Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2008/09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
kotzito
Τελικα ο τελικος θα διεξαχθει κανονικα την επομενη Κυριακη στο γηπεδο του Ελληνικου στις 21:30.Για να δουμε τι θα γινει με τα εισιτηρια...
PanosIlio
Ότι έγινε και πέρσι και πιθανά και χειρότερα μιας και έχουμε πρόσφατα τα επεισόδια του βόλεϋ. Δυστυχώς.
hellenic
Γιατι δεν πανε τον τελικο στην επαρχια;; Δλδ μονο τα all-star game ειναι καλα να δωθουν στην επαρχια και μονο αυτα βοηθουν στην αποκεντροση;;
και να δοθουν να εισητηρια στην τοπικη κοινονια και οχι σε συνδεσμους και αλλες τετιες βλακιες.
kolokotronis
Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι και στην επαρχία, η πλειοψηφία είναι παναθηνα'ι'κοί και ολυμπιακοί (εκτός βόρειας Ελλάδας). Οι διαφορά είναι ότι δεν είναι συγκροτημένοι σε συμμορίες όπως στην Αθήνα. Έτσι δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνουν επισόδεια. Με λίγα λόγια δεν αλλάζουν και πολλά κατά τη γνώμη μου.
hellenic
να ομως δεν θα δωσεις εισιτηρια σε συνδεσμους αρα δεν θα ειναι μονο οι hooligan μεσα.
και ακομα και στην λαρισα ο κοσμος δεν ειναι τοσο καμμενος οσο ειναι στην αθηνα οι οπαδοι.
PanosIlio
600 εισιτήρια και πολλά είναι, σωστό το άρθρο.

http://www.sport24.gr/html/ent/457/ent.276457.asp

1200 φίλαθλοι (οπαδοί) από τις ομάδες, πόσες προσκλήσεις να έχει από ΕΟΚ μεριά, 1000? 1500? Κοντά 3000 άτομα δηλαδή σε ένα γήπεδο 8000-10000 θέσεων. Ωραία τα καταφέραμε και φέτος...

Και φυσικά τα εισιτήρια θα πάνε στους συνδέσμους και από κει θα διανεμηθούν στα "καλύτερα" παιδιά και από τις 2 πλευρές. Λαμπρά.

Δηλαδή στην εξέδρα θα έχουμε μια ομοσπονδία να χαίρεται, πολλούς επώνυμους, και 1200 κάφρους. Και στο παρκέ 2 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με συνολικό μπάτζετ κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Πολύ θα το χαρώ εάν στο παραμικρό Τεό και ΔΔ σηκωθούν και φύγουν χεράκι χεράκι από το γήπεδο ή έστω κάποιος να κάνει αυτή την κίνηση ρε παιδάκι μου, έτσι για το γαμώτο... Να τα μαζέψει και να πάει σπίτι του...
a bullet for your head
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Feb 16 2009, 16:11 ) *
600 εισιτήρια και πολλά είναι, σωστό το άρθρο.

http://www.sport24.gr/html/ent/457/ent.276457.asp

1200 φίλαθλοι (οπαδοί) από τις ομάδες, πόσες προσκλήσεις να έχει από ΕΟΚ μεριά, 1000? 1500? Κοντά 3000 άτομα δηλαδή σε ένα γήπεδο 8000-10000 θέσεων. Ωραία τα καταφέραμε και φέτος...

Και φυσικά τα εισιτήρια θα πάνε στους συνδέσμους και από κει θα διανεμηθούν στα "καλύτερα" παιδιά και από τις 2 πλευρές. Λαμπρά.

Δηλαδή στην εξέδρα θα έχουμε μια ομοσπονδία να χαίρεται, πολλούς επώνυμους, και 1200 κάφρους. Και στο παρκέ 2 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με συνολικό μπάτζετ κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Πολύ θα το χαρώ εάν στο παραμικρό Τεό και ΔΔ σηκωθούν και φύγουν χεράκι χεράκι από το γήπεδο ή έστω κάποιος να κάνει αυτή την κίνηση ρε παιδάκι μου, έτσι για το γαμώτο... Να τα μαζέψει και να πάει σπίτι του...

Με τους οπαδους του ΠΑΟ να κατευθυνονται στο γηπεδο απο Βουλιαγμενης και του ΟΣΦΠ απο Ποσειδωνος...
Και ενω ο Τσαγκρωνης μιλαει για γιορτη του μπασκετ κ λοιπα ''συναφη''...
Πολυ μεγαλο κυρος εχουν προσδωσει στον θεσμο του κυπελου οι ιθυνοντες...τεινουν να ξεπερασουν το κοπα ντελ ρει η' τον αντιστοιχο Ιταλικο φαιναλ 8...
Μηπως καποτε θα πρεπει να σοβαρευτουν καποιοι αφενος και αφετερου να ''αναπροσαρμοσουν'' τον τροπο διεξαγωγης του κυπελου,κανοντας το περισσοτερο ελκυστικο κ εμπορικο..??
Γιατι αυτο πιστευω πως πρεπει να ειναι το ζητουμενο και με αυτο το κριτηριο,καποιοι θα πρεπει να αξιολογουνται για το αν θα κρατησουν την καρεκλα τους η' οχι...
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 16 2009, 18:18 ) *
Με τους οπαδους του ΠΑΟ να κατευθυνονται στο γηπεδο απο Βουλιαγμενης και του ΟΣΦΠ απο Ποσειδωνος...
Και ενω ο Τσαγκρωνης μιλαει για γιορτη του μπασκετ κ λοιπα ''συναφη''...
Πολυ μεγαλο κυρος εχουν προσδωσει στον θεσμο του κυπελου οι ιθυνοντες...τεινουν να ξεπερασουν το κοπα ντελ ρει η' τον αντιστοιχο Ιταλικο φαιναλ 8...
Μηπως καποτε θα πρεπει να σοβαρευτουν καποιοι αφενος και αφετερου να ''αναπροσαρμοσουν'' τον τροπο διεξαγωγης του κυπελου,κανοντας το περισσοτερο ελκυστικο κ εμπορικο..??
Γιατι αυτο πιστευω πως πρεπει να ειναι το ζητουμενο και με αυτο το κριτηριο,καποιοι θα πρεπει να αξιολογουνται για το αν θα κρατησουν την καρεκλα τους η' οχι...

Οι ''ιθυνοντες'' ειπαν να κανουν μια αρχη...και εβαλαν σαν τιμη του εισητηριου τα 50 ευρω...
Μαλλον ''εκτιμησαν'' οτι η αγορα ειναι στα πανω της,η καταναλωτικη ικανοτητα των Ελληνων καλυτερη απο ποτε,κ γενικα οτι ζουμε σε ''ανθηρους οικονομικους καιρους''...
Προταση:Αν θελουν να προσδωκουν για εσοδα γενικως,ας κανουν μια αρχη και ας αυτοπροτεινουν την μειωση των μισθων τους...
kotzito
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 17 2009, 13:50 ) *
Οι ''ιθυνοντες'' ειπαν να κανουν μια αρχη...και εβαλαν σαν τιμη του εισητηριου τα 50 ευρω...
Μαλλον ''εκτιμησαν'' οτι η αγορα ειναι στα πανω της,η καταναλωτικη ικανοτητα των Ελληνων καλυτερη απο ποτε,κ γενικα οτι ζουμε σε ''ανθηρους οικονομικους καιρους''...
Προταση:Αν θελουν να προσδωκουν για εσοδα γενικως,ας κανουν μια αρχη και ας αυτοπροτεινουν την μειωση των μισθων τους...

50 Ευρω; ohmy.gif Εγω το πρωι που επικοινωνησα με την ΚΑΕ Ολυμπιακος μου ειπαν οτι σημερα η αυριο θα ανακοινωθουν περαιτερω στοιχεια για τα εισιτηρια,τα οποια θα δοθουν μαλλον σε κατοχους διαρκειας(λεμε τωρα...)

