Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιος θα κερδίσει το χρυσό στην Ιαπωνία?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3
treathitch
Πολλοί διεκδικητές και πολλές απουσίες κάνουν την πρόβλεψη πολύ δύσκολη φέτος.


Οι δις πρωταθλητές Σέρβοι θα έχουν το πλέον ανανεωμένο ρόστερ, με ηγέτες τους Ρακόσεβιτς-Μίλιτσιτς


Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Αργεντίνοι έχουν την ίδια ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και παίζουν από τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια στον πλανήτη


Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν την πιο αθλητική ομάδα, με upgrade στο σέντερ (Μπραντ Μίλερ) και στο πόιντ γκαρντ (Κιρκ Χάινριχ), καθώς και πολύ βάθος στο τριάρι


Βελτιωμένοι οι πρωταθλητές Ευρώπης Έλληνες, έχουν ίσως την καλύτερη περιφερειακή γραμμή και μια επιθετική άμυνα που τους δίνει περισσότερες λύσεις


Έτοιμη να κατακτήσει επιτέλους την κορυφή η συνήθως άτυχη Ισπανία, η οποία έχει το μεγαλύτερο βάθος και την πληρέστερη ομάδα στη διοργάνωση


Επιστρέφει ο Μασιγιάουσκας για τη Λιθουανία, όχι όμως και ο Γιασικεβίτσιους. Παρ' όλα αυτά, η φροντλάιν τους μάλλον είναι η καλύτερη του τουρνουά


Νεανική και δυναμική, η ανερχόμενη Γαλλία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον Ντιό, μέχρι να φτάσει ο Γιοακίμ Νοά και να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους


Αν και θα λείπει ο Νένε, η τετράδα Μαρσελίνιο-Μπαρμπόσα-Σπλίτερ-Βαρεχάο κάνει τους Βραζιλιάνους διεκδικητές ακόμα και για το χρυσό.

Η Ιταλία πλήρως ανανεωμένη και δυστυχώς χωρις Μπαρνιάνι, η Σλοβενία "γεμάτη" και πάλι αλλά με ερωτηματικά όσον αφορά το winning spirit της, το Πουέρτο Ρίκο είναι σκληρό, αλλά η φροντλάιν του αδύνατη, η Γερμανία μπορει να ξανακλείσει στόματα, η Αυστραλία καλή, αλλά θα της λείψουν Άντερσεν και Νίλσεν, οι "έφηβοι" της Τουρκίας θα κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες, ούτε Μαρκς και ίσως ούτε Πέρο Κάμερον για τους ανανεωμένους Νεοζηλανδούς, η Κίνα με το Γιάο μπορεί να προκαλέσει τουλάχιστον μια αναπάντεχη έκπληξη.
dizzy_fingers
Aααα...ωραίο και περιποιημένο τόπικ 41.gif.

Εγώ είχα πει σε ανύποπτη στιγμή στο φόρουμ ότι ποτέ δεν πρέπει να υποτιμούμε τις ΗΠΑ, όσο άσχημα και να τα πήγαν στις προηγούμενες διοργανώσεις.
Φέτος ειδικά, βλέπω πως έχει γίνει μία πιο ισορροπημένη επιλογή στους παίχτες και έχει δωθεί έμφαση στην προετοιμασία.
Πιστεύω πως το χρυσό θα πάει στην Team USA.
liolias
Η Ελλαδα θα το παρει.
dizzy_fingers
Μακάρι...
Το μόνο που με αποτρέπει από το να την ψηφίσω είναι οι ΗΠΑ και η προϊστορία της ομάδας μας στα μουντομπάσκετ.
Αυτά είναι πολύ λιγότερα από τα όσα αντίστοιχα με απέτρεπαν στα προηγούμενα παγκόσμια κύπελλα...
sihainas
κι εγώ Ελλάδα ψήφισα... αλλά έχει δίκιο ο dizzy... οι ΗΠΑ φαίνεται να το έχουν πάρει πιο ζεστά το θέμα...
Anaz
Κ εγω Αμερικη ψηφισα(παρα τις απουσιες) αλλα πραγματικα προβλεπω ενα απ'τα πιο ωραια κ αμφιρροπα μουντομπασκετ!!Ισως το καλυτερο της δεκαετιας!Κριμα που λειπει η Ρωσια!Κ αντ'αυτης βλεπουμε την Τουρκια. 68.gif
Για να δουμε..

Παντως εγω βλεπω πολυ κ Ισπανους κ Γαλλους!Αν κ στους Γαλλους ισως στοιχισει η ελλειπης φροντ λαιν.
Για τους Αργεντινους δεν ξερω γιατι αλλα εχω ενα προαισθημα οτι δεν θα τα πανε τοσο καλα.Ξερω οτι Η λογικη βεβαια λεει το αντιθετο,αλλα..απλα προαισθημα.
Earnang
blink.gif Δεν ήταν ανάγκη να βάλεις την photo του Gellabale να τρωει τάπα!
Δεν έχω ιδέα ποιός θα πάρει το χρυσό αλλά αν υπάρχει για μένα ένας παίκτης που θα εκτυναχτεί σε αυτό το
Μουντομπάσκετ είναι ο Boris Diaw!

Μπορεί να παίξει στο International καλύτερα απο όλα τα Αμερικανοθρεμένα. Ο πιο ολοκληρωμένος allrounder αυτη τη στιγμή 77.gif
HOULIGAN76
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ θα το πάρει..Αμα δεν πάρουμε το χρυσό θα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Εντάξει δεν είναι κακό εμείς οι οπαδοί της εθνική μας να είμαστε και λίγο υπερφίαλοι
ωστόσο εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.Βέβαια αυτό που φοβάμαι είναι να κάνει
ενα άσχημο ματς στα νοκ αουτ παιχνίδια και ετσι η κατάσταση να γίνει λίγο ζόρικη.Πάντως
η ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει πάρα πολύ είναι η Ηπα.Τους Αμερικάνους μπορούν
να τους κερδίσουν πιο ευκολα οι Αργεντινή και Γαλλία παρά εμείς.Για αυτόν τον λόγο ελπίζω
τα αμερικανάκια να μην τα συναντήσουμε στον τελικό.
treathitch
QUOTE(HOULIGAN76 @ Aug 1 2006, 10:26 AM) *
Τους Αμερικάνους μπορούν
να τους κερδίσουν πιο ευκολα οι Αργεντινή και Γαλλία παρά εμείς.Για αυτόν τον λόγο ελπίζω
τα αμερικανάκια να μην τα συναντήσουμε στον τελικό.

Τους Αμερικάνους μπορούν να τους κερδίσουν πιο εύκολα οι Αργεντίνοι παρά οι Γάλλοι. Επίσης, οι Έλληνες μπορούν να τους κερδίσουν εξ ίσου εύκολα με τους Αργεντίνους, γιατί έχουν μεγάλο βάθος στα γκαρντ, παίζουν πολύ συχνά με τρεις περιφερειακούς και πιέζουν ψηλά. Επί πλέον, οι Έλληνες μπορούν πολύ πιο άνετα να μεταφέρουν το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, λόγω Παπαδόπουλου-Σχορτσανίτη επιθετικά και Φώτση-Ντικούδη-Τσαρτσαρή αμυντικά.
Η Γαλλία έχει βασικό τεσσάρι στα φιλικά τον Ντιό (2.04), αναπληρωματικό τον Φλοράν Πιετρούς (2.02) και σέντερ μόνο τον Βάις και τον άπειρο ακόμα Τουριάφ. Ο Τουριάφ ποτέ δεν είχε μεγάλη προσφορά στο Ιντερνάσιοναλ γκέιμ με τις μικρές εθνικές και ήταν επιτυχημένος "μπάνγκερ" στη Γκονζάγκα πριν επιλεγεί στο ντραφτ από τους Λέικερς και παίξει ελάχιστα παιχνίδια φέτος, λόγω εγχείρησης στην καρδιά του. Χλωμό το κόβω να μπορεί να προσφέρει πολλα.
Επίσης τα Αμερικανάκια, όπως λες, δεν έχουν το ροτέισιον 12 παικτών που έχει η Ελλάδα (μόνο Ισπανία και Αργεντινή μπορούν θεωρητικά να το έχουν αυτό). Θα χρησιμοποιήσουν, ως φαίνεται τον ρούκι Κρις Πολ πιο πολύ του απαραίτητου στο πόιντ γκαρντ, αφήνοντας τον Χάινριχ είτε εκτός 12άδας, είτε στον πάγκο και τον Μπραντ Μίλερ (ο οποίος είναι ο ιδανικός τους πάσιν-σέντερ) με μικρό χρόνο συμμετοχής.
Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει τις ΗΠΑ.
hagi
Εγώ δεν ψήφισα γιατί πραγματικά δεν ξέρω τί θα γίνει..Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εκπλήξεις αλλά δεν ξέρω από που και πως..
Πάντως πιστεύω πολύ στην Εθνική και νομίζω ότι φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό..Αν το πάρουμε δεν θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη μιας και πιστεύω ότι είμαστε και εμείς από τις ομάδες που μπορούμε να το πάρουμε..Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να το παλέψουμε και να μην έχουμε ατυχίες..

Όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές..Και οι ΗΠΑ θα είναι καλή αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες..
sarounas
δεν ασχολούμαι με απουσίες tongue.gif πάντα υπάρχουν τέτοιες,δεν μου λέει τίποτα, δεν ασπάζομαι σε καμμιά περιπτωση το "οι απόντες πάντα δικαιώνονται" ας έρθουν να αποδείξουν αν μπορούν να κάνουν κάτι 19.gif, σε καμμιά περίπτωση δεν πέφτει το επίπεδο, η μοναδική φορά που δεν υπήρχε ούτε μία απουσία ήταν στους ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 92 κια στο πανευρωπαικό της Αθήνας το 1995, ποτέ άλλοτε δεν ήταν όλοι οι μεγάλοι παρόντες

εγώ ψήφισα φυσικά Αργεντινή που είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου στο μπάσκετ και θα δώσει μεγάλη μάχη με τους Αμερικάνους για το χρυσό, από εκεί και πέρα πολύ απειλητικές φαντάζουν οι Γαλλία κατά πρώτο λόγο και η Ελλάδα κατά δεύτερο, ενώ περιμένω και την μεγάλη έκπληξη από τους Σλοβένους, τους Ιπανούς δεν τους βλέπω πουθενά, σόρρυ κιόλας για το σχόλιο.. αλλά είναι αδελφές 68.gif και ποτέ δεν τα καταφέρνουν στα χιαστί

από εκεί και πέρα ότι κάνει ο Ντιρκ και δεν ξέρω τί ρόλο θα παίξουν οι Βραζιλιάνοι

για Λιθουανούς χωρίς τον Σάρας, Αυστραλούς, Κινέζους, Νεοζηλανδούς και τους ατάλαντους πλην Μπουλέρι, Μπελινέλι Ιταλούς δεν το νομίζω

με Τούρκους, Καναδούς και ΣΙΑ δεν ασχολούμε καθόλου cool.gif

και κάτι τελευταίο, μήπως υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένα κάπου τα αποτελέσματα και τα στατιστικά των φιλικών που γίνονται αυτό το διάστημα; επειδή βαριέμαι να ψάχνω smile.gif για να δούμε πως κατεβαίνουν οι ομάδες μιας και πλησιάζουμε στην έναρξη και τώρα ανεβαίνει το επίπεδο των αγώνων cool.gif
treathitch
Ο Μπουλέρι κόπηκε από την Εθνική Ιταλίας, όπως και άλλοι βετεράνοι (Γκαλάντα, Κίατζικ, Ποτζέκο), κυρίως για χάρη της ανανέωσης. Ο Μπαζίλε και ο Μαρκονάτο έχουν μείνει από τους βασικούς της ομάδας του 2003 και 2004.
Οι Καναδοί δεν έχουν προκριθεί για τους αγώνες.
Τα αποτελέσματα των φιλικών μπορείς να τα βρεις στο επίσημο site της Fiba, αλλά και σε διάφορα διεθνή φόρουμ (RealGM, Interbasket, 24sec κλπ).
Ως τώρα, αήτηττοι είναι Γάλλοι, Αργεντίνοι και Ισπανοί, οι οποίοι διέσυραν τους Σέρβους (ή 83-62, ή 89-62) χτες και κέρδισαν ένα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη Κίνα και Αγκόλα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Σέρβους φέτος. Στο πρώτο της φιλικό, η Ισπανία είχε κερδίσει την Κίνα (χωρίς Γιάο και Ζιζί) με 96-49.
Σε άλλο τουρνουά, η Αργεντινή κέρδισε δύσκολα στον τελικό τη Βραζιλία, αφού πρώτα είχε κερδίσει με 40 τη Βενεζουέλα. Η Βραζιλία έκανε πέντε σερί νίκες επί της Νέας Ζηλανδίας με διαφορές από 4 ως 16 πόντους.
Η Αυστραλία κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία σε 6 από τα 7 παιχνίδια που έδωσαν. Η Νέα Ζηλανδία τη Βενεζουέλα στο άλλο παιχνίδι του προαναφερθέντος τουρνουά με 30 πόντους.
Η Γαλλία κέρδισε ένα τουρνουα την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο επίσης συμμετείχαν Κίνα (ξανά χωρίς Γιάο και Ζιζί), Λιθουανία (χωρίς Μασιγιάουσκας) και Σενεγάλη (χωρίς Σενέ, Ντιόπ). Οι Γάλλοι με τον Πάρκερ σε φόρμα τους κέρδισαν όλους άνετα και μόνο με τη Λιθουανία πιέστηκαν στο α' ημίχρονο. Η Σενεγάλη κέρδισε τη Λιθουανία με 1 πόντο στο ίδιο τουρνουά.
Η Σερβία είχε κερδίσει το τουρνουά του Μπόρμιο, νικώντας Ελλάδα, Ιταλία και Καναδά. Η Ελλάδα έκανε επείδιξη δύναμης απέναντι στους άλλους 2. Η Σερβία είχε κερδίσει ξανά τους Ιταλούς και μάλιστα με διαφορά 32 πόντων (88-56), μια εβδομάδα πριν το τουρνουά.
Το Πουέρτο Ρίκο πήγε πολύ καλά στα φιλικά με την ομάδα που κατέβασε στο centrobasket, με λίγα λόγια, με τα "δεύτερα". Κέρδισε επανειλημμένα τον Παναμά και νομίζω Βενεζουέλα. Οι βασικοί δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα.
Η νεανικότατη Τουρκία, αφού κέρδισε δύσκολα το Κατάρ, διέλυσε τους Σλοβένους με 20+ πόντους, ενώ η ομάδα των Λάκοβιτς-Μπετσίροβιτς είχε ρίξει 30+ στο Κατάρ την προηγούμενη.

Αυτά ως τώρα. Έπονται πολλά..
kop-13
Θεωρητικά οι ΗΠΑ είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλους.
Αργεντινή κ Λιθουανία είναι ακριβώς απο κάτω.
Κ στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται Ισπανία,Γαλλία.
Την Σερβία κ την Βραζιλία δεν τις πιστεύω πολύ.

Τώρα την Ελλάδα δεν ξέρω που να την τοποθετήσω.
Την γουστάρω τρελλά αυτήν την ομάδα κ την βλέπω ακόμα κ για τελικό...δεν ξέρω!
V@Roxe##13
Μια αναλυση των ομαδων ξεκινωντας απο τις πιο υπολογησιμες συμφωνα παντα με την αποψη μου

ΑΜΕΡΙΚΗ Σιγουρα το φαβορι με το καλυτερο ροστερ με πολυ βαθος στο 3 και με παικτες με Ευρωπαικη φιλοσοφια οπως ο Χαινριτς και ο Μιλερ. Τους λειπει το σουτ και ισως δυσκολευτουν με τους Ευρωπαικους κανονες!!!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ομαδαρα με εκπληκτικους και ωριμους αλλα οχι γηρασμενους παικτες. Διαθετουν τον Τζινομπιλι και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο. Τους λειπει παντως το βαθος στον παγκο και ενας ακομη ψηλος(Σκολα,Ομπερτο,Βολκοβιτσκι)

ΕΛΛΑΔΑ Η καλυτερη αμυντικα ομαδα με ενα rotation που αποτελειται απο 11-12 παικτες και την καλυτερη περιφερειακη γραμμη στην διοργανωση μαζι με την U.S Εχει αποκτησει και εμπειρια και προσωπικοτητα. Μειονεκτημα η απουσια ενος σταθερου σκορερ και οτι δυσκολευομαστε στα μεγαλα σκορ. Λειπει και το σουτ.

ΙΣΠΑΝΙΑ Βασιζεται στους Γκασολ-Γκαρμπαχοθα-Ναβαρο-Καλντερον και σε καποιους ρολιστες. Πολυ γρηγορη ομαδα,ισως εχει ερθει η ωρα τους. Εξαφανιζονται στα δυσκολα

ΓΑΛΛΙΑ Πολυ αθλητικη ομαδα εχουν και ψηλους φετος μειονεκτημα ομως το περιφεριακο σουτ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Το μεγαλο ερωτηματικο για εμας τους Ευρωπαιους. Βασιζεται στους Μασαντο,Χουερτας,Μπαρμοζα,Βαρεχαο.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τους λειπει ο Σαρας αλλα εχουν την καλυτερη γραμμη ψηλων στην διοργανωση και τον Ματσε.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ Εξαιρετικοι παικτες αλλα στα δυσκολα παντα χανονται οπως οι Ισπανοι.

ΣΕΡΒΙΑ Τους λειπουν οι μεγαλοι τους ΣΤΑΡ αλλα στηριζονται σε νεους και αξιολογους παικτες. Ο Ρακοσεβιτς θα ειναι ο ηγετης τους και ο Μιλισιτς πιθανοτατα το αστερι που θα λαμψει. Στα πλυν οτι δεν εχουν παικτες με προσωπικοτητα!!!

