Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αριστεροί ή Δεξιοί?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Olorin
Προς θεού, μην πάει το μυαλό σας σε προεκλογικά γκάλοπ (ακόμα και αν πήγε όμως, ίσως να μην είναι τόσο κακό, αφού σας τράβηξα την προσοχή... wink.gif )

Απλώς, ανέλαβα το ρόστερ της Εθνικής μας σε ένα patch που ετοιμάζεται για το NBA Live 06 με εθνικές ομάδες και πρέπει εκτός των άλλων να συμπληρώσω και το "καλό" χέρι των παικτών. Εντάξει, για το Διαμαντίδη π.χ. ξέρω ότι είναι αριστερόχειρας, όμως δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (αριστερό ή δεξί, δεν έχει σημασία... biggrin.gif ) για όλους...

Επίσης, θα ήθελα και τη γνώμη σας για δυο ακόμα θέματα:

Εκτός από τη 12άδα του Ευρωμπάσκετ, πρέπει να προσθέσω 3 ακόμα παίκτες. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν κυρίως κάποιοι παίκτες που κόπηκαν τελευταία στιγμή από τη 12άδα και ορισμένοι ακόμα που καλούνται συχνά-πυκνά ή λογικά θα καλούνται από εδώ και πέρα. Ενδεικτικά, αναφέρω τα ονόματα των Βασιλειάδη, Σχορτσιανίτη, Παπανικολάου, Κόμματο, Χατζή, Παπαμακάριο κ.λπ. Εσείς ποιους προτείνετε?

Και τέλος, ο συντονιστής του patch έχει τους παίκτες με τα βαφτιστικά τους ονόματα (Nikolaos Chatzivrettas, Dimitrios Diamantidis κ.λπ.). Μήπως να του πρότεινα να χρησιμοποιήσουμε τα "καθημερινά" ονόματα στη θέση τους (π.χ. Nikos, Dimitris κ.λπ.)???
dizzy_fingers
Έλα ρε...θα κάνετε και patch με εθνικές ομάδες? Στο 05 δεν είχε και μου έλειψε...
Φρόντισε Olorin να κάνεις καλή δουλειά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης wink.gif.
Εκατομμύρια υπολογιστές θα παίζουν το patch με την Εθνική Ομάδα customized by Olorin 19.gif!
Θα κάνεις και cyberfaces?

Λοιπόν, όσον αφορά τα χέρια, χωρίς να παίρνω όρκο, είναι έτσι:

Διαμαντίδης - Αριστερόχειρας
Σπανούλης - Δεξιόχειρας
Ζήσης - Δεξιόχειρας
Παπαλουκάς - Δεξιόχειρας
Χατζηβρέττας - Δεξιόχειρας
Κακιούζης - Δεξιόχειρας
Φώτσης - Δεξιόχειρας
Βασιλόπουλος - Δεξιόχειρας
Τσαρτσαρής - Δεξιόχειρας
Ντικούδης - Δεξιόχειρας
Παπαδόπουλος - Δεξιόχειρας
Μπουρούσης - Δεξιόχειρας

Δηλαδή, ο μόνος αριστερόχειρας είναι ο Διαμαντίδης.

Όσον αφορά τους 3, νομίζω πως οι Σχορτσιανίτης + Βασιλόπουλος (που κόπηκε την τελευταία στιγμή) πρέπει να μπουν. Για τρίτο, βάλε τον Κόμματο που είναι και γνωστός στην Ευρώπη.

Τέλος, για τα ονόματα, εγώ σαν ξένος θα προτιμούσα τα απλά Nikos, Dimitris κλπ, ενώ επίσης δε βλέπω το λόγο γιατί να μη τα γράφουν όπως τα προφέρουμε στην καθομιλουμένη wink.gif.
Olorin
Ok, άρα δεν ήμουν ο μόνος που δε μου ερχόταν στο νου άλλος αριστερόχειρας εκτός από τον Διαμαντίδη...

Όσο για τους 3 επιπλέον, ειδικά οι 2 πρώτοι ήταν ακριβώς αυτοί ήταν που σκεφτόμουν κι εγώ (ως Βασιλόπουλο υποθέτω πως λόγω κεκτημένης ταχύτητας εννοείς τον Βασιλειάδη...) και απλώς ήμουν ανάμεσα σε Κόμματο και Παπανικολάου για την τρίτη θέση, κυρίως γιατί ο πρώτος ουσιαστικά δεν έχει παίξει στην Εθνική, ενώ ο δεύτερος είχε πολύχρονη καριέρα. Από εδώ και πέρα πάντως, πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει θέση στην ομάδα ο Κόμματος παρά ο Παπ. Για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς πάντως, δεν ξέρω και πόσοι θα χρησιμοποιήσουν και τους παίκτες που θα είναι εκτός 12άδας...

Όσο για τα ονόματα, το παιδί που είναι υπεύθυνος για το συντονισμό των rosters (αν θυμάμαι καλά είναι Αμερικάνος ή Καναδός), είχε αντιγράψει τη σύνθεση ακριβώς όπως ήταν στο επίσημο site του Eurobasket, όπου εκεί φυσικά αναγράφονταν τα επίσημα στοιχεία, αυτά δηλαδή που υπάρχουν και στις... ταυτότητες, εξ ου και τα Nikolaos, Dimitrios, Antonios, Ioannis κ.λπ. Θα φροντίσω να το αλλάξω...

Υ.Γ: Το patch των εθνικών ομάδων το φτιάχνει άλλο team, αν και ουσιαστικά συνεργαζόμαστε σε αρκετά σημεία. Π.χ. είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν αρκετά από τα cyberfaces που έχουν φτιαχτεί για της Euroleague. Εγώ πάντως μόνο το roster της Ελλάδας έχω αναλάβει. (Τώρα αν ασχοληθώ και με τίποτα άλλο μόλις τελειώσω τη δουλειά με τα λογότυπα της Euroleague, θα δείξει...)
dizzy_fingers
Nice. 41.gif
Θα περάσω καμιά βόλτα κι από εκεί αν είναι, να δω μήπως χρειάζεστε τίποτα biggrin.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.