Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια κομικς διαβαζετε;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2
nikolas12
Ρε παιδια τι κομικς διαβαζετε;Υπαρχει καποιος που διαβαζει Αλμανακο;Εγω αυτο διαβαζω αλλα κυριως για τα αφιερωματα που εχει και ενημερωνομαι για τα παντα!Εσεις;
NBAholic
QUOTE
Υπαρχει καποιος που διαβαζει Αλμανακο


Πολύ παλιά, μικρός, έτυχε να "διαβάσω" κανα-δυο και με έπιασαν τα γέλια. Θυμάμαι ακόμη χαρακτηριστικά ότι

1) Θύμιζε λίγο τα δελτία ειδήσεων του Star: 1/3 κόμικς, 2/3 διάφορα άσχετα.
2) Ανάμεσα στα άσχετα, υπήρχε ένα αφιέρωμα στο Χαλκ Χόγκαν, στον οποίο (θυμάμαι ακόμη χαρακτηριστικά) έδιναν ύψος 2,17 (!) και στον αντίπαλό του, τον "Αντρέ το γίγαντα" κάτι σαν 2,44!

Από κόμικς, ευρωπαϊκά βασικά, ό,τι έχει φαντασία και ένα στοιχειώδες χιούμορ. Οι περιπέτειες δε με συγκινούν. Τουτέστιν, κυρίως: Aρκά, Αστερίξ, Ιζνογκούντ, Λούκι Λουκ (ιδίως όπου εμπλέκονταν Ντάλτον, αλλά και άλλα τεύχη), αλλά και το πιο ανώμαλο/αναρχικό Αντιρίξ-Συμφωνίξ.
NBAer
QUOTE(hip-hop @ Dec 26 2007, 22:41 ) *
Ρε παιδια τι κομικς διαβαζετε;Υπαρχει καποιος που διαβαζει Αλμανακο;Εγω αυτο διαβαζω αλλα κυριως για τα αφιερωματα που εχει και ενημερωνομαι για τα παντα!Εσεις;

Δεν διαβαζω τωρα, αλλα παλαιοτερα:
Mικυ Μαους forever!!!! Ειχα τρελα με τον μεγιστο ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Επισης Ποπαυ, Λουκι Λουκ και Αστεριξ.

Αληθεια? Τα κομικς αποβλακωνουν(αφου διηγουνται ιστοριες ανεφικτες και δινουν λαθος προτυπα στα παιδια πχ εγω ακομη και τωρα θεωρω τον Σκρουτζ Μακ Ντακ υπαρκτο προσωπο! rolleyes.gif ) ή οχι τα παιδια που τα διαβαζουν?
Εγω λεω ΟΧΙ βεβαια..... icon_drunk.gif
B for Basketball
Εγω διαβαζα πολυ αλμανακο...
Αλλα απο ενα σημειο κ μετα το βαρεθηκα γιατι τα αφιερωματα ειναι κοινως βλακωδες....Το τοσο το κανουν τοοοοοοοοσο....Αν διαβασει καποιος ασχετος ποδοσφαιρικα αφιερωματα για τιν εθνικη ελλαδος θα νομιζει οτι ειναι η καλυτερη στον κοσμο μην πω στο γαλαξια tongue.gif !


Το καλυτερο για μενα ειναι το ΚΟΜΙΞ...αυτο ειναι πραγματικα ενδιαφερον με πολυ καλες ιστοριες απο τους κορυφαιους σχεδιαστες κομιξ οπως ο (ΘΕΟΣ) Ντον Ροσα και ο μεγιστος Καρλ Μπαρκς!!!

Τα Μικυ Μαους κ Ντοναλντ ειναι απλα ιστοριες προχειρες χωρις ιδιαιτερο θεμα!!!


ΝBAer....ΟΧΙ φυσικα....!!! tongue.gif
Pantel
to αλμανάκο κι εγώ το διάβαζα φανατικά, αλλά ήταν πολλοί κάφροι αυτοί στο περιοδικό. Έδιναν κάτι παρατσούκλια και ήταν τίγκα στην υπερβολή. Ενδεικτικά:

