Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Ταού (ΣΚΑΪ Πέμπτη 28/02 21:45)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
hagi
Αν και λίγο νωρίς είπα αυτή τη φορά να κάνω εγώ την αρχή και να ρισκάρω..

Ελπίζω να είμαι γουρλής icon_wave.gif

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ταού.Μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό η ψυχολογία θα είναι λογικά ανεβασμένη και πιστεύω και η διάθεση του κόσμου να γεμίσει το Παλέ.

Η Ταού θα θέλει σίγουρα να συνεχίσει αήττητη και νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας.Αν θέλουμε όμως να μείνουμε "ζωντανοί" στο παιχνίδι της πρόκρισης θα πρέπει να πάρουμε το ματς έστω και στον πόντο.Αν γίνει αυτό τότε μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε.
Αν όχι όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ και ίσως θα είναι απίθανο να προκριθούμε στο top 8.

Έυχομαι και ελπίζω να κάνουμε ένα παιχνίδι με πάθος και θέληση για τη νίκη και φυσικά να γεμίσει το Παλέ,ώστε να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγάλη νίκη.. 41.gif 41.gif
basketaris
Καλα εκανες και το ανοιξες! Να εχουμε μερες να συζηταμε! wink.gif

Μετα τη χθεσινη νικη, ειδικα, πιστευω οτι επεστρεψε η αισιοδοξια και κοιταμε αλλιως το ματς με την Ταου.

Δυσκολο παιχνιδι, απεναντι σε μια πληρη ομαδα, που ερχεται με μια σημαντικω απωλεια, αυτη του του Μαικλ. Θεωρητικα (και μαλλον πρακτικα) ειναι η τελευταια μας ελπιδα για να διατηρησουμε ελπιδες προκρισης και γι' αυτο πρεπει το Παλε να κοχλαζει, ωστε να διεκδικησουμε ο,τι μας αναλογει!

Αν παιξουμε οπως χθες, εχουμε πολλες ελπιδες. Ποσο μαλλον, απο τη στιγμη, που η Ταου ερχεται χωρις να ξερει τι εστι Παλε, τουλαχιστον απο πρωτο χερι... rolleyes.gif

Καλη μας επιτυχια! 41.gif
hagi
Και παίζει να ανέβω Θεσσαλονίκη να δω το παιχνίδι από κοντά..Θα δούμε..
sherman
Μπορει ο Αρης, μπορει!! Χασανε απο την Εστουδιαντες προχτες.

Οχι οτι ειμαι εμπαθης με αυτην την ομαδα... smiley.gif smiley.gif
basketaris
Mπαααα... Δε φαινεται.... rolleyes.gif
smiley.gif

Και γω θα την ειχα αχτι, παντως, αν ημουν στη θεση σας! Σας καταλαβαινω... wink.gif

Παντως, θεωρω οτι η Ταου οσο πληρης φανταζει στην περιφερεια, εχει αρκετες αδυναμιες κοντα στο καλαθι. Αν εξαιρεσουμε τον ογκολιθο που λεγεται Σπλιτερ, καθως και τον Τελετοβιτς, δεν υπαρχει ο παικτης-φοβητρο κατω απο τα καλαθια. Μονο ο ΜακΝτοναλντ μενει ως αξιοπιστη λυση, οχι, ομως, κατι το πολυ τρομερο. Ετυχε να παρακολουθησω 3 παιχνιδια της Ταου το τελευταιο διαστημα (ημιτελικος και τελικο του Copa del Rey & με τη Φενερ) και διαπιστωσα οτι υπηρχαν στιγμες με..."αυτοσχεδιες" λυσεις στο 4αρι, οπως ο Βιδαλ, ο Μαικλ, ο Γιασαιτις, ο Μουονεκε κ.ά., δηλαδη 3αρια που αναγκαζοταν να παιξουν κοντα στο καλαθι. Γενικα, το χαμηλο σχημα αρεσει πολυ στον Σπαχια...

Αν, λοιπον, περιφερειακα παιξουμε πιεστικη αμυνα, με γρηγορες αλληλοκαλυψεις και στην επιθεση παμε τη μπαλα κοντα στο καλαθι σε Μασει, Τερι, Μοτολα, πιστευω οτι εχουμε τυχη. Στηριζω πολλα και στον Μποισα, τον οποιο θελω να δω να παιρνει αρκετα λεπτα, αφου οι "ψηλοι" της Ταου ειναι καλοι και απο τη μεση αποσταση, ειδικα ο Τελετοβιτς, μπορει να απειλησει εξισου καλα και απο τα 6.25. Ειναι πολυσυνθετος παικτης και δεν πρεπει να τον αφησουμε να πιασει αποδοση.

Υ.Γ. Καντε το pin το topic... wink.gif
sherman
O Πιτ Μαικλ νομιζω ειναι τραυματιας..
theov
Αν κερδίστε την ΤΑΟΥ, θα σας ..παραδεχτώ!!!

Καλή επιτυχία!!!
scales84
Αν κανουμε 3 νικες ακομα και ναμην περασουμε αποδεικνυομε οτι αξιζαμε τουλαχιστον να μαστε εκει...γι αυτο πρεπει να τα δωσουμε ολα.και ποτε δεν ξερεις τι γινεται..
basketaris
QUOTE(sherman @ Feb 25 2008, 17:25 ) *
O Πιτ Μαικλ νομιζω ειναι τραυματιας..


I know... wink.gif
Το εγραψα στο 1ο post που εκανα!
QUOTE(basketaris @ Feb 25 2008, 13:57 ) *
Καλα εκανες και το ανοιξες! Να εχουμε μερες να συζηταμε! wink.gif

Μετα τη χθεσινη νικη, ειδικα, πιστευω οτι επεστρεψε η αισιοδοξια και κοιταμε αλλιως το ματς με την Ταου.

Δυσκολο παιχνιδι, απεναντι σε μια πληρη ομαδα, που ερχεται με μια σημαντικω απωλεια, αυτη του του Μαικλ. Θεωρητικα (και μαλλον πρακτικα) ειναι η τελευταια μας ελπιδα για να διατηρησουμε ελπιδες προκρισης και γι' αυτο πρεπει το Παλε να κοχλαζει, ωστε να διεκδικησουμε ο,τι μας αναλογει!

Αν παιξουμε οπως χθες, εχουμε πολλες ελπιδες. Ποσο μαλλον, απο τη στιγμη, που η Ταου ερχεται χωρις να ξερει τι εστι Παλε, τουλαχιστον απο πρωτο χερι... rolleyes.gif

Καλη μας επιτυχια! 41.gif
sherman
Αποντες και Singleton,Rakocevic
BASILE
Είναι άλλη μια καλή ευκαιρία, πέρα από την χαμένη με την Φενέρ, για νίκη γιατί έρχονται με ελλείψεις. Μπορεί με μια νίκη την Πέμπτη και μια στην Φενέρ να αλλάξουν τα πράγματα και να κριθούν όλα στο τεέυταίο παιχνίδι με Λιέτουβος, αν και έχουμε ήδη χάσει εκεί με δεκα πέντε πόντους. Πάντως και την Πέμπτη θα είμαστε εκεί (Θ4Η34)
basketaris
QUOTE
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί ενόψει Ταού

Σε αιματολογικό έλεγχο υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί (για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν) οι παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ στην συνέχεια γυμνάστηκαν στην αίθουσα με τα βάρη του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια προπόνηση το απόγευμα, ενώ οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (28/02) κόντρα στην Ταού κάνοντας μια δίωρη προπόνηση το απόγευμα.

Όσον αφορά την αποστολή της ισπανικής ομάδας, αυτή αναμένεται να αφιχθεί αύριο στην Θεσσαλονίκη στις 17:45, ενώ θα κάνει μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου από τις 20:15 μέχρι τις 22:15, αλλά και την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 μέχρι τις 13:00.

www.arisbc.gr
Warrior
Το κρισιμοτερο ματς εως τωρα της σεζον(μαζι με τον ημιτελικο με Ολυμπιακο) κατα την γνωμη μου...

