Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άδειο Αλεξάνδρειο...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
hagi
Είπα στο τοπικ με την Ταού ότι θα ανοίξω ένα θέμα για την κατάσταση φέτος στο Παλέ και το έκανα..

Θα ήθελα να συζητήσουμε και να πούμε όλοι την γνώμη μας για το τί συμβαίνει φέτος και είναι σχεδόν άδειο το γήπεδο σε κάθε αγώνα.
Φταίει το ακριβό εισητήριο;; το ποδόσφαιρο;; (μακριά από μας blove.gif shot.gif 68.gif ) ή μήπως το "ξενέρωμα" του κόσμου για την πορεία της ομάδας που φαίνεται ότι έχει πιάσει ταβάνι και αυτός (κόσμος) περιμένει το κάτι παραπάνω;;

Όλα τα παραπάνω είναι σοβαρά ερωτήματα και πιστεύω ότι τα παιδιά από το Βορρά θα έχουν σίγουρα κάτι παραπάνω να μας πουν αφού θα ακούν και διάφορες γνώμες..Άλλωστε η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα που είναι απρόσωπη και τεράστια και όπως και να έχει μαθαίνονται κάποια πράγματα περισσότερο,ειδικά μεταξύ των Αρειανών..Εμείς είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να ξέρουμε τί συμβαίνει.

Επειδή φέτος αξιώθηκα να μπω στο Παλέ για δεύτερη φορά στη ζωή μου κάνοντας το ταξίδι από τον Πειραιά ,καταλαβαίνεται ότι ήθελα να πάω σε έναν αγώνα με καλή ομάδα ώστε να είναι και γεμάτο το γήπεδο να νιώσω την ατμόσφαιρα του Παλέ 77.gif Δυστυχώς όμως δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα.Γιατί το γήπεδο ήταν μισογεμάτο.Και ευτυχώς δηλαδή που οι οργανωμένοι έκαναν θόρυβο και παρέσυραν και μας τους υπόλοιπους γιατί σίγουρα θα έφευγα εντελώς απογοητευμένος.Θυμάμαι πέρσι που είχα πάει ότι είχε πολύ περισσότερο κόσμο και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο.Βέβαια και πάλι δεν ήταν το γνωστό καμίνι αλλά ήταν πολύ όμορφα.

Φέτος όμως τί συμβαίνει;;Ιδού η απορία.Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω ότι ο μπασκετικός κόσμος του Άρη στράφηκε μετά από τόσα χρόνια ξαφνικά στο ποδόσφαιρο 68.gif (ούτε να το λέω δεν θέλω), αλλά και από την άλλη μεριά γιατί να έχει "ξενερώσει" ,αφού και στο top 16 πήγαμε και στους στόχους είμαστε στο Πρωτάθλημα.Και μάλιστα φέτος που και ο Παναθηναϊκός περνάει κρίση ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει.Μάλιστα στην Ευρωλίγκα από λάθη δικά μας δεν προχωρήσαμε,ενώ στο Πρωτάθλημα κερδίσαμε και τον Παναθηναϊκό που είχαμε να το κάνουμε χρόνια.Άρα και αυτό με το ταβάνι δεν είναι και απόλυτα σωστό και άρα ίσως όχι λόγος να μην πας στο γήπεδο.Όσο αφορά για το ακριβό εισητήριο ,οκ είναι ακριβό το 20€-25€ αλλά και πέρσι έτσι δεν ήταν;;;

Γι'αυτό λοιπόν παιδιά εγώ μπερδεύτηκα και δεν βρίσκω κάποιων λόγω να μην γεμίζει το Αλεξάνδρειο που στην τελική ένα γήπεδο 5.000 θέσεων είναι,ντροπή να μην μπορούμε να το γεμίσουμε 68.gif Πήγα σε αγώνα του Παναθηναϊκού και χάρηκα τον κόσμο,σχεδόν γεμάτο ΟΑΚΑ,απίστευτο και εμείς δεν μπορούμε να γεμίσουμε το Παλε..

Και τελειώνοντας να πω ότι αν δεν γεμίζουμε το μικρό γήπεδό μας έστω με το ακριβό εισητήριο πως θέλουμε να έχουμε υψηλό μπάτζετ αφού η ομάδα δεν έχει Προέδρους πλούσιους.Από παντού κοιτάζει να βγάλει χρήματα και ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι..Εξάλλου δε νομίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι μόνο 5.000 ώστε να πει κάποιος ότι δεν μπορώ να πηγαίνω συνέχεια και να δίνω 20€..Μπορεί να πάει ο άλλος την επόμενη φορά.