Σακ - σακζίλα!!!
Kobe-η κόμπρα του ΝBA
Αλλεν "Alien" Ιverson
και πολλά άλλα που δε θυμάμαι
smiley.gif
nikolas12
Οντως το εχουν κανει μεγαλη βλακεια ειδικα τους τελευταιους μηνες.Τωρα θα παρω και τα Μικυ Μαους με τον Φαντομ αλλα παιδια συμφωνω ειχε καποια ελατωμματα.Εδω ελεγε σε ενα τευχος το κορυφαιο:Ανω Ραχουλα Γιουναιτετ.Ελεος!Ασε που βαζει τελευταια πιο πολυ κομικς και πιο λιγο αφιερωματα.Εγω προσκυνω τον φαντομ και τον Ντοναλντ.Βασικα το ιδιο ειναι.Παντως με Αστεριξ και τετοια δεν τρελαινομαι.Ομως η θεια μου στο νεο της σπιτι ακουστε τι εχει:Ολα ολα ολα ανεξαιρετως κανενος ακομα και αυτα που εχουν εξαντληθει τα τευχη των:1.αστεριξ
2.Ιζνογκουτ
3.Λουκυ Λουκ
sihainas
Εγώ πάλι τα μόνα κόμικς που διαβάζω ευχαρίστως πλέον είναι του Αρκά... δεν έχω κανένα προς το παρόν αλλά από δω κι από κει βρίσκω και διαβάζω... είναι φοβερός ο άνθρωπος...
nikolas12
Αρκα τα ειχε ενας φιλος μου ολα και μαλιστα απο εκεινα τα μεγαλα τα βιβλια με τον Αρκα μας ελεγε και τις τιμες!Παλια επαιρνα και Ντοναλντ αλλα δεν εχει τα αφιερωματα του Αλμανακο.
spysta
θα γραψω μερικα απο τα αγαπημενα μου ..ειμαι και γω μανιακος με τα κομιξ
@@@ Κορτο Μαλτεζε Απο τα πιο ατμοσφαιρικα κομικς ever !!!Ο Ουγκο Πρατ εγραψε ιστορια ... ειδικα οι παλαιοτεροι μεγαλωσαν με Κορτο .. (δεν θυμαμαι ποσες φορες εχω ζωγραφισει σκηνες απο τις περιπετειες του smiley.gif ) Πραγματικα ειναι απο τα λιγα κομιξ που με εχουν αγγιξει τοσο πολυ smile.gif
@@@ Ερίκ Καστέλ ..... και αυτο καταπληκτικο !!!!Στην Ελλαδα κυκλοφορησαν μονο τα πρωτα 10 κομιξ (το 8ο το 9ο και ειδικα το 10ο ειναι υπερβολικα σπανια να τα βρεις,τα 7 πρωτα τα εχω παντως) απο τις περιπετειες του ... ο Ερικ ειναι ενας Γαλλος γνωστος ποδοσφαιριστης που παιρνει μεταγραφη στην Μπαρτσελονα και γενικα ολη η ιστορια του κομιξ διαδραματιζεται γυρω απο τη ζωη ενος αστερα και το ποδοσφαιρο ...παρα πολυ καλο με φοβερες (σκιτσογραφημενες) φασεις απο αγωνες
@@@ ΑΑΑΑΑΡΡΡΡΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ 4ever and ever!!!YO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τιποτε αλλο respect.... τελοςςςς!! smiley.gif
@@@ ΕΝΝΟΕΙΤΕ Αστεριξ Οβελιξ ,Ιζνογκουτ ,Λουκι Λουκ, Μπλεικ,Εικονογραφημενα κλασσικα,λοχαγος Μαρκ ,Λουνι Τουνς κτλ κτλ κτλ

ΥΓ. μια περιουσια εχω δωσει ... αλλλααααα τα αξιζουν 100% !!!! tongue.gif smiley.gif
nikolas12
Μη σου πω τα πρωτα δυο δεν τα ξερω αλλα το δευτερο φαινεται καταπληκτικο.Οσο για να αποκτησεις τα τρια που σου λειπουν μπορεις να πας σε καποιο παλαιοβιβλιοπωλει ή καπως ετσι στο Μοναστηρακι.Μου ειχαν πει για κατι τετοιο.
captain charisma
παλια διαβαζα αλμανακο,σχεδον ολα τα κομικ της μαρβελ,του αρκας και το σπορτυ αν θεωρειτε κομικ icon_drunk.gif
spysta
QUOTE(hip-hop @ Dec 27 2007, 20:58 ) *
Μη σου πω τα πρωτα δυο δεν τα ξερω αλλα το δευτερο φαινεται καταπληκτικο.Οσο για να αποκτησεις τα τρια που σου λειπουν μπορεις να πας σε καποιο παλαιοβιβλιοπωλει ή καπως ετσι στο Μοναστηρακι.Μου ειχαν πει για κατι τετοιο.

ειναι καταπληκτικο το Ερικ Καστελ .. smiley.gif
εγω βασικα ειχα παει σε ενα παλιο βιβλιοπωλειο στον Πειραια που λεγοταν απο οτι θυμαμαι ''το μικρο Μοναστηρακι'' και τα ειχα βρει τα 7 πρωτα
Βεβαια και στο κανονικο Μοναστηρακι tongue.gif αν ψαξεις κατι θα βρεις ... ειναι ομως πολυ σπανια δυστυχως
rchos
Ερικ Καστελ εχω διαβασει και εγω.πραγματικα ηταν ωραιο.

