Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σημαντικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
dizzy_fingers
Κάποιες σημαντικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ που είχα μαζέψει από δω κι από κει και είχα παραθέσει στο overplay.tk:

1919: Ο Μάικλ Στεργιάδης φέρνει στην Ελλάδα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Φορέας είναιι η Χ.Α.Ν.Θ.

1920: Πρώτο τουρνουά. Νικητής ο Πανιώνιος.

1928: Πρώτο εθνικό πρωτάθλημα. Νικητής ο Ηρακλής.

1932: Η Ελλάδα γίνεται μέλος της FIBA.

25-6-1936: Η Εθνική ομάδα ανδρών δίνει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της και χάνει 49-12 από την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

1949: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

1966: Ιδρύεται η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλοπαιδιών, που περιλαμβάνει το μπάσκετ και το βόλεϊ. Μέχρι τότε, το μπάσκετ βρισκόταν στην δικαιοδοσία του ΣΕΓΑΣ.

4-4-1968: Η ΑΕΚ κατακτά τον πρώτο διεθνή τίτλο σε συλλογικό επίπεδο.

1970: Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δημιουργείται.

1979: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά την 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες (Γιουγκοσλαβία).

1983: Καθιερώνεται σε μόνιμη βάση η απ' ευθείας μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος μπάσκετ από την τηλεόραση, κάθε Σάββατο.

1986: Η Εθνική ομάδα ανδρών μετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατατάσσεται στην 10η θέση.

14-6-1987: Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας κερδίζει στο Σ.Ε.Φ. την πρώην Σοβιετική Ένωση με 103-101 και κατακτάει το ευρωπαϊκό κύπελλο.

25-6-1989: Η Εθνική ομάδα ανδρών χάνει με 98-77 από την πρώην ενωμένη Γκουγκοσλαβία και κατακτά την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό κύππελο στο Ζάγκρεμπ της Γουγκοσλαβίας.

1988: Επιτρέπεται η συμμετοχή ενός ξένου παίκτη σε κάθε ομάδα της Α1.

26-3-1991: Ο ΠΑΟΚ παίζει στον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό και κατακτάει το κύπελλο κυπελλούχων, κερδίζοντας στη Γενεύη τη Σαραγόσα με 76-72.

16-3-1993: Ο Άρης κατακτά τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο Τορίνο στον τελικό του κυπέλλου Σαπόρτα.

16-3-1994: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 100-91 στην Ιταλία την Στεφανέλ και κατακτάει το κύπελλο Κόρατς.

11-4-1996: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Μπαρτσελόνα με 67-66 στο final4 του Παρισιού και κατακτάει το πρώτο του κύπελλο πρωταθλητριών.

13-9-1996: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ολύμπια Tουέρτο, πρωταθλητρια Ν.Αμερικής και κατακτάει το διηπειρωτικό κύπελλο.

24-4-1997: Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 73-58 την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου πρωταθλητριών στη Ρώμη και κάνει το απόλυτο 3 στα 3 σε Ελλάδα και Ευρώπη (Πρωτάθλημα - Κύπελλο - Ευρωπαϊκό).

3-4-1997: Ο Άρης κερδίζει μέσα στην Τουρκία την Τούφας Προύσας 70-88, στον δεύτερο τελικό και κατακτάει το κύπελλο Κόρατς, τον δεύτερο ευρωπαϊκό του τίτλο.

11-4-2000: Η ΑΕΚ κερδίζει την Κίντερ Μπολόνια με 83-76 στον τελικό του κυπέλλου Σαπόρτα στη Λωζάννη.

18-4-2000: Ο Παναθηναϊκός κατακτάει το δεύτερό του κύπελλο πρωταθλητριών κερδίζοντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-71 στον τελικό που έγινε στην Πύλαια.

5-5-2002: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει μέσα στην Μπολόνια την Κίντερ με 89-83 και κατακτάει το τρίτο του ευρωπαϊκό κύπελλο πρωταθλητριών.

4-5-2003: Ο Άρης κατακτά τον τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο, το Champions Cup, κερδίζοντας την Προκόμ με 84-83.

25-9-2005: Η Εθνική Ελλάδας κερδίζει εύκολα με 78-62 την αντίστοιχη εθνική της Γερμανίας και κερδίζει το πανευρωπαϊκό κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

1-9-2006: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Εθνικής λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, καθώς κερδίζει αυτήν των ΗΠΑ με 101-95 και προκρίνεται στον τελικό του μουντομπάσκετ.