Συγνώμη αν κούρασα αλλά μου βγήκε όλο αυτό γιατί πιστεύω ότι ο Άρης με τον κόσμο είναι ένα πράγμα,και αν αυτό σπάσει τότε χάνεται ένα μέρος από την μαγεία που έχει εκεί sad.gif Συν του ότι όλοι έχουμε συνηθίσει το Αλεξάνδρειο σαν καυτή έδρα λόγω κόσμου,αλλά φέτος δεν φάνηκε αυτό και φοβάμαι μην το χάσουμε.Και χάσαμε και παιχνίδια λόγο άδειου γηπέδου..

Τελειώνω εδώ γιατί κούρασα και περιμένω τα σχόλιά σας..Μακάρι κάτι να αλλάξει sad.gif
B for Basketball
Απορια.
Επειδη δεν γνωριζω κ πολλα για αυτο το θεμα.
Το γηπεδο τουλαχιστον γεμιζει στους ευρωπαικους αγωνες και στα γερα παιχνιδια του πρωταθληματος(Παο,Οσφπ,Παοκ?)

Γιατι αν γεμιζει μονο τοτε...Η απορια λυνεται.
Οι φιλαθλοι ενδιαφερονται μονο για τα σοβαρα παιχνιδια.
Και αυτο δεν γινεται μονο στο Παλε αλλα παντου.
Στο Οακα ,στο Σεφ ο κοσμος μαζευεται μονο σε υψηλου επιπεδου παιχνιδια κ οχι με μικρομεσαιες ομαδες.
Δεν τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση , αλλα το ενδιαφερον στα ''μικρα'' παιχνιδια ειναι λιγοτερο.
captain charisma
με το πρωταθλητη ευρωπης δεν ηταν γεματο το αλεξανδρειο γιατι ημουν και γω μεσα.και 20ε δεν ειναι τπτ.αλλα καποιοι κανουν τσιγκουνιες και δν τα δινουν
NBAer
Οι λογοι:

•Σαφως και φταιει το ποδοσφαιρο. Ο ποδοσφαιρικος Αρης δηλαδη.
Κακα τα ψεματα! Το ποδοσφαιρο ηταν και θα ειναι το λαικοτερο με την πιο μεγαλη βαση και με διαφορα μαλιστα, οπαδων/φιλαθλων!
Ειναι ελκυστικοτερο επισης για τους περισσοτερους. Οποτε σαφως και "τρωει" φιλαθλους απο το μπασκετ.

•Το ακριβο εισιτηριο. Εχω ακουσει απο καποιους που γνωριζω να παραπονιουνται για αυτο και να δυσανασχετουν και να προτιμουν να μην πανε στο γηπεδο αλλα να το δουν απο την TV, για αυτον ακριβως τον λογο. Ο κυκλος των αριανων γνωστων/φιλων που εχω δεν ειναι και τεραστιος, καπου 12-15 και εχω ακουσει οτι ειναι ακριβο το εισιτηριο οποτε που να τρεχω τωρα, απο 2-3. Οχι και μικρο ποσοστο.
Μιλαμε για ηλικιες βεβαια 15-25, που δεν θα τους λεγαμε και οικονομικα ευρωστους, αλλα δειχνει οτι το "τσιμπημενο" εισιτηριο ειναι ενα θεμα.

•Η στασιμοτητα της ομαδας του Αρη ως προς την θεση που διεκδικει και τις θεσεις που τελικα καταλαμβανει. Εκτος απο το "τα ιδια και τα ιδια"(3η θεση) δεν υπαρχει και η μεγαλη φιλοδοξια!
Ξερεις λιγο ή πολυ οτι θα το παλεψεις για τους 16 της ευρωλιγκα και εκει θα πρεπει να υπερβαλεις εαυτον για να προχωρησεις, ενω στο πρωταθλημα το να ανταγωνιστεις τον ΠΑΟ ειναι αδυνατο.
Επισης αυτη η στασιμοτητα της 3ης θεσης δεν δινει ενδιαφερον στο κοσμο, δεν δινει κινητρο. Ποια η φιλοδοξια που σας δινεται? Ποιοι οι νεοι στοχοι?
Το νεοι ειναι φοβερα σημαντικο. Το συνεχες κουραζει. Οταν ο στοχος σου ειναι συνεχως η 3η θεση τοτε κουραζεσαι. Οι φιλαθλοι εννοω.

