Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προετοιμασία και φιλικά του Αρη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
weirdo1977
σε ένα καλοκαίρι που όσο μικρό νομίζαμε πως θα ειναι, τόσο τεράστιο φαντάζει...


απο www.sport24.gr

Προτάσεις για να συμμετάσχει σε δύο τουρνουά έχει λάβει ο Άρης. Το ένα είναι της ιταλικής Τεράμο που θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου, ενώ το άλλο είναι της ισπανικής Βαλένθια. Ο Άρης ήταν μάλιστα η πρώτη ομάδα που προσκάλεσε ο ισπανικός σύλλογος στο τουρνουά που σκοπεύει να διοργανώσει στις 15-19 Σεπτεμβρίου και σε αυτό θα μετάσχουν επίσης η Μούρθια και η Αλικάντε. Σήμερα εξάλλου αναμενόταν από την Βαλένθια να σταλεί και έγγραφη πρόσκληση στον Άρη που πιθανότατα η απάντηση θα είναι θετική.
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 21 2006, 12:47 AM)
σε ένα καλοκαίρι που όσο μικρό νομίζαμε πως θα ειναι, τόσο τεράστιο φαντάζει...

*


Kαι ειναι ακομα Ιουλιος.... 40.gif

Mεχρι Οκτωβρη που αρχιζουν οι αγωνες και Νοεμβρη Ευρωλιγκα εχουμε πολυ καιρο.
Υπαρχει βεβαια και Εθνικη τον Αυγουστο w00t.gif και απο Σεπτεμβρη φιλικα(τι γινεται με
το φιλικο του Γκαλη αληθεια??) cool.gif

Βαλενθια??Παλι αυτος ο Νταγκλας μπροστα μας?? hammer.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Warrior @ Jul 21 2006, 03:03 AM)
Kαι ειναι ακομα Ιουλιος.... 40.gif

Mεχρι Οκτωβρη που αρχιζουν οι αγωνες και Νοεμβρη Ευρωλιγκα εχουμε πολυ καιρο.
Υπαρχει βεβαια και Εθνικη τον Αυγουστο w00t.gif  και απο Σεπτεμβρη φιλικα(τι γινεται με
το φιλικο του Γκαλη αληθεια??) cool.gif

Βαλενθια??Παλι αυτος ο Νταγκλας μπροστα μας?? hammer.gif
*


Η Ευρωλίγκα αρχίζει Οκτωβριο
Warrior
Eισαι σιγουρος??

Μεχρι περυσι Νοεμβρη αρχιζε..
Warrior
QUOTE(www.arisbc.gr)
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας, Αντρέα Ματσόν αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της Τεράμο, για να συμμετάσχει στο τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Εκτός του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και της ομώνυμης ιταλικής ομάδας, πρόκειται επίσης να λάβουν μέρος η Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων και η τουρκική Μπάνβιτσπορ Μπαντίρμα που τερμάτισε πέρσι στην τέταρτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ έφτασε μέχρι και το φάιναλ φορ του περσινού FIBA Cup.


Tελικα προτιμησε Ιταλια ο Ματσον... rolleyes.gif
weirdo1977
xexe 15 σεπτεμβρίου θα παίξει Aris - Δυναμό

δεν περίμενα να ξαναβρεθούμε τόσο γρήγορα με τον nikolai...
Warrior
Στην Περιχωρων πηγε αυτος τελικα??
weirdo1977
έτσι άκουσα k έτσι είπε πριν λίγο στον λίμπερο...
thrylos7
QUOTE
Eισαι σιγουρος??

Μεχρι περυσι Νοεμβρη αρχιζε..

Ε μη φανταστείς καμιά τρελή διαφορά... Μια εβδομάδα πιο πριν! +1 μέρα λόγω της αλλαγής του χρόνου(επειδή οι ημέρες είναι στάνταρ)... Τυχεροί!! biggrin.gif
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Πρόσκληση από την Βίρτους Τερμόλι δέχθηκε ο Άρης για να συμμετάσχει στο πέμπτο τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει στη μνήμη του Τζουζέπε Σαμπέτα στις 9-10 Σεπτεμβρίου. Η απάντηση των «κίτρινων» ήταν θετική, ενώ στο εν λόγω τουρνουά εκτός της ομάδας μας πρόκειται να συμμετάσχουν επίσης η Λοτομάτικα Ρόμα του Ντέγιαν Μποντιρόγκα και του Γιάσμιν Ρέπεσα, η πρώην ομάδα του Αντρά Ματσόν, Νάπολι, και η ΚΚ Σπαλάτο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κίτρινοι θα συμμετάσχουν και στο τουρνουά του Τέραμο στις 15-16 Σεπτεμβρίου με αντιπάλους την ομώνυμη ομάδα, την Ντιναμό Πειχώρων του Νικολάι Πάντιους και του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ αλλά και την τουρκική Μπανβιτσπόρ.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Φεύγει για Πήλιο, έρχονται Σκέιλς, Ουίλκινσον

Η τελευταία...άφιξη στην Πορταριά θα είναι αυτή του Ηλιάδη, όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο

Ετοιμοι να χύσουν πολλά κιλά ιδρώτα είναι οι παίκτες του Αντρέα Ματζόν. Το πρωί της Τετάρτης (09:30) θα αναχωρήσει η αποστολή του Αρη για την Πορταριά Πηλαίου, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Κατά την παραμονή τους στην Πορταριά, οι «κίτρινοι» πιθανότατα θα δώσουν και δύο φιλικούς αγώνες.

Τους συμπαίκτες τους στο Πήλιο θα βρουν αργότερα ο Αλεξ Σκέιλς και ο Μάικ Ουίλκινσον. Οι δύο Αμερικανοί θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης, συμπληρώνοντας το παζλ των αφίξεων. Οσον αφορά στου παίκτες που ήδη ανήκουν στην ομάδα φυσικά. Γιατί στο Πήλιο θα ανέβει και το τελευταίο απόκτημα των «κιτρίνων», ο Σάββας Ηλιάδης, όταν λύσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και υπογράψει στον Αρη...


Aντε,καλη χρονια να χουμε!!

Αν και η επισημη πρωτη εγινε την Κυριακη στο Αλεξανδρειο....



Διακρινονται Σιγαλας,Τσαλδαρης,Φλετσερ,Καστλ,Καραβανας, Καραδολαμης(?)(αυτος ειναι αναμεσα σε
Σιγαλα-Τσαλδαρη??).
Μπροστα απο τον Καραβανα ποιος ειναι ρε παιδια??Ο Ριτσνερ?
hagi
Άντε και τώρα με τον Ηλιάδη στο Πήλιο η ομάδα είναι πλήρης για την προετοιμασία της και τα φιλικά της..
Νομίζω αύριο παίζουμε το πρώτο φιλικό με τον Δούκα..Άντε να μάθουμε και τα πρώτα συμπεράσματα του Ματσόν..
weirdo1977
QUOTE(www.arisbc.gr)
Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που επικράτησε σήμερα σε φιλική αναμέτρηση του Δούκα με 56-46. Ασφαλή συμπεράσματα είναι πολύ νωρίς φυσικά για να εξάγουν ο Αντρέα Ματσόν και οι συνεργάτες τους, αφού επρόκειτο για ένα αγώνα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ιταλό τεχνικό να δοκιμάζει πολλά διαφορετικά σχήματα.



