Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2009 - 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
basket21
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΠΑΠΑΓΟΥ 40-41

Ο Παπάγος σε μιά άσχημη μέρα πήρε την νίκη απο την Παλατιανή στο 4ο δεκάλεπτο κάλυψε την διαφορά και διεκδίκησε την νίκη.

Δεκάλεπτα: 7-7, με 13-22 ημίχρονο & 26-31, με τελικό 40-41.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Κακαλιάς): Μπάλλου 2, Χούμου 18(2), Κάκαρη, Μπατσάκη, Μπαρμπαγιάννη 9, Τσζινέ, Ξυράφη 3(1), , Στεργιοπούλου 8(2), Τούντα , Θέου.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου 4, Φιλοππούλου 5 , Μεϊμάρη 20, Τριχά 7, Γεωργαντώνη 5, Παπαντζίκου, Αβραμοπούλου, Καρσίκη , Μπρέγιαννη, Γατοπούλου, Δούναβη, Μπασιάκου.

Νίκη του ΘΩΜΑ επί του ΖΩΓΡΑΦΟΥ 58-36

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΦΑ 69-67
DK13
QUOTE(basket21 @ Jan 24 2010, 23:43 ) *
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΠΑΠΑΓΟΥ 40-41

Ο Παπάγος σε μιά άσχημη μέρα πήρε την νίκη απο την Παλατιανή στο 4ο δεκάλεπτο κάλυψε την διαφορά και διεκδίκησε την νίκη.

Δεκάλεπτα: 7-7, με 13-22 ημίχρονο & 26-31, με τελικό 40-41.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Κακαλιάς): Μπάλλου 2, Χούμου 18(2), Κάκαρη, Μπατσάκη, Μπαρμπαγιάννη 9, Τσζινέ, Ξυράφη 3(1), , Στεργιοπούλου 8(2), Τούντα , Θέου.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου 4, Φιλοππούλου 5 , Μεϊμάρη 20, Τριχά 7, Γεωργαντώνη 5, Παπαντζίκου, Αβραμοπούλου, Καρσίκη , Μπρέγιαννη, Γατοπούλου, Δούναβη, Μπασιάκου.

Νίκη του ΘΩΜΑ επί του ΖΩΓΡΑΦΟΥ 58-36

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΦΑ 69-67

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Συγχαρητήρια στην Παλατιανή για τη μεγάλη προσπάθεια, και στον Παπάγο φυσικά για τη νίκη. Όπως έχουμε ξαναπεί η Παλατιανή είναι μεγάλη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Είναι κρίμα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας...
basket21
QUOTE(DK13 @ Jan 25 2010, 08:25 ) *
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Συγχαρητήρια στην Παλατιανή για τη μεγάλη προσπάθεια, και στον Παπάγο φυσικά για τη νίκη. Όπως έχουμε ξαναπεί η Παλατιανή είναι μεγάλη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Είναι κρίμα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας...

Καλημέρα Φίλε/η
Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ βεβαίως τα κορίτσια της Παλατιανής και όλο το team της ομάδας για την άψογη συμπεριφορά και εμφάνιση.
Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πώ οτι δεν είναι έτσι όπως τα λές αν εχεις δει το χθεσινό αγώνα.
Η Παλατιανή έπαιξε απέναντυ σε μιά ομάδα που ούτε στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν πιστεψε οτι μπορούσε να χάσει τον αγώνα. Απλά ήταν μιά πολύ κακή μέρα για την ομάδα του Παπάγου ύστερα από μια μεγάλη νίκη της περαμένης εβδομάδας. Είναι ο μοναδικός αγώνας που ο Παπάγος δεν ξεπέρασε τους 60 πόντους. Δεν υπήρχαν τα περιθώρια να κάνει ζημιά η ομάδα της Παλατιανής. Δεν ξέρω αν υπήρχαν απουσίες στον πάγκο της Παλατιανής αλλά ειλικρινά πιστεύω πως ο αγώνας που είδαμε πλήν ελαχίστων λεπτών δεν τον βλέπεις ούτε στην Γ΄ΕΣΚΑ. Όταν βλέπεις ένα Παπάγο που είναι Πρώτος στην κατηγορία, μέχρι τα 9,20 πρώτα λεπτά να έχει βάλει μόνο 3 πόντους και η αντίπαλη ομάδα αντί να έχει καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, να έχει βάλει μόνο 7 πόντους με αποτέλεσμα το 1ο δεκάλεπτο να λήγει 7-7, αυτό πρέπει να σε προβληματίσει. Πιστεύω οτι η απόδοση της ομάδας του Παπάγου ήταν τέτοια λόγω και της άσχημης απόδοσης της Παλατιανής. Σαφώς τα κορίτσια της Παλατιανής μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου δεν πίστεψαν οτι μπορούσαν να πάρουν τον αγώνα. Κατά την άποψή μου καλύτερες παίχτριες η Χούμου και η Μπαρμπαγιάννη από πλευράς Παλατιανής. Απο Παπάγου ας μην γράψω καλύτερα.

Μόλις πληροφορήθηκα για τον τραυματισμό της Κωσταντινίδου πουτης εύχομαι γρηγορη ανάρρωση και την απουσία της Θέου. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα και την πορεία του αγώνα αν η Παλατιανή δεν είχε αυτές της απουσίες.
ntimat
QUOTE(basket21 @ Jan 25 2010, 11:53 ) *
Καλημέρα Φίλε/η
Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ βεβαίως τα κορίτσια της Παλατιανής και όλο το team της ομάδας για την άψογη συμπεριφορά και εμφάνιση.
Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πώ οτι δεν είναι έτσι όπως τα λές αν εχεις δει το χθεσινό αγώνα.
Η Παλατιανή έπαιξε απέναντυ σε μιά ομάδα που ούτε στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν πιστεψε οτι μπορούσε να χάσει τον αγώνα. Απλά ήταν μιά πολύ κακή μέρα για την ομάδα του Παπάγου ύστερα από μια μεγάλη νίκη της περαμένης εβδομάδας. Είναι ο μοναδικός αγώνας που ο Παπάγος δεν ξεπέρασε τους 60 πόντους. Δεν υπήρχαν τα περιθώρια να κάνει ζημιά η ομάδα της Παλατιανής. Δεν ξέρω αν υπήρχαν απουσίες στον πάγκο της Παλατιανής αλλά ειλικρινά πιστεύω πως ο αγώνας που είδαμε πλήν ελαχίστων λεπτών δεν τον βλέπεις ούτε στην Γ΄ΕΣΚΑ. Όταν βλέπεις ένα Παπάγο που είναι Πρώτος στην κατηγορία, μέχρι τα 9,20 πρώτα λεπτά να έχει βάλει μόνο 3 πόντους και η αντίπαλη ομάδα αντί να έχει καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, να έχει βάλει μόνο 7 πόντους με αποτέλεσμα το 1ο δεκάλεπτο να λήγει 7-7, αυτό πρέπει να σε προβληματίσει. Πιστεύω οτι η απόδοση της ομάδας του Παπάγου ήταν τέτοια λόγω και της άσχημης απόδοσης της Παλατιανής. Σαφώς τα κορίτσια της Παλατιανής μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου δεν πίστεψαν οτι μπορούσαν να πάρουν τον αγώνα. Κατά την άποψή μου καλύτερες παίχτριες η Χούμου και η Μπαρμπαγιάννη από πλευράς Παλατιανής. Απο Παπάγου ας μην γράψω καλύτερα.

Μόλις πληροφορήθηκα για τον τραυματισμό της Κωσταντινίδου πουτης εύχομαι γρηγορη ανάρρωση και την απουσία της Θέου. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα και την πορεία του αγώνα αν η Παλατιανή δεν είχε αυτές της απουσίες.

οπως εχω γραψει και στο παρελθον η Παλατιανη ειναι μια ομαδα με πειθαρχια αγωνιστικη που βασιζεται στην αμυνα.Δεν σκοραρει ευκολα και αυτο ειναι και το μεγαλο της προβλημα απεναντι ειδικα σε ομαδες που ακομα και στη κακη τους μερα θα βαλουν τοσους ποντους οσους χρειαζονται για να κερδισουν το ματς.Πιστευω οτι τελικα θα σωσει τη κατηγορια η παλατιανη.

