Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 4 2008, 15:19 ) *
o κληρης θα παιξει μπασκετ η θα σας κουρεψει??!!!!

Αν χάσει, έχουμε όλοι δώρο από ένα κούρεμα! 69.gif
APPLE13
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 4 2008, 19:43 ) *
Αν χάσει, έχουμε όλοι δώρο από ένα κούρεμα! 69.gif

Προφήτη προλαβαίνω να έρθω να σας μάθω τα βασικά?
profitisilias9
QUOTE(APPLE13 @ Aug 4 2008, 19:54 ) *
Προφήτη προλαβαίνω να έρθω να σας μάθω τα βασικά?

Εσύ αγόρι μου δεν κάνεις για καμμία εργασία! Είσαι ένας αποτυχημένος! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 5 2008, 15:25 ) *
Εσύ αγόρι μου δεν κάνεις για καμμία εργασία! Είσαι ένας αποτυχημένος! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
τελικα τι εγινε στα μονα?εκτος απο το αθλημα ποιος κερδισε?
kaukasios
θα σας κουρεψει τελικα ο κληρης?να προσεχετε τα αυτια σας!!!
kalamaras-kelis
καλημερα στα ομορφα αγορια,χρονια πολλα στον προεδρο-αιματοδοτη του αχαικου μπασκετ,στον αγνο αυτο ανθρωπο που απο το.υστερημα του συντηρει ενα μερος του αχαικου μπασκετ
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Κ.Α.Η ΩΣ Ο ΠΙΟ ΝΕΟΣ-ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

ναναι παντα καλα και να κανει και κανα(Σ) φετος στο πρωταθΛΗΜΑ
kaukasios
χρονια πολλα προεδρε!!!
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 6 2008, 11:37 ) *
χρονια πολλα προεδρε!!!

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να ψάξει για προπονητή. Ο κ. Ευαγγέλου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νίκης Προαστείου, όντας ένας από τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του κοκκινόμαυρου συλλόγου (άντεξε στην ηλεκτρική καρέκλα περίπου ένα μήνα). icon_headbang.gif

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των 'ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑ-Η' επικρατέστερος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Νίκης Προαστείου είναι ο Παναγιώτης Κατσούπης, μέχρι πρότινος τεχνικός του Πρ.Ηλία. Εχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα για το πόσο διάστημα θα αντέξει ο νεαρός τεχνικός!
19.gif 19.gif 19.gif
toro_loco
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 6 2008, 20:11 ) *

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των 'ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑ-Η' επικρατέστερος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Νίκης Προαστείου είναι ο Παναγιώτης Κατσούπης, μέχρι πρότινος τεχνικός του Πρ.Ηλία. Εχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα για το πόσο διάστημα θα αντέξει ο νεαρός τεχνικός!
19.gif 19.gif 19.gif

Αν θα κάνει παρέλαση πρέπει να 'ναι ευχαριστημένος... 19.gif
ΦΡΑΓΚΙ
προφητη δεν τα λεσ καλα ομωσ ουτε μασ λεσ οτι οι προπονητεσ γενικα και αοριστα βαζω και εσενα μεσα ειστε αχαριστοι.και δεν μασ ειπεσ το γιατι εφυγε?και ο κοσμοσ μασ κακολογει,ο κυριοσ ευαγγελου εχει αναλαβει 4 ομαδεσ και πηγαινε για την πεμπτη,αλλα διπλαροσ ξερεισ εσυ,οποτε ο προεδροσ καπου εχει δικιο.και καπου εχει δικιο που διωχνει αβερτα κουβερτα το γιατι ρωτα τον κυριο τσιοτσιο ονομα και πραγμα σου κανει την ομαδα καζινο σε μια μερα τοκογλυφοσ απο του καλουσ στυσιματιασ ο καλυτεροσ.και πολυ μεγαλοσ και ακρυβοπληρομενοσ σκαουτερ. 77.gif
profitisilias9
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Aug 7 2008, 02:00 ) *
προφητη δεν τα λεσ καλα ομωσ ουτε μασ λεσ οτι οι προπονητεσ γενικα και αοριστα βαζω και εσενα μεσα ειστε αχαριστοι.και δεν μασ ειπεσ το γιατι εφυγε?και ο κοσμοσ μασ κακολογει,ο κυριοσ ευαγγελου εχει αναλαβει 4 ομαδεσ και πηγαινε για την πεμπτη,αλλα διπλαροσ ξερεισ εσυ,οποτε ο προεδροσ καπου εχει δικιο.και καπου εχει δικιο που διωχνει αβερτα κουβερτα το γιατι ρωτα τον κυριο τσιοτσιο ονομα και πραγμα σου κανει την ομαδα καζινο σε μια μερα τοκογλυφοσ απο του καλουσ στυσιματιασ ο καλυτεροσ.και πολυ μεγαλοσ και ακρυβοπληρομενοσ σκαουτερ. 77.gif

