Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
patissiotis
Αληθευει οτι ο "μεγας" Σκουντης χτες και σε ολη τη μεταδοση του COSMOTE TV δεν αναφερε (εσκεμμενα) ουτε μια φορα το ονομα του Παππα? Ακομα και 1000% αδικο να εχει ο Νικολας, ακομα και καποιος να θεωρει τη συμπεριφορα του προβληματικη μετα απο ολα αυτα δεν μπορει παρα να τον συμπαθησει... Ενα ολοκληρος κλαδος (και τι κλαδος ε? smiley.gif) τα εχει βαλει με εναν ανθρωπο. Τι αλλο θα ζησουμε στην Ελλαδα του 2017...
all_around
QUOTE(patissiotis @ Oct 31 2017, 07:55 ) *
Αληθευει οτι ο "μεγας" Σκουντης χτες και σε ολη τη μεταδοση του COSMOTE TV δεν αναφερε (εσκεμμενα) ουτε μια φορα το ονομα του Παππα? Ακομα και 1000% αδικο να εχει ο Νικολας, ακομα και καποιος να θεωρει τη συμπεριφορα του προβληματικη μετα απο ολα αυτα δεν μπορει παρα να τον συμπαθησει... Ενα ολοκληρος κλαδος (και τι κλαδος ε? smiley.gif) τα εχει βαλει με εναν ανθρωπο. Τι αλλο θα ζησουμε στην Ελλαδα του 2017...

Ναι έτσι έγινε... είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και αυτη η αντιεπαγγελματική στάση του κυρίου αυτού ήταν τουλάχιστον εκνευριστική...

ο κατά τα άλλα λαλίστατος αυτός κύριος έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου...
djibriliant
QUOTE (patissiotis @ Oct 31 2017, 07:55 ) *

Μα το προβλημα της αθλητικής δημοσιογραφίας δεν είναι ο Κοντος ο Μελαγιες κλπ αυτοι οι ανθρωποι δεν κρύβονται λένε τι ομαδα και τι προσωπα υποστηριζουν το πρόβλημα είναι οι υπόλοιποι "οι αντικειμενικοι" και αν θες να λες αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά ενος αθλητη και να την καταγγέλεις θα πρέπει εσυ να φέρεσαι επαγγελματικά και οχι σαν ο Παππας να είναι η πρωην σου και να μην αναφέρεις το όνομα του. Τέλος οφείλει ο καθε κύριος αξιότιμος και αψεγάδιαστος δημοσιογράφος να καταγγέλει και τα στραβά του κλάδου του αν θελει να τον πάρει κανείς σοβαρά όταν καταγγέλει τον Παππά γιατί αν το αντιστρέψουμε λίγο όλα αυτά που έχουν γραφτεί τόσο καιρό απο αντικειμενικούς αγγίζουν τα όρια της συκοφαντικής δυσφημισης.
patissiotis
Εννοειτε πως το προβλημα δεν ειναι οι ανθρωποι που εντιμα αποδεχονται οτι ειναι πρωτα οπαδοι και μετα δημοσιογραφοι. Ἠ μαλλον δεν ειναι το μειζον προβλημα. Το ιδιο για μενα ισχυει και για τις οπαδικες φυλλαδες. Μπορει τα περισσοτερα πρωτοσελιδα τους να ειναι απο γραφικα εως ακρως προκλητικα αλλα εκει πας υποψιασμενος: Ειτε δεν ασχολεισαι ειτε τις διαβαζεις και γελας. Ανεκαθεν το προβλημα ειναι οι αντικειμενικοι. Η συμπεριφορα λοιπον των "αντικειμενικων" δημοσιογραφων απεναντι στον Παππα ειναι ακρως αντιεπαγγελματικη και βγαζει το λιγοτερο εμπαθεια. Αν κρινουν οτι θιχτηκαν υπαρχουν τα αρμοδια οργανα και ακομα και εισαγγελεις για τα περαιτερω. Ομως την δουλεια τους πρεπει να την κανουν σωστα. Εγω στη θεση του Παππα θα τους τρελενα στις αγωγες και στις καταγγελιες για μειωση της προσωπικοτητας και για συκοφαντικη δυσφημηση. Να και ενα σχετικο αρθρακι που πλησιαζει παρα πολυ τον τροπο σκεψης μου: http://www.katiousa.gr/athlitismos/trelos-...as-ton-vaftise/
Paris87
Το "δραμα" συνεχιζει και πουλαει..

Ψοφαμε (1ο πληθυντικο) για κατι τετοια. Ειπε ο Παππας κατι, ειπαν οι δημοσιογραφοι κατι, κοντριτσες, πανελ μεσημεριανου.

Α ρε Παππα "γλαστρα" θα γινεις σε παραθυρο και συ με αυτα παροτι αλλο χαρακτηρα θες να περασεις στις συνεντευξεις.
Σε φαγε το θεαμα. rolleyes.gif
Dreamerpanos
QUOTE (patissiotis @ Oct 31 2017, 07:55 ) *
Αληθευει οτι ο "μεγας" Σκουντης χτες και σε ολη τη μεταδοση του COSMOTE TV δεν αναφερε (εσκεμμενα) ουτε μια φορα το ονομα του Παππα?

Πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω.

Όχι γιατί έχω σε καμία μεγάλη εκτίμηση τον Σκουντη αλλά γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό.

Αν όντως έχει συμβεί είναι ο ορισμός του αντιεπαγγελματισμου.

Και αν ο Παππάς φέρθηκε άσχημα(μεγάλο λάθος έχει κάνει στην προκειμένη που και δίκιο να έχει το χάνει),τότε το χειρότερο που έχει να κάνει ο Σκουντης και ο κάθε Σκουντης είναι να τον μιμηθεί και να κάνει "πεισματάκια" εις βάρος της δικης του επαγγελματικής πορείας.

Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο αν συνέβη,γιατί δεν είδα το ματς,από εδώ το διαβάζω.
julius ervin
αυτο ειναι το αρθρο του σκουντη για παππα στο gazzetta το οποιο μετα απο λιγο κατεβηκε. Ο Βασίλης Σκουντής ανασύρει το «Αν» του Κίπλινγκ και το αφιερώνει σε κάποιον που κατάφερε να γίνει ακατονόμαστος…

Ποσώς με απασχολεί ποιας μόρφωσης, ποιας αγωγής και ποιας ανατροφής έτυχε ο λεγάμενος που τείνει ορθώς και δικαίως να καταστεί ακατονόμαστος…

Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία πλέον πώς του πιπίλισαν το μυαλό οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι προπονητές και όλοι όσοι θα μπορούσαν (και είτε δεν αποπειράθηκαν, είτε απέτυχαν παταγωδώς όταν το αποτόλμησαν) να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του…

Δεν είμαι ούτε φίλος, ούτε συμπαίκτης, ούτε αντίπαλος, ούτε εργοδότης, ούτε κηδεμόνας του, για να τον ορμηνέψω και να του κάνω κατήχηση, αλλά διάβολε, τα έργα και οι ημέραι του σε όποιο κέλυφος και με όποια επικάλυψη τα χωροθετεί, συνιστούν μια πρόκληση.

Συνιστούν επίσης έλλειψη σεβασμού και ήθους και συνάμα συνιστούν περίσσευμα κουτσαβακισμού, τσογλανισμού, μιας εκτρωματικής ανυποκρισίας, μιας κακώς νοούμενης μαγκιάς, και μιας αγοραίας συμπεριφοράς που όμοια τους και μάλιστα συλλήβδην δεν κατεγράφησαν ποτέ στο ποινικό μητρώο του ελληνικού αθλητισμού!

Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή ούτε αισθάνομαι θιγείς επειδή τα έβαλε με το σινάφι μου και προφανώς οι αλλεπάλληλες παρεκτροπές και η παραβατική συμπεριφορά του θα έπρεπε να ενοχλήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πάντες: τον ΠΣΑΤ, την ΕΣΗΕΑ, τον ΠΣΑΚ, τον ΣΕΠΚ, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον αθλητικό εισαγγελέα, τους εργοδότες του, ακόμη και τους θαυμαστές του!

Διάβολε, όπως έλεγε και ο Μαλεζάνι τον Δεκέμβριο του 2005, «οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους διότι είναι esthète»: δηλαδή έχουν αισθητική την οποία πιθανότατα προσβάλλουν τέτοιες βάναυσες συμπεριφορές…

Τα υπόλοιπα, τα περισσότερα και τα σπουδαιότερα τα έχει πει, τα έχει γράψει και τα άφησε από το 1910 αιώνια παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα ο Βρετανός ποιητής Ράντγιαρντ Κίπλινγκ στο μνημειώδες ποίημα του «Αν». Ιδού οι στίχοι μεταφρασμένοι στα ελληνικά από τον Κώστα Βάρναλη…

«Αν να κρατάς καλά μπορείς το λογικό σου, όταν τριγύρω σου όλοι τάχουν χαμένα και σ’ εσέ της ταραχής των ρίχνουν την αιτία…

Αν να εμπιστεύεσαι μπορείς τον ίδιο τον εαυτό σου, όταν ο κόσμος δεν σε πιστεύει κι αν μπορείς να του σχωρνάς αυτή τη δυσπιστία…

Να περιμένεις αν μπορείς δίχως να χάνεις την υπομονή σου…

Κι αν άλλοι σε συκοφαντούν, να μην καταδεχθείς ποτέ το ψέμα…

Κι αν σε μισούν, εσύ ποτέ σε μίσος ταπεινό να μην ξεπέσεις,

μα να μην κάνεις τον καλό ή τον πολύ σοφό στα λόγια…

Αν να ονειρεύεσαι μπορείς, και να μην είσαι δούλος των ονείρων αν να στοχάζεσαι μπορείς, δίχως να γίνει ο στοχασμός σκοπός σου…

Aν ν’ αντικρίζεις σου βαστά το θρίαμβο και τη συμφορά παρόμοια κι όμοια να φέρνεσαι σ’ αυτούς τους δυο τυραννικούς απατεώνες…

Aν σου βαστά η ψυχή ν’ ακούς όποιαν αλήθεια εσύ είχες ειπωμένη, παραλλαγμένη απ’ τους κακούς, για νάναι για τους άμυαλους παγίδα, ή συντριμμένα να θωρείς όσα σου έχουν ρουφήξει τη ζωή σου και πάλι να ξαναρχινάς να χτίζεις μ’ εργαλεία πούναι φθαρμένα…

