Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ Ε' ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
man10
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 7 2007, 22:56 ) *
μια άκυρη ερώτηση να κάνω και εγώ... αν και δεν με πολυενδιαφέρει η εθνική... τι περισσότερο έχει ο χατζηβρέττας από τον τσαλδάρη ?

Βασικα δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα πραγμα που να κανει καλυτερα ο Τσαλδαρης απο τον Χατζηβρεττα.Μα ουτε ενα...
Αν ξερεις εσυ κατι,πεστο και σε μας παντως smile.gif
chinaski
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 8 2007, 01:56 ) *
μια άκυρη ερώτηση να κάνω και εγώ... αν και δεν με πολυενδιαφέρει η εθνική... τι περισσότερο έχει ο χατζηβρέττας από τον τσαλδάρη ?

Αυτο ακριβως σκεφτομουν, αλλα μαλλον θα μας πουνε γραφικους.
NBAer
QUOTE(thrylos7 @ Sep 8 2007, 00:10 ) *
Ήταν πολύ θετικό το σημερινό τεστ... Αν ο Διαμαντίδης μπορεί να του ζορίσει τόσο, τί μπορούν να κάνουν όλοι μαζί;

Στο ρελαντί στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί...

Δυστυχώς, πολλά προβλήματα (σήμερα είχαμε κι ελάχιστα καλά διαστήματα)... και απίστευτο ντεφορμάρισμα μερικών παικτών...

Εγω παντως απο εκει που τους ετρεμα τους Ισπανους, τωρα παραδοξως δεν τους φοβαμαι. Πολλα καλαθια τους δεν γινεται να ξαναμπουνε, εμας τα τριποντα λογικα καποτε θα βελτιωθουνε εστω και 5%, δεν θα μας ξαναδωσουν αντιαθλητικο ενω εχουμε την μπαλα, ουτε τεχνικη ποινη επειδη πηγαμε κοντρα στην εδρα, δεν θα χανουμε την μπαλα χωρις να μας πιεζουν, και θα βελτιωθουμε συνολικα στην επιθεση.
Η αμυνα των Ισπανων ειναι για γελια. Ακομη ενω τα δικα μας τριποντα ηταν τα περισσοτερα ελευθερα, δεν μπηκαν ομως, τα δικα τους ηταν μονο 2-3 ελευθερα και βαλανε 2 παραπανω απο εμας....

Οποτε αρκει να νικησουμε την Κροατια....

Στο ρελαντί στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί...

Δεν θα ελεγα στο ρελαντι απλα ηταν πιο ελευθερωμενοι. Και αυτο τους κανει καλο, γιατι ετσι πηραν προσπαθειες χωρις αγχος και τους βγηκαν.
Μα ποσα σουτ απο αυτα που βαλανε σημερα πετωντας την μπαλα θα ξαναμπουνε? ohmy.gif Οχι πολλα.... rolleyes.gif
asxetos
QUOTE(B for Basketball @ Sep 8 2007, 01:47 ) *
δεν αρπαζομαστε...κουβεντα κανουμε....απλα ρε το θεωρω λιγο αδικια να τα ριχνουμε ολα στον σπανουλη ....δεν ειναι τοοοοοοοοοοοοοοσο χαλια οσο ο παπαδοπουλος...οπως εχει χιλιωειπωθει η μιση ομοαδα ειναι ντεφορμε αν οχι ολη πρεπει να τον βγαλουμε ντε και καλα ασχετο να παιζει στην εθνικη????και αληθεια ο ζησης τι παραπανω κανει? ο χατζηβρεττας καλυτερα παιζει απο τον ζηση!

Μα δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι παίζει εντελώς λάθος ο Σπανούλης και κοστίζει ο τρόπος που παίζει στην Εθνική. Ας κάνει τις διεισδύσεις του, αλλά ας μην εκβιάζει προσπάθειες γιατί γίνεται αστείος και αυτός και ο Γιαννάκης που του έχει δώσει αυτή την ελευθερία.
Για τον Ζήση έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο ως σουτέρ. Δυστυχως από τότε που ο Σπανούλης υπέγραψε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Γιαννάκης του έδωσε τα λεπτά του Ζήση χωρίς να το αξίζει και αυτό έκανε κακό στην ομάδα.
Το 2005 η ομάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ όταν είχαμε Θοδωρή στον άσσο, Ζήση στο δύο σαν σκόρερ/σουτέρ και τον Διαμαντίδη σε all-around ρόλο. Πλέον έχει χαθεί εντελώς αυτή η χημεία. Πέρυσι είχαμε κάποιες φοβερές εκρήξεις κυρίως λόγω Παπαλουκά ο οποίος με τα φαστμπρεϊκ μας έδινε τη δυνατότητα να φύγουμε στο σκορ αλλά και του εξαιρετικού μας βάθους στους ψηλούς. Είχαμε 4 ψηλούς οι οποίοι μπορούσαν να τρέξουν αλλά πλέον με την απώλεια των Φώτση-Σχορτσανίτη έχουμε μείνει μόνο με δύο και μακάρι να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Μπορούση μήπως και γίνουν 3 (ο Λάζος είπαμε μόνο για halfcourt καταστάσεις κάνει και όχι για περισσότερα από 10 λεπτά).
Το ότι ο Χατζηβρέτας παίζει καλύτερα από τον Ζήση δείχνει πόσο κακή διαχείριση του υλικού του κάνει ο Γιαννάκης. Ο Χατζηβρέτας έχει καταντήσει energy player, και προσωπικά θα προτιμούσα να είχα ένα πιτσιρικά σε αυτό το ρόλο και όχι έναν 30άρη. Ο Πελεκάνος δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά θα μπορούσε άνετα να παίζει το ρόλο αυτό.
asxetos
QUOTE(man10 @ Sep 8 2007, 01:58 ) *
Βασικα δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα πραγμα που να κανει καλυτερα ο Τσαλδαρης απο τον Χατζηβρεττα.Μα ουτε ενα...

Σουτ.
jimol34
QUOTE(B for Basketball @ Sep 7 2007, 22:23 ) *
απο την στιγμη που το παιχνιδι ειχα παρει την πορεια του κ ηταν δεδομενο πια οτι η ηττα ειναι αναποφευκτη ποιος ο λογος να κρατησεις μεσα ενα διαματιδη που απο ανασεσ 0 !!!!

οταν τα εκανε αυτα σε αλλους αγωνες....βλ.ευρωμπασκετ 05, μουντο 06 και στον παναθηναικο μας αρεσε....τωρα που δεν μπαινουν δεν μας αρεσε....αλλα τι να κανουμε...ειμαστε πρωταθλητεςσ στιν κωλοτουμπες εδω στην ελλαδα...!!!

Μιλάω για το τρίτο δεκάλεπτο. Με Τσαρτσαρή και Μπουρούση κάτω από το καλάθι παίζαμε καλύτερα. Ήταν πιο μαχητικοί και πιο αποτελεσματικοί από Ντικούδη και Παπαδόπουλο.

Όσο για το δεύτερο σκέλος, καλή η ειρωνία αλλά ούτε ήμουν ποτέ φαν του Σπανούλη(μάλλον το αντίθετο), ούτε τον κατηγορώ τώρα. Αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου πάνε προς τον προπονητή γιατί αυτός του δίνει τις οδηγίες, δεν κάνει από μόνος του ότι θέλει.
asxetos
QUOTE(man10 @ Sep 8 2007, 01:56 ) *
Σε καμια περιπωση...Η ομαδα δεν χρειαζεται τον Παπαλουκα για να παρει μπροστα.Πολλα ματς τα κερδισαμε με τον ΤΕΟ να μην εχει τοσο μεγαλη προσφορα.

Θύμισε μου πότε συνέβη αυτό; Μιλάω για σοβαρούς αγώνες εννοείται.

Γενικα ο Παπαλουκας και στην ΤΣΣΚΑ ερχεται απο τον παγκο για να αλλαξει τον ρυθμο και το κανει πολυ καλα αυτο αποδεδειγμενα.

Ναι, η Εθνική όμως δεν είναι ΤΣΣΚΑ για να έχει Ηόλντεν, Λάγκτον και Σμόντις στη πεντάδα. Αυτούς τους παίρνει να έχουν τον Θοδωρή σαν παίκτη ρυθμού, εμάς δεν μας παίρνει....
panos75

Οτάν μιλάει με δημοσιογράφους τους απευθύνεται στον πληθυντικό.
Επιπλέον στον ελεύθερο χρόνο του περνάει γριές στο απέναντι πεζοδρόμιο, ταίζει τα αδέσποτά και μοιράζει συσίτιο στους άστεγους.

(Μας πήρανε χαμπάρι βρεεεε!!!)
NBAer
QUOTE(chinaski @ Sep 8 2007, 01:58 ) *

Αυτο ακριβως σκεφτομουν, αλλα μαλλον θα μας πουνε γραφικους.

Οχι γραφικους.
Αλλα το οτι δεν βλεπετε πραγματα που ειναι ολοφανερα θα σας το ελεγα.... rolleyes.gif

Ναι ο Χατζηβρεττας μοιαζει και ειναι πολυ κακος σε αυτο το Ευρωμπασκετ, επιθετικα κυριως θα ελεγα γιατι αμυντικα δεν ειναι κακος, μαλλον καλος προς μετριος, αλλα γενικα η κλαση τους και οι εμπειριες που εχουν ειναι η μερα με τη νυκτα....
chinaski
Πανες βρακακια Παρε Παρε Παρε Παρε στις 3 πανες η 1 δωρο παρε παρε παρε.