Εχεις δίκιο πρόεδρε! Γίνανε όλοι προπονητές και έχουν από πέντε ομάδες ο καθένας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την έχουν ψωνίσει οι περισσότεροι και ζητάνε τρελά λεφτά! Και επειδή εγώ είμαι φίλος σου και συμπάσχω με τον πόνο σου, δέχομαι να αναλάβω την ομάδα σου χωρίς δραχμή! Μόνο καμμιά ποικιλία θα με κερνάς, που και που! 77.gif 77.gif 77.gif
profitisilias9
QUOTE(toro_loco @ Aug 6 2008, 22:27 ) *

Είσαι ποταπός και κακεντρεχής! Εγώ πιστεύω πως δεν θα βγάλει ούτε την προετοιμασία!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 7 2008, 14:28 ) *
Είσαι ποταπός και κακεντρεχής! Εγώ πιστεύω πως δεν θα βγάλει ούτε την προετοιμασία!
δεν φταιει ο προεδρος αυτοι φευγουν!
kaukasios
λεω για την γιορτη του να του κανουμε δωρο εναν προπονητη!
basket11

Τελικά μόνο ο Κατσούπης έμεινε καιρό μαζί σου!!!!! Τους άλλους προφήτη τους καθάρισες για πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Aug 7 2008, 19:08 ) *
Τελικά μόνο ο Κατσούπης έμεινε καιρό μαζί σου!!!!! Τους άλλους προφήτη τους καθάρισες για πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για, σπάσ'τα και ξαναρίξ'τα! icon_drunk.gif
profitisilias9
Ρε τη φουκαριάρα τη Νίκη Πρ. που κατάντησε. Κάποτε στην κοκκινόμαυρη ομάδα έπαιζαν παιχταράδες όπως ο Ροκανάς, ο Λιοφάγος, ο Καρατζάς, ο Αργυρόπουλος, ο Μαρκόπουλος, ο Φραγκοπαναγιώτης, ο Γεωργακόπουλος, ο Ζησιμάτος, με προπονητή το δάσκαλο Σταύρο Ζούρα, ενώ τώρα................. 68.gif 68.gif 68.gif
ΦΡΑΓΚΙ
τωρα τι φιλε προφητη?δεν σου αρεσει ετσι?κοιτα σε παρεκαλω το καφενειο σου που ειναι ενα μεγαλο ............και ασε τουσ αλλουσ την εχεισ απο β σε α2 καθε χρονο και αντιστροφα αντε και στην γ φετοσ.ευτιχοσ που εφυγεσ απο την ομαδα. icon_wave.gif
ΦΡΑΓΚΙ
τουσ παιχτεσ που εχει φερει στην ομαδα ο προεδροσ δεν προκειτε να τουσ δεισ ουτε απο μακρια στην δικη σου. μονο αν βαλεισ το χερι βαθια βαθια που εσυ τοσο σπαγκοσ που εισε δεν το βαζεισ ουτε στην κολοτσεπη. 41.gif
ΦΡΑΓΚΙ
μετα το ναυαγιο τησ αποκτησησ του ευαγγελου για την θεση του προπονητη στην νικη,ο προεδροσ ειναι πολυ κοντα στην λυση που ακουει στο ονομα μανωλησ παπανδρεου προπονητησ εμπειροσ και με θυτεια σε ΔΙΑΓΟΡΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΤΡΩΝ Α1,ΚΑΙ ΕΑΠ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΗΘΟΣ. icon_wave.gif
profitisilias9
Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του προέδρου και με τον Παν. Κατσούπη. Οι φήμες οργιάζουν πως προέκυψε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό! (Τι πρωτότυπο; Χε, χε, χε!) 19.gif 19.gif 19.gif
profitisilias9
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Aug 7 2008, 23:13 ) *
τουσ παιχτεσ που εχει φερει στην ομαδα ο προεδροσ δεν προκειτε να τουσ δεισ ουτε απο μακρια στην δικη σου. μονο αν βαλεισ το χερι βαθια βαθια που εσυ τοσο σπαγκοσ που εισε δεν το βαζεισ ουτε στην κολοτσεπη. 41.gif

Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι αυτούς τους παίκτες που έφερες στην ομάδα σου, έβαλες βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους πλήρωσες; Μάλλον αυτοί, θα πρέπει να σε πλήρωσαν. Ο Πρ.Ηλίας δεν έχει ανάγκη από μεταγραφές. Δόξα τω Θεό έχει δικά του παιδιά και στηρίζεται! Καληνύχτα πρόεδρε! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ποιουσ?αυτοι δεν κανουν ουτε για γ τοπικο.περτε ολοι φοροι απο τον ομπλο.ο μονοσ παιχτησ που αξιζεισ εισαι εσυ και ξερεισ γιατι εισαι πολυ καλοσ εχω μαθει στην προθερμανση τον παιχτων,διατασεισ ,στα τεσσερα, 69 ,ιεραποστολικη κλπ μπραβο αγορι μου και πιο ψηλα. shot.gif
toro_loco
QUOTE(toro_loco @ Aug 6 2008, 22:27 ) *

QUOTE(profitisilias9 @ Aug 8 2008, 01:19 ) *
Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του προέδρου και με τον Παν. Κατσούπη. Οι φήμες οργιάζουν πως προέκυψε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό! (Τι πρωτότυπο; Χε, χε, χε!) 19.gif 19.gif 19.gif

Τελικά προφήτη χάσαμε και οι δύο! smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(toro_loco @ Aug 8 2008, 02:15 ) *
Τελικά προφήτη χάσαμε και οι δύο! smiley.gif

Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος! Τα νέα στοιχήματα είναι για το πόσοι προπονητές θα παρελάσουν φέτος από τον πάγκο του! Εγώ ποντάρω στο πέντε με έξι! Εσύ, toro loco; 77.gif 77.gif 77.gif
kaukasios
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Aug 8 2008, 01:15 ) *
μετα το ναυαγιο τησ αποκτησησ του ευαγγελου για την θεση του προπονητη στην νικη,ο προεδροσ ειναι πολυ κοντα στην λυση που ακουει στο ονομα μανωλησ παπανδρεου προπονητησ εμπειροσ και με θυτεια σε ΔΙΑΓΟΡΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΤΡΩΝ Α1,ΚΑΙ ΕΑΠ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΗΘΟΣ. icon_wave.gif

αν παρει προπονητη τον μανωλο σωθηκε!πολυ καλος!για ρωτα στην εαπ.εχεις κανενα γνωστο?ρωτα κανεναν απο τους παλιους να σου πει.
kaukasios
και προσοχη στα αποδυτηρια!
toro_loco
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 8 2008, 08:13 ) *
Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος! Τα νέα στοιχήματα είναι για το πόσοι προπονητές θα παρελάσουν φέτος από τον πάγκο του! Εγώ ποντάρω στο πέντε με έξι! Εσύ, toro loco; 77.gif 77.gif 77.gif

Όχι κύριοι!!!! Έπειδη βαρέθηκε να παίρνει και να διώχνει προπονητές, θα αναλάβει ο ίδιος ΚΑΙ προπονητής! smiley.gif
kaukasios
QUOTE(toro_loco @ Aug 8 2008, 11:38 ) *
Όχι κύριοι!!!! Έπειδη βαρέθηκε να παίρνει και να διώχνει προπονητές, θα αναλάβει ο ίδιος ΚΑΙ προπονητής! smiley.gif
απο τον μανωλο καλυτερος θα ειναι!
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 8 2008, 14:32 ) *
απο τον μανωλο καλυτερος θα ειναι!