παντως το αγαπημενο ηταν ειναι και θα ειναι ο αστεριξ.το χιουμορ του ειναι φοβερο.οσο μεγαλωνω συνεχιζω να τα διαβαζω και μαρεσουν οσο την πρωτη φορα αν οχι πιο πολυ ακομη.αγοραζα με παθος για να τα διαβασω.
φυσικα ταυτοχρονα πολυ πολυ αγαπημενο το λουκυ λουκ(λακυ λουκ κανονικα) που επισης μανιωδως αγοραζα διαβαζα.
αμεσως μετα ιζνογκουντ.φοβερο και αυτο.μαζι με τεν τεν.αυτα συνηθως τα αγοραζα οταν δεν εβρισκα καινουριο τευχος των απο πανω.βεβαια απο ενα σημειο και μετα αυτο γινοταν συχνα οποτε εχω πολλα τευχοι και απο αυτα τα δυο.αλλα εχω διαβασει και αλλα που ειχα δανειστει.
τελος κλασικα αρκα.πανεξυπνα ολα.ηη ζωη μετα το αγαπημενο ομως!
αυτα ειναι τα κομιξ που συστηματικα διαβαζα!περιστασιακα εχω διαβασει κι αλλα.αλλα αυτα μαρεσαν πανω απο ολα!
saou
Βασικά αγόραζα περίπου οτιδήποτε κυκλοφορούσε, από τα 'κόμιξ' μέχρι τα 'κλασσικά', αλμανάκο, μεγάλα Μίκυ Μάους, μικρά Μίκυ Μάους, Αλμανάκο, Μπλεκ κτλ.

Μετά από χρόνια αυτά που έχω κρατήσει και τα ξαναδιαβάζω σε πρώτη ευκαιρία είναι τα Αστερίξ (εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, κυρίως τα πρώτα 25 τεύχη που έγραψε ο Γκοσινί, καθώς τα σενάρια του Ουντερζό όσο πάνε και φθίνουν με χειρόετερο όλων το τελευταίο τεύχος 'Αστερίξ και Λατραβιάτα' που ήταν φαιδρό), τα Ιζνογκούντ (ειδικά τα τεύχη που περιλαμβάνουν μια ενιαία ιστορία είναι όλα τους εκπληκτικά, κρίμα που είναι σχετικά λίγα), ο Αρκάς (αν μπορεί να θεωρηθεί κόμικ) και 3-4 Μίκυ Μυστήριο tongue.gif .
eftychia
Συμφωνω με sihainas πλεον διαβαζω μονο Αρκα (ακομα φανατικα)!
Προσκινώ το σπουργιτι και Λουκριτια, η υπερτατη ΘΕΑ!
Pierce
οπως εχετε καταλαβει απο τα τελευταια 2 avatar μου εχω τρελα με τους ηρωες της dc (superman -batman) κυριως αλλα και της μαρβελ (ironman και λιγοτερο spiderman) (πως φαινεται το αμερικανακι laugh.gif ), πιο σπανια διαβαζα λουκι λουκ αστεριξ και μικι μαους
nikolas12
Αρκα νομιζω ειδα σημερα στο fnac ενα καινουριο βιβλιο οπως αυτα τα μεγαλα.Εγω pierce 21 μ'αρεσουν περισσοτερο οι ταινιες Μαrvel και περισσοτερο απ'ολους Γουλβεριν.Πηγα ξερετε σ'εκεινο το μαγαζι διπλα απ τα village στο Mall για να παρω κανα παιχνιδι για τον αδερφο μου.Παω να πληρωσω και βλεπω πισω απο το ταμειο φιγουρες με ηρωες απο ταινιες και ηταν και ο Γουλβεριν με τη στολη του αλλα ιδιος κι απαραλαχτος και ρωταω ποσο κανει και μου λεει 195,00 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif w00t.gif
Οποιος εχει πορωση με Marvel μπορει να παρει την εγκυκλοπαιδια τής που εχει τα παντα για τους ηρωες της.Παντως τωρα βγαινουν κατι Μικυ Μαους με Φαντομ Ντακ.Τι κανουν οι κουφαλες για να αυξηθουν οι πωλησεις. smiley.gif
Α,ναι βγαινει νεα ταινια με Αστεριξ.Ειναι απο το κομικς και θα ειναι αρκετα καλο.Αν και εμενα μου αρεσουν οι ηθοποιοι απο τις αλλες ταινιες. biggrin.gif
Keyser_Soze
Παλιότερα διάβαζα πολύ Αλμανάκο (πριν καμια 10αριά χρόνια περίπου και βάλε). Θυμάμαι ότι είχε κάνει μερικά πολύ ωραία αφιερώματα ειδικά μπασκετικά. Ένα τεράστιο αφιέρωμα στον Τζόρνταν και Σακ vs Χακίμ και Ρόντμαν vs Μπάρκλει. Ψιλό ωραία ήταν.