Βρακακια Ρουντι σε ολα τα μεγεθοι χρωματα και σχηματα. Βρακακια Ρουντι αποροφητικα θα τα βρειτε σε ολα τα καταστηματα με το σημα Tara Reid. παρε παρε παρε.
asxetos
QUOTE(NBAer @ Sep 8 2007, 02:08 ) *
Ναι ο Χατζηβρεττας μοιαζει και ειναι πολυ κακος και σε αυτο το Ευρωμπασκετ,

Σε διόρθωσα. Και μη ξεχνάμε και το Παγκόσμιο στο οποίο επίσης ήταν η αχίλλειος πτέρνα της Εθνικής (μαζί με τον Κακιούζη αφού ξεκινούσαμε όλους τους αγώνες με -10 ώσπου έβγαιναν αυτοί οι 2, αν και ο Κακιούζης έπαιζε καλύτερα όταν τον έβαζε στο 4).
man10
QUOTE(panos75 @ Sep 7 2007, 23:06 ) *
Οτάν μιλάει με δημοσιογράφους τους απευθύνεται στον πληθυντικό.
Επιπλέον στον ελεύθερο χρόνο του περνάει γριές στο απέναντι πεζοδρόμιο, ταίζει τα αδέσποτά και μοιράζει συσίτιο στους άστεγους.

Πολυ σωστα ολα αυτα,αλλα εχει και αλλα! wink.gif

Ειναι πιο αθλητικος απο τον Τσαλδραρη,ειναι σαφως καλυτερος αμυντικος,καλυτερα τελειωματα στους αιφνιδιασμος,εχει το σουτ απο τα 4-5 μετρα μετα απο ντριπλα(ασχετα που στο eurobasket δεν βαζει τπτ),επισης το πιθανοτερο ειναι να ειναι καλυτερος σουτερ.Βεβαια για αυτο δεν ειμαι σιγουρος.
Επισης εχει βγει 1ος σκορερ του πρωταθληματος,κανει 5 χρονια πρωταθλητισμο,αρα εχει και πιο πολλες εμπειριες απο τον Τσαλδαρη που μεχρι προπερσι επαιζε Α2.
Γενικα νομιζω οτι ειναι ασκοπο να τους συγκρινουμε,ο Χατζηβρεττας ειναι κλασεις ανωτερος.
NBAer
QUOTE(asxetos @ Sep 8 2007, 02:11 ) *
Σε διόρθωσα. Και μη ξεχνάμε και το Παγκόσμιο στο οποίο επίσης ήταν μέτριος.

Δεν με διορθωσες. Απλα προσθεσες παραπανω πληροφοριες.
Που δεν ειμαι σιγουρος οτι συμφωνω με αυτες αλλα τελοσπαντων....

[edit]
Ειμαι απογοητευμενος με αυτα που διαβαζω εδω περα. Σε αυτο το τοπικ μετα την ηττα. sad.gif

-Ειναι γνωστο οτι οι ανθρωποι εχουν μικρη μνημη. Ξεχνουν ευκολα.
-Επισης αυτο οδηγει και στην αχαριστια. Μεγα ελαττωμα!
-Επισης ειναι γνωστο οτι εξω απο τον χορο ολοι ξερουν να χορευουν τέλεια και να κριτικαρουν ασυστολα αυτους που χορευουν.

Επαληθευονται ολα!
Κριμα γιατι νομιζα οτι μετα απο τοσα χρονια μπασκετ, θα μαθαιναμε κατι σαν φιλαθλοι αλλα παλι τα ιδια και τα ιδια....
weirdo1977
QUOTE(man10 @ Sep 8 2007, 01:58 ) *

αυτό που έχει μονο ο κακιούζης αυτήν την εποχή... τσαμπουκά και θράσος....

δημητράκη αγόρι μου [και ξέρω πως διαβάζεις] αδίκησε...
panos75
Πολυ σωστα ολα αυτα,αλλα εχει και αλλα!

Ειναι πιο αθλητικος απο τον Τσαλδραρη,ειναι σαφως καλυτερος αμυντικος,καλυτερα τελειωματα στους αιφνιδιασμος,εχει το σουτ απο τα 4-5 μετρα μετα απο ντριπλα(ασχετα που στο eurobasket δεν βαζει τπτ),επισης το πιθανοτερο ειναι να ειναι καλυτερος σουτερ.Βεβαια για αυτο δεν ειμαι σιγουρος.
Επισης εχει βγει 1ος σκορερ του πρωταθληματος,κανει 5 χρονια πρωταθλητισμο,αρα εχει και πιο πολλες εμπειριες απο τον Τσαλδαρη που μεχρι προπερσι επαιζε Α2.
Γενικα νομιζω οτι ειναι ασκοπο να τους συγκρινουμε,ο Χατζηβρεττας ειναι κλασεις ανωτερος.

Κοίτα να δεις τι φαντασία έχουν αυτοί που τον έβαλαν στο Basketball Manager.

Δεν με διορθωσες. Απλα προσθεσες παραπανω πληροφοριες.
Που δεν ειμαι σιγουρος οτι συμφωνω με αυτες αλλα τελοσπαντων....

Εδώ μιλάμε για ψυχρούς αριθμούς και γεγονότα. Δεν είναι θέμα γνώμης για να διαφωνήσεις.
weirdo1977
QUOTE(man10 @ Sep 8 2007, 02:14 ) *

μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερος σε ταλέντο αλλα δείχνει ευνουχισμένος, και σε αυτό το επίπεδο δεν χώραν ευνουχισμένοι παίκτες θέλει τόλμη k θάρρος...
man10
QUOTE(asxetos @ Sep 7 2007, 23:06 ) *
Θύμισε μου πότε συνέβη αυτό; Μιλάω για σοβαρούς αγώνες εννοείται.

2005 με την Γαλλια,πρωτος αγωνας.
2005 με το Ισραηλ στην φαση των 12.
2007 με την Σερβια στους ομιλους(ποτε το ξεχασες κιολας βρε?)

Υπαρχουν και αρκετοι στο mudobasket αλλα η μνημη μου δεν με βοηθαει,και δεν μπορω να βρω τα στατιστικα στο σαιτ της fiba γμτ,μπορει καποιος να μου δωσει ενα link?Και αμεσως μετα asxete θα σου πω και αλλους.
chinaski
Τη σκεφτεται ο Παπαδοπουλος οταν του γλιστραει η μπαλλα? "Ουφ ευτυχως γλυτωσα ενα φυστικι".
man10
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 7 2007, 22:56 ) *

Λοιπον αυτη ηταν η αρχικη σου ερωτηση και εγω σου απαντησα!
Και μετα ενω αρχικα δεν μπορουσες να καταλαβεις η καλυτερα να δεχθεις οτι ο Χατηβρεττας ειναι καλυτερος απο τον συμπαθεστατο Τσαλδαρη,μου λες το εξης:

μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερος σε ταλέντο αλλα δείχνει ευνουχισμένος, και σε αυτό το επίπεδο δεν χώραν ευνουχισμένοι παίκτες θέλει τόλμη k θάρρος...

Aλλα το θεμα ειναι οτι δεν φτανει η τολμη και το θαρρος στοιχεια τα οποια πολυ πιθανον να κατεχει ο Τσαλαδαρης(σε αντιθεση με τον Χατζηβρεττα,ναι ξερω panos75 smile.gif )για να παιξεις σε αυτο το επιπεδο!Πανω απο ολα θελει ικανοτητες.

Οσο για το ταλεντο που λες,μην νομιζεις οτι και ο Χατζηβρεττας εινα και πολυ ταλαντουχος...Οτι εχει καταφερει,το εχει καταφερει με δουλεια..

Ειμαι απογοητευμενος με αυτα που διαβαζω εδω περα. Σε αυτο το τοπικ μετα την ηττα.

-Ειναι γνωστο οτι οι ανθρωποι εχουν μικρη μνημη. Ξεχνουν ευκολα.
-Επισης αυτο οδηγει και στην αχαριστια. Μεγα ελαττωμα!
-Επισης ειναι γνωστο οτι εξω απο τον χορο ολοι ξερουν να χορευουν τέλεια και να κριτικαρουν ασυστολα αυτους που χορευουν.

Επαληθευονται ολα!
Κριμα γιατι νομιζα οτι μετα απο τοσα χρονια μπασκετ, θα μαθαιναμε κατι σαν φιλαθλοι αλλα παλι τα ιδια και τα ιδια....

+1,κριμα που το εχω κανει με edit και δεν μπορω να βαλω emoticons να υποκλινονται η να βαραν παλαμακια.
chinaski
41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
weirdo1977
QUOTE(man10 @ Sep 8 2007, 02:31 ) *
Aλλα το θεμα ειναι οτι δεν φτανει η τολμη και το θαρρος στοιχεια τα οποια πολυ πιθανον να κατεχει ο Τσαλαδαρης(σε αντιθεση με τον Χατζηβρεττα,ναι ξερω panos75 smile.gif )για να παιξεις σε αυτο το επιπεδο!Πανω απο ολα θελει ικανοτητες.

