Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
lakersdynasty
QUOTE(ALdaperan @ Nov 25 2010, 23:28 ) *
μην τα ισοπεδώνεις όλα...πας στο άλλο άκρο εσυ!!

για τον φώτση συμφωνω...δείχνει να σέρνεται. Για τον Τσαρτσαρη όμως όχι!!

Οσον αναφορά τους τέπιτς , καλάθη ποτέ δε πιστεύαμε οτι μπορουν να κανουν καλή εμφάνιση..και ομως μας διαψεύσανε και έκαναν...και αφου την έκαναν αυτο πάει να πει οτι δεν έχουν ταβάνι την κακή εικόνα που μας παρουσιάζαν μέχρι τώρα αλλα μπορούν να δώσουν πολλα

ειδικά για τον καλάθη το πιστεύω εγω..για τον τέπιτς δε βάζω το χέρι μου στη φωτια !!!

Επειτα για τις νίκες που κάναμε μεχρι τώρα συμφωνω οτι μας ευνοήσανε οι συγκηριες..ειδικα με τη τσσκα δε το συζηταμε , με μιση ομαδα επαιζε!!

φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου δεν είμαστε και το ξέρουμε !! αλλα f4 μπορούμε να μπούμε και απο εκει και περα όλα παίζονται!!

απο το να ισοπεδώνεις έτσι την ομάδα ...ας πόυμε καλύτερα οτι ο φετινός παο έχει ενα ΤΑΒΑΝΙ , πανω απο εκει δε παει!!

τοτε ομως ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με την Μπαρτσα προς το παρον και να βλεπουμε την δουλεια μας.

Μετα οταν και με οποιον παιξουμε βλεπουμε.

Προς το παρον υπαρχουν προβληματα αγωνιστικα τα οποια πρεπει να λυθουν για να πετυχουμε τους υπαρχοντες στοχους μας και αυτη ειναι η πρωτια στον ομιλο.

η Εφες η οποια φαινεται να αποκτα το μεγαλητερο προβαδισμα με αυτη μας την ηττα εχει μονο εμας εντος και ολα τα αλλα εκτος.

και η Ολυμπια επισης μας παιζει εντος και οσο και αν χασαμε σημερα ε ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση με βαση το προγραμμα.

το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειμαστε απο εδω και περα και να παιζουν οι παικτες σαν να τους ενδιαφερει το εποτελεσμα και οχι να εχουμε 5 παικτες τον καθενα σε διαφορετικο παρκε smiley.gif
t0ny3
QUOTE(priest @ Nov 25 2010, 23:15 ) *
λοιπον ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι για μια φορα!νικη με αρμανι εκτος..μεγαλη νικη και με τον διαμαντιδη και μπατιστ να ηγουνται αλλα για περιμενε ο ΤΕΠΙΤΣ εβαλε 13 ποντους...τωρα μεταξυ μας πιστευετε πως ο τεπιτς θα ξαναβαλει 13 ποντους?νικη με εφες..μαντεψτε παλι ο μπατιστ κορυφαιος αλλα και με εναν εξαιρετικο νικ καλαθη...δυσκολο να ξαναγινει!αν και κλασικα η εφες παντα κοτα στα εκτος αλλα ας το αφησουμε αυτο!νικη με CSKA το προβαδισμα το πηραμε στα τελευταια 5 η 4 λεπτα με μια λειψη και κακιστη cskα αλλα ας το αφησουμε αυτο!α και με τον ντρου,σατο και διαμαντιδη να ηγουνται της επιθεσης του παο.νικη με βαλενθια χωρις τα 2 γκαρντ της αλλα οκ σιγουρα παιξαμε εξαιρετικη αμυνα και οι διαμαντιδης ,περπε και μπατιστ ηταν εξαιρετικοι!

εως τωρα βλεπω νικολας ειναι αρκετα κακος αλλα θα μ πειτε για ποσο ακομα?δεκτο..ο σατο σχετικα σταθερος αλλα και με καποια ασχημα ματς!μπατιστ κορυφαιος και ο σταθεροτερος απο ολους!για τον καλαθη και τεπτς δν εχω να πω τπτ..και θαυματα δεν γινονται...οσοι πανε με τον σταυρο στο χερι παντα χανουν!ολη η ομαδα εξαρταται απο την αμυνα,απο τον διαμαντιδη και απο τα ριμπαουντ!οταν ο διαμαντιδης δεν παιζει καλα no assist συνεπως δυσκολα τα πραγματα!ο νικολας θα βρει το χερι σιγουρα αλλα θα αρκει αυτος,ο σατο,ο μπατιστ,ο διαμαντιδης αντε και ο περπε για να νικαμε?οχι!!!αρα τι κανουμε προσευχομαστε να βρεθουν σε καλη μερα και οι τεπιτς καλαθης η εστω ενας απο αυτους!οι φωτσης και τσαρτσα ειναι καλα εργαλεια αλλα δεν...απλα δεν!

εν κατακλειδι πιστεψτε οτι θελετε..θελετε να πιστευετε πως ειμαστε το φαβορι?οκ.θελετε να πιστευετε πως απλα δεν παιζουμ καλα γτ ειναι αρχη ακομη?οκ..θελετε να πιστευετε πως ο τεπιτς και ο καλαθης θα βελτιωθουν με τον καιρο?οκ και τελος θελετε πιστευετε πως οταν ερθει ο καιρος ολοι θα παιξουν εξαιρετικα και θα παρουμε την ευρωλιγκα?οκ

αλλα μεταξυ μας απλα ριξτε μια ματια σε τι πιστευετε!μακαρι να συμβει εστω και ενα απο αυτα..πραγματικα μακαρι αλλα εχω μαθει να μην αναλυω αυτα που βλεπω και οχι αυτα που ισως συμβουν!παντα φιλικα!

Δεν ειπα οτι ειμαστε ΦΑΒΟΡΙ.Ποτε μου δεν ειμαι τοσο υπεραισιοδοξος ή στενομυαλος φιλαθλος που δεν παταει γη και δεν ξερει την πραγματικοτητα.Ναι πιστευω πως μπορουμε να παμε Final 4 Και ναι πιστευω πως μπορουμε και να παρουμε και το τροπαιο.Δεν λεω πως θα γινει σιγουρα ή πολυ ευκολα απλα συμφωνα με το δικο μας ροστερ αλλα και τους αντιπαλους δεν ειναι ακατορφωτο.

Και απο την αλλη εγω λεω να σταματησουμε να το παιζουμε Ομπραντοβιτς.Ναι κι εγω θα ηθελα να ανανεωσει ο Σαρας ή να περναμε ακομα εναν γκαρντ αλλα τι να κανουμε κατι εχει στο μυαλο του Ζοτς και θελει να πορευτει με τους υπαρχοντες.Αρα ας σταματησουμε να χλεβαζουμε Τεπιτς και Καλαθη και ας τους αποδεχτουμε, ετσι οπως ειναι.Κι εγω τραβαω τα μαλλια μου οταν φοβατε ή οταν κανει airball Ο Τεπιτς ή οταν ο Καλαθης ειναι πολυ επιρεπης σε λαθη και οχι τοσο σταθερος.Τους πιστευει ο Ζοτς αλλα πανω απο ολα τους πιστευω εγω και κατι θα προσφερουν, βεβαια οχι οτι ο Σαρας και ο Σπανουλης.

Παντως με παραξενευει πως χασαμε την διαφορα του 3ου δεκαλεπτου.Και απο οτι διαβασα ειμασταν χωρις σκορ για 6+ λεπτα.Ενδιαφερον και θελω να δω το ματς!
PARISINOS
Ρεαλισμος ειναι να βλεπεις τα πραγματα ως εχουν .

Και μεχρι στιγμης τα πραγματα λενε οτι εχουμε κερδισει 4 πολυ καλους αντιπαλους ( εφες, ΤΣΣΚΑ, βαλενθια , αρμανι) και μαλιστα τους δυο εκτος εδρας, και τους 4 με διαφορες.
Επισης παραδοξως εχουμε χασει τα δυο θεωρητικα πιο ευκολα ματς . Με ολυμπια εκτος και βαλενθια εντος.

Αλλο ενα ρεαλιστικο δεδομενο ειναι οτι παιζουμε με τραυματιες , μιας και ντρου και μαριτς δεν εχουν προσφερει οσο μπορουν μιας και εχουν χασει μερικα ματς, και μεχρι και σε αυτα που παιξανε , παιζανε με προβληματα.

Να προσθεσω στο μειγμα οτι βαλενθια και ΤΣΣΚΑ παιζανε με σημαντικες απουσιες.

τελος φετος ειναι η χρονια των εκπληξεων. Απο τους προηγουμενους συμμετεχοντες στο φαιναλ 4, η μπαρτσα δεν δικαιωνει μεχρι στιγμης τις προσδοκιες μιας και εχει προλαβει να κανει 3 ηττες σε 12-13 ματς φετος συνολικα. Η ΤΣΣΚΑ λογικα θα αποκλειστει απο τωρα εκτος απροοπτου, ο ΟΣΦΠ εχει χασει απο τους μπροζ μπασκετς και τωρα απο τη ρεαλ ασχημα, ενω η παρτιζαν δεν ειναι υπολογισημο μεγεθος για φαιναλ 4.

Αυτα ειναι ρεαλισμος.

Απο εδω και περα αρχιζει η αποψη.

Αποψη μου ειναι πρωτον οτι προτιμω να χασω απο βαλενθια και ολυμπια, παρα απο εφες, αρμανι , ΤΣΣΚΑ κλπ.
Και αυτο γιατι οι νικες στο μιλανο, βαλενθια, και οι ανετες επικρατησεις επι τσσκα και κυριως εφες εδειξαν οτι η ομαδα οταν θελει , εχει πολλες δυνατοτητες.

Οι ηττες με ολυμπια και βαλενθια ειναι λιγοτερο ανησυχητικες για μενα , μιας και περισσοτερο οφειλονται στην ελλειψη σοβαροτητας, στην υποτιμηση του αντιπαλου και στην κακη βραδια. Οχι βεβαια οτι δεν πρεπει να τις λαμβανουμε υπ οψιν, αλλα οσο ναναι , προτιμω να χασω απο την ολυμπια και να διαλυσω εφες και τσσκα , παρα το αντιθετο.
Αν σε διαλυσει η εφες, αρχιζεις και αμφιβαλλεις για την πραγματικη δυναμικη σου.

Δευτερων θεωρω οτι με 4-2 μεχρι στιγμης σε τοσο δυσκολο και κλειστο ομιλο, και με προβληματα τραυματισμων, δεν μπορουμε παρα να βλεπουμε τα πραγματα θετικα.
Ουσιαστικα μεχρι πριν απο αυτη της ηλιθια ηττα, ειχα εξασφαλισει την πρωτη θεση του πολυ δυσκολου ομιλου απο τον πρωτο γυρο. Αρκετα μεγαλο κατορθψμα, που δεν μπορει να σβηστει απο μια κακη μερα.