ΙΤΑΛΙΑ Εχουν πολυ καλους σουτερ. Φετος λειπουν οι παλιες καραβανες εκτος απο τον Μπαζιλε. Απουσιαζει επισης και ο Μπαργκανι. Μετριο ροστερ αλλα ποτε δεν ξερει κανεις με αυτους.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΟΒΙΤΣΚΙ πανω και πρωτα απο ολα. Θα υπαρχει και ο Ουκουλαγια

Σημαντικες ελπιδες εχουν επισης και η Τουρκια, η Αυστραλια το Πουερτο Ρικο και η Ν.Ζαλανδια.
treathitch
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 1 2006, 07:22 PM) *
Μια αναλυση των ομαδων ξεκινωντας απο τις πιο υπολογησιμες συμφωνα παντα με την αποψη μου

ΑΜΕΡΙΚΗ Σιγουρα το φαβορι με το καλυτερο ροστερ με πολυ βαθος στο 3 και με παικτες με Ευρωπαικη φιλοσοφια οπως ο Χαινριτς και ο Μιλερ. Τους λειπει το σουτ και ισως δυσκολευτουν με τους Ευρωπαικους κανονες!!!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ομαδαρα με εκπληκτικους και ωριμους αλλα οχι γηρασμενους παικτες. Διαθετουν τον Τζινομπιλι και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο. Τους λειπει παντως το βαθος στον παγκο και ενας ακομη ψηλος(Σκολα,Ομπερτο,Βολκοβιτσκι)

ΕΛΛΑΔΑ Η καλυτερη αμυντικα ομαδα με ενα rotation που αποτελειται απο 11-12 παικτες και την καλυτερη περιφερειακη γραμμη στην διοργανωση μαζι με την U.S Εχει αποκτησει και εμπειρια και προσωπικοτητα. Μειονεκτημα η απουσια ενος σταθερου σκορερ και οτι δυσκολευομαστε στα μεγαλα σκορ. Λειπει και το σουτ.

ΙΣΠΑΝΙΑ Βασιζεται στους Γκασολ-Γκαρμπαχοθα-Ναβαρο-Καλντερον και σε καποιους ρολιστες. Πολυ γρηγορη ομαδα,ισως εχει ερθει η ωρα τους. Εξαφανιζονται στα δυσκολα

ΓΑΛΛΙΑ Πολυ αθλητικη ομαδα εχουν και ψηλους φετος μειονεκτημα ομως το περιφεριακο σουτ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Το μεγαλο ερωτηματικο για εμας τους Ευρωπαιους. Βασιζεται στους Μασαντο,Χουερτας,Μπαρμοζα,Βαρεχαο.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τους λειπει ο Σαρας αλλα εχουν την καλυτερη γραμμη ψηλων στην διοργανωση και τον Ματσε.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ Εξαιρετικοι παικτες αλλα στα δυσκολα παντα χανονται οπως οι Ισπανοι.

ΣΕΡΒΙΑ Τους λειπουν οι μεγαλοι τους ΣΤΑΡ αλλα στηριζονται σε νεους και αξιολογους παικτες. Ο Ρακοσεβιτς θα ειναι ο ηγετης τους και ο Μιλισιτς πιθανοτατα το αστερι που θα λαμψει. Στα πλυν οτι δεν εχουν παικτες με προσωπικοτητα!!!

ΙΤΑΛΙΑ Εχουν πολυ καλους σουτερ. Φετος λειπουν οι παλιες καραβανες εκτος απο τον Μπαζιλε. Απουσιαζει επισης και ο Μπαργκανι. Μετριο ροστερ αλλα ποτε δεν ξερει κανεις με αυτους.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΟΒΙΤΣΚΙ πανω και πρωτα απο ολα. Θα υπαρχει και ο Ουκουλαγια

Σημαντικες ελπιδες εχουν επισης και η Τουρκια, η Αυστραλια το Πουερτο Ρικο και η Ν.Ζαλανδια.

Συγνώμη, αλλά αυτά είναι σχεδόν copy-paste-translate από τους Genjuro-wardjdim στο RealGM και στο DraftExpress.
http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php...62861&start=240
http://www.draftexpress.com/forums/showthr...12812#post12812

Αφού το ranking είναι παρόμοιο, γιατί δε γράφεις κάτι δικό σου όταν πηγαίνεις στην ανάλυση?
HOULIGAN76
Βρε ROXE σε πιάσανε στα πράσα.

Μυλαίδη πολύ καλή κατα εμέ η ανάλυση σου αλλά.......σε παρακαλώ δέξου την πρώταση γάμου που θα σου κάνω προσεχώς.Τα παρατάω όλα για σένα.
Anaz
QUOTE
Συγνώμη, αλλά αυτά είναι σχεδόν copy-paste-translate από τους Genjuro-wardjdim στο RealGM και στο DraftExpress.
Υπερβαλλεις νομιζω..
HOOLIGAN Εισαι σιγουρος οτι ειναι..μυλαιδη?? 19.gif

Mεγάλο ερωτηματικο για μενα ειναι η Βραζιλια κ η Σερβια! Επισης Λιθουανια,Σλοβενια εχουν αρκετο ταλεντο κ ειναι ομαδες που μπορουν να φτασουν ψηλα αλλα κ να πατωσουν!! Ιδιαιτερα η Λιθουανια χωρις τον Σαρας ειναι ενα επιπεδο κατω,ενω σημαντικη απώλεια κ αυτη του Σισκαουσκας!
Ο Νοβιτσκι μονος του αν τους φτασει στην 6αδα καλα θα'ναι,ενω οι Ιταλοι δεν γεμιζουν το ματι σιγουρα,αλλα δειχνουν μαχητικοι.

Η δικη μου σειρα..ΗΠΑ,Ισπανια(ο τελικος),Αργεντινη,Ελλαδα,Γαλλια, Σλοβενια,Λιθουανια,Γερμανια

Εμεις τωρα πρεπει να αποφυγουμε Ηπα,Σλοβενια στους 16,κ μετα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ειναι το παιχνιδι στους 8 το οποιο θα'ναι κ το πιο δυσκολο.Πιθανοι αντιπαλοι..Αργεντινη,Ισπανια,Γαλλια! wink.gif

Αντε..και μια αισιοδοξη προβλεψη για το final four:Ηπα,Ελλαδα,Γαλλια,Ισπανια.κ τελικος.. Ηπα-Ελλαδα. tongue.gif
Earnang
Ούτε ο Treathitch χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια για να τα εντοπίσει καθώς ο ίδιος είναι ο Wardjdim. (Απόδειξη για εσάς το ελεεινό άβαταρ της Αλιζέ) Ούτως η άλλος το άρθρο είναι κλεμμένο από τον Genjuro που είναι Admin στο RealGM. Όσο για το αν είναι μυλάιδη……… tongue.gif

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, γιατί σε αυτό το φόρουμ χαίρει τέτοιας εκτίμησης η ομάδα των ΗΠΑ? Πλέον ζούμε στο ρυθμό του International Basket και οι Αμερικάνοι δεν είναι ικανοί ακόμα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Η φετινή ομάδα εκτός από την μεγαλύτερη προετοιμασία και τον Χάινριχ, δεν έχει και ιδιαίτερες διαφορές από τις δυο προηγούμενες. Τα δύο αστέρια αυτής της ομάδας έχουν ξαναπαίξει με κακά αποτελέσματα. Εκτός αυτού ακόμα δεν έχουν δείξει να έχουν βρει λύση στην ζώνη 3-2 που από το 2002 τους καταστρέφει το παιχνίδι. Κοινός και φέτος δεν έχουν το περιφερειακό σουτ για να σπάσουν την άμυνα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό με τα δυνατά κορμιά τους. Αλλά πλέον έχουμε 2006 και δυνατά κορμιά έχουν όλες οι ομάδες. Αυτό που κάνει την διαφορά στο τέλος είναι το βάθος πάγκου και οι ηγετικές φυσιογνωμίες και νομίζω ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες που να υπερτερούν των Αμερικάνων σε αυτούς τους τομείς. Αν οι Αμερικάνοι πραγματικά ήθελαν να διεκδικήσουν το χρυσό ας κατέβαζαν την ομάδα των Παναμερικανικών το 2003.
Και ένα τελευταίο επειδή είδα πολλά πόστς με το ότι θα παίξει ο Billups φέτος. Ο κακόμοιρος ο Billups έχει δηλώσει από πέρσι που διαλέχτηκε ότι δεν θα κατέβει φέτος γιατί παντρεύεται. Η επιλογή έχει να κάνει και με επόμενες διοργανώσεις, αφού πέρσι για πρώτη φορά η ομοσπονδία στις ΗΠΑ έβαλαν τριετές πρόγραμμα στο ρόστερ της εθνικής.


dizzy_fingers
Tον έχω καταλάβει τον treathitch... biggrin.gif
Τον ξέρω από το interbasket.


