Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
TSAKITSAN4
QUOTE(goalfoul @ Jan 22 2008, 12:35 ) *
Καλημερα κοριτσια !!! μην μαλωνετε για αρχη!!! peace.gif peace.gif peace.gif

Τsaki για αρχη θα μιλησω μαζι σου γιατι εισαι η συμπαθεια μου!!! tongue.gif biggrin.gif tongue.gif

1)ειμαι γυναικα για να μην γραφεις ο/η!!! 69.gif

2)Μη τρελενεσαι οταν μιλανε για αλλους τοσο πολυ

3)Προπονητης στην Αμαρυλλιδα εναν διαβαζω

4) Για την τασουλη θα συμφωνισω οτι μπορει να προσπαθει να δικαιολογισει τις εμφανισεις της εις βαρος της

καπογιαννη αλλα ολοι μιλανε για την αδυναμια της προπονητριας σε μια παικτρια που ηθελε να παιρνει ολες

τις επιθεσεις και η τασουλη επρεπε απλα να της πασαρει 68.gif 68.gif 68.gif τραγικο.....

5) Εγω σαν παλιοτερη εχω δει τον προπονητη της αμαρυλλιδας να προπονει ομαδες με επιτυχια wink.gif

6)οντως οι παικτριες που εφυγαν ειχαν βοηθησει την ομαδα να ανεβει ,φυσικα οχι περισσοτερο απο την

παικτουρα

Γκιουλεκα 77.gif 77.gif 77.gif που με το που μαθευτικε η μεταγραφη της ολοι ηξεραν ποια ομαδα θα

ανεβει 41.gif 41.gif 41.gif , αλλα ολοι εχουν ενα ταβανι μπορει να ειναι καλες για καπου και για καπου οχι

οπως ολες μας blink.gif blink.gif blink.gif

7)οσο για την προπονητικη εμπειρια της Καπογιαννη ειναι αμυδρη προς το παρον sad.gif αλλα μακαρι να βρει το

δρομο της συντομα και οπως και για την ομαδα ετσι και για αυτην το μελλον θα δειξει smiley.gif

9)Παντως δειχνεις να εχεις προσωπικα με την αμαρυλλιδα σωστα???

10)Οσο για την Μητροπουλου που επεστρεψε απο τραυματισμο δεν ξερω αν τα χανει απο κατω παντως δειχνει

να βρισκει την φορμα της

11)και μια συβουλη απο μια παλιοτερη μην μιλας ασχημα για καμια και για κανεναν γιατι δεν ξερεις πως τα

φερνει η ζωη μπορει να συνεργαστεις μαζι τους και να δεις πως τα πραματα δεν ειναι παντα οπως τα

παρουσιαζει η μια πλευρα evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

12) και σου ξαναπα να εισαι σιγουρη μονο για τον εαυτο σου για ολα τρα θεματα και επισης στο χωρο δεν

υπαρχουν φιλοι

Αυτα κουραστηκα εχω και μια καποια ηληκια αντε να δουμε αυτην την αγωνιστικη θα εχει

ενδιαφερον 19.gif 19.gif 19.gif
φιλια smiley.gif smiley.gif smiley.gif

χμ...ενδιαφέρον όλα τα όσα λες...λογικά δε ξέρω πόσο θα προλάβω να σου απαντήσω!!
σε κάποια έχεις δίκιο και σε άλλα πάλι όχι!!
προσωπικά με την αμαρυλλίς δεν έχω...επίσησ...δε κρίνω καμιά παίκτρια...απλά λέω την γνώμη μου...και μιλάω μπασκετικά δε νομίζω να είπα κάτι άσχημο για κάποια έτσι δεν είναι??
μπορεί να είναι κάποια απτα καλύτερα παιδιά αλλά μπασκετικά να μη λεει και πολά π.χ έτσι??αυτό δε σημαίνει ότι εγώ η ο οποιοσδήποτε δε θα θελήσει να την βοηθήσει!τπάντων άσχετο αυτό!!!
το αν υπάρχουν φίλοι στο χώρο ή όχι μάλλον θα είμαι από τις τυχερές...υπάρχουν..όχι όμως πολλές περιπτώσεις γιατί η μία προσπαθεί να φάει το μάτι της άλλης με ψευτιές κατινιές κακίες και όλα τα σχετικά αυτά καλά πραματάκια!!
λοιπόν...τώρα..έχουμε και λέμε...

το μόνο λάθος ήτανε το ότι η ομάδα στηριζότανε μόνο στηνΤασουλή και αυτό φάνηκε πολύ..και όταν εκείνη δεν ήταν στην μέρα της η ομάδα έπερνε την κατηούσα!!!

όσο για τους προπονητές έχω δει...να βάζει λόγια σε παίκτριες με αποτέλεσμα η ομάδα να πηγαίνει κατά....μη κοιτάς τότε που έτυχε να ανεβαίνουν 4 ομάδες ή 5 αν θυμαμαι από την Βεθνική!!

όσο για την Γκιουλέκα....τα λόγια είναι περιτά....η καλύτερη μεταγραφή που περασε στην ομάδα αμαρυλλίς...ηθική και σωστή μη ξεχνάμε επιλογή της Καπογιάννη!!
λοιπόν δε θα συμφωνήσω ότι η εμπειρία της Καπογιάννη είναι αμυδρή...ίσως όχι αρκετή...ναι συμφωνώ αλλά όχι αμυδρή...απλά η πορεία της πάει πάρα πο΄λύ καλά..είναι ακόμα στην αρχή...μια αρχή όμως...που λίγοι είχαν την τύχη να έχουν!!

