Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group F - Ljubljana
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Dreamerpanos
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΝΑΙ ΜΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑΙ!!!!!!!!!!

Τωρα οι γνωστοι-αγνωστοι εδω μεσα πουκραζανε μπορουν να το ξανακανουν γιατι ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ... (ΔΙΚΟ ΣΑΣ)

ΟΣΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ @@ ΕΧΕΙ.

ΥΓ1.Ξερω οτι δεν κριθηκε τιποτα αλλα θα εσκαγα αμα δε τα εχωνα...εχουμε δρομο ακομα αλλα η ομαδα εδειξε τι μπορει να κανει...


ΥΓ.2 Επισης ξερω οτι μαλλον ειναι για ban το ποστ αλλα δε μπορουσα...σορυ μοντς...

ΥΓ3 ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!ΝΑΙ!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!
theref
QUOTE(BasketZilla @ Sep 12 2013, 19:47 ) *
Υ.Γ. Ρούντι Φερνάντεθ , ο πιο αντιπαθητικός παίκτης στην ιστορία του αθλήματος.



Μαλλον βλακας ειναι -- ουσια μηδεν -- τετοιο ταλεντο και δεν κανει τη διαφορα
Magnus92
Τεραστια νικη, τωρα μενει να δουμε την συνεχεια... Ως κλασσικοι Ελληνες παιρνουν τα μυαλα τους αερα τωρα...
Θελει πολλη προσοχη...

Ο κοουτς συνεχισε τις ασχημες επιλογες, ευτυχως σημερα δεν κοστισαν...



Παρατηρηση: Ο Καλντερον περασε και δεν ακουμπησε , ετσι? Σχεδον ξεχασα την παρουσια του στο ματς...
HLR CENATION
Σιγουρα μεγαλη νικη...Αν και ο Τρινκιερι που ηταν καλος σημερα πηγε να το κανει το εγκλημα που εβαλε τον Καββαδα στην τριτη περιοδο πανω στον Γκαζολ και πηγε να του φυγει το ματς.
Ο Σπανουλης μπορει να μην ειχε διαρκεια στο ματς αλλα ειχε δυο φοβερα διαστηματα που στω πρωτο μας εδωσε το προβαδισμα 40-34 και στο δευτερο την νικη.
Η πλακα ειναι οτι ο Μπουρουσης δεν ηταν καλος στην επιθεση καθως ηταν πολυ αστοχος(αν και τα πηρε τα φαουλ του και ηταν ευστοχος στις βολες)αλλα σημερα πηγε καλα στην ....αμυνα.
Ο Μπραμος δυο ταπες και ενα πολυ μεγαλο τριποντο που εκρινε το ματς.
Και ο Μαυροκεφαλιδης προσθεσε κατι,3 καλα σκριν που εβαλε ο Σπανουλης δυο τριποντα και μια ασιστ στον Σπανουλη.
Ο Σλουκας πολυ ενεργεια.


Σπανουλης 8 ειχε δυο φανταστικα διαστηματα μεσα στο παιχνιδι και στην δημιουργια και στην εκτελεση
Ζησης 6 δεν πηγε καλα σημερα στην επιθεση,αντιθετα ηταν καλος στην αμυνα
Παπανικολαου 7 αμα δεν εκανα λαθος στο μετρημα,μετρησα 5 κλεψιματα.Εφαγε παντως πολλους απο τον Ρουντι
Πριντεζης 7 σημαντικα καλαθια στο τελος
Μπουρουσης 7 σταθηκε αξιοπρεπως στην αμυνα
Σλουκας 7 πολυ ενεργεια
Μπραμος 7 μπορει στην αμυνα να ειχε προβληματα απεναντι στον Ρουντι,αλλα στην σουμα ηταν ο παικτης κλειδι για την Ελλαδα.
Καιμακογλου 7 πολυ καλη εμφανιση
Καββαδας 3 τραγικος στην αμυνα πανω στον Γκαζολ στο δευτερο ημιχρονο.

Καλντερον 6 δεν ηταν στην μερα του
Ρουντι 8 ο καλυτερος παικτης στην επιθεση των ισπανων
Ρουμπιο 5 στο πρωτο μερος ηταν καλος στο δευτερο τιποτα.
Κλαβερ 8 βγηκε στα ριμπαουντ,εβαλε και 9 ποντους αμα θυμαμαι καλα,απο τους παικτες που ξεχωρισαν
Γκαζολ 8 μεγαλο δευτερο ημιχρονο

theref
QUOTE(roko @ Sep 12 2013, 19:51 ) *
2) Σπανουλης εδειξε για αλλη μια φορα γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ παικτης απο τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

4) Μπραμος εδειξε κατι που δεν περιμενα οτι θα το εδειχνε ποτε.Πραγματικα φανταστικος.

Συγχαρητηρια και παμε για την συνεχεια.


2) Ενταξει--η ομαδα στηριζεται περισσοτερο σ'αυτον (λογω εκτελεστικου) και οταν πεταει και η ομαδα. Αλλο πραμα ο ΔΔ.
4) Και ο Πριντεζης

Περιμενω σχολια για Φωτση και Περπ
Zephyr
QUOTE(manj13 @ Sep 12 2013, 20:50 ) *
Ξεκλεβα οσο μπορουσα και το βλεπα στη δουλεια... angry_red.gif sad-smiley-009.gif 18.gif


Σε νιώθω man, έχασα τα τελευταία 2 λεπτά, δεν μπορούσα να ανεβάσω το παράθυρο του browser και έστησα αυτί στις φωνές από το απέναντι προπαντζίδικο laugh.gif

Θα συμφωνήσω πάντως με αυτούς που λένε ότι αν δεν χάναμε από τους συμπαθείς ψαράδες της Φινλανδίας, μάλλον δεν θα παίζαμε με τόσο πάθος σήμερα.
klow13
ναι μωρη ελλαδαρα!!!
επιτελους παιξαμε με το μαχαιρι στα δοντια οσοι επαιξαν βοηθησαν.επιτελους δυναμικα hedge out στα σκριν τους,συχνα βοηθεια απο την weak side σε μαρκ και στην επιθεση ψαξαμε σχεδον ολα τα μις ματς.μεγαλοι μπουρουσης,μπραμος,καιμακ,σλουκας αλλα mvp ο σπανουλης που τραβηξε απιστευτο κουπι,εδειξε μεγαλη διαθεση και στην αμυνα και εκοψε και το hero ball στην τεταρτη περιοδο.νομιζω καταρριφθηκε και ο μυθος για τον ανικανο μπουρουση στις αλλαγες,υπαρχουν δεινοσαυροι και δεινοσαυροι στην ευρωπη χειροτεροι απο μπουρου σε τετοιες καταστασεις που μενουν μες στο παρκε.

