Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΛΑΥΡΙΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
monterei
Με το ζορι δεν μενει κανεις αλλα και οι παιχτες πρεπει να καταλαβουν τι πανε να κανουν. Και καλα ο Κασανος ειναι ξενος, αλλα ο Κουσουλας ομως εχει αδικο κατα τη γνωμη μου. Δεν φερεται καλα στην ομαδα. Και η ομαδα απο οτι ξερω του εχει φερθει καλα.
Small Forward
QUOTE(monterei @ Jun 20 2008, 22:45 ) *
Με το ζορι δεν μενει κανεις αλλα και οι παιχτες πρεπει να καταλαβουν τι πανε να κανουν. Και καλα ο Κασανος ειναι ξενος, αλλα ο Κουσουλας ομως εχει αδικο κατα τη γνωμη μου. Δεν φερεται καλα στην ομαδα. Και η ομαδα απο οτι ξερω του εχει φερθει καλα.

Ισως να έχεις και δίκιο, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει εσωτερικά στην ομάδα.
Το σίγουρο είναι πως θα πρωταγωνιστήσουμε και του χρόνου και σίγουρα θα κάνει καλό και στους ίδιους τους παίκτες να μείνουν στην ομάδα.
Σε ότι αφορά την αξία τους πάντως, τους εκτιμάω και τους 3 για ξεχωριστούς λόγους:
Ο Κούσουλας θεωρώ οτι αν είχε μερικούς πόντους σε ύψος παραπάνω θα μπορούσε να παίζει ακόμη και Α1
Ο Κασάνος κρατούσε 2 χρόνια την frond line μόνος του
Και ο Τσίρος είναι αξιόπιστος, με καλή γνώση των βασικών του μπάσκετ και Λαυριώτης.
Τέλος πάντων, είδωμεν.

Απλά αν μάθει κάποιος κάτι ας το ανεβάσει γιατί είμαι μακριά αυτή την περίοδο και δεν μπορώ να τα μαθαίνω από αλλού
monterei
Aκουσα οτι του Περρακη κολλαει στο οικονομικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tafos toy indoy
φευγευ ο κουσουλας απο λαυριο?αν ειναι δυνατον....το γυναικειο ποτε θα το ξαναφτιαξετε?
Small Forward
Γενικά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμη στην ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο, δεν είναι μόνο το γυναικείο τμήμα που αναφέρει ο φίλος.

bball.gif Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες. Έτσι και θα επανδρωθεί η ανδρική ομάδα με δικά μας παιδιά και η ομάδα θα αποκτήσει κόσμο μπασκετικό που θα την αγαπάει και θα την στηρίζει. Άλλωστε και εγω έτσι κόλλησα το μικρόβιο του μπάσκετ, παίζοντας στα μικρά τμήματα της ομάδας και τώρα, την παρακολουθώ ανελλιπώς.

bball.gif Δεύτερο, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να γεμίσει επιτέλους το κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι έρχεται περισσότερος κόσμος από παλιά, αλλά εάν συγκριθούμε με άλλες ομάδες την κατηγορίας, τότε είμαστε αρκετά πίσω. Πόσο μάλλον αν θέλουμε να ανέβουμε και ένα σκαλί παραπάνω. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τον κόσμο που τις ακολουθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά μια απλή λύση θα ήταν να κάνουμε μια προσπάθεια προώθησης της ομάδας στα σχολεία.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μπάσκετ είναι ήδη πολύ ψηλά και αποτελεί την ομάδα της πόλης στην υψηλότερη κατηγορία ανεξαρτήτως αθλήματος.
Ας σκεφτούμε οτι οι ομάδες ποδοσφαίρου (άλλη ειρωνεία κι αυτό, μια πόλη 10.000 κατοίκων με 4 ομάδες ποδοσφαίρου) -βολοδέρνουν στα τοπικά -πλην Ολυμπιακού Λαυρίου που μόλις φέτος ξεκόλλησε από εκεί. blove.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif Γενικά πάντως θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και για άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν στην ομάδα και όχι μόνο τα μεταγραφικά icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Υ.Γ. Πιστεύω ότι ο Περάκης θα κλείσει τελικά.
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12168&Itemid=28

Επένδυση στο μέλλον

Της Λίλης Ροδανάκη
21/06/2008 (21:00)

Τη φετινή χρονιά το Λαύριο βρέθηκε πολύ κοντά στην άνοδο του στην Α2, ωστόσο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που ονειρευόταν. Οι διοικούντες του συλλόγου είδαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τη νέα σεζόν ξεκινούν με τον ίδιο στόχο.

