Ray Allen...!
Jul 11 2009, 14:50
Η Γκουζίνη γιατί σταμάτησε το μπάσκετ???Είχα ακούσει ότι σκόπευε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα της...Γνωρίζει κανείς κάτι? Κρίμα πάντως
mafioso
Jul 11 2009, 15:37
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 11 2009, 15:50 )

Η Γκουζίνη γιατί σταμάτησε το μπάσκετ???Είχα ακούσει ότι σκόπευε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα της...Γνωρίζει κανείς κάτι? Κρίμα πάντως

Η Βασιλεία δεν υπήρχε περίπτωση αν συνέχιζε να παίξει σε άλλη ομάδα παρά μόνο στον Αθηναϊκό...Η απόφασή της όμως έδωσε βαρύτητα και προτεραιότητα στην οικογένεια της...πάντως συζητήθηκε χθες στην πλατεία ότι μπορεί να συνεχίσει ως βοηθός του Καλογερόπουλου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης!
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση ο Αθηναϊκός να έχει κλείσει ΚΑΙ την Κεχαγιά??? Καλά ποια θα μένει εκτός δωδεκάδας???!!!
Εξωπραγματικό!!!
Η ομάδα που φτιάχνει φέτος ο Αθηναϊκός, δεν έχει προηγούμενο στο χώρο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση της Τούλας Καλέτζου και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το basketblog.gr αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτηση της Λολίτας Λύμουρα.
Αυτές οι δύο παίκτριες αποτελούν το δίδυμο της Εθνικής και πλέον θα αποτελούν το αχτύπητο δίδυμο του Αθηναϊκού, και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό. Η ομάδα του Βύρωνα όμως δεν σταματά εδώ καθώς θα ενισχύσει την περιφέρειά της με την έμπειρη και ικανή Ζωή Κεχαγιά, όπου μαζί με την Όλγα Χατζηνικολάου και την Βίκυ Βολονάκη, διαμορφώνουν μια απίστευτη ζώνη πυρός, στην περιφέρεια.
Η αρμάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου θα είναι εξαιρετικά ισορροπημένη καθώς και μέσα στο καλάθι θα έχει δίδυμους πύργους, με μια προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση. Αν όλες αυτές οι μεταγραφές και τα ονόματα που συζητάμε είναι συμβατικά, τώρα έρχεται και το… πυρηνικό όπλο.
Ο Αθηναϊκός είναι μια ανάσα από τη Λιθουανή Γκιντάρε Πετρονάιτε. Πρόκειται για την παίκτρια την οποία η FIBA έχει βραβεύσει ως την καλύτερη της Ευρώπης ενώ στους αγώνες με την Εθνική Λιθουανίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, έχει μ.ο. 20 πόντους, 1.0 ασίστ, 0.5 κλεψίματα, 3.5 κοψίματα. Οι άνθρωποι του Βύρωνα έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Πετρονάιτε, την Τεό Βίλνιους και μέχρι το τέλος του μήνα -αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο- θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και θα δώσει στον Αθηναϊκό, αίγλη δύναμη και πόντους.
Αν σε αυτές προσθέσουμε την Γούιγκινς που ήταν νούμερο 3 στα Αμερικανικά ντραφτ, την έμπειρη Πόλυ Σαρέγκου και τα υπόλοιπα κορίτσια τα οποία πέρυσι κατέκτησαν αήττητα το πρωτάθλημα Ελλάδας, αντιλαμβανόμαστε πως πλέον ο Αθηναϊκός έχει μόνο ένα στόχο. Την κατάκτηση της Ευρώπης.
Όσο για τον Νίκο Χαρδαλιά, από τη στιγμή που ξεδίπλωσε στο παρκέ ότι καλύτερο μπορούσε να αποκτήσει έχει μόνο ένα τεράστιο πρόβλημα, χρειάζεται νέο γήπεδο γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην παίζει στην Ευρωλίγκα.
basketblog.gr
mafioso
Jul 11 2009, 16:49
QUOTE(sch @ Jul 11 2009, 16:45 )

Εξωπραγματικό!!!
Η ομάδα που φτιάχνει φέτος ο Αθηναϊκός, δεν έχει προηγούμενο στο χώρο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση της Τούλας Καλέτζου και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το basketblog.gr αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτηση της Λολίτας Λύμουρα.
Αυτές οι δύο παίκτριες αποτελούν το δίδυμο της Εθνικής και πλέον θα αποτελούν το αχτύπητο δίδυμο του Αθηναϊκού, και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό. Η ομάδα του Βύρωνα όμως δεν σταματά εδώ καθώς θα ενισχύσει την περιφέρειά της με την έμπειρη και ικανή Ζωή Κεχαγιά, όπου μαζί με την Όλγα Χατζηνικολάου και την Βίκυ Βολονάκη, διαμορφώνουν μια απίστευτη ζώνη πυρός, στην περιφέρεια.
Η αρμάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου θα είναι εξαιρετικά ισορροπημένη καθώς και μέσα στο καλάθι θα έχει δίδυμους πύργους, με μια προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση. Αν όλες αυτές οι μεταγραφές και τα ονόματα που συζητάμε είναι συμβατικά, τώρα έρχεται και το… πυρηνικό όπλο.
Ο Αθηναϊκός είναι μια ανάσα από τη Λιθουανή Γκιντάρε Πετρονάιτε. Πρόκειται για την παίκτρια την οποία η FIBA έχει βραβεύσει ως την καλύτερη της Ευρώπης ενώ στους αγώνες με την Εθνική Λιθουανίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, έχει μ.ο. 20 πόντους, 1.0 ασίστ, 0.5 κλεψίματα, 3.5 κοψίματα. Οι άνθρωποι του Βύρωνα έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Πετρονάιτε, την Τεό Βίλνιους και μέχρι το τέλος του μήνα -αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο- θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και θα δώσει στον Αθηναϊκό, αίγλη δύναμη και πόντους.
Αν σε αυτές προσθέσουμε την Γούιγκινς που ήταν νούμερο 3 στα Αμερικανικά ντραφτ, την έμπειρη Πόλυ Σαρέγκου και τα υπόλοιπα κορίτσια τα οποία πέρυσι κατέκτησαν αήττητα το πρωτάθλημα Ελλάδας, αντιλαμβανόμαστε πως πλέον ο Αθηναϊκός έχει μόνο ένα στόχο. Την κατάκτηση της Ευρώπης.
Όσο για τον Νίκο Χαρδαλιά, από τη στιγμή που ξεδίπλωσε στο παρκέ ότι καλύτερο μπορούσε να αποκτήσει έχει μόνο ένα τεράστιο πρόβλημα, χρειάζεται νέο γήπεδο γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην παίζει στην Ευρωλίγκα.
basketblog.gr
Και να το δω υπογεγραμμένο το συμβόλαιο της Petronyte στον Αθηναϊκό, πάλι δεν θα το πιστεύω!!! Η Λιθουανή στο ματς της Εθνικής της που έληξε πριν λίγο στα πλαίσια τουυ Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (U20) εναντίον της Τσεχίας τελείωσε με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ,5 ασίστ,3 κλεψίματα και 3 κοψίματα σε 33 λεπτά!!!!
Prasinoulis
Jul 11 2009, 17:10
QUOTE(mafioso @ Jul 11 2009, 17:49 )

Ωραια κουλτουρα κανεις ρε φιλαρακι!!! Τιμη και δοξα στον Αθηναικο να φερει αυτη την παιχτουρα. Α..... ξεχασα να σου πω τωρα που η ομαδαρα σας πηρε ολες τις κοντες στο Φαληρο εμαθα οτι θα κατεβει φετος η Ρενα Μακαρη!!!!!!!
mafioso
Jul 11 2009, 17:55
QUOTE(Prasinoulis @ Jul 11 2009, 18:10 )

Ωραια κουλτουρα κανεις ρε φιλαρακι!!! Τιμη και δοξα στον Αθηναικο να φερει αυτη την παιχτουρα. Α..... ξεχασα να σου πω τωρα που η ομαδαρα σας πηρε ολες τις κοντες στο Φαληρο εμαθα οτι θα κατεβει φετος η Ρενα Μακαρη!!!!!!!
Ομαδάρα ΜΑΣ????!!!! Μάλλον μπερδεύεσαι καλέ μου φίλε..Λάτρης του γυναικείου λόγω της κόρης μου αλλά ποτέ οπαδός! σε κανένα άθλημα...στη Δάφνη μένω και ΠαναθηναΙκών συναισθημάτων είμαι...Απλά γουστάρω αυτό που κάνουν στον Βύρωνα, γιατί μέσα από την τρέλα τους και ίσως και την υπερβολή τους κρατάνε ζωντανό το μπασκετάκι..και αν μπορούν να χτυπήσουν και το Ευρωπαϊκό μαγκιά τους θα είναι! Άσε που διασκεδάζω την απογοητευση μου με όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, που για άλλη μια χρονιά όχι μόνο δεν θα πρωταγωνιστήσουμε αλλά θα τρέχουμε να σωθούμε! Να είναι καλά η Νένα , η Εβίνα, η Σπαθάρου(αν μείνει τελικά) που απλήρωτες και φέτος θα βάλουν πλάτη!Όλοι το παίζουν Παναθηναϊκοί αλλά στην δύκολη ώρα παίζουν τα προσωπικά τους παιχνιδάκια!
Υ.Γ. α)η Ζυκιρίδου έμεινε τελικά ή πήγε πλατεία?
β) Η Μάκαρη ποιά είναι????!!!!!
QUOTE(Prasinoulis @ Jul 11 2009, 18:10 )

