Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
spysta
Το διαβασα σημερα στο εξωφυλλο του Φωτος και συμφωνω .. δεν ειναι πραγματικα πρωτοφανες με ποσο μισος,κομπλεξ και ζηλεια αντιμετωπιζεται ο Τσιλντρες απο τους αντιπαλους σε οποιο αλλο γηπεδο παει εκτος του ΣΕΦ ???
Απο τους οπαδους του Παναθηναικου μεχρι αυτους της Αβελινο(!!!) και της Τσιμπονα(!!!).

Ακρως ενοχλητικη κατασταση και συμπεριφορα
Vivalocos21
QUOTE(spysta @ Nov 25 2008, 09:31 ) *
Το διαβασα σημερα στο εξωφυλλο του Φωτος και συμφωνω .. δεν ειναι πραγματικα πρωτοφανες με ποσο μισος,κομπλεξ και ζηλεια αντιμετωπιζεται ο Τσιλντρες απο τους αντιπαλους σε οποιο αλλο γηπεδο παει εκτος του ΣΕΦ ???
Απο τους οπαδους του Παναθηναικου μεχρι αυτους της Αβελινο(!!!) και της Τσιμπονα(!!!).

Ακρως ενοχλητικη κατασταση και συμπεριφορα


Απ' τους οπαδούς όχι απ' τους φίλαθλους...
spysta

Καταρχας εδω το αρθρο του Παπαδογιαννη για τον Τσιλντρες --> http://www.sport-fm.gr/article/156184

Και εδω η απαντηση του Αγγελοπουλου στον Παπαδογιαννη --> http://www.sport-fm.gr/article/156525

την ποσταρω και εδω.
Σε απάντηση στο άρθρο του Νίκου Παπαδογιάννη στη στήλη «Στο στόμα του Νίκου» της 29ης Νοεμβρίου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

«Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας υπ' αριθμόν. 1126 της 29ης Νοεμβρίου 2008 στη σελίδα 39 τούτου και στη στήλη σας "Στο στόμα του Νίκου" τα όσα με αυτήν αναφέρετε (που στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα www.sport-fm.gr) περί δήθεν δηλώσεών μου και μάλιστα σε "ιδιωτικές συζητήσεις" μου για τον παίκτη της ομάδας ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Τζος Τσίλντρες, την αξία του, τη μέχρι τώρα απόδοσή του, καθώς και την απόκτησή του, σχετιζόμενη με δήθεν προθέσεις μου για "άνοιγμα αγοράς για να φέρω κάποιον καλύτερο του χρόνου" (!) στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να αντιδράσω απαντώντας σε δημοσιεύματα δημοσιογράφων σε εφημερίδες και μάλιστα με εξώδικη δήλωση και το κάνω με ιδιαίτερη λύπη και έπειτα από πολλή περίσκεψη. Κρίνω, όμως, ότι α) έτσι εκφράζεται με τον ορθότερο τρόπο το μέγεθος της έκπληξης και αγανάκτησης που με διακατέχει μετά την προσεκτική ανάγνωση του περιεχομένου των όσων γράψατε και β) πρέπει να ενημερωθούν και οι αναγνώστες σας και γενικά οι φίλαθλοι άμεσα για το περιεχόμενο της παρούσας αντίδρασης-απάντησής μου.

Βεβαίως, είστε απόλυτα ελεύθερος να εκφράσετε οποιεσδήποτε προσωπικές σκέψεις και απόψεις στην εφημερίδα και ειδικότερα στη στήλη σας, αλλά όταν αναφέρεστε σε γεγονότα θεωρώ (και αυτό δεν ισχύει για το άτομό μου αλλά για όλους) ότι θα πρέπει να έχετε στοιχειωδώς τουλάχιστον και προηγουμένως ερευνήσει την αλήθεια τούτων και την ακρίβεια των δηλώσεων τρίτων προσώπων και, στη συνέχεια, εφόσον επαληθευτούν, να τις δημοσιεύσετε στο κείμενο στο οποίο εκφράζετε τις απόψεις.

Σε σχέση με τα παραπάνω, διαψεύδω ρητά και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έχω προβεί σε "ιδιωτικές συζητήσεις" σε δηλώσεις τις οποίες μου αποδίδετε και τις οποίες μάλιστα καταχωρίσατε στη στήλη σας εντελώς αυθαίρετα σε εισαγωγικά. Ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες και ανάλογες δηλώσεις στο ιδιωτικό μου περιβάλλον αλλά ούτε και δημόσια και ουδέποτε έχω εκφράσει απόψεις αντίθετες από εκείνες που μέχρι σήμερα έχω διατυπώσει σχετικά με την ποιότητα του εγνωσμένης παγκοσμίως αξίας καλαθοσφαιριστή Τζος Τσίλντρες πριν και μετά τη μεταγραφή του στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και την άφιξη και εγκατάστασή του στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ουδέποτε διατύπωσα την άποψη ότι ο «Τζος Τσίλντρες δεν αξίζει 20 εκατομμύρια, ούτε τα μισά στην πραγματικότητα» (!) ή άλλες ανάλογες απόψεις μου.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα με αναγκάζουν να σκεφθώ ότι αυτά (με άγνοιά σας βεβαίως) ενδεχομένως προέρχονται από μεθοδεύσεις και υποβολιμαίες ενέργειες τρίτων (δεν μπορώ να πιστέψω ότι στους τρίτους περιλαμβάνεστε εσείς και η έγκριτη εφημερίδα σας), οι οποίοι για αποκλειστικά δικούς τους λόγους στοχεύουν να βλάψουν την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, την ομάδα και τους παίκτες της και βέβαια κι εμένα προσωπικά ως άτομο και με την ιδιότητά μου ως αντιπροέδρου και μετόχου της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, δημιουργώντας εμπόδια στην ομαλή πορεία της ομάδας και των καλαθοσφαιριστών της, όπως την έχουν ονειρευτεί οι φίλαθλοί της.

Επιπλέον, η αναφορά σας σε τέτοιες δήθεν δηλώσεις μου με αναγκάζουν να θεωρήσω ότι εσείς και η έγκριτη εφημερίδα δεν προβαίνετε στην προσεκτική έρευνα που απαιτείται σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν δηλαδή καταχωρείτε δηλώσεις προσώπων και δεν κατονομάζετε την πηγή τουλάχιστον της γνώσεώς σας και πολύ περισσότερο όταν εσείς δεν έχετε ακούσει ο ίδιος από τον δηλούντα τα όσα αυτός εκφράζει και ακόμα περισσότερο προβαίνετε σε τέτοιες δημοσιεύσεις χωρίς προηγουμένως να ζητήσετε και την τοποθέτηση του προσώπου το οποίο φέρεται να έχει εκφράσει θέσεις και απόψεις.

Για τους λόγους αυτούς

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας

1) Σας καλώ, όπως ορίζει ο νόμος, να δημοσιεύσετε στη στήλη σας στην εφημερίδα «SportDay» την παρούσα αυτολεξεί, στο φύλλο της εν λόγω εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας και,

2) Να απέχετε του λοιπού όσον αφορά εμένα, την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, την ομάδα και τους καλαθοσφαιριστές της από ανάλογες ενέργειες, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω και οι οποίες οδηγούν σε συναγωγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και απόψεων και σε δυσφήμηση εμπλεκομένων προσώπων και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης».
sportfm.gr
lakersdynasty
Μαγκια του του Αγγελοπουλου.

Προστατευει και τον εαυτο του και την επενδυση του.

Με αυτη την ανακοινωση.
panagiotisTheDream
Όπως, και βλακεία του Παπαδογιάννη να γράψει ένα τέτοιο άρθρο. Παραπληροφόρηση φουλ. Ποιες είναι οι πηγές σου κύριε; Έτυχε να διαβάσω εκείνη τη μέρα το άρθρο του και δεν κρύβω ότι τα έχαψα (γιατί όχι άλλωστεwink.gif... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παπαδογιάννη (ίσα ίσα μάλλον είναι ο αγαπημένος μου μπασκετικός δημοσιογράφος και ειλικρινά απολαμβάνω τις περιγραφές του) αλλά τέτοιες γκάφες έχει ξανακάνει στο παρελθόν, όπως το περασμένο καλοκαίρι που έγραφε για τον Τσίλντρες ότι "οι προπονητές του στους Ατλάντα Χοκς τον παραγκώνισαν κατά καιρούς ως φυγόπονο, αναξιόπιστο, ανεύθυνο, ανεπίδεκτο μαθήσεως, παρτάκια (και με τις δύο έννοιες της λέξης), αδιόρθωτο, εν πολλοίς διασπαστικό στοιχείο μέσα σε μια ομάδα"..... rolleyes.gif
vastravoud
Εγώ κατέκρινα τον Αγγελόπουλο για την ανακοίνωση περί επεισοδίων, αλλά εδώ είμαι μαζί του 100%

Πρέπει επιτέλους να σπάσει ο τσαμπουκάς των δημοσιογράφων. Μπορεί να ακούγομαι "γενικόλογος", αλλά τους θεωρώ γλοιώδες συνάφη. Ίσως αδικώ μερικούς άξιους, αλλά οι κύριοι αυτοί συμπεριφέρονται πραγματικά σα να ασκούν εξουσία
PanosIlio
Τέτοια ναι, αυτό ναι. Ήταν σωστό και έπρεπε να γίνει.