Αν όσα απόχτησες μπορείς σ’ ένα σωρό μαζί να τα μαζέψεις

και δίχως φόβο, μονομιάς κορόνα ή γράμματα όλα να τα παίξεις

και να τα χάσεις και απ’ αρχής, ατράνταχτος να ξεκινήσεις πάλι

και να μη βγάλεις και μιλιά ποτέ γι’ αυτόν τον ξαφνικό χαμό σου…

Αν νεύρα και καρδιά μπορείς και σπλάχνα και μυαλό και όλα να τα σφίξεις να σε δουλέψουν ξαναρχής, κι ας είναι από πολύ καιρό σωσμένα και να κρατιέσαι πάντα ορθός, όταν δε σούχει τίποτε απομείνει παρά μονάχα η θέληση, κράζοντας σ’ όλα αυτά: «ΒΑΣΤΑΤΕ»…

Αν με τα πλήθη να μιλάς μπορείς και να κρατάς την αρετή σου,

με βασιλιάδες να γυρνάς δίχως απ’ τους μικρούς να ξεμακρύνεις…

Αν μήτε φίλοι, μήτ’ εχθροί μπορούνε πια ποτέ να πειράξουν,

όλο τον κόσμο αν αγαπάς, μα και ποτέ πάρα πολύ κανένα…

Αν του θυμού σου τις στιγμές που φαίνεται αδυσώπητη η ψυχή σου, μπορείς ν’ αφήσεις να διαβούν την πρώτη ξαναβρίσκοντας γαλήνη, δική σου θάναι τότε η Γη, μ’ όσα και μ’ ότι απάνω της κι αν έχει και κάτι ακόμα πιο πολύ…

Άνδρας αληθινός θάσαι παιδί μου».

post-gallery enwsi.grpost-gallery enwsi.gr
Πηγή: www.gazzetta.gr

Nemesakos
Μιας και το επάγγελμα που έχω σπουδάσει είναι Δημοσιογραφία έχω να δηλώσω το εξής.

Δεν με νοιάζει καθόλου αν κάποιοι λένε την λέξη ΑΡΔ. Αν δεν είμαι, αν δεν νοιώθω ΑΡΔ δεν θα προσβληθώ..

Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

* και όχι η φώτο που έχω για προφίλ δεν παίζει ρόλο.. είναι εντελώς τυχαία.. έπρεπε να βάλω κάτι Παναθηναϊκό κ έβαλα τυχαία τον Παππά
yorgos
Ακομα και 1000% αδικο να εχει ο Νικολας, ακομα και καποιος να θεωρει τη συμπεριφορα του προβληματικη μετα απο ολα αυτα δεν μπορει παρα να τον συμπαθησει...

Δε νομίζω. Προσωπικά τον Παππά τον βρίσκω προβλέψιμο, αδιάφορο και μειωμένης ευφυίας. Συμπαθητικό όχι ιδιαίτερα,ούτε μου έγινε συμπαθέστερος από τα όσα έγιναν, μάλλον νομίζω πολλή προσοχή δόθηκε στην περίπτωσή του, κυρίως επειδή με την προβληματική σου συμπεριφορά κάνει πρωτοσέλιδα και γίνεται λίγο ντόρος, πέραν τούτου ντάξει, άλλος ένας πολύ καλός αθλητής που λόγω βλακείας αδικεί κυρίως τον εαυτό του, λιγότερο εμάς και κουράζει. Ούτε η άποψή μου για τους δημοσιογράφους άλλαξε, ούτε για τους παίκτες, έχει καλούς και κακούς ο χώρος γενικώς (και στις δύο κατηγορίες το μπάσκετ έχει απείρως ανώτερο επίπεδο στην Ελλάδα από το ποδόσφαιρο).
stefkorner
QUOTE (yorgos @ Nov 1 2017, 00:50 ) *
Προσωπικά τον Παππά τον βρίσκω προβλέψιμο, αδιάφορο και μειωμένης ευφυίας.

αυτο το τοπικ νομιζω σηκωνει και λιγο κουτσομπολιο !ελα λοιπον τωρα ,πες μας αυτα σου τα συμπερασματα απο που εχουν προκυψει ;;;ειδικα αυτο το μειωμενης ευφυιας που του φορτωσες.. με εξιταρει να μαθω peace.gif
patissiotis
QUOTE(yorgos @ Oct 31 2017, 17:50 ) *
Δε νομίζω. Προσωπικά τον Παππά τον βρίσκω προβλέψιμο, αδιάφορο και μειωμένης ευφυίας. Συμπαθητικό όχι ιδιαίτερα,ούτε μου έγινε συμπαθέστερος από τα όσα έγιναν, μάλλον νομίζω πολλή προσοχή δόθηκε στην περίπτωσή του, κυρίως επειδή με την προβληματική σου συμπεριφορά κάνει πρωτοσέλιδα και γίνεται λίγο ντόρος, πέραν τούτου ντάξει, άλλος ένας πολύ καλός αθλητής που λόγω βλακείας αδικεί κυρίως τον εαυτό του, λιγότερο εμάς και κουράζει. Ούτε η άποψή μου για τους δημοσιογράφους άλλαξε, ούτε για τους παίκτες, έχει καλούς και κακούς ο χώρος γενικώς (και στις δύο κατηγορίες το μπάσκετ έχει απείρως ανώτερο επίπεδο στην Ελλάδα από το ποδόσφαιρο).

Ειναι η αποψη σου, (δεν συμφωνω καθολου βεβαια) αλλα το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του Παππα. Ειναι η "δολοφονια χαρακτηρα"που επιχειρειται απο εναν ολοκληρο κλαδο. Και ποιον κλαδο ε? Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που γινεται, μιλαμε για συστηματικο, οργανωμενο λιντσαρισμα του Παππα απο ολα σχεδον τα sites, blogs, ραδιοφωνα, ακομα και απο "σοβαρους" δημοσιογραφους. Αυτο ειναι λογικη βεντετας, γιατι ευαισθητους δεν μπορω να τους αποκαλεσω οταν εχουν κλεισει τα ματια σε απειρως χειροτερα!!! Ξερεις η κοινωνια μας δεν ειναι ζουγκλα. Οποιος θεωρειται οτι προσβαλλεται καταφευγει με καθε νομιμο μεσο και ζηταει την αναλογη τιμωρια. Δεν κυνηγαει τον αλλο, να τον "καθαρισει". Και ο Παππας εχει καθε δικιο να αισθανεται ριγμενος αφου δεν γραφτηκε ουτε το 1/10 οταν π.χ. ο ΔΔ εφτυνε αντιπαλο του μεσα στο παρκε, ο Σπανουλης εδειχνε τα αυτια του και ηταν απλα Δευτερα, ο Μπουρούσης εδινε ραντεβου με οπαδους σε 10 μέρες (Βερολίνο), ο Παπανικολαου πηγε να παρει το σκαλπ του Σινγκλετον κτλ, κτλ. Επίσης μπουνιες δεν επαιξαν μονοι τους στην εθνικη ο Παππας και ο Αγραβανης, ηταν και αλλα δυο καλοπαιδα. Δεν βριζει μονο ο Παππας αλλα και ο Παπανικολάου και ο Μπουρουσης φορα παρτιδα σε μικροφωνα (στο γλέντι μετά το πρωτάθλημα του 2015). Μπορω αν καθησω να ψαχνω να γραφω ως το Πασχα. Το θεμα λοιπον δεν ειναι ο Παππας αλλα για αλλη μια φορα στην Ελλαδα τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα, η αισθηση της αδικιας και το φορτωμα ολων σε ενα βολικο τυπο. Ελα ομως που ο Παππας δεν ειναι βολικος γιατι ειναι αυθεντικα τρελος και εχει δηλωσει κατα λεξη: "η ζωή δεν είναι μόνο το μπάσκετ, γιατί αυτό τελειώνει στα 35, και προτιμώ να με θυμούνται ως προσωπικότητα κι όχι ως έναν απλό παίκτη, αλλα έναν καλό παίκτη που ήταν διαφορετικός".
yorgos
QUOTE(patissiotis @ Oct 31 2017, 19:15 ) *
Ειναι η αποψη σου, (δεν συμφωνω καθολου βεβαια) αλλα το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του Παππα. Ειναι η "δολοφονια χαρακτηρα"που επιχειρειται απο εναν ολοκληρο κλαδο. Και ποιον κλαδο ε? Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που γινεται, μιλαμε για συστηματικο, οργανωμενο λιντσαρισμα του Παππα απο ολα σχεδον τα sites, blogs, ραδιοφωνα, ακομα και απο "σοβαρους" δημοσιογραφους. Αυτο ειναι λογικη βεντετας, γιατι ευαισθητους δεν μπορω να τους αποκαλεσω οταν εχουν κλεισει τα ματια σε απειρως χειροτερα!!! Ξερεις η κοινωνια μας δεν ειναι ζουγκλα. Οποιος θεωρειται οτι προσβαλλεται καταφευγει με καθε νομιμο μεσο και ζηταει την αναλογη τιμωρια. Δεν κυνηγαει τον αλλο, να τον "καθαρισει". Και ο Παππας εχει καθε δικιο να αισθανεται ριγμενος αφου δεν γραφτηκε ουτε το 1/10 οταν π.χ. ο ΔΔ εφτυνε αντιπαλο του μεσα στο παρκε, ο Σπανουλης εδειχνε τα αυτια του και ηταν απλα Δευτερα, ο Μπουρούσης εδινε ραντεβου με οπαδους σε 10 μέρες (Βερολίνο), ο Παπανικολαου πηγε να παρει το σκαλπ του Σινγκλετον κτλ, κτλ. Επίσης μπουνιες δεν επαιξαν μονοι τους στην εθνικη ο Παππας και ο Αγραβανης, ηταν και αλλα δυο καλοπαιδα. Δεν βριζει μονο ο Παππας αλλα και ο Παπανικολάου και ο Μπουρουσης φορα παρτιδα σε μικροφωνα (στο γλέντι μετά το πρωτάθλημα του 2015). Μπορω αν καθησω να ψαχνω να γραφω ως το Πασχα. Το θεμα λοιπον δεν ειναι ο Παππας αλλα για αλλη μια φορα στην Ελλαδα τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα, η αισθηση της αδικιας και το φορτωμα ολων σε ενα βολικο τυπο. Ελα ομως που ο Παππας δεν ειναι βολικος γιατι ειναι αυθεντικα τρελος και εχει δηλωσει κατα λεξη: "η ζωή δεν είναι μόνο το μπάσκετ, γιατί αυτό τελειώνει στα 35, και προτιμώ να με θυμούνται ως προσωπικότητα κι όχι ως έναν απλό παίκτη, αλλα έναν καλό παίκτη που ήταν διαφορετικός".

