Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
vastravoud
vs
lakersdynasty
Α εντος εδρας παιζουμε αρα θα χασουμε banana.gif

Δεν περιμενω και τρομερα πραγματα απο πλευρας αποδοσης. Περιμενω να δω την ομαδα να κερδιζει παιζοντας μπασκετ για 30 λεπτα γιατι για 40 δεν παιξαμε ποτε.

Η Φενερ οπως καθε χρονο εχει καλο συνολο αλλα απο σταθεροτητα μηδεν οποτε δεν ειναι τοσο ικανη για να εκμεταλλευτει την δικη μας ασταθεια.

Ειναι και το παιχνιδι στο ΣΕΦ το οποιο προϊδεαζει για μια υποτυπωδη τουλαχιστον ετοιμοτητα ψυχολογικα. Απτην αλλη ελπιζω να μην μας στοιχισει απο πλευρας ρυθμου το κενο στην Α1.

PAKMAN
Άνετο παιχνίδι με τελικό σκορ διαφορά πάνω απο 15 πόντους. Οι Τουρκοι εκτος από τον Μάρκο Τόμας δεν θα έχουν και τον Οναν. Αδυνατίζουν πολύ στην περιφέρεια και με δεδομένη την αδυναμία τους μέσα στην ρακέτα δεν βλέπω λύσεις στο σκοράρισμα εκτως απο ξεσπάσματα.
Πρόβλεψη στο τελικό σκορ 92-70. smiley.gif

Αν χάσει η Ούνιξ πάλι νίκη θέλουμε για την πρώτη θέση. Στον δε όμιλο της Μακάμπι μπορεί να περάσει δευτερη η Καντού.
T.W.Is.M.
Λογικα θα κερδισει ο Παναθηναικος, αλλα πιστευω οτι θα αντιμετωπισει καποιες δυσκολιες κατα διαστηματα. Ενα ξεσπασμα θα του φτασει για να κανει το καθηκον του και να παει μετα στο ΣΕΦ και αργοτερα στο Καζαν και να παιξει τις 2 πρωτιες.
Οταν θα υπαρξει συγκεντρωση πιστευω οτι θα παρει διαφορα ο ΠΑΟ. Οσο δε θα υπαρχει, θα δινει δικαιωματα στους Τουρκους.
giotis1985
Χτες μπορει να εχασε η καζαν και ο δρομος για την πρωτια να εγινε ευκολοτερος αλλα η ομαδα πρεπει να παλεψει σκληρα για φτασει στο f4...Το παιχνιδι με την φενερ θα το κερδισει δυσκολοτερα απο το ματς της τουρκιας..Καλη επιτυχια..
vastravoud
Συρίγος: "Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά[...]".

Ναι, μας έπεισες tongue.gif

edit: "Φάουλ ο Βεληγκέκας"! Κλαίωωωωωω
Myria
λινκ πλιζζζζ!!

j-kidd13
Ναι,αν εχει καποιος κανα λινκ παιδια.....
baskethood
Ο Σάρας φταίει για όλα
paodynasty
Tα΄πε κι ο Φίλιππας για Βερλίνο - Αρτεάγκα wink.gif
Anaz
QUOTE(baskethood @ Feb 9 2012, 22:52 ) *
Ο Σάρας φταίει για όλα
κλαιω... 24.gif
πλακα πλακα αποτελει αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα των εμμονων του.. Ο Συριγος εχει γινει πλεον ΤΟΣΟ εγωπαθης που εχει παψει εδω και καιρο να βλεπει μπασκετ.. Προσωπικα βεβαια πλεον τον απολαμβανω περισσοτερο απο ποτε..!! thumbsup.gif
paodynasty
νομίζω το μυαλό τους πια είναι στο ντέρμπι
damian
Τι μουστάκα είναι αυτή ρε ψηλέ??
paodynasty
kai magic Βεληγκέκας smiley.gif
damian
φτηνά τη γλύτωσε σήμερα, 2 σερί ελεύθερα τρίποντα έχασαν οι Τούρκοι


ηρέμησε κ ο γκαγκα....
Zoys
QUOTE(damian @ Feb 9 2012, 23:35 ) *
ηρέμησε κ ο γκαγκα....

Προβληματισμένο τον είδα πάντως στις κερκίδες
damian
QUOTE (Zoys @ Feb 9 2012, 23:38 ) *
Προβληματισμένο τον είδα πάντως στις κερκίδες


Ας ελπίσουμε να προβληματιστεί πιο πολύ το απόγευμα της Κυριακής.....
kseplenhs
εμένα μου αρέσει ο μπαρμπα-γιώργης ο σαβάς.Δείχνει έξυπνος παίχτης αλλά εκτίθεται πολλές φορές γιατί με τον σπάχια να ρίχνει τον καθιερωμένο του ύπνο εν ώρα παιχνιδιού,αναγκάζεται να βρεί μόνος του τα πατήματα μέσα στο παιχνίδι.

Τον βουγιούκα για παράδειγμα σε 2 άμυνες τον έπαιξε πολύ καλά.Στη μία πήγε να πάρει επιθετικό,το οποίο ήταν αλλά εκ του αποτελέσματος δεν του κατσε και στην άλλη απλά έκανε στην άκρη και άφησε τον βιουγιούκα να σπρώχνει τον αέρα.Και έκανε βήματα...