Παντως φαινεται οτι η Ομοσπονδια προσπαθει να αντικρουσει την μειωμενη παρουσια κοσμου,με ακριβα εισιτηρια ωστε να εχει εσοδα.
a bullet for your head
QUOTE(kojito @ Feb 17 2009, 15:44 ) *
50 Ευρω; ohmy.gif Εγω το πρωι που επικοινωνησα με την ΚΑΕ Ολυμπιακος μου ειπαν οτι σημερα η αυριο θα ανακοινωθουν περαιτερω στοιχεια για τα εισιτηρια,τα οποια θα δοθουν μαλλον σε κατοχους διαρκειας(λεμε τωρα...)

Παντως φαινεται οτι η Ομοσπονδια προσπαθει να αντικρουσει την μειωμενη παρουσια κοσμου,με ακριβα εισιτηρια ωστε να εχει εσοδα.

Εγω επιμενω....ας ξεκινησουν το σαφαρι αναζητησης εσοδων με μειωσεις των μισθων τους...
Αν ολοι αυτοι,δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα και κρινονταν αναλογα με την αποδοτικοτητα κ την αποτελεσματικοτητα τους,ισως κ να μεναν ανεργοι...
enypnio
ειδικά με το παναθηναικό που έχει τριάρια τον περπέρογλου και τον κέτσμαν θα φανεί πολύ η έλλειψη τριαριού ... έκανε ήρωα τον ουίνστον ο ολυμπιακός άμα κάνει και τον κέτσμαν θα είναι άξιος της μοίρας του

στα τριάρια και στα τεσσάρια πονάνε το ίδιο και οι 2 ομάδες σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι 2 θα παίξουν με 3 γκάρντ
rankin
QUOTE(enypnio @ Feb 18 2009, 05:22 ) *
.. έκανε ήρωα τον ουίνστον ο ολυμπιακός άμα κάνει και τον κέτσμαν θα είναι άξιος της μοίρας του

Γιατί, αμφιβάλεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό;; Παραδοσιακά πάντως, περιμένω τους Διαμαντίδη - Τσαρτσαρή να μας κάνουν ζημιά.. Ο πρώτος, γιατί έτσι και αλλιώς είναι αυτός που είναι και ο δεύτερος γιατί με τον Ολυμπιακό σεληνιάζεται.. Απο εκεί και πέρα, πάντα προκύπτει και κάποιο αουτσάιντερ τύπου Ουίνστον, οπότε οι Κέτσμαν/Νίκολας είναι φαβορί..
vastravoud
Ο Μήτσος πάντως λογικά θα είναι λιγάκι εκτός ρυθμού. Ναι μεν δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά ένας παίκτης που παίζει ασταμάτητα δεν ξέρουμε πως θα είναι όταν χάσει 2 σερί παιχνίδια (πρώτη φορά το θυμάμαι αυτό!)
Mamuwalde
σιγά μην είναι εκτός ρυθμού ο Δ.Δ. ρε αυτός μας κοροϊδεύει όλους tongue.gif . δεν είναι παίκτης που θα καταλάβει από τέτοια .

εγώ λέω ότι θα βρει ευκαιρία ο σπανούλης να βρει την φόρμα του .

διαφωνώ για τα τεσσάρια . μια χαρά είναι ο παο αυτή τη στιγμή . αντίθετα στο 3 νομίζω είμαστε και οι δυο σε περίεργη θέση . μου φαίνεται πιθανό να κριθεί το ματς από ένα απρόσμενο ματσάρισμα στη θέση αυτή . και το λέω έτσι γιατί είναι το μόνο απρόσμενο που μπορεί να γίνει . οι ομάδες έχουνε βγάλει πλέον τα καλά τους και τα άσχημά τους wink.gif .

και θα έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι του βούισιτς . καθόσον οι καλές του τελευταίες εμφανίσεις , όσο καλές κι αν ήταν , απέναντι σε μέτριους αντιπάλους τις έκανε .
ironman
σε οτι αφορα το διαμαντιδη εγω πιστευω οτι θα ναι ακομα καλυτερος καθως θα χει ξεκουραστει μιαμιση βδομαδα τωρα και θα μπει φουριοζος μεσα dry.gif

σε οτι αφορα το που θα κριθει το ματς, αν ο γιαννακης αντιμετωπισει γι αλλο ενα ντερμπι με τον ιδιο βλακωδη τροπο το πικ ν ρολ του παναθηναικου τη βαψαμε..ειδικα τωρα που ειναι ανεβασμενοι ο νικολας και ο γιασικεβιτσιους αμα αρχισουμε παλι τις ανουσιες βοηθειες, αφηνοντας ακαλυπτα τα φτερα,...ο θεος βοηθος

κι εξηγουμαι πιο αναλυτικα.σε οσα ματς εχει παιξει ο γιαννακης εναντιον του παναθηναικου επιλεγει μετα το σκριν στην κορυφη να κρατα τον ψηλο μας στη θεση του μεσα στη ρακετα. αυτο εχει σαν αποτελεσμα ειτε ο γιασικεβιτσιους ειτε ο διαμαντιδης ειτε ο σπανουλης μετα το σκριν του ψηλου να μενουν μονοι τους στην κορυφη, οποτε για να μη σουταρουν ανενοχλητοι αναγκαζεται ειτε το δυαρι ειτε το τριαρι μας να παει σε βοηθεια αφηνοντας ακαλυπτο το δικο του παικτη ο οποιος εν τελει παιρνει και την τελικη πασα και το μπουμπουνιζει

ακομα κι οταν δεν γινεται αυτο, παντα καποιος απο τους παικτες μας θα δωσει καποια αχρειαστη βοηθεια αφηνοντας ακαλυπτο το δικο του παικτη (σ αυτο αρεσκεται ο βασιλοπουλος rolleyes.gif )

αν δεν τους πει λοιπον να σταματησουν αυτες τις κωλοβοηθειες και αν δεν βρει ενα τροπο να εξουδετερωσει το πικ ν ρολ του παο (αν δεν μπορει ο ιδιος ας βαλει να δει στο dvd το ματς με την μπαρτσελονα στο οακα) παλι εδω θα μαστε την κυριακη και θα λεμε για τη διαιτησια που μας αδικησε...

edit: επισης ελπιζω να τον φωτισει ο θεος και να μη βαλει παλι το βουισιτς να εξουδετερωσει τον πεκοβιτς icon_drunk.gif
Mamuwalde
QUOTE(ironman @ Feb 18 2009, 14:02 ) *
κι εξηγουμαι πιο αναλυτικα.σε οσα ματς εχει παιξει ο γιαννακης εναντιον του παναθηναικου επιλεγει μετα το σκριν στην κορυφη να κρατα τον ψηλο μας στη θεση του μεσα στη ρακετα. αυτο εχει σαν αποτελεσμα ειτε ο γιασικεβιτσιους ειτε ο διαμαντιδης ειτε ο σπανουλης μετα το σκριν του ψηλου να μενουν μονοι τους στην κορυφη, οποτε για να μη σουταρουν ανενοχλητοι αναγκαζεται ειτε το δυαρι ειτε το τριαρι μας να παει σε βοηθεια αφηνοντας ακαλυπτο το δικο του παικτη ο οποιος εν τελει παιρνει και την τελικη πασα και το μπουμπουνιζει

φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει ώστε να καλυφθεί το αμυντικό ριμπάουντ , να είναι δηλαδή πιο κοντά ο ψηλός στη ρακέτα για μπλοκ άουτ και ριμπάουντ , φυσικά με το τίμημα να αφήνεις κάποια ελευθερα σουτ .