Σιγά ρε παιδιά. Ο Παππάς έβρισε αντίπαλο και ομοσπονδιακό προπονητή, τσακώθηκε με συμπαίκτη, έβρισε δηοσιογράφους, ξανατσακώθηκε με προπονητή, έβρισε συμπαίκτρια στο 3ον3, ξανατσακώθηκε με προπονητή κλπ. Και γράφτηκε ότι:
έβρισε αντίπαλο και ομοσπονδιακό προπονητή, τσακώθηκε με συμπαίκτη, έβρισε δημοσιογράφους, ξανατσακώθηκε με προπονητή, έβρισε συμπαίκτρια στο 3ον3, ξανατσακώθηκε με προπονητή κλπ. Κι όταν έφτιαξε γήπεδο στον Κορυδαλλό, γράφτηκε ότι έφτιαξε γήπεδο στον Κοορυδαλλό.

Δηλαδή γράφτηκε ό,τι έγινε. Ποια είναι η δολοφονία χαρακτήρα;
Όταν ο Μπουρούσης έλεγε 10 μέρες, γράφτηκε ότι έλεγε 10 μέρες. Όταν ο ΔΔ έφτυσε, γράφτηκε ότι έφτυσε κι όταν ο Σπανούλης έδειχνε τα αυτάκια του, γράφτηκε ότι έγινε αυτό που έγινε. Σιγά μην πάει και στα δικαστήρια ο Παππάς επειδή αναδημοσίευσαν το tweet του ή τον μαγνητοσκόπησαν οι κάμερες. Σιγά το θέμα. Αν είχε 9/10 σαιζόν νορμάλ συμπεριφορά, θα γραφόταν 10% αρνητικά σχόλια και 90% θετικά, όπως γίνεται με τους άλλους παίκτες. Ε δεν είναι εννιά στις δέκα νορμάλ ο Παππάς, τι να κάνουμε. Και δεν έχει και το παικτικό μέγεθος να ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί του, απλά δεν έχουμε θέμα τώρα και γράφτηκε μια αράδα παραπάνω, κλάιν.
!ελα λοιπον τωρα ,πες μας αυτα σου τα συμπερασματα απο που εχουν προκυψει ;;;ειδικα αυτο το μειωμενης ευφυιας που του φορτωσες..

Από τις αντιδράσεις του, έτσι τις αξιολογώ εγώ, ως αντιδράσεις ενός χαζού ανθρώπου. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος χαζός αθλητής. Υποκειμενική μου άποψη είναι, άλλος μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις του και να θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός, ιδιοφυής, ενδιαφέρων κλπ. Στην τελική ο Παππάς δεν κλήθηκε στην Εθνική λόγω της χρόνιας συμπεριφοράς του, όπου δεν υπήρξε ούτε μια ομάδα που να μη δημιούργησε θέμα. Θέλετε να το πούμε διαφορετικό, να το πούμε. Αλλά σιγά τη διαφορετικότητα δηλαδή, τόσους προβληματικούς έχουμε δει στον αθλητισμό, ένας ακόμη δεν έγινε και τίποτε.
stefkorner
QUOTE (yorgos @ Nov 1 2017, 01:58 ) *
Από τις αντιδράσεις του, έτσι τις αξιολογώ εγώ, ως αντιδράσεις ενός χαζού ανθρώπου. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος χαζός αθλητής. Υποκειμενική μου άποψη είναι, άλλος μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις του και να θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός, ιδιοφυής, ενδιαφέρων κλπ. Στην τελική ο Παππάς δεν κλήθηκε στην Εθνική λόγω της χρόνιας συμπεριφοράς του, όπου δεν υπήρξε ούτε μια ομάδα που να μη δημιούργησε θέμα. Θέλετε να το πούμε διαφορετικό, να το πούμε. Αλλά σιγά τη διαφορετικότητα δηλαδή, τόσους προβληματικούς έχουμε δει στον αθλητισμό, ένας ακόμη δεν έγινε και τίποτε.

ok ,ασε τις αντιδρασεις του οπως αυτη με τον Σκουρτοπουλο, που και εγω την θεωρω λαθος και αντι επαγγελματικη (χαζη-εξυπνη δν εχει να κανει )
η αποψη αυτη που εχεις σχηματισει σχετικα με την αυθεντικοτητα και την ευφυια του σχετιζεται και με τις πρωτοβουλιες-κινησεις του που δεν αφορουν αμεσα η εμμεσα το μπασκετικο-αγωνιστικο κομματι ;; (sorry αν η ερωτηση μου παραπεμπει σε οφ τοπικ διαλογο,δεν θα συνεχισω κουβεντα ,απλα με τρωει η περιεργια γι αυτη την απαντηση ) rolleyes.gif
yorgos
QUOTE(stefkorner @ Oct 31 2017, 20:04 ) *
ok ,ασε τις αντιδρασεις του οπως αυτη με τον Σκουρτοπουλο, που και εγω την θεωρω λαθος και αντι επαγγελματικη (χαζη-εξυπνη δν εχει να κανει )
η αποψη αυτη που εχεις σχηματισει σχετικα με την αυθεντικοτητα και την ευφυια του σχετιζεται και με τις πρωτοβουλιες-κινησεις του που δεν αφορουν αμεσα η εμμεσα το μπασκετικο-αγωνιστικο κομματι ;; (sorry αν η ερωτηση μου παραπεμπει σε οφ τοπικ διαλογο,δεν θα συνεχισω κουβεντα ,απλα με τρωει η περιεργια γι αυτη την απαντηση ) rolleyes.gif

Δεν ξέρω και πολλές από τις πρωτοβουλίες και κινήσεις του εκτός χώρου. Ξέρω το τι κάνει στη δουλειά του γιατί γι αυτό είναι διάσημος, και στη δουλειά του έχει καταφέρει να κάνει πολύ μικρότερη πορεία από αυτή που θαμπορούσε λόγω της χαζομάρας του.

Για τα εκτός δουλειάς του ξέρω ότι έφτιαξε ένα γήπεδο στον Κορυδαλλό, που δείχνει ότι τουλάχιστον μια ευαισθησία την έχει το παιδί, μπράβο του. Ξέρω ότι πάει σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ, δικαίωμά του και ιερό μάλιστα, ξέρω ότι ρώτησε για την Ηριάννα. Ε πολλοί χαζοί και έξυπνοι άνθρωποι ρωτάνε για πολιτικά θέματα, πηγαίνουν σε πολιτικές εκδηλώσεις κι έχουν ευαισθησίες. Ξέρω και αθλητή μπάσκετ που έσωσε τη ζωή ενός γνωστού μου. Καταπληκτική πράξη, από έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να μαθευτεί αλλά ταυτόχρονα κακοποιούσε τη γυναίκα του (και ούτε αυτό μαθεύτηκε).

Το ότι κάποιος είναι σωστός σε μια έκφανση της ζωής του δεν αποκλείει να είναι λάθος σε κάποιες άλλες. ΚΑι φυσικά και το αντίθετο. Μπράβο του λοιπόν για τα σωστά (ή αυτά που εγώ κρίνω ως σωστά) και όχι μπράβο του για τα άλλα, τα χαζά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Από κει και πέρα, δημόσιο πρόσωπο είναι, κρίνεται. Και ως αθλητής ένα από αυτά που αξιολογούνται είναι το κατά πόσο δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα που βρίσκεται και το ξέρει.
patissiotis
Kατι ξεχνας ομως φιλε yorgos, δεν γραφτηκαν μονο αυτα. Και δεν ειναι μονο τι γραφεται, ειναι ΚΥΡΙΩΣ τι δεν γραφεται. Και αντε να τα δεχτω ολα. Στο ματς με τον Προμηθεα (που εκανε και δυο φορες fair play) δεν αναφερθηκε το ονομα του ουτε μια φορα στη μεταδοση. Τυχαιο? Στη Μοσχα που ΟΛΗ η ομαδα ηταν αθλια ανεβηκαν αρθρα για τη χειροτερη ευρωπαϊκη βραδια του. Τυχαιο? Στο ματς με τη Φενερ που πηρε το παιχνιδι μονος του ειδες πουθενα καποιο αναλογο αρθρο? Τυχαιο και αυτο? Εγω ο ιδιος εγραψα οτι ο τυπος ειναι τρελος αλλα αλλο αυτο και αλλο η επιλεκτικη ευαισθησια! Γιατι αποκλειστηκαν απο την εθνικη ο Παππας και ο Αγραβανης και οχι και ο Μπουρουσης, ο Παπανικολαου, ο Θανασοκουμπο? Τα εμετικα αρθρα Σκουντη, Μπραουδακη και Βλαχοπουλου τα διαβασες? Ειναι κριτικη ή "δολοφονια χαρακτηρα" αυτα τα αρθρα?

http://www.enwsi.gr/basket/tote-andras-ali...thase-pedi-mou/

http://to10.gr/dekaria/9623/nikos-pappas-o...-ton-tsoglanon/

http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...ia.4911742.html

Εχεις δει κατι αναλογο και τοσο ενορχηστρωμενο και μαλιστα απο "μεγαλα" - "αντικειμενικα" δημοσιογραφικα ονοματα?

Υ.Γ.: Οπως επισης αλλο να μην συμπαθεις και αλλο να χαρακτηριζεις καποιον ως ανθρωπο μειωμενης ευφυιας, χαζο, κτλ, κτλ. Τον ξερεις προσωπικα και τον κρινεις? Μπορει να χαρακτηρισεις χαζες, ηλιθιες, ακατανοητες τις ενεργειες του οχι τον ιδιο. Και αυτο δεν ισχυει μονο για τον Παππα αλλα για τον οποιοδηποτε...
yorgos
Στο ματς με τον Προμηθεα (που εκανε και δυο φορες fair play) δεν αναφερθηκε το ονομα του ουτε μια φορα στη μεταδοση. Τυχαιο?

Αφού συνέβη αυτό που λες, δεν είναι τυχαίο, είναι κακεντρέχεια του δημοσιογραφου και ως τέτοιος θα πρέπει να κριθεί, ως κακεντρεχής.
Στη Μοσχα που ΟΛΗ η ομαδα ηταν αθλια ανεβηκαν αρθρα για τη χειροτερη ευρωπαϊκη βραδια του. Τυχαιο?