Όπως και ο ίδιος τόνισε στο ARISBC.GR: «Ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι, το πρώτο από μια σειρά αγώνων που πρόκειται να δώσει η ομάδα, στην προσπάθεια της να ετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για συμπεράσματα, αφού ακόμα είμαστε στην αρχή και χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά».



Ο κόουτς των «κίτρινων» αναφέρθηκε και για τον νεοαποκτηθέντα Σάββα Ηλιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καινούργιο πρόσωπο που προστέθηκε στο ρόστερ και θα δουλέψει σκληρά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα ένας ακόμη καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει».



Στο σημερινό φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Μάσεϊ, Σεραπίνας και Γουίλκινσον που αντιμετωπίζουν κάποιες μικροενοχλήσεις, λόγω της σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία. Η κατάσταση τους όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία και απλά κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.



Τους πόντους των «κίτρινων» σημείωσαν οι: Κάστλ 8, Τσαλδάρης 7, Σκέϊλς 12, Σιγάλας 2, Γιαννούλης 10, Φλέτσερ 3, Καλαϊτζής 5, Καραβανάς 4, Ρίτσνερ 5, Παντελιάδης.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Άρης-Καζέρτα και Ρόμα-Νάπολι οι ημιτελικού του Trofeo Giuseppe Sabetta το σαββατοκύριακο

Μνήμες από το παρελθόν θα ξυπνήσουν το σαββατοκύριακο στο τουρνουά που διοργανώνει η Βίρτους Τέρμολι στο κλειστό Giuseppe Sabetta προς τιμήν του ευεργέτη της ομάδας της C2 για 20 χρόνια (αρχές δεκαετίας 7’0 με τέλη δεκαετίας 80’) αλλά και ολόκληρης της επαρχίας Μολίζε.

Στο φετινό τουρνουά, επίσημος προσκεκλημένος της Τέρμολι είναι ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ιστορική Βίρτους Καζέρτα (πήρε τη θέση της ΚΚ Σπλιτ) στον ημιτελικό του Σαββάτου σε ένα παιχνίδι που ξυπνά μνήμες του παρελθόντος. Η ομάδα της Καζέρτα αγωνίζεται στην LegaDue (Α2) της Ιταλίας και έχει προπονητή το παιδί του συλλόγου, Φράνκο Μαρτσελέτι, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζει το αμερικανικό δίδυμο: O περυσινός τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος BJ Mckie και ο παραδοσιακός στην κατηγορία δυναμικός παόυερ φόργουορντ Elton Tyler. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά σε ώρες Ελλάδος:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
20.30: Άρης-Καζέρτα
22.30: Ρόμα-Νάπολι

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
20.30: Μικρός Τελικός
22.30: Μεγάλος Τελικός

Τα παιχνίδι δε θα μεταδοθούν (όπως πέρυσι από το Sky Italia) αλλά θα υπάρχουν στιγμιότυπα στα αθλητικά δελτία της Rai.



Επισης την Πεμπτη θα γινει φιλικος αγωνας κεκλεισμενων θυρων με την ΑΕΛ....
EXPLOITED ARIS
Οποιος μαθει το αποτελεσμα του φιλικου με την ΑΕΛ ας βαλει μια φωνη!Καλο χειμωνα σε ολους!!
Warrior
Kαλο χειμωνα και καλα αποτελεσματα!! smile.gif

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Φιλική νίκη επί της ΑΕΛ με 91-65
Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 7/9/2006 20:16:13

Πολύ σκληροί στην άμυνα οι κίτρινοι/Ξεχώρισαν Τσαλδάρης-Σκέιλς

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο Αλεξάνδρειο ο Άρης επικράτησε πολύ εύκολα της ΑΕΛ με 91-65 δείχνοντας μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 14 πόντους ενώ ο Σιμόνας Σεραπίνας χτύπησε τετράκις από τα 6.25 προσθέτοντας άλλους 12 πόντους.

Το παιχνίδι διήρκησε 45 λεπτά, καθώς εκτός των 4 δεκαλέπτων υπήρξε και ένα έξτρα κομμάτι σε πιο χαλαρό ρυθμό.

ΑΡΗΣ: Καστλ 9 (1), Σεραπίνας 12 (4), Σκέιλς 11, Γουίλκινοσν 7, Σιγάλας 3, Παντελιάδης 3, Καλαϊτζλης 5, Γιαννούλης 6, Τσαλδάρης 14 (2), Ηλιάδης 4, Μάσεϊ 9, Καραδολάμης 2, Φλέτσερ 6.

Ακολουθεί αναλυρικό ρεπορταζ
klearxos
Καλημερα
Θεωρω θετικο το γεγονος οτι επαιξε καλουτσικα ο Τσαλδαρης.
Σε παιχνιδια τετοιου τυπου (τα θεωρητικα ευκολα) το να ειναι εφικτο να ξεκουραζονται παικτες που θα τραβηξουν το κουπι ειναι σημαντικο!

Υ.Γ. Θεωρω πολυ ασχημη την κληρωση με την πρωτη αγωνιστικη στο ΟΑΚΑ. Αν ερθουν ολα φυσιολογικα και χασουμε με καμια 15-20 ποντους θα βγουν ολοι και τα φωναζουν με αποτελεσμα η ομαδα να κανει καμια δεκαρια αγωνιστικες για να συνελθει, ενω αν γινει κανενα θαυμα και νικησουμε ηδη απο την πρωτη αγωνιστικη μερικοι θα μας ανακηρυξουν πρωταθλητες!!! και στην πρωτη γκελα παλι θα φωναζουν
Warrior
Σημερα στις 8.30 παιζουμε με την Καζερτα,αλλα τελικα οχι στο Τερμολι τελικα μιας και υπηρχαν
προβληματα με το παρκε.Ετσι το τουρνουα θα διεξαχθει στο κλειστό Nuova Communita του Φερατσάνο.


QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ-ΚΑΖΕΡΤΑ: Όταν ο μαθητής Αντρέα συνάντησε το δάσκαλο Φράνκο…

Η αυριανή φιλική μάχη στο τουρνουά του Τέρμολι μεταξύ Αντρέα Ματσόν και Φράνκο Μαρτσελέτι ξυπνά μνήμες του παρελθόντος…Μια φορά κι έναν καιρό…

Όταν οι διοργανωτές του τουρνουά του Τέρμολι ενημέρωναν την ΚΑΕ Άρης για την αλλαγή αντιπάλου στον ημιτελικό του Σαββάτο και την αντικατάσταση της ΚΚ Σπλιτ με την Καζέρτα, ο Αντρέα Ματσόν χαμογέλασε στιγμιαία. «Μία κόντρα ακόμη με το Φράνκο Μαρτσελέτι», ψέλλισε για να λάμψει το πρόσωπό του από την πρόκληση…Φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που θα τον δει μπροστά του στον ημιτελικό του Σαββάτου! Ο Αντρέα Ματσόν υπήρξε για τέσσερα χρόνια assistant coach του Φράνκο Μαρτσελέτι στη Βερόνα (1992-1996), αντικαθιστώντας τον το καλοκαίρι του 1996 με το παρασκήνιο να οργιάζει. Έκτοτε οι κόντρες σε Α1 και Α2 Ιταλίας κόβουν την ανάσα. Ο σεβασμός ανάμεσά τους είναι αμοιβαίος αλλά ο ανταγωνισμός έκδηλο!
Βασικοί πρωταγωνιστές στην παρακάτω ιστορία οι δύο τεχνικοί και κομπάρσοι οι Γιώργος Καλαϊτζης, Γιώργος Σιγάλας και Ουόλτερ Μπέρι…

