Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boston Celtics
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
SteveNashidis
Τα άκουσε ο Aige

Εντάξει δεν έχω να πω κάτι ! Agapame ELLADA..Γουι λοβ Γκρις .

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
natouralistis
Να άκουγα μόνο το Λιιέικερς να δονεί την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και τι στο κόσμο...
kamtha5
Ήταν δεδομένο πως οι Σέλτικς δεν επρόκειτο να παραδοθούν τόσο εύκολα κι αυτό φάνηκε στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Νιου Γιορκ Νικς. Η Βοστώνη «έβγαλε» πάθος και με τον Πολ Πιρς να σημειώνει 29 πόντους επικράτησε με 97-90 στην παράταση, κάνοντας τελικά τα εύκολα-δύσκολα, αφού βρέθηκε να προηγείται κάποια στιγμή ακόμα και με 20(59-39). Οι Νίκς παρά την απουσία του Τζ.Ρ. Σμιθ... Συνέχεια

Άντε πάμε λίγο γτ θέλουμε να δούμε και μια καλή σειρά στην Ανατολή. Ποτέ δεν έχει γυρίσει ομάδα από το 0-3, αλλά πιστεύω πως οι Σέλτικς έχουν ό,τι χρειάζεται κι επίσης δν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με τους Νικς. Αν κάνουν το 2-3 τόσε θα γίνει χαμός!
morfi
QUOTE(kamtha5 @ Apr 29 2013, 04:23 ) *
Ήταν δεδομένο πως οι Σέλτικς δεν επρόκειτο να παραδοθούν τόσο εύκολα κι αυτό φάνηκε στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Νιου Γιορκ Νικς. Η Βοστώνη «έβγαλε» πάθος και με τον Πολ Πιρς να σημειώνει 29 πόντους επικράτησε με 97-90 στην παράταση, κάνοντας τελικά τα εύκολα-δύσκολα, αφού βρέθηκε να προηγείται κάποια στιγμή ακόμα και με 20(59-39). Οι Νίκς παρά την απουσία του Τζ.Ρ. Σμιθ... Συνέχεια

Άντε πάμε λίγο γτ θέλουμε να δούμε και μια καλή σειρά στην Ανατολή. Ποτέ δεν έχει γυρίσει ομάδα από το 0-3, αλλά πιστεύω πως οι Σέλτικς έχουν ό,τι χρειάζεται κι επίσης δν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με τους Νικς. Αν κάνουν το 2-3 τόσε θα γίνει χαμός!

rolleyes.gif
thalys
Πιο μεγάλο σιγουράκι από το 4-1 απόψε δεν ξέρω αν υπάρχει.
thalys
Καλά που δεν παίζω στοίχημα.
jvalin
Ναι ρε αρρώστια! Η Βοστώνη δεν πέφτει αμαχητί! celtics1-sm.gif
jvalin
Σα να μη μας τα λέει καλά ο Ντάνι

Ainge on Pierce : ‘‘We loved what he’s done for us but hopefully we have to do what we think is the best for us from this point forward’’

http://audio.weei.com/a/74710102/danny-ain...-in-the-nba.htm
morfi
QUOTE(jvalin @ May 12 2013, 04:25 ) *
Σα να μη μας τα λέει καλά ο Ντάνι

Ainge on Pierce : ‘‘We loved what he’s done for us but hopefully we have to do what we think is the best for us from this point forward’’

http://audio.weei.com/a/74710102/danny-ain...-in-the-nba.htm

Αυτή η δήλωση έπρεπε να πηγαίνει για τον Γκαρνέτ.
Pierce
NBA Time
The Celtics and Pelicans have discussed a trade scenario that sends Paul Pierce and Avery Bradley to New Orleans, and Eric Gordon to Boston.

???
jvalin
QUOTE (Pierce @ May 21 2013, 22:26 ) *
???

Για αρκούδα μου μοιάζει, ειδάλλως ο Ντάνι είναι για πολλές ντομάτες icon_tomato.gif

Jimmy Smith @JimmySmith504
Source says rumors regarding possible Eric Gordon trade by #pelicans have no merit.
thalys
Εσωτερικό σενάριο των Σέλτικς για πιθανές ανταλλαγές είναι που κυκλοφόρησε ευρύτερα.

Ο Γκαρνέτ έχει ρήτρα μη ανταλλαγής, παίρνει αρκετά λιγότερα από τον Πιρς και δεν υπάρχει νεώτερος παίχτης σχεδόν εξίσου καλός στη θέση του. Το μόνο ερώτημα για τον ΚΓ είναι το αν θέλει να συνεχίσει(με ή και χωρίς τον ΠΠ).