Από εκεί και πέρα στα πιο σοβαρά. Αρκά μέχρι τελικής πτώσεως!!! Έχω τα άπαντα και τα έχω διαβάσει απειρες φορές. Ο Ισοβίτης με το ΘΕΙΚΟ ποντικάκι τον Μοντεχρήστο είναι το αγαπημένο μου, ενώ και η Λουκρητία στο Καστράτο τα σπάει ανελέητα.

Επίσης είμαι απίστευτος φαν του Φρανκ Μίλερ. Μεγάλη τρέλα με τα Sin City (ειδικά) και με τα μπατμαν του, τους 300, κτλ. Διαβάστε οπωσδήποτε το εκπληκτικό Family Values από τα Sin City. Με διαφορά το καλύτερο κόμικ που έχω διαβάσει.
Άλλα κόμικς που έχω διαβάσει είναι τα Watchmen του Alan Moore, το οποίο είναι απλά τέλειο και το γνωστο V For Vendetta που βγήκε και σε ταινία.
Παλιότερα διάβαζα πολύ κόμικς της Modern Times (η οποία πλέον έχει κλείσει) και Παρά Πέντε (Εκπληκτική ενήλικη μυθοπλασία. Δυστυχώς τώρα η Παρά Πέντε περιορίζεται στις εκδόσεις ερωτικών κόμικς.)
Το κορυφαίο κόμικ που διάβασα από τη Modern Times ήταν το Αρτίς. Γαλλικό κόμικ (το ορίτζιναλ όνομα του είναι La Balade Au Bout Du Monde) που κυκλοφόρησε στα τέλη του '80 (το καβάτζωσα από έναν ξάδερφο μου) και είναι αναμφίβολα από τις κορυφαίες ιστορίες που έχω διαβάσει. Δυστυχώς βγήκε μόνο το πρώτο τεύχος και μετά η Modern Times έκλεισε.
Από την Παρα Πέντε το καλύτερο κόμικ που έχω διαβάσει είναι το Μελάνικους (γαλλικό κι αυτό). Το κόμικ είναι ένα εικαστικό αριστούργημα.
Τελευταίο κόμικ που διάβασα είναι το Βίος και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια. Πολύ καλό!
k_sal_15
^^

Kι εγώ διάβαζα πριν αρκετά χρόνια Αλμανάκο για τον ίδιο λόγο, επειδή είχε ΠΟΛΥ μπάσκετ... Σε αυτό διάβασα και πρώτη φορά για τον Vince Carter!

Ακόμα διάβαζα: Κλασσικά, Μίκυ Μάους, ΚΟΜΙΞ, Μεγάλο Μίκυ Μάους, Μίκυ Μυστήριο, Μίνυ Μάους(της αδερφής μου ,ε!), Τα μεγάλα Κλασσικά, ΥΠΕΡ Κλασσικά, Ντόναλντ Ντακ και άλλα πολλά....

Από ότι καταλάβατε έχω τρέλα με την Disney και έχω στη συλλογή μου τεύχη πολύ μεγαλύτερα από την ηλικία μου που τα εύρισκα ψάχνοντας με τις ώρες ράφια και αποθήκες από βιβλιοπωλία...
losers can win
Xμμμ
Ποια δεν διαβάζω είναι η σωστή ερώτηση rolleyes.gif rolleyes.gif
Πρωτα απο ολα, ντισνευ, μικι μαους, γκουφυ, ντοναλντ με κορυφαίο το σκρουτζ
Φανατικος απο τα εξι μου με αστεριξ, λουκυ λουκ, τεντεν και τον τελευταιο καιρο και με τον ιζνογκουντ
Και απο περυσι την ανοιξη με κολλησε ένας φιλος με τα ιαπωνεζικα κομιξ και φετος πολυ απο τον ελευθερο χρονο μου τον περναω με anime η μανγκα
Das Kapital
Lucky Luke,τον απιστευτο cow boy,τελος!!!
Jabar
Εχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα αλλά ύστερα από σχεδόν 30-40 χρόνια συνεχίζω να κάνω επαναλήψεις και να ανακαλύπτω κάτι κάθε φορά στον Αστερίξ.Πολύ καλά και τα Λούκυ λούκ με Ντάλτον και φυσικά ο ΑΡΚΑΣ με το κόκκορα και το γουρούνι.
thrylos7
Μέγας λάτρης των ηρώων της Λιμνούπολης και του Μίκυ Σίτυ (όπως πολλοί, όπως με χαρά διαπιστώνω)...

