Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκός 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Marciulionis
Χθές ο Περπέρογλου πάντως ήταν καλός και στις 2 μεριές. Τώρα άμα τον βάλεις να κλείνει τους ψηλότερους και αθλητικότερους Βελίτσκοβιτς και Βέσελι λογικό είναι να εκτεθεί σε κάποια σημεία.

Ο Στράτος τεχνικά με εκπλήσσει ορισμένες φορές και πολλές κινήσεις του είναι τεράστιας ομορφιάς. Όπως σε κάποια φάση χθές που ρολάρει πάνω στον αντίπαλο και αλλάζει χέρι για να αποφύγει το ψηλό και βάζει καλάθι. Το πρόβλημα του είναι ότι παίζει στην επίθεση σαν ευνουχισμένος και σα ταλέντο που παίρνει τις πρώτες του ευκαιρίες. Πρέπει να την αποβάλει αυτή τη νοοτροπία για να αποδώσει αυτό που (εγώ τουλάχιστον πιστεύω) ότι μπορεί.
AZ1980
Πάντως βάλαμε και στο παιχνίδι μας περισσότερο από προηγούμενα παιχνίδια ένα στοιχείο που θα βοηθήσει στην οικονομία δυνάμεων των γκαρντ της ομάδας. Ο Φώτσης προσδιόριζε με ένα "ψευτο-σκριν" τη θέση όπου μετά θα γινόταν το πικ'ν'ρολ από το Μάικ ή τον Πέκο, διευκολύνοντας έτσι τον εκάστοτε πόιντ να απαλλαγεί από την ευθύνη να δημιουργήσει χώρο και να ψάξει ο ίδιος με τρίπλα το σημείο αυτό. Το play αυτό έχει βέβαια το μειονέκτημα ότι δίνει χρόνο αντίδρασης στον αντίπαλο, του γνωστοποιεί το που περίπου θα στηθεί το πικ 2-3 δευτερόλεπτα πριν πράγματι αυτό εκτελεστεί, και γι' αυτό σπάνια το παίζαμε, αλλά με τον Πανελλήνιο το βάλαμε για τα καλά στο παιχνίδι μας, προτιμώντας να προστατεύσουμε τους οργανωτές από το πολύ τρέξιμο, μετά το "σκάσιμο" που παρατηρήθηκε με το Μαρούσι.

Δύσκολα θα παίξει ο Σάρας με την Μπάρτσα.

bball.gif
vastravoud
Πολύ εύστοχη παρατήρηση!

Επίσης, κάποιες σελίδες πριν είχες αναφερθεί σε ενδεχόμενο πειθαρχικό παράπτωμα του Σάρας. Όντως, δε θα μου έκανε εντύπωση αν η περιθωριοποίηση οφείλεται ακριβώς σε κάτι τέτοιο και φυσικά ορθότατα δε μαθαίνουμε τίποτα!
lightday
QUOTE(ilpostino @ Feb 8 2010, 01:21 ) *
ενδιαφερουσα η σκεψη σου για τον βεργινη.

-ο βεργινης ισως εχει πεσει "θυμα" του καλοπιασματος απο τον ζοτς στυλ "κατσε εδω , πού θα πας? ανηκεις στον παο!". ξερεις , αυτα παιζουν ρολο στις ομαδες! (ισως και ο ιτουδης να ειναι μια παρομοια περιπτωση
...

Ο λόγος που πιστεύω οτι έχει μείνει εκτός από το πρεστιζ και οτι ακούει ένα μεγάλο κόουτς,είναι οτι οι επιταγές δεν είναι ποτέ ακάλυπτες. Δύσκολα σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός οσφπ δεν "παίζεις" με τα λεφτά σου .
papaki_PAO
Εμένα μου άρεσε πως παίξαμε με Πανελλήνιο, βέβαια πρέπει να ανέβουμε κι άλλο γιατί ακόμα δεν έχουμε πιάσει την απόδοση που μας αναλογεί, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα έδειξε ότι συνέρχεται σιγά σιγά. Κάποια στιγμή θα μπουν και τα τρίποντα,σημασία έχει που τα περισσότερα αν όχι όλα δεν ήταν λύσεις απελπισίας και ανάγκης αλλά αποτέλσμα καλής κυκλοφορίας της μπάλας άρα και αμαρκάριστα, κι ελπίζω να μπουν όλα μαζί την Πέμπτη έναντι στην Μπάρτσα, μας το χρωστάνε..

Χαϊλάιτ του αγώνα ήταν η τάπα του Χέισλιπ (απίστευτος) blink.gif blink.gif και επίσης το φόλοου κάρφωμα του Μπατίστ μετά από δικό του άστοχο δίποντο.. Πέταξε ο Μάικ πραγματικά...

Ωραίες φάσεις,τρομερή ατμόσφαιρα(τους δικούς μας τους χώρεσαν όλους μέσα rolleyes.gif) καλός ο αγώνας για να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας, τώρα προχωράμε στα πολύ πιο δύσκολα που ακολουθούν...
il postino
QUOTE(lightday @ Feb 8 2010, 18:11 ) *
Ο λόγος που πιστεύω οτι έχει μείνει εκτός από το πρεστιζ και οτι ακούει ένα μεγάλο κόουτς,είναι οτι οι επιταγές δεν είναι ποτέ ακάλυπτες. Δύσκολα σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός οσφπ δεν "παίζεις" με τα λεφτά σου .

δεν εχεις αδικο φιλε μου αλλα θεωρω οτι μεγαλυτερη βαρυτητα εχουν τα αλλα επιχειρηματα . τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.

