Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ποιες ομαδες πιστευτε οτι θα πεσουν στην A2 φετος;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
Giorgos#4
ψηφιζω αιγαλεω και μετα αελ και καβαλα.
Masterpiece_G4
Η Καβαλα δυσκολα θα μεινει αλλα μετα υπαρχουν πολλες υποψηφιες
Weekendman
Η Καβάλα έχει πολύ λίγο χρόνο για να κάνει σωστή επιλογή παικτών και μπορεί να την πάθει όπως το Ρέθυμνο πέρσι, επιπλέον πολλές επαρχιακές ομάδες ανεβαίνουν με φιλοδοξίες και κάποιες αυτές έχουν και οικονομική άνεση (Ρέθυμνο,Κολοσός) αλλά δεν τα καταφέρνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων να μείνουν στην Κατηγορία τον πρώτο χρόνο τους εκεί, για αυτό ψηφίζω Καβάλα ,αλλά είναι πολύ νωρίς για να καταλήξω για το ποιός είναι για Α2 ,σε ένα μήνα θα είμαστε πιο σωστοί στις προβλέψεις μας όλοι...
Weekendman
επιπλέον πολλές επαρχιακές ομάδες ανεβαίνουν με φιλοδοξίες και κάποιες αυτές έχουν και οικονομική άνεση (Ρέθυμνο,Κολοσός) αλλά δεν τα καταφέρνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων να μείνουν στην Κατηγορία τον πρώτο χρόνο τους εκεί,

Για να συμπληρώσω ακόμα και ομάδες όπως το Ηράκλειο που έμεινε για πολλά χρόνια στην Α1,η ή Ολύμπια(με Οικονόμου,Νέσμπι, Φόρεστ την πρώτη χρονιά στην Α1) που είναι πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας για ομάδες της επαρχίας δεν κατάφεραν να μείνουν στην Α1 την πρώτη χρονιά, για αυτό δεν έχω κάτι με την Καβάλα ,απλά η προιστορία δείχνει οτι δεν θα είναι εύκολα για μια επαρχιακή ομάδα όπως αυτή, εκτός απο το λίγο χρόνο για συμπλήρωση του ρόστερ που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ ως άλλο εμπόδιο παραμονής για Καβάλα.
Βέβαια μπορεί να παραδώσει το πνεύμα καποιά ομάδα όσο αφορά τα οικονομικά π.χ Αιγάλεω η δεν ξέρω ποιός άλλος ,και να ανατραπούν τα δεδομένα...
nikolas12
Η Καβαλα.
Ως δευτερη επιλογη τον κολοσσο που περσι τερματισε προτελευταιος.
Αελ,Αιγαλεω,Αεκ δεν πιστεω να πεσουν.
Μακαρι να παν καλα τα Τρικαλα.Εχω ιδιαιτερη συμπαθεια για απο εκει ειμαι και εχουν αρκετα καλη ομαδα.
Alexmei
QUOTE(hip-hop @ Sep 2 2008, 23:35 ) *
Η Καβαλα.
Ως δευτερη επιλογη τον κολοσσο που περσι τερματισε προτελευταιος.
Αελ,Αιγαλεω,Αεκ δεν πιστεω να πεσουν.
Μακαρι να παν καλα τα Τρικαλα.Εχω ιδιαιτερη συμπαθεια για απο εκει ειμαι και εχουν αρκετα καλη ομαδα.