Εκτος του οτι ειναι η τελευταιο μας ευκαιρια να μεινουμε "ζωντανοι" στο κυνηγι της προκρισης,μια δευτερη
συνεχομενη μεγαλη νικη θα επαναφερει την ηρεμια και θα ενεργησει θετικα στην αυτοπεποιθηση ολων στην
ομαδα!Ισως αποφερει και περισσοτερα εισητηρια στους επομενους αγωνες στο παλε... rolleyes.gif 65.gif

Οσον αφορα τις απουσιες της Ταου,με τον Ρακοσεβιτς υπαρχουν αντικρουομενες πληροφοριες.Συμφωνα
με καποια ισπανικα site δεν θα ταξιδεψει στην Θεσσαλονικη,ενω στην ιστοσελιδα της Ταου γραφεται οτι
θα ταξιδεψει κανονικα.Σημερα θα μαθουμε οπως και να χει... smile.gif

Αν ο Αρης επαναλαβει εμφανιση αναλογη με της Κυριακης,εχει τυχη στο παιχνιδι.Αυτο που πρεπει να
προσεχτει ειναι η συγκεντρωση στα πρωτα λεπτα της αναμετρησης,μιας και φετος εχουμε πληρωσει
παμπολλες φορες το κακο ξεκινημα.Δυνατα απο την αρχη οποτε αυτη τη φορα...
hagi
Θα είμαι μέσα στο Παλέ!!! wav.gif thumbsup.gif

Ελπίζω να μην κάνω τζάμπα ταξίδι.... tongue.gif tongue.gif
Warrior
QUOTE(hagi @ Feb 27 2008, 14:46 ) *
Θα είμαι μέσα στο Παλέ!!! wav.gif thumbsup.gif

Ελπίζω να μην κάνω τζάμπα ταξίδι.... tongue.gif tongue.gif


Και ενα τηλεφωνο δεν παιρνεις κ@λοπαιδο!! angry.gif tongue.gif
hagi
QUOTE(Warrior @ Feb 27 2008, 14:50 ) *
Και ενα τηλεφωνο δεν παιρνεις κ@λοπαιδο!! angry.gif tongue.gif



Έλα προλαβαίνεις.......... biggrin.gif biggrin.gif Ο Basketaris να ναι καλά και εισητήριο θα βρεις... tongue.gif
klearxos
Τελικα ο Ρακοσεβτις ηρθε?
basketaris
Ηagi, καλως να ορισεις! smile.gif
Λογικα, ταξιδευεις, τετοια ωρα, αλλα anyway...

Καλη επιτυχια στην ομαδα μας! 41.gif
Ελπιζω το βραδυ να πανηγυριζουμε μια μεγαλη νικη!
basketaris
QUOTE
ΑΡΗΣ-Χέρμπερτ: «Αγώνας ζωής και θανάτου με Ταού»

Ετοιμος για νέα μεγάλη νίκη ο Αρης, κόντρα στο θηρίο από τη Βασκονία

Αν ο Αρης θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, πρέπει να κερδίσει αύριο (21.45) την Ταού στο Αλεξάνδρειο. Το έργο των «κιτρίνων» φυσικά δεν είναι εύκολο, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μία από τις παραδοσιακά τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ηπείρου, όμως η πίστη για τη νίκη, ειδικά μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη.

«Είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για μας μετά τις δύο πρόσφατες ήττες μας στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο Γκόρντον Χέρμπερτ και συνέχισε: «Ομως δε νιώθουμε καμία πίεση. Η Ταού είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού βάλαμε τέλος σε ένα αρνητικό σερί και δείξαμε ότι το ομαδικό πνεύμα επανήλθε στην ομάδα. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη μας νίκη στο ΤΟΠ 16», κατέληξε ο προπονητής του Αρη.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, από την πλευρά του, επισήμανσ: «Η Ταού είναι αναμφισβήτητα΄μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ολοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πολεμήσουμε σε κάθε λεπτό της αναμέτρησης για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε τέτοια ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα στην άμυνα και πολύ γρήγορη. Εμείς έχουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση, ειδικά αν κερδίσουμε την Ταού σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο», κατέληξε ο Ελληνας γκαρντ.

QUOTE
ΤΑΟΥ-Σπάχια: «Προσοχή στην τριάδα Ουάσινγκτον-Ράιτ-Μάσεϊ»

Τι δηλώνει ο κόουτς των Βάσκων για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αρη

Η αποστολή της Ταού αναμένεται στις 17.45 (σ.σ. χθες) στη Θεσσαλονίκη και ο «πονοκέφαλος» του Νέβεν Σπάχια για τον αυριανό αγώνα με τον Αρη ακούει στο όνομα Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη. Οι Βάσκο θα έρθουν χωρίς τον Πιτ Μάικλ και φυσικά τον Τζορτζ Σίνγκλετον.

Ο Σπάχια δεν μπορεί να ξεχάσει το πάθημα από την Εστουντιάντες, για το ισπανικό πρωτάθλημα. «Ειλικρινά, ήταν ντροπή αυτό που κάναμε στη Μαδρίτη, και για τους παίκτες μου και για μένα. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα», τόνισε ο Κροάτης κόουτς και συνέχισε: «Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό, οπότε θα έχει υψηλό ηθικό. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του είναι ο Ουάσινγκτον, ο Ράιτ και ο Μάσεϊ, που παίρνουν το 60% των προσπαθειών της ομάδας».

www.betsmart.gr
basketaris
basketaris
QUOTE
27.02.2008 - Πίστη για νίκη κόντρα στην Ταού

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή σπουδαία «μάχη» που θα δώσουν στις 21:45 κόντρα στην Ταού.

Μοναδικός απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Βλάντιμιρ Μπόισα που ταλαιπωρείται από μια ίωση, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με μια προπόνηση το πρωί. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική για το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο TOP 8 της Ευρωλίγκα, κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Καναδό κόουτς, καθώς επίσης και τους Δημήτρη Τσαλδάρη, Χάνο Μότολα, Ρεισόν Τέρι.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

Γκόρντον Χέρμπερτ: «Η Ταού είναι μια εξαιρετική ομάδα με καλό προπονητικό τιμ και ιδιαίτερα επικίνδυνη στον αιφνιδιασμό. Δεν θέλω να μιλήσω για θέματα τακτική. Θα πρέπει απλά να «χτίσουμε» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, να παίξουμε επιθετικά, δυνατά και πάνω απ' όλα ως ομάδα. Η Ταού είναι μια ομάδα χωρίς αδυναμίες. Έχει στον πάγκο τον Βιντάλ έναν παίκτη που έχει παίξει στην Εθνική Ισπανίας. Ο Μουονέκε είναι μεγάλος σκόρερ. Δεν με απασχολεί τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να νικήσουμε την Ταού».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Η νίκη επί του Παναθηναϊκου μας έδωσε ψυχολογική ώθηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι παίκτες μου γιατί κέρδισαν την Κυριακή. Παίξαμε καλή άμυνα, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και παίξαμε δυνατά. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν γιατί έπαιξαν έτσι και να συνεχίσουν. Γι' αυτό προπονούμαστε και προσπαθούμε. Με τον Παναθηναϊκό πιάσαμε 20 λεπτά σπουδαίας απόδοσης , ο στόχος είναι να γίνουν τα λεπτά αυτά 30, 35 και 40».

Ρεισόν Τέρι: «Είναι ένα κρίσιμο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους αγώνες στην έδρα μας και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να ορίσουμε την τύχη μας στη διοργάνωση. Σίγουρα η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας έδωσε αυτοπεποίθηση και τώρα η ομάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στα σημεία που πρέπει να ελέγξει. Αν έχουμε επί 40 λεπτά την απόδοση που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και να εφαρμόσουμε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στην προπόνηση».