•Δεν υπαρχει μεγαλο ονομα στην ομαδα(προπονητης ή παικτες), που φερνει σαφως φιλαθλους.

•Οι καιροι που ζουμε δεν ειναι και απο τους καλυτερους οικονομικα. Ο αλλος το σκεφτεται να δωσει το €, εφοσον μπορει να το δει απο την TV.

Η TV! Τεραστιος λογος. Κορεσμος. Εχει φερει τον κορεσμο. Και δεν σταματαμε εκει. Ο αλλος προτιμα τις περισσοτερες φορες την ησυχια του, να καθησει με 2-3 φιλους να πιει καμια μπυρα να φαει καμια πιτσα, να καθησει ή ξαπλωσει ανετα, να πατησει το κουμπακι και τσακ! Ανετα και δωρεαν να δει το ματς.
Η TV εχει απομακρυνει εκατομμυρια των εκατομμυριων φιλαθλων απο ολα τα αθληματα απο το να βρεθουν μεσα στα γηπεδα.

Και αλλοι λογοι θα υπαρχουν(υπαρχει ενας μεσα στο μυαλο μου αλλα θα πρεπει να αναλυω και γραφω για ωρες οποτε δεν θα το κανω biggrin.gif ) αλλα τετοια ωρα δεν μπορω να σκεφτομαι παραπανω. biggrin.gif Tomorrow.....
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Mar 21 2008, 00:49 ) *
με το πρωταθλητη ευρωπης δεν ηταν γεματο το αλεξανδρειο γιατι ημουν και γω μεσα.και 20ε δεν ειναι τπτ.αλλα καποιοι κανουν τσιγκουνιες και δν τα δινουν

Ρε συ big dirk μπορεί για σένα να μην είναι τίποτα 20 ευρώ,για άλλους όμως είναι.Δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν αυτά τα λεφτά στον Άρη.Μπορεί να έχουν άλλες ανάγκες,δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για τσιγκουνιά.
klearxos
Δεν τον θεωρω και πολυ σημαντικο λογο-τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να γενικευτει-αλλα εγω προσωπικα φετος κουραστικα με τη γκρινια της κερκιδας και το ιδιο η παρεα μου.
Προφανως αυτα ισχυουν και στις αλλες ομαδες αλλα πιστευω οτι στον Αρη παραπαει.... 68.gif

Εμεις, τουλαχιστον, σκεφτομαστε του χρονου να παμε προς το πεταλο μερια που μεν ειναι πολυ πιο φασαρια, δεν θα μπορουμε να σχολιασουμε μεταξυ μας καποια κακως κειμενα στην ομαδα ΑΛΛΑ δεν θα εχουμε ΓΚΡΙΝΙΑ!
weirdo1977
παιδιά δεν είναι μονο φέτος, απλά φέτος με την καλή πορεία του ποδοσφαίρου το φαινόμενο είναι πολύ έντονο.. και πέρσι το pale δεν γέμιζε k την τελευταία χρονια του μπάρντον ο κόσμος δεν στήριξε την ομάδα [μια βόλτα σε παλιότερα topics θα σας πείσει], τα αιτια είναι βαθύτερα k δεν οφείλονται μονο στον κόσμο του Ari αλλα γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ , ο κόσμος δεν προλαβαίνει να δεθεί με την ομάδα ουτοσωστε να την στηρίξει k σε μια μέτρια χρονια μιας k αυτή αλλάζει συνεχεια... ισως θα ταν καλο να περιοριστούν με κάποιο τρόπο οι μεταγραφές, σκεφτείτε.. σε μια χρονια που υποτιθετε κρατήσαμε τον κορμό μονο το 40% της πεντάδας είναι ίδιο...
celtic_pride
Αντιγράφω αυτά που ποσταρα στο τοπικ των σχολίων.....

Με αφορμή αυτά που έγραψε ο hagi στο τοπικ του αγώνα με την Ριτας...


Η ΚΑΕ με τα φετινά έσοδα είναι 1εκ περιπου μέσα (έτσι είπωθηκε από δημοσιογράφους εδώ στην Θεσ/νικη)

Κατα την προσωπική μου γνώμη οι αίτιες για τη μη προσελευση του κόσμου είναι 3:

1) Η καλη πορεία του ποδοσφαίρου (ας μην γελιόμαστε, είναι το πιο προβεβλημένο άθλημα, και η φιλοδοξία κατάκτησης του κυπέλλου έχει οδηγήσει πολλούς Αρειανούς εκει. Για παράδειγμα, πολλοί φίλοι μου τρέχουν καθε Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης, αλλά δεν έχουν έρθει ουτε σε έναν αγώνα φέτος στο Παλε...)