Όσο για το Φάληρο, ας μην το υποτιμά κανείς! Κωστάκη,Καραμπατζάκη,Γκέαρλντς, Δημητράκου και καλή Αμερικάνα ψηλή,μαζί με κοινοτική στην περιφέρεια και έχοντας από πίσω την Νταή , την Χαβαλέ και την Μούρντ συνιστουν ένα πολύ καλό ρόστερ...δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να χτυπήσουν βέβαια τον Αθηναϊκό(μάλλον απίθανο!) αλλά θεωρώ ότι μαζί με τις Εσπερίδες θα παλέψουν για την δεύτερη θέση και μπορούν να διακριθούν και στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή έξοδο!
Ray Allen...!
Jul 11 2009, 18:11
QUOTE(mafioso @ Jul 11 2009, 18:55 )

Ομαδάρα ΜΑΣ????!!!! Μάλλον μπερδεύεσαι καλέ μου φίλε..Λάτρης του γυναικείου λόγω της κόρης μου αλλά ποτέ οπαδός! σε κανένα άθλημα...στη Δάφνη μένω και ΠαναθηναΙκών συναισθημάτων είμαι...Απλά γουστάρω αυτό που κάνουν στον Βύρωνα, γιατί μέσα από την τρέλα τους και ίσως και την υπερβολή τους κρατάνε ζωντανό το μπασκετάκι..και αν μπορούν να χτυπήσουν και το Ευρωπαϊκό μαγκιά τους θα είναι! Άσε που διασκεδάζω την απογοητευση μου με όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, που για άλλη μια χρονιά όχι μόνο δεν θα πρωταγωνιστήσουμε αλλά θα τρέχουμε να σωθούμε! Να είναι καλά η Νένα , η Εβίνα, η Σπαθάρου(αν μείνει τελικά) που απλήρωτες και φέτος θα βάλουν πλάτη!Όλοι το παίζουν Παναθηναϊκοί αλλά στην δύκολη ώρα παίζουν τα προσωπικά τους παιχνιδάκια!
Όσο για το Φάληρο, ας μην το υποτιμά κανείς! Κωστάκη,Καραμπατζάκη,Γκέαρλντς, Δημητράκου και καλή Αμερικάνα ψηλή,μαζί με κοινοτική στην περιφέρεια και έχοντας από πίσω την Νταή , την Χαβαλέ και την Μούρντ συνιστουν ένα πολύ καλό ρόστερ...δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να χτυπήσουν βέβαια τον Αθηναϊκό(μάλλον απίθανο!) αλλά θεωρώ ότι μαζί με τις Εσπερίδες θα παλέψουν για την δεύτερη θέση και μπορούν να διακριθούν και στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή έξοδο!
Συγγνώμη αλλά εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό που κάνει ο Αθηναϊκός...Σε κάποιες κοπέλες οι οποίες δεν θα παίρνουν χρόνο ενώ η αξία τους είναι αναμφίβολη θα κάνει μόνο κακό που η ομάδα έχει τόσο υψηλό επίπεδο...Και να μην παρεξηγηθώ, οι ξένες σωστά είναι τόσο καλές, δεν αναφέρομαι σε αυτές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι όλες μα όλες ή σχεδόν όλες τέλος πάντων οι καλές ελληνίδες στο Βύρωνα....

Όσο φίλε γμου για αυτό που λες για τον Παναθηναϊκό μας, έχεις δίκιο για τους Παναθηναϊκάρες, αλλά δεν έχεις δίκιο για κάποιες παίκτριες οι οποίες μάλιστα τυγχάνει να είναι και πολύ αχάριστες...Βασικά σε μία αναφέρομαι αλλά δεν θα πω όνομα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θα έχουν καταλάβει ότι και κάποια δεν είναι τόσο Παναθηναϊκός όσο δηλώνει...Από άποψη των χρημάτων έχεις δίκιο, αλλά πρέπει να προσέχουμε και όσα λέμε και κάνουμε...
Prasinoulis
Jul 11 2009, 18:23

Καλε μου φιλε κανεις δεν διασκεδαζει την απογοητευση για τα οσα συμβαινουν στον συλλογο του, με την επιτυχια των αλλων συλλογων.
Κανεις δεν παρακολουθει live τα στατιστικα της Λιθουανης που θα παει στον Αθηναικο για χαρη της κορης του.
Κανεις δε βαζει το χερι του στη φωτια για το αν παιξει η Γκουζινη σε αλλη ομαδα χωρις να ειναι διαχειριστης του δελτιου της.
Κανεις λατρης του γυναικειου δεν υπαρχει που να ξερει τοσες λεπτομερειες και να μη γνωριζει τη Μακαρη.
Επειδη εμεις εδω στον Παναθηναικο εχουμε αδυναμια στο ΤΡΙΦΥΛΛΙ δε σημαινει οτι τρωμε κουτοχορτο.
Να χαιρεσαι λοιπον την ομαδαρα σου αφησε τον ΠΑΟ και μαθε και ορισμενα σημαντικα για το γυναικειο.
Μακαρη σπουδαια παικτρια, σπουδαιος ανθρωπος γυναικα του Αντωνη Μπουμπου. Καλαμπουρακι καναμε για να δουμε ποσο φαν του γυναικειου εισαι, αλλα μαλλον εισαι και εσυ του χαντμπωλλ και νεοκοπος φαν του μπασκετ γιατι αποτι βλεπω
εχεις και εσυ ενος μηνος εγγραφη στο φορουμ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα απο την καρδια ολων των μπασκετοφιλων στον Αθηναικο στην Ευρωπη αλλα μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας ΟΥΔΕΤΕΡΕ φαν του φυναικειου!!!
chrisafr9
Jul 11 2009, 18:30
Καλησπέρα! Όλα αυτά που διαβάζουμε για τις μεταγραφές καλά είναι και μπράβο στις ομάδες όπως ο Αθηναϊκός που μπορούν να έχουν στο ράστερ τους τέτοιου επιπέδου παίχτριες αλλά μη ξεχνάμε ότι ομάδες σαν τον Αθηναϊκό υπήρχαν και στο παρελθόν (Σπόρτινγκ, ακαδ. Ηλιούπολης, Λιόσια, Πάο, Πανιώνιος κ.α.) και τώρα παλεύουν να μη πέσουν στην Α2 ή να ανέβουν πάλι στην Α1 και άλλες πάλι δεν υπάρχουν καθόλου! Να μου πείτε καλά που υπάρχουν και κάποιοι ¨τρελοί¨ που επενδύουν κατά διαστήματα στο γυναικείο μπάσκετ και έτσι έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε καλό μπάσκετ από 2-3 ομάδες! Δεν ξέρω τελικά εσείς τι λέτε πρέπει να έχουμε ¨φωτοβολίδες¨ ή …..
mafioso
Jul 11 2009, 19:37
QUOTE(Prasinoulis @ Jul 11 2009, 19:23 )

Καλε μου φιλε κανεις δεν διασκεδαζει την απογοητευση για τα οσα συμβαινουν στον συλλογο του, με την επιτυχια των αλλων συλλογων.
Κανεις δεν παρακολουθει live τα στατιστικα της Λιθουανης που θα παει στον Αθηναικο για χαρη της κορης του.
Κανεις δε βαζει το χερι του στη φωτια για το αν παιξει η Γκουζινη σε αλλη ομαδα χωρις να ειναι διαχειριστης του δελτιου της.
Κανεις λατρης του γυναικειου δεν υπαρχει που να ξερει τοσες λεπτομερειες και να μη γνωριζει τη Μακαρη.
Επειδη εμεις εδω στον Παναθηναικο εχουμε αδυναμια στο ΤΡΙΦΥΛΛΙ δε σημαινει οτι τρωμε κουτοχορτο.
Να χαιρεσαι λοιπον την ομαδαρα σου αφησε τον ΠΑΟ και μαθε και ορισμενα σημαντικα για το γυναικειο.
Μακαρη σπουδαια παικτρια, σπουδαιος ανθρωπος γυναικα του Αντωνη Μπουμπου. Καλαμπουρακι καναμε για να δουμε ποσο φαν του γυναικειου εισαι, αλλα μαλλον εισαι και εσυ του χαντμπωλλ και νεοκοπος φαν του μπασκετ γιατι αποτι βλεπω
εχεις και εσυ ενος μηνος εγγραφη στο φορουμ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα απο την καρδια ολων των μπασκετοφιλων στον Αθηναικο στην Ευρωπη αλλα μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας ΟΥΔΕΤΕΡΕ φαν του φυναικειου!!!
Τελικά είσαι παντελώς εκτός χρόνου και τόπου ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗ! Τα στατιστικά της Λιθουανής τα είδα το μεσημέρι και μετά την ανακοίνωση του Μπάσκετμπλογκ...για την Γκουζίνη δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς, (τι σημαίνει διαχειριστής του δελτίου άραγε???!!!)απλά διάβασα την δήλωση της παίκτριας...το πόσο Παναθηναϊκός είμαι είσαι μάλλον ο τελευταίος άνθρωπος που θα το κρίνει γιατί ο καθένας μας έχει την ιστορία του..δεν δήλωσα ιστορικός του γυναικείου μπάσκετ ποτέ για να ξέρω την Μάκαρη και τέλος οι αναφορές σου στο χάντμπωλ μάλλον άστοχες είναι και δείχνουν ότι είσαι σε σύγχηση(προφανώς η σπόντα σου είναι για άλλον, που ασχολείτο με το χάντμπωλ και σήμερα ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ, και που εσύ τον θεωρίς νεόκοπο(!!!) και που εγώ δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό!). Σταματάω την κουβέντα εδώ, γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι με άλλον θέλεις να τσακωθείς και σε άλλον τα λες! Εμένα επέτρεψε μου να συνεχίζω να θαυμάζω τις σοβαρές προσπάθειες που γίνονται στο γυναικείο και όπως παρακολουθούσα την προσπάθεια του καλύτερου κατα την γνώμη μου διοικητικού παράγοντα που πέρασε από το γυναικείο , του Γιώργου του Μουζούκη, να παρακολουθώ σήμερα και τις προσπάθειες των ανθρώπων του Βύρωνα!
Prasinoulis
Jul 11 2009, 20:49
QUOTE(mafioso @ Jul 11 2009, 20:37 )