QUOTE
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, γιατί σε αυτό το φόρουμ χαίρει τέτοιας εκτίμησης η ομάδα των ΗΠΑ?

Κοίτα τις ψήφους.
8 η Ελλάδα, 4 η Αργεντινή, 3 οι ΗΠΑ tongue.gif.

Τα αμερικανάκια θα έχουν Τζόνσον (αν τον διαλέξουν τελικά), ακόμα και τον Αρίνας αν τον τιθασεύσουν, για το περιφερειακό σουτ.
Έχεις δίκιο βέβαια, δεν έχουν δείξει ότι έχουν ξεπεράσει το πρόβλημά του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε πρώτα, πριν τη διαγράψουμε (ή προσθέσουμε) στη λίστα με τα φαβορί.
Anaz
Eπισης καταντα κλισε αυτο το.."δεν εχουν περιφερειακο σουτ"!Ενταξει εχει δοσεις αληθειας,αλλα μηπως εμεις(Ελλαδα) εχουμε καλυτερο??Επισης πολλοι παιχτες,όπως ακομη ο Λεμπρον ή ο Ουειντ δεν ειναι κλασσικοι σουτερ,αλλα το'χουν πολυ το 6μετρο σουτ!Απωλεια ο Ρεντ σ'αυτο τον τομεα παντως!Κ γενικα οι πολλες ελλειψεις οδηγησαν σε μια εθνικη με λιγες διαφορες εν τελει απ'τις προηγουμενες!Παρόλ'αυτα παραμενει η πιο.."μπασκετικη" ομαδα της διοργανωσης,κ νομιζω οτι Ουειντ,Λεμπρον,Καρμελο ειναι σαφως πιο ωριμοι!
Πλακα πλακα υπηρχαν επιλογες παιχτων απ'την Ευρωπη που θα αοπτελουσαν πιο ενδεδειγμενες επιλογες για την Εθνικη κατα τη γνωμη μου!Π.χ Παρκερ..
sarounas
QUOTE(treathitch @ Aug 1 2006, 03:13 PM) *
Ο Μπουλέρι κόπηκε από την Εθνική Ιταλίας, όπως και άλλοι βετεράνοι (Γκαλάντα, Κίατζικ, Ποτζέκο), κυρίως για χάρη της ανανέωσης. Ο Μπαζίλε και ο Μαρκονάτο έχουν μείνει από τους βασικούς της ομάδας του 2003 και 2004.
Οι Καναδοί δεν έχουν προκριθεί για τους αγώνες.
Τα αποτελέσματα των φιλικών μπορείς να τα βρεις στο επίσημο site της Fiba, αλλά και σε διάφορα διεθνή φόρουμ (RealGM, Interbasket, 24sec κλπ).
Ως τώρα, αήτηττοι είναι Γάλλοι, Αργεντίνοι και Ισπανοί, οι οποίοι διέσυραν τους Σέρβους (ή 83-62, ή 89-62) χτες και κέρδισαν ένα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη Κίνα και Αγκόλα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Σέρβους φέτος. Στο πρώτο της φιλικό, η Ισπανία είχε κερδίσει την Κίνα (χωρίς Γιάο και Ζιζί) με 96-49.


φυσικά, φυσικά φίλε μου Μπαζίλε ήθελα να πω rolleyes.gif ,
απλά αναρωτιέμαι πως δεν χωρά ο Μπουλέρι που είναι και παιχτάρα
να σε καλά και για την ενημέρωση στα φιλικά!
treathitch
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 2 2006, 02:59 PM) *
Tον έχω καταλάβει τον treathitch... biggrin.gif
Τον ξέρω από το interbasket.

To περίεργο είναι ότι και στο interbasket το nick μου είναι wardjdim.
dizzy_fingers
Δε σε ξέρω ως treathitch, αλλά ως wardjdim στο interbasket.

Το άβαταρ και το mail σου σε "πρόδωσαν" wink.gif biggrin.gif.
treathitch
QUOTE(Earnang @ Aug 2 2006, 12:26 PM) *
Ούτε ο Treathitch χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια για να τα εντοπίσει καθώς ο ίδιος είναι ο Wardjdim. (Απόδειξη για εσάς το ελεεινό άβαταρ της Αλιζέ) Ούτως η άλλος το άρθρο είναι κλεμμένο από τον Genjuro που είναι Admin στο RealGM. Όσο για το αν είναι μυλάιδη……… tongue.gif

O Genjuro δεν είναι Admin στο RealGM. Ήταν Mod του Ιnternational Forum για κάποιους μήνες, αλλά ζήτησε να απεμπλακεί και πλέον είναι απλός user.

QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 2 2006, 07:35 PM) *
Δε σε ξέρω ως treathitch, αλλά ως wardjdim στο interbasket.

Το άβαταρ και το mail σου σε "πρόδωσαν" wink.gif biggrin.gif.

Κατάρα στους mods και στους admins που βλέπουν τα email των αθώων users... 69.gif
V@Roxe##13
Οπως ειπε και ο ΑΝΑΖ τα παραλετε νομιζω. Απλως πηρα τις αποψεις των αρθρογραφων του draftexpress και τις τελιοποιησα με καποιες δικες μου αφου φυσικα δεν ηταν απολυτως σωστες και οι γνωσεις τους δεν συκρινονται με τη δικια μου Μπασκετικη εγκυκλοπαιδια. Χι,χι,χι Για αυτο ακριβως εγραψα συμφωνα παντα με την αποψη μου γιατι απο τα λεγομενα τους και τα ranking τους κρατησα αυτα με τα οποια ημουν απολυτα συμφωνος, βεβαιως βεβαιως!!!! Τα υπολοιπα ειναι δικα μου. Κατευθειαν να με φατε 1 ημερα δεν ποσταρα και κατευθειαν.... Ζηλια, Ζηλια.

Η πλακα ειναι οτι μολις ειδα το αβαταρ του threathitch κατι μου θυμισε καθως και ο wardjdim δηλαδη ο εαυτος του εχει συνεχεια αβαταρ γυναικες στο real.gm.

Να υποθεσω οτι και ο Earnang ειναι ο salonica?
Earnang
Όχι δεν είμαι ο Salonica!
Alexmei
QUOTE(Earnang @ Aug 2 2006, 11:26 AM) *
Ούτε ο Treathitch χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια για να τα εντοπίσει καθώς ο ίδιος είναι ο Wardjdim. (Απόδειξη για εσάς το ελεεινό άβαταρ της Αλιζέ) Ούτως η άλλος το άρθρο είναι κλεμμένο από τον Genjuro που είναι Admin στο RealGM. Όσο για το αν είναι μυλάιδη……… tongue.gif

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, γιατί σε αυτό το φόρουμ χαίρει τέτοιας εκτίμησης η ομάδα των ΗΠΑ? Πλέον ζούμε στο ρυθμό του International Basket και οι Αμερικάνοι δεν είναι ικανοί ακόμα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Η φετινή ομάδα εκτός από την μεγαλύτερη προετοιμασία και τον Χάινριχ, δεν έχει και ιδιαίτερες διαφορές από τις δυο προηγούμενες. Τα δύο αστέρια αυτής της ομάδας έχουν ξαναπαίξει με κακά αποτελέσματα. Εκτός αυτού ακόμα δεν έχουν δείξει να έχουν βρει λύση στην ζώνη 3-2 που από το 2002 τους καταστρέφει το παιχνίδι. Κοινός και φέτος δεν έχουν το περιφερειακό σουτ για να σπάσουν την άμυνα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό με τα δυνατά κορμιά τους. Αλλά πλέον έχουμε 2006 και δυνατά κορμιά έχουν όλες οι ομάδες. Αυτό που κάνει την διαφορά στο τέλος είναι το βάθος πάγκου και οι ηγετικές φυσιογνωμίες και νομίζω ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες που να υπερτερούν των Αμερικάνων σε αυτούς τους τομείς. Αν οι Αμερικάνοι πραγματικά ήθελαν να διεκδικήσουν το χρυσό ας κατέβαζαν την ομάδα των Παναμερικανικών το 2003.
Και ένα τελευταίο επειδή είδα πολλά πόστς με το ότι θα παίξει ο Billups φέτος. Ο κακόμοιρος ο Billups έχει δηλώσει από πέρσι που διαλέχτηκε ότι δεν θα κατέβει φέτος γιατί παντρεύεται. Η επιλογή έχει να κάνει και με επόμενες διοργανώσεις, αφού πέρσι για πρώτη φορά η ομοσπονδία στις ΗΠΑ έβαλαν τριετές πρόγραμμα στο ρόστερ της εθνικής.





Mπράβο! εγώ δν θέλω μεν τους Αμερικάνους να πιάσουν θέση στο βάθρο αλλά θέλω να δω παιχνίδι τους, για να δω τι προετημασία κάναν... πα΄ντως πολύ καλό ποστ... keep going....!!