Δεν βλέπω ρεαλιστική ανταλλαγή του Πιρς που να μας συμφέρει, αλλά μόνο παράλογο δεν βρίσκω να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ο Έιντζ.
jvalin
Έχει κανείς αποκρυσταλλωμένη άποψη για το τι θα ήταν καλύτερο να γίνει του χρόνου με το ρόστερ? Στα αμερικάνικα φόρουμ ο καθένας γράφει το μακρύ του κ το κοντό του. Ενδεικτικά παραθέτω μερικές επικεφαλίδες από τόπικς που άνοιξαν αυτές τις μέρες

Run it back one last time Danny!

If Pierce is not back, I'll be an instant Danny Ainge hater

How Celtics could bring PP back on cheaper deal

If you trade Pierce, is there a deal that's the right deal?

If we tank next year....

The Big Three Era is Over. Ainge Should Realize That

The new Big3?

The Celtics should do what the 70's Celtics did

OT: Is there a chance we can land Kevin Love?

More snarls: Let's land Josh Smith

C's should make a run at Howard first, then Bynum

"All good things must come to an end." PP news

One more "last run" next season!

Great few years! Now move on
thalys
Όπως έχουν τα πράγματα, νομίζω το καλύτερο είναι να κρατήσουμε τον Πιρς σε ρόλο 6ου παίχτη και να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν σέντερ της προκοπής σε μια ανταλλαγή γύρω από τον Λη(ο ΑΒ έχει ρούκυ συμβόλαιο, μάλλον δεν βολεύει, τον Τέρρυ ποιος να τον πάρει).

Δέχομαι ανταλλαγή Πιρς μόνο με πολύ καλό αντάλλαγμα που θα πείσει τον ΚΓ να συνεχίσει ή θα φέρει και τον αντικαταστάτη του. Ρεαλιστικά δεν βλέπω τέτοια ανταλλαγή να γίνεται.

Αμνηστία ή εξαγορά είναι κακές επιλογές, αφού δεν μας δίνουν ιδιαίτερη ευελιξία. Θα παραμείνουμε πάνω από το καπ(αλλά θα πέσουμε κάτω από το tax threshold).
jvalin
MarcStein@ESPNSteinLine
Hearing early projections given to GMs and owners in May have NBA salary cap rising to just $58.5 mil next season. This season: $58.044 mil

Το Houston θέλει να αδειάσει χώρο στο cap για να προσφέρει max συμβόλαιο στον Howard. Ένα από τα σενάρια των τελευταίων ημερών αναφέρει πως ψάχνουν τρόπο να διώξουν τον Thomas Robinson παίρνοντας για ανταλλάγματα έναν συνδυασμό από μη εγγυημένα συμβόλαια κ κυρίως μελλοντικά draft pick(s). Αν όμως το cap κλείσει στα 58,5 κάτι τέτοιο δε θα είναι αρκετό. Enters Boston…
Απ τα $15,333,334 που έχει λαμβάνειν για του χρόνου ο Pierce, μόνο τα $5,000,000 είναι εγγυημένα. Οι Rockets στέλνουν Asik κ Robinson στη Βοστώνη με αντάλλαγμα τον Pierce, εν συνεχεία εξαγοράζουν το συμβόλαιό του κ ξαναμπαίνουν στο χορό για την απόκτηση του Howard. Επ’ ευκαιρία μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες τα της καινούριας συλλογικής σύμβασης. Μπορεί μία ομάδα που ανταλλάσει έναν παίκτη της να τον ξαναυπογράψει την ίδια χρονιά αν στο μεσοδιάστημα το συμβόλαιό του εξαγοραστεί?

QUOTE (thalys @ May 22 2013, 08:34 ) *
Δέχομαι ανταλλαγή Πιρς μόνο με πολύ καλό αντάλλαγμα που θα πείσει τον ΚΓ να συνεχίσει ή θα φέρει και τον αντικαταστάτη του. Ρεαλιστικά δεν βλέπω τέτοια ανταλλαγή να γίνεται.

Θεωρητικά δε θα θελα να δω τον Pierce να αγωνίζεται για άλλη ομάδα. Νομίζω ωστόσο ότι αν το Houston διατίθεται να προσφέρει Robinson κ Asik είναι προς το συμφέρον μας να τον δώσουμε, πολύ δε μάλλον αν στη συνέχεια μπορούμε να τον ξαναυπογράψουμε(??). Σταθμίζοντας πρόχειρα τα δεδομένα δεν είμαι βέβαιος για τις εναλλακτικές του Houston εάν θελήσει να πέσει απότομα κάτω από το cap. Σε κάθε περίπτωση το trade του Pierce είναι μια επιλογή που θα πέσει στο τραπέζι σε συνάρτηση βέβαια κ με την τροπή των εξελίξεων στο θέμα του Howard.