Παρ’ όλα αυτά δεν φοβούνται να κάνουν επένδυση στο μέλλον, αφού προχώρησαν στην απόκτηση τον Αποστόλη Σπηλιόπουλου. Ο 19χρονος πλέι μέικερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Γαλατσίου στην Α’ ΕΣΚΑ και αποζημιώθηκε με το μεγάλο άλμα στη Β’ Εθνική.
monterei
Τι εκπληξη ηταν αυτη ; Ποιο ειναι αυτο το παιδι ; Αν ξερει κανεις στατιστικα ,υψος κτλ ας γραψει ρε παιδια να μαθουμε κι εμεις.
vspangeorge
QUOTE(monterei @ Jun 16 2008, 20:57 ) *
Τελικα ποιος ειναι αυτος ο Στεφανακης ? Περυσι ολο τραυματιας ηταν . Και δε βλεπω να ηταν και σκορερ ολο 5 ποντους εβαζε. Τελος παντων θα δειξει..............

Ο Στεφανάκης είναι πολύ καλό 2άρι όσο και άσσος, και αν προσέξει τραυματισμούς θα σας κάνει τρελά πράγματα. Είναι απίστευτος σουτέρ, και βγάζει τρελές ασίστ.
monterei
QUOTE(Small Forward @ Jun 21 2008, 15:30 ) *
Γενικά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμη στην ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο, δεν είναι μόνο το γυναικείο τμήμα που αναφέρει ο φίλος.

bball.gif Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες. Έτσι και θα επανδρωθεί η ανδρική ομάδα με δικά μας παιδιά και η ομάδα θα αποκτήσει κόσμο μπασκετικό που θα την αγαπάει και θα την στηρίζει. Άλλωστε και εγω έτσι κόλλησα το μικρόβιο του μπάσκετ, παίζοντας στα μικρά τμήματα της ομάδας και τώρα, την παρακολουθώ ανελλιπώς.

bball.gif Δεύτερο, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να γεμίσει επιτέλους το κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι έρχεται περισσότερος κόσμος από παλιά, αλλά εάν συγκριθούμε με άλλες ομάδες την κατηγορίας, τότε είμαστε αρκετά πίσω. Πόσο μάλλον αν θέλουμε να ανέβουμε και ένα σκαλί παραπάνω. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τον κόσμο που τις ακολουθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά μια απλή λύση θα ήταν να κάνουμε μια προσπάθεια προώθησης της ομάδας στα σχολεία.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μπάσκετ είναι ήδη πολύ ψηλά και αποτελεί την ομάδα της πόλης στην υψηλότερη κατηγορία ανεξαρτήτως αθλήματος.
Ας σκεφτούμε οτι οι ομάδες ποδοσφαίρου (άλλη ειρωνεία κι αυτό, μια πόλη 10.000 κατοίκων με 4 ομάδες ποδοσφαίρου) -βολοδέρνουν στα τοπικά -πλην Ολυμπιακού Λαυρίου που μόλις φέτος ξεκόλλησε από εκεί. blove.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif Γενικά πάντως θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και για άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν στην ομάδα και όχι μόνο τα μεταγραφικά icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Υ.Γ. Πιστεύω ότι ο Περάκης θα κλείσει τελικά.

