Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Gravedigger
QUOTE (pain of salvation @ Dec 3 2009, 11:57 ) *
Καπου ειδα τις φανελες των Καβς στο ματς με Σανς...
πσσσσσσσσσσσ...
εποχη Ντοχερτι,Πραις,Νανς...τοτε που ημουν πιτσιρικας και τους γουσταρα μονο και μονο απο το σημα τους... biggrin.gif

Εμένα μου φάνηκαν εντελώς άθλιες!Πολύ κιτς το μπλε-πορτοκαλί,ούτε το σήμα μ'άρεσε. cool.gif
pain of salvation
QUOTE(Gravedigger @ Dec 3 2009, 15:45 ) *
Εμένα μου φάνηκαν εντελώς άθλιες!Πολύ κιτς το μπλε-πορτοκαλί,ούτε το σήμα μ'άρεσε. cool.gif

Πριν 20 σχεδον χρονια, δεν το εβλεπαν(εβλεπα) ετσι...το κιτς που λεμε τωρα,θα ηταν καινοτομια και μεσα στην μοδα τοτε...
...και δεν ειναι πορτοκαλι,πιο κοντα σε κοκκινο ειναι... rolleyes.gif
Air and King
Aυτες οι εμφανισεις που λεει o Pain ειναι που τις φοραγαν στην Τζορνταν Era τοτε που τους ειχε αλλαξει τα φωτα στα τελη του 80 και στις αρχες του 90......Γκρεκ Ιλο......Εχει τραβηξει πολλα απο τον ΜJ!

Οι πιο ωραιες εμφανισεις για μενα ειναι αυτες που φοραγαν την δεκαετια του 70 και που φοραγαν και περυσι σε "Ρετρο Νυχτες" που ειναι κιτρινες με λιγο κοκκινο!
captain charisma
το παιχνιδι με τους μπλειζερς ηταν ωραιο, ειχε ενταση σ ολη τη διαρκεια του..αν και οι καβς σε ολο το πρωτο ημιχρονο ηταν συνεχως πισω στο σκορ στο 2 καταφεραν και το γυρισαν χαρη σε συνεχωμενους ποντους του σακ και αργοτερα του παιχτη απατη(βαρεζαο) laugh.gif αληθεια τοσα λεφτα αξιζει να παιρνει αυτος?

σε μια φαση που εδωσε ο τζειμς αλει ουπ πασα στο σακ και καρφωσε γιατι ακυρωθηκε το καλαθι?
ο σακ πρεπει να χει κοντρα με αυτον το πριζμπιλα...καθε φορα που παιζουν αντιπαλοι φαγωνονται.
Air and King
Oι Καβαλιερς εχουν ρεκορ 19-7 ενω περυσι ακριβως τετοια εποχη ειχαν 22-4..........

Εχοντας δει 20 παιχνιδια τους φετος παρολο που τον τελευταιο καιρο δεν εχω πολυ χρονο θα πω οτι δεν παιζουν το ιδιο καλα με περυσι και αυτο δεν στηριζεται μονο στα ρεκορ(αλλωστε οι 66 νικες περυσι ηταν πλασματικες και πραγματικα ειναι απιστευτο το πως τις πετυχαν)αλλα και στην εικονα της ομαδας.........

Ο Μο ειναι λιγο πεσμενος σε σχεση με περυσι αν και τωρα τελευταια παιζει καλυτερα,ο Αντονι Παρκερ παρολο που σουταρει καλα απο το τριποντο θα μπορουσε να βοηθησει ακομα περισσοτερο (βεβαια "τον ξεχναει" και ο Μαικ Μπραουν στο παγκο πολλες φορες) ενω και ο "XFactor" συμφωνα και με τον ΛεΜπρον περυσι Ντελοντε Γουεστ ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι αντημετωπιζει ψυχολογικα προβληματα και μια παιζει πεντε δεν παιζει..........Γενικως εχει γινει προβλεψιμη ομαδα και αν δεν επαιζε ο ΛεΜπρον δεν θα τους παρακολουθουσε κανεις!

Οσο για τον Σακ παρολο που διατηρουσα και διατηρω αμφιβολιες για την αποκτηση του δεν θα βιαστω να κρινω.....Μπορει οι Καβς να κανουν 56-58 νικες(αντι για τις "πλασματικες" 66 περσυνες) και στα Πλειοφ ο Σακιλ να μην αφησει τον Χαουαρντ να βαζει 30αρες και 40αρες οπως εβαλε περυσι στον Ιλγκαουσκας κατι που επισης εκτος απο την περηφερεια του Ορλαντο πονεσε το Κλιβελαντ......Ο Σακιλ για αυτο αποχτηθηκε "να δωσει και να φαει ξυλο" και ας εχει και 8 ποντους μεσο ορο.....Δεν ενδιαφερει αυτο τους Καβαλιερς αλλα μεσω του Monster-Σακ(εστω και στα 38 του) να "κρατησει" τους ψηλους των Σελτικς-Ματζικ-Λεικερς(εαν και εφοσον συνατηθουν)......
Παντως η συνηπαρξη του με τον ΛεΜπρον ειναι πολυ καλη και μαλιστα ο Σακιλ ειπε οτι ο ΛεΜπρον εχει το υψηλοτερο μπασκετικο IQ απο οποιονδηποτε συμπαιχτη ειχε εδω και 18 χρονια που βρισκεται στο ΝΒΑ........

It's well-documented that Shaquille O'Neal has high standards for coaches. Typically, it takes one of iconic status such as Pat Riley or Phil Jackson to impress him.

That makes his praise of LeBron James that much more notable.

"His basketball IQ is phenomenal," O'Neal said of James. "He could coach in the NBA right now."

O'Neal hasn't talked about who's better between James and his former Los Angeles Lakers teammate, Kobe Bryant. But he has told confidantes that James has the advantage in basketball IQ, saying he's the smartest star he's played with in his 18-year career.

Ο ΛεΜπρον κανει με διαφορα την καλυτερη χρονια(ακομα δεν εχει κλεισει τα 25 και δεν εχει μπει στο Prime του.....αυτο ειναι τρομαχτικο) απο οποιονδηποτε MVP υποψηφιο και εχει επισης με διαφορα το καλυτερο PER απο οποιονδηποτε παιχτη και αν χασει το MVP θα το χασει μονο λογω του Ρεκορ.....
Αν καταφερει το Κλιβελαντ και κανει 58-60 νικες ο ΛεΜπρον θα το παρει το MVP(Κατι που πιστευω τελικα θα γινει στο τελος της χρονιας) και ας κανουν οι Λεικερς παλι 65 νικες..........Το impact του Μικρου δεν παιζεται με τιποτα!

Υ.Γ Αν ο ΛεΜπρον παρει και φετος το ΜVP θα γινει ο μολις δευτερος παιχτης στην Ιστορια του ΝΒΑ μετα τον Τζαμπαρ που μολις στα 25 χρονια της ηλικιας τους θα εχουν απο 2 MVP.....Σημαντικο επετευγμα αν το καταφερει και αυτο ο ΛεΜπρον........
half-man half-maverick
εμενα παντως μου αρεσει το μπασκετ που παιζουν φετος οι κλιβελαντ . ολο αυτοματισμους ειναι. χαιρεσαι να τους βλεπεις . φανταζομαι πως θα επαιζαν περσυ για να λες οτι φετος ειναι χειροτεροι tongue.gif
Air and King
QUOTE(half-man half-maverick @ Dec 19 2009, 15:50 ) *
εμενα παντως μου αρεσει το μπασκετ που παιζουν φετος οι κλιβελαντ . ολο αυτοματισμους ειναι. χαιρεσαι να τους βλεπεις . φανταζομαι πως θα επαιζαν περσυ για να λες οτι φετος ειναι χειροτεροι tongue.gif

Που τους ειδες τους αυτοματισμους?Στα στηγμιοτυπα του ΝΒΑ.com?Δες 5-6 αγωνες ολοκληρους και μετα ξανα πες μου!Περυσι επαιζαν καλυτερο μπασκετ σαφεστατα!

Και οι ιδιοι λενε οτι δεν παιζουν πολυ καλα και το οτι εχουν κερδισει 20 ματς ειναι θετικο καθως θεωρουν οτι δεν ειναι καιρος τωρα για να ρολαρουν και να παιξουν καλυτερα.....
“I’ve been in the league for 17 years and I’ve gotten to the big dance many different ways,” O’Neal said. “It doesn’t matter how you get there. I’ve seen a lot of teams play perfect at the beginning and mess up at the end. We’re learning. We’ve been put through a lot of tests on our mental toughness and it’s going to be good for us.

Τωρα ξεκινανε και ενα σερι δυσκολων αγωνων εκτος εδρας στην "Αγρια Δυση"
@Νταλλας
@Φοινιξ
@Σακραμεντο
@Λεικερς(την μερα των Χριστουγεννων).......
half-man half-maverick
βασικα ναι στα στιγμιοτυπα απο το νβα τους ειδα .χεχε εδω δεν εχω χρονο να βλεπω αλλους αγωνες που να προλαβω να δω και απο τους αγαπητους καβς. τεσπα smiley.gif
Giorgos#4
Νικησαν το Σακραμεντο κρατωντας το αποντο στην παραταση!!Κορυφαιος παρα το 2ο τριπλ-νταμπλ του Λεμπρον ο Ιλγκαουσκας με 25 ποντους και 3(!) τριποντα στην παραταση!
Air and King
Καταφεραν και πηραν σημαντικη νικη μεσα στο Λος Αντζελες καθως παιξαν καλα σε αντιθεση με τους Λεικερς που εκαναν μαλλον το χειροτερο τους παιχνιδι φετος!

Το παιχνιδι δεν ειχε ανταγωνισμο και σιγουρα ολοι περιμεναμε κατι καλυτερο...κυριως απο τους 2 Μεγκα Σταρ(Να βαλουν και οι 2 απο 40-45 ποντους να ευχαριστηθει ο κοσμος) καθως ο Κομπι ηταν σε κακη μερα και παρα τους 35 ποντους δεν σουταρε καθολου καλα ενω ο ΛεΜπρον ηταν μεν πιο μεστος και πιο ουσιωδης αλλα θα μπορουσε να παρει και παραπανω απο 19 προσπαθειες σε ενα τετοιο παιχνιδι!Τελεωσε με 26 ποντους.....Πολυ καλος ο Μο που γενικα τον Τελευταιο καιρο παιζει καλα!

Νικη ψυχολογιας για το Κλιβελαντ-Ηττα προβληματισμου για τους Λεικερς που ενδεχομενως να τους κανει και καλο για να μην εφησυχαζουν στις δαφνες του φαβορι!

Υ.Γ Στις 21 Γεναρη παιζουν στο Κλιβελαντ σε ενα Θελω να ελπιζω καλυτερο και πιο ανταγωνιστηκο παιχνιδι και με τους 2 Μεγκα Σταρ να ειναι σε καλυτερη μερα απο οτι χθες!

Υ.Γ2 Το παιχνιδι που θα γινει την Πεμπτη 21 του Μηνος εκτος ολων των αλλων τροπων που μπορει ο καθενας να δει θα το δειξει και η Νοβα καθως το ΣΚΑΙ χθες εδειξε μονο το Μαιαμι-Νεα Υορκη και οχι το Λεικερς-Καβς!