όσο για την συμπάθεια...είμαι σίγουρη ότι δε με συμπαθείς...εγώ πάλι σε συμπαθώ...γιατί είσαι διακριτική και όχι απόλυτη....!!!και δε σε ξέρω κιόλας...σημαντικό!!!

ααα...δεν τρελλαίνομαι....απλά ίσως με πειράζουν κάποια πράγματα και κάποιες ψευτιές στην προκειμένη περίπτωση...και μιλάω για τον λόγο που βγαίνει παραέξω ότι έφυγαν οι κοπέλες!!
τώρα τα μπασκετικά και το αν είναι καλή η Καπογιάννη η ο τάδε ή η χ-ψ παίκτρια είναι η γνώμη του καθένα....!!!και είναι φυσιολογικό να μην ταιριάζει πάντα με την γνώμη του άλλου!!
τελικά πρόλαβα!!!
goalfoul
επειδη δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολα θα σου πω οτι για ενα σιγουρα κανεις λαθος .... 68.gif

ο,τι δεν σε συμπαθω smiley.gif smiley.gif smiley.gif

θα τα πουμε και μην τυτιζεσαι με κανεναν στο ξαναλεω τα λεμε Tsaki icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
NITRO21
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε goalfoul!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Μπράβο γιατι καιρο είχαμε να ακουσουμε ωριμες και σωστες αποψεις και συμβουλες προς ολους και ολες!
Σύμφωνω και επαυξάνω! ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ!!!
Αλήθεια θα ταυτιζοταν ποτε κανένας μαζί σας?...
Όσο για τισ φιλίες σίγουρα δε μπαίνουν ολοί στο ίδιο καζάνι.
Είπαμε ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για όλους και ολα
peace.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(goalfoul @ Jan 22 2008, 13:16 ) *
επειδη δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολα θα σου πω οτι για ενα σιγουρα κανεις λαθος .... 68.gif

ο,τι δεν σε συμπαθω smiley.gif smiley.gif smiley.gif

θα τα πουμε και μην τυτιζεσαι με κανεναν στο ξαναλεω τα λεμε Tsaki icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

αχ...και νά ξερες μόνο ότι με κανένα από αυτά τα ατομα εκτός από ένα δεν έχω καμία σχέση απολύτως...μη σου πω ίσα ίσα...κάποτε είχα πρόβλημα...και ίσως σε μερικά να έχεις δίκιο!!
αλλά σου ξαναλέω πάντα κρύβεται κάτι από πίσω!!
χαίρομαι που με συμπαθείς αλλά δεν ταυτίζομαι με κανέναν και ε τίποτα...μόνο με τον ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ....κΚΑΙ ΑΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΡΑΣΤΗ..χαχαχα..πλάκα κάνω!!
άντε φιλάκια....και ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!!! :-)))))))))
TSAKITSAN4
QUOTE(NITRO21 @ Jan 22 2008, 13:26 ) *
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε goalfoul!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Μπράβο γιατι καιρο είχαμε να ακουσουμε ωριμες και σωστες αποψεις και συμβουλες προς ολους και ολες!
Σύμφωνω και επαυξάνω! ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ!!!
Αλήθεια θα ταυτιζοταν ποτε κανένας μαζί σας?...
Όσο για τισ φιλίες σίγουρα δε μπαίνουν ολοί στο ίδιο καζάνι.
Είπαμε ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για όλους και ολα
peace.gif

δεν ταυτίζομαι βρε καλό μου..προς Θεού...νιώθω ήδη πολύ΄καλά με τον εαυτό μου ώστε να έχω την ανάγκη να ταυτιστώ με κάποιον που όπως είπες και εσύ ούτε καν θα έμπαινε στην διαδικασία να ταυτιστεί μαζί μου!!!
ότι κάνω το κάνω για μένα!!!
γιατι έτσι είμαι εγώ!!!!
όσο για την goalfoul όντως έχεις δίκιο!!!
antegeia
Tsakitsan….
Μάλλον εσύ προκαλείς εμένα και όχι εγώ εσένα.
Ούτε καν απευθύνθηκα σε σένα όταν έγραψα.
Μονό την γνώμη μου εξέφρασα, τώρα γιατί εσύ το πήρες τόσο προσωπικά???? Μονό εσύ ξέρεις!!!

Η απάντηση που έδωσε η goalfoul με καλύπτει.

Έχω μονό να προσθέσω:

1.μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η Καπογιάννη έγινε προπονήτρια στης αμαρυλλίδα κατα τυχη. Ο Γρίβας της προτείνε, μιας και μεταγραφή στην ομάδα σαν παίχτρια, αν είναι να την αναλάβει και σαν προπονήτρια. Δεν εννοώ ότι είναι κακή. Όμως η προπονητή εμπειρία της είναι μικρή.
2.πολύ καλή η επιλογή της πέρυσι με Γκουλεκα, όπως και επιλογές της ήταν Μητροπουλου και Τασουλι. Μονό που την Μηροπουλου την είχε σε αχρηστία όταν γύρισε από τον τραυματισμό της Και την Τασουλι την είχε να μοιράζει πάσες. Μιας όπως σωστά είπε η goalfoul είχε μια συγκεκριμένη συμπάθεια.
3.τώρα για το ποιος ανέβασε την ομάδα στην Α2, θα σου απαντήσω οι παίχτριες. Και αν θυμάσαι καλά στο περσινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ η Ρετζεμπερη δεν έπαιξε στο μισό γύρο. Από τις περσινές παίχτριες λοιπόν μονό 3 φύγανε. Σχεδόν όλο το σύνολο λοιπόν παρέμεινε στην ομάδα. Τι άλλαξε στην επικοινωνία της προπονήτριας και των παιχτριών?
4.όλοι γνωρίζουμε ότι στις γυναίκες παίζει ρολό η ψυχολογία και συγνώμη που θα το πω αλλά η Κακογιάννη έλειπε από αυτό το μάθημα! Δεν χρειάζεται να αναπτυχθώ παρακάτω! 68.gif
5.πολλά πράγματα γίνανε άσχημα σε αυτή την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Από πολλές πλευρές.
6.σίγουρα οι προπονητές που είναι τώρα στην Αμαρυλλίδα θα κριθούν στα δύσκολα παιχνίδια, το ίδιο και οι παίχτριες. Όπως και αλλά πράγματα θα φανούν με το πέρας του χρόνου.