Θα απαντησω οτι ο Περρακης ειναι πολυ καλος παιχτης και Λαυριωτακι αλλα χωρις μυαλο και επηρεαζετε πολυ ευκολα απο οποιονδηποτε. Λυπαμαι που το λεω αλλα δεν το βλεπω να ερχεται.
Παμε τωρα στις υποδομες. Ξερεις φιλε μου ποσσες ωρες δινει η διοικηση του κλειστου γυμναστηριου στις υποδομες και τι ωρες ; Ακου γιατι εχω γιο στα jounior της ομαδας. 2 ωρες την εβδομαδα στις 14.45 μεχρι 15.45 και 15.30 εως 16.30 . Και αυτες οι 2 ωρες ειναι για 55 παιδια οπως το ακους για 55 παιδια. Συνεχιζω 3 ωρες για το παιδικο και 6 ωρες για το εφηβικο. Ενω το κλειστο δινουν 10 ωρες για τενις στο φιλετο απο 16.30 εως 18.30 καθε μερα. Μπορει εσενα το παιδι σου που εχει σχολασει απο το σχολειο στις 14.00 να κανει προπονηση στις 14.45; Παροτι η ομαδα παρεχει τα παντα στα παιδια και χωρις να παιρνει ουτε ενα ευρω σε αντιθεση με ολους τους αλλους αθλητικους συλλογους.
Οσο αφορα τους φιλαθλους δν εχεις αδικο αλλα το μπασκετ δεν ειναι και το πιο δημοφιλες αθλημα για καποιους. Κοιτα το μπασκετ του ΟΣΦΠ που πανε 1000 ατομα σε καθε παιχνιδι ενω στο ποδοσφαιρο 30000.
Αυτα εν συντομια και μακαρι να βαλουμε μυαλο ολοι στον τοπο μας γιατι η μεγαλυτερη επιτυχια του Λαυρεωτικου αθλητισμου παιρναει απαρατηρητη.
lamogio
O Τολης ο Σπυλιωπουλος ειναι πολυ καλος σουτερ αθλητικο παιδι γρηγορος και αλτικος -οχι ετοιμος για Β εθνικη αλλα ειναι μικρος και αν δουλεψει μπορει να παιξει πιστευω.
Στη θεση του Παναγιωτη του Τσιρου που του χρονου θα αγωνιζεται Α ΕΣΚΑ σε ομαδα των μεσογειων στην οποια εχει αγωνιστει και στο παρελθον!
monterei
Δηλαδη ο Τσιρος παει Κερατεα ή Μαρκοπουλο . Για Περρακη κανενα νεο εχουμε ;
pointguard
Ο Τσίρος είναι παιχταράς! Σίγουρα έφυγε για δικούς του λόγους
monterei
O Tσιρος φευγει γιατι θελει να παιζει. Τιποτα αλλο.
Small Forward
blove.gif Στο All Star Basket που κυκλοφόρησε σήμερα (σ.σ. χθές για την ακρίβεια) αναφέρονται τα εξής:

bball.gif Έκλεισε ο Μιχάλης Περράκης ..... biggrin.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif

bball.gif Οι μεταγραφές των Κασάμπαλη και Στεφανάκη (μάλιστα λέει πως πέρυσι έκανε τη διαφορά στην Ιεράπετρα ...)

bball.gif΄Θέλουμε τον Νίκο Τσολάτο από το Παγκράτι (όποιος ξέρει κάτι ας το αναφέρει επειδή δεν το γνωρίζω το παιδί) ...

bball.gif Υπάρχει οικονομική διαφορά με τον Θανάση Σουφλιά (ομοίως)

bball.gif Έφυγε από την ομάδα ο Γιώργος Μπάκας που θα συνεχίσει στον Άλιμο .

Υ.Γ.: Με τον Κασάνο και τον Κούσουλα υπάρχει κανένα νέο;;;
pointguard
o kousoulas efuge kai o kasanos logika tha parameinei.
monterei
Περρακης τελος για Λαυριο και κοιταει προς ομαδα της βορειου Ελλαδος. Κριμα γιατι τελικα θα χασουν αι οι δυο πλευρες.
GREER
Πολλους καινουριους Λαυριωτες βλεπω στο φορουμ. Οι καλυτεροι πελατες γιναμε, κυριοι moderators. Αλοιμονο σε εμας τους παλιους που το ξεκινησαμε αυτο για το Λαυριο. Ελπιζω του χρονου να μην μας κυνηγατε να μας τιμωρειτε με το παραμικρο που γραφουμε. Τωρα οσο αφορα το Λαυριο γραφω μερικα πραγματα στο τοπικ των μεταγραφων. Αυτοι που ηρθαν ειναι καλοι, αλλα δυστυχως φετος θα εχουμε μονο εναν Λαυριωτη. Παλι καλα που ο προπονητης μας ειναι και αυτος Λαυριωτης. Και παλι καλα που εμεινε και ο Κασσανος αφου κακα τα ψεματα και αυτος κομματι της ομαδας μας ειναι μετα απο τα τοσα χρονια παραμονης του σε αυτη.

Υ.Γ. 1.ΤΣΙΡΟΣ---ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

2.ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ--ΠΑΠΑΓΟΥ

****** οποιαδήποτε σχόλια αφορούν τους διαχειριστές γίνονται με πμ, λόγω της απουσίας τόσο καιρό αυτό είναι μια απλή υπενθύμιση************* edited by nikefalin
GREER
QUOTE(monterei @ Jun 26 2008, 18:24 ) *
Περρακης τελος για Λαυριο και κοιταει προς ομαδα της βορειου Ελλαδος. Κριμα γιατι τελικα θα χασουν αι οι δυο πλευρες.