Υ.Γ3 Η μονομαχια των 2 ΛεΜπρον-Κομπι μετα απο 12 παιχνιδια(και μετα το χθεσινο):
http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;p2=bryanko01
Giorgos#4
QUOTE(Air and King @ Dec 26 2009, 23:23 ) *
Καταφεραν και πηραν σημαντικη νικη μεσα στο Λος Αντζελες καθως παιξαν καλα σε αντιθεση με τους Λεικερς που εκαναν μαλλον το χειροτερο τους παιχνιδι φετος!

Το παιχνιδι δεν ειχε ανταγωνισμο και σιγουρα ολοι περιμεναμε κατι καλυτερο...κυριως απο τους 2 Μεγκα Σταρ(Να βαλουν και οι 2 απο 40-45 ποντους να ευχαριστηθει ο κοσμος) καθως ο Κομπι ηταν σε κακη μερα και παρα τους 35 ποντους δεν σουταρε καθολου καλα ενω ο ΛεΜπρον ηταν μεν πιο μεστος και πιο ουσιωδης αλλα θα μπορουσε να παρει και παραπανω απο 19 προσπαθειες σε ενα τετοιο παιχνιδι!Τελεωσε με 26 ποντους.....Πολυ καλος ο Μο που γενικα τον Τελευταιο καιρο παιζει καλα!

Νικη ψυχολογιας για το Κλιβελαντ-Ηττα προβληματισμου για τους Λεικερς που ενδεχομενως να τους κανει και καλο για να μην εφησυχαζουν στις δαφνες του φαβορι!

Υ.Γ Στις 21 Γεναρη παιζουν στο Κλιβελαντ σε ενα Θελω να ελπιζω καλυτερο και πιο ανταγωνιστηκο παιχνιδι και με τους 2 Μεγκα Σταρ να ειναι σε καλυτερη μερα απο οτι χθες!

Υ.Γ2 Το παιχνιδι που θα γινει την Πεμπτη 21 του Μηνος εκτος ολων των αλλων τροπων που μπορει ο καθενας να δει θα το δειξει και η Νοβα καθως το ΣΚΑΙ χθες εδειξε μονο το Μαιαμι-Νεα Υορκη και οχι το Λεικερς-Καβς!

Υ.Γ3 Η μονομαχια των 2 ΛεΜπρον-Κομπι μετα απο 12 παιχνιδια(και μετα το χθεσινο):

Σε αυτο το ματς εγινε το πρωτογνωρο για NBA να πετανε δηλαδη οι φιλαθλοι μπουκαλια και αλλα αντικειμενα για να αποδοκιμασουν την ομαδα τους icon_drunk.gif
Air and King
QUOTE(Giorgos#4 @ Dec 27 2009, 00:07 ) *
Σε αυτο το ματς εγινε το πρωτογνωρο για NBA να πετανε δηλαδη οι φιλαθλοι μπουκαλια και αλλα αντικειμενα για να αποδοκιμασουν την ομαδα τους icon_drunk.gif

Κατι που ενοχλησε παρα πολυ τον Φιλ Τζακσον!
Σιγουρα οι Λεικερς ηταν σε κακη μερα αλλα και οι φιλαθλοι τους αντεδρασαν ασχημα και ειδικα για μια ομαδα που πριν απο αυτο το ματς ειχε ρεκορ 23-4(23-5 μετα)........
Ενω επισης γιουχαραν και τον Σακιλ.......Αλλα βεβαια μολις το #34(που φοραγε στους Λεικερς) θα κρεμαστει διπλα στα νουμερα του Καριμ,του Ματζικ,του Ελτζιν Μπειλορ του Γουιλτ Τσαμπερλαιν και λοιπων Θρυλων οι ιδιοι θα τον αποθεωνουν που τους χαρησε 3 πρωταθληματα με απολυτη κυριαρχια και μαλιστα Three-Pit κατι που δεν καταφεραν ο Ματζικ και ο Καριμ!

Λες στο Οχαιο να τους πληρωσουν με το ιδιο νομισμα στις 21 Ιανουαριου?
http://www.cleveland.com/cavs/index.ssf/20...ikely_to_b.html
morrison
Περασαν κοντα δυο μηνες απο την εναρξη της κανονικης περιοδου και η εικονα των Καβαλιερς δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα.
Με αποκορυφωμα την εμφανιση τους ανημερα Χριστουγεννα μεσα στο Λ.Α κοντρα στους Λεικερς που πρεπει να ηταν η καλυτερη τους φετινη,η ομαδα του Μπραουν λιγο θυμιζει πλεον την ομαδα της pre-season και των πρωτων παιχνιδιων...
Εχοντας κερδισει εκτος εδρας σε Ορλαντο και Λεικερς οι Καβς σβηνουν σιγα σιγα τα ερωτηματικα γυρω απο το παιχνιδι τους...
Επειδη του εχουμε σουρει αρκετα σε αυτο το τοπικ οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ο κοουτς Μπραουν εχει συμβολη στην βελτιωση των Καβς.

-Γιατι οι ρολοι πλεον ειναι σωστα και ορατα κατανεμημενοι σε αντιθεση με το μπαχαλο του πρωτου καιρου.Οι ψηλοι χρησιμοποιουνται σωστα,οι Παρκερ και Μουν βρηκαν τους (αμυντικους κυριως)ρολους τους και αρχιζουν να προσφερουν.Ο στασιμος Γκιμπσον βγηκε απ'το ροτεισον για τα ματια του Ντελοντε.

-Γιατι τα βαρια twin towers σχηματα με Σακιλ και Ιλγκαουσκας τα οποια προκαλουσαν δυσλειτουργια σε αμυνα και επιθεση στην αρχη χρησιμοποιουνται κατ'εξαιρεση και οχι σε μονιμη βαση.Η πραξη παντως εδειξε οτι το σχημα αυτο υπηρξε λειτουργικο για καποια λεπτα στα ματς με Ορλαντο και Λεικερς οταν σωστα χρησιμοποιηθηκε για να ελεχθει η εναερια κυκλοφορια κοντρα σε Γκορτατ-Χαουαρντ και Γκασολ-Μπαινουμ.Η χρησιμοποιηση του Λεμπρον στο 4 κοντρα σε ελαφρια φοργουορντ ειναι και αυτη πλεον στο προγραμμα για λιγα λεπτα.Ο Χικσον δινει ενεργεια και το παλευει.

-Γιατι η επιστροφη του Ντελοντε εδωσε εξτρα ωθηση δημιουργιας στο σετ και πιθανως συνεβαλε στο ανεβασμα και του Μο Ουιλιαμς.

Δεν εγιναν ξαφνικα το φαβορι,για μενα ειναι νο2 στην Ανατολη πισω απ'την Βοστονη και νο.3 σε ολο το ΝΒΑ πισω και απ'τους Λεικερς αλλα εχουν καλες πιθανοτητες για το δαχτυλιδι.Εχουν την συμπαθεια μου...
cavs1-sm.gif
Flash
Απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Lebron έσπασε την "κατάρα των γενεθλίων του" αφού ως τώρα είχε 0/4 την συγκεκριμμένη ημερομηνία. Το κατάφερε μάλιστα με εξαιρετικό τρόπο, κάνοντας ότι ήθελε τους Hawks και μάλιστα στην -ισχυρότατη - έδρα τους, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 48 πόντους (15/23 εντός παιδιάς, 14/16 βολές), 10ρ. , 6 ασ.,2 κλ., 2τ.

Αυτό που θα μου μείνει ως μετεφηβικό τραύμα είναι ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε το buzzer beater τρίποντο του το-μαλλί-μου-ζυγίζει-περισσότερο-από-ότι-το-μυαλό-μου-και-είμαι-εξαιρετικό-poster-στο-σπίτι-του-Wade a.k.a Varejao rolleyes.gif

ΥΓ: Ναι, είμαι κακός. Και μ'αρέσει...

Giorgos#4
To τριποντο αυτο του Βαρεζαο ηταν το πρωτο ευστοχο του σε ολη του την καριερα(ποια? smiley.gif )στο nba
Air and King
QUOTE(Flash @ Dec 31 2009, 17:52 ) *
Απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Lebron έσπασε την "κατάρα των γενεθλίων του" αφού ως τώρα είχε 0/4 την συγκεκριμμένη ημερομηνία. Το κατάφερε μάλιστα με εξαιρετικό τρόπο, κάνοντας ότι ήθελε τους Hawks και μάλιστα στην -ισχυρότατη - έδρα τους, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 48 πόντους (15/23 εντός παιδιάς, 14/16 βολές), 10ρ. , 6 ασ.,2 κλ., 2τ.

Αυτό που θα μου μείνει ως μετεφηβικό τραύμα είναι ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε το buzzer beater τρίποντο του το-μαλλί-μου-ζυγίζει-περισσότερο-από-ότι-το-μυαλό-μου-και-είμαι-εξαιρετικό-poster-στο-σπίτι-του-Wade a.k.a Varejao rolleyes.gif

ΥΓ: Ναι, είμαι κακός. Και μ'αρέσει...

Μια μικρη διορθωση ο ΛεΜπρον εβαλε 48 στο γηπεδο της ομαδας του και οχι στων Χωκς....

Υ.Γ Το καρφωμα του "Flash" πανω στον Βαρεχαο ειναι μαλλον η φαση της Χρονιας μεχρι τωρα!
Γενικα εκτος απο αυτο που ειχε γινει με τον Ζηση που ηταν "Εγληματικο" και θα μπορουσε να κανει ακομα μεγαλυτερη ζημεια ο Βραζηλιανος ειναι αχωνευτος.......
Να αγιασει ο Μακνταις το 2007 στα Πλειοφ που του εκανε ενα πολυ σκληρο αντιαθλητικο!
Air and King
QUOTE(john morisson @ Dec 27 2009, 15:17 ) *
Επειδη του εχουμε σουρει αρκετα σε αυτο το τοπικ οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ο κοουτς Μπραουν εχει συμβολη στην βελτιωση των Καβς.

-Γιατι οι ρολοι πλεον ειναι σωστα και ορατα κατανεμημενοι σε αντιθεση με το μπαχαλο του πρωτου καιρου.Οι ψηλοι χρησιμοποιουνται σωστα,οι Παρκερ και Μουν βρηκαν τους (αμυντικους κυριως)ρολους τους και αρχιζουν να προσφερουν.Ο στασιμος Γκιμπσον βγηκε απ'το ροτεισον για τα ματια του Ντελοντε.

-Γιατι τα βαρια twin towers σχηματα με Σακιλ και Ιλγκαουσκας τα οποια προκαλουσαν δυσλειτουργια σε αμυνα και επιθεση στην αρχη χρησιμοποιουνται κατ'εξαιρεση και οχι σε μονιμη βαση.Η πραξη παντως εδειξε οτι το σχημα αυτο υπηρξε λειτουργικο για καποια λεπτα στα ματς με Ορλαντο και Λεικερς οταν σωστα χρησιμοποιηθηκε για να ελεχθει η εναερια κυκλοφορια κοντρα σε Γκορτατ-Χαουαρντ και Γκασολ-Μπαινουμ.Η χρησιμοποιηση του Λεμπρον στο 4 κοντρα σε ελαφρια φοργουορντ ειναι και αυτη πλεον στο προγραμμα για λιγα λεπτα.Ο Χικσον δινει ενεργεια και το παλευει.