ΤΟΥΦΑ-ΦΟΑ 67-69
ξερει κανεις κατι περισσοτερο?με αυτη την ηττα η Τουφα αποχαιρεταει μαλλον την Β εσκα...εχει δυσκολο προγραμμα και δεν βλεπω να ανακαμπτει.
basket21
QUOTE(ntimat @ Jan 25 2010, 12:41 ) *
οπως εχω γραψει και στο παρελθον η Παλατιανη ειναι μια ομαδα με πειθαρχια αγωνιστικη που βασιζεται στην αμυνα.Δεν σκοραρει ευκολα και αυτο ειναι και το μεγαλο της προβλημα απεναντι ειδικα σε ομαδες που ακομα και στη κακη τους μερα θα βαλουν τοσους ποντους οσους χρειαζονται για να κερδισουν το ματς.Πιστευω οτι τελικα θα σωσει τη κατηγορια η παλατιανη.

ΤΟΥΦΑ-ΦΟΑ 67-69
ξερει κανεις κατι περισσοτερο?με αυτη την ηττα η Τουφα αποχαιρεταει μαλλον την Β εσκα...εχει δυσκολο προγραμμα και δεν βλεπω να ανακαμπτει.

Συμφωνώ μαζί σου και εγώ πιστεύω οτι θα σωθεί η Παλατιανή δεδομένου οτι έχει 3 σχετικά εύκολους αγώνες από τους 6 υπόλοιπους , σε αντίθεση με την Τούφα που πραγματικά έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα.
JOLIE
Καλημέρα Φίλε/η

Πολλές φορές μια ομάδα μπορεί να είναι τόσο καλή όσο της επιτρέπει ο αντίπαλος να είναι.Θεωρώ πως η κακή εμφάνιση του Παπάγου ήταν άμεσο αποτέλεσμα της πολύ πιεστικής άμυνας της Παλατιανής που την ανάγκαζε πολλές φορές να πετάει την μπάλα απ' εξω, και όχι τόσο της κακής της μέρας χωρίς αυτό βέβαια να υποβαθμίζει την προσπάθεια και το υψηλό επίπεδο των παιχτριών του Παπάγου.
θα συμφωνήσω ότι η Παλατιανή είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά γιατι παίζει παρά τις πολλές απουσίες της σε βασικές παίχτριες(Κάκαρη,Κωσταντινίδου,Θέου) υποδειγματική άμυνα με ψυχή κοιτάζοντας στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο...ο μοναδικός της ίσως μεγάλος αντίπαλος είναι ο κακός της εαυτός που φέτος αποδεικνύεται πολύ δυνατός αντίπαλος...
'Οσο για την σιγουριά ως προς το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα...φυσικά και μια ομάδα όταν είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας έχει αλλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά,αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν όταν ξεκινάς για να κάνεις περίπατο και καταλήγεις να παίρνεις ένα παιχνίδι στον πόντο...
Και πάλι ομως συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για διαφορετικούς λόγους στην καθεμία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!
soouza
Καλό μεσημέρι. smiley.gif

Μετά κι από αυτή την αγωνιστική αξίζει να γίνει ένα σχόλιο.Στην ουρά οι πέντε ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το ποιος θα αντέξει να παραμείνει στην κατηγορία.

Κάποια στιγμή Φοα και Ιωνία έδειχναν να είναι πίσω αλλά απομένουν αρκετές αγωνιστικές κι όλα είναι ανοιχτά.Η Παλατιανή είναι μπροστά αλλά με βραχεία κεφαλή ενώ η επιστροφή της Βελάνα από πλευράς Φοα είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω.

Αίολος και Τούφα πουλάνε ακριβά το τομάρι τους και φρονώ πως ουδείς μπορεί να ρισκάρει μία πρόβλεψη.

Στην κορυφή έχουμε θέμα Θωμά που δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του στο πιο κρίσιμο σημείο και να κάθεται στην τρίτη θέση. bball.gif
nat#14
Καλημέρα Φίλε/η

καταρχάς καλησπέρα σε όλους
ήθελα να πω πάνω σε αυτά ότι η παλατιανή δεν ήταν σε άσχημη μέρα και ούτε ο παπάγος δεν έπαιξε καλά λόγω της κακης εμφάνισης της παλατιανής....
κακή εμφάνιση είχε η παλατιανή στν προηγούμενο αγώνα με τν ιωνία που στον οποίο δεν έπρεπε να χάσει..
η παλατιανή όταν θέλει να παίξει μπασκετ το παίζει και μάλιστα πολύ καλά όπως και χτες κατά την άποψή μου...
τώρα μν λέμε οτι ο παπάγος δεν ήταν καλός...απλά η πολλή καλή άμυνα της παλατιανής σταμάτησε πολλές επιθέσεις του...
αν κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου δεν είχαν γίνει τότε το ροζ φύλλο θα ήταν της παλατιανής...

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

Καλή συνέχεια σε όλες της ομάδες και γρήγορη ανάρωση στν Κωνσταντινίδου..
nat#14
Τα προγνωστικά μου για αυτήν την αγωνιστική:

31/01/2010 20:00:00 ΣΤ.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ αν κρίνουμε από την προηγούμενη εμφανιση μάλλον [b]2πλο αλλά δύσκολα

31/01/2010 20:00:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ντερμπι....αλλά πιστευω 2πλο

31/01/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

31/01/2010 12:00:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2

31/01/2010 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2

31/01/2010 20:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1

[/b]

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ smiley.gif
DK13
Καλημέρα Φίλε/η

... το γνώθι σ αυτόν χρήσιμον εις νουθεσίαν των αλαζόνων, οι υπερ των εαυτών δυναμιν φλυαρούσιν...
(έχω και τον soouza που καραδοκεί smiley.gif )
Τώρα εγώ φταίω;

QUOTE(nat#14 @ Jan 26 2010, 00:37 ) *

31/01/2010 20:00:00 ΣΤ.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ αν κρίνουμε από την προηγούμενη εμφανιση μάλλον [b]2πλο αλλά δύσκολα

31/01/2010 20:00:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ντερμπι....αλλά πιστευω 2πλο

31/01/2010 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

31/01/2010 12:00:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2

31/01/2010 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2

31/01/2010 20:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1

[/b]

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ smiley.gif

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1-2 (δύσκολο για την Παλατιανή, αλλά εφικτό)
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: 2 (αν παίξουν σωστά και με Βαρβέρη σε καλή μέρα)
ΙΩΝΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 2
ΑΙΟΛΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: 2
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ:2
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΤΟΥΦΑ:1
hawks7
Καλησπερα καλησπερα

Πολυ νωρις αρχισαν τα προγνωστικα για την επομενη αγωνιστικη. Μηπως λογω του ντερμπι κορυφης????

Την Κυριακη που μας περασε εγιναν ενδιαφεροντα παιχνιδακια αν κρινω περισσοτερο απο τα τελικα σκορ. Ευκολα η δυσκολα (Παπαγος) οι πρωτοποροι συνεχισαν την πορεια τους για την Α εσκα ενω υπαρχει πλέον ξεκαθαρο φαβορι για την 3η θεση. Στην ουρα απλα χαμος. Ενδιαφερον το πρωταθλημα κ προβλεπω κ αλλες εκπληξεις σαν κ αυτη που πηγε να γινει στην Παλατιανη. Θα τα δουμε κ εδω θα ειμαστε να τα σχολιασουμε.

Προγνωστικα λοιπον για την επομενη αγωνιστικη

20:00 Αμαζόνες - Παλατιανή - 1 (δεν θα μου κανει εντυπωση το 2)
20:00 Παπάγου - Κουκουβάουνες - 1 (ωραιο ματσακι με ξεκαθαρο φαβορι)
18:00 Ν. Ιωνία - Ζωγράφου - 2
12:00 Αίολος/Ταύρος - Αγ. Θωμάς - 2
20:30 Φιλαθλητικός - Αμύντας - 2
20:00 Άρης Πετρ. - Τούφα - 1

Καλη συνεχεια hawks1-sm.gif
alina
καλησπερα Θεωρω δυσκολα μεν αλλα με πολλες προυποθεσεις και ετοιμοτητα οτι ο φιλα θλητικος ειναι ετοιμος να κανει την κυριακατικη εκπληξη οπως πριν απο 2 χρονια laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ntimat
QUOTE(alina @ Jan 26 2010, 16:03 ) *
καλησπερα Θεωρω δυσκολα μεν αλλα με πολλες προυποθεσεις και ετοιμοτητα οτι ο φιλα θλητικος ειναι ετοιμος να κανει την κυριακατικη εκπληξη οπως πριν απο 2 χρονια laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

το πιστευω και εγω αυτο αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο τη διαθεση της Βελανα.....απο μονη της κανει τη διοφορα!!
alina
QUOTE(ntimat @ Jan 26 2010, 16:09 ) *
το πιστευω και εγω αυτο αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο τη διαθεση της Βελανα.....απο μονη της κανει τη διοφορα!!