Για μενα μεχρι στιγμης η ομαδα εχει δειξει θετικα δειγματα. Δεν εχω δει ομαδα που να αποδιδει αντικειμενικα καλυτερα απο μας . Δυο τρεις βραζουν στο ιδιο καζανι (μπαρτσα, οσφπ, αντε και καχα), ως εκει.

Προφανως και το σημερινο πρεπει να μας προβληματισει, αλλα ρεαλιστικα ετσι εχουν τα πραγματα.

Μεχρι στιγμης , σε σχεση με τις προβλεψεις πολλων το καλοκαιρι, εγω βλεπω θετικο προσημο και μαλιστα αρκετα θετικα.
il postino
λοιπον ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι για μια φορα!νικη με αρμανι εκτος..μεγαλη νικη και με τον διαμαντιδη και μπατιστ να ηγουνται αλλα για περιμενε ο ΤΕΠΙΤΣ εβαλε 13 ποντους...τωρα μεταξυ μας πιστευετε πως ο τεπιτς θα ξαναβαλει 13 ποντους?νικη με εφες..μαντεψτε παλι ο μπατιστ κορυφαιος αλλα και με εναν εξαιρετικο νικ καλαθη...δυσκολο να ξαναγινει!αν και κλασικα η εφες παντα κοτα στα εκτος αλλα ας το αφησουμε αυτο!νικη με CSKA το προβαδισμα το πηραμε στα τελευταια 5 η 4 λεπτα με μια λειψη και κακιστη cskα αλλα ας το αφησουμε αυτο!α και με τον ντρου,σατο και διαμαντιδη να ηγουνται της επιθεσης του παο.νικη με βαλενθια χωρις τα 2 γκαρντ της αλλα οκ σιγουρα παιξαμε εξαιρετικη αμυνα και οι διαμαντιδης ,περπε και μπατιστ ηταν εξαιρετικοι!

εως τωρα βλεπω νικολας ειναι αρκετα κακος αλλα θα μ πειτε για ποσο ακομα?δεκτο..ο σατο σχετικα σταθερος αλλα και με καποια ασχημα ματς!μπατιστ κορυφαιος και ο σταθεροτερος απο ολους!για τον καλαθη και τεπτς δν εχω να πω τπτ..και θαυματα δεν γινονται...οσοι πανε με τον σταυρο στο χερι παντα χανουν!ολη η ομαδα εξαρταται απο την αμυνα,απο τον διαμαντιδη και απο τα ριμπαουντ!οταν ο διαμαντιδης δεν παιζει καλα no assist συνεπως δυσκολα τα πραγματα!ο νικολας θα βρει το χερι σιγουρα αλλα θα αρκει αυτος,ο σατο,ο μπατιστ,ο διαμαντιδης αντε και ο περπε για να νικαμε?οχι!!!αρα τι κανουμε προσευχομαστε να βρεθουν σε καλη μερα και οι τεπιτς καλαθης η εστω ενας απο αυτους!οι φωτσης και τσαρτσα ειναι καλα εργαλεια αλλα δεν...απλα δεν!

εν κατακλειδι πιστεψτε οτι θελετε..θελετε να πιστευετε πως ειμαστε το φαβορι?οκ.θελετε να πιστευετε πως απλα δεν παιζουμ καλα γτ ειναι αρχη ακομη?οκ..θελετε να πιστευετε πως ο τεπιτς και ο καλαθης θα βελτιωθουν με τον καιρο?οκ και τελος θελετε πιστευετε πως οταν ερθει ο καιρος ολοι θα παιξουν εξαιρετικα και θα παρουμε την ευρωλιγκα?οκ

αλλα μεταξυ μας απλα ριξτε μια ματια σε τι πιστευετε!μακαρι να συμβει εστω και ενα απο αυτα..πραγματικα μακαρι αλλα εχω μαθει να μην αναλυω αυτα που βλεπω και οχι αυτα που ισως συμβουν!παντα φιλικα!

εσυ παρουσιαζεις μια τυχαια ομαδα που σε καθε ματς ολο και καποιος ξεπετιεται και νικαει απεναντι σε ομαδες που εχουν μονιμως προβληματα!! λες και ο παο δεν εχει τα δικα του!

ο νικολας, ο δδ, ο μπατιστ, ο περπε και ο σατο με μια βοηθεια απο τους υπολοιπους στην αμυνα και λιγο στην επιθεση αρκουν για να κερδισεις τον οποιονδηποτε στην ευρωπη!!

οσο για το νικολας, μη ξεχνας πως παιζει τραυματιας!

οσο για το γνωστο διδυμακι, για ενα πραγμα να σαι σιγουρος!!! θα κανουν αρκετα ακομα "τυχαια" καλα παιχνιδια!! η σεζον εχει πολυ δρομο ακομα και θα βοηθησουν σε μεγαλο βαθμο την ομαδα.

ο καθενας σαφως και πιστευει ο,τι θελει. εγω ας πουμε πιστευω οτι αν δεν εχουμε πολλους τραυματισμους φετος η ομαδα θα φθασει στο σημειο να διεκδικει την ευρωλιγκα με πολυ μεγαλες πιθανοτητες στο φ4, θα παρει το πρωταθλημα και αν ειναι σε καλη κατασταση (οχι οπως περυσι ας πουμε) την περιοδο του κυπελλου θα το παρει και αυτο. εσυ τι πιστευεις πραγματικα?
vastravoud
Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως παραδοσιακά αυτή η περίοδος είναι κάθε χρόνο σχεδόν κακή για τον Παναθηναϊκό.
il postino
QUOTE(PARISINOS @ Nov 25 2010, 23:53 ) *
Ρεαλισμος ειναι να βλεπεις τα πραγματα ως εχουν .

Και μεχρι στιγμης τα πραγματα λενε οτι εχουμε κερδισει 4 πολυ καλους αντιπαλους ( εφες, ΤΣΣΚΑ, βαλενθια , αρμανι) και μαλιστα τους δυο εκτος εδρας, και τους 4 με διαφορες.
Επισης παραδοξως εχουμε χασει τα δυο θεωρητικα πιο ευκολα ματς . Με ολυμπια εκτος και βαλενθια εντος.

Αλλο ενα ρεαλιστικο δεδομενο ειναι οτι παιζουμε με τραυματιες , μιας και ντρου και μαριτς δεν εχουν προσφερει οσο μπορουν μιας και εχουν χασει μερικα ματς, και μεχρι και σε αυτα που παιξανε , παιζανε με προβληματα.

Να προσθεσω στο μειγμα οτι βαλενθια και ΤΣΣΚΑ παιζανε με σημαντικες απουσιες.

τελος φετος ειναι η χρονια των εκπληξεων. Απο τους προηγουμενους συμμετεχοντες στο φαιναλ 4, η μπαρτσα δεν δικαιωνει μεχρι στιγμης τις προσδοκιες μιας και εχει προλαβει να κανει 3 ηττες σε 12-13 ματς φετος συνολικα. Η ΤΣΣΚΑ λογικα θα αποκλειστει απο τωρα εκτος απροοπτου, ο ΟΣΦΠ εχει χασει απο τους μπροζ μπασκετς και τωρα απο τη ρεαλ ασχημα, ενω η παρτιζαν δεν ειναι υπολογισημο μεγεθος για φαιναλ 4.

Αυτα ειναι ρεαλισμος.

Απο εδω και περα αρχιζει η αποψη.

Αποψη μου ειναι πρωτον οτι προτιμω να χασω απο βαλενθια και ολυμπια, παρα απο εφες, αρμανι , ΤΣΣΚΑ κλπ.
Και αυτο γιατι οι νικες στο μιλανο, βαλενθια, και οι ανετες επικρατησεις επι τσσκα και κυριως εφες εδειξαν οτι η ομαδα οταν θελει , εχει πολλες δυνατοτητες.

Οι ηττες με ολυμπια και βαλενθια ειναι λιγοτερο ανησυχητικες για μενα , μιας και περισσοτερο οφειλονται στην ελλειψη σοβαροτητας, στην υποτιμηση του αντιπαλου και στην κακη βραδια. Οχι βεβαια οτι δεν πρεπει να τις λαμβανουμε υπ οψιν, αλλα οσο ναναι , προτιμω να χασω απο την ολυμπια και να διαλυσω εφες και τσσκα , παρα το αντιθετο.
Αν σε διαλυσει η εφες, αρχιζεις και αμφιβαλλεις για την πραγματικη δυναμικη σου.

Δευτερων θεωρω οτι με 4-2 μεχρι στιγμης σε τοσο δυσκολο και κλειστο ομιλο, και με προβληματα τραυματισμων, δεν μπορουμε παρα να βλεπουμε τα πραγματα θετικα.
Ουσιαστικα μεχρι πριν απο αυτη της ηλιθια ηττα, ειχα εξασφαλισει την πρωτη θεση του πολυ δυσκολου ομιλου απο τον πρωτο γυρο. Αρκετα μεγαλο κατορθψμα, που δεν μπορει να σβηστει απο μια κακη μερα.

Για μενα μεχρι στιγμης η ομαδα εχει δειξει θετικα δειγματα. Δεν εχω δει ομαδα που να αποδιδει αντικειμενικα καλυτερα απο μας . Δυο τρεις βραζουν στο ιδιο καζανι (μπαρτσα, οσφπ, αντε και καχα), ως εκει.

Προφανως και το σημερινο πρεπει να μας προβληματισει, αλλα ρεαλιστικα ετσι εχουν τα πραγματα.

Μεχρι στιγμης , σε σχεση με τις προβλεψεις πολλων το καλοκαιρι, εγω βλεπω θετικο προσημο και μαλιστα αρκετα θετικα.

...και επαυξανω!

απλα στην υποτιμηση του αντιπαλου ισως εχω μια ενσταση.
ALdaperan
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 25 2010, 23:47 ) *
τοτε ομως ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με την Μπαρτσα προς το παρον και να βλεπουμε την δουλεια μας.

δε νομίζω οτι ειναι σωστο αυτο...ο σωστός πολεμιστής κατασκοπεύει και το αντίπαλο στρατόπεδο tongue.gif

δε πάει στα τυφλά και οτι γίνει αν και οταν παίξουμε μαζί τους...εγω ετσι πιστευω!! wink.gif
roben

Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο... 3-4 παρατηρήσεις για το ματς...

Καταρχήν η Βαλένθια νίκησε δίκαια! Το έμψυχο δυναμικό το διαθέτει,εκείνο που της έλειπε ήταν ένας προπονητής επιπέδου και στο πρόσωπο του Πέσιτς (που κατά την άποψη μου είναι ο καλύτερος ευρωπαίος προπονητής μετά τους Ομπράντοβιτς και Μεσίνα) βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο! Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της η ισπανική ομάδα αδικούσε τον ίδιο της τον εαυτό αφού δεν είχε δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων της...Απόψε φάνηκε ότι πλέον μπαίνει στο σωστό δρόμο...