Τώρα το να κάτσω να σχολιάσω τα υπόλοιπα που είναι προσωπική άποψη του Παπαδογιάννη... Μπα όχι, δεν αξίζει. Τη γνώμη του λέει σεβαστή παρόλο που δεν συμφωνώ με αυτή
sacarame
Καλά έκανε ο Αγγελόπουλος και εβγαλε την συγκεκριμένη ανακοίνωση..Πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό το πράγμα με τους δημοσιογράφους...Θες κύριε να πεις την άποψη σου,πες την καθαρά και ξάστερα και ενίσχυσέ την αποκλειστικά με τα επιχειρήματα σου,όχι με μπαρούφες τύπου <<είπε ο Αγγελόπουλος σε ιδιωτικές συζητήσεις>> και δεν δημοσιεύουμε ποτέ την πηγή..
Ο συγκεκριμένος πάντως έχει ένα θέμα με τον afro.gif γιατί όπως έγραψε και ο φίλος panagiotisTheDream το καλοκαίρι είχε γράψει όλα αυτά τα καλά λόγια (τα οποία δεν επαληθεύονται ούτε από την θητεία του Τζος στους Χοκς ούτε από την ως τώρα συμπεριφορά του στην ομάδα).
a bullet for your head
Θα συμφωνησω κ εγω,οτι ορθως προεβη ο κ.Αγγελοπουλος σ αυτην την δηλωση,στην προσπαθεια του,να καταθεσει την δικη του εκδοχη κ να αποκαταστασησει ισως την πραγματικοτητα.
Γενικα σ αυτα τα 3.5 χρονια που ασχολουνται οι κ.Αγγελοπουλοι με το μπασκετ του ΟΣΦΠ,η αληθεια ειναι οτι διατηρουν low profile,δεν πολυπροβαλλονται στα καναλια κ στα αλλα μεσα ενημερωσης κ κρατανε μια διακριτικη σταση.Θα ελεγα οτι ειναι κατι θετικο για αυτους.
Το τελευταιο διαστημα εκαναν καπως αισθητη την παρουσια τους,ισως ευλογα,μιας κ προσπαθουν να διαφυλαξουν τα συμφεροντα τους κ την εξωθεν εικονα τους.Προσωπικα το βρισκω θεμιτο.
Το κειμενο ηταν συνταγμενο πολυ προσεκτικα,ηταν συγκεκριμμενο,διχως κατι που θα πυροδοτουσε εκ νεου την κατασταση,με αρκετη μετριοπαθεια..
Δεν νομιζω οτι ηταν υπερβολικο που συνιστουσε στον δημοσιογραφο,να επαληθευει κ να επιβεβαιωνει πρωτα τις πηγες του,προτου δημοσιευσει κατι..ειναι βασικος κανονας υποθετω του δημοσιογραφικου κωδικα δεοντολογιας..
Αν δεν υπαρχει επαληθευση κ '' τσεκαρισμα'' της ειδησης κ της πηγης αυτης και η ειδηση δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,αυτο λεγεται διασπορα ψευδων ειδησεων..κ ελεγχεται σ αυτη την περιπτωση ο ενδεχομενος δολος αυτου που την βγαζει προς τα εξω..
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Dec 3 2008, 13:11 ) *
Εγώ κατέκρινα τον Αγγελόπουλο για την ανακοίνωση περί επεισοδίων, αλλά εδώ είμαι μαζί του 100%

Πρέπει επιτέλους να σπάσει ο τσαμπουκάς των δημοσιογράφων. Μπορεί να ακούγομαι "γενικόλογος", αλλά τους θεωρώ γλοιώδες συνάφη. Ίσως αδικώ μερικούς άξιους, αλλά οι κύριοι αυτοί συμπεριφέρονται πραγματικά σα να ασκούν εξουσία

Θεωρητικα ασκουν εξουσια,ο τυπος ειναι η 4η εξουσια!απο την μια καλα εκανε ο αγγελοπουλος για να σταματησει να βγαινει ο καθενας και να λεει το μακρυ του κ το κοντο του σε αυτη τη χωρα με τις δηθεν εκ των εσω πληροφοριες που εχουν!Απο την αλλη ομως θεωρησα περιττο και υπερβολικο αυτο που λεει για παρεμβολη τριτων!Κατα την αποψη μου επρεπε απλα να διαψευσει τις"πληροφοριες" του δημοσιογραφου και να μην κατσει να ασχοληθει περισσοτερο γιατι δινει αξια στο συγκεκριμενο αρθρο!
Air and King
Kαλα θα κανει ο συγκεκρημενος δημοσιογραφος να βρει "ενα λαγουμι" να κρυφτει.Επικροτω 41.gif 41.gif 41.gif τον προεδρο του Ολυμπιακου για αυτο που εκανε και θα τον προετρεπα να του κανει μηνυση για συκοφαντική δυσφημηση.
Πρεπει καποτε να καταλαβουν οι δημοσιογραφοι στην Ελλαδα οτι δεν ειναι εξουσια και να αναλαμβανουν τις ευθυνες σε οτι λενε οπως κανουν και στην Αμερικη οπου ειναι 1000 επιπεδα μπροστα οι δημοσιογραφοι.
Δεν λεω οτι ολοι βραζουν στο ιδιο καζανι προς θεου αλλα αυτοι που επρεπε πηραν το μυνημα τους.
lakersdynasty
Κυριοι Αγγελοπουλοι ειδατε ποσο συντομα ανταποκριθηκαν οι οπαδοι σας?

Να το χαιρεστε το πανο της Αβελινο. 20 ολοκληρα ατομα αντιμετοπησαν τα παλλικαρια.

ugly_tocktock.gif

Και δημοσιευστε και καμια ανακοινωση ακομα για να μας πεισετε οτι στο ντερμπι του ΣΕΦ δεν θα γινουν επεισοδεια και οτι θα εξαλειψεται την βια.

thumbsup.gif
saou
Καταρχήν για να είμαστε ειλικρινείς, το είπε δεν το είπε ο Αγγελόπουλος η αλήθεια είναι ότι ο Τσίλντρες δεν αξίζει 20 μύρια και απλά εξαργύρωσε το όνομα του. Αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι παραμένει ένας πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παπαδογιάννης είναι από τους δημοσιογράφους που μου αρέσουν να διαβάζω και να ακούω τις περιγραφές τους, αλλά συχνά είναι απόλυτος και ελαφρώς άδικος στην κριτική του, τις περισσότερες δε φορές στοχεύει σε 'εύκολα' θύματα όπως είναι οι ξένοι και δη οι ακριβοπληρωμένοι οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα ούτε θα διαβάσουν ούτε θα ασχοληθούν. Από την άλλη οι Έλληνες και ειδικά οι διεθνείς είναι στο απυρόβλητο. Για παράδειγμα, όταν αρκούν 2-3 μέτριες εμφανίσεις για να κράξεις τον Τσίλντρες γιατί δεν πράττεις το ίδιο για το Βασιλόπουλο που έχει κάνει 2 καλά ματς το τελευταίο εξάμηνο?

Καλό θα είναι να αποφύγει και αυτός από τη μεριά του παρόμοια ατοπήματα στο μέλλον...
spysta
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 3 2008, 23:22 ) *
Κυριοι Αγγελοπουλοι ειδατε ποσο συντομα ανταποκριθηκαν οι οπαδοι σας?