εχεις δικαιο αλλα και οαμυντας ειναι λιγο αδιαφορος αλλα και οι μικρες του φιλαθλητικου παρα πολυ ανεβασμενες[δυο κορασιδες στην προεθνικη και επονται και αλλες]καθως και ολη η αλλη ομαδα
soouza
QUOTE(DK13 @ Jan 26 2010, 09:40 ) *
... το γνώθι σ αυτόν χρήσιμον εις νουθεσίαν των αλαζόνων, οι υπερ των εαυτών δυναμιν φλυαρούσιν...
(έχω και τον soouza που καραδοκεί smiley.gif )
Τώρα εγώ φταίω;

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1-2 (δύσκολο για την Παλατιανή, αλλά εφικτό)
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: 2 (αν παίξουν σωστά και με Βαρβέρη σε καλή μέρα)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ:2

Καλησπέρα.Δεν καραδοκώ απλά παρίσταμαι.... smiley.gif

Ωραία αγωνιστική.Για να δούμε.....

Αμαζόνες-Παλατιανή 1.Θα δώσω plus στην έδρα αλλά η Παλατιανή είναι σκληρό καρύδι.

Παπάγου-Κούκου.Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως και να γίνει διπλό πάλι ο Παπάγου είναι πρώτος εκτός αν χάσει με -27.....Δύσκολα θα ξανακερδίσει ο Παπάγου αλλά το πα και με Αμύντα κι έπεσα μέσα.Όποιος με θελήσει θα έρθω τρέχοντας και θα κάθομαι απέναντι από τον Εγγλέζο ακριβώς και στην ίδια ευθεία. evilmonkey.gif laugh.gif

Ιωνία-Αοζ 2.

Αίολος-Θωμάς 2.

Φοα-Αμύντας 2.Προσοχή όμως γιατί ουδείς μπορεί να προβλέψει την Πέπη.

Άρης-Φοτ 1.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες. bball.gif
basket21
SOOUZA σε περιμένουμε από νωρίς.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1 (Παρά τις σειρήνες που φωνάζουν γύρω μου εγώ δίνω ξερό 1)
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: 1 (Δύσκολη βραδυά, Πιστεύω οτι ο Παπάγος έχει ξεπεράσει το τελευταίο σοκ)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ: 2 (έχουμε ξαναπεί οτι ένας Κούκος δεν φέρνει την άνοιξη).

QUOTE(alina @ Jan 26 2010, 16:25 ) *
εχεις δικαιο αλλα και οαμυντας ειναι λιγο αδιαφορος αλλα και οι μικρες του φιλαθλητικου παρα πολυ ανεβασμενες[δυο κορασιδες στην προεθνικη και επονται και αλλες]καθως και ολη η αλλη ομαδα

Καλησπέρα alina

Σε πληροφορώ πως καθόλου αδιάφορος ο ΑΜΥΝΤΑΣ διότι ακόμα καί θέλει και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.
Όσο για τις μικρές δεν είναι ακόμη έτοιμες να συμβάλλουν στο έργο απέναντι σε γυναίκες και μάλιστα του ΑΜΥΝΤΑ.
Μάλλον ξεχνάς οτι με 4 κορασίδες στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ και 2 από αυτές, στα κλιμάκια της προεθνικής, η ομάδα των κορασίδων δεν προταγωνιστεί, αλλά κατέχει την 7η θέση με 8 Νίκες και 8 ήττες.
alina

Καλησπέρα alina

Σε πληροφορώ πως καθόλου αδιάφορος ο ΑΜΥΝΤΑΣ διότι ακόμα καί θέλει και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.
Όσο για τις μικρές δεν είναι ακόμη έτοιμες να συμβάλλουν στο έργο απέναντι σε γυναίκες και μάλιστα του ΑΜΥΝΤΑ.
Μάλλον ξεχνάς οτι με 4 κορασίδες στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ και 2 από αυτές, στα κλιμάκια της προεθνικής, η ομάδα των κορασίδων δεν προταγωνιστεί, αλλά κατέχει την 7η θέση με 8 Νίκες και 8 ήττες.
[/quote]
τελικα η μη επιλογη ορισμενων κοριτσιων στην προεθνικη ποναει καλο βραδυ
basket21
QUOTE(alina @ Jan 27 2010, 01:45 ) *

Καλησπέρα alina

Δεν θέλω να μπώ στην λογική σου για το τι πονάει και τι όχι. Άλλα πράγματα πονάνε , αλλά ας μην το συνεχίσω καλύτερα. γιατί δεν σε συμφέρει. Έσυ δηλαδή θεωρείς οτι η μεγάλη πραγματικά Βελάνα με 4 κορασίδες μπορεί να κερδίσει τον Αμύντα ο οποίος έχει τεράστιες δυνάμεις, λύσεις και παρα πολύ δυνατή ομάδα. Εγω πάλι πιστεύω πως δεν μπορεί να κερδίσει την συγκεκριμένη ομάδα. Ο.Κ. Είναι ωραίο πράγμα να κάνεις όνειρα. Αν ήταν και πραγματοποιήσιμα θα ήταν καλύτερα. Καλη σου μέρα και κοντός ψαλμός αλληλούϊα για όλους.

QUOTE(alina @ Jan 27 2010, 01:45 ) *

Καλησπέρα alina

ntimat
ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1 θα το παλαιψει η Παλατιανη αλλα δυσκολα θα κανει κατι καλο.
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: ο Παπαγος δεν ειναι σε καλη κατασταση...βλεπω Κουκου.
ΙΩΝΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ: η Ιωνια εχει ελπιδες και πρεπει να το παλεψει...μαλλον ομως 2 το βλεπω.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ: 2 εχει καλλιτερη ομαδα ο αμυντας αλλα η Βελανα εχει δηλωσει παρουσα!!!.
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΤΟΥΦΑ:1 η Τουφα εχει αποχαιρετησει τη κατηγορια ηδη.Εκτος και αν οι αλλοι αυτοκονησουν.!!!!

alina
QUOTE(basket21 @ Dec 14 2009, 02:08 ) *
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ 50 - 69

Δεκάλεπτα: 5-17, με 22-38 ημίχρονο & 39-57, με τελικό 50-69.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ ( Σερδενές): Μπαλλά, Μαρσάκη, Γρηγόρη 7(1), Καλούζνα 6(1), Αρκουμάνη, Γκόλια 10(2), Τζεβελέκα, Κίτσιου 15(3), Τσουκαλά, Σαραμάντα 1, Νιξίνα 1 , Τσουλούφη 10

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Μειμάρη 19, Παπαντζίκου 14(4), Φιλοππούλου 8 (2), Τριχά 8, Αβραμοπούλου 8, Γεωργαντώνη 7(1), Μπασιάκου 3, Καρσίκη 2, Γατοπούλου, Δημητρίου, Αρβανίτη, Νταούτη.

Διαιτητές: Τηγάνης , Βογιατζής.

Ωραίος αγώνας, με τον Παπάγο από το 1ο δεκάλεπτο να έχει το προβάδισμα, απέναντυ σε μιά ομάδα η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων δεδομένου οτι στην 1ης πεντάδα έχει δύο κορασίδες ΚΙΤΣΙΟΥ, ΚΑΛΟΥΖΝΑ και για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιεί και την τρίτη κορασίδα ΝΙΞΙΝΑ. Συνολικά δε οι 3 κορασίδες πέτυχαν περίπου τους μισούς πόντους της ομάδας.