Αν έχεις να πεις κάτι για το Μανώλο, πες το φόρα παρτίδα. Γι'αυτό δημιουργήθηκε αυτό το τόπικ, για να τα συζητάμε όλα! smile.gif smile.gif smile.gif
profitisilias9
Να δω, εάν ο Παπανδρέου οδηγήσει τη Νίκη Πρ. στα πλέϊ-οφς, που θα τρέξετε όλοι να κρυφτήτε! shot.gif shot.gif shot.gif
toro_loco
QUOTE(toro_loco @ Aug 8 2008, 11:38 ) *
Όχι κύριοι!!!! Έπειδη βαρέθηκε να παίρνει και να διώχνει προπονητές, θα αναλάβει ο ίδιος ΚΑΙ προπονητής!

...Και επειδή σύντομα θα πάθει σύνδρομο στέρησης, αφού δε θα έχει προπονητή για να τον διώξει, στην πρώτη στραβή θα κάνει το κορυφαίο και θα... ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΦΡΑΓΚΙ
και τυπικα προπονητησ στην νικη προαστειου μανωλησ παπανδρεου ειδηση τησ τελευταιασ στιγμησ.η νικη πρ παει για μεγαλα πραγματα.ο μανωλο εχει να κανει πολλεσ ζημιεσ σε καυτεσ εδρεσ,και ειναι κατι που ξερει να κανει. icon_wave.gif
ΦΡΑΓΚΙ
αυτο το κανουν κατι 47αριδεσ παππουδεσ που νομιζουν οτι μια ζωη θα τουσ κρατανε τα τριποντα στουσ αγωνιστικουσ χωρουσ.
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 8 2008, 21:33 ) *
Αν έχεις να πεις κάτι για το Μανώλο, πες το φόρα παρτίδα. Γι'αυτό δημιουργήθηκε αυτό το τόπικ, για να τα συζητάμε όλα! smile.gif smile.gif smile.gif

Αν ρωτησεις παικτες της ΕΑΠ που επαιζαν τοτε θα σου αφηγουνται ιστοριες για ωρες!ειναι πολλα τα γελια!το τρανζισιον που το ελεγε τραντζιστορ και πολλα αλλα.θα κλαψεις απο τα γελια.
kaukasios
και προσοχη στα δανεικα προεδρε φιλικη συμβουλη!
ΦΡΑΓΚΙ
φιλε προφητη πωσ βλεπεισ την συνεργασια ροκανα γιαννοπουλου ποιοσ λεσ να φυγει πρωτοσ ο ροκο η ο κοουτσ?ο ροκο στα 47 θα τα ΒΑΖΕΙ ΛΕΣ?
ΦΡΑΓΚΙ
φιλε καυκασιε μην ξεχνασ οτι οπου εχει παει εχει φτιαξει και ομαδεσ,και ειναι και απο τουσ λιγουσ που εχουν διπλωμα μεχρι α2 εθνικησ.παιχτεσ που εχουν δουλεψει μαζι του λελε για ενα σκληρο και καλο προπονητη,τωρα αν θεωρεισ εσυ οτι δεν κανει επειδη μπερδευει την γλωσσα του κατι θα ξερεισ.
kaukasios
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Aug 9 2008, 18:26 ) *
φιλε καυκασιε μην ξεχνασ οτι οπου εχει παει εχει φτιαξει και ομαδεσ,και ειναι και απο τουσ λιγουσ που εχουν διπλωμα μεχρι α2 εθνικησ.παιχτεσ που εχουν δουλεψει μαζι του λελε για ενα σκληρο και καλο προπονητη,τωρα αν θεωρεισ εσυ οτι δεν κανει επειδη μπερδευει την γλωσσα του κατι θα ξερεισ.
δεν μπερδευει την γλωσσα του απλα δεν ξερει.φιλε φραγκι το μπασκετ εχει προχωρησει πολυ και καποιοι εχουν μεινει πολυ πισω.μεσα σε αυτους ειναι και ο μανωλης.η προπονηση που κανει ειναι του 80.και πες ποια ομαδα εφτιαξε?περσι που ηταν?αυτοι πρεπει να σταματησουν να δουλευουν.υπαρχουν νεα παιδια που ξερουν το αντικειμενο και εχουν ορεξη για δουλεια και οχι να δουλευουν αυτοι που βλεπουν το μπασκετ σαν αρπαχτη.μην μιλησουμε για την δουλεια που εκανε στην ΕΑΠ.για ρωτα σου ειπα κανεναν παλιο παικτη της εαπ.και ρωτα και για την δουλεια που εκανε στις ακαδημιες και στα παιδοεφηβικα.αυτα που σου λεω δεν ειναι κακιες ειναι η αληθεια.
ΦΡΑΓΚΙ
το ξερω φιλε μου υπαρχουν νεα παιδια που για να πανε σε ομαδεσ που τουσ δινεται η ευκαιρια να δουλεψουν σε α2 εσκαη απο το ξεκινημα τουσ ζητανε τον ουρανο με τα αστρα αυτο ειναι το μπασκετ φιλε μου,και μην σου πω ποσα γιτι θα φριξεισ,ο μανωλησ που λεσ ηταν πριν 2 χρονια σε μια ομαδα του πυργου στην β εσκαη που δεν την ηξερε η μανα του και πηγε στα μπαραζ,πιο παλια στον διαγορα πηγε και εκει στα πλευ οφ στην α2 εσκαη ακομα πιο πριν στον αχαιο 47 ακομα πιο παλια στο ριο πηρε μια ομαδα που επεφτε κατηγορια και εκανε 11 νικεσ σε 11 παιχνιδια και εσωσε την ομαδα τοτε με μπουζαλα και παπαστεφανατο.οι νεοι ενα μεγαλο ποσοστο πανε για αρπαχτη και το ξερω πολυ καλα φιλε μου.οποτε περνεισ παλιουσ με λιγα και εμπειρια.εσυ που γνωριζεισ ποιουσ προπονητεσ νεουσ γνωριζεισ που να εχουν φιλοδοξιεσ φιλε μου?
profitisilias9
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Aug 9 2008, 18:21 ) *
φιλε προφητη πωσ βλεπεισ την συνεργασια ροκανα γιαννοπουλου ποιοσ λεσ να φυγει πρωτοσ ο ροκο η ο κοουτσ?ο ροκο στα 47 θα τα ΒΑΖΕΙ ΛΕΣ?