Ο Παναθηναικός ήταν καλός αμυντικά,το παιχνίδι το έχασε στην επίθεση! Η άμυνα της Βαλένθια ήταν εξαιρετική,ιδίως στο τέταρτο δεκάλεπτο μας έπνιξε! Μπατίστ και Νίκολας βρέθηκαν αμφότεροι σε κακή βραδιά,κάτι οι σωστοί αμυντικοί προσανατολισμοί της ισπανικής ομάδας,κάτι η ανετοιμότητά τους λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν,το αποτέλεσμα είναι ότι ήταν εκτός παιχνιδιού! Ο Σάτο έκανε επιτέλους ένα καλό ευρωπαικό ματς όσον αφορά το σκοράρισμα,στην τελευταία ωστόσο επίθεση φάνηκε ξεκάθαρα ότι του λείπουν η τεχνική και το καθαρό μυαλό όταν η μπάλα καίει,πράγματα βέβαια γνωστά...

Αν μπορώ να καταλογίσω κάτι στον Ομπράντοβιτς είναι ότι από ένα σημείο και έπειτα ''ξέχασε'' τον Τσαρτσαρή που όλο και κάποιο ριμπάουντ θα καθάριζε,όλο και κάποια λύση από το τρίποντο θα έδινε με τα γνωστά γωνιακά του... Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Καιμακόγλου είχε δέσει αμυντικά την ομάδα και αυτό τον κρατούσε στο παιχνίδι... Επιπλέον για ακόμα μία φορά,όπως και στη Λιουμπλιάνα,φοβήθηκε να εμπιστευτεί τον Τέπιτς στα δύσκολα κι ενώ ήταν φανερό ότι Νίκολας και Περπέρογλου δεν τράβαγαν... Ίσως και να πρέπει να το ξανασκεφτεί...

Η απουσία του Μάριτς πιστεύω τελικά ότι ήταν καταλυτική...

Ο Ντε Κολό έδειξε μερικούς από τους λόγους που με κάνουν να τον έχω πρώτο στη μεταγραφική μου λίστα! Και μόνο το ηγετιλίκι του,η ικανότητά του να παίρνει τα κρίσιμα σουτ και να τα βάζει,μου αρκεί...

Αυτό που προσωπικά με ανησυχεί περισσότερο δεν είναι τόσο η ήττα (εξάλλου συνεχίζουμε να έχουμε υψηλές πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου,αν κι έτσι όπως εξελίσσονται οι όμιλοι φέτος δεν νομίζω ότι τελικά έχει και τόσο μεγάλη σημασία),όσο το γεγονός ότι χάσαμε ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το είχαμε στο +9! Το όλο σκηνικό μου θυμίζει τα πέρσινά ματς με Παρτιζαν,Μαρούσι και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ στα οποία ηττηθήκαμε αν και είχαμε προηγηθεί με διψήφια διαφορά πόντων σε προχωρημένη χρονική περίοδο του αγώνα...

υγ. Ρε παιδιά δεν είπε κανείς ότι είμαστε το φαβορί ή ότι θα σηκώσουμε την κούπα! Όχι όμως και ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε... Ποιά ομάδα δηλαδή με βάση όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα ξεχωρίζει τόσο πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες? Ποιά είναι σαφώς ανώτερη από τον Παναθηναικό? Ακόμα και η Μπαρτσελόνα που φάνταζε στην αρχή της σεζόν ώς το φαβορί ακόμα δεν έχει βρει πατήματα τέτοια που να τρομάζει... Έχει δρόμο η σεζόν ακόμα,το θέμα είναι το φορμάρισμα της άνοιξης...
lefkadian

Mαλιστα. Και για σενα λοιπον ποιος ειναι φαβορι για την Ευρωλιγκα? Η Ρεαλ που παραπαιει γενικως? Η ΤΣΣΚΑ που εχει 5 ηττες σε 6 ματς? (Ειδατε μια εμπειροτατη ομαδα πως διαλυθηκε κυριολεκτικα απο τραυματισμους. Και που? Στον 1ο γυρο. Ας θυμηθουμε τι λεγαμε περυσι εμεις για την ομαδα μας σε πιο δυσκολες συγκυριες...) Η Μπαρτσελονα που αγκομαχα με τη Σολε, χανει πανευκολα απο Φενερ και απο την ημιαδιαλυμενη Σιενα? Ο ΟΣΦΠ που ειναι και αυτος μετριοτατος? Ολα τα φαβορι αυτη την εποχη εχουν σκαμπανεβασματα και δεν εχουν βρει ρυθμο. Συν οτι εμεις εχουμε και προβληματα τραυματισμων.
Εγω δεν λεω οτι ειμαστε ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ. Λεω οτι μαζι με ΟΣΦΠ, Μακαμπι, Μπαρτσα, Ρεαλ ειμαστε φαβορι για το final four. Ειναι καμια ομαδα αυτη τη στιγμη φοβερη και τρομερη? Παιζει καμια εκπληκτικο μπασκετ?
Αυτη ειναι η αποψη μου λοιπον και δεν νομιζω οτι "ανακαλυψα την Αμερικη". Δεν λεω κατι φοβερο. Λεω το προφανες. Οπως επισης οτι ειναι πολυ νωρις για γκρινιες και συμπερασματα. Και οτι ειναι πολυ αδικο να μιζεριαζουμε με αυτη την ομαδα. Ο καθενας βεβαια μπορει να εχει την αποψη του αλλα ματακια εχουμε και βλεπουμε. Πολυ νωρις για δακρυα λοιπον...
Και οπως εχω ξαναπει αν δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον Ομπραντοβιτς σε ποιον θα εχουμε?

Υ.Γ.: Για να μην παρεξηγουμαι. Η εικονα της ομαδας σημερα ηταν κακη, οπως κακη ηταν και η εικονα της ομαδας στο ματς με την Καβαλα. Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος. Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε ανικητοι και οτι θα παμε τρενο. Αλλα αυτο εχει μεγαλη διαφορα απο το να φερνουμε την καταστροφη επειδη χασαμε ενα ματς..
kseplenhs
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον ρόλο του φώτση?

είναι τόσο ανύπαρκτο 4αρι που ώρες ώρες φοβάμαι πως θα τον πάρει ο ίβκοβιτς στον ολυμπιακό...
roben
QUOTE(kseplenhs @ Nov 26 2010, 03:50 ) *

είναι τόσο ανύπαρκτο 4αρι που ώρες ώρες φοβάμαι πως θα τον πάρει ο ίβκοβιτς στον ολυμπιακό...

Ο Φώτσης είναι ένα ελαφρύ 4άρι με καλό σουτ,γρήγορος,με μακριά άκρα και μεγάλο άλμα! Σημείο κλειδί η άγνοια κινδύνου που διαθέτει και η ικανότητά του να ευστοχεί σε κρίσιμα σουτ (ιδίως τρίποντα) όταν η μπάλα καίει! Αυτά είναι τα προσόντα του και χάρη σε αυτά έχει γίνει πολύτιμο και χρήσιμο μέλος μιάς ομάδας του επιπέδου του Παναθηναικού! Ίσως τον θεωρείς ανύπαρκτο διότι αντιλαμβάνεσαι το τεσσάρι μονοδιάστατα σαν ένα παίκτη μυώδη,δυνατό,ικανό να ποστάρει,να σπρώχνει στη ρακέτα,να έχει εκτόπισμα,να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι με πλάτη! Ωστόσο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και αυτόν εξυπηρετεί όταν παίζει! Όλοι οι παίκτες έχουν θετικά και αρνητικά σημεία και είναι δουλειά του (καλού) προπονητή να τους αξιοποιεί σωστά,να τους εντάσει στο σύνολο,να δημιουργεί τη ''χημεία'' της ομάδας! Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως ο Φώτσης κάνει δίδυμο με τον Μπατίστ ενώ ο Τσαρτσαρής με τον Μάριτς! Ανάλογου επιπέδου μπασκετμπολίστας θα μπορούσε να είχε γίνει και ο Βασιλόπουλος αν κάποιος καταλάβαινε ότι εκεί μπορεί να αποδόσει το μάξιμουμ και τον δούλευε προς την αντίστοιχη κατεύθυνση...
GMlls
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 25 2010, 23:47 ) *

QUOTE(ALdaperan @ Nov 26 2010, 00:13 ) *
δε νομίζω οτι ειναι σωστο αυτο...ο σωστός πολεμιστής κατασκοπεύει και το αντίπαλο στρατόπεδο tongue.gif

δε πάει στα τυφλά και οτι γίνει αν και οταν παίξουμε μαζί τους...εγω ετσι πιστευω!! wink.gif

λολ.. αυτή είναι και η διαφορά ενός φαντάρου με έναν στρατηγό
str
επειδη καποιοι ειπαν οτι περιμενουν να διαβασουν οσους εξαρχης εκραζαν.. αλλοι ειπαν οτι οι αντιπαλοι ειναι σε χειροτερη κατασταη απο εμας και δεν δειχνουν τπτ.. κλπ κλπ..
οταν κρινεις μετα απο νικη ειναι σημαντικοτερο μετα απο ηττα...
το οτι οι υπολοιποι σερνονται δεν λεει οτι εμεις παιζουμε καλα...απλα συγκριτκα με αυτους ισως ειμαστε καλυτεροι..αλλα πιστευει κανεις οτι ετσι θα κυλισει ολη χρονια για ολους?
δεν ξερεις ουτε ποιος θα αναστηθει μπασκετικα ουτε ποιος θα συνεχισει να σερνεται.. αρα με προσδοκιες δεν πας πουθενα....
δηλ αν ειχαμε 6-0 αυτη την εποχη και με βαση τα αποτελεσματα των αλλων τι θα λεγαμε??θα ζητουσαμε την κουπα απο τωρα?
για να μην μακρυγορω και για το ρεζουμε.
στο φετινο παναθηναικο πρεπει να μην του κατσει καμια στραβη για να παει φ4
σε προηγουμενους παναθηναικους (και σε αυτον που θελω εγω να βλεπω) ηξερες οτι εχεις δικαιωμα για στραβη διοτι απλα εχεις την δυνατοτητα να την ξεπερασεις (πχ σιενα πριν το φ4 του βερολινου οταν χασαμε εδω μεσα και κερδισαμε 2 εκτος)

ΥΣ εδω δεν μπορεσε ο περυσινος παναθηναικος να ξεπερασει την ασχημη περιοδο του τοπ16 με μαρουσι και παρτιζαν...θα μπορεσει ο φετινος?? το πιστευει κανεις ειλικρινα αυτο..?
και για να προλαβω τις κασσανδρες ημουν και γω χτες στο γηπεδο και φυσικα υποστηριζα ενισχυα και χειροκροτουσα.. αλλα αλλο η υποστηριξη και αλλο να κλεινεις τα ματια σε αυτο που ολα τα σημαδια οδηγουν...
ALdaperan
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 10:01 ) *
ΥΣ εδω δεν μπορεσε ο περυσινος παναθηναικος να ξεπερασει την ασχημη περιοδο του τοπ16 με μαρουσι και παρτιζαν...θα μπορεσει ο φετινος?? το πιστευει κανεις ειλικρινα αυτο..?
και για να προλαβω τις κασσανδρες ημουν και γω χτες στο γηπεδο και φυσικα υποστηριζα ενισχυα και χειροκροτουσα.. αλλα αλλο η υποστηριξη και αλλο να κλεινεις τα ματια σε αυτο που ολα τα σημαδια οδηγουν...