Σας ευχαριστουμε για τα καλα λογια σας καλο βραδυ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
basket21
QUOTE(alina @ Jan 27 2010, 21:04 ) *
Σας ευχαριστουμε για τα καλα λογια σας καλο βραδυ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δεν αναιρώ τίποτα από όσα εχω γράψει μέχρι σήμερα.
Ούτε κάτι με πονάει. Απλά η άποψή μου είναι οτι η ομάδα του Φιλαθλητικού δεν είναι σε θέση να κερδίσει τον Αμύντα.
Ο Παπάγος μάλλον καλύτερος σας, με πλήρη σύνθεση, τον κέρδισε 78-75 στην 2η παράταση. Πάντως καλή επιτυχία.
greece4
ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: 1 δεν πιστευω να κανει 2ο τοσο κακο παιχνιδι ο παπαγος
ΙΩΝΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 2 'θαυματα' οπως στην παλατιανη δεν γινονται καθε μερα...
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ: 2
δεν πιστευω σε νικη του φοα. σιγουρα με την επιστροφη της πεπης θα κανει καποιες νικες οπως προχθες στην τουφα αλλα οι κορασιδες του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ακομα τουλαχιστον για β' εσκα. οι μονες που βοηθουν την πεπη ειναι οι γκολια, τσουλουφη και 1-2 αλλες μεγαλες που εχει.
αλλωστε ειναι ενδεικτικος κ ο αγωνας στην τουφα που ηταν εξισου αμφιρροπος με αυτον του α' γυρου (+2 ο φοτ στου ζωγραφου χωρις την πεπη, +2 ο φοα στο χαλανδρι με 36 ποντους της πεπης κ τα 2 ματς στην παραταση) αυτο μαλλον βελτιωση της τουφας δειχνει! (δεν μιλαμε για την πεπη, δεν χρειαζεται συστασεις, η γυναικα ειναι απαιχτη!)
alina
QUOTE(greece4 @ Jan 28 2010, 03:31 ) *
δεν πιστευω σε νικη του φοα. σιγουρα με την επιστροφη της πεπης θα κανει καποιες νικες οπως προχθες στην τουφα αλλα οι κορασιδες του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ακομα τουλαχιστον για β' εσκα. οι μονες που βοηθουν την πεπη ειναι οι γκολια, τσουλουφη και 1-2 αλλες μεγαλες που εχει.
αλλωστε ειναι ενδεικτικος κ ο αγωνας στην τουφα που ηταν εξισου αμφιρροπος με αυτον του α' γυρου (+2 ο φοτ στου ζωγραφου χωρις την πεπη, +2 ο φοα στο χαλανδρι με 36 ποντους της πεπης κ τα 2 ματς στην παραταση) αυτο μαλλον βελτιωση της τουφας δειχνει! (δεν μιλαμε για την πεπη, δεν χρειαζεται συστασεις, η γυναικα ειναι απαιχτη!)

πολυ ησυχια οι ομαδες μαλλον προετοιμαζονται για τις μεγαλες νικες στην Β[font="Arial Black"][/font]ΕΣΚΑ..................ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ

πολυ ησυχια οι ομαδες μαλλον προετοιμαζονται για τις μεγαλες νικες στην Β ΕΣΚΑ..................ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ
chiara5
xαίρετε,
ας δώσω κι εγώ προγνωστικά γιαυτή την αγωνιστική...

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 1 εύκολα κυρίως λόγω έδρας..
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ: 1 εύκολα?δύσκολα?αλλά 1.

καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδεςςς.. smiley.gif smiley.gif
basket21
ΠΑΠΑΓΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 54 - 63

Δεκάλεπτα: 17-17, με 33-31 ημίχρονο & 37-45, με τελικό 54-63.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου, Φιλοππούλου 11 (1) , Μεϊμάρη 21, Τριχά 6, Γεωργαντώνη 3, Παπαντζίκου 13(3), Αβραμοπούλου, Καρσίκη, Μπρέγιαννη, Γατοπούλου, Δούναβη, Μπασιάκου.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Μπασιανάς , Ραχιώτη): Ραχιώτη 4, Βαρβέρη 28(4), Πάνου 19(2), Τζήμα, Καπλάνη 9(1), Ροδοπούλου 1, Κιούση 2, Φωκά, Χρύσινα, Τραγογιάννη, Παυλίδου

Διαιτητές: Παυλόπουλος - Ορφανός.
alina

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΣΚΑ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 57-55 smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
soouza
QUOTE(basket21 @ Feb 1 2010, 00:35 ) *
ΠΑΠΑΓΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 54 - 63

Δεκάλεπτα: 17-17, με 33-31 ημίχρονο & 37-45, με τελικό 54-63.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου, Φιλοππούλου 11 (1) , Μεϊμάρη 21, Τριχά 6, Γεωργαντώνη 3, Παπαντζίκου 13(3), Αβραμοπούλου, Καρσίκη, Μπρέγιαννη, Γατοπούλου, Δούναβη, Μπασιάκου.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Μπασιανάς , Ραχιώτη): Ραχιώτη 4, Βαρβέρη 28(4), Πάνου 19(2), Τζήμα, Καπλάνη 9(1), Ροδοπούλου 1, Κιούση 2, Φωκά, Χρύσινα, Τραγογιάννη, Παυλίδου

Διαιτητές: Παυλόπουλος - Ορφανός.

Μάλιστα! smiley.gif

Έτυχε να δω μόνο το πρώτο ημίχρονο κι αυτό όχι ολόκληρο.Φάνηκε να πατάνε πιο καλά οι Κούκου στο γήπεδο με τον Παπάγο να έχει φανερές αμυντικές αδυναμίες και πολλά κενά στο χαμηλό post κάτι που εκμεταλλεύθηκαν έξυπνα οι φιλοξενούμενες.

Από κει κι έπειτα δεν είδα οπότε περιμένω κριτικές.Ο Παπάγος παραμένει πρώτος στη Β κατηγορία ενώ οι Κουκου πρέπει να σχεδιάζουν κι αυτές τη νέα σεζόν στην παραπάνω κατηγορία. bball.gif

DK13
QUOTE(soouza @ Feb 1 2010, 01:21 ) *
Μάλιστα! smiley.gif

Έτυχε να δω μόνο το πρώτο ημίχρονο κι αυτό όχι ολόκληρο.Φάνηκε να πατάνε πιο καλά οι Κούκου στο γήπεδο με τον Παπάγο να έχει φανερές αμυντικές αδυναμίες και πολλά κενά στο χαμηλό post κάτι που εκμεταλλεύθηκαν έξυπνα οι φιλοξενούμενες.

Από κει κι έπειτα δεν είδα οπότε περιμένω κριτικές.Ο Παπάγος παραμένει πρώτος στη Β κατηγορία ενώ οι Κουκου πρέπει να σχεδιάζουν κι αυτές τη νέα σεζόν στην παραπάνω κατηγορία. bball.gif

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι -ντέρμπυ με τα όλα του- έγινε στο κλειστό του Παπάγου χθες βράδυ. Οι φιλοξενούμενες πήραν το ροζ φύλλο, με τη Βαρβέρη σε απίστευτη μέρα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και τις υπόλοιπες παίκτριες να δείχνουν τρομερή θέληση για τη νίκη.
Ο Παπάγος παρόλο που βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, υστερούσε στα ριμπάουντ και δε μπορούσε να βρει λύσεις για να πάρει τη νίκη. Άλλωστε η ομάδα της Μεταμόρφωσης έδειξε απο την αρχή ότι δεν πρόκειται να χαριστεί και ότι θα κέρδιζε με κάθε τρόπο, όπως και έπραξε.

Συγχαρητήρια στη Μεταμόρφωση, αλλά και στον Παπάγο για το όμορφο θέαμα smiley.gif
StefPap
QUOTE(soouza @ Feb 1 2010, 01:21 ) *
Μάλιστα! smiley.gif

Από κει κι έπειτα δεν είδα οπότε περιμένω κριτικές.

Έφτασεεε… Καλό μήνα σε όλους! smiley.gif

Πραγματικό παιχνίδι κορυφής χθες στου Παπάγου, με τις Κουκουβάουνες να παίρνουν μια σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου, η οποία μάλιστα έσπασε για πρώτη φορά φέτος. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες συμβάδιζαν ουσιαστικά πόντο-πόντο, ενώ τις δύο φορές σε αυτό το διάστημα που οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να χτίσουν μικρές διαφορές 5-6 πόντων δεν κατάφεραν να τις κρατήσουν, με αποτέλεσμα να είναι φυσιολογικό τόσο το 17-17 του δεκαλέπτου όσο και το 33-31 του ημιχρόνου, που διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του α’ μέρους με το μοναδικό εύστοχο τρίποντο της Φιλοπούλου στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Κουκουβάουνες βελτιώθηκαν αισθητά και έπαιξαν το πιο μεστό και μυαλωμένο τους παιχνίδι για φέτος. Έσφιξαν την άμυνά τους και συνέχισαν με ώριμες επιθετικές επιλογές. Θα διαφωνήσω μάλιστα, με όλο το σέβας, με το κομμάτι από το post του φίλου DK13 που μιλά για συχνό προβάδισμα των γηπεδούχων, καθώς από το 22’ και μετά (με το τελευταίο προβάδισμα των γηπεδούχων αν δεν κάνω λάθος να είναι στο 35-34) οι Κουκουβάουνες δεν έχασαν ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ. Ένα προβάδισμα μάλιστα που στο δεύτερο μέρος για αρκετό διάστημα βρισκόταν κοντά, ή και μέσα σε διψήφια επίπεδα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχες εγκλωβίστηκαν στην πολύ σωστή αμυντική λειτουργία των Κουκουβαούνων που τους στέρησε ουσιαστικά τη δύναμη πυρός κοντά στο καλάθι, με αποτέλεσμα να αναλώνονται σε βιαστικές και ως επί το πλείστον άστοχες επιλογές από μέση και μακρινή απόσταση. Οι ύστατες προσπάθειες που κατέβαλε η ομάδα του Παπάγου για να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο τελευταίο μέρος κατάφεραν μόνο να ρίξουν τη διαφορά μέχρι το πολύ τους 7 πόντους, για να φτάσουμε τελικά σχετικά άνετα και φυσιολογικά στο τελικό 54-63.

