lakersdynasty συμφωνω μαζι σου για τον σπανουλι οτι θελει την μπαλα και ετσι ειναι.ομως υπαρχει τροπος και στο 2 να παιζει και να περνει την μπαλα και να κανει το γνωστο νταπα ντουπα του και ολα.απλα πιστευω (εγω ετσι)οτι μονο κερδος θα εχει απο την χρησιμοποιηση του σαρας στον ασσο και τιποτε αλλο ετσι θα εχει και ενα πολυ καλο πλειμακερ και βγαζοντας καποια παιχνιδια για τον kill bill θα μπορει να κανει τις γνωστες μπουκες του.θα ειμαστε πολυ ανωτεροι.η μπαλα θα περναει απο τον σπανουλι αλλα ο σαρας δεν θα εχει αυτον τον αχαρο ρολο κατσε στην γωνια και κοιτα.τι εγινε ξαφνικα δεν μπορει να παιξει???δεν νομιζω
με λιγα λογια για εμενα
ασσος:διαμαντιδης σαρας βεργινης
gard:σπανουλις νικολα
Ginobili
Oct 3 2008, 14:35
QUOTE(silversurfer @ Oct 3 2008, 09:08 )

κ ο ginobili που δεν πήρε διαρκείας τελικά!!
Είμασταν λίγοι πάντως ναι...
Ε..τι να κάνω???? Ενέδωσα στον πειρασμό....

Σκέφτηκα και την Ιωάννα Πηλιχού...οπότε ανανέωσα...
Χθες πάντως δεν ήταν.....

Δεν μου τα λέει καλά διοίκηση...
Θέλω έναν ψηλό ακόμη,και την Ιωάννα πίσω....(Εκτός κι αν φέρει καμιά Κωλέτσα....

)
Και ναι χθες είμασταν λίγοι!!!!! Και αν κρίνω...από τον εκφωνητή..που κάθε τρεις και λίγο μας έλεγε να πάρουμε κάρτες διαρκείας.....ούτε στα διαρκείας είμαστε πολύ καλά.....Και γιαυτό σίγουρα ο Ζοτς κάνει τις τελευταίες μέρες συνέχεια δηλώσεις...για τον κόσμο...
pain of salvation
Oct 3 2008, 14:39
Καλησπερα...
κανα βιντεακι παιζει η κανα share...κατι...
ενδιαφερονται φιλοι(και καλα...

) που δεν καταφεραν να βρεθουν στο ΟΑΚΑ χθες.
Thnx
lakersdynasty
Oct 3 2008, 14:48
QUOTE(pain of salvation @ Oct 3 2008, 15:39 )

Καλησπερα...
κανα βιντεακι παιζει η κανα share...κατι...
ενδιαφερονται φιλοι(και καλα...