Οσο για το ταλεντο που λες,μην νομιζεις οτι και ο Χατζηβρεττας εινα και πολυ ταλαντουχος...Οτι εχει καταφερει,το εχει καταφερει με δουλεια..

δεν βλέπω τεράστιες διαφορες στο ταλέτο πάντως και ας με πείτε γραφικό, τελοσπάντων, αρκετά ασχολήθηκα με την εθνική , AΡΗΣ ΒΡΕ!!!
tongue.gif
chinaski
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 8 2007, 02:37 ) *
δεν βλέπω τεράστιες διαφορες στο ταλέτο πάντως και ας με πείτε γραφικό, τελοσπάντων, αρκετά ασχολήθηκα με την εθνική , AΡΗΣ ΒΡΕ!!!
tongue.gif

Ρε Ο Χατζηβρετας οταν κλανει σβηνη η λαμπα

Παρε Παπ παρε να φας να καρδαμωσεις.
rchos
δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για την συνεχεια.για διαφορους λογους!απλα οπως ειπαν κι'αλλοι περιμενετε πριν αρχισετε να θαβεται κοσμο να τελειωσει η καταραμενη η διοργανωση!αν τελειωσει τοσο χαλια οσο παει ως τωρα τοτε μαζι σας ας τους λιθοβολισουμε κιολας να χαρουν τα πληθοι!να νιωσουμε και καλα σαν ελληνες δηλαδη για την ντροπη που μας προσφερουν αυτοι οι αχρηστοι 12!μεχρι τοτε ομως λιγη εγκρατια δεν βλαπτει! wink.gif

Υ.Γ. καποιοι το κουρασαν λιγο με τις ειρωνιες!
man10
QUOTE(weirdo1977 @ Sep 7 2007, 23:37 ) *
tongue.gif

Και πολυ καλα κανεις,γιατι απο πλευρα καθαρου ταλεντου υπαρχουν σχετικα μικρες διαφορες...
Αλλα οταν μιλαμε για ικανοτητες του ενος παικτη η του αλλου,η για εμπειριες και γενικα οταν συγκρινουμε την αξια του Χατζηβρεττα με αυτην του Τσαλδαρη,τοτε ναι υπαρχουν διαφορες.

41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Τhanks βρε,δεν ηταν αναγκη!
weirdo1977
QUOTE(chinaski @ Sep 8 2007, 02:41 ) *
Ρε Ο Χατζηβρετας οταν κλανει σβηνη η λαμπα

Παρε Παπ παρε να φας να καρδαμωσεις.

24.gif 24.gif 77.gif
jimol34
QUOTE(rchos7 @ Sep 7 2007, 23:42 ) *
δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για την συνεχεια.για διαφορους λογους!απλα οπως ειπαν κι'αλλοι περιμενετε πριν αρχισετε να θαβεται κοσμο να τελειωσει η καταραμενη η διοργανωση!αν τελειωσει τοσο χαλια οσο παει ως τωρα τοτε μαζι σας ας τους λιθοβολισουμε κιολας να χαρουν τα πληθοι!να νιωσουμε και καλα σαν ελληνες δηλαδη για την ντροπη που μας προσφερουν αυτοι οι αχρηστοι 12!μεχρι τοτε ομως λιγη εγκρατια δεν βλαπτει! wink.gif
Υ.Γ. καποιοι το κουρασαν λιγο με τις ειρωνιες!

Η κριτική που κάνουμε εδώ οι περισσότεροι είναι καλοπροαίρετη. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι παίχτες και προπονητικό τιμ έχουν αποδείξει την αξία τους τα τελευταία χρόνια και δεν χρωστάνε σε κανέναν. Και να μην φτάσουν τετράδα δε νομίζω να τους κατηγορήσει κανένας, είναι λογικό κάποια στιγμή να είσαι ντεφορμέ.
NBAer
QUOTE(jimol34 @ Sep 8 2007, 02:47 ) *
Και να μην φτάσουν τετράδα δε νομίζω να τους κατηγορήσει κανένας,

Καλο! 24.gif 24.gif 24.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

Το κραξιμο που θα φανε απο τους απανταχου παντογνωστες θα ειναι απεριγραπτο....
Εξαλλου οι παντογνωστες θα μπορουσαν να τα ειχαν καταφερει καλυτερα.
rchos
Η κριτική που κάνουμε εδώ οι περισσότεροι είναι καλοπροαίρετη.

ειναι προφανες οτι δεν αναφερομαι σε αυτους που κανουν καλοπροαιρετη κριτικη.για τις κραυγες αγωνιας μιλαω!πριν αρχισουμ το θαψιμο ειπα!
B for Basketball
βαση στατιστικων η καλυτερη μας πενταδα ειναι

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΜΕ (31π 12ρ 9ασ 9λ 4κλ 0κο σε 108 λ) μετα ο διαμαντιδης με (26π 14ρ 6ασ 7λ 5κλ 4κο σε 133 λ) μετα ο σπανουλης με (49 π 8ρ 7ασ 8λ 9κλ 0κο σε 117 λ) μετα τσαρτσαρης με (31π 20ρ 5ασ 7λ 2κλ 2κο σε 92) και τελος ο ντικουδης με (40π 22ρ 0ασ 6λ 1κλ 2κο σε 82 λ)

η σειρα δεν ειναι με συγεκριμενη διαταξη....

και απλα για οσους λενε διαφορα για τον σπανουλη....απο τα στατισικα βλεπουμε πως δεν ειναι τοσο αχρησος οσο τον βγαλανε καποιοι( και μην μου πειτε τα στατιστικα δεν λενε τιποτα) προωτος σκορερ, πρωτος κ στα κλεψιματα, πολλες ασιστ ( για παιχτη που θελει μια μπαλα μονος του) και ριμπαουντ τα συμπερασματα δικα σας!!
thrylos7
Δε βλέπω να το πιστεύουν όλοι αυτό... (φαίνεται πολύ άκυρο εδώ.. για παραπάνω ποστ και κριτική)

Εγω παντως απο εκει που τους ετρεμα τους Ισπανους, τωρα παραδοξως δεν τους φοβαμαι.

Δεν θα ελεγα στο ρελαντι απλα ηταν πιο ελευθερωμενοι. Και αυτο τους κανει καλο, γιατι ετσι πηραν προσπαθειες χωρις αγχος και τους βγηκαν.
Μα ποσα σουτ απο αυτα που βαλανε σημερα πετωντας την μπαλα θα ξαναμπουνε? Οχι πολλα....

Κι εγώ κάπως έτσι... Κι αυτό γιατί έχουμε τις δυνατότητες...

Πιο απελευθερωμένοι σίγουρα, αλλά γενικά δεν είχαν την ίδια αφοσίωση, ειδικά στον επιθετικό τομέα, όπου αστόχησαν σε διάφορα μακρινά σουτ.. Νομίζω ότι τα τυχερά τους ήταν στο πρώτο ημίχρονο, σ' αντίθεση μ' εμάς, που νόμιζες ότι η μπάλα δε θα μπει με τίποτα... Κάπως έτσι δημιουργήθηκε αρχικά η διαφορά, αν και στη συνέχεια ήταν φανερά ανώτεροι.

Γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου στα θέματα που έθιξες...

Έχω την εντύπωση ότι η Κροατία μας "πάει" ούτως ή άλλως σαν στυλ παιχνιδιού και νομίζω πως στηριζόμενοι και μόνο στην άμυνά μας, μπορούμε να κερδίσουμε, ακόμα δηλαδή και με την πολύ άσχημη κατάσταση που παρουσιάζουμε στην επίθεση.. Ελπίζω όμως, να δούμε άσπρη μέρα κι εκεί...

Πώς μπορούμε να μείνουμε εκτός τετράδας (δεδομένου ότι κερδίζουμε μόνο Πορτογαλία); Μόνο με 2/2 από το Ισραήλ; Ή με 1 νίκη του Ισραήλ και 0/2 της Ισπανίας (άρα το Ισραήλ να κερδίσει Ισπανία και να χάσει απο Πορτογαλία!); Δεν το πολυέψαξα...
man10
QUOTE(NBAer @ Sep 7 2007, 23:51 ) *

Ξερεις τι?εγω προσωπικα δεν θα κατηγορισω τοσο πολυ αυτους που θαβουνε την Εθνικη με την προφαση οτι αν μπορουσατε εσεις ας τα καταφερνατε καλυτερα,γιατι θα μπορουσαν να μου απαντησουν πολυ σωστα οτι ''εμεις δεν γεννηθηκαμε με το υψος του Λαζου,ουτε με τα χερια του Διαμαντιδη,ουτε με τα αθλητικα προσοντα του Σπανουλη''και θα χουν δικαιο.
Αλλα μου την δινει οταν κανεις βιαζεται προτου ολοκληρωθει το τουρνουα να βγαζει συμπερασματα για καποιους παικτες αλλα και για την ομαδα ολοκληρη,λεγοντας ενα σωρο ασυναρτησιες που δεν ευσταθουν.
Επισης μου την δινει που ξεχασαν τι μας εχει προσφερει αυτη η ομαδα.