οπως θαψαμε 10 μετρα κατω απο τη γη τον εθνικο σταρ μετα τις ηττες απο τους ιταλους και τους lordi,ετσι πρεπει να του πιστωσουμε και σημερα σημαντικο μεριδιο για την νικη.πολυ ευστοχο σχολιο απο ενα φιλο στο φορουμ τις προαλλες οτι ειναι πιο καταλληλος στο να προετοιμαζει ματς στα οποια κατεβαινει σαν outsider η ομαδα του.

μακαρι αυτη η νικη να ειναι η αρχη μιας πελατειακης σχεσης με τους αντιπαθεστατους!

στα αρνητικα τωρα,οσο προχωραει το τουρνουα,τοσο περισσοτερο μου φαινεται οτι μας στοιχιζει η κακη στελεχωση της τελικης δωδεκαδας..προφανως ο τρινκιερι επαιξε και στα 40 λεπτα σημερα με 2 καθαρους χειριστες μεσα,αφηνοντας 3 παικτες να παλευουν για τη θεση 3.δεν γινεται να υπαρχει ροτεισον 3 παικτων για μια θεση,και στα γκαρντ να εχουμε μονο εναν ετοιμοπολεμο στον παγκο..πως να μαρκαρει ο μεχρι στιγμης θετικοτατος στο τουρνουα στρατος τον ρουντι με την ιδια ενταση που το κανουν ο παπ με τον μπραμος?και εφοσον θεωρει απαραιτητο τον στρατο,τοτε ας αφηνε εξω τον φωτση που ξεκαθαρα δεν εχει ρολο σε αυτη την εθνικη για εναν ακομα βοηθητικο γκαρντ.στο 5 δεν μπορω να του καταλογισω ευθυνες αυτους ειχε αυτους πηρε,εξακολουθω να ειμαι υπερ της κλησης καββαδα αντι του ιαν.χιλιοειπωμενα στο φορουμ αυτα,το ξερω,αλλα οσο προχωραει τοσο η ανισορροπια του ροστερ βγαζει ματι κατα τη γνωμη μου.

υγ ανιωθε μπραμος ψυχαρα βαζεις τα 2 που η μπαλα ΖΕΜΑΤΑΕΙ και χανεις το διαδικαστικο μωρη τρελα..
roko
QUOTE (theref @ Sep 12 2013, 20:59 ) *
2) Ενταξει--η ομαδα στηριζεται περισσοτερο σ'αυτον (λογω εκτελεστικου) και οταν πεταει και η ομαδα. Αλλο πραμα ο ΔΔ.
4) Και ο Πριντεζης

Περιμενω σχολια για Φωτση και Περπ


Δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για Σπανουλη vs διαμαντιδη απλως μια επισημανση εκανα που νομιζω ολοι οι φιλαθλοι πλην καποιων φιλων του παναθηναικου την πιστευουν.

Τον Πριντεζη τον περιμενεις να κανει καλο ματς,αν και σημερα για μενα δεν ηταν και το καλυτερο του.Πιο καθοριστικος θεωρω οτι ηταν ο Καιμακογλου που εξουδετερωσε τον Μουμπρου παρα ο Πριντεζης που εχασε καποιες βολες.Σιγουρα ηταν πολυ θετικος ομως συνολικα.

Φωτσης Περπερογλου πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν τους εβαλε λογικα θα τον ρωτησουν τον Ιταλο.
PanosNer
Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Μπράβο αν και θα μπορούσε να κριθεί από πιο νωρίς το ματσάκι. Πραγματική νίκη και σπάσιμο γκίνιας.
Να ρωτήσω τώρα:
Άντε καταλαβαίνω ότι ο Φώτσης δεν είναι και στα καλύτερά του μέχρι τώρα. Ο Πέρπ? Νομίζω μπήκε για δευτερόλεπτα....Πρέπει να μη του ταίριαζε το τόσο γρήγορο παιχνίδι με το Rudy. Ακούω εξηγήσεις.
Pierce
Ρούντι αγόρι μου, όταν κοιτάς τον αντίπαλο λες και είσαι ο Jordan (όπως έκανες λίγο πριν το ημίχρονο με τον Μπράμο) , ε θα έρθει η νέμεσις .
3 παιχνίδια μας έχω δεί στη διοργάνωση λόγω ανωτέρας βίας, τα πρώτα 2 και το σημερινό. Επιμένω ότι το μάτι τους γυαλίζει (αν είχα δεί τα άλλα 3 δεν ξέρω τι θα έλεγα) και μπορούν να πάνε πολύ καλά στη συνέχεια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοί να χάσουμε τα άλλα 2 παιχνίδια...


ΥΓ: Αυτό το η μπάλα στον σπανούλη και μετά προσευχές , που παίξαμε τα τελευταία 6 λεπτά δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά αφού δούλεψε...
Zoys
Το τρίποντο του Μουμπρού ήταν ταξίδι στον χρόνο. Αφού περίμενα να πανηγυρίσει παρέα με Γκαρμπαχόθα στο επόμενο πλάνο. tongue.gif
roko
QUOTE (Pierce @ Sep 12 2013, 21:04 ) *
Ρούντι αγόρι μου, όταν κοιτάς τον αντίπαλο λες και είσαι ο Jordan (όπως έκανες λίγο πριν το ημίχρονο με τον Μπράμο) , ε θα έρθει η νέμεσις .
3 παιχνίδια μας έχω δεί στη διοργάνωση λόγω ανωτέρας βίας, τα πρώτα 2 και το σημερινό. Επιμένω ότι το μάτι τους γυαλίζει (αν είχα δεί τα άλλα 3 δεν ξέρω τι θα έλεγα) και μπορούν να πάνε πολύ καλά στη συνέχεια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοί να χάσουμε τα άλλα 2 παιχνίδια...


ΥΓ: Αυτό το η μπάλα στον σπανούλη και μετά προσευχές , που παίξαμε τα τελευταία 6 λεπτά δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά αφού δούλεψε...