και εγω το ιδιο εχω πει παλιότερα...
PARISINOS
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 08:01 ) *
επειδη καποιοι ειπαν οτι περιμενουν να διαβασουν οσους εξαρχης εκραζαν.. αλλοι ειπαν οτι οι αντιπαλοι ειναι σε χειροτερη κατασταη απο εμας και δεν δειχνουν τπτ.. κλπ κλπ..
το οτι οι υπολοιποι σερνονται δεν λεει οτι εμεις παιζουμε καλα...απλα συγκριτκα με αυτους ισως ειμαστε καλυτεροι..αλλα πιστευει κανεις οτι ετσι θα κυλισει ολη χρονια για ολους?
δεν ξερεις ουτε ποιος θα αναστηθει μπασκετικα ουτε ποιος θα συνεχισει να σερνεται.. αρα με προσδοκιες δεν πας πουθενα....
δηλ αν ειχαμε 6-0 αυτη την εποχη και με βαση τα αποτελεσματα των αλλων τι θα λεγαμε??θα ζητουσαμε την κουπα απο τωρα?
σε προηγουμενους παναθηναικους (και σε αυτον που θελω εγω να βλεπω) ηξερες οτι εχεις δικαιωμα για στραβη διοτι απλα εχεις την δυνατοτητα να την ξεπερασεις (πχ σιενα πριν το φ4 του βερολινου οταν χασαμε εδω μεσα και κερδισαμε 2 εκτος)

Καμια ομαδα δεν μπορει να ξεπερασει στραβες.
Η ΤΣΣΚΑ που ειναι ομαδα φαιναλ 4 παει φουνταριστη για να αποκλειστει από τον πρωτο γυρο.

Καλως η κακως στον αθλητισμο υπαρχουν και ατυχιες, γι αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να παιρνεις συνεχομενες κουπες.
Η ομαδα γενικα μας εχει καλομαθει.

Θεωρουμε δεδομενο οτι πρεπει να ειμαστε ΠΡΩΤΟ φαβορι για την ευρωλιγκα . Οτιδηποτε λιγοτερο ( ας πουμε , απλα φαβορι για το φαιναλ 4 ) δεν μας κανει.
Θεωρουμε δεδομενο το να εχεις 15ο παιχτη τον βουγιανιτς ( παιχτης σταρ σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα) και 12ο τον μπετσιροβιτς (λιγο ηθελε να βγει πολυτιμοτερος παιχτης της ευρωλιγκα την χρονια που εφυγε επειδη σε μας επαιζε κατι 5λεπτα). Αν εχεις 12ο τον τεπιτς ( παιχτη βασικο της εθνικης σερβιας, που ειναι μεσα στις 4 καλυτερες εθνικες του κοσμου) πλεον δεν μας κανει.
Θεωρουμε δεδομενο να τελειωσουμε τον ομιλο με 10-0 η εστω 9-1, αλλιως ειναι παλι ειναι δειγμα ελευθερης πτωσης.

Λοιπον μαγκες επειδη το εχουμε κουρασει, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ μονοι μας. Υπαρχουν και αλλοι στο χωριο.

Ναι η φετινη ομαδα ισως να μην ειχε τις δυνατοτητες της ομαδας του 2007, που πηρε της ευρωλιγκα ουσιαστικα αηττητη, και που επαιζε με τον γιαφτοκας 12ο παιχτη, και χρησιμοποιουσε τον ντελκ για μασκοτ...
Ωστοσο δεν αλλαζει οτι ειναι μεσα στα 4 φαβορι για την κατακτηση της ευρωλιγκα, και συμφωνα με τα οσα εχω δει, ο μονος λογος που η μπαρτσα ειναι πιο μπροστα ειναι επειδη θα παιζει στην εδρα της.

Το να ξεκινας για 20 συνεχομενα χρονια ως το απολυτο φαβορι δεν ειναι δυνατον. Απλα πραγματα.

Η ομαδα εμενα φετος μου εδειξε στα δυσκολα παιχνιδια της οτι κατι ομαδες σαν την εφες, τη ρεαλ , την αρμανι κλπ αν το δει το ματς ως ζωης και θανατου, τις εχει.
Και αυτο φτανει για να σε παει φαιναλ 4, που ειναι και το ζητουμενο. Αποκει και περα, θα δειξει. Η μπαρτσα φετος θα ειναι το φαβορι οτι και να γινει (και τον κομπι να φερναμε για δυαρι στη θεση του τεπιτς) πολυ απλα γιατι παιζει στην εδρα της, και ολοι ξερουμε τη σημασια της εδρας στην ευρωπη.

lefkadian
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 10:01 ) *

Eμεις δεν κραζουμε κανενα. Κραζουμε την γκρινια οταν γινεται χωρις λογο. Υπηρχαν και χρονιες που η ομαδα πηγαινε "τρενο" και εχανε απο την Ταου στην εδρα της (2006) και αποκλειοταν. Υπηρχαν χρονιες που δεν μας υπολογιζε κανεις και το περναμε (2002 Μπολονια). Στον αθλητισμο ολα μεσα ειναι. Και οπως λεει και ο Parisinos αλλα και εγω χτες το βραδυ αν δεν ειναι φαβορι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για final four τοτε ποιος ειναι? Ποιες ομαδες ειναι τοσο φανερα μπροστα μας αυτη την εποχη ωστε να ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι? Παρακαλω οι φιλοι που μας λενε για το ποσο κακος ειναι ο φετινος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ας μας πουν ποιες 4-5 ομαδες ειναι τοοοοοσο φανερα καλυτερες του. Και εδω θα ξανασυμφωνησω με τον Parisino. Αν δεν γινοταν το final four στην εδρα της Μπαρτσα εγω δεν θα ξεχωριζα καμια ομαδα...
Στο ευρωπαϊκο μπασκετ εχεις συγκεκριμενους αντιπαλους και την δυναμικη της ομαδας σου την κρινεις αναλογα με την δυναμικη αυτων. Σε καμια περιπτωση λοιπον δεν υπαρχουν ομαδες με τοσο φοβερη δυναμικη ωστε να θεωρουμαστε ξεγραμμενοι απο το final four. Και γιατι οι αλλοι που "σερνονται" θα βελτιωθουν και εμεις οχι? Το στηριζεις καπου αυτο ή ειναι απλως μια αυθαιρετη εκτιμηση? Γιατι η βελτιωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αν δεν υπαρχουν σοβαροτατα προβληματα τραυματισμων συμφωνα με οσα εχουμε δει τα προηγουμενα χρονια ειναι δεδομενη.

Φιλε str μπορεις να μας εξηγησεις αυτο που εγραψες: "και για να προλαβω τις κασσανδρες ημουν και γω χτες στο γηπεδο και φυσικα υποστηριζα ενισχυα και χειροκροτουσα.. αλλα αλλο η υποστηριξη και αλλο να κλεινεις τα ματια σε αυτο που ολα τα σημαδια οδηγουν... "
Τι σημαδια βλεπεις και που οδηγουν αυτα?
Εγω παντως βλεπω μια νεα ομαδα που προσπαθει να παιξει διαφορετικα απο περυσι και μαλλον ειναι σε καλο δρομο. Αφυσικο θα ηταν να "σαρωνε" απο τωρα...
priest
μιας και οι απαντησεις σε αυτο που εγραψα ειναι αρκετες θα προσπαθησω να απαντησω και εγω απο την πλευρα μ!!!λοιπον απο οτι φαινεται αλλοι βλεπουν μονο τα αρνητικα της ομαδας(εγω)και αλλοι μονο τα θετικα πιστευοντας πως τα αρνητικα θα μειωθουν με το περασμα του χρονου!οκ.την περιπτωση τα αρνητικα να αυξηθουν την εχει σκεφτει κανεις??κατα την γνωμη μ ο φωτσης δυσκολα θα μεινει και φετος στον παο...αν συνεχισει ετσι για να ειμαι ειλικρινης δεν πρεπει να μεινει.ο βοροντσεβιτς μενει ελευθερος στο τελος της σεζον και σιγουρα ειναι καλος παικτης και νεος!

δεν προκειται να σχολιασω το γεγονος πως καλαθης και τεπιτς θα βελτιωθουν...τουλαχιστον τοσα χρονια μαθαινω πως η πιθανοτητες παραμενουν ιδιες απο την στιγμη που τα δεδομενα δεν αλλαζουν και αυτες οπως μας εχουν δειξει αυτοι οι παικτες ειναι ελαχιστες!
για μενα αυτη η ομαδα εχει ανω οριο πολυ μικροτερο σε συγκριση με τα προηγουμενα χρονια.εχει χτυπητες αδυναμιες που οσοι βλεπουν τα ματς τις ξερουν..και τα πλεονεκτηματα της δηλαδη καλη αμυνα και ριμπαουντ ισχυουν οταν η ομαδα εχει ολους τους παικτες της!
επισης σχολια του τυπου προπονητης τοy pc η ο ομπραντοβιτς ξερει κτλ εχουν καταντησει πιο κουραστικα και απο την δικη μ μιζερη αντιμετωπιση της ομαδας!αν δε σας αρεσει η κριτικη μ τοτε απλα μην σχολιαζετε τις απαντησεις μ.
τελος παντων συντομα θα μαθουμε αν ειμαι ρεαλιστης η μιζερος!
A.CAB
QUOTE(PARISINOS @ Nov 26 2010, 13:55 ) *
Καμια ομαδα δεν μπορει να ξεπερασει στραβες.
Η ΤΣΣΚΑ που ειναι ομαδα φαιναλ 4 παει φουνταριστη για να αποκλειστει από τον πρωτο γυρο.

Καλως η κακως στον αθλητισμο υπαρχουν και ατυχιες, γι αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να παιρνεις συνεχομενες κουπες.
Η ομαδα γενικα μας εχει καλομαθει.

