Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
VARDINOLATSIS
Γιατί μας το χαλας?????? airkef γιατί??? 41.gif Ασε τα παιδιά να εκφραστουν ελευθερα.Ουτε βρίσανε κανένα ουτε είπανε ψέματα. Την γνώμη τους εκφρασανε λίγο ενθερμα.
Air Kef
Ο ΑΖ1980 πολυ ωραια ειπε οτι ειπε και δν βλεπω να του εκανα συσταση ή παρατηρηση καπου για κατι που εγραψε. wink.gif
Μπορεις να σχολιασεις ελευθερα οτι ειπε.

Τωρα για τον Consultant,δεν ειναι ουτε χωρος αντιπαραθεσης το τοπικ ούτε Fight Club. peace.gif

Και σταματα κι εσυ μην σου δωσω warn για παραπονα προς μοντ σε ανοικτό τοπικ. tongue.gif tongue.gif laugh.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(Air Kef @ Jan 24 2008, 00:51 ) *
Ειναι ανορθωδοξο να το κανει ρισκαροντας αποτελεσματα,ωστόσο δν μπορουμε να κανουμε τπτ γιαυτό παρα υπομονή. Το πολύ αν δν ξαναποτυχει να φυγει απο τον Πειραια κολυμπώντας. biggrin.gif

Ο ΠΙΝΙ πάντα έπαιζε με 8 αμερικάνους και 2 Ισραιλινους. Ηδη εκανε πρόταση να αλλαξει το καθεστως στην Α1 για να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Τωρα με αυτό το υλικό και την μπασκετικη του φιλοσοφία αυτα μπορεί, αυτα κάνει. Πέρισυ μετά τα πλευ οφ δήλωσε οτί αν επαιρνε το πρωτάθλημα θα το έκλεβε από τον ΠΑΟ. Γάτα ο Εβραίος 41.gif ΚΛΕΒΩ=παίρνω κάτι που δεν είναι δικό μου. Αρα αφου δεν το πήρα ,ουτε γατα ούτε ζημιά rolleyes.gif Τωρα αν θα φύγει κολυμπόντας δεν το νομίζω biggrin.gif Ενα μυριο το χρόνο παίρνει και να είσαι σιγουρος τοσα αν οχι περισσοτερα θα παρει όπου και να πάει. icon_wave.gif Γιατί ο Πινι εκτος από γάτα είναι και χαρισματικός δημοσιοσχεσίστας. Αυτα ΒΟΥς και μην τσακώνεστε. peace.gif Χαβαλέ κανουμε να περνάει η Ωρα shot.gif smiley.gif
Anaz
QUOTE(AZ1980 @ Jan 23 2008, 23:32 ) *
Σοβαρές αναλύσεις μόνο στο basketforum φίλε Anaz. Ο τύπος διάγει τα τελευταία χρόνια περίοδο σοβαρότατης ανυποληψίας, παίζοντας έναν ελεεινό, καταστρεπτικό ρόλο προώθησης του ανεγκέφαλου οπαδισμού και του καφενειακού χαβαλέ. Η ανάλαφρη lifestyle λατρεία της κενότητας που είχε εισαχθεί από τον Κωστόπουλο και το Νίτρο έχει πλέον προσβάλει κάθε πιθανή σπιθαμή της ζωής σε αυτόν τον τόπο, αντίσταση θα βρεις μόνο σε γαλατικά χωριά σαν αυτό εδώ.
41.gif +1000 AZ.
Εχω απογοητευτει (και εκνευριστει συναμα με την σκεψη οτι πληρωνονται αδρα κιολας) απιστευτα με το επιπεδο των περισσοτερων δημοσιογραφων,ειδικα στο τμημα του αθληματος που αγαπαμε. Αναλαφρα αρθρα επιπεδου καφενειακης οπαδικης συζητησης. Πραγματικα πλην του αντιπαθεστατου κατα τ'αλλα Συριγου,δεν μπορω να θυμηθω καποιον αλλο μπασκετικο δημοσιογραφο που να επιχειρει "βαθυτερη" ουσιαστικη μπασκετικη αναλυση των πραγματων..
Ευτυχως που υπαρχει κι αυτος ο χωρος στον οποιο πραγματικα χαιρομαι να διαβαζω ποστ με μπασκετικη αναλυση οπως τα δικα σου και αρκετων ακομα παιδιων! 41.gif

Καποια στιγμη,αργοτερα ή αυριο οταν δεν βαριεμαι να γραφω, θα γραψω και περισσοτερα για τις σκεψεις μου πανω σε αυτο που εθιξα πιο πανω..αφου εδω ο κοπος δεν παει χαμενος κ με ενδιαφερει πολυ να ακουσω κι αλλων τις αποψεις..

Bεβαια υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις οπως καποιοι γελοιοι τυποι σαν τον απκατ,που εκτος του οτι η παρουσια τους εδω ειναι ακρως ενοχλητικη, δεν μπορουν να διεκπεραιωσουν μια απλη δουλεια, οπως το να κλεισουν μερικα εισιτηρια.. angry_red.gif 68.gif
rchos
εγω εχω μια απορια.
φετος εχουμε μια αντιστοιχη πορεια με την περσινη.ενω ξεκιναει φουλ επιθετικα καποια στιγμη(αργοτερα η νωριτερα) αποφασιζει οτι πρεπει να στηριχθει στην αμυνα κατα εναν πολυ μεγαλο βαθμο.περσι ειχε δηλωσει ο προπονητης οτι αυτο εγινε γιατι δεν ειχε το καταλληλο υλικο για να παιξει το μπασκετ που ηθελε και οταν τελικα το καταλαβε γυρισε το στυλ της ομαδας.φετος που το ξανακανει εχουμε μια απο τα ιδια?και αν ναι δεν παει παρα πολυ δευτερη συνεχομενη χρονια να παραδεχεται λαθος στον σχεδιασμο?
Anaz
rchos ΙΣΩΣ φετος να μην ειναι αλλαγη φιλοσοφιας αλλα προσπαθεια να εμπλουτισει το παιχνιδι της ομαδας δουλευοντας σε τομεις που η ομαδα φανερα υστερουσε!

Αυτο θελω να πιστευω και ευχομαι να μην του στοιχισει οσο θα το δουλευει(?) γιατι αν η ηττα με την Προκομ τελικα περασε εντελως ανωδυνα απο βαθμολογικης πλευρας, τωρα ερχονται κρισιμα παιχνιδια στα οποια δεν χωραει ηττα.. Ηδη αυριο περιμενω το παιχνιδι να παει πιο ανοιχτο.Μας βολευει κ ο αντιπαλος..

Επιπλεον να προσθεσω οτι προχτες ο Πινι με τοσες απουσιες στην περιφερεια επελεξε να αφησει εκτος αγωνιστικου χωρου τον Γουντς στο ματς με τον ΑΓΟΡ κατι που δειχνει ΙΣΩΣ την ΠΡΟΘΕΣΗ του να παιξει κλειστα.

