Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2
Zoys
QUOTE(captain charisma @ May 19 2015, 20:53 ) *
με το παο να βρισκεται στη χειροτερη κατασταση των τελευταιων ετων μπορει ο παοκ να κανει την εκπληξη και να αφησει τους πρασινους εκτος τελικων...

Πρόκειται για υπερβολική εκτίμηση, αλλά νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες να πάρει έστω μία νίκη που θεωρώ ότι σαφέστατα άξιζε πριν ένα χρόνο όταν οι ομάδες είχαν συναντηθεί στην ίδια φάση των play-off. Βέβαια φέτος ο πολυτιμότερος του περσινού ΠΑΟΚ DJ Cooper θα φοράει τα πράσινα.

Επίσης, θεωρώ ότι στο ενδεχόμενο διασταύρωμα με την ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς η ομοιογένεια του ΠΑΟΚ μπορεί να ματσάρει τις καλύτερες μονάδες του ρόστερ των κιτρινόμαυρων. Τουλάχιστον από την εικόνα που έχω από τις δύο ομάδες στα λίγα ματς που τις έχω παρακολουθήσει.
captain charisma
καθολου υπερβολικη εκτιμηση..απ τη στιγμη που λειπουν παικτες οπως γκιστ μπατιστα παπας δεν το θεωρω απιθανο...ενα μπρεικ να κανουμε στο οακα ολα γινονται...και στο πρωταθλημα στο παλατακι με 17π κερδισαμε..και στο κυπελλο τους παιξαμε στα ισα απλα χασαμε απο ενα τυχερο τριποντο του γιανκοβιτς...
McRae
Μαζι σου,αυτος ο ΠΑΟ δεν τρομαζει.Το θεμα ειναι θα το πιστεψουν οι δικοι μας η θα πανε απλα να βγαλουν την υποχρεωση εχοντας στο μυαλο τους τον μικρο τελικο?Απο την αλλη και εμεις δεν σκιζουμε επιθετικα,δεν υπαρχει πολυ ταλεντο.Οταν με το ζορι ξεπερναμε τους 60-65 ποντους κοντρα σε Καοδ,Κοροιβο κλπ τι ελπιδα να εχεις κοντρα στον ΠΑΟ ακομα και με αυτες τις απουσιες?Αμυντικα,ειμαστε σταθερα καλοι αλλα χρειαζεται επιθετικη υπερβαση.Ας ελπισουμε σε μεγαλα ματς Καρτερ,Μπρεμερ οι μονοι περιφερειακοι μας πραγματικα υψηλου επιπεδου.
yorgos
QUOTE
Απο την αλλη και εμεις δεν σκιζουμε επιθετικα,δεν υπαρχει πολυ ταλεντο.Οταν με το ζορι ξεπερναμε τους 60-65 ποντους κοντρα σε Καοδ,Κοροιβο κλπ τι ελπιδα να εχεις κοντρα στον ΠΑΟ ακομα και με αυτες τις απουσιες?

Χωρίς Γκιστ η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι μισή. Ακόμη κι ο Μπατίστα, δυο-τρεις τρύπες τις γέμιζε, αν δεν παίξει είναι αρκετά πιθανό το πατατράκ. Η δε μισή επίθεση ήταν ο Παππάς, πάει κι αυτός. Ένα λουμπάγκο μας μένει να πάθει ο Μήτσος και να τα μας. Η σειρά αν παίξει ο Μπατίστα είναι 80-20 για τον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς αυτόν είναι 70-30, που αφήνει περιθώρια.
captain charisma
α ρε σαββιδη απο περσι το φωναζα βαλε κανα φραγκο στο μπασκετ να δεις ασπρη μερα αφου βλεπεις οτι στη μπαλα προκοπη δεν κανεις.στο μπασκετ εχεις ελπιδες να σηκωσεις κουπα με την πτωση των οσπφ παο
Zoys
Ο Μαργαρίτης κρατάει σχεδόν μόνος του τον ΠΑΟΚ σε κοντινή απόσταση στο σκορ με τον Παναθηναϊκό με 17 πόντους so far. Μια από τις πιο τίμιες μεταγραφές Ελλήνων παικτών στην Α1 τα τελευταία χρόνια σε σημείο που απορείς γιατί δεν έπαιξε νωρίτερα στην πρώτη κατηγορία.
SkyFall
Όντως! Πολύ καλή μεταγραφή, ειδικά σήμερα είναι εξαιρετικός.
captain charisma
στο 55-49 αυτο το αντιαθλητικο που δεν ηταν ποτε αλλαξε τη ροη του αγωνα...
rchos
Με τον Μαργαρίτη το ωραίο είναι το πως αποκτήθηκε όταν αποκτήθηκε.