Θεωρουμε δεδομενο οτι πρεπει να ειμαστε ΠΡΩΤΟ φαβορι για την ευρωλιγκα . Οτιδηποτε λιγοτερο ( ας πουμε , απλα φαβορι για το φαιναλ 4 ) δεν μας κανει.
Θεωρουμε δεδομενο το να εχεις 15ο παιχτη τον βουγιανιτς ( παιχτης σταρ σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα) και 12ο τον μπετσιροβιτς (λιγο ηθελε να βγει πολυτιμοτερος παιχτης της ευρωλιγκα την χρονια που εφυγε επειδη σε μας επαιζε κατι 5λεπτα). Αν εχεις 12ο τον τεπιτς ( παιχτη βασικο της εθνικης σερβιας, που ειναι μεσα στις 4 καλυτερες εθνικες του κοσμου) πλεον δεν μας κανει.
Θεωρουμε δεδομενο να τελειωσουμε τον ομιλο με 10-0 η εστω 9-1, αλλιως ειναι παλι ειναι δειγμα ελευθερης πτωσης.

Λοιπον μαγκες επειδη το εχουμε κουρασει, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ μονοι μας. Υπαρχουν και αλλοι στο χωριο.

Ναι η φετινη ομαδα ισως να μην ειχε τις δυνατοτητες της ομαδας του 2007, που πηρε της ευρωλιγκα ουσιαστικα αηττητη, και που επαιζε με τον γιαφτοκας 12ο παιχτη, και χρησιμοποιουσε τον ντελκ για μασκοτ...
Ωστοσο δεν αλλαζει οτι ειναι μεσα στα 4 φαβορι για την κατακτηση της ευρωλιγκα, και συμφωνα με τα οσα εχω δει, ο μονος λογος που η μπαρτσα ειναι πιο μπροστα ειναι επειδη θα παιζει στην εδρα της.

Το να ξεκινας για 20 συνεχομενα χρονια ως το απολυτο φαβορι δεν ειναι δυνατον. Απλα πραγματα.

Η ομαδα εμενα φετος μου εδειξε στα δυσκολα παιχνιδια της οτι κατι ομαδες σαν την εφες, τη ρεαλ , την αρμανι κλπ αν το δει το ματς ως ζωης και θανατου, τις εχει.
Και αυτο φτανει για να σε παει φαιναλ 4, που ειναι και το ζητουμενο. Αποκει και περα, θα δειξει. Η μπαρτσα φετος θα ειναι το φαβορι οτι και να γινει (και τον κομπι να φερναμε για δυαρι στη θεση του τεπιτς) πολυ απλα γιατι παιζει στην εδρα της, και ολοι ξερουμε τη σημασια της εδρας στην ευρωπη.

+1000
Ολόσωστος

υ.γ.
Δεν εξαφανίζει την πολύ κακή εμφάνισή μας χθες αλλά δεν νομίζω ότι ήρθε η καταστροφή. Μιλάμε για μια περίεργη Ευρολίγκα φέτος. Κανείς δεν είναι ανίκητος ή φαβορί (πλην Μπαρτσελόνα λόγω έδρας και ΜΟΝΟ). Είμαστε ακόμα πρώτοι στον όμιλο. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε. Για το γόητρο κυρίως, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει οι όμιλοι μπορεί και να την πατήσουμε στο ΤΟΠ16.
Δύο φορές έλειπε ο Μάριτς, δύο ήττες κάναμε. Παίχτης κλειδί οκ αλλά μήπως είναι πιο σημαντικός και από ότι περιμέναμε;
roben

Σάτο και Ντε Κολό μιλάνε για το χθεσινό παιχνίδι...

http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item...%AC%CF%84%CE%BF
str
QUOTE(lefkadian @ Nov 26 2010, 15:16 ) *
Φιλε str μπορεις να μας εξηγησεις αυτο που εγραψες: "και για να προλαβω τις κασσανδρες ημουν και γω χτες στο γηπεδο και φυσικα υποστηριζα ενισχυα και χειροκροτουσα.. αλλα αλλο η υποστηριξη και αλλο να κλεινεις τα ματια σε αυτο που ολα τα σημαδια οδηγουν... "
Τι σημαδια βλεπεις και που οδηγουν αυτα?
Εγω παντως βλεπω μια νεα ομαδα που προσπαθει να παιξει διαφορετικα απο περυσι και μαλλον ειναι σε καλο δρομο. Αφυσικο θα ηταν να "σαρωνε" απο τωρα...

τα σημαδια που βλεπω ειναι αυτα που με οδηγουν στην παρακατω σκεψη την οποια επιμελως απεφυγες να σχολιασεις, αν και σχολιασες ολο το υπολοιπο ποστ μου...

επισης εγραψα αν πιστευει κανεις οτι ο φετινος παναθηναικος ειναι σε θεση να υπερπηδησει τις αδυναμιες / κοιλια που εμφανιζει συνηθως στο τοπ16..και σχολιασα οτι δεν τα καταφερε ο περυσινος πιο πληρης..θα τα καταφερει ο φετινος αν κατι στραβωσει??(εκτος να πιστευεις οτι φετος ειμαστε πιο πληρεις απο περυσι οποτε παω πασο..)....
LovingBasketball
QUOTE (str @ Nov 26 2010, 16:26 ) *
τα σημαδια που βλεπω ειναι αυτα που με οδηγουν στην παρακατω σκεψη την οποια επιμελως απεφυγες να σχολιασεις, αν και σχολιασες ολο το υπολοιπο ποστ μου...

επισης εγραψα αν πιστευει κανεις οτι ο φετινος παναθηναικος ειναι σε θεση να υπερπηδησει τις αδυναμιες / κοιλια που εμφανιζει συνηθως στο τοπ16..και σχολιασα οτι δεν τα καταφερε ο περυσινος πιο πληρης..θα τα καταφερει ο φετινος αν κατι στραβωσει??(εκτος να πιστευεις οτι φετος ειμαστε πιο πληρεις απο περυσι οποτε παω πασο..)....

Λαμβανοντας υπ'οψιν την αλλαγη των κανονισμων και το στυλ ομαδας που θελει να μονταρει εφετος ο Ζελικο ναι πιστευω οτι, αν του βγει, θα μας κανει καλυτερη και πιο πληρη ομαδα απο περυσι.
A.CAB
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 16:26 ) *

Αν και δεν ρωτάς εμένα εγώ πιστεύω ότι έχει σαφώς τη δυνατότητα να ξεπεράσει την όποια στραβή. Δεν βλέπω ομάδα που να μην μπορούμε να την ξεπεράσουμε. Βέβαια δεν πιστεύω επίσης ότι μπορούμε να παρουμε δια περιπατου πολλές ομάδες της Ευρολίγκας αλλά δεν έχω δει κάποια που να φοβίζει τόσο πολύ. Όλες παίζονται και εμείς μαζί. Ίσα ίσα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είμασταν (όσων αφορά τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα) οι πιο σταθεροί σε απόδοση. Επίσης ο περσυνός Παναθηναικός ήταν πλήρης μόνο στη θεωρία. Όσο πλήρης είναι και η φετινή ΤΣΣΚΑ δηλαδή. Άρα ναι πιστεύω ότι σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο πλήρης και πιο ικανοί.
lefkadian
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 16:26 ) *

ΞΑΝΑΛΕΩ: Τι εννοεις σημαδια? Οτι χασαμε δυο ματς στην Ευρωλιγκα? Οτι Τεπιτς, Καλαθης, Διαμαντιδης και Νικολας δεν ειναι σε καλη κατασταση? Οτι ισως βρεξει σημερα?
Αυτο που λες για προηγουμενες ομαδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν ειναι σημαδι αλλα γεγονος. Την φετινη ομαδα πως μπορουμε να την κρινουμε τοσο ευκολα? Και ενω για πολλους και διαφορους λογους εχει ενα σωρο τραυματισμους?
Ο περσινος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν ηταν πιο πληρης γενικα. Ηταν πιο πληρης στα γκαρντ αλλα υστερουσε εμφανεστατα στους ψηλους. Και αυτο δεν ειναι αποψη. Ειναι γεγονος και το ειδαμε ολοι μας.
Την αντιστοιχη Σιενα (Αρμανι) παντως την κερδισε (ηδη) ευκολα ο φετινος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αλλα αυτη η κουβεντα που κανουμε ειναι αστεια. Η περυσινη Παρτιζαν που πολλοι την υποτιμουν ακομα και σημερα παραλιγο να παιξει τελικο. Σημασια δεν εχει η τωρινη κατασταση της ομαδας. Αλλα σε τι κατασταση θα ειναι στο top 16 και (αν περασει) στο final four. Tωρα αν εσυ (και αλλοι φιλοι) προβλεπετε οτι ολοι οι ανταγωνιστες μας θα βελτιωθουν και μονο εμεις θα γινουμε χειροτεροι τι να πω? Κανετε μια προβλεψη, κανουμε οι υπολοιποι μια αλλη. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε ποιος θα δικαιωθει. Παντως σημαδια οτι εμεις θα καταρρευσουμε εγω δεν βλεπω και εσεις που τα βλεπετε δεν μας τα λετε...
Εγω παντως επιμενω οτι γενικα σε σχεση με περυσι εχουμε πιο καλο ροστερ, και οτι δεν πρεπει να φοβομαστε καμια ομαδα. Δεν βλεπω κανεναν να παιζει φοβερο μπασκετ και να ισοπεδωνει τους παντες. Αρα με οποιον και αν παιξουμε οπου και αν παιξουμε μπορουμε να κερδισουμε. Και οπως λες εσυ οτι "δεν μπορουμε", εγω λεω οτι μπορουμε και παραμπορουμε να ξεπερασουμε οποιαδηποτε "στραβη"...
str
QUOTE(lefkadian @ Nov 26 2010, 16:48 ) *
ΞΑΝΑΛΕΩ: Τι εννοεις σημαδια? Οτι χασαμε δυο ματς στην Ευρωλιγκα? Οτι Τεπιτς, Καλαθης, Διαμαντιδης και Νικολας δεν ειναι σε καλη κατασταση? Οτι ισως βρεξει σημερα?

ρε φιλε πραγματικα τα εννοεις αυτα που γραφεις???οσο και να μη θελω να ειμαι κακος εσυ πιστευεις οτι οι τεπιτς και καλαθης απλα δεν ειναι σε καλη κατασταση?? δηλ περυσι ηταν σε καλη κατασταση και εκαναν καλα παιχνιδια και απλα φετος ετυχε?? αυτο πιστευεις εσυ??? και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε υπερβολικοι επειδη ετυχε τα παιδα να μην παιξουν καλα σε ενα ματσ?
απο τοση κουβεντα εδω μεσα σε αυτο το συμπερασμα κατεληξες???
εσενα δηλ αυτοι οι δυο παιχτες αυτο σ εδειξαν? θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη... τους βαζεις στην ιδια μοιρα με νικολας και διαμαντιδη?? ετυχε να μην κανουν καλα παιχνιδια απλως???...
δεν νομιζω οτι μπορω να σχολιασω κατι αλλο...ειμαστε εντελως αναποδα , 180 μοιρες διαφορα εχουμε...