Να το χαιρεστε το πανο της Αβελινο. 20 ολοκληρα ατομα αντιμετοπησαν τα παλλικαρια.

ugly_tocktock.gif

Και δημοσιευστε και καμια ανακοινωση ακομα για να μας πεισετε οτι στο ντερμπι του ΣΕΦ δεν θα γινουν επεισοδεια και οτι θα εξαλειψεται την βια.

thumbsup.gif

Πφφφφφφ .. στημενοι στον τοιχο θα ειναι τωρα οι Αγγελοπουλοι απ' οποιονδηποτε μη-Ολυμπιακο (με την παραμικρη αφορμη). 68.gif 68.gif 68.gif
Θα βγουνε κι αλλες ανακοινωσεις .. απο τη μια μερα στην αλλη δεν αλλαζουν τοσο απλα τα πραγματα
Air and King
QUOTE(saou @ Dec 4 2008, 00:51 ) *
Καταρχήν για να είμαστε ειλικρινείς, το είπε δεν το είπε ο Αγγελόπουλος η αλήθεια είναι ότι ο Τσίλντρες δεν αξίζει 20 μύρια και απλά εξαργύρωσε το όνομα του. Αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι παραμένει ένας πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παπαδογιάννης είναι από τους δημοσιογράφους που μου αρέσουν να διαβάζω και να ακούω τις περιγραφές τους, αλλά συχνά είναι απόλυτος και ελαφρώς άδικος στην κριτική του, τις περισσότερες δε φορές στοχεύει σε 'εύκολα' θύματα όπως είναι οι ξένοι και δη οι ακριβοπληρωμένοι οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα ούτε θα διαβάσουν ούτε θα ασχοληθούν. Από την άλλη οι Έλληνες και ειδικά οι διεθνείς είναι στο απυρόβλητο. Για παράδειγμα, όταν αρκούν 2-3 μέτριες εμφανίσεις για να κράξεις τον Τσίλντρες γιατί δεν πράττεις το ίδιο για το Βασιλόπουλο που έχει κάνει 2 καλά ματς το τελευταίο εξάμηνο?

Καλό θα είναι να αποφύγει και αυτός από τη μεριά του παρόμοια ατοπήματα στο μέλλον...

Εγω τον Παπαδογιαννη πιο πολυ τον ακουγα στις μεταδοσεις του ΝΒΑ τα προηγουμενα χρονια που ειχε ακομα τα δηκαιωματα η ΝΟVΑ και δεν μου αρεσε γιατι ηταν ειρωνας και τα επιχειρηματα που ειχε πολλες φορες ηταν το λιγοτερο "αστεια".
Αυτος και ο Φιλλιπος Συρηγος ειναι απολυτοι σε αυτα που λενε και δεν δεχονται οτι και να τους πουν οι αλλοι ασχετα αν εχουν δικιο η οχι.Απαραδεκτοι και επαναλαμβανω χιλια μπραβο στον προεδρο.
Δημοσιογραφος υποδειγμα για μενα ειναι ο Δημητρης Καρυδας.
SlobodaN
QUOTE(Air and King @ Dec 4 2008, 00:59 ) *
Εγω τον Παπαδογιαννη πιο πολυ τον ακουγα στις μεταδοσεις του ΝΒΑ τα προηγουμενα χρονια που ειχε ακομα τα δηκαιωματα η ΝΟVΑ και δεν μου αρεσε γιατι ηταν ειρωνας και τα επιχειρηματα που ειχε πολλες φορες ηταν το λιγοτερο "αστεια".
Αυτος και ο Φιλλιπος Συρηγος ειναι απολυτοι σε αυτα που λενε και δεν δεχονται οτι και να τους πουν οι αλλοι ασχετα αν εχουν δικιο η οχι.Απαραδεκτοι και επαναλαμβανω χιλια μπραβο στον προεδρο.
Δημοσιογραφος υποδειγμα για μενα ειναι ο Δημητρης Καρυδας.



Θα προσέθετα και τον Γιώργο Συρίγο που φαίνεται ότι (ευτυχώς) δεν βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με τον πατέρα του..
big_sofo7
Παιδια μηπως ξερετε τι εγινε με τον Παπαλουκα και τους οπαδους???

Κατι ακουσα οτι υπηρχε μια διαμαχη....
sacarame
QUOTE(big_sofo7 @ Dec 4 2008, 01:10 ) *
Παιδια μηπως ξερετε τι εγινε με τον Παπαλουκα και τους οπαδους???

Κατι ακουσα οτι υπηρχε μια διαμαχη....


Βασικά στο ημίχρονο έγινε κάτι με τους οπαδούς της Αβελίνο (δεν πρόσεχα γιατί χάζευα τις τσιρλίντερς και σχολίαζα ένα τυπά που έφαγε 2 τούμπες σε διαγωνισμό για λέι-απ laugh.gif laugh.gif ) και είχαν πάει κάποιοι προς τα εκεί...υπήρχε λοιπόν κάποια μανούρα και ο Παπαλουκάς τους έλεγε να σταματήσουν και μάλιστα κλώτσησε και μια μπάλα προς την κερκίδα.Από ότι διάβασα η μπάλα αυτή χτύπησε ένα παιδί και ο Παπαλουκάς έβγαλε ανακοίνωση για αυτό εδώ
jimol34
Αστεία η απάντηση του Παπαδογιάννη σήμερα μέσω της Sportday και του site του sport fm. Γράφει: ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αγανάκτησε επειδή του αποδόθηκε η άποψη ότι ο Τζος Τσίλντρες αξίζει λιγότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια. Εγώ θα αγανακτούσα για το αντίθετο. Δηλαδή ότι ο Τσίλντρες αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια!

Ολόκληρο το άρθρο στο:www.sport-fm.gr/article/156625 (αν και το υπόλοιπο μιλάει για την Εθνική.)

Αλλά έτσι είναι. Πετάμε ότι βγάζει το μυαλό μας ή κάτι που ακούσαμε σε ένα ''πηγαδάκι'' και αν μας απαντήσουν αναλόγως, γράφουμε ασυναρτησίες. Πάλι καλά που δεν έγραψε και τις κλασσικές ιστορίες πέρι ανεξαρτησίας του Τύπου κλπ.

Red or dead
QUOTE(big_sofo7 @ Dec 4 2008, 01:10 ) *
Παιδια μηπως ξερετε τι εγινε με τον Παπαλουκα και τους οπαδους???

Κατι ακουσα οτι υπηρχε μια διαμαχη....


Έγινε ένας σχετικός τζερτζελές με τους 20-25 φιλάθλους της Αβελίνο,ξεκίνησε πρώτα με μερικούς Ολυμπιακούς από το κάτω διάζωμα (δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε την αρχή) και μετά μαζεύτηκαν δεξιά και αριστερά τους καμια 100 ολυμπιακοί από άλλες θύρες.Δεν υπήρξε σωματική επαφή αλλά η ένταση ήταν μεγάλη.Τέσπα απαράδεκτα πράγματα για 20 φιλάθλους που ήρθαν να δουν την ομάδα τους.Εκείνη την στιγμή λοιπόν έβγαιναν για προθέρμανση για το Β' ημίχρονο οι παίκτες και ο Παπαλουκάς βλέποντας το όλο σκηνικό κλώτσησε μια μπάλα με πολύ δύναμη λογικά γιατί έφτασε στην οροφή και κατέβηκε κάτω με πολύ δύναμη.Την 1η φορά που έσκασε κάτω βρήκε πάτωμα,την 2η δεν πρόσεξα.Το παιδάκι που χτύπησε δεν κατάλαβα που ήταν.Λέει ότι το έκανε για να τους αποσπάσει την προσοχή για την ένταση που υπήρχε αλλά σίγουρα θα είχε τσαντιστεί πολύ αν κρίνω από την δύναμη με την οποία την κλώτσησε.

Edit: Τώρα διάβασα και το άρθρο που έβαλε ο sacarame πιο πάνω,και δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο γιουχαρίστηκε ο Παπαλουκάς για αυτό που έκανε huh.gif
sacarame
QUOTE(Red or dead @ Dec 4 2008, 03:18 ) *
Έγινε ένας σχετικός τζερτζελές με τους 20-25 φιλάθλους της Αβελίνο,ξεκίνησε πρώτα με μερικούς Ολυμπιακούς από το κάτω διάζωμα (δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε την αρχή) και μετά μαζεύτηκαν δεξιά και αριστερά τους καμια 100 ολυμπιακοί από άλλες θύρες.Δεν υπήρξε σωματική επαφή αλλά η ένταση ήταν μεγάλη.Τέσπα απαράδεκτα πράγματα για 20 φιλάθλους που ήρθαν να δουν την ομάδα τους.Εκείνη την στιγμή λοιπόν έβγαιναν για προθέρμανση για το Β' ημίχρονο οι παίκτες και ο Παπαλουκάς βλέποντας το όλο σκηνικό κλώτσησε μια μπάλα με πολύ δύναμη λογικά γιατί έφτασε στην οροφή και κατέβηκε κάτω με πολύ δύναμη.Την 1η φορά που έσκασε κάτω βρήκε πάτωμα,την 2η δεν πρόσεξα.Το παιδάκι που χτύπησε δεν κατάλαβα που ήταν.Λέει ότι το έκανε για να τους αποσπάσει την προσοχή για την ένταση που υπήρχε αλλά σίγουρα θα είχε τσαντιστεί πολύ αν κρίνω από την δύναμη με την οποία την κλώτσησε.