ενα 150αρι , 200αρι μπορει να το βρει και αλλου και χωρις το μεγαλο κινδυνο της αδεσποτης (επιταγης). ο βεργινης ειναι παικτης της πρωτης εξαδας ομαδων του πρωταθληματος , οπου υπαρχουν υγιεις οικονομικα συλλογοι. συν τοις αλλοις θα μπορουσε να παιξει και στο εξωτερικο και να βρει τα εξασφαλισμενα χρηματα που θελει (και που του αναλογουν).
ntelakos
O Bεργινης ειναι ενας παιχτης ο οποιος στα 20 του εγινε ο νεοτερος αρχηγος στην ιστορια του Παοκ και ηταν ο απολυτος πρωταγωνιστης του ακομα και μπροστα απο τον Ιμπο.....Αυτα ειναι καποια πραγματα που με το περασμα των χρονων και την αγωνιστικη του απραξια εχουν ξεχαστει!!Σιγουρα ο Καλαθης ειναι καλυτερος παιχτης(οχι πολυ,αλλα ειναι)και μπορει να προσφερει περισσοτερα και ο Βεργινης θα πρεπει να περιμενει παρα πολυ για να παρει τον ρολο εστω του 3ου πλει(για να μην πω 4ου)οποτε το καλυτερο γι'αυτον θα ηταν να δοκιμασει αλλου μια χρονια δανεικος και αν δεν τα καταφερει οταν επιστρεψει παλι να αποχωρησει,αφου μπορει ανετα να παιξει σε ομαδες σαν το Μαρουσι(καλυτερος ειναι ο Μπατης?)Παοκ,Πανελληνιος,Πανιωνιος......
Magnus92
Για το παιχνιδι νομιζω πως δεν εχουμε να πουμε και πολλα πραγματα ... Φοβερη εμφανιση και 100% πειστικη ....
Απλα ενα σχολιο : Μηπως ηρθε η ωρα να ξαναμπει ο Σαρας στο ροστερ ;;;

ΥΓ Μηπως ξερουμε πως λεγεται ο τυπος που μετεδιδε το παιχνιδι για τον ΣΚΑΙ ;;; ( Χωρις κανενα ιχνος υπερβολης ) : Ημουν μονος μου μεσα στο δωματιο , εβλεπα το ματς, και ειχα ξεραθει απο τα γελια . . . Απιστευτος . . .
dimkots
QUOTE(Magnus92 @ Feb 14 2010, 23:44 ) *
Για το παιχνιδι νομιζω πως δεν εχουμε να πουμε και πολλα πραγματα ... Φοβερη εμφανιση και 100% πειστικη ....
Απλα ενα σχολιο : Μηπως ηρθε η ωρα να ξαναμπει ο Σαρας στο ροστερ ;;;

ΥΓ Μηπως ξερουμε πως λεγεται ο τυπος που μετεδιδε το παιχνιδι για τον ΣΚΑΙ ;;; ( Χωρις κανενα ιχνος υπερβολης ) : Ημουν μονος μου μεσα στο δωματιο , εβλεπα το ματς, και ειχα ξεραθει απο τα γελια . . . Απιστευτος . . .

Ο Κώστας ο Μπατής δεν ήταν? Έτσι νομίζω.
AZ1980
QUOTE(dimkots @ Feb 14 2010, 21:07 ) *
Ο Κώστας ο Μπατής δεν ήταν? Έτσι νομίζω.

Αυτός ήταν νομίζω, αν και πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ μεθυσμένος, ίσως από κάποιο καρναβάλι.

ΥΓ. Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, η πρώτη πολύ πειστική μετά από αρκετό καιρό, επεναλαμβάνω πως κατά την άποψή μου η ομάδα όλο αυτό τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στα πρόθυρα της απότομης αγωνιστικής ανόδου, ελπίζω να τα καταφέρουν εγκαίρως, και παρά τις πολλές αντίξοες συνιστώσες που δημιουργούνται από τις φετινές συγκυρίες παντός είδους. Μπράβο στο Βεργίνη, ίσως έχει κάποια στοιχεία που σε αυτή τη φάση να ήταν πολύτιμα στην ομάδα, αν είχε ενσωματωθεί νωρίτερα. Να πω επίσης πως λογικά ο Σάρας δε θα παίξει στον τελικό. Και είναι πολύ μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο θα αποδειχτεί σωστή αυτή η κίνηση... Ίδωμεν...

bball.gif
Magnus92
QUOTE(AZ1980 @ Feb 14 2010, 23:40 ) *
Αυτός ήταν νομίζω, αν και πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ μεθυσμένος, ίσως από κάποιο καρναβάλι.

ΥΓ. Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, η πρώτη πολύ πειστική μετά από αρκετό καιρό, επεναλαμβάνω πως κατά την άποψή μου η ομάδα όλο αυτό τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στα πρόθυρα της απότομης αγωνιστικής ανόδου, ελπίζω να τα καταφέρουν εγκαίρως, και παρά τις πολλές αντίξοες συνιστώσες που δημιουργούνται από τις φετινές συγκυρίες παντός είδους. Μπράβο στο Βεργίνη, ίσως έχει κάποια στοιχεία που σε αυτή τη φάση να ήταν πολύτιμα στην ομάδα, αν είχε ενσωματωθεί νωρίτερα. Να πω επίσης πως λογικά ο Σάρας δε θα παίξει στον τελικό. Και είναι πολύ μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο θα αποδειχτεί σωστή αυτή η κίνηση... Ίδωμεν...

Θα πω απο τωρα (φυσικα με κινδυνο να εκτεθω , αλλα τουλαχιστον δεν θα ειμαι "μετα Χριστον προφητης") πως για μενα αυτο θα ειναι ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος !!! Μπορει να ακουγεται τοσο κλισε και βαρετο , αλλα πραγματικα νομιζω πως ο Σαρας ειναι "μανουλα" σε τετοια παιχνιδια . . .
balomazoxtra
Ο Χατζηγιάννης και το Rock n' Roll αυτά κάνουν..
panos75
QUOTE(AZ1980 @ Feb 14 2010, 23:40 ) *

Ο Μπατής ήταν και δυστυχώς δεν φταίει το καρναβάλι. Πάντα έτσι είναι είκοσι χρόνια που τον ακούω.