Νομιζω δεεν ηταν ακριβως ετσι και γι'αυτο κερδισαμε.Γενικα δεν θεωρω οτι βαλαμε κανα τρελο σουτ και κερδισαμε κλεβοντας το ματς αλλα πραγματικα παιξαμε εξυπνα. Ο Μπραμος ηταν πολυ κινητικος στις γωνιες οταν πηγαιναν βοηθειες στην αμυνα στον Σπανουλη και τα παστελωσε τα σουτακια του οπως επρεπε ενω και ο Μπορουσης επαιξε πολυ εξυπνα το πικ εν ρολ με τον Σπανουλη με πολυ καλη κινηση στα ποδια.Γενικα επαιξαν αριστα το isolation game που εξελισσοταν σε πικ εν ρολ οταν επεφταν πολλοι επανω στον Σπανουλη.
ViC
Τι έχετε πάθει με τον Τρινκέρι; Δηλαδή ότι χρησιμοποίησε τον Καββαδά ήταν το πρόβλημα; Στο πρώτο ημίχρονο μια χαρά τα είχε πάει με τον Γκασόλ. Δεν τα πήγε καλά στο δεύτερο φυσικά, αλλά τι να έκανε ο Ιταλός; Τα νύχια του να μύριζε; Έκρινε από το δείγμα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, που ο Καββαδάς είχε πάει πολύ καλά, είχε κάνει και ένα κλέψιμο, είχε και ένα επιθετικό ριμπάουντ και είχε φάει μόνο 4 πόντους από το Μαρκ (το πρώτο καλάθι του παιχνιδιού και δύο βολές αργότερα)
Εγώ επιμένω ότι ο Ιταλός έχει πλάνο στο μυαλό του. Τις προηγούμενες μέρες ο Περπέρογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και σήμερα δεν έπαιξε καθόλου. Αυτό κάτι δείχνει, δεν μπορεί να είναι τρελός ή να τον ξέχασε και να μην τον έβαλε. Είχε κάποιο λόγο. Όπως επίσης κάποιο λόγο είχε που έβαζε Μαυροκεφαλίδη μέσα τα προηγούμενα ματς και σήμερα στο β' ημίχρονο ούτε το διανοήθηκε.
Οι επιθέσεις στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν υποδειγματικές και ήταν καθαρά επιλογές Τρινκιέρι, ο Σπανούλης με τον Μπουρούση ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή.
Προφανώς δεν τα κάνει όλα σωστά, προφανώς έχει κάποια κολλήματα (όπως όλοι οι προπονητές), προφανώς δεν του βγαίνουν όλα, αλλά τολμάει να κάνει πράγματα. Και σε τελική ανάλυση σε ένα ματς που κερδίσαμε τους Ισπανούς μετά από 11 χρόνια, παρά τα άσχημα ποσοστά σε δίποντα και βολές, κράζετε τον προπονητή... Πόση γκρίνια πια;;;
D-Wade
Φώτσης-Περπε δεν έπαιξαν γιατί αποφάσισε ο Ιταλός(σωστά για μένα) να κλείσει το rotation.Έπαιξαν 8 παίχτες αρκετά και αλλοι 2(Λουκας-Καββαδας) λίγο. Δε γίνεται σε αγώνα επιβίωσης να παίξεις με 12 παίχτες.Είναι δυσκολο να βρεις ρυθμο
BasketZilla
Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Αν η Ιταλία δεν πετύχει μια νίκη με Σλοβενία ή Κροατία (καθώς με Ισπανούς τελευταία αγωνιστική δεν τους δίνω ελπίδα , υπάρχουν και οι γκρίζοι για τους Ιβηρες στα do or die match και είναι και πολύ καλύτερη ομάδα από τους Ιταλούς) θα χρειαζόμαστε 2 νίκες ακόμα για να περάσουμε. Δεν θα μας φτάνει η νίκη με τους Κροάτες αλλά θα χρειαζόμαστε και νίκη με την Σλοβενία το Σάββατο.
Το υλικό της ομάδας είναι ένα από τα 2-3 καλύτερα ρόστερ στο Ευρωμπάσκετ και ο Τρινκιέρι ένας αξιοπρεπής προπονητής της δεύτερης ταχύτητας ευρωπαίων κόουτς. Το πρόβλημα μέχρι το πρώτο σημερινό δεκάλεπτο ήταν οι αχρειάστες συνεχείς αλλαγές στα σκριν που επέτρεπαν στις αντίπαλες ομάδες να σουτάρουν με 55-60% απέναντι στην άμυνα μας, ο αποσυντονισμός της ομάδας λόγω του τραυματισμού του Σπαν, και η αλλαζονική αντιμετώπιση του αγώνα με τους Φινλανδούς.
Σήμερα δεν περίμενα να κάνουν οι Ισπανοί τόσα λάθη (17-6) αλλά εμείς. Αυτό μαζί με το εξαιρετικό ποσοστό μας στα τρίποντα και την ισορροπία που πετύχαμε στα ριμπάουντ στο τέλος μας έδωσε την νίκη. Η εικόνα που πίστευα ότι θα είχε το ματς ήταν αυτή του πρώτου δεκαλέπτου με ανάποδο μάλιστα τον αριθμό λαθών.
joi
QUOTE(ViC @ Sep 12 2013, 20:09 ) *
Τι έχετε πάθει με τον Τρινκέρι; Δηλαδή ότι χρησιμοποίησε τον Καββαδά ήταν το πρόβλημα; Στο πρώτο ημίχρονο μια χαρά τα είχε πάει με τον Γκασόλ. Δεν τα πήγε καλά στο δεύτερο φυσικά, αλλά τι να έκανε ο Ιταλός; Τα νύχια του να μύριζε; Έκρινε από το δείγμα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, που ο Καββαδάς είχε πάει πολύ καλά, είχε κάνει και ένα κλέψιμο, είχε και ένα επιθετικό ριμπάουντ και είχε φάει μόνο 4 πόντους από το Μαρκ (το πρώτο καλάθι του παιχνιδιού και δύο βολές αργότερα)
Εγώ επιμένω ότι ο Ιταλός έχει πλάνο στο μυαλό του. Τις προηγούμενες μέρες ο Περπέρογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και σήμερα δεν έπαιξε καθόλου. Αυτό κάτι δείχνει, δεν μπορεί να είναι τρελός ή να τον ξέχασε και να μην τον έβαλε. Είχε κάποιο λόγο. Όπως επίσης κάποιο λόγο είχε που έβαζε Μαυροκεφαλίδη μέσα τα προηγούμενα ματς και σήμερα στο β' ημίχρονο ούτε το διανοήθηκε.
Οι επιθέσεις στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν υποδειγματικές και ήταν καθαρά επιλογές Τρινκιέρι, ο Σπανούλης με τον Μπουρούση ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή.
Προφανώς δεν τα κάνει όλα σωστά, προφανώς έχει κάποια κολλήματα (όπως όλοι οι προπονητές), προφανώς δεν του βγαίνουν όλα, αλλά τολμάει να κάνει πράγματα. Και σε τελική ανάλυση σε ένα ματς που κερδίσαμε τους Ισπανούς μετά από 11 χρόνια, παρά τα άσχημα ποσοστά σε δίποντα και βολές, κράζετε τον προπονητή... Πόση γκρίνια πια;;;


Άστα τα παιδιά ρε να γκρινιάξουν. Είπαμε, φέτος την γκρίνια έχουμε για γούρι.