Edit: Τώρα διάβασα και το άρθρο που έβαλε ο sacarame πιο πάνω,και δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο γιουχαρίστηκε ο Παπαλουκάς για αυτό που έκανε huh.gif


Φίλε Red or dead,κι εγω ειδα τον Παπαλουκα που αντιδρούσε και μίλαγε στην εξέδρα και δεν άκουσα να τον γιουχάρουν σε καμία περίπτωση..Και δεν είχε και τόση φασαρία εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο μιας και ήταν ζέσταμα για το β ημίχρονο..Βέβαια ίσως να μην άκουσα κάτι καθώς βρισκόμουν στην θύρα 6 ενώ το σκηνικό διαδραματίστηκε απέναντι στη θύρα 2
kseplenhs
ο παπαδογιάννης δυστυχώς δείχνει σημάδια μικρού ανθρώπου...και αυτό γιατί κυρίως δεν παραδέχτηκε το λάθος του.έστω και με τη σιωπή του...
Anaz
QUOTE
Τώρα διάβασα και το άρθρο που έβαλε ο sacarame πιο πάνω,και δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο γιουχαρίστηκε ο Παπαλουκάς για αυτό που έκανε
Δεν γιουχαριστηκε! ΒΡΙΣΤΗΚΕ απο 2-3 μαλακιστηρια που συμμετειχαν στη φασαρια.
saou
QUOTE(Air and King @ Dec 3 2008, 22:59 ) *
Εγω τον Παπαδογιαννη πιο πολυ τον ακουγα στις μεταδοσεις του ΝΒΑ τα προηγουμενα χρονια που ειχε ακομα τα δηκαιωματα η ΝΟVΑ και δεν μου αρεσε γιατι ηταν ειρωνας και τα επιχειρηματα που ειχε πολλες φορες ηταν το λιγοτερο "αστεια".
Αυτος και ο Φιλλιπος Συρηγος ειναι απολυτοι σε αυτα που λενε και δεν δεχονται οτι και να τους πουν οι αλλοι ασχετα αν εχουν δικιο η οχι.Απαραδεκτοι και επαναλαμβανω χιλια μπραβο στον προεδρο.
Δημοσιογραφος υποδειγμα για μενα ειναι ο Δημητρης Καρυδας.


Έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί ειρωνίας, κυρίως βέβαια σε ότι αφορά το Συρίγο ο οποίος είναι ικανός να περιγράφει ΝΒΑ για 3 ώρες και μονάχα να κράζει. Ο Παπαδογιάννης είναι σαφώς επηρεασμένος από αυτόν, αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό.

offtopic.gif Εμένα πάντως αυτό που με εκνεύριζε απίστευτα στις μεταδόσεις του SSPORT ήταν η ατελείωτη ανάγνωση mail την ώρα που παιζόταν ο αγώνας....
Red or dead
QUOTE(Anaz @ Dec 4 2008, 03:37 ) *
Δεν γιουχαριστηκε! ΒΡΙΣΤΗΚΕ απο 2-3 μαλακιστηρια που συμμετειχαν στη φασαρια.


Οκ.Και γιατί το κάνουμε θέμα για 2-3 άτομα;Έχει γίνει σχεδόν πρωτοσέλιδο σήμερα σε όλες τις εφημερίδες και τα sites.Αντί να του πούμε μπράβο του Παπαλουκά γι' αυτό που έκανε,τον βγάζουμε στη φόρα και τονίζουμε ότι γιουχαρίστηκε από όλο το γήπεδο (ναι το διάβασα και αυτό..)
vastravoud
Μα τι λέτε τώρα, να θίξουμε τον περιούσιο κόκκινο/πράσινο/μπεζ/πορτοκαλί λαό;
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Dec 4 2008, 03:36 ) *
ο παπαδογιάννης δυστυχώς δείχνει σημάδια μικρού ανθρώπου...και αυτό γιατί κυρίως δεν παραδέχτηκε το λάθος του.έστω και με τη σιωπή του...


Εγω απλα θα ελεγα οτι αντιδρα με βαση το επαγγελμα του. Ποσους δημοσιογραφους θα βλεπαμε που δεν θα εγραφαν εστω μια γραμμη ως απαντηση?

rolleyes.gif

Ο Παπαλουκας την εφαγε τη γιουχα γιατι οταν κλωτσισε την μπαλα βρηκε ενα παιδακι στην κερκιδα. Μαλλον ηταν και αυτο ενα "κινητρο"

http://www.gazzetta.gr/content/view/17827/177/
nikos116
Επειδή έτυχε να είμαι στο γήπεδο χθες από τη μεριά που έγινε το περιστατικό, (201 διαρκείας) το παρακολούθησα από την αρχή.

Αρχικά οι Ιταλοί τοποθετήθηκαν μπροστά μπροστά, βγάλανε φωτογραφίες κτλ , πριν το παιχνίδι.
Μετά τους μετέφεραν πίσω μας στο πάνω διάζωμα. Το μόνο που έκαναν ήταν να φωνάζουν συνέχεια για την ομάδα τους και φυσικά καλά έκαναν - δικαίωμά τους. Στο ημίχρονο πλακώσαν οι παλικαράδες από απέναντυ, να πουλήσουν μαγκιά σε 15-20 άτομα, μεταξύ των οποίων και γυναίκες. Ο Παπαλουκάς το είδε, και ήρθε προς το μέρος μας. Εμείς του ζητήσαμε να πιάσει το μικρόφωνο αλλά αυτός πέταξε την μπάλα για να τον δουν.... Ακόμη και αν πέτυχε παιδί (τρομερή ατυχία σε τόσου κάφρους παιδί) δεν έγινε και τίποτα... Μπάλες στο κεφάλι έχουμε φάει όλοι.. είναι σαφώς λιγότερο επικίνδυνες από άλλα. Με τα πολλά ήρθε αστυνομία και περικύκλωσε του Ιταλούς ώστε να τους προστατεύσει και είδαν το ματς κανονικά. Επίσης κάποιος παλικαράς προσπάθησε να τους βουτήξει - σκίσει το πανώ.
Στη συνέχεια δύο-τρεις είπαν στον Παπαλουκά να ζητήσει συγνώμη αλλά η πλειοψηφία τους αποδοκίμασε. Και από αντίδραση ο Παπαλουκάς αποθεωνόταν από την πλειοψηφία του ΣΕΦ.

Ακόμη και να βρίζανε, ποιος τους καταλάβαινε??
Ακόμη και να βρίζαμε, ποιος μας καταλάβαινε?? Άρα που το πρόβλημα..

ΥΓ1 Στην Αβελίνο έπαιξε και ο μέγας Μουστάκιας.
ΥΓ2 Κρίμα, δεν υπάρχει ελπίδα, ούτε 10 ξένα άτομα δεν ανεχόμαστε

Μπράβο στον Αρχηγό! και καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και άλλοι από την ομάδα μας.
vastravoud
Εν τω μεταξύ είναι εξωφρενικές οι λογικές "στο ναό μας(μη χέσω) δε φωνάζει κανείς, δε θέλουμε πανώ άλλου, κλπ". Τεσπα, ίσως δόθηκε και περισσότερη σημασία απ' όσο θα ΄πρεπε
VARDINOLATSIS
Αν έχει πάει κανεις με την ομάδα του στην Ισπανία θα δεί πως είναι οι πραγματικοι φίλαθλοι. Κάθονται όλοι μαζί και απολαμβάνουνε το μπασκετάκι. Ο τσαμπουκάς όμως είναι στο αίμα του έλληνα... Από τα φανάρια έως τα υπουργικά συμβούλια έχουμε το κόμπλεξ του ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ????? Και ΦΩΣ(βελτίωση) δυστηχως δεν βλεπω στην άκρη του τουνελ sad.gif
kseplenhs
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 4 2008, 13:50 ) *
Εγω απλα θα ελεγα οτι αντιδρα με βαση το επαγγελμα του. Ποσους δημοσιογραφους θα βλεπαμε που δεν θα εγραφαν εστω μια γραμμη ως απαντηση?

rolleyes.gif



σίγουρα...αλλά ο παπαδογιάννης δεν είχε να υπερασπιστεί τη γνώμη του για τον παίχτη τσίλντρες...