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 96’

Ο Αντρέα Ματσόν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μόλις στα 19 του χρόνια. Μετά τη Μέστρε προσελήφθη σε ηλικία 25 ετών στη Βερόνα ως προπονητής των τμημάτων υποδομής και assistant coach της πρώτης ομάδας. Το καλοκαίρι του 1992 στη Βρόνα φτάνει από την Καζέρτα ένας από τους πιο ταλαντούχους τεχνικούς τότε στην Ιταλία, ο Φράνκο Μαρτσελέτι. Για τέσσερα συναπτά έτη ο Αντρέα Ματσόν αποτελεί το δεξί χέρι του Φράνκο Μαρτσελέτι στην πορεία για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 το 1993 αλλά και τις εξαιρετικές πορείες μέχρι και το 1996.

«Μας ενώνει η κοινή πορεία στη Βερόνα. Μοιραζόμαστε αμοιβαίο σεβασμό και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πραγματικά στα πρώτα βήματά μου», ήταν η δήλωση του Αντρέα Ματσόν στον ιταλικό τύπο πριν από μία κόντρα με τον μέντορά του την περίοδο 2000-01 στην Α2 της Ιταλίας.

Εντούτοις, οι σχέσεις τους το καλοκαίρι του 1996 κλονίζονται. Φήμες λένε ότι ο Φράνκο Μαρτσελέτι τον θεώρησε υπεύθυνο για την απομάκρυνσή του, αν και η επικρατούσα άποψη είναι ότι ο πρώην κόουτς της Βερόνα άφησε την ομάδα για τα λεφτά του Μιλάνο. Ο Ματσόν αναλαμβάνει τη Βερόνα, ο Μαρτσελέτι τη Στεφανέλ και οι κόντρες αρχίζουν…


ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΝ

1996-1997
Η χρονιά ξεκινά εφιαλτικά για τον Αντρέα Ματσόν! Ο Φράνκο Μαρτσελέτι με το Γιώργο Καλαϊτζή αλώνει τη Βερόνα με 80-96 με τη Στεφανέλ Μιλάνο αλλά ο προπονητής του Άρη παίρνει εκδίκηση στο δεύτερο γύρο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με 66-77.
Το μεγάλο πάρτι όμως για τον Αντρέα Ματσόν έρχεται στα προημιτελικά των πλέι οφ, όταν και ο 32χρονος μαθητής αποκλείει με 3-1 νίκες το 42χρονο δάσκαλο Φράνκο Μαρτσελέτι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς.

1997-1998
Ο Ματσόν έχει πάρει τον αέρα του Μαρτσελέτι αλλά τα δύο παιχνίδια της σεζόν είναι μοιρασμένα. Η Στεφανέλ Μιλάνο του Μαρτσελέτι με το Γιώργο Σιγάλα στη βασική της πεντάδα επικρατεί στον πρώτο γύρο με 85-84 αλλά το Ματσόν να ισοφαρίζει με θρίαμβο 86-65 στο δεύτερο γύρο. Το Μάρτιο του 98’ έμελλε να απολυθεί από το Μιλάνο. Θα κοντραρίζονταν ξανά;

2000-2001
Απ τα ψηλά στα χαμηλά και απ τα πολλά στα λίγα! Ο Αντρέα Ματσόν μετά τη φυγή του από τον Πανιώνιο, προσλαμβάνεται στη Γέζι και ο Φράνκο Μαρτσελέτι στη Ρέτζιο Εμίλια. Η λεπτομέρεια; Αμφότερες αγωνίζονται στην Α2 της Ιταλίας. Ο προπονητής του Άρη επικράτησε και στις δύο τους κόντρες έχοντας στη φαρέτρα του από το Γεγκόρ Μεσαριάκου και το Ουόλτερ Μπέρι σε ηλικία 36 ετών!
Έκτοτε, δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ, καθώς ο Ματσόν ανέλαβε τη Νάπολι στην Α1 και ο Μαρτσελέτι βολοδέρνει στην Α2…

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ

Όσοι νομίζουν πως τούτο το φιλικό είναι απλά μία προπόνηση είναι ίσως ανυποψίαστοι. Αντρέα Ματσόν και Φράνκο Μαρτσελέτι μπαίνουν στην αρένα με Αρη και Καζέρτα αντίστοιχα και όποιος αντέξει…


Ο νικητης αυριο με τον νικητη Ρομα-Ναπολι(και ο ηττημενος αντιστοιχα).

QUOTE
Υ.Γ. Θεωρω πολυ ασχημη την κληρωση με την πρωτη αγωνιστικη στο ΟΑΚΑ. Αν ερθουν ολα φυσιολογικα και χασουμε με καμια 15-20 ποντους θα βγουν ολοι και τα φωναζουν με αποτελεσμα η ομαδα να κανει καμια δεκαρια αγωνιστικες για να συνελθει, ενω αν γινει κανενα θαυμα και νικησουμε ηδη απο την πρωτη αγωνιστικη μερικοι θα μας ανακηρυξουν πρωταθλητες!!! και στην πρωτη γκελα παλι θα φωναζουν


Και εγω δεν ηθελα με τιποτα 1η αγων. με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.Δυστυχως η ψυχοσυνθεση του κοσμου ειναι αυτη
που περιγραφεις.Μακαρι καποτε να καταφερουμε να την αποβαλουμε...

ΕΙμαστε Ευρωλιγκα μετα απο 15 χρονια και τα διαρκειας εχουν "βαλτωσει".

Παντως την πιεση θα την εχει ο Παναθηναικος και οχι εμεις.Γενικα το προγραμμα του 1ου γυρου δεν ειναι
ευνοικο,αφου εχουμε ολα τα ντερμπι εξω...
hagi
Για μένα καλύτερα που έχουμε όλα τα ντέρμπι έξω γιατί στο δεύτερο γύρο που θα είμαστε λογικά καλύτεροι θα μπορέσουμε να κάνουμε νίκες μέσα στο Αλεξάνδρειο..
Όπως και με τον ΠΑΟ πρώτη αγωνιστική δεν θα είναι δύσκολο να πάρουμε τη νίκη επειδή και οι δύο ομάδες θα είναι ανέτοιμες.Θα είναι και άδειο το ΟΑΚΑ οπότε δεν ξέρεις τί γίνεται;

Για τα διαρκείας τώρα δεν ξέρω τί έγινε..Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος αν δει ότι η ομάδα ξεκινήσει καλά θα αρχίσουν να παίρνουν αρκετοί..Μακάρι..Ελπίζω να γίνουμε καλό σύνολο σαν ομάδα και δεν φοβάμαι.Έχουμε καλό ρόστερ..
klearxos
Οσο ασχημο και αν ακουγεται, αυτην την στιγμη προτιμω μια ηττα παρομοια με αυτες των δυο τελευταιων ετων (στα τελευταια λεπτα-δευτερολεπτα) αφου θεωρω οτι θα εχει τον καλυτερο αντικτυπο. Κανεις-πιστευω-δεν θα βγει να φωναζει για μια τετοια ηττα, αντιθετα και οι παικτες μπορουν να ανεβουν ψυχολογικα αλλα και ο κοσμος να ζεσταθει.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: «Όργια» Γούιλκινσον και νίκη 70-88 επί της Καζέρτα
Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 9/9/2006 22:23:43

Δεν αγωνίστηκαν Καλαϊτζής-Φλέτσερ

Στον τελικό το Troffeo Τζιουζέπε Σαμπέτα προκρίθηκε ο Άρης ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γιούβε Καζέρτα με 70-88 στο Nuova Comunita του Φερατσάνο στο Κάμπομπάσο. Ο Αντρέα Ματσόν επικράτησε του άσπονδου φίλου του Φράνκο Μαρτσελέτι έχοντας σε καταπληκτική μέρα το Μάικ Γουίλκινσον, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 25 πόντους (4/7 2π, 3/3 3π, 8/10 1π) ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Άλεξ Σκέιλς με 12 πόντους.