δεν ξέρω πάντως πόσο αποδοτικό είναι να αφήνεις ελεύθερους σκοπευτές , αφού στη μέρα του ακόμα κι ένας μέτριος σουτέρ μπορεί να σε σκοτώσει . αλλά από την άλλη κι αυτά τα επιθετικά που έχουμε χάσει κατά καιρούς μας έχουνε στοιχήσει τίτλους [κυριολεκτικά]

δεν ξέρω τι είναι καλύτερο rolleyes.gif
rankin
ironman, θα συμφωνήσω μαζί σου.. Νομίζω ότι η ανάλυση σου είναι αρκετά καλή..
Να σημειώσω μόνο πως ο παο έχει ένα μεγάλο ατού ενάντια στην άμυνα του Ολυμπιακού, το οποίο είναι υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για τις περιβόητες τρύπες που τελικά επιτρέπουν τα ελεύθερα σουτ στα φτερά. Αυτό το ατού είναι η εξαιρετική και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας που ξεκουρδίζει την περιστροφή της άμυνας. Ακόμα και αν στην πρώτη αλλαγή στην κορυφή, όλα πάνε καλά, μετά την δεύτερη - τρίτη αλλαγή, αρχίζουν και ανοίγουν τρύπες, αφού η άμυνα αρχίζει και κουτουλάει..
Είναι ένα φαινόμενο που ο Γκέρσον είχε καταπολεμήσει -φυσικά- με άμυνα ζώνης, που άφηνε στο πικ & ρολ τον άσσο να διεισδύσει και στην συνέχεια κάλυπτε τις αγαπημένες για τους έλληνες πόιντ-γκάρντ πάσες προς τα φτερά..
Ο Γιαννάκης επίσης στους περσινούς τελικούς των πλέι-οφ επέλεξε ζώνη ακριβώς για τον λόγο αυτό και στο πρώτο παιχνίδι, σχεδόν του βγήκε, αφού αιφνιδίασε και εξουδετέρωσε πολλά ατού του παο. Παρόλα αυτά, νομίζω πως το παθητικό παιχνίδι της ζώνης δεν είναι η λύση.. Η λύση είναι μια καλοδουλεμένη άμυνα man2man που να μην κουτουλάει μετά την 2η - 3η πάσα.. Το αν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να το κάνει αυτό, θα το δούμε σύντομα..
Επίσης, όσον αφορά την άμυνα πάνω στον Πέκοβιτς, τα πράγματα είναι δύσκολα.. Νομίζω πως η καλύτερη άμυνα, πάνω στον παίχτη αυτόν, είναι η επίθεση! Όταν κάποτε το μεγαλύτερο πρόβλημα μας απέναντι στον παο ήταν ο Βράνκοβιτς, η λύση ήταν η φθορά του. Τα φάουλ.. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζορίσει τον κακό και απρόσεχτο στην άμυνα Πέκοβιτς και να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαχθεί από την παρουσία του. καθαρά αμυντικά άλλωστε ο μοναδικός που μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε δύναμη και εκτόπισμα είναι ο Σοφο, αλλά και αυτός τον τελευταίο καιρό παίζει άμυνα χειρότερη και απο τον αλησμόνητο Τζάκσον, οπότε δεν μπορούμε να ποντάρουμε πολλά και σε αυτόν για την εξουδετέρωση του παίχτη...
Anaz
φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει ώστε να καλυφθεί το αμυντικό ριμπάουντ , να ένια δηλαδή πιο κοντά ο ψηλός στη ρακέτα για μπλοκ άουτ και ριμπάουντ , φυσικά με το τίμημα να αφήνεις κάποια ελευθερα σουτ .
Εγω πιστευω οτι συμβαινει περισσοτερο λόγω αδυναμιας των αργοποδαρων ψηλων μας.

Επίσης, όσον αφορά την άμυνα πάνω στον Πέκοβιτς, τα πράγματα είναι δύσκολα.. Νομίζω πως η καλύτερη άμυνα, πάνω στον παίχτη αυτόν, είναι η επίθεση!
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Μηπως ν'ανοιξουμε ενα τοπικ για τον τελικο (αν δεν εχει ανοιχτει ηδη) να τα συζηταμε εκει?
Mamuwalde
σταματήστε τις κακίες ρε ... άκου αργοπόδαροι οι ψηλοί μας ... τσ τσ τσ laugh.gif

η άμυνα θέλει ενέργεια, τρέξιμο , σπρώξιμο . αν παίξουμε πάλι αυτήν την μπλαζέ και χαλαρή άμυνα είμαστε χαμένοι απο χέρι . εν ανάγκη ας κάνουμε και μερικά φάουλ παραπάνω κι ας πάνε στις βολές . παίχτες για τέτοιου είδους δουλειά έχουμε , αν μη τι άλλο το ΄ροστερ είναι γεμάτο .

από τον να τρως ελεύθερα σουτ που σου τσακίζουν και την ψυχολογία [ειδικά αν το ματς είναι κλειστό και είμαστε κοντά στο σκορ] , χίλιες φορές να τους στείλουμε στις βολές .
rankin
QUOTE(Anaz @ Feb 18 2009, 14:27 ) *

Εγώ νομίζω πως η άμυνα μας έχει σκοπό να μην αφήνει ελεύθερο σουτ μετά απο σκριν, για αυτό και κυνηγάει τις αλλαγές..
Απλά, αλλαγή στην αλλαγή και πάσα στην πάσα, αρχίζουν και θυμίζουν στην άμυνα κατσικάκια που χοροπηδούν χαρούμενα στους αγρούς δίχως σκοπό και κατεύθυνση..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(rankin @ Feb 18 2009, 15:24 ) *
ironman, θα συμφωνήσω μαζί σου.. Νομίζω ότι η ανάλυση σου είναι αρκετά καλή..
Να σημειώσω μόνο πως ο παο έχει ένα μεγάλο ατού ενάντια στην άμυνα του Ολυμπιακού, το οποίο είναι υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για τις περιβόητες τρύπες που τελικά επιτρέπουν τα ελεύθερα σουτ στα φτερά. Αυτό το ατού είναι η εξαιρετική και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας που ξεκουρδίζει την περιστροφή της άμυνας. Ακόμα και αν στην πρώτη αλλαγή στην κορυφή, όλα πάνε καλά, μετά την δεύτερη - τρίτη αλλαγή, αρχίζουν και ανοίγουν τρύπες, αφού η άμυνα αρχίζει και κουτουλάει..
Είναι ένα φαινόμενο που ο Γκέρσον είχε καταπολεμήσει -φυσικά- με άμυνα ζώνης, που άφηνε στο πικ & ρολ τον άσσο να διεισδύσει και στην συνέχεια κάλυπτε τις αγαπημένες για τους έλληνες πόιντ-γκάρντ πάσες προς τα φτερά..
Ο Γιαννάκης επίσης στους περσινούς τελικούς των πλέι-οφ επέλεξε ζώνη ακριβώς για τον λόγο αυτό και στο πρώτο παιχνίδι, σχεδόν του βγήκε, αφού αιφνιδίασε και εξουδετέρωσε πολλά ατού του παο. Παρόλα αυτά, νομίζω πως το παθητικό παιχνίδι της ζώνης δεν είναι η λύση.. Η λύση είναι μια καλοδουλεμένη άμυνα man2man που να μην κουτουλάει μετά την 2η - 3η πάσα.. Το αν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να το κάνει αυτό, θα το δούμε σύντομα..
Επίσης, όσον αφορά την άμυνα πάνω στον Πέκοβιτς, τα πράγματα είναι δύσκολα.. Νομίζω πως η καλύτερη άμυνα, πάνω στον παίχτη αυτόν, είναι η επίθεση! Όταν κάποτε το μεγαλύτερο πρόβλημα μας απέναντι στον παο ήταν ο Βράνκοβιτς, η λύση ήταν η φθορά του. Τα φάουλ.. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζορίσει τον κακό και απρόσεχτο στην άμυνα Πέκοβιτς και να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαχθεί από την παρουσία του. καθαρά αμυντικά άλλωστε ο μοναδικός που μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε δύναμη και εκτόπισμα είναι ο Σοφο, αλλά και αυτός τον τελευταίο καιρό παίζει άμυνα χειρότερη και απο τον αλησμόνητο Τζάκσον, οπότε δεν μπορούμε να ποντάρουμε πολλά και σε αυτόν για την εξουδετέρωση του παίχτη...