Και μην ξεχναμε οτι ο Ολυμπιακος αγωνιζεται χωρις τα 3 βασικα του δυαρια (Σει,Βασιλειαδης,Ματσε), οι οποιοι συναμα ειναι και οι μονοι ισως περιφερειακοι της ομαδας που μπορουν να συνδυασουν διαθεση κ αντοχη για πιεστικο μαν το μαν πρεσσινγκ, δίνοντας παραλληλα και λυσεις στο επιθετικο παιχνιδι του Γκερσον.
Και φυσικα λειπει κ ο Τσακαλιδης.
Δυστηχως οι απουσιες δεν μας αφηνουν να βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα για την εικονα της ομαδος τελευταια. κ επιπλεον δεν επιτρεπουν να μονταριστει καλυτερα κ ταχυτερα η ομαδα..
rchos
rchos ΙΣΩΣ φετος να μην ειναι αλλαγη φιλοσοφιας αλλα προσπαθεια να εμπλουτισει το παιχνιδι της ομαδας δουλευοντας σε τομεις που η ομαδα φανερα υστερουσε!

το γιατι του ηρθε μεσα στη μεση της χρονιας θελωνα μου πεις?ακομη και αν αυτο που λες ισχυει!
Anaz
Γιατι τοσο καιρο δεν δουλευε καθολου τους συγκεκριμενους τομεις και η ομαδα υστερουσε σε αυτους, και γιατι θεωρει οτι εχει ακομη το περιθωριο να το κανει.. (?)

Δεν εγκρίνω τον τροπο που δουλευει ο Πινι,απλα προσπαθω να τον εξηγησω.. Μεχρι τωρα δειχνει σαν να δουλευει σε ενα μοτιβο "δυο μηνες δουλευουμε μονο ζωνη και γρηγορες επιθεσεις σε ανοιχτο γηπεδο και μετα 1 μηνα μονο μαν το μαν πρεσσινγκ,αργο τεμπο και σετ επιθεσεις".. rolleyes.gif

Ας πουμε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οτι επαιζε παλιοτερα 40(!!) λεπτα ζωνη, και επειδη το θεωρουσα απιθανο να συνεχισει να παιζει ΤΟΣΟ πολυ, ελεγα οτι προφανως το κανει γιατι θελει να την δουλεψει πολυ να την εχει ετοιμη αργοτερα.. Κατι τετοιο υποθετω οτι συμβαινει τωρα.. Εγκατελειψε προσωρινα αυτη τη φιλοσοφια και δουλευει περισσοτερο τομεις που ειχε (εσκεμμενα??) αφησει, και αργοτερα ελπιζω θα ισορροπησει το παιχνιδι της ομαδας εχοντας ενα πιο ολοκληρωμενα δουλεμενο πακετο..

Ολα αυτα εκφραζουν (αισιοδοξες) σκεψεις και οχι ξεκαθαρη αποψη,αφου ειναι πολλοι παραγοντες που δεν επιτρεπουν να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Ενας απο αυτους και η αμφιβολιες μου προς τις προπονητικες ικανοτητες του Πινι, που παντως τον θεωρω εξυπνο ανθρωπο..
rchos
τοσο σιγουρος ειναι πια το κερατο μου(συγχωρεστε με για την εκφραση ετσι και αλλιως στο δικο μου αναφερομαι) οτι θα παμε φαιναλ 4 και τελικο πρωταθληματος?γιατι αν ισχυουν οσα λες τα κανει για να ειναι ετοιμος τοτε.πως δηλαδη ειναι τοσο σιγουρος με τα αποτελεσματα που φερνουμε?τοσο μεγας ειναι πια που τα εχει σχεδιασει ολα τοσο καλα?
οτι το ειχε σχεδιασει αυτο ολο εξαρχης δεν το πιστευω.πιο πολυ οτι στην πορεια του προεκυψε επειδη ειδε οτι το τελειως επιθετικο στυλακι δεν του εβγαινε.δεν πιστεψα ποτε οτι θα βγαλει ολη τη χρονια μονο με ζωνη γι'αυτο και ποτε εκεινη την περιοδο δεν του τα χωνα.παντως κατι του πηγε στραβα και φετος φοβαμαι.επειδη δεν καταστροφολογω ποτε σαν ανθρωπος δεν αποκλειω να του βγει στο τελος.εδω περσι που παραδεχτηκε οτι δεν ειχε το ροστερ που ηθελε παραλιγο να παρει το τιτλο.φετος δειχνει ακομη να το πιστευει.για να δουμε ποσο γατος ειναι λοιπον!

απλα σαν οπαδος αυτης της ομαδας και πορωμενος με το μπασκετ γενικοτερα δεν θελω να μεινει στην ομαδα μου γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που συμβαινει με γκερσον.θελω την ομαδα μου να γουσταρω να την βλεπω ολη την χρονια.να με εμπνεει και ο ολυμπιακος του γκερσον αυτο δεν εχει καταφερει για δευτερη χρονια στη σειρα.γηπεδο πηγαινω λογω του κολληματος μου αλλα θελω μια ομαδα στο γηπεδο που να με φτιαχνει.με γκερσον ποτε δεν θα γινει γιατι το στυλ με τους 40 αμερικανους για εναν ουδετερο οταν αποδιδει μπορει να ειναι πολυ θελκτικο αλλα σαν οπαδος προτιμω αλλα πραγματα και δεν μιλαω για νικες νικες νικες...!ακομη και να γινει φετος το τρελο και παρουμε τιτλους(οχι τιτλο) εγω θελω να φυγει ο γκερσον γιατι δεν ευχαριστιεμε την διαδρομη ασχετα με το αν θα φτασουμε στο στοχο!

Υ.Γ. καταθεση ψυχης βραδιατικα!συγχωρεστε με αλλα το οτι δεν καταφεραμε να κλεισουμε εισιτιρια για μαδριτη(α ρε απκατ) με εχει κανει συναισθηματικο αυτες τις μερες! tongue.gif tongue.gif
Anaz
Ρε μπας και ολο αυτο ειναι αντιδραση του Πινι προς τους επικριτες του για την αμυνα??
Σου λεει..Αμυνα θελατε??Παρτε τα τωρα..!! ηττα απο Προκομ και αγκομαχαμε να παρουμε το Ρεθυμνο! 19.gif tongue.gif
Θα συμφωνησω οτι πραγματι ειναι αρκετα ψυχοφθορα διαδικασια για εναν οπαδο της ομαδας να παρακολουθει τον Ολυμπιακο του Γκερσον.. rolleyes.gif
Ενα γεγονος παντως που πρεπει να κατατεθει,ειναι οτι οι ομαδες του Γκερσον σχεδον παντα μεταμορφωνονταν προς το καλυτερο στα τελευταια κρισιμα ματς.. rolleyes.gif
Συμφωνω στα περισσοτερα βεβαια rchos, και κυριως με την 1η και 3η παραγραφο.
apkat
Bεβαια υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις οπως καποιοι γελοιοι τυποι σαν τον απκατ,που εκτος του οτι η παρουσια τους εδω ειναι ακρως ενοχλητικη, δεν μπορουν να διεκπεραιωσουν μια απλη δουλεια, οπως το να κλεισουν μερικα εισιτηρια.