Και ρε παιδιά τι είναι όλα αυτά τα site που λέτε;
NBAer
Earnang:
Εγω ενα αλλο πραγμα δεν καταλαβαινω: Γιατι υποτιματε με τετοιο τροπο την μυθικη ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ? Καταρχην πρεπει να την αποκαλειτε Dream Team VII και οχι απλα ομαδα των ΗΠΑ.
Κατα δευτερον ειναι σαφως το φαβορι για να παρει το χρυσο εκτος και αν παιξουν παλι κατα το 20% των δυνατοτητων τους οπως στις 2 προηγουμενες διοργανωσεις.


Βεβαιως "ειμαστε" υποχρεωμενοι να "προσασμοστουμε" και σε διαφορετικους κανονισμους αλλα αυτο ειναι ετσι και αλλιως απλο και γινεται παντα.

Βασικα τωρα τα πραγματα ειναι απλα:
Η Dream Team 7 ειναι το μεγαλο φαβορι για το χρυσο. 92% της δινω εγω.

Αν δεν υπηρχε η ομαδα των ΗΠΑ θα εδινα στην δικια μας Ελληνικη ομαδα τον τιτλο του φαβορι. Εκτος της τρομαχτικης μας αμυνας, εχουμε και τρομερο βαθος στον παγκο αλλα και αυτο το θηριο(σωματικα) που λεγεται Σχορτσιανιτης!

Η μισητη Αργεντινικη ομαδα δεν εχει φως στον ηλιο, τελεία.

Η Γαλλικη ομαδα δεν μου γεμιζει το ματι και τους θεωρω ολιγον ή και αρκετα βλακες για να πετυχουν κατι καλο. Βλεπε το απιστευτο περσινο παιχνιδι με την εθνικη Ελλαδος. Δεν χρειαζεται πολυ σκεψη: 13 s πριν το τελος αμα νικας με 3 ποντους και κανεις φαουλ ΑΜΕΣΩΣ τοτε εισαι ηλιθιος!

Η Ισπανικη ομαδα ειναι μια απο τις 2 ομαδες που μπορουν να προβληματισουν την εθνικη μας ομαδα(Ελληνικη ομαδα) και σε νοκ-αουτ πολυ τους φοβαμαι απεναντι μας. Φυσικα απεναντι στην ομαδα των ΗΠΑ δεν εχουν τυχη.

Η Λιθουανικη ομαδα θα ειναι δυνατη πιστευω, αλλα νομιζω οτι μπορουμε να την νικησουμε. Εκτος βεβαια αν αρχισουν να πυροβολουν και ειναι στη μερα τους, τοτε μονο δεν θα εχουμε ελπιδα.

Η Ιταλικη ομαδα ειναι απλα μικρη για κατι πολυ καλο παροτι μπορει να τους δυσκολεψει ολους, εκτος φυσικα της Dream Team 7.

Η Σερβικη ομαδα δεν εχει παρα μονο ενα ονομα απο τον παρελθον το οποιο και αυτο σβηνει και οι παιχτες τους δεν μπορουν να αντεξουν το βαρος ενος ημιτελικου. Μεχρι εκει μπορουν να φτασουν!

Για την Βραζιλιανικη ομαδα δεν συζητω καν.
Και φυσικα ουτε για τις υπολοιπες που απλα θα στολιζουν την διοργανωση.


Βλεπετε η καταραμενη παγκοσμιοποιηση τι κανει? 500 ομαδες διεκδικουν ακομα και το χρυσο μεταλλιο.
Και την αυθαδεια που δειχνετε ολοι για την θρυλικη ομαδα των ΗΠΑ που την βαζεις? Ειπαμε: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! Η καταστροφη του αθλητισμου. Παλια υπηρχε η Dream Team I εριχνε μια 30αρα στην θηριωδη Λιθουανικη ομαδα! Παρε μια 100αρα στην Ανγκολεζικη ομαδα! Τωρα ολες βγαλαν γλωσσα και αντιστεκονται! angry_red.gif Αλλα οπωςς και να το κανουμε: Η ψαλιδα εχει κλεισει υπερβολικα αλλα ακομα ειναι ανοιχτη!
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες NBAer στην παρέα μας! icon_wave.gif
Καλές συζητήσεις θα έχεις με NBAholic και με morfi...

Παρόλο που έχουμε ψηφίσει και οι δύο την ίδια ομάδα, ομολογώ πως κάποια πράγματα μου χτυπάνε άσχημα στο μάτι.
Πάμε λοιπόν:

QUOTE
Καταρχην πρεπει να την αποκαλειτε Dream Team VII και οχι απλα ομαδα των ΗΠΑ.

Οι ίδιοι οι αμερικάνοι, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο, μετά τις τελευταίες διοργανώσεις.
Προτιμούν τον όρο TEAM USA και αυτόν χρησιμοποιώ κι εγώ.


QUOTE
Βεβαιως "ειμαστε" υποχρεωμενοι να "προσασμοστουμε" και σε διαφορετικους κανονισμους αλλα αυτο ειναι ετσι και αλλιως απλο και γινεται παντα.

Δε θα έλεγα πως είναι οι κανονισμοί το πρόβλημα (ο ίδιος είπες, ότι προσαρμόζονται...άντε τίποτα βήματα να κάνουν, αλλά ως εκεί), όσο η "διεθνής" άμυνα.
Καταραμένη άμυνα ζώνης versace των 240 ευρώ...

QUOTE
Βλεπετε η καταραμενη παγκοσμιοποιηση τι κανει? 500 ομαδες διεκδικουν ακομα και το χρυσο μεταλλιο.
Και την αυθαδεια που δειχνετε ολοι για την θρυλικη ομαδα των ΗΠΑ που την βαζεις? Ειπαμε: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! Η καταστροφη του αθλητισμου. Παλια υπηρχε η Dream Team I εριχνε μια 30αρα στην θηριωδη Λιθουανικη ομαδα! Παρε μια 100αρα στην Ανγκολεζικη ομαδα! Τωρα ολες βγαλαν γλωσσα και αντιστεκονται!

Εσένα σε ενοχλεί που οι υπόλοιπες ομάδες προσπαθούν για το χρυσό?
Θα προτιμούσες να πηγαίναν οι αντίπαλες ομάδες στις διοργανώσεις με κατεβασμένα τα χέρια?
Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή...ή όπως αλλιώς πάει αυτή η φράση.

QUOTE
Η ψαλιδα εχει κλεισει υπερβολικα αλλα ακομα ειναι ανοιχτη!

Ανοιχτή είναι η άμυνα των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη...ανοιχτή είναι η Eurobank μέχρι τις 3...ανοιχτή είναι η απόχρωση των μαλλιών της Γωγώς Μαστροκώστα...
Ανοιχτή ΔΕΝ είναι η ψαλίδα όταν επί δύο συνεχόμενες διοργανώσεις, οι ΗΠΑ δεν φτάνουν ούτε τελικό.
Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...ασφαλώς, μιλάμε για τις διεθνείς διοργανώσεις, το επίπεδο του ΝΒΑ και η διαφορά με τα υπόλοιπα δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτησή μας.
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Aug 3 2006, 08:12 PM) *
Βασικα τωρα τα πραγματα ειναι απλα:
Η Dream Team 7 ειναι το μεγαλο φαβορι για το χρυσο. 92% της δινω εγω.


Και εγώ όπως έχω πει μου αρέσει η ΗΠΑ αλλά όχι για βάθρο!

QUOTE
Η μισητη Αργεντινικη ομαδα δεν εχει φως στον ηλιο, τελεία.

Μην υποτιμάς τόσο. Η Αργετινή έχει πολύ καλή ομάδα και έρχεται και για φαβορί!

QUOTE
Η Γαλλικη ομαδα δεν μου γεμιζει το ματι και τους θεωρω ολιγον ή και αρκετα βλακες για να πετυχουν κατι καλο. Βλεπε το απιστευτο περσινο παιχνιδι με την εθνικη Ελλαδος. Δεν χρειαζεται πολυ σκεψη: 13 s πριν το τελος αμα νικας με 3 ποντους και κανεις φαουλ ΑΜΕΣΩΣ τοτε εισαι ηλιθιος!

Εγώ σταμάτησα να την υπολογίζω από το ματς πριν λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ που την συντρίψαμε 70-56. Αν αυτή είναι η ομάδα που παραλίγο να μας πάρει τον τελικό τότε η Ελλάδα θα χώσει 100 στις ΗΠΑ....

QUOTE
Η Ισπανικη ομαδα ειναι μια απο τις 2 ομαδες που μπορουν να προβληματισουν την εθνικη μας ομαδα(Ελληνικη ομαδα) και σε νοκ-αουτ πολυ τους φοβαμαι απεναντι μας. Φυσικα απεναντι στην ομαδα των ΗΠΑ δεν εχουν τυχη.

Σε αυτό συμφωνώ αλλά και η ομάδα μας μπορεί πιστεύω να νικήσει... μπορεί με δυσκολία...
QUOTE
Η Λιθουανικη ομαδα θα ειναι δυνατη πιστευω, αλλα νομιζω οτι μπορουμε να την νικησουμε. Εκτος βεβαια αν αρχισουν να πυροβολουν και ειναι στη μερα τους, τοτε μονο δεν θα εχουμε ελπιδα.