Το γεγονός ότι έχεις προπονητή που είναι καινούριος στην ομάδα, ψηλοάγνωστος κ παρόλα αυτά έχει καταφέρει να κατεβαίνει με τέτοιο σεβασμό από τους παίκτες ας το ξεχάσουμε. Ο Ιταλός είχε τα ούμπαλα να ανακατέψει την ομάδα μετά από τις δύο ήττες, να αφήσει στον πάγκο τον καλύτερο παίκτη , ως τώρα, στο τουρνουά για λόγους τακτικής, να παρκάρει τον Φώτση αφού δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει κ να βάλει τον ΚΒΔ πρώτη φορά σε παιχνίδι με την Ισπανία. Και κέρδισε. Και τον βρίζουμε.
επαθα λαστιχο
παιδια καλησπερα.για να καταλαβω δηλαδη,η ισπανια μενει εκτος αν χασει απο τους ιταλους?η θελει και συνδυασμο αποτελεσματων?εμεις τωρα θελουμε νικη της ιταλιας με σλοβενια?ισως τα εχετε γραψει αλλα ειναι πολλες σελιδες για να τις διαβασω ολες
A.CAB
QUOTE(roko @ Sep 12 2013, 21:04 ) *
Δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για Σπανουλη vs διαμαντιδη απλως μια επισημανση εκανα που νομιζω ολοι οι φιλαθλοι πλην καποιων φιλων του παναθηναικου την πιστευουν.


Μπα αντιθέτως μόνο κάποιοι φίλοι του ολυμπιακού το πιστεύουν αυτό.


Στα της εθνικής, ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έπαιξαν και στον κόουτς. Προφανώς είναι προπονητής που λειτουργεί καλύτερα ως αουτσάιντερ (αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και ο Ίβκοβιτς ίδιας λογικής είναι, σε εντελώς άλλο επίπεδο βέβαια).
Επιτέλους μετά το ματς με την Τουρκία δείξαμε πραγματικό πάθος και νεύρο. Επιτέλους σταματήσαμε τις αλλαγές στα σκριν. Επιτέλους κάποιοι παίχτες βγάλανε την ποιότητα (Σπανούλης-Πρίντεζης) και τις κοχόνες τους (Μπράμος-Κάιμακ).
Και επιτέλους σταμάτησε το αστείο ροτέισον σε κάμποσες θέσεις. Ο Φώτσης 0 χρόνο συμμετοχής. Πολύ σωστά. Αφού ο Καιμακόγλου μάσαγε σίδερα και ο Πρίντεζης είχε τις λύσεις επιθετικά. Δεν χρειαζόταν, δεν αποσυντόνισε την ομάδα. Στη θέση 3 πάλι επιτέλους στοπ στο ροτέισον. Ο Μπράμος έπαιξε κατά βάση στη θέση του και έκανε τα πάντα. Γιατί να μπει ο Περπέρογλου; Ο Μπουρούσης ως μοναδικό νορμάλ 5άρι έπαιξε όσο έπρεπε να παίζει μια ομάδα με κανονικό σέντερ. Ο Καββαδάς όσο καλά τα πήγε στην αρχή όσο απαράδεκτος ήταν στη συνέχεια.
Συνολικά συμβαίνει αυτό το μπακάλικο που λέω απ' την αρχή του τουρνουά. Η ομάδα θα πάει καλά ΚΥΡΙΩΣ αν πάει καλά ο Σπανούλης. Απλά είναι τα πράγματα. Όσο έχει βραδιές (παρά τα σκαμπανεβάσματα) σαν τη σημερινή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος μας.
Σπουδαία βοήθεια από Μπουρούση στο τέλος. Πολύ πάθος και από τον Καιμακόγλου.
Αφανής ήρωας στατιστικά ο Μπράμος που έδωσε ρέστα. Όχι μόνο με τα μεγάλα σουτ αλλά και τις σπουδαίες άμυνες του. Ο Σαν Εμετέριο έπαιξε και δεν γάνηκε. Ο Ρούντι έβαλε αρκετά αλλά όχι τόσο όσο είχε το Μάικ πάνω του. Και στο φινάλε τον έσβησε κανονικά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας έχω ικανούς για ήττες από 'δω και πέρα. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και τσαμπουκά. Προσωπικά θεωρώ το ατομικό μας ταλέντο μέσα στα 3 καλύτερα του τουρνουά. Αν όμως είμαστε αλλού γι' αλλού και χωρίς πάθος δεν θα πάμε πουθενά. Όσο δείχνουμε πράγματα όπως σήμερα, θα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.
duncan21
QUOTE(klow13 @ Sep 12 2013, 21:02 ) *
ναι μωρη ελλαδαρα!!!
επιτελους παιξαμε με το μαχαιρι στα δοντια οσοι επαιξαν βοηθησαν.επιτελους δυναμικα hedge out στα σκριν τους,συχνα βοηθεια απο την weak side σε μαρκ και στην επιθεση ψαξαμε σχεδον ολα τα μις ματς.μεγαλοι μπουρουσης,μπραμος,καιμακ,σλουκας αλλα mvp ο σπανουλης που τραβηξε απιστευτο κουπι,εδειξε μεγαλη διαθεση και στην αμυνα και εκοψε και το hero ball στην τεταρτη περιοδο.νομιζω καταρριφθηκε και ο μυθος για τον ανικανο μπουρουση στις αλλαγες,υπαρχουν δεινοσαυροι και δεινοσαυροι στην ευρωπη χειροτεροι απο μπουρου σε τετοιες καταστασεις που μενουν μες στο παρκε.

οπως θαψαμε 10 μετρα κατω απο τη γη τον εθνικο σταρ μετα τις ηττες απο τους ιταλους και τους lordi,ετσι πρεπει να του πιστωσουμε και σημερα σημαντικο μεριδιο για την νικη.πολυ ευστοχο σχολιο απο ενα φιλο στο φορουμ τις προαλλες οτι ειναι πιο καταλληλος στο να προετοιμαζει ματς στα οποια κατεβαινει σαν outsider η ομαδα του.

μακαρι αυτη η νικη να ειναι η αρχη μιας πελατειακης σχεσης με τους αντιπαθεστατους!

στα αρνητικα τωρα,οσο προχωραει το τουρνουα,τοσο περισσοτερο μου φαινεται οτι μας στοιχιζει η κακη στελεχωση της τελικης δωδεκαδας..προφανως ο τρινκιερι επαιξε και στα 40 λεπτα σημερα με 2 καθαρους χειριστες μεσα,αφηνοντας 3 παικτες να παλευουν για τη θεση 3.δεν γινεται να υπαρχει ροτεισον 3 παικτων για μια θεση,και στα γκαρντ να εχουμε μονο εναν ετοιμοπολεμο στον παγκο..πως να μαρκαρει ο μεχρι στιγμης θετικοτατος στο τουρνουα στρατος τον ρουντι με την ιδια ενταση που το κανουν ο παπ με τον μπραμος?και εφοσον θεωρει απαραιτητο τον στρατο,τοτε ας αφηνε εξω τον φωτση που ξεκαθαρα δεν εχει ρολο σε αυτη την εθνικη για εναν ακομα βοηθητικο γκαρντ.στο 5 δεν μπορω να του καταλογισω ευθυνες αυτους ειχε αυτους πηρε,εξακολουθω να ειμαι υπερ της κλησης καββαδα αντι του ιαν.χιλιοειπωμενα στο φορουμ αυτα,το ξερω,αλλα οσο προχωραει τοσο η ανισορροπια του ροστερ βγαζει ματι κατα τη γνωμη μου.