Υ.Γ. καταθεση ψυχης βραδιατικα!συγχωρεστε με αλλα το οτι δεν καταφεραμε να κλεισουμε εισιτιρια για μαδριτη(α ρε απκατ) με εχει κανει συναισθηματικο αυτες τις μερες! tongue.gif tongue.gif

Ρε πατε καλα και οι 2;;;; blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Ποιος δεν εκλεισε τα εισιτηρια;;Εγω δεν καταφερα καν να μπω στο σαιτ πριν τις 8 το βραδυ.Εσεις τα καταφερατε εσεις κανατε την παραγγελια και εσεις αποτυχατε.Η ευθυνη βαραινει μονο εσας 33.gif
Απο την αλλη εμενα η πρσπαθεια μου στην συνεχεια ηταν η ηρωικη μηπως και διορθωσω τα δικα σας λαθη αλλα ματαια.Ηταν ηδη πολυ αργα.
rchos
offtopic.gif

απαιτω διαγραφη!
apkat
Εχεις τα δικια σου και συ και απαιτεις διαγραφη αλλα τι να σχολιασω απο αυτα που λετε;;Γιατι αλλαξε ο Γκερσον αμυνα;;Ειναι προφανες οτι ο ανθρωπος τα χει αφησει τα πραγματα και πανε λιγο οπως να'ναι.Σου λεει αν δεν μου βγει το ενα θα μου βγει το αλλο.Και κανει συνεχως δοκιμες.
Προγραμματισμο εχει ελαχιστο ΑΛΛΑ μάυτα και μ'αυτα να δειτε που φετος θα παει καλα.Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακος φετος δεν δειχνει ικανος να χασει και η πολυ δυσκολη εποχη των παρα πολλων απουσιων δειχνει να περνα χωρις φοβερες απωλειες.Στην Ελλαδα καμια αρα εξακολουθει να χει μεγαλες πιθανοτητες για το πλεονεκτημα εδρας που ολοι ξερουμε τι σημαινει.
Στην ευρωπη τωρα ενταξει χαθηκε το πρωτο ισως και το δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας αλλα αυτο δεν λεει και πολλα.Πριν 2 χρονια ο ολυμπιακος απο το τεταρτο γκρουπ δυναμικοτητας εχασε την πρωτη θεση του τοπ-16 λογω αυτοκτονιας.Και τωρα μπορει σε εκεινα τα παιχνιδια να καλυψει το χαμενο εδαφος αν ειναι και λιγο τυχερος στην κληρωση.

Αθροιστικα πιστευω οτι η ομαδα παει καλυτερα απο οτι θελουμε να πιστευουμε οι περισσοτεροι.Με αυτον τον τρελο αν μπορουμε να τον πουμε ετσι προγραμματισμο του Γκερσον δειχνει οτι μπορει να φτασει μεχρι το τερμα.Τωρα οτι για μας τους φιλαθλους αυτο το ταξιδι μπορει να ναι πολυ ψυχοφθορο ειναι γεγονος αλλα απο την αλλη αν το καλοκαιρι η ομαδα εχει π[ετυχει τους στοχους της ποιος θα θυμαται το παιχνιδι με την προκομ και τον ΑΓΟΡ;;
Anaz
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ! Μπηκες μονο για να κανεις ενα εντελως οφ τοπικ σχολιο κ να επιβεβαιωσεις τον χαρακτηρισμο μου προς το προσωπο σου ως γελοιο ποστερ που δεν προσφερει τιποτα στο φορουμ"..?Συγχαρητηρια τα καταφερες!! 68.gif Απαιτω κι εγω διαγραφη.
Το δε 2ο "για τα ματια του κοσμου" ποστ σου φαινεται ξεκαθαρα οτι εγινε στο ποδι για να αλαφρυνεις τις εντυπωσεις για το προηγουμενο παραμπτωμα σου,κ να δικαιολογησεις την υπαρξη σου σε αυτο το φορουμ, αφου πιαστηκες αδιαβαστος οταν λες οτι χαθηκε μαλλον το 2ο γκρουπ. 68.gif Σε πληροφορω λοιπον "φιλε μου" οτι με νικη αυριο κ νικη με την Σιενα με +4 ο Ολυμπιακος βγαινει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου 3ος και παει στο 2ο γκρουπ.
Σταματα να ποσταρεις επιτελους..Παραιτησου οικειοθελως απο το φορουμ και ζητα δημοσια συγγνωμη για τους απαθεις και κακιστους χειρισμους σου που μας στερησαν ενα καλοσχεδιασμενο -απο εμενα και τον rchos- υπεροχο μπασκετικο ταξιδι στην Μαδριτη.. 33.gif
spysta
Παιδια τα εισητιρια απο Ιντερνετ τελειωσαν ολα για Φιναλ4?????????
sherman
Εχουνε μεινει μερικα των 350

Υπομονη θα κυκλοφορησουν αλλα 3000+ καποια στιγμη.

Θα παρουν κ απο 1000 καθε ομαδα.
AZ1980
Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Γκέρσον ρισκάρει κάποια (θεωρητικά) εύκολα παιχνίδια για να προσθέσει το μαν του μαν στο οπλοστάσιο της ομάδας του, ρίχνοντας το ρυθμό σε μια καμπή της χρονιάς όπου ούτως ή άλλως στερείται των υπηρεσιών δυο παικτών του από τους πιο παραγωγικούς και ταχείς στην εκτέλεση (Μάτσας, Βασιλειάδης). Επίσης επαναλαμβάνω πως, κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός κάνει "κοιλιά" σωστή χρονική στιγμή. Φτάνει να μη χάσει στην Α1. Αν δεν έχει εκεί απώλειες, τότε νομίζω πως από αυτή την περίοδο των τραυματισμών και των πειραματισμών θα βγει ως σύνολο πολύ κερδισμένος. Δε νομίζω πως φέτος η ομάδα του Πίνι θα έχει να φοβηθεί κάποιον αντίπαλο αν βρεθεί εγκαίρως φορμαρισμένη, παρά μόνο ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ. Ίσα ίσα που θα αποκτήσει και την πολύτιμη φόρα του αουτσάιντερ, σε μια "αποπροσανατολισμένη" μπασκετικά σεζόν, όπου οι σημαντικές μάχες θα κριθούν κυρίως από παράγοντες ψυχολογικούς.

Επίσης θα ήθελα να πω πως για μένα ο Τζάκσον είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, σε αυτόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η πληρότητα και η προσωπικότητα που βγάζει ώρες ώρες η ομάδα στο παρκέ. Αν κάτι πρέπει για μένα να ανησυχεί το τεχνικό τιμ και εσάς τους φιλάθλους της ομάδας είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένου ρόλου για τον Λιν Γκριρ, ο οποίος μοιάζει να ψάχνει μέσα στο παρκέ πράγματα που δεν υπάρχουν, παίζοντας διαρκώς μπάσκετ εγωιστικό και κάπως κοντόφθαλμο. Το λέμε καιρό, πρέπει να μπει επειγόντως χαλινάρι, η συμμετοχή του είναι πιο πολύ αποσυντονιστική, παρά ενισχυτική της προσπάθειας του φετινού Ολυμπιακού, με τις όποιες εξάρσεις του να θυμίζουν θλιβερά το πόσο θα μπορούσε δυνητικά να βοηθήσει.

