απλα σαν οπαδος αυτης της ομαδας και πορωμενος με το μπασκετ γενικοτερα δεν θελω να μεινει στην ομαδα μου γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που συμβαινει με γκερσον.θελω την ομαδα μου να γουσταρω να την βλεπω ολη την χρονια.να με εμπνεει και ο ολυμπιακος του γκερσον αυτο δεν εχει καταφερει για δευτερη χρονια στη σειρα.γηπεδο πηγαινω λογω του κολληματος μου αλλα θελω μια ομαδα στο γηπεδο που να με φτιαχνει.
ακομη και να γινει φετος το τρελο και παρουμε τιτλους(οχι τιτλο) εγω θελω να φυγει ο γκερσον γιατι δεν ευχαριστιεμε την διαδρομη ασχετα με το αν θα φτασουμε στο στοχο!
Ω πόσο μα πόσο συμφωνώ στα πρώτα που γράφεις!
Στο δεύτερο μέρος πάντως που έκανα quote θα διαφωνήσω ελαφρώς. Οι τίτλοι πιστώνουν τον εκάστοτε προπονητή με χρόνο και τον απαλλάσουν από την -τις περισσότερες φορές- ανούσια και μη επικοδομιτική κριτική της κερκίδας. Πολύ απλά, αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι, δεν θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά το τωρινό ντεφορμάρισμα της ομάδας? Αλλιώς είναι να πιστεύεις μέσα σου ότι κάτι καλό γίνεται, άσχετα με τις αναταράξεις στην πορεία, και αλλιώς να σε τρώει συνέχεια η αμφιβολία και τα ερωτήματα του τύπου 'ξέρει τι κάνει τώρα αυτός ή άλλη μια χρονιά θα πάει στο βρόντο?'
Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Γκέρσον ρισκάρει κάποια (θεωρητικά) εύκολα παιχνίδια για να προσθέσει το μαν του μαν στο οπλοστάσιο της ομάδας του, ρίχνοντας το ρυθμό σε μια καμπή της χρονιάς όπου ούτως ή άλλως στερείται των υπηρεσιών δυο παικτών του από τους πιο παραγωγικούς και ταχείς στην εκτέλεση (Μάτσας, Βασιλειάδης). Επίσης επαναλαμβάνω πως, κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός κάνει "κοιλιά" σωστή χρονική στιγμή. Φτάνει να μη χάσει στην Α1. Αν δεν έχει εκεί απώλειες, τότε νομίζω πως από αυτή την περίοδο των τραυματισμών και των πειραματισμών θα βγει ως σύνολο πολύ κερδισμένος. Δε νομίζω πως φέτος η ομάδα του Πίνι θα έχει να φοβηθεί κάποιον αντίπαλο αν βρεθεί εγκαίρως φορμαρισμένη, παρά μόνο ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ. Ίσα ίσα που θα αποκτήσει και την πολύτιμη φόρα του αουτσάιντερ, σε μια "αποπροσανατολισμένη" μπασκετικά σεζόν, όπου οι σημαντικές μάχες θα κριθούν κυρίως από παράγοντες ψυχολογικούς.
Πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις. Αλλά και πολύ αισιόδοξη η ματιά σου. Δεν βρίσκω κάτι λάθος να σχολιάσω, απλά διστάζω να ενστερνιστώ την άποψή σου. Πολύ σωστό και το bold τμήμα.
Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι δύσκολα θα τη βγάλουμε καθαρή στην Α1 μέχρι το ντέρμπι, αρχής γενομένης από σήμερα.
Αν κάτι πρέπει για μένα να ανησυχεί το τεχνικό τιμ και εσάς τους φιλάθλους της ομάδας είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένου ρόλου για τον Λιν Γκριρ, ο οποίος μοιάζει να ψάχνει μέσα στο παρκέ πράγματα που δεν υπάρχουν, παίζοντας διαρκώς μπάσκετ εγωιστικό και κάπως κοντόφθαλμο. Το λέμε καιρό, πρέπει να μπει επειγόντως χαλινάρι, η συμμετοχή του είναι πιο πολύ αποσυντονιστική, παρά ενισχυτική της προσπάθειας του φετινού Ολυμπιακού, με τις όποιες εξάρσεις του να θυμίζουν θλιβερά το πόσο θα μπορούσε δυνητικά να βοηθήσει.