Τελικά είσαι παντελώς εκτός χρόνου και τόπου ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗ! Τα στατιστικά της Λιθουανής τα είδα το μεσημέρι και μετά την ανακοίνωση του Μπάσκετμπλογκ...για την Γκουζίνη δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς, (τι σημαίνει διαχειριστής του δελτίου άραγε???!!!)απλά διάβασα την δήλωση της παίκτριας...το πόσο Παναθηναϊκός είμαι είσαι μάλλον ο τελευταίος άνθρωπος που θα το κρίνει γιατί ο καθένας μας έχει την ιστορία του..δεν δήλωσα ιστορικός του γυναικείου μπάσκετ ποτέ για να ξέρω την Μάκαρη και τέλος οι αναφορές σου στο χάντμπωλ μάλλον άστοχες είναι και δείχνουν ότι είσαι σε σύγχηση(προφανώς η σπόντα σου είναι για άλλον, που ασχολείτο με το χάντμπωλ και σήμερα ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ, και που εσύ τον θεωρίς νεόκοπο(!!!) και που εγώ δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό!). Σταματάω την κουβέντα εδώ, γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι με άλλον θέλεις να τσακωθείς και σε άλλον τα λες! Εμένα επέτρεψε μου να συνεχίζω να θαυμάζω τις σοβαρές προσπάθειες που γίνονται στο γυναικείο και όπως παρακολουθούσα την προσπάθεια του καλύτερου κατα την γνώμη μου διοικητικού παράγοντα που πέρασε από το γυναικείο , του Γιώργου του Μουζούκη, να παρακολουθώ σήμερα και τις προσπάθειες των ανθρώπων του Βύρωνα!
Χ
Χαιρομαι να κανω λαθος. Οι ωρες των δημοσιευσεων ομως ειναι πολυ κοντα για να τα προλαβαινεις ολα φιλαρακι. Σου ζητω συγνωμη που εκανα λαθος αλλα ολο με τον Αθηναικο ασχολεισαι. Μια με την ιστοσελιδα του και τι γραφει, μια με το ποσο μεγαλη αισθηση προκαλεσε στην Αμερικη η μεταγραφη της WIGGINS στον Αθηναικο κ.λ.π. Δεν μας ειπες ομως με τι Μ.Ο. τελειωσε στην Ισπανια περισυ η WIGGINS.
Για μενα τελος, με επεισες οτι εισαι Παναθηναικος και επειδη ξερουμε τι εννοουμε και εγω και εσυ ας τα παρατησουμε πριν κουρασουμε και κουραστουμε.
Γιατι αμα εσυ εισαι φιλαθλος του Παναθηναικου εγω ειμαι ο Κοκκαλης.
Καληνυχτα και καλο πρωταθλημα!!!!
sthnapexw
Jul 11 2009, 22:39
QUOTE(sch @ Jul 11 2009, 16:45 )

Εξωπραγματικό!!!
basketblog.gr
To αστείο της υπόθεσης είναι ότι φέτος μόνο μια παίκτρια που ήθελε ο Αθηναικός να πάρει δεν τα κατάφερε...το πως και το γιατί ας το σκεφτούν οι παράγοντες της ομοσπονδίας που αφήνουν την τύχη των 16 χρονων αθλητριών στα χέρια ανθρώπων που αποφασίζουν με το "ετσι θέλω" για το μέλλον κοριτσιών .....
Γνωρίζετε αν το πρωτάθλημα Α1 θα μεταδοθεί από κάποιο κανάλι ώστε να θαυμάσουμε όλοι αυτές τις παίκτριες?Και φυσικά για τους αγώνες της Ευρώπης του Αθηναικού?
PINELI
Jul 12 2009, 03:34
QUOTE(sthnapexw @ Jul 11 2009, 23:39 )

To αστείο της υπόθεσης είναι ότι φέτος μόνο μια παίκτρια που ήθελε ο Αθηναικός να πάρει δεν τα κατάφερε...το πως και το γιατί ας το σκεφτούν οι παράγοντες της ομοσπονδίας που αφήνουν την τύχη των 16 χρονων αθλητριών στα χέρια ανθρώπων που αποφασίζουν με το "ετσι θέλω" για το μέλλον κοριτσιών .....
Γνωρίζετε αν το πρωτάθλημα Α1 θα μεταδοθεί από κάποιο κανάλι ώστε να θαυμάσουμε όλοι αυτές τις παίκτριες?Και φυσικά για τους αγώνες της Ευρώπης του Αθηναικού?
θα μεταδιδονται απο καναλι της ερτ καθε δευτερα........
Tatubasketfan
Jul 12 2009, 08:28
QUOTE(PINELI @ Jul 12 2009, 04:34 )

θα μεταδιδονται απο καναλι της ερτ καθε δευτερα........

μόνο να μην είναι το σπορ+ γιατί κάποιοι δεν το πιάνουμε
basket4
Jul 12 2009, 16:41
Ανακοίνωσε Λύμουρα
Της Αθηνάς Πατρινού
12/07/2009 (16:47)
Άλλη μία σπουδαία μεταγραφή έκανε ο Αθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Λολίτα Λύμουρα. H διεθνής παίκτρια έθεσε μάλιστα ψηλά τον πήχη, λέγοντας ότι στόχος της για την επόμενη θα είναι το… triple crown!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:
Ο Αθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας Λολίτας Λύμουρα, η οποία με τις πρώτες της δηλώσεις έβαλε πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στον Αθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας το τρία στα τρία και να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις που θα μετέχει" δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια δεν παρέλειψε να "ευχαριστήσω τον κ. Χαρδαλιά και τον προπονητή μας, κ. Δικαιουλάκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενη που θα έχω συμπαίκτριες αθλήτριες που γνωρίζω από την κοινή μας παρουσία στην Εθνική".
Ο τεχνικός του Αθηναϊκού Τζώρτζης Δικαιουλάκος δήλωσε για την απόκτηση τής Λύμουρα: "Εντάξαμε στο δυναμικό μας μια παίκτρια, η οποία εκτός του ότι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στις απαιτήσεις του σήμερα. Είναι από τις παίκτριες που ταιριάζουν γάντι στους στόχους του Αθηναϊκού, αλλά και στη νοοτροπία και στο πολύ όμορφο κλίμα που έχει αυτή η ομάδα".
Ο ισχυρός άνδρας του Αθηναϊκού και δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, σχολίασε για το νέο απόκτημα του συλλόγου. "Όπως όλες οι προηγούμενες παίκτριες που αποκτήσαμε, έτσι και η Λολίτα Λύμουρα, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Με την προσθήκη της φτάνουμε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού, που στόχο είχε να παρουσιαστεί ο Αθηναϊκός με ένα μαχητικό, δυναμικό, ποιοτικό και ολοκληρωμένο ρόστερ".
basketblog.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ανατροπή δεδομένων με Ζικυρίδου, που μένει στον ΠΑΟ!
Written by Marios Borinos
Sunday, 12 July 2009 14:12
Πανιώνιος και Μαρία Ζικυρίδου είχαν συμφωνήσει σε όλα και η διεθνής φόργουορντ ανακοίνωσε την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένας όρος στο συμβόλαιο της παίκτριας με τις «πράσινες» που ανέφερε ότι εάν δεν έχει βρει ομάδα μέχρι τις 31/5, τότε αυτόματα ανανεώνεται για ακόμα δύο χρόνια η συνεργασία με το τριφύλλι!
Έτσι, η Μαρία Ζικυρίδου αυτή την στιγμή ανήκει στον Παναθηναϊκό και αν ο Πανιώνιος θέλει να την αποκτήσει, τότε θα πρέπει να καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στις πράσινες, πράγμα απίθανο αυτή την στιγμή. Έτσι, ένας ακόμα μεταγραφικός στόχος για την ομάδα του Γαβρήλου Καλογερόπουλου χάθηκε και η χρονιά δεν φαίνεται αισιόδοξη λόγω και του περιορισμένου μπάτζετ της διοίκησης.
Η 25χρονη φόργουορντ που αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας με την Εθνική, αναμένεται να συνεχίσει στις πράσινες και θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου συμπαίκτρια την Μαρία Χαλιβελάκη, που συμφώνησε σε όλα με το «τριφύλλι» και αναμένεται την Δευτέρα να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο που την επαναφέρει στις τάξεις του συλλόγου μετά το πέρασμά της από τον Παγχιακό για δύο χρόνια.
weplayball.gr
trefoil 13
Jul 12 2009, 23:42

