Καλημερα κοριτσια !!! μην μαλωνετε για αρχη!!!
Τsaki για αρχη θα μιλησω μαζι σου γιατι εισαι η συμπαθεια μου!!!
1)ειμαι γυναικα για να μην γραφεις ο/η!!!
2)Μη τρελενεσαι οταν μιλανε για αλλους τοσο πολυ
3)Προπονητης στην Αμαρυλλιδα εναν διαβαζω
4) Για την τασουλη θα συμφωνισω οτι μπορει να προσπαθει να δικαιολογισει τις εμφανισεις της εις βαρος της
καπογιαννη αλλα ολοι μιλανε για την αδυναμια της προπονητριας σε μια παικτρια που ηθελε να παιρνει ολες
τις επιθεσεις και η τασουλη επρεπε απλα να της πασαρει
τραγικο.....
5) Εγω σαν παλιοτερη εχω δει τον προπονητη της αμαρυλλιδας να προπονει ομαδες με επιτυχια
6)οντως οι παικτριες που εφυγαν ειχαν βοηθησει την ομαδα να ανεβει ,φυσικα οχι περισσοτερο απο την
παικτουρα
Γκιουλεκα
που με το που μαθευτικε η μεταγραφη της ολοι ηξεραν ποια ομαδα θα
ανεβει
, αλλα ολοι εχουν ενα ταβανι μπορει να ειναι καλες για καπου και για καπου οχι
οπως ολες μας
7)οσο για την προπονητικη εμπειρια της Καπογιαννη ειναι αμυδρη προς το παρον
αλλα μακαρι να βρει το
δρομο της συντομα και οπως και για την ομαδα ετσι και για αυτην το μελλον θα δειξει
9)Παντως δειχνεις να εχεις προσωπικα με την αμαρυλλιδα σωστα???
10)Οσο για την Μητροπουλου που επεστρεψε απο τραυματισμο δεν ξερω αν τα χανει απο κατω παντως δειχνει
να βρισκει την φορμα της
11)και μια συβουλη απο μια παλιοτερη μην μιλας ασχημα για καμια και για κανεναν γιατι δεν ξερεις πως τα
φερνει η ζωη μπορει να συνεργαστεις μαζι τους και να δεις πως τα πραματα δεν ειναι παντα οπως τα
παρουσιαζει η μια πλευρα
12) και σου ξαναπα να εισαι σιγουρη μονο για τον εαυτο σου για ολα τρα θεματα και επισης στο χωρο δεν
υπαρχουν φιλοι
Αυτα κουραστηκα εχω και μια καποια ηληκια αντε να δουμε αυτην την αγωνιστικη θα εχει
ενδιαφερον
φιλια

Τsaki για αρχη θα μιλησω μαζι σου γιατι εισαι η συμπαθεια μου!!!

1)ειμαι γυναικα για να μην γραφεις ο/η!!!

2)Μη τρελενεσαι οταν μιλανε για αλλους τοσο πολυ
3)Προπονητης στην Αμαρυλλιδα εναν διαβαζω
4) Για την τασουλη θα συμφωνισω οτι μπορει να προσπαθει να δικαιολογισει τις εμφανισεις της εις βαρος της
καπογιαννη αλλα ολοι μιλανε για την αδυναμια της προπονητριας σε μια παικτρια που ηθελε να παιρνει ολες
τις επιθεσεις και η τασουλη επρεπε απλα να της πασαρει

5) Εγω σαν παλιοτερη εχω δει τον προπονητη της αμαρυλλιδας να προπονει ομαδες με επιτυχια

6)οντως οι παικτριες που εφυγαν ειχαν βοηθησει την ομαδα να ανεβει ,φυσικα οχι περισσοτερο απο την
παικτουρα
Γκιουλεκα

ανεβει

οπως ολες μας

7)οσο για την προπονητικη εμπειρια της Καπογιαννη ειναι αμυδρη προς το παρον

δρομο της συντομα και οπως και για την ομαδα ετσι και για αυτην το μελλον θα δειξει