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα προηγούμενοι με 4-13 στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Φράνκο Μαρτσελέτι με ηγέτη τον περυσινό τρίτο σκόρερ του πρωταθλήματος της LegaDue, Μπι Τζει ΜακΚι που σταμάτησε στους 26, ισορρόπησε το παιχνίδι σε 13-13 αλλά οι κίτρινοι με μεγάλη ενέργεια στην άμυνα έφτασαν στο 27-35 με το Μάι Γουίλκινοσν να κάνει όργια έχοντας 14 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Ιταλοί βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια με τους κίτρινους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 45-47.

Ο Αντρέα Ματσόν δοκίμασε πολλά σχήματα αλλά η σκληρή άμυνα δεν άλλαξε με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 55-71 στο 30’ πριν το τελικό 70-88. Ο Ιταλός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδας ενώ ο Φράνκο Μαρτσελέτι εξήρε την αμυντική αφοσίωση της ελληνικής ομάδας. Δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Καλαϊτζης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κέβιν Φλέτσερ.

ΚΑΖΕΡΤΑ (Μαρτσελέτι): ΜακΚι 26 (1), Τάιλερ 14, Μπενκάστερ 7, Μιλιόρι 3 (1), Χάινριχ 7, Γκαμάλ 6 (2), Καλόρι 7.

ΑΡΗΣ (Ματσόν): Καστλ 7, Σεραπίνας 9 (1), Σκειλς 12, Γουίλκινσον 25 (3), Σιγάλας 7 (1), Παντελιάδης 5 (1), Γιαννούλης 11, Τσαλδάρης, Ηλιάδης 2, Μάσεϊ 10.


Aυτο το γονατο του Καλαιτζη,πολυ με προβληματιζει ρε γμτ....
xavier
Μερικές φορές είναι καλύτερα να έχεις τους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς και να έχεις τον παίκτη οταν το χρειάζεσαι. Όπως και να έχει, είναι πολύ πρώιμες οι ανησυχίες για το γόνατο του Καιλατζή...Δεν είμαστε προφήτες, ούτε καν γιατροί...
Warrior
Δεν ειμαι γιατρος και ειναι νωρις ακομα....αλλα επειδη εχω στηριξει πολλες ελπιδες στον Καλαιτζη για φετος,
δεν γινεται να μην ανησυχω.Το προβλημα που εχει ειναι απο τα σοβαρα.Το να μαζευεις υγρο στο εγχειρισμενο
γονατο για 2η φορα μεσα σε μικρο διαστημα δεν ειναι καθολου καλο.Ειχε μεινει 2 βδομαδες σχεδον εξω και
στην αρχη της προετοιμασιας.Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει παικτης,αν δεν πανε
καλα τα πραγματα,να παρουμε να τον αντικαταστησει....

Επιστρεφει Θεσσαλονικη ο Καλαιτζης:

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Επιστρέφει άρον άρον ο Καλαϊτζής στη Θεσσαλονίκη

Προβληματισμός στον Άρη για τις μόνιμες ενοχλήσεις του Έλληνα άσσου στο δεξί γόνατο

Επιστρέφει άμεσα από την Ιταλία ο Γιώργος Καλαϊτζής! Ο Έλληνας άσσος δεν έχει αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα που είχε στο γόνατο του και τοιατρικό τιμ της ομάδας αποφάσισε την άμεση αποχώρησή του από την Ιταλία με σκοπό την περαιτέρω διερεύνηση του προβλήματος.

Κατά συνέπεια, ο έμπειρος πλέι μέικερ θα αναχωρήσει τα ξημερώματα από το Τέρμολι για τη Ρώμη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς στις 11:00 για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί εκ νέου σε θεραπεία. Λίγη ώρα νωρίτερα αναμένεται να φτάσει στην ιταλική πρωτεύουσα ο Μάριος Ματαλόν που θα καλύψει τη θέση του Καλαϊτζή όσο θα απουσιάζει.

Όσο για τον έτερο απόντα από τη φιλική νίκη επί της Καζέρτα, Κέβιν Φλέτσερ, ο Αντρέα Ματσόν τον κράτησε εκτός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
weirdo1977
39.gif sad.gif βλέπω τον kasl να χτυπάει κόκκινα k φέτος... εκτος k αν ρίξουν κάνα μικρό στο κόλπο...
xavier
Ο Γουοριορ υπολόγιζε τον Καιλατζή για βασικό και για αυτό ανησυχεί...Ο Καστλ θα είναι βασικός, με παντελιαδη και καιλατζη να του δίνουν ανάσες...Ο Καιλατζής κατα τη διάρκεια της χρονιάς που οι προπονήσεις ειναι πιο χαλαρές δεν θα έχει τόση πίεση στο γόνατο του, αγωνιστικά εγώ δεν πιστεύω οτι θα παίζει πάνω απο 15 λεπτά, οπότε δεν θα το κουράζει ιδιαίτερα...Το πρόβλημα του Καιλατζή δεν είναι κατι που θα τον εμποδίζει στο να αγωνίζεται, απλά θα πρέπει να το συντηρεί για όλη τη διάρκεια της χρονιάς...

Στο ασόδυο έχουμε 6 παίκτες στη 12αδα και ο χρόνος θα μοιράζεται...Καστλ, Σκείλς οι βασικοί και οι υπόλοιποι θα χρησιμοποιούνται εναλλάξ για να καρτιούνται όλοι σε καλή κατάσταση...Πάντως το έχω ξαναπεί, είναι πολύ νωρίς για να ανησυχούμε για τραυματισμούς...Ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν τότε έχουμε προβλήματα το συζητάμε...
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! Με ήρωα το Γουίλκινσον ο ΑΡΗΣ 74-73 τη ΡΟΜΑ
Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 11/9/2006 0:09:35

Με buzzer-bitter του Μάικ Γουίλκινσον ο Άρης επικράτησε της Ρόμα του Ντέγιαν Μποντιρόγκα με 74-73 κατακτώντας το 5ο Τροφέο Σαμπέτα

Στο συγκλονιστικό τελικό του Τροφέο Σαμπέτα, ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε με ντεμαράζ στην τελευταία περίοδο να επικρατήσει της Ρόμα με 74-73 χάρη σε buzzer-bitter του Μάικ Γουίλκινσον και να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