Ποιος Ροκανάς ρε ΦΡΑΓΚΙ τώρα; Αυτός κοντεύει το μισό αιώνα και δε λέει να σταματήσει το μπάσκετ! Εκτός αν θέλει να παίξει πρώτα συμπαίκτης με τον γιο του, αλλά Μενεγκίν, και ύστερα να αποχωρήσει. Εχω πει κατ'επανάληψη ότι για όλους τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες υπάρχει η Γ' ΕΣΚΑ-Η, για να ξεδίνουν. Όσοι συνεχίζουν το μπάσκετ σε μεγαλύτερες κατηγορίες κόβουν το δρόμο σε νεότερους αθλητές που διψούν για μπάσκετ. Ετσι και αλλιώς με τον κόουτς Γιαννόπουλο δεν βλέπω να παίζει λεπτό, γιατί ο ψηλός αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 9 2008, 19:40 ) *
δεν μπερδευει την γλωσσα του απλα δεν ξερει.φιλε φραγκι το μπασκετ εχει προχωρησει πολυ και καποιοι εχουν μεινει πολυ πισω.μεσα σε αυτους ειναι και ο μανωλης.η προπονηση που κανει ειναι του 80.και πες ποια ομαδα εφτιαξε?περσι που ηταν?αυτοι πρεπει να σταματησουν να δουλευουν.υπαρχουν νεα παιδια που ξερουν το αντικειμενο και εχουν ορεξη για δουλεια και οχι να δουλευουν αυτοι που βλεπουν το μπασκετ σαν αρπαχτη.μην μιλησουμε για την δουλεια που εκανε στην ΕΑΠ.για ρωτα σου ειπα κανεναν παλιο παικτη της εαπ.και ρωτα και για την δουλεια που εκανε στις ακαδημιες και στα παιδοεφηβικα.αυτα που σου λεω δεν ειναι κακιες ειναι η αληθεια.

