Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θρυλικές ομάδες - Σχόλια
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
morfi
Εδώ τα σχόλια σας. Δοξάστε με.
benchwarmer
Σε δοξαζουμε.

Και καβατζωνω τους Σελτικς του '86, θα το κανω καποια στιγμη οταν δεν θα βαριεμαι.
sacarame
Εξαιρετική ιδέα...Σε δοξάζω κι εγώ λοιπόν.. 77.gif

Βέβαια τώρα που μου πήρες τον Μιχαλιό, πρέπει να βρω τι ομάδα θα πάρω....
baskethood
Εγω σε δοξαζω απλα 77.gif ,θα αφησω ολη τη δοξα σε σενα και δε θα παρω μερος στα αφιερωματα smile.gif
Εξαλλου δεν τα παω καλα με τα ρετρο.
morfi
Thanks guys. Περιμένω αφιερώματα σας.

QUOTE
Φιλαδέλφεια Γουόριορς 1946-47

Πάντα ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα σε μία τόσο παλιά ομάδα. Οι Φιλαδέλφεια Γουόριορς υπήρξαν οι πρώτοι πρωταθλητές του ΝΒΑ (BAA ακόμη τότε) ενώ είχαν στη σύνθεση τους το καλύτερο παίκτη της λίγκας το Τζο Φαλκς. Μεγάλος παίκτης, ακόμη μεγαλύτερη ομάδα.
captain charisma
oι ασιστ στο 2 αφιερωμα γτ ειναι συνηθως κατω του 0? δλδ 0.3 0.4 κλπ?
morfi
QUOTE(captain charisma @ Jul 10 2011, 21:47 ) *
oι ασιστ στο 2 αφιερωμα γτ ειναι συνηθως κατω του 0? δλδ 0.3 0.4 κλπ?

Γιατί τότε έτσι παιζόταν το μπάσκετ. Χαμηλά σκορ, χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (ο πρώτος σε ευστοχία ήταν ο Μπομπ Φίρικ με κοντά στο 40%) και χαμηλό ποσοστό ασσίστ (ο πρώτος αν δεν κάνω λάθος, ο Έρνι Καρλβέρλει, είχε κοντά στις 3.2ασ). Επιθετικά συστήματα πέρα από τα βασικά που τα μαθαίνουν στις ακαδημίες δεν υπήρχαν και οι ομάδες αναλώνονταν σε προσωπικές ενέργειες ενώ πολλοί πόντοι έρχονταν από τις βολές.
morfi
Οι Λέικερς του '54 λοιπόν. Η τελευταία ομάδα της δυναστείας των Λέικερς στα 50's. Αν και πήρε το πρωτάθλημα πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά, παραμένει μία all-time classic ομάδα. Η συνέχεια για τους Λέικερς δεν ήταν και η καλύτερη τουλάχιστον μέχρι το '58.
aegeansheed
Really nice work. Ειδικά για τις παλιές ομάδες, είναι μια καλή ευκαιρία να τις γνωρίσω κι εγώ. Ελπίζω να ανέβει κάτι από Syracuse Nationals, έφτιαχνε ακόμα περισσότερο την όρεξη για το παιχνίδι των Τελικών του '54! wink.gif

Πάρε-Pimp-τον-Dos (ναι, τον MS-DOS), αυτοί οι πρώτοι μπασκετμπολίστες μοιάζουν περισσότερο με εργάτες σε σιδηροδρόμους (εκτός από τον Mikan που φέρνει σε γιατρουδάκο και τον Lovellette που μου θυμίζει Μπογρίνιο).
Air and King
41.gif για το θεμα του morfi.
Μακαρι να μπορουσα να ασχοληθω και εγω..
Air and King
Ο Φαλκς ο πρωτος πραγματικα μεγαλος παιχτης το 1949 εβαλε 63 ποντους(33 στο πρωτο ημιχρονο) απεναντι στους Ιντιαναπολις Τζετς..Το ρεκορ αυτο κρατησε μεχρι το 1959 και τους 64 ποντους του Ελτζιν Μπειλορ...
morfi
Οι Σέλτικς του '81 δεν είναι καν μέσα στις top5 ομάδες της ιστορίας των Σέλτικς αλλά who cares; Υπήρξαν μεγάλη ομάδα, απέκλεισαν τους πολύ δυνατούς Φιλαδέλφεια 76ers και κατάφεραν να σηκώσουν το πρωτάθλημα, έστω και απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.
Johnaros
Congrats.
Πολύ ωραία ιδέα και δουλειά.
vonzuchter



H καλυτερη ομαδα ολων των εποχων. BRING IT
Air and King
QUOTE(vonzuchter @ Aug 23 2011, 00:03 ) *



H καλυτερη ομαδα ολων των εποχων. BRING IT

Οχι δα.Μια απο τις καλυτερες αμυνες ολων των εποχων και η πιο σκληρη ομαδα.....Αλλα η καλυτερη ολων των εποχων δεν ηταν.Ουτε καν η καλυτερη της Δεκαετιας του 80.....
morfi
Καιρό είχα να γράψω για ομάδα οπότε τι καλύτερο από τους Μπουλς. Η ομάδα του 1991-92 ήταν η δεύτερη καλύτερη των Μπουλς μετά από εκείνη του 1995-96. Μόνο οι Νικς κατάφεραν να βρουν το τρόπο να τους κερδίσουν αλλά και αυτοί στο τέλος υπέκυψαν.
jonhy
οι harlem globetrotters επαιζαν σε κανονικα πρωταθληματα η εδιναν αγωνες επιδειξης;

http://www.youtube.com/watch?v=v5w0mdgURvU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.