Ποτε ειχαμε προβλημα με τον Βρανκοβιτς στην επιθεση???
Ποτε δεν εκανε παρτι σαν και αυτο που εκανε ο Πεκοβιτς στον α γυρο.

Μια χαρα τον επαιζε ο Φασουλας ή ο Ταρλατς παντα.

Εδω δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε το πικ εν ρολ του Πανιωνιου,
θα αντιμετωπισουμε του ΠΑΟ???
O.B.C
QUOTE(rankin @ Feb 18 2009, 14:24 ) *
αλλά και αυτός τον τελευταίο καιρό παίζει άμυνα χειρότερη και απο τον αλησμόνητο Τζάκσον

u made it love..... smiley.gif smiley.gif
ironman
QUOTE(Anaz @ Feb 18 2009, 14:27 ) *

νταξει να το καταλαβω για το βουισιτς και τον τζακσον, αλλα και με το μπουρουση μεσα που δεν ειναι και τοσο αργος πια παλι το ιδιο γινεται. δηλ. καθισα και ξαναειδα στο youtube τα καλαθια του παναθηναικου απο τα τελευταια 4 ματς στο οακα + τον τελικο του ελληνικου και ολα τα τριποντα τα τρωμε με τον τροπο που περιεγραψα παραπανω.

επειδη το θεωρω αδυνατον να μην το βλεπον αυτο γιαννακης μανουσελης και τομιτς, καταλαβαινω οτι ειναι επιλογη τους να παιζουν αμυνα με αυτο τον τροπο. αφου σε τοσα ματς ομως εχεις αποτυχει μηπως θα πρεπε να την αλλαξουν επιτελους;; δηλ μα το θεο δε θα αντεξω να δω παλι τα ιδια στον τελικο της κυριακης!
στο κατω κατω καλυτερα να μη δινονται βοηθειες και να τρωμε διποντα παρα αυτος ο καταιγισμος απο τριποντα 71.gif
Air and King
H αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος ποτε δεν ειχε προβλημα στον επιθετικο τομεα απο τον Βρανκοβιτς.Αλλωστε ποτε ο Βρανκοβιτς δεν ηταν κατι το εξαιρετικο στην επιθεση αλλα ενας αμυντικος ογκολιθος.
Απο εκει και περα οσο αφορα τον Πεκοβιτς εκτος του οτι ειναι καλος παιχτης ο μικρος ο Ολυμπιακος εχει να αντιπαραθεσει τον Σοφοκλη ο οποιος αν αντεξει να παιξει 20-25 λεπτα ολοι ξερουμε οτι μπορει να κυριαρχησει απεναντι στον Πεκοβιτς και γενικα στον οποινδηποτε.
rankin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 18 2009, 14:33 ) *
Ποτε ειχαμε προβλημα με τον Βρανκοβιτς στην επιθεση???
Ποτε δεν εκανε παρτι σαν και αυτο που εκανε ο Πεκοβιτς στον α γυρο.

Μια χαρα τον επαιζε ο Φασουλας ή ο Ταρλατς παντα.

Εδω δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε το πικ εν ρολ του Πανιωνιου,
θα αντιμετωπισουμε του ΠΑΟ???

Δεν είπα ότι είχαμε πρόβλημα στην επίθεση απο τον Βράνκοβιτς. Είχαμε όμως πρόβλημα στην άμυνα! Και θυμάσαι πολύ καλά πως η τάπα έπεφτε σύννεφο και ο φασούλας έκανε κάτι ραβέρσες-τούβλα, για αυτό και πάντα το σχέδιο μάχης ξεκινούσε με την εξουδετέρωση του Βράνκοβιτς. Με αυτόν στον πάγκο η νίκη ήταν ευκολότερη.. πχ, δες τον ημιτελικό στο Τελ Αβιβ! Ο Τάρπλεϊ σχεδόν εκβίαζε τα φάουλ. Έπαιρνε συνέχεια προσπάθειες μπροστά στον Βράνκοβιτς προκειμένου να κερδίσει φάουλ και είναι χαρακτηριστική η φάση όπου κερδίζει το 3ο ή 4ο φάουλ του κροάτη και πανηγυρίζει έξαλα! Αξέχαστες στιγμές!!! 77.gif

Ασχέτως λοιπόν απο το αν ο Βράνκοβιτς ήταν πρόβλημα στην άμυνα και ο Πέκοβιτς είναι στην επίθεση, ο τρόπος εξουδετέρωσης είναι ο ίδιος.. Κερδίστε φάουλ και πετάξτε τον στον πάγκο! Καταργήστε ένα όπλο του αντιπάλου χτυπώντας τον εκεί που πονάει. Στα φάουλ όπου και είναι επιρρεπής.
tzagasdog
QUOTE(ironman @ Feb 18 2009, 14:42 ) *
επειδη το θεωρω αδυνατον να μην το βλεπον αυτο γιαννακης μανουσελης και τομιτς, καταλαβαινω οτι ειναι επιλογη τους να παιζουν αμυνα με αυτο τον τροπο. αφου σε τοσα ματς ομως εχεις αποτυχει μηπως θα πρεπε να την αλλαξουν επιτελους;; δηλ μα το θεο δε θα αντεξω να δω παλι τα ιδια στον τελικο της κυριακης!
στο κατω κατω καλυτερα να μη δινονται βοηθειες και να τρωμε διποντα παρα αυτος ο καταιγισμος απο τριποντα 71.gif

απο το στομα σου και στου Γιαννακη το μυαλο...
αλλα εγω την ξερω την μοιρα μας... προκοπη δεν θα δουμε για αυτο λεω οτι ειναι αδυνατο να παρουμε το κυπελο...
στο ματς στο Σεφ εε ολο και καποιο ελευθερο σουτ παραπανω θα χανει ο Παο για αυτο μπορουμε να τον κερδισουμε....
kotzito
Η ΚΑΕ Ολυμπιακος με επιστολη της ζητησε την παρουσια διεθνων διαιτητων στον τελικο του κυπελλου.Χλωμο παντως το βλεπω να γινει ποτε αποδεκτο ενα τετοιο αιτημα,ποσο μαλλον οταν βρισκεσαι στην Ελλαδα 3 μερες πριν το παιχνιδι.
benchwarmer
QUOTE(kojito @ Feb 18 2009, 22:24 ) *
Η ΚΑΕ Ολυμπιακος με επιστολη της ζητησε την παρουσια διεθνων διαιτητων στον τελικο του κυπελλου.Χλωμο παντως το βλεπω να γινει ποτε αποδεκτο ενα τετοιο αιτημα,ποσο μαλλον οταν βρισκεσαι στην Ελλαδα 3 μερες πριν το παιχνιδι.

Βασικα αυτο που ζητησε, ειναι να μπουν στην κληρωση και οι 11 ελληνες διαιτητες της Ευρωλιγκα και οχι μονο οι 4 "μεγαλοι" οπως περυσι (Πιτσιλκας, Ζαβλανος, Βορεαδης, Κουκουλεκιδης)

Παντως τι να πει κανεις για ενα τετοιο ματς, οταν στις κερκιδες θα υπαρχουν 600 απο δω, 600 απο κει και 6000-7000 κενα αναμεσα.. Το μονο που ελπιζω ειναι να ξεκινησει και να τελειωσει κανονικα το ματς..

