Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
msg
Οι τιμές για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειωμό, μετά την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας. Οι "πράσινοι" βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (29/5) στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο.
Ο προκαθήμενος της Ελληνικής Εκκλησίας υποδέχθηκε τους ιδιοκτήτες, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης όπου τους έδωσε τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία.

"Είναι μία ευκαιρία να τιμήσουμε τα παιδιά μας, που κάνουν την πατρίδα μας ευρύτατα γνωστή, όχι μόνο για τους αγώνες της, αλλά και τις επιτυχίες που έχει στον Αθλητισμό. Σε έναν τομέα, όπου άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να ξεπερνάει το εαυτό του. Εκτιμούμε την προσπάθεια που κάνατε, είμαστε χαρούμενοι για τις επιτυχίες σας, έστω κι αν η σημερινή ημέρα είναι δυσάρεστη για τον ελληνισμό, καθώς είναι επέτειος από την άλωση της Κωνσταντινούπολης".
"Αποδεικνύετε εσείς ότι η πρόοδος και η επιτυχία μπορεί να έρθει απέναντι σε οποιεσδήποτε δυσχέρειες. Ο Θεός να σας βοηθήσει την επόμενη χρονιά να είστε πάλι εδώ για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πέμπτου ευρωπαϊκού τίτλου σας", ήταν το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος δώρισε στα μέλη της αποστολής δύο βιβλία, ενώ στην ΚΑΕ μία ασημένια εικόνα της Παναγίας.

Στον αντίποδα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χάρισαν στον Αρχιεπίσκοπο μία μπάλα και μία φανέλα του Φραγκίσκου Αλβέρτη με τον αριθμό 4, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.



αυτό με το μπολντ είναι η κορυφαια στιγμή!!!!!!!!
άντε τώρα ποιος σας πιάνει δικό σας και το πέμπτο tongue.gif tongue.gif
μόνο μην πάτε και στον μητσοτάκη, στην ντόρα, στον κυργιάκο.... smiley.gif
panos75
Καμιά φωτογραφία του Αλβέρτη έπρεπε να του δώσουνε γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σαν τον Συμεών τον Στηλίτη (βοήθεια μας)!
soz
Χριστόδουλος...... 68.gif 68.gif 68.gif
losers can win
Εχουμε την ευλογια του θεου ρε
Το καλοκαιρι θα ανακοινωσουμε το περιστέρι της αγιας τριαδας στη θεση του γιαφτοκας και οι πηγές μου λένε οτι ο ντελκ θα αντικατασταθει με τον ιησου χριστο αυτοπροσώπως icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Στειλτε την ομαδα στο nba απο τώρα smiley.gif
thrylos7
Γιατί δεν κάναμε ξεχωριστά τόπικ και για την επίσκεψη στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στο δήμαρχο της Αθήνας;
msg
κάτσε ρε thrylos 7 πώς την είδες ;;; ίσα και όμοια είναι ο χριστόδούλας με αυτούς;;;; tongue.gif tongue.gif
τς τς τς τς τς τς τς τς τς τς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Η κατάσταση όσο πάει χειροτερεύει...

Δε χρειάζεται ν' ανοίγουμε τόπικ για πράγματα ήσσονος σημασίας...
Jimar
απλα ειναι αρκετα γελοιο , γι αυτο εκρινε και ο msg οτι πρεπει να ανοιξει τοπικ.

QUOTE
για πράγματα ήσσονος σημασίας.


αυτο το ησσονος το ειχε και στο διαγωνισμα αρχαιων για συντακτικη αναγνωριση και δεν μπορουσα να το βρω οσο κι αν προσπαθησα κι εβαλα μια μ@#$ια . losers can win ξερεις 19.gif 19.gif

ξερω ποσο σας ενδιαφερει , γι αυτο το ανεφερα.
msg
ευχαριστώ Jimar αν και μάλλον έχει δίκιο ο θρύλος 7 αν και τον κρίνω υπερβολικό για την αντίδραση περί χειροτερευσης της κατάστασης...
(για το πολιτικό που εντείνει κλπ λες;;;)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.