Το μόνο διασκεδαστικό στην όλη υπόθεση ήταν τα ευτράπελα της δεύτερης γενικής συνέλευσης, και αυτά μόνο αν είχες καλή διάθεση.
Αν βλέπεις κι άλλα πράγματα με αυτή τη διάθεση, τότε είσαι.. επικίνδυνος.
Τώρα εγώ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν είσαι αυτό που κατηγορεί ο Πρασινούλης ή αν είσαι κανένας αυλικός του Θανάση που βλέπει φαντάσματα με "Παναθηναϊκάρες".
QUOTE(Prasinoulis @ Jul 11 2009, 21:49 )

Γιατι αμα εσυ εισαι φιλαθλος του Παναθηναικου εγω ειμαι ο Κοκκαλης.
Καληνυχτα και καλο πρωταθλημα!!!!
Χαίρω πολύ, Νίκος Πατέρας..
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 12 2009, 09:28 )

μόνο να μην είναι το σπορ+ γιατί κάποιοι δεν το πιάνουμε

Επιτέλους θα ξανά δίξει αγώνες το σπορτ+ γιατί το δικό μου είχε πιάσει αράχνες!!
Μην ανησυχείς τατού, θα στους γράφω και θα στους στέλνω!!
Ας κάνει ότι γουστάρει ο αθηναϊκός. Ας πάρει όλες τις Ελληνίδες και πέντε επιπλέον αμερικανίδες για να τις έχει μόνο για την Ευρώπη. Έχουν φιλοδοξίες, λεφτά με τη σέσουλα και ενισχύουν την ομάδα με κάθε τρόπο. Από τις κινήσεις του αθηναϊκού, περισσότερο θα πρέπει να μας απασχολήσει η δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά των παικτριών. Η Κεχαγιά ας πούμε, πάει εκεί με τι φιλοδοξίες; Να παίξει; Ούτε στην προπόνηση δεν χωράει, ενώ οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να είναι πρωταγωνίστρια. (Για αποφυγή παρεξηγήσεων, το παράδειγμα ήταν τυχαίο και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό..!)
magickaminia
Jul 13 2009, 10:23
QUOTE(mafioso @ Jul 11 2009, 16:37 )

Η Βασιλεία δεν υπήρχε περίπτωση αν συνέχιζε να παίξει σε άλλη ομάδα παρά μόνο στον Αθηναϊκό...Η απόφασή της όμως έδωσε βαρύτητα και προτεραιότητα στην οικογένεια της...πάντως συζητήθηκε χθες στην πλατεία ότι μπορεί να συνεχίσει ως βοηθός του Καλογερόπουλου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης!
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση ο Αθηναϊκός να έχει κλείσει ΚΑΙ την Κεχαγιά??? Καλά ποια θα μένει εκτός δωδεκάδας???!!!
Εγω το μονο που μπορω να ευχηθω στην Βασιλεια και τον συζυγο της τον Γιωργο ειναι του χρονου τετοιο καιρο του χρονου να κρατουν στα χερια τους το μεγαλυτερο επαθλο για μια γυναικα που ειναι ενα υγιες μωρο. Αυτος νομιζω ειναι ο σοβαροτερος λογος για μια γυναικα να διακοψει την ενεργο δραση. Τους ευχομαι ολοψυχα να αποκτησουν το παιδι που ονειρευονται συντομα. Οσον αφορα το θεμα Κεχαγια θεωρω οτι αποτελει υπερβολη η αποκτηση της απο την ομαδα του Βυρωνα. Ειναι λαθος να αφηνεις να φυγουν νεαροτερα στελεχη της ομαδας και να φερνεις παικτριες ανω των 30 και μετα απο αποχη απο τα γηπεδα. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Νομιζω αυτο το καταλαβαν οι παραγοντες του Αθηναικου και στην περιπτωση της Νικης Ζερβα. Το διευρυμενο ροστερ σε μια γυναικεια ομαδα κρυβει παγιδες.
Basket lover
Jul 14 2009, 13:06
QUOTE(sthnapexw @ Jul 11 2009, 23:39 )

Για να δούμε!
Μηπως τελικά αυτή η 16χρονη αποδειχτεί ''προφήτης'' σε 1-2 χρόνια και δικαωθεί με την επιλογή της να μην πάει στον Αθηναϊκό; Λέω μήπως...

Άλλωστε δεν μου εχει αποδείξει κανεις οτι ο Αθηναικος ειναι το καλυτερο σωματειο για την βελτιωση καποιας μικρης αθλήτριας.
Και μια ερώτηση: Η επιλογη της μικρης 16χρονης να μην πάει στον Αθηναϊκό θα ειναι λόγος για να μην κληθεί στο μέλλον στην εθνικη ομάδα; Απλά ρωτάω ως καχύποπτη και δυστυχώς καμένη από τετοια...
Live strong
Jul 14 2009, 16:37
QUOTE(Basket lover @ Jul 14 2009, 14:06 )

Για να δούμε!
Μηπως τελικά αυτή η 16χρονη αποδειχτεί ''προφήτης'' σε 1-2 χρόνια και δικαωθεί με την επιλογή της να μην πάει στον Αθηναϊκό; Λέω μήπως...

Άλλωστε δεν μου εχει αποδείξει κανεις οτι ο Αθηναικος ειναι το καλυτερο σωματειο για την βελτιωση καποιας μικρης αθλήτριας.
Και μια ερώτηση: Η επιλογη της μικρης 16χρονης να μην πάει στον Αθηναϊκό θα ειναι λόγος για να μην κληθεί στο μέλλον στην εθνικη ομάδα; Απλά ρωτάω ως καχύποπτη και δυστυχώς καμένη από τετοια...

Απ ότι κατάλαβα το σχόλιο του της sthnapexw ήταν ότι μάλλον ήθελε να πάει αλλά για κάποιο λόγο δεν την άφησαν από την ομάδα που μέχρι τώρα ανήκει.
Άρα μάλλον άτοπο στο ότι δεν ήθελε η ίδια να πάει…
Όπως επίσης άτοπο το αν είναι σωματείο που βελτιώνει παίχτριες ή όχι.
Δεν κολλάει δηλαδή πουθενά με τα προηγούμενα.
Τώρα όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο θα σου πω το εξής, και στο λέω από εμπειρία, ότι δεν παίζει ρόλο σε ποια ομάδα είσαι ή δεν είσαι για να μπεις στην Εθνική και αν κοιτάξεις τα φετινά ροστερ θα καταλάβεις… άλλα είναι που μετράνε…και όχι ο Αθηναϊκός, ή ο Παναθηναϊκός ή δε ξέρω ποιος άλλος…
Ray Allen...!
Jul 14 2009, 17:20
QUOTE(Live strong @ Jul 14 2009, 17:37 )

Όπως επίσης άτοπο το αν είναι σωματείο που βελτιώνει παίχτριες ή όχι.
Δεν κολλάει δηλαδή πουθενά με τα προηγούμενα.
Εσύ πιστεύεις ότι βελτιώνει?
Live strong
Jul 14 2009, 19:42
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 14 2009, 18:20 )

Εσύ πιστεύεις ότι βελτιώνει?
Δεν στέκομαι στον αν το συγκεκριμένο σωματείο βελτιώνει ή όχι, αυτό που λέω είναι ότι οι εθνικές δεν είναι θέμα σωματείου..
Αλλού πρέπει να ψαχτεί το θέμα της συμμετοχής, αυτό προσπαθώ να πω!!
Ray Allen...!
Jul 14 2009, 19:45
QUOTE(Live strong @ Jul 14 2009, 20:42 )

Δεν στέκομαι στον αν το συγκεκριμένο σωματείο βελτιώνει ή όχι, αυτό που λέω είναι ότι οι εθνικές δεν είναι θέμα σωματείου..
Αλλού πρέπει να ψαχτεί το θέμα της συμμετοχής, αυτό προσπαθώ να πω!!
Εντάξει δεκτό αυτό, όμως μπορείς να μου απαντήσεις αν θεωρείς ότι αν μια κοπέλα πάει στον Αθηναϊκό θα βελτιωθεί?
Live strong
Jul 14 2009, 19:56
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 14 2009, 20:45 )

Εντάξει δεκτό αυτό, όμως μπορείς να μου απαντήσεις αν θεωρείς ότι αν μια κοπέλα πάει στον Αθηναϊκό θα βελτιωθεί?

Μια κοπέλα που θα μπορούσε να παίξει στο γυναικείο ή στις υποδομές; έχει διαφορά.
Δεν ξέρω τι δουλειά γίνεται στις υποδομές, ποιος είναι ο προπονητής κλπ.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πριν 2-3 χρόνια οι υποδομές δεν ήταν δυνατές.
Τώρα αν μου λες, μια κοπέλα να πάει στη μεγάλη ομάδα, σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, βάση πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα και που έχω αναφέρει σε άλλο τοπικ.
Οπότε δυο περιπτώσεις υπάρχουν, ή θα είναι βοηθητική με μια μικρή συμμετοχή, ή θα δοθεί δανική σε άλλη ομάδα για λίγο καιρό όπως έγινε με τη Καμμένου, η οποία πήγε στο Κρόνο, αφού πρώτα έγινε μεταγραφή από Αμύντα στον Αθηναικό.
Ray Allen...!
Jul 14 2009, 20:00
QUOTE(Live strong @ Jul 14 2009, 20:56 )