συγγνώμη αλλά η περσινή πορεία καμίας ομάδας που αλλάζει πολύ εύκολα ρόστερ (και στην προκειμένη περίπτωση και δοιήκηση) πρέπει να στέκεται ως κριτήριο συμπεράσματος πριν ακόμα αρχίσει η χρονιά. Και όταν κρίνονται κάποια πράγματα στο τέλος (παραμονή του ΠΑΟΚ) μαζί με άλλες 2 ομάδες στο χείλος του γκρεμού και στην τελευταία αγωνιστική να παίζονται 30 διαφορετικά σενάρια, σίγουρα δεν μπορείς να έχεις ως κριτήριο αυτήν την χρονιά.... wink.gif

εγώ πιστεύω πως Καβάλα και μετά Αιγάλεω sad.gif

Υ.Γ. ο Παοκ σε bold γιατί πιστεύω πως έπρεπε να πέσει και κάποιοι παράγοντες τον αφήσανε στην κατηγορία για την ιστορία. Και κανονικά η ιστορία δεν θα έπρεπε να παίζει μπάσκετ.
CHATZI
QUOTE(Alexmei @ Sep 2 2008, 23:56 ) *
Υ.Γ. ο Παοκ σε bold γιατί πιστεύω πως έπρεπε να πέσει και κάποιοι παράγοντες τον αφήσανε στην κατηγορία για την ιστορία. Και κανονικά η ιστορία δεν θα έπρεπε να παίζει μπάσκετ.

Φιλε μου εγω δεν ειδα κανεναν παραγοντα να μην αφηνει τον ΠΑΟΚ να πεσει περσυ.Εγω ειδα την ομαδα μου να συντριβεται απο το Ρεθυμνο και να κερδιζει την παραμονη της την τελευταια αγωνιστικη επειδη η ΑΕΚ κερδισε στη Ροδο,ενα αποτελεσμα αναμενομενο αν κρινουμε οτι η ΑΕΚ ηθελε την νικη.Ο ΠΑΟΚ σωθηκε επειδη κερδισε τον Πανελληνιο στο Παλατακι.Αν εχανε θα τελειωναν ΟΛΑ.
Τωρα αν επρεπε να πεσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα,θα συμφωνησω οτι ηταν μια απο τις χειροτερες ομαδες περσυ πραγμα που οφειλεται σε διοικητικους παραγοντες.Ομως αν θελετε να δειτε ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο,ανταξιο του ισπανικου,να παρακαλατε ομαδες σαν τον ΠΑΟΚ,τον Αρη και την ΑΕΚ να ειναι ισχυρες.Και να μην διεκδικουν απλα την παραμονη τους στην κατηγορια.
a bullet for your head
QUOTE(CHATZI @ Sep 3 2008, 01:15 ) *
Φιλε μου εγω δεν ειδα κανεναν παραγοντα να μην αφηνει τον ΠΑΟΚ να πεσει περσυ.Εγω ειδα την ομαδα μου να συντριβεται απο το Ρεθυμνο και να κερδιζει την παραμονη της την τελευταια αγωνιστικη επειδη η ΑΕΚ κερδισε στη Ροδο,ενα αποτελεσμα αναμενομενο αν κρινουμε οτι η ΑΕΚ ηθελε την νικη.Ο ΠΑΟΚ σωθηκε επειδη κερδισε τον Πανελληνιο στο Παλατακι.Αν εχανε θα τελειωναν ΟΛΑ.
Τωρα αν επρεπε να πεσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα,θα συμφωνησω οτι ηταν μια απο τις χειροτερες ομαδες περσυ πραγμα που οφειλεται σε διοικητικους παραγοντες.Ομως αν θελετε να δειτε ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο,ανταξιο του ισπανικου,να παρακαλατε ομαδες σαν τον ΠΑΟΚ,τον Αρη και την ΑΕΚ να ειναι ισχυρες.Και να μην διεκδικουν απλα την παραμονη τους στην κατηγορια.