Πολύ ασχολήθηκα…. blove.gif

Προγνωστικα:

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2
ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ( μαλλον 2) πραγματικά δεν ξέρω, όμως από την ώρα που είναι τραυματίας η Τσουμανη γέρνω προς αμαρυλλίς
ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 1
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2 (θα ήθελα όμως 1)
TSAKITSAN4
QUOTE(antegeia @ Jan 22 2008, 14:06 ) *
Tsakitsan….
Μονό την γνώμη μου εξέφρασα, τώρα γιατί εσύ το πήρες τόσο προσωπικά???? Μονό εσύ ξέρεις!!!

Έχω μονό να προσθέσω:

1.μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η Καπογιάννη έγινε προπονήτρια στης αμαρυλλίδα κατα τυχη. Ο Γρίβας της προτείνε, μιας και μεταγραφή στην ομάδα σαν παίχτρια, αν είναι να την αναλάβει και σαν προπονήτρια. Δεν εννοώ ότι είναι κακή. Όμως η προπονητή εμπειρία της είναι μικρή.
2.πολύ καλή η επιλογή της πέρυσι με Γκουλεκα, όπως και επιλογές της ήταν Μητροπουλου και Τασουλι. Μονό που την Μηροπουλου την είχε σε αχρηστία όταν γύρισε από τον τραυματισμό της Και την Τασουλι την είχε να μοιράζει πάσες. Μιας όπως σωστά είπε η goalfoul είχε μια συγκεκριμένη συμπάθεια.
3.τώρα για το ποιος ανέβασε την ομάδα στην Α2, θα σου απαντήσω οι παίχτριες. Και αν θυμάσαι καλά στο περσινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ η Ρετζεμπερη δεν έπαιξε στο μισό γύρο. Από τις περσινές παίχτριες λοιπόν μονό 3 φύγανε. Σχεδόν όλο το σύνολο λοιπόν παρέμεινε στην ομάδα. Τι άλλαξε στην επικοινωνία της προπονήτριας και των παιχτριών?
4.όλοι γνωρίζουμε ότι στις γυναίκες παίζει ρολό η ψυχολογία και συγνώμη που θα το πω αλλά η Κακογιάννη έλειπε από αυτό το μάθημα! Δεν χρειάζεται να αναπτυχθώ παρακάτω! 68.gif
5.πολλά πράγματα γίνανε άσχημα σε αυτή την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Από πολλές πλευρές.
6.σίγουρα οι προπονητές που είναι τώρα στην Αμαρυλλίδα θα κριθούν στα δύσκολα παιχνίδια, το ίδιο και οι παίχτριες. Όπως και αλλά πράγματα θα φανούν με το πέρας του χρόνου.

Προγνωστικα:

ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ( μαλλον 2) πραγματικά δεν ξέρω, όμως από την ώρα που είναι τραυματίας η Τσουμανη γέρνω προς αμαρυλλίς

οκ...σέβομαι την γνώμη σου αν και διαφωνώ σε όλα όσα λες!!!!
ή στα περισσότερα...!!!!
δε θέλω να είμαι απόλυτη....άλλά για τους κυρίους που είναι στην ομάδα είμαι απόλυτη!
σέβομαι την γνώμη σου όμως!!
δε χρειάζεται να υπάρξη αντιπαράθεση!!
λοιπόν θα τα πούμε!!
ο χρόνος θα δείξει ...το ξανα είπαμε αυτό!!!
goalfoul
smile.gif τελικα Tsaki εχεις εμπαθειες sad.gif sad.gif sad.gif

ισως κατι που εσυ ξερεις απλα αν η ομαδα παει καλα τωρα σιγουρα εχουν μεριδιο και οι προπονητες... smile.gif και

αποτι λενε συμαζεψα καποια πραματα εκει γιατι οτι και να λες δεν μπορω να πιστεψω πως η καπογιαννη δεν

ειχε μεριδιο ευθυνης για οτι εγινε εκει 19.gif

οποιοι και αν ειναι αυτοι ακομα και αν δεν τους χωνευεις 68.gif

οπως π.χ. εγω δεν γουσταρω με τιποτα το μωυσιαδη αλλα κανει δουλεια οπως φαινεται στη Χιο και πανω απο

ολα κερδιζει

Πες λοιπον καλη επιτυχια σε ολους και μην κακιωννεις peace.gif peace.gif

Το μελλον θα ειναι ο πιο δικαιος κριτης για ολους.
NITRO21
Φιλοι και φιλες, μην αναλωνεστε. τοσες ωρες μιλατε για την καπογιαννη και διαφωνειτε ενω εκανε την επιλογη της,παραιτηθηκε και συνεχιζει σε καποια αλλη ομαδα. Δε βρισκω λογο για ολη αυτη τη διαφωνια και ξαναλεω-κατι πιο μπασκετικο θα πουμε?

