Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
danibra
ρε παιδια σαν πολυ δεν ισοπεδωσαμε τον σαρας;ανταλλαγη με καποιον κασουν;:blink: δεν καναμε κκρα περσι για να τον παρουμε;στο κατω κατω ουτε ο σπανουλης ουτε ο μητσος εκαναν καμια τρομερη χρονια.

Ξεχναμε οτι στα κρισιμα ματς με παρτιζαν στο βελιγραδι ηταν ο μονος που προσπαθουσε να γυρισει το ματς στα τελευταια λεπτα και οτι καθαρισε ουσιαστικα το πρωταθλημα με το τριποντο στον 1ο τελικο με τον ολυμπιακο;αν αποτυχαμε στην ευρωλιγκα ηταν γιατι ξεμειναμε απο ψηλους με τους τραυματισμους μπατισ,τομασεβιτς και τσαρτσαρη κ οχι λογω σαρας!!
vastravoud
Ναι, αλλά ο σκοπός είναι να έχεις παίκτες που μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα. Δεν γίνεται να πας με δύο ισάξια PG που θέλουν 28+ λεπτά χρόνο συμμετοχής. Με Διαμαντίδη, και Σπανούλη + Βούγιανιτς ως ευκαιριακούς άσσους είσαι υπερ-καλυμμένος στη θέση.

Αντιθέτως, τώρα μένουμε ακάλυπτοι στη θέση "3", κυρίως αμυντικά. Σίγουρα σε μια τριάδα ΔΔ, Σπανουλη, Νίκολας δε λείπει το επιθετικό ταλέντο, απλά αμυντικά δε θα είναι το ίδιο με μια αντίστοιχη που θα έχει ένα ψηλό, καλό αμυντικό στο "3".

Γενικά μέχρι στιγμής δε βαδίζουμε πολύ καλά πιστεύω, και με ενοχλεί που κατά τα φαινόμενα παρατήσαμε εντελώς την περίπτωση Ντελφίνο.
qspock
Επειδη τις τελευταιες μερες τονιζεται στα αθλητικα sites πως ο ΠΑΟ εχει κλεισει απο μεταγραφες, ανεξαρτητως μαλιστα απο το αν μεινει ο Γιασικεβιτσιους ή οχι (!!), πρεπει να παρατηρησω τα εξης:

Αποκλειεται να μεινει η ομαδα ετσι οπως ειναι, γιατι συγκριτικα με περσυ μαλλον αποδυναμωθηκε σε βαθος. Επισης στην ουσιαστικη ενισχυση του μεγαλου αντιπαλου, πρεπει να αντιπαραθεσει κατι. Οχι για λογους εντυπωσιασμου οπως πιστευουν πολλοι, αλλα για λογους αντισταθμισης της ισχυς της ομαδος, αφου αυτη την στιγμη, ο Ολυμπιακος υπερεχει αισθητα σε βαθος και ποιοτητα.

Απο κει και περα, καποιοι εχουν βαλθει να μας πεισουν πως ο ΠΑΟ θα μεινει ως εχει. Αυτο δεν μπορω να το πιστεψω, ουτε θελω. Γιατι φυσικα δεν θα εχει καμια τυχη του χρονου στην Ευρωλιγκα, και οχι μονο.

Ο Ντελφινο που ηταν βασικος στοχος, φαινεται να χανεται γιατι ξαφνικα αποφασιστηκε πως ο Κετσμαν ειναι καλυτερη λυση. Ο Ολυμπιακος λοιπον φαινεται κοντα στην αποκτηση του. Το κατι παραπανω που ζηταει ο κοσμος δεν εχει γινει στις μεταγραφες, αλλα χανονται πλεον και οι οποιοι στοχοι υπηρχαν.

Νομιζω πως η ομαδα πρεπει να κινηθει στην αποκτηση 2 ψηλων ακομη στη θεση 5, ακομα κι αν θεωρειται πως στο 3 εχει κλεισει με τους Περπερογλου, Σακοτα και με τα δυαρια Χατζηβρεττα και Κετσμαν στα γνωστα χαμηλα σχηματα.

Παντως αν η ομαδα παραμεινει ως εχει, θα χασει περισσοτερα απο οσα φετος, αφου στους ψηλους, αλλα και στο σκοραρισμα στο 3, πασχει.
tzagasdog
QUOTE(qspock @ Jul 2 2008, 13:31 ) *
Επειδη τις τελευταιες μερες τονιζεται στα αθλητικα sites πως ο ΠΑΟ εχει κλεισει απο μεταγραφες, ανεξαρτητως μαλιστα απο το αν μεινει ο Γιασικεβιτσιους ή οχι (!!), πρεπει να παρατηρησω τα εξης:

Αποκλειεται να μεινει η ομαδα ετσι οπως ειναι, γιατι συγκριτικα με περσυ μαλλον αποδυναμωθηκε σε βαθος. Επισης στην ουσιαστικη ενισχυση του μεγαλου αντιπαλου, πρεπει να αντιπαραθεσει κατι. Οχι για λογους εντυπωσιασμου οπως πιστευουν πολλοι, αλλα για λογους αντισταθμισης της ισχυς της ομαδος, αφου αυτη την στιγμη, ο Ολυμπιακος υπερεχει αισθητα σε βαθος και ποιοτητα.

Απο κει και περα, καποιοι εχουν βαλθει να μας πεισουν πως ο ΠΑΟ θα μεινει ως εχει. Αυτο δεν μπορω να το πιστεψω, ουτε θελω. Γιατι φυσικα δεν θα εχει καμια τυχη του χρονου στην Ευρωλιγκα, και οχι μονο.

αμα δεσει η ομαδα μια χαρα τυχη εχει....
πω πω δεν αντεχω την κλαψα εσας των (edit) Παναθηναικων. Ημαρτον δηλαδη
horizon
QUOTE(vastravoud @ Jul 2 2008, 12:39 ) *
Ναι, αλλά ο σκοπός είναι να έχεις παίκτες που μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα. Δεν γίνεται να πας με δύο ισάξια PG που θέλουν 28+ λεπτά χρόνο συμμετοχής. Με Διαμαντίδη, και Σπανούλη + Βούγιανιτς ως ευκαιριακούς άσσους είσαι υπερ-καλυμμένος στη θέση.

Αντιθέτως, τώρα μένουμε ακάλυπτοι στη θέση "3", κυρίως αμυντικά. Σίγουρα σε μια τριάδα ΔΔ, Σπανουλη, Νίκολας δε λείπει το επιθετικό ταλέντο, απλά αμυντικά δε θα είναι το ίδιο με μια αντίστοιχη που θα έχει ένα ψηλό, καλό αμυντικό στο "3".

Γενικά μέχρι στιγμής δε βαδίζουμε πολύ καλά πιστεύω, και με ενοχλεί που κατά τα φαινόμενα παρατήσαμε εντελώς την περίπτωση Ντελφίνο.

κοιτα γνωμη μου ειναι οτι ο ζοτς θα βαζει τον νικολας παντα στο 2 ετσι οι θεσεις 1-2-3 θα διαμορφωνοντα καπως ετσι..
1 διαμαντιδης 2 σπανουλης 3 κετσμαν
1 σαρας 2 νικολας 3 περπε

και απλα θα εναλλασονται οι παικτες σε αυτες τισ 3 θεσεις δλδ μπορει να βαζει διαμαντιδη με νικολας και ενα 3 για πιο ορθολογικο σχημα..

ομως δεν πρεπει να βαζει στην ιδια 5αδα κατ'εμε σπανουλη σαρας γιατι θα εχουμε παλι τα περσινα..και να αποφευγει και τον συνδυασμο σαρας διαμαντιδη γιατι περιοριζεται ο 3d
γι'αυτο και ο σαρας δεν ταιριαζει αγωνιστικα σε εμας..γιατι δεν μπορει να προσαρμοστει με τα αλλα πλει μεικερ..
δεν ξερω ισως φετος ππου εχει ηδη περασει ενας χρονος μπορεσει να κολησει με την ομαδα και να παιξει αυτο που μπορει

τωρα για τους ψηλους..οντως θα ειναι εγκλημα να παει με σακοτα για 5ο ψηλο..και δεν καταλαβαινω και το γιατι..