-Γιατι η επιστροφη του Ντελοντε εδωσε εξτρα ωθηση δημιουργιας στο σετ και πιθανως συνεβαλε στο ανεβασμα και του Μο Ουιλιαμς.

Δεν εγιναν ξαφνικα το φαβορι,για μενα ειναι νο2 στην Ανατολη πισω απ'την Βοστονη και νο.3 σε ολο το ΝΒΑ πισω και απ'τους Λεικερς αλλα εχουν καλες πιθανοτητες για το δαχτυλιδι.Εχουν την συμπαθεια μου...
cavs1-sm.gif

Παντως μετα τους Περσινους Τελικους της Ανατολης ο Μπραουν εδειξε οτι μαλλον αυτος ειναι ο Κυριαρχος του Πανικου και οχι ο Σταν Βαν Γκαντι που ειχε πει ο Σακιλ........Ναι μεν δουλευει καλα το Ροτεσιον τον τελευταιο καιρο αλλα κατα την διαρκεια του αγωνα απεχει κατα την γνωμη μου απο τον Βαν Γκαντι αλλα και απο τον Ντοκ Ριβερς καθως εχει εμμονες ενω οι αλλοι 2 ανακατευουν πιο συχνα την τραπουλα!

Δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα λειτουργησει το πειραμα των "Twin Towers" στα Πλειοφ σε σειρες αγωνων απεναντι σε Σελτικς η Ορλαντο η και Λεικερς......Παραμενουν αργοι στην αμυνα αλλα και στην επιθεση δεν μπορουν να παιξουν το Πικ Ν Ρολλ.....Τουλαχιστον ο Ιλγκαουσκας που εχει σουτ μπορει να παιξει το Πικ Ν Ποπ!

Οσο για φαβορι μαλλον ειναι το 4ο κατα σειρα μετα απο Σελτικς-Λεικερς-Ματζικ αλλα και παλι ειναι λεπτες ισορροπιες....

Η ανοδος του Μο εχει παιξει μεγαλο ρολο στο σερι των Καβς τους τελευταιους 10 αγωνες......
morrison
QUOTE(Air and King @ Jan 2 2010, 12:18 ) *
Παντως μετα τους Περσινους Τελικους της Ανατολης ο Μπραουν εδειξε οτι μαλλον αυτος ειναι ο Κυριαρχος του Πανικου και οχι ο Σταν Βαν Γκαντι που ειχε πει ο Σακιλ........Ναι μεν δουλευει καλα το Ροτεσιον τον τελευταιο καιρο αλλα κατα την διαρκεια του αγωνα απεχει κατα την γνωμη μου απο τον Βαν Γκαντι αλλα και απο τον Ντοκ Ριβερς καθως εχει εμμονες ενω οι αλλοι 2 ανακατευουν πιο συχνα την τραπουλα!

Δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα λειτουργησει το πειραμα των "Twin Towers" στα Πλειοφ σε σειρες αγωνων απεναντι σε Σελτικς η Ορλαντο η και Λεικερς......Παραμενουν αργοι στην αμυνα αλλα και στην επιθεση δεν μπορουν να παιξουν το Πικ Ν Ρολλ.....Τουλαχιστον ο Ιλγκαουσκας που εχει σουτ μπορει να παιξει το Πικ Ν Ποπ!

Οσο για φαβορι μαλλον ειναι το 4ο κατα σειρα μετα απο Σελτικς-Λεικερς-Ματζικ αλλα και παλι ειναι λεπτες ισορροπιες....

Η ανοδος του Μο εχει παιξει μεγαλο ρολο στο σερι των Καβς τους τελευταιους 10 αγωνες......

Δεν νομιζω να αμφισβητειται απο κανεναν οτι τα διαπιστευτηρια που εχουν δωσει στην μεχρι τωρα καριερα τους οι Ντοκ Ριβερς και Σταν Βαν Γκαντι σε οτι σχετιζεται με την παρεμβαση τους απο τον παγκο ειναι σαφως πειστικοτερα απο τα αντιστοιχα του Μπραουν.
Απο την αλλη πλευρα ομως νομιζω οτι οι Καβς ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα του Νβα το τελευταιο διαστημα και θα πρεπει να πιστωσουμε στον Μπραουν οτι καταφερε να αλλαξει το κλιμα και την περιρεουσα ατμοσφαιρα για την ομαδα του παρεμβαινωντας κυριως στην δομη,στους ρολους εντος αυτης...

Για το σχημα twin towers:Δεν διαφωνω οτι ελεγχεται η αποτελεσματικοτητα του σε σειρα αγωνων.Το γεγονος οτι απεδειχθη αποτελεσματικο στα δυο ντερμπι που το ανεσυρε ο Μπραουν ειναι ενα καλο σημαδι...Το θεμα παντως ειναι οτι πλεον το συγκεκριμενο σχημα χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις και οχι κατα κανονα...

Λιγοτερο ή περισσοτερο αρκετα στοιχεια συντελουν στην βελτιωση...Η ανοδος του Μο φυσικα,η επιστροφη του καλου Ντελοντε,η συνειδητοποιηση των ρολων τους απο τους Μουν-Παρκερ,η ουσια του Σακιλ,η καλη χρησιμοποιηση των Χικσον-Βαρεζαο...
captain charisma
καλα αυτος ο βαρεχαο ειναι παικτης απατη...πως καταφερε και εξασφαλισε συμβολαιο 50 εκ δολαριων???εκτος απο αμυνα ριμπαουντ και μπωλικο floaping με το μαλλι του που ζυγιζει περισσοτερο απ το μυαλο του tongue.gif tongue.gif και δν ξερει τπτ παραπανω..στην επιθεση δεν εχει ουτε μια κινηση...τι να πω...μαγκας που περνει τοσα φραγκα. ohmy.gif ohmy.gif
morrison
Eμενα παλι μου φαινεται κλασικη περιπτωση over-achiever που καταφερνει να κανει καριερα και να κερδιζει οικονομικα οφελη πολυ παραπανω απο αυτα που θα περιμεναμε με βαση το ταλεντο του...
Δεν ειναι το μεγαλο ταλεντο(ουτε καν το μικρο γι'αυτο το επιπεδο tongue.gif )αλλα νομιζω οτι ειναι χρησιμος παιχτης ειδικα για ομαδα που θα του ζητησει συγκεκριμενα πραγματα...Δεν ξερω αν ειναι ευφυης ως ανθρωπος αλλα μου μοιαζει αρκετα εξυπνος σαν παιχτης,ξερει να χρησιμοποιει καλα το σωμα του στην αμυνα αλλα και να κινειται σωστα χωρις την μπαλα στην επιθεση ωστε να καλυπτει και την επιθετικη του αδυναμια...
Air and King
QUOTE(john morisson @ Jan 2 2010, 15:39 ) *
Eμενα παλι μου φαινεται κλασικη περιπτωση over-achiever που καταφερνει να κανει καριερα και να κερδιζει οικονομικα οφελη πολυ παραπανω απο αυτα που θα περιμεναμε με βαση το ταλεντο του...
Δεν ειναι το μεγαλο ταλεντο(ουτε καν το μικρο γι'αυτο το επιπεδο tongue.gif )αλλα νομιζω οτι ειναι χρησιμος παιχτης ειδικα για ομαδα που θα του ζητησει συγκεκριμενα πραγματα...Δεν ξερω αν ειναι ευφυης ως ανθρωπος αλλα μου μοιαζει αρκετα εξυπνος σαν παιχτης,ξερει να χρησιμοποιει καλα το σωμα του στην αμυνα αλλα και να κινειται σωστα χωρις την μπαλα στην επιθεση ωστε να καλυπτει και την επιθετικη του αδυναμια...

Επισης να προσθεσω οτι ο Βαρεχαο ειναι ισως ο πρωτος παιχτης εδω και χρονια απο τοτε που σταματησε ο Μaster-Ροντμαν που δειχνει τετοιο ζηλο για τα επιθετικα ριμπαουντ!
Παρολα αυτα ειναι οντως απο τους πιο αχωνευτους!
traveller
Eίπαμε να το αφήνουμε το πρώτο βήμα αλλά όχι και να κάνει βόλτα ο Λεμπρόν και να μειώνει στον πόντο tongue.gif

Πάντως εμένα αυτό με το Βαρεχάο με έχει κουράσει απίστευτα. Το είπαμε μια το είπαμε δυο, εντάξει νισάφι
a bullet for your head
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται στα τελευταια δευτερα πριν τη ληξη,να υπαρχουν στην 5αδα οι Σακιλ & Βαρεζαο,& ενω πρεπει να πιεσουν σ'ολο το γηπεδο??Με τον Σακ ειδικα να ειναι αυτος που κινειται για να κανει παγιδα.... rolleyes.gif
Α,ρε κοουτς Μπραουν...ζωγραφισες παλι... icon_drunk.gif ...μ'αρεσε επισης το πως παρακολουθουσε με περισσεια προσοχη, εναν απ τους βοηθους του, που 2.5'' πριν την ληξη σχεδιαζε στους παικτες το play ''ειδικων καταστασεων''...ειναι κατι που σιγουρα δεν βλεπουμε στα Ελληνικα & Ευρωπαικα γηπεδα..
Air and King
Στην τελευταια φαση θα μπορουσε να βγει ενα σουτ με καλυτερες προυποθεσεις(που εισαι Σταν?Στο Ορλαντο)..καθως ηταν πολυ δυσκολο αυτο που πηρε ο ΛεΜπρον......
Ηττα εκτος προγραμματος για τους Καβς και μπορει να τους κοστησει οσο αφορα τα πρωτεια στην Ανατολη καθως παιζουν με τους Γουιζαρντς την Τεταρτη και μετα πανε ταξιδι για 5 παιχνιδια στην Δυση:

@ Denver
@ Portland
@ Golden State
@ Utah
@ LA Clippers
captain charisma
πολυ ωραιο ματς, μεχρι το τελος ειχε ενδιαφερον.
ο κοουτς μπραουν δν το κατεχει το αθλημα..βαζει το σακ να κυνηγαει για παγιδα...38χρονων και 160 κιλα ανθρωπο...ελεος!
οσο για τη τελευταια φαση πιστευω πως εκτος του τζειμς την ευθυνη πρεπει να παιρνει και ο μο που εχει πολυ καλο σουτ.

αν ηταν ο μπραιαντ στη θεση του τζειμς θα το εβαζε?εσεις τι λετε? 39.gif
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 4 2010, 04:21 ) *
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται στα τελευταια δευτερα πριν τη ληξη,να υπαρχουν στην 5αδα οι Σακιλ & Βαρεζαο,& ενω πρεπει να πιεσουν σ'ολο το γηπεδο??Με τον Σακ ειδικα να ειναι αυτος που κινειται για να κανει παγιδα.... rolleyes.gif
Α,ρε κοουτς Μπραουν...ζωγραφισες παλι... icon_drunk.gif ..

Eλα ντε?Ειδικα ο Σακιλ!