Δεν ξέρω,παίζουν πολλά λεφτά στην τουρκία και ο σαβάς συγκεκριμένα μπορεί να έχει ασύλληπτο συμβόλαιο και να μην σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του αλλού.Αλλά αυτό το βόλεμα και ο εγκλωβισμός στη χώρα τους,έχει καταδικάσει τους τούρκους παίχτες στην στασιμότητα.Φυσικά μαζί με τις κακές επιλογές προπονητών που κάνουν τα λεφτά που δίνουν κάθε χρόνο να μην πιάνουν τόπο.

Για παράδειγμα ο σαβάς είναι απείρως πιο μπασκετικός απο τον μαυροειδή ο οποίος παίζει ευρωλίγκα με ισπανική ομάδα.Σε τέτοιες συνθήκες και ο ίδιος θα βελτιωνόταν σίγουρα.
lakersdynasty
αμυντικα τελευταια ειμαστε αρκετα σταθεροι και οσο αυτο ισχυει θα ειμαστε μια χαρα.
A.CAB
Επαγγελματική νίκη με μέτρια εμφάνιση. Κλισέ αλλά αλήθεια.
Ψιλοκαρμπόν με το πρώτο ματς, δηλαδή πολύ καλή άμυνα και συγκέντρωση στα μετόπισθεν και φθορά των ψηλών αλλά μεγάλη αστοχία και μέτρια πράγματα γενικά στην επίθεση, με τη διαφορά ότι στην Τουρκία πατήσαμε λίγο γκάζι στο τέλος και πήγε στους 20 ενώ εδώ σκεφτόμασταν μάλλον το ΣΕΦ από νωρίς. Γενικά πάντως ήταν ήπιων τόνων παιχνίδι, ο Παναθηναικός δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ και όποτε σοβαρευόταν έπαιρνε πάλι διαφορά σε 1-2 λεπτά.

Ο Τσαρτσαρής θύμισε Τσαρτσαρή του 2007! Όλοι οι υπόλοιοποι ήταν μάλλον μέτριοι με εξαίρεση τον Βουγιούκα που έκανε πολλά σε 10 μόλις λεπτά και τον Σάτο που έκανε ουσιαστική δουλειά σε μικρότερο χρόνο συμμετοχής απ' ότι συνήθως. Ο Λόγκαν δεν σκόραρε πολύ αλλά ήταν απ' τις λίγες φορές που έδειξε ενταγμένος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Παρόμοια συντηριτική αλλά ουσιαστική εμφάνιση προβλέπω και για το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι.
Igor
ΑΣΧΕΤΟ

Κοιταζα μερικα στατιστικα και ο Σατο ειναι 4ος ριμπαουντερ στην Ευρωλιγκα σε συνολικο αριθομο ριμπαουντ. 11ος σε μεσο ορο..

Περιεργο..
vastravoud
Όπως και να 'χει, πρόκειται για απίστευτα πολύτιμη μονάδα για εμάς, ειδικά τώρα που είναι 100% ενταγμένος στο σύστημα.
ALdaperan
Τώρα ισοβαθμούμε με την Unics
Είμαστε 1οι ή 2οι δεδομένου ότι η ήττα η δικιά μας είναι από αυτούς ;
Γιατί στο site της ευρωλίγκας μας δείχνει πρώτους
kobaksev
Φαίνεται πως σε αυτή τη φάση η EL κατατάσσει τις ομάδες με βάση την καλύτερη επίθεση και όχι τα μεταξύ τους παιχνίδια γι' αυτό αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τη Γαλατά αν και ηττήθηκε στην Τουρκία.
sleepei2
QUOTE (Igor @ Feb 10 2012, 05:42 ) *
ΑΣΧΕΤΟ

Κοιταζα μερικα στατιστικα και ο Σατο ειναι 4ος ριμπαουντερ στην Ευρωλιγκα σε συνολικο αριθομο ριμπαουντ. 11ος σε μεσο ορο..

Περιεργο..



Λογικό αν σκεφτείς το άλμα που έχει και ότι είναι πρώτος η δεύτερος(Διαμαντίδης) σε λεπτά συμμετοχης,ο Ζοτς δεν τον βγάζει με τίποτα.
Zoys
Γενικά, κάνει πολλή αθόρυβη δουλειά ο Σάτο και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο που προπονητές σαν τον Ομπράντοβιτς μπορούν να πάρουν από αυτό το 100%.
PAKMAN
Σε ανύποπτο χρόνο ο ΔΔ είχε πει πως όταν πέφτουνε πάνω του πονάνε!!!
Το επιτόπιο άλμα του πρέπει να είναι πάνω από 110 αφού περνάει το κεφάλι άνετα πάνω απο το στεφάνι...
Θα τον ονόμαζα ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ τηε EL. smiley.gif
bbplayer
QUOTE (damian @ Feb 9 2012, 23:42 ) *
Ας ελπίσουμε να προβληματιστεί πιο πολύ το απόγευμα της Κυριακής.....


κι έτσι να γίνει, θα ξε-προβληματιστεί εκεί γύρω τέλος Μάη, αρχές Ιούνη. Ξέρεις εσύ
sacarame
QUOTE(bbplayer @ Feb 11 2012, 10:52 ) *
κι έτσι να γίνει, θα ξε-προβληματιστεί εκεί γύρω τέλος Μάη, αρχές Ιούνη. Ξέρεις εσύ



Φίλε bbplayer, νομίζω ότι το ποστ του damian πιο πολύ χιουμοριστικό ήταν.Οπότε δεν χρειάζεται να ανεβάζεις τους τόνους... peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.