παντως οταν πηραμε τις 2 τελευταιες ευρωλιγκες δεν νομιζω να ειχαμε παραπανω απο 4 ψηλους..
silversurfer
Πέστα χρυσόστομε.. Είναι δυνατόν να μείνουμε έτσι?? Φυσικά κ όχι γιατί ούτε ανίδεοι είναι όσοι είναι στον Παναθηναϊκό ούτε φείδωνται χρημάτων.. Άρα το τί λέει ο κάθε icon_drunk.gif δημοσιογράφος, μέχρι να τελειώσει το καλοκαιράκι τουλάχιστον ας μην το παίρνουμε κ πολύ στα σοβαρά.. Κ καλά θα κάνουν να λένε καλύτερα ότι δεν κλείσαμε από μεταγραφές για να έχουμε κ μεις κάτι να συζητάμε βρε αδερφέ!! 69.gif Επίσης μετά την παράνοια της μεταγραφολογίας, έγιναν 2 ακόμα ανακοινώσεις παικτών, έγινε κ η ανακοίνωση ότι δεν ασχολούμαστε με μυθεύματα κ τώρα μόκο όλοι...
Σταμάτησαν να τους στέλνουν σε μας όλους κ τους στέλνουν στον Ολυμπιακό!! Τι να πείς...
danibra
για το αν εχουν κλεισει η οχι οι μεταγαφες;
Προσωπικη αποψη: 1)θυμαστε ποτε να εχει κλεισει το ροστερ ο ομπραντοβιτς απο τις 30/6;
2)ειναι δυνατον να μεινουμε με 5 κοινοτικους;
3)ξεροντας τον ψυχισμο κ την αγαπη των κοντων για την ομαδα θεωρειται πολυ πιθανο να αφησει τον παναθηναικο χωρις τουλ 1 μεγαλη μεταγραφη;
Σιγουρα θα κανουμε 1-2 μεταγραφες ακομα αλλα δεν προκειται να γινει τπτ μεχρι να ξεκαθαρισει τι θα γινει με τον γιασικεβιτσιους καθως αν φυγει θα πρεπει να παρουμε ασο.Υπομονη μεχρι να απαντησει ο σαρας λοιπον...δεν θα κανουμε τπτ μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες αλλα μεχρι τον σεπτεμβρη ολο και κατι θα γινει biggrin.gif
traveller
QUOTE(George_12ISL @ Jul 2 2008, 09:02 ) *
Ναι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα που αφορά την καρδιά του Κροάτη (δεν ξέρω ακριβώς), αλλά τον Μήτσου τι τον έχουμε; smile.gif

Τον έχουμε για κανένα διάστρεμμα, σπάσιμο, θλάσεις κοκ . Τέτοια πραγματάκια. Ορθοπεδικός είναι ο άνθρωποςsmiley.gif

Πριν γράψετε οτιδήποτε για μετεγγραφές πάρτε και υπόψη σας το παρακάτω :

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/203312.html
horizon
QUOTE(qspock @ Jul 2 2008, 13:31 ) *

Ο Ντελφινο που ηταν βασικος στοχος, φαινεται να χανεται γιατι ξαφνικα αποφασιστηκε πως ο Κετσμαν ειναι καλυτερη λυση. Ο Ολυμπιακος λοιπον φαινεται κοντα στην αποκτηση του. Το κατι παραπανω που ζηταει ο κοσμος δεν εχει γινει στις μεταγραφες, αλλα χανονται πλεον και οι οποιοι στοχοι υπηρχαν.

Νομιζω πως η ομαδα πρεπει να κινηθει στην αποκτηση 2 ψηλων ακομη στη θεση 5, ακομα κι αν θεωρειται πως στο 3 εχει κλεισει με τους Περπερογλου, Σακοτα και με τα δυαρια Χατζηβρεττα και Κετσμαν στα γνωστα χα,ηλα σχηματα.

Αν παραμεινει ως εχει η ομαδα, θα χασει περισσοτερα απο οσα φετος.

νομιζω οτι εισαι λαθος

1)η ομαδα δεν αποδυναμωθηκε σε βαθος
αντι του σανι ηρθε ο νικολας +1
αντι του γουινστον ηρθε ο κετσμαν εδω υπαρχει μια ελαφρα υπεροχη του σερβου
αντι του ντικουδη ηρθε ο φωτσης +1
αντι του τομο ηρθε ο πεκο +1
αντι του ζιζτς ο σακοτα..
εδω ειναι το ουσιαστικο προβλημα..ο 5ος ψηλος καθως και η αβεβαιοτητα στο 3

προσθετω..την προσαρμογη του σαρας και την ξεκουραση του 3d καθως και την εμπειρια του ζοτς..που κατι θα ξερει και κανει αυτες τις κινησεις

2)ο ολυμπιακος φυσικα και δεν υπερεχει σε βαθος και ποιοτητα..
αν εξαιρεσεις τη θεση 5..δεν νομιζω οτι υπερεχει σε καποια αλλη θεση και συνυπολογισε το δεσιμο, τον προπονητη και τη χημεια της μιας ομαδας και της αλλης

3)ο ντελφινο δεν αποκτηθηκε για να μην χαλασει η χημεια της ομαδας και ο κετσμαν ηταν προσωπικη επιλογη του ζοτς

4)φυσικα και εχουμε τυχη στην ευρωλιγκα

5)ποιος σου λεει οτι ο ολυμπιακος θα καταφερει να κρατησει τις ισορροπιες στην ομαδα του με 4 πενταρια 3 4αρια και τοσα ονοματα για τις αλλες 3 θεσεις..ειδικα με εναν μετριο - κατα κοινη ομολογια - προπονητη και χωρις την επιλογη του λαθους η της αποτυχιας οπως τις αλλες χρονιες αφου φετος πεσαν τρελα λεφτα απο τους αγγελοπουλους

6)πιστευω οτι πρεπει να αποκτηθει ΕΝΑ μετριο 5 η ενα πολυ καλο 4 και οχι ΔΥΟ ψηλοι....μην ξεχνας οτι οι 3 ψηλοι μας ειναι σε καλη ηλικια και βγαζουν ανετα 30λεπτο ο καθενας
οσο για την θεση 3 συμφωνω αλλα πλεον για να αποκτηθει καλο ονομα σε αυτην την θεση πρεπει να φυγει ο γιασικεβιτισους..πραγμα που δεν θα γινει
Ginobili
QUOTE(rchos @ Jul 2 2008, 05:16 ) *
ginobili πλακα κανεις?
μην βιαζεστε παντως να κρινετε.να ανακοινωθει οτι τελειωσαν οι μεταγραφες και μετα κρινεται!

Καθόλου πλάκα δεν κάνω.Το διευκρινίζω μάλιστα,όλα αυτά που γράφω "επικυρώνονται" σε περίπτωση...."Αν" όντως δηλ...μείνουνε έτσι τα πράγματα.

Σίγουρα,οι δημοσιογράφοι που διαβάζουμε καθημερινά,μόνο για την αξιοπιστία τους δεν διακρίνονται....αλλά από την στιγμή που όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ,και ειδικά τα πιο σοβαρά από αυτά όπως το betsmart,και η ΠΡΑΣΙΝΗ που είναι των Γιαννακοπουλέων(συνεπώς διαθέτει και την καλύτερη ενημέρωση σε αυτά)..κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των μεταγραφών...δεν μπορώ κι εγώ παρά να ποστάρω λαμβάνοντας υπόψη τα τωρινά δεδομένα.

Πάντως,έχω κρυφές ελπίδες,που στηρίζονται στην λογική,ότι δεν θα μείνουμε με 3 κοινοτικούς..αλλά θα πάρουμε ακόμα έναν ψηλό.