Δε νομιζω οτι,οσοι βεβαια γνωριζουν,αρμοζει να μιλαμε απαξιωτικα για την Μητροπουλου, την Τασουλη η οποιαδηποτε αλλα παιχτρια η οποια οτι εχει να πει το λεει μεσα στο γηπεδο.
Ολοι εχουμε αποψη και σιγουρα καλο θα ηταν να ειναι σεβαστη, απλα νομιζω οτι αν μπορουμε να κρινουμε καποιον που χανει τα καλαθια μονος του, γιατι δε μπαινουμε εμεις μεσα να τα βαλουμε αφου ειναι τοσο ευκολο?

Πολυς ντορος για το τιποτα, γιατι η μητροπουλου, η τασουλη,η χ και ψ εκαστοτε παιχτρια ισως του χρονου να βρισκονται σε καποια αλλη ομαδα και ειναι κριμα να κρινουμε τις αθλητριες και τον ιδρωτα τους.
Οποτε δεν υπαρχει και λογος να γινεται τετοια ταυτιση και τετοια κοντρα. peace.gif
Εμαθε κανεις για Κανελλετη και Τσουμανη?Παιζουν την κυριακη?Η Γιουκακη απο Αγια θα παιξει?
NITRO21
Goalfoul, με καλυψες για μια ακομη φορα
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
G_7
QUOTE(NITRO21 @ Jan 22 2008, 15:01 ) *
Goalfoul, με καλυψες για μια ακομη φορα
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Όση ώρα σε παρακολουθώ σε αυτά που γράφεις δε βρίσκω λιγότερο εμπαθή απο την Tsaki...!!! Και οι δυο προσπαθείτε να περάσετε την άποψη σας χωρίς να δεχτείτε τίποτα απο αυτά που λέει ο άλλος...Καλό θα ήταν τα post της goalfoul να τα διαβάσετε ξανά και οι δύο... wink.gif wink.gif
NITRO21
Αγαπητε-η G7 δεν υπαρχει κανεις λογος για εμπαθειες απο τη στιγμη που δε γνωριζω κανεναν προσωπικα ουτε καποιος μου εχει κανει κατι. Μαλλον εσυ δε διαβασες προσεχτικα τα post μου γιατι θα εβλεπες οτι δινω δικιο κι αποδεχομαι και τις 2 πλευρεσ γιατι σιγουρα ο καθενας εχει τους λογους του,τους οποιους και δε γνωριζω.
Δε χρησιμοποιησα καποιον χαρακτηρισμο εις βαρος σου,οποτε ας μην το ξανακανεις γιατι απλα δεν υπαρχει λογος,ευχαριστω.
goalfoul
καλησπερα g7 δεν καταλαβαινω τι εννοεις εμπαθεις.Η αποψη μου σε ολα τα θεματα και οχι μονο σε αυτο ειναι πως παντα και παντου εχουν ευθυνη και οι δυο πλευρες και πως απλα ακουγοντας τη μια ηη και καμια απλα φημες δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.... smile.gif οσο για τις φιλιες μιλαω τωρα πια που δεν ειμαι στο χωρο και βλεποντας τους ανθρωπους πως αντιδρουν οταν το μπασκετ περασει αλλα αυτο ειναι μεγαλη ιστορια

αυτα για οτι αλλο θες ειμαι προθυμη να σου απαντησω κοσμια φυσικα και θα ηθελα να μου πεις τι δεν σου αρεσει στα ποστ μου ευχαριστω
Live strong
Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα να σταματήσει εδώ το θέμα των αντιπαραθέσεων…
Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα πμ για τυχόν περαιτέρω συζητήσεις!

Ευχαριστώ πολύ!!!! bball.gif
basket4
QUOTE(Live strong @ Jan 22 2008, 17:51 ) *
Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα να σταματήσει εδώ το θέμα των αντιπαραθέσεων…
Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα πμ για τυχόν περαιτέρω συζητήσεις!

Ευχαριστώ πολύ!!!! bball.gif

απο το στομα μου το πηρες
οι εμπαθιες και οι αντιπαθιες δεν εχουν θεση στη δημοσια σελιδα.
παρακαλω να σταματησει εδω το θεμα bball.gif
goalfoul
sad.gif για αυτο που παντως ζηταω συγνωμη αλλα δεν μπορω να το διορθωσω ειναι οι αναγραματισμοι τα ορθογραφικα λαθη και τα γραμματα που ξεχναω να βαλω σε λεξεις στα ποστ μου εχω ομως καιρο να γραψω και με τους υπολογιστες δεν τα παω και τοσο καλα sad.gif sad.gif sad.gif

αν αυτα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα δεν θα ξαναγραψω sad.gif sad.gif sad.gif
NITRO21
smiley.gif
basket4
QUOTE(goalfoul @ Jan 22 2008, 17:54 ) *
sad.gif για αυτο που παντως ζηταω συγνωμη αλλα δεν μπορω να το διορθωσω ειναι οι αναγραματισμοι τα ορθογραφικα λαθη και τα γραμματα που ξεχναω να βαλω σε λεξεις στα ποστ μου εχω ομως καιρο να γραψω και με τους υπολογιστες δεν τα παω και τοσο καλα sad.gif sad.gif sad.gif

αν αυτα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα δεν θα ξαναγραψω sad.gif sad.gif sad.gif

δεν ειναι μεγαλο προβλημα.
μπορεις να γραφεις peace.gif
G_7
QUOTE(NITRO21 @ Jan 22 2008, 15:37 ) *
Αγαπητε-η G7 δεν υπαρχει κανεις λογος για εμπαθειες απο τη στιγμη που δε γνωριζω κανεναν προσωπικα ουτε καποιος μου εχει κανει κατι. Μαλλον εσυ δε διαβασες προσεχτικα τα post μου γιατι θα εβλεπες οτι δινω δικιο κι αποδεχομαι και τις 2 πλευρεσ γιατι σιγουρα ο καθενας εχει τους λογους του,τους οποιους και δε γνωριζω.
Δε χρησιμοποιησα καποιον χαρακτηρισμο εις βαρος σου,οποτε ας μην το ξανακανεις γιατι απλα δεν υπαρχει λογος,ευχαριστω.