ΑΡΗΣ (Ματσόν)
PG: Καστλ 13, Παντελιάδης, Ματαλόν
SG: Σκειλς 20 (2), Ηλιάδης 2, Τσαλδάρης
SF: Σεραπίνας 1, Σιγάλας
PF: Γουίλκινσον 24, Μάσεϊ 3
C: Γιαννούλης 11, Καραβανάς

Δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Καλαϊτζής (είναι στη Θεσσαλονίκη για θεραπεία) και Κέβιν Φλέτσερ λόγω ενοχήσεων στο γόνατο

ΡΟΜΑ (Σαμπένε)
PG: Ιλιέφσκι 12
SG: Χόκινς 11, Τσιντσιαρίνι 7
SF: Μποντιρόγκα 12, Βιτζιάνο
PF: Γκάρι 10, Τόνολι 7
C: Μουαζό 5, Μαρμαρινός 9

Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Πορτσάρο, Τομασίνι και Κουστσεφ, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ριγκέτι (SG, εκτός εδώ και 3 μήνες) και Τζιακέτι (PG, ανέτοιμος λόγω τραυματισμού πριν το Μουντομπάσκετ)


w00t.gif icon_joy.gif

biggrin.gif
chinaski
ευγε!!!
EXPLOITED ARIS
Μπραβο στα παιδια!!Οσο για την καψουρα μου(και πολλων αλλων) τον Ηλιαδη μην περιμενετε να παιξει καλα σε φιλικο αγωνα πριν το ματς με την Φρανκφουρτη στο Αλεξανδρειο.Θελει κοσμο για να παρει μπρος γιατι ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας.Η θα παρει μπρος η θα σβησει τελειως.Επισης ανησυχω πολυ για τον Καλαιτζη.Και σημερα ειναι η πρωτη της ΑΕΚ οποτε Βετουλας τελος.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Καστλ και Σκέιλς πέτυχαν μαζί 40 πόντους οδηγώντας τον Άρη στην κατάκτηση του Trofeo L.C.M. Car στο ΠαλαΤεντέσι του Μπενεβέντο

Με ηγετικό δίδυμο τους Τερέλ Καστλ-Άλεξ Σκέιλς και βασικό όπλο την άμυνά του ο Άρης παρέμεινε άητητος στα φιλικά του επί ιταλικού εδάφους επικρατώντας της Νάπολι με 58-70 στο Παλατεντέσι του Μπενεβέντο. Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τη νίκη να έρχεται για δεύτερο σερί παιχνίδι στα τελευταία πέντε λεπτά με πολλές δυνάμες για το «φώτο φίνις» και την κατάκτηση του Trofeo L.C.M. Car.

Ο Άλεξ Σκέιλς ξεκίνησε σεληνιασμένος και με τρία τρίποντα έδωσε προβάδισμα στον Άρη με 3-11 με τον Τερέλ Κάστλ να το διατηρεί σε υψηλά επίπεδα μέχρι και το 7’ για το 7-18. Ελλέιψει του Τιέρ Μπράουν, ο Σπινέλι πήρε στις πλάτες του τη Νάπολι μειώνοντας από κοινού με το διεθνή Μέισον Ρόκα σε 13-18 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι παρτενοπέι έλεγξαν το ρυθμό και αγωνιζόμενοι με το δυναμικό ζευγάρι ψηλών Σισέι-Ρόκα έφεραν την ιταλική ομάδα κοντά στο σκορ με τη δεύτερη περίοδο, με τους Γουίλκινσον και Γιαννούλη να κρατούν τον Άρη μπροστά στο σκορ με 25-28. Αξίζει να σημειωθεί ότι Καστλ και Σκέιλς πέτυχαν μαζί 9+11=20 πόντους από τους 28 του Άρη στο πρώτο μισό του αγώνα.

Όλα συνέτειναν σε ένα ντέρμπι ως το τέλος! Ο Βαλέριο Σπινέλι και ο Τερέλ Καστλ επιδόθηκαν σε μία παραγωγική κόντρα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε ένα προβάδισμα με 39-43 στο 28’ αλλά τα περιφερειακά σουτ των Μοραντέ και Σπινέλι διαμόρφωσαν το σκορ σε 44-45 στο τέλος των 3/4 του αγώνα.

Κι όμως για άλλη μία φορά, ο Άρης του Αντρέα Ματσόν είχε δυνάμεις και με ντεμαράζ στο δεύτερο κομμάτι της τελευταίας περιόοδου με πρωταγωνιστή τον Άλεξ Σκέιλς έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου του σε ισάριθμα τουρνουά με το τελικό 58-70 να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των κιτρίνων εν όψει της συνέχειας στις 15-16 του μήνα στο τουρνουά του Τέραμο.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 25-28, 44-45, 58-70

ΑΡΗΣ (Ματσόν)
PG: Καστλ 22 (3), Παντελιάδης, Ματαλόν
SG: Σκειλς 18 (3), Ηλιάδης 4, Τσαλδάρης
SF: Σεραπίνας 4, Σιγάλας 2
PF: Γουίλκινσον 8, Μάσεϊ 2
C: Γιαννούλης 8, Καραβανάς

Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Καλαϊτζής ενώ ο Κέβιν Φλέτσερ παρότι προθερμάνθηκε με την ομάδα δεν αγωνίστηκε καθόλου.

ΝΑΠΟΛΙ (Μπούκι)
PG: Σπινέλι 15 (1)
SG: Τρεπανίερ 7 (1)
SF: Μοραντέ 8 (2), Μαλαβεντούρα 5 (1), Φεβόλα
PF: Μέισον-Ρόκα 11, Μορένα 2, Φλαμίνι
C: Σισέι 10, Τσινταντινι

Ντεμπούτο στα φιλικά για τον Αμερικανό Ανσού Σισέι ενώ στις εξέδρες του ΠαλαΤεντέσι βρέθηκε ο νέος σουπερ ποιντ γκαρντ της ομάδας, Τιερ Μπράουν. Δεν αγωνίστηκε ο διεθνής Ιρλανδός σουτέρ Τζέι Λαρανάγκα λόγω υποχρεώσεων στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.


Νεα νικη με την Ναπολι,παρα τις απουσιες(και απο την αλλη πλευρα υπηρχαν).
Θετικο ειναι οτι ο Σκειλς δειχνει να εχει επαφη με το καλαθι στα τελευταια φιλικα....

Επομενα φιλικα θα δωσουμε στο τουρνουα της Τεράμο Πεμπτη και Παρασκευη,ενω 19-20 του μηνος ειναι τα
Μαυροσκουφεια.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Στην Ιταλία ο Ματσόν-Ποια είναι η Μπανβιτσπορ
Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 15/9/2006 13:18:34

Στις 20.00 Άρης-Μπανβιτσπορ χωρίς Γιαννούλη

Η κλήρωση της Ευρωλίγκα ανήκει στο παρελθόν! Οι άνθρωποι του Άρη επέστρεψαν με το οργανόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι της ομάδας ήδη σχεδιάζουν τα ταξίδια τους και ο Αντρέα Ματσόν βρίσκεται στην Ιταλία εν όψει της σημερινής έναρξης του τουρνουά Teramo Cup στο Τέραμο του Αμπρούτζο και τον ημιτελικό του Άρη με την Μπανβιτσπορ Μπαντιρμά στις 20.00 στο ΠαλαΣκαπριάνο.