Rondo, T-Will
Lee, Bradley, Terry
Green, Pierce(?)
Robinson, Sully, Bass
KG, Asik, Melo

Πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ, trade assets που δυνητικά μπορούν να μας φέρουν μέχρι κ εκκολαπτόμενους all star(Cousins?) συν το 16ο pick το οποίο αποκλείεται να συμπεριληφθεί στο trade με το Houston γιατί πιάνει χώρο στο cap.
aegeansheed
geo82
Πολύ ωραίο βιντεάκι. Αν και ξέρω ότι το ΝΒΑ είναι επιχείριση θεωρώ ότι δεν πρέπει να φύγει από την ομάδα των Σέλτικς. Πάιζει τόσα χρόνια εκεί, άντεξε τα πέτρινα χρόνια της ομάδας και έδειξε αφοσίωση προς το σύλλογο πράγμα σπάνιο στο σημερινό ΝΒΑ, όπου οι σύγχρονοι σταρ ψάχνουν τον εύκολο δρόμο. Του αξίζει να κλείσει την καριέρα του ως Κέλτης.
jvalin

morfi
Δεν υπάρχει, για μένα, θέμα Πιρς. Οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από τον Γκαρνέτ. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά πλέον δεν μπορεί. Γνώμη είναι πως είτε αλλάζει ρόλο, έρχεται από τον πάγκο δηλαδή για περιορισμένα ποιοτικά λεπτά, ή αλλάζει ομάδα με τους Σέλτικς να παίρνουν ότι καλύτερο μπορούν, ακόμη και αν αυτό είναι απλά να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.
thalys
QUOTE (jvalin @ Jun 3 2013, 22:07 ) *
Επ’ ευκαιρία μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες τα της καινούριας συλλογικής σύμβασης. Μπορεί μία ομάδα που ανταλλάσει έναν παίκτη της να τον ξαναυπογράψει την ίδια χρονιά αν στο μεσοδιάστημα το συμβόλαιό του εξαγοραστεί?

Όχι. Αν δώσεις έναν παίχτη με ανταλλαγή πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να τον πάρεις πίσω. Αυτό δεν ίσχυε με την παλιά CBA.

Αν παίρναμε Ασίκ και Ρόμπινσον λογικά θα μπορούσαμε να κάνουμε τρέηντ με τον Μπας ή τον Σάλυ(+Κρόφορντ ή κάποιο expiring) για αναπληρωματικό 2-3ρι που θα είχαμε κενό με την φυγή Πιρς. Δεν μας κάνει ακριβώς, αλλά αρέσει πολύ στον Ainge ο Tyreke και το Σακραμέντο ίσως να δεχόταν μια τέτοια ανταλλαγή.
jvalin
QUOTE (morfi @ Jun 8 2013, 20:26 ) *
Δεν υπάρχει, για μένα, θέμα Πιρς. Οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από τον Γκαρνέτ. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά πλέον δεν μπορεί. Γνώμη είναι πως είτε αλλάζει ρόλο, έρχεται από τον πάγκο δηλαδή για περιορισμένα ποιοτικά λεπτά, ή αλλάζει ομάδα με τους Σέλτικς να παίρνουν ότι καλύτερο μπορούν, ακόμη και αν αυτό είναι απλά να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.

Για μένα ο Γκαρνέτ παραμένει στην ελίτ των ψηλών. Εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλη επίδραση στο αμυντικό μας παιχνίδι, βγάζει απίστευτο πάθος στο παρκέ, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του, κι όλα αυτά αγωνιζόμενος σε μια θέση που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που κάνει τη διαφορά. Κυρίως όμως, τόσο ο Γκαρνέτ όσο κ ο Πιρς, έχουν μεγαλύτερη αξία για τους Celtics απ ότι για οποιαδήποτε άλλη ομάδα γιατί βγάζοντας τους στο παζάρι δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθούμε την αξία τους ένεκα της ηλικίας τους.