Χάνο Μότολα: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Η Ταού αν νικήσει εξασφαλίζει την πρόκριση στους '8'. Από τότε που έπαιζα εγώ στην Ταού έχει μείνει μόνο ένας παίκτης. Το γεγονός ότι παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και οι δυο νίκες που έχει πετύχει στο ΤOP 16 της Ευρωλίγκα όπου αγωνίζεται συνεχώς είναι δυο στοιχεία που φανερώνουν ότι αντιμετωπίζουμε μια πρωτοκλασάτη ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να την κερδίσουμε».

Στο ερώτημα που τέθηκε στον Φιλανδό σέντερ για το αν προτιμάει τον ΑΡΗ περισσότερο από την Ταού, με δεδομένο ότι στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της βάσκικης ομάδας η απάντηση που έδωσε ήταν αφοπλιστική: «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο ΑΡΗΣ είναι η καλύτερα οργανωμένη ομάδα που έχω παίξει στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάνο Μότολα και υπογράμμισε: «Δεν το λέω επειδή παίζω στον ΑΡΗ. Και σε πέντε χρόνια να με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα θα έλεγα. Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα που καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες των παικτών. Υπάρχει προσωπική επαφή και η Διοίκηση κατανοεί ότι για να αισθάνεται καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης θα πρέπει να γίνεται το ίδιο και εκτός παρκέ. Η Διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και παρόλο που κάποιες άλλες ομάδες έχουν περισσότερα χρήματα, εγώ ξέρω ότι στον ΑΡΗ δεν μου λείπει τίποτα».

Δημήτρης Τσαλδάρης: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα από τα δυσκολότερα που θα παίξουμε φέτος ολόκληρη τη χρονιά. Η Ταού είναι μια σπουδαία ομάδα και συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρωλίγκα με νοοτροπία νικητή που ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει. Έρχεται με σκοπό να μας κερδίσει και να γίνει το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Εμείς μετά από μια κακή αγωνιστικά περίοδο με αφορμή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου δείξαμε τον καλό μας εαυτό καλούμαστε να δείξουμε ότι παραμένουμε ζωντανοί στο «κυνήγι» της πρόκρισης. Θα πρέπει να διατηρήσουμε το όνειρο μας ζωντανό και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις χάσει στην έδρα σου, κανείς όμως στην ομάδα δεν πιστεύει πως έχει τελειώσει τίποτε. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε την Ταού. Είναι δυο ομάδες υψηλού επιπέδου και απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να τις κερδίσεις. Και χρειαζόμασταν μια νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες γιατί η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά».

www.betsmart.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Δεν είναι δυνατόν!!! μόνο 2000-2500 είναι στο γήπεδο... ούτε φιλικό να ήταν το παιχνίδι...
Warrior
Τραγικη η εικονα.... 68.gif

Αλλα ας τα αφησουμε αυτα σημερα,απο αυριο...

16-23 αρχες δευτερου δεκαλεπτου.Παλι τεχνικη ποινη στον παγκο πηραμε...
NBAer
Καλα αυτο το ΣΚΑΙ τι καναλι ειναι? Με περιστερι ερχεται η εικονα? blink.gif
Ακουω και στο ραδιοφωνο τον αγωνα και εχει καθυστερηση η εικονα και ο ηχος στο ΣΚΑΙ, 4 ολοκληρων δευτερολεπτων!!!!! shot.gif
NBAer
Τι τραγωδια ειναι παλι αυτη?

Και εγω ελεγα οτι αφου η Ταου ειναι χωρις Π.Μαικλ και Ρακοσεβιτς, θα το παλεψει ο Αρης. Αλλα αυτοι δεν δειχνουν κανενα παθος. blink.gif Μονο ο Ραιτ προσπαθει και ο Καλαιτζης. Τι γινεται....?

Αυτη η euroleague φετος ειναι για τις ελληνικες ομαδες χαλια μαυρα..... sad.gif
Warrior
Σε εφιαλτη εξελισσεται το παιχνιδι.....

27-45 στο τελος του ημιχρονου.Καταστροφικη η 2η περιοδος....

Μονο ο Ραιτ διακρινεται ως τωρα.Και η Ταου δειχνει σε πολυ καλη μερα και δυσκολα θα αφησει να τις
ξεφυγει το παιχνιδι.
Warrior
Ρε παιδια τι χαλια ειναι αυτα ο Τσαλδαρης??
Δεν βλεπεται στα τελευταια παιχνιδια....
anselmo
Οσοι μπορει να σκεφτεστε οτι ο ουασιγκτον κανει μπασιμο και πεταει την μπαλα στην τυχη κανετε λαθος. Δεν σας κατηγορω και εγω αυτο πιστευα ως τωρα αλλα τελικα κατεληξα στο συμπερασμα πως εχει σχεδιο και μαλιστα ξεκαθαρο. Να γκρεμισει το ταμπλο. Οχι οτι φταιει μονο αυτος για το σημερινο αισχος
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Η ομάδα δεν έχει πια την καρδιά της... και δυστυχώς αυτή βρίσκεται στην Ισπανία... δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης πραγματικός αρχηγός σ' αυτήν την ομάδα... να την πάρει από το χέρι στα δύσκολα... από ταλέντο... πάρα πολύ... από πάθος όμως...
PanosIlio
Λοιπόν επειδή το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής. Απλά θέλω να πω αυτό.

77.gif 77.gif 77.gif στους φιλάθλους του Άρη που ήταν σήμερα στο γήπεδο, απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ,καλά το σύνθημα με το καρναβάλι και την Τσικνοπέμπτη απλά εμπνευσμένο και μεγάλη μομφή σε όσους δεν πήγαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Τίποτα άλλο δεν θα πρέπει να μείνει στον Άρη από αυτό το παιχνίδι παρά μόνο οι φίλαθλοί τους.
Warrior
Αυτο ηταν και για φετος λοιπον,"πεφτει η αυλαια" στην παρουσια μας στην φετινη Ευρωλιγκα σιγα σιγα...

Καποιες σκορπιες σκεψεις μια και δεν εχω πολυ ορεξη μετα το σημερινο. sad.gif

Μεγαλη η πικρα κυριως για τον τροπο που ερχεται ο αποκλεισμος απο την επομενη φαση.Απο την 3η
αγωνιστικη,χωρις να το παλεψουν σε κανεναν αγωνα,ουσιαστικα αποκλεισμος με κατω τα χερια.
Αυτο που βλεπουμε τον τελευταιο μηνα πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα! angry_red.gif

Δυστυχως,θα συμφωνησω με τον Κιτρινιαρη,το ρισκο που πηραμε με την αλλαγη του Καστλ με τον
Ουασινγκτον...αποδειχτηκε καταστροφικο για την ομαδα,πανω που εδειχνε να εχει βρει μια χημεια.

Ο Χερμπερτ δειχνει ανικανος να διαχειριστει τις καταστασεις που εχουν προκυψει.Η μιση ομαδα εχει
"καει" την ωρα που υπαρχουν παικτες που δεν παιρνουν λεπτα συμμετοχης ουτε στα πιο ευκολα
παιχνιδια του πρωταθληματος.Δεν ξερω...για μενα εχει αποτυχει ηδη.

Καποιος πρεπει να μαζεψει τους Τερι και Ουασινγκτον.. ugly1.gif

Τι θα γινει με αυτες τις τεχνικες ποινες σε τοσο κρισιμα παιχνιδια?3ο ή 4ο παιχνιδι στην σειρα..Απο το -4
στο -9 απο την μια στιγμη στην αλλη,χωρις κανενα απολυτως λογο.Δευτερη απαραδεκτη τεχνικη ποινη
που δεχεται ο Παπαχατζης μετα την αλησμονητη στο ΟΑΚΑ.