Οι παίκτες του Άρη πληροφορήθηκαν την κλήρωση στην Ιταλία σχολιάζοντας ποικιλοτρόπως τη δύσκολη, ως ήταν αναμενόμενο, κλήρωση στο τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκα. Στο επίκεντρο φυσικά ο Σιμόνας Σεραπίνας ελέω Ζαλγκίρις με το Λιθουανό διεθνή πλάγιο να αισιοδοξεί για την πρόκριση σε βάρος της πρώην ομάδας του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντρέα Ματσόν δεν υπολογίζει για το σημερινό φιλικό τους Γιώργο Καλαϊτζη και Γιάννη Γιαννούλη (κουμπάρος στο γάμο του Πέτζα Στογιάκοβιτς) ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει στα «ιταλικά» φιλικά ο Κέβιν Φλέτσερ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΝΒΙΤΣΠΟΡ ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ

Η πρώτη αντίπαλος του Άρη στο τουρνουά του Τέραμο είναι η ανερχόμενη δύναμη του τουρκικού μπάσκετ, Μπανβιτσπορ Μπαντιρμά. Πριν από δύο χρόνια, η μεγαλύτερη εταιρία πουλερικών στην Τουρκία αγόρασε την Μπανβιτσπορ και βάλθηκε να τη φέρει στην ελίτ του τουρκικού μπάσκετ. Αυτός είναι ο λόγος του περυσινού οικονομικού ανοίγματος του και της πρόσληψης του ομοσπονδιακού προπονητής της Ν.Ζηλανδίας, Ταμπ Μπάλντουιν, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο με τον ευτραφή Μέτε Μπαμπάογλου να παίρνει τη θέση του Ταμπ Μπάλντουίν και τη διοίκηση να αποκτά τον πρώην οργανωτή του Ολυμπιακού, Μαρκί Πέρι, χαρίζοντας στον κόσμο μία σημαντική μεταγραφή. Η φανέλα του βασικού σούτινγκ γκαρντ ανήκει στον έμπειρο Τούρκου, Ερσίν Γκορκέμ, ενώ το σκοράρισμα προέρχεται κυρίως από τη θέση 3 και τον 33χρονο πρώην Παρτιζάν, Μίροσλαβ Ραντόσεβιτς. Η πεντάδα κλείνει με την ατραξιόν της ομάδας, το διεθνή χοντρούλη Νεοζηλανδό Πέρο Κάμερον, αλλά και τον έτερο νεοαποκτηθέντα Αμερικανό, Ντάμιεν Κίνλοτς, πρώτο ριμπάουντερ και μπλοκέρ στο περυσινό πολωνικό πρωτάθλημα παρά τα 203 εκατοστά του.

Το ρόστερ της Μπανβιτσπορ Μπαντιρμά

PG Μαρκί Πέρι(1.86, 25), Χακάν Κοσέογλου (1.88, 25), Τσαν Ακίν (23, 1.90), Ιμπραχίμ Γιλντιρίμ (1.85)
SG Ερσίν Γκορκέμ (1.98, 29), Πόλατ Κάγια(1.97, 20)
SF Μίρολαβ Ραντόσεβιτς (1.94, 33), Μπεκίρ Γιαρανγκούμε(1.98, 27)
PF Πέρο Κάμερον (1.99, 32), Οντέρ Κούλτσεμπας (2.05, 25), Τσανέλ Τοπάλογλου (2.00, 21)
C Ντάμιεν Κίνλοτς (2.03, 26), Ονούρ Αϋντίν (2.03, 27), Ουμίτ Τούρκογλου (2.10, 25)

Η Μπανβιτσπόρ βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ιταλία και μάλιστα χθες επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση την Μοντεγκρανάρο με 72-86 έχοντας για πρώτους σκόρερ τους Ραντόσεβιτς (19), Γκορκέμ (17), Κίνλοτς (14/9ρ) και Μαρκί Πέρι (11π, 11ασ). Εκτός αποστολής ο Χακάν Κοσέογλου, στη θέση του ο 16χρονος Ιμπραχίμ Γιλντιρίμ.


O Mαρκι Περι...αυτος που επαιζε προπερσι στον Ολυμπιακο δεν ειναι??Το "κλειδι"...

Ωραιος παικτης ηταν αυτος,λιγο απειρος ομως.

Αντε να δουμε και το ντεμπουτο του Φλετσερ...
Warrior
QUOTE(sport24.gr)
Α1 Αρης
"Σαρώνει" στην Ιταλία


Ο Αρης επικράτησε με 58-52 της τουρκικής Μπαντβίσπορ και συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις επί ιταλικού εδάφους. Οι "κίτρινοι" πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του "Τεράμο Καπ", όπου θα παίξουν ή με την τοπική ομάδα ή με τους Λάιονς Βιέννης.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν χωρίς τον Γιάννη Γιαννούλη (επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για το γάμο του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς) και τον Γιώργο Καλαϊτζή.

"Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ιταλία. Περιμένω την ενσωμάτωση του Καλαϊτζή και του Γιαννούλη. Με τους δύο σε καλή κατάσταση θα είμαστε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Μοναδικός μας στόχος στην Ευρωλίγκα είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται" τόνισε ο Αντρέα Ματσόν στον "Αθλητικό Metropolis".

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 10-15, 25-27, 49-39, 58-52

Αρης (Αντρεα Ματσόν): Καστλ 9 (1), Σιγάλας, Σεραπίνας, Σκέιλς 17 (2), Ηλιάδης 6, Ουίλκινσον 5, Φλέτσερ 7, Μάσεϊ 7 (1), Τσαλδάρης 5 (1), Παντελιάδης 2.

Μπαντβίσπορ (Μεπέ Μπαμπάογλου): Κάμερον 3 (1), Ουμίτ 4, Καν 2, Κανέρ 3 (1), Μπεκίρ, Ερσίν 11 (1), Πέρι 11 (2), Ραντόσεβιτς 8, Κίνλοχ 10. .
Anaz
Παντως ο Σκειλς φαινεται οτι τα πηγαινει πολυ καλα στα φιλικα.. biggrin.gif
EXPLOITED ARIS
Εμενα πραγματικα δεν με νοιαζει ποιος παιζει καλα και ποιος οχι.Το ζητουμενο ειναι οταν καποιος δεν ειναι στην καλη του μερα να υπαρχει στον παγκο καποιος που ειναι ετοιμοπολεμος.Να εχουμε βαθος στον παγκο.Καλο ειναι βεβαια να υπαρχει ενα πολυβολο αλλα να μην ειναι το βαρομετρο για την ομαδα
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Στο τελευταίο φιλικό του στην Ιταλία

Tην ηττα από την Τεράμο με 74-71 γνωρισε ο Αρης στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε η ιταλική ομάδα.Ο Αρης δεν βρέθηκε σε καλή μερα και γνωρισε την 1η του ήττα στην σειρά των φιλικών του στην Ιταλία.Ο Αρης επαιξε χωρίς τον Γιαννούλη,ενώ πολυ καλή εμφάνιση εκανε και παλι ο Σκέιλς

«Ήταν ένα καλό τεστ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει πέντε ξένους παίκτες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αμερικάνοι. Θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι»,ειπε Αντρέα Ματσόν. Ο Αρης την Κυριακή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη


Τα δεκάλεπτα: 14-17, 36-28, 53-47, 74-71

ΆΡΗΣ: Καστλ 8, Σιγάλας, Σεραπίνας 6 (1), Σκέιλς 23 (3), Ηλιάδης 6, Ουίλκινσον 4, Φλέτσερ 4, Καραβανάς 2, Μάσεϊ 16 (1), Τσαλδάρης, Παντελιάδης 2


μακάρι ο σκέιλς να κλείσει όλον μας τα στόματα....
xavier
Ο Γιώργος Καλαιτζής αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του φετινού Αρη με την ευρωλίγκα καθως η μεγάλη του εμπειρία στην διοργάνωση φορωντας τόσα χρόνια την φανέλα του Παναθηναικού,θα βοηθησει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην μεγάλη της επιστροφή.Ο διεθνής ελληνας πλει μέικερ μίλησε στοn "Eλεύθερο Τύπο"για την νέα ευρωλίγκα οχι μόνο για τον Αρη αλλά και για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.


