QUOTE(soouza @ Jan 16 2008, 12:25 )
Θα σου πω το εξής.Πρέπει να ανακαλέσεις αυτό που λες,πως ίσως να έδωσα εντολή εγώ για κατς.Το θεωρώ απαράδεκτο και με θίγει γιατί απλά δε ανήκει στη φιλοσοφία μου.Από κει και πέρα στην προπόνηση χτες είδα τις μελανιές στις δικές μου με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κινηθούν.Κι εξηγούμε......Πρώτος εγώ έκανα λόγο για κακό και σκληρό παιχνίδι στο πρώτο μου ποστ μετά το παιχνίδι(σπεύσατε).Δε χρειάζεται να επεκταθούμε άλλο.
Θα πρέπει να ξακαθαριστούν μερικά πράγματα απότι φαίνεται:
1. Κανείς coach δεν έχει δικαίωμα χάριν δήθεν χαριτωμενιάς ή αντρικής δήθεν μαγκιάς να αποκαλεί φωναχτά στο παιχνίδι "κοριτσάκι" παίκτρια αντίπαλης ομάδας όταν απευθύνεται στους διαιτητές. Τουλάχιστον όχι περιμένωντας να μην σχολιαστεί ως ατυχής και υποτιμητική φράση. Και δεν το σώζει αν ξαναχρησιμοποιήσει αυτή τη φράση εδώ στο forum προσποιούμενος ότι τη χρησιμοποιεί στο χαλαρό και χωρίς διάθεση υποτίμησης. Θα έπρεπε απλά να αποδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για την ατυχή έκφραση που ενδεχομένως είπε πάνω στην ένταση του αγώνα.
2. Κανείς μα κανείς (ούτε πολύ παραπάνω coach) δεν έχει δικαίωμα προσπαθώντας να επηρεάσει τους διαιτητές να τους λέει μπροστά στους παράγοντες της διοίκησης της άλλης ομάδας και ενώ εξελίσσεται το παιχνίδι: "Μα όλα υπερ τους τα δίνεις! Τυχαίο είναι?". Η φράση αυτή είναι σαφές τι υπονοεί και δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τους διαιτητές ατιμώρητα. Και σε απάντηση αυτής της φράσης ακούστηκε από μέλος της Διοίκησης των Μελισσίων στον πάγκο η φράση "Έλα ρε coach πια!", στην οποία επίσης ατυχώς απάντησες "ποιός σας μίλησε ρε παιδιά?"
Οφείλουμε όλοι να κρατάμε ένα επίπεδο και να μην προσπαθούμε να πάρουμε ένα παιχνίδι με ΚΑΘΕ μέσο, ακόμα και με μέσα που προσβάλουν και δημιουργούν ένταση.
Πράγματι λοιπόν ας μην επεκταθούμε άλλο λοιπόν, και πολύ περισσότερο να μην ζητάς να ανακαλέσει κανείς τίποτα (δεν ειπώθηκε άλλωστε εδώ τίποτα υβριστικό για να χρειάζεται να ανακάλέσει κάποιος). Αν χρειάζεται να ανακληθεί κάτι είναι αυτά που λέγονταν και γίνονταν στο γήπεδο. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν όλοι πώς γιαυτά δόθηκαν (με όποιους τρόπους δόθηκαν) κάποιες εξηγήσεις και ας σταματήσουμε εδώ, ελπίζοντας πώς θα σταματήσουν εδώ και αυτού του τύπου οι τακτικές και τα παιχνίδια αυτής της ποιότητας.
Και για να κλείνουμε το κεφάλαιο αυτό αν συμφωνείτε εύχομαι από την πλευρά μου ειλικρινά Καλή συνέχεια και στον Απόλλωνα και στον Άρη, χωρίς τραυματισμούς και εντάσεις στον μεταξύ τους αγώνα.