9)Παντως δειχνεις να εχεις προσωπικα με την αμαρυλλιδα σωστα???
10)Οσο για την Μητροπουλου που επεστρεψε απο τραυματισμο δεν ξερω αν τα χανει απο κατω παντως δειχνει
να βρισκει την φορμα της
11)και μια συβουλη απο μια παλιοτερη μην μιλας ασχημα για καμια και για κανεναν γιατι δεν ξερεις πως τα
φερνει η ζωη μπορει να συνεργαστεις μαζι τους και να δεις πως τα πραματα δεν ειναι παντα οπως τα
παρουσιαζει η μια πλευρα

12) και σου ξαναπα να εισαι σιγουρη μονο για τον εαυτο σου για ολα τρα θεματα και επισης στο χωρο δεν
υπαρχουν φιλοι
Αυτα κουραστηκα εχω και μια καποια ηληκια αντε να δουμε αυτην την αγωνιστικη θα εχει
ενδιαφερον

φιλια

χμ...ενδιαφέρον όλα τα όσα λες...λογικά δε ξέρω πόσο θα προλάβω να σου απαντήσω!!
σε κάποια έχεις δίκιο και σε άλλα πάλι όχι!!
προσωπικά με την αμαρυλλίς δεν έχω...επίσησ...δε κρίνω καμιά παίκτρια...απλά λέω την γνώμη μου...και μιλάω μπασκετικά δε νομίζω να είπα κάτι άσχημο για κάποια έτσι δεν είναι??
μπορεί να είναι κάποια απτα καλύτερα παιδιά αλλά μπασκετικά να μη λεει και πολά π.χ έτσι??αυτό δε σημαίνει ότι εγώ η ο οποιοσδήποτε δε θα θελήσει να την βοηθήσει!τπάντων άσχετο αυτό!!!
το αν υπάρχουν φίλοι στο χώρο ή όχι μάλλον θα είμαι από τις τυχερές...υπάρχουν..όχι όμως πολλές περιπτώσεις γιατί η μία προσπαθεί να φάει το μάτι της άλλης με ψευτιές κατινιές κακίες και όλα τα σχετικά αυτά καλά πραματάκια!!
λοιπόν...τώρα..έχουμε και λέμε...
το μόνο λάθος ήτανε το ότι η ομάδα στηριζότανε μόνο στηνΤασουλή και αυτό φάνηκε πολύ..και όταν εκείνη δεν ήταν στην μέρα της η ομάδα έπερνε την κατηούσα!!!
όσο για τους προπονητές έχω δει...να βάζει λόγια σε παίκτριες με αποτέλεσμα η ομάδα να πηγαίνει κατά....μη κοιτάς τότε που έτυχε να ανεβαίνουν 4 ομάδες ή 5 αν θυμαμαι από την Βεθνική!!
όσο για την Γκιουλέκα....τα λόγια είναι περιτά....η καλύτερη μεταγραφή που περασε στην ομάδα αμαρυλλίς...ηθική και σωστή μη ξεχνάμε επιλογή της Καπογιάννη!!
λοιπόν δε θα συμφωνήσω ότι η εμπειρία της Καπογιάννη είναι αμυδρή...ίσως όχι αρκετή...ναι συμφωνώ αλλά όχι αμυδρή...απλά η πορεία της πάει πάρα πο΄λύ καλά..είναι ακόμα στην αρχή...μια αρχή όμως...που λίγοι είχαν την τύχη να έχουν!!
όσο για την συμπάθεια...είμαι σίγουρη ότι δε με συμπαθείς...εγώ πάλι σε συμπαθώ...γιατί είσαι διακριτική και όχι απόλυτη....!!!και δε σε ξέρω κιόλας...σημαντικό!!!
ααα...δεν τρελλαίνομαι....απλά ίσως με πειράζουν κάποια πράγματα και κάποιες ψευτιές στην προκειμένη περίπτωση...και μιλάω για τον λόγο που βγαίνει παραέξω ότι έφυγαν οι κοπέλες!!
τώρα τα μπασκετικά και το αν είναι καλή η Καπογιάννη η ο τάδε ή η χ-ψ παίκτρια είναι η γνώμη του καθένα....!!!και είναι φυσιολογικό να μην ταιριάζει πάντα με την γνώμη του άλλου!!
τελικά πρόλαβα!!!