Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manager Games
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
SteelGandalf
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να ασχολείται με manager games;

Football Manager, Championship Manager, ή με κάποια από τις υπάρχουσες online επιλογές (Planetarium Manager, Hattrick, Managerzone κλπ.);
Air Kef
Υπάρχουν πολλοι και μάλιστα έχει ανοικτει και ειδικο τοπικ για το FM 2007.!
SteelGandalf
Ωραία!!!

Υπάρχουν άτομα που να γνωρίζουν τι είναι το PM (Planetarium Manager) ή που να ασχολούνται κιόλας;

Τον τελευταίο καιρό, γύρω στο μισό χρόνο, που ασχολούμαι μαζί του έχω "κολλήσει" άσχημα. Φυσικά είμαι και από τους φανατικούς του FM, αλλά και το PM έχει τη χάρη του. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή παίζεται από human managers, οπότε η καζούρα είναι απίστευτη. Έχουμε μαζευτεί πολλοί. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να του δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά. smile.gif
liolias
Το Planetarium Manager είναι ένας δωρεάν online εξομοιωτής προπονητικής, ο οποίος παίζεται μέσω του browser σας. Στόχος σας είναι να διαχειριστείτε την ομάδα σας και να προσπαθήσετε να επιτύχετε την παγκόσμια καταξίωση.

Για να το πετύχετε αυτό σας προφέρονται κάποιες λειτουργίες από το παιχνίδι, όπως η αγοραπωλησία παικτών, η διαμόρφωση του προγράμματος προπόνησης, τακτικές, καθώς και πολλά άλλα. Βέβαια μην παραλείψετε να ελέγξετε και τα οικονομικά της ομάδας σας.

Το Planetarium Manager δεν τελειώνει ποτέ, έτσι μπορείτε να συνδεθείτε όποτε θέλετε. Τα παιχνίδια Πρωταθλήματος παίζονται κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Μπορείτε να προκαλέσετε άλλους προπονητές σε φιλικά παιχνίδια όπως και να συμμετέχετε στο εθνικό Κύπελλο. Τα φίλικα καθώς και οι αγώνες κυπέλλου παίζονται τις Τρίτες.

Μία σεζόν διαρκεί περίπου 18 αγωνιστικές εβδομάδες και κάθε σεζόν μπορείτε να διεκδικήσετε την πρόκριση στις κορυφαίες κατηγορίες του εθνικού σας Πρωταθλήματος, όπου ανταγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες. Μπορείτε επίσης να διακριθείτε καθώς προχωράτε μέσα από τους αγώνες του Κυπέλλου!

Είναι δική σας η επιλογή… είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση και να γίνετε ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη;
http://www.pmanager.org/
SteelGandalf
Σωστός ο liolias.

Να προσθέσω:

Υπάρχουν και οι εθνικές ομάδες, Ανδρών και Ελπίδων, τις οποίες μπορείτε να αναλάβετε σε περίπτωση που κερδίσετε τις εκλογές που γίνονται από την ελληνική κοινότητα κάθε 2 σεζόν ή μπορείτε απλώς να τροφοδοτείτε τις εθνικές με παίκτες που προπονείτε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική κοινότητα είναι αρκετά ανεπτυγμένη (το παιχνίδι έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά) και υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που μπορείτε να συμβουλευθείτε στα πρώτα σας βήματα. Πριν λίγες ημέρες μπήκε και Δ' Εθνική κατηγορία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν αρκετές ελεύθερες ομάδες διαθέσιμες.

Σε αυτό το παιχνίδι οι τακτικές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πιστεύω πως όσοι ασχολούνται με το Football Manager ή γενικότερα με Manager Games θα το βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η επίσημη Ελληνική κοινότητα του PM είναι το www.greekmanager.com.

Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.