Το γενικό συμπέρασμα όσων παρακολουθήσαμε το ματς είναι πως αν τελικά η Βαρβέρη αφιονιστεί και αποφασίσει να κερδίσει η ομάδα της, δε τη σταματάνε όχι άμυνες και προπονητικά σχέδια, αλλά ούτε τα… μπλόκα των αγροτών (επί αλλά και εκτός των γραμμών του ΟΣΕ – το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ από τους «σταθμάρχες» του forum smiley.gif ). Χθες ειδικά έκανε ένα από τα πιο ουσιαστικά της παιχνίδια για φέτος. Πέραν του ότι διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα του Παπάγου σκοράροντας 28 πόντους τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, έκανε θραύση και στις δύο ρακέτες κατεβάζοντας σωρεία rebounds (ήταν με διαφορά η πρώτη ριμπάουντερ του αγώνα) ενώ μοίρασε εξαιρετικά και το παιχνίδι στις συμπαίκτρίες της όταν η άμυνα έκλεινε επάνω της. Παράλληλα, έδωσε την ενέργεια και τις σωστές τοποθετήσεις που χρειαζόταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες με κλεψίματα και κοψίματα αλλά και εξουδετερώνοντας τα αντίπαλα ατού, αρχικά εκτός και στη συνέχεια εντός ρακέτας - ένας ρόλος που τον κατέχει πολύ καλά, αλλά λόγω της πληθωρικής της επιθετικής παρουσίας συχνά περνάει απαρατήρητος. Στο ίδιο τέμπο ακολούθησε και η φοβερή και χθες Πάνου η οποία έβγαλε μάτια επιθετικά (19 πόντοι με πολύ «οικονομικά» ποσοστά) ενώ ταυτόχρονα πρόσφερε και αυτή τα μέγιστα για να δουλέψει τόσο σωστά η άμυνα, πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία και πολύτιμη εμφάνιση. Όμως δεν υπήρξε παίκτρια των Κουκουβαούνων που να μπήκε στο παρκέ και να μην πρόσφερε τα μέγιστα προκειμένου να έρθει αυτή η νίκη στην έδρα (το ξαναλέω) ενός σπουδαίου αντιπάλου, κάτι που κάνει την επιτυχία ακόμη πιο μεγάλη. Πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες που φάνηκε πως όντως ήθελαν πιο πολύ τη νίκη, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το υψηλού επιπέδου θέαμα που μας πρόσφεραν! Μπράβο, τέλος, αξίζει και στους φίλους της γηπεδούχου ομάδας για το ζεστό τους χειροκρότημα στη νεαρή παίκτρια των φιλοξενούμενων που αποχώρησε τραυματισμένη (ευτυχώς λιγότερο σοβαρά από όσο φάνηκε αρχικά) λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε εποχές όπου το "ευ αγωνίζεσθαι" δεν είναι πλέον και τόσο αυτονόητο, οπότε έχω το κόλλημα και προσπαθώ πάντα να επισημαίνω και να επικροτώ τέτοιες ενέργειες...

Καλή συνέχεια σε όλους!
hawks7
Καλησπερα καλησπερα.

Όποιος παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα μεταξύ των 2 πρωτοπόρων αν μη τι άλλο θα τον απόλαυσε. Πολύ ωραίος αγώνας μεταξύ 2 ομάδων που ανεβαίνουν πολύ δίκαια στην Α εσκα δείχνοντας σε όλους ότι ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγόριας.

Οι κουκου κατάφεραν κ πήραν το ροζ φύλλο παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο αποσυντονιζοντας τις γηπεδούχες οι οποίες δεν βρέθηκαν κ στην καλύτερη ημέρα τους.

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα της Μεταμόρφωσης όπου κατάφεραν κ πέρασαν από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος κ έδωσαν συγχρόνως μια σκληρή απάντηση σε όσους την αμφισβήτησαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κατά τα αλλά οι αγώνες κινήθηκαν σε λογικά πλαίσια με έκπληξη βέβαια να αποτελεί η νίκη του Φιλαθλητικου. Νίκη η οποία τον κρατάει στην κατηγόρια ενώ αντίθετα για τον Αμύντα η ήττα αυτή ίσως να είναι κ μοιραία όσον αφορά την άνοδο.

ΥΓ. 1 Για την Βαρβέρη το έχω ξαναπεί.... Απλά πολυτέλεια για την Β Έσκα.

ΥΓ. 2 Εννοείται ότι εξακολουθεί να με βρίσκει εντελώς αντίθετο η παρουσία κ σαν παίκτρια της προπονήτρια των κουκου. Δεν νομίζω να αρμόζουν τέτοιες κίνησεις σε ομάδα Α εσκα! Δεν το συνεχίζω όμως διοτι θα με φατε παλι… smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Καλή συνέχεια hawks1-sm.gif
alina
Καλησπέρα κι από μένα

Για όσους παρακολουθούν τον Φιλαθλητικό θα έλεγα ότι δεν ήταν έκπληξη η νίκη και το περιμέναμε αν και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο.
MISSING
QUOTE(alina @ Feb 1 2010, 17:53 ) *
Καλησπέρα κι από μένα

Για όσους παρακολουθούν τον Φιλαθλητικό θα έλεγα ότι δεν ήταν έκπληξη η νίκη και το περιμέναμε αν και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο.

το οτι φερατε ενισχυσεις ενα μηνα πριν τελιωσει το πρωταθλημα κ καταφερατε να κερδισετε μια αξιολογη ομαδα δε σημαινει οτι η νικη σας ηταν αναμενομενη,,αλλωστε ειναι σαφες οτι η προηγουμενη νικη σας οφειλεται κατα 80% στην ''ενισχυση''.αν θεωρειτε κατορθωμα το να μεινετε στην κατηγορια χαρη σε μια παιχτρια,(που αν παλι του χρονου δεν μπορει να συμμετασχει θα πεσετε,,)τοτε χαρειτε το με την ψυχη σας..
ntimat
QUOTE(alina @ Feb 1 2010, 16:53 ) *
Καλησπέρα κι από μένα

παντως το ειχα προβλεψει ..καθοτι η Βελανα δεν παιζεται οπως επισης και τη νικη των κουκου προεβλεψα γιατι και παλι η Κα Βαρβερη δεν εχει αντιπαλο αλλα κια γιατι ο Παπαγος ειναι σε καμψη,δεν ειδα αν εχει αλλα δυσκολα ματς γιατι ειναι πιθανον να χασει τη πρωτη θεση αν οι κουκου δεν αυτοκτονησουν!!!
no_way
QUOTE(MISSING @ Feb 1 2010, 17:04 ) *
το οτι φερατε ενισχυσεις ενα μηνα πριν τελιωσει το πρωταθλημα κ καταφερατε να κερδισετε μια αξιολογη ομαδα δε σημαινει οτι η νικη σας ηταν αναμενομενη,,αλλωστε ειναι σαφες οτι η προηγουμενη νικη σας οφειλεται κατα 80% στην ''ενισχυση''.αν θεωρειτε κατορθωμα το να μεινετε στην κατηγορια χαρη σε μια παιχτρια,(που αν παλι του χρονου δεν μπορει να συμμετασχει θα πεσετε,,)τοτε χαρειτε το με την ψυχη σας..