*Θα κανουμε ξεχωριστο θεμα για τον τελικο με κανενα αφιερωμα (λεμε τωρα) η συνεχιζουμε εδω?
vastravoud
ΔΥστυχώς χαίρομαι που θα υπάρχουν μόνο 1.200 "φίλαθλοι"(λέμε τωρα). Εκεί μας κατάντησαν......
Anaz
Μηπως θα ηταν καλυτερα να ανοιχτει ενα καινουργιο τοπικ για τον τελικο, σε ενα απο τα υποφορουμ των "αιωνιων"? rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Feb 19 2009, 00:49 ) *
Μηπως θα ηταν καλυτερα να ανοιχτει ενα καινουργιο τοπικ για τον τελικο, σε ενα απο τα υποφορουμ των "αιωνιων"? rolleyes.gif

Ας ανοιχτεις στο υποφορουμ γενικες Συζητησεις οπου βρισκεται και το παρον φορουμ καλητερα. Αφου ο τελικος ειναι σε ουδετερη εδρα δεν ειναι τελικος πρωταθληματος.

smile.gif

a bullet for your head
Οι αρχηγοι του ΟΣΦΠ & ΠΑΟ,Θοδωρης Παπαλουκας κ Φραγκισκος Αλβερτης,εστειλαν τον δικο τους μηνυμα κατα της βιας,μεσω του περιοδικου All star basket:
''Το μπασκετ δεν ειναι πολεμος και οι παικτες δεν ειναι κινουμενοι στοχοι.
Αφηστε μας να παιξουμε μπασκετ,σεβαστειτε τον αντιπαλο κ ο καλυτερος ας νικησει.
Θα θελαμε να παρακαλεσουμε οσους ερθουν στο γηπεδο,να το κανουν με μοναδικο σκοπο να απολαυσουν το παιχνιδι.''.

Κραταω το τελευταιο...''Να απολαυσουν το ΠΑΙΧΝΙΔΙ''...
Air and King
Ο τελικος πλησιαζει και ο Ολυμπιακος καλειται να παρει ρεβανς απο την περσυνη ηττα.Το παιχνιδι για μενα ειναι καθαρα θεμα γοητρου και τιποτα παραπανω.Ασφαλως και δεν θα ειμαι ευχαριστημενος μονο με την κατακτηση του κυπελλου απλα θα χαρω την παρουσα χρονικη στιγμη.Το εχω ξαναπει πρωταθλημα η Ευρωλιγκα αλλιως η χρονια παλι θα παει στραφι.
Ευχομαι να μην γινει το παραμικρο(αληθεια ποσοι το πιστευουν αυτο?) και να κερδισει ο καλυτερος που ευχομαι να ειναι ο Ολυμπιακος.
giannis_
QUOTE(Air and King @ Feb 19 2009, 12:15 ) *
Ευχομαι να μην γινει το παραμικρο(αληθεια ποσοι το πιστευουν αυτο?)

Μαλλον κανεις δεν το πιστευει δυστυχως!
ρε παιδια το εχω αχτι να δω εναν τελικο κυπελλου παο-οσφπ μεσα απο το γηπεδο αλλα χλωμο το βλεπω..... sad.gif
benchwarmer
«Φτάνει πια...»

Να πάψει το μπάσκετ να αποτελεί δέσμιο μίας μερίδας ταραχοποιών ευχήθηκαν οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εν όψει του τελικού του Κυπέλλου δηλώνοντας αποφασισμένοι να συμβάλλουν σε αυτό, ακόμη και με δραστικά μέτρα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η τωρινή κατάσταση και το μπάσκετ να «υποφέρει». «Συζητάμε για κάτι που ήταν ακριβώς το ίδιο και πέρυσι. Αναρωτιόμαστε γιατί και πάλι θα έχουμε 600 φιλάθλους από κάθε ομάδα. Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε και κάναμε τις ίδιες συγκρίσεις με την Ιταλία και την Ισπανία. Εγώ έχω φίλους οπαδούς του Ολυμπιακού. Υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και δεν είναι όλοι χούλιγκαν. Ας πούμε ότι του χρόνου θα γίνει φάιναλ φορ και θα γίνει στο ΣΕΦ. Ας αναλάβει την ευθύνη η κάθε ομάδα, γιατί να την έχει η αστυνομία; Εγώ είμαι έτοιμος με το πρώτο έκτροπο, είτε από τη μία εξέδρα είτε την άλλη, να σταματήσουμε τον αγώνα. Πρέπει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας. Ποιος θα ενδιαφέρεται για το ποιος νίκησε. Πρέπει ο τελικός να είναι γιορτή του μπάσκετ. Να μη δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους να καταστρέψουν τα πάντα. Εγώ προσωπικά συμβουλεύω στην οικογένεια και τους φίλους μου να μην έρθουν σε αυτόν τον αγώνα. Αυτό τα λέει όλα. Θέτεις τη ζωή σου σε κίνδυνο. Είχα πάει στον τελικό του Champions League πριν δύο χρόνια-μάλιστα υποστήριζα για πρώτη φορά μία ομάδα που φορά κόκκινα, τη Λίβερπουλ-και πέρασα από τόσους ελέγχους, αν και με αναγνώρισαν».

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως αθλητές και προπονητές δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά θα χρειαστούν μέτρα: «Από την πλευρά τη δική μου και τους παίκτες μου πιστεύω πως δίνουμε το καλό παράδειγμα. Δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με τους παίκτες ή τους προπονητές του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνω τη θέση της ομοσπονδίας, είναι δύσκολη η θέση τους. Πρέπει όμως από την επομένη του τελικού να πάρουν τις αποφάσεις για την επόμενη χρονιά».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, που μοιραία πέρασε σε δεύτερο πλάνο, ο «Ζοτς» είπε: «Χαίρομαι πολύ που για μία ακόμη χρονιά είμαστε στον τελικό και θα αντιμετωπίσουμε μία τόσο καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ελπίζω μετά τον αγώνα να μιλάμε μόνο για το μπάσκετ. Όλοι αντιλαμβάνονται την ποιότητα που έχουν οι δύο αυτές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε έναν όμορφο αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και γνωρίζουμε την ποιότητά του. Δεν είναι μόνος ένας ή δύο παίκτες, αλλά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού που έχει ποιότητα. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Χρειάζεται σεβασμός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό».
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε: «Ελπίζω ο τελικός να είναι γιορτή για το μπάσκετ και θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξουν κόσμιες συμπεριφορές στο γήπεδο. Αυτός που οργανώνει τον τελικό θα πρέπει να ελέγξει ποιος θα μπει μέσα και ποιος θα μείνει έξω. Δεν είναι άσχημη ιδέα να παρακολουθήσουν τον αγώνα παιδιά. Ελπίζω το ματς να βοηθήσει τον κόσμο να αγαπήσει περισσότερο το μπάσκετ».

Ο «δράκος» κάλεσε τον καθένα να κάνει σωστά τη δουλειά του και την αποστολή που του έχει ανατεθεί. «Τα πράγματα έχουν μία συγκεκριμένη λογική. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Η οργάνωση του παιχνιδιού είναι μία δουλειά από τους ανθρώπους που πρέπει να διοργανώσουν το παιχνίδι. Ο καθένας έχει το ρόλο του. Σε χώρες που είχαν ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν, τα έλυσαν κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του. Αν παρεκτρέπεται κάποιος στο γήπεδο, πρέπει να βγει έξω. Δεν θα τον βγάλει ούτε ο προπονητής, ούτε ο παίκτης. Τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεται θέληση, υπομονή και δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην μπει στο γήπεδο κάποιος που θα καταστρέψει το παιχνίδι. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να πάει στο γήπεδο, αλλά μπορείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά του».