Ερχεται πολυ κρισιμο παιχνιδι με τον Πανιωνιο τωρα.Το να εξασφαλισουμε την συμμετοχη μας και στην
επομενη Ευρωλιγκα ειναι ζωτικης σημασιας για την ομαδα!
scales84
δεν εχω δει το ματς μιας και την ιδια ωρα επαιζα αγωνα αλλα απο το σκορ κι απο το γεγονος οτι εβαλα ραδιο ν ακουσω ποσο ειμαστε και δεν ασχολιοταν κανεις μα κανεις καταλαβα τι παιζετε..τι να πω?πανω που παμε να αναστηλωθουμε ερχεται πιο βαρια σφαλιαρα..δεν ξερω που παει το πραγμα.να δουμε την κυριακη στο ελληνικο...

τι ελεγε το συνθημα που αναφερθηκε πιο πριν?
theov
To παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής! Κρίμα για τον ΆΡΗ να χάνει έτσι, τέλος πάντως ίσως και η TAU να μην παίζεται από αυτόν τον ΑΡΗ!

Στο γήπεδο ήταν τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω η ΤΑU, τι να λέμε τώρα...!

Πάντως θετική εντύπωση μου έκανε ο κόσμος του ΑΡΗ!! Δεν σταμάτησε λεπτό να υποστηρίζει την ομάδα σε σημείο που και οι παίχτες της TAU χάζευαν την κερκίδα!!!

Εύγε στους οπαδούς και στους φιλάθλους του ΆΡΗ!

Η ομάδα αυτή με τέτοιο κόσμο αξίζει κάτι καλύτερο... 77.gif
Alexmei
δεν πειράζει παιδιά, έκαναν υπεραρκετά φέτος στην ευρώπη, κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, αλλά με αυτό το μπάτζετ πιστεύω πήγαμε πολύ καλά. Τώρα όλα για την έξοδο στην euroleague του χρόνου.

Υ.Γ. Η εμφάνηση για παιχνίδι ''όλα για όλα'' δεν ήταν αντάξια αλλά τέλος πάντων... μπράβο στον κόσμο! 77.gif
George_12ISL
Για εμένα όλα ήταν φυσιολογικά!!!
Ο Άρης δεν μπορεί να παίξει δύο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Με 7-8 παίκτες δεν γίνεται. Τα έδωσε όλα με τον Παναθηναϊκό και "διαλυμμένος" από την κόπωση σήμερα δεν είχε δυνάμεις.
Με τέτοια ομάδα χωρίς εναλλακτικές λύσεις δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Μπορεί να έχει μια θέση στην τριάδα του πρωταθλήματος, να περάσει μια φάση στην Ευρωλίγκα. Αυτές είναι οι δυνατότητές του. Αν θέλει κάτι περισσότερο, θα πρέπει να "γεμίσει" το ρόστερ του και αυξήσει βέβαια το budget.
thrylos7
Ξενέρωτο το χθεσινό ματς, αφενός λόγω της κάκιστης παρουσίας του Άρη, αφετέρου για τα ιδιαιτέρως προκλητικά σφυρίγματα της διαιτησίας, από τα τέλη του 1ου, μέχρι τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου, που ούτε τον Άρη άφησαν να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο σκορ, ούτε τον κόσμο να ευχαριστηθεί το όμορφο μπάσκετ της Ταού.

Η ομάδα χθες παραδόξως δεν είχε καθόλου διάθεση, μέχρι και τα αστεία των ξένων, Μάσεϊ (αυτός κι αν φαινόταν κακόκεφός), Τέρι, κλπ, έλειπαν και φάνηκε σαν να βλέπει το ματς ως υποχρέωση, ή ίσως είχαν κανονίσει όλοι μαζί μετά καρναβαλιάτικο ξεφάντωμα... Είμαι λίγο κακός, αλλά είναι κρίμα για τους ίδιους πρωτίστως να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα.. Ίσως ο Χέρμπερτ θα πρέπει να σκεφτεί να διαμαρτύρεται έντονα πρώτα στους παίκτες του και μετά στους διαιτητές... Χρειάζεται κι αυτό. Μόνο ο φιλότιμος και φορμαρισμένος Ράιτ, που επιτέλους δείχνει δείγματα της πραγματικής αξίας του υπήρχε χθες... Ο Μάσεϊ ήταν κάκιστος, καθόλου συγκεντρωμένος, κυρίως αμυντικά, για τον Τέρι λένε πως ο Μάκης έχει βίντεο πως πάτησε παρκέ, αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στο Παλέ θα ισχυριστεί ότι πρόκειται για μοντάζ, ο Τσαλδάρης ήταν χειρότερος του χείριστου, ο Μότολα αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά πρόβλημα με φάουλ κι έτσι δε χρησιμοποιήθηκε πολύ, αν κι έδειχνε σε καλή κατάσταση, ο Ηλιάδης στον πάγκο μάλλον σκεφτόταν αν την επόμενη φορά θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο για να μπει στο Παλέ, αφού με τον Χέρμπερτ το παρκέ δεν το πολυβλέπει, ο Ουάσινγκτον μάλλον μπέρδεψε, παρά βοήθησε την ομάδα, ενώ ο Καλαϊτζής απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι κάνει εκπληκτική χρονιά. Εγώ πάντως, ακόμη απορώ γιατί ο Χέρμπερτ επέμεινε τόσο πολύ στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αφού η ισπανική ομάδα την ξεπερνούσε εντελώς χαλαρά, ενώ βρισκόταν και σε πλεονεκτική θέση στην επίθεση ακολούθως. Κάτι αυτό, κάτι η ανύπαρκτη άμυνα στο low post (μεγάλος ο Πριτζιόνι βέβαια, επιτέλους, τον είδα από κοντά), κάτι τα τρίποντα των "Ισπανών", κάτι και η διαιτησία (τρία κοράκια ντύθηκαν διαιτητές χθες, στο πνεύμα της ημέρας) το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Τώρα για τις δυνατότητες και την πορεία του Άρη φέτος στη διοργάνωση... Φέτος μέχρι στιγμής (γίνονται ακόμη "θαύματα"; Ασφαλώς και γίνονται... ο Άρης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα περάσει με μόλις 2 νίκες, αλλά γι' αυτό χρειάζονται πολύ καλές διαφορές απέναντι σε Φενέρ και Λιέτουβος και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ...να έρθουν φυσιολογικά! Το τελευταίο ματς της αδιάφορης λογικά Ταού στην Πόλη φοβάμαι μόνο) η παρουσία του είναι μάλλον αποτυχημένη, καθώς δεν εκπέμπει την εικόνα του δυνατού, ούτε στη σπάνια καυτή έδρα του. Αν και τα όποια αποτελέσματα έχουν γίνει και λόγω των μεγάλων σε διάρκεια σκαμπανεβασμάτων της ομάδας... Ξεκίνησε δυνατά, υπήρξε περίοδος κάμψης, επανήρθε και τώρα βρίσκεται ξανά στο σκοτάδι... Δυνατότητες η ομάδα έχει, παίκτες έχει, κάποια μάλιστα έχουν μισθό δυσανάλογο της (μεγαλύτερης) αξίας τους, άρα το budget δε λέει και πολλά... Αυτός που με προβληματίζει πάρα πολύ τελευταία είναι ο Χέρμπερτ, ο οποίος δείχνει ότι δε μπορεί να διαχειριστεί και ν' αξιοποιήσει το υλικό που έχει στη διάθεσή του...

Για τη σύγκριση Ουάσινγκτον - Καστλ νομίζω αδικούνται και οι δύο, καθώς και οι δύο έχουν παρουσιάσει άσχημο, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, πρόσωπο με τον Χέρμπερτ. Βέβαια, αν ο DC είναι κακός, ο Καστλ ήταν τραγικός... Η αλλαγή καλώς έγινε, καθαρά αγωνιστικά, ο Ουάσινγκτον είναι εκπληκτικός παίκτης, και νομίζω ότι είναι περισσότερο θύμα, παρά θύτης, της κατάστασης της ομάδας. Βέβαια, με τον Καστλ υπήρχε ένας αρχηγός στην ομάδα, γιατί όπως πάνω κάτω αναφέρθηκε, πλέον λείπει και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας από την ομάδα.