3-9-2006: 2 μέρες μετά την προηγούμενη επιτυχία, χάνει στον τελικό από την Ισπανία με 47-70 και κατακτάει την υψηλότερη θέση στην οποία έχει φτάσει ποτέ. Τη 2η στον κόσμο.

6-5-2007: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 93-91 και κατακτά το 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία του.


Για πολλές από τις ημερομηνίες δεν είμαι σίγουρος και οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση για κάποια παράλειψη θα ήταν καλοδεχούμενη.
Green_Fan
Μήπως ήδη έχεις αργήσει να βάλεις την 25/9/2005 ως μια πολύ σημαντική ημερομηνία του Ελληνικού μπάσκετ; tongue.gif wink.gif
dizzy_fingers
GreenFan, κάτι είχαμε πει κάποτε στο chat.....

Δεν έχεις κάνει τίποτα ακόμα αλλά προσπαθώ να σε προλάβω...για το δικό σου καλό wink.gif.
Green_Fan
blink.gif

Που είναι το κακό τώρα;
Τι σε πείραξε πάλι; rolleyes.gif
dizzy_fingers
Έλα ντε.....ο ήλιος στο κεφάλι....που δεν υπάρχει κιόλας αυτές τις μέρες...

Απολογούμαι για την παρατήρηση - είχα την εντύπωση πως τότε ήταν το διπλό του ΠΑΟ μέσα στο ΣΕΦ για το κύπελλο και γι'αυτό μου είπες αν τη γράψω....

Έλειπα εκτός Ελλάδας κατά τη διάρκεια όλου του Ευρωμπάσκετ αλλά δε δικαιολογούμαι να μη θυμάμαι την ημερομηνία του τελικού.

Ζητάω και πάλι συγνώμη για το λάθος μου.

peace.gif
Green_Fan
Ρε χαλάρωσε..
Με ποιά λογική να απαιτήσω να γράψεις σαν μια σημαντική επιτυχία του Ελληνικού μπάσκετ μια νίκη του Παναθηναικού μέσα στο ΣΕΦ;

Υ.Γ:Και για να κάνω και λίγο πλακίτσα..Άμα κάθε φορά που νικούσαμε τον γαύρο στο ΣΕΦ απαιτούσα να το βάζεις και στο topic τότε το topic ήδη θα είχε ήδη γεμίσει και θα δεν θα έφτανε ένα post να τα γράφεις.. icon_drunk.gif biggrin.gif

Θα σε κόψω και θα έρθεις τον Σεπτέμβριου πάλι να ξαναδώσεις..Δεν είναι δυνατόν να μην θυμάσαι πότε κατακτήσαμε το τρόπαιο.. 68.gif
dizzy_fingers
Μην ανοίξω το στόμα μου.... rolleyes.gif 65.gif tongue.gif 19.gif
Νίκος
να πω οτι πρόκειται για ένα πολύ πολύ όμορφο ποστ , που θα αναδημοσιεύσω, αναφεροντας φυσικά την πηγή smile.gif
dizzy_fingers
Ευχαριστώ smile.gif.
Alexmei
ρε dizzy ξέχασες κάποια γεγονότα. 68.gif

1989 - η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό κύππελο στο Ζάγκρεμπ της Γουγκοσλαβίας, όπου ηττήθηκε στον τελικό από την Εθνική ομάδα, που έπαιζε σπίτι, την Γουγκοσλαβία

και λίγο πιο παλιό


1949 - Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά την 3η θέση στο πανευρωπαϊκό κύππελο στο Κάιρο.
dizzy_fingers
Ρε alexmei....ευχαριστώ.

Το πρώτο προστέθηκε.
Το τρίτο...κοίτα καλύτερα άλλη φορά:
QUOTE
1949: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Alexmei
QUOTE
Το τρίτο...κοίτα καλύτερα άλλη φορά:



;;;;;;;;;;;;;;;;;?????????????????!!!!!!!!!!#@%$$#&%$(Ε&**$#%^^^^^^^^^#$!@#$
~@@#%%!#$!???????????????????????????????????????
morfi
QUOTE(Green_Fan @ Nov 10 2005, 03:45 PM)
Υ.Γ:Και για να κάνω και λίγο πλακίτσα..Άμα κάθε φορά που νικούσαμε τον γαύρο στο ΣΕΦ απαιτούσα να το βάζεις και στο topic τότε το topic ήδη θα είχε ήδη γεμίσει και θα δεν θα έφτανε ένα post να τα γράφεις.. icon_drunk.gif  biggrin.gif
*

Αν γραφαμε την καθε φορα που νικουσαμε τον βαζελο στο ποδοσφαιρο και γενικως σε ολα τα αθληματα το τοπικ θα ηταν γυρω στα 38GB.