Όσο για τον Βεργίνη, που είναι όλοι εκείνοι οι υπερασπιστές του Ομπράντοβιτς που έλεγαν πως θα είναι λάθος να τον βάλει μέσα σε τέτοια παιχνίδια καθότι προέχει να δέσουν οι βασικοί;
Φαντάζομαι όπου να'ναι θα εμφανιστούν και θα καταδικάσουν τη σημερινή γκάφα του κόουτς.
rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Feb 14 2010, 23:53 ) *
Ο Μπατής ήταν και δυστυχώς δεν φταίει το καρναβάλι. Πάντα έτσι είναι είκοσι χρόνια που τον ακούω.

Όσο για τον Βεργίνη, που είναι όλοι εκείνοι οι υπερασπιστές του Ομπράντοβιτς που έλεγαν πως θα είναι λάθος να τον βάλει μέσα σε τέτοια παιχνίδια καθότι προέχει να δέσουν οι βασικοί;
Φαντάζομαι όπου να'ναι θα εμφανιστούν και θα καταδικάσουν τη σημερινή γκάφα του κόουτς.
rolleyes.gif

laugh.gif

αφου το λες και μονος σου περιμενεις να απαντησει καποιος και να σου πει οτι εχεις δικαιο?

ανεξαρτητα απο το αν επαιξε καλα, ο Βεργινης μπηκε μεσα επειδη οι βασικοι εκαναν καλα την δουλεια τους και ο Ζοτς ειδε ως ενα βαθμο σε αυτο το ματς αυτα που ηθελε να δει.

Στο (στα) ματς στο οποιο υποστιριξες αυτο που υποστιριζεις και τωρα οι βασικοι μας παικτες ηταν ενα χαλι μαυρο και προφανως το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτοταν να κανει ο Ομπραντοβιτς θα ηταν να βαλει τον Βεργινη και τον Σερμαντινι απο τον Βεργινη.

Εκτος αν συγκρινεται η σημερινη μας εμφανιση με τις αμεσως προηγουμενες (χωρις να αρχιζω τα σχολια για μεταμορφωση της ομαδας και ολα τα σχετικα)

Γενικα το θεμα που μας απασχολει μπορει να αποτυπωθει με μια απλη ερωτηση.

Τι θελουμε για τον τελικο Κυπελλου?

Ενα ροστερ με Μπογρη και Σαρας?

Η ενα ροστερ με Σερμαντινι και Βεργινη?

Εαν ο Τσαρτσαρης ηταν υγιης και εστω οπως ειναι φετος φυσικα θα προτιμουσαμε το Τσαρτσαρης Σαρας.

Εγω θα ρισκαρα να εχω ενα ακομη ψηλο που θα μπει μεσα να κανει οτι μπορει (Σερμα) αν χρειαστει λογω φαουλ, σε σχεση με καποιον που και να θελει προς το παρον τουλαχιστον δεν μπορει (Μπογρης) και να κρατησω παραλληλα την οποια χημεια της περιφερειας επιτυγχανεται στις τελευταιες προπονησεις και αγωνες.

Marciulionis
Μάλλον όμως ο Σέρμα κι ο Βεργίνης δε θα παίξουν δευτερόλεπτο στο τελικό, ενώ το Σάρας, αν στραβώσει ειδικά το ματς είσαι αναγκασμένος να τον χρησιμοποιήσεις αν τον έχεις στην ομάδα... Οπότε μάλλον Σάρας και Μπόγρη για τελικό κυπέλλου. Στη μία περίπτωση είναι +1 ένας παίκτης που μπορεί να χρησιμοπιηθεί, οπότε καλύτερα να υπάρχει...
panos75
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 15 2010, 00:15 ) *
laugh.gif

αφου το λες και μονος σου περιμενεις να απαντησει καποιος και να σου πει οτι εχεις δικαιο?

ανεξαρτητα απο το αν επαιξε καλα, ο Βεργινης μπηκε μεσα επειδη οι βασικοι εκαναν καλα την δουλεια τους και ο Ζοτς ειδε ως ενα βαθμο σε αυτο το ματς αυτα που ηθελε να δει.

Στο (στα) ματς στο οποιο υποστιριξες αυτο που υποστιριζεις και τωρα οι βασικοι μας παικτες ηταν ενα χαλι μαυρο και προφανως το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτοταν να κανει ο Ομπραντοβιτς θα ηταν να βαλει τον Βεργινη και τον Σερμαντινι απο τον Βεργινη.

Εκτος αν συγκρινεται η σημερινη μας εμφανιση με τις αμεσως προηγουμενες (χωρις να αρχιζω τα σχολια για μεταμορφωση της ομαδας και ολα τα σχετικα)

Ότι πεις φίλε.
Μονά, ζυγά, μονόζυγα.
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 00:29 ) *
Ότι πεις φίλε.
Μονά, ζυγά, μονόζυγα.

εμπεριστατωμενη απαντηση δεν μπορω να πω. tongue.gif

panos75
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 15 2010, 00:31 ) *
εμπεριστατωμενη απαντηση δεν μπορω να πω. tongue.gif

Να απαντήσω εμπεριστατωμένα σε φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθους ομολογώ πως δεν μπορώ.
Flexo
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλη η ομάδα έπαιξε καλά, δεν υπήρχε κανένα παράπονο κατά την διάρκεια του αγώνα απο τον προπονητή, έτσι πήραν χρόνο και οι μικροί.
Στα προηγούμενα δεν συνεβη κάτι τέτοιο και έπαιξαν μόνο οι βασικοί.
Που είναι το περιέργο;
lakersdynasty
QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 00:23 ) *
Μάλλον όμως ο Σέρμα κι ο Βεργίνης δε θα παίξουν δευτερόλεπτο στο τελικό, ενώ το Σάρας, αν στραβώσει ειδικά το ματς είσαι αναγκασμένος να τον χρησιμοποιήσεις αν τον έχεις στην ομάδα... Οπότε μάλλον Σάρας και Μπόγρη για τελικό κυπέλλου. Στη μία περίπτωση είναι +1 ένας παίκτης που μπορεί να χρησιμοπιηθεί, οπότε καλύτερα να υπάρχει...