Το Κλιβελαντ παιζει χειροτερο μπασκετ απο περυσι και αυτο το λεω με πασα βεβαιοτητα εχοντας δει 26 παιχνιδια απο τα 36 τους φετος!Στατικοι στην επιθεση πολλες φορες!
Ενω δεν κερδιζουν τα παιχνιδια με ευκολια οπως περυσι που παρα πολλα κυριως με τους ευκολους αντιπαλους τα καθαριζαν γρηγορα!
Θα εχει εδιαφερον το πως θα τα πανε στο ταξιδι στην Δυση!

Υ.Γ Αν το Κλιβελαντ δεν παρει το πρωταθλημα φετος(δεν το πολυβλεπω) ο Μαικ Μπραουν θα απολυθει 100%!Ηδη αυτο επρεπε να γινει απο περυσι μετα τους Τελικους της Ανατολης που αντι να ξυπνησει αυτος καθοταν και υμνουσε τον ΛεΜπρον που ωρες ωρες επαιζε μονος του τους Ορλαντο Ματζικ......

QUOTE(captain charisma @ Jan 4 2010, 04:42 ) *
αν ηταν ο μπραιαντ στη θεση του τζειμς θα το εβαζε?εσεις τι λετε? 39.gif

Αν μιλαμε για ακριβως το ιδιο σουτ οι πιθανοτητες θα ηταν ιδιες..Δηλαδη πιο πολυ θεμα τυχης ειδικα με τετοια καμπυλη..

Αν μιλαγαμε για καλυτερες προυποθεσεις τοτε ναι ο Κομπι ειναι πιο Clutch παιχτης σαφεστατα!Αλλα αυτο απο μονο του δεν κανει κανενα καλυτερο!

Αν ηταν ετσι ο Ρετζι Μιλλερ(που ειναι απο τους 4-5 πιο Clutch παιχτες ever) θα ηταν μεσα στους 5 καλυτερους παιχτες ολων των εποχων αλλα με το ζορι ειναι στους 50!
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Jan 2 2010, 14:26 ) *
Για το σχημα twin towers:Δεν διαφωνω οτι ελεγχεται η αποτελεσματικοτητα του σε σειρα αγωνων.Το γεγονος οτι απεδειχθη αποτελεσματικο στα δυο ντερμπι που το ανεσυρε ο Μπραουν ειναι ενα καλο σημαδι...Το θεμα παντως ειναι οτι πλεον το συγκεκριμενο σχημα χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις και οχι κατα κανονα...

Το εχω πει παρα πολλες φορες οτι απ τους Καβς λειπει ενα ευελικτο & ολ-αραουντ PF,που να ειναι καλος σκορερ και να μπορει να απειλει & απο μακρινη αποσταση..
Και νομιζω οτι ειναι αυτη τη στιγμη μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια,τωρα που το ''μαγαζακι'' που λεγεται Ουιζαρντς,να οδευει προς διαλυση,να πανε & να παρουν τον Τζεημσον μεσω ανταλλαγης...θα ηταν μια κινηση που θα αλλαζε τις ισορροπιες..
Πολλοι στεκονται & αναφερονται στο οτι ο Σακ θα μπορεσει ισως να ειναι ενα καλο αντιδοτο στον Ντουαιτ,ομως κανενας δεν κανει τη νυξη του πως & ποσο δυσκολεψε ο Ρασαρντ Λιουις τους Καβς...& οτι αυτο το ματσαρισμα δεν εβγαινε..
Αυτο με τους ''διδυμους πυργους'',δεν ξερω σε ποιο απ τα ονειρα του το ειδε ο ''κοουτς της χρονιας''...στη τελικη υπαρχει και ο Βαρεζαο...
Αν ημουν στη θεση του Φερι,εδω & τωρα θα εδινα το συμβολαιο του Ιλγκαουσκας που ληγει το καλοκαιρι(κατι που σιγουρα θα ενδιαφερει τους Ουιζαρντς απο αποψη σαλαρι-καπ),συν 2 ντραφτ-πικ 1ου γυρου...π.χ. τα δικαιωματα του Γαλλο-Κονγκολεζου Κριστιαν Εγιενκα(τον επελεξαν το περασμενο καλοκαιρι),& το 1ο τους πικ στο ντραφτ που μας ερχεται..προκειμενου να ερθει ο Αντουαν Τζεημσον...
Διοτι αν οι Καβς προχωρησουν με τις ''εμπνευσεις'' της κοουτσαρας..πολυ φοβαμαι πως στο κρισιμοτερο σημειο παλι θα ξανα-αποτυχουν...
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 4 2010, 04:55 ) *
Το εχω πει παρα πολλες φορες οτι απ τους Καβς λειπει ενα ευελικτο & ολ-αραουντ PF,που να ειναι καλος σκορερ και να μπορει να απειλει & απο μακρινη αποσταση..
Και νομιζω οτι ειναι αυτη τη στιγμη μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια,τωρα που το ''μαγαζακι'' που λεγεται Ουιζαρντς,να οδευει προς διαλυση,να πανε & να παρουν τον Τζεημσον μεσω ανταλλαγης...θα ηταν μια κινηση που θα αλλαζε τις ισορροπιες..
Πολλοι στεκονται & αναφερονται στο οτι ο Σακ θα μπορεσει ισως να ειναι ενα καλο αντιδοτο στον Ντουαιτ,ομως κανενας δεν κανει τη νυξη του πως & ποσο δυσκολεψε ο Ρασαρντ Λιουις τους Καβς...& οτι αυτο το ματσαρισμα δεν εβγαινε..
Αυτο με τους ''διδυμους πυργους'',δεν ξερω σε ποιο απ τα ονειρα του το ειδε ο ''κοουτς της χρονιας''...στη τελικη υπαρχει και ο Βαρεζαο...
Αν ημουν στη θεση του Φερι,εδω & τωρα θα εδινα το συμβολαιο του Ιλγκαουσκας που ληγει το καλοκαιρι(κατι που σιγουρα θα ενδιαφερει τους Ουιζαρντς απο αποψη σαλαρι-καπ),συν 2 ντραφτ-πικ 1ου γυρου...π.χ. τα δικαιωματα του Γαλλο-Κονγκολεζου Κριστιαν Εγιενκα(τον επελεξαν το περασμενο καλοκαιρι),& το 1ο τους πικ στο ντραφτ που μας ερχεται..προκειμενου να ερθει ο Αντουαν Τζεημσον...
Διοτι αν οι Καβς προχωρησουν με τις ''εμπνευσεις'' της κοουτσαρας..πολυ φοβαμαι πως στο κρισιμοτερο σημειο παλι θα ξανα-αποτυχουν...

Για την αναγκη αποκτησης ευελικτου pf με καλο σουτ νομιζω οτι το εχουμε ξανασυζητησει και συμφωνησει...Αν θυμαμαι καλα ειχα προτεινει και καποια ονοματα αναφερομενος περισσοτερο στο στιλ του παιχτη που θα χρειαζονταν.Τζειμσον,Αλ Χαρινγκτον,Γκαλιναρι.Θεωρω οτι με την προσθηκη του Τζειμσον οι Καβς θα ανεβαιναν σκαλι και σε επιπεδο ποιοτητας-κλασης αλλα και σε επιπεδο ορθολογικου ροστερ-χημειας...Και προφανως και δινεις τον Ιλγκαουσκας για χαρη του...

Για την χρησιμοτητα των twin towers επισης το εχουμε αναλυσει...Δεν περπαταγε το σχημα,αμυντικα και επιθετικα...Ειδικα με τον τροπο που το χρησιμοποιουσε ο Μπραουν σε καθημερινη διαταξη και για αρκετα λεπτα...
Απο την αλλη πλευρα η πιθανοτητα να αποδειχθει για λιγα εστω λεπτα ενα ανορθοδοξο σχημα χρησιμο σε παιχνιδια ειδικων καταστασεων ειναι υπαρκτη.Και παρατηρησα οτι για ενα διαστημα απεδειχθη καλη ιδεα η ταυτοχρονη παρουσια των Σακ/Ιλγκαουσκας οταν απεναντι τους στο ιδιο παρκε βρεθηκαν οι Χαουαρντ/Γκορτατ και οι Γκασολ/Μπαινουμ...

Καταληκτικα δεν διαφωνω στην ουσια απλα εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο σχημα σχεδον δαιμονοποιηθηκε σε σημειο που να αμφισβητειται οτι απεδειχθη χρησιμο εστω και σε 2-3 απο τα 35 παιχνιδια.
Air and King
Ειναι κριμα πραγματικα οι παιχτες των Καβαλιερς να μην βαζουν τις βολες Παρκερ-Ιλγαουσκας.......
Και πιο πολυ κριμα ειναι για τον ΛεΜπρον που μονος γυρισε ενα χαμενο παιχνιδι οργιαζοντας στα τελευταια 7 λεπτα (ειδα την τελευταια περιοδο) πετυχαινοντας 18 απο τους 20 ποντους των Καβαλιερς και ο Παρκερ με τον Ιλγκαουσκας να χανουν τις βολες και να χανουν το ματς με ενα απιθανο τριποντο του Γκεινς που ηρθε απο το NBDL!

Εχω δει γυρω στα 30 παιχνιδια των Καβς φετος και πραγματικα εχουν υπαρξει φορες οπως και σημερα που οι συμπαιχτες του ΛεΜπρον δεν ειναι συνεπεις!Κριμα γιατι ο μικρος αγωνιζεται σε πολυ υψηλο επιπεδο και οι συμπαιχτες του πολλες φορες δεν τον βοηθουν!

Μπραβο στην Γιουτα που για καποιο λογο δεν ειχε τον Ντερον(πρεπει να αποχωρησε στο πρωτο ημιχρονο) για μια νικη που εκει που εμοιαζε σιγουρη 6-7 λεπτα πριν το τελος,ηρθε ανελπηστα!
Air and King
Παρολο που οι Καβς ειχαν 3-2 στην περιοδεια στην Δυση(θα μπορουσαν να ειχαν 5-0 αν ηταν πιο προσεχτικοι)παραμενουν στο #1 της Ανατολης εκμεταλευομενοι βεβαια και την απουσια του Γκαρνετ απο τους Σελτικς που τους εχει στοιχησει αλλα και την παρατεταμενη "κοιλια" των Ορλαντο Ματζικ που εχουν πεσει στην 4η θεση της Ανατολης...............

Αυτη την στιγμη παρολο που δεν πειθουν οπως περυσι εχουν το 2ο καλυτερο ρεκορ στο ΝΒΑ πισω μονο απο τους Λεικερς τους οποιους υποδεχονται την Πεμπτη(θα το δειξει και το ΝΟΒΑ για οποιον ενδιαφερεται!).........