είχε να υπερασπιστεί την άποψη του αγγελόπουλου οτι ο τσίλντρες "δεν αξίζει ούτε τα μισά"

μόνο που το σκέφτεσαι δεν σου προκαλεί γέλιο?...

εκτός αν στο επάγγελμά του γράφουν απλά...για να γράφουν.αν είναι έτσι ελπίζω να μην κρατάει αρχέιο με τα άρθρα του γιατί δεν αξίζουν και τίποτα.
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Dec 4 2008, 14:34 ) *
σίγουρα...αλλά ο παπαδογιάννης δεν είχε να υπερασπιστεί τη γνώμη του για τον παίχτη τσίλντρες...

είχε να υπερασπιστεί την άποψη του αγγελόπουλου οτι ο τσίλντρες "δεν αξίζει ούτε τα μισά"

μόνο που το σκέφτεσαι δεν σου προκαλεί γέλιο?...

εκτός αν στο επάγγελμά του γράφουν απλά...για να γράφουν.αν είναι έτσι ελπίζω να μην κρατάει αρχέιο με τα άρθρα του γιατί δεν αξίζουν και τίποτα.


Ναι εχεις απολυτο διαιο.

Αλλα επειδη δεν περιμεναμε ..χθες για να καταλαβουμε πως λειτουργουν οι δημοσιογραφοι, και αληθεια να ειναι αυτο που λεει ο Παπαδογιαννης ε δεν υπηρχε περιπτωση να δημοσιοποιησει και κασεττα με ηχιτικο ντοκουμεντο με τον Αγγελοπουλο να λεει οτι ο Τζος δεν αξιζει 20εκ.

tongue.gif

ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 4 2008, 15:26 ) *
Αν έχει πάει κανεις με την ομάδα του στην Ισπανία θα δεί πως είναι οι πραγματικοι φίλαθλοι. Κάθονται όλοι μαζί και απολαμβάνουνε το μπασκετάκι. Ο τσαμπουκάς όμως είναι στο αίμα του έλληνα... Από τα φανάρια έως τα υπουργικά συμβούλια έχουμε το κόμπλεξ του ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ????? Και ΦΩΣ(βελτίωση) δυστηχως δεν βλεπω στην άκρη του τουνελ sad.gif

Εχεις δει πολλες φορες στην Ισπανια να καθονται μαζι οπαδοι????

Εγω 2 φορες που πηγα με τον Ολυμπιακο σε ματς με την Ρεαλ,
ακουγα μπινελικια οπως και οι υπολοιποι σε ολο το ματς.
Και μπουκαλια μας πεταξαν και κερματα και κωλοχαρτα (τα σοφτ με τα διπλα φυλλα)

Μην λεμε οτι μας κατεβει.
Κι εκει της τατιανας γινεται.
Marciulionis
QUOTE(kseplenhs @ Dec 4 2008, 03:36 ) *
ο παπαδογιάννης δυστυχώς δείχνει σημάδια μικρού ανθρώπου...και αυτό γιατί κυρίως δεν παραδέχτηκε το λάθος του.έστω και με τη σιωπή του...


Τώρα τον καταλάβατε που έθιξε την προεδράρα σας? Εγώ μετά τον σχολιασμό του στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, τα "έγιναν ρεζίλι οι Ισπανοί" και λοιπά γραφικά και τραγελαφικά τον αντιμετωπίζω ώς ένα ακόμα γραφικό και υπερβολικό "δημοσιογράφο". Τα εισαγωγικά γιατί δεν κάνει δημοσιογραφία άλλα απλά πουλάει τη γνώμη του και τις "εμπειρίες" του. Έχει το χαβαλέ του και τη πλάκα του άλλα ως εκεί.
Air and King
QUOTE(saou @ Dec 4 2008, 10:30 ) *
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί ειρωνίας, κυρίως βέβαια σε ότι αφορά το Συρίγο ο οποίος είναι ικανός να περιγράφει ΝΒΑ για 3 ώρες και μονάχα να κράζει. Ο Παπαδογιάννης είναι σαφώς επηρεασμένος από αυτόν, αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό.

offtopic.gif Εμένα πάντως αυτό που με εκνεύριζε απίστευτα στις μεταδόσεις του SSPORT ήταν η ατελείωτη ανάγνωση mail την ώρα που παιζόταν ο αγώνας....

Eχουν βγαλει και οι δυο "χολη" προς τον Ολυμπιακο.Και οι δυο το παιζουν ανεξαρτητοι και αντικειμενικοι.Ειναι ο Παπαδογιαννης Παναθηναικος και ο Συρηγος Αεκ.Ο Παπαδογιαννης ειχε απαντησει μια φορα σε μια ερωτηση που του ειχανε κανει "αφου το ειπε ο Φιλλιπος δεν χρειαζεται εγω να πω τιποτα" hammer.gif .Ακουστε κοσμε δημοσιογραφο που υποτειθεται εχει αποψη και γνωμη και γραφει στην πρωτη σε πωλησεις αθλητικη εφημερηδα στην Ελλαδα.
Ο Συρηγος οταν μετεδειδε ΝΒΑ μεχρι το 2005 περιπου που υποτειθεται μας εκανε και χαρη(βρε ουστ) εκραζε μεχρι και τον Κομπι.Τι να του πεις απο εκει και περα του ανθρωπου.Για αυτον μονο ο Ματζικ υπαρχει κανενας αλλος."Μαυρα μεσανυχτα".
Ειχα παψει να ασχολουμαι με τους εν λογω κυριους εδω και καιρο μιας και ειναι "αστειοι" αλλα ο Παπαδογιαννης μου εσπασε τα νευρα οχι για οτι ειπε για τον Τσιλντρες αλλα γιατι συκοφαντησε τον προεδρο.
kotzito
Ο Συριγος ποτε δεν ηταν ο αντικειμενικος και σωστος μπασκετικος δημοσιογραφος.Θυμηθειτε οτι παντα εκραζε την Εθνικη,και ιδιαιτερα τον Γιαννακη,και ηταν παντα στις χαρες πρωτος.Aναρωτιεμαι πως τον εμπιστευονται στις εφημεριδες,στα ραδιοφωνα και στα καναλια που τον βγαζουν.Αυτος ο ανθρωπος βλεπει το μπασκετ οπαδικα και προσπαθει να φτασει στην κορυφη στο ειδος του.Αν δεν κανω λαθος,ειναι ο μονος μπασκετικος(ισως και γενικοτερα αθλητικος) δημοσιογραφος στην Ελλαδα ο οποιος εχει δεχτει επιθεση απο φιλαθλους εκτος γηπεδου.
vastravoud
Ας μη φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο δικαιολογώντας (εμμέσως) τις επιθέσεις των τραμπουκων.

Προσοχή, προφανώς δε λέω ότι εσύ φίλε μου ασπάζεσαι αυτους που του επιτέθηκαν(προς Θεού), απλά ότι στις υποθέσεις αυτές δε χωράνε "ναι μεν, αλλά".
Air and King
QUOTE(vastravoud @ Dec 4 2008, 19:36 ) *
Ας μη φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο δικαιολογώντας (εμμέσως) τις επιθέσεις των τραμπουκων.

Kαλα αυτο εννοειται.Κανενας σοβαρος ανθωπος δεν επικροτει τετοιες απαραδεκτες ενεργειες.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Κριτικη ομως πρεπει να δεχονται οι δημοσιογραφοι και οχι μονο να κανουν.
vastravoud
Καμμία διαφωνία μαζί σου.
Mamuwalde
http://www.sport-fm.gr/article/156840

ξέρει κάποιος γιατί αυτή η παραίτηση σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για την ΚΑΕ ? οι αγγελόπουλοι δεν ασχολούνταν άλλωστε , αποκλειστικά με το μπάσκετ ?
rankin
QUOTE(kojito @ Dec 4 2008, 19:12 ) *
Ο Συριγος ποτε δεν ηταν ο αντικειμενικος και σωστος μπασκετικος δημοσιογραφος.Θυμηθειτε οτι παντα εκραζε την Εθνικη,και ιδιαιτερα τον Γιαννακη,και ηταν παντα στις χαρες πρωτος.Aναρωτιεμαι πως τον εμπιστευονται στις εφημεριδες,στα ραδιοφωνα και στα καναλια που τον βγαζουν.Αυτος ο ανθρωπος βλεπει το μπασκετ οπαδικα και προσπαθει να φτασει στην κορυφη στο ειδος του.Αν δεν κανω λαθος,ειναι ο μονος μπασκετικος(ισως και γενικοτερα αθλητικος) δημοσιογραφος στην Ελλαδα ο οποιος εχει δεχτει επιθεση απο φιλαθλους εκτος γηπεδου.