PAKMAN
Η ομάδα φαίνεται πως χρειάζεται άλλο ένα περιφερειακό. Δεν νομίζω πως οι Τεπιτς και καλάθης είναι αρκετοί. Και τα καλά χρόνια του ΔΔ είναι το πολύ αλλα τρία. Επειγόντως γιά φέτος Γκόρντον και αν δεν μπορέσουμε γιά του χρόνου Ντε-κολό. Χθές έλειψαν τα μακρινά σουτ του Φώτση και του Νίκολας. Αυτά ανοίγουν τους διαδρόμους καί όσο δεν παίζει ο Νίκολας τόσο θα σκοράρουμε και πιό δύσκολα. bball.gif
lefkadian
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 17:07 ) *
ρε φιλε πραγματικα τα εννοεις αυτα που γραφεις???οσο και να μη θελω να ειμαι κακος εσυ πιστευεις οτι οι τεπιτς και καλαθης απλα δεν ειναι σε καλη κατασταση?? δηλ περυσι ηταν σε καλη κατασταση και εκαναν καλα παιχνιδια και απλα φετος ετυχε?? αυτο πιστευεις εσυ??? και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε υπερβολικοι επειδη ετυχε τα παιδα να μην παιξουν καλα σε ενα ματσ?
απο τοση κουβεντα εδω μεσα σε αυτο το συμπερασμα κατεληξες???
εσενα δηλ αυτοι οι δυο παιχτες αυτο σ εδειξαν? θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη... τους βαζεις στην ιδια μοιρα με νικολας και διαμαντιδη?? ετυχε να μην κανουν καλα παιχνιδια απλως???...
δεν νομιζω οτι μπορω να σχολιασω κατι αλλο...ειμαστε εντελως αναποδα , 180 μοιρες διαφορα εχουμε...

Εγω οτι γραφω το εννοω. Αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν ή κανουν οτι δεν καταλαβαινουν. Παμε λοιπον μπας και βρουμε ακρη...
1ον) Συμφωνεις οτι Νικολας και Διαμαντιδης ειναι σε κακη κατασταση?
2ον) Τεπιτς και Καλαθης ειναι ενα στοιχημα. Περυσι δεν τους ειδαμε. Φετος θα τους δουμε και θα τους κρινουμε. Δεν περιμενουμε απο αυτους να παρουν την ομαδα πανω τους. Περιμενουμε να βοηθησουν. Εσυ λες οτι δεν μπορουν τα παληκαρια. Πειραζει που εγω εμπιστευομαι τον Ομπραντοβιτς περισσοτερο απο σενα?
3ον) Κανεις δεν ειπε οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ειναι το φαβορι για την Ευρωλιγκα και οτι παιζει "διαστημικο" μπασκετ. Καποιοι λεμε οτι εχει δειξει καλα στοιχεια, οτι οι αντιπαλοι μας δεν δειχνουν κατι το ιδιαιτερο και οτι ειναι πολυ νωρις για οριστικα συμπερασματα. Συν οτι εμεις εχουμε το καλυτερο προπονητικο team στην Ευρωπη. Ειναι λογικο λοιπον να λεμε οτι αυτη η ομαδα αν κανει ενα στραβο αποτελεσμα δεν μπορει να το καλυψει?
4ον) Ακομα περιμενω να μου πεις τα "σημαδια" της καταστροφης μας blink.gif...

Αυτα και εντελως φιλικα! Μην ταραζεσαι. Δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι rolleyes.gif
Goofy-shot
Δείξτε λίγο πίστη στην ομάδα ρε παιδιά...Πριν 2 βδομάδες έγραφαν όλοι για την ομαδάρα που έχουμε επειδή κερδίσαμε την Εφες 20 πόντους...Μην αλλάζετε τόσο εύκολα γνώμη...Σίγουρα η ομάδα έχει προβλήματα είτε τραυματισμών είτε ανομοιογένειας μεταξύ νέων και παλιών παικτών αλλά δεν πάυει να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Εύρωπης...Καλύτερα οι ήττες να έρθουν νώρις για να διορθώθουν οι αδύναμιες...Το να μειώνουμε παίκτες άπειρους ακόμα (Τέπιτς Καλάθη) δεν είναι λύση...Αλλά να ξεφτιλίζουν εδώ πέρα παίκτες σαν το Φώτση Τσαρτσαρή κτλ είναι απαράδεκτο και όποιος θέλει να λέγεται Παναθηναικός θα πρέπει να ξανασκεφτεί τι διακρίσεις έχουν προσφέρει οι συγκεκριμένοι παίκτες...Η ομάδα θέλει χρόνο...Μην τα ισοπεδώνετε όλα....Στις χαρές και στις λύπες μαζί...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ... blove.gif
Anaz
Εσυ λες οτι δεν μπορουν τα παληκαρια. Πειραζει που εγω εμπιστευομαι τον Ομπραντοβιτς περισσοτερο απο σενα?
Ο ιδιος ο Ομπραντοβιτς παντως εγω δεν βλέπω να τους εμπιστευεται ιδιαιτερα.
lefkadian
QUOTE(Anaz @ Nov 26 2010, 18:41 ) *
Ο ιδιος ο Ομπραντοβιτς παντως εγω δεν βλέπω να τους εμπιστευεται ιδιαιτερα.

Αν δεν τους εμπιστευεται γιατι δεν πηρε αλλα γκαρντ? Και μην μου πει κανεις οτι δεν υπηρχαν στην αγορα και καλοι και φθηνοι παιχτες. Αρα "δια της ατοπου επαγωγης" τους εμπιστευεται ή τουλαχιστον κατι εχει δει και θελει να τους δωσει μια ευκαιρια. Με το "φτωχο μου το μυαλο" παντως δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτηριο Τεπιτς και Καλαθης εξ ορισμου δεν μας κανουν. Ο πρωτος στην εθνικη ομαδα της Σερβιας μελος εδω και αρκετα χρονια και απο τα πρωτα "βιολια" της Παρτιζαν και ο δευτερος ο πλεον ελπιδοφορος νεος ελληνας παιχτης και μελος της εθνικης μας. Αν αυτοι δεν μπορουν να εχουν ουτε βοηθητικο-συμπληρωματικο ρολο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τοτε μαλλον πρεπει να παμε στο ΝΒΑ γιατι η Ευρωλιγκα ειναι πολυ μικρη διοργανωση για εμας...
Anaz
Ο τροπος που μοιραζεται ο χρονος συμμετοχης στα γκαρντ παντως δεν δειχνει ιδιαιτερη εμπιστοσυνη προς το προσωπο τους..
lefkadian
QUOTE(Anaz @ Nov 26 2010, 19:02 ) *
Ο τροπος που μοιραζεται ο χρονος συμμετοχης στα γκαρντ παντως δεν δειχνει ιδιαιτερη εμπιστοσυνη προς το προσωπο τους..

Γιατι το λες αυτο? Αν αναφερεσαι στο χθεσινο ο Τεπιτς επαιξε περιπου 10 λεπτα και ο Καλαθης 13. Στο Μιλανο και με την Εφες ειχαν ακομα μεγαλυτερους χρονους συμμετοχης. Ενδεικτικα χτες ο Νικολας επαιξε 20 λεπτα και ο ΔΔ 30. Στο μοναδικο ματς που δεν "επαιξαν" ηταν αυτο με την Ολυμπια. Επαναλαμβανω οτι Τεπιτς και Καλαθης δεν θα παρουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στις πλατες τους αλλα μπορουν να βοηθησουν. Τωρα αν με ρωτας αν θα ηθελα και αλλο ενα καλο γκαρντ στην ομαδα η απαντηση ειναι προφανης. Σαφως και ναι. Αλλα αν υπηρχε αυτος ο παιχτης Καλαθης και Τεπιτς θα ακολουθουσαν την πορεια του Βεργινη. Ας τους δουμε λοιπον, ας παρουν τις ευκαιριες τους και αν δεν μπορουν να βοηθησουν ουσιαστικα ας πανε στο καλο.
Δεν λεω οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι αλανθαστος και παντογνωστης. Αλλα για να μην παρει αλλο γκαρντ τουλαχιστον τους πιστευει. Οποτε εγω γιατι να παω κοντρα? Εσυ τι εκτιμας? Οτι αυτοι οι παιχτες ειναι για πεταμα και δεν μπορουν να εχουν ουτε βοηθητικο ρολο στην ομαδα? Ειδικα για τον Καλαθη πιστευω οτι μπορει σε 1-2 χρονια να ειναι μες στους κορυφαιους στην Ευρωπη στη θεση του. Και ο Τεπιτς ημαρτον, δεν ξεχασε το μπασκετ. Εμπιστοσυνη και χρονο συμμετοχης θελει. Μην ξεχνας πως πηγατε να την πατησετε και εσεις με Τεοντοσιτς. Ξοφλημενο και λιγο τον ειχατε, τον ανεστησε ο Ντουντα στο Ευρωπαϊκο και μετα εγινε "πρωτος μαγκας"...
Anaz
E οταν η ομαδα εχει 4 καθαρα γκαρντ ολα κι ολα και οι δυο τους παιζουν μαζι συνολικα 20 λεπτα, εκ των οποιων σπανια στα κρισιμα (ακομα κι οταν ο ΔΔ δειχνει κουρασμενος-βλεπε Ολυμπια), κι ο Σατο κοντευει να καθιερωθει στο "2", δεν μου φαινεται να τους εμπιστευεται τελικα και τοσο. Ενδεικτικα ριξε μια ματια κ στους περσινους τους χρονους.
il postino
προσωπικα τις περιμενω αυτες τις μετριες εμφανισεις και αναμενω και αλλες τετοιες στο μελλον. αυτο που προσπαθει φετος ο ζοτς ειναι αρκετα ζορικο και αν μη τι αλλο θελει χρονο. το χω ξαναπει, μπορει αυτη η προσπαθεια να μην αποδωσει φετος αλλα του χρονου. το να αλλαξεις στυλ παιχνιδιου, να προσαρμοστεις πληρως σε νεους κανονες, να κανεις παικτες σου να αποδωσουν και σε αλλες θεσεις, να φθασεις στο επιπεδο πληρους αξιοποιησης και των 12 παικτων και να παρεις το μαξιμουμ απο νεους παικτες, ολα αυτα θελουν χρονο.

η ομαδα εχει κανει καλη αρχη, βρισκεται σε καλο δρομο και γινεται αγωνας να προσπεραστουν οι δυσκολιες (και αυτες της προσαρμογης και αυτες των τραυματισμων). το σιγουρο ειναι οτι δειχνουμε πολυ μαχητικο πνευμα (2 ματς που χασαμε τα χασαμε στον ποντο) και αυτο ειναι η καλυτερη βαση για την περαιτερω βελτιωση της ομαδας μας.