Αγαπημένος μου όλων, ασφαλώς ο Σκρουτζ Μακ Ντακ, η μεγαλύτερη προσωπικότητα των κόμιξ, κατά την άποψή μου. Ο Βίος και η Πολιτεία από τον Ντον Ρόσα είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει, όσον αφορά τα κόμιξ (τουλάχιστον)! Ειδικά τα πιο πρόσφατα επεισόδια, αυτά δηλαδή που παρεμβάλλονται της βασικής ιστορίας είναι όλα ένα κι ένα.

Τις ποιοτικότερες ιστορίες της είχε ανέκαθεν το ΚΟΜΙΞ, αν και αυτό έχει ψιλοχαλάσει τελευταία, αφού μπαίνουν όλο και πιο συχνά ιστορίες σχετικά πιο άγνωστων συγγραφέων. Επίσης πολύ καλές ιστορίες είχαν τα παλιά Κλασικά, ενώ μου άρεσαν αρκετά τα πρώτα πρώτα Ντόναλντ. Το Μίκυ Μάους, το κλασικότερο όλων, σημάδεψε την παιδική μου (κι όχι μόνο) ηλικία... biggrin.gif Τα τεύχη 1300-1600 πιστεύω συγκεντρώνουν τις καλύτερες ιστορίες. Οι συγκρούσεις Σκρουτζ και Ρόμπαξ είναι απολαυστικές, ειδικά αν συμμετέχουν και οι Μουργολύκοι. Δυστυχώς, ιστορίες με τον Χρυσοκούκη είναι γενικά πολύ σπάνιες.

Το ΑΛΜΑΝΑΚΟ θυμάμαι ήταν πολύ στη μόδα και ιστορικά αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για την αγάπη μου για το ΝΒΑ (πωπω, τι μου θυμίζετε τώρα, ωραίες εποχές). Οι ιστορίες με τον Ινδιάνα Γκούφυ και τον Φάντομ Ντακ ήταν οι πιο ωραίες, αν και μου άρεσε και ο Μπαλού. Τα πρώτα τεύχη ήταν επιεικώς άθλια, αποκλειστικά με μικρές ιστορίες που τις διάβαζες με κόπο. Όσο περνούσε ο καιρός βέβαια, συνειδητοποιούσα ότι τα αθλητικά ρεπορτάζ δεν ήταν και τόσο αξιόλογα, αλλά είχαν ενδιαφέρον, όπως και τα υπόλοιπα.

Πολύ ωραίο και το Μίκυ Μυστήριο, μετά το ΚΟΜΙΞ ίσως το ποιοτικότερο όλων, κλίμα διαφορετικό, αλλά πολύ ελκυστικό.

Για τον ίδιο λόγο, προτιμούσα ελαφρώς το Λούκυ Λουκ από τον Αστερίξ, με τα σαλούν, τις μικρές πόλεις, τον σερίφη και την εποχή γενικότερα.

Μια περίοδο με είχε πιάσει κρίση με τα περιοδικά της modern times και αγόραζα από bugs bunny, μέχρι amazing spiderman. Για την πρώτη κατηγορία, πιστεύω ότι το εγχείρημα είναι αποτυχημένο, αφού στην οθόνη τα βλέπεις πολύ καλύτερα. Όσο για τη marvel, ανέκαθεν έβρισκα ενδιαφέρουσες τις ιστορίες της, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Πάω να διαβάσω κάτι ξεχασμένα που έχω στο σπίτι... biggrin.gif
Air Kef
Δεν διαφέρω και πολύ εκτός απο ένα..

Λουκι Λουκ,Αστεριξ,Μικυ Μαους-Αλμανακο-Ντοναλντ-Μικυ Μυστηριο κτλ, ΑΡΚΑ ασφαλώς.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ;;;


Πικο Απίκο ΖΕΙΣ. biggrin.gif
thrylos7
Αμάν ναι, Φρουτοπία! Αυτά είναι! Αν και την πρωτοδιάβασα μικρός κι έτσι δεν τα έπιανα όλα... Πολύ ωραίο, ναι!

QUOTE
Πικο Απίκο ΖΕΙΣ.
laugh.gif
nikolas12
Παιδια ολοκληρωσε κανενας τη συλλογη απο τα Μικυ Μαους με τον Φαντομ Ντακ.
nikolas12
QUOTE(thrylos7 @ Jan 8 2008, 18:28 ) *
Αμάν ναι, Φρουτοπία! Αυτά είναι! Αν και την πρωτοδιάβασα μικρός κι έτσι δεν τα έπιανα όλα... Πολύ ωραίο, ναι!

laugh.gif


Τωρα αρχισα και εγω με τον κοσμο του επενδυτη να παιρνω και ειναι τρομερη.
Παρακατω ειναι οι τιτλοι των 50 αυτων κομιξ:

1.Ο χαμενος μαναβης
2.Οι τρεις συνομωτες
3.Το τρομερο φρουτοκτηνος
4.Τα σκληρα καρυδια
5.Το μυστικο μονοπατι

