Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce vs Baskonia
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2017-18
benchwarmer
Σχόλια για τη σειρά εδώ, σε αναμονή του προγράμματος.
back2back
Η Μπασκόνια μοιάζει να δυσκολεύει τη Φενέρ, ίσως να έχουμε κάποια κηδεία εδώ. Σίγουρα ο χειρότερος αντίπαλος για Ζέλικο, λογικά θα ήθελε Χίμκι, κόντρα στους Ρώσους η πρόκριση θα ήταν βέβαιη. Εγώ θα ήθελα Φενέρ-Ζαλγκίρις για να έχουμε κόντρα "δάσκαλου" με "μαθητή", σίγουρα θα μαλιοτραβιόντουσαν, οι συνεντεύξεις τύπου θα ήταν όνειρο. Ελπίζω τουλάχιστον να αποζημιωθούμε στο τούρκικο πρωτάθλημα με τελικό Φενέρ - Εφές
rahxephon13
Η μπασκονια είναι σε οίστρο των τελευταίο καιρό και χθεσινό ματς το θεωρώ μια κακή παρένθεση που όμως τις ψαλιδίζει τις ευκαιρίες για κάτι παραπάνω, εύκολα η δύσκολα η φενερ πιστεύω θα περάσει.
Zoys
Η Μπασκόνια θα παλέψει και μπορεί να απειλήσει στην καλή της μέρα, αλλά νομίζω ότι είναι απίθανο να μπορέσει να αφήσει εκτός Final-4 τη Φενέρ.
thanath
Πολύ καλός ο Σλούκας σήμερα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.