Edit:Καληνυχτα,νυσταξα!
jimol34
QUOTE(NBAer @ Sep 7 2007, 23:51 ) *

Διάφοροι δημοσιογραφίσκοι θα αρχίσουν τα δικά τους, ενώ πολλοί μπορεί να παίρνουν τηλέφωνα σε Έρα σπορ και Σπορ Fm και να αναρωτιούνται με στοχαστικό ύφος γιατί Παπαλουκάς και Σια δεν έχουν ντούρασελ. Περιμένω ακόμα και παράθυρα στις ειδήσεις με αναλύσεις των "ειδικών" Ευαγγελάτου κλπ.(θυμάστε το 94 που μίλαγαν για "εθνική ξεφτίλα" επειδή ο Φάνης και ο Φασούλας κάπνιζαν στο αεροπλάνοwink.gif

Αλλά όλους αυτούς δεν νομίζω ότι θα τους πάρει κανείς στα σοβαρά. Ελπίζω...
captain charisma
αμα ειχαμε εναν ντιρκ στην ομαδα μας θα ηταν ολα μελη γαλα.δλδ θα του διναμε τη μπαλα και θα βαζε 30-40 ποντους για πλακα και οι υπολοιποι πισω στην αμυνα και θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο αλλα δεν εχουμε τετοιο ηγετη τωρα.στο μελλον ευελπιστω να το βρουμε στο προσωπο του κωστα κουφου
jimol34
QUOTE(B for Basketball @ Sep 7 2007, 23:57 ) *
βαση στατιστικων η καλυτερη μας πενταδα ειναι
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΜΕ (31π 12ρ 9ασ 9λ 4κλ 0κο σε 108 λ) μετα ο διαμαντιδης με (26π 14ρ 6ασ 7λ 5κλ 4κο σε 133 λ) μετα ο σπανουλης με (49 π 8ρ 7ασ 8λ 9κλ 0κο σε 117 λ) μετα τσαρτσαρης με (31π 20ρ 5ασ 7λ 2κλ 2κο σε 92) και τελος ο ντικουδης με (40π 22ρ 0ασ 6λ 1κλ 2κο σε 82 λ)

η σειρα δεν ειναι με συγεκριμενη διαταξη....
και απλα για οσους λενε διαφορα για τον σπανουλη....απο τα στατισικα βλεπουμε πως δεν ειναι τοσο αχρησος οσο τον βγαλανε καποιοι( και μην μου πειτε τα στατιστικα δεν λενε τιποτα) προωτος σκορερ, πρωτος κ στα κλεψιματα, πολλες ασιστ ( για παιχτη που θελει μια μπαλα μονος του) και ριμπαουντ τα συμπερασματα δικα σας!!

Δεν κατηγορεί κανείς το Σπανούλη, όπως είπα και πριν αυτά που του λένε κάνει. Ούτε άχρηστος είναι αλλά ούτε και υπερπαίκτης.
captain charisma
για μενα ο δδ επαιξε πολυ καλα απο οτι στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα ηταν εκνευριστικα αστοχος στα τριοπντα 1 στα 5 ειχε
ο μπουρουσης φανηκε οτι μπορει να σταθει στο υψος του και κακως ο γιαννακης τον ειχε ξεχασει στη 1 φαση.ελπιζω να αξιοποιηθει περισσοτερο στη συνεχεια για να μην πανε χαμενα τα 215 εκ του.επισης λιγο στα τριποντα με χαλασε γιατι τα εκανε βιαστικα αλλα οκ στα υπολοιπα προσπαθησε πολυ δεν εχω παραπονο.ειχε καλη συνεργασια με παπαλουκα
ο παπαλουκας επαιξε καλυτερα σημερα απο οτι στη 1 φαση και κυριως στο 4 δεκαλεπτο ισως ο γιαννακης να το δινει περισσοτερο χρονο και να το δωσει περισσοτερη ελευθερια κινησεων στο παρκε.
ο ζησης λιγα πραγματα μαλλον γιατι ειναι ντεφορμε
ο σπανουλης ειναι εκνευριστικος κραταει πολυ ωρα τη μπαλα και δεν κανει καλες διεισδυσεις ουτε επιχειρει τριποντα μαλλον γιατι φοβαται και δεν ειναι και πολυ ομαδικος.οπως ελεγε ο βαν γκαντυ ''νομιζει πως ειναι ο μαγκρειντι της ελλαδας''
ο πελεκανος καλος σε αμυνα και ριμπαουντ απο επιθεση δεν πηρε προσπαθεια.
ο βασιλοπουλος καθε φορα θα παιζει 3 λ βασικος και μετα θα ξεχνιεται στο παγκο?μα γιατι αφου το παλικαρι προσπαθει και ξεσκιζεται οσο παιζει.μαλλον ο γιαννακης υποτιμα την αξια του
ο χατζηβρετας λιγα πραγματα σημερα.μαλλον θα πρεπει φετος να την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο την εθνικη γιατι τοσα χρονια που ειναι στην εθνικη δεν εχει κανει αξιολογη εμφανιση σε επισημο ματς.
ο ντικουδης δεν μπηκε στη φιλοσοφια του παιχνιδιου και βγηκε απο νωρις νοκ αουτ
ο τσαρτσαρης προσπαθησε πολυ στην αμυνα δυσκολευοντας αρκετα τον γκαζολινο.αλλ στην επιθεση δεν ηταν εξισου καλος.
ο κακιουζης μαλλον αργα μπηκε στο παιχνιδι.ισως αν επαιζε νωριτερα καπως θα αλλαζε η κατασταση.
και τελος η μεγαλη απογοητευση της εθνικης ο λαζος ειναι εκτος τοπου και χρονου παιζει σαν να βρισκεται σε αλλο γηπεδο.δυσκολευεται να πιασει τη μπαλα!ημαρτον!χανει και ευκολα λει απ!τοσο σκατα ψυχολογια εχει!
nutcase
QUOTE(asxetos @ Sep 8 2007, 02:01 ) *
Μα δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι παίζει εντελώς λάθος ο Σπανούλης και κοστίζει ο τρόπος που παίζει στην Εθνική. Ας κάνει τις διεισδύσεις του, αλλά ας μην εκβιάζει προσπάθειες γιατί γίνεται αστείος και αυτός και ο Γιαννάκης που του έχει δώσει αυτή την ελευθερία.
Για τον Ζήση έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο ως σουτέρ. Δυστυχως από τότε που ο Σπανούλης υπέγραψε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Γιαννάκης του έδωσε τα λεπτά του Ζήση χωρίς να το αξίζει και αυτό έκανε κακό στην ομάδα.
Το 2005 η ομάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ όταν είχαμε Θοδωρή στον άσσο, Ζήση στο δύο σαν σκόρερ/σουτέρ και τον Διαμαντίδη σε all-around ρόλο. Πλέον έχει χαθεί εντελώς αυτή η χημεία. Πέρυσι είχαμε κάποιες φοβερές εκρήξεις κυρίως λόγω Παπαλουκά ο οποίος με τα φαστμπρεϊκ μας έδινε τη δυνατότητα να φύγουμε στο σκορ αλλά και του εξαιρετικού μας βάθους στους ψηλούς. Είχαμε 4 ψηλούς οι οποίοι μπορούσαν να τρέξουν αλλά πλέον με την απώλεια των Φώτση-Σχορτσανίτη έχουμε μείνει μόνο με δύο και μακάρι να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Μπορούση μήπως και γίνουν 3 (ο Λάζος είπαμε μόνο για halfcourt καταστάσεις κάνει και όχι για περισσότερα από 10 λεπτά).
Το ότι ο Χατζηβρέτας παίζει καλύτερα από τον Ζήση δείχνει πόσο κακή διαχείριση του υλικού του κάνει ο Γιαννάκης. Ο Χατζηβρέτας έχει καταντήσει energy player, και προσωπικά θα προτιμούσα να είχα ένα πιτσιρικά σε αυτό το ρόλο και όχι έναν 30άρη. Ο Πελεκάνος δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά θα μπορούσε άνετα να παίζει το ρόλο αυτό.

Mην σταυρωνετε τον σπανουλη!!!ειναι ο πιο σκορερ απο ολους τους περιφερειακους και ο ζησης ειναι τρομερα ντεφορμε και δεν μπορει να δικαιολογηθει η παραπανω απο 10 λεπτα χρησιμοποιηση του!Οσο για Λαζο ειναι για ευρωμπασκετ 1987,με αντιπαλο τον τσατσενκο!Ειλικρινα μιλαμε για καταστροφεα των ασιστ!Ειναι σαν να εχει τα χερια του γρασσα!Επισης εχει πολυ κακη πασα και δεν βοηθαει στην κυκλοφορια,αφου οποτε παρει την μπαλα και κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες θα παρει προσπαθεια!
Επισης δεν μπορω να καταλαβω τις διαγωνιες πασες του παπαλουκα με τιποτα...μιλαμε για πασες αυτοκτονιας...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ!!ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ...παντως η ισπανια δεν με τρομαξε...θα τα ξαναπουμε amigos!!!
Anaz
jimol εσυ αυτο που βλεπεις στις τελευταιες σελιδες κ μετα απο μια (φυσιολογικη) ηττα απο τους Ισπανους ειναι καλοπροαιρετη κριτικη?? ohmy.gif
Εμενα με απογοητευσαν πολυ αυτα που διαβαζω κ δεν περιμενα να τα διαβασω εδω σε αυτο το φορουμ.
Κατα τ'άλλα με καλυψε το σχολιο του rchoυ..
Ουτε ορεξη εχω για περαιτερω αναλυσεις κ κριτικη επι της ουσιας πλεον,ουτε τιποτα..Εχει χαθει η λογικη κ το μετρο.. Εξαλλου το βρηκαμε το προβλημα..Ο Γιαννακης ειναι ασχετος κ εχει εμμονες,ο Χατζηβρεττας ειναι παιχτης Α2 που παιζει με μεσον,ο Λαζος χεστης,βοδι κ αμπαλος, ο Σπανουλης ατομιστης κ εγωιστης κ φυσικα ολη η ομαδα συνολικα τρομερα υπερτιμημενη..