Συμφωνοι αλλα ας εχουμε στα υποψην και αυτα που ειδαμε στο ΣΕΦ.

Ειναι σιγουρο οτι ο ΟΣΦΠ θα μεταφερει το παιχνιδι μεσα στην ρακετα και στην περιφερεια θα εκμεταλλευτει καταστασεις man to man οποτε βρισκει απεναντι του στις αλλαγες προσφορο εδαφος.

Αν ο Ζοτς αποφασισει οτι ο Σαρας μπορει να ειναι ως ενα βαθμο συνεπης στην αμυνα ωστε να μην πανε στραφι οσα τον θελουμε να κανει στην επιθεση τοτε θα συμφωνησω μαζι σου.

Αν οχι ομως εγω βλεπω τον Σερμαντινι να ειναι στο ροστερ (και κατα συνεπεια τον Βεργινη) και αυτο διοτι τωρα θα εχουμε στο ροστερ τον Τεπιτς ως εναν επιπλεον παικτη ο οποιος εχει ρολο στην περιφερεια (χωρις να συγκρινεται βεβαια ο ρολος του με αυτον του Σαρας).

Στο ΣΕΦ ο Τεπιτς δεν ηταν παρον και απο την αρχη του παιχνιδιου ο Διαμαντιδης επρεπε να γινει "πολυμιξερ" και να τα προλαβει ολα. Να παιξει στο 3 επειδη ο Περπερογλου βγηκε με 2 φαουλ νωρις να οργανωσει ορισμενες φορες και να φθαρει αμυντικα ακομη περισοτερο πραγμα που φυσικα τον επηρεαζει και στην επιθεση.

Απο την στιγμη που αριθμητικα υπαρχει το +1 ατομο που θα χρησιμοποιηθει στην περιφερεια τοτε θα ηταν καλο να υπαρχει αλλος ενας παικτης που στην χειροτερη περιπτωση που τα 5αρια μας θα βρεθουν σε δυσκολη θεση (φαουλ) να τους αναπληρωσει εστω και για 1-2 λεπτα.

Η καθε περιπτωση ενεχει και ενα ρισκο.

Σιγουρα το παιχνιδι μας ξεκινα απο την περιφερεια αλλα αν φθαρουν παλι σχετικα γρηγορα οι ψηλοί μας θα γινει μονοδιαστατο.

Σιγουρα ο Μπατιστ ειναι σε καλητερη κατασταση απο οτι τοτε σιγουρα ο Χαισλιπ σε σχεση με τον Τσαρτσαρη ειναι τουλαχιστον αθλητης και αν βοηθησει η περιφερεια μπορει να δωσει μερικα ευκολα καλαθια εκτος απο ριμπαουντ αλλα και παλι ο κινδυνος υπαρχει.
panos75
QUOTE(Flexo @ Feb 15 2010, 00:50 ) *
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλη η ομάδα έπαιξε καλά, δεν υπήρχε κανένα παράπονο κατά την διάρκεια του αγώνα απο τον προπονητή, έτσι πήραν χρόνο και οι μικροί.
Στα προηγούμενα δεν συνεβη κάτι τέτοιο και έπαιξαν μόνο οι βασικοί.
Που είναι το περιέργο;

Σουρεαλιστική συζήτηση.

Στον αγώνα που είχα κάνει την επίμαχη παρατήρηση ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 40 (ολογράφως σαράντα) πόντους διαφορά.
Με πόσους όφειλε να κερδίζει για να μείνει ικανοποιημένος ο κόουτς; Με 1000;
Flexo
Δεν ανέφερα πουθενά ότι η μη χρησιμοποιήση τους οφείλετο σε ανησυχία του coach μήπως χαθεί η διαφορά και απειλήσει ο αντίπαλος.
Είναι καθαρά θέμα τακτικής και κατά πόσο η ομάδα την ακολουθεί, ανεξάρτητα απο την διαφορά.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 01:02 ) *
Σουρεαλιστική συζήτηση.

Στον αγώνα που είχα κάνει την επίμαχη παρατήρηση ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 40 (ολογράφως σαράντα) πόντους διαφορά.
Με πόσους όφειλε να κερδίζει για να μείνει ικανοποιημένος ο κόουτς; Με 1000;

Οκ έχουμε κακό και σκαλωμένο προπονητή, που δε γουστάρει να δουλεύει με μικρούς παίκτες (δηλαδή είναι και τρελός αφού πάει και τους παίρνει) κι έχει και προσωπικά με το Βεργίνη... Εκεί δεν θες να καταλήξεις?
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 01:09 ) *
Οκ έχουμε κακό και σκαλωμένο προπονητή, που δε γουστάρει να δουλεύει με μικρούς παίκτες (δηλαδή είναι και τρελός αφού πάει και τους παίρνει) κι έχει και προσωπικά με το Βεργίνη... Εκεί δεν θες να καταλήξεις?

Όχι. Στο πόσο αστείοι γίνονται μερικές φορές οι οπαδοί στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όταν αφορά την ομάδα τους.
Flexo
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 01:15 ) *
Όχι. Στο πόσο αστείοι γίνονται μερικές φορές οι οπαδοί στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όταν αφορά την ομάδα τους.