Προσωπικά θα τους κράταγα κ τους 2 στην ομάδα έως ότου αποφασίσουν οι ίδιοι ότι έφτασε η ώρα να αποσυρθούν. Θα προσπαθούσα επίσης να επωφεληθώ από τις φήμες που κυκλοφορούν περί εξαγοράς του συμβολαίου του Πιρς, προσυμφωνώντας μαζί του πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του εισπράττοντας το σύνολο των $15,333,334 που έχει λαμβάνειν για του χρόνου υπό την αίρεση ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ανανεώσει με το veteran minimum. Μια τέτοια υπόσχεση ενέχει διαπραγματευτική αξία στη λογική ότι τούτη τη στιγμή ο Πιρς κινδυνεύει εν μια νυκτί να χάσει $10,333,334 καθότι μονάχα τα $5,000,000 εκ του συνόλου των απολαβών του είναι εγγυημένα. Ακόμη κι αν σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα βαθιά μπασκετικά του γεράματα, θα του έπαιρνε μίνιμουμ 2 χρόνια για να αποσβέσει τη χασούρα αν πχ υπέγραφε κάπου αλλού με τη mid-level exception των $5,000,000 ή βέβαια 4 χρόνια για την περίπτωση που του προσφερόταν η αντίστοιχη exception των $3,000,000.

QUOTE (thalys @ Jun 8 2013, 20:33 ) *
Όχι. Αν δώσεις έναν παίχτη με ανταλλαγή πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να τον πάρεις πίσω. Αυτό δεν ίσχυε με την παλιά CBA.

Αν παίρναμε Ασίκ και Ρόμπινσον λογικά θα μπορούσαμε να κάνουμε τρέηντ με τον Μπας ή τον Σάλυ(+Κρόφορντ ή κάποιο expiring) για αναπληρωματικό 2-3ρι που θα είχαμε κενό με την φυγή Πιρς. Δεν μας κάνει ακριβώς, αλλά αρέσει πολύ στον Ainge ο Tyreke και το Σακραμέντο ίσως να δεχόταν μια τέτοια ανταλλαγή.

Γουστάρω με 1000 Tyreke αλλά μου φαίνεται απίθανο να δελεάσουμε το Σακραμέντο προσφέροντας Μπας ή Σάλυ(+Κρόφορντ ή κάποιο expiring). Στο shamsports γράφει πως αν οι Kings του προσφέρουν φέτος το max που δικαιούται, του χρόνου θα εισπράττει $13,129,563. Κάτι σε Green+Bradley μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό αλλά δεν παίρνω κι όρκο ότι θα το αποδεχόμουν.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση όσον αφορά τη CBA. smiley.gif
thalys
Συμφωνώ για τον Γκαρνέτ. Φέτος ήταν All-Star. Δεν βελτιώνεται, αλλά δεν μπορεί από All-Star να πάει στη σύνταξη σε μία χρονιά. Στα πλέυ οφφ έπαιξε εξαιρετικά. Βοήθεια θέλει. Κάποιον να παίζει 20-25 λεπτά ανά παιχνίδι, ώστε να μην κουράζεται χωρίς λόγο μέσα στη χρονιά. Ο Ασίκ θα ήταν ιδανικός γι'αυτό. Νομίζω το συμβόλαιο του παίρνει τις μεγάλες αυξήσεις γύρω στα τελευταία χρόνια του ΚΓ, οπότε και λογιστικά βολεύει. Αλλά πώς να τον αποκτήσεις;

QUOTE (jvalin @ Jun 9 2013, 03:41 ) *
Προσωπικά θα τους κράταγα κ τους 2 στην ομάδα έως ότου αποφασίσουν οι ίδιοι ότι έφτασε η ώρα να αποσυρθούν. Θα προσπαθούσα επίσης να επωφεληθώ από τις φήμες που κυκλοφορούν περί εξαγοράς του συμβολαίου του Πιρς, προσυμφωνώντας μαζί του πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του εισπράττοντας το σύνολο των $15,333,334 που έχει λαμβάνειν για του χρόνου υπό την αίρεση ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ανανεώσει με το veteran minimum.

Μια τέτοια συμφωνία αν βγει προς τα έξω μπορεί να μας κάψει. Έτσι την πάτησε ο ΜακΧέηλ στην Μινεσσότα. Χάσανε τον παίχτη, 3 πικς και φάγαν πρόστιμο. biggrin.gif

Για τον Ρέκε έχω ακούσει ότι οι Κινγκς δεν σκόπευαν να του δώσουν μεγάλο συμβόλαιο και θα ήταν ανοιχτοί σε ανταλλαγή. Όχι για ψίχουλα προφανώς. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τη νέα διοίκηση.
geo82
http://www.slamonline.com/online/nba/2013/...boston-celtics/

Φεύγει ο Doc;
Pierce
Λοιπόν Μαλέκοβιτς. Κυκλοφορούν διάφορα. ΦΡΟΝΤΙΣΕ , να μην φέρεις τον άμπαλο που έχεις στο μυαλό σου, για να αντικαταστήσει τον Doc. Δεν λέω ΚΑΝ το ονομά του, να μην λερώσω το ιερό topic της ομάδας. ΦΡΟΝΤΙΣΕ.
giorgos14
QUOTE(Pierce @ Jun 18 2013, 11:19 ) *
Λοιπόν Μαλέκοβιτς. Κυκλοφορούν διάφορα. ΦΡΟΝΤΙΣΕ , να μην φέρεις τον άμπαλο που έχεις στο μυαλό σου, για να αντικαταστήσει τον Doc. Δεν λέω ΚΑΝ το ονομά του, να μην λερώσω το ιερό topic της ομάδας. ΦΡΟΝΤΙΣΕ.