Ο Περρακης καλα θα κανει να μην ξαναεπηρεαστει απο τριτους στο μελλον. Αυτα που του προσφερε η διοικηση ηταν παραπανω απο καλα (μακαρι, αλλα αμφιβαλω εαν θα τα βρει αλλου) και νομιζω οτι δεν τα εχει δωσει ποτε για ντοπιο παιχτη. Το παιδι κατα τη γνωμη μου δεν ηθελε να παιξει στο Λαυριο. Δεν ξερω για ποιους λογους, αλλα δεν ηθελε. Για να μην πω οτι το σνομπαρε λιγο.

Υ.Γ. Βεβαια και να ερχοταν, το παιδι, δεν νομιζω οτι θα επαιζε παραπανω απο 15-20 λεπτα μεσο ορο. Αλλα θα υπηρχε μια πληροτητα και εξτρα ποιοτητα στην frontline μας.
Small Forward
bball.gif Συμφωνώ κι εγώ οτι δεν είναι καθόλου ωραίο να παίζει μόνο ένας Λαυριώτης στην ομάδα.
bball.gif Η φουρνιά του Τσίρου, του Κούσουλα του Περάκη και του Τρικαλιώτη ήταν "χρυσή", θα το θυμάται όποιος ασχολούταν με τα παιδοεφηβικά τότε. Άλλωστε αυτοί είναι που μας ανέβασαν τόσες κατηγορίες. Μάλιστα ο Κούσουλας θα μπορούσε να γίνει "σημαία" της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι η επιστροφή δεν θα αργήσει.
bball.gif Κατά τ'άλλα, (διάβασα το Post σου Greer στο άλλο topic) κι εγώ έχω την εντύπωση πως μέχρι τώρα έχουμε κινηθεί καλά αλλά δεν ξέρω τι κινήσεις έχουν γίνει και από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Όποιος έχει εικόνα ας μας ενημερώσει.
bball.gif Πάντως, αν σκεφτούμε ότι ενισχυθήκαμε εκεί που πονούσαμε (1 και 5) και δεδομένου ότι έχουμε πλέον εμπειρία στην κατηγορία (οι 2 ήττες από τον Αμύντα και η ήττα από τη Φλόγα θεωρώ πως ήταν ακριβώς γι'αυτό το λόγο) νομίζω πως είμαστε φαβορί για την άνοδο.
bball.gif Ελπίζω μόνο, ο Σερέλης -που κατά τ'άλλα είναι πολύ καλός προπονητής- να γίνει πιό ενεργός στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα (έχω την εντύπωση ότι ώρες ώρες ξεχνάει πως υπάρχουν παίκτες και στον πάγκο πίσω του) όπως επίσης και να εμπιστευθεί περισσότερο τον Τρικαλιώτη, παίκτη που όποτε ήταν μέσα έδινε φοβερή ηρεμία στην ομάδα.
bball.gif Τέλος, ελπίζω φέτος να γεμίσει ακόμη περισσότερο το κλειστό. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν συνειδητοποιήσει αλλά ήδη η ομάδα είναι πολύ επιτυχημένη και μια πιθανή άνοδος στην Α2 θα είναι ασύληπτη επιτυχία, γενικότερα για τον αθλητισμό της πόλης...
GREER
QUOTE(Small Forward @ Jun 28 2008, 21:45 ) *
bball.gif Συμφωνώ κι εγώ οτι δεν είναι καθόλου ωραίο να παίζει μόνο ένας Λαυριώτης στην ομάδα.
bball.gif Η φουρνιά του Τσίρου, του Κούσουλα του Περάκη και του Τρικαλιώτη ήταν "χρυσή", θα το θυμάται όποιος ασχολούταν με τα παιδοεφηβικά τότε. Άλλωστε αυτοί είναι που μας ανέβασαν τόσες κατηγορίες. Μάλιστα ο Κούσουλας θα μπορούσε να γίνει "σημαία" της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι η επιστροφή δεν θα αργήσει.