Αλλά αν όντως μείνουμε με 5ο ψηλό τον evilmonkey.gif Σάκοτα για την φροντ λάιν,στην θέση του Ζίζιτς,εγώ αυτόματα ξενερώνω,και δεν ανανεώνω το διαρκείας.
Gravedigger
Εσείς που λέτε για τον Kasun τον έχετε δει ποτέ να παίζει?Ο υγιής Kasun είναι τέρας,δεν είναι παίχτης που παίζει 5-10 λεπτά.
t0ny3
η ομαδα ειναι σαφως πιο ισχυρει απο περισυ αφου ηρθαν καλυτεροι παικτες απο αυτους που ειχαμε.ολα αυτα θα ισχυουν εφοσον δεσει η ομαδα.το μονο μελανο σημειο ειναι η θεση 3 που κατα τη γνωμη μου ο ζοτς επρεπε να παρει ντελφινο ή σατο και οχι κεστμαν,αλλα ειναι προσωπικη του επιλογη αρα πιστευει στον σερβο και κατι παραπανω ξερει.αποκλειται να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε.ο σακοτα θα ερθει αλλα πιστευω πως δε θα ειναι ο 5ος ψηλος μας.εχουμε μια κενη θεση κοινοτικου και ειμαστε ακομα στις 2/7 αρα σιγουρα θα παρουμε εναν ακομη κοινοτικο ο οποιος δε θα ειναι και μεγαλο ονομα.αν ομως παρει το ελληγνικο διαβατηριο ο μπατιστ θα παρουμε λογικα και εναν αμερικανο.δεν το κανανε αυτο εστι τζαμπα για να εχουμε μια κενη θεση αμερικανου.πρεπει ομως να περιμενουμε μεχρι τις 15/7 οπου θα πει και το οριστικο ναι ο σαρας.τοτς θα αρχισει παλι η κινητικοτητα στις μεταγραφες.

αρα παμε για εναν ακομη ψηλο κοινοτικο μαλλον και υστερα βλεπομαι αν θα υπαρξει και κανενα δωρακι απο τους κοντους στη θεση 3.

αποκλειται να αφησουν ετσι την ομαδα οι κοντοι και ο ζοτς.

ομως και ετσι να μεινουμε οι ομαδα μπορει καλλιστα να χτυπησει το triple crown. smiley.gif
Pierce
Tony αγορι μου εχεις ξεπερασει καθε μα καθε οριο σπαμ . Προσωπικα δεν θυμαμαι ποσες παρατηρησεις σου εχω κανει να μην γραφεις συνεχως τα ιδια πραγματα , γιατι ειναι εξωφρενικα κουραστικο για τους αλλους. Τα ιδια παραπονα εχουν και πολλα μελη αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου. Παρε 3 μερουλες διακοπες να κανεις κανα μπανακι να ξελαμπικαρεις
George_13
Tony αγορι μου εχεις ξεπερασει καθε μα καθε οριο σπαμ . Προσωπικα δεν θυμαμαι ποσες παρατηρησεις σου εχω κανει να μην γραφεις συνεχως τα ιδια πραγματα , γιατι ειναι εξωφρενικα κουραστικο για τους αλλους. Τα ιδια παραπονα εχουν και πολλα μελη αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου. Παρε 3 μερουλες διακοπες να κανεις κανα μπανακι να ξελαμπικαρεις

Συμφωνώ στην ουσία της παρατήρησής σου αλλά φαίνεται πως εσείς οι mods μπορείται να μιλάτε όπως γουστάρετε σε σχέση με όλους τους άλλους.
Pierce
αν εχεις καποιο παραπονο απο την συμπεριφορα μου , ή καποιου αλλου μοντ, pm, ποτε δημοσια.
Οσο για το υφος, καποια στιγμη μετα απο συνεχομενες παρατηρησεις και συνεχομενο γραψιμο απο την πλευρα του μελους αγανακτεις και χρησιμοποιεις τετοια γλωσσα γιατι δεν δειχνουν να καταλαβαινουν αλλιως. Δεν εχω την αναγκη να απολογηθω σε κανεναν απλα το γραφω
qspock
Καλα κι εγω πιστευω πως οι μεταγραφες δεν εχουν κλεισει, αυτο αναλυω και παραπανω, απλα δεν ειναι ωραιο καποιοι δημοσιογραφοι να περνανε πως εχει κλεισει το ροστερ, γιατι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.

Προσωπικα αποφευγω να κανω υποθετικα σχολια, αλλα οταν θεωρω πως κατι προσβαλλει την κοινη γνωμη θελω να λεω την αποψη μου. Αυτα για οσους δεν καταλαβαν το νοημα του προηγουμενου ποστ μου...
dirk10
σορρυ αλλα ειναι ασχετο με τις μεταγραφες του ΠΑΟ.ο γιαννακης εχει μια αμυντικη φιλοσοφια σωστα??(ετσι νομιζω εγω).τοτε γιατι ολες του οι μεταγραφες στον οσφπ ειναι επιθετικοι κυριως παιχτες?
Gravedigger
QUOTE(dirk10 @ Jul 2 2008, 16:37 ) *
σορρυ αλλα ειναι ασχετο με τις μεταγραφες του ΠΑΟ.ο γιαννακης εχει μια αμυντικη φιλοσοφια σωστα??(ετσι νομιζω εγω).τοτε γιατι ολες του οι μεταγραφες στον οσφπ ειναι επιθετικοι κυριως παιχτες?

Τότε γιατί δεν το πόσταρες στα του Ολυμπιακού? smile.gif
dirty
Για να ξεκαθαρίζουμε καποια πράγματα:

1)Ο ομπραντοβιτς ποτε δεν εθετε σε παιχτες θέσεις του στυλ ο κετσαν παιζει μονο 3 ο νικολας μονο 2 κ.ο.κ
Γιατι στο παρελθόν εχοθμε δει τον περπε στο 4 και να γυρνάμε παιχνίδι, τον διαμαντιδι στο 3,4 κ.ο.κ
αρα για τιν θέση 3 υπολογίζει οχι μονο τους κετσμαν, περπε αλλα κ τον νίκολας αλλα κα το σχήμα με τους 3 κοντους.
2)Στους ψηλους το μόνο ποθ χρειαζεται ειναι εναν παιχτη για περιπτωση αναγκης κ τραυματισμους γιατι μην ξεχνάμε οτι προπερσι πηραμε ευρωλιγκα με μπατιστ και μισο τομασεβιτς και φετοσ μονο με μπατιστ κ τουσ υπολοιπους για βιτρινα κ ρεζερβες οπως ο ντικουδης,ο πρκατσιν και ο ζιζιτς.
3)Κ τελος ακομα οι αφοι κοντοι δεν εχουν κανει το κεφι τους κ δεν μονιζω να τελειωσει για αυτους ο σχεδιασμος απο τςρα κ στης διακοπες τους τι θα κανουν χαχα

Μην ξεχνατε η μεγαλυτερη μαγκια του Ζοτς και του παο ειναι η χημεια κ μονο αυτη...κ αυτη δεν εχει χαθει κ οι καινουργοι ειναι ηδη μεσα σε αυτην...φωτσης παλιος γνωστος...πεκοβιτς ειναι ετοιμος (σερβος) και νικολας αστον να ριχνει μπομπες απο τα 8 μετρα αυτα καλη συνεχεια
silversurfer
ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έχει γράψει ο Νίκος Παπαδογιάννης στην Sportday.. Όσοι την αγόρασαν σήμερα το έχουν ήδη διαβάσει, όσοι θέλουν μπορούν να το δούν εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/137156

Δεν λέει κάτι τρελό, εξωπραγματικό ή κάτι που δεν ξέρουμε απλά είναι μια άποψη που πλησιάζει κατά πολύ την αλήθεια κ νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στην αναφορά στον Σάρας...
Αυτή τη γνώμη είχα κ γω για την απόκτησή του πέρυσι.. Δωράκι από εκείνα των αδερφών που ο Ζοτς το βλέπει κ τραβάει τα μαλιά του..
danibra
QUOTE(silversurfer @ Jul 3 2008, 16:43 ) *
ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έχει γράψει ο Νίκος Παπαδογιάννης στην Sportday.. Όσοι την αγόρασαν σήμερα το έχουν ήδη διαβάσει, όσοι θέλουν μπορούν να το δούν εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/137156

Δεν λέει κάτι τρελό, εξωπραγματικό ή κάτι που δεν ξέρουμε απλά είναι μια άποψη που πλησιάζει κατά πολύ την αλήθεια κ νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στην αναφορά στον Σάρας...
Αυτή τη γνώμη είχα κ γω για την απόκτησή του πέρυσι.. Δωράκι από εκείνα των αδερφών που ο Ζοτς το βλέπει κ τραβάει τα μαλιά του..