Αγωνιστικά, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε σε έναν τελικό. Μέρα με τη μέρα έχει βελτιωθεί η αυτοσυγκέντρωση και η υπομονή μας. Είμαστε καλύτεροι πριν από ένα μήνα και πιστεύω πως θα αναδείξουμε τις ικανότητές μας. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτά τίτλους. Είχαμε έντεκα νέα παιδιά στην ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να έχουμε υπομονή και αυτοσυγκέντρωση κάτω από πίεση. Ο προπονητής είναι... η πίεση. καθένας ξέρει πώς δουλεύει ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι πώς θα αντιδράσεις στις δυσκολίες του αγώνα. Είχαμε όλη τη χρονιά προβλήματα απωλειών, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα και πώς θα βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Όσο για το αν η έκβαση του προσεχούς αγώνα θα επηρεάσει την κάθε ομάδα εν όψει του κρίσιμου αγώνα στο ΣΕΦ που ακολουθεί, τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρώτα έχουμε στο μυαλό μας τον τελικό. Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι αυτό με τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί».

Τέλος, για την κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ζητήσει στην κλήρωση για τους διαιτητές του τελικού να μπουν όσοι διαιτητεύουν στην Ευρωλίγκα, είπε: «Είναι απλό. Όσοι διαιτητές έχουν τόσα διεθνή παιχνίδια και μεγάλη εμπειρία, θεωρούμε πως μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι. Σημαίνει πως έχουν τη δυνατότητα και την ποιότητα να αντεπεξέλθουν. Δεν ζητάμε κάτι ιδιαίτερο».

Μιαούλης: «Αρρωστημένη κατάσταση»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό της ομοσπονδίας για την υπάρχουσα κατάσταση.

«Αυτός ο καταξιωμένος θεσμός, που όχι μόνο για την ομοσπονδία, αλλά και για όλους τους φιλάθλους, είναι μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό με συνεργασία της αστυνομίας και των σωματείων για να πάνε όλα καλά και να γίνει ένας ωραίος τελικός. Οι συνθήκες είναι δύσκολες στον καιρό μας, γι’αυτό θα πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και να χαλιναγωγήσουμε τους χούλιγκαν. Πρέπει να γίνει ένας τελικός αντάξιος του θεσμού», τόνισε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν νόμοι και μάλιστα αυστηροί, που δεν εφαρμόζονται όμως. Είναι πολύ λυπηρό να είναι άδειο το γήπεδο ή να έχει χίλιους οπαδούς που θα ανταλλάσσουν υβριστικά συνθήματα και θα κάνουν πράγματα που είναι αντίθετα με τους κανονισμούς. Ο χουλιγκανισμός έχει επηρεάσει όλα τα αθλήματα και έχει θίξει και το δικό μας άθλημα. Δυστυχώς οι καταστάσεις εδώ είναι άσχημες. Το μπάσκετ είναι χαρά και διασκέδαση. Δεν μπορούμε να απαγορεύουμε στον κόσμο να μπει στο γήπεδο. Πώς να κάνουμε φάιναλ 8; Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε έναν μονό τελικό. Είναι όμως θέμα αγωγής των φιλάθλων και πού δίνονται τα εισιτήρια. Πρέπει τα σωματεία να πάρουν τα μέτρα τους. Αυτή η κατάσταση είναι αρρωστημένη και πρέπει να σταματήσει».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τόνισε πως η ευθύνη ανήκει πρώτα στα σωματεία, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο Κύπελλο: «Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος, που ο καλύτερος και πιο τυχερός θα νικήσει, θα υπάρχει ένα κόσμιο περιβάλλον και θα πρέπει όλοι μας να φροντίσουμε γι’αυτό. Ελπίζω με τη συμπαράσταση όλων μας θα γίνει ένας αγώνας, όπως αρμόζει. Τα προβλήματα έχουν λυθεί, είμαστε πανέτοιμοι. Το λυπηρό είναι πως αναγκαζόμαστε να αφήνουμε το μισό γήπεδο άδειο, για τους γνωστούς λόγους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να το ξεπεράσουμε και να διεξάγεται ο τελικός σε ένα γεμάτο γήπεδο χωρίς αστυνομική δύναμη».

Όταν τέθηκε θέμα σύγκρισης με το ισπανικό φάιναλ 8 ή όσα γίνονται στον αντίστοιχο θεσμό στην Ιταλία, απάντησε: «Άλλο το επίπεδο των Ισπανών κι άλλο το δικό μας. Δυστυχώς εδώ έχει μείνει η παλιά αντίληψη πως ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης. Δεν έρχονται φίλαθλοι στο γήπεδο, αλλά οπαδοί. Ζητώ τη βοήθεια και του Τύπου, γιατί κάποια πράγματα από τα ΜΜΕ πυροδοτούν κάποιες εξάρσεις. Τα επεισόδια που έγιναν στο βόλεϊ μάς ανάγκασαν να βάλουμε λίγους φιλάθλους μέσα. Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος του μπάσκετ θα μείνει απέξω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Προβληματιζόμαστε γι’αυτό. Πιστεύω πως θα βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο του χρόνο, για να μην αντιμετωπίσουμε αντίστοιχες δυσκολίες του χρόνου. Άλλωστε του χρόνου αλλάζει η μορφή του Κυπέλλου».

Όσο για το αν λύση ανάλογη αυτή του βόλεϊ, όπου ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει με μαθητές και αθλητές τμημάτων υποδομής στις κερκίδες, σχολίασε: «Αν βάλουμε από γυμνάσια και πάνω μαθητές, είναι πολύ πιθανό να γίνουν επεισόδια. Έχετε δει τι γίνεται σε σχολικούς αγώνες. Αν πάρουμε παιδιά από το δημοτικό, ποιος γονιός θα αφήσει το παιδί του να πάει με κίνδυνο. Δεν είναι τόσο εύκολο το εγχείρημα. Είμαι μία ιδέα, ας την εφαρμόσει πρώτα το βόλεϊ. Πολύ φοβάμαι πως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα».

Απο sport-fm.gr...
PanosIlio
Το έγραψα και πιο πάνω και το ξαναγράφω και μετά τις δηλώσεις που διάβασα.

Ωραία τα λόγια, πράξεις θα δούμε ποτέ? Θα δούμε κάποιον, έστω και φροντιστή βρε παιδί μου, να σηκώνεται και να φεύγει από το γήπεδο?

Ή θα βλέπουμε το γνωστό σκηνικό, να έχει γίνει ένας χαμός εκατέρωθεν και η πλευρά του νικητή να αφιερώνει το κύπελλο στον υπέροχο κόσμο της?

Αυτό είναι το ζητούμενο.
kotzito
Παιδια για τα εισιτηρια ξερουμε τιποτα;Μενουν ακομα 3 μερες για το ματς και δεν εχει βγει ουτε μια ανακοινωση για το ποσο κοστιζουν,ποιοι θα τα προμηθευτουν και απο που.
giannis_
QUOTE(kojito @ Feb 19 2009, 13:40 ) *
Παιδια για τα εισιτηρια ξερουμε τιποτα;Μενουν ακομα 3 μερες για το ματς και δεν εχει βγει ουτε μια ανακοινωση για το ποσο κοστιζουν,ποιοι θα τα προμηθευτουν και απο που.