Λίγος κόσμος, προφανώς λόγω της ημέρας (το σύνθημα: "εδώ είναι το γλέντι, ...κάτι με Τσικνοπέμπτη, καψούρα μου μεγάλη, ...κάτι με Καρναβάλι biggrin.gif ), ανάγκασε το ματς να σταματήσει για κάποια λεπτά, όταν πετούσε συνεχώς χαρτάκια στο παρκέ... Αρχικά ήταν εκνευριστικό, αλλά μετά ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα και μου άρεσε. Πλάκα είχε μια φάση με τον Μουονέκε να κοιτά προς τον κόσμο που διαμαρτυρόταν σε διαιτητή και αμέσως να βλέπει πολύ περισσότερους να σηκώνονται ν' αποδοκιμάσουν τον ίδιο... Κοίταξε λίγο με μια μεγάλη έκφραση απορίας και απομακρύνθηκε... Ελπίζω βέβαια να μην υπάρξει καμιά τιμωρία για τα χαρτάκια κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί θα 'θελα να δω από κοντά και το παιχνίδι με τη Λιέτουβος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι (ούτως ή άλλως θα ήταν υπερβολικό), οπότε λογικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
NBAer
QUOTE(thrylos7 @ Feb 29 2008, 19:11 ) *
Ο Μάσεϊ ήταν κάκιστος, καθόλου συγκεντρωμένος, κυρίως αμυντικά, για τον Τέρι λένε πως ο Μάκης έχει βίντεο πως πάτησε παρκέ, αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στο Παλέ θα ισχυριστεί ότι πρόκειται για μοντάζ,

tongue.gif
Εγω παλι εχω την αποψη για τον Τερι οτι προσπαθησε αρκετα αμυντικα χθες και διεκδικησε ριμπαουντ, ενω επιθετικα ακολουθησε τα χναρια ολης της ομαδας, εξαιρουμένου του Ραιτ βεβαια....

QUOTE
ο Τσαλδάρης ήταν χειρότερος του χείριστου,

Ο Τσαλδαρης εχει πεσει φοβερα το τελευταιο διμηνο και ειδικα στους τελευταιους αγωνες ακομα πιο πολυ.
Εγω το πιστευα αυτο και το ειχα πει, οτι δηλαδη οι καλες εμφανισεις του για ενα διαστημα ηταν απλα μια βραχυπροθεσμη ταση.
Φυσικα βεβαια ειναι καλυτερος απο αυτο που δειχνει τελευταια....


QUOTE
ο Μότολα αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά πρόβλημα με φάουλ κι έτσι δε χρησιμοποιήθηκε πολύ, αν κι έδειχνε σε καλή κατάσταση, ο Ηλιάδης στον πάγκο μάλλον σκεφτόταν αν την επόμενη φορά θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο για να μπει στο Παλέ, αφού με τον Χέρμπερτ το παρκέ δεν το πολυβλέπει,

Τον Ηλιαδη γιατι δεν τον βαζει καθολου? Συνηθως οταν μπαινει αλλαζει λιγο ή πολυ τον ρυθμο. Συνηθως προς το θετικο για τον Αρη. Αυτο χθες χρειαζοταν σε καποια στιγμη. Αλλα αυτος δεν τον εβαλε λεπτο.... ohmy.gif


QUOTE
Εγώ πάντως, ακόμη απορώ γιατί ο Χέρμπερτ επέμεινε τόσο πολύ στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αφού η ισπανική ομάδα την ξεπερνούσε εντελώς χαλαρά, ενώ βρισκόταν και σε πλεονεκτική θέση στην επίθεση ακολούθως.

Ε ναι αλλα και τι να εκανε? Αφου βρεθηκε πισω καπως επρεπε να αντιδρασει. Τωρα θα μου πεις, οπως και ειπες, οτι οι Ισπανοι δεν καταλαβαιναν απο την πιεση και το μονο που γινοταν ηταν να κουραζονται περισσοτερο οι παικτες του Αρη, αλλα και παλι τουλαχισοτν εδειξε μια αντιδραση ο Χερμπερτ.....

Η Ταου προς μεγαλη μου εκπληξη δεν κυνηγησε τον αιφνιδιασμο! Σε παρα πολλες περιπτωσεις μπορουσε να τρεξει και ομως κυριως με τον ρυθμιστη του ρυθμου Πριτζιονι δεν το εκανε και πηγε σε μεγαλες επιθεσεις.


QUOTE
Κάτι αυτό, κάτι η ανύπαρκτη άμυνα στο low post (μεγάλος ο Πριτζιόνι βέβαια, επιτέλους, τον είδα από κοντά), κάτι τα τρίποντα των "Ισπανών", κάτι και η διαιτησία (τρία κοράκια ντύθηκαν διαιτητές χθες, στο πνεύμα της ημέρας) το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Για την διαιτησια που λες δεν συμφωνω μαζι σου. 1-2 σφυριγματα στραβα να εδωσαν. Δεν θυμαμαι κατι αλλο....
Γενικα η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη ωστε δεν εχει νοημα να μιλαμε για κατι αλλο. Εδειξε η Ταου οτι ειναι απλα σε αλλο επιπεδο απο τον Αρη....
Τωρα το αν ο Αρης ηταν πολυ καλυτερος τι θα γινοταν, πολυ απλα δεν μπορω να το σχολιασω καθως αυτα ειναι υποθετικα και θα μπορουσε να πει και η Ταου οτι της ελειπαν 2 μεγαλοι παικτες.....


QUOTE
Για τη σύγκριση Ουάσινγκτον - Καστλ νομίζω αδικούνται και οι δύο, καθώς και οι δύο έχουν παρουσιάσει άσχημο, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, πρόσωπο με τον Χέρμπερτ. Βέβαια, αν ο DC είναι κακός, ο Καστλ ήταν τραγικός... Η αλλαγή καλώς έγινε, καθαρά αγωνιστικά, ο Ουάσινγκτον είναι εκπληκτικός παίκτης, και νομίζω ότι είναι περισσότερο θύμα, παρά θύτης, της κατάστασης της ομάδας. Βέβαια, με τον Καστλ υπήρχε ένας αρχηγός στην ομάδα, γιατί όπως πάνω κάτω αναφέρθηκε, πλέον λείπει και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας από την ομάδα.

Ως τωρα μαλλλον αποτυχημενη μεταγραφη φαινεται. Για το μελλον θα δουμε....
Και ο ενας κακος και ο αλλος κακος. Απλα ο Καστλ σε καποια μεγαλα ματς θα εδειχνε μια προσωπικοτητα και πιστευω αυτη η προσωπικοτητα θα εδινε μια συνοχη και συγκεντρωση και στους αλλους παικτες.


QUOTE
Λίγος κόσμος, προφανώς λόγω της ημέρας (το σύνθημα: "εδώ είναι το γλέντι, ...κάτι με Τσικνοπέμπτη, καψούρα μου μεγάλη, ...κάτι με Καρναβάλι biggrin.gif ), ανάγκασε το ματς να σταματήσει για κάποια λεπτά, όταν πετούσε συνεχώς χαρτάκια στο παρκέ... Αρχικά ήταν εκνευριστικό, αλλά μετά ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα και μου άρεσε.

Εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτη η καθυστερηση! sad.gif Για την ακριβεια το μισω οταν συμβαινει αυτο. shot.gif


QUOTE
Ελπίζω βέβαια να μην υπάρξει καμιά τιμωρία για τα χαρτάκια κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί θα 'θελα να δω από κοντά και το παιχνίδι με τη Λιέτουβος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι (ούτως ή άλλως θα ήταν υπερβολικό), οπότε λογικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αν και θα ακουστω κακος, θα πρεπει να υπαρξει χρηματικο προστιμο. Οχι φυσικα τιμωρια εδρας με την πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.
Απλα ενα χρηματικο προστιμο. Δεν μπορει να διακοπτεται ετσι ενας αγωνας! Οι παικτες εχουν καποιο ρυθμο. Καποια ψυχολογια. Καποιο σχεδιο αγωνα. Υπαρχουν καποιοι κανονες και κανονισμοι με τους οποιους παιζεται το μπασκετ. Ενα απλο χρηματικο προστιμο για να μην ξαναγινει.....
thrylos7
QUOTE
Εγω παλι εχω την αποψη για τον Τερι οτι προσπαθησε αρκετα αμυντικα χθες και διεκδικησε ριμπαουντ, ενω επιθετικα ακολουθησε τα χναρια ολης της ομαδας, εξαιρουμένου του Ραιτ βεβαια....


Για την άμυνα έχεις δίκιο, έχει έφεση στον τομέα αυτό και ακόμη κι όταν είναι κακός/μέτριος συμβάλλει. Επιθετικά, ήταν ο χειρότερος.

QUOTE
Ο Τσαλδαρης εχει πεσει φοβερα το τελευταιο διμηνο και ειδικα στους τελευταιους αγωνες ακομα πιο πολυ.
Εγω το πιστευα αυτο και το ειχα πει, οτι δηλαδη οι καλες εμφανισεις του για ενα διαστημα ηταν απλα μια βραχυπροθεσμη ταση.
Φυσικα βεβαια ειναι καλυτερος απο αυτο που δειχνει τελευταια....


Θεωρώ ότι πλησιάζει περισσότερο σ' εκείνα τα στάνταρ, των πολύ καλών, εώς εκπληκτικών εμφανίσεων... Ίσως πέρα από ντεφορμάρισμα (όπως κι όλη η ομάδα) οι αντίπαλοι τον έχουν μάθει και τον υπολογίζουν περισσότερο. Εξάλλου, δε μιλάμε για παίκτη με εκπληκτικές ικανότητες (μ' εξαίρεση μάλλον το σουτ), ώστε να είναι δύσκολο να περιοριστεί, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο και αρκετά ουσιαστικό. Αμυντικά βέβαια υπάρχει πρόβλημα που φαίνεται εντονότατα αυτή την περίοδο.

QUOTE
Τον Ηλιαδη γιατι δεν τον βαζει καθολου? Συνηθως οταν μπαινει αλλαζει λιγο ή πολυ τον ρυθμο. Συνηθως προς το θετικο για τον Αρη. Αυτο χθες χρειαζοταν σε καποια στιγμη. Αλλα αυτος δεν τον εβαλε λεπτο....


Μη σκάβεις το λάκο του Χέρμπερτ! Τρία (3) ολόκληρα λεπτά έπαιξε ο Ηλιάδης χθες! tongue.gif
Έχουν υπάρξει και φορές βέβαια που δεν αλλάζει το ρυθμό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν έχει αυτή τη διαχείριση.

QUOTE
Ε ναι αλλα και τι να εκανε? Αφου βρεθηκε πισω καπως επρεπε να αντιδρασει. Τωρα θα μου πεις, οπως και ειπες, οτι οι Ισπανοι δεν καταλαβαιναν απο την πιεση και το μονο που γινοταν ηταν να κουραζονται περισσοτερο οι παικτες του Αρη, αλλα και παλι τουλαχισοτν εδειξε μια αντιδραση ο Χερμπερτ.....


Η ένστασή μου είναι στο πόσο πολύ τη χρησιμοποίησε... Αφού είδε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα, καθώς δεν εκτελούνταν και σωστά τις περισσότερες φορές, τότε θα έπρεπε να την αφήσει... και να τη χρησιμοποιήσει ίσως προς το τέλος, αν υπήρχε λόγος.

QUOTE
Για την διαιτησια που λες δεν συμφωνω μαζι σου. 1-2 σφυριγματα στραβα να εδωσαν. Δεν θυμαμαι κατι αλλο....
Γενικα η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη ωστε δεν εχει νοημα να μιλαμε για κατι αλλο. Εδειξε η Ταου οτι ειναι απλα σε αλλο επιπεδο απο τον Αρη....
Τωρα το αν ο Αρης ηταν πολυ καλυτερος τι θα γινοταν, πολυ απλα δεν μπορω να το σχολιασω καθως αυτα ειναι υποθετικα και θα μπορουσε να πει και η Ταου οτι της ελειπαν 2 μεγαλοι παικτες.....


Μα δεν είπα τι θα γινόταν αν ο Άρης ήταν καλύτερος, ή ότι η Ταού δεν άξιζε και με το παραπάνω τη νίκη...
Για τη διαιτησία, αν και δεν είδα τον αγώνα από την τηλεόραση, τολμώ να πω ότι είμαι σίγουρος για τα εκούσια λάθη της στο διάστημα που ανέφερα (ίσως γιατί τόσο χρειάστηκε). Κακώς την έθιξα βέβαια, υπάρχει ολόκληρο subforum, αλλά υπάρχει και η δύναμη της συνήθειας, στα post game posts και παρασύρθηκα. cool.gif Ευτυχώς δε μπαίνουν Βάσκοι (ακόμα) στο forum. biggrin.gif
Βέβαια και η ψυχολογία των παικτών του Άρη επηρεάστηκε από τα παραπάνω...

Συμφωνώ για το χρηματικό πρόστιμο. Εξάλλου, οι προσπάθειες της ομάδας να το διακόψει ήταν μόνο τυπικές, με τις εκκλήσεις από το μεγάφωνο του συμπαθέστατου κ. Χατζηλεωνίδα.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Αναφερόμενος στον Καστλ δεν εννοούσα αγωνιστικά... αν και στα τελευταία παιχνίδια του στην ομάδα είχε ανέβει αρκετά η απόδοση του... άλλα σαν η καρδιά ... η ψυχή της ομάδας... ένας δύο τέτοιοι παίκτες χρειάζονται σε κάθε ομάδα... να κρατούν το ομαδικό πνεύμα... πχ Σιγάλας... η παλαιότερα ο Μπόνι κλπ... να ξεσηκώσουν συμπαίκτες και κερκίδα... Με την φυγή του Καστλ έπεσε και η απόδοση του Μάσεϊ (μπορεί να είναι και σύμπτωση, άλλα δεν βλέπω άλλο εκείνο το πάθος... την φωτιά στα μάτια που είχε στα πρώτα παιχνίδια)... και το κακό είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο... οι Έλληνες παίκτες έχουν παρεγκωνιστεί από τον Χέρμπερτ και δεν δέχονται πλήρεις αποδοχή από τους ξένους... και αυτό φαίνεται αρκετές φορές σε λάθη που γίνονται στην ομάδα... τον Ουάσιγκτον προσπαθήσανε να του βάλουνε χαλινάρι και έχει χαθεί (δεν του έχει μείνει ούτε ο ενθουσιασμός που είχε στα πρώτα παιχνίδια)... ο Ράιτ είναι καλός παίκτης άλλα αθόρυβος... ο Μότολα τα βάζει συνήθως με τους άλλους για τα λάθη που κάνει ο ίδιος (αργές τοποθετήσεις).... και κυρίως με τους Έλληνες συμπαίκτες του... ουκ ολίγες φορές τον είδαμε να τα βάζει με τον Καλαϊτζή... Τσαλδάρη... Ηλιάδη... Αγαθάκο κλπ... το ίδιο αν και σε μικρότερρο βαθμό κάνει και ο Τέρι... (θυμάμε εκείνη την λάθος πάσα που έκανε στην Λιθουανία λίγα δεύτερα πριν το τέλος που μας στοίχισε το παιχνίδι... και ενώ ήταν δικό του το λάθος τα έβαλε με τον Τσαλδάρη)...
μας μένει ο Μάσεϊ αυτός που ξεσήκωνε και παρέσερνε όλους στο διάβα του... από τότε που έφυγε ο Καστλ μου φαίνεται σαν να μην έχει άλλο όρεξη για να παίξει... σαν το μόνο που τον ενδιαφέρει να είναι τα στατιστικά του...
Για μένα λοιπόν το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να λύσει η ομάδα είναι να ξαναβρεί την καρδιά της... την ψυχή της... γιατί από άποψη υλικού δεν σηκώνει συζήτηση... το πιο πλήρες τα τελευταία χρόνια...
αυτό που φοβάμε περισσότερο είναι ότι ο Χέρμπερτ έχει χάσει παντελός τον έλεγχο της ομάδας...