H τοτε φουρνια ειχε χασει απο τον ΠΑΟ μετα απο τρεις παρατασεις(με 2 τριποντα του ΠΑΟ απο το κεντρο!!!! στο τελευταιο δευτερολεπτο της καθε παρατασης).
GREER
QUOTE(Small Forward @ Jun 28 2008, 21:45 ) *
bball.gif Κατά τ'άλλα, (διάβασα το Post σου Greer στο άλλο topic) κι εγώ έχω την εντύπωση πως μέχρι τώρα έχουμε κινηθεί καλά αλλά δεν ξέρω τι κινήσεις έχουν γίνει και από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Όποιος έχει εικόνα ας μας ενημερώσει.
bball.gif Πάντως, αν σκεφτούμε ότι ενισχυθήκαμε εκεί που πονούσαμε (1 και 5) και δεδομένου ότι έχουμε πλέον εμπειρία στην κατηγορία (οι 2 ήττες από τον Αμύντα και η ήττα από τη Φλόγα θεωρώ πως ήταν ακριβώς γι'αυτό το λόγο) νομίζω πως είμαστε φαβορί για την άνοδο.
bball.gif Ελπίζω μόνο, ο Σερέλης -που κατά τ'άλλα είναι πολύ καλός προπονητής- να γίνει πιό ενεργός στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα (έχω την εντύπωση ότι ώρες ώρες ξεχνάει πως υπάρχουν παίκτες και στον πάγκο πίσω του) όπως επίσης και να εμπιστευθεί περισσότερο τον Τρικαλιώτη, παίκτη που όποτε ήταν μέσα έδινε φοβερή ηρεμία στην ομάδα.
bball.gif Τέλος, ελπίζω φέτος να γεμίσει ακόμη περισσότερο το κλειστό. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν συνειδητοποιήσει αλλά ήδη η ομάδα είναι πολύ επιτυχημένη και μια πιθανή άνοδος στην Α2 θα είναι ασύληπτη επιτυχία, γενικότερα για τον αθλητισμό της πόλης...

Νομιζω οτι θελουμε ακομα εναν ψηλο και ενα 3αρι για να ειμαστε πληρης. Τωρα για το Τρικαλιωτη(και ο Τσιρος και ο Κουσουλας) τα εχω γραψει και στο παρελθον οτι θα μπορουσε να παιξει περισσοτερο και εκανε λαθος ο Σερελης που σε μερικα παιχνιδια δεν τον εμπιστευτηκε πειρισσοτερο μιας και ο Νταρκο πολλες φορες(ειδικα στο α'γυρο)θυμιζε παιχτη κατηγοριας Α'ΕΣΚΑ. Αλλα πρεπει να πω οτι εχει αδικησει και τον εαυτο του, μιας και θα μπορουσε να ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν τη χρονια που περασε. Πιστευω παντως οτι φετος θα δουμε τον Τρικαλιωτη απο τα παλια για πολλους και διαφορους λογους.
Small Forward
QUOTE(GREER @ Jun 28 2008, 22:00 ) *
Τωρα για το Τρικαλιωτη(και ο Τσιρος και ο Κουσουλας) τα εχω γραψει και στο παρελθον οτι θα μπορουσε να παιξει περισσοτερο και εκανε λαθος ο Σερελης που σε μερικα παιχνιδια δεν τον εμπιστευτηκε πειρισσοτερο μιας και ο Νταρκο πολλες φορες(ειδικα στο α'γυρο)θυμιζε παιχτη κατηγοριας Α'ΕΣΚΑ. Αλλα πρεπει να πω οτι εχει αδικησει και τον εαυτο του, μιας και θα μπορουσε να ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν τη χρονια που περασε. Πιστευω παντως οτι φετος θα δουμε τον Τρικαλιωτη απο τα παλια για πολλους και διαφορους λογους.

Μακάρι γιατί τον θεωρώ βαρόμετρο για την ομάδα, ασε που πλέον δεν μπορεί παρά να είναι ο φυσικός αρχηγός της.