Καλός ή κακός σε αυτή την ιστορία με τον τρόπο σου παίρνεις μέρος…
Παρακάμπτεις την επιτυχία που είχε η ομάδα αυτή, με την Καπογιάννη στον πάγκο της. Αναφέρεσαι στις παίκτριες που έφυγαν σαν να μην είχαν καμία σημασία για την ομάδα τους, όταν με αυτές τις παίκτριες η ομάδα πέτυχε την άνοδο της. Η Καπογιάννη λειτούργησε κατά την άποψη μου με αξιοπρέπεια που λίγοι στο χώρο έχουν. Η ομάδα πέτυχε με παίκτριες που ήταν επιλογή της Καπογιάννη, αυτή έστησε την ομάδα και πέτυχε την άνοδο.
Άποψη μου είναι ότι όλοι κρινόμαστε για το έργο που παράγουμε. Όταν μια παίκτρια πληρώνεται για να βάλει τη μπάλα στο καλάθι οφείλει να το κάνει. Δεν είναι λογικό να αναφέρεις σε post σου ότι εάν ένας παίκτης χάνει καλάθια μόνος του γιατί δεν μπαίνουμε εμείς μέσα να τα βάλουμε?

Τέλος σέβομαι ότι σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, όπως ενοχλούν τον οποιαδήποτε γράφει σε αυτό το forum.

Goalfoul δεν αναφερόμουνα σε εσένα…εάν προσέξεις στο προηγούμενο post μου έγραψα να διαβάσουν ξανά τα post σου τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι αντικειμενικότατα!
goalfoul
QUOTE(basket4 @ Jan 22 2008, 15:53 ) *
απο το στομα μου το πηρες
οι εμπαθιες και οι αντιπαθιες δεν εχουν θεση στη δημοσια σελιδα.
παρακαλω να σταματησει εδω το θεμα bball.gif

εχετε δικιο συγνωμη που ασχοληθηκα τοσο πολυ με το θεμα αλλα οπου βρισκομουν ακουγα τοσα πραματα που στο τελος μπερδευτικα νευριασα και μπηκα στο τρυπακι...

τελος αυτα και ας καταλαβουμε ολοι οτι το μπασκετακι ειναι πανω απο τα προσωπα και πως αυτο θα υπαρχει ακομα και αν ολοι που ασχολουντε τωρα παψουν να ασχολουντε γιατι ουτε μια/ενασ προπονητης ουτε καμια παικτρια μπορει να ειναι πανω απο μια ομαδα η και το ιδιο το αθλημα.Τελος λοιπον απο μενα και συγνωμη αν παρασυρθηκα ohmy.gif

Τα λεμε παιδια ευχαριστω που με συνετησατε smiley.gif smiley.gif smiley.gif peace.gif peace.gif peace.gif
NITRO21
G7 ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις διαβασει τα post μου γιατι θα προσεχες πως μιλαω για την καπογιαννη.στις παιχτριες και τα προηγουμενα χρονια δεν αναφερθηκα,μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο που ποσταρε,δε πειραζει.

Παιδια οι υπολοιποι δεν εχετε προγνωστικα για Κυριακη?
goalfoul
QUOTE(G_7 @ Jan 22 2008, 15:58 ) *
Καλός ή κακός σε αυτή την ιστορία με τον τρόπο σου παίρνεις μέρος…
Παρακάμπτεις την επιτυχία που είχε η ομάδα αυτή, με την Καπογιάννη στον πάγκο της. Αναφέρεσαι στις παίκτριες που έφυγαν σαν να μην είχαν καμία σημασία για την ομάδα τους, όταν με αυτές τις παίκτριες η ομάδα πέτυχε την άνοδο της. Η Καπογιάννη λειτούργησε κατά την άποψη μου με αξιοπρέπεια που λίγοι στο χώρο έχουν. Η ομάδα πέτυχε με παίκτριες που ήταν επιλογή της Καπογιάννη, αυτή έστησε την ομάδα και πέτυχε την άνοδο.
Άποψη μου είναι ότι όλοι κρινόμαστε για το έργο που παράγουμε. Όταν μια παίκτρια πληρώνεται για να βάλει τη μπάλα στο καλάθι οφείλει να το κάνει. Δεν είναι λογικό να αναφέρεις σε post σου ότι εάν ένας παίκτης χάνει καλάθια μόνος του γιατί δεν μπαίνουμε εμείς μέσα να τα βάλουμε?

Τέλος σέβομαι ότι σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, όπως ενοχλούν τον οποιαδήποτε γράφει σε αυτό το forum.

Goalfoul δεν αναφερόμουνα σε εσένα…εάν προσέξεις στο προηγούμενο post μου έγραψα να διαβάσουν ξανά τα post σου τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι αντικειμενικότατα!