Ρε συ Dizzy ξεχασες να γραψεις την ημερομηνια που ο παο επιτελους μας εσπασε το ρεκορ διαφορας ποντων στα μεταξυ μας παιχνιδια και την χρονια που επιτελους σηκωσαν και τα τρια τροπαια! 24.gif



Η σημαντικοτερη ημερομηνια ειναι η μερα που ιδρυθηκε ο ολυμπιακος και η χρονια που σηκωσαμε και τα τρια τροπαια.Α ναι.Και η μερα που που το ενα τριποντo εμπαινε μετα το αλλο και οι βαζελοι ψαχναν τρυπα να κρυφτουν.
Alexmei
QUOTE
που το ενα τριποντα



24.gif 24.gif 24.gif !! το ένα τρίποντα! ΧΑΧΑΧΑ
dizzy_fingers
Κανόνισε Βασίλη να μετατρέψεις το τόπικ σε πεδίο οπαδικών αντιπαραθέσεων... 45.gif

Και alexmei, δε βλέπω το αστείο στα ορθογραφικά λάθη, ειδικά αυτά που γίνονται πάνω στη βιασύνη. Όλοι μας κάνουμε, και εγώ, και εσύ και ο καθένας...
Alexmei
για πλάκα το είπα ρε dizzy.....

Δεν μου απάντησες ακόμα για το τι έχει το κομμάτι του 1949.....
dizzy_fingers
Σου είπα.

Η ημερομηνία που υποτίθεται πως ξέχασα υπάρχει εκεί.
Στην παρέθεσα κιόλας:

QUOTE
1949: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Alexmei
oooppsss biggrin.gif rolleyes.gif
eftychia
Καταρχην όντως πολύ ωραιο τόπικ (ακομα κι εγω που δεν ασχολουμαι με το αθλημα τραβηξε την προσοχη μου).
Σκεφτεσαι τωρα να το ανανεωσεις παλι σιγα σιγα?


ΚΑι μια δευτερη παρατηρηση, μη θυμωνεις τοσο ευκολα με τον Alexmei, εκανε ενα λαθος το παιδι δικαιολογειται... Μη του "φωναζεις"

Αντε περιμενω ανανεωση κι απο τα πιο τελευταια γεγονοτα
Alexmei
σε ευχαριστώ Eftychia για την υποστήριξη αλλά αν παρατηρήσεις την ημερομηνία των ποστ είναι αρκετά παλια καθώς δν είχα "στρώσει" ακόμα.... μετά ο dizzy με "περιώρησε" στο off topic και μόνο μέχρι να συμμορφωθώ... δν είναι τπτ.... άσε που τώρα τα διαβάζω ο ίδιος τα ποστ μου και νευριάζω 69.gif ...


Πίσω στο θέμα τώρα:

1)Να βάλουμε και την ανατροπή από το -24 στο +6 (γιατί ουσιαστικά το 3+ ήρθε από ένα τρίποντο στην εκπνοή που δν είχε μεγάλη σημασία...) του ΠΑΟ ενάντια στην Μπαταλόνα;

2) Μούντομπάσκετ κτλ κτλ (νίκη ενάντια της Γαλλίας και Αμερικής και ήττα σε τελικό...)
dizzy_fingers
Έχεις αφομοιωθεί πλήρως.
Η πλύση εγκεφάλου σου έχει πετύχει.
Πλέον είσαι ένα ανδρείκελο του basketforum υποκινούμενο από τα σκοτεινά κέντρα των μπασκετφορουμικών moderatικών μασωνιών (μιας και είναι της μόδας η λέξη...).
Το επόμενο βήμα είναι η δημοσιογραφική εξόντωση του Χατζηγεωργίου (όχι ξύλοοοο....μη μας παρεξηγήσετε, καιροί που είναι...).
19.gif

Πάλι σωστός ο alexmei. Προστέθηκαν τα δύο παιχνίδια του μουντομπάσκετ.