Πάντως κι εγω έχω την εντύπωση ότι οι μεταγραφές δεν έχουν κλείσει...
monterei
Οσο αφορα τη φυγη του Κουσουλα νομιζω οτι εκανε μεγαλο λαθος και φανηκε αχαριστος προς την ομαδα που ανδρωθηκε. Ετσι ομως ειναι η ζωη , τωρα για τον Περρακη τι να πει κανεις. Νομιζω οτι ειναι ακομα πολυ μικρος στο μυαλο για να δει πιο ειναι το συμφερον του.
odysseas 1998
Διάβασα ότι πήρατε τον Λοϊζο από το Γαλάτσι.Επειδή είμαι Γαλατσιώτης και τον βλέπω από τότε που ξεκίνησε στον αντρικό σας δίνω μια περιγραφή του:θηρίο,τρομερή σωματική δύναμη που τον βοηθά να παίρνει σωστή θέση στη ρακέτα,καλός σκόρερ.Πολύ καλή μεταγραφή για το Λαύριο καθώς πρόκειται για πολύ καλό παίχτη που είναι σε μικρή ηλικία.
abalos9
QUOTE(odysseas 1998 @ Jul 1 2008, 13:24 ) *
Διάβασα ότι πήρατε τον Λοϊζο από το Γαλάτσι.Επειδή είμαι Γαλατσιώτης και τον βλέπω από τότε που ξεκίνησε στον αντρικό σας δίνω μια περιγραφή του:θηρίο,τρομερή σωματική δύναμη που τον βοηθά να παίρνει σωστή θέση στη ρακέτα,καλός σκόρερ.Πολύ καλή μεταγραφή για το Λαύριο καθώς πρόκειται για πολύ καλό παίχτη που είναι σε μικρή ηλικία.

ο λοιζος δεν πηγε στο λαυριο αλλα στον κρονο αγιου δημητριου στη θεση του κασαμπαλη που μετακομισε για ενα χρονο στο λαυριο.σουπερ ενισχυση...και αν δεν εχει προβλημα τραυματισμου οπως περσι τοτε θα κανει μεγαλη χρονια.φαβορι του χρονου το λαυριο για την Α2...
ABRAAM
bball.gif bball.gif bball.gif ΛΑΥΡΙΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ bball.gif bball.gif ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΤΥΠΗΤΗ

bball.gif bball.gif ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ...... bball.gif bball.gif

smiley.gif
Jabar
QUOTE(ABRAAM @ Jul 3 2008, 00:06 ) *
bball.gif bball.gif bball.gif ΛΑΥΡΙΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ bball.gif bball.gif ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΤΥΠΗΤΗ

bball.gif bball.gif ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ...... bball.gif bball.gif

smiley.gif

Σε παρακαλώ γράφε με μικρά ελληνικά γράμματα.
ABRAAM
bball.gif bball.gif :bbal Ξερει κανεις εαν πηραμε αλλον παιχτη?ο βοηθος εμεινε(μπιτζιανης)?? bball.gif bball.gif
ABRAAM
bball.gif bball.gif Παιδια!!!!!ολοι οι λαυριωτες στο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ(καφε)για να φτιαχουμε το CLUB για την ομαδα μπασκετ.... blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
vk12
Ο Νοτης τι λεει σαν παικτης? εμεινε ή εφυγε?
pram81
QUOTE(vk12 @ Jul 10 2008, 11:11 ) *
Ο Νοτης τι λεει σαν παικτης? εμεινε ή εφυγε?

Ο Νότης σταμάτησε!Καλός παίχτης και προσέφερε πολλά στην ομάδα αν και την τελευταία χρονιά ειχε αρκετά κιλά παραπάνω!
Small Forward
Τι έγινε ρε παίδες. Γιατί τέτοια ησυχία;;; Κανα νέο για την ομάδα έχει μάθει κανείς;;;
ΑΒΡΑΑΜ τι έγινε με το Club;;;

blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
monterei
Eγω αυτο που βλεπω ειναι οτι και φετος θα εχουμε παλι τρελο γελιο με τις διαιτησιες και τις ανακοινωσεις παλι απο καποιους γραφικους. Αν δειτε τι ανακοινωσεις εχει βγαλει ηδη ο Ικαρος Καλιθεας ειναι για τρελα γελια. Αυτοι εκτος απο τρελα λεφτα εχουν και τρελο χιουμορ. Τελος παντον. Παλι κοιμηθηκαμε στη κατηγορια απο μεταγγραφες και κινησεις ομαδων. Ολοι περιμενουν αλλα τι΄???? Οι απαιτησεις των παιχτων ειναι και θα ειναι τρελες.
Small Forward
Έγινε η κλήρωση για το κύπελο.
Στον πρώτο γύρο παίζουμε με τον ΚΑΟ Δράμας.
Εάν περάσουμε παίζουμε με το νικητή του ζευγαριου Ερμής Λαγκαδά - Δάφνη.
Το άλλο Σάββατο, 20/9 όλοι στο γήπεδο!!!!!
Άντε και καλή μπασκετική χρονιά!!!!!
monterei
Ελα παιδια να ξυπναμε λιγακι οι υποχρεωσεις της ομαδος ξεκινανε.
Πρωτοι φιλοξενουμενοι μας οι παλιοι καλοι φιλοι απο τη Δραμα. Βρε καλως τα παιδιααααααααα.............
monterei
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
kaukasios
το λαυριο το σαββατο παιζει φιλικο με την αμαλιαδα στο τουρνουα της εαπ στην πατρα.
kidd5
QUOTE(monterei @ Jun 22 2008, 07:42 ) *
Τι εκπληξη ηταν αυτη ; Ποιο ειναι αυτο το παιδι ; Αν ξερει κανεις στατιστικα ,υψος κτλ ας γραψει ρε παιδια να μαθουμε κι εμεις.