υγ ανιωθε μπραμος ψυχαρα βαζεις τα 2 που η μπαλα ΖΕΜΑΤΑΕΙ και χανεις το διαδικαστικο μωρη τρελα..

Άψογο ποστ,συμφωνώ απόλυτα.

Επίσης δε γίνεται να μιλάμε για άσχημες επιλογές Τρινκιέρι όσον αφορά το σημερινό ματς.Έδειξε προσαρμοστικότητα αλλάζοντας την άμυνα μας η οποία αποδείχθηκε άκρως λειτουργική σήμερα ενώ έκλεισε το ροτέισον αφήνοντας στον πάγκο Λουκά και Περπέρογλου που δεν ταίριαζαν στο ματς.Του πιστώνεται 100% η σημερινή εμφάνιση imo.
roko
QUOTE (A.CAB @ Sep 12 2013, 21:19 ) *
Μπα αντιθέτως μόνο κάποιοι φίλοι του ολυμπιακού το πιστεύουν αυτό.


Οι ξενοι σχολιαστες αλλα λενε παντως αποτι παιρνει το αυτι μου.

Λινκ για το ματς στις 22.00 υπαρχει παιδια?
Timemaster
πάντως θα συμφωνήσω με αυτούς που γράφουν τα άρθρα στην FIBA
το κομβικό σημείο και ο παίχτης κλειδί ήταν ο Μπουρούσης με τις 2/2 βολές εν συνεχεία την τάπα πάνω στον Ροντρίγκες και στο καπάκι καλάθι. 4 λεπτά πριν το τέλος που πήραμε προβάδισμα 4 πόντους και ουσιαστικά γυρίσαμε την πλάστιγγα και του σκορ αλλά και τις ψυχολογίας (μετά από εκεί έμπαιναν ποιο εύκολα για εμάς και οι Ισπανοί τα έχαναν από κάτω)

και για να μιλήσουμε με στατιστικά τελειώσαμε το παιχνίδι με μόλις 6 λάθη έναντι 17 των Ισπανών και βάλαμε 11 πόντους παραπάνω από αυτό το στοιχείο.

πήραμε το 39% των ριμπάουντ στην μπασκέτα των Ισπανών (πολύ υψηλό) αν και πήραμε μόλις το 43% στην δικιά μας.
Όμως από επιθετικά ριμπάουντ οι Ισπανοί έβαλαν μόλις 3 πόντους παραπάνω από εμάς.
ViC
Ο Φώτσης νομίζω δε θα παίξει σε όλο το υπόλοιπο τουρνουά, εκτός από πεντάλεπτα. Είναι σαφές ότι πιο πολύ τον κόλλησαν στην ομάδα, παρά ότι τον ήθελε ο Τρινκιέρι. Είναι εκ των αρχηγών, όμως, και δεν μπορούσε να μείνει έξω.
Ο Περπέρογλου πιστεύω δεν έπαιξε γιατί απέναντι στον Ρούντι χρειαζόμασταν παίκτη που να έβγαζε περισσότερη ενέργεια και να είναι πιο γρήγορος στα πόδια.
Και δεν είναι κακό σε τελική ανάλυση. Θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα άλλα δύο ματς, από άποψη κούρασης και θα έχουμε μια λύση παραπάνω.

Ο Σπανούλης έκανε εξαιρετικό ματς, με εξαίρεση το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο που δεν έβαζε καλάθι ούτε με αίτηση. Τον έβρισα λίγο, γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα, το παραδέχομαι... Αλλά οργάνωσε και εκτέλεσε άψογα.
Ο Μπράμος μέτριος στο περισσότερο ματς, αλλά δύο απίστευτα καλάθια και πέντε πόντοι που ισοδυναμούσαν με νίκη στο τέλος. Μεγάλα καλάθια!
Ο Ζήσης αρκετά καλός στην άμυνα, επιθετικά δεν έκανε σπουδαία πράγματα.
Ο Σλούκας δεν ήταν κακός, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του τουρνουά. Ελπίζουμε στην άνοδό του στα επόμενα ματς.
Ο Παπανικολάου μέτριος, αλλά τουλάχιστον έβγαλε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, άπλωνε χέρια και έκλεινε διαδρόμους στην άμυνα, κάτι που έκανε τη διαφορά στην άμυνά μας σήμερα. Ότι παντού έβγαινε ένα χέρι για να κλέψει την μπάλα και να κλείσει τη δίοδο.
Ο Καϊμακόγλου έκανε αθόρυβα τη δουλειά του πολύ καλά. Δύο τρίποντα θυμάμαι, αλλά και αποτελεσματική άμυνα στον Γκασόλ σε κάποιες φάσεις που έπαιξε πεντάρι και ένα καλάθι στα μούτρα του προς το τέλος.
Ο Πρίντεζης έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, στην ουσία μας κράτησε στο ματς, αλλά έχασε πολλά ριμπάουντ.
Ο Καββαδάς ήταν εξαιρετικός για τα δεδομένα του στο πρώτο ημίχρονο, πολύ κακός στο δεύτερο.
Ο Μπουρούσης τα έδωσε όλα στην κυριολεξία, ήταν από τους λίγους που πήγαιναν στις βολές και ήσουν σίγουρος και φαίνεται το παιδί ότι είναι μαχητής και το πιστεύει. Στο τέλος τα πήγε καλά και πάνω στον (κουρασμένο πάντως) Γκασόλ.
Ο Μαυροκεφαλίδης έπαιξε λίγο (ευτυχώς) και δεν προσέφερε ιδιαίτερα.
A.CAB
QUOTE(roko @ Sep 12 2013, 21:22 ) *
Οι ξενοι σχολιαστες αλλα λενε παντως αποτι παιρνει το αυτι μου.

Λινκ για το ματς στις 22.00 υπαρχει παιδια?


Περίεργο, αυτοί που άκουσα εγώ άλλα λέγανε. Θα βλέπαμε άλλα κανάλια.
Kanzler
ΟΜΑΔΑΡΑ!