Υ.Γ.:Consultant πολύ λυπάμαι που δε σου αρέσουν οι αναλύσεις μου, εγώ αντίθετα στις δικές σου πάντα βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Είσαι από τους γνώστες εδώ μέσα κατά τη γνώμη μου, όσο και αν κάποιες φορές το υπερχειλίζον πάθος σου με αναγκάζει να διαφωνήσω με ορισμένες θέσεις σου.
AZ1980
QUOTE(koufos7 @ Jan 23 2008, 22:50 ) *
Μα τον Τουτατις θα πεσει ο ουρανος στα κεφαλια μας με αυτα που διαβαζουμε.Πολυ καλος ΑΖ,συνεχισε να δινεις το στιγμα σου με το καυτο σου πληκτρολογιο.

Δε μιλάω εγώ, μιλάει το κρασάκι! Έψαξα και βρήκα το αγαπημένο μπρούσκο του Μάικ του Μπατίστ, θα σε κεράσω και από κοντά όταν επανέλθω θριαμβευτικά στα γήπεδα! biggrin.gif
Anaz
Αν κάτι πρέπει για μένα να ανησυχεί το τεχνικό τιμ και εσάς τους φιλάθλους της ομάδας είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένου ρόλου για τον Λιν Γκριρ, ο οποίος μοιάζει να ψάχνει μέσα στο παρκέ πράγματα που δεν υπάρχουν, παίζοντας διαρκώς μπάσκετ εγωιστικό και κάπως κοντόφθαλμο. Το λέμε καιρό, πρέπει να μπει επειγόντως χαλινάρι, η συμμετοχή του είναι πιο πολύ αποσυντονιστική, παρά ενισχυτική της προσπάθειας του φετινού Ολυμπιακού, με τις όποιες εξάρσεις του να θυμίζουν θλιβερά το πόσο θα μπορούσε δυνητικά να βοηθήσει.
συμφωνω,απλα να επισημανω 1 ελαφρυντικο που αφορα τον τραυματισμο (που τον κρατησε μακρια απο την ομαδα για μεγαλο διαστημα) κ την απουσια του απο το ελληνικο πρωταθλημα που δεν τον εχουν αφησει να βρει ακομα ρυθμο και να ενταχθει στην ομαδα. Γι'αυτο προσωπικα θεωρω σωστη την επιλογη του Πινι να τον βαλει στην Α1, καθως να με συγχωρει ο Consultant ( biggrin.gif ) αλλα θεωρω οτι υπαρχει πραγματικα μια δυναμικη στην περιπτωση του, να προσφερει παρα πολλα στην ομαδα, πολυ περισσοτερα απο τον "mentally soft" Γουντς..
vastravoud
Δεν έχω να προσφέρω κάτι συγκεκριμένο στη συζήτηση, παρά μόνο να πω ότι συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα του ΑΖ περί "Lifestyle" κριτικής. Όσο απεχθάνομαι τη "λαϊκη" δημοσιογραφία(χάλι τύπου Τριανταφυλλόπουλου), άλλο τόσο σιχαίνομαι και το ανάλαφρο τύπου Nitro γράψιμο.
apkat
Το δε 2ο "για τα ματια του κοσμου" ποστ σου φαινεται ξεκαθαρα οτι εγινε στο ποδι για να αλαφρυνεις τις εντυπωσεις για το προηγουμενο παραμπτωμα σου,κ να δικαιολογησεις την υπαρξη σου σε αυτο το φορουμ, αφου πιαστηκες αδιαβαστος οταν λες οτι χαθηκε μαλλον το 2ο γκρουπ. 68.gif Σε πληροφορω λοιπον "φιλε μου" οτι με νικη αυριο κ νικη με την Σιενα με +4 ο Ολυμπιακος βγαινει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου 3ος και παει στο 2ο γκρουπ.

Καλε μου Αναζ μαθε να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος sad.gif

Στην ευρωπη τωρα ενταξει χαθηκε το πρωτο ισως και το δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας αλλα αυτο δεν λεει και πολλα.

Αυτο το ισως τοποθετηθηκε για να εννοησει οτι δεν θα κερδισει ο Ολυμπιακος την ζαλγκιρις.Προφανες ειναι wink.gif wink.gif
Σταματα να ποσταρεις επιτελους..Παραιτησου οικειοθελως απο το φορουμ και ζητα δημοσια συγγνωμη για τους απαθεις και κακιστους χειρισμους σου που μας στερησαν ενα καλοσχεδιασμενο -απο εμενα και τον rchos- υπεροχο μπασκετικο ταξιδι στην Μαδριτη..

Εφοσον η ιστορια ειναι πλεον γνωστη δεν εχω κατι παραπανω να πω.Απλα σε αφηνω να εκτειθεσαι 41.gif 41.gif
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Jan 24 2008, 04:59 ) *
Υ.Γ.:Consultant πολύ λυπάμαι που δε σου αρέσουν οι αναλύσεις μου, εγώ αντίθετα στις δικές σου πάντα βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Είσαι από τους γνώστες εδώ μέσα κατά τη γνώμη μου, όσο και αν κάποιες φορές το υπερχειλίζον πάθος σου με αναγκάζει να διαφωνήσω με ορισμένες θέσεις σου.

Υπαρχουν τροποι και τροποι για να διαφωνησεις με την αποψη καποιου.Αφου εισαι ευχαριστημενος με τον τροπο που διαφωνεις τοτε τι να σου πω..Παω πασο!Επειδη εισαι κατα τα αλλα αξιολογο ατομο,σου τονιζω οτι μια αναλυση χρωματιζεται+σφυρηλατειται απο τον τροπο που θα κρινει (εν δυναμει) και μια διαφορετικη αποψη.Αναλυση μονος σου δεν θα κανεις ποτε,μονο η ανταλλαγη αποψεων δινει ασφαλη συμπερασματα.Ε,συγγνωμη οταν μας βαφτιζεις οπαδιστες,φανατικους+καφρους οταν διαφωνεις με μια αποψη τοτε δεν γινεται δουλεια.
Consultant
QUOTE(Anaz @ Jan 24 2008, 05:24 ) *
Γι'αυτο προσωπικα θεωρω σωστη την επιλογη του Πινι να τον βαλει στην Α1, καθως να με συγχωρει ο Consultant ( biggrin.gif ) αλλα θεωρω οτι υπαρχει πραγματικα μια δυναμικη στην περιπτωση του, να προσφερει παρα πολλα στην ομαδα, πολυ περισσοτερα απο τον "mentally soft" Γουντς..