Υ.Γ:ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι υπ'ερανω κριτικης.Αλλα αυτο που γινεται απο καποιους ξεφευγει απο τα ορια της λογικης εμπεριστατωμενης κριτικης..
Μαλλον ειστε συναισθηματικα φορτισμενοι..Ευχομαι η Εθνικη να μας κανει να ξεχασουμε γρηγορα,αλλιως δεν θελω να διαβασω τα χειροτερα..

τα συμπερασματα δικα σας!
Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι εδω δεν κρινουμε με βαση οπαδικα συναισθηματα.. peace.gif Ο Σπανουλης οντως το παρακανει κ καθε φορα που παιρνει τη μπαλα καθυστερει κ ψαχνει τη μπουκα. Φυσικα η ευθυνη γι'αυτο δεν ειναι αποκλειστικα δικια του αλλα φταιει η συνολικα κακη επιθετικα λειτουργια της ομαδας.

Υ.Γ2: Εγω αυτο που πιστευω κ το ειδα κ σημερα σε καποιες λιγες φασεις,ειναι οτι μονο οι περισσοτερες επιθετικες πρωτοβολιες απο Τεο-ΔΔ στο σκοραρισμα κ η χρησιμοποιηση του Μπουρουση ειναι αρκετα για να βελτιωθουμε αισθητα στην επιθεση κ μαλλον να φτασουμε κ 4αδα.Για να διεκδικησουμε παραπανω χρειαζεται μια ψυχολογικη αναταση συνολικα, κ μια αγωνιστικη ανασταση καποιων παιχτων που δειχνουν ντεφορμε κ κουρασμενοι.. Αν το παρουν λίγο προσωπικα οι παιχτες κ νοιωσουν οτι αμφισβητουνται ίσως τους κανει καλο..Η ομαδα διαθετει παιχτες με τεραστια προσωπικοτητα.
jimol34
QUOTE(Anaz @ Sep 8 2007, 02:39 ) *
jimol εσυ αυτο που βλεπεις στις τελευταιες σελιδες κ μετα απο μια (φυσιολογικη) ηττα απο τους Ισπανους ειναι καλοπροαιρετη κριτικη?? ohmy.gif
Εμενα με απογοητευσαν πολυ αυτα που διαβαζω κ δεν περιμενα να τα διαβασω εδω σε αυτο το φορουμ.
Κατα τ'άλλα με καλυψε το σχολιο του rchoυ..
Ουτε ορεξη εχω για περαιτερω αναλυσεις κ κριτικη επι της ουσιας πλεον,ουτε τιποτα..Εχει χαθει η λογικη κ το μετρο.. Εξαλλου το βρηκαμε το προβλημα..Ο Γιαννακης ειναι ασχετος κ εχει εμμονες,ο Χατζηβρεττας ειναι παιχτης Α2 που παιζει με μεσον,ο Λαζος χεστης,βοδι κ αμπαλος, ο Σπανουλης ατομιστης κ εγωιστης κ φυσικα ολη η ομαδα συνολικα τρομερα υπερτιμημενη..

Υ.Γ:ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι υπ'ερανω κριτικης.Αλλα αυτο που γινεται απο καποιους ξεφευγει απο τα ορια της λογικης εμπεριστατωμενης κριτικης..
Μαλλον ειστε συναισθηματικα φορτισμενοι..Ευχομαι η Εθνικη να μας κανει να ξεχασουμε γρηγορα,αλλιως δεν θελω να διαβασω τα χειροτερα..

Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι εδω δεν κρινουμε με βαση οπαδικα συναισθηματα.. peace.gif Ο Σπανουλης οντως το παρακανει κ καθε φορα που παιρνει τη μπαλα καθυστερει κ ψαχνει τη μπουκα. Φυσικα η ευθυνη γι'αυτο δεν ειναι αποκλειστικα δικια του αλλα φταιει η συνολικα κακη επιθετικα λειτουργια της ομαδας.

Πάντα διαβάζουμε και ακούμε υπερβολές και στις νίκες και στις ήττες. Εμένα πιο πολύ με ενοχλούν τα ειρωνικά σχόλια προς κάποιους παίχτες και χαρακτηρισμοί τύπου "βόδι" και λοιπά. Αλλά από την άλλη δεν στεναχωριέμαι, πάντα έτσι γινόταν, πάντα έτσι θα γίνεται. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Sep 8 2007, 02:39 ) *

Ναι, βέβαια, μέσα στην καλή προαίρεση είναι όλοι τους... Μιλάμε για ψύχραιμα ποστς γεμάτα στέρεη επιχειρηματολογία και βαθιά γνώση του αθλήματος... Αχαχουχα...

Την Κυριακή ξεκινά νομίζω η αντεπίθεση. Σήμερα υπήρξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης, δυσδιάκριτα βέβαια για αρκετούς εδώ...

Εγώ πάντως αυτή την ομάδα, είτε περάσει 4άδα, είτε μείνει ακόμα και εκτός 8άδας, τη θεωρώ υπόδειγμα. Βασικά πιστεύω πως αποτελεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ελληνικός ομαδικός αθλητισμός, σε ολόκληρη την ιστορία του. Οι δε παίκτες της ήταν, είναι, και θα είναι σπουδαίοι παίκτες.

Ειδικές συνθήκες, τις οποίες έχω αναλυτικά παραθέσει, έχουν προσθέσει δυσκολίες στη φετινή προσπάθειά της. Δυσκολίες οι οποίες μοιάζουν αξεπέραστες για την ώρα, αλλά που για μένα είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεπεραστούν. Ειλικρινά πιστεύω πως το πρόβλημα θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας, και σχεδόν εξ' ολοκλήρου, με το πρώτο ελληνικό σερί εύστοχων μακρινών σουτ του τουρνουά (άντε δεύτερο, είχαμε και εκείνο με Ισραήλ). Τόσο σημαντική είναι η επιδείνωση του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ αγωνιστικού προβλήματος που επιφέρεταιαπό την επίδραση του παράγοντα της ψυχολογίας.

Μέχρι τότε γκρινιάξτε, ειρωνευτείτε, ισοπεδώστε, βγάλτε τα λυσσακά σας, ετοιμάστε τους σταυρούς, δείτε μπάλα, κάντε ότι σας εκφράζει.

Εγώ θα προτιμήσω να αφοσιωθώ στην παρακολούθηση της αγαπημένης μου ομάδας να δίνει όπως πάντα τον αγώνα με αξιοπρέπεια και ποιότητα.

Πάντως είμαι 100% σίγουρος πως αν καταφέρουμε να ανατρέψουμε την δυσμενή κατάσταση και παίξουμε στον τελικό με την Ισπανία, οι σημερινοί θριαμβευτές θα εκπλαγούν δυσάρεστα. Εκείνο το ματς θα το νιώσουν καλά...
Anaz
Kαλα δεν θα σκασω κιολας.. biggrin.gif Σχημα λογου! Απλα δεν μ'αρεσει να διαβαζω σε αυτο το φορουμ,αυτα που μπορω να ακουσω στα ραδιοφωνα,κ για προφανεις λογους δεν τα ανοιγω.. Περισσοτερο με κουραζουν κ με ξενερωνουν γιατι χανεται κ η αξια κ ευκαιρια για εποικοδομητικη ουσιωδη αναλυση,κριτικη κ συζητηση..