) που δεν καταφεραν να βρεθουν στο ΟΑΚΑ χθες.
Thnx
Δεν υπαρχει δυστοιχως. Στο γηπεδο ηταν παρον μονο ενας καμεραμαν ο οποιος τραβηξθε το παιχνιδι κοντα στο γηπεδο και μαλλον ακομη και αυτη η λυψη ηταν για λογους scouting. Μεταδοση απο τηλεοπτικο σταθμο δεν υπηρχε.
dirk10 εχεις απολυτο δικαιο και αυτος ο ορθολογισμος χωρις τον Σπανουλη στο ροτεϊσιον υπηρχε χθες.
Επισης κατι αλλο που θα το βαλω και στο τοπικ των μεταγραφων:
Ο Αρης Ταταρούνης αποδεσμεύτηκε χθες από τον Παναθηναϊκό και αναζητεί πλέον άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...1&pubid=1394858Αρα το
πολυ λιγο που επαιζε θα μετατραπει και με δεδομενη την κουραση Διαμαντιδη Σαρας σε
λιγο για τον Βεργινη. Και αν στην πορεια βελτιωθει ισως να αυξηθει και ο χρονος του.
Καλη τυχη Αρη!
emeis to βλεπουμε ο ζοτς ομως γιατι εχει κολλησει μου λετε??κριμα και για μας που εχουμε τετοιον παιχτη και δεν τον βλεπουμε στα καλα του αλλα πιο πολυ για την ιδια την ομαδα..για να δουμε!!!πεκοβιτς παντως απ οτι διαβαζω ασταματητος!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!
lakersdynasty
Oct 3 2008, 17:19
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=77241Χανει την πρεμιερα ο Σπανουλης και βλεπουμε. Αν ειναι στην κατασταση που ηταν ο Τσαρτσαρης περσι (3-4 εβδομαδες εκτος) ευτυχως που ετυχε τωρα.
silversurfer
Oct 3 2008, 18:30
Τέλεια!! Καλύτερα τώρα παρά μετά κ να τρέχουμε!! Είναι αναντικατάστατος σε κρίσιμα ειδικά ματς κ το έχουμε δεί όλοι αυτό!! Ειδικά η ενέργεια που δίνει πέραν του σκοραρίσματος είναι απίστευτη!!
Καλύτερα τώρα ξαναλέω..
Κ ο Αλβέρτης τραυματίας διάβασα ε? Ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα σωστά?? Βρε λέτε να έρθει κανείς ακόμα?
εχω την αισθηση οτι η πελματιαια απονευρωσιτιδα που ταλαιπωρει τον Σπανουλη αν δεν προσεχθει απο τωρα θα βγει οπως του Τσακαλιδη περυσι που τον κρατησε 2,5 μηνες εκτος .. παρα πολυ υπουλος τραυματισμος .. δεν ξερεις ποτε θα σου βγει ο πονος γι αυτο και χρειαζεται να προσεξει πολυ τωρα
Ginobili
Oct 4 2008, 01:48
QUOTE(spysta @ Oct 3 2008, 23:37 )

εχω την αισθηση οτι η πελματιαια απονευρωσιτιδα που ταλαιπωρει τον Σπανουλη αν δεν προσεχθει απο τωρα θα βγει οπως του Τσακαλιδη περυσι που τον κρατησε 2,5 μηνες εκτος .. παρα πολυ υπουλος τραυματισμος .. δεν ξερεις ποτε θα σου βγει ο πονος γι αυτο και χρειαζεται να προσεξει πολυ τωρα
Στον Ολυμπιακό πέρσι έτρωγαν πίτσες στην προπόνηση...όταν ήρθε ο Γιαννάκης οι παίκτες είχαν φυσική κατάσταση σαν την δική μου....την πελματιαία του Τσακαλίδη θα πρόσεχαν..
Μην δαιμονοποιούμε την συγκεκριμένη πάθηση από μια δυο περιπτώσεις.Η πελματιαία είναι πάρα πολύ συχνή πάθηση.Ο Σκόλα πρόπερσι την ξεπέρασε σε μια βδομάδα σχεδόν...
Fetisov
Oct 4 2008, 02:02
Τετοιο ψηλο δεν θυμαμαι στον ΠΑΟ απο εποχη Ρεμπρατσα. Πηγα στο ΟΑΚΑ μονο και μονο για να δω τον Πεκοβιτς και εντυπωσιαστηκα. 10/10 διποντα με κανα δυο γκολ φαουλ, 3-4 μπλοκς σε 19 λεπτα.
a bullet for your head
Oct 4 2008, 04:43
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 3 2008, 11:04 )