οκ g7 κανενα προβλημα απλα να ξερεις πως σε μια επιτυχια εχουν μεριδιο ολοι και οχι μονο μια η ενας γιατι ο καθενας μονος του σε ομαδικα αθληματα οπως το μπασκετ δεν μπορει να κανει τιποτα και σιγουρα ο προπονητης χωρις τους αθλητες.πολλοι πανε και φευγουν παντου σε ολες τις ομαδες καποιοι το κανουν θεμα αλλοι παλι οχι οσο για την αξιοπρεπεις θεση που λες οτι κρατησε η κοουτς αλλα βλεπω εγω με ολα αυτα που ακουω γυρω γυρω sad.gif sad.gif sad.gif και ειναι κριμα κιολας ειχα μια αλλη εικονα αλλα ειπαμε τελος το θεμα απο το site
G_7
QUOTE(NITRO21 @ Jan 22 2008, 16:04 ) *
G7 ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις διαβασει τα post μου γιατι θα προσεχες πως μιλαω για την καπογιαννη.στις παιχτριες και τα προηγουμενα χρονια δεν αναφερθηκα,μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο που ποσταρε,δε πειραζει.

Παιδια οι υπολοιποι δεν εχετε προγνωστικα για Κυριακη?

Πωπωπω...χανω καθε σοβαροτητα που ιχα μεχρι εχθες...μπερδεψα τα nickname, αναφερομαι στη anteγeia κυρίως υπάρχουν και στα δικά σου post κάποια πράγματα που βρίσκουν αντίθετη αναφορικά με τις παίκτριες...σταματάω την κουβάντα εδώ σεβόμενη την επιθυμια των mod. wink.gif
NITRO21
Που πιστευετε οτι θα κριθει το ματς Ατταλος-Αμαρυλλιδα?
blove.gif
Live strong
QUOTE(G_7 @ Jan 22 2008, 18:09 ) *
Πωπωπω...χανω καθε σοβαροτητα που ιχα μεχρι εχθες...μπερδεψα τα nickname, αναφερομαι στη antegeia κυρίως υπάρχουν και στα δικά σου post κάποια πράγματα που βρίσκουν αντίθετη αναφορικά με τις παίκτριες...δταματά την κουβάντα εδώ σεβόμενη την επιθυμια των mod. wink.gif

Ευχαριστώ πολύ G7 smile.gif wink.gif
antegeia
Για όσου ρωτούν για Κανελλετη και Τσουμανη
δυστυχώς και οι δυο είναι τραυματίες. H Τσουμανη χτύπησε στο παιχνίδι με την Αγία στο 8 λεπτό. Ας ευχηθούμε στην παιχταρου Τσουμανη να γυρίσει δυνατή και δριμύτερη. Αν και δεν εχω καμιά αμφιβολία γι’αυτο
Όσο για Κανελλετη δεν έπαιξε καν στο παιχνίδι με το Φάληρο.
NITRO21
Θα παιξουν την Κυριακη, μηπως ξερεις antegeia?
antegeia
η ΤΣουμανη με δυσκολια.....

το ιδιο και η Κανελλετη....

λυπαμε sad.gif
NITRO21
Δηλαδη?Τοσο σοβαροι τραυματισμοι ειναι? sad.gif
Grissino
τι έπαθε η Κανελέτη;
NITRO21
Αφου δε μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες ας ευχηθουμε και στις 2 να μην ειναι κατι σοβαρο πρωτα και κατα δευτερο καλη επανοδο.Πραγματικα 2 παιχτριες που προσθετουν παραπανω σε καθε ομαδα και ''εργαλειο'' για τους προπονητες bball.gif .Περαστικα και μακρια οι τραυματισμοι απο ολες τις παιχτριες.
oprah
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2
ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2
balou
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif kalispera sorry gia tous agglikous xaraktires kolise o ipologistis mou
H Stefatou apo ton AONA mesa stin bdomada xirourgite sto gonato as tis eyxithoume na pane ola kala
lethes
καλησπερα. μηπως μπορεις να γινεισ G7 πιο σαφης οταν λες οτι θα πεσουν οι ατακες της χρονιας στα Χανια?

οριστε και τα πρωγνωστικα μου.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1 ( shot.gif )
ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2 (ειδα το παιχνιδι Χανια-Αμαρυλλις και ειδα μια παρα πολυ καλη ομαδα σαφως βελτιωμενη απο τα προηγουμενα παιχνιδια)
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1 ( wink.gif σαν υποστηριχτης)

αυτα και απο μενα πιστευω να πεσω μεσα αν και ειμαι rookie ακομα. biggrin.gif
coach13
QUOTE(balou @ Jan 22 2008, 21:04 ) *
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif kalispera sorry gia tous agglikous xaraktires kolise o ipologistis mou
H Stefatou apo ton AONA mesa stin bdomada xirourgite sto gonato as tis eyxithoume na pane ola kala

Κατα τη γνώμη μου η απουσία της Στεφατου θα στοιχήσει πολύ περισσότερο στον ΑΟΝΑ από αυτόν της Κανελέτη(χωρίς αυτό να υποτιμάει την αξία της δεύτερης) απλά γιατί η πρώτη δυστυχώς θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζον.Μεγάλο πλήγμα για την Αργυρούπολη που χανει το ένα από τα 2 πλέυ μέικερ της.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΖΙΖΙ!!!!!!! huh.gif Να γυρίσεις ακόμα πιο δυνατη!
NITRO21
Θα συμφωνήσω για Στεφάτου-δεν ήξερα οτι χτύπησε sad.gif
Περαστικά και καλή επάνοδο!
NITRO21
Ακουσα οτι εκτος απο τη Στεφάτου απο ΑΟΝΑ τελικα κι η Τσουμάνη χάνει την υπόλοιπη σεζόν.Αν όντως είναι αλήθεια κρίμα πραγματικα... sad.gif
Ευχομαι στις 2 παίκτριες καλό κουράγιο και καλή δύναμη,περαστικά!
antegeia
nitro....