Ο Συρίγος κράζει τον Γιαννάκη εδώ και 2 χρόνια, αφού όμως ο Γιαννάκης τον έδιωξε από εκπρόσωπο τύπου της εθνικής, μετά το επεισόδιο με τον Λαζο. Μέχρι τότε του φιλούσε τα χέρια, καθότι όλοι οι αφέντες του ελληνικού μπάσκετ ήταν αγαπημένοι, και ο Φιλιππας ήταν ο εθνικός δερβέναγας της μπασκετικής δημοσιογραφίας και σαν κάθε δερβέναγα που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κ ο Φιλιππας έχει την προσωπική του αυλή, με τον κύριο Παπαδογιάννη δεσπόζουσα μορφή σε αυτήν.. Ας μην επεκταθώ.. Δεν αξίζει..

Η ουσία είναι πως ο μόνος που μπορεί να σπάσει το απόστημα του ελληνικού μπάσκετ και της κλίκας των "αφεντάδων" του, είναι ο πρόεδρος και δεν αναφέρομαι στον Αγγελόπουλο.. Πρόεδρος είναι μόνο ένας και όπως έχει αποδειχτεί, αυτός χρειάζεται για να τους χώνει όλους στα λαγούμια τους...όλους μόνος του και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!
Ginobili
QUOTE(rankin @ Dec 4 2008, 23:23 ) *
Η ουσία είναι πως ο μόνος που μπορεί να σπάσει το απόστημα του ελληνικού μπάσκετ και της κλίκας των "αφεντάδων" του, είναι ο πρόεδρος και δεν αναφέρομαι στον Αγγελόπουλο.. Πρόεδρος είναι μόνο ένας και όπως έχει αποδειχτεί, αυτός χρειάζεται για να τους χώνει όλους στα λαγούμια τους...όλους μόνος του και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!

Άν εννοείς τον Σωκράτη...αυτός έχει πετάξει λευκή πετσέτα εδώ και κάτι χρόνια...Τον ισοπέδωσαν οι Γιαννακόπουλοι.
Αλλά ο πρόεδρος...δεν αγαπάει το μπάσκετ...δεν τον νοιάζει αν θα σπάσει το απόστημα...απλώς όταν είδε ότι οικονομικά το μπασκετάκι δεν του προσφέρει πολλά(όπως το Τσάμπιονς λιγκ...)...έβαλε την ουρά στα σκέλια...και τα παράτησε...(παίρνοντας στον λαιμό του και τον Ολυμπιακό...)
jimol34
Μπορώ να πω ότι ο rankin με κάλυψε 1000%.

Να προσθέσω ότι οι Αγγελόπουλοι σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι όσο καλές προθέσεις και να έχουν, από τη στιγμή που είναι πρόεδροι του ΟΣΦΠ πάντα θα αντιμετωπίζονται με καχυποψία από αντιπαλους, ΜΜΕ κλπ. Αυτά έχουν ευτυχώς ή δυστυχώς οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Όταν είσαι πρόεδρος του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε μεγάλο όγκο ανθρώπων ότι και να κάνεις. Πάντα θα βρίσκουν κάτι να σου προσάπτουν, δικαίως ή αδίκως. Δεν λέω φυσικά να αρχίσουν και αυτοί να κόβουν βόλτες μέσα στο γήπεδο ή να αφήνουν τους κάφρους να τα κάνουν λαμπόγυαλο. Πρέπει όμως να πάψουν να είναι τα καλά παιδιά.

QUOTE(Ginobili @ Dec 5 2008, 00:38 ) *
Άν εννοείς τον Σωκράτη...αυτός έχει πετάξει λευκή πετσέτα εδώ και κάτι χρόνια...Τον ισοπέδωσαν οι Γιαννακόπουλοι.
Αλλά ο πρόεδρος...δεν αγαπάει το μπάσκετ...δεν τον νοιάζει αν θα σπάσει το απόστημα...απλώς όταν είδε ότι οικονομικά το μπασκετάκι δεν του προσφέρει πολλά(όπως το Τσάμπιονς λιγκ...)...έβαλε την ουρά στα σκέλια...και τα παράτησε...(παίρνοντας στον λαιμό του και τον Ολυμπιακό...)


Οι Γιαννακόπουλοι ποτέ δεν ισοπέδωσαν τον Κόκκαλη. Μετά το 97 άρχισε σιγά σιγά να παρατάει το μπασκετάκι αφού έτσι και αλλιώς η μεγάλη του αγάπη ήταν ο ποδοσφαιρικός ΟΣΦΠ. Διαρκείας δεν είχε στο Παπαστράτειο, στο παλιό Καραϊσκάκη είχε.
Ginobili
QUOTE(jimol34 @ Dec 5 2008, 00:44 ) *
Δεν λέω φυσικά να αρχίσουν και αυτοί να κόβουν βόλτες μέσα στο γήπεδο ή να αφήνουν τους κάφρους να τα κάνουν λαμπόγυαλο. Πρέπει όμως να πάψουν να είναι τα καλά παιδιά.

Ναι...ενώ μέχρι τώρα που ήταν τα "καλά παιδιά"...τους κάφρους δεν τους άφηναν να τα κάνουν λαμπόγυαλο...

"Μην πετάτε αντικείμενα...ακόμα..δεν τέλειωσε ο αγώνας..." icon_drunk.gif

QUOTE(jimol34 @ Dec 5 2008, 00:47 ) *
Οι Γιαννακόπουλοι ποτέ δεν ισοπέδωσαν τον Κόκκαλη. Μετά το 97 άρχισε σιγά σιγά να παρατάει το μπασκετάκι αφού έτσι και αλλιώς η μεγάλη του αγάπη ήταν ο ποδοσφαιρικός ΟΣΦΠ. Διαρκείας δεν είχε στο Παπαστράτειο, στο παλιό Καραϊσκάκη είχε.

Ο Κόκκάλης είναι έξυπνος άνθρωπος....η μεγάλη του αγάπη είναι τα λεφτά.Όχι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός...όπου υπάρχουν λεφτά...μένει...
Οι Γιαννακόπουλοι εδώ και χρόνια,επειδή αγαπάνε πραγματικά τον Παναθηναικό,δίνουν κάθε χρόνο πολύ περισσότερα λεφτά απ'όσ εισπράττουν.Ο Κόκκαλης προφανώς...δεν μπορούσε να το κάνει αυτό....μοιραία τον ανάγκασαν να τα παρατήσει.....
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Dec 5 2008, 00:49 ) *
Ναι...ενώ μέχρι τώρα που ήταν τα "καλά παιδιά"...τους κάφρους δεν τους άφηναν να τα κάνουν λαμπόγυαλο...

"Μην πετάτε αντικείμενα...ακόμα..δεν τέλειωσε ο αγώνας... icon_drunk.gif


Γι' αυτό ακριβώς μιλούσα στο παραπάνω ποστ. Οι Αγγελόπουλοι μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις αλλά έτσι και πέσει κάτι στο ΣΕΦ, αυτούς θα κατηγορούν. Είτε οι ''αντίπαλοι'' οπαδοί, είτε δημοσιογράφοι που θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις από τους 2 αιώνιους (ή μπορεί και να έχουν άλλους σκοπούς)
VARDINOLATSIS
Μην αμφιβάλετε οτι στο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα περιμένουν στην γωνία τον Ολυμπιακό και στο πρώτο κέρμα θα αποσυρθουν οι διαιτητές στα αποδυτήρια. Τωρα οσο για τα αεροβόλα οι μεν και φωτοβολίδες οι δε, να είστε σίγουροι οτι τα καλόπαιδα τσ σπάνε τις καθημερινές παρέα στα Εξάρχεια και την 17 νοεμβρη στην Πατησίων... Είναι θέμα νοοτροπίας και βλακείας και πάνω απο όλους οι διοικήσεις και των δύο ομάδων και η πολιτεία. Και δεν καταλαβαίνω γιατί για αυτους τους καραγκιόζηδες πρέπει ο υγιεις φίλαθλος να στερείται την χαρα να απολάυσει την ομάδα ντου από κοντά. Και ο Αγγελόπουλος περισυ αφου θέλει να καθαρήσει απο τα αποβράσματα το μπασκετάκι, γιατι μετακίνησε τους φανατικούς πίσω απο τον πάγκο του ΠΑΟ???
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Dec 4 2008, 23:54 ) *
Ο Κόκκάλης είναι έξυπνος άνθρωπος....η μεγάλη του αγάπη είναι τα λεφτά.Όχι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός...όπου υπάρχουν λεφτά...μένει...
Οι Γιαννακόπουλοι εδώ και χρόνια,επειδή αγαπάνε πραγματικά τον Παναθηναικό,δίνουν κάθε χρόνο πολύ περισσότερα λεφτά απ'όσ εισπράττουν.Ο Κόκκαλης προφανώς...δεν μπορούσε να το κάνει αυτό....μοιραία τον ανάγκασαν να τα παρατήσει.....