Ξέρει πολύ μπάσκετ, πολύ καλός σουτέρ, γρήγορος, καλή τρίπλα, έξυπνος και πολύ καλή πάσα. Μπορεί σίγουρα να παίξει ψηλά.
Small Forward
QUOTE(monterei @ Sep 11 2008, 12:05 ) *
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

blove.gif Καλό πρόγραμμα γενικά. Έχω την εντύπωση (ερωτηματικό για μένα είναι ο ΟΦΗ) πως μπορούμε να ξεκινήσουμε με 5 νίκες. Και η περσινή εμπειρία έδειξε πως εαν πάρεις κεφάλι από την αρχή όλα γίνονται κάπως πιο εύκολα. Εαν χαθείς από την αρχή στη μέση του πίνακα δύσκολα ανεβαίνεις.
blove.gif Εν ολίγοις, κάθε λάθος πληρώνεται και για να πετύχεις την άνοδο χρειάζεται προσοχή σε κάθε αγώνα. Σκεφτείτε που θα είμαστε τώρα εαν δεν είχαμε κάνει τις 2 ήττες στην έδρα μας (Αμύντας, Φλόγα).
Να απαντήσω;
41.gif 41.gif Α2! 41.gif 41.gif

cool.gif Υ.Γ.Θα ήταν ενδιαφέρον να έκανε post κάποιος το roster όπως διαμορφώθηκε τελικά με 2 - 3 στοιχεία για τον κάθε παίκτη (π.χ. ύψος, θέση).....
monterei
Kανε λιγο υπομονη και θα στο γραψω εγω το ροστερ που ειναι παρα πολυ καλο και ισως γινει καλυτερο με μια μεταγγραφη που θα μας κανει πρωτο φαβορι για ανοδο.
monterei
Τρικαλιωτης -Σινης -Στεφανακης - Μαρκομιχαλης - Γιανακοπουλος - Αγαπητος - Λυκογιαννης - Ψηλεας - Κασανος - Κασαμπαλης - Τσολατος - Σπηλιοπουλος.

Δεν γραφω τιποτα για Τρικαλιωτη ,Γιανακοπουλο , Αγαπητο , Ψηλεα , Κασανο γιατι τους ξερετε ολοι.
Παμε στους νεους για εμας γνωστους στον μπασκετοκοσμο.
Σινης και Στεφανακης σε θεσεις 1και 2 , Λυκογιαννης περιφερειακος με τρομερο αλμα και επισης γνωστος απο τη Νηαρ ηστ. Τσολατος τι να πουμε μιλαει η καριερα του 4αρι και Κασαμπαλης 5αρι γνωστος μας απο τον Κρονο βαρυ σεντερ κατι που δεν ειχαμε ποτε στο Λαυριο.
Μαρκομιχαλης περιφερειακος Λαυριωτακι που ηταν δανεικος στην Καλαματα οσο σπουδαζε και επαιζε πολυ καλα με καλο μεσο ορο ποντων.
Small Forward
bball.gif Φίλε monterei είσαι σκέτη εγκυκλοπαίδεια!!!!
blove.gif THANZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ A LOT!!!!
19.gif Να ρωτήσω περισσότερα στοιχεία για την μεταγραφη που "παίζεται";;;
19.gif Να ρωτήσω ακόμη που αλλού έχει παίξει ο Τσολάτος;;;
tongue.gif Υ.Γ. Θα ήθελα πολύ να ακούσω γνώμες για τις πιθανότητες που έχουμε για άνοδο, που πιστεύει ο καθένας ότι θα κριθεί, ποιοί άλλοι είναι φαβορί για άνοδο... smiley.gif smiley.gif
Augmon
QUOTE(Small Forward @ Sep 12 2008, 00:18 ) *
bball.gif Φίλε monterei είσαι σκέτη εγκυκλοπαίδεια!!!!
blove.gif THANZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ A LOT!!!!
19.gif Να ρωτήσω περισσότερα στοιχεία για την μεταγραφη που "παίζεται";;;
19.gif Να ρωτήσω ακόμη που αλλού έχει παίξει ο Τσολάτος;;;
tongue.gif Υ.Γ. Θα ήθελα πολύ να ακούσω γνώμες για τις πιθανότητες που έχουμε για άνοδο, που πιστεύει ο καθένας ότι θα κριθεί, ποιοί άλλοι είναι φαβορί για άνοδο... smiley.gif smiley.gif