Και ναι ο Βεργινης δεν ειναι ετοιμος για να γινει ο επωμενος Ρουμπιο

ας ειμαστε σοβαροι αλλα απτην αλλη δεν μου φαινεται οτι θα εχει και ρολο παρομοιο με του Ταταρουνη στον Παναθηναϊκο.
Ο Ζοτς δηλωσε οτι θελει να του δωσει ευκαιριες και θα του τις δωσει. Στο κατω κατω δεν ειναι ενας παικτης ο οποιος ειναι εγκλοβισμενος στην θεση 1 μπορει να παιξει μαζι με καθαρο ασσο μαζι αν θελουμε καλη κυκλοφορια της μπαλας.
Κατα τα αλλα οντως θελει βελτιωση σε αρκετα πραγματα για να σταθει σε επιπεδο ευρωλιγκας. Βελτιωση ταχυτητας και σουτ κυριως. Τα αλλα ερχονται και με την εμπειρια.
Για τον Βεργινη θα δουμε στην πορεια τι θα ηταν καλητερο για αυτον. Εγω πιστευω οτι ειναι καλο που ειμαστε "φορτωμενοι" σε αυτη την θεση γιατι ειναι η πλεον σημαντικη για καθε ομαδα αλλα ειδικα για το παιχνιδι μας.
Θα δουμε στην πορεια.
Αν ο Παοκ,''αποφασιζε'' να τον αναδειξει στα 17-18 του κ οχι περσι στα 20 του,τοτε ισως μιλουσαμε κ μεις για το ''δικο μας παιδι θαυμα''.Εχω χαρακτηρισει την προσθηκη Βεργινη στον ΠΑΟ,εξαιρετικη,αποτελει πολυ μεγαλη επενδυση κ θα τολμουσα να πω,οτι ειναι καλυτερος στα 20-21 του ,απ οτι ηταν οι Διαμαντιδης,Σπανουλης,Ζησης σ'αυτην την ηλικια...Δεν ακουστηκε κ δεν διαφημιστηκε τοσο,μιας κ οι φουρνιες 86' κ 87' που μετειχε στις Εθνικες ομαδες δεν παρουσιασαν καποια επιτυχια,ενω ο Παοκ μεχρι τα 19 του δεν του εδινε ευκαιριες.Ειναι λογικο να ειναι λιγο στρεσαρισμενος κ μαγκωμενος,ομως πιστευω οτι θα εξοικειωθει γρηγορα,μιας κ εκτος απο ικανος κ ταλαντουχος ειναι κ θρασυτατος..Θα συμφωνησω μαζι σου οτι δεν θα εχει ρολο Ταταρουνη...οπως επισης οτι ορθως κρατηθηκε απ τον Ζοτς,προσδιδοντας πολυ μεγαλο βαθος κ ποιοτητα στην θεση,και τελος οτι μπορει να ανταποκριθει κ στις 2 θεσεις των γκαρντ.Στα περι βελτιωσης που αναφερεις,θα πω οτι ειναι παρα πολυ καλος σουτερ..θελει ομως δυναμη κ ταχυτητα κ μια περαιρετω βελτιωση κομματιων του επιθετικου του παιχνιδιου κ της προσωπικης του αμυνας.
enypnio
Oct 4 2008, 08:43
ο βεργίνης καλύτερα να γίνει δυάρει έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης σε αυτή την θέση
lakersdynasty
Oct 4 2008, 09:38
QUOTE(spysta @ Oct 4 2008, 02:37 )

Ο Σπανουλης ειχε ξαναπαθει πελματιαια απονευρωσιτιδα και γυρισε πολυ πιο νωρις απο τον Τσακαλιδη και τον Τσαρτσαρη.
Υπαρχει ηδη ειδικη θεραπεια για αυτου του ειδους τον τραυματισμο και απο περσι εχουν γινει και σεμιναρια απο κορυφαιο γιατρο για το θεμα.
Εξατραται απο το ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση του και απο ποιο σημειο θα αρχισει η αποθεραπεια λογικα.. Θα δουμε.
Στα περι βελτιωσης που αναφερεις,θα πω οτι ειναι παρα πολυ καλος σουτερ..θελει ομως δυναμη κ ταχυτητα κ μια περαιρετω βελτιωση κομματιων του επιθετικου του παιχνιδιου κ της προσωπικης του αμυνας.
Ενταξει μπορει να ισχυει αυτο που λες και απλα να χρειαζεται περισσοτερο χωρο- χρονο για να ειναι πιο ευστοχος, εγω απλα ειχα δει μερικα περσινα παιχνιδια του ΠΑΟΚ και σε συνδιασμο με τα περσινα του ποσοστα εβγαλα αυτο το συμπερασμα. (37% δυποντα 35% τριποντα)
Το μονο "ελαφριντικο" ειναι οτι σε οσα παιχνιδια ειχα δει οταν δεν υπηρχε αλλη λυση αρκετες φορες επερνε την μπαλα και σουταρε με πιεση χρονου κυριως τριποντα.
ο βεργίνης καλύτερα να γίνει δυάρει έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης σε αυτή την θέση
Ισως σαν δυαρι με καλη πασα να ηταν πιο αποτελεσματικος αλλα πρεπει να δουλευτει και σαν ασσος. Πραγμα πιο δυσκολο αφου καθοδηγεις ολη την ομαδα δεν εχεις απλα εκτελεστικο χαρακτηρα.
VARDINOLATSIS
Oct 4 2008, 14:15

Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε πουθενα Παο η Ολυμπιακό? Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ???
lakersdynasty
Oct 4 2008, 14:32
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Oct 4 2008, 15:15 )

Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε πουθενα Παο η Ολυμπιακό? Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ???
Το μονο που βρηκα για sky turk ειναι αυτο.
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.c...nnels/b2059.htmdouble click πανω στην μικρη οθωνη για full sreen. Τωρα λειτουργει σε εμανα. Ελπιζω να λειτουργει και την ωρα του αγωνα.
keltis 10
Oct 4 2008, 16:07
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 4 2008, 15:32 )

Το μονο που βρηκα για sky turk ειναι αυτο.
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.c...nnels/b2059.htmdouble click πανω στην μικρη οθωνη για full sreen. Τωρα λειτουργει σε εμανα. Ελπιζω να λειτουργει και την ωρα του αγωνα.
Μπορει να μου πει καποιος τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα?
Archigos
Oct 4 2008, 16:25
18:00
keltis 10
Oct 4 2008, 16:48
QUOTE(Archigos @ Oct 4 2008, 17:25 )

18:00
Eυχαριστω!
vastravoud
Oct 4 2008, 17:54
Και σε εμένα δουλευει μια χαρά! Μικρή ανάλυση μεν, αλλά τουλάχιστον θα το δουμε
Κατά τα λοιπά (και εντελώς off-topic), είναι απίστευτη η συγγένεια μας με τους γείτονες Τούρκους: Είδα τώρα "reklam", αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι διαφημίσεις
Archigos
Oct 4 2008, 17:59
Και τωρα ας απολαυσουμε την Ομαδαρα μας.
Ginobili
Oct 4 2008, 17:59
Γιατί το παρκέ των Τούρκων είναι πράσινο...??
Έλεος...και το δικό μας να είναι μπλε...

edit:Τι έγινε?? Κάνουν οικονομία στο ρεύμα...???
ironman
Oct 4 2008, 18:04
τι εγινε ρε παιδια;; επεσαν τα φωτα;;
vastravoud
Oct 4 2008, 18:05
Θεοί οι Τούρκοι!
enypnio
Oct 4 2008, 18:06
http://delicast.com/tv/Sky_Turkκαλύτερη εικόνα όταν αλλάξουνε τις λάμπες βέβαια
Ginobili
Oct 4 2008, 18:07
Και θέλει ο Αταμάν να διοργανώσουμε με δάυτους Σούπερ λίγκα????
lakersdynasty
Oct 4 2008, 18:08
QUOTE(Ginobili @ Oct 4 2008, 18:59 )

Γιατί το παρκέ των Τούρκων είναι πράσινο...??
Έλεος...και το δικό μας να είναι μπλε...

edit:Τι έγινε?? Κάνουν οικονομία στο ρεύμα...???
Eλπιζω φετος να ειναι πρασινος ο χορηγος μας

enypnio τι προγραμμα θελει για να δειξει? Γιατι μου λεει οτι δεν εχω το καταλληλο προγραμμα.
vastravoud
Oct 4 2008, 18:12
Windows Media Player, σε εμένα είναι μια χαρά
Ginobili
Oct 4 2008, 18:13
Γιατί 1' σιγή...???
lakersdynasty
Oct 4 2008, 18:14
QUOTE(vastravoud @ Oct 4 2008, 19:12 )

Windows Media Player, σε εμένα είναι μια χαρά
Κριμα
Σε εμενα οχι...
Ginobili
Oct 4 2008, 18:22
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 4 2008, 16:14 )