2) Η έλλειψη κίνητρου (από τους "πανηγυρτζήδες" οπαδούς, γιατί όταν κάποιος αγάπαει μια ομάδα είναι πάντα εκεί. Π.χ. 2006, η πορεία στο Uleb και η προσδωκία για την Ευρωλίγκας και πέρσι ο ενθουσιάσμος της πρώτης συμμετοχής...)

3) Ο προπονητής (Διαφωνώ κάθετα με την άποψη αυτή αλλά μην ξέχναμε ότι οι πέρισσοτεροι φίλαθλοι είναι απ'αυτό που είπαμε παραπάνω. Οταν ο Αρειανός το καλοκαίρι, διώχνει το Ματσόν (που όλη τη χρονιά τον εβρίζε), ζει με το όνειρο του Γιαννάκη (ασχετα από ότι αν ποτε υπήρξε), και τελικά του έρχεται o Χερμπερτ (που και δεν τον ξέρει, και ακούει ότι έβγαλε την Ορτεζ εκτός πλει-οφ, τότε ξενερώνει....)

Η διοικήση έκανε κάλεσμα στον κόσμο. μειώνοντας τις τιμές φέτος, αλλά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε...

Προσωπικά πιστεύω, η χρονιά θα σωθεί μόνο αν η ομάδα πάει στον τελικό και τα δώσει όλα εκεί.....


P.S. Aν μπορεί ο Warrior, ας διαγράψει το αντίστοιχο ποστ, στα "Διάφορα Σχόλια"....
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 21 2008, 13:24 ) *
παιδιά δεν είναι μονο φέτος, απλά φέτος με την καλή πορεία του ποδοσφαίρου το φαινόμενο είναι πολύ έντονο.. και πέρσι το pale δεν γέμιζε k την τελευταία χρονια του μπάρντον ο κόσμος δεν στήριξε την ομάδα [μια βόλτα σε παλιότερα topics θα σας πείσει], τα αιτια είναι βαθύτερα k δεν οφείλονται μονο στον κόσμο του Ari αλλα γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ , ο κόσμος δεν προλαβαίνει να δεθεί με την ομάδα ουτοσωστε να την στηρίξει k σε μια μέτρια χρονια μιας k αυτή αλλάζει συνεχεια... ισως θα ταν καλο να περιοριστούν με κάποιο τρόπο οι μεταγραφές, σκεφτείτε.. σε μια χρονια που υποτιθετε κρατήσαμε τον κορμό μονο το 40% της πεντάδας είναι ίδιο...

Ο λογος που ειχα στο μυαλο μου και δεν ειπα. Ακριβως αυτο! Αυτο το "δεσιμο", το να νιωσεις τον παικτη ιδιο με εσενα, οτι υποστηριζει και αγαπαει την ομαδα οσο και εσυ, ηταν παλια που εκανε τον κοσμο να συρρεει στα γηπεδα.....
hagi
Παιδιά μη τρελαθούμε..Δεν διαφωνώ με το δέσιμο και τα λοιπά που λέτε,ούτε με την τηλεόραση που έχει "πάρει" κόσμο,αλλά μην λέμε ότι γενικά ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο..Στο πρώτο post έγραψα για τον Παναθηναϊκό και το πως ήταν η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι που είδα.Αυτό συμβαίνει φέτος σχεδόν σε όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκα ενώ και στο πρωτάθλημα ο κόσμος δεν είναι λίγος.Και αυτό οφείλεται στα διαρκείας που έχει πουλήσει φέτος ο Παναθηναϊκός.Ένας φίλος έχει πάρει διαρκείας με 150€ blink.gif Εϊναι πάμφθηνο για τον Παναθηναϊκό για τόσους αγώνες που θα δεις.
Ο Άρης το έχει ακριβό το εισητήριο και δεν ξέρω πόσο είχε τα διαρκείας.

Γενικά όμως αυτό που λέω είναι ότι ναι σαφώς υπάρχουν όλοι αυτοί οι λόγοι που λέμε όλοι μας,αλλά γιατί ξαφνικά να μην πηγαίνει κόσμος.Πάντα έτσι ήταν.Και παλιά για τα τότε δεδομένα θα ήταν ακριβό το εισητήριο.Όσο για πέρσι μπορεί να μην γέμιζε συνέχεια αλλά αν θυμάμαι καλά είχε κάνει αρκετά sold out και γενικά είχε πολύ περισσότερο κόσμο από φέτος..