Για το παιχνίδι τώρα...
Τέρι... αρκετά καλή άμυνα... πολλές φορές όμως έμοιαζε εντελώς αδιάφορος με το τι συμβαίνει γύρω του...
Ράιτ... στην αρχή έχασε δυο τρία αμαρκάριστα σουτ από κοντινή απόσταση... μετά ανέβηκε επιθετικά... στην άμυνα λίγα πράγματα... (αυτό που του λείπει είναι το πάθος)
Καλαϊτζής... έκανε καλό παιχνίδι σε σχέση με αυτά που βλέπαμε τα τελευταία παιχνίδια... σε σύγκριση όμως με έναν πλέι όπως ο Πριτζιόνι είναι δυο τρεις κλάσεις παρακάτω...
Ηλιάδης... έπαιξε πάλι τρία λεπτά... από τα μεγαλύτερα στραβά (ήθελα να γράψω εγκλήματα) του Χέρμπερτ... μπορεί να μην είναι ο υπερπαίκτης... όμως τα τελευταία 5-6 χρόνια είχε δείξει ουκ ολίγες φορές την αξία του... και δεν είναι δυνατόν παίκτης που βγήκε MVP σε αγωνιστική της ευρωλίγκα να μην αξίζει πλέον να παίζει περισσότερο από τρία λεπτά...
Μπόισα... χθές δυστυχώς χαμένος και χωρίς αυτοπεποίθηση... είναι μαχητής όμως... σε μια φάση από τα δύο μέτρα αστόχησε τρεις φορές... πήρε όμως και δύο επιθετικά ριμπάουντ... αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η χαμένη του αυτοπεποίθηση... πήρε αρκετές φορές την μπάλα στο χάι πόστ... και ενώ δεν τον μάρκαρε κανείς... δεν έκανε καν την προσπάθεια για σουτ... χαρακτηριστικά τρεις φορές μέτρισα που πήρε την μπάλα στην προσωπική και δεν γύρισε καν προς το καλάθι για να απειλήσει ή τουλάχιστον να τραβήξει παίκτη πάνω του...
Μότολα... όσο πας να πεις καλώς τον μας... κάνει το φάουλ του... και μετά τα βάζει με τον Καλαϊτζή ή τον Τσαλδάρη γιατί ο ίδιος είναι αργός στις τοποθετήσεις του...
Μάσεϊ... αρκετά καλά πρώτα 12 λεπτά... μετά από την διαμαρτυρία του για φάουλ που δεν του δώθηκε... αρνητικός...
Αγαθάκος... χθες θυμήθηκα πραγματικά τον Φλέτσερ που αναφέρθηκε και πιο πάνω...
Παντελιάδης... γιατί δεν βάζει αυτό το φιλότιμο παιδί;;; δεν ξεύρω...
Ουάσιγκτον... μπερδεμένος όσο δεν πάει άλλο... χαμένος σε συστήματα και αργό ρυθμό... σαν να βάζεις άγριο Μούσταγκ να τραβάει κάρο!!! αφησέ τον να τρέξει... και ας σπάσει και κανα ταμπλώ wink.gif δεν είναι για σετ πλέι το παληκάρι
Χέρμπερτ... όχι για τα συστήματα που δεν του βγήκαν... άλλα την πολύ κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην ομάδα του χρεώνω...

Για τους διαιτητές που αναφέρθηκε... χωρίς να θέλω να βγω οφ τόπικ... ήταν πράγματι λίγο εκνευριστικοί
στο δεύτερο δεκάλεπτο προπαντώς ο Ιταλός... αλλά για να λέμε και την αλήθεια στο τρίτο δεκάλεπτο προσπάθησαν με σφυρίγματα να ξαναβάλουν τον Άρη στο παιχνίδι... για ένα διάστημα σφύριζαν 80-20 για τον Άρη... όταν είδαν ότι ο Άρης το είχε παρατήσει το παιχνίδι ξαναμοίρασαν τα σφυρίγματα peace.gif

Για την Ταού... δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί ο Άρης παράτησε το παιχνίδι πολύ νωρίς (ή να το πούμε κι αλλιώς... δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι)... στο μεγαλύτερο διάστημα έδειχναν σαν να έκαναν πλάκα... με απλά πράγματα βάζανε πανεύκολα καλάθια...αρκετά καλά ποσοστά στα τρίποντα... πολύ καλό παιχνίδι στο πικ εντ ρολ... για ένα διάστημα έκαναν 5-6 φορές ακριβώς το ίδιο πράγμα )πικ εντ ρολ ψηλά... και βάζανε το ένα καλάθι μετά το άλλο χωρίς ουσιαστική αντίδραση...
kostakis19
Εχω να παρατηρησω και εγω πως απο τον Αρη λειπει ο μεγαλος ηγετης εντος του γηπεδου (δεν εννοω αγωνιστικα) . Μονο ο Μασει παιζει με ψυχη αλλα και αυτος ειναι πολυ ασταθης. Πιστευω πως ο Καστλ λειπει απο τον Αρη και θελω να ρωτησω κατι πανω σ' αυτο: Για ποιο λογο εφυγε??? Ρωταω μονο λογω αγνοιας γιατι δεν ειχα παρακολουθησει την υποθεση.
thrylos7
Συμφωνώ απόλυτα για το ψυχολογικό κομμάτι και την ανάλυση των παικτών, ο μόνος που θα μπορούσε να γίνει ηγέτης, ως ένα βαθμό, είναι ο Μάσεϊ. Αν και δεν ξέρω αν η πτώση του οφείλεται στην αποχώρηση του Καστλ, ή οφείλεται και στη γενικότερη απόδοση-κλίμα της ομάδας, αφού έχει πραγματοποιήσει και κάποια καλά παιχνίδια εν τη απουσία του. Σίγουρα όχι τόσο επιβλητικά όπως αυτά στην αρχή της χρονιάς (μέχρι Νοέμβριο).

Το 80-20 είναι λίγο υπερβολικό νομίζω, πράγματι υπήρξε αυτή η τάση, κυρίως με κάποια αυστηρά φάουλ για την Ταού, ή το ανάποδο για τον Άρη.

Καλά εκεί ο Σπλίτερ πάρτυ έκανε... Είτε κοιμόταν ο Μάσεϊ και ήταν μόνος του, είτε είχε μπροστά του κάποιον περιφερειακό...

Ο Καστλ έφυγε για να έρθει ο Ουάσινγκτον που έχει περισσότερες και μεγαλύτερες ...προδιαγραφές, αλλά και γιατί είχε πρόταση από τη Μάλαγα (θα μπορούσε ίσως να μείνει μόνο για την Ευρωλίγκα). Οι εμφανίσεις του σε όλη τη (μισή) χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από κακές, με την εξαίρεση των τελευταίων παιχνιδιών, που έπαιξε όπως τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.
hagi
Ήρθε και η ώρα μου να σχολιάσω το παιχνίδι κάπως αργά βέβαια.Έζησα και φέτος το Παλέ και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό!!Όμως δυστυχώς και φέτος δεν έφυγα με την χαρά της νίκης..Η Ταού έδειξε ότι είναι κλάσης ανώτερη από εμάς παίζοντας μάλιστα χωρίς δύο από τους καλύτερους παίχτες της.