Ο ΛεΜπρον κανει μια ακομα εκπληκτικη χρονια(με μονο ψεγαδι το career high στα λαθη 3.6 μεσο ορο.....που θα το ριξει πιστευω!) και στα μεσα της χρονιας ειναι ξεκαθαρα ο ΜVP του πρωταθληματος!Σημαντικο να παρει το ΜVP φετος!
Σημαντικοτερο για μενα και απο το πρωταθλημα(και να μην το παρει φετος θα παρει πολλα τα επομενα χρονια)!Με 2 MVP μολις στα 25μισι(αν και εφοσον το παρει τελικα γιατι εχει δρομο η χρονια) του χρονια μπορει καλλιστα να απειλησει το ακαταρριπτο μεχρι σημερα ρεκορ του Καριμ Αμπντουλ Τζαμπαρ που εχει 6!
koutsou10
QUOTE(Air and King @ Jan 19 2010, 15:37 ) *
Ο ΛεΜπρον κανει μια ακομα εκπληκτικη χρονια(με μονο ψεγαδι το carer high στα λαθη 3.6 μεσο ορο.....που θα το ριξει πιστευω!) και στα μεσα της χρονιας ειναι ξεκαθαρα ο ΜVP του πρωταθληματος!Σημαντικο να παρει το ΜVP φετος!
Σημαντικοτερο για μενα και απο το πρωταθλημα(και να μην το παρει φετος θα παρει πολλα τα επομενα χρονια)!Με 2 MVP μολις στα 25μισι(αν και εφοσον το παρει τελικα γιατι εχει δρομο η χρονια) του χρονια μπορει καλλιστα να απειλησει το ακαταρριπτο μεχρι σημερα ρεκορ του Καριμ Αμπντουλ Τζαμπαρ που εχει 6!

θα συμφωνησω μαζι σου για το mvp που το αξιζει δικαιωματικα μετα κ τον τραυματισμο του κομπι βεβαια(υπηρχε οπως κ να το κανουμε συναγωνισμος μεταξυ τους,αν κ δεν εχει τελειωσει ακομα tongue.gif )τελοσπαντων αλλα θα διαφωνησω πληρως στο οτι ειναι πιο σημαντικο απο ενα πρωταθλημα.το mvp απλα δειχνει ποιος ειναι ο καλυτερος στο πρωταθλημα παιχτης κ επιτρεψε μου να σου πω πως κ αυτοι που βγαινουν 2-3οι καλυτεροι μετα τον mvp ειναι κ αυτοι παιχταραδες σε επιπεδα all-star κ σε πολλες περιπτωσεις δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους(ασε που εχουν γινει κ ψιλοαδικιες,βλεπε στηβ νας την 2 φορα),ομως ο πρωταθλητης ειναι 1ος κ ο καλυτερος στον κοσμο θα ελεγα εγω(αλλοι μπορει να διαφωνουν)κ ο δευτερος ειναι ενα τιποτα!ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω αυτο... wink.gif
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Jan 19 2010, 16:20 ) *
θα συμφωνησω μαζι σου για το mvp που το αξιζει δικαιωματικα μετα κ τον τραυματισμο του κομπι βεβαια(υπηρχε οπως κ να το κανουμε συναγωνισμος μεταξυ τους,αν κ δεν εχει τελειωσει ακομα)τελοσπαντων αλλα θα διαφωνησω πληρως στο οτι ειναι πιο σημαντικο απο ενα πρωταθλημα.το mvp απλα δειχνει ποιος ειναι ο καλυτερος στο πρωταθλημα παιχτης κ επιτρεψε μου να σου πω πως κ αυτοι που βγαινουν 2-3οι καλυτεροι μετα τον mvp ειναι κ αυτοι παιχταραδες σε επιπεδα all-star κ σε πολλες περιπτωσεις δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους(ασε που εχουν γινει κ ψιλοαδικιες,βλεπε στηβ νας την 2 φορα),ομως ο πρωταθλητης ειναι 1ος κ ο καλυτερος στον κοσμο θα ελεγα εγω(αλλοι μπορει να διαφωνουν)κ ο δευτερος ειναι ενα τιποτα!ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω αυτο... wink.gif

Ο Κομπι και κατα την διαρκεια του τραυματισμου του εκανε αρκετα καλα παιχνιδια χωρις να επιρεαζεται οπως ο ιδιος ειχε πει αλλα προς το τελος Δεκεμβρη μεχρι τωρα εχει κανει αρκετα κακα παιχνιδια παιρνοντας μαλιστα σε πολλα απο αυτα πολλες προσπαθειες χωρις να υπαρχει λογος και αυτο ειχε σαν συνεπεια να ριξει το ποσοστο του απο 48.5% σε 46.3% τωρα που μιλαμε!

Οσο αφορα το MVP αυτο που λεω εγω θα μετρησει διαχρονικα!Ο ΛεΜπρον και να χασει φετος το πρωταθλημα θα ειναι 25μισι χρονων!Δηλαδη εχει πολλα χρονια μπροστα του και κυριως με ενα καλυτερο σαπορτινγ καστ απο το καλοκαιρι και μετα να παρει πολλα πρωταθληματα!
O Nας πηρε τα MVP 31 και 32 χρονων και το δευτερο δεν το αξιζε(επρεπε να το παρει και αυτο ο ΛεΜπρον η σε μικροτερο ποσοστο ο Κομπι).
http://www.basketball-reference.com/awards...s_2006.html#mvp

Ο ΛεΜπρον ειναι 25 χρονων και θα παρει πρωταθληματα!Το MVP της Ριγκιουλαρ Σιζον ειναι πιο σημαντικο απο το MVP των Τελικων καθως ειναι η πορεια σε κοντα 100 αγωνες και δεν βλεπεις MVP τυπου Μπιλαμπς και Παρκερ(καλοι παιχτες αλλα οχι επιπεδου Greatests)

Ιστορικα λοιπον(που παντα με γνωμονα την Ιστορια μιλαω για τον ΛεΜπρον τον Κομπι κα αλλους παιχτες που εχουν τα φοντα να μπουν στο πανθεον)ο Τζαμπαρ εχει 6(το ρεκορ για MVP Ριγκιουλαρ Σιζον) ο Τζορνταν εχει 5 συνολικα (και πηρε το 2ο MVP του στα 28 του και μαζι το πρωτο πρωταθλημα)οταν ο Ρασσελ εχει επισης 5 οταν ο Τσαμπερλαιν εχει 4 και τελος ο Ματζικ και ο Μπερντ απο 3 καταλαβαινεις φανταζομαι ποσο σημαντικο ειναι να φτασει τα 2 μολις στα 25μισι του ο ΛεΜπρον!

Την φετινη σεζον μπορει το πρωταθλημα να ξαναπαει στους Λεικερς και ο Κομπι να φτασει τα 5 πρωταθληματα και τα 2 MVP τελικων!Εγω λοιπον προτιμω ο ΛεΜπρον να παρει το MVP της Ριγκιουλαρ Σιζον φετος και ας παρει ο Κομπι το πρωταθλημα!

Μετα απο 10 χρονια ομως(που ο ΛεΜπρον θα εχει παρει και πολλα πρωταθληματα κατι που πιστευω οτι θα καταφερει!Βεβαια πρεπει να αποδειχθει και στην πραξη αυτο!) η Ιστορια μαλλον θα λεει αυτο που ειπε και ο αναλυτης-προπονητης Ντειβιντ Θορπ με τον οποιο συμφωνω αν και ξεχναει τον Τσαμπερλαιν!

"Many smart basketball people think Kobe is the closest thing to Michael Jordan. I agree. They are probably the two best shooting guards in history. But the league has never seen a player like LeBron James.
And in a decade or so, we may be at this again, only this time sending LeBron into the ring with Μichael Jordan to settle the debate of who is the best player of all time."

Επαναλαμβανω ο ΛεΜπρον θα ηθελα να παρει οπως και περυσι το ΜVP απο Ιστορικης Πλευρας.....Και το πρωταθλημα θα ηθελα αλλα αν μου ελεγαν ενα απο τα δυο στην παρουσα φαση της καριερας του ΛεΜπρον θα προτιμαγα το MVP!

Υ.Γ Σαφως και δεν εχει τελειωσει η κουρσα για το MVP ακομα απλα μιλησα για την παρουσα φαση!Ακομα υπαρχουν 40+ παιχνιδια για να τελειωσει η κανονικη περιοδος και ο Κομπι σαφως θα το διεκδικησει και μπορει στο τελος να το φερουν ετσι οι συγκηριες και να το παρει τελικα αυτος!
koutsou10
καταλαβαινω πως το λες για το πρωταθλημα κ το mvp αλλα για μενα καλυτερα θα ηταν να παρει ο λεμπρον στην καριερα του περισσοτερα πρωταθληματα απο mvp γιατι ετσι κ αλλιως αν δεν ειναι 1ος στο mvp θα ειναι σιγουρα μεσα στους 3 πρωτους διεκδικητες,ενω πρωταθλημα η το παιρνεις η οχι.επισης θα παιξει μεγαλο ρολο ποτε θα παρει τα πρωταθληματα ο λεμπρον κατα την γνωμη μου γιατι αν τα παρει σε εποχη που θα εχει σταματησει ο κομπι,ο ντανκαν,ο γκαρνετ κ αλλοι πολλοι αξιολογοι παιχτες της σημερινης-σχετικα κοντινης προηγουμενων χρονων εποχης τοτε δεν θα εχει την ιδια αξια με το να το παρει τωρα...
γενικα παιχτες για το G.O.A.T η κ για τους καλυτερους που εχουν περασει ποτε εχουν πολλα πρωταθληματα κ δεν εχουν πολλα mvp η κ το αντιστροφο κ αλλοι που εχουν κ τα 2 απο πολλες φορες-αυτοι ειναι με τις περισσοτερες πιθανοτητες βεβαια αλλα οι περισσοτεροι που δεν εχουν βγει mvp ηταν σιγουρα διεκδικητες...

Υ.Γ για μενα λοιπον θα ηταν καλυτερο ενας παιχτης να εφτανε η να περνουσε τον μπιλ ρασελ στα πρωταθληματα κ να ηταν 2-3 φορες mvp γιατι σιγουρα κ τις αλλες φορες που δεν βγηκε θα ηταν διεκδικητης!!!(αρα μεσα στους 5 καλυτερους του πρωταθληματος)
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Jan 19 2010, 17:39 ) *
καταλαβαινω πως το λες για το πρωταθλημα κ το mvp αλλα για μενα καλυτερα θα ηταν να παρει ο λεμπρον στην καριερα του περισσοτερα πρωταθληματα απο mvp γιατι ετσι κ αλλιως αν δεν ειναι 1ος στο mvp θα ειναι σιγουρα μεσα στους 3 πρωτους διεκδικητες,ενω πρωταθλημα η το παιρνεις η οχι.επισης θα παιξει μεγαλο ρολο ποτε θα παρει τα πρωταθληματα ο λεμπρον κατα την γνωμη μου γιατι αν τα παρει σε εποχη που θα εχει σταματησει ο κομπι,ο ντανκαν,ο γκαρνετ κ αλλοι πολλοι αξιολογοι παιχτες της σημερινης-σχετικα κοντινης προηγουμενων χρονων εποχης τοτε δεν θα εχει την ιδια αξια με το να το παρει τωρα...
γενικα παιχτες για το G.O.A.T η κ για τους καλυτερους που εχουν περασει ποτε εχουν πολλα πρωταθληματα κ δεν εχουν πολλα mvp η κ το αντιστροφο κ αλλοι που εχουν κ τα 2 απο πολλες φορες-αυτοι ειναι με τις περισσοτερες πιθανοτητες βεβαια αλλα οι περισσοτεροι που δεν εχουν βγει mvp ηταν σιγουρα διεκδικητες...