6.Η ιπταμενη σκαφη
7.Ο συναχωμενος τενορος
8.Ο ζορικος δεσμοφυλακας
9.Ο μαναβης και η σοπρανο
10.Η επιδρομη των καραβιδων
11.Η απαγωγη της Μαρουλιτας
12.Το κλεμμενο ξυπνητηρι
13.Η τελικη αναμετρηση

14.Τα σπανια καρεκλοποδαρα
15.Το πικραμυγδαλο και η γλυκοπατατα
16.Ο παππους του κουρεα
17.Ενα βαρελι χωρις βαριδια
18.Η ιπταμενη σβουρα
19.Ο θανασιμος κινδυνος
20.Ο οφθαλμαπατεωνας
21.Τα κολοκυθια με τα τουμπανα
22.Το μουστακι του Θανου
23.Ο κυνηγος ταλεντων
24.Η σκια του προδοτη
25.Η δαχτυληθρα με το δηλητηριο
26.Η σκονη του φτερνισματος
27.Οι δυο μασκοφοροι
28.Το σαντουιτς του τρομου
29.Οι κενταυροι του κρονου
30.Ηταν ολοι τους μαναβηδες
31.Το κουταλι της γαβαθας
32.Ο ασσος των μεταμφιεσεων
33.Ο τριτος χρησμος
34.Η γειτονια με τους σκουπιδοτενεκεδες

35.Η σφεντονα και το μπρικι
36.Η υπουλη παγιδα
37.Ο μαυρος πανθηρας
38.Καταδιωξη στο φεγγαροφωτο
39.Τα σαραντα στιλετα
40.Η ανακριση της Ερωφιλης
41.Ζητουνται διαρρηκτες
42.Πανικος στην κουζινα
43.Οσα φερνει ο ανεμος
44.Παπιγιον για φωκες
45.Το δοντι της κομπρας
46.Στο καζανι των κανιβαλων
47.Το ξυπνημα του Φρουτοκτηνους
48.Η τελευταια προδοσια
49.Το υπνωτικο σκονακι
50.Οι σαραντα σεφ
mog#4
μακραν το ΚΟΜΙΞ ειναι το καλυτερο....οι πιο ωραιες ιστοριες απο ολους τους ηρωες....ειδικα ο σκρουτζ τα σπαει....χαρακτηριστικο ειναι οτι οι περισσοτεροι συλλεκτες ασχολουνται νε αυτο και ειδικα τα πρωτα τευχη ειναι πανακριβα...καποτε προσπαθησα και εγω να τα μαζεψω αλλα τα παρατησα....επισης πολυ marvel.....
red pyramid88
Προτίνονται τα

http://images.amazon.com/images/P/1931514798.01.LZZZZZZZ.jpg

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/0/0b/275px-Gravitation01.jpg

http://images.amazon.com/images/P/1582403589.01.LZZZZZZZ.jpg

Γενικά ψάχνω όσο πιο πολύ μπορώ σε manga και κόμιξ, και λατρεύω κάθε είδος σκίτσου, απο το Sandman και το Bone μέχρι τα yaoi και τα σκίτσα της Marriane Satrapi. Βάλτε μέσα και Αστερίξ και γενικά ότι έχει η Μαμουθοκόμιξ. Και τη 'Χωματερή' του Λέανδρου, το Y: The last man και αρκετά ακόμη.
kotzito
Ευτυχως ειμαι σε ηλικια που τα ματς δε θεωρουνται 'ξενερα'.Γενικα τα διαβαζω ολα τα κομιξ αλλα προτιμηση εχω σε Λουκυ Λουκ,Αστεριξ,Τεν Τεν,Μικυ Μαους,ΚΟΜΙΞ και καμια φορα διαβαζω και κομιξ της DC η αλλα π.χ. πολεμικα.
Giorgos#4
αρκας ,ντοναλντ και σκρουτζ (ειδικα οι 2 τομοι με βιο και πολιτεια)λουκυ λουκ ντραγκονμπολ αστεριξ λουκυ λουκ