Θα συμφωνησω σ'αυτα που λες.Παντως για να γινει το πρωταθλημα,ανταξιο προηγμενων πρωταθληματων θα χρειαζοταν πολλα περισσοτερα,απο εναν δυνατο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Αρη..
a bullet for your head
Η ψηφος μου πηγε στα Τρικαλα.Η δευτερη ομαδα που θα ακολουθησει θα ειναι μια εκ των Καβαλα,ΑΕΚ,Αιγαλεω.Αν πρεπει να συγκεκριμενοποιησω την προβλεψη θα ελεγα ΑΕΚ...
Vas
Αν και δεν έχουν κλείσει τα ροστερ πιστεύω ότι η Καβάλα θα πέσει. Μετά θα το παλέψουν Αιγάλεω και Τρίκαλα. ΑΕΛ-Κολλοσος-ΑΕΚ θα πάρουν τα match στην έδρα τους και δεν πιστεύω να κινδυνέψουν.
Ginobili
Εύχομαι να μείνει η Καβάλα,είναι ομάδα επαρχίας...και το καλό του Ελληνικό μπάσκετ,χρειάζεται πολύ την Επαρχία.Απεναντίας...εύχομαι να πέσει το Αιγάλεω....
Giorgos#4
δεν περιμενα τα τρικαλα να εχουν λιγοτερους ψηφους απο την αεκ!
Masterpiece_G4
QUOTE(Giorgos#4 @ Sep 3 2008, 18:56 ) *
δεν περιμενα τα τρικαλα να εχουν λιγοτερους ψηφους απο την αεκ!

Που ειναι το περιεργο smiley.gif
ashton
η μια ομάδα που θα πέσει θα είναι δυστυχώς η ΑΕΚ κι αυτό ψήφισα.
magickaminia
QUOTE(Ginobili @ Sep 3 2008, 14:45 ) *
Εύχομαι να μείνει η Καβάλα,είναι ομάδα επαρχίας...και το καλό του Ελληνικό μπάσκετ,χρειάζεται πολύ την Επαρχία.Απεναντίας...εύχομαι να πέσει το Αιγάλεω....

Ετσι οπως διαμορφωνονται σημερα τα πραγματα το απολυτο φαβορι για την Α2 ειναι τα Τρικαλα. Για τις υπολοιπες θεσεις και η Ε.Κ.Κ. αλλα και οι δυο ομαδες της Λαρισας, το Αιγαλεω και η ΑΕΚ βραζουν στο ιδιο καζανι ενω πολυ κοντα τους ειναι και ο Κολοσσος. Θεωρω οτι το θεμα παραμονης θα κριθει προς το τελος οπως και περσι. Πρεπει ομως να παιχθουν ολα στα γηπεδα οχι παρασκηνιακα οπως φανηκε περσι σε καποια ματς προς το τελος και τελικα την πληρωσε Ο Α.Γ.Ο.Ρ.
Masterpiece_G4
QUOTE(magickaminia @ Sep 9 2008, 17:09 ) *
Ετσι οπως διαμορφωνονται σημερα τα πραγματα το απολυτο φαβορι για την Α2 ειναι τα Τρικαλα.

Γιατι;
pivot
Aν και το σωστό είναι να δούμε δυό-τρείς αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τις ομάδες πως θα παρουσιαστούν, τα δείγματα μέχρι στιγμής λένε : Τρίκαλα, Αιγάλεω, ΑΕΚ, Καβάλα.
Monkey D. Luffy
Πλέον και εγω πιστεύω πως θα πέσει η ΑΕΚ sad.gif
Giorgos#4
πιστευω οτι ο κολοσσος και η ολυμπια ειναι φαβορι για τις θεσεις 8-9-10 και δυσκολα θα κινδυνευσουν!
asxetos
Καλά καθήστε να δούμε ποιές ομάδες θα παίζουν στην Α1 πριν κάνουμε τις προβλέψεις μας.
SlobodaN
Με βαριά καρδιά ψήφισα ΑΕΚ. Το απεύχομαι. wink.gif
Giorgos#4
αρχιζω να πιστευω οτι θα πεσουν τα τρικαλα ειδικα μετα την φυγη του κομματου!
kaukasios
καβαλα,τρικαλα και αιγαλεο τα φαβορι.
Giorgos#4
συστηχως οι επαρχιωτικες εχουν το προβαδισμα αελ ,τρικαλα , καβαλα το αιγαλεω μου δινει την αισθηση οτι θα σωθει!
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 3 2008, 03:11 ) *
Η ψηφος μου πηγε στα Τρικαλα.Η δευτερη ομαδα που θα ακολουθησει θα ειναι μια εκ των Καβαλα,ΑΕΚ,Αιγαλεω.Αν πρεπει να συγκεκριμενοποιησω την προβλεψη θα ελεγα ΑΕΚ...