Ελα βρε συ τωρα,ποσο mentally soft ηταν στη Σιενα ο Γουντς;Το παλικαρι εχει ταλεντο αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι οπως το παει ο Γκερσον..Ενα τερας ταλεντου ειναι που δεν μπορει να διαχειριστει τον ιδιο του τον εαυτο+που χρειαζεται βοηθεια απο τον προπονητη του.Γιατι αν μπορουσε να το διαχειριστει δεν θα επαιρνε 700 χιλιαδες δολλαρια..
PanosIlio
QUOTE(Consultant @ Jan 24 2008, 12:38 ) *
Ενα τερας ταλεντου ειναι που δεν μπορει να διαχειριστει τον ιδιο του τον εαυτο+που χρειαζεται βοηθεια απο τον προπονητη του.Γιατι αν μπορουσε να το διαχειριστει δεν θα επαιρνε 700 χιλιαδες δολλαρια..

Ε σόρυ δεν είναι έτσι. Όλοι διαβάσαμε τα ρεπορτάζ που τον συνόδευαν όταν έγινε η μεταγραφή του, όλοι ξέραμε ότι ήταν ρίσκο λόγω χαρακτήρα.

Αλλά με αυτό που λες είναι σαν να μας λες πως πάντα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα λόγω προπονητών.

Εγώ βλέπω ένα άτομο απλά να επιβεβαιώνει τις φήμες που τον συνόδευαν.

Κρίμα και για μας και για αυτόν αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
rankin
Εγώ θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου σχετικά με την επιλογή του Πίνι να αντικαταστήσει και πάλι στην Α1 τον Γουντς με τον Γκριρ.. Ο Γκρίρ, παρά το καλό του σουτ και το "κρύο αίμα", είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα παίχτη που ποτέ, μα ποτέ, δεν θα γίνει σπουδαίος! Παίχτης που σκύβει την κεφάλα και ορμάει, δεν είναι σπουδαίος, και πάνω από όλα δεν κάνει για μεγάλη ομάδα! Ο Γκριρ συμπεριφέρεται σαν να παίζει μονάκι με τους φίλους τους στο south central L.A. και δείχνει να μην αντιλαμβάνεται που βρίσκεται.. Στο μυαλό του προφανώς δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νηαρ Ηστ. Περίμενα ότι σιγά σιγά θα έβρισκε έναν σαφή ρόλο μέσα στην ομάδα και είχα πει κάποτε ότι το μεγάλο στοίχημα του Γκέρσον θα ήταν ακριβώς αυτό. Να ενσωματώσει δηλαδή, τον Γκριρ στο παιχνίδι της ομάδας.. Όπως φαίνεται, δεν τα κατάφερε! Ο Γκριρ αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει.. Δεν δίνει πλέον την μπάλα ούτε από το αριστερό στο δεξί και το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτό που όλοι βλέπουν, ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα καλά από τον τραυματισμό του. Αν συνεχίσει να είναι τόσο εριστικά εκνευριστικός και ατομιστής, θα αρχίσει να περνάει από τον κόσμο, τα ίδια που περνούσε πέρσι και ο Σκούνι, με αποτέλεσμα να φοβάται ακόμα και να ακουμπήσει την μπάλα στο ΣΕΦ...

Οι Γούντς-Τζάκσον από την άλλη είναι παίχτες με φανερές δυνατότητες και χτυπητές αδυναμίες. Σε καμία όμως περίπτωση δεν δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.. Μπορεί να μην τους πηγαίνει το παιχνίδι και να εξαφανιστούν από το παρκέ, ποτέ όμως δεν θα μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια και δεν θα χάσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους... Γιατί ο Πίνι επιμένει λοιπόν στον Γκρίρ;; Θα με ενδιέφερε να ξέρω τι βρίσκεται μέσα στο κεφάλι του... θεωρεί ότι ο Γκριρ είναι ένας μικρός Κόμπι Μπράιαντ και μπορεί να κερδίζει μόνος του; Μήπως πιστεύει ότι χωρίς τρελάκια αμερικάνο στον άσσο δεν θα πάει πουθενά; Τι σκέφτεσαι Πίνι;; Πες μας και εμας, που σπάμε την κεφάλα μας να καταλάβουμε;;; Πες μας, τι του βρίσκεις και σε έχει κάνει τυφλό από τον έρωτα;;
Anaz
Περίμενα ότι σιγά σιγά θα έβρισκε έναν σαφή ρόλο μέσα στην ομάδα και είχα πει κάποτε ότι το μεγάλο στοίχημα του Γκέρσον θα ήταν ακριβώς αυτό. Να ενσωματώσει δηλαδή, τον Γκριρ στο παιχνίδι της ομάδας.. Όπως φαίνεται, δεν τα κατάφερε!
Προφανως rankin αυτο του βρισκει κ αποφασισε να τον βαλει παλι στην Α1. Νομιζω πως ειναι νωρις για να πουμε με βεβαιοτητα οτι απετυχε ο ο Πινι στο να προσαρμοσει τον Γκριρ σε εναν ρολο στην ομαδα, οταν ελειπε ενα μηνα απο τις προπονησεις κ αγωνιζεται μονο στην Ευρωλίγκα. Δεν λεω οτι εχεις αδικο σε αυτα που λες, απλα λεω οτι δεν μπορουμε ακομα να κρινουμε με βεβαιοτητα κ να θεωρησουμε χαμενο απο τωρα το στοιχημα ουτε εμεις ουτε ο Πινι,γι'αυτο τον εβαλε να τον εχει και στους αγωνες της Α1. Εξαλλου καλως ή κακως ειναι γνωστο οτι ο Πινι θελει στην ομαδα του εναν ικανο δημιουργο στην κορυφη.

Οσο για τον Γουντς, πραγματικα λυπαμαι αλλα το θεωρω σχεδον απιθανο πλεον αυτος ο παιχτης να φτασει το potential που εχει..Δεν φτανει μονο να διαθετεις τα καταλληλα σωματικα προσοντα και το ταλεντο για να γινεις μεγαλος παιχτης, χρειαζεται κ ο καταλληλος χαρακτηρας τον οποιο ο Γουντς προσωπικα δεν πιστευω οτι διαθετει..! Μου κανει εντυπωση μαλιστα που διαπιστωνω οτι αυτος ο παιχτης εχει τόσο μεγαλο ρευμα,με μόλις 2-3 καλα ματς κ μερικα χαιλαιτς να αποτελουν ολη τη συνεισφορα του στην ομαδα εδω κ 3 μηνες..
Anaz
QUOTE(apkat @ Jan 24 2008, 11:55 ) *
Καλε μου Αναζ μαθε να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος sad.gif
Αυτο το ισως τοποθετηθηκε για να εννοησει οτι δεν θα κερδισει ο Ολυμπιακος την ζαλγκιρις.Προφανες ειναι wink.gif wink.gif
Εφοσον η ιστορια ειναι πλεον γνωστη δεν εχω κατι παραπανω να πω.Απλα σε αφηνω να εκτειθεσαι 41.gif 41.gif
77.gif Ζητω δημοσια συγγνωμη..! Περιμενω τωρα κ την δικη σου μαζι με την παραιτηση σου απο το φορουμ για λόγους ευθιξίας,μετα το ζητημα των εισιτηριων.. 68.gif
apkat
Δεν ειμαι ευθικτος..Τερμα το σπαμ.. tongue.gif
saou
απλα σαν οπαδος αυτης της ομαδας και πορωμενος με το μπασκετ γενικοτερα δεν θελω να μεινει στην ομαδα μου γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που συμβαινει με γκερσον.θελω την ομαδα μου να γουσταρω να την βλεπω ολη την χρονια.να με εμπνεει και ο ολυμπιακος του γκερσον αυτο δεν εχει καταφερει για δευτερη χρονια στη σειρα.γηπεδο πηγαινω λογω του κολληματος μου αλλα θελω μια ομαδα στο γηπεδο που να με φτιαχνει.