Εντυπωση προκαλεί η ..συγκρατηση του λεγοντας χαρακτηριστικά οτι "Δεν ειναι εύκολο για καμία ομάδα να παει στο Φάιναλ Φορ.Εμείς στον Αρη εχουμε ονειρα αλλά κάνουμε τα όνειρα με την σειρά.Παντως Παναθηναικός και Ολυμπιακός δεν θα εχουν εύκολο εργο αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και μην ξεχνάμε τα χιαστί προ του Φάιναλ Φορ.Παντως και οι δυο ομάδες εχουν δυνατότητες.Ο Παναθηναικός εμπρακτα έχει δέιξει οτι ειναι στους πρωταγωνιστές κάθε χρονο.Ο Ολυμπιακός εχει ακόμα δρόμο καθως δεν αρκεί να εισαι ο πρωταγωνιστής στις μεταγραφές και για τις εφημερίδες.Θέλει δουλειά για να εισαι φαβορι.Μπαρτσελονα,ΤΣΣΚΑ,Μακαμπι,Ταου,Μάλα
α Δυναμο Μοσχας ειναι ομάδες που μπορούν να φτάσουν στο Φάιναλ Φορ"

Για τον Αρη ο Γιώργος Καλαιτζής και την κληρωση της ομάδας του επισημαίνει οτι "θα μπορούσε ασφαλως να ειναι πολυ καλύτερη αν δουμε και τους αλλους ομίλους.Μας επεσαν οι χειρότερες ομάδες.Σιγουρα θα τα δώσουμε ολα και θα παλέψουμε.Η Μπενετόν ειναι παντα αξιοπιστη καθως ειναι μπασκετούπολη και εχει κρατησει Ζήση και Γκόρι.Η Φενερ εχει πολύ χρημα και εχει εξαιρετική ομάδα, η Ζαλγκίρις εχει παράδοση,η Ναπολι ειναι ιταλικη ομάδα.Για Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ δεν χρειάζεται να πουμε τίποτα για την αξία τους!Με Ναπολι,Ζαλγκιρις ,Ορτέζ θα παλέψουμε για την πρόκριση.Το πρωτο ματς με την Φενερ ειναι καθοριστικό.Ο πρωτος γυρος με το προγραμμα που εχουμε επίσης θα κρίνει πολλα.Ειδαμε και περυσι την ΑΕΚ να εχει τοσα προβληματα και λιγο ελειψε για μια νίκη να προκριθεί!Δεν ξερεις πως θα ειναι τα πράγματα τοτε"

Οσο για τον ίδιο τον Γιώργο "ειμαι στην τελική ευθεία της επιστροφής μετα το προβληματάκι που ειχα με το γόνατο μου.Κανω βαρη,πίσινα και την αλλη εβδομάδα σταδιακά θα ξεκινήσω παλι.Πιστεύω οτι θα ειμαι πανέτοιμος για τις επίσημες υποχρεωσεις μου και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου"


Ο Γιώργος Καλαιτζής μιλαει για το μεγάλο "οπλο"του Αρη που ειναι το "..Αλεξάνδρειο.Το Αλεξάνδρειο είναι Θρύλος για την Ευρώπη!Ολοι το σκέφτονται και ολοι το υπολογίζουν,Με τον κόσμο μας στο γηπεδό μας θα χτυπήσουμε ολα τα παιχνίδια.Κανένας δεν θα περάσει ετσι...Η εδρα ειναι το ενα κομμάτι.Εχουμε ομως 40 δυσκολα ματς σε ευρωλιγκα και πρωταθλημα χωρίς δικαίωμα ηττας...Ολα τα ματς ειναι σημαντικά για εμάς και δεν εχουμε περιθώρια αν θέλουμε να πετύχουμε.Το ειδικό βαρος του Αρη ειναι μεγαλο στην Ευρώπη για οσους ειναι στα δρώμενα.Το εχουν στο μυαλό τους ολοι...".Οσο για την πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικό ,ο πρώην "πράσινος" τονίζει "ειναι κρίμα να παίξουμε χωρίς κόσμο.Εδώ θελουμε τον κόσμο στα γηπεδα...Θα προτιμούσα να παίζαμε με θεατές.Και για μένα που με αγαπάει ο κόσμος του Παναθηναικού.Εντάξει ,δεν ειναι θεμα τι θα αισθανθώ...Αναμενόμενο ειναι να γίνει και αυτό"
Warrior
Πραγματικα ο Σκειλς ειναι ο πιο σταθερος(ψηλα) παικτης της ομαδας....

Χθες εκανε και το 1ο καλο του παιχνιδι ο Μασει!Tα 4αρια μας,πιστευω πως ειναι πολυ δυνατα φετος.Το να
ερχονται παικτες απο τον παγκο σαν το Μασει ή τον Ουιλκινσον ειναι πολυ σημαντικο.

Εγω xavier ανησυχω για τον Καλαιτζη επειδη τον πιστευω πολυ.Νομιζω πως εχει πολλα να δωσει.Εγω γυρω
στο 20λεπτο τον υπολογιζω να παιζει.Ναι μεν θα ξεκινα με Kαστλ βασικο(θα εχει λογικα περισσοτερο χρονο
συμμετοχης),αλλα περιμενω σχηματα με 2 pg για μεγαλα διαστηματα στο "3"...Τον θεωρω απο τις καλυτερες
μεταγραφες μας.

Μακαρι ολα να πανε καλα και τα προβληματα καπου εδω να τελειωνουν! smile.gif

Επομενα φιλικα στα Μαυροσκουφεια...
xavier
Προσωπικά πιστεύω οτι ο Καιλατζής θα παίζει γύρω στα 15 λεπτά και αυτά με το ζόρι. Σχήμα με 2 πλέιμεικερ δεν βλέπω. Θεωρώ δεδομένο οτι ο Σκέιλς θα παίζει αρκετά, ενω πρέπει να βρεθεί και αρκετός χρόνος για τον Ηλιάδη τουλάχιστον 10 λεπτά. Δεν βλέπω κανέναν απο τα ασόδυα μας να μπορεί να μαρκάρει στο 3, οπότε μας υπολογιζω κάπως ετσί όσον αφορά τα λεπτα συμμετοχής.(μιλάω για μέσους όρους...γιατί δεν νομίζω οτι ο Ματσόν θα χρησιμοποιεί πάνω απο 10 παίκτες ανα παιχνίδι, μάλλον θα κάνει ενα ροτέσιον με ηλιάδη,τσαλδάρη,παντελιάδη,σιγάλα απο παιχνίδι σε παιχνίδι...)