Eγω θα το λεω συνεχεια..Σκεφτομαι να το βαλω κ στην υπογραφη μου.. tongue.gif Η Εθνικη εδειξε καποια σημαδια οτι εχει αναγνωσει το προβλημα κ μπορει να βρει τις λυσεις απεναντι στην επιθετικη δυστοκια..Με την αξιοποιηση του Μπουρουση ο οποιος κινειται περισσοτερο κ μπορει να βγαλει καποιες συνεργασιες κ να εκμετταλευτει τις πασες των περιφερειακων, και τις περισσοτερες τελικες προσπαθειες απο ΔΔ-Τεο εγκαταλειποντας για λιγο την εμμονη στο (ομπραντοβιτσικο) στυλ παιχνιδου των συλλογων τους,αφου τοσο η ελλειψη σουτερ κ αριστης χημειας, ταχυτητας κυκλοφοριας, κ τοποθετησεων που απαιτουνται, οσο περισσοτερο η ψυχολογικη πιεση που νοιωθουν, τους εχει προδωσει.. Μολις ερθει το πρωτο καλο αποτελεσμα (με τους Κροατες) θα επανελθει κ η ψυχολογια κ η εμπιστοσυνη στους εαυτους τους κ την ομαδα κ θα δουμε καλυτερα πραγματα.. Ελπιζω τουλαχιστον.. biggrin.gif Γιατι αμα κατσει κανα στραβο ρεσιταλ αστοχιας κ με τους Κροατες.. rolleyes.gif
Εγώ θα προτιμήσω να αφοσιωθώ στην παρακολούθηση της αγαπημένης μου ομάδας να δίνει όπως πάντα τον αγώνα με αξιοπρέπεια και ποιότητα.
Ετσι ακριβως! 41.gif

Κ μιας κ το ανεφερες κι εσυ στην τελευταια προταση σου, κ καποιοι αλλοι εμμεσως προηγουμενως.. Κι εγω την ιδια ακριβως αισθηση -εως βεβαιοτητα- εχω μετα το σημερινο.. Εχω επισης την αισθηση απο την αρχη του Μουντο οτι κι εμεις να μην ειμαστε εκει,καποιος αλλος πιθανον θα βρεθει να τους εκπληξει δυσαρεστα.. (αν δεν ηταν κι αυτη η προωρη ηττα απ'τους Κροατες θα'μουν πιο σιγουρος)
reignman
Το παιχνιδι ειχε ηδη τελειωσει...Και παλι εκανε 2-3 λαθη,που δεν συνηθιζει και μαλιστα σε σημεια που
δειχναμε να ανακαμπτουμε(οχι οτι υπηρχε περιπτωση να γυρισει το ματς μετα το πρωτο 20λεπτο) .Η
στατιστικη εγραψε 4 λαθη,αλλα στην ροη του αγωνα ειχα την αισθηση οτι ηταν περισσοτερα.

εδω ο ουοριορ εχει απολυτο δικιο. εκει που δειχναμε να ψαλιδιζουμε τη διαφορα ο Τεο εκανε ολο και καποιο λαθος ... χαρακτηριστικοτερα θυμαμαι αυτο : ειναι στο γονεια στο τριποντο με τη μπαλα και ενω εχει μπροστα του τον τσαρτσαρη προτιμαει να πασαρει στον αξονα ψηλα στο τριποντο στον Μπουρουση. Φυσικα ο Ρουντι διαβασε τη φαση εκλεψε τη μπαλα και αιφνιδιασμος.

Βλεπω να σχολιαζεται ολη την πολυ διαβασμενη αμυνα της Ισπανιας... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?

ποια ειναι η διαβασμενη αμυνα ΟΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ? η ζωνη προσαρμογης που παιζουνε ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ? με τους κροατες την ιδια ζωνη παιζανε και τον ιπιανε. απλα η Ελλαδα δεν εχιε σκορερς - σουτερς .
Η αμυνα των ισπανων ειναι για γελια κατ'εμε. 5 καρεκλες στημενες στην αμυνα ειναι. Γνωμη μου απο το τουρνουα που τους εχω παρακολουθησει.

Τωρα σχετικα με το βοδι τον Παπαδοπουλο... ρε παιδια ολοι λετε νταξ κανει μερικες χαλια εμφανισεις.. και περυσι τα ιδια εκανε στην αρχη και στο 05 ευρωμπασκετ τα ιδια εκανε. γιατι ομως δε μπορω να θυμηθω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ KAΛΟ τουρνουα? οι Παπαδοπουλος, Σπανουλης , Ζησης , Χατζηβρεττας αυτη τη στιγμη οποτε πατανε παρκε κανουν την ομαδα χειροτερη. εαν δε μπορει να το αντιληφθει ο ευρωκοουτς και να κανει τις καταλληλες αλλαγες τι να πουμε... τον πελεκανο , τον μπουρουση και τον βασιλοπουλο τους πηρε για τη φιγουρα.
Δηλαδη εφοσων εχει 2 παιχτες ταλε κουαλε στο στυλ παιχνιδιου (Χατζηβρεττας-Πελεκανος) αλλα φυσικα με τον Πελεκανο να υπερτερει ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ και ΤΑΛΕΝΤΟ γιατι δεν αφηνεις τον Χατζηβρεττα εκτος και να παρεις εναν εκ των Περπερογλου - Βασιλειαδη? προσθετεις το σουτ - σκορ που τοσο σου λειπει.
Για ποιο λογο να κολλαμε τα ενσυμα του αρχηγου Συγγραφεα (που εχει αρχισει και Αλβερτιζη στην εθνικη) ενω μπορουσαμε στη θεση του να εχουμε τον πχ Ταπουτο? η καποιον αλλο που θα προσφερε ενεργεια και πολλα περισσοτερα πραγματα στο παρκε?

τωρα περα της πλακας.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΕΡ η εθνικη. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ. εχει ενα κακομαθημενο (βλεπε σπανουλη) που θελει να γινει Γκαλης στη θεση του Γκαλη.
ο Βασιλοπουλος εδωσε μια πασα στο πρωτο διλεπτο η οποια εφυγεμεσα απο τα χερια του Παπαδοπουλου και ο Γιαννακης τον φωναξε μπροστα απο τον παγκο με τετοια μανια.. με τετοιο μισος... λες και φταιει ο Βασιλοπουλος που ο Παπαδοπουλος εχει μανταλακια στα δαχτυλα.. μετα τον εβγαλε και δε τον ξανα εβαλε.

Ξεφυγα. εγω ειμαι του ορισμου οτι ομαδες χωρις ηγετες δε πανε πουθενα... μονο μεσω συγκυριων... πειτε μου οτι εχω αδικο.
δειτε την ισπανια. ποσους σκορερ-ηγετες εχει?
Ναβαρο , Γκασολ , Φερναντες. εχει και 1-2 που μπορου να γινουν ηγετες (χωρις βεβαια να ειναι στοφα ηγετη) βλεπε Γκαρμπαχοσα , Καμπεθας . Οι υπολοιποι ΠΑΡΑ πολυ καλοι ρολιστες . πολυ ηψηλου επιπεδου.

Ας δουμε τη Λιθουανια... Εχει Σαρας , Ματσε , Σισκαουκας. παιχτες Βαρομετρα , ηγετες , σκορερς. μετα εχει τους Λαβρινοβιτς που μπορουν να αναλαβουν χρεοι σκορερ ανα πασα στιγμη και μετα ρολαρουν οι υπολοιποι.

Ας δουμε την Ελλαδα. Εχει 2 wannabe superstars που λες και γινεται επιτηδες και πανε να τους κανουν Ηρωες χωρις να το κατεχουν. Βλεπε Σπανουλη , Παπαδοπουλο .
Γενικα ολοι οι αλλοι ειναι φοβεροι και τρομεροι ρολιστες. ο Διαμαντιδης ειναι ηγετης μονο στον παναθηναικο στην εθνικη δε δειχνει τετοια σημαδια.
Η Ελλαδα διαχρονια εβγαλε σκορερς που για καποιο λογο ποτε μα ποτε δε τους πηρε η εθνικη. ο Λιαδελης για εμενα ηταν πολυ καλος σκορερ και μπορουσε να διασπασει πολλες αμυνες. αλλα ΔΕΝ κανει απλα.
ο Διαμαντοπουλος και ηγετης και σκορερ. αλλα προβληματικος χαρακτηρας... ναι.... βασικα καταστρεφουμε τους σκορερ μας εκ των εσο. μεγαλο ατου αυτο! αν ο Διαμαντοπουλος ηταν Ισπανος τωρα θα μιλαγαμε για εναν απο τους καλυτερους παιχτες στην ευρωπη πιθανοτατα.

Ας παμε στην ποιο νεα φουρνια... Βασιλειαδης... φοβερος σκορερ και σουτερ ολκης. Εθνικη??? ποια εθνικη? στην εθνικη εχουμε συμβασιουχους. οταν ο Βασιλειαδης παει 30 θα του δωθει και αυτουνου η ευκαιρια..

Σλοβενια .. Εχει Μπετσιροβιτς , Nαχμπαρ , Ουντριχ , Σμοντις , Λορμπεκ. και αλλους ρολιστες.

Γαλλια εχει Παρκερ . Ντιο υπο προυποθεσεις και τους υπολοιπους ρολιστες.

Κροατια εχει Κασουν , Βουισιτς , Ουκιτς , Ποποβιτς και τους υπολοιπους ρολιστες.

Ισραηλ εχει τον Χαλπεριν και οι υπολοιποι ρολιστες.