Δε συμφωνω εντελως σε αυτα που λεει.Κατα τη γνωμη μου αν ο γιασικεβιτσιους δεν κολλησε με την υπολοιπη ομαδα ειναι γιατι ηρθε την τελευταια στιγμη στην ομαδα προερχομενος απο 2 χρονια στην αμερικη και ο ζοτς ειχε ηδη σχεδιασει την ομαδα και αναγκαστηκε να αναπροσαρμοσει τα πλανα του σε καποιο βαθμο.Παντως αν ο ομπραντοβιτς ελεγε οτι δεν τον χρειαζεται δεν θα τον παιρναμε αφου αυτος ειναι το απολυτο αφεντικο στην ομαδα.Επισης νομιζω οτι στην τελικη αναλυση ο σπανουλης δεν εκανε καλυτερη χρονια απο τον σαρας.
Υ.Γ.Ο ντελκ ηταν επιλογη του ομπραντοβιτς οπως κ ο γιαφτοκας κ ο ουινστον κ οχι δωρα των γιαννακοπουλων.Απλως δεν βγηκαν....
silversurfer
Για τον Ντέλκ έχω μια αμφιβολία κατά πόσο ήταν επιλογή αλλά δεν μπορώ να το στηρίξω οπότε πάω πάσο...
Ο Γιαφτόκας σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στα δώρα!!! Κ δεν το λέω επειδή δεν έπιασε αλλά επειδή δεν ήταν κ τεράστιο όνομα! Όπως κ ο Ουίνστον σαφώς κ ήταν επιλογή!! Ο Σάρας ναι οκ ήρθε αργά αλλά έχω ξαναπεί με Διαμαντίδη-Βούγιανιτς-Σπανούλη των χρειαζόμασταν? Θεωρώ πως ήταν περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού κ λιγότερο ουσίας...Σαφώς όμως είναι πολύ καλός παίκτης κ ακόμη κ αν για κάποιους λόγους δεν απέδωσε τα αναμενώμενα έκανε αρκετά καλή δουλειά σε κρίσιμα παιχνίδια..
Επίσης όπως λες "ήρθε τελευταία στιγμή κ ο Ζότς είχε ήδη σχεδιάσει την ομάδα"
Άρα τον ήθελε?? Αν τον ήθελε δε θα ερχόταν τελυταία στιγμή....

Δώρο θα είναι να έρθει τώρα ο Ντελφίνο (αφού ο Ζοτς είναι οκ με αυτούς που έχει για περιφέρεια)
Δώρο θα είναι ο Αρτέστ (δε τον θέλω απλά ακούστηκε, καλός αλλά κακόπαιδο)
danibra
ηρθε τελυταια στιγμη γιατι τοτεαποφασισε τπου θα συνεχισει την καριερα του.Δεν γινεται μεταγραφη στον παο χωρις την εγκριση του ομπραντοβιτς!
τωραμε η λογικη του οτι δεν χρειαζομασταν μεγαλο ονομα που ειναι λιγο πολυ σωστη δεν πρεπει να παρουμε 1ο-κλασσατο ψηλο η 3αρι φετος για να μην διαταραχτουν οι ισσοροπιες.Εσυ θες αλλη μεταγραφη;
silversurfer
Θέλω ένα 5αρι γιατί δε νιώθω σιγουριά....Σαφώς κ είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Με δεδομένο ότι μένει ο Σάρας νομίζω ότι θέλουμε ακόμα έναν ψηλό! Κ είμαστε έτοιμοι για νέες χαρές...

(Τώρα αυτό που ονειρεύομαι είναι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, να πέσουν τα τσιμέντα, να πάμε αεροδρόμιο, να πουλήσουμε 14.000 διαρκείας. Αλλά τότε θα μιλάω με παροπίδες, με πράσινα μάτια κ με οπαδικά αισθήματα κ δε θα έχει κ νόημα για την ομάδα..)
vastravoud
Έχουμε ακόμα ελπίδες πάντως να φύγει ο Γιασικεβίτσιους και να γίνει η σκάντζα Σάρας - Ντελφίνο(?) + "ρολίστας" πεντάρι.
danibra
συμφωνω οτι θελουμε εναν ψηλο για να συμπληρωσει την τετραδα αλλα οχι πιο καλο απο αυτους που εχουμε ηδη...
Αν επρεπε να κανουμε μεγαλη μεταγραφη ειναι στο 3 αλλα βλεπω οτι πιστευουν πολυ στον περπερογλου και αναμενεται να παρει αρκετες ευκαιριες...
j-kidd13
Δεν γινεται να βγαλουμε την χρονια με βασικο 3αρι τον Περπερογλου-ο οποιος ειναι μεγαλο ταλεντο.Η ομαδα θελει παιχτη που να κανει τη διαφορα σε αυτη τη θεση-την οποια εχει προοπτικη να κανει ο Περπε σε λιγα χρονακια-και ας μην ειναι απαραιτητα σταρ η ηγετης(πως γινεται αυτο βεβαια???!!!)Ουτως η αλλως ο Σισκαουσκας οταν επαιζε στην Μπενετον δεν ηταν παικτης-κραχτης ουτε σταρ,αλλα απλα ενας εξαιρετικος παικτης.Πιο πολυ απ οταν ηρθε σε μας εγινε ντορος γυρω απ το ονομα του,εξ αιτιας και των εξαιρετικων εμφανισεων που εκανε.
xaris
Βασικα οπως ειναι τα πραγματα με το ροστερ του ΠΑΟ αυτη τη στιγμη το μονο που μπορει να γινει ειναι να αποκτηθει ενας κοινοτικος μιας και υπαρχει κενη θεση λογω Ζιζιτς

Οποτε χωριζουμε 2 πιθανοτητες.

Η ο κοινοτικος θα ειναι ψηλος (4-5) και τελειως "βοηθητικος" ή θα ειναι 3αρι και ο Περπε θα λογιζεται και ως 4ρι(πραγμα επισης πιθανο με βαση τη λογικη του ζοτς).

Παντα με βαση τη κατασταση οπως ειναι αυτη τη στιγμη (και θεωρωντας πως ο Σαρας ειναι μελος της ομαδας)
lakersdynasty
Εγω πιστευω οτι ο Περπε σαν εναλλακτικη στο 4 αποκλειεται να λογιστει. Πιο ευκολα θα παιζει εκει ο αδυναμος Σακοτα που οσο αδυναμος και να ειναι εκει ειναι η θεση του με βαση το υψος του και θα ειναι η τριτη εναλλακτικη ΟΤΑΝ και ΕΑΝ ειναι στην 12αδα.

Οσο για το θεμα του ενος ψηλου που επεται να αποκτηθει καποια στιγμη αν πραγματι θα ειναι βοηθιτικος παικτης σε τετοιο βαθμο ισως να μην ειναι και τοσο σοφη η κινηση του να παρεις καποιον κοινωτικο για αυτο τον ρολο.

Εγω πιστευω οτι ο Ζοτς βλεπωντας αυτα που προηγηθηκαν τις χρονιες πριν και μετα το τρεπλ θελει να κανει μετρημενες κινησεις και στον σωστο χρονο.

Ο Μπατιστ ειναι δυσκολο να παρει Ελληνικο διαβατηριο αλλα πιο ευκολο και λιγοτερο χρονοβορο ειναι το να παρει κοινωτικο. Αν γινει αυτο σε συνδιασμο με την Ελευση ενος Ελληνα ψηλου (που βεβαια αντε να τον βρεις εστω και σαν φημη αφου η ιδια η ΚΑΕ διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει θεμα Γλυνιαδακη,του μονου που ακουστικε) μας αφηνει περιθορειο ακομη και στην χειροτερη δυνατη τροπη που θα παρουν τα πραγματα με μεγαλη απωλεια στο ροστερ να εχουμε την επιλογη να παρουμε ενα επιλεον ξενο χωρις να υπαρχει ο περιορισμος στην αγορα την οποια θα ψαχνουμε.

Ετσι θα μπορεσουμε να εχουμε εναλλακτικες ακομη και στο χειροτερο δυνατο σεναριο. Προς το παρον ομως με βαση το υπαρχον ροστερ δεν νωμιζω οτι υπαρχει λογος να ερθει επιπλεον παικτης ο οποιος θα κανει μπαμ, αλλα το καλο ειναι οτι υπαρχει ο τροπος να γινει οτιδηποτε και εκει καταλαβαινει κανεις την αξια του καλου σχεδιασμου.

Γιαυτο και μεχρι να ανακοινωθει ο τελευταιος της παρεας (λεγε με Αλβερτη οπως καθε χρονο) εχουμε καιρο για να ψαξουμε την αγορα και να παρουμε καποιον αν υπαρχει η πεπειθηση οτι μπορει να προσφερει το κατι παραπανω.