αυτα απο μενα(νομιζω)
Tretiak
Προσωπικά είμαι της σχολής του Ντίσνεϊ. ΚΟΜΙΞ , Μίκυ Μάους, Ντόναλντ(τα έχω όλα) , και φυσικά ΚΛΑΣΙΚΑ που από το 1985 δεν έχω χάσει ούτε τεύχος. Τώρα τελευταία επανακυκλοφόρησαν "Τα 7 θαύματα των παπιών" και "Το σπαθί των πάγων". ΑΠίστευτες και μοναδικές ιστορίες.
Πάντως σε λίγο στο σπίτι μου μάλλον θα βγουν έξω οι άνθρωποι γιατί τιγκάραμε από κόμιξ! biggrin.gif
SG3ptshooter
Έχω όλα τα Λούκυ Λουκ. Από κει και πέρα noir. V for Vendetta. Sin City. 300. Aπό dc τίποτα. Aπό marvel ολίγον X-men.
Magnus92
" Περιπετεια " με τον Λοχαγο Μαρκ !!! Και φυσικα Αρκα ....
ComingUpRoses
εγω οποτε παιρνω παιρνω το περιοδικο "KΟΜΙΞ" ... ειναι τ αανηψια του ντοναλντ κανοντας σκανταλιες και πολλα! tongue.gif!
επαθα λαστιχο
μικρος διαβαζα τα παντα.τωρα περιπετεια,αρκα,the walking dead.απο εκει και περα οτι graphic novel πεσει στα χερια μου.
LFO
Τεν Τεν
Amazing spider man
Ερικ Καστελ
Αστεριξ Οβελιξ
MAD
pain of salvation
QUOTE(LFO @ Feb 23 2011, 14:05 ) *
Τεν Τεν
Amazing spider man
Ερικ Καστελ
Αστεριξ Οβελιξ
MAD

Ωραίος

+ Μπλεκ,Αγόρι,Τρουένο,Βαβούρα,Γκολ,Σκορπιός,St
orm,Camelot 3000,Conan,Tarzan,Δύο(το θυμάται κανένας...είχε Ρομποτέκ μέσα)...και ότι υπήρχε από Disney(Κλασικά,Μικυ,Κομιξ κτλ.)
Θα θυμηθώ και άλλα... tongue.gif
LFO
QUOTE(pain of salvation @ Feb 23 2011, 14:55 ) *
Ωραίος

+ Μπλεκ,Αγόρι,Τρουένο,Βαβούρα,Γκολ,Σκορπιός,St
orm,Camelot 3000,Conan,Tarzan,Δύο(το θυμάται κανένας...είχε Ρομποτέκ μέσα)...και ότι υπήρχε από Disney(Κλασικά,Μικυ,Κομιξ κτλ.)
Θα θυμηθώ και άλλα... tongue.gif

ααααα... ναι και αυτα που λες , απλα νομιζα οτι γραφουμε αυτα που διαβαζουμε ακομη...
pain of salvation
QUOTE(LFO @ Feb 23 2011, 15:13 ) *
ααααα... ναι και αυτα που λες , απλα νομιζα οτι γραφουμε αυτα που διαβαζουμε ακομη...

Εσύ καλά τα έγραψες...εγώ είδα το "διαβάζετε" διαβάζατε...
Δεν θα με χαλούσε να τα διαβάζω και τώρα βέβαια...αλλά πέρασαν λίγο τα χρόνια(και δεν τα βρίσκω 69.gif )
Zoys
Στα παιδικά μου χρόνια τα κόμικς ήταν η λατρεία μου! Από τα ντουλάπια μου ξεχειλίζουν πάρα πολλά από τα κόμικς της Ντίσνεϋ (και όχι μόνο) με αγαπημένα το ΚΟΜΙΞ (ως το πιο σοβαρό και περιποιημένο ελληνικό comicbook, όχι απλά ένα παιδικό χαριτωμένο έντυπο) και το Αλμανάκο! Φάντομ Ντακ και τα μυαλά στα κάγκελα rolleyes.gif ! Πιτσιρικάς που δεν πολυασχολούμουν με τα αθλητικά ότι διάβαζα για σπορ ήταν μέσα από τις σελίδες του Αλμανάκο. Μάλιστα σκέφτομαι να σκαννάρω κάποια μπασκετικά αφιερώματα για να τα αναρτήσω στο blog μου.

Έχω να διαβάσω ΑΛΜΑΝΑΚΟ τρία χρόνια και στα τελευταία τεύχη που έχω από το 2008 παρατηρώ ότι οι σελίδες μειώθηκαν το ίδιο και ο χώρος για τα αφιερώματα για μπάσκετ και για μπάλα. Δεν ξέρω πως είναι σήμερα το περιοδικό, αλλά τα προηγούμενα χρόνια από το '98 που ξεκίνησα να το διαβάζω ήταν πολύ καλό - ΟΚ τα αθλητικά αφιερώματα είναι γεμάτα υπερβολές, αλλά μην ξεχνάτε ότι το έντυπο απευθύνεται σε μικρές ηλικίες επί το πλείστον!
HLR CENATION
Εγώ έχω χρονια να διαβάσω κομικς για την ακρίβεια από τότε που σταμάτησε να βγαζει η μοντερν ταιμς που έπαιρνα φανατικα όλα τα dc και marvel.