Έφη, λέω να βάλω στις ημερομηνίες και τη σημερινή, ως η μέρα όπου σημείωσες το πρώτο μπασκετικό ποστ σου... 45.gif
Aristofanis
Μία από τις σημαντικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ είναι και η κατάκτηση του κύπελλου Σαπόρτα από το Μαρούσι. Μια όμαδα συνοικίας κατάφερε να κατακτήσει ένα ευρωπαικό τρόπαιο. Είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό μπάσκετ είχε και έχει βάθος αφού δν υπάρχει μόνο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή Άρης αλλά υπάρχει και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, το Μαρούσι και παλιά το Περιστέρι & ο Ηρακλής ή ακόμη και το "πυροτέχνημα" του Μακεδονικού. Ελπίζω στο μέλλον ομάδες από την επαρχία να καταφέρουν να διεκδικούν συμμετοχές στην Euroleague ή ακόμα και τίτλους και πιστεύω ότι σε καλό δρόμο είναι η Λάρισα, η Πάτρα, το Ρέθυμνο & η Ρόδος.
Pierce
η αεκ αυτη τη στιγμη δεν ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση αλλα δεν νομιζω να μπορεις να τη βαζεις μια ομαδα που εχει παει 3 φορες το φιναλ 4 της ευρωπης στο ιδιο καζανι με το περιστερι και το μαρουσι.η αεκ αλλα και ο παοκ ειναι το ιδιο σημαντικα σωματεια για την ελλαδα με τον παο τον οσφπ και τον αρη.
Aristofanis
QUOTE(pierce21 @ Jan 12 2007, 01:13 PM) *
η αεκ αυτη τη στιγμη δεν ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση αλλα δεν νομιζω να μπορεις να τη βαζεις μια ομαδα που εχει παει 3 φορες το φιναλ 4 της ευρωπης στο ιδιο καζανι με το περιστερι και το μαρουσι.η αεκ αλλα και ο παοκ ειναι το ιδιο σημαντικα σωματεια για την ελλαδα με τον παο τον οσφπ και τον αρη.




Για το ελληνικό μπάσκετ (δεν μιλάμε ολοκληρωτικά για τους συλλόγους ) πρώτα είναι ο ΠΑΟ μετά ο Άρης με τον ΟΣΦΠ ακολούθει ο ΠΑΟΚ και μετά η ΑΕΚ. H ΑΕΚ την δεκαετία του 60 και τα τελευταία 8 χρόνια ήταν μες τις μεγάλες ομάδες
Pierce
δεκτη η αποψη σου αλλα διαφωνω. smile.gif οπως λεει και ο αστον,μια φορα βασιλισσα ,παντα βασιλισσα....
Aristofanis
Μία είναι η Βασίλισσα. tongue.gif
Η Real Madrid
Sinis_smooth
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 16 2005, 06:06 PM) *
Κάποιες σημαντικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ που είχα μαζέψει από δω κι από κει και είχα παραθέσει στο overplay.tk:

1919: Ο Μάικλ Στεργιάδης φέρνει στην Ελλάδα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Φορέας είναιι η Χ.Α.Ν.Θ.

1920: Πρώτο τουρνουά. Νικητής ο Πανιώνιος.

1928: Πρώτο εθνικό πρωτάθλημα. Νικητής ο Ηρακλής.

1932: Η Ελλάδα γίνεται μέλος της FIBA.

25-6-1936: Η Εθνική ομάδα ανδρών δίνει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της και χάνει 49-12 από την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

1949: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

1966: Ιδρύεται η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλοπαιδιών, που περιλαμβάνει το μπάσκετ και το βόλεϊ. Μέχρι τότε, το μπάσκετ βρισκόταν στην δικαιοδοσία του ΣΕΓΑΣ.

4-4-1968: Η ΑΕΚ κατακτά τον πρώτο διεθνή τίτλο σε συλλογικό επίπεδο.

1970: Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δημιουργείται.

1979: Η Εθνική ομάδα ανδρών κατακτά την 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες (Γιουγκοσλαβία).

1983: Καθιερώνεται σε μόνιμη βάση η απ' ευθείας μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος μπάσκετ από την τηλεόραση, κάθε Σάββατο.

1986: Η Εθνική ομάδα ανδρών μετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατατάσσεται στην 10η θέση.

14-6-1987: Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας κερδίζει στο Σ.Ε.Φ. την πρώην Σοβιετική Ένωση με 103-101 και κατακτάει το ευρωπαϊκό κύπελλο.

25-6-1989: Η Εθνική ομάδα ανδρών χάνει με 98-77 από την πρώην ενωμένη Γκουγκοσλαβία και κατακτά την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό κύππελο στο Ζάγκρεμπ της Γουγκοσλαβίας.

1988: Επιτρέπεται η συμμετοχή ενός ξένου παίκτη σε κάθε ομάδα της Α1.