Μια απο τις μεγαλυτερες νικες της ιστοριας της εθνικης ομαδας! Οχι μονο διοτι ειναι μια νικη επι της Ισπανιας, αλλα και διοτι ειναι και συνδεμενη με ενα μεγαλο comeback. Η ομαδα ειχε σχεδον αποκλειστει και τωρα γυρισε στο τουρνουα. Τεραστια ψυχολογικη πιεση ειχαν οι παικτες, για αυτο και τα πολλα αστοχα σουτ. Μπραβο σε ολα τα παιδια!
theref
QUOTE(Pierce @ Sep 12 2013, 20:04 ) *
ΥΓ: Αυτό το η μπάλα στον σπανούλη και μετά προσευχές , που παίξαμε τα τελευταία 6 λεπτά δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά αφού δούλεψε...



Ποιος ξερει καλυτερα να κερδιζει τους Ισπανους--ο Σπαν. εχεις δικιο ομως
sopist
http://www.youtube.com/watch?v=5ItpQt2eXEI
Greece - Spain (79-75) (Eurobasket 2013) Highlights 12/09/2013
rchos
Rokos kai A.CAB
+1 foul
5 seconds to something
Τεράστια νίκη.

Για μένα παίξαμε καλή άμυνα σε όλο το ματς. Ναι και στο πρώτο 10 λεπτο. Ξαναδείτε τι σουτ έβαλαν.
Και ναι, και οι Ιταλοί και οι φιλανδοι και οι Ισπανοί στο 1ο δ. είχαν παραφύσει ευστοχία , ασχέτως του τι άμυνα παίξαμε σε αυτά τα παιχνίδια. Ευτυχώς αυτό επιτέλους γύρισε την κατάλληλη στιγμή.

1) Η βασική της Ισπανίας ρίχνει στη βασική της Ελλάδας περίπου +10. Ευτυχώς υπερέχουμε πολύ στον πάγκο.

2)Προσυλωμένη άμυνα με πολλά σώστα φάουλ και κάποια προβλήματα στο πότε (και πως) αλλάζουμε στα σκριν και πότε όχι. Κατά τη γνώμη μου αν ξανααντιμετωπίσουμε την Ισπανία πρέπει να παίξουμε τον Μαρκ 1 εναντίον 1 με ψευτοβοήθειες. Όπως αποδείχθηκε σήμερα η άμυνα στον Καλντερόν είναι πιο σημαντική.

3)Κακό ποσοστό στις βολές, αλλά τις βάλαμε όταν έπρεπε. Αλλά το εντυπωσιακό στοιχείο ήταν η μόλις μία χαμένη βολή των Ισπανών 7 λεπτα πριν το τέλος.

4) Φάγαμε μόλις 2 αιφνιδιασμούς από Ισπανους, με τον ένα να προέρχεται από φάουλ. Αυτό το στοιχείο απέτρεψε το ματς από το να είναι πολλά με λίγα.

5)Μεγάλο, αλλά όχι τεράστιο παιχνίδι από τον Σπανούλη. Πολύ βελτιωμένος στην άμυνα, σωστή κατανομή σουτ και πασών, ικανοποιητικά ποσοστά. Μπορεί και καλύτερα αλλά πιστεύω ότι και τόσο αρκεί στην εθνική. Αυτό το στοιχείο μας επέτρεψε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

6) Το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη ήταν η σωστή επιλογή να αφήσουμε το ρούμπιο να πάρει σουτ και τα @@ του Μπράμου. 77.gif

Αλλά ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε πρέπει να σε θέλει κιόλας, και μέχρι τώρα η εθνική ήταν γκαντέμω. Και η απαραίτητη πολύτιμη τύχη που είχαμε στο τέλος αποδεικνύεται περίτρανα στην κάτωθι φάση.
2-2,5 λεπτά πριν το τέλος είμαστε στο +2 ή +4 δεν είμαι σίγουρος.
Ο ρουντι σουτάρει για 3 ελεύθερος, η μπάλα μπαίνει και βγαίνει.
Χάνουμε 1ο ριμπάουντ.
Ο ρουμπιο αμαρκάριστος κάνει follow εξ' επαφής και το χάνει !
Χάνουμε 2ο ριμπάουντ!!
Και αφού είμαστε τόσο ανάπηροι να κατεβάσουμε ένα ριμπάουντ ο ρούμπιο τη βγάζει έξω!!!
Και μάλιστα ο διαιτητής δίνει σωστά την κατοχή παρ' ότι η φάση ήταν δύσκολη και γνωρίζει ότι αυτή η απόφαση ουσιαστικά γέρνει την πλάστιγγα υπέρ μας!!!!!

Πάντα τέτοια. icon_drunk.gif
AKRG
Με ηρεμία πια αφού πέρασε η ένταση του αγώνα το συμπεράσματα που βγάζω :

1. Ο Ιταλός ( τον οποίο δεν θα κρίνω πριν ολοκληρωθεί το τουρνουά ) σωστά έπραξε με την γνωστή στους έλληνες άμυνα χωρίς αλλαγές στα σκριν , η οποία πάντως δεν ειναι εγγύηση για όλους και για όλα τα προβλήματα...

2. Ο Ιταλός δείχνει οτι εχει πλάνο και δεν μασάει απο ονόματα, τρανό παράδειγμα ο Μπραμος και καββαδας σήμερα όπως επίσης η μη χρησιμοποίηση περπε και Μαυροκεφαλιδη , Μονή μου απορία ο Φωτσης που και γιαυτον μπορει να βρει ένα ρόλο ο κοουτς.

2. Πέρα απο όλα τα στατιστικά και πάνω απ όλες τις βολές , τρίποντα και ευστοχίες θα υπάρχει το πάθος και δίψα για νίκη , θα ήθελα να ξαναδώ τον Μπουρουση να βουταει για μια μπαλιά και να παίρνει παραμαζωμα τον πάγκο με τους αναπληρωματικούς ...

3. Μεγάλη υπόκλιση στον ζηση που εχει κλείσει πολλα στωματα
thalys
O Τρινκέρι θέλει τα 4ρια του στο ζωγραφιστό και να παίζουν με πλάτη. Πιο διαφορετικό παίχτη από τον Φώτση δεν θα μπορούσε να βρει. Αφού δεν τον βγάζει στη γωνία της αδύνατης πλευράς να σουτάρει ελεύθερος, δεν έχει λόγο ύπαρξης στο παρκέ παρά μόνο αν έχουμε πρόβλημα με τα φάουλ.

Ο Περπέρογλου σήμερα δεν κόλλαγε. Ο Παπανικολάου ταιράζει καλύτερα στα αθλητικά κορμιά των Ισπανών, κι ας μην τον δικαίωσε με το -13, έπρεπε να πάρει χρόνο για να βρει ρυθμό.