ακομη και να γινει φετος το τρελο και παρουμε τιτλους(οχι τιτλο) εγω θελω να φυγει ο γκερσον γιατι δεν ευχαριστιεμε την διαδρομη ασχετα με το αν θα φτασουμε στο στοχο!

Ω πόσο μα πόσο συμφωνώ στα πρώτα που γράφεις!

Στο δεύτερο μέρος πάντως που έκανα quote θα διαφωνήσω ελαφρώς. Οι τίτλοι πιστώνουν τον εκάστοτε προπονητή με χρόνο και τον απαλλάσουν από την -τις περισσότερες φορές- ανούσια και μη επικοδομιτική κριτική της κερκίδας. Πολύ απλά, αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι, δεν θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά το τωρινό ντεφορμάρισμα της ομάδας? Αλλιώς είναι να πιστεύεις μέσα σου ότι κάτι καλό γίνεται, άσχετα με τις αναταράξεις στην πορεία, και αλλιώς να σε τρώει συνέχεια η αμφιβολία και τα ερωτήματα του τύπου 'ξέρει τι κάνει τώρα αυτός ή άλλη μια χρονιά θα πάει στο βρόντο?'

Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Γκέρσον ρισκάρει κάποια (θεωρητικά) εύκολα παιχνίδια για να προσθέσει το μαν του μαν στο οπλοστάσιο της ομάδας του, ρίχνοντας το ρυθμό σε μια καμπή της χρονιάς όπου ούτως ή άλλως στερείται των υπηρεσιών δυο παικτών του από τους πιο παραγωγικούς και ταχείς στην εκτέλεση (Μάτσας, Βασιλειάδης). Επίσης επαναλαμβάνω πως, κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός κάνει "κοιλιά" σωστή χρονική στιγμή. Φτάνει να μη χάσει στην Α1. Αν δεν έχει εκεί απώλειες, τότε νομίζω πως από αυτή την περίοδο των τραυματισμών και των πειραματισμών θα βγει ως σύνολο πολύ κερδισμένος. Δε νομίζω πως φέτος η ομάδα του Πίνι θα έχει να φοβηθεί κάποιον αντίπαλο αν βρεθεί εγκαίρως φορμαρισμένη, παρά μόνο ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ. Ίσα ίσα που θα αποκτήσει και την πολύτιμη φόρα του αουτσάιντερ, σε μια "αποπροσανατολισμένη" μπασκετικά σεζόν, όπου οι σημαντικές μάχες θα κριθούν κυρίως από παράγοντες ψυχολογικούς.

Πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις. Αλλά και πολύ αισιόδοξη η ματιά σου. Δεν βρίσκω κάτι λάθος να σχολιάσω, απλά διστάζω να ενστερνιστώ την άποψή σου. Πολύ σωστό και το bold τμήμα.

Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι δύσκολα θα τη βγάλουμε καθαρή στην Α1 μέχρι το ντέρμπι, αρχής γενομένης από σήμερα.

Αν κάτι πρέπει για μένα να ανησυχεί το τεχνικό τιμ και εσάς τους φιλάθλους της ομάδας είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένου ρόλου για τον Λιν Γκριρ, ο οποίος μοιάζει να ψάχνει μέσα στο παρκέ πράγματα που δεν υπάρχουν, παίζοντας διαρκώς μπάσκετ εγωιστικό και κάπως κοντόφθαλμο. Το λέμε καιρό, πρέπει να μπει επειγόντως χαλινάρι, η συμμετοχή του είναι πιο πολύ αποσυντονιστική, παρά ενισχυτική της προσπάθειας του φετινού Ολυμπιακού, με τις όποιες εξάρσεις του να θυμίζουν θλιβερά το πόσο θα μπορούσε δυνητικά να βοηθήσει.

Όντως ο Γκριρ δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί όπως πρέπει στην ομάδα και εξαιτίας της απουσίας του. Από την άλλη όμως θα διαφωνήσω και με το rankin και θα τονίσω γι άλλη μια φορά ότι είναι θέμα προπονητή. Πολύ απλά, έχεις ενα παίκτη που σκοράρει για πλάκα 25 πόντους, με καλά ποσοστά, δημιουργεί φάσεις, ενώ μπορεί και να πασάρει καλά (όταν το αποφασίσει) αλλά επιμένει να βασανίζει τη μπάλα και τους συμπαίκτες του? Κάντον με το ζόρι να βάλει νερό στο κρασί του. Δυνητικά είναι τεράστιο όπλο ο Λιν. Και στη χειρότερη, αν ο Γκέρσον αδυνατεί να το πράξει, ή αν ο αμερικάνος δεν τα παίρνει τα γράμματα, χρησιμοποίησέ τον ως έκτο παίκτη, πέτα τον μέσα ανά διαστήματα και άστον να κάνει τα δικά του.

Προσωπικά, δεν ξέρω αν σας φαίνεται τραβηγμένο αλλά από άποψη προσόντων θεωρώ ότι ενδέχεται να είναι το καλύτερο 1-2 στην Ευρώπη. Αν καταφέρει και βγάλει από μέσα του τη νοοτροπία της Νηαρ Ηστ τότε δε θα πιάνεται.

Οσο για τον Γουντς, πραγματικα λυπαμαι αλλα το θεωρω σχεδον απιθανο πλεον αυτος ο παιχτης να φτασει το potential που εχει..Δεν φτανει μονο να διαθετεις τα καταλληλα σωματικα προσοντα και το ταλεντο για να γινεις μεγαλος παιχτης, χρειαζεται κ ο καταλληλος χαρακτηρας τον οποιο ο Γουντς προσωπικα δεν πιστευω οτι διαθετει..! Μου κανει εντυπωση μαλιστα που διαπιστωνω οτι αυτος ο παιχτης εχει τόσο μεγαλο ρευμα,με μόλις 2-3 καλα ματς κ μερικα χαιλαιτς να αποτελουν ολη τη συνεισφορα του στην ομαδα εδω κ 3 μηνες..