Σερβια εχει Γκουροβιτς , Γιαριτς , Μιλισιτς και οι υπολοιποι ρολιστες (για την ωρα.. μελλοντικα θα γινουν 2-3 αστερια)
Aristofanis
Φέτος φαίνεται πιο πολύ από τις άλλες φορές το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Η ομάδα "κολλάει" στην επίθεση αφού δεν υπάρχει ο παίκτης σκόρερ και οι μεγάλοι σουτέρ στην ομάδα. Η απώλεια του Φώτση ήταν μεγάλο πλήγμα αφού είναι βασικός παίκτης και είχε μια εντυπωσιακή χρονιά στην Ρωσία και ήταν από τους λίγους που μπορεί να βάλει 15-20 πόντους. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με την λύση Κουφός (αλλά πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρόνια). Για την συνέχεια θεωρώ δεδομένη την νίκη επί της Πορτογαλίας ενώ με την Κροατία είναι 50-50. Άμα καταφέρουμε και νικήσουμε σε αυτούς τους αγώνες λογικά καταλαμβάνουμε την τρίτη θέση και παίζουμε με Σλοβενία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία ή Γαλλία. Δεν με φοβίζει καμία από αυτές. Η γνώμη μου είναι ότι τελικό θα πάνε Λιθουανία και Ισπανία και εμείς μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε για τετράδα και ένα μετάλλειο. Δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμη.
panos75
τωρα περα της πλακας.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΕΡ η εθνικη. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ. εχει ενα κακομαθημενο (βλεπε σπανουλη) που θελει να γινει Γκαλης στη θεση του Γκαλη.
ο Βασιλοπουλος εδωσε μια πασα στο πρωτο διλεπτο η οποια εφυγεμεσα απο τα χερια του Παπαδοπουλου και ο Γιαννακης τον φωναξε μπροστα απο τον παγκο με τετοια μανια.. με τετοιο μισος... λες και φταιει ο Βασιλοπουλος που ο Παπαδοπουλος εχει μανταλακια στα δαχτυλα.. μετα τον εβγαλε και δε τον ξανα εβαλε.

Συμφωνώ απόλυτα. Και η αντίδραση του Γιαννάκη ήταν όντως από υπερβολική εώς απαράδεκτη. Δηλαδή αν έκανε κανένα λάθος σε κρίσιμο σημείο όπου θα μας στοίχιζε τη νίκη τι θα έκανε; Θα του πέταγε κάνα νερό στο κεφάλι όπως στις παλιές, κακές εποχές;

Η Ελλαδα διαχρονικα εβγαλε σκορερς που για καποιο λογο ποτε μα ποτε δε τους πηρε η εθνικη. ο Λιαδελης για εμενα ηταν πολυ καλος σκορερ και μπορουσε να διασπασει πολλες αμυνες. αλλα ΔΕΝ κανει απλα.
ο Διαμαντοπουλος και ηγετης και σκορερ. αλλα προβληματικος χαρακτηρας... ναι.... βασικα καταστρεφουμε τους σκορερ μας εκ των εσο. μεγαλο ατου αυτο! αν ο Διαμαντοπουλος ηταν Ισπανος τωρα θα μιλαγαμε για εναν απο τους καλυτερους παιχτες στην ευρωπη πιθανοτατα.

Το 'χα ξαναγράψει αυτό και με κράξανε. Αν ο Ναβάρο ήταν Έλληνας δεν θα πέρναγε ούτε απ'έξω από την Εθνική. Βλέπεις οι Έλληνες προπονητές την έχουν δει Πατ Ράιλι και Φιλ Τζάκσον και ...δεν έχουν χρόνο και διάθεση να προσαρμόσουν τα πλάνα τους πάνω σ'έναν σκόρερ-ηγέτη που όμως έχει αδυναμίες στον αμυντικό τομέα και ενίοτε παίρνει πρωτοβουλίες εκτός πλάνων.
Προτιμούν την εύκολη λύση:στρατιωτάκια τύπου Χατζηβρέτα που είναι όντως χρήσιμα, την κρίσιμη στιγμή όμως πάνε και κρύβονται πίσω από τα σορτσάκια των συμπαικτών τους.

Μέχρι τότε γκρινιάξτε, ειρωνευτείτε, ισοπεδώστε, βγάλτε τα λυσσακά σας, ετοιμάστε τους σταυρούς, δείτε μπάλα, κάντε ότι σας εκφράζει.

Πάντως είμαι 100% σίγουρος πως αν καταφέρουμε να ανατρέψουμε την δυσμενή κατάσταση και παίξουμε στον τελικό με την Ισπανία, οι σημερινοί θριαμβευτές θα εκπλαγούν δυσάρεστα. Εκείνο το ματς θα το νιώσουν καλά...

Τι έγινε ρε παιδιά; Άρχισε να ποστάρει και ο Σιγάλας στο basketforum; wink.gif
tzepeto_pas
Για μενα το χθεσινο παιχνιδι εξελιχθηκε οπως το φανταζαμουν, αλλα να πω την αληθεια στην αρχη ειχα καποιες ελπιδες οτι θα μπορουσαμε να τους κοντραρουμε. Αφου ξεφυγαν οι Ισπανοι αντε μετα να τους πιασεις.
Στην αμυνα δεν νομιζω οτι ειμασταν κακοι, απλα αυτοι ηταν "κωλοφαρδοι" και οτι σουτ και να εκαναν εγραφε, αντιθετα με εμας που βλεπαμε το καλαθι σαν το ματι της βελονας.

Στην επιθεση ομως ημασταν τραγικοι.Δε γινεται να σε παιζει ο αντιπαλος σε σχεδον ολο το παιχνιδι με μαυνα ζωνη και να μην μπορεις να την σπασεις. Με ενα γρηγορο passing game η αμυνα ζωνης σπαει και ανετα μπορει να βρεθει ενας ελευθερος παιχτης να κανει ενα ελευθερο σουτ ή μια διεισδυση.Και σε πολλες φασεις υπηρχε ενα τεραστιο κενο στην κορυφη της ρακετας.Ενας ψηλος να πηγαινε εκει γεμιζε το κενο,τον ειχες σαν σκαλοπατι για επιπλεον πασα ή να μοιραζει αυτος, να κανει ενα σουτ απο εκει (ο Μπουρουσης το εχει) ή στην τελικη να τραβηξει εναν αντιπαλο ψηλο μαζι του και να αφησει τον δευτερο δικο μας να παειξει ενας με ενας στο καλαθι.

Απορω αφου τα τριποντα δεν μας πηγαινανε εχθες τι συνεχιζανε και τα ριχνανε?Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ολοι φοβουνται να εχουν τι μπαλα στα χερια.Θυμαμαι μια φαση μετα απο επαναφορα να εχει την μπαλα ο Τσαρτσαρης στην κορυφη της επιθεσης και να μην πηγαινει κανεις απο τους οργανωτες να παρει την μπαλα να μοιρασει το παιχνιδι.Απο τον Τσαρτσαρη περιμανανε να το κανει αυτο?Και εναν ριμαδιασμενο εφνιδιασμο με το ζορι βγαζαμε.Δε γινεται να τρεχει ο Σπανουλης με την μπαλα στο τριποντο και αντι να παιξει ενας εναντιον ενος να περιμενει την ομαδα και να πηγαινει σε κοντρολ παιχνιδι.Αφου δε μας παει αυτο το στυλ παιχνιδου...

Χαρηκα τον Μπουρουση εχθες που εδειξε πως η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να τον υπολογιζει.Εδειξε τσαμπουκα και θεληση να παιξει και να βοηθησει την ομαδα και το εκανε. Ελπιζω στο παιχνιδι με την Κροατια να συνεχισει την καλη του εμφανισει και η ομαδα επιτελους να ξυπνησει!!!

ΥΓ. Ειχαμε και την διαφημηση της κινητης τηλεφωνιας στα time out για τα τριποντα του ΔΔ και Τεο και τοσο βιδονομουν που δεν εμπαιναν τα δικας μας τριποντα!!!

Καλη σας ημερα...
reignman
Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με την λύση Κουφός (αλλά πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρόνια).

καπου εδω ταιριαζει μια ατακα Γεωργιου.

Ο κλασσικος ο .... ο Ελληνας.
vastravoud
QUOTE(panos75 @ Sep 8 2007, 06:28 ) *
Συμφωνώ απόλυτα. Και η αντίδραση του Γιαννάκη ήταν όντως από υπερβολική εώς απαράδεκτη. Δηλαδή αν έκανε κανένα λάθος σε κρίσιμο σημείο όπου θα μας στοίχιζε τη νίκη τι θα έκανε; Θα του πέταγε κάνα νερό στο κεφάλι όπως στις παλιές, κακές εποχές;

Το πρόσεξα κι εγώ, τον έδειξε η κάμερα να φωνάζει "ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ", σα να είναι λοχίας που φωνάζει το κωλοφάνταρο :-) Ακόμα κι αν του φωνάζει ο Γιαννάκης πάντως, το πρόβλημα δεν είναι εκεί, αλλά στο χρόνο συμμετοχής. Με τι ψυχολογία θα μπει να παίξει ο Παναγιώτης μετά, όταν ξέρει ότι υπολογίζεται μόνο για ένα δίλεπτο;

Επίσης, ο Παπαδόπουλος όντως πρέπει να έχει μανταλάκια, εκτός από αυτή τη φάση θυμάμαι άλλη μία που ο ΔΔ περνάει όλη την άμυνα τον Ισπανών και του δίνει τη μπάλα στα 2 μέτρα(κλασική φάση που ο Μπατιστ ή ο Τομάσεβιτς τελειώνουν για πλάκα). Ε, ο Λάζος την έχασε....

Σχετικά με τον Τεό: Όντως έκανε πολλά λάθη(κι άλλα που δεν έγραψε η στατιστική), αλλά όταν απέκτησε αυτοπεποίθηση και ελευθερώθηκε στο 4ο δεκάλεπτο οι ασιστ έφευγαν βροχή και ήταν ο γνωστός Θόδωρας. ΕΚτιμώ ότι αν αφεθεί ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης να διεισδύουν πιο ελεύθερα και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ίσως κερδίσουμε κάποια εύκολα καλάθια.