Μια κοπέλα που θα μπορούσε να παίξει στο γυναικείο ή στις υποδομές; έχει διαφορά.
Τώρα αν μου λες, μια κοπέλα να πάει στη μεγάλη ομάδα, σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, βάση πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα και που έχω αναφέρει σε άλλο τοπικ.
Οπότε δυο περιπτώσεις υπάρχουν, ή θα είναι βοηθητική με μια μικρή συμμετοχή, ή θα δοθεί δανική σε άλλη ομάδα για λίγο καιρό όπως έγινε με τη Καμμένου, η οποία πήγε στο Κρόνο, αφού πρώτα έγινε μεταγραφή από Αμύντα στον Αθηναικό.
Το πρόβλημα με τον Αθηναϊκό για να σταματήσω και το οφ τόπικ, είναι ότι παίρνει πάρα πάρα πολλές παίκτριες πολλές εκ των οποίων δεν τις χρειάζεται καν και τις αφήνει ένα χρόνο άπραγες ή σχεδόν άπραγες, βλέπε Δασκαλοπούλου. Από εκεί και πέρα χαλάει και τις προσπάθειες έστω των λιγοστών ομάδων που προσπαθούν σοβαρά έστω χωρίς πολλά χρήματα για κάτι καλό, αφού ανεβάζει και τα κασέ των αθλητριών...Τεσπά, ο Αθηναϊκός εκτός από καλό έχει δημιουργήσει και μεγάλο πρόβλημα
mafioso
Jul 14 2009, 20:56
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 14 2009, 21:00 )

Το πρόβλημα με τον Αθηναϊκό για να σταματήσω και το οφ τόπικ, είναι ότι παίρνει πάρα πάρα πολλές παίκτριες πολλές εκ των οποίων δεν τις χρειάζεται καν και τις αφήνει ένα χρόνο άπραγες ή σχεδόν άπραγες, βλέπε Δασκαλοπούλου. Από εκεί και πέρα χαλάει και τις προσπάθειες έστω των λιγοστών ομάδων που προσπαθούν σοβαρά έστω χωρίς πολλά χρήματα για κάτι καλό, αφού ανεβάζει και τα κασέ των αθλητριών...Τεσπά, ο Αθηναϊκός εκτός από καλό έχει δημιουργήσει και μεγάλο πρόβλημα

Πάντως χωρίς να διαφωνώ απόλυτα μαζί σου Ray, νομίζω ότι αρκετές παίκτριες και ιδιαίτερα οι παίκτριες της εθνικής(Καλέντζου,Χατζηνικολάου και Λύμουρα), εαν δεν έκλειναν στον Αθηναϊκό, θα έφευγαν στο εξωτερικό.Και πιστεύω ότι τελικά ο κρυφός πόθος των υπεύθυνων της ομάδας είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου! Μπορεί να μην το λένε αλλά ενδόμυχα νομίζω ότι αυτό σκέφτονται..και όπως οι Εσπερίδες όλα αυτά τα χρόνια, με σωστή οργάνωση, σοβαρή διοίκηση και εξαιρετική τεχνική δουλειά αποτέλεσαν πόλο έλξης για όλες τις πρωτοκλάσσάτες, έτσι και οι Βυρωνιώτισσες προσπαθούν να αφήσουν το δικό τους στίγμα , με ομολογουμένως εντυπωσιακές κινήσεις! Από εκεί και πέρα είναι μεγάλη συζήτηση αν τελικά τα κορίτσια που έπαιξαν φέτος και έφυγαν τελικά με υποσχετικές , είναι χαμένες ή όχι? Παικτικά ίσως και να είναι, από πλευράς όμως εμπειριών, προπόνησης και οικονομικών μεγεθών νομίζω ότι δεν είναι καμιά δυσαρεστημένη από ότι διάβασα στις δηλώσεις τους! Το σίγουρο ερωτηματικό είναι πόσο χώρος υπάρχει για τα νέα κορίτσια να αποκτήσουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής σε ομάδες αυτού του βεληνεκούς...και τελικά να απαντηθεί το ερώτημα τι τελικά χρειαζόμαστε για να γίνει το γυναικείο ελκυστικό και πρωταγωνιστικό! Τεράστια συζήτηση-προτείνω ξεχωριστό topic!
QUOTE(Live strong @ Jul 14 2009, 19:56 )

Το αντίθετο ήταν, αλλά δεν είναι της παρούσης...
είμαι του ρητού "καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς"...
QUOTE(sch @ Jul 14 2009, 22:26 )

Το αντίθετο ήταν, αλλά δεν είναι της παρούσης...
είμαι του ρητού "καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς"...
επειδη εχει κουρασει το θεμα αθηναικοs να γραψουμε και για μια μεταγραφη σημαντικη για το ροστερ των νεοφωτιστηs
ομαδαs των χανιων που αφορα την ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ που προτιμησε την ομαδα των χανιων απο τον παναθηναικο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ....
trefoil 13
Jul 15 2009, 00:08
Το φάληρο θα ταλαιπωρεί τη νέα χρονιά η Σπαθάρου..!!
Ησυχάσαμε!! Άλλωστε ένας.. "Καλντερόν" δεν χωρούσε σε εμάς!!
berry the truth
Jul 15 2009, 01:23
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 14 2009, 22:08 )

Πολύ άτυχοι στο Φάληρο και τυχεροί στον Παναθηναϊκό! Τώρα που έφυγε η Σπαθάρου θα μπορέσει επιτέλους η ομάδα να πάρει τον τίτλο και να ηρεμήσει στα αποδυτήρια...Άλλωστε η Χαλιβελάκη για αυτό αποκτήθηκε...Και ντροπή στην Μανώλη που διάλεξε τα άσημα Χανιά αντί να έρθει στον Παναθηναϊκό να πάρει πρωτάθλημα...
Με τέτοια μυαλά πάλι μπροστά θα πάτε...
trefoil 13
Jul 15 2009, 08:13
QUOTE(berry the truth @ Jul 15 2009, 02:23 )

Πολύ άτυχοι στο Φάληρο και τυχεροί στον Παναθηναϊκό! Τώρα που έφυγε η Σπαθάρου θα μπορέσει επιτέλους η ομάδα να πάρει τον τίτλο και να ηρεμήσει στα αποδυτήρια...Άλλωστε η Χαλιβελάκη για αυτό αποκτήθηκε...Και ντροπή στην Μανώλη που διάλεξε τα άσημα Χανιά αντί να έρθει στον Παναθηναϊκό να πάρει πρωτάθλημα...
Με τέτοια μυαλά πάλι μπροστά θα πάτε...
ΑΣΤΟ καλύτερα!! ΑΣΤΟ.. Το πας αλλού αλλά το δικαιολογείς λάθος..
Όσο για τη Μανώλη, είπα τίποτα; Ή μήπως θεωρώ ότι φέτος πάμε για τίτλους και πορείες στην Ευρώπη;; (στην οποία δεν δηλώσαμε καν συμμετοχή..)
QUOTE(ENTY @ Jul 14 2009, 23:49 )

επειδη εχει κουρασει το θεμα αθηναικοs να γραψουμε και για μια μεταγραφη σημαντικη για το ροστερ των νεοφωτιστηs
ομαδαs των χανιων που αφορα την ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ που προτιμησε την ομαδα των χανιων απο τον παναθηναικο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ....
Κι ενα κουιζ...... Τι κοινο εχουν η ΜΑΝΩΛΗ η ΓΙΟΥΚΑΚΗ η ΚΩΤΣΙΟΥ κι η ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ ?
QUOTE(closv @ Jul 15 2009, 09:41 )

Κι ενα κουιζ...... Τι κοινο εχουν η ΜΑΝΩΛΗ η ΓΙΟΥΚΑΚΗ η ΚΩΤΣΙΟΥ κι η ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ ?
οποιοs-α το βρει κερδιζει μια κτητικη βρακα!!!!!
εγω ειμαι εκτοs του διαγωνισμου και λεω οτι φορουσαν ΑΓΙΟφωτοστεφανο...και λοιπον??????
εκεινο που ξερω οτι τα χανια θα ειναι εδρα(οπωs περυσι) και δυσκολα θα περασουν οι ομαδεs που θα κανουν το ταξιδακι...
QUOTE(ENTY @ Jul 15 2009, 10:36 )