Αυτό ξαναπές το!!

QUOTE
Η Ιταλικη ομαδα ειναι απλα μικρη για κατι πολυ καλο παροτι μπορει να τους δυσκολεψει ολους, εκτος φυσικα της Dream Team 7.

Τι λες ρε; η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη και από τις ΗΠΑ! 24.gif


Eπίσης καλώς ήρθες στην παρέα μας
akis13
Τα φιλικα μπορει να μην λενε τιποτα,αλλα μπορει και να λένε πολλα!
Η εθνική μας εδειξε οτι με την αμυνα της μπορει να κανει πολλα πράγματα.Η επίθεση της μπορει να είναι φωτια αν βρεθουν σε καλη μερα.Κατω απο τα καλαθια Λαζος και Σοφο ειναι πραγματικα τέρατα...Ειμαι σιγουρος για ενα μεταλιο
dizzy_fingers
Στο χθεσινό φιλικό, πρόσεξε κανείς ότι έλειπε ένας από τους βασικότατους παίχτες της Εθνικής, ο Παπαλουκάς? wink.gif
Dromeas7
Οι Γάλλοι ήταν είναι και θα είναι μια ζωη ασύνδετοι.Εχουν φοβερους παίχτες αλλά δεν έχουν διάρκεια και καλή χημεία.Αυτό θα τους καταστρεψει στο μουντομπασκετ.

Εγώ βλέπω ΗΠΑ γιατί πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα και στα κρήσιμα σημεία θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Πάντως είναι σίγουρο ότι δεν θα το άρουν εύκολα.

Κρύφος που πόθος είναι να το πάρει η Βραζιλία... icon_drunk.gif

SAMBAAAAAAAAAAAAAAAA
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 3 2006, 11:14 PM) *
Στο χθεσινό φιλικό, πρόσεξε κανείς ότι έλειπε ένας από τους βασικότατους παίχτες της Εθνικής, ο Παπαλουκάς? wink.gif



Nαι αλλά δν νομίζω να γίνει τίποτα σοβαρό.... λες;

Επείσης το emoticon το καινούργιο είναι φοβερό! blove.gif blove.gif blove.gif
NBAer
QUOTE(akis13 @ Aug 4 2006, 01:53 AM) *
Τα φιλικα μπορει να μην λενε τιποτα,αλλα μπορει και να λένε πολλα!


Σωστα!!!!! Πολυ σωστα! Στην προκειμενη περιπτωση της Ελληνικης ομαδος λενε καποια πραγματα αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε γενικα την εικονα που θα εχουμε στο μουντομπασκετ. ΟΜΩΣ λογω του γεγονοτος οτι η Ελληνικη ομαδα ειναι σχεδον ιδια με αυτην που πηρε το ευρωπαικο το 2005 μπορουμε να πουμε οτι:

Η αμυνα μας ειναι περισσοτερο ωριμη και σταθερη. Οι παιχτες εχουν καταλαβει οτι αυτο θα ειναι το βασικο οπλο μας και προσηλωνονται σε αυτη περισσοτερο και απο την επιθεση. Βεβαιως βλεπω οτι παροτι ειναι πιο σταθερη ειναι και ελαφρως πιο αδυναμη απο περυσι αλλα αυτο ισως βελτιωθει στο μουντομπασκετ.
Η επιθεση μας ειναι αρκετα κακη οταν το παιχνιδι βρισκεται στα ισα και ο ρυθμος χαμηλος. Αλλα μολις αρχισουν οι αντιπαλοι να μπερδευονται απο την αμυνα μας και το pressing μας, τοτε η επιθεση μας αποδιδει καλυτερα. Βασικα τα χιλιαδες pick and roll και screens ειναι αρκετα αποτελεσματικα απο οτι φαινεται, παροτι εγω αηδιαζω και θα ηθελα περισσοτερο πλουραλισμο ιδεων στην επιθεση.
Με ανησυχει η περιφερειακη δυστοκια και ειδικοτερα του Χατζηβρετα! Ειναι πολυ αστοχος και πρεπει επειγοντος να συνελθει αν και δεν το βλεπω.
Ζησης! Πρεπει να τον βαλουμε πολυ περισσοτερο στο επιθετικο παιχνιδι καθως πιστευω μπορει να κανει πολυ περισσοτερα πραγματα εκει.
Παπαδοπουλος και Σοφοκλης μαζι! Πως σας φαινεται??????? Ποιος μπορει να τους σταματησει? Ταχυτητα θα μου πειτε. Μειωνεται δραστικα αρα λιγοτερη αμυνα αρα αντιθετη απο την φιλοσοφια της ομαδος. Χμμμμ. Οχι ακριβως! Ο Σχορτσιανιτης εχει αποδειξει οτι μπορει να τρεχει! Ακομα με αυτους τους 2 να κυριαρχουν κατω απο το καλαθι νομιζω τα πλεονεκτηματα ειναι μεγαλυτερα απο τα μειονεκτηματα.

Γενικα νομιζω οτι αν συνεχισουμε την half-court press ή την 3/4-court press τοτε δυσκολα θα βγουμε απο αυτο το στυλ του να νικαμε τελικα λογω αμυνας παιζοντας μετρια επιθεση. Και ετσι θα παμε πολυ καλα!
Δυστυχως δεν εχουμε κανενα παιχτη που να παιρνει την κατασταση στα χερια του(super-star), και ετσι το μονο που φοβαμαι ειναι σε μια δυσκολη στιγμη οπου τα σχεδια δεν θα δουλευουν θα καταρευσουμε. Λεω δεν εχουμε κανενα παιχτη που να παιρνει την κατασταση στα χερια του, και οχι δεν εχουμε κανενα παιχτη που να μπορει να παρει την κατασταση στα χερια του γιατι εχουμε 2 παιχτες νομιζω που μπορουν να παρουν την κατασταση στα χερια τους, επιθετικα μιλωντας παντα, τους Ζηση και Σπανουλη. Αλλα δυστυχως δεν τους βαζει/αναθετει ο Γιαννακης και ουτε και ο Ομπραντοβιτς να κανουν τους ηγετες και ετσι δεν μπορουν να ειναι ηγετες.


QUOTE
Η εθνική μας εδειξε οτι με την αμυνα της μπορει να κανει πολλα πράγματα.


Οπως προειπα πραγματι!


QUOTE
Η επίθεση της μπορει να είναι φωτια αν βρεθουν σε καλη μερα.Κατω απο τα καλαθια Λαζος και Σοφο ειναι πραγματικα τέρατα...Ειμαι σιγουρος για ενα μεταλιο


Δεν συμφωνω καθολου στο φωτια! Αν εννοεις βεβαια το να μπερδευτει και να χασει καθε ρυθμο ο αντιπαλος απο την αμυνα μας και εμεις να βαλουμε μερικα ευκολα καλαθια απο αιφνιδιασμο τοτε συμφωνω....
greece4
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 3 2006, 09:34 PM) *
ανοιχτή είναι η Eurobank μέχρι τις 3...ανοιχτή είναι η απόχρωση των μαλλιών της Γωγώς Μαστροκώστα...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
77.gif 77.gif


QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 4 2006, 12:14 AM) *
Στο χθεσινό φιλικό, πρόσεξε κανείς ότι έλειπε ένας από τους βασικότατους παίχτες της Εθνικής, ο Παπαλουκάς? wink.gif

65.gif 65.gif 39.gif 39.gif
ap' th stigmh pou h piesh apedwse k arxisame na trexoume, oxi idiaitera... tongue.gif

QUOTE(NBAer @ Aug 4 2006, 01:45 AM) *
Δυστυχως δεν εχουμε κανενα παιχτη που να παιρνει την κατασταση στα χερια του(super-star), και ετσι το μονο που φοβαμαι ειναι σε μια δυσκολη στιγμη οπου τα σχεδια δεν θα δουλευουν θα καταρευσουμε. Λεω δεν εχουμε κανενα παιχτη που να παιρνει την κατασταση στα χερια του, και οχι δεν εχουμε κανενα παιχτη που να μπορει να παρει την κατασταση στα χερια του γιατι εχουμε 2 παιχτες νομιζω που μπορουν να παρουν την κατασταση στα χερια τους, επιθετικα μιλωντας παντα, τους Ζηση και Σπανουλη. Αλλα δυστυχως δεν τους βαζει/αναθετει ο Γιαννακης και ουτε και ο Ομπραντοβιτς να κανουν τους ηγετες και ετσι δεν μπορουν να ειναι ηγετες.

novitzki dn exoume an ennoeis auto, alla o papaloukas as poume to ekane auto kai sto veligradi, kai sthn praga fetos kai to ekane kala!
giati epi8etika dn shmainei mono skorarisma, alla kai parallhla ekmetalleush twn ekastote kaluterwn sumpaiktwn...
o zhshs (den parakolou8hsa agwnes tou fetos) alla nomizw den eixe thn eukairia, enw o obradovic ontws protimouse na empisteutei to lakovic se kati tetoia k oxi to spanoulh...
dizzy_fingers
QUOTE
giati epi8etika dn shmainei mono skorarisma, alla kai parallhla ekmetalleush twn ekastote kaluterwn sumpaiktwn...