Τώρα βέβαια με εμφανίσεις σαν τη σημερινή και ήττα από την Ολύμπια μάλλον δεν πρέπει να απορούμε 68.gif

Πάντως για μένα ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι η ομάδα έχει ένα ταβάνι και αυτό δεν το θέλει ο κόσμος.Ο κόσμος θέλει η ομάδα του να έχει στόχο και της τρεις διοργανώσεις με αξιώσεις να τις πάρει.Νομίζω ότι αν άλλαζαν τα οικονομικά της ομάδας και έπαιρναν μεγάλα ονόματα αμέσως θα άλλαζαν τα πάντα..
OrAnGe
Ολοι λιγο πολλυ αναφερατε τους λογους που ο Αρειανος λαος φετος δεν γεμιζει το Αλεξανδρειο.Πιστευω με μια καλη ''πολιτικη''' και συμπραξη της ΚΑΕ με την ΠΑΕ ολα θα πανε καλα.ΟΧΙ ο Αρειανος ΔΕΝ επαψε να αγαπαει το μπασκετ ...αλλα η ελιψη ενος τιτλου στο ποδοσφαιρο εδωσε την οθιση πρως το Χαριλαου.....Αν φετος παρουμε το ποδοσφαιρικο κυπελο θα δωσει ωθιση σε ΟΛΟ τον Αρη και του χρονου το Αλεξανδρειο παλι θα γεμιζει...
celtic_pride
QUOTE(OrAnGe @ Mar 25 2008, 13:58 ) *
Αν φετος παρουμε το ποδοσφαιρικο κυπελο θα δωσει ωθιση σε ΟΛΟ τον Αρη και του χρονου το Αλεξανδρειο παλι θα γεμιζει...


Eίσαι σίγουρος ρε φίλε? Μακάρι να πάρουμε το ποδοσφαιρικό κύπελλο, αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα διώξει περισσότερο τον κόσμο απο το μπάσκετ...(Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος.. smile.gif )

Πιστεύω ότι μια καλή επικοινωνιακή κίνηση θα ήταν η δημιουργία ενιαίου διαρκείας για μπασκετ και ποδόσφαιρο
hagi
QUOTE(celtic_pride @ Mar 25 2008, 16:02 ) *
Πιστεύω ότι μια καλή επικοινωνιακή κίνηση θα ήταν η δημιουργία ενιαίου διαρκείας για μπασκετ και ποδόσφαιρο

Αυτό για αυτούς που ενδιαφέρονται και για τα δύο αθλήματα θα ήταν το ιδανικό πιστεύω αλλά δε νομίζω να γίνεται..Και αν γίνεται δε νομίζω να το κάνουν.Αλλά ακόμη και να το κάνουν το βλέπω να είναι πολύ ακριβό με αποτέλεσμα να μην συμφέρει να το αγοράσει κάποιος..
klearxos
Σιγουρα δεν συμφερει αυτον που πρωταρχικα ενδιαφερεται για το ποδοσφαιρο. Οταν υπολογιζεις να δωσεις 100 ευρω και σου προτεινουν κατι με 400 ή 300 πχ. η διαφορα ειναι τεραστια.
Για το μπασκετ ομως που τα διαρκειας ξεκιναν απο τα 300-350 (δεν βαζω μεσα τα συνδεσμιακα) το να δωσεις 350-400 (μια δηλαδη μικρη διαφορα) ισως και να αποτελεσει καποιο κινητρο.

Τα ποσα εννοειται πως ειναι εικονικα..
weirdo1977
στο χαριλαου το διαρκειας έχει 200 -λέω εγώ τώρα... δεν ξέρω ποσο έχει k ούτε με ενδιαφέρει tongue.gif- στο pale 350 σύνολο 550, 8a μπορούσαν να τα δώσουν σε κάποιον που θέλει να πάρει k τα 2 μαζί 450... το θέμα είναι στην μοιρασιά τι θα γίνει...
Dread
Λίστα που βρήκα στο ballineurope.com για το μέσο όρο εισητηρίων που πωλήθηκαν για τους αγώνες του Top-16 της Ευρωλίγκας. Δεν μας τιμά καθόλου η τελευταία θέση (με διαφορά!) θα έλεγα...