Πάντως γενικά στην Ελλάδα το κατέχουμε το άθλημα.
Υπάρχουν παίχτες που μπορεί να παίζουν και σε τοπικό και να μπορούν να σταθούν στην Α1 με προσπάθεια από τους ίδιους αλλά και το κατάλληλο σπρώξιμο.Συμήθως δεν έχουν το σπρώξιμο στην αρχή οπότε μετά αναγκαστικά το παρατάνε και μένουν πάντα στα χαμηλά.

Ξέρω από προσωπική εμπειρία ομάδα της Α1 να προπονείτε με ομάδα τοπικού πρωταθλήματος για μεγάλο διάστημα μαζί και το προπονητικό τιμ της ομάδας της Α1 να λεχει πάθει πλάκα με δύο παίχτες της ομάδας του τοπικού και να τους ζητάει άμεσα στην ομάδα.Για δάφορους λόγους δεν προχώρησε το θέμα.Δεν υπήρξε το κατάλληλο σπρώξιμο που λέμε.


Ο Μαργαρίτης βρέθηκε όταν έπρεπε εκεί που έπρεπε σε εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα και έψαχνε απεγνωσμένα να γεμίσει το ρόστερ του.
natouralistis
Υπήρχε η Ελλάδα των χρημάτων και των κοινοτικών, υπάρχει η Ελλάδα της αφραγκίας και της επιστροφής στους Έλληνες.

Thats all.

Για το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του δεν θα πρέπει να αισθάνονται και πολύ ωραία. Έχεις κερδίσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, έχεις χάσει το κύπελλο στο ένα σουτ, έχεις κοντράρει πέρυσι όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο σε πολύ καλύτερη κατάσταση και τώρα χωρίς Παππά - Γκίστ - Μπατίστα - Διαμαντίδη, σε άδειο ΟΑΚΑ χάνεις 25 πόντους λες και είσαι ο Κολοσσός (χωρίς τους ξένους).

Επιβεβαιώθηκε πως είναι εύκολο να παίζεις χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα, σήμερα που ψιθύριζαν πως μπορούν, 25...
captain charisma
η διαφορα ειναι πλασματικη..για 3 δεκαλεπτα μια χαρα κοντραραν το παο...αλλα δεν υπηρξε αναλογη συνεχεια στο 4 δεκαλεπτο...κοιταμε μπροστα και παμε για το μπρεικ στο 2 ματς...

παοκ εισαι
SteelGandalf
Η επικείμενες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Άρη, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, πλησιάζουν.

Παρακαλείσθε να τοποθετείστε στην παραπέμπουσα θεματική ενότητα, για θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη φάση (Μικροί Τελικοί - 3η-4η Θέση) των playoffs.
SteelGandalf
Αύριο το απόγευμα, 9/6/2015 στις 19:30 (novasports1 & 1HD), ο 2ος αγώνας της σειράς των μικρών τελικών, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Για περισσότερα και για οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμείτε να κάνετε, μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.
SteelGandalf
Μετά το πέρας της 12ης νυχτερινής κι έχοντας πλέον μπει στο Σάββατο 13/6/2015, την ημέρα διεξαγωγής του 3ου αγώνα (19:30, novasports1 & 1HD) της σειράς των μικρών τελικών, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, όποιος ενδιαφέρεται κι επιθυμεί να σχολιάσει, μπορεί να το κάνει εδώ.
SteelGandalf
Σε κάτι λιγότερο από δύο ημέρες, Τετάρτη 17/6/2015 (19:30, novasports2 & 2HD), θα διεξαχθεί η 4η αναμέτρηση για την κατάκτηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Για οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτής της σειράς, μπορείτε να σχολιάζετε εδώ.
captain charisma
μπραβο στον παοκ για την τριτη θεση. εδειξε οτι ειναι πολυ ανωτερος απ τον συμπολιτη..μακαρι ο σαββιδης να βαλει λεφτα του χρονου να κοιταμε στα ισα οσφπ παο...
SteelGandalf
QUOTE(captain charisma @ Jun 17 2015, 21:43 ) *
μπραβο στον παοκ για την τριτη θεση. εδειξε οτι ειναι πολυ ανωτερος απ τον συμπολιτη..μακαρι ο σαββιδης να βαλει λεφτα του χρονου να κοιταμε στα ισα οσφπ παο...