Έχει γίνει και για άλλους, από τον Παπαλουκά μέχρι τον ΚΑλάθη, δεν τρέχει και τίποτε. Άμα παίζεις χάλια, έτσι γράφουν.

Στο ματς με τη Φενερ που πηρε το παιχνιδι μονος του ειδες πουθενα καποιο αναλογο αρθρο?

Αρκετά, ναι.
Γιατι αποκλειστηκαν απο την εθνικη ο Παππας και ο Αγραβανης και οχι και ο Μπουρουσης, ο Παπανικολαου, ο Θανασοκουμπο?

Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν: ή καποια σκοτεινή συνωμοσία της λέσχης Μπίλντεμπεργκ ή οι αρμόδιοι έκριναν ότι οι τιμωρηθέντες είχαν επανειλημμένα ή ανεπανόρθωτα προβληματική συμπεριφορά. Ποντάρω στο δεύτερο.

Δεν τα διάβασα, θα τα διαβάσω και θα κρίνω αναλόγως τους αρθρογράφους. Όπως κρίνω και τον Παππά, χωρίς να τους ξέρω προσωπικά, τους κρίνω από τη δημόσια εικόνα τους.
Εχεις δει κατι αναλογο και τοσο ενορχηστρωμενο και μαλιστα απο "μεγαλα" - "αντικειμενικα" δημοσιογραφικα ονοματα?

Σιγά... Άπειρα τα παραδείγματα, από τον Τσάρτα πρόσφατα μέχρι το Χούτο παλιότερα.

Υ.Γ.: Οπως επισης αλλο να μην συμπαθεις και αλλο να χαρακτηριζεις καποιον ως ανθρωπο μειωμενης ευφυιας, χαζο, κτλ ,κτλ. Τον ξερεις προσωπικα και τον κρινεις?

Τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα δεν τα γνωρίζουμε προσωπικά. Αλλά τα κρίνουμε, γι αυτό είναι δημόσια κι επέλεξαν να είναι.
Μπορει να χαρακτηρισεις χαζες, ηλιθιες, ακατανοητες τις ενεργειες του οχι τον ιδιο. Και αυτο δεν ισχυει μονο για τον Παππα αλλα για τον οποιδηποτε...

Ε αν ένας άνθρωπος επανειλημμένα κάνει ευφυείς δηλώσεις, κινήσεις, πράξεις κλπ το λογικό είναι να τον χαρακτηρίσω ευφυή. Αν κάτι το αντίθετο, θα τον χαρακτηρίσω το αντίθετο. Δηλαδή και τον Τάκη Τσουκαλά και τον Τζίμη Πανούση δεν τους ξέρω προσωπικά, αλλά αφού επέλεξαν να κάουν πράγματα δημόσια κρίνω και την μόρφωσή τους, και την ηθική τους και την ευφυία τους κι ας κάνω λάθος. Όχι ότι σκοτώνομαι να τους γνωρίσω κιόλας.

Εμένα ο Παππάς με ενδιαφέρει ως αθλητής. Κι ως αθλητής κάνει κακό στον εαυτό του, στην ομάδα του (πολλάκις) και στην Εθνική. Αντιπαθής δεν μου είναι, διότι ως σοβαρό ελαφρυντικό εγώ υποκειμενικά θεωρώ (κι ίσως κάνω λάθος) πως δεν είναι τρομακτικά ευφυής, δε θεωρώ πως τα κάνει με πρόθεση, Αλλά να μου προκαλεί συμπάθεια επειδή κρίνεται από τα ΜΜΕ μπα, δεν μου προκαλεί, όλα τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται και πολλά από αυτά πολύ πιο άδικα από τον ΠΑππά.
sarounas
πάντως μια χαρά, όφελος έχουν και οι δημοσιογράφοι και ο παππάς από αυτό που γίνεται....

όλα καλά 77.gif
Nemesakos
Γιώργο μου που κατά τα 90% περνάω καλά μαζί σου παρόλο που κάποιες απόψεις μας είναι διαφορετικέ, μήπωςστο θέμα του παππα τα παραλες λίγακι?

Είναι εντελως διαφορετικό να γίνεται κριτική στον παππά που καλώς γίνεται από τα ΜΜΕ που θεωρούν ότι προσβληθηκαν και εντελώς διαφορετικό για χάρη του "λειτουργηματος" να υπάρχει μια μόνιμη απαξίωση στο πρόσωπο του. Είναι εντελώς διαφορετικό να επιθυμεί κάποιος συντάκτης να γράψει τη κριτική του για αυτά που είπε ο παππάς και εντελώς διαφορετικό να βγαίνουν ανωνυμα άρθρα που σπιλώσουν τον οποίο χαρακτήρα έχει. Είτε μας άρεσεί είτε όχι. .

Κριτική να γίνεται.ωστόσο εσύ γιατί θίχτηκες? Τι σε ενοχλεί περισσοτερο? Ο χαρακτήρας του παππα? Ο μπασκετμπολιστας παππας? Ο κνιτης παππας? Το χεις πει μονος σου σε άλλο ποστ που είχες κάνει κάποτε ότι δεν τον δίνεις κ στην αδερφή σου κιόλας για να ασχοληθείς παραπάνω...άρα υπό πιο πρίσμα κρίνεις τον παππα κ τον κάθε παππά? (Για τον καθένα μας βασικά πάει αυτον)

Κατάλαβε φίλε Γιώργο την διαφορά της κριτικής με τη την διαφορά της οργανωμένης κριτικής κ απαξίωσης. Και σκέψου λίγο από που προέρχεται και ποιοι βρίσκονται από πίσω...
patissiotis
QUOTE(yorgos @ Oct 31 2017, 19:32 ) *
Αφού συνέβη αυτό που λες, δεν είναι τυχαίο, είναι κακεντρέχεια του δημοσιογραφου και ως τέτοιος θα πρέπει να κριθεί, ως κακεντρεχής.

Έχει γίνει και για άλλους, από τον Παπαλουκά μέχρι τον ΚΑλάθη, δεν τρέχει και τίποτε. Άμα παίζεις χάλια, έτσι γράφουν.

Αρκετά, ναι.

Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν: ή καποια σκοτεινή συνωμοσία της λέσχης Μπίλντεμπεργκ ή οι αρμόδιοι έκριναν ότι οι τιμωρηθέντες είχαν επανειλημμένα ή ανεπανόρθωτα προβληματική συμπεριφορά. Ποντάρω στο δεύτερο.

Δεν τα διάβασα, θα τα διαβάσω και θα κρίνω αναλόγως τους αρθρογράφους. Όπως κρίνω και τον Παππά, χωρίς να τους ξέρω προσωπικά, τους κρίνω από τη δημόσια εικόνα τους.

Σιγά... Άπειρα τα παραδείγματα, από τον Τσάρτα πρόσφατα μέχρι το Χούτο παλιότερα.

Τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα δεν τα γνωρίζουμε προσωπικά. Αλλά τα κρίνουμε, γι αυτό είναι δημόσια κι επέλεξαν να είναι.
Ε αν ένας άνθρωπος επανειλημμένα κάνει ευφυείς δηλώσεις, κινήσεις, πράξεις κλπ το λογικό είναι να τον χαρακτηρίσω ευφυή. Αν κάτι το αντίθετο, θα τον χαρακτηρίσω το αντίθετο. Δηλαδή και τον Τάκη Τσουκαλά και τον Τζίμη Πανούση δεν τους ξέρω προσωπικά, αλλά αφού επέλεξαν να κάουν πράγματα δημόσια κρίνω και την μόρφωσή τους, και την ηθική τους και την ευφυία τους κι ας κάνω λάθος. Όχι ότι σκοτώνομαι να τους γνωρίσω κιόλας.

Εμένα ο Παππάς με ενδιαφέρει ως αθλητής. Κι ως αθλητής κάνει κακό στον εαυτό του, στην ομάδα του (πολλάκις) και στην Εθνική. Αντιπαθής δεν μου είναι, διότι ως σοβαρό ελαφρυντικό εγώ υποκειμενικά θεωρώ (κι ίσως κάνω λάθος) πως δεν είναι τρομακτικά ευφυής, δε θεωρώ πως τα κάνει με πρόθεση, Αλλά να μου προκαλεί συμπάθεια επειδή κρίνεται από τα ΜΜΕ μπα, δεν μου προκαλεί, όλα τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται και πολλά από αυτά πολύ πιο άδικα από τον ΠΑππά.

Δεν συμφωνω σχεδον σε τιποτα απο οσα παρεθεσες αλλα ΟΚ, ο καθενας με την οπτικη του. Παρεμπιπτοντως ο Τσουκαλας και αρκετοι αλλοι σαν αυτον μονο βλακες δεν μπορουν να χαρακτηριστουν. Αριστοι επαγγελματιες μπορει, βλακες οχι...
Conan1982
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί αν ο Παππάς και οι δημοσιογράφοι έχουν κόντρα μεταξύ τους.
Απαράδεκτος ο Παππάς με αυτά που έχει κάνει, απαράδεκτοι και οι δημοσιογράφοι που χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης (λέμε τώρα) για να γράφουν προσωπικές επιθέσεις στον Παππά.
Αγωνιστικά και καθαρά για την Εθνική άποψη μου είναι ότι όσο είναι ο Σκουρτόπουλος προπονητής αν θέλουμε να έχουμε αξιοπρέπεια σαν Εθνική ο Παππάς δεν πρέπει να κληθεί ξανά μετά από αυτά που είπε. Αν γίνει κάποια νέα αρχή στην Εθνική και ο προπονητής θέλει να ξεκινήσει από την αρχή ας τον καλέσει ο επόμενος.
natouralistis
2015 δημοψήφισμα, πρόσφατο γεγονός. 24 ώρες τα κανάλια, οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα λέγανε: Αν βγει το ΟΧΙ θα πάτε στα βουνά να αναζητάτε τροφή και θα τρέφεστε με κουκουνάρια. Αν βγει το ΟΧΙ θέρμανση τέλος στην Ελλάδα. Αν βγει το ΟΧΙ ο σατανάς θα πάρει επίγεια μορφή, θα έρθει στη χώρα μας και θα μας βράζει όλη μέρα σε ένα καζάνι στους 800 βαθμούς Κελσίου

Οπότε ο Παππάς και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας, αντλεί το δικαίωμα μόνο και μόνο από το παραπάνω γεγονός, να θεωρεί πως δεν υπάρχει δημοσιογραφία αλλά εξυπηρέτηση συμφερόντων και χειραγώγηση των μαζών. Για αυτό και το ΑΡΔ.

