Προς θεού, μην πάει το μυαλό σας σε προεκλογικά γκάλοπ (ακόμα και αν πήγε όμως, ίσως να μην είναι τόσο κακό, αφού σας τράβηξα την προσοχή... )
Απλώς, ανέλαβα το ρόστερ της Εθνικής μας σε ένα patch που ετοιμάζεται για το NBA Live 06 με εθνικές ομάδες και πρέπει εκτός των άλλων να συμπληρώσω και το "καλό" χέρι των παικτών. Εντάξει, για το Διαμαντίδη π.χ. ξέρω ότι είναι αριστερόχειρας, όμως δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (αριστερό ή δεξί, δεν έχει σημασία... ) για όλους...
Επίσης, θα ήθελα και τη γνώμη σας για δυο ακόμα θέματα:
Εκτός από τη 12άδα του Ευρωμπάσκετ, πρέπει να προσθέσω 3 ακόμα παίκτες. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν κυρίως κάποιοι παίκτες που κόπηκαν τελευταία στιγμή από τη 12άδα και ορισμένοι ακόμα που καλούνται συχνά-πυκνά ή λογικά θα καλούνται από εδώ και πέρα. Ενδεικτικά, αναφέρω τα ονόματα των Βασιλειάδη, Σχορτσιανίτη, Παπανικολάου, Κόμματο, Χατζή, Παπαμακάριο κ.λπ. Εσείς ποιους προτείνετε?
Και τέλος, ο συντονιστής του patch έχει τους παίκτες με τα βαφτιστικά τους ονόματα (Nikolaos Chatzivrettas, Dimitrios Diamantidis κ.λπ.). Μήπως να του πρότεινα να χρησιμοποιήσουμε τα "καθημερινά" ονόματα στη θέση τους (π.χ. Nikos, Dimitris κ.λπ.)???