Help - Search - Members - Calendar
Full Version: *NBA ALL STAR GAME 2007*
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
Das Kapital
Φοβεροι ολοι οι διαγωνισμοι οχι σαν τισ ανοργατωτες βλακειες που βλεπουμε εδω αλλα τελος παντων στο πρωτο διαγωνισμο κερδισε η ομαδα του ντιτροιτ στο διαγωνισμο δεξιοτεχνιας ο αλανθαστος φλας(πηρε κ ενα πλειστεισιον)στα τριποντα αρχισε πολυ καλα ο αρινας αλλα τελειωσε καλυτερα ο καπονο των χιτ ο οποιος κανει φανταστικη χρονια και τελος στο ζουμι της υποθεσης τα καρφωματα πηρε ο γκριν των σελτικς πολυ δικαι κερδισε τον τελικο με αντιπαλο το ρομπινσον που ακομα μια χρονιαεφτασε μακρια χωρις να εχει κανει κατι καλο 68.gif επισης αδικηθηκε ο χαουαρντ παρολο τη δημιουργηκοτητα του κολλωντας ενα αυτοκολλητο με το αυτογραφο του στο ταμπλο καπου στα 4 μετρα αλλα και το δευτερο καρφωμα του ταιρους τομας αδικηθηκε αλλα οταν λες βλακειες για τζορνταν,ουιλκινς,ερβινγκ,καρτερ και κομπε αυτα παθαινεις w00t.gif w00t.gif
ολοι οι διαγωνισμοι ηταν φοβεροι και μπραβο στους αμερικανους που ξερουν να προσφερουν θεαμα 41.gif
grigoris
Ρούκι Γκέιμ:Κι εγώ τον Πολ θα ψήφιζα για MVP αλλά και ο Λι ήταν ο πρώτος επιλαχών μου.Μου έκανε όμως πολύ καλή εντύπωση ο παίχτης αυτός,πραγματικό λαχείο για τους Νικς,δεν είναι ξυλοκόπος όπως προδιαθέτει το παρουσιαστικό του.Στατιστικό που έβγαλε μάτια:Ο Μόντα Έλις έκανε σε 3 λεπτά 6 άλεϊ-ουπ w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Στο σούτινγκ τσάλεντζ θαύμασα την κορμοστασιά του Πίπεν (παρ'όλα αυτά επιμένω πως δεν πρέπει να γυρίσει,μην ξεχνιόμαστε) και την κοιλιά του Λαϊμπίρ (που όμως τα έσταξε τα τριποντάκια του από την κορυφή).Κορυφαίος ο χαρακτηρισμός "λεβεντόγερος" του Παπαδογιάννη για τον Λαϊμπίρ.

Στο σκιλς τσάλεντζ είχα διαλέξει τον Πολ που με απογοήτευσε πολύ γιατί καθυστέρησε στο κομμάτι που είναι κορυφαίος,στις πάσες ακριβείας.Και ο Κόμπι εκεί τα θαλάσσωσε,οπότε ήταν εύκολο για τον Ουέιντ να κερδίσει.Ελπίζω όμως να έδωσε το Playstation 3 σε κανένα παιδάκι,μπορεί να πάρει όσα θέλει ο άτιμος!!!

Στα τρίποντα ο Καπόνο έβγαλε μάτια αν και περίμενα περισσότερο τον Μίλερ,ο οποίος όμως ούτε στον τελικό δεν έφτασε.Υψηλό επίπεδο σουτέρ φέτος (αν εξαιρεθεί ο Τέρι) και καλός συναγωνισμός.Δε θα με χάλαγε όμως να κέρδζε ο Αρίνας μόνο και μόνο για να δω τον πανηγυρισμό του 69.gif 69.gif 69.gif

Στα καρφώματα τέλος άξιος ( 77.gif 77.gif 77.gif ) νικητής ο Γκριν με τρίμπιουτ στον Ντι Μπράουν και πολύ ωραία καρφώματα (δεν ξέρω αν παρατηρήσατε πού φτάνει το κεφάλι του στο πρώτο κάρφωμα που έκανε με τη βοήθεια του Πιρς,αυτό με το ταμπλό).Ο Νέιτ Ρόμπινσον έπρεπε να παίρνει ένα οχτάρι σε κάθε του κάρφωμα μόνο και μόνο λόγω του υψους του (είναι εντυπωσιακό ρε παιδιά,άσχετα με το ότι τελικά δεν κάνει και κανένα σπουδαίο κάρφωμα).Επινόηση της ημέρας το κόλπο με το αυτοκόλλητο του Χάουαρντ που δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε.Οι κριτές γενικά αυστηροί με αυστηρότερο όλων τον Τζόρνταν.

Χαϊλάιτ ολόκληρης της βραδιάς όμως ήταν ο αγώνας δρόμου μεταξύ Μπάρκλεϊ και Ντικ Μπαβέτα.Όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!Όποιος δεν το είδε έχασε πραγματικά biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Α,μην ξεχάσω και το παπούτσι-κουλοχέρη που παρουσίασε ο Σακίλ,όπως και το χορευτικό Σακίλ-Ντουάιτ Χάουαρντ από το Τζαμ Σέσιον,επίσης πολύ γέλιο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιες διοργανώσεις που μας θυμίζουν τι σημαίνει ΓΙΟΡΤΗ!!!Μακάρι κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι όσοι αγαπάμε το μπάσκετ να μπορέσουμε να βρεθούμε σε μια τέτοια διοργάνωση.Προσωπικά είναι ένα από τα όνειρά μου........ wink.gif wink.gif wink.gif
nikefalin
Ωραία ανάλυση Γρηγόρη, άξιζε το ξενύχτι, πανάθεμα το τελείωσε 6.10...και έχει και συνέχεια σήμερα..