Για ποιον λενε;Νομιζω οτι με την παραχωρηση του Ντοκ βαζουμε και ταφοπλακα στα ονειρα για ενα ακομα πρωταθλημα τα επομενα χρονια...
kseplenhs
Ποιόν θα πάρουν,τον γλυκοπατάτα?
morfi
QUOTE(giorgos14 @ Jun 18 2013, 14:37 ) *
Για ποιον λενε;Νομιζω οτι με την παραχωρηση του Ντοκ βαζουμε και ταφοπλακα στα ονειρα για ενα ακομα πρωταθλημα τα επομενα χρονια...

Ακόμα να μπει αυτή; tongue.gif
Pierce
Μια είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Celtics may consider Vinny Del Negro if Doc Rivers leaves, according to report

http://www.sbnation.com/nba/2013/6/14/4429...egro-doc-rivers
morfi
QUOTE(Pierce @ Jun 18 2013, 14:51 ) *
Μια είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

http://www.sbnation.com/nba/2013/6/14/4429...egro-doc-rivers

Γιατί όχι ρε Pierce; Δεν θες να κάνουμε και εμείς ρεκόρ νικών; banana.gif
Pierce
Ρεκόρ αντίστοιχο του 2006-2007; Για τέτοια μόνο , είναι ικανός ο συγκεκριμένος.
jvalin
Ο DeAndre Jordan πέραν των αθλητικών/σωματικών του προσόντων είναι ένα σακί με πατάτες. Δεν το χωράει ο νους μου ότι πράγματι χάνουμε Doc, KG για ένα σακί με πατάτες κ ένα pick στο τέλος του πρώτου γύρου
thalys
Αν δεχτεί αυτή τη συμφωνία ο Έιντζ είναι σα να υπογράφει το τέλος του.

Και κυκλοφορεί και ο Λάρρυ ελεύθερος.
giorgos14
.....

Δηλαδή δίνουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας για να πάρουμε ενα μελλοντικό ντραφτ πικ;Που θα είναι από το 25 και κάτω...Δωσε και το Πιρς στο Κλιβελαντ που λεγοταν οτι ενδιαφερεται για να ολοκληρωθει το πακετο.

Υπαρχει καποιος παικτης που να ερχεται τα επομενα χρονια και να αξιζει τοσο πολυ;Γιατι οι επιλογες του Ειντς προς το νουμερο 1 του ντραφτ μας πανε σε 2 χρονακια...
captain charisma
thalys
QUOTE (giorgos14 @ Jun 24 2013, 10:33 ) *
.....

Δηλαδή δίνουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας για να πάρουμε ενα μελλοντικό ντραφτ πικ;Που θα είναι από το 25 και κάτω...Δωσε και το Πιρς στο Κλιβελαντ που λεγοταν οτι ενδιαφερεται για να ολοκληρωθει το πακετο.

Υπαρχει καποιος παικτης που να ερχεται τα επομενα χρονια και να αξιζει τοσο πολυ;Γιατι οι επιλογες του Ειντς προς το νουμερο 1 του ντραφτ μας πανε σε 2 χρονακια...

To 2014 αναμένεται να είναι καλή χρονιά για το ντραφτ, αλλά δεν θα είναι μόνο οι Σέλτικς που θα το κυνηγήσουν. Και οι παίκτες στο ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι για πρώτη πεντάδα στη λοταρία.
Pierce
QUOTE (giorgos14 @ Jun 24 2013, 10:33 ) *
.....

