Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνέντευξη τύπου Τζεβελέκη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Τους στρατηγικούς στόχους της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και σημαντικά μηνύματα προς τους φίλους της ομάδας, απέστειλαν μέσω της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Δημήτρης Παπαϊωάννου. Στις βασικές τοποθετήσεις του, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ επεσήμανε:


«Οι στρατηγικοί μας στόχοι σαν Διοίκηση είναι δυο και θέλουμε να τους μετουσιώσουμε μέσα σε ένα τριετές πλάνο. Να κάνει ο Άρης και την δεύτερη επανάστασή του στο ελληνικό μπάσκετ, βασιζόμενος σε Έλληνες παίκτες και με σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο του αλλά και να παραμείνει η ΚΑΕ αυτοδύναμη και ανεξάρτητη οικονομικά, ώστε να προσελκύσει νέους και Αρειανούς επιχειρηματίες να πλαισιώσουν και να διευρύνουν την μετοχική μας σύνθεση. Θέλουμε η φετινή ομάδα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και για τον λόγο αυτό, οι αναπροσαρμογές του μπάτζετ δεν άγγιξαν καθόλου το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ευτύχημα για μας να στηριζόμαστε σε μια τεχνική ηγεσία, που μέχρι στιγμής μας έχει εκπλήξει από τον τρόπο που δουλεύει και είμαστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετήσει τους στόχους που έχουμε σαν Διοίκηση. Έχουμε απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που κουβαλάμε στις πλάτες μας και θέλουμε να κοιτάζουμε τον κόσμο της ομάδας στα μάτια. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και να ικανοποιήσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του κόσμου του Άρη, είμαστε όλοι Αρειανοί και θέλουμε όλοι να δούμε αυτήν την ομάδα να επιστρέφει εκεί που της αρμόζει».

Σε ότι αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ και απαντώντας στις τοποθετήσεις της ομάδας του Αμαρουσίου, ο κ. Τζεβελέκης ξεκαθάρισε: «Καταρχήν σεβόμαστε απόλυτα το Μαρούσι και τους ανθρώπους του, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δημιουργείται θέμα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και έχουν ως εξής. Πριν από ενάμιση περίπου μήνα, ο μάνατζερ του Μπλάκνεϊ μας ενημέρωσε ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να διαπραγματευτεί ένα καινούργιο συμβόλαιο. Ο προπονητής μας εισηγήθηκε την απόκτησή του και εμείς, παράλληλα με πολλές άλλες ομάδες, ξεκινήσαμε συζητήσεις με τον παίκτη και καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί του, καταθέτοντας την καλύτερη οικονομική πρόταση. Ο Μπλάκνεϊ υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί μας και αυτό για εμάς σαν Διοίκηση, είναι αρκετό. Το αν ο παίκτης ή ο μάνατζέρ του ή και το Μαρούσι, που γνώριζε ότι υπήρχαν διαπραγματεύσεις, έχουν συμβόλαιο και η ομάδα αποφάσισε ξαφνικά να κρατήσει τον παίκτη, αυτό δεν είναι πρόβλημα του Άρη. Εμείς θα ζήσουμε και με τον Μπλάκνεϊ και χωρίς αυτόν, καθώς με τα χρήματα που διαθέτουμε μπορούμε κάλλιστα να αποκτήσουμε ανάλογης αξίας αθλητή. Δεν έχουμε διάθεση να περιμένουμε πολύ την εξέλιξη αυτής της ιστορίας και είναι υποχρέωση της πλευράς του αθλητή, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Όπως και να έχει, ο Άρης θα προχωρήσει μπροστά».

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, υπογράμμισε την διάθεση της Διοίκησης να φέρει κοντά της τον Νίκο Γκάλη: «Η Διοίκηση έχει σκοπό να τιμήσει και να ζητήσει την συνδρομή όλων εκείνων των ανθρώπων, που στο παρελθόν έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία της ομάδας. Αναμφισβήτητα, ο πρώτος των πρώτων είναι ο Νίκος Γκάλης, που στις προθέσεις μας δεν είναι απλά να τον τιμήσουμε με μια πλακέτα ή με την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού. Θέλουμε τον Νίκο Γκάλη με ουσιαστικό ρόλο δίπλα στην Διοίκηση και την ομάδα, καθώς η παρουσία του και μόνο μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτή είναι η θέση μας και προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε σκοπό να κινηθούμε».

Τέλος, ο κ. Τζεβελέκης έστειλε και μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λόγω της αρνητικής συγκυρίας και των δύσκολων στιγμών που περνάν κάποια άλλα τμήματα του συλλόγου, έχουμε την συναίσθηση της βαριάς ευθύνης που κουβαλάμε. Θέλουμε το Αλεξάνδρειο να αποτελέσει τον τόπο που θα προστατεύει και θα τονώνει την αξιοπρέπεια του Αρειανού φιλάθλου, που θα χαρίζει χαμόγελα στον κόσμο. Θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους του Άρη αυτό που ζητούν. Τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν σε ιδιαίτερα λαϊκές και χαμηλές τιμές, είναι μια ένδειξη ότι θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο από χαρούμενους ανθρώπους».

Στην δική του τοποθέτηση, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, μίλησε περισσότερο σαν Αρειανός φίλαθλος παρά σαν μέτοχος και μέλος της Γένεσις: «Εμείς ξεκινήσαμε από το πέταλο σαν οπαδοί του Άρη, σαν χούλιγκαν αν θέλετε. Το πόσο πολύ μας πονάει αυτή η ομάδα και πόσο πολύ θέλουμε να την δούμε να πηγαίνει ψηλά, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Ο Αρειανός και ειδικά τα νέα παιδιά, έχουν καιρό να χαρούν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν με τις κινήσεις που κάνουμε αλλά και με τις επιτυχίες της ομάδας, ώστε να τους δώσουμε το χαμόγελο που θέλουν. Η προσθήκη του κ. Τζεβελέκη, που είναι Αρειανός με κεφαλαία γράμματα, προσδίδει τεράστια δυναμική στην ΚΑΕ, την οποία και θα την διαπιστώσετε σύντομα. Δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, δημιουργώντας χάος και χρέη πίσω μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια καλή χρονιά».

www.arisbc.gr


Σωστα λογια απο τον νεο προεδρο της ομαδας.Μενει να δουμε κατα
ποσο πιστευει και μπορει να υλοποιησει(μαζι με τα υπολοιπα μελη της
Γεννεσις)αυτα που ειπε.

Βεβαια το τριετες πλανο,το ειχαμε ακουσει και απο τον Δαμιανιδη πριν 3
χρονια..Δειχνει παντως μεγαλυτερη σοβαροτητα απο τον προκατοχο του.
weirdo1977
επαναφέρω το topic για να κάνουμε τις συγκρίσεις μας k να δούμε κατά ποσο υπάρχει συνεχεια σε αυτά που έχουν υποθει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.