Στη μεταγραφική περίοδο συζητάγαμε με μία ομάδα για να αποκτήσουμε μία αθλήτρια.Οι παράγοντες της ομάδας ζητούσαν οικονομικό ή έμψυχο αντάλλαγμα.Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Σήμερα σε μία δουλειά της ομάδας στην ΕΟΚ ρώτησα για το ποιον αυτής της αθλήτριας γιατί κάτι με έτρωγε....και έπεσα από τα σύννεφα.Η αθλήτρια αποδευσμεύτηκε από την ομάδα με την οποία διαπραγματευτήκαμε από το 2006.Πήγε αλλού το 2006 λοιπόν, δόθηκε με υποσχετική το 2007 και τώρα ανήκει πάλι έκει από όπου κατέληξε το 2006. blink.gif
Θα πει κανείς γιατί δεν το τσεκάρατε?Μα νομίζω πως το λογικό είναι....
Γεια σου με λένε Μαρία κι αγωνίζομαι στον Α.Ο Φιάσκο!Ο τελευταίος αρνείται να σε παραχωρήσει.Έλα που ανήκει όμως στον Κουρελιακό?Και αφού ανήκει στον Κουρελιακό πως μιλάμε με τον Φιάσκο?
Το 2007 μάλιστα μεταπήδησε με υποσχετική κάπου αλλού αλλά μέσω πατέντας όπως της είπαν επειδή ήτο εκπρόθεσμη.
Συμβούλευσα την αθλήτρια τι να κάνει.Θα πρέπει να γνωρίζουν οι παράγοντες και των δύο ομάδων πως υπάρχουν μάρτυρες κι ας μην μπορεί να αποδειχθεί κάτι γραπτώς!
Επίσης θα χαρακτήριζα τουλάχιστο αλητεία αυτή τη συμπεριφορά αυτών των άναδρων τύπων προς ένα παιδί.Συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου. shot.gif
Ξέρουν που τα κάνουν και που τους παίρνει.Αν απέναντι τους ήταν αθλητής θα είχαμε ναυμαχία blink.gif
Το αστείο,και κλείνω,είναι πως στην ομάδα που διαπραγματεύτηκε την όλη ιστορία χωρίς να της ανήκει η παίκτρια εμείς δώσαμε δύο αθλητές για το αντρικό τους σαν κίνηση πρώτης επαφής κι αυτοί μας δούλευαν ψιλό-γαζί.Είναι γνωστοί όμως και δε θα γλιτώσουν.Εξαρτόνται από την ίδια πλέον αν και πως θα τους κυνηγήσει.
Προς γνώση και συμμόρφωση!