Καλά το παπούτσι κουλοχέρης ήταν απίστευτο w00t.gif
Νίκος
liolias
Καλα ο dirk μονο 9??
kostasvc15
Μονο 9 liolia.Αλλα στον προηγουμενο γυρο ειχε 20!Ο Σακ ειχε βγαλει και κατι αλλα παρομοια παπουτσια στο παρελθον,νομιζω ενα τηλεκατευθυνομενο και ενα τηλεφωνο.Παντως τον κουλοχερι θα τον παρει ο Τζορνταν smiley.gif .
NBAholic
Καλα ο dirk μονο 9??

Από τη στιγμή που είδε ότι είχε μείνει εκτός διεκδίκησης, είτε 9 είτε 19 δεν έκανε μεγάλη διαφορά.
Πάντως, πήγα καλά στις προβλέψεις μου: Είχα προβλέψει Μίλερ-Ντιρκ στα 3ποντα, Γκριν-Ρόμπινσον στα καρφώματα, Κόμπι-Γουέιντ στη δεξιοτεχνία, αλλά Σικάγο στο shootout.
Pierce
καλησπερα. αντεξα και ειδα μεχρι το τελος χθες το all star game παροτι απο το 3 12λεπτο τα ματια μου εμοιαζαν να ειχαν αντιθετη αποψη. μπορω να πω παντως οτι αξιζε το ξενυχτι αφου και ως παιχνιδι (ειδικα απο τη δυση ) ηταν ωραιο να παρακολουθησεις. μονο τον σακ να βλεπεις να χορευει και να φιλαει(!!) στο κεφαλι τον τ-μακ αρκει laugh.gif επισης στο τελος εκανε ενα coast to coast κανοντας τριπλες στον οκουρ και κανοντας σοθτ απο τα 7 μετρα!α ρε σακιλ εισαι γαματος 77.gif . ενω η πλειοψηφια σε σποτακια τραγουδουσαν με περουκα αλα ελβις και γυαλια το βιβα λας βεγκας! για την ιστορια ο αγωνας και οι ποντοι ειναι

Ανατολή-Δύση 132-153

Ανατολή: Αρίνας 8, Ουέιντ 10 (6 κλεψίματα), Μπος 11 (8 ριμπάουντ), Τζέιμς 28 (6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Σ.Ο’Νιλ 10 (6 ριμπάουντ), Ζ.Ο’Νιλ 8 (7 ριμπάουντ), Χάουαρντ 20 (12 ριμπάουντ), Τζόνσον 12, Μπίλαπς (6 ασίστ, 4 ριμπάουντ), Κάρτερ 7, Χάμιλτον 8 (6 ριμπάουντ), Μπάτλερ 2.

Δύση: Μπράιαντ 31 (6 ασίστ, 6 κλεψίματα, 5 ριμπάουντ), ΜακΓκρέιντι 8 (11 ασίστ), Γκαρνέτ 7 (6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νοβίτσκι 9 (5 ριμπάουντ), Ντάνκαν 4 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Άντονι 20 (9 ριμπάουντ), Πάρκερ 8 (10 ασίστ), Μάριον 18 (8 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Άλεν 12, Στούντεμαϊρ 29 (9 ριμπάουντ), Χάουαρντ 3, Οκούρ 4.

το ματς ειχε ξεφυγει και ηταν καπου στους 30 αλλα στο τελος ψιλοκαθησαν η της δυσης. ο βιαστης δεν εδινε τη μπαλα απο το δεξι στο αριστερο και τελικα καταφερε και πηρε το MVP(οχι αδικα) .εγιναν αρκετες και καλες θεαματικες φασεις στον αγωνα (δεν καταλαβαινω γιατι σε ολα τα ελληνικα σαιτ λενε το αντιθετο...), ο αρινας σε ενα time out μπηκε μαζι με τους τυπους με τα τραμπολινα να κανει καρφωματα και γενικα ηταν μια ωραια ατμοσφαιρα.
ρε παιδια τσουρεκια μας τα κανατε με την τονι μπραξτον ! εμενα γιατι απο φατσα μου μοιαζει ψιλο μπαζο?(ελπιζω να μη φαω κραξιμο απο τους φαν της tongue.gif )
Anaz
Για μενα επρεπε να πάει στον Αμαρε το MVP!

(δεν ξέρω αν παρατηρήσατε πού φτάνει το κεφάλι του στο πρώτο κάρφωμα που έκανε με τη βοήθεια του Πιρς,αυτό με το ταμπλό)
ohmy.gif
Ο διαγωνισμός καρφωμάτων εμένα μου αρεσε πολύ,αλλα καποιοι δεν εκτιμουν τόσο την ευρυματικότητα,κατι που για μενα είναι ισως το βασικότερο πλέον!

Καποιοι παιχτες (ναι Κομπε,Λεμπρον σε σας το λέω) παίζαν καθαρα μόνο για τον τίτλο..

εμενα γιατι απο φατσα μου μοιαζει ψιλο μπαζο?
Δεν μπορω να κρινω γιατι δεν την έχω προσέξει ποτε στην φάτσα! tongue.gif
Air Kef
To πλήρες προγραμμα του Χάουαρντ,αν περνουσε στον τελικο.Κριμα.

Invalid Video Link
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.