Θα έρθετε Πάτρα σαββατοκύριακο για το τουρνουά?Θα ναι καλό τεστ για όλες τις ομάδες
Small Forward
QUOTE(Augmon @ Sep 12 2008, 12:32 ) *
Θα έρθετε Πάτρα σαββατοκύριακο για το τουρνουά?Θα ναι καλό τεστ για όλες τις ομάδες

Ποιες άλλες ομάδες είναι στο τουρνουα;;;
είναι και Σάββατο και Κυριακή;;;
monterei
Τσολατος περυσι επαιζε Παγκρατι με 10 ποντους μεσο ορο η εκπληξη ειναι ..............πρωην παικτης α1 και μαλιστα πολυ καλος. Αυτα για τωρα.
Το τουρνουα της Πατρας ειναι ΕΑΠ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ και αλλη μια ομαδα.
Augmon
[quote name='monterei' date='Sep 12 2008, 14:18 ' post='228614']
Τσολατος περυσι επαιζε Παγκρατι με 10 ποντους μεσο ορο η εκπληξη ειναι ..............πρωην παικτης α1 και μαλιστα πολυ καλος. Αυτα για τωρα.
Το τουρνουα της Πατρας ειναι ΕΑΠ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ και αλλη μια ομαδα.
[/quote/]
Η Λευκάδα είναι η τέταρτη ομάδα.Και Σάββατο και Κυριακή θα είναι τα παιχνίδια
monterei
Σωστα η Λευκαδα ειναι και δυστυχως δεν μπορω να ερθω γιατι δουλευω. Στις 20 του μηνα για τον αγωνα κυπελου θα ειμαι ομως στο γηπεδο, για να δουμε τι κανουμε φετος σε επισημο παιχνιδι.
Small Forward
παιδιά μάθαμε τι έγινε στο τουρνουά της Πάτρας;;;
Ξέρει κανείς τι ώρα παίζουμε το Σάββατο κύπελο;;;
monterei
Στο τουρνουα πηγαμε τραινο το πρωτο παιχνιδι το κερδισαμε με 30 ποντους και το δευτερο με 20 ποντακια. Λυπηθηκα για την αγωνιστικη παρουσια του ΝΤΑΡΚΟ 2 ποντους εβαλε και αυτους στο τελευταιο λεπτο. Φανηκε ποσο δικαιο ειχαμε περυσι εμεις οι Λαυριωτες που φωναζαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Σαββατο αν γινει το παιχνιδι λογο της απεργιας που ετοιμαζουν οι παιχτες Α1 και Α2 παιζουμε στις 5 το απογευμα. Οσοι πιστοι προσελθετε.
Small Forward
QUOTE(monterei @ Sep 16 2008, 15:23 ) *
Στο τουρνουα πηγαμε τραινο το πρωτο παιχνιδι το κερδισαμε με 30 ποντους και το δευτερο με 20 ποντακια. Λυπηθηκα για την αγωνιστικη παρουσια του ΝΤΑΡΚΟ 2 ποντους εβαλε και αυτους στο τελευταιο λεπτο. Φανηκε ποσο δικαιο ειχαμε περυσι εμεις οι Λαυριωτες που φωναζαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Σαββατο αν γινει το παιχνιδι λογο της απεργιας που ετοιμαζουν οι παιχτες Α1 και Α2 παιζουμε στις 5 το απογευμα. Οσοι πιστοι προσελθετε.

Εννοείται ότι το Σάββατο θα είμαι εκεί. Πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς, νομίζω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ελπίζω να δω πολλούς ακόμη στο γήπεδο.
Υ.Γ. ας κάνω και μια κουτή ερώτηση...
Έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.