Που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις; Νομίζω ότι απάντησα με επιχειρήματα, άσχετα αν δεν σε βρίσκουν σύμφωνο.
Σέβομαι το γεγονός ότι διαφωνείς και διαβάζω όλες τις απόψεις.
Εσύ όμως τις αποκαλείς αστείες και μιλάς για σουρεαλισμό. Έτσι θα έφταιγα εγώ αν μιλούσα για εγωκεντρισμό;
Marciulionis
Οκ. Είμαστε αστείοι που πιστεύουμε την ομάδα και τον προπονητή και δεν τον θεωρούμε τρελό.... Όποιον κι αν βάλει ή αφήσει έξω, έχει κερδίσει το δικαίωμα να μη δέχεται κριτική. 2 τρίπλ κράουν σε 3 χρόνια, 4 ευρωπαϊκά, 10 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα του το έχουν δώσει αυτό. Τώρα το τι προσπαθείς να αποδείξεις εσύ με τα εριστικά σου πόστ και την ειρωνική διάθεση όλοι εδώ αδυνατούμε να καταλάβουμε...

Μάλλον απλά σου αρέσουν οι ανούσιες κόντρες με τον "εχθρο" ...
panos75
QUOTE(Flexo @ Feb 15 2010, 01:27 ) *
Που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις; Νομίζω ότι απάντησα με επιχειρήματα, άσχετα αν δεν σε βρίσκουν σύμφωνο.
Σέβομαι το γεγονός ότι διαφωνείς και διαβάζω όλες τις απόψεις.
Εσύ όμως τις αποκαλείς αστείες και μιλάς για σουρεαλισμό. Έτσι θα έφταιγα εγώ αν μιλούσα για εγωκεντρισμό;

Προσωπικά με σένα δεν έχω πρόβλημα. Διαφωνώ με την άποψη σου αλλά τη σέβομαι.

Άλλοι είναι αυτοί που μεταμορφώνονται στον Hulk μόλις κάποιος πει κάτι κακό για την ομάδα τους.

Και επειδή κάποιοι καλοθελητές θα φροντίσουν να με χαρακηρίσουν προβοκάτορα του Κόκκαλη πάλι, να τους ενημερώσω ότι οι οπαδικές τσίμπλες κυκλοφορούν σε όλων των ειδών τις αποχρώσεις: και κόκκινες (π.χ. ΛΥΚΟΣ) και πράσινες και εμπριμέ.

QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 01:29 ) *
Οκ. Είμαστε αστείοι που πιστεύουμε την ομάδα και τον προπονητή και δεν τον θεωρούμε τρελό.... Όποιον κι αν βάλει ή αφήσει έξω, έχει κερδίσει το δικαίωμα να μη δέχεται κριτική. 2 τρίπλ κράουν σε 3 χρόνια, 4 ευρωπαϊκά, 10 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα του το έχουν δώσει αυτό. Τώρα το τι προσπαθείς να αποδείξεις εσύ με τα εριστικά σου πόστ και την ειρωνική διάθεση όλοι εδώ αδυνατούμε να καταλάβουμε...

Μάλλον απλά σου αρέσουν οι ανούσιες κόντρες με τον "εχθρο" ...

Απλώς να σημειώσω πως ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται στο απυρόβλητο της κριτικής.
Ιερές αγελάδες βρίσκονται μόνο στην Ινδία.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 01:37 ) *
Απλώς να σημειώσω πως ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται στο απυρόβλητο της κριτικής.
Ιερές αγελάδες βρίσκονται μόνο στην Ινδία.

Ίσως όχι, άλλα να τον ρίξουμε στη πυρά επειδή δε βάζει το Βεργίνη ή το Σάρας, ή όποιον άλλον νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να παίζει για τον οποιοδήποτε λόγο, κομματάκι δύσκολο. Τέλος πάντων, αρκετά συμμετείχα σε αυτό το χορό του παραλόγου και πραγματικά δε μπορώ να βρω κανένα νόημα και λογικό ειρμό...
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 01:33 ) *
Άλλοι είναι αυτοί που μεταμορφώνονται στον Hulk μόλις κάποιος πει κάτι κακό για την ομάδα τους. 

οταν με τον ενα και με τον αλλο δεν εχεις προβλημα μιλας σε αυτον με τον οποιο εχεις το προβλημα απτην αρχη δεν χαρακτιριζεις το μισο φορουμ και μετα να τα μπαλωνεις με διπλωματικα σχολια.

Ο Ζοτς αυτο που εκανε ηταν εμφανες και μπορει να το δει καποιος και απο τους αγωνες που συγκρινεις. Μια διαφορα 40 ποντων απεναντι σε μια αδυναμη ομαδα δεν δειχνει απαραιτητα οτι εκανες οσα πρεπει σωστα.

Οπως και τωρα με τον Αρη δεν ηταν η διαφορα που δειχνει αν καναμε σωστα καποια πραματα η οχι αλλα  αλλα στοιχεια οπως 1)τα 10 μολις λαθη μας 2)το γεγονος οτι ειχαμε αξιοπρεπη ποσοστα στα τριποντα 3)ειμασταν καλοι στις βολες 4)οτι ειχαμε περισοτερα ριμπαουντ.

Αλλα για ακομη μια φορα με αναλυση μπακαλη της γειτονιας προσπαθεις να αποδειξεις οτι εισαι σωστος με το ετσι θελω. Ε δεν εισαι.
panos75
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 15 2010, 01:55 ) *
οταν με τον ενα και με τον αλλο δεν εχεις προβλημα μιλας σε αυτον με τον οποιο εχεις το προβλημα απτην αρχη δεν χαρακτιριζεις το μισο φορουμ και μετα να τα μπαλωνεις με διπλωματικα σχολια.

Τελικά τι είμαι, εριστικός ή διπλωμάτης; Κάπου κουτουλάνε οι χαρακτηρισμοί που μου προσάπτετε.

Φαντάσου πάντως, εξέφρασα τη διαφωνία μου για μια κίνηση του Ομπράντοβιτς και "τον έριξα στην πυρά" σύμφωνα με τους ηρακλειδείς του. Λες και τον είπα άσχετο ή ζήτησα την απόλυση του. Έχει χαθεί εντελώς το μέτρο από μερικούς.
Air Kef
Hρεμίστε λίγο και μην ψάχνετε αφορμές, το μονο που είπε ο πανος75 ήταν οτι ο Ζοτς καίει παίκτες, όχι οτι ειναι κακός προπονητής, μπορεί καποιοι να θιχτηκαν απο το μη ευγενικό του ύφος και το κανατε το τοπικ καφενείο πάλι.