προσωπικα δε μ απασχολει τι κανουν οι αλλες ομαδες και πώς παρουσιαζονται. θα μ απασχολησει οταν ερθει η ωρα να τις αντιμετωπισουμε.το θεμα ειναι εμεις να γινουμε μια καλη και ολοκληρωμενη ομαδα, οπου ο καθενας θα ξερει και θα μπορει να κανει αυτα που πρεπει. οταν γινει αυτο λιγη σημασια θα εχει με ποιον θα παιζουμε και πού θα παιζουμε!

εγω αυτο που βλεπω μεχρι τωρα με ικανοποιει πληρως. βλεπω μια ομαδα να μαχεται σε καθε αγωνα και ακομα και αν ολα της πανε στραβα θα το παλεψει μεχρι την τελευταια επιθεση και την τελευταια αμυνα.βλεπω τους κοουτς να δουλευουν, να προβληματιζονται, να εκρηγνυνται, να επιβραβευουν και να επιπλητουν.τελος, βλεπω μια διοικηση που προσπαθει να εχει την ομαδα ,σε δυσκολες συγκυριες, σε πολυ αξιολογο επιπεδο. ο καθενας κανει ο,τι μπορει και εμενα αυτο μου αρκει!

απο κει και περα, τι ρολο βαραει ο φωτσης (ελεος ρε kseplenh), τι μπορουν να κανουν και αν εχουν θεση στην ομαδα ο τεπιτς και ο καλαθης, αν μπορει να σκασει τη μπαλα ο σατο, αν ειναι πεσμενος ο μπατιστ, αν εχει κανει δευτερη φυση του την εχτρα πασα ο δδ, αν σερνεται (ή απλα ειναι τραυματιας) ο νικολας, αν ο βουγιουκας πεταει χαρταετο στην αμυνα, αν ο καιμακογλου ψαχνει ακομα τη θεση του, αν ο μαριτς χωρα στα παπουτσια του πεκο, ολα αυτα εχουμε χρονο να δουμε αν ισχυουν ή οχι και αν ισχυουν αν οντως ειναι καταδικαστικα!

θα μου απαντησει κανεις στο ερωτημα που κανω εδω και 2 μηνες? οι φιλοι που δεν τα βλεπουν αισιοδοξα τα πραγματα, μεχρι πού πιστευουν οτι μπορει να φθασει ο παο φετος? για να καταλαβω και εγω δηλαδη το πώς το εννοουν το "ρε πού παμε?". γιατι αν ειναι να μου απαντησει καποιος "αντε μεχρι το φ4" να ξερω να συμφωνησω εν μερη!
Germany96
QUOTE(kseplenhs @ Nov 26 2010, 02:50 ) *

Καταλαβαίνω πως το παιχνίδι του ίσως δεν είναι ό,τι πιο θελκτικό στο μάτι αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε PF με το σουτ του, την έφεση του στα rebounds και τον συνδυασμό ύψους και αθλητικών προσόντων του Φώτση θα ένιωθα αρκετά πιο σίγουρος για την πορεία του ΟΣΦΠ. Σίγουρα δεν θα ήταν παρά άλλος ένας εργάτης από τους πολλούς που έχουμε μαζέψει στα forwards αλλά θα έδινε στοιχεία που θα βοηθούσαν πολύ. Επίσης η θητεία του υπό τις οδηγίες του Ivkovic ήταν και η πιο παραγωγική περίοδος επιθετικά του Αντώνη.

Από την στιγμή που το σουτ των PF του Ολυμπιακού δεν τρομάζει ούτε μυρμήγκι δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στην ρακέτα για να παίζονται αποτελεσματικά σε σταθερή βάση οι συνεργασίες δύο παικτών που τόσο αρέσουν στον Σπανούλη κι από την στιγμή που η μπάλα περνά τόσο συχνά από τα χέρια του Βασίλη, πιστεύω πως το παιχνίδι του ΟΣΦΠ θα κέρδιζε αρκετά από ένα παίκτη σαν τον Φώτση.
str
QUOTE(il postino @ Nov 26 2010, 20:57 ) *
θα μου απαντησει κανεις στο ερωτημα που κανω εδω και 2 μηνες? οι φιλοι που δεν τα βλεπουν αισιοδοξα τα πραγματα, μεχρι πού πιστευουν οτι μπορει να φθασει ο παο φετος? για να καταλαβω και εγω δηλαδη το πώς το εννοουν το "ρε πού παμε?". γιατι αν ειναι να μου απαντησει καποιος "αντε μεχρι το φ4" να ξερω να συμφωνησω εν μερη!

η απαντηση ειναι μεχρι και να το σηκωσουμε...
αλλα το γεγονος οτι μπορουμε να φτασουμε ως εκει ουτε φαβορι μας κανει ουτε τπτ.. και η παρτιζαν περυσι εφτασε φ4...ολοι εχουν δικαιωμα στην ελπιδα.αλλα αλλο ελπιδα και αλλο στοχος πρωταρχικος
ειμαστε στην ιδια μοιρα?? αν εχουμε ως ταβανι το φ4 να μας το πειτε να το ξερουμε..
αυτο που λεω ειναι οτι παμε να κλεψουμε μια θεση απο τις 4 ..αν δεν σ αρεσει η λεξη κλεψουμε και την θεωρεις υπερβολικη την 'χαμηλωνω΄ ,παμε να παλεψουμε για μια θεση στο φ4...αλλα δε ειμαστε φαβορι για τπτ...
για να αντιστρεψω το ερωτημα προς τους φιλους του φορουμ, αν δεν παμε φ4 θα εκπλαγουν???????????????αυτο μας λενε δηλαδη?
ALdaperan
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 21:58 ) *
αλλα το γεγονος οτι μπορουμε να φτασουμε ως εκει ουτε φαβορι μας κανει ουτε τπτ.. και η παρτιζαν περυσι εφτασε φ4...ολοι εχουν δικαιωμα στην ελπιδα.αλλα αλλο ελπιδα και αλλο στοχος πρωταρχικος
ειμαστε στην ιδια μοιρα?? αν εχουμε ως ταβανι το φ4 να μας το πειτε να το ξερουμε..
αυτο που λεω ειναι οτι παμε να κλεψουμε μια θεση απο τις 4 ..αν δεν σ αρεσει η λεξη κλεψουμε και την θεωρεις υπερβολικη την 'χαμηλωνω΄ ,παμε να παλεψουμε για μια θεση στο φ4...αλλα δε ειμαστε φαβορι για τπτ...
για να αντιστρεψω το ερωτημα προς τους φιλους του φορουμ, αν δεν παμε φ4 θα εκπλαγουν???????????????αυτο μας λενε δηλαδη?

κοίτα και εγω τα ίδια πιστεύω με εσένα , οτι δλδ θα φτυσουμε ας πουμε αίμα για να μπούμε φ4

ΑΛΛΑ απο την άλλη κάθομαι και σκέφτομαι και συγκρίνω και τις άλλες ομάδες και βλέπω οτι δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει αισθητά ...βρίσκονται όλες στο ιδιο αγωνιστικο επίπεδο με τον παναθηναικο, αν εξαιρέσεις μόνο τη μπαρτσελόνα που αν και δεν έδειξε καλό πρόσωπο μέχρι τώρα παρ'ολα αυτά γνωρίζουμε όλοι τι παιχνίδι μπορεί να παίξει!!

Οπότε μήπως υπερβάλουμε λίγο? Μήπως γενικότερα ολο το 1θλημα έπεσε σε ποιότητα σε σχέση με πέρσι που υπήρχαν πολύ δυνατές ομάδες? (μπαρτσα,ρεαλ,παο,ολυμπιακος,τσσκα,παρτιζαν
)

οπότε μήπως και φέτος τηρουμένων των αναλογιών είμαστε σε καλή μοίρα? wink.gif
kseplenhs
QUOTE(roben @ Nov 26 2010, 03:50 ) *
Ο Φώτσης είναι ένα ελαφρύ 4άρι με καλό σουτ,γρήγορος,με μακριά άκρα και μεγάλο άλμα! Σημείο κλειδί η άγνοια κινδύνου που διαθέτει και η ικανότητά του να ευστοχεί σε κρίσιμα σουτ (ιδίως τρίποντα) όταν η μπάλα καίει! Αυτά είναι τα προσόντα του και χάρη σε αυτά έχει γίνει πολύτιμο και χρήσιμο μέλος μιάς ομάδας του επιπέδου του Παναθηναικού! Ίσως τον θεωρείς ανύπαρκτο διότι αντιλαμβάνεσαι το τεσσάρι μονοδιάστατα σαν ένα παίκτη μυώδη,δυνατό,ικανό να ποστάρει,να σπρώχνει στη ρακέτα,να έχει εκτόπισμα,να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι με πλάτη! Ωστόσο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και αυτόν εξυπηρετεί όταν παίζει! Όλοι οι παίκτες έχουν θετικά και αρνητικά σημεία και είναι δουλειά του (καλού) προπονητή να τους αξιοποιεί σωστά,να τους εντάσει στο σύνολο,να δημιουργεί τη ''χημεία'' της ομάδας! Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως ο Φώτσης κάνει δίδυμο με τον Μπατίστ ενώ ο Τσαρτσαρής με τον Μάριτς! Ανάλογου επιπέδου μπασκετμπολίστας θα μπορούσε να είχε γίνει και ο Βασιλόπουλος αν κάποιος καταλάβαινε ότι εκεί μπορεί να αποδόσει το μάξιμουμ και τον δούλευε προς την αντίστοιχη κατεύθυνση...

μόνο που τον παραλλήλίζεις με τον βασιλόπουλο με βγάζεις απο τη δύσκολη θέση.αν το μάξιμουμ του βασιλόπουλου είναι ο φώτσης,τότε δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ.δεν υπάρχει σωτηρία γενικώς...

δεν ζητάω απο ένα παίχτη που παίζει στο 4 να εχει μπράτσα,να σπρώχνει και να ποστάρει.ζητάω να έχει τα βασικά του αθλήματος ανεξάρτητα της θέσης.όχι να κάνει καλά μόνο το ένα και στα άλλα να είναι κάτω του μετρίου.ο τσαρτσαρής μπορεί να μην είναι η παγκόσμια κλάση αλλά τα βασικά του μπάσκετ τα κατέχει.
ο φώτσης είναι για να στέκεται ακίνητος σε μια θέση,να του τη δίνουν και να την πετάει.