Η ΑΕΚ συν την προσθηκη-παραμονη Ταπουτου,ισως σωσει την παρτιδα τελικα..παντως θα γινει χαμος στην ουρα του πρωταθληματος..
Giorgos#4
αεκ, κολοσσος και ολυμπια δεν πεφτουν με τιποτα απο κει και περα

φαβορι για υποβιβασμο

1.τρικαλα (εαν πεσουν θα φταιει το πολυ κακο ξεκινημα τους. επεισης αν και καλο ροστερ εχουν πολυ κακη χημεια και κοουτσαρισμα)
2.αιγαλεω( πολυ φτωχο ροστερ συν του οτι φετος δεν εχουν ουτε τζαμπερ ουτε κλαρκ)
3.καβαλα (ισως πληρωσει την απειρια της πολλα θα εξαρηθουν απο τους αμερικανους αλλα και το προγραμμα με τα 2-3 παιχνιδια την εβδομαδα)
4. αελ (αν και εχει δειξει λιγα πραγματα με την προσθηκη λαμπροπουλου, ζαρα και κομματου εχουν πολλες πιθανοτητες να τα καταφερουν)
benchwarmer
Σημερα παντως η Καβαλα πηρε μια πολυ σημαντικη νικη μεσα στο Αιγαλεω.. Παντως ολες αυτες οι ομαδες πανω κατω ακομα ψαχνονται... Μια αλλαγη ξενου η κοινοτικου μπορει να κανει την διαφορα εκει στα χαμηλα..
a bullet for your head
QUOTE(Giorgos#4 @ Nov 15 2008, 20:25 ) *
1.τρικαλα (εαν πεσουν θα φταιει το πολυ κακο ξεκινημα τους. επεισης αν και καλο ροστερ εχουν πολυ κακη χημεια και κοουτσαρισμα)

Στον κακο σχεδιασμο,χημεια κ κοουτσαρισμα,θα προσεθετα κ κακο ροστερ..
Giorgos#4
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 16 2008, 10:09 ) *
Στον κακο σχεδιασμο,χημεια κ κοουτσαρισμα,θα προσεθετα κ κακο ροστερ..

Θεωρω καλο το ροστερ σε συγκριση με καβαλα και αιγαλεω γιατι εχει σχετικα καλο κορμο ελληνων παπαχρηστος,μπογδανος,χαριτοπουλος,πεττας και Νικολαιδης ισως και ο κακλαμανος ειναι καλοι παικτες για ομαδες αυτου του επιπεδου ισως ενα προσθεσουν 2-3 κοιντοτικους στην θεση του τζιγκανοβιτς συν πλαιυ μεικρ και 3αρι θα εχουν πολυ καλο ροστερ.
thrylos7
Για μένα η Καβάλα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ κι αν δεν είχε αδυναμία στο 5 δεν θα τη θεωρούσα σε καμιά περίπτωση υποψήφια για υποβιβασμό.

"Φαβορί" θεωρώ ΑΕΛ και Τρίκαλα, με αουτσάιντερ το Αιγάλεω, κυρίως λόγω Σκουρτόπουλου.
a bullet for your head
Οπως κ να εχει για την 2η ομαδα,σχεδον ολοι συμφωνουμε για την 1η..(Τρικαλα).. rolleyes.gif .Και μια απορια: 39.gif 39.gif Πως γινεται ο 34χρονος Χριστοπουλος,τα τελευταια χρονια να κοουτσαρει σαν 1ος προπονητης στην Α1...?? help.gif help.gif With all my respect,ομως νομιζω οτι δεν την εχει την κατηγορια... cool.gif
pivot
Θα παλέψουν για την παραμονή ΑΕΛάρισα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Καβάλα.