Όποιος λοιπόν διαφωνεί με αυτή τη γνώμη του Παππά που προφανώς και δεν αναφέρεται σε όλους τους δημοσιογράφους αλλά σε αυτούς που τον στοχοποιούν, να απαντήσει με επιχειρήματα και να καταδείξει πως οι δημοσιογράφοι δεν εξυπηρετούν συμφέροντα. Τα άρθρα (Μίχαλου συγκρίνει το ταλέντο του Παππά με τον Ντόνσιτς), (Βλαχόπουλου, συγκρίνει τον Παππά σαν χαρακτήρα με τον Διαμαντίδη), καταδεικνύουν αυτό ακριβώς που ισχυρίζεται ο Παππάς, ότι είναι ΑΡΔ. Δεν γράφουν τίποτα για τη ταμπακιέρα και προσπαθούν να τον αποδομήσουν συγκρίνοντας τον με άλλους. LOl. Συγκρίνετε τον και με τον Jordan σαν παίχτη και τον Δαλάι Λάμα σαν προσωπικότητα, ναι ξέρουμε δεν είναι σπουδαίος μπροστά τους αλλά αυτό δεν απαντά στο αν εσείς που μυγιάζεστε κάνετε λειτούργημα ή αρπαχτή.
pan24
Σε σχεση με τους δημοσιογραφους εχω να πω οτι καποιοι αποδεικνυονται ''χαζοι'' απο την αποψη οτι τσιμπανε και δειχνουν οτι πραγματικα ειχαν προβλημα μαζι του

Μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι κανενας τον ειχε αδικησει
Οκ μερικοι μπορει να ηταν πιο αυστηροι σε σχεση με αλλους,ολοι οι δημοσιογραφοι ανεξαρτητα του δημοσιογραφικου κλαδου λιγο πολυ εχουν καποια συμπαθεια που ισως τους δινει και καμια πληροφορια,αλλα συμφωνω με τον γιωργο οτι εγραφαν οτι εκανε
Οπως γραφεται για τον κορυδαλλο και την κνε ετσι γραφεται για τις παρα πολλες φορες που εχει πλακωθει με καποιον οπως επισης ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει μια ομαδα στην καριερα του στην οποια να μην εχει προκαλεσει καποιο επεισοδιο

Οταν κανεις ολοκληρα αρθρα για να πεις για την παρομοια κινηση του καθε παππα απλα δινεις αξια στο οποιο καφριλικι
Μια ανακοινωση καταδικης απο το αρμοδιο οργανο τους αντε και ενα υστερογραφο σε καποιο αλλο αρθρο τους θα ηταν αρκετα

Με δεδομενο αυτο ωστοσο το να κανεις ενα αρθρο που κρινεις αυτη την συμπεριφορα του απο μονο του δεν το θεωρω κακο η εμπαθες οπως δεν θεωρω κακο η εμπαθες να γραφει καποιος δημοσιογραφος ενα αρθρο που κριτικαρει εναν πολιτικο(δημοσιο προσωπο και αυτος οπως ο παππας)

Δεν μπορουσα να παρακολουθησω το παιχνιδι με τον προμηθεα ομως αν αρνουνταν να πουν το ονομα του,ναι αυτο ειναι εμπαθες
Οπως και καποια αρθρα με προσωπικες επιθεσεις ασχετες με το θεμα

Το να κανει καποιος αρθρο που να συγκρινει ως ηγετη τον Παππα με τον ΔΔ και τις αντιδρασεις τους μετα απο ενα νικητηριο καλαθι δεν το θεωρω κακο,ειναι θεμα της επικαιροτητας που πειτε αληθεια αρκετοι σκεφτηκαμε πως θα πανηγυριζε ο ΔΔ στην αντιστοιχη περιπτωση

Ενα αρθρο που τον συγκρινει...με τον ντοντσιτς ειναι εμπαθες,ασχετο και ηλιθιο.Ας τον συγκρινουν και με τον χαρντεν

Ενα αρθρο μινι αναδρομη στα πειθαρχικα του παραπτωματα ορμωμενο απο το συγκεκριμενο δεν ειναι εμπαθες οπως δεν ειναι εμπαθες οταν πχ συχνα αφου καποιος(νομιζω ο ρουνει στην μπαλα ηταν αυτο που θυμαμαι) κανει για πολλοστη φορα πειθαρχικο κανουν αναδρομη στα προηγουμενα για να δειξουν πως καταστρεφει την καριερα του

Ενα αρθρο που τον παρουσιαζει ως δαιμονα και μπαμπουλα ναι ειναι κατακριτεο στον ιδιο βαθμο με την κινηση που εκανε ο παππας
Τετοια αρθρα πιστευω ειναι λιγα

Η κοντρα τους δεν μας αφορα παντως.Γενικοτερα ο παππας το χειροτερο που μπορει να κανει ειναι να δημιουργει αποδιοπομπαιους τραγους για τα προβληματα του,ποτε δημοσιογραφους ποτε προπονητες
Δεν του φταιει ο χ δημοσιογραφος που εγραψε οτι ηταν στην ρωσια σερνοταν οσο επαιξε το οποιο ειναι αληθεια ουτε ο καθε σκουρτοπουλος που επαιζε μπουνιες στο εστιατοριο του ξενοδοχειου σε καβγα που απ'οτι ειχε μαθευτει τοτε αυτος ξεκινησε

Ας κοιταξει τον εαυτο του.Αν θεωρουσε οτι καποιοι δημοσιογραφοι τον αδικουν η εμφανιση με την φενερ θα μπορουσε να ειναι μια απαντηση για την κριτικη που του εκαναν στην ρωσια...μεχρι που πανηγυρισε οπως πανηγυρισε και εδωσε καθε δικαιωμα σε ολους τους δημοσιογραφους,εμπαθεις η μη,να γραφουν για το καλοπαιδο παππα

stefkorner
ειμαι σιγουρος οτι και ο Καραπαππας αν παρεμενε δημοσιογραφος... με ενα δακρυβρεχτο αρθρο θα ελεγε πως στοχοποιειται..!

ειναι πασιφανες οτι πολλοι συστημικοι δημοσιογραφοι ενοχλουνται ιδιαιτερα απο τις μη αθλητικες κινησεις του Παππα...και τα αγωνστικα του παραπτωματα ειναι απλα προφαση..
(τα λεει ολα και ο μποζιονελος στο αρθρο που παρεθεσε ο ervin)
ευκαιρια εχουν βρει να φερουν τον κοσμο στο στρατοπεδο τους...εκμεταλλευομενοι και τα γενικοτερα οπαδικα αισθηματα!
και το θεμα ειναι πολυδιαστατο ! συναντω αριστερους που ειναι ολυμπιακοι και τον κατηγορουν ως δηθεν... σχετικα με τις κοινωνικες του ευαισθησιες και απο την αλλη ακροδεξιους που ειναι παναθηναικοι να ειναι ετοιμοι να τον αποθεωσουν ακομα και για την Ηριαννα! τοσο θολωμενος και ευαλωτος ειναι ο κοσμος...
julius ervin
το θέμα παππα φέρνει στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας,εδώ και χρόνια.τον ρόλο της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων.εξευτελισμος ανθρώπων χωρίς στοιχεία,κάλυψη απατεώνων,αποθέωση ανίκανων ,εκβιασμό ενός λαού με τον λεγόμενο μονόδρομο των μνημονίων ,μούγκα για τα δανεικά και αγύριστα των ιδιοκτητών μμε και πάει λέγοντας.οποιος εκφέρει αντίθετη άποψη και δεν υποκύπτει στις απαιτήσεις τους,οποίος είναι ευθύς και ντόμπρος χαλάει την πιάτσα.δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κάποιος με τον παππα για αυτά που λέει η κάνει αλλά μόνο που τους χαλάει το αφήγημα εμένα μου φτάνει.πρεπει να καταλάβουν ότι στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν παίζουν μόνοι τους.οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι αμόρφωτοι,παιδιά του επιτυχημένου μπαμπά που τους έχωσε στην δουλειά έξω από κάθε αξιοκρατική διαδικασία .γιαυτο και οι περισσότεροι είναι υποτακτικοί στους εργοδότες τους.οι άνθρωποι που τόσα χρόνια μας έλεγαν κάντε επενδύσεις και αφήστε τα περί διαιτησίας η αν έχετε αποδείξεις να πάτε στην δικαιοσύνη για αυτά που ζήσαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν απαιτησει να τους σέβονται.δυστυχως υπάρχουν κάποιοι που δεν σας παίρνουν τηλ.να γράψετε πόσοι καλα επαιξαν η ότι ο κοουτς τους αδικεί.για το θέμα της εθνικής αφού περνάει στο ντούκου ότι προπονητής είναι ένας άνθρωπος που αξιοκρατικά είναι μέχρι α2 όλα τα αλλά είναι επόμενο να γίνονται .αν ο προπονητής είχε το ειδικό βάρος να ηγηθεί μιας ομάδας επιπέδου εθν. ελλαδας αυτά η δεν θα γίνονταν η κοουτς θα τα είχε περιορίσει.
nikolas_asteri
QUOTE (patissiotis @ Oct 31 2017, 19:57 ) *
Δεν συμφωνω σχεδον σε τιποτα απο οσα παρεθεσες αλλα ΟΚ, ο καθενας με την οπτικη του. Παρεμπιπτοντως ο Τσουκαλας και αρκετοι αλλοι σαν αυτον μονο βλακες δεν μπορουν να χαρακτηριστουν. Αριστοι επαγγελματιες μπορει, βλακες οχι...

Δεν είναι ξένα αυτά τα 2 σύνολα. Αν εγώ πληρώνω κάποιον για να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο (και το κάνει) τότε ειναι και καλός επαγγελματίας και βλάκας.