ειναι σιγουρο αυτο για Τσουμανη?
να ρωτησω απο που το ξερουμε?
NITRO21
Απλά το άκουσα.Όπως και χθες είχα ακούσει για τον τραυματισμό της και της Κανελλετη επίσης αλλα δε μου το εχει πει καποιος που γνωριζει τα κοριτσια προσωπικα. Ευχομαστε ολοι να μην ειναι κατι τοσο σοβαρο blove.gif
B.I.L
Περαστικα στην κοπελα...!
NITRO21
Πραγματικα κριμα να τραυματιζονται οι αθλητριες...
Ευχομαι να τυχουν αναλογης στηριξης και υποστηριξης απο τα σωματεια τους,ας μη ξεχναμε οτι μεσα στο γηπεδο τραυματιστηκαν!
Αλλα ας αφησουμε αυτη τη κουβεντα για καποια αλλη στιγμη γιατι ειναι μεγαλη...
mpalla
QUOTE(NITRO21 @ Jan 23 2008, 16:34 ) *
Πραγματικα κριμα να τραυματιζονται οι αθλητριες...
Ευχομαι να τυχουν αναλογης στηριξης και υποστηριξης απο τα σωματεια τους,ας μη ξεχναμε οτι μεσα στο γηπεδο τραυματιστηκαν!
Αλλα ας αφησουμε αυτη τη κουβεντα για καποια αλλη στιγμη γιατι ειναι μεγαλη...

Δεν ξέρω τι έχει γίνει παιδιά, αλλά μάλλον όλη η Α2 γυναικών είναι για ευχέλαιο τους τελευταίους μήνες. Δυστυχώς κάθε μέρα, ακούς και νέο τραυματισμό. Συμπαικτών, αντιπάλων, φίλων ή και δικό σου. Χαίρομαι πολύ που σιγά σιγά επανέρχονται οι τραυματίες της δικής μου ομάδας και πραγματικά λυπάμαι, για τις κοπέλες που τραυματίστηκαν και εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση.
Προσωπικά τις καλύτερες ευχές μου στην Βαγγελίτσα. Ο τραυματισμός σου θέλει πολύ χρόνο και υπομονή, αλλά να μην χάνεις την πίστη σου. Είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα γυρίσεις κοντά μας, άξια αντίπαλος, πιο δυνατή από ποτέ για να μας τρελαίνεις με την πίεση και την επιμονή σου smile.gif
Όσο για τα σωματεία, χαίρομαι πόλύ που σε αυτό το θέμα ο σύλλογός μου έχει παράσχει ό,τι καλύτερο σε όλους τους συναθλητές μου και σε μένα. Η υγεία πρέπει να είναι πάνω από όλα, και πέρα από την οικονομική κάλυψη είναι φοβερά σημαντικό να ξέρεις πως υπάρχει πίσω σου μια δεύτερη "οικογένεια" για να σε στηρίξει, ιδιαίτερα ψυχολογικά.
Και πάλι περαστικά σε όλα τα κορίτσια!!
NITRO21
Μπραβο στο σωματειο σου! 41.gif 41.gif 41.gif
Σε ποια ομαδα εισαι?
pinezaki
QUOTE(antegeia @ Jan 22 2008, 14:06 ) *
Tsakitsan….

Έχω μονό να προσθέσω:

Προγνωστικα:

Nα μαι κ εγω!με λιγη καθυστερηση οπως παντα...2 πραγματα για την Αμαρυλλιδα μονο...καλος οπροεδρος που με την πρωτη ευκαιρια φροντισε να ξεφορτωθει 2-3 παικτριες..ενταξει τον υποβιβασμο τον γλυτωσανε εκτος απροοπτων ε δεν τρωμε και την κοουτς ο δευτερος ειναι παντα πιο φτηνος και πιο....εμπιστος!!!να μην πληρωνει κ τοσα ατομα τσαμπα...
sch
Α2 Γυναικών - Διαιτητές

Όμιλος Νότου
Αργυρούπολης 12μ. ΑΟΝΑ-Ηρόδοτος Πρωτούλης-Κούτρος (Μαυρουδής)
Άργους 12μ. Πανιώνιος Αργ.-Αγ. Παρασκευή Ζαμαγιάς-Σπυρόπουλος (Βούλγαρης)
3οΆνω Λιοσίων 12μ. Άτταλος-Αμαρυλλίς Μαγγωνάκης-Κουρουμιχελάκης (Δημητριάδης)
Ρόδου 12μ. Ιβίσκος Ρ-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Παντρευτής-Λογοθέτης (Κουνελές)
Βούλας 12μ. Πρωτέας Β.-Άμιλλα 2000 Στάθη-Μπάνος (Μίχας)
Χανίων 12μ. ΟΑ Χανίων-Άρης Θήβ. Ανδρικόπουλος Α-Αναστασίου (Νεονάκης)
Μοσχάτου 12μ. Ελευθερία Μ.-Π. Φάληρο Βαρούχα –Γραμμάτογλου (Νάκος)

Όμιλος Βορρά
Κοζάνης 12μ. Ελίμεια-Ασπίδα Ξ. Τέγα-Κονταράτος (Μπούτσης)
Καρδίτσας 12μ. Απόλλων Καρδ.-ΠΑΟΚ Τσιαπλής-Γκουτζιομήτρος (Γκαρτζονίκας)
Κομοτηνής 12μ. Κομοτηνή-Πυλαία Δαμάλης-Μουτάφη (Λαμπρίδης)
Αλεξάνδρειο 12μ. Άρης Θες.-Τρίγλια Δημάδης-Μισυρλής (Ζεκερίδης)
Καλαμαριάς 12μ. Απόλλων Καλ.-Άρτεμις Β. Καρακατσανίδης-Εδιάρογλου (Τσιοπάνος)
Λάρισας 12μ. Ολυμπιάδα Λάρ.-Λασσάνης Τσουμαχίδης-Παργιαννόπουλος (Πατσιούρας)
Ποταμουδίων 12μ. Αστέρας Καβ.-ΑΟ Σερρών Γιαγλής-Ζακεστίδης (Γκουρτζελίδης)
viva_10
Και τα δικά μου προγνωστικά...