Η προβλεψή μου είναι ότι τελικά θα πέσουν Αιγάλεω, Λάρισα.
tasos12
Συμφωνώ ότι μεταξύ Αιγάλεω, Αελ, Καβάλας και Τρικάλων θα παιχτεί η σωτηρία και νομίζω ότι φέτος η σωτηρία δε θα κριθεί στις 10 νίκες. Γύρω στις 7 υπολογίζω. Εγώ πιστεύω ότι Τρίκαλα και ΑΕΛ τελικά θα πέσουν...
kaukasios
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 17 2008, 01:59 ) *
Οπως κ να εχει για την 2η ομαδα,σχεδον ολοι συμφωνουμε για την 1η..(Τρικαλα).. rolleyes.gif .Και μια απορια: 39.gif 39.gif Πως γινεται ο 34χρονος Χριστοπουλος,τα τελευταια χρονια να κοουτσαρει σαν 1ος προπονητης στην Α1...?? help.gif help.gif With all my respect,ομως νομιζω οτι δεν την εχει την κατηγορια... cool.gif

γιατι δεν την εχει?με την λαρισα τα ειχε παει πολυ καλα.υπαρχει οριο ηλικιας για να κοουτσαρεις στην α1?ο ζουρος ποσο ηταν οταν εγινε πρωτος?
a bullet for your head
QUOTE(kaukasios @ Nov 17 2008, 12:46 ) *
γιατι δεν την εχει?με την λαρισα τα ειχε παει πολυ καλα.υπαρχει οριο ηλικιας για να κοουτσαρεις στην α1?ο ζουρος ποσο ηταν οταν εγινε πρωτος?

Την ηλικια του την ανεφερα,διοτι μου κανει εντυπωση,οτι παρα το νεαρο της ηλικιας του κοουτσαρει χρονια στην Α1,χωρις να εχει δειξει τιτοτα ψηγματα ταλεντου στην προπονητικη.Με την Λαρισα την ειχε σωσει την παρτιδα,ομως με την Ολυμπιαδα περσι κ με τα Τρικαλα φετος δεν πειθει..και το αναφερω σαν γεγονος,μιας κ ο Σφαιροπουλος ας πουμε 40αρισε για να γινει 1ος προπονητης,εχοντας απο πισω του ενα πολυ καλο back round,ενω οι Καλαφατακης,Ζευγωλης που τους θεωρω καλυτερους απ τον Χριστοπουλο,ο μεν 1ος εχει ξεμεινει απο ομαδα και ο 2ος δουλευει Α2..η' ο Πριφτης που εξακολουθει να δουλευει σαν βοηθος στην ΑΕΚ..Θελω να πω οτι υπαρχουν σιγουρα ικανοτεροι του Χριστοπουλου,ο οποιος πριν την πρωτοκαθιερωση του στην μεγαλη κατηγορια,δεν ειχε αποδειξει κ τιποτα πανω στην προπονητικη..
Vas
Το Αιγάλεω έχει χάσει έδαφος γιατί έχει χάσει μέσα στην έδρα του από 2 μικρομεσαίες ομάδες. Το ίδιο και τα Τρίκαλα.

Η Λάρισα δεν έχει δώσει ακόμα τα εντός εύκολα παιχνίδια.