Θα συμφωνήσω..κάθε χρόνο η ίδια ιστορία! bball.gif
dream_gr
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔYNAMO KIEBOY
Ημερομηνία: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010
Ώρα: 8:30 μ.μ.

Η παρουσία όλων μας είναι εξαιρετικά σημαντική!
Με νίκη τα κορίτσια προκρίνονται στις 8 κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου!
Αξίζουν το χειροκρότημά μας και την υποστήριξή μας!

Τονίζω πρός όλους. Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι η μόνη εκπρόσωπος του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ, στην Ευρώπη.
Απαιτείτε σεβασμός και στήριξη.
Εμείς έχουμε μάθει να προσπαθούμε πάντα.
Αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε πάντα και θα πετύχουμε.
Ευχαριστώ.
threat45
QUOTE(no_way @ Feb 1 2010, 17:25 ) *
Θα συμφωνήσω..κάθε χρόνο η ίδια ιστορία! bball.gif

Απο την μια πλευρά χαίρομαι που βλέπω μια κοπέλα που γέννησε μόλις πριν 3 μήνες να κατεβαίνει και να πάιζει, απο την άλλη βέβαια είναι άδικο (σε εισαγωγικά) για τις ομάδες που θα παίξουν μαζί τους απο εδώ και πέρα.Δημιουργείτε αναξιοπιστία πρωταθλήματος ,όπως όταν μια ομάδα αποσύρεται στη μέση της χρονιάς(βλ.χολαργός πέρυσι).
Βέβαια γι'αυτό δεν μπορεί να κατηγόρηθεί ούτε η ομάδα ούτε η παίκτρια , απλώς θα δυσκολέψουν τα πράγματα για κάποιες ομάδες που πίστεψαν οτι έχουν ήδη σωθεί....
alina

δε τοπιστευω γιατι τα κοριτσακια αρχιζουν και μεγαλονουνε
closv
QUOTE(threat45 @ Feb 1 2010, 19:47 ) *
Απο την μια πλευρά χαίρομαι που βλέπω μια κοπέλα που γέννησε μόλις πριν 3 μήνες να κατεβαίνει και να πάιζει, απο την άλλη βέβαια είναι άδικο (σε εισαγωγικά) για τις ομάδες που θα παίξουν μαζί τους απο εδώ και πέρα.Δημιουργείτε αναξιοπιστία πρωταθλήματος ,όπως όταν μια ομάδα αποσύρεται στη μέση της χρονιάς(βλ.χολαργός πέρυσι).
Βέβαια γι'αυτό δεν μπορεί να κατηγόρηθεί ούτε η ομάδα ούτε η παίκτρια , απλώς θα δυσκολέψουν τα πράγματα για κάποιες ομάδες που πίστεψαν οτι έχουν ήδη σωθεί....

Επιτρεψε μου να διαφωνησω με τη λογικη αυτη. Η Βελανα ειναι αρκετα χρονια παικτρια της συγκεκριμενης ομαδας. Το παραδειγμα του Χολαργου που ανεφερες ειναι τελειως ατυχες. Δηλ οι Κουκουβαουνες δεν πηραν ενισχυση σημαντικη φετος απο την Βαρβερη? Δηλαδη αν ο μη γενοιτο τραυματιζοταν η συγκεκριμενη αθλητρια θα μιλουσες παλι για αναξιοπιστια του πρωταθληματος? Η μηπως πιστευεις π.χ οτι οι Κουκουβαουνες χωρις αυτην δεν μπορουν να χασουν απ την ΤΟΥΦΑ π.χ ??
nat#14
QUOTE(closv @ Feb 2 2010, 01:13 ) *
Επιτρεψε μου να διαφωνησω με τη λογικη αυτη. Η Βελανα ειναι αρκετα χρονια παικτρια της συγκεκριμενης ομαδας. Το παραδειγμα του Χολαργου που ανεφερες ειναι τελειως ατυχες. Δηλ οι Κουκουβαουνες δεν πηραν ενισχυση σημαντικη φετος απο την Βαρβερη? Δηλαδη αν ο μη γενοιτο τραυματιζοταν η συγκεκριμενη αθλητρια θα μιλουσες παλι για αναξιοπιστια του πρωταθληματος? Η μηπως πιστευεις π.χ οτι οι Κουκουβαουνες χωρις αυτην δεν μπορουν να χασουν απ την ΤΟΥΦΑ π.χ ??

Μία παρένθεση μόνο...Η Βαρβέρη στις Κουκουβάουνες είναι από πέρσι που η ομάδα ήταν γ' έσκα.. Κ επίσης πιστεύω πως ναι οι Κουκουβάουνες δεν μπορούν να χάσουν από την Τούφα αν λείπει η Βαρβέρη γιατί απλά υπάρχουν και άλλες κοπέλες που σκοράρουν...
closv
QUOTE(nat#14 @ Feb 2 2010, 01:24 ) *
Μία παρένθεση μόνο...Η Βαρβέρη στις Κουκουβάουνες είναι από πέρσι που η ομάδα ήταν γ' έσκα.. Κ επίσης πιστεύω πως ναι οι Κουκουβάουνες δεν μπορούν να χάσουν από την Τούφα αν λείπει η Βαρβέρη γιατί απλά υπάρχουν και άλλες κοπέλες που σκοράρουν...

Ναι ξερω..... Η Πανου κι η Πανου κι η Πανου κι η Πανου.....Αλλα με Πανου εχανε περυσι κι ο ΑΓ. Θωμας
greece4
κανεις δεν αμφισβητει την αξια της πεπης, και ολοι φανταζονταν οτι οταν γεννησει θα γυρισει... σιγουρα βεβαια αποτελει ως ενα βαθμο αλλιωση, αλλα δεν ειναι κατι που θα μπορουσε να γινει διαφορετικα... απλα κανει μεγαλη αισθηση λογω της αξιας της ιδιας σε σχεση με την ομαδα της - μια ομαδα μη ανταγωνιστικη γινεται ανταγωνιστικη... δεν θα ηταν το ιδιο να επανερχοταν μια του παπαγου η του αμυντα χωρις να θελω να μειωσω καμια κοπελα, απλα σε αυτες τις ομαδες ειναι πιο ισορροπημενες και κατανεμημενες οι αξιες των παικτριων, αν μπορω να το ονομασω ετσι...

τοτε μαλλον δεν παρακολουθησες το παιχνιδι του πρωτου γυρου...

σχετικα με το αρης-τουφα απλα να πω συγχαρητηρια στον αρη για τη νικη αλλα και για το ηθος των αθλητριων του, ηταν κυριες και δεν το συναντας παντα αυτο οποτε θεωρω σκοπιμο να το αναφερω!
ηταν ενα ωραιο παιχνιδι με εναλλαγες στο σκορ και δυνατες μονομαχιες αν κ η διαιτησια ηταν κακη εκατερωθεν... ειναι πολυ εκνευριστικο και απαραδεκτο να αντιμετωπιζεις διαιτητες και δυστυχως εχουμε αντιμετωπισει 2-3 και φετος που 'εκμεταλλευονται' την 'εξουσια' τους. που θεωρουν οτι μπορουν να σου απευθυνονται 'ελα μωρε' λες και πινατε καφε πριν τον αγωνα και οταν ρωτησεις ευγενικα κατι σχετικα με αποφαση τους η απαντηση να ειναι 'μη μου ξαναμιλησεις θα φας τεχνικη'!! δεν ειναι ο χωρος αυτος οπου θα πρεπει να βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του, ειναι εκει για συγκεκριμενο σκοπο και εχουν ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ρολο στην διεξαγωγη του παιχνιδιου!

σχετικα με την τουφα, στο χειροτερο ππρωταθλημα των τελευταιων ετων για μας, εχουμε κανει 4 διαδοχικα καλα παιχνιδια απο τον παπαγο κ μετα αλλα δυστυχως καταφερνουμε κ γκρεμιζουμε μονες μας οτι παλευουμε ολοκληρο αγωνα να χτισουμε, ειτε με λαθος επιλογές, είτε εφησυχαζοντας, ειτε χωρις συγκεντρωση με αποτελεσμα να μην εχουμε πετυχει νικη... sad.gif το θετικο για μας ειναι πως παροτι αργησαμε πολυ, 'βρεθηκαμε' σιγα σιγα μεταξυ μας και θα το παλεψουμε ως το τελος! αλλωστε δεν εχουμε κατι να χασουμε...