Σχετικά με τα τρίποντα του ΔΙαμαντίδη: Το 1/5 της στατιστικής είναι και λίγο "μαγική εικόνα", μιας και τα 2 από αυτά ήταν "από το σπίτι του", όταν τελείωνε ο χρόνος. Όχι ότι είναι ο γνωστός Διαμαντίδης στο τουρνουά αυτό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο δείχνει η στατιστική.

Τι κρατάμε από τον αγώνα; Το πάθος, την ενέργεια και την αγωνιστικότητα του Μήτσου. Την απόδειξη ότι ο Μπουρούσης έχει θέση και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τον Θοδωρή του 4ου δεκαλέπτου με τις τρομερές πάσες. Την απίστευτη φάση που ο Διαμαντίδης σώζει τη λάθος πάσα και δίνει αμέσως ασιστ στο Ζήση, καθώς και την τάπα αμέσως μετά
man10
8 ωρες ελειψα απο το topic και το τι ειπωθηκε ειναι αλλο πραγμα!

Λοιπον ειναι ιδεα μου,ή ολοι οι Ολυμπιακοι επιμενουν οτι ο Βασιλοπουλος αξιζει να παιζει παραπανω,και επισης επιμενουν στο γεγονος οτι ο Μπουρουσης ειναι παικταρας και ο Παπαδοπουλος για τον παγκο?
Παιδια,χωρις πλακα καθε φορα που βλεπω ενα ποστ που να λεει για Βασιλοπουλο,Μπουρουση και να κατηγορει Χατζηβρεττα και Σπανουλη,γυρναω και βλεπω εκει που λεει αγαπημενη ομαδα:Ολυμπιακος.
Δεν θελω το ποστ αυτο να γινει αιτια να μαλωνουμε για χαζομαρες οπως τα οπαδικα και να ξερετε οτι εγω πχ οταν μιλαω για Χατζηβρεττα και Σπανουλη προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται.
Καλο θα ειναι ολοι να ξεχασουμε την οπαδικη μας προελευση και να κρινουμε τους παικτες καθαρα μπασκετικα...
Δηλαδη σας εχει δωσει δειγματα ο Βασιλοπουλος οτι μπορει να προσφερει παραπανω απο τον ντεφορμε Ζηση η απο τον Χατζηβρεττα??Εμενα ειλικρινα οχι.Ειδικα στην θεση 3 που τον χρησιμοποιει ο Γιαννακης φαινεται χαμενος και ειναι φανερο πιστευω οτι λογω περιορισμενης ικανοτητας στο περιφερειακο σουτ και κακης ντριπλας προς το παρον δεν μπορει να παιξει 3αρι σε τοσο ψηλο επιπεδο.Μακαρι να με διαψευσει ο Βασιλοπουλος.Δεν διαφωνω παντως οτι στην αμυνα ειναι πηγη ενεργειας αλλα δεν ξερω αν αυτο που χρειζομαστε ειναι η αμυνα.
Οσο για τη ψυχολογια του που αναφερθηκε παραπανω,τις 2 προηγουμενες χρονιες δεν επαιζε καθολου,δεν νομιζω οτι το να ξεκιναει βασικος και μετα να μην ξαναμπαινει του καταστρεφει την ψυχολογια.
Οσο για την φαση εκεινη με Γιαννακη Βασιλοπουλο που περιγραφετε ολοι σας,θα προσεξατε ασφαλως οτι αμεσως μετα οταν τον παγκωσε τον Βασιλοπουλο του μιλησε μια χαρα και του εδωσε να καταλαβει το λαθος του.Στο κατω κατω προπονητης ειναι,δεν ειναι δασκαλα χορου ο Γιαννακης και εχει καθε δικαιωμα να φωναξει smile.gif

Επισης κατι που διαβασα για ΔΔ οτι ηταν αστοχος.Ξαναδες το ματς και θα διαπιστωσεις οτι τα 3 απο τα 4 τριποντα που εχασε ηταν στην ληξη του χρονου.
Για Σπαν δεν θα συνεχισω.Ο καθενας εχει μια γνωμη. peace.gif peace.gif

Οσο για Περπερογλου,Βασιλειαδη,Ταπουτο και λοιπα που τονισε ο reignman.Αν ηταν ολοι αυτοι στην Εθνικη ο ρολος τους θα ηταν κατι απο Πελεκανο και Βασιλοπουλο οποτε μην περιμενεις να αλλαζε και τιποτα.

Επισης ρε συ reignman,λες οτι δεν εχουμε ηγετη!και μετα λες και το κανεις επιτηδες για να με κανεις να γελασω αρχιζεις και μου αραδιαζεις ενα σωρο ονοματα ως ηγετες στις χωρες τους...Μου λες για Χαλπεριν και Λορμπεκ blink.gif Για Μπετσιροβιτς?Υπηρξε ποτε ο Μπετσιροβιτς ηγετης?ΠΟΤΕ

Μου λες για Ουκιτς!Μου λες για Γιαριτς.Μου λες ενα σωρο ονοματα που ουτε ηγετες ειναι ουτε σκορερ...Δεν καταλαβαινω με ποιο σκεπτικο τους αναφερεις?
Ο Ουκιτς,ο Χαλπεριν ακομη και Σανι αν επαιζαν στην Ελληνικη ομαδα το πιο πιθανο ειναι να ηταν τo 5o guard μας και τιποτα παραπανω.
Καλα για Λορμπεκ δεν θα το σχολιασω καν.Ελπιζω τουλαχιστον να εννοει τον Εραζεμ,ε?
Αλλα και παλι μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερος απο τους δικους μας ψηλους. peace.gif
panos75
Οσο για την φαση εκεινη με Γιαννακη Βασιλοπουλο που περιγραφετε ολοι σας,θα προσεξατε ασφαλως οτι αμεσως μετα οταν τον παγκωσε τον Βασιλοπουλο του μιλησε μια χαρα και του εδωσε να καταλαβει το λαθος του.Στο κατω κατω προπονητης ειναι,δεν ειναι δασκαλα χορου ο Γιαννακης και εχει καθε δικαιωμα να φωναξει

To κακό είναι ότι άλλος έκανε την πατάτα σε κείνη τη φάση(Παπαδόπουλος) και άλλος τα άκουσε. Μάλλον επειδή ο Βασιλόπουλος είναι το εύκολο θύμα.

Επιπλέον, αν γι'αυτό που έκανε ο Βασιλόπουλος άξιζε κατσάδα και πάγκο, τότε με όσα κάνουν από την αρχή του τουρνουά οι Παπαδόπουλος, Σπανούλης, Παπαλουκάς θα πρεπε να είχαν εξοστρακιστεί στο πυρ το εξώτερον και να μαστιγώνονται καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος.
Alexmei
Mε το που δεν πάει καλά η ομάδα, αρχίσατε να τους κατηγορήτε. Τους κράζετε λες και δεν κάνανε τίποτα τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι όλοι λέγαμε "Πωπω ομαδάρα!" ή "Αυτή η ομάδα δεν χάνει" και τους είχαμε θεούς. Και τώρα επειδή κάνουν κακές εμφανίσεις, που εμείς δεν ξέρουμε τον αληθινό λόγο που οι παίχτες δεν παίζουν καλά, ξαφνικά γίνατε όλοι προπονητές. Πολλά από αυτά στέκουν που λέτε, αλλά το "ΑΥΤΟΣ ο Παπαλουκάς" λέτε και δεν ξέρετε ποιος είναι, 68.gif και κράζετε όλη την ομάδα εκτός από τον Διαμαντίδη (δικαίος) και τον Μπουρούση που δεν παίζει πολύ και τον Πελεκάνο, όλους τους άλλους τους κάνετε λες και παίζουν πρώτη φορά Μπάσκετ. Και αν μου πείτε "ε, έτσι παίζουν." είναι απλά το πιο χαζό επιχείρημα. Απλά η ομάδα είναι λίγο ντεφορμέ
και θα βρει τον εαυτό της. Είναι εξωφρενικό το πως εμείς που θα έπρεπε να τους υποστηρίζουμε, τους κάνουμε σκουπίδια.
man10
QUOTE(panos75 @ Sep 8 2007, 09:14 ) *
To κακό είναι ότι άλλος έκανε την πατάτα σε κείνη τη φάση(Παπαδόπουλος) και άλλος τα άκουσε. Μάλλον επειδή ο Βασιλόπουλος είναι το εύκολο θύμα.

Επιπλέον, αν γι'αυτό που έκανε ο Βασιλόπουλος άξιζε κατσάδα και πάγκο, τότε με όσα κάνουν από την αρχή του τουρνουά οι Παπαδόπουλος, Σπανούλης, Παπαλουκάς θα πρεπε να είχαν εξοστρακιστεί στο πυρ το εξώτερον και να μαστιγώνονται καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος.

Δηλαδη θεωρεις οτι υπαρχουν παιδια και αποπαιδια ετσι???
Μιλας δηλαδη για ανιση αντιμετωπιση στους παικτες απο τον Γιαννακη?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.