Όπως είπαν και οι πιο πολλοί φαβορί είναι τα Τρίκαλα-Λάρισα-Αιγάλεω
Λαμογιο
πιστευω οτι τα τρικαλα θα πεσουν σιγουρα και μετα η αελ η το αιγαλεω
Vivalocos21
Την ΑΕΚ τι την βάλατε;; Έστω, γιατί την ψηφίσατε;; shot.gif shot.gif smiley.gif Με τέτοια έδρα δεν πέφτει!
hellenic
αν δεν νικουσε η αεκ στην αρχη δεν θα ειχε και καυτη εδρα...ομως τωρα που το παλευει παει και ο κοσμος.
νομιζω πως θα πεσουν τα τρικαλα και το αιγαλεω που αντι να ψαξει παιχτη λαυρακι τυπου clark,jaaber εφερε τον goldwire για βασικο play maker.
a bullet for your head
QUOTE(hellenic @ Nov 29 2008, 02:26 ) *
αν δεν νικουσε η αεκ στην αρχη δεν θα ειχε και καυτη εδρα...ομως τωρα που το παλευει παει και ο κοσμος.
νομιζω πως θα πεσουν τα τρικαλα και το αιγαλεω που αντι να ψαξει παιχτη λαυρακι τυπου clark,jaaber εφερε τον goldwire για βασικο play maker.

Η εικονα της ΑΕΚ το καλοκαιρι,με ολα να ειναι μετεωρα,κ χωρις να εχει ολοκληρωσει την συγκροτηση του ροστερ,ηταν τραγικη..ηταν πολυ ευλογο απο πολλους να την συμπεριλαμβανουν στα φαβορι για υποβιβασμο..Βλεποντας κ τις τελευταιες εξελιξεις,''βλεπω'' κ εγω το Αιγαλεω..Το μυστικο αυτης της ομαδας ολα αυτα τα χρονια,ηταν η αγαπη κ πιστη του κοσμου,το πολυ καλο κλιμα που ειχαν δημιουργησει οι παικτες με την τεχνικη ηγεσια,οι προπονητικες ικανοτητες του Σκουρτοπουλου κ οι αριστες επιλογες Αμερικανων.Αυτη την στιγμη,σχεδον ολα τα ''συστατικα'' δεν υπαρχουν..και λεω σχεδον,γιατι κ η αγαπη κ πιστη του κοσμου του Αιγαλεω,ψιλοκλονιστηκε στις αρχες,λογω καποιων επιλογων της διοικησης..Για τα Τρικαλα δεν το συζηταμε...
Vivalocos21
QUOTE(hellenic @ Nov 29 2008, 02:26 ) *

Διαφωνώ.. Τα διαρκείας των 100 ευρώ που δώθηκαν στην ορίτζιναλ για να πουληθούν έφυγαν σε 3 ημέρες και γενικά πάνε σε άλλα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου... Βόλλεϋ χάντμπολ ακόμα και στο ποδόσφαιρο σάλας... Όπως έχεις καταλάβει δεν το πάνε οι οργανωμένοι το ΟΑΚΑ..
Vivalocos21
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 29 2008, 05:07 ) *
Η εικονα της ΑΕΚ το καλοκαιρι,με ολα να ειναι μετεωρα,κ χωρις να εχει ολοκληρωσει την συγκροτηση του ροστερ,ηταν τραγικη..ηταν πολυ ευλογο απο πολλους να την συμπεριλαμβανουν στα φαβορι για υποβιβασμο..Βλεποντας κ τις τελευταιες εξελιξεις,''βλεπω'' κ εγω το Αιγαλεω..Το μυστικο αυτης της ομαδας ολα αυτα τα χρονια,ηταν η αγαπη κ πιστη του κοσμου,το πολυ καλο κλιμα που ειχαν δημιουργησει οι παικτες με την τεχνικη ηγεσια,οι προπονητικες ικανοτητες του Σκουρτοπουλου κ οι αριστες επιλογες Αμερικανων.Αυτη την στιγμη,σχεδον ολα τα ''συστατικα'' δεν υπαρχουν..και λεω σχεδον,γιατι κ η αγαπη κ πιστη του κοσμου του Αιγαλεω,ψιλοκλονιστηκε στις αρχες,λογω καποιων επιλογων της διοικησης..Για τα Τρικαλα δεν το συζηταμε...