DK13
QUOTE(StefPap @ Feb 1 2010, 13:28 ) *
Έφτασεεε… Καλό μήνα σε όλους! smiley.gif

Πραγματικό παιχνίδι κορυφής χθες στου Παπάγου, με τις Κουκουβάουνες να παίρνουν μια σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου, η οποία μάλιστα έσπασε για πρώτη φορά φέτος. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες συμβάδιζαν ουσιαστικά πόντο-πόντο, ενώ τις δύο φορές σε αυτό το διάστημα που οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να χτίσουν μικρές διαφορές 5-6 πόντων δεν κατάφεραν να τις κρατήσουν, με αποτέλεσμα να είναι φυσιολογικό τόσο το 17-17 του δεκαλέπτου όσο και το 33-31 του ημιχρόνου, που διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του α’ μέρους με το μοναδικό εύστοχο τρίποντο της Φιλοπούλου στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Κουκουβάουνες βελτιώθηκαν αισθητά και έπαιξαν το πιο μεστό και μυαλωμένο τους παιχνίδι για φέτος. Έσφιξαν την άμυνά τους και συνέχισαν με ώριμες επιθετικές επιλογές. Θα διαφωνήσω μάλιστα, με όλο το σέβας, με το κομμάτι από το post του φίλου DK13 που μιλά για συχνό προβάδισμα των γηπεδούχων, καθώς από το 22’ και μετά (με το τελευταίο προβάδισμα των γηπεδούχων αν δεν κάνω λάθος να είναι στο 35-34) οι Κουκουβάουνες δεν έχασαν ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ. Ένα προβάδισμα μάλιστα που στο δεύτερο μέρος για αρκετό διάστημα βρισκόταν κοντά, ή και μέσα σε διψήφια επίπεδα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχες εγκλωβίστηκαν στην πολύ σωστή αμυντική λειτουργία των Κουκουβαούνων που τους στέρησε ουσιαστικά τη δύναμη πυρός κοντά στο καλάθι, με αποτέλεσμα να αναλώνονται σε βιαστικές και ως επί το πλείστον άστοχες επιλογές από μέση και μακρινή απόσταση. Οι ύστατες προσπάθειες που κατέβαλε η ομάδα του Παπάγου για να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο τελευταίο μέρος κατάφεραν μόνο να ρίξουν τη διαφορά μέχρι το πολύ τους 7 πόντους, για να φτάσουμε τελικά σχετικά άνετα και φυσιολογικά στο τελικό 54-63.

Το γενικό συμπέρασμα όσων παρακολουθήσαμε το ματς είναι πως αν τελικά η Βαρβέρη αφιονιστεί και αποφασίσει να κερδίσει η ομάδα της, δε τη σταματάνε όχι άμυνες και προπονητικά σχέδια, αλλά ούτε τα… μπλόκα των αγροτών (επί αλλά και εκτός των γραμμών του ΟΣΕ – το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ από τους «σταθμάρχες» του forum smiley.gif ). Χθες ειδικά έκανε ένα από τα πιο ουσιαστικά της παιχνίδια για φέτος. Πέραν του ότι διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα του Παπάγου σκοράροντας 28 πόντους τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, έκανε θραύση και στις δύο ρακέτες κατεβάζοντας σωρεία rebounds (ήταν με διαφορά η πρώτη ριμπάουντερ του αγώνα) ενώ μοίρασε εξαιρετικά και το παιχνίδι στις συμπαίκτρίες της όταν η άμυνα έκλεινε επάνω της. Παράλληλα, έδωσε την ενέργεια και τις σωστές τοποθετήσεις που χρειαζόταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες με κλεψίματα και κοψίματα αλλά και εξουδετερώνοντας τα αντίπαλα ατού, αρχικά εκτός και στη συνέχεια εντός ρακέτας - ένας ρόλος που τον κατέχει πολύ καλά, αλλά λόγω της πληθωρικής της επιθετικής παρουσίας συχνά περνάει απαρατήρητος. Στο ίδιο τέμπο ακολούθησε και η φοβερή και χθες Πάνου η οποία έβγαλε μάτια επιθετικά (19 πόντοι με πολύ «οικονομικά» ποσοστά) ενώ ταυτόχρονα πρόσφερε και αυτή τα μέγιστα για να δουλέψει τόσο σωστά η άμυνα, πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία και πολύτιμη εμφάνιση. Όμως δεν υπήρξε παίκτρια των Κουκουβαούνων που να μπήκε στο παρκέ και να μην πρόσφερε τα μέγιστα προκειμένου να έρθει αυτή η νίκη στην έδρα (το ξαναλέω) ενός σπουδαίου αντιπάλου, κάτι που κάνει την επιτυχία ακόμη πιο μεγάλη. Πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες που φάνηκε πως όντως ήθελαν πιο πολύ τη νίκη, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το υψηλού επιπέδου θέαμα που μας πρόσφεραν! Μπράβο, τέλος, αξίζει και στους φίλους της γηπεδούχου ομάδας για το ζεστό τους χειροκρότημα στη νεαρή παίκτρια των φιλοξενούμενων που αποχώρησε τραυματισμένη (ευτυχώς λιγότερο σοβαρά από όσο φάνηκε αρχικά) λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε εποχές όπου το "ευ αγωνίζεσθαι" δεν είναι πλέον και τόσο αυτονόητο, οπότε έχω το κόλλημα και προσπαθώ πάντα να επισημαίνω και να επικροτώ τέτοιες ενέργειες...

Καλή συνέχεια σε όλους!

... έχεις δίκιο φίλε StefPap. Νομίζω ότι δεν προηγήθηκαν ξανά μετά απο το σημείο που αναφέρεις.
Ανακαλώ smiley.gif

Αγαπητή... λίγη σοβαρότης δε βλάπτει!
Αναμενόμενη η νίκη σε όσους παρακολουθούν την Τούφα και το πρωτάθλημα... φέτος;... Περιμένατε τη νίκη με τον Αμύντα;! δύσκολα μεν... αλλά την περιμένατε;... blink.gif
Δε λέω, καλώς επέστρεψε η Βελάνα -παλιά καραβάνα στο Φιλαθλητικό- απο κει και πέρα μη μας λέτε ότι ήταν και δεδομένη η νίκη με τη σοβαρότερη ομάδα της Β΄ΕΣΚΑ, τον Αμύντα;
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναιρώ σε καμία προσπάθεια την ομάδα του Φιλαθλητικού, άλλωστε είναι ένα ιστορικό σωματείο που χρόνια τώρα έχει συνεχή παρουσία στα δρώμενα του γυναικείου μπάσκετ. Απο κει και πέρα όμως δε δέχομαι το κάθε υπεροπτικό ποστάρισμα με δηλώσεις που τρεις βδομάδες πριν ούτε κατά διάνοια θα είχε υπόσταση. Ας είμαστε λίγο σοβαροί...

QUOTE(ntimat @ Feb 1 2010, 17:23 ) *
παντως το ειχα προβλεψει ..καθοτι η Βελανα δεν παιζεται οπως επισης και τη νικη των κουκου προεβλεψα γιατι και παλι η Κα Βαρβερη δεν εχει αντιπαλο αλλα κια γιατι ο Παπαγος ειναι σε καμψη,δεν ειδα αν εχει αλλα δυσκολα ματς γιατι ειναι πιθανον να χασει τη πρωτη θεση αν οι κουκου δεν αυτοκτονησουν!!!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πραγματικά δεν είχε αντίπαλο icon_drunk.gif
Σωστές οι προβλέψεις σου ntimat... 69.gif
DK13

Επιτέλους ζωντάνεψε λίγο το forum... smiley.gif
Πράγματι, έχεις δίκιο στην παρένθεση... Η ομάδα πορεύεται με την Όλγα απο πέρυσι που ανέβηκε στη Β΄ΕΣΚΑ. Η προσθήκη των κοριτσιών έγινε φέτος, με αποτέλεσμα την πολύ καλή παρουσία της Μεταμόρφωσης στη δεύτερη κατηγορία.
Όσον αφορά τώρα την άποψη ότι κακώς κατέβηκε η Βελάνα στο τέλος γιατί αλλάζει τη ροή του πρωταθλήματος, θα διαφωνήσω κάθετα. Ένας αθλητής είναι ελεύθερος να επιστρέφει στην ομάδα του όποτε το επιθυμεί, καθώς ουδεμία παρατυπία υπάρχει. Απο κει και πέρα, είναι θέμα του κάθε προπονητή πως θα εξουδετερώσει αυτόν τον παίκτη και των αθλητών με τη θέληση που θα δείξουν για να παίξουν άμυνα ώστε να τον εμποδίσουν στο σκοράρισμα bball.gif