Τα αφεντικά του, στηρίζονται κατά κόρον στο ότι είναι ένας χαμηλής εφυίας άνθρωπος. Αυτή είναι η δουλειά του.
stefkorner
συνεχιζουμε να αποθεωνουμε καποιους μπασκετικους δημοσιογραφους που δεν ειχαν παρει ειδηση τοσα χρονια τον νεοναζι Στιβ Γιατζογλου και φυσικα οταν αποδειξε απο μονος του ποιος ειναι ,δεν βρεθηκαν οι περισσοτεροι να πουν κουβεντα !
προχθες μου ηρθε αυτη η φλασια που ακουσα τον Βαγγελα Ιωαννου και τον ασημαντο συμπαρουσιαστη να μνημονευουν τον Στιβ για καποιες ανθρωπινες..κουβεντες!ψυχουλα ο Στιβ -ψυχοπαθης ο Νικος Παππας ugly1.gif shot.gif
πφφ συγχυστηκα τωρα!αποσυρομαι απ το τοπικ γτ ξεφευγω οφ τοπικ tongue.gif
shtarkws
Παρακαλώ πολυ να είμαστε προσεκτικοί στο τι αναπαράγουμε και στο τι ποντάρουμε. Κυρίως το ύφος και περιεχόμενο

Επίσης να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα
sarounas
και ο παππάς δεν έχει να χάσει κάτι και την πλάκα του κάνει με τους δημοσιογράφους και οι δημοσιογράφοι μένουν στον αφρό.
Σκεφτείτε να μην υπάρχαν καθόλου δημοσιογράφοι να πορώνουν, να ενημερώνουν και να κουτσομπολεύουν πόσοι θα ασχολούταν με τα αθλητικά εδικά σήμερα που τα πάντα είναι άκρως επαγγελματικά;

Είπαμε όλα καλά...
taselen
QUOTE (julius ervin @ Oct 31 2017, 22:48 ) *
το θέμα παππα φέρνει στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας,εδώ και χρόνια.τον ρόλο της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων.εξευτελισμος ανθρώπων χωρίς στοιχεία,κάλυψη απατεώνων,αποθέωση ανίκανων ,εκβιασμό ενός λαού με τον λεγόμενο μονόδρομο των μνημονίων ,μούγκα για τα δανεικά και αγύριστα των ιδιοκτητών μμε και πάει λέγοντας.οποιος εκφέρει αντίθετη άποψη και δεν υποκύπτει στις απαιτήσεις τους,οποίος είναι ευθύς και ντόμπρος χαλάει την πιάτσα.δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κάποιος με τον παππα για αυτά που λέει η κάνει αλλά μόνο που τους χαλάει το αφήγημα εμένα μου φτάνει.πρεπει να καταλάβουν ότι στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν παίζουν μόνοι τους.οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι αμόρφωτοι,παιδιά του επιτυχημένου μπαμπά που τους έχωσε στην δουλειά έξω από κάθε αξιοκρατική διαδικασία .γιαυτο και οι περισσότεροι είναι υποτακτικοί στους εργοδότες τους.οι άνθρωποι που τόσα χρόνια μας έλεγαν κάντε επενδύσεις και αφήστε τα περί διαιτησίας η αν έχετε αποδείξεις να πάτε στην δικαιοσύνη για αυτά που ζήσαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν απαιτησει να τους σέβονται.δυστυχως υπάρχουν κάποιοι που δεν σας παίρνουν τηλ.να γράψετε πόσοι καλα επαιξαν η ότι ο κοουτς τους αδικεί.για το θέμα της εθνικής αφού περνάει στο ντούκου ότι προπονητής είναι ένας άνθρωπος που αξιοκρατικά είναι μέχρι α2 όλα τα αλλά είναι επόμενο να γίνονται .αν ο προπονητής είχε το ειδικό βάρος να ηγηθεί μιας ομάδας επιπέδου εθν. ελλαδας αυτά η δεν θα γίνονταν η κοουτς θα τα είχε περιορίσει.

το θεμα παππα φερνει στην επιφανεια το τεραστιο προβλημα της ελληνικης κοινωνιας που ειναι οτι ελαχιστοι ειναι πλεον φιλαθλοι. ακομα και σε αυτο το καθαρα μπασκετικο σαιτ για να υποστηριξουμε το παππα και την αθλια συμπεριφορα του αναφερουμε σκουντη, καραπαππα, γιατζογλου, κνε, χρυση αυγη, αυτια σπανουλη κλπ..

οκ λοιπον συγχαρητηρια στο παππα και εις ανωτερα
djibriliant
Ας ελπίσουμε όλη αυτή η ιστορία να του δώσει κίνητρο να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα
Putnam

η πλειοψηφια του κοσμου ειδικα μετα το ξεβρακωμα που ηρθε στα μνημονιακα χρονια θεωρει τους δημοσιογραφους λαμογια και παλιοφαρα, τους φτυνουν και αυτοι προσποιουνται οτι βρεχει, και τωρα καμωνονται λες και μονο ο Παππας τα εχει βαλει μαζι τους!

οχι μαγκες, ο Παππας ειναι ενας απο εμας, ολοι σας βριζουμε απλως αυτος ειχε το θρασος και την αγνοια κινδυνου να το κανει επωνυμα

και δηλαδη αυτοι εχουν το δικαιωμα να τον χαρακτηριζουν εδω και χρονια ως απροσαρμοστο, ιδιοτροπο και κ@λοπαιδο, αλλα ο ιδιος απαγορευεται να τους κρινει δημοσια?

benchwarmer
Τι σχέση έχει ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης (που φυσικά και κρίνονται για όσα γράφουν ή δεν γράφουν, όπως και ο χ,ψ Παππάς για την συμπεριφορά του), ή ακόμα και μη-"αντικειμενικοί" μπασκετικοί δημοσιογράφοι τύπου Μελάγιες ή δεν ξέρω τι, με τους διάφορους πολιτικούς αναλυτές-δημοσιογράφους, μνημονιακούς ή μή;

Η συγκεκριμένη "κόντρα" έχει πολύ συγκεκριμένα αίτια, αρχή και τέλος, και αλίμονο αν προσπαθεί κάποιος να την σχετίζει με τις όποιες πολιτικές ή άλλες απόψεις του Παππά....
taselen
QUOTE (Putnam @ Nov 1 2017, 00:19 ) *
η πλειοψηφια του κοσμου ειδικα μετα το ξεβρακωμα που ηρθε στα μνημονιακα χρονια θεωρει τους δημοσιογραφους λαμογια και παλιοφαρα, τους φτυνουν και αυτοι προσποιουνται οτι βρεχει, και τωρα καμωνονται λες και μονο ο Παππας τα εχει βαλει μαζι τους!

οχι μαγκες, ο Παππας ειναι ενας απο εμας, ολοι σας βριζουμε απλως αυτος ειχε το θρασος και την αγνοια κινδυνου να το κανει επωνυμα

και δηλαδη αυτοι εχουν το δικαιωμα να τον χαρακτηριζουν εδω και χρονια ως απροσαρμοστο, ιδιοτροπο και κ@λοπαιδο, αλλα ο ιδιος απαγορευεται να τους κρινει δημοσια?

στο αφεντικο παντως εσκυψε το κεφαλι και προσκυνησε. επαναστατης εκει που τον παιρνει και με τη μαζα
djibriliant
QUOTE (taselen @ Oct 31 2017, 23:27 ) *
στο αφεντικο παντως εσκυψε το κεφαλι και προσκυνησε. επαναστατης εκει που τον παιρνει και με τη μαζα

Τι σχέση έχει η κόντρα του με τους δημοσιογράφους και η όποια του συμπεριφορά σωστή ή λαθος με τα αφεντικά και τις επαναστάσεις?
taselen
QUOTE (djibriliant @ Nov 1 2017, 00:41 ) *
Τι σχέση έχει η κόντρα του με τους δημοσιογράφους και η όποια του συμπεριφορά σωστή ή λαθος με τα αφεντικά και τις επαναστάσεις?

η σχεση βρισκεται στο ποσταρισμα στο οποιο απαντησα.ο ποιο ευκολος τροπος για να γινεις αρεστος στη σημερινη εποχη ειναι να βρισεις δημοσιογραφους και πολιτικους.
villiskabas
QUOTE (taselen @ Oct 31 2017, 23:47 ) *
η σχεση βρισκεται στο ποσταρισμα στο οποιο απαντησα.ο ποιο ευκολος τροπος για να γινεις αρεστος στη σημερινη εποχη ειναι να βρισεις δημοσιογραφους και πολιτικους.

ναι αλλα τελικα αυτοι π τους γλυφουν πανε μπροστα...
natouralistis
Στο θέμα του Παππά υπάρχουν υποστηρικτές ή μη ανάλογα με τα πολιτικά ή οπαδικά τους πιστεύω και γίνεται ένας αχταρμάς.

Θέμα 1. Άρνηση να δώσει το χέρι στον Ζούρο, βρισίδι σε Σκουρτόπουλο και διάφορα παρεμφερή. Αγένεια και ασέβεια αλλά δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν το θυμό τους και να είναι καθώς πρέπει.

Θέμα 2. Τσακωμός με Μπουρούση και Παπαγιάννη από ότι ακούω. Συμπεριφορά παίχτη τοπικού αλλά δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν το θυμό τους και να είναι καθώς πρέπει.

Θέμα 3. ΑΡΔ. Υπάρχουν παντού γύρω μας κι αν δεν τους αρέσει να το αλλάξουν, δεν βρέχει τους φτύνουν.

Τον Παππά λοιπόν βάση αγωνιστικής ,εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς για το μόνο πράγμα που μπορείς να τον κατηγορήσεις είναι για τους τρόπους του που δεν είναι κομψοί. Όπως μπορείς να τον επαινέσεις και σαν ταλέντο και σαν άνθρωπο για πράγματα που έχει κάνει.

Όλα τα λοιπά που γράφονται για αυτόν είναι απλά μπούρδες.
taselen
QUOTE (villiskabas @ Nov 1 2017, 01:08 ) *
ναι αλλα τελικα αυτοι π τους γλυφουν πανε μπροστα...