Ειχα διαβασει στο gazzetta αν θυμαμαι καλα οτι θα κανουν γυρω στα 50!Τωρα οσο για το ποιοι θα τα προμηθευτουν...........παντως εσυ κ εγω δεν νομιζω
a bullet for your head
Kρατησα κατι το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Ο Ζοτς μεταξυ αλλων ειπε πως οταν ειχε παει να παρακολουθησει τελικο τσαμπιον-λιγκ,παρολο που ξεραν ποιος ειναι περασε απο μια σειρα πολλων ελεγχων...
Οποτε σε αυτο το κομματι,δηλαδη του ελεγχου αυτων που εισερχονται σε αγωνιστικους χωρους,γινεται πραγματικα πολυ καλη δουλεια...και δεν παρακαμπτεται η ''διαδικασια'' για οιονδηποτε...
Επισης ειπωθηκε απο ατομα της ομοσπονδιας οτι υπαρχουν νομοι και μαλιστα αυστηροι,ομως δεν εφαρμοζονται...
Για ποιον λογο..??
Πιστευω πως ολες οι εμπλεκομενες πλευρες ειναι συνυπευθυνες...λιγοτερο η' περισσοτερο...δεν εχει σημασια..αλλα ολες..
Το να πεταει η μια πλευρα το μπαλακι των ευθυνων στην αλλη,αυτο εμενα δεν μου λεει κ τιποτα..
Ουτε επισης η συγκριση του επιπεδου η' του πολιτισμου των Ελληνων με τους Ισπανους η' με τους Ιταλους...''καραμελα που πιπιλιεται χρονια'' εχει καταντησει αυτο το ''αλλοθι''...
Δεν φτανουν οι προτροπες για ''μη βια'' των παικτων κ των προπονητων των ομαδων...
Για να υπαρξει πραγματικο αποτελεσμα,ισως θα πρεπει και καποτε να υπαρξει κ μεγαλο κοστος...Ας σταματησει πλεον το ''χαιδεμα αυτιων''....και ας αρχισει επιτελους κ το ''τραβηγμα η' το ξεριζωμα'' τους οποτε χρειαστει...
giannis_
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 19 2009, 14:39 ) *
Kρατησα κατι το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Ο Ζοτς μεταξυ αλλων ειπε πως οταν ειχε παει να παρακολουθησει τελικο τσαμπιον-λιγκ,παρολο που ξεραν ποιος ειναι περασε απο μια σειρα πολλων ελεγχων...
Οποτε σε αυτο το κομματι,δηλαδη του ελεγχου αυτων που εισερχονται σε αγωνιστικους χωρους,γινεται πραγματικα πολυ καλη δουλεια...και δεν παρακαμπτεται η ''διαδικασια'' για οιονδηποτε...
Επισης ειπωθηκε απο ατομα της ομοσπονδιας οτι υπαρχουν νομοι και μαλιστα αυστηροι,ομως δεν εφαρμοζονται...
Για ποιον λογο..??
Πιστευω πως ολες οι εμπλεκομενες πλευρες ειναι συνυπευθυνες...λιγοτερο η' περισσοτερο...δεν εχει σημασια..αλλα ολες..
Το να πεταει η μια πλευρα το μπαλακι των ευθυνων στην αλλη,αυτο εμενα δεν μου λεει κ τιποτα..
Ουτε επισης η συγκριση του επιπεδου η' του πολιτισμου των Ελληνων με τους Ισπανους η' με τους Ιταλους...''καραμελα που πιπιλιεται χρονια'' εχει καταντησει αυτο το ''αλλοθι''...
Δεν φτανουν οι προτροπες για ''μη βια'' των παικτων κ των προπονητων των ομαδων...
Για να υπαρξει πραγματικο αποτελεσμα,ισως θα πρεπει και καποτε να υπαρξει κ μεγαλο κοστος...Ας σταματησει πλεον το ''χαιδεμα αυτιων''....και ας αρχισει επιτελους κ το ''τραβηγμα η' το ξεριζωμα'' τους οποτε χρειαστει...

Ναι λογικο ειναι να γινεται 7 φορες ελεγχος στον τελικο του τσαμπιονς λιγκ γιατι μιλαμε για 70000 κοσμο!Αν γινει καποιο λαθος ή παρατυπια μπορει να κινδυνευσουν αυτοι οι 70000!Αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι συγκρισιμα τα 2 μεγεθη?Δλδ uefa και εσακε?Οπως επισης το κυρος των 2 αυτων διοργνωτων δεν ειναι το ιδιο!Η uefa ειναι γνωστη για την σχολαστικοτητα της,για τους ελληνες αρμοδιους δεν ισχυει το ιδιο!Αληθεια πιστευετε οτι ο ελεγχος που γινεται στα ελληνικα γηπεδα ειναι σωστος?Εγω παντως οσες φορες εχω παει στο γηπεδο και σε ποδοσφαιρου και σε μπασκετ(και διαφορετικων ομαδων) ο ελεγχος που γινεται ειναι το λιγοτερο ελλιπης!Στα γηπεδα των μεγαλων ομαδων εχουν βρεθει τα πιο απιθανα αντικειμενα!Αρα....κατι κανουν λαθος στον ελεγχο!
Πραγματικα το να ερθουν οι 2 μεγαλοι συλλογοι σε ριξη με τους φανατικους,αποκλειοντας τους απο εναν αγωνα σαν αυτο της κυριακης ειναι εντελως απιθανο!Γι'αυτο τουλαχιστον ας κανουν και κατι σωστα και ας κανουν εναν πραγματικο ΕΛΕΓΧΟ κατα την εισοδο του κοσμου στο γηπεδο!Ετσι κ αλλιως ετσι οπως τα εχουν καταφερει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα υπαρχουν μονο 1800 θεατες,οποτε ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να τους ψαξουν καλα μεχρι και στο βρακι π λεει ο λογος?Τοση αστυνομια υπαρχει στην ελλαδα δεν μπορουν να ελεγξουν 1800 ατομα?Στην τελικη να βαλουν 2000 αστυνομικους ή σεκιουριτι και οι θεατες να ειναι 1800!Ας βριζονται ας φωναζουν αλλα οχι να υπαρχουν ιπταμενα αντικειμενα πανω απο τα κεφαλια των αθλητων και των υπολοιπων παρευρισκομενων!Ολα γινονται αρκει να υπαρχει θεληση!
lakersdynasty
Σκέψεις για διπλό τελικό

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης εξήγγειλε την Πέμπτη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου τη νέα χρονιά.

Οι πληροφορίες θέλουν την ομοσπονδία να απορρίπτει τις λύσεις των final 8 και final 4, παραδεχόμενη ότι πρόκειται για μοντέλα που όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν προσφέρουν ασφάλεια και να προσανατολίζεται στη λύση του διπλού τελικού!
Με δεδομένο ότι τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ έχουν πάει στο δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αν οι δύο «αιώνιοι» δεν συναντηθούν σε άλλο γύρο, θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό σε διπλά παιχνίδια που σημαίνει διπλές εισπράξεις και διπλά έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα. Το πλάνο επίσης προβλέπει και τη διεξαγωγή διπλών ημιτελικών.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/Gre...Cup/231307.html
PARISINOS
ετσι οπως ακουγεται και στη θεωρια , ειναι πολυ καλη λυση.

Φανταζομαι δεν θα επιτρεπονται μετακινησεις, οποτε δεν θα συναντιουνται οι δυο στρατοι. Οποτε θα εχουμε δυο ματς εκρυθμα μεν, αλλα με τις λιγοτερες δυνατες απολειες.

Μια χαρα ακουγεται.

Βεβαια υποτιθεται οτι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων, και με διπλους αγωνες δεν αφηνεις πολλα περιθωρια για εκπληξεις, αλλα εδω που φτασαμε, καλυτερα ετσι.
captain_88
QUOTE(ironman @ Feb 18 2009, 14:42 ) *
νταξει να το καταλαβω για το βουισιτς και τον τζακσον, αλλα και με το μπουρουση μεσα που δεν ειναι και τοσο αργος πια παλι το ιδιο γινεται. δηλ. καθισα και ξαναειδα στο youtube τα καλαθια του παναθηναικου απο τα τελευταια 4 ματς στο οακα + τον τελικο του ελληνικου και ολα τα τριποντα τα τρωμε με τον τροπο που περιεγραψα παραπανω.

+1000%
PanosIlio
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 20 2009, 01:48 ) *
Σκέψεις για διπλό τελικό

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης εξήγγειλε την Πέμπτη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου τη νέα χρονιά.