Εγώ εμμένω και περιμένω την Παλατιανή. Κάποια στιγμή θα κάνει την έκπληξη...
StefPap
QUOTE(greece4 @ Feb 2 2010, 03:38 ) *
QUOTE(nat#14 @ Feb 2 2010, 01:24)

Επειδή όμως το παρακολούθησα εγώ, να πω; smiley.gif Στο τελικό 72-52 η Βαρβέρη είχε 27 πόντους (κοντά δηλαδή στους φετινούς της μέσους όρους που είναι περίπου 25 πόντοι ανά αγώνα), η Πάνου 18 και η Καλδάνη 13, ενώ οι άλλες παίκτριες σκόραραν 14 πόντους. Σε αντιπαραβολή, από την ομάδα του Χαλανδρίου η πρώτη σκόρερ, Λιούμη, είχε λιγότερους πόντους από τις τρεις πρώτες των γηπεδούχων, ήτοι μόλις 12... Δεν αμφισβητώ το αξιόμαχο της ομάδας της Τούφας - ίσα ίσα, μετά το πρώτο παιχνίδι είχα γράψει:

Νομίζω πάντως πως η ομάδα του Χαλανδρίου δεν θα αντιμετωπίσει τελικά πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία - στα μάτια μου φαίνεται ένα "κλικ" καλύτερη τουλάχιστον από Ν. Ιωνία και Φιλαθλητικό (όπως αυτός έχει παρουσιαστεί ως τώρα τουλάχιστον) και όχι χειρότερη από τον Αίολο παρά την ήττα της έβδομης αγωνιστικής.

Αλλά μη διαστρεβλώνουμε και την πραγματικότητα. Φέτος Κουκουβάουνες δεν είναι μόνο η Βαρβέρη. Η Πάνου, όσο κι αν φαίνεται αστείο στον/στην closv, σήμερα είναι στη δεκάδα των πρώτων σκόρερ στην κατηγορία (όπου η Βαρβέρη είναι πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά), ενώ εκεί βρίσκεται και η Καλδάνη, χωρίς να υπολογίσουμε τις παίκτριες των Κουκουβαούνων που κατα καιρούς παίρνουν επιθέσεις επάνω τους σε παιχνίδια. Και δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες στην κατηγορία που να μπορούν να το παινευτούν αυτό το κατόρθωμα, ή να αντιπαραβάλλουν μεγαλύτερη πολυφωνία. Οπότε θα πρότεινα να αφήσουμε τις Κουκουβάουνες να κάνουν αυτό που κάνουν, και εγώ να ευχηθώ ειλικρινά στην Τούφα να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. smile.gif
ntimat
QUOTE(StefPap @ Feb 2 2010, 12:23 ) *

Επειδή όμως το παρακολούθησα εγώ, να πω; smiley.gif Στο τελικό 72-52 η Βαρβέρη είχε 27 πόντους (κοντά δηλαδή στους φετινούς της μέσους όρους που είναι περίπου 25 πόντοι ανά αγώνα), η Πάνου 18 και η Καλδάνη 13, ενώ οι άλλες παίκτριες σκόραραν 14 πόντους. Σε αντιπαραβολή, από την ομάδα του Χαλανδρίου η πρώτη σκόρερ, Λιούμη, είχε λιγότερους πόντους από τις τρεις πρώτες των γηπεδούχων, ήτοι μόλις 12... Δεν αμφισβητώ το αξιόμαχο της ομάδας της Τούφας - ίσα ίσα, μετά το πρώτο παιχνίδι είχα γράψει:

Αλλά μη διαστρεβλώνουμε και την πραγματικότητα. Φέτος Κουκουβάουνες δεν είναι μόνο η Βαρβέρη. Η Πάνου, όσο κι αν φαίνεται αστείο στον/στην closv, σήμερα είναι στη δεκάδα των πρώτων σκόρερ στην κατηγορία (όπου η Βαρβέρη είναι πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά), ενώ εκεί βρίσκεται και η Καλδάνη, χωρίς να υπολογίσουμε τις παίκτριες των Κουκουβαούνων που κατα καιρούς παίρνουν επιθέσεις επάνω τους σε παιχνίδια. Και δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες στην κατηγορία που να μπορούν να το παινευτούν αυτό το κατόρθωμα, ή να αντιπαραβάλλουν μεγαλύτερη πολυφωνία. Οπότε θα πρότεινα να αφήσουμε τις Κουκουβάουνες να κάνουν αυτό που κάνουν, και εγώ να ευχηθώ ειλικρινά στην Τούφα να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. smile.gif

εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι-ες εχουν τη ταση να αμφισβητουν συνεχως τις κουκου...οπως εχουμε γραψει απο περσι μαλιστα η Κα Βαρβερη ειναι αλλης κλασης...φυσικα μονη της δεν μπορει να κανει τιποτα ...ομως εχει βοηθεια σημαντικη και απο τη πανου και απο τα αλλα τα κοριτσια...οπως και να το κανουμε ειναι μακραν η καλλιτερη ομαδα....μονο στη κακη μερα μπορουν να χασουν.Λογικα βλεπω να κοβει πρωτη το νημα,θεωρω πως ο παπαγος ειναι σε καμψη.Απλα απο τωρα πρεπει να σχεδιαζει την ομαδα της Α Εσκα γιατι ετσι δυσκολα θα παραμεινει!!!!αλλα φανταζομαι οτι θα κανουν τις σωστες κινησεις...
greece4
sxetika me tous 27 pontous pou les htan omws polu pio krisimoi apo twn allwn pou skoraran otan pia to paixnidi eixe kri8ei... monh ths to ka8arise... den lew pws den einai kales oi upoloipes twn koukou, alla 8a htan teleiws diaforetikh omada xwris th varverh... auth pairnei panw ths ta paixnidia kai anagazei tis antipales amunes na kleinoun dhmiourgwntas xwro gia tis alles...
thanx gia thn euxh gia thn paramonh! smile.gif
!!!!! Lebron James !!!!!
QUOTE(greece4 @ Feb 2 2010, 22:53 ) *
sxetika me tous 27 pontous pou les htan omws polu pio krisimoi apo twn allwn pou skoraran otan pia to paixnidi eixe kri8ei... monh ths to ka8arise... den lew pws den einai kales oi upoloipes twn koukou, alla 8a htan teleiws diaforetikh omada xwris th varverh... auth pairnei panw ths ta paixnidia kai anagazei tis antipales amunes na kleinoun dhmiourgwntas xwro gia tis alles...
thanx gia thn euxh gia thn paramonh! smile.gif

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!!Κανονισμός του φορουμ οτι τα greeklish απαγορεύονται!!! smiley.gif
alina
Καλημέρα,

είμαι η Πέπη. Να ξέρετε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι στην ομάδα του Φιλαθλητικού[size="6"][/size]. Παρακαλώ μη γράφετε διάφορα προσωπικά σχόλια για μένα. Δεν μου αρμόζουν.
Ευχαριστώ
ntimat
QUOTE(alina @ Feb 3 2010, 12:42 ) *
Καλημέρα,

είμαι η Πέπη. Να ξέρετε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι στην ομάδα του Φιλαθλητικού[size="6"][/size]. Παρακαλώ μη γράφετε διάφορα προσωπικά σχόλια για μένα. Δεν μου αρμόζουν.
Ευχαριστώ

καλήμερα σας Κα Πεπη,μαλλον κολακευτικα σχολια διαβαζω εδω μεσα για σας και με την ευκαιρια να σας δωσω συγχαρητηρια για το παθος και την αγαπη που δειχνεται για το μπασκετ.Απο πλευρας μπασκετικης αξιας το εχω ξαναγραψει...τι να λεμε ..αν και εχω καιρο να σας δω να παιζεται αλλα το μπασκετ σιγουρα δεν ξεχνιεται.
alina
κε ntinat σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, αλλ.α αναφέρομε σε αυτούς που με κατηγορούν ότι γύρισα εκπρόθεσμα στην ομάδα. θέλω να τους πω ότι όλοι μασ παίζουμε για την επιτυχία τησ ομάδοσ μασ αμισθοί (πολύ σημαντικό) και πωσ 9 μήνεσ δεν καθόμουν και έπινα καφέ αλλά ήμουν απλά έγκυος και γύρισα για την σωτηρία τησ ομάδοσ μου φιλιά σε όλουσ και ευχαριστώ και πάλι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.