Όχι άλλα ποστ για τον ''κακό'', ''αλήτη'' Κόκκαλη που περίμενε να βγάλει λεφτά από το θύμα ΟΣΦΠ (λες και με αυτά που έχει βγάλει και βγάζει, το χαρτζιλίκι από το Champions League περίμενε για να πλουτίσει) και τους ''καλούς'' και ''ανιδιοτελείς'' αδερφούς Γιαννακόπουλους που μόνο αυτοί έχουν αγαπήσει μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει. Αν βέβαια πολλοί θέλουν να το πιστεύουν, ας το πιστεύουν.

Mamuwalde
ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με την ερώτησή μου και δεν αναλώνεστε σε κοκορομαχίες του δημοτικού 68.gif . νόμιζα ότι το τόπικ είναι γι'αυτό το λόγο .

επίσης συγχαρητήρια για τα τελευταία 847562 ποστ που ασχολούνται με το μπάσκετ και δε σιχτηρίζουν κάποιους δημοσιογράφους που εδώ και χρόνια δεν υποστηρίζουν ομάδα αλλά το άθλημα . χειροκροτήστε λίγο ακόμα τις προεδράρες που θα σώσουν το άθλημα γιατί δεν έχει τραβήξει αρκετά μακρυά η βαλίτσα και χρειάζεται κι άλλο ugly1.gif .

συγχαρητήρια στους γιαννακόπουλους λοιπόν , που δίνουν πρωτοσέλιδα επιπέδου "σκούζουν γιατί είναi από κάτω" , γιατί πραγματικά αγαπάνε τον παο [μπράβο στα τίμια αδέρφια ginobilli να τους χειροκροτάτε πάντα γιατί σας κάνανε "μεγάλη" ομάδα] . ευτυχώς που αγαπάνε το μπάσκετ και τον παο . αλλιώς δε θα υπήρχε μπάσκετ στην ελλάδα . να τους χαίρεστε που κατεβαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο [ή μήπως είμαστε αρκετά νέοι και δεν τα θυμόμαστα αυτά?] και να παίρνουν τα μικρόφωνα και να λένε καραγκιόζη τον αντίπαλο [ξεχνώντας την ιστορία που έγραψε με την ΙΔΙΑ τους την ομάδα] .

και να θυμίσουμε στα άλλα αδέρφια σε ποιον πάγκο θα κάθεται ο παο για να βάλουμε τα καλοπαιδα από πίσω [μπας και δούμε πρωτάθλημα] . σόρυ παίδες αλλά τα δείγματα γραφής των αγγελοπουλαίων δεν είναι με "το σταυρό στο χέρι" . και στους περσινούς τελικούς είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν από πάνω κι ας χάναν το πρωτάθλημα αλλά την ευκαιρία τη χάσανε. απλά είναι αρκετά καινούρια στο "χώρο" ώστε να μπορούν να φτιάξουν ακόμα ένα διαφορετικό προφίλ από το θειούλη και τις παράγκες του ή τα ηρωηλίκια των αφών γιαννακόπουλων .

επίσης να σας συγχαρώ και για την κρίση σας , που σας φταίξανε 2 περίεργοι δημοσιογράφοι [γιατί για περίεργων πρόκειται] που δε γλύφουνε προεδράρες αλλά λένε ό,τι λαλακία κατεβάσει η γκλάβα τους . και ειδικά ο ένας [παπαδογιάννης αμιγώς μπασκετικά] .

και για να μην έχουμε διευκρινύσεις : ο παπαδογιάννης γράφει ανελλιπώς για τα καραγκιοζιλίκια των κερκίδων και για τους μεγαλοπαράγοντες χροοοοοοοοονια τώρα [ή μήπως τα ξεχάσαμε τα πρόσφατα με τον οικονομίδη γιατί δεν έχει σχέση με τον ολυμπιακό?] . έφτανε μια παπαριά υπόθεση [γιατί περί αυτού πρόκειται η ιστορία των "αγγελοπουλικών δηλώσεων"] για να τον κάνουμε αυλικό ? όχι ρε rankin . δε θα μας γίνει και ο παπαδογιάννης αυλικός . μαγκιά του κι αν κατάλαβε λάθος . τουλάχιστον δεν τα λέει με "σκονάκι από τον πρόεδρο" . ενδεικτικά ένα από τα τελευταία του άρθρα ΕΔΩ

όσο για το συρίγο . σπανίως συμφωνούσα με τα άρθρα του . μπορεί κάλλιστα να θεώρησε την αποπομπή του έργο γιαννάκη [και να έχει κάνει εγωιστικά λάθος , που αυτό και πιστέυω] , αλλά αυτό απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πολέμιος του ολυμπιακού και οποιασδήποτε ομάδας .

αν γουστάρει τον ομπράντοβιτς και τα λέει με τον ιτούδη για τα pick'n'roll και τις άλλες φιλοσοφίες του , δικαίωμά του . αυλικό δεν τον κάνει . ούτε τσιράκι του βάζελου και του βασιλακόπουλου [αν εκεί το πάτε] . μπορεί να λέει ένα κάρο βλακείες [από το ΝΒΑ μέχρι το αν στρίβει η "μπετονιέρα"] αλλά δε θα βρει το μάστορά του από κανένα προεδράρα και κανένα θείο [για το σωκράτη κατάλαβα , αν κάνω λάθος διορθώστε με] . και σκεφτείτε καλύτερα γιατί έφαγε την επίθεση από τους κάφρους .



υγ: ο rankin δεν περίμενα ότι θα κάνει τέτοιο σχόλιο . σόρυ κιόλας rankin. έχω διαβάσει πολύ καλύτερα πράγματα από σένα
υγ2: δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα που θα τολμήσει να υπερασπιστεί τις προεδράρες . οπότε αν θέλετε να γράψετε κάτι μην το κάνετε γι'αυτό
υγ3: οι προεδράρες προφανώς γουστάρουν τρελά και τις ομάδες τους . αν γουστάρετε να ζείτε στην αυταπάτη του χρήματος πρόβλημά σας . θα σας πάρει μερικά χρόνια ακόμα για να το καταλάβετε . ίσως . jimol34 +1
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Ginobili @ Dec 5 2008, 02:54 ) *
Ο Κόκκάλης είναι έξυπνος άνθρωπος....η μεγάλη του αγάπη είναι τα λεφτά.Όχι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός...όπου υπάρχουν λεφτά...μένει...
Οι Γιαννακόπουλοι εδώ και χρόνια,επειδή αγαπάνε πραγματικά τον Παναθηναικό,δίνουν κάθε χρόνο πολύ περισσότερα λεφτά απ'όσ εισπράττουν.Ο Κόκκαλης προφανώς...δεν μπορούσε να το κάνει αυτό....μοιραία τον ανάγκασαν να τα παρατήσει.....

Δηλαδη ο Κοκκαλης περιμενει να βγαλει λεφτα απο τον Ολυμπιακο???
Απλα εφτασε την ομαδα σε τετοιο επιπεδο οργανωσης,
ωστε να μπορει ανετα σαν εταιρια να υπερκαλυπτει τα εξοδα της.
Ειναι γνωστο οτι η ΠΑΕ ειναι παρα πολυ μπροστα σε σχεση
με ολες τις υπολοιπες ομαδες σε αυτο το θεμα.
Κακο ειναι???

Οσο ειχε καψα ο ''θειος'' για να παιρνει κουπες στο μπασκετακι,
αλλοι ηταν ισοπεδωμενοι.
Μολις βαρεθηκε και αποφασισε να ασχοληθει σοβαρα μονο με την μπαλα,
ηταν λογικο να βαρεσει διαλυση η ΚΑΕ.
Και οχι μονο η ΚΑΕ αλλα ολοκληρο το Ελληνικο μπασκετ βαρεσε διαλυση
απο το 200 εως το 2004.