1. Panathinaikos 13833.3
2. Maccabi Tel Aviv 10833.3
3. Lietuvos Rytas 10625.0
4. Real Madrid 10133.3
5. Unicaja Malaga 9866.7
6. TAU Ceramica 7666.7
7. Fenerbahce Ülker 7500.0
8. Olympiacos 7000.0
9. Partizan Belgrade 6698.0
10. Montepaschi Siena 5372.0
11. Axa FC Barcelona 5347.0
12. Zalgiris Kaunas 5000.0
13. Lottomatica Roma 4928.7
14. CSKA Moscow 4666.7
15. Efes Pilsen Istanbul 4166.7
16. Aris TT Bank 3166.7
George_12ISL
Ο Άρης έχει μπασκετικό κοινό που πάντα στηρίζει όποια προσπάθεια γίνεται. Τώρα ο χαμηλός μέσος όρος οφείλεται στην αδυναμία της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα, αυξάνοντας βέβαια τον προϋπολογισμό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει πρόοδο και όχι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...
Κάτι άλλο τώρα. Για όποιον ξέρει το Αλεξάνδρειο, έχει περισσότερες από 10.000 θέσεις; Γιατί αν δεν έχει, τότε ο Άρης θα πρέπει να ψάξει άλλο κλειστό για να παίζει (για Ευρωλίγκα - όχι για φέτος βέβαια)...
Konstantinos_Thessaloniki
Ε ναι, αδυναμία της διοίκησης ήταν που το Αλεξάνδρειο είχε 2.500 κόσμο στο πιο κρίσιμο ματς της φάσης του top-16 με αντίπαλο την Φενέρ.. 68.gif

Αδυναμία της διοίκησης ήταν, που με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας (Τσικνοπέμπτη..) το ΠΑΛΑΙ είχε 1.500 άτομα μέσα.. και αδυναμία της διοίκησης ήταν που στο ματς με τη Rytas είχε άλλα 1.500 άτομα για το τελευταίο χειροκρότημα για την προσπάθεια στην euroleague..

..α ξέχασα, αν θυμάμαι καλά η διοίκηση είχε προχωρήσει σε ενίσχυση προ 3 εβδομάδων της έναρξης του top-16, με την απόκτηση Ουάσινγκτον-Μπόισα..

Υ.Γ. Και μην γελιόμαστε ότι μ.ο. εισητηρίων που πουλήθηκαν ήταν 3.000.. ούτε για πλάκα!
Γιατί στο ματς με την TAU ~600 κομμένα εισητήρια ήταν ο καταπληκτικός αριθμός, και άλλα τόσα με την Rytas...

Καλημέρα σας κύριοι.. shot.gif
the hoop
οι αρειανοι κατ'εμε εχουν τασεις αυτοκτονιας και φετος τις εκαναν πραγματικοτητα. μπασκετικος λαος δεν υπαρχει στην ελλαδα. ολοι ξερουν ποτε κανει καποιος βηματα η διπλη ντριπλα. τα τελευταια 2 χρονια σνομπαρει την μπασκετικη ομαδα(οχι στον βαθμο που το κανουν οι παοκτσηδες αλλα αυτοι δεν εχουν καν διοικηση) και το κανει αδιακιολογητα. αν ηταν μπασκετικος λαος το παλε θα ειχε κοσμο αλλα ηταν αδειο.. αρα δεν ειναι.
the hoop
το παλε εχει χωρητικοτητα 5500 θεσεις.αλλο κλειστο περαν της πυλαιας δεν υπαρχει. αρα στην ουσια δεν υπαρχει γηπεδο για τον αρη να παιζει στην ευρωλιγκα.
ablade
QUOTE
Ασύλληπτο ρεκόρ!

Απίστευτο αλλά αληθινό! Η Ουνικάχα Μάλαγα θυμίζει ποδοσφαιρικό κλαμπ και ετσι ανακοινωσε ότι ήδη διέθεσε 17800(!) εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζον! Μάλιστα η Μάλαγα θέλει να πουλήσει ολα τα εισιτηριά της που ειναι συνολικά 19000! Απίστευτο πραγματικά νουμερο που σε εμάς ούτε οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν πλησιάζουν ..Μπραβο!

Απο betsmart.gt

Έτσι γίνονται οι ομάδες όταν δεν έχουν Γιαννακόπουλους οι Αγγελόπουλους!!! Και να επισημάνω ότι η Μάλαγα είναι μία πόλη 600.000 κατοίκων. Και μετά μιλάμε για μπασκετικό λαό...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.