Τωρα για αυτο με τις θεσεις πιστευω οτι εχουμε τους παικτες που χρειαζομαστε για να ειμαστε πληρεις σαν ομαδα και χωρις να υπαρξει απαραιτητα μεταγραφη-κραχτης.

DEPTH CHART
5: ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΕΚΟΒΙΤΣ ------------
4: ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΦΩΤΣΗΣ ΣΑΚΟΤΑ ΑΛΒΕΡΤΗΣ
3: ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΕΤΣΜΑΝ
2: ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
1: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΑΤΑΡΟΥΝΗΣ

Ο Χατζιβρεττας θα εχει τον ρολο που εχει παντα. 1-2-3 αναλογα με την περισταση. Θα αναλαμβανει ειδικες αποστολες στην αμυνα ενω το σουτ του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις ειναι στα συν του.

Στην πολυσυζητημενη θεση 3 εχουμε τους Κετσμαν και Περπερογλου οι οποιοι μπορουν να προσφερουν αμυντικα ενω κανεις δεν μπορει να ξεχασει οτι και οι δυο παικτες εχουν τον τσμπουκα για να πετυχουν καποιο κρισημο σουτ ακομη και σε βραδιες που με το σουτ τους δημιουργουν ολοκληρους οικισμους. Ο Ζοτς δεν ψαχνει αυτο που θελουμε εμις στην θεση αυτη, δηλαδη τον νεο Σισκα. Βρηκε στο προσωπο του Κετσμαν εναν παικτη ο οποιος θα παιξει σαν σκυλι στην αμυνα καλους σουτερ οπως πχ περσυ ο Ουινστον στον Ματσε με επιτυχεια ΔΕΝ φοβαται οπως ο Αμερικανος να σουταρει, ενω δεν φτανει και στο αλλο ακρο. Δηλαδη ειναι ομαδικος και ξερει ποτε να σουταρει και ποτε να δωσει την πασα. Ο Ζοτς βρηκε στον προσωπο του Σερβου οσα ηθελε απο τον Ουινστον περσι.

Ο καλος σκορερ που ελειπε απο την ομαδα αναμενωταν απο ολους να ερθει στην θεση 3. Δεν υπαρχει λογος ομως αφου εχεις σε αυτη την θεση 2 αξιοπρεπεστατους σουτερ αλλα και στην θεση 2 εναν παικτη ο οποιος δεν εξαρταται απο τις πρωτες του προσπαθειες στο παιχνιδι για να βρει την αυτοπεπειθηση να βαλει την μπαλα στο καλαθι. Οποτε και σε θεμα επιλογων στο σκοραρισμα εχει γινει μια επιπλεον προσθηκη απλα δεν εγινε στην θεση που την περιμεναμε.

Ας μειωθουν τα διαρκειας κατα 1000 και ας παιξουμε καλο μπασκετ με τα αναμενωμενα αποτελεσματα. Αυτο ειναι το ζητουμενο. Με την λογικη βεβαια οτι οι παικτες που ηρθαν δεν μας κανουν για να παμε να ανανεωσουμε το διαρκειας μας. (Εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους βεβαια...)
Ginobili
Ο Σάρας του χρόνου θα πάρει την Ευρωλίγκα με προσωπικές ενέργειες...και μερικοί θα τρέχετε να κρυφτείτε.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Gilbert Arenas
QUOTE(Ginobili @ Jul 3 2008, 23:33 ) *
Ο Σάρας του χρόνου θα πάρει την Ευρωλίγκα με προσωπικές ενέργειες...και μερικοί θα τρέχετε να κρυφτείτε.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ας παρουμε την Ευρωλιγκα και ας ειναι απο προσωπικες ενεργειες του....Ταταρουνη.... 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif και δν νομιζω πως θα υπαρξει πραγματικος Παναθηναικος που δν θα χαρει αν συμβει κατι τετοιο εστω και αν εχει προελθει απο προσωπικες ενεργειες του Σαρας.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ...οποτε λιγο ατοπο το θεωρω το post σου.... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Stephan_Colbert
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 3 2008, 20:52 ) *
DEPTH CHART
5: ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΕΚΟΒΙΤΣ ------------
4: ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΦΩΤΣΗΣ ΣΑΚΟΤΑ ΑΛΒΕΡΤΗΣ
3: ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΕΤΣΜΑΝ
2: ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
1: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΑΤΑΡΟΥΝΗΣ

Πολύ ωραίος ο πίνακας και έτσι το ρόστερ φαίνομενικά είναι αρκετά ισσοροπημένο.

Το πρόβλημα όμως είναι πως ο Σάρας δεν μπορεί να είναι απλά η αλλαγή του Διαμαντίδη. Θα παίζει 5-10 λεπτά; Εκτός του ότι δεν νομίζω πως θα το δεχτεί αυτό ο ίδιος αλλά δεν πιστεύω κιόλας πως θα έπρεπε να είναι αυτός ο ρόλος του στην ομάδα. Ο Σάρας είναι καθαρά παίχτης ρυθμού(θες κιόλας για τον βεντετισμό του δεν το αγνοώ) που όσο περισσότερο βρίσκεται στο παρκέ τόσο περισσότερο ανεβαίνει η απόδοση του.

Η γνώμη μου είναι ότι θα παίρνει αρκετά λεπτά δίπλα στον Διαμαντίδη ως 2άρι(όπως πέρσι άλλωστε). Οπότε πιο πιθανό βλέπω ένα τέτοιο σχήμα:

2: ΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
1: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΑΤΑΡΟΥΝΗΣ

Χμ... το πρόβλημα που δημιουργείται έτσι βέβαια το βλέπεται όλοι νομίζω...
Ginobili
QUOTE(Gilbert Arenas @ Jul 3 2008, 21:25 ) *
ας παρουμε την Ευρωλιγκα και ας ειναι απο προσωπικες ενεργειες του....Ταταρουνη.... 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif και δν νομιζω πως θα υπαρξει πραγματικος Παναθηναικος που δν θα χαρει αν συμβει κατι τετοιο εστω και αν εχει προελθει απο προσωπικες ενεργειες του Σαρας.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ...οποτε λιγο ατοπο το θεωρω το post σου.... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Εννοείται ότι θα χαρούν όλοι οι Παναθηναικοί....αλλά άλλο το ένα όμως,και άλλο το άλλο.....
Και μην τα παίρνεις όλα της μετρητής...φαίνεται ότι κάνω και λίγο πλάκα... wink.gif
horizon
θα γραψω ρε παιδια κατι πολυ τραβηγμενο αλλα που μπορει(λεμε τωρα.... tongue.gif )να ισχυει..(κυριως για να γινει συζητηση στο τοπικ)

λοιπον ο ζοτς με τις μεταγραφες που εκανε σιγουρα ενισχυσε την ομαδα..και καλυψε ολα τα κενα που διεγνωθησαν μεσα στην χρονια

αλλα μηπως

οι κινησεις που εγιναν στοχευαν ΚΑΙ στην ενσωματωση και πληρη εκμεταλλευση του γιασικεβιτσιους..προσαρμοζοντας κατα καποιον τροπο την ομαδα πανω του?