Πολύ σωστή! 41.gif
Και για να το πούμε με παραδείγματα: στον ημιτελικό με Γαλλία, ναι μεν έβαλε το τρίποντο ο Διαμαντίδης, αλλά ποιός κουβάλησε τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή τον έβγαλε μόνο? wink.gif
treathitch
Αφού είδα τον αγώνα ΗΠΑ-Πουέρτο Ρίκο 114-69, έχω τις πρώτες σημειώσεις μου..

- Οι Αμερικάνοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν και είναι άπιαστοι στο ανοικτό γήπεδο. Η λογική να παίξει κανείς uptempo απέναντί τους θα καταρρεύσει στο δίλεπτο και οι περισσότερες ομάδες που θα το τολμήσουν θα χάσουν με 45 όπως οι Πουερτορικάνοι σήμερα.
- Η άμυνα των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με τη λανθασμένη εκείνη εικόνα που είδαμε στα τελευταία 2 τουρνουά. Οι Αμερικάνοι έχουν ένα rotation 9-10 παικτών (ο Χάουαρντ δε βλέπω να πολυπαίζει μετά τους ομίλους και ο Αρίνας είναι λίγο "επικίνδυνος", λόγω ατομιστικών διαθέσεων. Ο Αμάρε κόπηκε και ο Τζέιμσον μάλλον θα έπρεπε να τον ακολουθήσει), το οποίο είναι εντυπωσιακό σε διάρκεια. Ο Σιζέφσκι έχει την πολυτέλεια να χρησιμοποιεί πολλά σχήματαα στο παρκέ και έχει 2 παίκτες στο πάουερ φόργουορντ (Μπραντ, Καρμέλο) με εντυπωσιακή ευστοχία από μέση και μακρινή (κυρίως αυτό μετράει) απόσταση για το international game.
- Ο Κρις Πολ με τον Χαινριχ συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα πόιντ γκαρντ στη διοργάνωση, ενώ μπορούν να παίξουν και μαζί. Ο Κιρκ πάει στα πλάγια, αλλά έχει καλό εκτόπισμα και βοηθάει παράλληλα στην ομαδική άμυνα, ενώ είναι αξεπέραστος help defender. Ο Πολ, μαζί με τους ΛεΜπρον/Ουέιντ που είναι άψογοι χειριστές της μπάλας και με ένα καταπληκτικό τριάρι στο πρόσωπο του Μπατίερ, δίνουν μια σχεδόν αλάνθαστη περιφερειακή γραμμή.
- Ο Μπραντ Μίλερ είναι χοντρότερος του αναμενομένου, εκτός φόρμας και αργός στις αλλαγές στην άμυνα. Ο Χάουαρντ είναι ακόμα επιπόλαιος αμυντικά, αν και επιθετικά είναι αυτό που λέμε beast. Ο Μπος δεν είναι σέντερ. Επομένως, οι Αμερικάνοι έχουν μικροπροβλήματα όταν ο αντίπαλος έχει πάνω από έναν δημιουργικό ψηλό, ο οποίος έχει alternative το πασάρισμα.
- Το Πουέρτο Ρίκο, αν και προηγήθηκε στο ξεκίνημα του β' δεκαλέπτου με 4 πόντους είναι μια ομάδα αδύναμη και κυρίως χωρίς διάρκεια. Δεν έχει passing τεσσάρι, του λείπει πάρα πολύ ένα καλό μπακ-απ πόιντ γκαρντ, βασίζεται μόνο στους Αρόγιο-Αγιούσο-Σαντιάγο και κάνει πολλά λάθη σε σετ παιχνίδι, πράγμα αδικαιολόγητο, ακόμα και απέναντι στην intense άμυνα τψν ΗΠΑ.
- Οι Αμερικάνοι, παρ όλα αυτά, δεν αντιμετώπισαν ούτε τον κατάλληλο αντίπαλο ούτε τις κατάλληλες συνθήκες για international παιχνίδι. Έτρεξαν πολύ, μάρκαραν σωστά, έπαιξαν ομαδικά
V@Roxe##13
Με τι κανονες επαιξαν? Εγω προβλεπω οτι θα κοπει ο Αρενας γιατι το στυλ του δεν κολλαει με τον Σιζεφσκι.

Σε ποιο δορυφορικο καναλι το ειδες? Σε ποια συχνοτητα?
treathitch
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 4 2006, 10:25 PM) *
Με τι κανονες επαιξαν? Εγω προβλεπω οτι θα κοπει ο Αρενας γιατι το στυλ του δεν κολλαει με τον Σιζεφσκι.

Σε ποιο δορυφορικο καναλι το ειδες? Σε ποια συχνοτητα?

ESPN2. Το είδα οnline αφού πρώτα κατέβασα το TVU Player.
Θα υπάρχει και στο BlueWhiteGT φαντάζομαι..
Anaz
To επιχειρημα με τον superstar πήγε περιπατο στο προηγουμενο Ευρωμπασκετ!Ειναι ασκοπο να το συζηταμε πλεον!Η εθνικη εχει την πολυτελεια που ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ομαδες εχουν,να διαθετει 12 ΙΣΑΞΙΟΥΣ ετοιμοπολεμους παιχτες!Οταν χρειαστει η δυσκολη στιγμη που λες,θα βρεθει η λυση κ δεν θα'ναι μονοδρομος..Μπορει να λεγεται Παπαλουκας,Ζησης,Διαμαντιδης,Σπανουλης..Εξ
λλου αν δεν ηταν δυσκολη στιγμη περσι με τη Γαλλια ποια ειναι..?Ο Παπαλουκας το γυρισε,ο Ζησης κατεβασε τη μπαλα,ο Διαμαντιδης εκτελεσε!Κ δεν εξαρτασαι απ'τις ορεξεις ενος παιχτη.. wink.gif

Μετα κ τον Αμαρε ομως..οι Ηπα μηπως εχουν μεινει χωρις σεντερ..??Καλοι οι Χαουαρντ,Μιλλερ δε λεω αλλα δεν ειναι κ αυτο που λεμε..Φοβητρα!Επισης κ αμυντικα δεν μου γεμιζουν το ματι..Ιδιαιτερα αν ο αντιπαλος ψηλος ειναι γρηγορος κ δημιουργικος.
Alexmei
QUOTE
Επισης κ αμυντικα δεν μου γεμιζουν το ματι..Ιδιαιτερα αν ο αντιπαλος ψηλος ειναι γρηγορος κ δημιουργικος.


όπως ο Νοβίτζκι και άλλοι......


Πολύ καλή περιγραφή Treathich! 41.gif Aπό ότι διάβασα αν παίζει έτσι η Ηπα έχει το Μουντο και θα ξεβγάλει την ντροπή της.
Earnang
To Blue Whitre GT δεν παίρνει νέους χρήστες! Κρίμα γιατί έχει απίστευτα μπασκετικά Torrents. Όσο για superstar γυρνάμε πάλι στα 90's και λέμε τις ίδιες μ******ς βλέποντας τον Rivers να σηκώνει την κούπα! 68.gif Και μετά απορώ γιατι το μπάσκετ δεν πάει μπροστά σε αυτή την χώρα. Εγώ προτείνω να δώσουμε πλήρη εξουσία στον Βασιλακόπουλο, να διώξει τους διαβολικούς κοινοτικούς και να παίζουν μόνο γνήσια Ελληνόπουλα στις ελληνικές ομάδες αφού θα περνάνε από τεστ DNA για την Ελληνικότητα τους. Μετά θα καταργηθεί το επαγγελματικό μπάσκετ και οι παίκτες θα είναι σκλάβοι των ομάδων τους, καθώς και θα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε κοντά σορτσάκια με τους όρχεις να πετάγονται έξω από την πίεση, θα αμύνονται μόνο με man to man θα αγωνίζονται σαν τον Γκάλη και όταν παίζουν με Αμερικάνους από σεβασμό και μόνο θα χάνουν. Έτσι νομίζω ότι οι μπασκετόφιλοι της χώρας θα είναι χαρούμενοι και θα πιστεύουν ότι το Μπάσκετ αναπτύσσεται!

V@Roxe##13
Καλα οπως και να εχει ευχαριστω.