Κριμα
Σε εμενα οχι...
Το ίδιο μου φαίνεται εμένα.Καλύτερο δεν είναι...οπότε μην σκας.
Τον Διαμαντίδη γιατί τον αποδοκίμασαν οι Τούρκοι??? Καλά τον Νίκολας...το καταλαβαίνω...
*Δεν παίζουμε καλά.Ειδικά στην άμυνα...
vastravoud
Oct 4 2008, 18:23
Αέρας ο Μίλος!
vastravoud
Oct 4 2008, 18:29
19 - 17 χάνουμε στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου, για όσους δεν το βλέπουν
Ginobili
Oct 4 2008, 18:39
Τρομερός ο Πέκοβιτς.Πυρηνικό όπλο,δεν σταματιέται.Χαρακτηριστικό...το ότι μόλις βγήκε,ο Κασούν έκανε εντυπωσιακή φάση με επιθετικό ριμπάουντ και κάρφωμα στον Μπατιστ.Αμυντικά ο Μάικ..δεν δείχνει πολλά...κάνουν πάρτι οι Τούρκοι.
Και ο Σάρας...είναι λίγο στον κόσμο του....
enypnio
Oct 4 2008, 18:41
διαμαντίδης χτύπησε δάχτυλο
πέλμα ο σπανούλης διώξαμε και τον ταταρούνη ποίος πάει στο μόλ να τον μαζέψει
vastravoud
Oct 4 2008, 18:42
Ακριβως Ginobili, το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ!
Ο τύπος είναι θεριο
ironman
Oct 4 2008, 18:46
το σκορ ποσο ειναι ρε παιδια;; μου χουν βγει τα ματια αλλα δε φαινεται
Μπορεί να πει κάποιος το σκορ(αν το βλέπει);
Τώρα το έβαλα και δεν φαίνεται με αυτή την ανάλυση!
0 στην άμυνα για λίγο που έχω δει
ironman
Oct 4 2008, 18:47
ο γιασικεβιτσιους δεν μπορει να περασει τη σεντρα, αν ειναι δυνατον..
Ginobili
Oct 4 2008, 18:48
Τι γίνεται ρεεε!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Ο Σάρας παίζει λες και είναι ο Βεργίνης??? Ούτε την μπάλα κρατάει,ούτε πάσα να δώσει μπορεί!!!!!! ΧΑΛΙΑ!!!!!
lakersdynasty
Oct 4 2008, 18:52
Το σκορ κανεις?
49-37 το ειδα απο το gazzeta
τοσο χαλια ο σαρας?εχω απογοητευτει
enypnio
Oct 4 2008, 19:07
δεν τον νοιάζει ρε παιδιά παίρνει τα 4 και χέστηκε
saniboy
Oct 4 2008, 19:10
Ο Γιασικεβιτσιους θελει φαπες...
καθε επιθεση και βεβιασμενη ενεργεια η λαθος πασα..
γιατι τον κρατα μεσα ο Ζοτς?
lakersdynasty
Oct 4 2008, 19:11
Ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα φταιει ενας παικτης για τοο μεγαλη διαφορα, πραγματικα ομως.
Archigos
Oct 4 2008, 19:16
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 4 2008, 20:11 )

Ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα φταιει ενας παικτης για τοο μεγαλη διαφορα, πραγματικα ομως.
Συμφωνω απολυτα!
Γενικότερα δεν είναι αρκετά συγκεντρωμένοι.
Ξεχωρίζουν οι Περπερογλού και Κέτσμαν.
Ειδικά ο Σέρβος γυρίζει σωστά την μπάλα και κάνει σωστές ενέργειες σε κάθε επίθεση. Ούτε υστερεί αμυντικά!
vastravoud
Oct 4 2008, 19:18
Με δεδομένο ότι ο Διαμαντίδης λογικα προφυλάσσεται μετά το χτύπημα, βουτάει ο Βεργίνης στα λίγο πιο βαθια
Archigos
Oct 4 2008, 19:24
Ποσο ειναι το σκορ;
QUOTE(vastravoud @ Oct 4 2008, 20:18 )

Με δεδομένο ότι ο Διαμαντίδης λογικα προφυλάσσεται μετά το χτύπημα, βουτάει ο Βεργίνης στα λίγο πιο βαθια
Σαν να κινδυνέυει να πνιγεί όμως...
lakersdynasty
Oct 4 2008, 19:25
QUOTE(vastravoud @ Oct 4 2008, 20:18 )

Και φυσικα αυτο ειναι πολυ καλο. Επισης η κατασταση του Σαρας μας δειχνει τι τον θελουμε τον Βεργινη. Ενας επιπλεον ασσος χρειαζεται.
63-52
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.