Υ.Γ για μενα λοιπον θα ηταν καλυτερο ενας παιχτης να εφτανε η να περνουσε τον μπιλ ρασελ στα πρωταθληματα κ να ηταν 2-3 φορες mvp γιατι σιγουρα κ τις αλλες φορες που δεν βγηκε θα ηταν διεκδικητης!!!(αρα μεσα στους 5 καλυτερους του πρωταθληματος)

Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο που λες """επισης θα παιξει μεγαλο ρολο ποτε θα παρει τα πρωταθληματα ο λεμπρον κατα την γνωμη μου γιατι αν τα παρει σε εποχη που θα εχει σταματησει ο κομπι,ο ντανκαν,ο γκαρνετ"""" γιατι ο ΛεΜπρον λογιζεται απο τα 21 του απο πολλους ο καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος οταν ο Κομπι δεν αναφερθηκε ποτε ως #1 του πρωταθληματος πριν τα 27μισι-28 του!
Επισης με την ιδια λογικη αφου ο Τζορνταν κυριαρχησε μετα την Εποχη του Ματζικ και του Μπερντ να του μειωσουμε τα επειτευγματα του??Οχι βεβαια!
Δεν παιζει κανενα ρολο!Και αυτο το λεω με γνωμονα παλι την Ιστορια!Κανενα μα κανενα ρολο!Και επειδη θα σταματησει ο Κομπι(αργει ακομα μην βιαζεσαι) ο Γκαρνετ και ο Ντανκαν τι εγινε?Βγαινουν και αλλοι παιχτες και θα συνεχισουν να βγαινουν οπως γινοταν παντα!
Ο Τζορνταν κυριαρχησε οταν γερασαν-σταματησαν ο Ματζικ και ο Μπερντ,ο Τζαμπαρ οταν γερασε-σταματησε ο Γουιλτ και ο Ρασσελ!
Ομως οπως και ο Τζορνταν(25) ετσι και ο ΛεΜπρον(21) απο μικροι και ας μην πηραν αμεσως πρωταθληματα λογιζονταν απο αρκετους οι καλυτεροι παιχτες του ΝΒΑ!
Και επαναλαμβανω ο Τζορνταν(που αρχισε να θεωρειται απο αρκετους ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο απο τα 25 του και μετα!)μπορει να μην επαιρνε τα πρωταθληματα αλλα απο το 88 και μετα αρκετοι των θεωρουσαν τον καλυτερο και ας επαιρνε τα πρωταθληματα ο Ματζικ η ο Μπερντ πιο πριν η ο Τομας πιο μετα!

Το ρεκορ του Μπιλ Ρασσελ ειναι σχεδον απιθανο να το φτασει κανεις!Ομως οπως ξαναειπα ατομικα δεν ηταν καλυτερος απο αρκετους παιχτες!Ναι μεν G.O.A.T candidate αλλα πολλοι θεωρουν ανωτερους τον Τζορνταν και τον Τσαμπερλαιν!

Υ.Γ Ποιος σου ειπε οτι ο ΛεΜπρον δεν θα παρει και πολλα πρωταθληματα και πολλα MVP?Θα παρει τα παντα ειμαι σιγουρος εστω και αν προκειται για εικασια!Απλα επαναλαμβανω στην παρουσα φαση θα προτιμουσα μεταξυ των 2 το MVP!
koutsou10
δεν ειπα οτι μειωνονται τα επιτευγματα του απλα ειπα οτι για μενα τουλαχιστον θα παιξει μεγαλο ρολο το ποτε θα τα παρει,ειδικα τωρα που ειναι πολυ ανταγωνιστικο το πρωταθλημα,θα του δωσει επιπλεον + για το G.O.A.T...γιατι αλλη λαμψη θα εχει να παρει το πρωταθλημα με αντιπαλους τους lakers κ τον κομπι κ αλλη αν θα το παρει με τον επομενο που ειναι ποιος?εγω παντως βλεπω οτι δεν υπαρχει καποιος σε 5 χρονια που να ειναι τοσο καλος ωστε να κοντραρει τον λεμπρον(μακαρι να διαψευστω κ να βλεπουμε παιχνιδαρες)...
τωρα κ ο κομπι οταν ηταν 25-26 θεωρειτο απο αρκετους ο καλυτερος του πρωταθληματος κ οχι απο 27-28 αλλα αυτο δεν εχει σχεση...
κ για μενα ο τζορνταν ειναι απο τους καλυτερους γιατι πολυ απλα ελειψε 2χρονια κ οταν γυρισε ηταν παλι ο καλυτερος,για αυτο περισσοτερο,δηλαδη για τα τελευταια 3 που σηκωσε κ οχι για τα πρωτα 3 που εκανε πλακα γιατι στην ουσια δεν ειχε αντιπαλους...
κ εγω θεωρω τον τζορνταν κ τον τσαμπερλεην καλυτερο του ρασελ αλλα αν με ρωτησεις τι θα ηθελα πιο πολυ σαν αθλητης η να παρει ο κομπι θα σ ελεγα σιγουροτατα οσο τον δυνατον περισσοτερα πρωταθληματα...

Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Jan 19 2010, 23:13 ) *
δεν ειπα οτι μειωνονται τα επιτευγματα του απλα ειπα οτι για μενα τουλαχιστον θα παιξει μεγαλο ρολο το ποτε θα τα παρει,ειδικα τωρα που ειναι πολυ ανταγωνιστικο το πρωταθλημα,θα του δωσει επιπλεον + για το G.O.A.T...γιατι αλλη λαμψη θα εχει να παρει το πρωταθλημα με αντιπαλους τους lakers κ τον κομπι κ αλλη αν θα το παρει με τον επομενο που ειναι ποιος?εγω παντως βλεπω οτι δεν υπαρχει καποιος σε 5 χρονια που να ειναι τοσο καλος ωστε να κοντραρει τον λεμπρον(μακαρι να διαψευστω κ να βλεπουμε παιχνιδαρες)...
τωρα κ ο κομπι οταν ηταν 25-26 θεωρειτο απο αρκετους ο καλυτερος του πρωταθληματος κ οχι απο 27-28 αλλα αυτο δεν εχει σχεση...
κ για μενα ο τζορνταν ειναι απο τους καλυτερους γιατι πολυ απλα ελειψε 2χρονια κ οταν γυρισε ηταν παλι ο καλυτερος,για αυτο περισσοτερο,δηλαδη για τα τελευταια 3 που σηκωσε κ οχι για τα πρωτα 3 που εκανε πλακα γιατι στην ουσια δεν ειχε αντιπαλους...
κ εγω θεωρω τον τζορνταν κ τον τσαμπερλεην καλυτερο του ρασελ αλλα αν με ρωτησεις τι θα ηθελα πιο πολυ σαν αθλητης η να παρει ο κομπι θα σ ελεγα σιγουροτατα οσο τον δυνατον περισσοτερα πρωταθληματα...

Σημασια δεν εχει ποτε αλλα σε βαθος καριερας!Το πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστηκο και θα ειναι και στο μελλον με η χωρις τον Κομπι με η χωρις τον Ντανκαν...Εχουν βγει και εχουν σταματησει παιχτες και παιχτες!
Καμια διαφορα δεν εχει!

Απο ποιους θεωρουταν ο Κομπι καλυτερος στα 25-26 που ειχε κανει και τους τραγικους Τελικους το 2004 που τον εστησε στον τοιχο ολη η Αμερικη?Πλακα μου κανεις?
Ο Κομπι κατα την διαρκεια σεζον 2005-2006 και μετα ειναι στην συζητηση για #1 του ΝΒΑ.Ποτε πιο πριν!Ακομα και ο Μακρειντι ειχε μπει την διαδηκασια το 2004 ο Κομπι οχι!

Οπως σου ξαναειπα και στο αλλο Τοπικ με τους G.O.A.T και δεν λες να το καταλαβεις πανω απο ολα ειναι καριερα και το βαθος!

Σου ειπα τα παραδειγματα του Τζορνταν με Ματζικ και Μπερντ και του Τζαμπαρ με Γουιλτ και Ρασσελ!Μην λεμε παλι τα ιδια!Εμενα δεν με νοιαζει ποτε θα τα παρει και με ποιους αντιπαλους αλλα να παρει!Η Ιστορια!Το ΝΒΑ ειναι ανταγωνιστηκο και θα ειναι!Η νομιζεις οτι αν σταματησει ο Κομπι δεν θα υπαρχουν αλλοι παιχτες?Ποιος μου λεει οτι ο Μπραντον Ροι που εχει ταλαντουχο σαπορτινγκ καστ γυρω του δεν θα ξεπερασει τον Κομπι!

Εχουν σταματησει παιχτες και παιχτες...Η Ιστορια εχει χωρο για οποιον το αξιζει!
koutsou10
QUOTE(Air and King @ Jan 19 2010, 23:40 ) *
Σημασια δεν εχει ποτε αλλα σε βαθος καριερας!Το πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστηκο και θα ειναι και στο μελλον με η χωρις τον Κομπι με η χωρις τον Ντανκαν...Εχουν βγει και εχουν σταματησει παιχτες και παιχτες!
Καμια διαφορα δεν εχει!

Απο ποιους θεωρουταν ο Κομπι καλυτερος στα 25-26 που ειχε κανει και τους τραγικους Τελικους το 2004 που τον εστησε στον τοιχο ολη η Αμερικη?Πλακα μου κανεις?
Ο Κομπι κατα την διαρκεια σεζον 2005-2006 και μετα ειναι στην συζητηση για #1 του ΝΒΑ.Ποτε πιο πριν!Ακομα και ο Μακρειντι ειχε μπει την διαδηκασια το 2004 ο Κομπι οχι!

Οπως σου ξαναειπα και στο αλλο Τοπικ με τους G.O.A.T και δεν λες να το καταλαβεις πανω απο ολα ειναι καριερα και το βαθος!

ο κομπι φιλε μου σε πληροφορω οτι απο την σεζον 2002-2003 ψηφιστηκε ως ο καλυτερος γκαρντ στο πρωταθλημα κ το 2003-2004 κ πισω του ηταν ο μακγκρεηντι σε ολα μεχρι κ σε ψηφους για το mvp κ απο οσο καταλαβαινεις δεν σου κανω πλακα...
οσον αφορα το G.O.A.T συμφωνω σε αυτο που λες...
μακαρι να ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα στο μελλον,εγω παντως εχω τις αμφιβολιες μου...
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Jan 20 2010, 00:32 ) *
ο κομπι φιλε μου σε πληροφορω οτι απο την σεζον 2002-2003 ψηφιστηκε ως ο καλυτερος γκαρντ στο πρωταθλημα κ το 2003-2004 κ πισω του ηταν ο μακγκρεηντι σε ολα μεχρι κ σε ψηφους για το mvp κ απο οσο καταλαβαινεις δεν σου κανω πλακα...
οσον αφορα το G.O.A.T συμφωνω σε αυτο που λες...
μακαρι να ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα στο μελλον,εγω παντως εχω τις αμφιβολιες μου...

O Καλυτερος γκαρντ στο πρωταθλημα δεν ισωδυναμει απολυτα με τον καλυτερο παιχτη!Σακιλ Ονιλ και Τιμ Ντανκαν τοτε!
Ο Μακρειντι επαιζε στο Ορλαντο χωρις καλο σαπορτινκγ καστ και με τον Γκραντ Χιλλ στα πιτ!Οι ψηφοι του MVP εχουν να κανουν και με τα ρεκορ των ομαδων!