και γενικά έχει την πλάκα του να κράζουν οι περισσότεροι φίλοι του παο κάτι 20χρονα παιδιά που επι της ουσίας είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα τους και ταυτόχρονια στο πρόσωπο του φώτση να νομίζουν πως βλέπουν ένα 4αρι κλάσης...
A.CAB
QUOTE(str @ Nov 26 2010, 21:58 ) *

Αν δεν πάμε Φάιναλ4 δεν θα εκπλαγούμε, έχουμε δει και χειρότερα. Θα είναι όμως αποτυχία. Κανείς δεν λέει (και έχει γραφτεί άπειρες φορές εδώ) ότι είμαστε φαβορί για την Ευρολίγκα. Αλλά δεν υπάρχει και κανένα φαβορί πέραν της Μπαρτσελόνα λόγω έδρας και λόγω περσυνών αναμνήσεων. Δεν απαντάς στο ποιές ομάδες είναι τόσο καλύτερες πια που αν πάμε στο Φάιναλ4 θα τους έχουμε κλέψει τη θέση. Ποιές είναι τόσο καλύτερες μέχρι σήμερα ώστε πραγματικά να μην αξίζουμε να είμαστε στην τετράδα.
Επίσης τι θα πει δεν είμαστε φαβορί για τίποτα; Ούτε για το άμοιρο το κύπελο; Ούτε για το πρωτάθλημα; Δύο είμαστε. Εμείς και ο Ολυμπιακός. Τόσα χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα αυτή η ομάδα δεν της δίνει ένα μικρό λόγο στο να θεωρείτε έστω φαβορί και για το επόμενο;
lakersdynasty
και γιατι να ειναι τοσο σημαντικο το να θεωρειται η ομαδα φαβορι? οποιος θελει να παρει απο πανω μας αυτο το βαρος πολυ ευχαριστως. δεν θα του πουμε και οχι smile.gif
ALdaperan
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 27 2010, 02:43 ) *
και γιατι να ειναι τοσο σημαντικο το να θεωρειται η ομαδα φαβορι? οποιος θελει να παρει απο πανω μας αυτο το βαρος πολυ ευχαριστως. δεν θα του πουμε και οχι smile.gif

για εμάς τους φιλάθλους ειναι σημαντικό!! Ο καθε ενας θα ηθελε η ομαδα του να ειναι το φοβητρο wink.gif

μη μου πεις οτι εσυ δε θελεις και σου ειναι βάρος? tongue.gif
vastravoud
Εγώ πάντως χίλιες φορές προτιμώ να είμαι underdog παρά φαβορί!

Παρεμπιπτόντως, επειδή βλέπω πολλά καρφιά για το σχεδιασμό της ομάδας, εγώ πιστεύω πως με το δεδομένο μπάτζετ έγινε το ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλύτερο δυνατό.

Χαίρω πολύ, κι εγώ ήθελα Ρόντο αντί Καλάθη, αλλά ρεαλιστικά, είμαστε όσο καλύτεροι μπορούσαμε.
ALdaperan
QUOTE(vastravoud @ Nov 27 2010, 10:23 ) *

και εγω αν ημουν παικτης της ομάδας θα προτιμούσα να με θεωρούσαν outsaider παρα φαβορί..αλλά σαν φιλαθλος της ομάδας θέλω να είμαστε φαβορι

ειναι ξεχωριστά πράγματα νομιζω wink.gif
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ Nov 27 2010, 09:23 ) *

Παρεμπιπτόντως, επειδή βλέπω πολλά καρφιά για το σχεδιασμό της ομάδας, εγώ πιστεύω πως με το δεδομένο μπάτζετ έγινε το ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλύτερο δυνατό.

Χαίρω πολύ, κι εγώ ήθελα Ρόντο αντί Καλάθη, αλλά ρεαλιστικά, είμαστε όσο καλύτεροι μπορούσαμε.

Ζήτησε κανένας τον Ρόντο??? Ζήτησε κανείς τον Καλντερόν? Ζήτησε κανείς τον Ροντρίγκες??? Με 2-3 κατοστάρικα θα είχες τον Σάρας τώρα(και υπολόγισε τα διπλά σε έσοδα από τα εισιτήρια),και θα ξεκολλούσε την ομάδα από το επιθετικό πρόβλημα για 5-6'.Μπορούσες να είχες πάρει τον Μπλάκνει....μιλάμε για φθηνές..πάμφθηνες...και προσιτές λύσεις.Να έχει βοήθεια ο φουκαράς ο Μήτσος στο 1 και να μην ασχολούμαστε με το σαπάκι τον Τέπιτς.

Τόσο καιρό κατηγορούμαστε για γκρίνια για το θέμα στα γκαρντ,και μικρή συμμετοχή του Μάριτς.Εγώ 2 πράγματα έχω δει ως τώρα.Σε 2 παιχνίδια ο Μήτσος ήταν απελπιστικά μόνος του,με τους Καλάθη-Τέπιτς ανύπαρκτους και τον Νίκολας παροπλισμένο λόγω τραυματισμού και ανετοιμότητας και χάσαμε!
Σε 2 παιχνίδια δεν έπαιξε ο Μάριτς και χάσαμε!
il postino
δηλαδη το οτι σε 2 ματς που ο καλυτερος σου παικτης ηταν κακος, ο δευτερος καλυτερος γκαρντ ηταν παροπλισμενος λογω τραυματισμου και που ο καλυτερος αμυντικος ψηλος σου ελειπε, που εχασες μαλιστα στην τελευταια επιθεση απο 2 ομαδες που ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση γενικα και σε καλη μερα, αυτο συνιστα θεμα προβληματισμου?

δε ψαχνω δικαιολογιες προσωπικα αλλα το βλεπω πολυ ωμα το θεμα. δεν ειμασταν καλοι και χασαμε! φυσιολογικο δεν ειναι?

μια χαρα εχουν πραξει στην ομαδα με τις κινησεις που εκαναν. εξυπνες κινησεις, πρωτιστως λογικες, και αμεσες.οσο για το θεμα των γκαρντ, να παιρναμε ενα γκαρντ ακομα και να αφηναμε αναξιοποιητους τους τεπιτς και καλαθη που κοστιζουν 2εκ το χρονο στην ομαδα και που ειναι στην ηλικια που πρεπει να αρχισουν αμεσα να παιζουν σε τετοιο επιπεδο? πολυ καλα εκαναν και πονταραν πανω τους και καποια στιγμη το αποτελεσμα θα φανει.

υ.γ μη ξεγελιεστε απο την τωρινη εικονα της ομαδας. και νωρις ειναι και η ομαδα εχει να αντιμετωπισει θεματα τραυματισμων! ποια αλλη ομαδα στην ευρωπη ειναι στο 4-2 με τους μισους παικτες της να εχουν θεματα τραυματισμων?καμια!
priest
στους 8 μας βλεπω...σε ενα ματς ολα μπορουν να συμβουν..πχ να παιξουν ολοι καλα και να νικησουμε και ευκολα η να παιξουν οι αλλοι ασχημα και εμεις να τους νικησουμε αλλα και να μην παιξουμε καλα η να ειμαστε ατυχοι...αλλα σε 3+ ματς εκει θα φανουν ολα τα μειονεκτηματα μας!συνεπως στους 8 και μια χαρα θα ειναι!
ALdaperan
QUOTE(il postino @ Nov 27 2010, 12:34 ) *
μια χαρα εχουν πραξει στην ομαδα με τις κινησεις που εκαναν. εξυπνες κινησεις, πρωτιστως λογικες, και αμεσες.οσο για το θεμα των γκαρντ, να παιρναμε ενα γκαρντ ακομα και να αφηναμε αναξιοποιητους τους τεπιτς και καλαθη που κοστιζουν 2εκ το χρονο στην ομαδα και που ειναι στην ηλικια που πρεπει να αρχισουν αμεσα να παιζουν σε τετοιο επιπεδο? πολυ καλα εκαναν και πονταραν πανω τους και καποια στιγμη το αποτελεσμα θα φανει.

κάνεις λάθος!!!
πολυ κακα καναν και πόνταραν πάνω τους, γιατί πολύ απλα δεν τα αξίζουν αυτα τα 2 εκ που παίρνουν!! ειδικα για τεπιτς μη το συζηταμε

αν είχαν δείξει σημαδια να πω ενταξει..αλλα ο τεπιτς ειδικα δεν τα αξιζει τα λεφτα που παιρνει!!ειναι 23 χρονών και ακομα περιμενουμε να αναδειχθει?
Ο καλάθης παει και ερχεται, μπορεις να πεις ειναι νεοτερος(20 χρονων) , εχει δειξει 2-3 πράγματα, έκανε και κάποια καλα παιχνιδια, μετρημενα αλλα εκανε
A.CAB
QUOTE(priest @ Nov 27 2010, 12:53 ) *
στους 8 μας βλεπω...σε ενα ματς ολα μπορουν να συμβουν..πχ να παιξουν ολοι καλα και να νικησουμε και ευκολα η να παιξουν οι αλλοι ασχημα και εμεις να τους νικησουμε αλλα και να μην παιξουμε καλα η να ειμαστε ατυχοι...αλλα σε 3+ ματς εκει θα φανουν ολα τα μειονεκτηματα μας!συνεπως στους 8 και μια χαρα θα ειναι!

Θες να πεις ποιοί είναι οι άλλοι εφτά που είναι τόσο καλύτεροι και θα μας κερδίσουν 3 φορές ενώ εμείς δεν θα μπορούμε;
vastravoud
Απ' όσο καταλαβαίνω τον Σάρας δεν τον κρατήσαμε για "άλλους" λόγους, και όσο κι αν με στεναχωρεί, μάλλον θα συμφωνήσω με αυτούς.

Δεδομένου του μπάτζετ που είχαμε, κάναμε το καλύτερο δυνατό.
il postino
QUOTE(ALdaperan @ Nov 27 2010, 13:42 ) *
κάνεις λάθος!!!
πολυ κακα καναν και πόνταραν πάνω τους, γιατί πολύ απλα δεν τα αξίζουν αυτα τα 2 εκ που παίρνουν!! ειδικα για τεπιτς μη το συζηταμε

αν είχαν δείξει σημαδια να πω ενταξει..αλλα ο τεπιτς ειδικα δεν τα αξιζει τα λεφτα που παιρνει!!ειναι 23 χρονών και ακομα περιμενουμε να αναδειχθει?
Ο καλάθης παει και ερχεται, μπορεις να πεις ειναι νεοτερος(20 χρονων) , εχει δειξει 2-3 πράγματα, έκανε και κάποια καλα παιχνιδια, μετρημενα αλλα εκανε

μπορει και να κανω...

μπορει ομως στο τελος της σεζον να σε ψαχνω να σε ξαναρωτησω αν εξακολουθεις να εχεις την ιδια γνωμη...

θα δειξει!
ALdaperan
QUOTE(il postino @ Nov 27 2010, 13:55 ) *
μπορει και να κανω...

μπορει ομως στο τελος της σεζον να σε ψαχνω να σε ξαναρωτησω αν εξακολουθεις να εχεις την ιδια γνωμη...

θα δειξει!

ok αυτο δε το ξέρουμε ουτε εγω ουτε εσυ..εγω ομως με τα μεχρι τωρα δεδομενα και την αγωνιστικη πορεια του τεπιτς λέω οτι το παιδι δε πρόκειται να δείξει κάτι παραπάνω, τόσο καιρό θα το ειχε κανει

ελπιζω να διαψευσθω!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.