Ο Μπράμος δεν σκοράρει γι'αυτό διαβάζω συνέχεια ότι είναι κακός/μέτριος. Ο άνθρωπος κάνει πολλή βρώμικη δουλειά στην άμυνα. Σήμερα είχε +18 σε 23 λεπτά. Μεγαλύτερο είχε μόνο ο Κάι με +20. Επίσης είχε 2 τάπες, 2 ριμπάουντ, 8 πόντους(5 όταν έκαιγε η μπάλα) και μόνο 2 χαμένα σουτ με το 1 να είναι αυτό στο τέλος. Τι άλλο να κάνει για να πούμε ότι ήταν καλός;
ViC
QUOTE(5 seconds to something @ Sep 12 2013, 21:34 ) *
Αλλά ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε πρέπει να σε θέλει κιόλας, και μέχρι τώρα η εθνική ήταν γκαντέμω. Και η απαραίτητη πολύτιμη τύχη που είχαμε στο τέλος αποδεικνύεται περίτρανα στην κάτωθι φάση.
2-2,5 λεπτά πριν το τέλος είμαστε στο +2 ή +4 δεν είμαι σίγουρος.
Ο ρουντι σουτάρει για 3 ελεύθερος, η μπάλα μπαίνει και βγαίνει.
Χάνουμε 1ο ριμπάουντ.
Ο ρουμπιο αμαρκάριστος κάνει follow εξ' επαφής και το χάνει !
Χάνουμε 2ο ριμπάουντ!!
Και αφού είμαστε τόσο ανάπηροι να κατεβάσουμε ένα ριμπάουντ ο ρούμπιο τη βγάζει έξω!!!
Και μάλιστα ο διαιτητής δίνει σωστά την κατοχή παρ' ότι η φάση ήταν δύσκολη και γνωρίζει ότι αυτή η απόφαση ουσιαστικά γέρνει την πλάστιγγα υπέρ μας!!!!!

Πάντα τέτοια. icon_drunk.gif

Είναι από τις στιγμές που κοιτάς ψηλά στον ουρανό και ψιθυρίζεις: "ευχαριστώ..."
nikolas12
Απίστευτη νίκη! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως μία ομάδα στην οποία προσωπικά μετά τα 2 τελευταία ματς δεν πολυπίστευα θα κατάφερνε να κάνει τέτοια τεράστια επιστροφή που θα σηματοδοτούνταν με νίκη απέναντι σε μία αντίπαλο που μας στέρησε το να γίνουμε Παγκόσμιοι πρωταθλητές, καθώς και πολλές προκρίσεις σπάζοντας τα νεύρα μας εδώ και χρόνια. Τεράστια νίκη και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτήν την ομάδα που τα κατάφερε!
Pierce
Επίσης θεωρώ , ότι υπάρχει ένα κενό στους κανονισμούς . Δε γίνεται αυτός ο ξυλοκόπος ο Ρέι, σε κάθε άμυνα μα ΣΕ ΚΑΘΕ, να βάζει τη ποδάρα του και να κάνει τάκλιν είτε στη μπάλα είτε στο πόδι. Χαρακτηριστικά, τη πρώτη φορά κλωτσάει μπάλα, τη δεύτερη κάνει την σταυρωτή ο Σπανούλης και παραλίγο να βρεί καλάμι! (για να μην πω για την συνέχεια της φάσης που τραβάει διχτάκι , αλλά οι γκρί κλείσαν τα μάτια) . Τη 2η φορά θε έπρεπε να δίνουν τεχνική.
Nuntius
QUOTE (klow13 @ Sep 12 2013, 21:02 ) *
νομιζω καταρριφθηκε και ο μυθος για τον ανικανο μπουρουση στις αλλαγες,υπαρχουν δεινοσαυροι και δεινοσαυροι στην ευρωπη χειροτεροι απο μπουρου σε τετοιες καταστασεις που μενουν μες στο παρκε.


Δεν καταρρίφθηκε κανένας τέτοιος μύθος πιστεύω. Απλά σταματήσαμε να αλλάζουμε σε κάθε screen και έτσι δεν έμενα συνέχεια εκτεθειμένος όπως στους δύο τελευταίους αγώνες.

Μια χαρά μπορούν να μείνουν στο παρκέ οι δεινόσαυροι αν δεν κάνεις μανιωδώς switch.
ViC
QUOTE(Pierce @ Sep 12 2013, 21:43 ) *
Επίσης θεωρώ , ότι υπάρχει ένα κενό στους κανονισμούς . Δε γίνεται αυτός ο ξυλοκόπος ο Ρέι, σε κάθε άμυνα μα ΣΕ ΚΑΘΕ, να βάζει τη ποδάρα του και να κάνει τάκλιν είτε στη μπάλα είτε στο πόδι. Χαρακτηριστικά, τη πρώτη φορά κλωτσάει μπάλα, τη δεύτερη κάνει την σταυρωτή ο Σπανούλης και παραλίγο να βρεί καλάμι! (για να μην πω για την συνέχεια της φάσης που τραβάει διχτάκι , αλλά οι γκρί κλείσαν τα μάτια) . Τη 2η φορά θε έπρεπε να δίνουν τεχνική.

Δεν υπάρχει κανένα κενό, τάκλιν με τα δύο πόδια είναι εξ ορισμού κόκκινη laugh.gif
mixalisgate7
QUOTE(Pierce @ Sep 12 2013, 21:43 ) *
Επίσης θεωρώ , ότι υπάρχει ένα κενό στους κανονισμούς . Δε γίνεται αυτός ο ξυλοκόπος ο Ρέι, σε κάθε άμυνα μα ΣΕ ΚΑΘΕ, να βάζει τη ποδάρα του και να κάνει τάκλιν είτε στη μπάλα είτε στο πόδι. Χαρακτηριστικά, τη πρώτη φορά κλωτσάει μπάλα, τη δεύτερη κάνει την σταυρωτή ο Σπανούλης και παραλίγο να βρεί καλάμι! (για να μην πω για την συνέχεια της φάσης που τραβάει διχτάκι , αλλά οι γκρί κλείσαν τα μάτια) . Τη 2η φορά θε έπρεπε να δίνουν τεχνική.


Μάλλον θα είχε απωθημένα μικρός από την μπάλα laugh.gif
Nuntius
QUOTE (BasketZilla @ Sep 12 2013, 21:13 ) *
Το πρόβλημα μέχρι το πρώτο σημερινό δεκάλεπτο ήταν οι αχρειάστες συνεχείς αλλαγές στα σκριν που επέτρεπαν στις αντίπαλες ομάδες να σουτάρουν με 55-60% απέναντι στην άμυνα μας.