Βέβαια αν κινηθεί ορθολογικά και φέρει τον προπονητή του Μέμφις, η ομάδα λογικά δεν θα πάει για καταστροφή, ώστε να χτυπήσει τον wiggins. Είμαι περίεργος να δώ τι θα κάνει ο Ντάνι τελικά, η ιστορία δείχνει ότι ίσως έπρεπε να είχε κρατήσει τον Θιμποντό και όχι τον Ρίβερς.
morfi
Ψάχνουμε να βρούμε το μελλοντικό μας νο1 στο ντραφτ; Άστειο και καταθλιπτικό ταυτόχρονα... cool.gif
jvalin
Για μένα το tanking δεν είναι λύση. Αφενός προϋποθέτει ότι θα «σκοτώσουμε» κι άλλους παίκτες πέραν των Pierce - KG, αφετέρου ακόμα κ αν τανκάρουμε ολοκληρωτικά, ουδείς μας εξασφαλίζει πως θα σταθούμε αρκούντως «τυχεροί» στη λοταρία. Δεδομένης ωστόσο της ποιότητας του draft του 2014, ζόρισα τον εαυτό μου να μπει στη λογική ενός πιο ήπιου tanking που θα περιελάμβανε μακροχρόνια ξεκούραση του Rondo υπό την αίρεση ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες προσφορές για τα τιμημένα μας γηρατειά. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσαμε πχ να διαλέξουμε τον Dieng στο draft (ή αν σταθούμε απροσδόκητα τυχεροί τον Adams κι ας είναι άμπαλος), να μοιράσουμε το χρόνο στο 5 μεταξύ αυτού κ του Melo κ ως αποκορύφωμα όλων αυτών, γιατί όχι να δώσουμε τα κλειδιά της ομάδας στον αγαπημένο Vinny κ να τον αφήσουμε να κάνει το θαύμα του.

Ανεξαρτήτως tanking, απ το επερχόμενο draft μου αρέσει ιδιαίτερα ο Michael Carter-Williams ο οποίος για πολλούς θα επιλεγεί στο 13 από τους Mavs. Εφόσον στο Dallas σκέφτονται έντονα να ανταλλάξουν to pick, θα είχα στο μυαλό μου μια ενδεχόμενη κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση για την περίπτωση που την ημέρα του draft είναι ακόμα διαθέσιμος στο #13. Θα μπορούσαμε ακόμα να δώσουμε ένα συνδυασμό μη εγγυημένων συμβολαίων κ κάποιου μελλοντικού pick πρώτου γύρου στο Houston για τον Thomas Robinson ο οποίος κατά τα φαινόμενα είναι υπ’ ατμόν ελέω Howard.

Michael Carter-Williams, T-Will
Bradley, Lee
Green
Robinson, Sully
Dieng, Melo

Ένα ρόστερ που θα στηριζόταν στους παραπάνω παίκτες πάει εύκολα για φούντο αλλά ταυτοχρόνως δίνει κ μια προοπτική, ειδικά αν του χρόνου πάρουμε κάποιον εκ των Wiggins ή Parker για τους οποίους οι ειδικοί βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι είναι μελλοντικοί all stars. Εάν στους παραπάνω παίκτες προσθέσουμε τον επανακάμψαντα Rondo, 2-3 draft picks πρώτου γύρου από τις μεσολαβούσες ανταλλαγές εν πρώτοις των Pierce, KG και δευτερευόντως των Terry, Bass, Crawford συν το pick απ τους Clippers για τον Doc, τότε με λίγη τύχη ίσως βγει κάτι καλό.

Θα ήμουν ενδεχομένως σύμφωνος με όλα τα παραπάνω εφόσον με κάποιον τρόπο που κατ εμέ φαντάζει ανέφικτος καταφέρναμε να κεφαλοποιήσουμε την παρούσα αξία των Pierce και KG. Άμα όμως είναι να δώσουμε πχ τον KG για DeAndre Jordan κ ένα pick γύρω στο 25-30 τότε χίλιες φορές να μείνουμε ως έχουμε.

Σε poll αμερικάνικου φόρουμ για το διάδοχο του Doc ένα εκ των ονομάτων που τέθηκε προς ψηφοφορία είναι κ αυτό του Ζοτς! Φέρτον ρε Danny να τρελαθώ! icon_headbang.gif
giorgos14
Ειναι Πεμπτη βραδυ,27 του ιουνη.Ο ανεμιστηρας λειτουργει ολη μερα.Οι μυγες στο μπαλκονι που καθομαι ειναι απειρες και ενοχλητικες.Δινω μαθηματα απο τις 3/6.Αυριο δινω αλλα 2 ενω η παρεα μου εχει τελειωσει απο χθες.Θα κοπω και στα 2.Εχω κοπει και σε αρκετα απο αυτα που εδωσα προηγουμενως.Δεν εχω κανει 1 μπανιο στη θαλασσα ακομα.Εχω να πιω καφε εξω σαν ανθρωπος 1 μηνα.

Και ομως αντεχω....