οποιοs-α το βρει κερδιζει μια κτητικη βρακα!!!!!
εγω ειμαι εκτοs του διαγωνισμου και λεω οτι φορουσαν ΑΓΙΟφωτοστεφανο...και λοιπον??????
εκεινο που ξερω οτι τα χανια θα ειναι εδρα(οπωs περυσι) και δυσκολα θα περασουν οι ομαδεs που θα κανουν το ταξιδακι...
Για τις τρεις απο τις τέσσερις έχω κάτι κοινό......για την Κωτσιου δεν ξέρω αν ισχύει.....
Έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα τις αγίας παρασκευής.......ε και????
...που χάθηκες ο κύριος από τον Χολαργό;;;;
Δεν μας έχει ενημερώσει για τις κινήσεις: Φιλιππάκη, Μαγκλάρα, Χαϊκάλη.
basket4
Jul 15 2009, 14:55
Διπλό "χτύπημα"
Της Αθηνάς Πατρινού
15/07/2009 (13:30)
Σε ακόμα μία σημαντική προσθήκη προχώρησε το Παλαιό Φάληρο. Η Ευτυχία Δεληγιάννη είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανοκίτρινων" ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ. Παράλληλα το συγκρότημα του Αντώνη Μπουμπού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κατερίνα Σπαθάρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και τα έχουν βρει. Έτσι λοιπόν η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.
Η Δεληγιάννη αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Ολυμπιάδας Λάρισας και σημείωσε σε 23 αγώνες 11,8 πόντους μ.ο και 4,7 ριμπάουντ.
Υστερα από την επίσημη ένταξή της η 25χρονη παίκτρια δήλωσε: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη διότι ήρθα σε μία οργανωμένη ομάδα πολλή οργανωμένη με στόχους. Το Παλαιό Φάληρο αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Σίγουρα τώρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μένα αλλά θα είναι τεράστια εμπειρία και μέσα από αυτή την πρόκληση θα βελτιωθώ βοηθώντας την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν οι προπονήσεις".
basketblog.gr
Live strong
Jul 15 2009, 16:04
Στα «πράσινα» Μαυριά και Σπαθάρη!
Wednesday, 15 July 2009 15:23
Η Κατερίνα Σπαθάρου μπορεί να αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό (οδεύει προς Φάληρο), η Κατερίνα Σπαθάρη, όμως, είναι το νέο απόκτημα της ομάδας. Η έμπειρη φόργουορντ με ύψος 1.74 είναι μαζί με τη Κάτια Μαυριά οι δύο τελευταίες κινήσεις του τριφυλλιού από την ελληνική αγορά. Παραμένει ο βασικός κορμός, στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή και ξένων παικτριών.
Η Κάτια Μαυριά είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.85 και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική εναλλακτική λύση κοντά στο καλάθι, η οποία μάλιστα θα ξαναφορέσει τα πράσινα μετά από πολλά χρόνια. Στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος των εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων. Απ' την άλλη η Κατερίνα Σπαθάρη είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.74 και φέτος αγωνίστηκε στην Αμαρυλλίδα ως δανεική από τον Άρη Χολαργού, που έπαιζε παλιότερα. Έκανε εξαιρετική χρονιά και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα των Βριλησσίων να κατακτήσει την τρίτη θέση στην Α2 Νότου.
Μαζί με την Μαρία Χαλιβελάκη που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρονιά, αυτές οι παίκτριες θα είναι οι προσθήκες του Παναθηναϊκού από τον ελληνικό χώρο. Στην ομάδα θα παραμείνουν επίσης οι Νικολαΐδου, Ζικυρίδου, Σταμάτη, Ξάνθου (αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή) και πλέον για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αναμένονται οι μεταγραφές των δύο ξένων παικτριών και της κοινοτικής.
Στο θέμα του προπονητή, τέλος, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αλλά σύντομα θα ολοκληρωθεί αυτό. Οι υποψήφιοι που ακούγονται είναι αρκετοί (Γερεουδάκης, Μαυρίδης, Τσαφαράς) αλλά αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Μαλλιαρός θα παραμείνει πιθανόν σαν βοηθός προπονητής στο τεχνικό τιμ.
captain charisma
Jul 15 2009, 21:39
η αρτεμις βολου απ οτι εμαθα θα αγωνιζεται α1 απο φετος..για να δουμε
lil slamer
Jul 16 2009, 00:18
Η Σεμανιάκου στον Άρη Θήβας και φέτος...
dolly12
Jul 17 2009, 09:22
Τωρα που τελιώσανε οι μεταγραφες ας βαλουμε τα ροστερ της Α2 νοτου να δουμε τι πρωταθλημα θα περιμενουμε...
νομιζω οτι θα ειναι πιο ανταγωνιστικο απο περσι μιας και οι ομαδες απο θεμα ροστερ εμφανιζονται πιο ολοκληρωμενες... βεβαια μεσα στο γηπεδο πολλα διαφερουν. Διορθωστε οτι ειναι λαθος φυσικα ετσι...
Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΓΔΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΗ
ΚΑΚΛΕΑ ΝΑΤΑΣΣΑ
ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ
ΚΑΝΟΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΕΛΛΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΚΩΤΣΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΚΕΛΛΥ
ΠΕΤΥΧΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΤΥΧΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Προπονήτρια: ΓΙΑΣΕΜΗ ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΑ
Συνεργάτες : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΣΤΡΑΝΤΙΝΗ ΜΑΤΙΝΑ
ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗ ΑΣΠΑ
ΜΙΚΕΔΑΚΗ ΗΡΑ
ΚΑΣΣΑΠΟΓΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΛΕΞΙΑ
ΒΑΛΕΤΑ ΠΕΠΥ
ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗ ΒΙΚΥ
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λεμπιδάκη Ελένη
Φωτιάδη Ντίνα
Φουκαράκη Γιούλια
Φαρμάκη Ζωή
Ψυλλάκη Άντυ
Ψυλλάκη Κλαίρη
Μαθιουδάκη Μαρία
Γιαλιτάκη Ρούλα
Στεφάτου Βαγγελίτσα
Γαλιτσιάνου Μίνα
Φοβάκη Λίζα
Πολοπετράκη Ελένη
Λαμπιθιανάκη Άσπα
Κοιλάδη Ειρήνη
Τζαμαρία Δάφνη
Αραβιάκη Κάλλια
Σπυριδάκη Μαρία
Παπαδάκη Αιμιλία
Γιγουρτάκη Νίκη
Μπαλτζάκη Μαρία
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Δασκαλάκη Μιχάλη
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Κουκαρούδη Βαγγέλη
ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΑ
ΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ
ΜΠΑΛΤΑ ΑΝΘΗ
ΛΙΑΓΚΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ
ΡΕΤΖΕΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΡΑΤΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΠΟΠΗ
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΔΑΝΑΑΗ
ΒΑΛΑΝΤΑΣΣΗ ΗΡΩ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ
Ελεάννα Παραγιού
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΠΟΓΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
πρόεδρος Παύλος Καβάγιας
τεχνικός διευθυντής Μανώλης Περρής
Αριστέα Μαγκλάρα
Κωνσταντίνα Ουζούνη
Ραφαέλα Πολίτη
Ερμίνα Οικονόμου
Ευαγγελία Εγγλεζάκου
Αντριάνα Χαϊκάλη
Λίτσα Κρητικού
Αγγελική Φιλιππάκη
Γιώτα Φράγκου
Άννα Χριστοδούλου
Ντέπυ Μανέα
Κατερίνα Αναστασοπούλου
Προπονητές Αλέξανδρος Κοσσένας και Δήμος Μπρούσαλης.
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
Βαφειάδη Αρτζίνα
Μαυρομάτη Αλεξάνδρα
Χαλικοπούλου Μαρία
Καπακλή Ευσταθία
Μπρούλια Μαρία
Αναστασίου Μάντω
Δήμου Μένη
Αγγελική Λάμπου
Μαρία Μπρούλα
Σεμανιακου Ενισα
ΤΣΟΥΡΗ έμεινε???
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ¨ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Ελίνα Ισκιόγλου
Κλαίρη Χρονοπούλου
Κλειώ Νικόλα
Ζέντα Μέλνικα
Ξένια Χελιώτη
Ταττία Τσίκουτα
Μιμή Χαρίτου
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Γεωργίας Κωνσταντίνου
Κατερίνας Μαρίνου
Ντοριάν Μουζούκη
Βεντουρά Λουκια
Κονταξάκη Αθηνα
Ζουρνή Λουσυ
Μπακετέα Μαρια
Τούλα Γαζέτα
Αγγελική Νικολοπούλου
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΣΣΥ
Καλτση / δασιοπουλου παρεμειναν???
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Ντίνα Καβαλάρη
Τζένη Φλώρου
Δήμητρα Μοίρα
Ματίνα Δελητζά
Χριστίνα Βραχάλη
Θάλεια Πετροπούλου
Νατάσα Μουζάκη
Βελακουλη Αγγελικη
Δημητρα Ιωαννα
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Λημνιάτη
Γεωργούση
Μπότσαρη
Νιτουλέσκου
Κωσταράκου
Τροιζή
Καββαδια
ΚΡΟΝΟΣ
Μαρίας Μίχου
Γιώτας Δραγωνέα
Θεοδώρας Δαούση
Φανη ροιδου
τσαγκαρακη λιανα
κωνσταντινου μαρινα
λολα ευγενια
ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΑΝΑΗ
εμειναν τελικα
Βούλα Βροχίδου
Στέλλα Τσιοπούλου
Χρυσούλα Κατσαρέλια
Κωνσταντίνα Καφαλτή ????
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΙΧΑ ΕΛΕΝΗ & ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 15 2009, 01:08 )