Πέστα. Ακριβώς αυτό. Δεν είχαμε κανένα απολύτως λόγο να κάνουμε τόσες αλλαγές. Καίγαμε τους ψηλούς μας έτσι.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η άμυνα μας και να μην αλλάζουμε όσο συχνά το κάναμε στα δύο παιχνίδια που χάσαμε.
thalys
Σήμερα η Ισπανία σούταρε με 40% στα τρίποντα. Θα ήταν το 2ο χειρότερο ποσοστό που επιτρέπει ομάδα στον αντίπαλο στο τουρνουά.

Η Ισπανία συνήθως σουτάρει με 38%.

Στα δίποντα είχε 48.6%. Θα ήταν 12ο χειρότερο ποσοστό στο τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα θα ήταν και καλύτερο από το 52.4% που επιτρέπουμε ως τώρα.

Η Ισπανία πάλι πάνω κάτω στα ποσοστά της ήταν. Στο τουρνουά έχει 47.5%

Α, είχαμε και 20 βολές παραπάνω.
Manu7
Θέλουμε νίκη Ιταλών τώρα?
KingCrimson
H Iσπανοι χωρις Π.Γκασολ ειναι κοινοι θνητοι, οταν ομως εχεις τον υπερπαικτη να ακουμπησεις τη μπαλα οταν αυτη καιει, μαζι με τα σκωτομενα τριποντα Ναβαρο, Φερναντεθ τα πραγματα ειναι διαφορετικα
Φετος εχουν μονο το Μ.Γκασολ, που οσο καλος παικτης και να ειναι δε μπορει να συγκριθει με τον αδελφο του συν το κωλοπαιδο το Φερναντεθ, που πολυ θα θελα να τον ειχε κωλησει χαλκομανια στο παρκε ο Μπραμος πριν προλαβει και τον πεταξει κατω αυτος πρωτος, στη φαση που κατεληξε σε ευκολο λέι απ του Φερναντεθ
Αυτη η Ισπανια μπορει να νικηθει απο καθε σοβαρη ομαδα επιπεδου οκταδας σε αυτο το Ευρωμπασκετ
Οσο για την Ελλαδα καναν τα αυτονοητα και κερδισαν τοσο απλα, το μονο που θα προτιμουσα ειναι περισσοτερο χρονο στο Πριντεζη
keraynopoylos
QUOTE(Pierce @ Sep 12 2013, 19:43 ) *
(για να μην πω για την συνέχεια της φάσης που τραβάει διχτάκι , αλλά οι γκρί κλείσαν τα μάτια)


Ξερω, γινομαι κουραστικος, αλλα οι ξενοι σχολιαστες σε αυτο το σημειο ειδαν το replay και ειπαν "χτυπαει μονο διχτακι και οχι στεφανι, αρα δεν επηρεασε τη φαση και σωστα δεν εδωσαν τιποτα οι δαιτητες".

Αυτο, μαζι με το "φαουλ απο πισω ειναι αντιαθλητικο"(και κιτρινη καρτα ισως; ) και "πολλες φορες οι διαιτητες αφηνουν πλεονεκτημα", με κανει να πιστευω οτι το χειμωνα περιγραφουν premier league...
tuareg
τωρα το ειδα, το αυν πλην του σπανουλη ειναι ενα τεραστιο 0 και των καιμακ μπραμου 20 και 18 αντιστοιχα
thalys
Τελευταία στατιστική παρατήρηση της ημέρας: Οι Ισπανοί σούταραν 55 φορές στο ματς, 5 λιγότερες από το μέσο όρο τους στη διοργάνωση. Εμείς σουτάραμε 0.7 λιγότερο από τον μέσο όρο μας.

Σε συνδυασμό με τα ποσοστά, δεν νικήσαμε γιατί η άμυνα μας τους ανάγκασε να σουτάρουν άσχημα, αλλά γιατί δεν τους αφήσαμε να σουτάρουν αρκετά.
5 seconds to something
QUOTE (Manu7 @ Sep 12 2013, 21:53 ) *
Θέλουμε νίκη Ιταλών τώρα?


H νίκη των Σλοβένων βολεύει μόνο αν εμείς κάνουμε 3 νίκες, οπότε με τρεις ήττες των Ιταλών βγαίνουμε πρώτοι!!!

Από την άλλη αν οι Ιταλοί νικήσουν Σλοβένους και κροάτες τότε μας αρκεί μία νίκη είτε με σλοβενία είτε με Κροατία για να περάσουμε.
Γενικά εμείς για να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε όποια ομάδα από τις δύο χάσει από την Ιταλία. Αν η Ιταλία χάσει και από τις δύο τότε θέλουμε 3 νίκες, είτε αυτή που θα κερδίσουμε να το κάνουμε με μεγάλη διαφορά (λογικά >10, μπορεί να χρειαστεί και 15-20). Οπότε ναι κατα τη γνώμη μου θέλουμε νίκη της Ιταλίας.
SG3ptshooter
Begic έτοιμος για pick n roll κύριοι..
D-Wade
Ελα ρε Μίρζα 2 καρφώματα στα μουτρα. . . . Παιχτούρα tongue.gif
pain of salvation
QUOTE(Pierce @ Sep 12 2013, 19:43 ) *
Επίσης θεωρώ , ότι υπάρχει ένα κενό στους κανονισμούς . Δε γίνεται αυτός ο ξυλοκόπος ο Ρέι, σε κάθε άμυνα μα ΣΕ ΚΑΘΕ, να βάζει τη ποδάρα του και να κάνει τάκλιν είτε στη μπάλα είτε στο πόδι. Χαρακτηριστικά, τη πρώτη φορά κλωτσάει μπάλα, τη δεύτερη κάνει την σταυρωτή ο Σπανούλης και παραλίγο να βρεί καλάμι! (για να μην πω για την συνέχεια της φάσης που τραβάει διχτάκι , αλλά οι γκρί κλείσαν τα μάτια) . Τη 2η φορά θε έπρεπε να δίνουν τεχνική.


Το κενό είναι ότι δεν υπάρχει κανονισμός,να επιτρέπει,να πλακώσεις στο ξύλο τον Ρούντι(-Ρίκι) Φερνάντεζ και να χρεώνεσαι π.χ. 2 κανονικά φάουλ.

Dimit,είσαι γούρι και το ξέρεις.Όπως με την Τσεντεβίτα που μας είχες τελειώσει και στο τέλος πήραμε Ευρωλίγκα.

...και επιτέλους κόψτε τα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ εδώ μέσα...ακόμα και έμπειροι συνφορουμίτες τσιμπάνε ρε πστ μου
Manu7
Διδάσκει ο Σλοβένος δεινόσαυρος.
theref
Το οτι αυτη η ιταλια ειναι αηττητη και μπορει να παρει μεταλλιο δειχνει το χαμηλο επιπεδο του ευρωμπασκετ
ssoulliss
Άμα καραφέρνεις και τρως 45 πόντους στο ημίχρονο από τη Σλοβενία του...Μπόζα 77.gif τότε είσαι για shot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.