Το παιχνίδι νομίζω δεν χρίζει κριτικής μιας και δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό.Δυστυχώς μετά τη μεγάλη νίκης επί του Παναθηναϊκού η ομάδα έδειξε και πάλι το κακό της πρόσωπο.Χωρίς πάθος και θέληση δεν κερδίζεις τέτοιες ομάδες σαν την Ταού.Τραγικοί σχεδόν όλοι πλην του Καλαϊτζή και του φοβερού και πάλι Ράϊτ.Αυτός ο παίχτης είναι όλα τα λεφτά για την ομάδα φέτος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.Απλά δεν κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση και δεν φαίνεται.Έχει εντυπωσιακή επαφή με το καλάθι και είναι πολύ σίγουρος για το σουτ του.

Το παιχνίδι λοιπόν ήταν και πάλι τραγικό για μας.Φυσικά και πάλι ο Χέρμπερτ δεν το διαχειρίστηκε σωστά και ειδικά η τεχνική ποινή σε ένα τετοιο σημείο ήταν απαράδεκτη.

Θα μιλήσω όμως για τον κόσμο..Αν και απογοητεύτηκα γιατί το Παλέ ήταν μισογεμάτο ο κόσμος ήταν απίστευτος.Δεν υπάρχει ομάδα που να χάνει με 20 πόντους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και οι φίλαθλοι να είναι όρθιοι και να πανηγυρίζουν 77.gif 77.gif 77.gif Οι οργανωμένοι έκαναν βέβαια κυρίως την όλη ιστορία αλλά στη συνέχεια όλο το γήπεδο χειροκροτούσε ρυθμικά και εκείνη την στιγμή ενώ είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι και οι παίχτες χάζευαν τον κόσμο να τραγουδάει ,πραγματικά ένα ρίγος με διαπέρασε και σα να βούρκωσα νιώθοντας πολύ περίφανος που είμαι Αρειανός......Τί να πω,αξίζουμε κάτι παραπάνω από αυτή την προσπάθεια που γίνεται..

Γενικά όμως θα πρέπει να δούμε γιατί ο κόσμος δεν γεμίζει πλέον το γήπεδο..Πιο είναι το πρόβλημα.Σημασία πλέον έχει η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμοι καλύτεροι σε όλες τις διοργανώσεις..Ελπίζω να ξαναβρεθώ στο Παλέ κάποια στιγμή..

Υ.Γ Άγγελε στεναχωρήθηκα που δεν βρεθήκαμε περισσότερο αλλά σου εξήγησα τους λόγους..Την επόμενη φορά θα τα πούμε περισσότερο ίσως και με άλλα παιδιά όπως το Νότη που δεν τον έχω γνωρίσει ακόμη..
thrylos7
Ελπίζω να ξανάρθεις σύντομα... ίσως στο do-or-die ματς με τη Λιέτουβος την τελευταία αγωνιστική... rolleyes.gif smile.gif

Αλήθεια, μ' εκείνη τη μπασκετική καφεδοσύναξη τί γίνεται; Υπό προϋποθέσεις μπορούμε να βρεθούμε 10 άτομα από το forum...
basketaris
Αντωνη, δεν πειραζει φιλε! Καταλαβαινω απολυτα! Εγω στεναχωρεθηκα περισσοτερο για σενα, που δε σου εκανε το χατιρι η ομαδα να σου προσφερει μια νικη-δωρο για τα χλμ που εκανες! sad.gif

Παντως, σε αποζημιωσε αυτο το ανεπαναληπτο standing ovation του κοσμου στην ομαδα, παρα το οτι εχανε με 20 ποντους. Ακομη και σε ασχημες νυχτες, το Παλε προσφερει μοναδικες συγκινησεις και στιγμες, που αξιζει ο καθενας να τις ζησει! 77.gif

Νοτη, εγω ειμαι μεσα για την μπασκετοσυναξη! Μπορουμε να το κανουμε το ερχομενο Σαββατο, πριν το ματς με το Μαρουσι! wink.gif
hagi
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είχαμε κερδίσει για να το χαρώ περισσότερο αλλά τουλάχιστον ξεκουράστηκα έστω και για μια μέρα ,αφού κοιμήθηκα λίγο παραπάνω, κάτι που δεν συμβαίνει με τα πιτσιρίκια μου στο σπίτι..Όσο για την Λιέτουβος φίλε Νότη λίγο δύσκολο..Βλέπεις δεν γίνεται να ανεβαίνω συνέχεια...αλλά ευελπιστώ σύντομα να ξαναέρθω και να τα πούμε όλοι μαζί..
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Mar 2 2008, 17:04 ) *
Ελπίζω να ξανάρθεις σύντομα... ίσως στο do-or-die ματς με τη Λιέτουβος την τελευταία αγωνιστική... rolleyes.gif smile.gif


Aν ειναι do-or-die το παιχνιδι...θα ανεβω εγω!!! biggrin.gif tongue.gif
thrylos7
QUOTE
Νοτη, εγω ειμαι μεσα για την μπασκετοσυναξη! Μπορουμε να το κανουμε το ερχομενο Σαββατο, πριν το ματς με το Μαρουσι!


Δε μπορώ να πω ότι θα είμαι Θεσ/νίκη σίγουρα, λόγω των ημερών, αλλά αν είμαι, κανονίστηκε! smile.gif

QUOTE
Όσο για την Λιέτουβος φίλε Νότη λίγο δύσκολο..Βλέπεις δεν γίνεται να ανεβαίνω συνέχεια...αλλά ευελπιστώ σύντομα να ξαναέρθω και να τα πούμε όλοι μαζί..


Εσύ όποτε μπορείς Αντώνη, εμείς εδώ θα είμαστε... smile.gif

QUOTE
Aν ειναι do-or-die το παιχνιδι...θα ανεβω εγω!!!


Κανόνιζε λοιπόν σιγά σιγά τα εισιτήρια, διαμονές κτλ... tongue.gif Ρε παιδιά, μια πολύ καλή εμφάνιση χρειάζεται στο ματς με τη Λιέτουβος, μια νίκη της Ταού στην Τουρκία και ο Άρης έχει περάσει... rolleyes.gif
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Mar 3 2008, 15:11 ) *
Κανόνιζε λοιπόν σιγά σιγά τα εισιτήρια, διαμονές κτλ... tongue.gif Ρε παιδιά, μια πολύ καλή εμφάνιση χρειάζεται στο ματς με τη Λιέτουβος, μια νίκη της Ταού στην Τουρκία και ο Άρης έχει περάσει... rolleyes.gif


Μου φαινεται πως ξεχασες το +9 στην Τουρκια!! rolleyes.gif tongue.gif
thrylos7
Το θεωρώ δεδομένο tongue.gif , αν και δε χρειάζεται απαραίτητα +9... και το +1 καλό είναι, απλά μετά η νίκη επί της Λιέτουβος θα πρέπει να είναι με πολύ μεγάλη διαφορά, συγκεκριμένα με 33 + όσους θα έχει κερδίσει αυτή, τη Φενέρ. Χμ.. τελικά δύσκολο είναι, αλλά ας δούμε το παιχνίδι στην Τουρκία πρώτα...
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Mar 3 2008, 15:31 ) *
απλά μετά η νίκη επί της Λιέτουβος θα πρέπει να είναι με πολύ μεγάλη διαφορά, συγκεκριμένα με 33 + όσους θα έχει κερδίσει αυτή, τη Φενερ


Ψιλοπραγματα δηλαδη!!Το χουμε!! tongue.gif

Πιο ευκολο μου φαινεται ειναι να κερδισουμε στην Βιτορια! biggrin.gif
Οποτε παμε για 3/3 και +9 με Φενερ να μην χρειαζομαστε και επικρατηση της Ταου στην Τουρκια
τελευταια αγωνιστικη!! icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.