Καστλ 25, Καιλατζης 10-15, Παντελιάδης 5-0
Σκέιλς 30-25, Ηλιάδης 10, Τσαλδάρης 5
Σεραπίνας 25, Σιγάλας 15
Γουίλκινσον 20, Μάσσευ 20
Γιαννούλης 30-25, Φλέτσερ 10-15
Warrior
Επειδη ο Σκειλς ειναι καθαρο sg(οχι σαν τον Μπρουερ που μπορουσε να ψιλοκατεβασει την μπαλα),νομιζω
οτι αναγκαστικα θα δουμε σχηματα με Καστλ στο"2" και Καλαιτζη ασσο σε αγωνες που θα δεχτει μεγαλη πιεση
ο οργανωτης μας.Και πιστευω οτι θα υπαρξουν πολλα τετοια και στην Ευρωλιγκα και στην Ελλαδα.

Με Σεραπινας στο "3" ή και Σιγαλα(πολυ λιγο γιατι ειναι πια βαρυς) ή ακομα και με τον Σκειλς σε χαμηλα
σχηματα.Με μια ομαδα ας πουμε οπως ο Ολυμπιακος,που δεν εχει ψηλα γκαρντ,ειναι πολυ πιθανο.

Τελοσπαντων θα δουμε στην πορεια....Το σημαντικο ειναι να ειναι υγειης και ας τον βαλει οσο θελει και οπου
θελει ο Ιταλος! smile.gif
weirdo1977
να ρωτήσω , ξέρει κανεις αν τα μαυροσκούφεια θα είναι κεκλεισμένων τον θυρών η όχι ? για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά αν είναι biggrin.gif

QUOTE(Warrior @ Sep 17 2006, 04:54 PM) *
Επειδη ο Σκειλς ειναι καθαρο sg(οχι σαν τον Μπρουερ που μπορουσε να ψιλοκατεβασει την μπαλα)


ο μπρουερ να κατεβάσει την μπάλα
24.gif 24.gif 24.gif


συγχορεσεμε Warrior μου φάνηκε πολύ αστείο.
Warrior
biggrin.gif

Τι το εβαλα το ψιλο- μπροστα ρε συ!!

Και μενα αστειο μου φανηκε οταν το γραφα... laugh.gif
xavier
Warrior αγωνιστικά θα μπορούσαν να παίξουν καιλατζής και καστλ μαζί...μετά όμως δεν θα βγαίνει το ροτέσιον αν πάρει πολύ χρονο συμμετοχής ο Καιλατζής θα το πάρει κυρίως απο τον Ηλιάδη, Τσαλδάρη και κτλ. Δεν νομίζω οτι ο Ματσόν θα θελήσει να χαλάσει τις ισορροπίες στην ομάδα. Και οι 12 θα πάρουν συμμετοχή φέτος...Τουλάχιστον αυτό έκανε πέρσι ο Ματσόν και δεν νομίζω οτι θα το αλλάξει φέτος...

Για τον Σκέιλς τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο...ελπίζω πάντως να έχει καλύτερη τρίπλα απο τον Μπρούερ... Πέρσι ο Ματσόν ώς βοήθεια στον Καστλ κοντρα σε πίεση την έδινε με το Σιγάλα και νομίζω οτι το ίδιο θα κάνει και φέτος...Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει και ο Σεραπίνας...

Τεσπά αυτά θα φανούν απο το πρώτο φιλικό, ας περιμένουμε λίγο τα Μαυροσκούφεια και το κύπελο να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και βλέπουμε μετά...
EXPLOITED ARIS
Τωρα θα μπορει να την δινει στον Ηλιαδη!!Και δεν αστειευομαι.Ο Ηλιαδης εχει πολυ καλο ντραιβ και η πρωτη πασα αε αυτον για παιχνιδι ενας με εναν πιστευω πως δεν ειναι κακη ιδεα.Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα...
weirdo1977
μου φαίνεται απίστευτο, σε λίγες ώρες θα δω την Αρειανάρα στο pale wos_sport4.gif wos_sport5.gif wav.gif icon_joy.gif
thrylos7
Τα εισητήρια κοινά θα είναι; Ξέρεις πόσο πάει;
weirdo1977
5€, εκτος απο τις θυρες 2-3 θα έχουν 10 €
thrylos7
Merci!
Δεν πιστεύω να υπάρχουν οργανωμένα πράγματα, πχ που θα πάνε οι του ΠΑΟΚ και που οι του Άρη...(και της ΑΕΛ... 69.gif );
weirdo1977
δε ξερω, αλλα μετα τα περσινα μου μυρίζονται επεισόδια, εγώ πάντως δε θα παρκάρω κοντά στο γήπεδο...
Anaz
Παντως εγω θα συμφωνησω περισσοτερο με το xavier οσων αφορα το rotation της ομαδας!20 λεπτα ο Καλαιτζης δεν το βλεπω,γιατι υπαρχει κ ο Ηλιαδης!Ασε που εξακολουθω να πιστευω οτι ο Παντελιαδης ηταν καλυτερη μεταγραφη.. rolleyes.gif
Ο Σκειλς πραγματι ειναι ο πιο σταθερος σκορερ της ομαδας στα φιλικα(κολλαει κ 2-3 τριποντα σε καθε αγωνα)κ μαλλον θα ξεχασουμε γρηγορα τον Παντιους!Ο Σεραπινας ομως απ'την αλλη δεν βλεπω να εχει ξεχωρισει μεχρι τωρα..
QUOTE
Tα 4αρια μας,πιστευω πως ειναι πολυ δυνατα φετος.Το να
ερχονται παικτες απο τον παγκο σαν το Μασει ή τον Ουιλκινσον ειναι πολυ σημαντικο.
Συμφωνω απολυτα!Αληθεια ποια θα ειναι η "βασικη" 2αδα των ψηλων?Γιαννουλης,Γουιλκινσον?

QUOTE
αν πάρει πολύ χρονο συμμετοχής ο Καιλατζής θα το πάρει κυρίως απο τον Ηλιάδη, Τσαλδάρη και κτλ
Εκτος αν τον παρει απο Σεραπινας,κ κατεβουν στο 3 Τσαλδαρης,Σκειλς μαζι με Σιγαλα σε σχημα με 2 ποιντ γκαρντ που λεει ο Warrior.Αν κ εγω δεν το πολυβλεπω..Ισως φταει που εγω δεν στηριζω τιποτα ιδιαιτερο σε Καλαιτζη..
hagi
Παιδιά υγεία να υπάρχει και καλό κλίμα και όλα θα πάνε καλά.Έχω ξαναπεί ότι αν γίνουμε ομάδα θα είμαστε πολοί ανταγωνιστικοί φέτος..Μακάρι..

Και γω πάντως έχω αρχίσει και ανησυχώ με τον Καλαϊτζή γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.Στηρίζω και γω πολλά επάνω του όπως ο Warrior.
Πάντως στα φιλικά πήγαμε καλά και κοντράραμε και αρκετά καλές ομάδες.
Αναμονή για το πρώτο επίσημο με την ΑΕΚ. Φυσικά σκέφτομαι να πάω..
Anaz
Για πειτε εντυπωσεις.. smile.gif
Δεν προλαβα να "γκρινιαξω" για τον Σεραπινας κ φαινεται οτι με διεψευσε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.