και τωρα τι γινεται που εμεινε ο καλντερον????πωs θα το αντεξειs????μηπωs δεν πρεπει να βιαζομαστε γιατι παντα υπαρχει το απροοπτο.....η κατερινα ειναι καλη παιχτρια...αλλα τωρα με χαλιβελακη πιασε το αυγο και κουρευτο....
Live strong
Jul 17 2009, 10:41
Ισχυρός ο Αστέρας Εξαρχείων, χωρίς Λιάγκα αλλά με Τσουκαλά!
Written by Barbara Liakou
Friday, 17 July 2009 10:40
Οριστικά η Κατερίνα Λιάγκα παραχωρήθηκε από τον Αστέρα Εξαρχείων στην ομάδα της Αμαρυλλίδας, όπως είχαμε γράψει από την αρχή στο WePlayBall, έπειτα από επιθυμία της ίδιας και συμφωνία με την προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καπογιάννη. Οι παράγοντες του Αστέρα έκαναν το "χατήρι" στη Λιάγκα και την παραχώρησαν την τελευταία ημέρα των αποδεσμεύσεων, μέσα σε καλό κλίμα.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Παρασκευάς Μηλιώνης και ο Βιορέλης Δρούγιας, που ουσιαστικά κρατάνε ζωντανό τον Αστέρα, κινήθηκαν αστραπιαία και απέκτησαν την 29χρονη έμπειρη φόργουρντ Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία έκανε χρήση της ελευθερίας της (πάνω από 28 ετών και 8ετία στο Παλαιό Φάληρο).
Έτσι λοιπόν, με κινήσεις ματ, ο Αστέρας έχει δημιουργήσει ένα ισχυρότατο σύνολο για το νέο πρωτάθλημα, που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους φανατικούς πιστούς φιλάθλους των Εξαρχείων. Στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν πλέον οι: Ξένια Χελιώτη, Τατία Τσίκουτα, Μιμή Χαρίτου, Δήμητρα Τσουκαλά, Ελίνα Ισκιόγλου, Ζέντα Μέλνικα, Κλαίρη Χρονοπούλου και Κλειώ Νικόλα. Η ποσότητα σίγουρα δεν είναι μεγάλη, αλλά η ποιότητα είναι αναμφισβήτητη και στα χέρια της η προπονήτρια Αφέντρα Παπαδήμου έχει ικανότατες και έμπειρες παίκτριες.
Εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα Εξαρχείων, δόθηκε η ακόλουθη δήλωση για τις παίκτριες που έφυγαν αλλά και τον κόσμο της ομάδας:
«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα για τη συνολική αγωνιστική τους παρουσία, κρατώντας εύκολα τον Αστέρα στην Α2 κατηγορία. Επίσης καλούμε τον κόσμο του Αστέρα να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνει τόσα χρόνια. Ήταν καταλυτικός παράγοντας για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αφού οι απαιτήσεις τους ήταν αυξημένες και μας ώθησαν να κάνουμε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης».
basket4
Jul 17 2009, 11:24
«Ναυάγησε» της Σπαθάρου στο Φάληρο
Friday, 17 July 2009 02:50
Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στο γυναικείο μπάσκετ έλαβε τέλος την τελευταία μέρα των μεταγραφών αλλά στην ουσία...δεν τελείωσε! Η Κατερίνα Σπαθάρου μετά από πολλές πιέσεις, έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δεχτούν την πρόταση του Φαλήρου και να μείνει ελεύθερη αλλά τελικά η ίδια δεν κατάφερε να τα βρει με την ομάδα των νοτίων προαστίων με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» και να εξετάζει αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό.
Η 26χρονη πλέι μέικερ μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς στους «πράσινους» είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερη από την ομάδα αφού πλέον ο σύλλογος στην κατάσταση που έχει περιέλθει, δεν καλύπτεις τις αγωνιστικές της φιλοδοξίες. Η ίδια ήρθε σε επαφή σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες της Α1 αλλά πιο κοντά βρέθηκε σε Αθηναϊκό και Φάληρο. Με την ομάδα του Βύρωνα δεν τα βρήκε τελικά και φαινόταν πως κατέληγε στο Φάληρο. Παρά τις αυξημένες απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, η χρυσή τομή βρέθηκε και η παίκτρια συμφώνησε στο ποσό με το οποίο θα έφευγε από το τριφύλλι αλλά τελικά διαφώνησε στις δικές της απολαβές με την ομάδα του Φαλήρου. Το χάσμα ήταν αγεφύρωτο και έτσι η παίκτρια επέστρεψε στο δυναμικό του συλλόγου με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στο δίλημμα για το αν θα αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στο τριφύλλι ή θα αρχίζει να σκέφτεται την λύση του εξωτερικού.
Η Σπαθάρου ήταν και πάλι μια από τις κολόνες και τις σταθερές λύσεις του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά παρά τα βαρύγδουπα ονόματα στην περιφέρεια, έχοντας κατά μέσο όρο 7,9π, 3,2ρ, 3,6ας, 1,3κλ, 2,5λ με 94% στις βολές, 64% στα δίποντα και 32% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής. Τις επόμενες ημέρες η ίδια θα ξεκαθαρίσει τελικά το που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο.
weplayball.gr
Ray Allen...!
Jul 17 2009, 11:30
QUOTE(ENTY @ Jul 17 2009, 11:38 )

και τωρα τι γινεται που εμεινε ο καλντερον????πωs θα το αντεξειs????μηπωs δεν πρεπει να βιαζομαστε γιατι παντα υπαρχει το απροοπτο.....η κατερινα ειναι καλη παιχτρια...αλλα τωρα με χαλιβελακη πιασε το αυγο και κουρευτο....
Ναι! Η Χαλιβελάκη φταίει. Όχι ο "δήθεν" Καλντερόν που τόσα χρόνια τα έχει κάνει σαλάτα μέσα στο τμήμα... Τώρα από πότε είναι καλή παίκτρια μία κοπέλα που κάνει σταθερά περισσότερα λάθη από ασίστ και παίζει και πλέι μέικερ δεν ξέρω. Και κάτι ακόμα: "Δεν είναι συμπαίκτριες αυτές" και "Η ομάδα δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες μου" δεν είναι δηλώσεις σοβαρού ανθρώπου...Τα δεύτερα εισαγωγικά μπορεί και να μην το είπε ακριβώς έτσι...Πάντως όταν δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγεις δεν ξανανοίγεσαι...Γιατί άμα την κοιτάνε με μισό μάτι θα είναι και κατατρεγμένη...Μακάρι να βρει πρόταση από καμία α2 εξωτερικού και να αφήσει χώρο και ηρεμία στην ομάδα...Η φανατική παναθηναϊκός
trefoil 13
Jul 17 2009, 13:50
QUOTE(ENTY @ Jul 17 2009, 11:38 )

Ώπα;; Ειρωνεία;
Φυσικά. Όταν έχεις να κάνεις με άτομα τύπου "Σπαθάρου" θα υπάρχουν και απρόοπτα.
Έφερε τον κακό χαμό, δεχτήκαμε να τη δώσουμε σχεδόν τζάμπα (μείωση μεγαλύτερη από 55% σε αυτά που ζητούσαμε αρχικά) και τελικά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!! Εκτός κι αν εκεί στο π. φάληρο κατάλαβαν με τι πήγαν να μπλέξουν.
Όσο για το δημοσίευμα του weplayball, τα σενάρια δεν είναι ΠΑΟ ή εξωτερικό αλλά εξωτερικό ή εξέδρα-σπίτι της. Απλά με την ρευστότητα που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, υπάρχουν και σοβαρότερα ζητήματα από το να ασχολούνται με τη Σπαθάρου και να τη σουτάρουν.
Άσε που για κακή της τύχη, αυτά που είπε φέτος έφτασαν και στα αυτιά του κόσμου. Παλαιότερα τη σκαπούλαρε, φέτος δεν το βλέπω.
Άρα.. Έτσι όπως τα έκανε, για καλό δικό της ας πάει στην Ισπανία, στην Ιταλία, στο Πακιστάν ή στην Αυστραλία να τη φάνε οι Αρούντας. Και στους εν Ελλάδι φαν της, "φίλε" ENTY ας στέλνει ο "Καλντερόν" ντι βι ντι να την.. καμαρώνουν.
berry the truth
Jul 17 2009, 16:39
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 17 2009, 12:50 )

Ώπα;; Ειρωνεία;
Φυσικά. Όταν έχεις να κάνεις με άτομα τύπου "Σπαθάρου" θα υπάρχουν και απρόοπτα.
Έφερε τον κακό χαμό, δεχτήκαμε να τη δώσουμε σχεδόν τζάμπα (μείωση μεγαλύτερη από 55% σε αυτά που ζητούσαμε αρχικά) και τελικά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!! Εκτός κι αν εκεί στο π. φάληρο κατάλαβαν με τι πήγαν να μπλέξουν.
Όσο για το δημοσίευμα του weplayball, τα σενάρια δεν είναι ΠΑΟ ή εξωτερικό αλλά εξωτερικό ή εξέδρα-σπίτι της. Απλά με την ρευστότητα που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, υπάρχουν και σοβαρότερα ζητήματα από το να ασχολούνται με τη Σπαθάρου και να τη σουτάρουν.
Άσε που για κακή της τύχη, αυτά που είπε φέτος έφτασαν και στα αυτιά του κόσμου. Παλαιότερα τη σκαπούλαρε, φέτος δεν το βλέπω.
Άρα.. Έτσι όπως τα έκανε, για καλό δικό της ας πάει στην Ισπανία, στην Ιταλία, στο Πακιστάν ή στην Αυστραλία να τη φάνε οι Αρούντας. Και στους εν Ελλάδι φαν της, "φίλε" ENTY ας στέλνει ο "Καλντερόν" ντι βι ντι να την.. καμαρώνουν.
Το κείμενο σου τρεφ αλλά και αυτό του ρέι άλεν είναι χαρακτηριστικο του τι εστί ελληνας φανατικός οπαδός...πόσο εύκολα ανεβάζεις έναν παίκτη στα ουράνια και πόσο εύκολα τον στέλνεις στα τάρταρα...Είναι εοισης αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι εστι αχαριστία...Ευτυχώς τουλάχιστον και οι δύο έχετε αυτοπροσδιοριστεί σαν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παναθηναϊκοί, οπότε είναι φυσιολογικές τέτοιες οπαδικές και ακραίες απόψεις...
τελικά κάποια πράγματα για την εξέλιξη-κατάντια το μεγαλύτερου συλλόγου σε τμήματα ερασιτέχνη δυστυχώς δεν είναι τυχαία..ελπίζω πραγματικά ο παναθηναϊκός τώρα που έφυγε η "αιτία του κακού" να μπορέσει να βρεθεί στο σωστό δρόμο και να βρει την ηρεμία του...αν δεν το κάνει όμως, μάλλον θα πρέπει και εσείς οι μπολιασμένοι και εμποτισμένοι με το πνεύμα του φανατισμού, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να ψάξτε λίγο βαθύτερα τα αίτια της κατάντιας του τριφυλλιου...εκτός και αν όλοι είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα του συλλόγου...
basket4
Jul 17 2009, 16:39
Ανακοινώθηκε ο Καλογερόπουλος στον Πανιώνιο, βοηθός του η Λία Γκουζίνη!
Friday, 17 July 2009 16:29
Και με την βούλα προπονητής του Πανιωνίου είναι ο Γαβρήλος Καλγερόπουλος, που επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου και πάλι στο γυναικείο μπάσκετ. Στο πλευρό του θα έχει και πάλι τον άμεσο συνεργάτη του, Σταύρο Γκαρανέ αλλά και την Λία Γκουζίνη, που ξεκινάει την καινούρια της καριέρα με το που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τον Αθηναϊκό.
Η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. και το τμήμα του Γυναικείου Μπάσκετ, ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γαβρίλου Καλογερόπουλου με συνεργάτες την Βασιλεία Γκουζίνη και Σταύρο Γκαρενέ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».
Ο Γαβρήλος Καλογερόπουλος μαζί με τον Σταύρο Γκαρανέ έχουν δουλέψει σε αρκετές ομάδες του γυναικείου μπάσκετ με πιο πρόσφατες τον Άρη Χολαργού και τον Αθηναϊκό. Ειδικά με την ομάδα του Βύρωνα συνδέθηκαν με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου και ήταν αυτοί που οδήγησαν την ομάδα στην καταξίωση και στις συνεχείς ανόδους από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ στην Α1 κατηγορία. Πέρσι, ξεκίνησαν την σεζόν στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Αλίμου (Γ Εθνική) αλλά αποχώρησαν γρήγορα μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας.
weplayball.gr
Ray Allen...!
Jul 17 2009, 17:27
QUOTE(berry the truth @ Jul 17 2009, 17:39 )