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2 (γιατι αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)
ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1 (δυσκολο ματς για τα Χανιά)

Περαστικά στα κορίτσια που έχουν τραυματισμό. Ότι χειρότερο για ένα αθλητή.
goalfoul
QUOTE(pinezaki @ Jan 23 2008, 21:36 ) *
Nα μαι κ εγω!με λιγη καθυστερηση οπως παντα...2 πραγματα για την Αμαρυλλιδα μονο...καλος οπροεδρος που με την πρωτη ευκαιρια φροντισε να ξεφορτωθει 2-3 παικτριες..ενταξει τον υποβιβασμο τον γλυτωσανε εκτος απροοπτων ε δεν τρωμε και την κοουτς ο δευτερος ειναι παντα πιο φτηνος και πιο....εμπιστος!!!να μην πληρωνει κ τοσα ατομα τσαμπα...

καλημερα πινεζακι .Δεν ξερω απο που εισαι.Παντως εδω στην Αθηνα ειναι γνωστο σε ολους και εμενα προσωπικα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι οι παικτριες αυτες θα πληρωθουν μεχρι το τελος της χρονιας μεχρι τελευταιας δεκαρας. blink.gif απιστευτο δεν ειναι???κι ομως αληθινο.Αυτο απλα για να ειμαστε δικαιοι με ολους.Οσο για το ποσα παιρνει οκαθε προπονητης θα πρεπει να βρεις τους ιδιους και να τους ρωτησεις!!! tongue.gif ασε που δεν μας νοιαζει κιολας.Αντε τωρα για πες και τιποτα αλλο πιστευεις οτι τα πραματα μπορουν να αλλαξουν στις ομαδες που θα ανεβουν και σε αυτες που θα πεσουν η απλα το πρωταθλημα παιζεται για τυπικους πια λογους... blink.gif

Χαρηκα παντως που μιλησα και με καποια αλλη εκτος της Tsaki με ξεχασες παειsmiley.gif smiley.gif

Καλημερα Tsaki 77.gif 77.gif 77.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(goalfoul @ Jan 24 2008, 10:59 ) *
καλημερα πινεζακι .Δεν ξερω απο που εισαι.Παντως εδω στην Αθηνα ειναι γνωστο σε ολους και εμενα προσωπικα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι οι παικτριες αυτες θα πληρωθουν μεχρι το τελος της χρονιας μεχρι τελευταιας δεκαρας. blink.gif απιστευτο δεν ειναι???κι ομως αληθινο.Αυτο απλα για να ειμαστε δικαιοι με ολους.Οσο για το ποσα παιρνει οκαθε προπονητης θα πρεπει να βρεις τους ιδιους και να τους ρωτησεις!!! tongue.gif ασε που δεν μας νοιαζει κιολας.Αντε τωρα για πες και τιποτα αλλο πιστευεις οτι τα πραματα μπορουν να αλλαξουν στις ομαδες που θα ανεβουν και σε αυτες που θα πεσουν η απλα το πρωταθλημα παιζεται για τυπικους πια λογους... blink.gif

Χαρηκα παντως που μιλησα και με καποια αλλη εκτος της Tsaki με ξεχασες παειsmiley.gif smiley.gif

Καλημερα Tsaki 77.gif 77.gif 77.gif

μμμ...χαχαχα
καλημέρα goalfoul...!!!
τι έγινε??βρηκες καινούρια φίλη την πινέζα??/
αυτό που ήθελα να πω και να τονίσω επειδή μιλήσατε για εμπάθειες..είναι ότι εγώ προσωπικά από αυτή την ιστορία δεν έχω να κερδίσω τίποτα....δεν είμαι με κανέναν...και υποστηρίζω σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω το σωστό κατά τη δική μου γνώμη!!!
για να είμαι και ξεκάθαρη!!!
επίσης ...πιο πολύ με ενόχλησαν τα σχόλια κάποιων...και να σου πω και κάτι δε θα ηθελα να ήμουνα στη θέση τους...και να έλεγαν όλα αυτά που κάποιες ή κάποιοι για δικούς τους λόγους έβγαλαν προς τα έξω!!
αυτά και ας το τελειώσουμε!!!
κατατ'άλλα καλά όλα???
goalfoul
καλημεαρ ολα καλα.

Το σημερινο σου ποστ ηταν αψογο και απερριτο μπραβο ειμαι περιφανη για σενα σημαινει οτι ακους τους μεγαλυτερους tongue.gif

Για εξηγησε μου το off topic που σε βλεπω και γραφεις τι ειναι ακριβως????

Πιστευεις οτι ο δευτερος γυρος θα εχει κατι ενδιαφερον να δουμε η θα ειναι τυπικη διαδικασια 68.gif 68.gif

Υ.Γ.Εισαι η πρωτη φιλη που εκανα εδω και αυτο δεν αλλαζει smiley.gif peace.gif smiley.gif
NITRO21
Καλημερα σε ολους! ηθελα κι εγω να ρωτησω με τη σειρα μου,πιστευετε οτι υπαρχουν ομαδες ή ματς που μπορουν να αλλαξουν τα δεδομενα της κορυφης? smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.