Μπασκετικά με τον πανο75 είμαι μάλλον, σήμερα είδα τον Βεργίνη στα μεσα 4ου δεκαλέπτου και αναρωτήθηκα αν χτύπησε κανένας ή δείχνει λάθος το χρονόμετρο.
Παίκτες γιαυτούς τους ρόλους είναι ο Σεμαρντίνι ή 19χρονα σαν τον Μπόγρη..
Ginobili
QUOTE(Air Kef @ Feb 15 2010, 00:27 ) *
Μπασκετικά με τον πανο75 είμαι μάλλον, σήμερα είδα τον Βεργίνη στα μεσα 4ου δεκαλέπτου και αναρωτήθηκα αν χτύπησε κανένας ή δείχνει λάθος το χρονόμετρο.
Παίκτες γιαυτούς τους ρόλους είναι ο Σεμαρντίνι ή 19χρονα σαν τον Μπόγρη..

Έτσι όπως είναι το ρόστερ του Παναθηναικού,ο Βεργίνης για τέτοιους ρόλους είναι.Είναι παράλογο να κατηγορείται ο Ζοτς για το πως,πότε και πόσο χρησιμοποιεί τον Βεργίνη.Καλώς ή κακώς,αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους σε ένα ρόστερ με 4 play makers(εκ των οποίων τα 3 είναι αστέρες)....ο Βεργίνης σαν 5ο,δεν μπορεί να αξιώνει τίποτα περισσότερο από αυτό που παίρνει.
Το να κατηγορηθεί ο Ζοτς γιατί έχει τον Βεργίνη στο ρόστερ του Παναθηναικού,το καταλαβαίνω.Γιατί κατά την γνώμη μου,όπως έχω ξαναπεί ο Βεργίνης καίγεται στον παναθηναικό.Είναι σε ηλικία που πρέπει να παίρνει παιχνίδια,να παίζει....όσο υψηλό κι αν είναι το επίπεδο των προπονήσεων του παναθηναικού.Γιαυτό θα έπρεπε να δοθεί δανεικός σε μικρότερη ομάδα να ψηθεί.
Εγώ τον πιστεύω πάντως,μου αρέσει πάρα πολύ ο χειρισμός του με την μπάλα,η τρίπλα του,το γλυκό του σουτ.
AZ1980
QUOTE(panos75 @ Feb 14 2010, 21:53 ) *

Κοίτα, κι εγώ 20 χρόνια τον ακούω, και πάντα τραγικός είναι (...θα καρφώσει ο Λέβινγκστον εντυπωσιακά!!!:)), αλλά σήμερα έκανε μαζεμένα όσα σαρδάμ είχε κάνει στο σύνολο της ως τώρα θητείας του ως εκφωνητής. Οπότε...

bball.gif
AZ1980
Κι εγώ πιστεύω πως κάποιες φορές ο Ομπράντοβιτς ψιλο-"καίει" παίκτες στους οποίους βασίζεται. Κερδίζει βέβαια σε αγωνιστική συνοχή μέσα από αυτό, αλλά από την άλλη θέτει τως πρωταγωνιστές του προ του κινδύνου της υπερβοικής κόπωσης. Όλοι θυμόμαστε τι είχε πάθει ο Μίντλετον, τον οποίο χρησιμοποιούσε τότε ο Ζοτς πραγματικά ασταμάτητα.

Κατά τ' άλλα να πως πως θεωρώ εντελώς απίθανο ο Ομπράντοβιτς να προβεί λίγες μέρες πριν από κάποιο τελικό σε αλλαγή του σχήματος που χρησιμοποιεί εβδομάδες τώρα. Πιστεύω πως, από τη στιγμή που τρεις εβδομάδες τώρα δεν έχει μπει ο Σάρας στην ομάδα, η ομάδα θα πάει έτσι όπως έχει δουλευτεί στον τελικό.

Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, θα εκπλαγώ αν ο Ολυμπιακός χάσει αυτό το τρόπαιο.

bball.gif
Air Kef
Nαι ρε συ Ginobili, αλλά έχω μια λογική οτι Σπανούλης και Διαμαντίδης, σε ματς που έχει κριθεί δεν πρέπει να πατάνε παρκέ και είναι και ευκαρία ο Βεργίνης που όπως λες ειναι σε ηλικία ιδανική να πιάνει σιγά σιγά το πικ του, να πάρει τις παραστάσεις που πρέπει, δεν βλέπω λόγο να μένουν μέσα με το ματς στους 20+ πόντους.

Αν δεν τον υπολογίζει, θα μπορούσε να βρει κάποιον άλλον να συμπληρώσει το ροστερ του, είδαμε ας πούμε οτι το καλοκαίρι πήγαμε στο Ευρωμπάσκετ με 1,5 πλέι μέικερ, ενώ αν είχε μεινει ο Βεργίνης στην ΠΑΟΚάρα (biggrin.gif) θα χτύπαγε την πόρτα της 12αδας, 23 στα 24 είναι πλέον το παιδί.