Το κείμενο σου τρεφ αλλά και αυτό του ρέι άλεν είναι χαρακτηριστικο του τι εστί ελληνας φανατικός οπαδός...πόσο εύκολα ανεβάζεις έναν παίκτη στα ουράνια και πόσο εύκολα τον στέλνεις στα τάρταρα...Είναι εοισης αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι εστι αχαριστία...Ευτυχώς τουλάχιστον και οι δύο έχετε αυτοπροσδιοριστεί σαν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παναθηναϊκοί, οπότε είναι φυσιολογικές τέτοιες οπαδικές και ακραίες απόψεις...
τελικά κάποια πράγματα για την εξέλιξη-κατάντια το μεγαλύτερου συλλόγου σε τμήματα ερασιτέχνη δυστυχώς δεν είναι τυχαία..ελπίζω πραγματικά ο παναθηναϊκός τώρα που έφυγε η "αιτία του κακού" να μπορέσει να βρεθεί στο σωστό δρόμο και να βρει την ηρεμία του...αν δεν το κάνει όμως, μάλλον θα πρέπει και εσείς οι μπολιασμένοι και εμποτισμένοι με το πνεύμα του φανατισμού, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να ψάξτε λίγο βαθύτερα τα αίτια της κατάντιας του τριφυλλιου...εκτός και αν όλοι είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα του συλλόγου...
Μιλώντας για μένα μπορώ να σου πω ότι έπεσες 100% έξω... Επειδή δεν με ξέρεις... Καλύτερα μην αναφέρεσαι επί προσωπικού... Όχι για κανέναν άλλο λόγο ούτε φυσικά μιλάω απειλητικά, απλά εφόσον δεν γνωρίζεις, μην ασχολείσαι προσωπικά μαζί μου. Σχολίασε τις απόψεις μου όσο και όπως θες, μην εκφράζεις άποψη για το άτομό μου όμως από τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Δεν έχω αυτοπροσδιοριστεί ως τίποτα, δεν ξέρεις τί είμαι και τί δεν είμαι. Από εκεί και πέρα για να μπούμε και στο τόπικ. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ότι δεν είναι τόσο καλή παίκτρια και δεν είναι και καλός χαρακτήρας. Αν διαφωνείς δικαιωμά σου απλά θα πω για τελευταία φορά επειδή ήδη έγινα κουραστικός νομίζω, ότι μην αναφέρεσαι φίλε σε παρακαλώ επί προσωπικού. ΥΓ: Δεν θυμάμαι κάποιος να ανέβασε αυτή την κοπέλα στα ουράνια ποτέ. Τώρα είναι σεβαστό να λέει κάποιος ότι η κατάντια είναι ευθύνη των οπαδών, αλλά είναι και ανήκουστο ταυτόχρονα...
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 17 2009, 12:30 )

Ναι! Η Χαλιβελάκη φταίει. Όχι ο "δήθεν" Καλντερόν που τόσα χρόνια τα έχει κάνει σαλάτα μέσα στο τμήμα... Τώρα από πότε είναι καλή παίκτρια μία κοπέλα που κάνει σταθερά περισσότερα λάθη από ασίστ και παίζει και πλέι μέικερ δεν ξέρω. Και κάτι ακόμα: "Δεν είναι συμπαίκτριες αυτές" και "Η ομάδα δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες μου" δεν είναι δηλώσεις σοβαρού ανθρώπου...Τα δεύτερα εισαγωγικά μπορεί και να μην το είπε ακριβώς έτσι...Πάντως όταν δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγεις δεν ξανανοίγεσαι...Γιατί άμα την κοιτάνε με μισό μάτι θα είναι και κατατρεγμένη...Μακάρι να βρει πρόταση από καμία α2 εξωτερικού και να αφήσει χώρο και ηρεμία στην ομάδα...Η φανατική παναθηναϊκός

με παρεξηγησεs δεν ειπα κατι κακο για τη χαλιβελακη(μου ειναι πολυ συμπαθηs) απλα επειδη ξερω και τιs δυο πιστευω οτι δεν χωρανε στην ιδια ομαδα λογω χαρακτηροs....επισηs η κατερινα ειναι καλη παιχτρια αφου παντα ειναι μεσα στιs επιλογεs των εθνικων ομαδων(!!!)....
Ray Allen...!
Jul 17 2009, 18:33
QUOTE(ENTY @ Jul 17 2009, 19:26 )

με παρεξηγησεs δεν ειπα κατι κακο για τη χαλιβελακη(μου ειναι πολυ συμπαθηs) απλα επειδη ξερω και τιs δυο πιστευω οτι δεν χωρανε στην ιδια ομαδα λογω χαρακτηροs....επισηs η κατερινα ειναι καλη παιχτρια αφου παντα ειναι μεσα στιs επιλογεs των εθνικων ομαδων(!!!)....
Εντάξει και να μην τη συμπαθούσες δεν με νοιάζει

Μπορεί να μην χωράνε αλλά η Σπαθάρου δεν χωράει με χίλιες δυο αθλήτριες. Δεν είναι σοβαρό κριτήριο για μένα το να καλείσαι στην εθνική. Πρόσθεσε ότι φέτος που δεν έπαιξε η ομάδα πήγε 5η...Τεσπά, δεν με απασχολεί παραπάνω η κοπέλα. Εχει κάνει τις επιλογές της, έχει εξοργίσει οσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα και να τα χαλάσει μόνη της.
trefoil 13
Jul 17 2009, 22:48
QUOTE(berry the truth @ Jul 17 2009, 17:39 )

Δεν πρόκειται να σου απολογηθώ για το τι είμαι, καθώς και για τις απόψεις μου.
Ούτε σου πέφτει λόγος, πάνω σε αυτό.
Καμία αχαριστία, από τη στιγμή που δεν προηγήθηκε προσφορά από αυτή για την οποία γίνεται λόγος.
Και αναλύοντας τα λεγόμενά της, ο Παναθηναϊκός δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες της. Αυτό φυσικά δεν ίσχυε όταν την πέρναμε από τα εξάρχεια έτσι;; Όπου φυσικά εκεί είχε και μεγάλες συμπαίκτριες, όπως τη Χατζηνικολάου που τότε δεν την ήξερε άνθρωπος. (μην ανοίξουμε άλλο μέτωπο, παράδειγμα φέρνω).
Το τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και στις εξελίξεις του να μην σε αφορά εφόσον πρόθεσή σου είναι μονάχα το εκτενές "θάψιμο".
Όπως επίσης, επειδή έχεις να κάνεις με άτομο που για ότι θα μιλήσει θα έχει φροντίσει να έχει σφαιρική άποψη, να μην τολμάς να βρίσκεις τέτοιες επιφανειακές εξηγήσεις (φανατισμός).
Και πάνω από όλα, δεν θα βρεθεί κανείς να μου πει να βρω τα βαθύτερα αίτια ενός πράγματος στο οποίο αφιερώνω τον μεγαλύτερο χρόνο της καθημερινότητάς μου. Υποδείξεις αλλού και όχι πίσω από πληκτρολόγια, εκτός κι αν γνωρίζεις περισσότερα (που το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ).
Υ/Γ 1 Συγνώμη (όχι από το μπέρι αλλά από τους υπόλοιπους) για τον αλλαζονικό τόνο των τελευταίων γραμμών. Δεν είναι του τύπου μου αλλά μερικές φορές χρειάζεται.
Υ/Γ 2 Τελικά αυλικούς στον Ερασιτέχνη δεν έχει μόνο ο Θανάσης.
ENTY, προσωπικά δεν θεωρώ ότι το επίπεδο της συγκεκριμένης είναι τέτοιο που να μην μπορεί να βοηθήσει κάποια ομάδα. Απλά υπάρχουν πολλά πράγματα συσσωρευμένα τα οποία υπερσκελίζουν την όποια προσφορά μέσα στις τέσσερις γραμμές.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.