QUOTE(koutsou10 @ Jan 19 2010, 16:20 )

θα συμφωνησω μαζι σου για το mvp που το αξιζει δικαιωματικα μετα κ τον τραυματισμο του κομπι βεβαια(υπηρχε οπως κ να το κανουμε συναγωνισμος μεταξυ τους,αν κ δεν εχει τελειωσει ακομα)τελοσπαντων αλλα θα διαφωνησω πληρως στο οτι ειναι πιο σημαντικο απο ενα πρωταθλημα.το mvp απλα δειχνει ποιος ειναι ο καλυτερος στο πρωταθλημα παιχτης κ επιτρεψε μου να σου πω πως κ αυτοι που βγαινουν 2-3οι καλυτεροι μετα τον mvp ειναι κ αυτοι παιχταραδες σε επιπεδα all-star κ σε πολλες περιπτωσεις δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους(ασε που εχουν γινει κ ψιλοαδικιες,βλεπε στηβ νας την 2 φορα),ομως ο πρωταθλητης ειναι 1ος κ ο καλυτερος στον κοσμο θα ελεγα εγω(αλλοι μπορει να διαφωνουν)κ ο δευτερος ειναι ενα τιποτα!ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω αυτο...

Ο Κομπι και κατα την διαρκεια του τραυματισμου του εκανε αρκετα καλα παιχνιδια χωρις να επιρεαζεται οπως ο ιδιος ειχε πει αλλα προς το τελος Δεκεμβρη μεχρι τωρα εχει κανει αρκετα κακα παιχνιδια παιρνοντας μαλιστα σε πολλα απο αυτα πολλες προσπαθειες χωρις να υπαρχει λογος και αυτο ειχε σαν συνεπεια να ριξει το ποσοστο του απο 48.5% σε 46.3% τωρα που μιλαμε!
Οσο αφορα το MVP αυτο που λεω εγω θα μετρησει διαχρονικα!Ο ΛεΜπρον και να χασει φετος το πρωταθλημα θα ειναι 25μισι χρονων!Δηλαδη εχει πολλα χρονια μπροστα του και κυριως με ενα καλυτερο σαπορτινγ καστ απο το καλοκαιρι και μετα να παρει πολλα πρωταθληματα!
O Nας πηρε τα MVP 31 και 32 χρονων και το δευτερο δεν το αξιζε(επρεπε να το παρει και αυτο ο ΛεΜπρον η σε μικροτερο ποσοστο ο Κομπι).
http://www.basketball-reference.com/awards...s_2006.html#mvpΟ ΛεΜπρον ειναι 25 χρονων και θα παρει πρωταθληματα!Το MVP της Ριγκιουλαρ Σιζον ειναι πιο σημαντικο απο το MVP των Τελικων καθως ειναι η πορεια σε κοντα 100 αγωνες και δεν βλεπεις MVP τυπου Μπιλαμπς και Παρκερ(καλοι παιχτες αλλα οχι επιπεδου Greatests)
Ιστορικα λοιπον(που παντα με γνωμονα την Ιστορια μιλαω για τον ΛεΜπρον τον Κομπι κα αλλους παιχτες που εχουν τα φοντα να μπουν στο πανθεον)ο Τζαμπαρ εχει 6(το ρεκορ για MVP Ριγκιουλαρ Σιζον) ο Τζορνταν εχει 5 συνολικα (και πηρε το 2ο MVP του στα 28 του και μαζι το πρωτο πρωταθλημα)οταν ο Ρασσελ εχει επισης 5 οταν ο Τσαμπερλαιν εχει 4 και τελος ο Ματζικ και ο Μπερντ απο 3 καταλαβαινεις φανταζομαι ποσο σημαντικο ειναι να φτασει τα 2 μολις στα 25μισι του ο ΛεΜπρον!
Την φετινη σεζον μπορει το πρωταθλημα να ξαναπαει στους Λεικερς και ο Κομπι να φτασει τα 5 πρωταθληματα και τα 2 MVP τελικων!Εγω λοιπον προτιμω ο ΛεΜπρον να παρει το MVP της Ριγκιουλαρ Σιζον φετος και ας παρει ο Κομπι το πρωταθλημα!
Μετα απο 10 χρονια ομως(που ο ΛεΜπρον θα εχει παρει και πολλα πρωταθληματα κατι που πιστευω οτι θα καταφερει!Βεβαια πρεπει να αποδειχθει και στην πραξη αυτο!) η Ιστορια μαλλον θα λεει αυτο που ειπε και ο αναλυτης-προπονητης Ντειβιντ Θορπ με τον οποιο συμφωνω αν και ξεχναει τον Τσαμπερλαιν!
"Many smart basketball people think Kobe is the closest thing to Michael Jordan. I agree. They are probably the two best shooting guards in history. But the league has never seen a player like LeBron James.
And in a decade or so, we may be at this again, only this time sending LeBron into the ring with Μichael Jordan to settle the debate of who is the best player of all time."
Επαναλαμβανω ο ΛεΜπρον θα ηθελα να παρει οπως και περυσι το ΜVP απο Ιστορικης Πλευρας.....Και το πρωταθλημα θα ηθελα αλλα αν μου ελεγαν ενα απο τα δυο στην παρουσα φαση της καριερας του ΛεΜπρον θα προτιμαγα το MVP!
Υ.Γ Σαφως και δεν εχει τελειωσει η κουρσα για το MVP ακομα απλα μιλησα για την παρουσα φαση!Ακομα υπαρχουν 40+ παιχνιδια για να τελειωσει η κανονικη περιοδος και ο Κομπι σαφως θα το διεκδικησει και μπορει στο τελος να το φερουν ετσι οι συγκηριες και να το παρει τελικα αυτος!