Μπράβο ναι. Άξια και δίκαια εννοείται, αλλά το πολύ ανώτερος, ειλικρινά αναρωτιέμαι, που το είδες;

Όλα τα παιχνίδια, με ελάχιστες εξαιρέσεις (κάτι απόλυτα λογικό να υπάρξει σε μια σειρά) ήταν κλειστά και αμφίρροπα.

Εγώ θα έλεγα πως τηρουμένων των αναλογιών (ο Άρης ήταν καινούργια ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κορμό εδώ και χρόνια, αλλά και τον κύριο Μαρκόπουλο 6 συνεχόμενα έτη στον πάγκο του), ο Άρης τον κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και σε 6 συνολικά φετινές αναμετρήσεις, οι μεταξύ τους νίκες-ήττες ήταν από τρεις (2 νίκες ο Άρης στην κανονική διάρκεια και μία στα playoffs, 3 νίκες ο ΠΑΟΚ στα playoffs).

Εντωμεταξύ, διάβασα κάπου πως ο Carter έκλεισε ήδη στην Α.Ε.Κ. για 2 χρόνια!!!
captain charisma
και ο παοκ φετος παλι αλλαξε ξενους...εχασε το χαραλαμπιδη απο γεναρη αν θυμαμαι καλα...οποτε δεν ειχε και ενα σταθερο κορμο...σα καινουρια ομαδα ηταν...το 2-0 στη σεζον δεν μου λεει κατι...το 3-1 στα πλειοφς εχει μεγαλυτερη βαρυτητα..για αυτο λεω οτι ηταν ανωτερος...απο κει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει...δεν τα χαλαμε εδω...
SteelGandalf
QUOTE(captain charisma @ Jun 19 2015, 22:52 ) *
και ο παοκ φετος παλι αλλαξε ξενους...εχασε το χαραλαμπιδη απο γεναρη αν θυμαμαι καλα...οποτε δεν ειχε και ενα σταθερο κορμο...σα καινουρια ομαδα ηταν...το 2-0 στη σεζον δεν μου λεει κατι...το 3-1 στα πλειοφς εχει μεγαλυτερη βαρυτητα..για αυτο λεω οτι ηταν ανωτερος...απο κει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει...δεν τα χαλαμε εδω...


Δεν θα τα χαλούσαμε ούτως ή άλλως.

Σαφώς και ο τραυματισμός του Χαραλαμπίδη ήταν πλήγμα, αλλά συνέβη στην αρχή του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ έμαθε να "ζει" με αυτό το δεδομένο. Η απώλεια του Vaughn ήταν μεγαλύτερο πλήγμα, αφού συνέβη σε μια στιγμή που δεν υπήρχε δυνατότητα αντικατάστασης του. Και αυτή του Κακαρούδη ήταν σημαντική.

Όμως ο Άρης, από την άλλη, στο τελείωμα της χρονιάς, είχε πολύ σοβαρότερα προβλήματα, καθώς έχασε δύο βασικότατους παίχτες, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να κάνει την υπέρβαση του (τερματίζοντας 4ος στην κανονική διάρκεια της χρονιάς).

Οι Adegboye και Naymick, ήταν πολύτιμα "γρανάζια" στη μηχανή του Άρη, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς. Ουσιαστικά δεν υπήρχε Naymick στα playoffs, αφού κόντρα στην ΑΕΚ έπαιζε με σοβαρότατο πρόβλημα, κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε καν, ενώ και κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ελάχιστη η συμμετοχή του και δεν είχε καμία σχέση με τον παίχτη που γνωρίσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Η σημαντικότερη διαφορά παίχτηκε, κατά τη γνώμη μου, στις δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Από τη μία ο J. R. Bremer, που έδωσε υπερπολύτιμες λύσεις στον ΠΑΟΚ και από την άλλη ο Γιώργος Τσιάρας, που δεν έδωσε τίποτα στον Άρη, όντας αρνητικός στις περισσότερες περιπτώσεις. Ακόμα και ο Καραθανάσης, που επίσης ήταν τραυματίας, πιο πολλά θα μπορούσε να προσφέρει, ειδικά τον τελευταίο καιρό που αυξήθηκε ο χρόνος συμμετοχής του.

Αυτά από εμένα, χωρίς να θέλω να πείσω κάποιον για κάτι. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.