Δεν ειναι ο πολυτιμοτερος παικτης του φιναλ 4 σταρ? Ηγετη με την κλασικη εννοια του ορου δεν εχουμε αλλα διαθετουμε παικτες οπως ο Παπαλουκας ο Ζησης και ο Σπανουλης που εχουν τον απαραιτητο τσαμπουκα για το τελος. Α, και τον Διαμαντιδη.
NBAholic
Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν μερικοί να παραδεχτούν ότι μια ομάδα με 12 "ισάξιους" (αν και δε μ'αρέσει πολύ ο όρος) παίχτες που είναι σε θέση να ξεχωρίζει, έχει σταρ. Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγγας 2 σερί χρόνια. Ο Παπαλουκάς ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας στην Ευρώπη. Ο Παπαδόπουλος απ'τα καλύτερα 5άρια. Νομίζετε ότι παίχτες που σήμερα θεωρούμε σταρ και θρύλους (Φασούλας, Χριστοδούλου, ακόμη και Γιαννάκης και ίσως Γκάλης...), το '87 ήταν περισσότερο διάσημοι στην Ευρώπη απ'ότι είναι οι αντίστοιχοι δικοί μας τώρα; Ίσως ο Γκάλης, λόγω της έφεσης στο σκοράρισμα (πρώτο ζητούμενο της εποχής) και λόγω της παλαιότητάς του στην Εθνική (μαζί με Γιαννάκη), να ήταν ακόμη γνωστότερος, αλλά σε γενικά επίπεδα, οι δικοί μας "σταρ" με τους χρυσούς της προηγούμενης γενιάς δεν έχουν μεγάλες διαφορές δημοσιότητας και τολμώ να πω, μέχρις ενός σημείου, επιπέδου.
treathitch
Θα σας παρακαλέσω όλους να χαλαρώσετε με τους "σταρ".
Όποια ομάδα έχει έναν ή έστς και δύο σταρ, έχει αυτομάτως και περιορισμένο potential. Διότι μία καλή άμυνα (και υπάρχουν πολλές σήμερα) πιάνει τα αστέρια σου και μετά άντε να μπουν τα σουτ από τους δεύτερους παίκτες σου. Τέτοιες ομάδες είναι η Γερμανία (τυχερή, αλλά και αξιοθαύμαστη πέρσι που ξεπέρασε τα όριά της), η Κίνα, άντε και η Ρωσία το 2003. Νομίζω ότι με στοιχειώδη λογική, γίνεται κατανοητό το πόσο μειώνεται το ταβάνι κάποιου όταν εξαρτάται από έναν ή δύο παράγοντες.
Όταν όμως ανήκεις στην ελίτ, τότε δεν έχεις έναν και δύο, αλλά δέκα με δώδεκα, γιατί αλλιώς είτε δε φτάνεις ποτέ στη κορυφή, είτε δε μπορείς να μείνεις εκεί. Τώρα, όσον αφορά τις διαφορετικές νοοτροπίες international ball ανά τον κόσμο, την Ελλάδα δεν την ενδιαφέρει αν, για παράδειγμα η Αργεντινή κατεβάζει ως επιθετικό κέντρο τον Τζινόμπιλι και αιχμή στο καλάθι το Σκόλα, ούτε μπορεί να βασιστεί στην άμυνα πάνω στο πόιντ γκαρντ, γιατί ο Σάντσεζ πλέον εναλάσσεται με τον Πριζιόνι. Στην Ισπανία, όσο και να κλείσεις τους Γκασόλ/Ναβάρο, ο Γκαρμπαχόσα μπορεί να κάνει μάγκες τους υπόλοιπους και οι άτιμοι σουτάρουν καλά. Η Λιθουανία κανονικά δεν πιάνεται, αλλά ακόμα και χωρίς Γιασικεβίτσιους, έχει σουτ από την περιφέρεια και μέσα στη ρακέτα δεν ξέρεις ποιον να πρωτοπιάσεις. Οι Αμερικάνοι, μία από τα ίδια, φόβος και τρόμος αν δεν τους έχεις δει, οι Γάλλοι με έναν ψηλό που να πασάρει, γίνονται αυτομάτως πρώτοι στον κόσμο.
Έτσι και η Ελλάδα, όπως όλες οι άλλες μεγάλες δυνάμεις, παίζει πλέον το δικό της παιχνίδι. Η άμυνά της, τολμώ να πω είναι η καλύτερη στον κόσμο, λόγω όχι μόνο της αφοσίωσης και των προσόντων, αλλά κυρίως λόγω της ασύγκριτης υπομονής και διάρκειας, στοιχεία που δεν θα τα είχε η ομάδα, αν επιτέλους δεν εκμεταλλευόταν το βάθος και την ποιότητα των παικτών της (το ροτέισιον των 10-12 παικτών που λέγαμε). Λοιπόν, όταν η ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο, δεν προσαρμόζεται πλέον στον αντίπαλο. Πηγαίνει με στόχο να κάνει το παιχνίδι της, όπως και όλοι οι άλλοι μεγάλοι. Οι μικροί, με τους "σταρ" και τους "ρολίστες", πάνε 9-16, άντε και κανένα 5-8 που χλωμό το κόβω..
NBAholic
Θεωρώ ότι μια καλή ομάδα μπορεί να έχει σταρ, χωρίς αυτός-οί να είναι βεντέτα και χωρίς η ομάδα να εξαρτάται από αυτόν/αυτούς. Μερικοί αντιλαμβάνονται έτσι τον όρο του σταρ, αλλά προσωπικά τον αντιλαμβάνομαι σαν τον παίχτη που ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από το μέσο όρο και που μπορεί όταν χρειαστεί να σηκώσει την ομάδα πάνω του. Θεωρώ ότι έχουμε αρκετούς σταρς, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Άλλο να έχεις 12 ισάξιους παίχτες που γνωρίζουν καλά τα μυστικά του ομαδικού, αλλά και ατομικού μπάσκετ κι άλλο 12 ισάξιους που να μην ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα. Κι αυτό με τη δική μου έννοια του σταρ, δε συμβαδίζει με τη δεύτερη περίπτωση.
treathitch
Πάμε λίγο στα φιλικά του τελευταίου διημέρου.
Αργεντινή και Λιθουανία έπαιξαν γερά και οι "Γκαούτσος" κέρδισαν με 88-87, με Νοσιόνι, Ντελφίνο, Σκόλα, Τζινόμπιλι να σκοράρουν σχεδόν όλους τους πόντους. Περισσότερες ασίστ, ριμπάουντ αλλά και λάθη για την πλήρη Λιθουανία, με την καλύτερη φροντλάιν του τουρνουά (να δούμε το Γιαννάκη να στέλνει ντάμπλ τιμ στους Λαβρίνοβιτς) και το Μασιγιάουσκας σιγά σιγά να ανεβαίνει.
Στο ίδιο τουρνουά, οι Ισπανοί έκαναν πάρτυ με τους Πολωνούς και είναι εμφανές ότι η προσθήκη του Γκασόλ τους κάνει μάλλον την πληρέστατη ομάδα.
Στο τουρνουά του Βερολίνου, ένας φίλος που το παρακολούθησε μου είπε ότι η Γαλλία πάει από το κακό στο χειρότερο, πράγμα εμφανές έπειτα από τις δύο ήττες με 10+ πόντους από την ανανεωμένη Ιταλία και την "εφηβική" Τουρκία.
Οι Γερμανοί, με το Νοβίτσκι σε χαμηλό τέμπο, το Χάμαν να επιστρέφει και τον Οκουλάγια να δίνει στο Ντιρκ ότι χρειάζεται κοντά στο καλάθι, έχασαν μεν από τους ανεβασμένους Ατζούρι, αλλά είναι μάλλον καλύτεροι από πέρσι, όσον αφορά τις επιθετικές τους επιλογές.
Οι Ιταλοί χρησιμοποιούν πολύ την περιφέρεια παρά τον τραυματισμό του Τζακέτι, με το Ντι Μπέλα στο πόιντ και τους Μπελινέλι-Μπαζίλε στα πλάγια, ενώ τα "τριάρια" τους (Μαντσινέλι-Σοράνια) βλέπουν το παιχνίδι κυρίως από τον πάγκο. Ρόκα-Τσιταντίνι και κυρίως ο Μαρκονάτο κάνουν όλο το παιχνίδι both sides μέσα στη ρακέτα.
Τέλος, οι νεαροί Τούρκοι βρίσκουν χρόνο και σουτ για τον Ιλιάσοβα, τον οποίο ξεκινούν στο τεσσάρι, μετά τον κατεβάζουν στο τρία και εκείνος ανεβάζει την αυτοπεποίθησή του συνεχώς. Ο Ακιόλ, παρά την αστάθειά του στο Ευρωπαϊκό κάτω των 20, είναι η πρώτη αλλαγή από την περιφέρεια. Ο Πεκέρ παίζει λιγότερο του αναμενομένου, ο Γκονλούμ με τον Ερντογάν είναι τα αστέρια της ομάδας και ο Κούτσο, αν και έμεινε ένα χρόνο μακριά από το μπάσκετ, είναι κυρίαρχος κάτω από τα δύο καλάθια.
geosider
η Τουρκία και η Ιταλία δεν έχουν καθόλου παίχτες, δεν θα κάνουν τίποτα στο παγκόσμιο
Earnang

Ρε παιδία αμα γράφετε μια άποψη, γράφεται και κανα επιχείρημα! Αφορισμοί του στυλ

QUOTE
η Τουρκία και η Ιταλία δεν έχουν καθόλου παίχτες, δεν θα κάνουν τίποτα στο παγκόσμιο


δεν οδηγούν πουθενά.
peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.