Τέλος παντων. Μεγάλη κουβέντα για τον τελικό, το τόπικ έχει ανοίξει, φοβάμαι να αρχίσω κουβέντα εκει, είναι τόσα πολλά που μπορούν να ειπωθούν. biggrin.gif
nickomcbr
QUOTE(AZ1980 @ Feb 15 2010, 04:24 ) *
Κοίτα, κι εγώ 20 χρόνια τον ακούω, και πάντα τραγικός είναι (...θα καρφώσει ο Λέβινγκστον εντυπωσιακά!!!:)), αλλά σήμερα έκανε μαζεμένα όσα σαρδάμ είχε κάνει στο σύνολο της ως τώρα θητείας του ως εκφωνητής. Οπότε...

bball.gif

...και είναι και τόσο προφανείς οι συλλογικές του προτιμήσεις...
Marciulionis
QUOTE(Air Kef @ Feb 15 2010, 02:27 ) *
Hρεμίστε λίγο και μην ψάχνετε αφορμές, το μονο που είπε ο πανος75 ήταν οτι ο Ζοτς καίει παίκτες, όχι οτι ειναι κακός προπονητής, μπορεί καποιοι να θιχτηκαν απο το μη ευγενικό του ύφος και το κανατε το τοπικ καφενείο πάλι.

Υπάρχουν αυτοί που μπαίνουν για να συζητήσουν στο φόρουμ, κι αυτοί που μπαίνουν για να προκαλέσουν και μόνο... Το ποιοί το κάνουν καφενείο είναι νομίζω προφανές...
saniboy
QUOTE(nickomcbr @ Feb 15 2010, 11:06 ) *
...και είναι και τόσο προφανείς οι συλλογικές του προτιμήσεις...

...Κοιτα αυτο δεν το χει κρυψει ποτε...δηλωμενος Παναθηναικος ειναι..εχει φορεσει την φανελα της ομαδας..γραφει σε ''πρασινο'' εντυπο...

...Τους ''αντικειμενικους'' να φοβασαι..
Flexo
Πάντως για μένα είναι άδικο να λέγεται για τον Ομπράντοβιτς ότι καίει παίχτες. Ποιον έκαψε; Τον Ταταρούνη;

Γενικότερα όποιος δεν αξίζει πραγματικά δεν μπορεί να πάρει ευκαιρίες σε μία τέτοια ομάδα. Καλός ο Βεργίνης αλλά όχι για ΠΑΟ.
Ο Καλάθης και ο Σερμαντίνι πως παίρνουν χρόνο; Μέχρι και ο Καραμολέγκος έχει παίξει φέτος. Όλοι τους είναι μικρότεροι απο τον Βεργίνη.

Ο Σερμαντίνι έκανε 6 μήνες υπομονή και μέσα απο τις προπονήσεις κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας και να κερδίσει χρόνο φέτος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπόγρη. Αν αξίζει, ο ίδιος θα κερδίσει τον χρόνο του για την επόμενη χρονιά.

QUOTE(Air Kef @ Feb 15 2010, 08:23 ) *
Αν δεν τον υπολογίζει, θα μπορούσε να βρει κάποιον άλλον να συμπληρώσει το ροστερ του, είδαμε ας πούμε οτι το καλοκαίρι πήγαμε στο Ευρωμπάσκετ με 1,5 πλέι μέικερ, ενώ αν είχε μεινει ο Βεργίνης στην ΠΑΟΚάρα (biggrin.gif) θα χτύπαγε την πόρτα της 12αδας, 23 στα 24 είναι πλέον το παιδί.

Το καλοκαίρι ο Βεργίνης ήταν να φύγει και να πάει σε ομάδα 5αδάτος(νομίζω στο Περιστέρι). Ήταν επιθυμία του ιδιου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και αυτή έγινε σεβαστή απο το τεχνικό team.
AZ1980
QUOTE(Flexo @ Feb 15 2010, 09:42 ) *
Πάντως για μένα είναι άδικο να λέγεται για τον Ομπράντοβιτς ότι καίει παίχτες. Ποιον έκαψε; Τον Ταταρούνη;

Όχι, όχι, εγώ τουλάχιστον δε το εννοούσα έτσι... Δεν εννοούσα ότι "καταστρέφει" καριέρες... Ίσα ίσα, το αντίθετο πιστεύω, με αυτόν τον κόουτς όλοι σχεδόν βελτιώνονται και παίρνουν και ευκαιρίες να το αποδείξουν... Αυτό που εννοούσα ήταν πως συχνά κάποια από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κούραση. Δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με τη συμμετοχή τους τα καλοκαίρια στις Εθνικές, κατά τη γνώμη μου. Έχει να κάνει και με το ότι, στο βωμό της αγωνιστικής συνοχής, αν ο Ζοτς στηρίζεται πάνω σου, θα σου "βγάλει τη γλώσσα", θα παίζεις πάρα πολύ και πάρα πολύ έντονα smile.gif

bball.gif
Flexo
Όταν μια ομάδα έχει για στόχο την 1η θέση σε ότι διοργάνωση συμμετέχει, είναι εν μέρει λογικό.
Αλλά και πάλι -χωρίς να είμαι σίγουρος- την περσινή χρονιά του triple-crown τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής τον είχε ο Σπανούλης με περίπου 25'.
Κάπου τόσο είναι στο περίπου ο μ.ο. χρόνου για τους παίχτες "κλειδιά" του ΠΑΟ.

Ενώ στην φιναλίστ CSKA ο Σίσκα είχε περίπου 30'.
Ή αν ψάξει κανείς τους χρόνους των Σάτο και του 34ρη T-Mac στην Σιένα, σίγουρα θα είναι μεγαλύτεροι απο 25'. Η Σιένα δηλαδή είναι ομάδα με μικρότερο βάθος και έχει στόχο F4 και κατάκτηση εγχώριων τίτλων.

Και μιας και αναφέρθηκα στο μικρότερο βάθος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα 40+ λεπτά που "χτύπησε" ο Bill με την Εθνική!