26-3-1991: Ο ΠΑΟΚ παίζει στον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό και κατακτάει το κύπελλο κυπελλούχων, κερδίζοντας στη Γενεύη τη Σαραγόσα με 76-72.

16-3-1993: Ο Άρης κατακτά τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο Τορίνο στον τελικό του κυπέλλου Σαπόρτα.

16-3-1994: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 100-91 στην Ιταλία την Στεφανέλ και κατακτάει το κύπελλο Κόρατς.

11-4-1996: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Μπαρτσελόνα με 67-66 στο final4 του Παρισιού και κατακτάει το πρώτο του κύπελλο πρωταθλητριών.

13-9-1996: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ολύμπια Tουέρτο, πρωταθλητρια Ν.Αμερικής και κατακτάει το διηπειρωτικό κύπελλο.

24-4-1997: Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 73-58 την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου πρωταθλητριών στη Ρώμη και κάνει το απόλυτο 3 στα 3 σε Ελλάδα και Ευρώπη (Πρωτάθλημα - Κύπελλο - Ευρωπαϊκό).

1997: Ο Άρης κερδίζει μέσα στην Τουρκία την Τούφας Προύσας 70-88, στον δεύτερο τελικό και κατακτάει το κύπελλο Κόρατς, τον δεύτερο ευρωπαϊκό του τίτλο.

11-4-2000: Η ΑΕΚ κερδίζει την Κίντερ Μπολόνια με 83-76 στον τελικό του κυπέλλου Σαπόρτα στη Λωζάννη.

18-4-2000: Ο Παναθηναϊκός κατακτάει το δεύτερό του κύπελλο πρωταθλητριών κερδίζοντας την Εφές Πίλσεν με 81-71 στον τελικό που έγινε στην Πύλαια.

5-5-2002: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει μέσα στην Μπολόνια την Κίντερ με 89-83 και κατακτάει το τρίτο του ευρωπαϊκό κύπελλο πρωταθλητριών.

2003: Ο Άρης κατακτά τον τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο, το Champions Cup, κερδίζοντας την Προκόμ με 84-83.

25-9-2005: Η Εθνική Ελλάδας κερδίζει εύκολα με 78-62 την αντίστοιχη εθνική της Γερμανίας και κερδίζει το πανευρωπαϊκό κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

1-9-2006: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Εθνικής λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, καθώς κερδίζει αυτήν των ΗΠΑ με 101-95 και προκρίνεται στον τελικό του μουντομπάσκετ.

3-9-2006: 2 μέρες μετά την προηγούμενη επιτυχία, χάνει στον τελικό από την Ισπανία με 47-70 και κατακτάει την υψηλότερη θέση στην οποία έχει φτάσει ποτέ. Τη 2η στον κόσμο.


Για πολλές από τις ημερομηνίες δεν είμαι σίγουρος και οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση για κάποια παράλειψη θα ήταν καλοδεχούμενη.


Το 1997 ο Άρης κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Προύσα, την Πέμπτη 3 Απριλίου 1997.
Sinis_smooth
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα: ο Άρης κατέκτησε το Τσάμπιονς Καπ εναντίον της Πρόκομ Τρεφλ με σκορ 84-83 την Κυριακή του Θωμά 4 Μαΐου 2003.
Flash
Τυπικά απλά σημειώνω ότι πρέπει πλέον να προστεθεί και η τέταρτη κούπα της Πανάθας
Aristofanis
Επίσης σημαντική ημερομηνία είναι η συμμετοχή του Σπανούλη στα play-off του NBA. Ο πρώτος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στα play-off. Αργήσαμε αλλά το καταφέραμε και αυτό smile.gif
soz
Επίσης,δεν παίζαμε με την Εφες-Πίλσεν τελικό το 2000,αλλά με τους εβραίους biggrin.gif
maroussiclub
17 απριλιου 2001 το Μαρουσι κατακτα το κυπελλο Σαπορτα..απορω πως το ξεχασατε icon_drunk.gif
jim 3
το εχουν γραψει για το μαρουσι στην προηγουμενη σελιδα smiley.gif
SG3ptshooter
Το στοιχειωμένο ρεκόρ των 31 ριμπάουντ - Μαρκ Λάντσμπεργκερ

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=2&am...XJ0aWQ9NjYwMw==
captain charisma


απ τη χτεσινη εκπομπη ''αυτοψια'' η οποια ηταν αφιερωμενη στις σημαντικοτερες στιγμες του ελληνικου μπασκετ...

καλα ο συριγγος πως εγινε ετσι?αδυνατισε πολυ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.