Όντως ο Γκριρ δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί όπως πρέπει στην ομάδα και εξαιτίας της απουσίας του. Από την άλλη όμως θα διαφωνήσω και με το rankin και θα τονίσω γι άλλη μια φορά ότι είναι θέμα προπονητή. Πολύ απλά, έχεις ενα παίκτη που σκοράρει για πλάκα 25 πόντους, με καλά ποσοστά, δημιουργεί φάσεις, ενώ μπορεί και να πασάρει καλά (όταν το αποφασίσει) αλλά επιμένει να βασανίζει τη μπάλα και τους συμπαίκτες του? Κάντον με το ζόρι να βάλει νερό στο κρασί του. Δυνητικά είναι τεράστιο όπλο ο Λιν. Και στη χειρότερη, αν ο Γκέρσον αδυνατεί να το πράξει, ή αν ο αμερικάνος δεν τα παίρνει τα γράμματα, χρησιμοποίησέ τον ως έκτο παίκτη, πέτα τον μέσα ανά διαστήματα και άστον να κάνει τα δικά του.
Προσωπικά, δεν ξέρω αν σας φαίνεται τραβηγμένο αλλά από άποψη προσόντων θεωρώ ότι ενδέχεται να είναι το καλύτερο 1-2 στην Ευρώπη. Αν καταφέρει και βγάλει από μέσα του τη νοοτροπία της Νηαρ Ηστ τότε δε θα πιάνεται.
Οσο για τον Γουντς, πραγματικα λυπαμαι αλλα το θεωρω σχεδον απιθανο πλεον αυτος ο παιχτης να φτασει το potential που εχει..Δεν φτανει μονο να διαθετεις τα καταλληλα σωματικα προσοντα και το ταλεντο για να γινεις μεγαλος παιχτης, χρειαζεται κ ο καταλληλος χαρακτηρας τον οποιο ο Γουντς προσωπικα δεν πιστευω οτι διαθετει..! Μου κανει εντυπωση μαλιστα που διαπιστωνω οτι αυτος ο παιχτης εχει τόσο μεγαλο ρευμα,με μόλις 2-3 καλα ματς κ μερικα χαιλαιτς να αποτελουν ολη τη συνεισφορα του στην ομαδα εδω κ 3 μηνες..
Θα συμφωνήσω. Δέχομαι ότι ο Γουντς μπορεί να είναι από τους εκείνους τους αμερικάνους που χρειάστηκαν 1-2 χρόνια στην Ευρώπη πριν να κάνουν το μπαμ, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα. Το βασικότερο είναι ότι δε μοιάζει να δίνει κάτι το διαφορετικό. Καταρχήν οι πόντοι του προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από σουτ. Σουτέρ όμως έχουμς μπόλικους. Οι διεισδύσεις του ευδοκιμούν μονάχα όταν βρει χώρο να απογειωθεί, διαφορετικά τρακάρει όπου βρει, για πάσες προς τα έξω δε, ούτε λόγος. Η ντρίμπλα του πάσχει, στην άμυνα επίσης δεν ξεφεύγει από το χαμηλό μέσο όρο, το καλό κορμί του δε δείχνει σπουδαία διάθεση να το βάλει στη φωτιά. Με όλα αυτά δεν θέλω να τον βγάλω άχρηστο, και καλό θα ήταν να βγει διαβατήριο στο Τζάκσον ώστε να παίζουν όλοι παντού. Τον θεωρώ χρήσιμο, αλλά πιστεύω ότι ο Γκριρ έχει δείξει πολύ περισσότερα,και το potential του είναι πολύ μεγαλύτερο, παρόλα τα κουσούρια του. Από τον Q έχουμε αρκεστεί σε ψίχουλα.