Και ερχεσαι ρε λαλακα Ainge και με ισσοπεδωνεις.Αληθεια;Συζητας,λενε,να δωσεις Γκαρνεττ και Πιρς;Και τι θα παρεις;Τζεραλντ Γουαλας,Χαμφριες,Εναν Σανγκελιαμ και κατι πικς;

Απογοητευση...

Ντανυ,οι σημαιες δεν ξεκρεμιουνται ετσι για το γαμωτο.Kαι οι 2 που θες να ανταλλαξεις σημαιες ειναι...
Pierce
Τζιγγερ ΠΟΥΛΑ
thalys
Απομένει μόνο η έγκριση του Στερν.

Γκαρνέτ, Πιρς και Τέρρυ στους Νετς. Γουάλας, Χάμφρις, Σενγκέλια, Έβανς, Μπόγκανς, Κρις Τζόζεφ και 3 πικ πρώτου γύρου(2014, 2016 και 2018). Συνολικά τα συμβόλαια των δικών μας αξίζουν λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια.

Το συμβόλαιο του Χάμφρις λήγει(12Μ για ένα χρόνο). Ο Γουάλας έχει ακόμα 3 χρόνια και 30Μ. Ο Σενγκέλια έχει ένα χρόνο για 788.00(με δυνατότητα επέκτασης). Ο Έβανς έχει 2 χρόνια για περίπου 3.3Μ. Ο Μπόγκανς είναι ελεύθερος και θα έρθει με sign and trade λέει, λογικά για το μίνιμουμ(πέρσι πήρε 854.000). Ο Τζόζεφ έχει ένα χρόνο(με δυνατότητα επέκτασης) για 788.000. Συνολικό κόστος 48Μ.

[Στοιχεία από το Shamsports]

Ουσιαστικά διαλύσαμε την ομάδα για 2Μ λιγότερα σε συμβόλαια, 3 χαμηλής αξίας πικ, το δικαίωμα να ανταλλάξουμε τα πικ μας το 2017 και την δυνατότητα να βγάλουμε του χρόνου το αντίστοιχο του συμβολαίου του Τέρρυ από τα βιβλία(κάπου 5Μ σε έξτρα χώρο, που δεν μας ρίχνει κάτω από το cap).

Ελπίζω να έχει πολλούς franchise players το επόμενο ντραφτ(ή τα 4 επόμενα) γιατί μας βλέπω για την λοτταρία.
captain charisma

απ το πουθενα οι νετς φτιαξαν ετοιμη ομαδα να διεκδηκησει το πρωταθλημα της επομενης σεζον...θα μιλαμε για τους πρωτους big-5 laugh.gif laugh.gif
Pierce
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι η τρέλα με τα Draft picks. Δηλαδή, ΠΟΣΟ χάλια μπορεί να πάνε του χρόνου οι Nets, που θα χτυπάνε πρωτάθλημα, για να πάρουμε καλό draft pick (έστω και για να το στείλουμε κάπου αλλού ) ; Rondo στο 21, μια φορά σου βγαίνει.
Καλά για το 16 και το 18 γελάει ο κόσμος. Φήμες ότι ο Danny έπαιξε στο στοίχημα, ότι μέχρι το 2025 θα έχει πατήσει ο άνθρωπος στον Άρη, εξετάζονται.
captain charisma

ενα ειρωνικο μπραβο στον ειντζ που καταφερε να διαλυσει τους σελτικς...
rchos
Ο KG να πάει στον γεροδιάολο όπλο για τίτλο ήταν αλλά η φυγή του Πιρς δεν καταπίνεται με τίποτα.
giannis_mg
Μεγιστο λαθος απ'τον Ainge..

Δεν ειναι δυνατον να πουλας τη σημαια σου ετσι...
Για τον KG ενταξει δεν θα πεσει κανεις απ'το μπαλκονι,μεγαλος παιχτης,μεγαλη καρδια αλλα ειναι τραγικο να δινεις ετσι τον Πιρς..
Για rebuilding???

Και εγω ενα θα πω ειναι δυνατον να παιρνεις εναν παιχτη,Τζεραλντ Γουαλας με συμβολαιο για αλλα 3 χρονια εναντι 30εκ$?? και να θελεις να μπεις και σε rebuilding mode..
Τωρα που το σκεφτομαι και παιχτη που εληγε το συμβολαιο να επαιρνε παλι δεν θα συμφωνουσα..
Ο Πιρς επρεπε να φυγει με το τριφυλλι στο στηθος αλλα κατα πως φαινεται ολα αυτα τα ρομαντικα δεν μετρανε πια τιποτα στο συγχρονο μπασκετ...

