Το παιχνιδι ειχε ηδη τελειωσει...Και παλι εκανε 2-3 λαθη,που δεν συνηθιζει και μαλιστα σε σημεια που
δειχναμε να ανακαμπτουμε(οχι οτι υπηρχε περιπτωση να γυρισει το ματς μετα το πρωτο 20λεπτο) .Η
στατιστικη εγραψε 4 λαθη,αλλα στην ροη του αγωνα ειχα την αισθηση οτι ηταν περισσοτερα.
εδω ο ουοριορ εχει απολυτο δικιο. εκει που δειχναμε να ψαλιδιζουμε τη διαφορα ο Τεο εκανε ολο και καποιο λαθος ... χαρακτηριστικοτερα θυμαμαι αυτο : ειναι στο γονεια στο τριποντο με τη μπαλα και ενω εχει μπροστα του τον τσαρτσαρη προτιμαει να πασαρει στον αξονα ψηλα στο τριποντο στον Μπουρουση. Φυσικα ο Ρουντι διαβασε τη φαση εκλεψε τη μπαλα και αιφνιδιασμος.
Βλεπω να σχολιαζεται ολη την πολυ διαβασμενη αμυνα της Ισπανιας... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?
ποια ειναι η διαβασμενη αμυνα ΟΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ? η ζωνη προσαρμογης που παιζουνε ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ? με τους κροατες την ιδια ζωνη παιζανε και τον ιπιανε. απλα η Ελλαδα δεν εχιε σκορερς - σουτερς .
Η αμυνα των ισπανων ειναι για γελια κατ'εμε. 5 καρεκλες στημενες στην αμυνα ειναι. Γνωμη μου απο το τουρνουα που τους εχω παρακολουθησει.
Τωρα σχετικα με το βοδι τον Παπαδοπουλο... ρε παιδια ολοι λετε νταξ κανει μερικες χαλια εμφανισεις.. και περυσι τα ιδια εκανε στην αρχη και στο 05 ευρωμπασκετ τα ιδια εκανε. γιατι ομως δε μπορω να θυμηθω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ
KAΛΟ τουρνουα? οι Παπαδοπουλος, Σπανουλης , Ζησης , Χατζηβρεττας αυτη τη στιγμη οποτε πατανε παρκε κανουν την ομαδα χειροτερη. εαν δε μπορει να το αντιληφθει ο ευρωκοουτς και να κανει τις καταλληλες αλλαγες τι να πουμε... τον πελεκανο , τον μπουρουση και τον βασιλοπουλο τους πηρε για τη φιγουρα.
Δηλαδη εφοσων εχει 2 παιχτες ταλε κουαλε στο στυλ παιχνιδιου (Χατζηβρεττας-Πελεκανος) αλλα φυσικα με τον Πελεκανο να υπερτερει ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ και ΤΑΛΕΝΤΟ γιατι δεν αφηνεις τον Χατζηβρεττα εκτος και να παρεις εναν εκ των Περπερογλου - Βασιλειαδη? προσθετεις το σουτ - σκορ που τοσο σου λειπει.
Για ποιο λογο να κολλαμε τα ενσυμα του αρχηγου Συγγραφεα (που εχει αρχισει και Αλβερτιζη στην εθνικη) ενω μπορουσαμε στη θεση του να εχουμε τον πχ Ταπουτο? η καποιον αλλο που θα προσφερε ενεργεια και πολλα περισσοτερα πραγματα στο παρκε?
τωρα περα της πλακας.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΕΡ η εθνικη. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ. εχει ενα κακομαθημενο (βλεπε σπανουλη) που θελει να γινει Γκαλης στη θεση του Γκαλη.
ο Βασιλοπουλος εδωσε μια πασα στο πρωτο διλεπτο η οποια εφυγεμεσα απο τα χερια του Παπαδοπουλου και ο Γιαννακης τον φωναξε μπροστα απο τον παγκο με τετοια μανια.. με τετοιο μισος... λες και φταιει ο Βασιλοπουλος που ο Παπαδοπουλος εχει μανταλακια στα δαχτυλα.. μετα τον εβγαλε και δε τον ξανα εβαλε.
Ξεφυγα. εγω ειμαι του ορισμου οτι ομαδες χωρις ηγετες δε πανε πουθενα... μονο μεσω συγκυριων... πειτε μου οτι εχω αδικο.
δειτε την ισπανια. ποσους σκορερ-ηγετες εχει?
Ναβαρο , Γκασολ , Φερναντες. εχει και 1-2 που μπορου να γινουν ηγετες (χωρις βεβαια να ειναι στοφα ηγετη) βλεπε Γκαρμπαχοσα , Καμπεθας . Οι υπολοιποι ΠΑΡΑ πολυ καλοι ρολιστες . πολυ ηψηλου επιπεδου.
Ας δουμε τη Λιθουανια... Εχει Σαρας , Ματσε , Σισκαουκας. παιχτες Βαρομετρα , ηγετες , σκορερς. μετα εχει τους Λαβρινοβιτς που μπορουν να αναλαβουν χρεοι σκορερ ανα πασα στιγμη και μετα ρολαρουν οι υπολοιποι.
Ας δουμε την Ελλαδα. Εχει 2 wannabe superstars που λες και γινεται επιτηδες και πανε να τους κανουν Ηρωες χωρις να το κατεχουν. Βλεπε Σπανουλη , Παπαδοπουλο .
Γενικα ολοι οι αλλοι ειναι φοβεροι και τρομεροι ρολιστες. ο Διαμαντιδης ειναι ηγετης μονο στον παναθηναικο στην εθνικη δε δειχνει τετοια σημαδια.
Η Ελλαδα διαχρονια εβγαλε σκορερς που για καποιο λογο ποτε μα ποτε δε τους πηρε η εθνικη. ο Λιαδελης για εμενα ηταν πολυ καλος σκορερ και μπορουσε να διασπασει πολλες αμυνες. αλλα ΔΕΝ κανει απλα.
ο Διαμαντοπουλος και ηγετης και σκορερ. αλλα προβληματικος χαρακτηρας... ναι.... βασικα καταστρεφουμε τους σκορερ μας εκ των εσο. μεγαλο ατου αυτο! αν ο Διαμαντοπουλος ηταν Ισπανος τωρα θα μιλαγαμε για εναν απο τους καλυτερους παιχτες στην ευρωπη πιθανοτατα.
Ας παμε στην ποιο νεα φουρνια... Βασιλειαδης... φοβερος σκορερ και σουτερ ολκης. Εθνικη??? ποια εθνικη? στην εθνικη εχουμε συμβασιουχους. οταν ο Βασιλειαδης παει 30 θα του δωθει και αυτουνου η ευκαιρια..
Σλοβενια .. Εχει Μπετσιροβιτς , Nαχμπαρ , Ουντριχ , Σμοντις , Λορμπεκ. και αλλους ρολιστες.
Γαλλια εχει Παρκερ . Ντιο υπο προυποθεσεις και τους υπολοιπους ρολιστες.
Κροατια εχει Κασουν , Βουισιτς , Ουκιτς , Ποποβιτς και τους υπολοιπους ρολιστες.
Ισραηλ εχει τον Χαλπεριν και οι υπολοιποι ρολιστες.
Σερβια εχει Γκουροβιτς , Γιαριτς , Μιλισιτς και οι υπολοιποι ρολιστες (για την ωρα.. μελλοντικα θα γινουν 2-3 αστερια)