Ας μπορουσαν να παρουν την ΠΑΕ ΠΑΟ πριν 10 χρονια οι κοντοι
και θα βλεπαμε ποσο αγαπανε το μπασκετ.
Απο αντιδραση για τον Βαρδινογιαννη εβαζαν τοσα λεφτα καθε χρονο.
Για να δειξουν οτι να εμεις ειμαστε οι ικανοι
και οι αλλοι στην ΠΑΕ ανικανοι.
Τωρα που μπηκαν και στην ΠΑΕ θα τους δουμε.
Προς το παρων δεν καταφερνουν και πολλα παντως.
jimol34
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 03:06 ) *
ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με την ερώτησή μου και δεν αναλώνεστε σε κοκορομαχίες του δημοτικού 68.gif . νόμιζα ότι το τόπικ είναι γι'αυτό το λόγο .

επίσης συγχαρητήρια για τα τελευταία 847562 ποστ που ασχολούνται με το μπάσκετ και δε σιχτηρίζουν κάποιους δημοσιογράφους που εδώ και χρόνια δεν υποστηρίζουν ομάδα αλλά το άθλημα . χειροκροτήστε λίγο ακόμα τις προεδράρες που θα σώσουν το άθλημα γιατί δεν έχει τραβήξει αρκετά μακρυά η βαλίτσα και χρειάζεται κι άλλο ugly1.gif .

συγχαρητήρια στους γιαννακόπουλους λοιπόν , που δίνουν πρωτοσέλιδα επιπέδου "σκούζουν γιατί είναi από κάτω" , γιατί πραγματικά αγαπάνε τον παο [μπράβο στα τίμια αδέρφια ginobilli να τους χειροκροτάτε πάντα γιατί σας κάνανε "μεγάλη" ομάδα] . ευτυχώς που αγαπάνε το μπάσκετ και τον παο . αλλιώς δε θα υπήρχε μπάσκετ στην ελλάδα . να τους χαίρεστε που κατεβαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο [ή μήπως είμαστε αρκετά νέοι και δεν τα θυμόμαστα αυτά?] και να παίρνουν τα μικρόφωνα και να λένε καραγκιόζη τον αντίπαλο [ξεχνώντας την ιστορία που έγραψε με την ΙΔΙΑ τους την ομάδα] .

και να θυμίσουμε στα άλλα αδέρφια σε ποιον πάγκο θα κάθεται ο παο για να βάλουμε τα καλοπαιδα από πίσω [μπας και δούμε πρωτάθλημα] . σόρυ παίδες αλλά τα δείγματα γραφής των αγγελοπουλαίων δεν είναι με "το σταυρό στο χέρι" . και στους περσινούς τελικούς είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν από πάνω κι ας χάναν το πρωτάθλημα αλλά την ευκαιρία τη χάσανε. απλά είναι αρκετά καινούρια στο "χώρο" ώστε να μπορούν να φτιάξουν ακόμα ένα διαφορετικό προφίλ από το θειούλη και τις παράγκες του ή τα ηρωηλίκια των αφών γιαννακόπουλων .

επίσης να σας συγχαρώ και για την κρίση σας , που σας φταίξανε 2 περίεργοι δημοσιογράφοι [γιατί για περίεργων πρόκειται] που δε γλύφουνε προεδράρες αλλά λένε ό,τι λαλακία κατεβάσει η γκλάβα τους . και ειδικά ο ένας [παπαδογιάννης αμιγώς μπασκετικά] .

και για να μην έχουμε διευκρινύσεις : ο παπαδογιάννης γράφει ανελλιπώς για τα καραγκιοζιλίκια των κερκίδων και για τους μεγαλοπαράγοντες χροοοοοοοοονια τώρα [ή μήπως τα ξεχάσαμε τα πρόσφατα με τον οικονομίδη γιατί δεν έχει σχέση με τον ολυμπιακό?] . έφτανε μια παπαριά υπόθεση [γιατί περί αυτού πρόκειται η ιστορία των "αγγελοπουλικών δηλώσεων"] για να τον κάνουμε αυλικό ? όχι ρε rankin . δε θα μας γίνει και ο παπαδογιάννης αυλικός . μαγκιά του κι αν κατάλαβε λάθος . τουλάχιστον δεν τα λέει με "σκονάκι από τον πρόεδρο" . ενδεικτικά ένα από τα τελευταία του άρθρα ΕΔΩ

όσο για το συρίγο . σπανίως συμφωνούσα με τα άρθρα του . μπορεί κάλλιστα να θεώρησε την αποπομπή του έργο γιαννάκη [και να έχει κάνει εγωιστικά λάθος , που αυτό και πιστέυω] , αλλά αυτό απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πολέμιος του ολυμπιακού και οποιασδήποτε ομάδας .

αν γουστάρει τον ομπράντοβιτς και τα λέει με τον ιτούδη για τα pick'n'roll και τις άλλες φιλοσοφίες του , δικαίωμά του . αυλικό δεν τον κάνει . ούτε τσιράκι του βάζελου και του βασιλακόπουλου [αν εκεί το πάτε] . μπορεί να λέει ένα κάρο βλακείες [από το ΝΒΑ μέχρι το αν στρίβει η "μπετονιέρα"] αλλά δε θα βρει το μάστορά του από κανένα προεδράρα και κανένα θείο [για το σωκράτη κατάλαβα , αν κάνω λάθος διορθώστε με] . και σκεφτείτε καλύτερα γιατί έφαγε την επίθεση από τους κάφρους .



υγ: ο rankin δεν περίμενα ότι θα κάνει τέτοιο σχόλιο . σόρυ κιόλας rankin. έχω διαβάσει πολύ καλύτερα πράγματα από σένα
υγ2: δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα που θα τολμήσει να υπερασπιστεί τις προεδράρες . οπότε αν θέλετε να γράψετε κάτι μην το κάνετε γι'αυτό
υγ3: οι προεδράρες προφανώς γουστάρουν τρελά και τις ομάδες τους . αν γουστάρετε να ζείτε στην αυταπάτη του χρήματος πρόβλημά σας . θα σας πάρει μερικά χρόνια ακόμα για να το καταλάβετε . ίσως . jimol34 +1


Προσωπικά δεν ξέρω τι σχέση έχει η παραίτηση του Αγγελόπουλου από τον Ερασιτέχνη με την πλήρη ανάληψη της ΚΑΕ οπότε γι' αυτό και δεν απάντησα στην ερώτησή σου.

Όσο για Παπαδογιάννη και Συρίγο: Εμένα προσωπικά μου είναι αντιπαθείς και οι 2, ειδικά ο Φίλιππος. Δεν ξεχνώ το τζάμπα κράξιμο στον Ρίβερς και μετά τη δήθεν δικαίωση, ούτε το ότι πάντα αβαντάρει όσους έχουν καλή σχέση με την ομοσπονδία (και τον ΟΣΦΠ επί Ιωαννίδη παλιότερα). Αν το θέμα ήταν μονάχα ότι του αρέσουν τα pick and roll του Ομπράντοβιτς και εγώ θα ήμουν μαζί του τότε(στο κάτω κάτω θεωρώ τον Ζοτς καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια).
Το άρθρο του Παπαδογιάννη το δεν το θεωρώ απαραίτητα κατευθυνόμενο αλλά με ενοχλεί το η λογική του γράφω κάτι απλά για να το γράψω και στο τέλος ζητάω και τα ρέστα. Σόρρυ αλλά έτσι κάνω δημοσιογραφία και εγώ.

Οι Αγγελόπουλοι σίγουρα είχαν μια ευκαιρία πέρσι ώστε να δείξουν ότι είναι διαφορετικοί αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα αναγνωριζόταν από κανένα. Εδώ τωρα τα ακούν από οπαδούς του ΠΑΟ (που έτσι και αλλιώς θα τα ακούν από αυτούς) από δημοσιογράφους (για διάφορους λόγους που τους ανέλυσα σε προηγούμενο ποστ) και από οπαδούς του ΟΣΦΠ (με τη δικαιολογία ότι παραείναι του fair play). Δηλαδή μύλος. Θα μου πεις είναι ανάγκη να πράττουν σύμφωνα με την κρίση της κοινής γνώμης; Όχι αλλά αν σε κράζουν όλοι τότε για ποιο λόγο να είσαι πρόεδρος μιας ομάδας;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.