επεξηγω
ο σαρας στην μακαμπι οπου απεδωσε διαστημικο μπασκετ ειχε τον ηγετικο ρολο του 1 και απο γυρω του

στο 2 ειχε τον σαρπ με το καλο σουτ και την εργατικοτητα
στο 3 ειχε τον παρκερ με το επισης φοβερο σουτ και την εκρηκτικοτητα
στο 4 ειχε τον μπαστον που εδινε την αθλητικοτητα μεσα στην ρακετα και την δυναμη
στο 5 ειχε τον βουισιτς με το μυαλο και την ικανοτητα

εχοντας διπλα του 2 καλους σουτερ (2-3) μπορουσε να μοιρασει πολυ ευκολα τις ασιστ που αυτος ξερει σε ελευθερα σουτ οι οποιες ασιστ αξιοποιουνταν πληρως ενω παραλληλα το αμυντικο κενο που αφηνε ο σαρας καλυπτοταν απο την εργατικοτητα και την εμπειρια του σαρπ καθως και απο την ικανοτητα και την εκρηκτικοτητα του παρκερ

στους ψηλους..με την υπαρξη του μπαστον ηταν εγγυημενο το ριμπαουντ και η γρηγορη αντεπιθεση που οργανωνοταν απο τον μετρ του ειδους σαρας καθως και η δυνατοτητα τροφοδοτησης ενος δυνατου παικτη στη ρακετα που με την εκρηκτικοτητα του θα εκμεταλλευοταν την ασιστ..καπου εκει μπαινει και ο βουισιτς που με την εξυπναδα του και το εκτοπισμα του - που παρ'οτι ηταν αδυναμο ηξερε πως να το αξιοποιει-εδινε αλλη μια λυση στο ριμπαουντ και κατ'επεκτασιν στην αντεπιθεση..ενω παραλληλα ο σαρας ειχε αλλον ενα ικανο παικτη ωστε να δινει πασες που θα αξιοποιουνταν μεσα στη ρακετα

κατ'αναλογια στην παναθα

ο σαρας παιρνει τον ηγετικο ρολο του 1 (οχι απαραιτητα ως βασικος αφου υπαρχει και ο διαμαντιδης φυσικα) και απο γυρω του

στο 2 εχει τον νικολας με το φοβερο σουτ και την εκρηκτικοτητα
στο 3 εχει τον κετσμαν με το καλο σουτ και την εργατικοτητα
στο 4 εχει τον φωτση/μπατιστ που δινει την αθλητικοτητα μεσα στη ρακετα και την δυναμη και τσαρτσαρη που δινει κυριως εξυπναδα
στο 5 εχει τον πεκοβιτς με την δυναμη και την σωματικη ικανοτητα

εχοντας διπλα του 2 καλους σουτερ (2-3) θα μπορει να μοιρασει πολυ ευκολα τις ασιστ που αυτος ξερει σε ελευθερα σουτ οι οποιες ασιστ θα αξιοποιουνται πληρως ενω παραλληλα το αμυντικο κενο που αφηνει ο σαρας θα καλυπτεται απο την εργατικοτητα και την εμπειρια του κετσμαν καθως και απο την ικανοτητα και την εκρηκτικοτητα του νικολας

οτι δηλαδη ισχυε και για παρκερ σαρπ απλα με αντιστροφες θεσεις (νικολας 2 κετσμαν 3)

στους ψηλους..με την υπαρξη του μπατιστ/φωτση ειναι εγγυημενο το ριμπαουντ και η γρηγορη αντεπιθεση που θα οργανωνεται απο τον μετρ του ειδους σαρας καθως και η δυνατοτητα τροφοδοτησης ενος δυνατου παικτη στη ρακετα που με την εκρηκτικοτητα του θα εκμεταλλευεται την ασιστ..καπου εκει μπαινει και ο πεκοβιτς που με την δυναμη του και το εκτοπισμα του δινει αλλη μια λυση στο ριμπαουντ και κατ'επεκτασιν στην αντεπιθεση..ενω παραλληλα ο σαρας εχει αλλον ενα ικανο παικτη ωστε να δινει πασες που θα αξιοποιουνται μεσα στη ρακετα..
η υπαρξη του πεκοβιτς θα δενει και με την παρουσια του τσαρτσαρη καθως ο τελευταιος θα προσθετει-ως ενα βαθμο- και το μυαλο που εδινε ο βουισιτς ενω οταν θα παιζει ο φωτσης θα γινεται αυτο που εγραψα 5 σειρες παραπανω με την εκρηκτικοτητα

συνεπως ο ζοτς
1) καλυπτει τα κενα και επιτρεπει στον 3D να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα αφου θα εχει διπλα του μια πιο ισορροπημενη, ορθολογικη και ολοκληρωμενη πενταδα με ισορροπια στις θεσεις ψηλων κοντων και χωρις πολλες βεντετες
2)ενσωματωνει και τον σαρας στον τροπο παιχνιδιου χτιζοντας μια ομαδα που θυμιζει στο στυλ παιχτων μακαμπι αλλα πιο εξελιγμενη με μεγαλυτερο βαθος και ποιοτητα χωρις τυμπανοκρουσιες και βεντετισμους η οποια ελπιζουμε να σαρωσει τα παντα tongue.gif

ο παναθηναικος γνωριζει οτι ο σαρας δεν προκειται να βρει ομαδα γι'αυτο και δεν ιδρωνει το αυτι του σχετικα με την πιθανοτητα φυγης του γι'αυτο και δεν τον πιεζει να μεινει...οχι ομως οτι δεν τον υπολογιζει

σε περιπτωση φυγης και παλι δεν ιδρωνει το αυτι του αφου ο διαμαντιδης θα κανει θαυματα με τις 2 πενταδες που σχηματιζονται ενω θα αποκτηθει αλλο ενα πλει μεικερ

το παραπανω σκεπτικο μου δεν νομιζω να ισχυει..αλλα πειτε μου τη γνωμη σας για το αν υπαρχει βαση σε αυτα που γραφω....(περισσοτερο για πλακα το εγραψα για να γινει κουβεντα) bball.gif
lakersdynasty
Στον Παναθηναϊκο ειναι χαλαροι με τον Σαρας διοτι ξερουν οτι η μοναδικη ομαδα που μπορουσε να προσφερει συμβολαιο στον Σαρας ηταν η ΤΣΣΚΑ. Ολοι ελεγαν οτι θα του προσεφερε το συμβολαιο του Παπαλουκα. Αλλα οπως ηταν αναμενωμενο του προσεφεραν τα ιδια λεφτα για εναν μολις χρονο.

Μετα απο αυτο προσπαθησε μεσω της συνεντευξης που εδωσε στην Λιθουανια ο ιδιος ο Σαρας να πεισει τους παντες οτι ειναι ανοικτος σε πρωτασεις που ουσιαστικα δεν υπαρχουν, προσπαθωντας να παρει απο τον ΠΑΟ αυτο που ξερει πια οτι δεν μπορει να βρει αλλου. Επεκταση συμβολαιου.

Βεβαια το τεχνικο τιμ μεσω δηλωσεων του Ιτουδη το χειριστικε εξυπνα αφου εριξε το μπαλακι πισω στον Λιθουανο λεγοντας του "εμεις περιμενουμε απλα την αποφαση σου και σε υπολογιζουμε αρα η αποφαση ειναι δικη σου."

horizon αυτα που λες ειναι σωστα αλλα δεν εχουν να κανουν με την προσαρμογη της ομαδας στο παιχνιδι του Σαρας. Εχουν να κανουν με μια πληρη αιτιολογηση αυτου που λεμε εδω και καιρο οτι ο Σαρας παρα την ανικανοτητα του στην αμυνα και τον εκρηκτικο του χαρακτηρα, δεν ηταν ο μονος λογος και ουτε καν ο κυριος για την αποτυχια του Παναθηναϊκου να παει στο Φ4 αλλα πανω απολα να παιξει μπασκετ επιπεδου και οχι μπασκετ επιβιωσης.

Ο Ζοτς και ο Ιτουδης προσεθεσαν φετος τα κομματια που επρεπε να προστεθουν απο περσυ στην ομαδα. Περσυ ομως φτασαμε στο σημειο να λεμε για τον Σαρας και να τον χαρακτιριζουμε ως το κατι παραπανω χωρις να βλεπουμε μερικοι (και βαζω και τον εαυτο μο μεσα) οτι δεν ειχαμε ουσιαστικα το κατι που χρειαζομαστε για να ειμαστε σε θεση να αντικαταστησουμε το κατι παραπανω.

Ολα αυτα που μας προσφερουν οι φετινες μεταγραφες ηταν πραγματικα αυτα που μας ελειπαν φετος. Οι τρεις απο τους τεσσερις παικτες που ερχονται φετος εχουν το χαρακτιριστικο που θα κανει τον ΠΑΟ να παιξει το παιχνιδι του. Την εφεση στο ριμπαουντ. Πεκοβιτς Φωτσης Κετσμαν εχουν εφεση στην συλλογη "σκουπιδιων" και αυτο θα μας βοηθησει παρα πολυ.

Οταν εχεις την μπαλα στα χερια σου εχεις τουλαχιστον την επιλογη να την αξιοποιησεις. Οταν δεν την εχεις καν στα χερια σου δεν υπαρχει τιποτα που να μπορεις να κανεις.