Ο Μακρειντι λογιζοταν μολις ο ενας απο τους 2 παιχτες που μπηκε σφηνα στον Σακ και τον Ντανκαν σαν το #1 του Πρωταθληματος!Ο αλλος ηταν ο Αιβερσον!Αλλα μεχρι το 2005 ηταν μεταξυ Σακ και Ντανκαν το #1 του ΝΒΑ οπως ειναι τα τελευταια 3 χρονια μεταξυ Κομπι και ΛεΜπρον με τον Γουειντ περυσι να μπαινει σφηνα!

Το πρωταθλημα εγω πιστευω οτι θα ειναι πιο πολυ ανταγωνιστηκοτερο στο μελλον!Στις θεσεις 1,2 και 3 εχει μαζευτει πολυ ταλεντο στο ΝΒΑ!...Ποσοτικα καλυτερα απο ολων των εποχων σε αυτες τις θεσεις!
Andre_Iguodala
Μιας και ανεφερες τον T-Mac σε ενα ποστ πιο πανω πρεπει να σου πω οτι 2 χρονιες ο Mcgrady ειχε stats αν οχι καλυτερα τουλαχιστον ισαξια του Lebron.

Και ανεφερες και κατι αλλο οτι σημαντικο ρολο παιζει το ρεκορ.Για μενα περσινος MVP ηταν ο Wade.Το ειχαμε καταλαβει απο τους Ολυμπιακους οτι θα εκανε οργια αλλα δεν περιμενα κατι τετοιο.Το παλληκαρι συνεισφερε σε καθε στατιστικη κατηγορια και ανεβασε το ρεκορ των Ηeat κατα 15(? δεν ξερω το ακριες νουμερο νομιζω καπου εκει ειναι) νικες μονος του καθως ο Beasley δεν βοηθησε καθολου περσι.

και για να πουμε και κατι για το Cleveland και οχι μονο για Lebron το Cleveland εχει εκμεταλευτει αριστα την κοιλια του Orlano k τις απουσιες στη Βοστωνη και εχει πλεον την πρωτη θεση στην ανατολη και το 2ο καλυτερο ρεκορ στο ΝΒΑ πισω απο τους Lakers.Για να δουμε αν θα συνεχισουν εξισου δυνατα
Air and King
QUOTE(Andre_Iguodala @ Jan 20 2010, 14:30 ) *
Και ανεφερες και κατι αλλο οτι σημαντικο ρολο παιζει το ρεκορ.Για μενα περσινος MVP ηταν ο Wade.Το ειχαμε καταλαβει απο τους Ολυμπιακους οτι θα εκανε οργια αλλα δεν περιμενα κατι τετοιο.Το παλληκαρι συνεισφερε σε καθε στατιστικη κατηγορια και ανεβασε το ρεκορ των Ηeat κατα 15(? δεν ξερω το ακριες νουμερο νομιζω καπου εκει ειναι) νικες μονος του καθως ο Beasley δεν βοηθησε καθολου περσι.

Ο ΛεΜπρον ηταν ξεκαθαρα και πεντακαθαρα περυσι ο MVP 66 νικες ειναι εξωπραγματικο νουμερο για το Κλιβελαντ!Tηρουσε πιο πολυ τις προυποθεσεις ο Μπρον-Μπρον!Επισης απο πλευρας στατηστικης το Per που εφτασε περυσι ο ΛεΜπρον ειναι ενα απο τα 4 καλυτερα ολων των εποχων!

PER:
1.Tσαμπερλαιν 31.84 1962-63
2. Tσαμπερλαιν 31.76 1961-62
3.Τζορνταν 31.71 1987-88
4.ΛεΜπρον 31.67 2008-09

Επικρατησε ανετα στην ψηφοφορια ο ΛεΜπρον ενω ο Γουειντ ηρθε Τριτος πισω και απο τον Κομπι αν και πηρε πιο πολλες ψηφους για πρωτια απο τον Κομπι!
http://www.basketball-reference.com/awards...s_2009.html#mvp

QUOTE(Andre_Iguodala @ Jan 20 2010, 14:30 ) *
Μιας και ανεφερες τον T-Mac σε ενα ποστ πιο πανω πρεπει να σου πω οτι 2 χρονιες ο Mcgrady ειχε stats αν οχι καλυτερα τουλαχιστον ισαξια του Lebron.

Απο τον Κομπι ειχε καλυτερα stats απο τον ΛεΜπρον οχι!Μονο μεγαλυτερο μεσο ορο ποντων ειχε σε ολα τα αλλα ηταν κατω!
Flash
Απο τον Κομπι ειχε καλυτερα stats απο τον ΛεΜπρον οχι!Μονο μεγαλυτετο μεσο ορο ποντων ειχε σε ολα τα αλλα ηταν κατω!

Πάντως με αυτή τη λογική, ο D-Wade άξιζε περισσότερο το περυσινό MVP από τον LJ

Παραθέτω τα στατιστικά τους για την season 08-09:

FG% RPG APG SPG BPG PPG
DW: 0.491 5.0 7.5 2.2 1.3 30.2

LJ: 0.489 7.6 7.2 1.7 1.2 28.4

Best: DW LJ DW DW DW DW

Οπότε o Wade υπερίσχυσε του Lebron σε όλες τις σημαντικές στατιστικές κατηγορίες εκτός των rebounds. Ακόμα και κοψίματα ανά παιχνίδι είχε περισσότερα !

Από εκεί και πέρα, δε θα μπορούσε να πάρει το MVP επειδή βρισκόταν (και εξακολουθεί να βρίσκεται) σε μια ομάδα με μέτριο supporting cast που θα παλεύει να διατηρήσει το winning percentage της πάνω από το 50%. Εγώ έχω ξαναγράψει ότι κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η συνέχεια μιας ανόητης ιστορικής παράδοσης που επιβάλλει να βγει MVP ο καλύτερος παίχτης από μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ. Ε, λογικό είναι να έχουν γίνει μικρές ή μεγαλύτερες αδικίες στην διάρκεια των ετών...
Air and King
QUOTE(Flash @ Jan 20 2010, 15:12 ) *
Πάντως με αυτή τη λογική, ο D-Wade άξιζε περισσότερο το περυσινό MVP από τον LJ

Παραθέτω τα στατιστικά τους για την season 08-09:

FG% RPG APG SPG BPG PPG
DW: 0.491 5.0 7.5 2.2 1.3 30.2

LJ: 0.489 7.6 7.2 1.7 1.2 28.4

Best: DW LJ DW DW DW DW

Οπότε o Wade υπερίσχυσε του Lebron σε όλες τις σημαντικές στατιστικές κατηγορίες εκτός των rebounds. Ακόμα και κοψίματα ανά παιχνίδι είχε περισσότερα !

Από εκεί και πέρα, δε θα μπορούσε να πάρει το MVP επειδή βρισκόταν (και εξακολουθεί να βρίσκεται) σε μια ομάδα με μέτριο supporting cast που θα παλεύει να διατηρήσει το winning percentage της πάνω από το 50%. Εγώ έχω ξαναγράψει ότι κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η συνέχεια μιας ανόητης ιστορικής παράδοσης που επιβάλλει να βγει MVP ο καλύτερος παίχτης από μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ. Ε, λογικό είναι να έχουν γίνει μικρές ή μεγαλύτερες αδικίες στην διάρκεια των ετών...

Εχει μεγαλη διαφορα να κανεις 66 νικες απο 44!Ειναι σαν να διαγραφει κανεις την πορεια του ΛεΜπρον που και αυτος δεν ειχε καμια υπερομαδα αλλα ναι καλυτερη απο του Γουειντ!66 νικες οι Καβαλιερς??Που μεχρι και πριν την αρχη της περσυνης σεζον τους εδιναν 50-53 νικες!

Επισης στα stats πια στην Αμερικη παιζει τεραστιο ρολο το PER που οπως εγραψα και παραπανω του ΛεΜπρον ειναι απο 1 απο τα 4 κορυφαια Ever!Ο Γουειντ δεν πλησιασε τετοια στανταρ!

Επισης ο ΛεΜπρον το 2005-2006 ειχε αριθμους 31.4 ποντους 7.0 ριμπαουντ 6.6 ασσιστ και το Κλιβελαντ εκανε 50 νικες αλλα το MVP το πηρε ο Νας.
Αυτο με τα ρεκορ ειναι ενα θεμα!Αλλα να για παραδειγμα στερησαν απο τον ΛεΜπρον η και τον Κομπι το MVP του 2005-2006 και του ΛεΜπρον επισης του 2007-2008!
captain charisma
28.000π εφτασε ο σακ και ειναι ο 5ος μετα τους τζαμπαρ μαλοουν τζορνταν και τσαμπερλεν...δλδ που να εβαζε και τις βολες θα ειχε πανω απο 30.000π....επισης εχει χασει και κοντα στα 250 παιχνιδια λογω τραυματισμων....ανετα θα μπορουσε να ειχε φτασει τους 34.000π....
Air and King
Εγραψε Ιστορια ο Σακ!Αν ειχε βαλει τις μισες βολες απο αυτες που εχει χασει θα ειχε περασει τους 30000!
Το ιδιο ομως ισχυει και για τον Τσαμπερλαιν που λογικα θα ηταν αυτος στο #1 και οχι ο Καριμ παρολο που επαιξε 2 10ετιες!Οι 2 πιο κυριαρχοι Σεντερ ολων των εποχων ηταν παραλληλα και κακιστοι στις βολες!
Andre_Iguodala
QUOTE(Air and King @ Jan 20 2010, 14:53 ) *
Απο τον Κομπι ειχε καλυτερα stats απο τον ΛεΜπρον οχι!Μονο μεγαλυτερο μεσο ορο ποντων ειχε σε ολα τα αλλα ηταν κατω!

Και με τον Lebrick τα ιδια περιπου εχουν ο T-Mac ειχε χρονια με 32 ppg 6.5 rpg k 5.5 apg πανω απο ενα κλεψιμο και κοντα στο ενα block αν δεν κανω λαθος ενω σουταρε καλυτερα απο το τριποντο καθως επισης και απο τις ελευθερες βολες σε σχεση με τον James.Επειδη δηλαδη ειχε 1.5 ριμπαουντ και 1.8 ασσιστ λιγοτερες ξερω εγω ειναι χειροτερα τα στατιστικα του?Μια χαρα ισαξια ειναι...

Επισης ο Shaq εχει γραψει την ιστορια του στο αθλημα ειτε επιανε αυτο το milestone ειτε οχι...ειναι μαζι με τον Wilt ο most dominant center ever.
Air and King
QUOTE(Andre_Iguodala @ Jan 20 2010, 16:13 ) *
Και με τον Lebrick τα ιδια περιπου εχουν ο T-Mac ειχε χρονια με 32 ppg 6.5 rpg k 5.5 apg πανω απο ενα κλεψιμο και κοντα στο ενα block αν δεν κανω λαθος ενω σουταρε καλυτερα απο το τριποντο καθως επισης και απο τις ελευθερες βολες σε σχεση με τον James.Επειδη δηλαδη ειχε 1.5 ριμπαουντ και 1.8 ασσιστ λιγοτερες ξερω εγω ειναι χειροτερα τα στατιστικα του?Μια χαρα ισαξια ειναι...