Οι πληροφορίες θέλουν την ομοσπονδία να απορρίπτει τις λύσεις των final 8 και final 4, παραδεχόμενη ότι πρόκειται για μοντέλα που όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν προσφέρουν ασφάλεια και να προσανατολίζεται στη λύση του διπλού τελικού!
Με δεδομένο ότι τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ έχουν πάει στο δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αν οι δύο «αιώνιοι» δεν συναντηθούν σε άλλο γύρο, θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό σε διπλά παιχνίδια που σημαίνει διπλές εισπράξεις και διπλά έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα. Το πλάνο επίσης προβλέπει και τη διεξαγωγή διπλών ημιτελικών.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/Gre...Cup/231307.html

Εγώ πάντως αυτό με τους διπλούς τελικούς το βλέπω ως το απόλυτο πισωγύρισμα, γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω με την εφαρμογή τέτοιων μεθόδων.

Αντί να κοιτάνε να βρούνε τρόπους να προχωρήσουμε μπροστά σκέφτονται πως θα κονομήσουν περισσότερα χρήματα επειδή η κατάσταση "δε προσφέρει ασφάλεια" για να γίνει final-4 ή final-8, ντροπή τους και πάλι ντροπή τους και μόνο που σκέφτονται έτσι.
leonkalf
Επειδή έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού και με την προσθήκη του Νίκου Μπουντούρη σαν team manager, θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν το σωστό και θα πάρουν σωστή απόφαση ως προς τη διαχείριση των εισιτηρίων.

Αν μπορώ να κάνω μια έκκληση στη διοίκηση της ομάδας μου (αλλά και στην άλλη πλευρά, σε αυτή του Παναθηναϊκού), αν κάποιος διαβάσει, να πω να δωθούν τα εισιτήρια σε μπασκετικό κόσμο!!
Να πάνε στα παιδιά που ακολουθούν την ομάδα όλη τη χρονιά, στα περισσότερα ματς είτε αυτά είναι με καλές ομάδες επιπέδου ευρωλίγκας είτε με τις υποδεέστερες ομάδας της Α1.

Με πειράζει πολύ το γεγονός ότι εγώ π.χ -όπως και κάθε άλλος σαν εμένα- που πηγαίνω στα πιο πολλά ματς, με εισιτήριο διαρκείας, μάλλον δεν θα μπορώ να δω από κοντά ένα τέτοιο παιχνίδι. Ματς-τίτλου ανάμεσα σε 2 κορυφαίες ομάδες.

Ελπίζω να πάρουν σωστή απόφαση.. Ας κάνουμε το σωστό βήμα, για την αλλαγή του σκηνικού!!

blove.gif
rankin
1. Μην περιμένετε τα εισιτήρια να πάνε σε "σωστά" χέρια.. η πλειοψηφία τους θα πάει εκεί που πηγαίνει πάντα
2. Καλές οι δηλώσεις παιχτών και προπονητών για "καλή ατμόσφαιρα" και "απόλαυση του παιχνιδιού", αλλά όποιος ρίξει μια ματιά στις, κατευθυνόμενες από τις ίδιες τις διοικήσεις, οπαδικές φυλλάδες, θα καταλάβει ότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο. Οι "στρατοί" ψάχνουν πεδία μάχης. Πριν κάτι βδομάδες ήταν το βόλεϊ, τώρα είναι το μπάσκετ..
3. Επεισόδια δεν περιμένω να γίνουν. Όχι σοβαρά τουλάχιστον. Όταν σε ένα γήπεδο 8.000 - 9.000 θέσεων, θα έχουμε 600+600 με 2-3 χιλιάδες αστυνομικούς, είναι απίθανο να γίνουν επεισόδια, οπότε ας μην ανησυχούμε και ας ετοιμαστούμε να ακούσουμε το γνωστό ποίημα του "υπέροχου κόσμου μας" στο τέλος..

..και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα
hellenic
Εχω μια απλη λυση για τα ταχα προβληματα καθε χρονο που θα γινει ο τελικος και ποτε και ολες αυτες της βλακιες.
Απλος θα ορισει η ΕΟΚ απο τωρα που και ποτε θα γινει ο τελικος και τα εισητηρια θα πηγαινουν στην τοπικη κοινωνια.
Πχ. το 2011 τελικος στην Πυλαια
2012 στο Ηρακλειο
2013 Λαρισα
2014 Σεφ
κτλ..
ετσι δεν θα εχει παραπονα κανεις και θα μπορουσε να γινει και φιναλ 4...αλλα που οραμα...
spysta
QUOTE(ironman @ Feb 18 2009, 13:02 ) *
σε οτι αφορα το διαμαντιδη εγω πιστευω οτι θα ναι ακομα καλυτερος καθως θα χει ξεκουραστει μιαμιση βδομαδα τωρα και θα μπει φουριοζος μεσα dry.gif

σε οτι αφορα το που θα κριθει το ματς, αν ο γιαννακης αντιμετωπισει γι αλλο ενα ντερμπι με τον ιδιο βλακωδη τροπο το πικ ν ρολ του παναθηναικου τη βαψαμε..ειδικα τωρα που ειναι ανεβασμενοι ο νικολας και ο γιασικεβιτσιους αμα αρχισουμε παλι τις ανουσιες βοηθειες, αφηνοντας ακαλυπτα τα φτερα,...ο θεος βοηθος

ακομα κι οταν δεν γινεται αυτο, παντα καποιος απο τους παικτες μας θα δωσει καποια αχρειαστη βοηθεια αφηνοντας ακαλυπτο το δικο του παικτη (σ αυτο αρεσκεται ο βασιλοπουλος rolleyes.gif )

αν δεν τους πει λοιπον να σταματησουν αυτες τις κωλοβοηθειες και αν δεν βρει ενα τροπο να εξουδετερωσει το πικ ν ρολ του παο (αν δεν μπορει ο ιδιος ας βαλει να δει στο dvd το ματς με την μπαρτσελονα στο οακα) παλι εδω θα μαστε την κυριακη και θα λεμε για τη διαιτησια που μας αδικησε...

edit: επισης ελπιζω να τον φωτισει ο θεος και να μη βαλει παλι το βουισιτς να εξουδετερωσει τον πεκοβιτς icon_drunk.gif

Δεν θυμαμαι σε ποιο τοπικ .. αλλα ειχα γραψει ενα αντιστοιχο ποστ πριν περιπου κανα μηνα .
Πραγματικα δεν θα το αντεξω παλι να δουμε βομβαρδισμο τριποντων απο ενα απλο πικ εν ρολ .. αλλιως --> shot.gif
Στειλτο e mail στην ΚΑΕ .. προλαβαινουμε ως την Κυριακη tongue.gif
benchwarmer
Τελικα ο τελικος θα αρχισει στις 10 αντι για τις 9μιση.

Και οσον αφορα τα διαιτητικα, φτασαμε σε μια "μεση λυση" καθως στην κληρωτιδα θα μπουν 7 διαιτητες, οι Νίκος Ζαβλανός, Λάζαρος Βορεάδης, Ηλίας Κορομηλάς, Στέλιος Κουκουλεκίδης, Νίκος Πιτσίλκας, Χρυσόστομος Σχινάς και Γεώργιος Τανατζής
kotzito
Aκουγα σημερα στο ραδιοφωνο οτι υπαρχει σκεψη απο μεριας Ολυμπιακου,για Παο δεν ξερω,τα εισιτηρια να δοθουν σε κατοχους διαρκειας οι οποιοι περνοντας τηλεφωνο στην ΚΑΕ,θα δηλωνουν το ονομα τους και τον αριθμο της καρτας διαρκειας τους και την Κυριακη θα πανε στο γηπεδο με ταυτοτητα και το διαρκειας για να γινει πιστοποιηση των στοιχειων τους.Ξερει κανεις τιποτα περισσοτερο;Γιατι εμενα μου φαινεται καλη ιδεα υπο την εννοια οτι εξασφαλιζεται οτι ενα μεγαλο μερος των φιλαθλων θα ειναι μπασκετικοι,αν και λογικα θα μπουν και τραμπουκοι με τον γνωστο τροπο του <<ντου>>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.