Δε διαφωνώ αλλά και στις προπονήσεις το καλοκαίρι είχε πολύ κόσμο όταν ήταν ανοιχτές..
hellenic
QUOTE(Vivalocos21 @ Nov 30 2008, 20:00 ) *
Διαφωνώ.. Τα διαρκείας των 100 ευρώ που δώθηκαν στην ορίτζιναλ για να πουληθούν έφυγαν σε 3 ημέρες και γενικά πάνε σε άλλα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου... Βόλλεϋ χάντμπολ ακόμα και στο ποδόσφαιρο σάλας... Όπως έχεις καταλάβει δεν το πάνε οι οργανωμένοι το ΟΑΚΑ..

wow πουλησε δλδ 500 εισιτηρια διαρκειας με 100ευρο...σπουδιαο πραγμα.
καλυτερα οι οργανωμενοι να μη πηγαιναν πουθενα για να μπορει να παει ο κοσμος...
αυτο το λεω γενικα οχι σχετικα με την αεκ.
Giorgos#4
Τρικαλα-Αελ και Αιγαλεω με το αιγαλεω ομως να βρισκεται σε καλυτερη θεση πραγματικα ομως δεν πιστευω οτι αυτες οι 3 ομαδες μπορουν να κανουν πανω απο 6-7 νικες και να σκεφτειται οτι ο κολοσσος περσι με 10 νικες και σωθηκε ην τελευταια αγωνιστικη!
tasos12
Πιστεύω ότι είναι πια δεδομένο ότι ΑΕΛ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΙΓΑΛΕΩ θα παλέψουν για μια θέση στην Α1...
Ισως οι περισσότεροι να θέλουν να πέσει το Αιγάλεω και να σωθεί μια επαρχιακή ομάδα όμως με τις διορθωτικές κινήσεις το Αιγάλεω δείχνει ότι το παλεύει πιο πολύ και πιστεύω ότι τελικά έστω και τελευταία στιγμή θα σωθεί...
Giorgos#4
παντως η λαρισα δεν φαινεται να αντεχει 2 ομαδες στην α1 οπως παλιοτερα και η πατρα για αυτο πιστευω οτι αν δεν πεσει φετος η αελ θα πεσει σιγουρα τα επομενα 2-3 χρονια
truth
καβαλα αελ και αεκ δεν θα την γλιτώσουν
celtic_pride
Aελ και Αιγάλεω πιστεύω σίγουρα... Τώρα για τρίτο, δεν είμαι σίγουρος.....
kotzito
Για μενα σιγουρα ειναι τα Τρικαλα,τα οποια δεν εχουν δειξει κατι ιδιαιτερο και εχουν μεινει και πολυ πισω.Δευτερη ομαδα πιστευω θα ειναι μια εκ των ΑΕΛ και Αιγαλεω.Περισσοτερες πιθανοτητες παραμονης θα εδινα στο Αιγαλεω καθως ειναι ομαδα που αγωνιζεται με παθος και αν δεν εχει αλλα τοσο σοβαρα προβληματα μπορει να μεινει ανετα.

tasos12
9 αγωνιστικές πριν το τέλος και πιστεύω ότι οι 7 νίκες σημαίνουν και σωτηρία.
Τα φαβορί για υποβιβασμό είναι Τρικαλα και Αελ.
Στο κόλπο παραμένουν Αιγάλεω και Καβάλα.
Θεωρώ ότι τα Τρικαλα έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να σωθούν.
Η Καβάλα αν δε χάσει στην έδρα της από το Αιγάλεω πιστεύω δε θα έχει πρόβλημα.
Το Αιγάλεω θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα και να πάρει τα παιχνίδια με Παοκ ,Αεκ και Κολοσσό να ξεμπερδεύει.
Η Αελ πρέπει να κάνει κάποιες νίκες στην έδρα της με καλύτερες ομάδες όπως Μαρούσι Πανιώνιο ή Πανελλήνιο για να σωθεί...
Η μέχρι τώρα πορεία πάντως δείχνει ότι φέτος δε θα έχουμε ματς θρίλερ τις τελευταίες αγωνιστικές.Ισως και σε 2 βδομάδες έχει τελειώσει το θέμα παραμονή....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.