Θα συμφωνήσω. Δέχομαι ότι ο Γουντς μπορεί να είναι από τους εκείνους τους αμερικάνους που χρειάστηκαν 1-2 χρόνια στην Ευρώπη πριν να κάνουν το μπαμ, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα. Το βασικότερο είναι ότι δε μοιάζει να δίνει κάτι το διαφορετικό. Καταρχήν οι πόντοι του προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από σουτ. Σουτέρ όμως έχουμς μπόλικους. Οι διεισδύσεις του ευδοκιμούν μονάχα όταν βρει χώρο να απογειωθεί, διαφορετικά τρακάρει όπου βρει, για πάσες προς τα έξω δε, ούτε λόγος. Η ντρίμπλα του πάσχει, στην άμυνα επίσης δεν ξεφεύγει από το χαμηλό μέσο όρο, το καλό κορμί του δε δείχνει σπουδαία διάθεση να το βάλει στη φωτιά. Με όλα αυτά δεν θέλω να τον βγάλω άχρηστο, και καλό θα ήταν να βγει διαβατήριο στο Τζάκσον ώστε να παίζουν όλοι παντού. Τον θεωρώ χρήσιμο, αλλά πιστεύω ότι ο Γκριρ έχει δείξει πολύ περισσότερα,και το potential του είναι πολύ μεγαλύτερο, παρόλα τα κουσούρια του. Από τον Q έχουμε αρκεστεί σε ψίχουλα.
NBAer
Άλλες δέκα μέρες εκτός «Μάτσας».
Το πρόβλημα του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας αποδεικνύεται αρκετά σοβαρό κι έτσι ο Λιθουανός γκαρντ θα μείνει άλλες δέκα μέρες εκτός δράσης. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς της Τετάρτης (30/01, 21.30) με τη Σιένα, αλλά και την αναμέτρηση με τον Άρη για το Κύπελλο (6/2, ΣΕΦ).

Αμφίβολος και ο Μπουρούσης
Δεν τους έφταναν οι κακές εμφανίσεις και οι τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ήρθε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουρούση παραμονές του αγώνα με τη Σιένα για να χειροτερέψει την κατάσταση. Ο διεθνής σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα ενώ η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης θα αποφασιστεί μάλλον στην προπόνηση της Τρίτης.

Μα τι γινεται εκει περα? Πως γινονται τοσοι τραυματισμοι? Ισως ειναι πραγματια συμπτωση και εγω αυτο πιστευα ως τωρα, αλλα μηπως δεν ειναι και οφειλεται ξερω γω σε κακη προετοιμασια ή τιποτα αλλο που δεν οφειλεται σε "ατυχια"?
spysta
Αυτη η κατασταση με τον Ματσε δεν παλευετε αλλο ... εχει χασει πολλα παιχνιδια
Γενικα αυτο πραγμα με τους τραυματισμους σε ποδοσφαιρο και μπασκετ δεν παλευται αλλο ... μαλλον οι γυμναστες και οι φυσιοθεραπευτες δεν κανου καλα την δουλεια τους ..δεν εξηγειται αλλιως 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
AZ1980
Εξαιρετικό, κατά τη γνώμη μου, το ποστ του saou 41.gif
PanosIlio
http://www.sport24.gr/html/ent/282/ent.217282.asp

Δεν παίζει και ο Μπλάκνει σήμερα. Όμορφα... blink.gif
spysta
Μεσινα ή Ιβανοβιτς ή Γιαννακης

Παπαλουκας 3.000.000
Πλανινιτς 1.500.000
Τεοντοσιτς 400.000
Βασιλειαδης 300.000
Μασιγιαουσκας 2.350.000
Ρακοσεβιτς 1.500.000 (ή Αμερικανος)
Πελεκανος 300.000
Βασιλοπουλος 450.000
Πριντεζης 250.000
Σμοντις 1.800.000
Μαυροκεφαλιδης 250.000
Μπουρουσης 300.000
Σχορτσιανιτης 500.000
Τσακαλιδης 1.700.000 (ή ξενος ψηλος)
Παλι στα 20.000.000 βγαινει και με τους μισθους του προπονητικου team κτλ κτλ

Καθομαι και φτιανω ομαδα για του χρονου ...
Εμαι στεναχωρημενος εεε ...??? 68.gif 68.gif

ΥΓ.Περα απο την πλακα .. θυμηθειτε την αυτη την 14αδα tongue.gif
Ισως χωρις τον Θοδωρη ... αλλα ποτε δεν ξερεις!!Μπορει φετος να εχουμε την επιστροφη του
spysta
Λενε οτι εγινε κρουση στον Γιαννακη ... για να δουμε
theov
Όπως αναμένονταν ο Πίνι προσπάθησε πάλι να πουλήσει τρέλλα και να κάνει το άσπρο-μαύρο...

Με ένα ΣΕΦ να βράζει και με εξαγριωμένους οπαδούς να του πετάνε αντικείμενα, ζητώντας ταυτόχρονα την απομάκρυνσή του, ο Ισραηλινός πάλι πούλησε τρέλλα δηλώνοντας. «Εγώ δεν πίνω καφέ, αλλά μπύρα» σε ερώτηση σχετική με τα ποτήρια καφέ που δέχθηκε. Και τόνισε πως «αν θεωρεί η διοίκηση ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος, ας μου το πει».

«Και πέρυσι τα ίδια είχαν γίνει με εμένα και τον Πεν. Τότε μπορέσαμε και το ξεπεράσαμε και είδαμε που φτάσαμε. Πριν λίγες μέρες κερδίσαμε εδώ την ΤΣΣΚΑ και μάλιστα χωρίς να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ήταν οι ίδιοι που μας αποθέωναν. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, αλλά εγώ είμαι εδώ για να διαχειριστώ την πίεση. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή διοίκηση και αν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση, ας μου το πει. Είμαι εδώ για να το ακούσω» είπε ο Γκέρσον και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο βράδυ για όλους μας. Πολλοί ήθελαν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν οργανωμένο. Υπήρχε μεγάλη πίεση, όχι μόνο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε αβίαστα λάθη, είχαμε πολλή πίεση και πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και η Σιένα εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά όλα αυτά τα στοιχεία. Δεν ήταν εύκολο να παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι με όλες αυτές τις απουσίες που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 15 λάθη και κακά ποσοστά στα τρίποντα ενώ δυσκολευτήκαμε στις επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε. Η Σιένα, αντίθετα, είχε πολλά λέι-απ. Όταν πήραμε μια διαφορά επτά πόντων, τους στείλαμε στις βολές και τους βάλαμε στο παιχνίδι. Η πίεση ήρθε και πάλι στην πλευρά μας και για αυτό χάσαμε».

«Δεν είναι εύκολη κατάσταση για μας, τα προβλήματα μας έφεραν πίσω. Πέρυσι παίξαμε πολλούς μήνες χωρίς τον Ματσιγιάουσκας, φέτος ήδη συμπληρώνουμε τέσσερις εβδομάδες χωρίς αυτόν. Θα επανέλθει σε μία εβδομάδα, όμως και πάλι δεν θα είναι έτοιμος. Ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις εκ των έσω. Ο Παπαμακάριος ήταν καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά το κενό του Ματσιγιάουσκας είναι πολύ μεγάλο».

Πάλι οι τραυματισμοί φταίνε λοιπόν, τα οργανωμένα συμφέροντα κλπ. κλπ ενώ ο Ταβερνιάρης ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΑΨΟΓΟΣ...

OMG
Gravedigger
QUOTE(spysta @ Jan 31 2008, 05:21 ) *
Μεσινα ή Ιβανοβιτς ή Γιαννακης

Παπαλουκας 3.000.000
Πλανινιτς 1.500.000
Ρακοσεβιτς 1.500.000 (ή Αμερικανος)
Σμοντις 1.800.000

Καθομαι και φτιανω ομαδα για του χρονου ...
Εμαι στεναχωρημενος εεε ...???

Και ονειροπόλος μου φαίνεται...!Όλοι αυτοί στον Ολυμπιακό?
vastravoud
Ο Παπαλουκάς δεν ανανέωσε με τριετές στην ΤΣΣΚΑ;

Επίσης, ο Βασιλόπουλος σίγουρα θα αμοίβεται με παραπάνω λεφτά(φαντάζομαι γύρω στα 700-800k), όπου κι αν κλείσει το καλοκαίρι.
spysta
και γιατι να μην ερθουν ολοι αυτοι στον ΟΣΦΠ ????????Τι πραγμα δεν θα τους παρεχει ο ΟΣΦΠ ...?????
Οκ δεν λεω οτι ειναι κλεισμενοι .. αλλα σε περιπτωση που αναζητησουν ομαδα (Πλανινιτς Σμοντις σιγουρα) ο ΟΣΦΠ θα ειναι απο τα φαβορι ... κι ας μην αγωνιζεται σε ενα πρωταθλημα οπως της Ισπανιας ... γιατι μονο σ αυτο υστερει ...
ο Παπαλουκας οποτε γουσταρει φευγει ... κι ας εχει ανανεωσει ... κι ας μην εχει πια ορο για Ελληνικη ομαδα ..
Οσο για τον Βασιλοπουλο δεν νομιζω οτι εχει αποδειξει οτι μπορει να αμοιβεται απο του χρονου με 800.000 χιλιαρικα ... τουλαχιστον οχι ακομα
rankin
Η επικαιρότητα δείχνει να τρέχει, αλλά όχι εναντίον του "κόουτς" Πίνι. Η διοίκηση θα τον στηρίξει, μάλλον μέχρι τέλους, αλλά θα προσπαθήσει να αλλάξει, έστω και τώρα, ένα μέρος του οπλοστασίου του...

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και μιλάνε ξεκάθαρα για αντικατάσταση του Γκριρ, ενδεχομένως μάλιστα εντός της εβδομάδας.. Το όνομα του "εκλεκτού" δεν είναι γνωστό, αλλά μάλλον θα προτιμηθεί κάποιος παίχτης με ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά όχι με απαίτηση να έχει συνέχεια την μπάλα στα χέρια του.. Θα έλεγα ότι ο Τζάαμπερ έχει ενθουσιάσει τον "κόουτς", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Α1 (υπάρχει κάποιος κανονισμός που το απαγορεύει, ή κάνω λάθος; )

Δεν ξέρω αν μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά η απομάκρυνση του Γκριρ από μόνη της θα είναι μια καλή και λογική ενέργεια.. Κρίμα που το καλοκαίρι βιάστηκαν να διώξουν τον καλό και φιλότιμο Ντόμερκαντ, που έδειχνε να είχε δέσει με την ομάδα και τον κόσμο της, και στην Ρωσσία κάνει παπάδες... Βρισκόμαστε εν αναμονή των -όποιων- εξελίξεων λοιπόν, δεδομένου πάντα ότι ο Γκέρσον δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί. Αν ήταν, θα είχε ήδη φύγει...
VARDINOLATSIS
Αρχίσαμε απο Ιανουάριο την μεταγραφική περίοδο.???? tongue.gif
Anaz
Ο Γκριρ ειναι τόσο θυτης όσο και (περισσοτερο) θυμα της καταστασης.. Δεν νομιζω οτι οποιοσδηποτε αλλος παιχτης με παρομοια αγωνιστικα χαρακτηριστικα και να'ταν στη θεση του θα ειχε καταφερει πολλα περισσοτερα! Το προβλημα ειναι οτι με την κακιστη διαχειριση του απο τον Πινι, εκτέθηκε με τον χειροτερο τρόπο, και φοβαμαι ισως ανεπανορθωτα.. Αν δεν υπαρχει γυρισμος,καλυτερα να αντικατασταθει.. Το να καψεις εναν Αμερικανο ειναι το λιγοτερο.Η ομαδα μην καει..
rchos
συμφωνω οτι το φταιξιμο στο οτι ο γκρυρ δεν καταφερε να ανταποκριθει φταιει ο προπονητης πολυ περισσοτερο απο οτι ο ιδιος!νομιζω πλεον και με δεδομενο οτι κατα τα φαινομενα ο πινι δεν φευγει προς το παρον μια αλλαγη ενος η δυο παιχτων ισως δωσει μια ωθηση αν και τη θεωρω λυση του ποδαριου!

νομιζω οτι η λυση ειναι μια και μοναδικη πλεον για το προβλημα της ομαδας!
Αυτη:
Invalid Video Link

να ακουσουν αυτο το αποσπασμα.να διδαχθουν λιγο οι παχτες απο εναν σοφο ανθρωπο!
Igor
Eξαιρετικο αποσπασμα..
spysta
τον γνωστο λογο του Αλ Πατσινο ....παγκοσμιως και ως ο Al Pacino speech στο Any Given Sunday τον ειχα ακουσει πριν το παιχνιδι με τον Παναθηναικο στον Ταφο του Ινδου αφου πρωτα ειχα δει την ταινια καμια εβδομαδα πριν... βεβαια στο τελος χασαμε .. αλλα με ειχε ανεβασει πολυ και ειχα πεξει παρα πολυ καλα ..

τα λογια και οι μορφασμοι του Πατσινο και των παικτων (στο original videaκι) ειναι ολα τα λεφτα !!!!
Πραγματικα τρομερο
apkat
Μετά τον Πίνι Γκέρσον, άλλο ένα στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε την ομάδα. Ο Σταύρος Ελληνιάδης ενημερώθηκε ότι αποτελεί παρελθόν, μετά από πεντέμισι χρόνια συνεργασίας με την ΚΑΕ…

Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού πληροφορήθηκε ότι αποχωρεί από την ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου. Στους ερυθρόλευκους είχε πάει το καλοκαίρι του 2003 και μέχρι σήμερα ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα εκτός παρκέ…

superbasket.gr

Αντε εφυγε και ο Ελληνιαδης..Πολυ καλη κινηση..

Ζητησε ο Γιαννακης αποχωρηση του η η Καε απο μονη της εκανε αυτην την κινηση;;
Anaz
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
spysta
ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ!!!!!
ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΑΥΡΟΣ .... ΑΛΛΑ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ!!!!
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
thrylos7
Η πιο ιντριγκαδόρικη εξέλιξη θα είναι να πάει στον Παναθηναϊκό, όπως μεταξύ σοβαρού κι αστείου του έχει προτείνει επανειλημμένως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος... rolleyes.gif
kotzito
QUOTE(spysta @ Feb 2 2008, 18:33 ) *
ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ!!!!!
ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΑΥΡΟΣ .... ΑΛΛΑ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ!!!!
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Εφυγε ο Ελληνιαδης?Γιατι?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.