Οπότε αν οι παίκτες μας ήταν σε τέτοιες ομαδες τί θα έκαναν; smile.gif
Marciulionis
Ναι κι εγώ θα συμφωνήσω. Αν κάτι καίει τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι πιο πολύ οι συνεχείς χρονιές σε υψηλό επίπεδο, η διαχείρισή τους στην εθνική και η πίεση και πολύ λιγότερο η διαχείρισή τους από τον Ομπράντοβιτς. Επίσης όλοι όσοι τραυματίστηκαν, δεν είναι και παιδαρέλια πια, οπότε λίγο πολύ αναμενόμενο είναι να έχουν κάποιους τραυματισμούς. Το ατυχές ήταν που τραυματίστηκαν όλοι συγχρόνως σχεδόν...
panos75
QUOTE(panos75 @ Jan 30 2010, 20:40 ) *
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί με τον Γιασικεβίτσιους εκτός, και τη διαφορά κοντά στους 30 από το πρώτο ημίχρονο, οι Βεργίνης, Μπόγρης δεν αγωνίστηκαν ούτε δευτερόλεπτο;
Για να είναι ξεκούραστοι ενόψει Μπαρτσελόνα; wacko.gif

Αυτό ήταν το "προκλητικό" ποστ από το οποίο ξεκίνησαν όλα.
Είναι ολοφάνερη η πρόθεση μου να απαξιώσω τον Ομπράντοβιτς και να ξεκινήσω καυγά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
rolleyes.gif
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 13:07 ) *
Αυτό ήταν το "προκλητικό" ποστ από το οποίο ξεκίνησαν όλα.
Είναι ολοφάνερη η πρόθεση μου να απαξιώσω τον Ομπράντοβιτς και να ξεκινήσω καυγά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
rolleyes.gif

Όχι προκλητικές ήταν οι απαντήσεις σου, οι χαρακτηρισμοί (αστείοι) και το ύφος σου απέναντι σε όλους όσους διαφωνήσανε μαζί σου... rolleyes.gif
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 13:11 ) *
Όχι προκλητικές ήταν οι απαντήσεις σου, οι χαρακτηρισμοί (αστείοι) και το ύφος σου απέναντι σε όλους όσους διαφωνήσανε μαζί σου... rolleyes.gif

Επειδή δεν τα θυμάσαι καλά...

Ο Manu7 και κάποιος άλλος φίλος του Ολυμπιακού σας ειρωνεύτηκαν για την προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε τον Ομπράντοβιτς με το επιχείρημα ότι ήθελε να δέσει την ομάδα.

Εγώ απλώς διαφώνησα με το επιχείρημα αυτό και ανέφερα το παράδειγμα του Γιαννάκη. Σ'εκείνο το σημείο εσύ προσωπικά θεώρησες καλό να απαξιώσεις τον Γιαννάκη ("σιγά μην παίρνουμε παράδειγμα απ'αυτόν") οπότε και ξεκίνησε το ...καφενείο.

Αυτά τα ολίγα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
vastravoud
Σε κάθε παιχνίδι οι στόχοι είναι διαφορετικοί. Το να κερδίζεις με 40 πόντους την Ολύμπια ενδεχομένως να μη λέει κάτι(αν υπάρχουν 10 πράματα που κάνεις λάθος), ενώ αν κερδίζεις με 20 τον Άρη κάνοντας σωστά αυτά που θέλει ο κόουτς μπορεί να λέει πολλά.

Εν πάσει περιπτώσει, σκλάβος δεν είναι κανείς, και ο (κάθε) Βεργίνης είναι πάντα ελεύθερος να φύγει αν δυσανασχετεί.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 13:34 ) *
Επειδή δεν τα θυμάσαι καλά...

Ο Manu7 και κάποιος άλλος φίλος του Ολυμπιακού σας ειρωνεύτηκαν για την προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε τον Ομπράντοβιτς με το επιχείρημα ότι ήθελε να δέσει την ομάδα.

Εγώ απλώς διαφώνησα με το επιχείρημα αυτό και ανέφερα το παράδειγμα του Γιαννάκη. Σ'εκείνο το σημείο εσύ προσωπικά θεώρησες καλό να απαξιώσεις τον Γιαννάκη ("σιγά μην παίρνουμε παράδειγμα απ'αυτόν") οπότε και ξεκίνησε το ...καφενείο.

Αυτά τα ολίγα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Ε, που είναι το παράλογο να μην έχουμε την απαίτηση ή τη βούληση να παραδειγματίζεται ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, από το Γιαννάκη του ενός τίτλου σε συλλογικό επίπεδο?

Καμία εντύπωση, όλα τα πόστ μένουν και μπορεί ο καθένας να σχηματίσει τη δική του πηγαίνοντας μερικές σελίδες πιο πίσω.
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 13:46 ) *
Ε, που είναι το παράλογο να μην έχουμε την απαίτηση ή τη βούληση να παραδειγματίζεται ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, από το Γιαννάκη του ενός τίτλου σε συλλογικό επίπεδο?

Καμία εντύπωση, όλα τα πόστ μένουν και μπορεί ο καθένας να σχηματίσει τη δική του πηγαίνοντας μερικές σελίδες πιο πίσω.

Άλλα έλεγες φαντάζομαι μετά το Βελιγράδι και τη Σαϊτάμα, αλλά τέλως πάντων.
Είπαμε, η κωλοτούμπα είναι το δεύτερο εθνικό μας σπορ.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Feb 15 2010, 13:54 ) *
Άλλα έλεγες φαντάζομαι μετά το Βελιγράδι και τη Σαϊτάμα, αλλά τέλως πάντων.
Είπαμε, η κωλοτούμπα είναι το δεύτερο εθνικό μας σπορ.

Επειδή δε ξέρεις τι έλεγα όμως, καλύτερα να μη κάνεις υποθέσεις...

Αν και με αυτό το πόστ κατάφερες να δώσεις δίκιο στα προηγούμενά μου...
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Feb 15 2010, 14:04 ) *
Επειδή δε ξέρεις τι έλεγα όμως, καλύτερα να μη κάνεις υποθέσεις...

Αν και με αυτό το πόστ κατάφερες να δώσεις δίκιο στα προηγούμενά μου...

Κατά ποιον τρόπο;

Υ.Γ. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Γιαννάκης είναι πολύ πιο επιτυχημένος από τον Ομπράντοβιτς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.