οτι ο παππας δεν πηγε μπροστα επειδη των κυνηγανε οι δημοσιογραφοι.
patissiotis
QUOTE(taselen @ Oct 31 2017, 23:47 ) *

Ναι φιλε δικιο εχεις αλλα ειναι ασχετο αυτο που γραφεις. Δεν ξυπνησε ενα πρωι ο Παππας και αρχισε να βριζει δημοσιογραφους. Καποιοι εκαναν την τριχα-τριχια. Σε μια φαση, σε ενα ματς της πλακας ο Παππας ειπε (ερμηνευοντας τα χειλια του) βλακα τον προπονητη της αντιπαλης ομαδας που τυγχανει και προπονητης της Εθνικης. Σιγα τα ωα, σε ενα μπασκετικο/ποδοσφαιρικο ματς λεγονται απειρως χειροτερα μπορει και καθε 2-3 λεπτα. Και αμεσως καποιοι (γνωστοι - αγνωστοι) αρχισαν να κανιβαλιζουν τον Παππα, τον ευκολο στοχο. Σε ενα περιστατικο που αρχικα κανεις δε εδωσε σημασια, ουτε καν ο Σκουρτοπουλος. Στη συνεχεια βεβαια εδωσε συνεχεια ο Παππας και ακολουθησε μπαραζ στοχευμενων επιθεσεων, μειωτικων σχολιων και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δολοφονια χαρακτηρα. Αυτο στηλιτευουμε καποιοι, δε λεμε τι καλος που ειναι ο Παππας, τι αγιο παιδι, τι αγγελος, τι προτυπο. Αλλα δεν μπορει να το παιζουν τιμητες των παντων αυτοι που εχουν κανει επαγγελμα την διαστρεβλωση της πραγματικοτητας σε οικονομικο - πολιτικο - αθλητικο επιπεδο... Και επισης ας ξεκολλησουμε απο τον Παππα, να δεχτω οτι πρεπει να τιμωρηθει σκληρα. Οι "δημοσιογραφοι" που δεν αναφερουν καν το ονομα του? Αυτοι που εψαχναν ευκαιρια να τον θαψουν στην Μοσχα (σε ενα ματς που στην ουσια δεν επαιξε) και σφυριζαν αδιαφορα οταν καθαρισε τη Φενερ δεν πρεπει να τιμωρηθουν απο το συνδικαλιστικο τους οργανο? Αν τον Παππα τον καλεσει εισαγγελεας για τα ποσταρισματα του για τα αρθρα των Σκουντο-Βλαχοπουλο-Μπραουδακηδο-Μιχαλων ποιος πρεπει να επεμβει? Ο Αρεις Παγος? Μιλαμε οι συγκεκριμενοι μαρτυρανε χωρις ξυλο και δικαιωνουν πρωτιστως τον Παππα και επειτα εμας για την δυσπιστια απεναντι τους...

QUOTE(taselen @ Nov 1 2017, 00:16 ) *

Οχι αλλα αν το επαιζε καλο παιδι και ηταν και λιγο ρουφιανακος να δεις υμνους που θα ειχαν γραφτει...
Putnam
QUOTE (benchwarmer @ Nov 1 2017, 00:27 ) *
Τι σχέση έχει ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης (που φυσικά και κρίνονται για όσα γράφουν ή δεν γράφουν, όπως και ο χ,ψ Παππάς για την συμπεριφορά του), ή ακόμα και μη-"αντικειμενικοί" μπασκετικοί δημοσιογράφοι τύπου Μελάγιες ή δεν ξέρω τι, με τους διάφορους πολιτικούς αναλυτές-δημοσιογράφους, μνημονιακούς ή μή;

Η συγκεκριμένη "κόντρα" έχει πολύ συγκεκριμένα αίτια, αρχή και τέλος, και αλίμονο αν προσπαθεί κάποιος να την σχετίζει με τις όποιες πολιτικές ή άλλες απόψεις του Παππά....

η αθλητικη δημοσιογραφια δηλαδη δικαιουται να κουναει το δαχτυλο στους αθλητες? αυτοι που δηλητηριαζουν τον κοσμο χρονια τωρα μεσα απο φυλλαδες οπως γαυρος πρωταθλητης πρασινη κλπ , που υποκινουν την βια στα γηπεδα με χυδαια πρωτοσελιδα και υποβολιμιαια αρθρα, που δημοσιευουν κατα παραγγελιαν νον πειπερς του καθε καραπαππα, πεφτουν δηθεν απο τα συννεφα επειδη καποιος αποκαλεσε καποιους απο αυτους ως ΑΡΔ και το παιζουν θεματοφυλακες της ηθικης?

οσο για τον παππα συγκεκριμενα του εχουνε ζαλισει τον ερωτα χρονια τωρα, αυτο το καλοκαιρι παλι ηταν το εξιλαστηριο θυμα σε μια εθνικη που πχ ειχε δημιουργησει τσακωμο και ο παπανικολαου που ομως περασε στα ψιλα γραμματα, μετα καθονταν και διαβαζαν τα χειλη του προς τον σκουρτοπουλο (τα χειλη του μελαγιες παλια τα ειχαν διαβασει τι ελεγε στον μπουρουση?)

μετα την τσσκα οπου ολη η ομαδα ειχε παθει πανωλεθρια ανεβαινει και ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ αρθρο που στοχοποιησε ευθεως τον παππα ως την πηγη του κακου αφηνοντας και μπηχτη επι προσωπικου στο τελος του! αν αυτο το αρθρο δεν ειναι η επιτομη του ΑΡΔισμου εγω παω πασο. http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...pa.4907663.html

προσωπικα δεν θυμαμαι αλλον παικτη να εχει συγκεντρωσει τοση αρνητικη κριτικη και πολεμικη απο δημοσιογραφους δυσαναλογη μαλιστα με τον ρολο του εντος γηπεδου
patissiotis
Για μενα το ερωτημα εχει απαντηθει αλλα ας το κανω μπας και απαντησει και κανεις αλλος. Υπαρχει κανεις που να εμπιστευεται τον δημοσιογραφικο κοσμο? Πιστευει κανεις οτι οι ελληνες δημοσιογραφοι κανουν ερευνα, διατυπωνουν καλοπροαιρετα και ελευθερα τη γνωμη τους, στηλιτευουν τον εκαστοτε ισχυρο και ψαχνουν την αληθεια?
@ putnam: Δυστυχως οπως τα λες και το μπαραζ στοχοποιησης συνεχιζεται αμειωτο. Αν ομως ο Παππας παρει εντελως αναποδες και αρχισε να μιλαει με ονοματα, τοτε να δω που θα κρυφτουν καποιοι...
taselen
QUOTE (patissiotis @ Nov 1 2017, 00:25 ) *
Για μενα το ερωτημα εχει απαντηθει αλλα ας το κανω μπας και απαντησει και κανεις αλλος. Υπαρχει κανεις που να εμπιστευεται τον δημοσιογραφικο κοσμο? Πιστευει κανεις οτι οι ελληνες δημοσιογραφοι κανουν ερευνα, διατυπωνουν καλοπροαιρετα και ελευθερα τη γνωμη τους, στηλιτευουν τον εκαστοτε ισχυρο και ψαχνουν την αληθεια?

οι ιδιοι δημοσιογραφοι που περιγραφετε γραφουν και στις φυλλαδες πρασινη κοκκινη μπλε κιτρινη κλπ
οι ιδιοι δημοσιογραφοι εξυπηρετουν τα συμφεροντα των γιαννακοππυλεων, αγγελοπουλεων κλπ
προς τι τωρα η αντιδραση?
η εικονα για το τι ειναι ο παππας δεν θα αλλαξει ειτε γραψει αρνητικα ή θετικα ενας δημοσιογραφος.
οποιος εχει ματια και δεν φορα οπαδικα γυαλια βλεπει.
patissiotis
QUOTE(taselen @ Nov 1 2017, 00:34 ) *
οι ιδιοι δημοσιογραφοι που περιγραφετε γραφουν και στις φυλλαδες πρασινη κοκκινη μπλε κιτρινη κλπ
οι ιδιοι δημοσιογραφοι εξυπηρετουν τα συμφετοροντα των γιαννακοππυλεων, αγγελοπουλεων κλπ
προς τι τωρα η αντιδραση?
η εικονα για το τι ειναι ο παππας δεν θα αλλαξει ειτε γραψει αρνητικα ή θετικα ενας δημοσιογραφος.
οποιος εχει ματια και δεν φορα οπαδικα γυαλια βλεπει.

Δεν διαφωνω σε αυτο που εγραψες, οι περισσοτεροι απλα κανουν copy paste τα εκαστοτε non papers.
Ολη αυτη η επιθεση μονο καλο κανει στον Παππα. Θα γινει οτι εγινε και στο δημοψηφισμα: Εκει που ο κοσμος ηταν στο 50-50 με αυτα που ακουσε (ακομα και με κλειστες τραπεζες) πηγε στο 62-38 και αν υπηρχε αλλη μια βδομαδα θα εφτανε στο 85-15. Εχουμε αηδιασει πια, δεν τους αντεχουμε αλλο, δεν αντεχουμε το ασπρο να γινετε μαυρο συστηματικα...
villiskabas
QUOTE (taselen @ Nov 1 2017, 00:16 ) *

ο παππας παει μπροστα γτ κανει και μεγαλα παιχνιδια πια.. αν ηταν ο παππας επι τζορτζεβιτς πολλοι λιγοτεροι θα ασχολιοντουσαν μαζι του, ο παικτης εχει βελτιωθει φανερα και φενεται πια γιαυτο παει μπροστα
benchwarmer
Αν λοιπόν στα 10 άρθρα εναντίον του Παππά (που κάποια από τα οποία είναι πραγματικά παιδαριώδη, τα δε ανυπόγραφα δεν τα σχολιάζω καν), εμφανιστούν και 2-3 υπέρ του (που έχουν εμφανιστεί φυσικά, αν ψάξει κάποιος), τότε αυτοί οι 2-3 είναι αντίστοιχα "κατευθυνόμενοι" από κάποιους; Πιθανότατα δηλαδή από τον Παναθηναϊκό στην προκειμένη περίπτωση; Ή το ποιος είναι ΑΡΔ και ποιος όχι αλλάζει ανάλογα με την περίπτωση;

Κακό πράγμα το τσουβάλιασμα γενικά. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να είναι κάποιος "υπέρ" ή "κατά" του οποιουδήποτε Παππά. Υπάρχουν φυσικά διάφορες σελίδες/εφημερίδες που βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα από πίσω (και ευτυχώς στη σημερινή εποχή είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς), όμως υπάρχουν και φορές που κάποιος δημοσιογράφος θα γράψει απλώς την άποψή του, όπως την γράφουμε και εμείς σε κάποιο φόρουμ. Το θέμα Παππά πάντως έχει καταντήσει γελοίο και από τις 2 μεριές, όπως φυσικά και το να το μπλέκουμε με μνημόνια και τις πολιτικές απόψεις του Παππά, ή κάποιες από τις όντως αξιέπαινες δράσεις του εκτός γηπέδου.

Καθαρά για τον Παππά, ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι το μόνο περιβάλλον που μπορεί να του δώσει ασφάλεια, και καλό θα είναι να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία προς όφελός του, γιατί δεν θέλει και πολύ ο ΔΓ στην πρώτη στραβή να μπει και αυτός στον χορό των ΑΡΔ, από την άλλη πλευρά όμως από αυτήν που είναι τώρα....

