Σερβία 6.00
Ελλάδα 6.50
Γαλλία 7.00
Λιθουανία 8.00
Τουρκία 17.00
Ιταλία 21.00
Κροατία 26.00
Nemesakos
Στην θέση λοιπόν του Κοζέρ, (4ος τραυματισμός στην προετοιμασία για Γάλλους) ο Τουπάν που πρόσφατα υπέγραψε και στην Ζαλγκίρις...

πηγη
pan24
Μαλλον και ο νεντοβιτς εκτος
koostas
αντε να δουμε .πολλες απουσιες και η σερβια

και ιλιασοβα εκτος για τουρκια
Zoys
Διευκόλυνση για την Ιταλία από την FIBA.

QUOTE
Δύο πονοκέφαλοι λιγότεροι για τον Ετορε Μεσίνα, αφού η FIBA έδωσε το “ΟΚ” ώστε ο Αβούντου Αμπάς και Πολ Μπιλίγκα να είναι διαθέσιμοι για την Ιταλία ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Οι δύο παίκτες μέχρι πρότινος θεωρούνταν νατουραλιζέ, ωστόσο η FIBA ενημέρωσε την ιταλική ομοσπονδία πως μπορεί να τους χρησιμοποιήσει αμφότερους κανονικά χωρίς κάποιον αστερίσκο.

Πηγή: Eurohoops.net
whoever81
Οδηγός Eurobasket 2017 στο Eurohoops
Stojako
Υπάρχει τελικά μια μικρή πιθανότητα να προλάβει ο Σιμόνοβιτς, ακόμα μικρότερη αυτή του Νέντοβιτς.
pan24
Δεν βλεπω καλα τον γιουλ...
https://twitter.com/Aaron_Morales_/status/8...4031616/video/1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.