Τον Ροντο ας εστελνε...ετσι και αλλιως κακο κανει στην ομαδα η παρουσια του στα αποδυτηρια και γενικοτερα στην ομαδα..
Και Ρευ και Ντοκ εστειλε αδιαβαστους...Ποσους πια για να το παρει χαμπαρι ο Ντανι??

Κριμα για τον Truth....Μονο αυτο sad.gif
thalys
QUOTE (Pierce @ Jun 28 2013, 09:20 ) *
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι η τρέλα με τα Draft picks. Δηλαδή, ΠΟΣΟ χάλια μπορεί να πάνε του χρόνου οι Nets, που θα χτυπάνε πρωτάθλημα, για να πάρουμε καλό draft pick (έστω και για να το στείλουμε κάπου αλλού ) ; Rondo στο 21, μια φορά σου βγαίνει.
Καλά για το 16 και το 18 γελάει ο κόσμος. Φήμες ότι ο Danny έπαιξε στο στοίχημα, ότι μέχρι το 2025 θα έχει πατήσει ο άνθρωπος στον Άρη, εξετάζονται.

Το 16 και το 18 έχουν καλές πιθανότητες να είναι χαμηλά πικς. Όπως και το 17 για το οποίο έχουμε δικαίωμα swap. Δεν είναι ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε απαραίτητα όλα αυτά τα πικς. Μπορεί να τα πακετάρουμε σε κάποια μεταγενέστερη ανταλλαγή. Σε αυτή την φάση μαζεύεις ό,τι asset μπορείς και προχωράς.

Περιμένω κι άλλες ανταλλαγές. Πολλά 4ρια μαζεύτηκαν κι εξακολουθούμε να μην έχουμε 5ρι. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν πάμε με Μέλο-Σάβλικ-Άιβερσον-Ολύνυκ του χρόνου.
SteveNashidis
Ήταν σίγουρο ότι οποιαδήποτε κίνηση και να έκανε ο Ainge θα έβγαινε ζημιωμένος . είτε κρατούσε τους παίκτες που είχε και θα τους έχανε για το τίποτα είτε θα τους αντάλλαζε για assets . Eπέλεξε αυτήν που ίσως στο μέλλον να του επιφέρει κάποιο κέρδος αλλά και πάλι δεν ξεπουλάς έτσι τον αρχηγό σου.

Τουλάχιστον ο Ainge νοιάζεται για την ομάδα και όχι για τα λεφτά και σίγουρα δεν θα θέλει η ομάδα του να βολοδέρνει εκτός playoff . Πιστεύω έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κακή (και δικαιολογημένη ) κριτική γιατί επέλεξε ένα πλάνο- rebuilding αρκετά αμφισβητήσιμο ..

Προς fun της Βοστώνης : Μην απογοητεύεστε , η ομάδα φαίνεται να έχει πλάνο .Υπάρχουν και χειρότεροι GM
Προς Γιωργάρα : Υπομονή με τη ζέστη και πέρνα κανά μάθημα ρεεεεεεεεεε tongue.gif
JR_Swish
Δεν είμαι fan των Celtics ούτε τους έχουν και σε συμπάθεια για να βλέπω το θέμα με συναισθηματισμούς,γι'αυτό και δε γίνεται να διαφωνήσω με το rebuilding.
Με Πιρς και Γκαρνέτ στο ρόστερ τα επόμενα 2,3 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπούσαν Heat,Pacers,Bulls και όλο και χειρότεροι θα γινόντουσαν και μετά από αυτά τι??τότε δεν πρέπει να πάνε για rebuilding??ή εκτός και κάποιοι περιμένουν κάποια ανταλλαγή-"θαύμα" σαν αυτή που έφερε τον KG...
Κάποιες ομάδες,όπως είναι οι Κέλτες πρέπει πάντα να στοχεύουν ψηλά,καλώς ή κακώς με τα τωρινά δεδομένα δλδ με τους Χιτ να τρομάζουν και με τη Βοστώνη να πέφτει αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.
Ο Πιρς το '10 στους τελικούς με τους Lakers είχε πει πως οι Celtics πανηγυρίζουν μόνο όταν σηκώνεται το banner των πρωταθλητών και αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει με αυτόν και το KG στην ομάδα.
thalys
The Boston Celtics announced today that they have come to an agreement with Brad Stevens to be the 17th head coach of the team.

Αυτό ήρθε από το πουθενά. Καμμία φήμη, δεν θυμάμαι να έπαιξε το όνομα του κάπου. Μέχρι χτες φαβορί ήταν ο Λαρανάγκα κι ένας βοηθός του Πόποβιτς που έχει γεννηθεί στο Μέιν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.