Και αυτος ειναι ο λογος που εγω περιμενω φετος την ομαδα να παιξει πολυ ωραιο μπασκετ στα προτυπα της σεζον 2006-2007. Δεν εγγυαται κανεις για τα αποτελεσματα αλλα πιστευω οτι οι προσθηκες αποτελουν εγγυηση για το τι θα δουμε μεσα στο γηπεδο.

Και αν καποιος δεν εχει μπει στο τριπακι του σταρ απο το ΝΒΑ και της απαντησης στον μεταγραφικο οργασμο του ΟΣΦΠ τοτε μονο ευχαριστημενος μπορει να ειναι απο τις προσθηκες και απο την καλυψη των κενων στο ροστερ.

Τωρα αν μεσα σε αυτους τους μηνες γινει καποια κινηση που δεν περιμενουμε μακαρι να ειναι χρησιμη για την ομαδα και ας γινει.

Εγω δεν αναμενω τιποτα παντως και δηλωνω ευχαριστημενος χωρις να εθελοτυφλω οτι παντα υπαρχουν περιθωρεια βελτιωσης.

Stephan_Colbert σιγουρα τα γκαρντ θα χρησιμοποιουνται συνδιαστικα και καποιες φορες σιγουρα θα βρισκεται και ο Σαρας σε θεση εκτελεστη αλλα βασικος στο 2 ο Σαρας ειναι τραβηγμενο.

Εγω συνεθεσα αυτο το depth chart νε βαση το σε ποια θεση ταιριαζει καλητερα το παιχνιδι του καθε παικτη. Οπως πχ ο Σπανουλης που παρα το γεγονος οτι πολλες φορες τον βλεπουμε σε ρολο ασσου ταιριαζει πιο πολυ σε μια θεση εκτελεστη με οποιονδηποτε τροπο.

Παντως ι συνδιασμοι των γκαρντ συνηθως γινονται με βαση της αναγκες της ομαδας μεσα στον αγωνα και αναλογα με το ποιοι παικτες ειναι σε καλη μερα. Γιαυτο πιστευω οτι ειναι λιγο ατοπο το να καθομαστε και να μοιραζουμε θεωρητικα τον χρονο μεταξυ των παικτων. Ασε που τα ματς απ διαφορετικα θαναι στην αμυνα και διαφορετικα στην επιθεση σε αρκετες περιπτωσεις.
Jumpman23
Aντε ρε παιδια...πάρτε κανα παιχτη....τι νέκρα έπεσε ξαφνικα οεοοο;;;;;;Που ΄ναι ο "ψηλός'' οεοοοο;;;;;; blink.gif
Ginobili
Αυτά τα..."θα αφήσουμε την μια θέση κοινοτικού άδεια,για να την έχουμε καβάτζα κατά την διάρκεια της χρονιάς σε περίπτωση ανάγκης" τα ακούω βερεσέ... Αν δεν πάρουνε ψηλό...δεν ανανεώνω το διαρκείας μου..!!!! (Και φωνάζω πολύ στους αγώνες... tongue.gif tongue.gif tongue.gif ).
Αν ήταν έτσι....δεν καταλαβαίνω γιατί έδιωξαν τον Ζίζιτς και τον Τομάσεβιτς...από το να μην έχουμε καμία άλλη λύση στον πάγκο...ας κρατούσαν τουλάχιστον 1 από τους 2... ohmy.gif Τι στο καλό....5 κατοστάρικα προσπαθούμε να γλυτώσουμε???

Και όχι τίποτα άλλο....μέρα με την μέρα,οι ψηλοί χάνονται,κλείνουν σε άλλες ομάδες...τον Σεπτέμβρη θα βγούμε να ψάξουμε??? Όταν δεν θα υπάρχει τίποτα???? (Ο Λόρμπεκ έκλεισε κι αυτός στην ΤΣΣΚΑ,ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς στην Ούνιξ...).
Και ειλικρινά!!!!!! Δεν καταλαβαίνω!!!! Τι σχέση έχει η περίπτωση του Γιασικεβίτσιους με τον κοινοτικό ψηλό που χρειαζόμαστε??? blink.gif Μείνει δεν μείνει ο Σάρας...ψηλό χρειαζόμαστε έτσι και αλλιώς!!! Και δεν είπαμε να φέρουν κανά μεγάλο όνομα...έλεος δηλαδή!!!! 68.gif
diamantidis13
παιδια δυδτυχως οπως φαινεται δε θα παρουμε ψηλο.το ειπε και ο ζοτς

http://www.gazzetta.gr/content/view/3784/6/
Ginobili
Εδώ, πίσω στην Ελλάδα, γίνεται συζήτηση για την ανάγκη ή όχι απόκτησης ενός ακόμη ψηλού. Για το αν πρέπει να αντικατασταθεί ο Ζίζιτς ή να μείνει ο ΠΑΟ με 5 ξένους.

Είναι δυνατόν; Μα έχουμε τους Πέκοβιτς, Μπατίστ για τη θέση του σέντερ. Έχουμε ακόμη για το 4 τον Φώτση και τον Τσαρτσαρή, ο οποίος έχει την ποιότητα και την ικανότητα να παίξει και ως σέντερ. Έχουμε τον Αλβέρτη και τον Σάκοτα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Περπέρογλου, που πέρυσι έπαιξε κάποιες φορές ως 4αρι και ανταποκρίθηκε με υψηλό βαθμό. Έχουμε 6-7 παίκτες και από τη στιγμή που ξέρουμε ότι θα έχουμε τους Πέκοβιτς-Μπατίστ, οι οποίοι είναι από τους κορυφαίους, χρειάζεται να πάρουμε κι άλλον;

Ρε Ζοτς!!!! Ξέχασες τον Κέτσμαν!!!! icon_drunk.gif με 5 ριμπ που είχε πέρσι μ.ο....όχι 4άρι....,μέχρι και στο 5 βλέπω να τον χρησιμοποιείς.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif Σάκοτα....Αλβέρτη....Έλα Χριστέ και Παναγιά!!!!! Άρχισα να βγάζω άσπρες τρίχες...και ακόμα θα χρησιμοποιούμε τον Αλβέρτη για 4άρι???? blink.gif blink.gif blink.gif Και ο Σάκοτα??? Ποιον θα μαρκάρει???? Πέρα από τον Στάθη Ψάλτη...ογκωδέστερο και δυνατότερο άνθρωπο δεν μπορεί να πιάσει... icon_drunk.gif

Πλέον εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Ολυμπιακό....μπας και κάνει κανά μεγάλο μπαμ...και αναγκαστούμε κι εμείς(για λόγους μάρκετινκ και εισιτηρίων...) να πάρουμε κανά ρούκουνα ψηλό...να βοηθήσει λίγο...
Αλλιώς.........τάματα στην Παναγιά θα κάνουμε κάθε μέρα...μην τραυματιστεί κανά ψηλός...(ειδικά κατά τον Μάρτη μεριά.... wink.gif )
nicolicius
Ενταξει μην περιμενουμε να αποκαλυψει και τα σχεδια του ο Ζοτς.

Πιστευω πως θα γινει μια μεταγραφη ακομα και + αλλη μια σε περιπτωση που φυγει ο Σαρας (κατι που μοιαζει πολυ δυσκολο και απ οτι φαινεται ο Ζοτς τον υπολογιζει και δεν το κρυβει).