* (άσχετο) Ένα από τα πιο αστεία/τραγικά πράγματα στην σημερινή εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των φόρουμ κλπ είναι να βλέπεις να ονοματίζονται τα ίδια σάιτ ως εργαλεία των μεν πράσινων από τους κόκκινους, των δε κόκκινων από τους πράσινους...
taselen
QUOTE (villiskabas @ Nov 1 2017, 00:48 ) *
ο παππας παει μπροστα γτ κανει και μεγαλα παιχνιδια πια.. αν ηταν ο παππας επι τζορτζεβιτς πολλοι λιγοτεροι θα ασχολιοντουσαν μαζι του, ο παικτης εχει βελτιωθει φανερα και φενεται πια γιαυτο παει μπροστα

δυο τρια καθε χρονο κανει. οταν θα ξεπερασει αυτον το αριθμο τοτε ναι θα πουμε οτι πηγε μπροστα.
οταν θα βγαλει χρονια χωρις να δημιουργησει προβληματα στην ομαδα ναι θα πουμε οτι πηγε μπροστα
οταν θα μας κανει να ασχολουμαστε με τα μπασκετικα του κατορθωματα και μονο τοτε ναι θα πουμε οτι πηγε μπροστα
ολα τα αλλα ειναι ανακυκλωση των προσδοκιων που ορισμενοι ρομαντικοι εξακολουθουν να εχουν
yorgos
Γιώργο μου που κατά τα 90% περνάω καλά μαζί σου παρόλο που κάποιες απόψεις μας είναι διαφορετικέ, μήπωςστο θέμα του παππα τα παραλες λίγακι?

Kι εγώ καλά περνάω με όλους σας ρε παιδιά, καλά να είστε, μακάρι μια μέρα να βρεθούμε να πιούμε μια περτικαλάδα να ρίξουμε και κανά σουτάκι. Όχι, δε νομίζω ότι τα παραλέω, νομίζω ότι είναι ένας ταλαντούχος αθλητής με προβληματική συμπεριφορά, ούτε αντιπαθής μου είναι ούτε κακός άνθρωπος. Τέτοιος ας πούμε νομίζω ότι είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο Παππάς απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί αδικείται, αυτό ήταν το νόημα της αράδας μου, τίποτε άλλο.
Είναι εντελως διαφορετικό να γίνεται κριτική στον παππά που καλώς γίνεται από τα ΜΜΕ που θεωρούν ότι προσβληθηκαν και εντελώς διαφορετικό για χάρη του "λειτουργηματος" να υπάρχει μια μόνιμη απαξίωση στο πρόσωπο του.

Ε δε νομίζω ότι υπάρχει μόνιμη απαξίωση, ίσα-ίσα νομίζω ότι πολλές φορές έχει γίνει και πολύ επιεικέστερη κριτική επειδή το παιδί έχει ταλέντο και ως φαίνεται και κάποιες ευαισθησίες.
Είναι εντελώς διαφορετικό να επιθυμεί κάποιος συντάκτης να γράψει τη κριτική του για αυτά που είπε ο παππάς και εντελώς διαφορετικό να βγαίνουν ανωνυμα άρθρα που σπιλώσουν τον οποίο χαρακτήρα έχει. Είτε μας άρεσεί είτε όχι. .

Ο χαρακτήρας που έχει κρίνεται από αυτά που κανει δημόσια. Κάποιοι τα αξιολογούν ως τομπροσύνη, άλλοι ως προβληματική συμπεριφορά, δε θα συμφωνούμε σε όλα όλοι.
Κριτική να γίνεται.ωστόσο εσύ γιατί θίχτηκες?

Μα δε θίχτηκα
Τι σε ενοχλεί περισσοτερο? Ο χαρακτήρας του παππα? Ο μπασκετμπολιστας παππας? Ο κνιτης παππας?

Τίποτε δε με ενοχλεί στον Παππά. Με ενοχλεί η ιδέα της ηρωοποίησης συμπεριφορων αγένειας και η βάπτισή τους ως διαφορετικότητα ή ντομπροσύνη. Δεν είναι ντόμπρο να προσβάλεις δημόσια ένα μεγαλύτερό σου άνθρωπο ή μια γυναίκα ή να προκαλείς προβλήματα σε μια ομάδα λες κι όλα περιστρέφονται γύρω από σένα. Ο τρόπος που ο κόσμος αντιμετωπίζει αυτές τις συμπεριφορές είναι για μένα θέμα. Όχι ο Παππάς.
Το χεις πει μονος σου σε άλλο ποστ που είχες κάνει κάποτε ότι δεν τον δίνεις κ στην αδερφή σου κιόλας για να ασχοληθείς παραπάνω...άρα υπό πιο πρίσμα κρίνεις τον παππα κ τον κάθε παππά? (Για τον καθένα μας βασικά πάει αυτον)

Κουβέντα κάνουμε, υπό το πρίσμα της οπτικής μου τον κρίνω, όπως όλοι.
Κατάλαβε φίλε Γιώργο την διαφορά της κριτικής με τη την διαφορά της οργανωμένης κριτικής κ απαξίωσης. Και σκέψου λίγο από που προέρχεται και ποιοι βρίσκονται από πίσω...

Ε εγώ δε θεωρώ ότι υπάρχει απαξίωση, εκεί διαφωνούμε. Έβρισε και τον κατέκριναν. Έπαιξε καλά, έγραψαν ότι έπαιξε καλά, έφτιαξε γήπεδο, του είπαν μπράβο, έπαιξε μπουνιές, τον έκραξαν. Όλα λογικά. Και στην τελική, σόου ψάχνουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους να πουλήσουν κανένα φύλλο. Έχω γνωστό που γράφει πάρα μα πάρα πολύ καλά σε ηλεκτρονικό μέσο, το μεγαλύτερο νομίζω αθλητικό σάτι στη χώρα: τα λεφτά που παίρνει δεν ξεπερνούν τα 700, δεν είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι καλά αμοιβόμενοι, το αντίθετο συμβαίνει.

Ναι η δηοσιογραφία έχει τα μαύρα της τα χάλια στη χώρα (αν και ίσως το καλύτερό της κομμάτι είναι το μπασκετικό), το επίπεδο είναι τραγικό και η λαμογιά πάει σύννεφο. Αυτό δε βρίσκω τηι σχέση έχει με τον Παππά. Δηλαδή όποιος βρίσει τους δημοσιογράφους είναι καλός; Κάπως έτσι κέρδισε κι ο Τραμπ τις εκλογές... εκμεταλλευόμενος την αντιπάθεια του κόσμου τα ΜΜΕ. Ο Παππάς έχει επανειλημμένα αγενέστατη συμπεριφορά, όσο και να βρίσει τους δημοσιογράφους δε θα μου γίνει περισσότερο συμπαθής. Από κει και πέρα, δεν έχουμε τι να κάνουμε κι ασχολούμαστε με ένα θέμα που πήρε διαστάσεις από το τίποτε. Αν είχε κάνει κανένα ντου ο ΔΓ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να βρίζει το Σπανούλη, ανα ανακοίνωνε ο Ολυμπιακός ότι πήρε τον Αϊβερσον, ή αν βρισκόταν ντοπέ ο Ρόμπινσον, ούτε που θα ασχολούταν κανείς με το θέμα Παππά, άλλος ένας αθλητής που κόπηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, σιγά την είδηση.
KWSN_Men
QUOTE (natouralistis @ Oct 31 2017, 21:16 ) *
2015 δημοψήφισμα, πρόσφατο γεγονός. 24 ώρες τα κανάλια, οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα λέγανε: Αν βγει το ΟΧΙ θα πάτε στα βουνά να αναζητάτε τροφή και θα τρέφεστε με κουκουνάρια. Αν βγει το ΟΧΙ θέρμανση τέλος στην Ελλάδα. Αν βγει το ΟΧΙ ο σατανάς θα πάρει επίγεια μορφή, θα έρθει στη χώρα μας και θα μας βράζει όλη μέρα σε ένα καζάνι στους 800 βαθμούς Κελσίου

Ατυχέστατο παράδειγμα. Πρώτον γιατί αν ήταν σωστά τα ΜΜΕ θα έπρεπε να λένε για το πόσο γελοίο είναι το δημοψήφισμα αλλά και γιατί τελικώς επικράτησε το ΝΑΙ οπότε δεν ξέρουμε αν οι προφητείες αποκάλυψης ήταν σωστές.
stefkorner
QUOTE (KWSN_Men @ Nov 1 2017, 13:27 ) *
Ατυχέστατο παράδειγμα. Πρώτον γιατί αν ήταν σωστά τα ΜΜΕ θα έπρεπε να λένε για το πόσο γελοίο είναι το δημοψήφισμα αλλά και γιατί τελικώς επικράτησε το ΝΑΙ οπότε δεν ξέρουμε αν οι προφητείες αποκάλυψης ήταν σωστές.

νταξ ,το δεσες το γλυκο γιγαντα icon_drunk.gif
Nemesakos
Γιώργο μου,

Έφτιαξε το γήπεδο στις φυλακές, το έγραψαν την ημέρα που το έμαθαν και τέλος.

Είπε ΑΡΔ κάποιους λίγους δημοσιογράφους και το θέμα παίζει 10 μέρες τώρα.

Αυτό εσένα δεν σου φαίνεται επιλεκτικό?

Δεν είμαι υπέρ του Παππά, είμαι απλά κατά των ΜΜΕ. Όπως και ο φίλος σου έτσι κ γω ξέρω τι συμβαίνει. Εγώ για τέτοιους λόγους επέλεξα να παραιτηθώ και να μη ασχοληθώ ξανά..

Anyway. Αναφέρθηκαν και κάποια ονόματα δημοσιογράφων νωρίτερα. Αν βάλεις αυτά τα ονόματα και το τι εκπροσωπούν τόσα χρόνια, συν σε ποιον επιτέθηκε ο Παππάς μετά τις κλήσεις στην εθνική, τότε μπορείς να βγάλεις ένα ωραίο συμπέρασμα για το απο που είναι οργανωμένο όλο αυτό... icon_wave.gif

Και ξαναλέω. Έχω σούρει στον Παππά τα άπειρα, μπορείτε να ανατρέξετε μερικές σελίδες πίσω. Αυτό το λέω για να καταλάβουν τουλάχιστον όσοι συζητάν μαζί μου ότι δεν είμαι υπέρ του Παππά, αλλά κατά των ΜΜΕ. Οπότε όταν συζητάμε τουλάχιστον να γνωρίζουμε ειδικά για τέτοια λεπτά θέματα που βρίσκεται ο καθένας μας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.