Αυτά που γράφεις για τον Παπανδρέου είναι τουλάχιστον εμπάθεια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, χύνεις χολή εναντίον του. Εγώ δεν κρίνω έναν προπονητή εάν είναι παλαιομοδίτης ή όχι. Τον κρίνω από την δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα που φέρνει στην ομάδα του. Και βάσει αποτελεσμάτων, ο Μανώλης μόνο αποτυχημένος δεν είναι! Και ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 αλλά συνεχίζει και βρίσκεται στο προσκήνιο και μάλιστα πέρσι ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς. Οσο για τα νέα παιδιά που λες, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι ψωνίζονται νωρίς και νομίζουν πως με μία καλή χρονιά έγιναν Ομπράντοβιτς και ζητούν τόσα λέφτα, όσα τους λείπουν για να γίνουν Ωνάσηδες! wink.gif wink.gif
ΦΡΑΓΚΙ
προφητη πιστευω πωσ εβαλεσ μυαλο και γραφεισ πολυ σωστα,χερομαι που συμπασχουμε.
toro_loco
Ήρεμα ρε παιδιά όλα θα φανούν από το αποτέλεσμα, εδώ θα είμαστε για να τα λέμε. Πιστεύω πάντως πως ο Παπανδρέου είναι πολύ καλή επιλογή (και σίγουρα θα τον προτιμούσα από τον Κατσούπη) το θέμα δεν είναι τι προπόνηση κάνει, αλλά πως όπου πάει έχει φέρει αποτελέσματα.
ΦΡΑΓΚΙ
προφητη αυριο κατι περιμενω απο εσενα,μην με ξεχασεισ,γιατι τον τελευταιο καιρο το κανεισ.
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 9 2008, 20:49 ) *
Αυτά που γράφεις για τον Παπανδρέου είναι τουλάχιστον εμπάθεια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, χύνεις χολή εναντίον του. Εγώ δεν κρίνω έναν προπονητή εάν είναι παλαιομοδίτης ή όχι. Τον κρίνω από την δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα που φέρνει στην ομάδα του. Και βάσει αποτελεσμάτων, ο Μανώλης μόνο αποτυχημένος δεν είναι! Και ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 αλλά συνεχίζει και βρίσκεται στο προσκήνιο και μάλιστα πέρσι ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς. Οσο για τα νέα παιδιά που λες, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι ψωνίζονται νωρίς και νομίζουν πως με μία καλή χρονιά έγιναν Ομπράντοβιτς και ζητούν τόσα λέφτα, όσα τους λείπουν για να γίνουν Ωνάσηδες! wink.gif wink.gif

Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Ο προφήτης μιλάει με καλά λόγια για προπονητή!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απίστευτο..........Βρε μήπως αυτός είναι ο μοναδικός φίλος που έχεις από τον χώρο της προπονητικής;
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 9 2008, 20:49 ) *
προφητη μην μπερδευεις τα πραγματα.δεν εχει σημασια αν εμφανιστηκε το 80 η το 90.αυτο που εχει σημασια ειναι να διαβαζεις να παρακολουθεις τις εξελιξεις να δουλευεις και να βελτιωνεσαι.αφου ειναι τοσα χρονια στον χωρο και ειναι επιτυχημενος γιατι δεν τον εμπιστευονται ομαδες μεγαλυτερων κατηγοριων?μαλον θα ειναι εμπαθης σαν και μενα!
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Aug 11 2008, 10:24 ) *
Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Ο προφήτης μιλάει με καλά λόγια για προπονητή!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απίστευτο..........Βρε μήπως αυτός είναι ο μοναδικός φίλος που έχεις από τον χώρο της προπονητικής;

Basket11 μην ψαρώνεις, για ξεκάρφωμα το έκανα! Και κάτι άλλο, εγώ δεν έχω φίλους. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
kaukasios
ο πετροπουλος στην ΕΑΠ.Για τον γιωργο λεω.αυτος ειναι ο παικτης απο μεγαλυτερη κατηγορια που μιλουσε ο γιατρας!
ΦΡΑΓΚΙ
φιλε καυκασιε εσυ και αλλοσ ενασ στην πατρα λετε για τον παπανδρεου οχι και τοσο κολακευτικα λογια.γιαυτο αναλογισου πωσ εισαι εσυ γιαυτουσ.10 ατομα απο την εαπ μου εχουν πει τα καλυτερα οποτε εσυ εχεισ το προβλημα φιλε μου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.