Ομως έπεσε στα χερια μου ένα σπάιντερμαν και μου ξυπνησαν μνήμες.Δυστυχώς δεν βγαίνουν πια πολλά κόμικς στην Ελλάδα. Το the avengrers θα πάρω επίσης.Κριμα που σταματησε να βγαίνει ο αγαπημένος μου Ποπαυ.Τωρα θα με κράξετε γι αυτό που θα γράψω αλλα θα αρχίσω να παίρνω και Μικυ μαους.

Θα περασω μια βολτα απο τα παμπλικ μεσα στην εβδομαδα και αν βρω θα παρω την εγκυκλοπαίδεια της Μαρβελ.

Από αύριο θα παίρνω το Εθνος για να αρχίσω να διαβάζω και αρκα.
Zoys
QUOTE(HLR CENATION @ Oct 13 2012, 21:43 ) *
Τωρα θα με κράξετε γι αυτό που θα γράψω αλλα θα αρχίσω να παίρνω και Μικυ μαους.

laugh.gif Εγώ πάντως όχι. Το καλοκαίρι μαζί με δύο φίλους (εγώ 17 κι αυτοί 18 χρονών μαντράχαλοι) πέσαμε πάνω σε ένα mini market με παλιά τεύχη του ΚΟΜΙΞ και η αλήθεια είναι ότι τα χαζεύαμε κάνα πεντάλεπτο με νοσταλγία. Αυτοί πλέον διαβάζουν αποκλειστικά κόμικς της Marvel και της DC, αλλά οι παλιές (ή καλύτερα οι πρώτες) αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα.

HLR CENATION
QUOTE(Zoys @ Oct 13 2012, 22:07 ) *
laugh.gif Εγώ πάντως όχι. Το καλοκαίρι μαζί με δύο φίλους (εγώ 17 κι αυτοί 18 χρονών μαντράχαλοι) πέσαμε πάνω σε ένα mini market με παλιά τεύχη του ΚΟΜΙΞ και η αλήθεια είναι ότι τα χαζεύαμε κάνα πεντάλεπτο με νοσταλγία. Αυτοί πλέον διαβάζουν αποκλειστικά κόμικς της Marvel και της DC, αλλά οι παλιές (ή καλύτερα οι πρώτες) αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα.


Με dc και marvel ημουν πωρωμένος παλιά. Διάβαζα φανατικά.Ειδικά Iron-man,Μπατμαν και Σπαιντερμαν.Ευχομαι να βρω στα παμπλικ που θα παω.

Σημερα πηρα το τευχος 25 τους σπαιντερμαν.Ειναι και οι φανταστικ φορ στο εξώφυλλο. banana.gif
Knickerbocker
Μεγαλώνοντας μικυ μαους,αλμανακο,Αστερίξ, lucky Luke και....αντιριξ και συμφωνιξ :-) έχει διασωθεί η συλλογή μου απο τα ´κομιξ´.

Τώρα.... make mine Marvel!
Κάτι λίγα της DC αλλά και κάποια not super hero related (πρόσφατα τελείωσα τα Y the last man,απίστευτο).
HLR CENATION
Πήρα την εγκυκλοπαίδεια του σπαιντερμαν.Είναι φοβερή.

Έχει μέσα όλη την ιστορια του το πως δημιουργήθηκε και όλους τους εχθρούς του.

Ανυπομονώ να την διαβάσω.
Zoys
http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/st...ks.2453147.html

Κι όμως δεν κυκλοφορεί πια... sad.gif
nikolas12
QUOTE(Zoys @ Oct 13 2013, 20:15 ) *
http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/st...ks.2453147.html

Κι όμως δεν κυκλοφορεί πια... sad.gif


Δεν το ήξερα. Κρίμα πραγματικά. Απίστευτα κόμιξ όλα της Disney και πρέπει να ανήκω στην τελευταία γενιά που τα αγάπησε, αφού μικρότερος τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι φίλοι μου τα αγοράζαμε συνεχώς. Δυστυχώς με τα χρόνια είχε πέσει και κάπως η ποιότητα (ειδικά στο αγαπημένο μου Αλμανάκο, τα άλλα δεν τα πολυθυμάμαι τον τελευταίο καιρό). Την τελευταία δεκαετία είχαν βγει πολύ ωραίες εκδόσεις πέραν των κλασσικών εβδομαδιαίων (θυμάμαι ιδιαίτερα "Τα Μεγάλα Σήριαλ" και τα "Γίγας") και ήταν καημός μου που τα πρώτα δεν τα συμπλήρωσα. Θα τα αγαπάμε όπως και να 'χει.
επαθα λαστιχο
εχει ασχοληθει κανεις με το "οι ζωντανοι νεκροι" κομικ στο οποιο βασιστηκε η σειρα?
bbplayer
εγώ δεν πολυασχολούμαι αλλά έχει πράμα πολύ εδώ
http://users.sch.gr/vasanagno/comics.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.