Επισης ο Shaq εχει γραψει την ιστορια του στο αθλημα ειτε επιανε αυτο το milestone ειτε οχι...ειναι μαζι με τον Wilt ο most dominant center ever.

Τα καραγκιοζηλικια τυπου Lebrick και τετοια μην τα γραφεις!
Αν ειναι ετσι να αρχισουμε να βγαζουμε ο καθενας την εμπαθεια προς καθε παιχτη που δεν μας αρεσει(προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα οσο εσεις οι πιο μικροι.Εγω ομως δεν ειμαι πιτσηρικας ειμαι 32 χρονων και δεν υποχρεωμενος να διαβαζω τετοια πραγματα) και θα γινει η ολη κατασταση μπαχαλο.......

Κανεις λαθος λοιπον γιατι εδινε λιγοτρερες ασσιστ ακομα και οταν ο ΛεΜπρον ηταν 20 χρονων ενω ισχυει ο ιδιο σε ποσοστο ευστοχιας ακομα και απο την Sophomore χρονια του ΛεΜπρον!Ισαξια δεν ειναι οταν εχει 2.0 κατω ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ειδικα σε βαθος παιχνιδιων!!
Air and King
Αυριο οι Καβαλιερς υποδεχονται τους Λεικερς στην κοντρα των ομαδων με τα 2 καλυτερα ρεκορ στο ΝΒΑ......
Βεβαιως δεσποζει η κοντρα των 2 Μεγκα Σταρ Κομπι και ΛεΜπρον που ελπιζουμε να βρεθουν και οι 2(!) σε καλη μερα και να μας χαρισουν ωραιες στιγμες!

Στα του αγωνα οι Λεικερς θα θελουν να αφησουν πισω την ηττα των Χριστουγεννων και να παρουν την "ρεβανς" μεσα στο Κλιβελαντ!Βεβαια δεν παυει να ειναι ενα ματς κανονικης Περιοδου αλλα σιγουρα δεν ειναι ενας κοινος αγωνας κανονικης περιοδου οπως καποιοι αλλοι!

Οι μεχρι τωρα κοντρες του Κομπι-ΛεΜπρον:

Kριμα που αγωνιζονται σε διαφορετικη περιφερεια και παιζουν αντιπαλοι μονο 2 φορες το χρονο!
Andre_Iguodala
QUOTE(Air and King @ Jan 20 2010, 16:28 ) *
Τα καραγκιοζηλικια τυπου Lebrick και τετοια μην τα γραφεις!
Αν ειναι ετσι να αρχισουμε να βγαζουμε ο καθενας την εμπαθεια προς καθε παιχτη που δεν μας αρεσει(προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα οσο εσεις οι πιο μικροι.Εγω ομως δεν ειμαι πιτσηρικας ειμαι 32 χρονων και δεν υποχρεωμενος να διαβαζω τετοια πραγματα) και θα γινει η ολη κατασταση μπαχαλο.......

Κανεις λαθος λοιπον γιατι εδινε λιγοτρερες ασσιστ ακομα και οταν ο ΛεΜπρον ηταν 20 χρονων ενω ισχυει ο ιδιο σε ποσοστο ευστοχιας ακομα και απο την Sophomore χρονια του ΛεΜπρον!Ισαξια δεν ειναι οταν εχει 2.0 κατω ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ειδικα σε βαθος παιχνιδιων!!

Kατ αρχας επειδη δεν σου λεω κι εγω τι να γραφεις οποτε μην μου λες αν θα τον λεω LBJ King James h Lebron η οτιδηποτε.Μπορεις να πεις τον Kobe Black βλακα η δεν ξερω κι εγω τι δεν με πολυενδιαφερει ειναι κι αυτο ενα παρατσουκλι του Lebron

Δεν ειμαι καθολου εμπαθης προς τον Lebron απλα τον θεωρω πολυ διαφημιση για το τιποτα και απο τους πιο υπερπροστατευμενους superstars.Μαλιστα εχω δει και video στο youtube με τον Lebron να κανει βλακειες και απ οτι εχω καταλαβει οτι ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και εχει γελιο.Αλλα παιχτικα δεν θα φτασει ποτε το επιπεδο διαφορων ανθρωπων με τους οποιους κατα καιρους τον εχεις συγκρινει(καθαρα υποκειμενικη γνωμη μου) απλα και μονο επειδη ειναι ενα αθλητικο τερας με καλο IQ η whatever.

Μπορει ολοι οι ανθρωποι που εχουν παιξει στο ΝΒΑ να βγουν και να πουν οτι ο Lebron ειναι οα καλυτερος ever.Εμενα με νοιαζει οταν ερθει η ωρα για το τελευταιο του παιχνιδι να σηκωθει ενα γηπεδο να ζηταει να μπει μεσα ο προπονητης της αντιπαλης ομαδας να τον στελνει στις βολες για να τελειωσει την καριερα του σκοραροντας και οταν θα κατσει στον παγκο να τον χειροκροτουν 4 λεπτα οι οπαδοι της αντιπαλης ομαδας...Αυτος ειναι ο GOAT ναι

Θα τον δουμε λοιπον σε βαση χρονου.Οταν στα 32 του δεν θα εχει την εκρηξη και θα βασιζεται στο σουτ του η οταν αργοτερα θα εχουν βγει ακομα καλυτεροι αθλητες απο τον ιδιο γιατι με τον καιρο αυτο γινεται.Τοτε θα τον δουμε λοιπον...
Air and King
Σου ειπα να μην γραφεις τετοια!Οταν κανουμε σοβαρη κουβεντα με μενα προσωπικα δεν θα γραφεις τετοια!Καλος ο χαβαλες αλλα οταν πρεπει!Ουτε κανενα Κομπι θα κοροιδεψω ουτε και κανενα παιχτη!Αυτο ελειπε να κοροιδευω μεγαλους παιχτες!Αυτα τα κανουν τα πητσηρικια!

Δεν με ενδιαφερει αν εχει διαφημηση η οχι!Την παραξιζει και την εχει!Οπως την ειχε και ο Τζορνταν που δεν ηταν καλυτερος απο τον ΛεΜπρον στα 25 τους και οι 2!Ειδικα σαν πληρωτητα!

Εγω τον εχω συγκρινει κατα καιρους με επιχειρηματα και οχι με λογια της πλακας!Ειναι ο πιο Versitale παιχτης Ολων Των Εποχων κραμα Οσκαρ Ρομπερτσον-Λεν Μπαιας-Ελτζιν Μπειλορ!Το αν θα φτασει να γινει κορυφαιος Ολων των Εποχων θα το δειξει ο Χρονος.Σιγουρα ειναι ο μονος που μπορει απο αυτην Την ΕRA!Κανεις αλλος!

Οσο για το IQ πολυ υψηλο!Μεχρι και ο Σακ ειπε εχει το υψηλοτερο απο οποιονδηποτε παιχτη εχει απο το 1992 που μπηκε στο ΝΒΑ.......

Δεν καταλαβαινω λοιπον που κολλαει η αναφορα αυτη καθως αλλο ειναι το θεμα μας αλλα εμενα με ενδιαφερει και πολυ μαλιστα οταν ο Τζορνταν για πρωτη φορα μονος του ειπε ποιος μπορει να τον ξεπερασει......Πρωτη φορα λεει κατι τετοιο για παιχτη!

“LeBron has the potential to be the best ever. As incredible as he already is, he is still learning the game. LeBron is going to be unbelievable.”
-Legend Michael Jordan on LeBron James

“I see a little bit of Michael in him, and I see a little bit of me in him. Now he needs to win championships like Michael and I did, and I’m sure one day that will happen.”
-Legend Magic Johnson on LeBron James

“He (LeBron) will, in my eye, be better than Michael”
-Legend Scottie Pippen and former teammate of Michael Jordan on LeBron vs Jordan

“He has a chance to be arguably the greatest player ever to play the game.”
-Legend Jerry West on LeBron James

Τωρα ειναι λαθος αυτο που λες για τα 32 του οταν ηδη εχει βελτιωσει παρα μα παρα πολυ το σουτ και ειναι μονο 25!Ο Τζορνταν στα 25 του για παραδειγμα σουταρε με 17% στα τριποντα!Απο μεση αποσταση τοτε αρχισε να γινεται σταθερος σιγα σιγα!Ο ΛεΜπρον θα ειναι καρα σουπερ και απο μεση αποσταση και πολυ βελτιωμενος στο παιχνιδι με πλατη που ειναι το μονο που του μενει να φτιαξει!

Ο ΛεΜπρον στα 32?Μια χαρα και παρα πολυ καλα!!!

Ο ΛεΜπρον ειναι "One of a Kind" παιχτης!Τρεις παιχτες στην Ιστορια του ΝΒΑ "One of a Kind" ηταν απο 17 χρονων και απλα το επιβεβαιωσαν και στην πορεια!Ο Γουιλτ Τσαμπερλαιν,ο Ματζικ Τζονσον και ο ΛεΜπρον Τζειμς!

Ο Τζορνταν και ο Μπερντ εξελιχθηκαν σε "One of a Kind" δεν ειχαν ομως απο τοσο μικροι την πρωτη υλη που ειχαν οι αλλοι Τρεις απο πιτσηρικια!
Andre_Iguodala
Και σου λεω οτι προτρεχεις...Εσυ τα εχεις προεξοφλησει ολα απο τωρα οτι ο Lebron στα 32 θα εχει καλυτερο σουτ απο τον MJ.

Αν ο Lebron επαιζε την ιδια περιοδο με τον Μichael δεν θα ειχαμε καν αυτη την κουβεντα.Ο MJ θα τον ειχε επισκιασει μακραν και ειναι το λιγοτερο τραγικο να λες οτι ο Lebron θα ξεπερασει τον MJ.Δεν με νοιαζει αν το εχει πει ο Jordan o Pippen o Kukoc η ο Rodman.Και εδω κολλαει η διαφημιση που σου λεω.

Εσυ το βλεπεις οτι ο Lebron θα εχει τρελλο σουτ αλλα εχει 7 χρονια μπροστα του.Παρ ολα αυτα αν καταφερει στα 37 του χρονια να εχει 20 ποντους 6 ρημπαουντ και 3 ασιστ ανα αγωνα τοτε ναι θα πω οτι ηταν καλυτερος του καλυτερου

Μεχρι τοτε θα ειναι απλα ενας ατιτλος παιχτης που το μονο που εχει καταφερει ειναι να εχει προσωπικες διακρισεις.Και μην παμε στο ναι θα παρει τιτλο.Οταν θα παρει εδω θα ειμαστε φανταζομαι(εκτος πια αν αργησει τοσο πολυ) αλλα το impact που ειχε ο Jordan οχι στην ομαδα του αλλα στο basket γενικοτερα δεν θα το καταφερει ποτε ο Lebron.

Ο Jordan εκανε τον κυριο James να θελει να γινει μπασκετμπολιστας και αλλους τοσους ακομα εκατομμυρια Αμερικανους.Ειναι τιμη του James να μπαινει το ονομα του σε συγκριση με τον Jordan αλλα ιεροσυλια να πει ο οποιοσδηποτε οτι θα τον ξεπερασει
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.