Προτιμω παντως να γινουν ολα αθορυβα οπως με Νικολας παρα να μας ψηνουν καλοκαιριατικα με τρελους μεταγραφικους στοχους ονοματα κτλ! laugh.gif

Αν ωστοσο ο Ζοτς κρινει πως ειμαστε πληρης και δεν χρειαζεται καμια αλλη κινηση τοτε ας παμε πασο και θα δουμε αν οι επιλογες του ηταν οι σωστες στο τελος! (Ginobili αν οντως φωναζεις πολυ τοτε η ομαδα σε χρειαζεται!) tongue.gif

{Ο Φωτσης εχει βελτιωθει παρα πολυ, χθες ειχε πολυ καλη αποδοση με την εθνικη και νομιζω πως θα βοηθησει πολυ με τα ριμπαουντ του! } 41.gif
danibra
Επισης ειπε οτι για το 3 εχουμε τον περπερογλου.Αναλυτικα:
http://www.sport-fm.gr/article/137436

οποτε πηγαινουμε με περπερογλου και κετσμαν για τη θεση 3,,,Βλεπω να παιζουμε με 3 κοντους που ειναι και απο τα αγαπημενα του σχηματα.Παντως εχουμε μεινει με 13 συμβολαια,δεν βγαινει η χρονια ετσι...Μονο 13 παικτες εχουμε αυτη την στιγμη;;Με τον βεργινη τι εγινε;

Υ.Γ.περισσοτερο απο διαισθηση πιστευω οτι θα παρουμε εναν παικτη ακομα αλλα οχι μεγαλο ονομα....
dominik
καλησπερα!
ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ να μην περιμενουμε μεγαλη μεταγραφη για να μην ξενερωσουμε..
τελικα απ οτι φαινεται ειχα,δυστυχως,δικιο bball.gif
ο ομπραντοβιτς ανεφερε στα νεα 4,κατα τη γνωμη μου,βασικα πραγματα που θα λυσουν οτι ενδοιασμους ειχαμε γαι τη φετινη ομαδα.
-ο περπε θα παρει μεγαλο χρονο συμμετοχης καθως δειχνει να τον εμπιστευεται πολυ[ανεφερε οτι μπορει να παιξει και nba....]
-οι ψηλοι θα ναι οριστικα στο 4,τσαρτσα,αλβερτης,σακοτα,φωτση και,σε ορισμενες περιπτωσεις,περπε και στο 5 μπατιστ πεκοβιτς,αλλους ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 68.gif
-μεταγραφη θα γινει μονο αν χρειαστει και θα ναι παικτης βοηθητικος για τις προπονησεις η παικτης του εφηβικου
- ο σαρας δεν προκειται να φυγει

οσο για τον τζινομπιλι,ελπιζω φιλε να κανες χαβαλε οτι δε θα παρεις διαρκειας smiley.gif
αν ισχυει,πιστευω πως αδικεις ΠΑΡΑ πολυ αυτη την ομαδα..
να στε καλα
Weekendman
ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ να μην περιμενουμε μεγαλη μεταγραφη για να μην ξενερωσουμε..
τελικα απ οτι φαινεται ειχα,δυστυχως,δικιο
-οι ψηλοι θα ναι οριστικα στο 4,τσαρτσα,αλβερτης,σακοτα,φωτση και,σε ορισμενες περιπτωσεις,περπε και στο 5 μπατιστ πεκοβιτς,αλλους ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Καλά στα μεταγραφικά σχέδια δεν είναι το βασικό η ειλικρίνεια για αυτό δεν αποκλείω καθόλου την απόκτηση ενός επιπλέον ψηλού(πενταριού) ονόματος η όχι, αλλά έχεις δίκιο να αμφιβάλεις αφού πάντοτε τίθεται το ερώτημα αν πρέπει να πάρει πεντάρια ο ΠΑΟ και στο τέλος ο Ομπράντοβιτς ακόμα και να έχει δείχνει αρνητικός στο να τα χρησιμοποιεί(δεν μπορεί τον Πέκοβιτς θα τον χρησιμοποιήσει όμως).
Για μεγάλο όνομα, οι Γιαννακόπουλοι θα είναι πολύ δύσκολο να μην φέρουν μεγάλο όνομα ακόμα και να μην το θέλει οπωσδήποτε ο Ομπράντοβιτς(χαρακτηριστικό παράδειγμα Ντέλκ).
vastravoud
Νομίζω πως ουσιαστικά τηρούμε στάση αναμονής μέχρι να αποφασίσει ο Σάρας τι θα κάνει. Fingers crossed λοιπόν για άλλες 10 μέρες και βλέπουμε!
Prasini-Thyella
Μην γινόμαστε υπερβολικοί με την κριτική απέναντι στον Ομπράντοβιτς.Σίγουρα χρειαζόμαστε άλλον έναν παίκτη στους ψηλούς αλλά το να λέμε οτι χωρίς τραυματισμούς μάλιστα το ανώτερο ταβάνι γι αυτήν την ομάδα είναι τα play-off πάει πολύ...

Το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πάλι έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει final-4 το εκλαμβάνω σαν κακόγουστη φάρσα. icon_drunk.gif rolleyes.gif
t0ny3
κριμα που δε θα παρουμε αλλο ψηλο.α ρε ζελικο!!!!!!!!! tongue.gif
μακαρι να αλλαξει γνωμη γιατι χρειαζομαστε αλλον ενα ψηλο ωστε το ροστερ να ειναι πληρες.τωρα αυτα περι αλβερτη και σακοτα στο 4 ειναι μ$%$@#%#%.

μην αδικουμε οτι εχει κανει ο ζελικο ομως.και προς θεου επειδη ο ολυμπιακος εκανε καποιες μεγαλες μεταγραφες δε συμαινει οτι εμεις ειμαστε ξεγραμμενοι. smiley.gif

αντε να πει το ναι και ο σαρας και βλεπουμε μετα.......................... wink.gif
vastravoud
Επίσης, να σημειώσουμε ότι και ο Σάκοτα μπορεί μεν να μην μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορεί να βαθύνει το rotation στα εύκολα παιχνίδια. Π.χ στα ματς πρωταθλήματος και στα εύκολα Ευρωλίγκα μπορεί να παίζουν ας πούμε 25 λεπτά Σάκοτα, 15 Αλβέρτης, και από 10-15 οι 4 "βασικοί" ψηλοί.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να σημαίνει ότι τους επιβαρύνεις λιγότερο τους βασικούς σου ψηλούς, μειώνοντας ταυτόχρονα και τις πιθανότητες τραυματισμού.

Τέλος, με ευχαριστεί πάρα-πάρε πολύ που ακούω τον Ομπράντοβιτς να πιστεύει τόσο στον Περπέρογλου, όπως άλλωστε απέδειξε έμπρακτα μέσα στη χρονιά. Του χρόνου, με ακόμα περισσότερες παραστάσεις από Εθνική και ΠΑΟ εκτιμώ ότι θα είναι ακόμα καλύτερος.

ΜΙα φορά μπράβο στον Ζοτς αλλά και 10 φορές μπράβο στον ίδιο το Στράτο που δεν απογοητεύτηκε από το μικρό χρόνο συμμετοχής των πρώτων μηνών και δούλεψε (απ' όσο φαίνεται) πάρα πολύ.
Flexo
Συμφωνώ απόλυτα με τον Horizon.

Την περασμένη σεζόν θεωρούμασταν το φαβορί για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα παρόλο που δεν είχαμε ψηλούς.
Είχαμε μάλιστα φτάσει σε σημείο να χαιρόμαστε που ο Τομάσεβιτς επανήλθε στους τελικούς για να συμαζέψει λίγο τα πράγματα.
Φέτος, αντί για τον Τομάσεβιτς των 5 ματς έχουμε το πιο ταλαντούχο 5αρι στην Ευρώπη και δεν μας κάνει το ρόστερ.

Ποιό 5άρι να πάρουμε;
Ποιος δέχεται να πάει σε μία ομάδα για να ξεκουράζει και να βοηθάει στις προπονήσεις;

Ο Ζίζιτς πράγματι δεν βγήκε πέρσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως παύει να είναι ένα 5άρι με έφεση στο σκοράρισμα και εμπειρία.

Τέλος, θα δούμε τον Σάρας σε μία πιο ταιριαστή για αυτόν ομάδα, που ελπίζουμε όλοι πως θα ξεδιπλώσει το πραγματικά απίστευτο ταλέντο του.
j-kidd13
Κατ οπως φαινεται οι επιθυμια μας να παρει ο Παναθηναικος μεγαλο 3αρι και μπακ απ ψηλο εξανεμιζονται...Πολλοι μπορει να ανησυχουν βλεποντας τις ηχηρες κινησεις του ολυμπιακου,αλλα οπως ειπε και ο Ομπραντοβιτς "οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος..."(ε...δεν το ειπε ετσι ακριβως!!!) Οποτε οσο και αν θα ηθελα 3αρι...εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον κοουτς και στις επιλογες του...
vastravoud
Από την άλλη, κάλλιστα μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις για να έχει και την πίτα ολάκερη, και το σκύλο χορτάτο: Δηλαδή και ηρεμεί την ομάδα στην περίπτωση που μείνει ο Σάρας, ενώ αν ετοιμάζουν υπογείως κάτι άλλο, θα μπορέσουν να το ανακοινώσουν σε συνδυασμό με ενδεχόμενη φυγή του Λιθουανού και να βγουν από πάνω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.